De Bestenu Pannenkoekenpan Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/10/2020


Of het originele recept nu uit China of toch uit Nederland komt, het maakt ons niet uit: we houden bijna allemaal van pannenkoeken. Deze maak je het beste zelf en met een goede pannenkoekenpan. Waar je op let bij de aankoop van een pannenkoekenpan lees je in de onderstaande koopgids.

Hoe maak ik een pannenkoekenpan schoon?

hide product content

De meeste pannenkoekenpannen zijn vaatwasbestendig. Dit betekent echter niet dat je pan in de vaatwasser reinigen de beste keuze is. Door de hoge temperatuur en de vaak agressieve reinigingsmiddelen is reiniging in vaatwasser niet ideaal, vooral niet als je pan een anti-aanbaklaag heeft.

Door herhaaldelijk je pan in de vaatwasser te wassen, slijt je pan sneller. Was hem daarom zo vaak mogelijk met de hand af. Zitten er hardnekkige resten op je pan? Laat je pan dan even weken in heet water met afwasmiddel.

Kan een pannenkoekenpan op elke warmtebron worden gebruikt?

hide product content

Nee, als je een inductiekookplaat hebt, dan heb je een pannenkoekenpan nodig die geschikt is voor inductie. Inductie werkt met magnetische straling. Dit betekent dat je pan magnetisch materiaal moet bevatten, anders wordt hij niet warm.

Dit is eenvoudig te testen door een magneetje tegen de bodem van de pan een te houden. Als deze blijft plakken, dan is de pan geschikt voor een inductiefornuis. Blijft deze niet plakken, dan moet je helaas een andere pan gebruiken.

Verder gebruik je een pannenkoekenpan op een gasfornuis, op een keramische kookplaat en op halogeen. Zorg ervoor dat de pannenkoekenpan een vlakke bodem heeft, anders word de hitte niet gelijk verdeeld, waardoor je pannenkoek niet gelijkmatig gaart.

Is een antiaanbaklaag het beste voor een pannenkoekenpan?

hide product content

Sommige mensen bakken het liefst pannenkoeken in een pan met een anti-aanbaklaag, en sommige mensen gebruiken het liefst een pan zonder anti-aanbaklaag. Of een pannenkoekenpan met een anti-aanbaklaag beter is, is dus lastig om te bepalen en hangt van de voorkeur van de pannenkoekenbakker af.

Van welk materiaal is een pannenkoekenpan gemaakt?

hide product content

De meeste pannenkoekenpannen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) met een aluminium bodem. Aluminium zorgt voor goede geleiding van de warmte, waardoor je pannenkoeken gelijkmatig gaar worden. Als de bodem magnetisch materiaal bevat, dan is de pan bovendien geschikt om op inductie te gebruiken.

Hoe maak ik de lekkerste pannenkoeken?

hide product content

Hoe je de lekkerste pannenkoeken maakt, is erg persoonlijk. Er zijn verschillende recepten te vinden en welke voor jou het beste werkt, hangt van jouw voorkeuren en smaak af. Persoonlijk vind ik de pannenkoeken volgens het simpelste recept het lekkerste.

Ik weeg mijn zelfgemaakte beslag nooit, maar doe het op gevoel. Ik gebruik bloem, melk, twee eieren en een beetje zout. Eerst doe je de bloem in een schaal en voeg je de twee eieren toe. Een goede richtlijn is 400 gram bloem. Vervolgens voeg je stapsgewijs melk toe en roer je dit door met een pollepel. Als de meeste 'klodders' weg zijn, gebruik je een goede mixer om het geheel glad te mixen.

Is je beslag te dik, dan voeg je wat melk toe. Is je beslag te dun, dan voeg je wat bloem toe. Vergeet ook je snufje zout niet. Blijf mixen totdat je tevreden bent. Vervolgens gebruik je een goede pannenkoekenpan en laat je boter smelten totdat deze lichtbruin is.

Je kunt ook olie gebruiken, maar persoonlijk vind ik pannenkoeken die met boter zijn gebakken lekkerder. Wees niet te zuinig met de boter. Schenk wat beslag in je pan met een grote soeplepel en kijk af en toe of de onderkant aan het bruinen is.

Zodra deze bruin is, of bruin aan het worden is, en de bovenkant droog is, is het tijd om je pannenkoek om te draaien. Ben je een ervaren pannenkoekenbakker, dan gooi je je pannenkoek in de lucht. Ben je net als ik een brokkenpiloot, dan doe je dit op een veilige manier met de spatel.

