Wat is de beste metaaldetector van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede metaaldetector is een lastige opgave. Wat is de beste metaaldetector van 2023? Na het testen van 956 metaaldetectors kwam de Winnes Detectieapparaten - Draadloze signaaldetector zwart als beste getest uit onze metaaldetector-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de metaaldetectors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 metaaldetectors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame metaaldetector-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste metaaldetectors

1Score: 10
Winnes Detectieapparaten - Draadloze signaaldetector zwart
Beste Metaaldetector voor goudzoekers
Winnes Detectieapparaten - Draadloze signaaldetector zwart
Winnes
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Odisus® Pintpointer Metaaldetector Pintpointer Inclusief oranje/zwart
Beste Metaaldetector voor onderwatergebruik
Odisus® Pintpointer Metaaldetector Pintpointer Inclusief oranje/zwart
Odisus®
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
DETECT-IT Metaaldetector Voor kinderen Waterdicht & Lichtgewicht LCD Scherm
DETECT-IT Metaaldetector Voor kinderen Waterdicht & Lichtgewicht LC...
Media Evolution
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart
Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.9
Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen
Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen
Winnes
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.9
Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart
Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart
Duramax
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.9
Silumen Ingebouwde bewegingsmelder 12M 180 wit
Silumen Ingebouwde bewegingsmelder 12M 180 wit
Silumen
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
Odessey® Target Edition Pinpointer Metaaldetector target edition – pinpointer
Odessey® Target Edition Pinpointer Metaaldetector target edition – ...
ODESSEY
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
Winnes Verborgen camera detector zwart-3
Winnes Verborgen camera detector zwart-3
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.8
PuroTech Signaaldetector Detectieapparaat RF Bug zwart
PuroTech Signaaldetector Detectieapparaat RF Bug zwart
PuroTech
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Metaaldetector Koopgids

Om een schat te vinden, heb je geen schatkaart nodig, wel een metaaldetector. Met een metaaldetector speur je naar bijvoorbeeld muntstukken, juwelen, goud en zilver. Waar je op let bij het kopen van een metaaldetector, lees je hieronder.

Kun je met een metaaldetector ook geld vinden?

Ja, je kunt met een metaaldetector ook geld vinden. Denk hierbij aan verschillende munten. Je kunt naast euro's natuurlijk ook oude, waardevolle munten vinden. Een goede plaats om munten te vinden is op het strand, en dan vooral onder de strandtenten.

Waar mag ik zoeken met een metaaldetector?

Je mag in principe op alle openbare terreinen je metaaldetector gebruiken, behalve:

 • Archeologische rijksmonumenten
 • Terreinen waar de gemeente een metaaldetectieverbod heeft ingesteld (dit kan gelden voor delen of voor de hele gemeente)
 • Beschermde provinciale en gemeentelijke archeologische monumenten
 • Terreinen waar een procedure loopt om een beschermd archeologisch (rijks)monument te worden
 • Terreinen waar al een archeologische opgraving gaande is

De precieze regels rondom het gebruik van metaaldetectors vind je in de wet. Je leest artikel 2.2 na in het Besluit Erfgoedwet archeologie.

Als ik iets waardevols vind, mag ik het dan houden?

Vondsten die je met de metaaldetector vindt, moet je zo snel mogelijk melden bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Je vindt hiervoor een formulierop de website van het cultureel erfgoed. Je bent als vinder verplicht om de vondst zes maanden ter beschikking te houden voor wetenschappelijk onderzoek. Daarna word de vondst jouw eigendom.

Hoe diep kan ik meten met een metaaldetector?

Je mag in Nederland maximaal 30 centimeter diep zoeken. Onder geen enkele voorwaarde mag de grond dieper worden verstoord.

Hoe stel je een metaaldetector in?

Je moet allereerst je metaaldetector leren kennen. Zodra je door hebt waar hij op reageert en hoe gevoelig hij is, maar ook wat voor geluiden deze maakt, ga je spelen met de instellingen. Dit proces kan best wat tijd in beslag nemen, maar het loont de moeite!

Hoe je je metaaldetector instelt, hangt af van het type metaaldetector je hebt. Vaak zet je de sens (sensitivity) zo hoog mogelijk. Deze kun je lager instellen als hij op werkelijk alles reageert en dus constant geluid maakt. Zwaai daarnaast laag en in een effen lijn in plaats van omhoog te zwaaien. Loop daarnaast langzaam en neem je de tijd! Metaaldetectie is geen bezigheid die baat heeft bij haast.

