Bestenu

Wat is de beste metaaldetector van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede metaaldetector is een lastige opgave. Wat is de beste metaaldetector van 2023? Na het onderzoeken van 743 metaaldetectors kwam de Odisus® Pintpointer Metaaldetector Pintpointer Inclusief oranje/zwart als beste getest uit onze metaaldetector-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de metaaldetectors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 metaaldetectors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige metaaldetector-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste metaaldetectors

1Score: 10
Odisus® Pintpointer Metaaldetector Pintpointer Inclusief oranje/zwart
Beste Metaaldetector voor onderwatergebruik
Odisus® Pintpointer Metaaldetector Pintpointer Inclusief oranje/zwart
Odisus®
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
PuroTech Signaaldetector Detectieapparaat RF Bug zwart
Beste koop
PuroTech Signaaldetector Detectieapparaat RF Bug zwart
PuroTech
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
National Geographic Metaaldetector Kinderen
National Geographic Metaaldetector Kinderen
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart
Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.9
Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen
Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen
Winnes
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.9
Media Evolution DETECT-IT PRO Metaaldetector zwart
Media Evolution DETECT-IT PRO Metaaldetector zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart
Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart
Duramax
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
Silumen Ingebouwde bewegingsmelder 12M 180 wit
Silumen Ingebouwde bewegingsmelder 12M 180 wit
Silumen
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
K2 Meter Ghost En Spirit zwart
K2 Meter Ghost En Spirit zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.8
Winnes Verborgen camera detector zwart-3
Winnes Verborgen camera detector zwart-3
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Metaaldetector Koopgids

Om een schat te vinden, heb je geen schatkaart nodig, wel een metaaldetector. Met een metaaldetector speur je naar bijvoorbeeld muntstukken, juwelen, goud en zilver. Waar je op let bij het kopen van een metaaldetector, lees je hieronder.

Kun je met een metaaldetector ook geld vinden?

Ja, je kunt met een metaaldetector ook geld vinden. Denk hierbij aan verschillende munten. Je kunt naast euro's natuurlijk ook oude, waardevolle munten vinden. Een goede plaats om munten te vinden is op het strand, en dan vooral onder de strandtenten.

Waar mag ik zoeken met een metaaldetector?

Je mag in principe op alle openbare terreinen je metaaldetector gebruiken, behalve:

 • Archeologische rijksmonumenten
 • Terreinen waar de gemeente een metaaldetectieverbod heeft ingesteld (dit kan gelden voor delen of voor de hele gemeente)
 • Beschermde provinciale en gemeentelijke archeologische monumenten
 • Terreinen waar een procedure loopt om een beschermd archeologisch (rijks)monument te worden
 • Terreinen waar al een archeologische opgraving gaande is

De precieze regels rondom het gebruik van metaaldetectors vind je in de wet. Je leest artikel 2.2 na in het Besluit Erfgoedwet archeologie.

Als ik iets waardevols vind, mag ik het dan houden?

Vondsten die je met de metaaldetector vindt, moet je zo snel mogelijk melden bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Je vindt hiervoor een formulierop de website van het cultureel erfgoed. Je bent als vinder verplicht om de vondst zes maanden ter beschikking te houden voor wetenschappelijk onderzoek. Daarna word de vondst jouw eigendom.

Hoe diep kan ik meten met een metaaldetector?

Je mag in Nederland maximaal 30 centimeter diep zoeken. Onder geen enkele voorwaarde mag de grond dieper worden verstoord.

Hoe stel je een metaaldetector in?

Je moet allereerst je metaaldetector leren kennen. Zodra je door hebt waar hij op reageert en hoe gevoelig hij is, maar ook wat voor geluiden deze maakt, ga je spelen met de instellingen. Dit proces kan best wat tijd in beslag nemen, maar het loont de moeite!

Hoe je je metaaldetector instelt, hangt af van het type metaaldetector je hebt. Vaak zet je de sens (sensitivity) zo hoog mogelijk. Deze kun je lager instellen als hij op werkelijk alles reageert en dus constant geluid maakt. Zwaai daarnaast laag en in een effen lijn in plaats van omhoog te zwaaien. Loop daarnaast langzaam en neem je de tijd! Metaaldetectie is geen bezigheid die baat heeft bij haast.

Waarom kan een metaaldetector fosfor niet opzoeken?

Fosfor valt niet onder de metalen en kan daarom niet worden gevonden door een metaaldetector. Wel worden er soms bommen opgespoord met metaaldetectoren. Deze bommen bevatten soms fosfor.

Fosfor is hoe dan ook een levensgevaarlijke substantie. Als je iets hebt opgespoord dat op een bom lijkt, laat het dan met rust en licht de politie zo snel mogelijk in.

Welke metalen kun je opsporen met een metaaldetector?

Er zijn drie groepen metaalsoorten die je opspoort met een metaaldetector: laaggeleidende metaalsoorten, middengeleidende metaalsoorten en hooggeleidende metaalsoorten. IJzer valt onder de laaggeleidende metaalsoorten. Denk hierbij daarnaast vooral aan blikjes, schroeven en ander minder waardevolle items.