Je pannenkoek is klaar als deze knapperige randjes heeft en een goede, stevige structuur heeft. Besprenkel je pannenkoek met wat suiker, stroop of wat plakjes banaan en smullen maar. Wil je iets meer voedingstoffen toevoegen aan je pannenkoek? Voeg dan tijdens het bakken wat groente zoals erwtjes, boontjes of paprika toe.

Hoe komt deze fantastische Pannenkoekenpan reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Pannenkoekenpan ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Pannenkoekenpans, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Pannenkoekenpans die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Pannenkoekenpans het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Pannenkoekenpans stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Pannenkoekenpans

De beste Pannenkoekenpans in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Deze luxe Tefal Expertise Pannenkoekenpan - 25 cm is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Excellence. De extra dikke anti-aanbaklaag van deze Tefal pannenkoekenpan is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het bakken van de pannenkoek heb je maar heel weinig of geen boter of olie nodig en zelfs het gebruik van metalen spatels is geen enkel probleem. Door de top-kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de Tefal pannenkoekenpan meer dan eenvoudig. De rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. Deze warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan vitamines niet verloren en behoudt de pannenkoek zijn optimale smaak en textuur. Voor een mooie goudgele pannenkoek! Deze Tefal pannenkoekenpan heeft een zeer sterke rvs bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. Door de extra lage rand kan de pannenkoek heel makkelijk worden omgekeerd tijdens het bakken. Je kunt de Tefal pannenkoekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, ook inductie. Productvoordelen: Sterke en duurzame anti-aanbaklaag. Extra lage rand voor het makkelijk omkeren van de pannenkoek. De rode Thermo-Spot geeft de ideale baktemperatuur aan, voor een optimaal behoud van smaak en textuur. Deze Tefal pannenkoekenpan heeft een sterke en vormvaste rvs bodem, voor een egale warmteverspreiding over de totale bodem. Weinig of geen boter of olie nodig tijdens het bakken. Snel schoon door de hoge kwaliteit Tefal anti-aanbaklaag, ook aan de buitenzijde. Productkenmerken van de Tefal Expertise pannenkoekenpan: Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie Met rode Thermo-Spot 100% veilig, vrij van PFOA Geschikt voor gebruik met metalen spatels Geschikt voor in de oven Extra lage rand

1. Tefal Expertise Pannenkoekenpan - Voor alle warmtebronnen, ook inductie - Ø 25 cm


Product informatiePlus or Show more

Met de Tefal Luminens pannenkoekenpan bak jij vanaf nu de lekkerste pannenkoeken. Door de super sterke Tefal Intensy anti-aanbaklaag wordt het wel heel moeilijk om pannenkoeken te laten aanbranden. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. De pannenkoekenpan heeft een lage rand waardoor je makkelijk pannenkoeken kunt omdraaien en ze ook makkelijk kunt serveren. De pan is makkelijk schoon te maken door de anti-aanbaklaag en de Thermo-Spot verzekert je van perfect bereide, smaakvolle maaltijden waarvan de structuur, kleur en voedingswaarden behouden blijven. Productvoordelen: De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de pannenkoeken niet blijven plakken en dat je dan pan goed kunt schoonmaken. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. De rode Tefal Thermo-Spot geeft aan wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. Kenmerken van de Tefal Luminens pannenkoekenpan: Diameter pan: 25cm Lage rand voor gebruikersgemak Makkelijk te reinigen Anti-aanbaklaag Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie Tefal: Duurzame & mileuvriendelijke pannen Is de Tefal anti-aanbaklaag volkomen veilig voor mijn gezondheid? Ja, absoluut 100% veilig! De Tefal anti-aanbaklaag is een volkomen inert materiaal die geen reactie teweeg brengt in contact met voedingsmiddelen, water of huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Mocht er per ongeluk een deeltje van de anti-aanbaklaag loslaten en met het voedsel naar binnen gaan, dan is het absoluut niet gevaarlijk en veroorzaakt dan ook geen enkel gezondheidsrisico. Dit wordt bevestigd door diverse onafhankelijke laboratoria. Worden de Tefal pannen milieuvriendelijk geproduceerd? Ja. Alle Tefal pannen worden milieuvriendelijk geproduceerd waarbij geen PFOA, lood of cadmium worden gebruikt. Het groene milieulogo op alle Tefal producten garandeert dan ook dat deze volkomen veilig zijn, zowel voor de gebruiker als voor het milieu. Onderhoudstips van onze Tefal specialist: Zelfs indien het product vaatwasser bestendig is, raden wij aan het met de hand af te wassen en grondig af te drogen na het reinigen om matte vlekken te voorkomen. Het meeste metalen keukengerei mag worden gebruikt, met uitzondering van messen en gardes. Je moet echter wel voorzichtig te werk gaan als je metalen keukengerei gebruikt. Vermijd het gebruik van scherp keukengerei en snijdt niet direct in de pan zodat er krassen in de anti-aanbaklaag ontstaan. Krassen worden namelijk niet gedekt binnen de garantie. Als er voedsel aanbrandt, vul de pan dan met warm water en laat een uur inweken alvorens je deze schoonmaakt. Behandel hierna de anti-aanbaklaag door een beetje olie over de anti-aanbaklaag te smeren met keukenpapier.