Waarom kan een metaaldetector fosfor niet opzoeken?

Fosfor valt niet onder de metalen en kan daarom niet worden gevonden door een metaaldetector. Wel worden er soms bommen opgespoord met metaaldetectoren. Deze bommen bevatten soms fosfor.

Fosfor is hoe dan ook een levensgevaarlijke substantie. Als je iets hebt opgespoord dat op een bom lijkt, laat het dan met rust en licht de politie zo snel mogelijk in.

Welke metalen kun je opsporen met een metaaldetector?

Er zijn drie groepen metaalsoorten die je opspoort met een metaaldetector: laaggeleidende metaalsoorten, middengeleidende metaalsoorten en hooggeleidende metaalsoorten. IJzer valt onder de laaggeleidende metaalsoorten. Denk hierbij daarnaast vooral aan blikjes, schroeven en ander minder waardevolle items.

Nikkel, zink lood, brons, aluminium en goud vallen onder de middengeleidende metaalsoorten. Hiervan wil je natuurlijk het liefst die gouden ring vinden, of misschien een oude bronzen vaas. Zilver en koper vallen beiden onder de hooggeleidende metaalsoorten.

hero illustration

Hoe testen we metaaldetectors?

Om de beste metaaldetector te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze metaaldetector-test hebben we 956 metaaldetectors vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze metaaldetector-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze metaaldetector-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne metaaldetector-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte metaaldetector in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 956 metaaldetectors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste metaaldetectors in een oogopslag

1. Beste Metaaldetector voor goudzoekers: Winnes Detectieapparaten - Draadloze signaaldetector zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Winnes Detectieapparaten - Draadloze signaaldetector zwart

 • list plusHet design van deze metaaldetector is prachtig.
 • list plusHet materiaal is kwalitatief hoogwaardig.
 • list plusDeze metaaldetector biedt nauwkeurige metingen.