2. Tefal Comfort Grip Pannenkoekenpan - Voor alle warmtebronnen, ook inductie - Ø 25 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze mooie Tefal pannenkoekenpan uit de pannenserie So Intensive is voorzien van de Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig. Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken! De pannenkoekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De extra comfortabele soft touch handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier. Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kan de pan ook in de vaatwasmachine worden gereinigd. Productvoordelen: Met Tefal anti-aanbaklaag Titanium Foce waardoor je geen boter of olie meer hoeft te gebruiken en de pan makkelijk schoon te maken is. De rode cirkel in het midden kleurt rood zodat je precies weet wanneer de pannenkoekenpan heet genoeg is. De pan kan in de vaatwasser. De pannenkoekenpan kan gebruikt worden op gas, elektrisch, keramisch en halogene fornuizen. De pan is niet geschikt voor inductie. Bekijk hier de Tefal Luminens pannenkoekenpan die je wel op inductie kunt gebruiken. Kenmerken van de Tefal So Intensive Pannenkoekenpan: Diameter 25cm Met rode Tefal Thermo-Spot (warmteindicator) Met Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force Geschikt voor in de vaatwasser Geschikt voor gas, elektrisch, halogeen en keramisch koken

3. Tefal So Intensive - Pannenkoekenpan Ø 25 cm - niet geschikt voor inductie


Product informatiePlus or Show more

Met deze ijzeren Mineral B Element crepespan van De Buyer kun je krokante, smaakvolle pannenkoeken maken. De laag opstaande rand van de koekenpan maakt het gemakkelijk de crêpes om te draaien. De pan wordt donkerder naarmate hij meer gebruikt wordt. Dit is bevorderlijk voor de prestaties en zal de functionaliteit van de natuurlijke antiaanbakeigenschappen stimuleren. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Deze crêpespan is niet geschikt voor de vaatwasser, en dient direct na gebruik met heet water afgespoeld te worden. De pan heeft een diameter van 24 centimeter.

4. DeBuyer Mineral B Element Crêpe- en Pannenkoekenpan - Ø 24 cm


Product informatiePlus or Show more

Met deze pannenkoekenpan van Cosy&Trendy bak je mooie goudgele pannenkoeken van 24 cm. De pan is voorzien van een antiaanbaklaag en heeft een fijne greep die lekker in de hand ligt. Belangrijkste kenmerken Aantal: 1 pannenkoekenpan Kleur: Zwart/Rood Materiaal: RVS Greep met ophangoog Geschikt voor klassieke vuren: Gas, Elektrisch, Halogeen, Keramisch Werkt niet op een inductiekookplaat Afmeting: Ø 24 cm Over Cosy & Trendy Cosy & Trendy is een absolute aanrader als je op zoek bent naar degelijk tafelgerei en stijlvolle tafelserviezen. Daarnaast omvat het gamma essentiële accessoires voor in de keuken, praktisch huishoudmateriaal en decoratie om jouw huis en tuin sfeervol in te richten.

5. Cosy&Trendy Pannenkoekenpan - rood - Ø 24 cm - Klassieke warmtebronnen


Product informatiePlus or Show more

Met de zwarte GreenPan Essentials Keramische Pannenkoekenpan - Ø 24 cm bak je de lekkerste pannenkoeken op alle vuren, ook inductie. De pan warmt snel op, zodat je er vlot een hele stapel bakt. Dankzij de gezonde Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag heb je minder vetstof nodig en glijden de pannenkoeken zo uit de pan op je bord. Waarom de GreenPan Essentials Keramische Pannenkoekenpan - Ø 24 cm - Inductie? ✅ Gezond koken dankzij de keramische anti-aanbaklaag ✅ Extra duurzaam bakoppervlak, bestand tegen metalen spatels ✅ Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie ✅ Ergonomische stay-cool handgrepen in bakeliet ✅ Mag in de vaatwasser, maar reiniging met een zachte doek wordt aanbevolen De GreenPan Essentials keramische pannenkoekenpan – Ø 24 cm - Inductie maakt pannenkoeken bakken makkelijk! Je hebt minder vetstof nodig dankzij de gezonde keramische anti-aanbaklaag en na gebruik is de pan snel weer schoon. De pan is geschikt voor alle vuren, ook inductie en mag in de vaatwasser voor extra gebruiksgemak. Met deze GreenPan Essentials Pannenkoekenpan - 24 CM bak je kleine tot normale pannenkoeken die geschikt zijn voor kleine eters of voor wie van kleinere en iets dikkere pannenkoeken houdt. Deze pan kun je ook gebruiken voor het bakken van een omelet of ei. Tips van onze GreenPan Specialist: ❕ Zorg ervoor dat de pannenkoekenpan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand. ❕ Laat de pannenkoekenpan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt. ❕ De pannenkoekenpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische anti-aanbaklaag. Gezonde keramische anti-aanbaklaag De Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag is gemaakt van natuurlijke materialen. Ze bevat géén schadelijke stoffen zoals PFOA, PFAS, lood of cadmium. Zo ben je zeker dat je gezond en veilig kookt. De Thermolon™-laag kan bovendien temperaturen aan tot 450°C en zal niet afbladderen. Over GreenPan GreenPan ontwikkelde 11 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ anti-aanbaklaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!

6. GreenPan Essentials Keramische Pannenkoekenpan - Ø24 cm - Inductie


Product informatiePlus or Show more

Met de Teffo Kadirelli pannenkoekenpan bak jij vanaf nu de lekkerste pannenkoeken. Door de super sterke Tefal Intensy anti-aanbaklaag wordt het wel heel moeilijk om pannenkoeken te laten aanbranden. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. De pannenkoekenpan heeft een lage rand waardoor je makkelijk pannenkoeken kunt omdraaien en ze ook makkelijk kunt serveren. Productvoordelen: De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de pannenkoeken niet blijven plakken en dat je dan pan goed kunt schoonmaken. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.

7. Crêpemaker - pancake pannenkoeken 7 kop marmeren anti aanbaklaag


Product informatiePlus or Show more

The Royalty Line RL-HCP24M; Pannenkoekenpan marmeren coating is voorzien van een marmeren, anti-aanbak kookoppervlak dat helpt voedingsmiddelen gemakkelijk te lossen, waardoor het de perfecte metgezel is voor het maken van eieren, pannenkoeken, omeletten, wentelteefjes en zelfs pannenkoeken. Gemaakt van marmer coating, heeft een perfecte en stevige composiet bodem, dus pannen zijn ook inductie en elektrisch fornuis veilig, maar gebruik het niet in de oven of magnetron. De ideale pan voor dagelijkse kookactiviteiten. De robuuste, met marmer beklede behuizing en de non-stick gegoten aluminium binnenkant zorgen voor eenvoudig en duurzaam gebruik. Dankzij de zachte handgreep worden uw handen altijd beschermd en kunt u comfortabel en zonder zorgen koken. De kachel is duurzaam en krasbestendig. Deze pannenkoekenpan is perfect voor het maken van pannenkoeken en pannenkoeken thuis. Multifunctionele anti-aanbakpan voor het maken van pannenkoeken, omeletten, pannenkoeken, gegrilde kaassandwiches en meer. Schuine zijden vergemakkelijken het eenvoudig wegklappen en verwijderen van pannenkoeken en pannenkoeken. Kwaliteit, op warmte reagerend anti-aanbak pannen met een blijvend koel handvat. Reinig het met een natte papieren handdoek. Kenmerken: -Non-Stick cooking surface -Perfecte inductie en elektrisch fornuis -Veilig en gemakkelijk te gebruiken -Duurzaam en krasbestendig -PFOA Free -Marble coated -Eenvoudig schoon te maken -Ergonomisch ontwerp met zachte handgreep -Perfecte warmteverdeling Specificaties: -Kleur: Rugged Gray Marble -Afmeting: 47cm x 24cm x 3,50cm -Materialen: Food grade marmer gecoat aluminium Let op: gebruik geen afwasborstel of spons tijdens het afwassen.