Nadelen Winnes Detectieapparaten - Draadloze signaaldetector zwart

 • list plusHet is gevoelig voor beschadiging.
 • list plusHet Chinese handboek kan voor verwarring zorgen.
 • list plusHet kan moeilijk zijn om deze metaaldetector te bedienen.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Mocht je na het plaatsen van de bestelling nog vragen hebben, neem dan tijdig contact op met ons op! K68 is een draagbaar draadloos signaal- en magnetisch veld detectie-apparaat, vooral voor CDMA-berichten. De speciale afhandeling van het nummer, het CDMA mobiele telefoonprotocol, is een draadloze frequentiehuptechnologie uitgevonden door het Amerikaanse leger. De volledige naam (codeverdeling meervoudige toegang) heeft een klein zendvermogen. Conventionele radiogolfdetectoren kunnen geen CDMA-signalen detecteren en de tracking locators op de markt gebruiken meestal CDMA-kaarten en WCDMA-kaarten, dus K68 is uw beste keuze. Intelligente geheugenmodus: wanneer er een signaal is met een intensiteit van meer dan 8 niveaus in de verdachte omgeving, schakelt het apparaat automatisch de geheugenfunctie in. Elke keer dat het verdachte signaal wordt opgenomen, springt de LED-hoofdschermwijzer naar een hoger niveau totdat deze vijf keer ophoopt. Geavanceerd, het apparaat zal automatisch alarmeren De zeer gevoelige chip vergroot het exploratiebereik, vergroot de exploratiefrequentie en detecteert draadloze apparaten tussen 1 MHz en 6,5 GHz. 25 dagen lang stand-by, 35 uur continu gebruik De detector is gebouwd met militaire kwaliteit en heeft een nieuw LED-display. Het kan nauwkeuriger de sterkte van de signaalbron aangeven. De intelligente detectiemodus na de productupgrade opent een nieuw hoofdstuk van intelligentie, efficiënt en handig gebruik. Alles wat inbreuk maakt op uw persoonlijke privacy kan nergens worden verborgen. De apparatuur maakt gebruik van Amerikaanse militaire technologie en is een exclusief onderzoek en ontwikkeling van verschillende soorten bugs voor de markt, zoals autotrackers, mobiele undercover-software, draadloze pinhole-camera's, bewakingscamera's, valsspelapparatuur voor casino's, enz. Het product voldoet volledig de militaire / politie detectie functie op dit gebied. Dit product is het eerste dat de digitale acceptatiemodus gebruikt, die verschilt van de producten op de markt. Verbreding van de frequentie van exploratie, terwijl de magnitude-detectie van elektrische stralingsbronnen u en uw gezin kan beschermen tegen schade door elektromagnetische straling, en effectief de interferentie van producten in het alomtegenwoordige rommelige signaal in het leven kan voorkomen. De camera detecteert het verborgen bedrade of draadloze stand-by camera-apparaat, zet de stroom aan en drukt op de cameradetectieschakelaar. Op dit moment is de scanfunctie ingeschakeld, knippert het laserlicht achteraan en stopt de frequentie vier keer en kan het venster door een speciaal filter worden geleid. Scannen binnen een vast bereik, als u een verdachte rode reflecterende plek vindt, kunt u geleidelijk de locatie van de verborgen draadloze camera bepalen door de flikkeringsfrequentie van de laser aan te passen van snel naar langzaam (de vierde knipperfrequentie is de snelste en kan comfortabeler zijn volgens aan individuele behoeften). Scan frequentie instelling) voorzien zijn van: 1. Of een draadloze bug of tracker is geïnstalleerd in een auto of kantoor of zakelijke onderhandelingsplaats 2. Of de mobiele telefoon is afgeluisterd of abnormaal (het signaal wordt zonder enige reden buiten uitgezonden tijdens stand-by) 3. Werkomgeving, of er basisstationstraling rond het huis is 4. Controleer hoteltoiletten, hotels, badkamers, kleedkamers, uitgaansgelegenheden, schoolbewaking, militaire voorzieningen, enz. 5. Radiogolven op de mahjongtafel vallen samen met de actie 6. Hypotheekvoertuigen, tweedehandsauto's, pandjeshuizen, garantiemaatschappijen, microfinancieringsmaatschappijen, informatiefinanciering en andere bedrijven parameter: Materiaal: ABS-kunststof. Frequentiebereik: 1MHZ-8000MHZ. Detectie dynamisch bereik:> 73DB. Detectiegevoeligheid: ≤0.03mv (hoofdfrequentieband). Detectiebereik: 2,4 G: 10 vierkante meter (standaard 10 mw), 1,2 G: 15 vierkante meter (standaard 10 mw), mobiele telefoonband 2G.3G.4G-signaal: 15 vierkante meter. 10-niveau digitale buis, zoemer, vibrator indicatie. Power: ingebouwde 1200mA polymeer lithiumbatterij, volledige oplaadtijd 3 uur. werkende stroom: 80-150mA. Ononderbroken werktijd: 8-10 uren. Gewicht: 167 g. Volume: 138 mm 60 mm 28 mm. pakket: 1 detector 1 oplaadkabel 1 * handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Metaaldetector voor onderwatergebruik: Odisus® Pintpointer Metaaldetector Pintpointer Inclusief oranje/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

✔ IP66 Waterdichte & Multifunctionele Metaaldetector: Superb eenvoudig te bedienen en alles wat je nodig hebt is om op de knop te drukken en je schatjachtspellen te starten, en het is helemaal een goede activiteit voor jou en familie, vooral als je geniet van een gelukkig uur op het strand. OPMERKING: het kan worden gebruikt in regen of spatwater. Het ondersteunt geen volledige onderdompeling in water. ✔ HOGE GEVOELIGHEID 360 graden DETECTIVE PROBE: Xueliee pinpointer metaaldetector kan het object snel en nauwkeurig richten! Het kan munt, zilver, sieraden en goud lokaliseren in verschillende jachtomstandigheden, variërend van sterk gemineraliseerde grond tot zoutwater verzadigd zand. ✔ OPTIONALE DRIE MODE: Metaaldetector ontworpen om de conversie tussen DRIE MODE- Vibratie Mode (Silent), Audio Mode, Vibratie en Audio Mode. Er zijn drie gevoeligheidsniveaus met verschillende audio en trilalarm op de verschillende afstand tussen sensor en object. ✔ ONE-TOUCH BEDIENING, DRAAGBAAR, MULTIFUNCTIONEEL: bediening met één knop voor Power (LONG PRESS) en Mode-conversie (CLICK ONCE). Het enige wat u hoeft te doen is op de knop drukken en beginnen met jagen! Met een riemholster en intrekbare hangdraad kunt u deze metaaldetector gebruiken wanneer en waar u maar wilt. ✔ Uitstekend cadeau bespaart je tijd: ① De metaaldetector Pinpointer kan u helpen kleine nauwkeurige positionering te bereiken die grote metaaldetectoren niet kunnen doen, ② pinpointer metaaldetector voor kinderen was perfecte kerstgfits, pin point metaaldetectoren voor volwassenen kunnen werken buiten, binnen, op zand, gazon of in de bodem, lokaliseren munt, zilver, sieraden en goud met snelheid en nauwkeurigheid

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. DETECT-IT Metaaldetector Voor kinderen Waterdicht & Lichtgewicht LCD Scherm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DETECT-IT Metaaldetector Voor kinderen Waterdicht & Lichtgewicht LCD Scherm

 • list plusDeze metaaldetector is waterdicht, waardoor kinderen hem kunnen gebruiken in verschillende omstandigheden, zoals op het strand of in de regen.
 • list plusHet LCD-scherm maakt het gemakkelijk voor kinderen om de resultaten te zien en te begrijpen.
 • list plusDe lichtgewicht constructie maakt het gemakkelijk voor kinderen om de metaaldetector te hanteren en te dragen tijdens het zoeken.

Nadelen DETECT-IT Metaaldetector Voor kinderen Waterdicht & Lichtgewicht LCD Scherm

 • list plusDe nauwkeurigheid van de meting kan soms onnauwkeurig zijn, wat kan leiden tot teleurstelling bij kinderen die op zoek zijn naar schatten.
 • list plusDe batterijduur kan kort zijn, wat betekent dat kinderen de batterijen regelmatig moeten vervangen tijdens het gebruik.
 • list plusDe gevoeligheid van de metaaldetector kan soms te hoog zijn, waardoor het moeilijk kan zijn om onderscheid te maken tussen verschillende soorten metalen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Ga samen met je kind op avontuur en ontdek de spannende wereld van metaaldetectie met de DETECT-IT Metaaldetector voor kinderen! Deze metaaldetector is speciaal ontworpen voor kinderen en is eenvoudig in gebruik. Met de verstelbare stang pas je hem aan aan de lengte van je kind, en dankzij het waterdichte ontwerp kan je kind ook op zoek gaan naar schatten onder een ondiep laagje water.

De Detect-it Kids metaaldetector is uitgerust met een LCD scherm dat aangeeft wanneer er een voorwerp wordt gedetecteerd. Het is ook voorzien van een discrimatie-functie en instelbare gevoeligheid, zodat je kind precies kan detecteren wat hij of zij zoekt. De maximale detectiediepte voor kleine objecten bedraagt 250 cm, terwijl grote objecten tot 25 cm diep kunnen worden gedetecteerd. De zoekspoel heeft een diameter van 25 cm, waardoor je kind een groot gebied kan bestrijken.

Wat deze metaaldetector zo bijzonder maakt, is de prijs-kwaliteit verhouding. Voor een zeer betaalbare prijs krijg je een kwalitatieve en duurzame metaaldetector die geschikt is voor kinderen. Het ontwerp is simpel gehouden, maar bevat toch alle belangrijke functies die nodig zijn voor een succesvolle zoektocht naar schatten.

Als specialist in metaaldetectie kan ik je vertellen dat deze metaaldetector perfect is voor kinderen die graag op avontuur gaan en nieuwe dingen ontdekken. Het is een geweldige manier om kinderen buiten te krijgen en hen te leren over de geschiedenis en de natuur. Het is een leuke activiteit voor het hele gezin, en je zult versteld staan van wat je allemaal kunt vinden!

Mijn persoonlijke mening is dat de Detect-it Kids metaaldetector een geweldige keuze is voor kinderen. Het is betaalbaar, duurzaam en eenvoudig te gebruiken. Het enige nadeel is dat de maximale detectiediepte voor grote objecten beperkt is tot 25 cm, maar dat is niet echt een probleem voor kinderen die gewoon op zoek zijn naar leuke voorwerpen. Kortom, een geweldige metaaldetector voor kinderen die op zoek zijn naar avontuur!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart

 • list plusHet voordeel van deze metaaldetector is dat het een nauwkeurige meting heeft.
 • list plusHet ontwerp van deze metaaldetector is aantrekkelijk.
 • list plusHet materiaal van deze metaaldetector is duurzaam.