8. Royalty Line - Pannenkoekpan - Crêpepan - Marble Coating 24 Cm


Product informatiePlus or Show more

De Tefal Elegance Pannenkoekenpan komt uit een kwalitatieve serie die ontworpen is om in je dagelijkse kookbehoeftes te voorzien. De nieuwe Thermo-Spot® geeft de ideale baktemperatuur aan. Hierdoor bak je gezonder doordat voedingswaarden niet verloren gaan en zijn perfecte structuur, kleur en smaak gegarandeerd. De Titanium Force anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat niets vast blijft zitten en je de koekenpan na gebruik makkelijk schoon kan maken. Ontworpen om royale, smaakvolle porties te maken, heeft Elegance een comfortabele handgreep voor een makkelijke grip en een diepe vorm. Geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch) behalve inductie. Elke dag heerlijke gerechten bereiden is nu mogelijk dankzij de Tefal Elegance serie; pannen met anti-aanbaklaag. Dankzij zijn krachtige Titanium Force anti-aanbaklaag is bakken nog nooit zo makkelijk geweest! De nieuwe Thermo-Spot® is je geheime wapen om gezond te bakken op de ideale temperatuur, waardoor voedingswaarden behouden blijven. Daarnaast zijn een perfecte structuur, kleur en smaak gegarandeerd. Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie. De lage rand van deze pan is ideaal om pannenkoeken om te draaien. Met de extra-grote ergonomische handgreep zet je makkelijk en efficiënt grote maaltijden op tafel. De stevige behuizing zorgt voor krachtige prestaties, waardoor de Tefal Elegance serie de perfecte balans is tussen zorgeloos koken en sterke prestaties. Productvoordelen: ✅ Geschikt voor alle warmtebronnen (behalve inductie) voor heerlijke resultaten, elke dag weer ✅ Nieuwe Titanium Force anti-aanbaklaag ✅ Thermo-Spot® wordt volledig rood bij ideale temperatuur voor perfect wokken op de juiste temperatuur, waardoor smaak, kleur, structuur en voedingswaarden behouden blijven -✅Extra lage rand, voor het makkelijk omkeren van de pannenkoek Producteigenschappen van de Tefal Elegance Pannenkoekenpan: - 100% veilige anti-aanbaklaag (geen PFOA) aan de binnen- en buitenkant van de pannenkoekpan voor het moeiteloos reinigen, ideaal voor dagelijks gebruik - Stevige behuizing voor krachtige prestaties met een diepe vorm perfect voor royale porties en gezinsmaaltijden - Ergonomische handgreep voor een comfortabele greep en extra gebruiksgemak

9. Tefal Elegance C36711 - Pannenkoekpan 28 cm


Product informatiePlus or Show more

Pannekoekenpan De Speciale Editie Zwart Marmer Hout Westinghouse pannenkoekenpan is ideaal voor veilig en gezond koken en is een geweldig praktische en esthetische aanvulling op uw keukencollectie. Bij het ontwerpen van dit product streefden we ernaar de belangrijkste pijnpunten van koken weg te nemen: - Dankzij de anti-aanbaklaag van de pannenkoekenpan kunt u het gebruik van olie of boter tijdens het koken verminderen, zonder je zorgen te maken over krassen; - De gedefinieerde randen zorgen voor meer controle tijdens het koken en omdraaien; - De stijlvolle en ergonomische siliconen handgreep met houtachtige afwerking beschermt de pan tegen oververhitting en zorgt ervoor dat u kookt met maximaal comfort; - De pan is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie, gas, halogeen en elektrisch; - Warmteverdeling, de vlakke bodem en dikte zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, wat lekker gekookte pannenkoeken en omeletten betekent; - Het is gemakkelijk schoon te maken en vaatwasser vriendelijk! Aanbevolen voor: pannenkoeken, omeletten en eieren. Westinghouse biedt 2 jaar garantie op al zijn niet-elektronische keukenproducten. Bij aankoop van dit product ontvangt u de mogelijkheid om gratis de e-kookboek "Quick Cooking" (Engels & Duits) te downloaden. Bij registratie ontvangt men 3 jaar extra fabrieksgarantie. We streven er voortdurend naar om onze collectie te verbeteren, dus als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt, laat het ons weten en we zullen zien wat we kunnen doen! + Lage randen maken het makkelijker om pannenkoeken en omeletten om te draaien. + Siliconen hendel met houtachtige afwerking combineert mooi design met zachte koele grip voor comfort tijdens het bakken + Dikke bodem warmt snel op en ligt stabiel op verschillende warmtebronnen - Niet heel geschikt voor ander voedsel naast pannenkoeken en eieren

10. Westinghouse Pannenkoekenpan Inductie - Ø 28 cm - Zwart Marmer - Speciale Editie


Producten die vergelijkbaar zijn aan Pannenkoekenpans


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Pannenkoekenpans. Er zijn namelijk 60 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Pannenkoekenpan kopen.