Nadelen Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart

 • list plusDeze metaaldetector is redelijk duur.
 • list plusDeze metaaldetector werkt niet altijd optimaal.
 • list plusEen ander nadeel van deze metaaldetector is dat het geen extra functies heeft.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

Wilt u ook graag meten en weten of er veel straling is in en om uw huis? Zou u willen weten waar de straling vandaan komt? Of heeft u misschien een stralingsdetector nodig voor uw werk? Deze detector kan elektrische veldstraling en magnetische veldemissie testen om het optimale testresultaat te bereiken. Het wordt veel gebruikt om de elektromagnetische stralingssituatie binnen en buiten te testen en er van te leren. Leuk weetje: Wist u dat u deze stralingsdetector ook kan gebruiken om 5G te meten? Weten waarom de Sterly® gebruikt wordt door professionals? Eén detector met twee toepassingen, het kan tegelijkertijd het elektrische veld en de magnetische veldstraling testen. Wanneer het testresultaat de veilige waarde overschrijdt, zal het instrument automatisch alarmeren. Gegevensopslag en duidelijk LCD-scherm, met één toets kan de stralingswaarde worden vergrendeld en de waarde gemakkelijk worden afgelezen. Stralingsbeoordeling kan u eraan herinneren of de stralingswaarde veilig is. Eenvoudig te gebruiken en te bedienen, gemakkelijk te verplaatsen of voor metingen op locatie. Monitoring van elektromagnetische straling: huishouden en appartement, kantoor, buiten en industriële site. Elektromagnetische stralingstest: stralingstest mobiele telefoon, computer, tv, koelkast en hoogspanningskabel. Test stralingsbeschermingsproducten: testeffecten van straling werende kleding, straling werende folie en andere preventieartikelen. Uitgerust met een ingebouwde elektromagnetische stralingssensor, die de stralingswaarde kan weergeven op het heldere digitale LCD-display na verwerking door een controle-microchip. Productspecificaties Materiaal: ABS Kleur: zwart Voeding: 3 * 1.5V AAA-batterij (niet inbegrepen) Precisie: Elektrisch veld: 1 V/m Magnetisch veld: 0,01μT Bereik: Elektrisch veld: 1-1999V/m Magnetisch veld: 0,01μT -99,99μT Leesdisplay: 3-1 / 2-cijferige LCD Alarmdrempelwaarde: Elektrisch veld: 40V/m Magnetisch veld: 0,4μT Bandbreedte testen: 5Hz-3500MHz Bemonsteringstijd: ongeveer 0,4 seconden Testmodus: bi-module synchrone test Bedrijfstemperatuur: 0~50℃ Bedrijfsvochtigheid: relatieve vochtigheid lt; 80% Artikelgrootte: 135 mm x 60 mm x 27 mm Artikelgewicht: 107g Pakketgrootte: 165 x 77 x 30 mm Pakket gewicht: 147g Pakket lijst: 1x Elektromagnetische stralingstester (batterij niet inbegrepen) 1x Gebruikershandleiding 1x Pakketdoos

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen

 • list plusHet design van deze metaaldetector is modern en stijlvol.
 • list plusDe meting van deze metaaldetector is nauwkeurig en betrouwbaar.
 • list plusHet materiaal van deze metaaldetector is duurzaam en sterk.

Nadelen Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen

 • list plusDe doos is leeg bij aankomst.
 • list plusDe meting is niet nauwkeurig.
 • list plusDeze metaaldetector heeft geen extra functies.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Nieuw verbeterde infrarood intelligente detectie, gemakkelijk mee te nemen. Voorkom effectief afluisterapparatuur zoals pinhole-camera's, afluisteraars, gps-afluisterapparatuur, onzichtbare hoofdtelefoons, enz. Met automatische detectiefunctie, wanneer er tracking-apparaten zoals GPS-locators op de auto zijn, zal de detector een snel signaal hebben, zodat het tracking-apparaat zich nergens kan verbergen, en het is echt anti-tracking Door de detector omhoog, omlaag, naar links en naar rechts te bewegen, wordt laserscanning uitgevoerd op de omgeving. Als er een sterk lichtpuntje aan de voorkant knippert, is het een bewakingsapparaat. Met behulp van een hooggevoelige AI-smartchip is de detectienauwkeurigheid van gevaarlijke signalen hoog. Laserdetectie kan alle camera's nauwkeurig detecteren, inclusief slapende camera's en niet-infrarood aanvullende lichtcamera's die niet kunnen worden gedetecteerd door gewone detectoren. Functies: Cameradetectie, bugonderzoek, GPS-locatie zoeken. 300mAh grote batterijcapaciteit, ongeveer 10 dagen lange batterijduur. Opladen via USB, handig en snel. Intensiteitsindicator met 9 segmenten. Bescherm uw privacy en voorkom effectief het lekken van informatie. Specificatie: Radiofrequentiebereik: 1MHZ-8000MHZ Detectie dynamisch bereik: (73DB) Opsporingsgevoeligheid: ≤0.03mv Detectiebereik: 2.4G: 10 vierkante meter (standaard 10mv) 1.2G: 15 vierkante meter (standaard 10mv) Frequentieband mobiele telefoon 2G, 3G, 4G signaal: 15 vierkante meter Magnetische velddetectie: zeer gevoelige magnetische veldinductie; detectieafstand binnen 10cm Infrarood detectie afstand: 10 cm -15 meter Batterij: 3.7V/300mA polymeer lithiumbatterij Materiaal: ABS-kunststof Oplaadtijd: 2-3 uur Levensduur batterij: 8-10 dagen Alarmmodus: full frame signaal alarm Toepassingsgebied: hotels, hotels, auto's voor binnen en buiten, vergaderruimten Pakket lijst: 1 detectorpen 1 USB-oplaadkabel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart

 • list plusDe schep is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het bestand is tegen zware omstandigheden.
 • list plusDe tas maakt het gemakkelijk om de schep mee te nemen tijdens het zoeken naar metalen.
 • list plusDe schep is inklapbaar, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.

Nadelen Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart

 • list plusDe schep kan vrij zwaar zijn, wat het moeilijk kan maken om langdurig te gebruiken.
 • list plusHet kan lastig zijn om de schep te gebruiken in kleine ruimtes.
 • list plusHet kan lastig zijn om de schep schoon te maken na gebruik.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.5

Het overleven van het menselijk ras heeft altijd afgehangen van de specifieke ontwikkeling op het gebied van ogen en handen en de hierop gebaseerde aanleg voor het bouwen en het gebruiken van gereedschappen. In de uitklapbare schep komen de meest verscheidene ambachtelijke prestaties van de mensheid bijeen in een apparaat. De wereld ligt aan de voeten van diegene die over een kompas, zaagblad en flesopener beschikt. Als onze prehistorische voorouders uitklapbare scheppen van deze tijd hadden bezeten, zou niemand in piramides, grot- en heuvelgraven begraven zijn, sabeltandtijgers gedomesticeerd zijn en metropolen in het teken van de schep opgericht zijn. De tegenwoordige mens verwend met gereedschap vindt in de uitklapbare schep een bescheiden kameraad die de grond bij het kamperen, tuinwerkzaamheden en schatzoeken omwoelt, zich bij het kampvuur als kelner verhuurt en de struiken en wortels met zijn zaagblad gedwee maakt. Het formaat van de ingeklapte spade van 11 x 4 x 16cm en het gewicht van ongeveer 350 gram voegt slechts weinig volume en gewicht aan de wandel- resp. reisbagage toe. Met een riemclip kan de uitklapbare schep aan de riem meegenomen worden om op cruciale momenten snel uitgepakt te kunnen worden, om daarmee ronddwalende heksen, boosaardige bosgeesten en zelfs sabeltandtijgers de immens belangrijke lessen over de aanspraak van de mensen, op de heerschappij over het outdoor-gebied in te prenten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs

7. Silumen Ingebouwde bewegingsmelder 12M 180 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.4

Pas een ecologische oplossing aan voor uw huis. Hal, toilet, garage, dit zijn essentiële plekken die geen constant licht nodig hebben in vergelijking met andere woonkamers.Ingebouwde bewegingsmelder 180 ° 12m is ontworpen om het licht te activeren wanneer er een doorgang of een kortstondige aanwezigheid is.Met de LUX-optie kunt u de drempelwaarde voor omgevingslicht configureren om het licht in te schakelen. Stel ook de verlichtingstijd in (2 tot 8 min). Inbouw, deze sensor wordt op de muur of het plafond geplaatst en detecteert over een bereik van 12M en een hoek van 180 °.Ontdek al onze ingebouwde bewegingsmelders op Silumen .

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 januari in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs

8. Odessey® Target Edition Pinpointer Metaaldetector target edition – pinpointer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij klaar om een eeuwenoude schat te vinden? Ga op ontdekkingsreis en ontrafel de geschiedenis met deze Target Edition pinpointer metaaldetector van ODESSEY®. Deze pinpointer maakt het opsporen en vinden van jouw eerste schat kinderlijk eenvoudig. Stop met grote hoeveelheden geschepte grond doorspitten en vind objecten snel en gemakkelijk deze de nauwkeurige detectie van de ODESSEY® Target Edition. Jouw voordelen Ultra lichtgewicht: 141 gram Water- & stofdicht Detectie tot wel 8 cm 360° detectie Ergonomische grip Geschikt voor alle metalen Geschikt voor alle landschappen Gemakkelijk in gebruik Inclusief holster Inclusief polsbevestiging LED-lamp Audio & virbratie signaal Ergonomisch ontwerp De ODESSEY® target Edition is ontworpen met aandacht voor jouw lichamelijke veiligheid. We vinden het belangrijk dat je de pinpointer langdurig zonder enige lichamelijke klachten kunt gebruiken. We hebben deze daarom uiterst licht gemaakt en voorzien van een ergonomische grip. Water- & stofdicht Op ervoor de zorgen dat je de pinpointer altijd, overal en onder alle omstandigheden kunt gebruiken hebben we gekozen voor een stevig en duurzaam ontwerp. De pinpointer is zowel spatwater dicht als bestand tegen stof en vuil. Zo kun jij extra lang van jouw Target Edition genieten. LED-lamp In de loop van de pinpointer is een LED-lamp gemonteerd zodat je altijd en overal goed zicht hebt op hetgeen je probeert op te graven. Holster & polsbevestiging De Target pinpointer wordt geleverd met een holster met klittenband waardoor je deze altijd gemakkelijk en veilig bij je kunt dragen. Ook ontvang je een polsbevestiging om de pinpointer gemakkelijk en veilig te gebruiken. Verpakkingsinhoud ODESSEY® Target Edition pinpointer Holster Polsbevestiging Handleiding Let op: 1 x 9V batterij niet inbegrepen Overige specificaties Merk: ODESSEY® Editie: Target Gewicht: 141 gram Afmetingen: 22.9 x 3.8 cm Materiaal: ABS Certificaten: CE, ROHS Type voeding: 1x 9V Batterij (niet inbegrepen) ODESSEY® – Discover the Unknown TIP: Voor de optimale ervaring en het uiterste gemak combineer je de ODESSEY® Target pinpointer met een hand metaaldetector van ODESSEY®. Ook deze vindt u op Bol.com.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Winnes Verborgen camera detector zwart-3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

Met multi-detector kunt u bugs en andere spionage-apparaten detecteren. Iedereen die zich zorgen maakt over toilet- / douchecamera's / openbare kleedkamers / geheime NSA-bewakingsprogramma's enz. Kunt u gemakkelijk geruststellen. Het kan apparaten detecteren die draadloze signalen uitzenden en de cameralens spotten. Het gebruikt een antenne om de signalen op te vangen die draadloze camera's en draadloze spraakrecorders gebruiken om de gegevens naar de ontvanger uit te zenden. De detector gebruikt een visuele, tactiele en audio-indicator om de afstand tussen het omroepapparaat en de detector te melden en weer te geven. Het maakt ook gebruik van 6 infrarood leds en een getint zicht om pinopening te detecteren naar een lens van volledige grootte. De infrarood leds reflecteren op de cameralens en laten een gloed zien wanneer ze door het zicht kijken. De detector is goed voor het opsporen van items die golven en camera's produceren die zich in de buurt bevinden. Het is klein en compact en is een leuk hulpmiddel om naar buitenlandse locaties te reizen. Kenmerken: ● verschillende manieren om de gevonden verborgen camera te detecteren ● Kan de draadloze lens detecteren via de draadloze frequentiedetectiefunctie ● kan met het blote oog moeilijk worden gevonden om een verscheidenheid aan lenzen te vinden door het scannen van rood licht ● Het detectiefrequentiebereik kan 1 MHz - 6,5 GHz bereiken ● kan de draadloze kabelcamera effectief detecteren ● draadloze detectie verschillende tips: gesproken aanwijzingen, vibratietips, LED-tips ● Hoofdtelefoon kan worden aangesloten, met een meer verborgen manier om te detecteren ● draadloze signaalsterkte-indicator, lokaliseer snel de signaalbron ● detectiegevoeligheid kan worden aangepast ● Ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij kan continu gedurende 5 uur worden gebruikt ● zeer klein formaat, zeer gemakkelijk mee te nemen Productparameters: Detectie frequentiebereik: 1 MHz - 6,5 GHz Afmeting: 65 mm X 48 mm X 15 mm antenne lengte: 123mm Vermogen: Ingebouwde 3.7V 500mA Laadspanning: 5-6VDC Huidig verbruik: 100mA Gewicht van het product: met verpakking 195 g zonder verpakking 100 g Maat: 63 47 14MM, Pakket bevat: 1 RF-detector 1 een oplader 1 * handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10. PuroTech Signaaldetector Detectieapparaat RF Bug zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Nieuwste model! Met de PuroTech draabare signaal- en magnetisch veld detectie-apparaat ben je er altijd zeker van dat er geen verborgen apparaten zijn! De technologie van de nieuwste versie is gebasseerd op een draadloze frequentiehulptechnologie die is uitgevonden door het Amerikaanse leger. Met behulp van de PuroTech detectie-apparaat kan je zowel conventionele radiogolven detecteren als CDMA-signalen. Daardoor kan je de kleinste GPS-trackers of camera's ook ontdekken. Voordelen PuroTech Signaaldetector Voorzien van de nieuwste technologie Vangt ook CDMA-signalen op Inclusief intelligente geheugenmodus Kan ook detecteren of je mobiel wordt getapt Intelligente geheugenmodus De PuroTech Signaaldetector is voorzien van een intelligente geheugenmodus. Wanneer er een signaal is met een intensiteit van meer dan 8 niveau's in de omgeving, schakelt het apparaat automatisch de geheugenfunctie in. Elke keer dat het verdachte signaal wordt opgenomen, springt de LED-hoofdschermwijzer naar een hoger niveau. Hierdoor kan de detector automatisch alarmeren. Extra sterk bereik De zeer gevoelige chip vergroot het exploratiebereik. Met het vergrote exploratiefrequentie kan het draadloze apparaten detecturen tussen 1 MHz en 6,5 GHz. 25 dagen lang stand-by, 35 uur continu gebruik. Militaire kwaliteit De detector is gebouwd met militaire kwaliteit en heeft een nieuw LED-display. Het kan nauwkeuriger de sterkte van de signaalbron aangeven. De intelligente detectiemodus na de productupgrade opent een nieuw hoofdstuk van intelligentie, efficiënt en handig gebruik. Alles wat inbreuk maakt op uw persoonlijke privacy kan nergens worden verborgen. De apparatuur maakt gebruik van Amerikaanse militaire technologie en is een exclusief onderzoek en ontwikkeling van verschillende soorten bugs voor de markt, zoals autotrackers, mobiele undercover-software, draadloze pinhole-camera's, bewakingscamera's, valsspelapparatuur voor casino's, enz. Het product voldoet volledig aan de militaire / politie detectiefunctie op dit gebied. Waarvoor kan de PuroTech signaaldetector gebruikt worden? 1. Of een draadloze bug of tracker is geïnstalleerd in een auto, kantoor of zakelijke onderhandelingsplaats 2. Of de mobiele telefoon is afgeluisterd of abnormaal signaalt vertoont (het signaal wordt zonder enige reden buiten uitgezonden tijdens stand-by) 3. Of er basisstationstraling rond het huis is 4. Controleer ruimtes op verborgen apparatuur zoals mini camera's of afluisterapparataat. Bijvoorbeeld in toiletten, hotels, badkamers, kleedkamers, uitgaansgelegenheden, schoolbewaking, militaire voorzieningen, enz. Specificaties Materiaal: ABS-kunststof. Frequentiebereik: 1MHZ-8000MHZ. Detectie dynamisch bereik:> 73DB. Detectiegevoeligheid: ≤0.03mv (hoofdfrequentieband). Detectiebereik: 2,4 G: 10 vierkante meter (standaard 10 mw), 1,2 G: 15 vierkante meter (standaard 10 mw), mobiele telefoonband 2G.3G.4G-signaal: 15 vierkante meter. 10-niveau digitale buis, zoemer, vibrator indicatie. Power: ingebouwde 1200mA polymeer lithiumbatterij, volledige oplaadtijd 3 uur. werkende stroom: 80-150mA. Ononderbroken werktijd: 8-10 uren. Gewicht: 167 g. Volume: 138 mm 60 mm 28 mm. Kwaliteitsgarantie & Ondersteuning Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze producten. Loop je tegen problemen op of voldoet de versterker niet geheel aan jouw verwachtingen? Neem contact op met onze klantenservice en wij zoeken voor jou een gepaste oplossing. Bestel jouw PuroTech Signaaldetector vandaag nog en weet 100% zeker dat jouw privacy niet geschonden wordt!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van metaaldetectors. Er zijn immers 956 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!