Nikkel, zink lood, brons, aluminium en goud vallen onder de middengeleidende metaalsoorten. Hiervan wil je natuurlijk het liefst die gouden ring vinden, of misschien een oude bronzen vaas. Zilver en koper vallen beiden onder de hooggeleidende metaalsoorten.

hero illustration

Hoe testen we metaaldetectors?

Om de beste metaaldetector te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze metaaldetector-test hebben we 743 metaaldetectors geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze metaaldetector-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze metaaldetector-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen metaaldetector-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte metaaldetector in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 743 metaaldetectors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste metaaldetectors op een rij

1. Beste Metaaldetector voor onderwatergebruik: Odisus® Pintpointer Metaaldetector Pintpointer Inclusief oranje/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

✔ IP66 Waterdichte & Multifunctionele Metaaldetector: Superb eenvoudig te bedienen en alles wat je nodig hebt is om op de knop te drukken en je schatjachtspellen te starten, en het is helemaal een goede activiteit voor jou en familie, vooral als je geniet van een gelukkig uur op het strand. OPMERKING: het kan worden gebruikt in regen of spatwater. Het ondersteunt geen volledige onderdompeling in water. ✔ HOGE GEVOELIGHEID 360 graden DETECTIVE PROBE: Xueliee pinpointer metaaldetector kan het object snel en nauwkeurig richten! Het kan munt, zilver, sieraden en goud lokaliseren in verschillende jachtomstandigheden, variërend van sterk gemineraliseerde grond tot zoutwater verzadigd zand. ✔ OPTIONALE DRIE MODE: Metaaldetector ontworpen om de conversie tussen DRIE MODE- Vibratie Mode (Silent), Audio Mode, Vibratie en Audio Mode. Er zijn drie gevoeligheidsniveaus met verschillende audio en trilalarm op de verschillende afstand tussen sensor en object. ✔ ONE-TOUCH BEDIENING, DRAAGBAAR, MULTIFUNCTIONEEL: bediening met één knop voor Power (LONG PRESS) en Mode-conversie (CLICK ONCE). Het enige wat u hoeft te doen is op de knop drukken en beginnen met jagen! Met een riemholster en intrekbare hangdraad kunt u deze metaaldetector gebruiken wanneer en waar u maar wilt. ✔ Uitstekend cadeau bespaart je tijd: ① De metaaldetector Pinpointer kan u helpen kleine nauwkeurige positionering te bereiken die grote metaaldetectoren niet kunnen doen, ② pinpointer metaaldetector voor kinderen was perfecte kerstgfits, pin point metaaldetectoren voor volwassenen kunnen werken buiten, binnen, op zand, gazon of in de bodem, lokaliseren munt, zilver, sieraden en goud met snelheid en nauwkeurigheid

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 maart in huis

Bekijk prijs

2. Beste koop: PuroTech Signaaldetector Detectieapparaat RF Bug zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Nieuwste model! Met de PuroTech draabare signaal- en magnetisch veld detectie-apparaat ben je er altijd zeker van dat er geen verborgen apparaten zijn! De technologie van de nieuwste versie is gebasseerd op een draadloze frequentiehulptechnologie die is uitgevonden door het Amerikaanse leger. Met behulp van de PuroTech detectie-apparaat kan je zowel conventionele radiogolven detecteren als CDMA-signalen. Daardoor kan je de kleinste GPS-trackers of camera's ook ontdekken. Voordelen PuroTech Signaaldetector Voorzien van de nieuwste technologie Vangt ook CDMA-signalen op Inclusief intelligente geheugenmodus Kan ook detecteren of je mobiel wordt getapt Intelligente geheugenmodus De PuroTech Signaaldetector is voorzien van een intelligente geheugenmodus. Wanneer er een signaal is met een intensiteit van meer dan 8 niveau's in de omgeving, schakelt het apparaat automatisch de geheugenfunctie in. Elke keer dat het verdachte signaal wordt opgenomen, springt de LED-hoofdschermwijzer naar een hoger niveau. Hierdoor kan de detector automatisch alarmeren. Extra sterk bereik De zeer gevoelige chip vergroot het exploratiebereik. Met het vergrote exploratiefrequentie kan het draadloze apparaten detecturen tussen 1 MHz en 6,5 GHz. 25 dagen lang stand-by, 35 uur continu gebruik. Militaire kwaliteit De detector is gebouwd met militaire kwaliteit en heeft een nieuw LED-display. Het kan nauwkeuriger de sterkte van de signaalbron aangeven. De intelligente detectiemodus na de productupgrade opent een nieuw hoofdstuk van intelligentie, efficiënt en handig gebruik. Alles wat inbreuk maakt op uw persoonlijke privacy kan nergens worden verborgen. De apparatuur maakt gebruik van Amerikaanse militaire technologie en is een exclusief onderzoek en ontwikkeling van verschillende soorten bugs voor de markt, zoals autotrackers, mobiele undercover-software, draadloze pinhole-camera's, bewakingscamera's, valsspelapparatuur voor casino's, enz. Het product voldoet volledig aan de militaire / politie detectiefunctie op dit gebied. Waarvoor kan de PuroTech signaaldetector gebruikt worden? 1. Of een draadloze bug of tracker is geïnstalleerd in een auto, kantoor of zakelijke onderhandelingsplaats 2. Of de mobiele telefoon is afgeluisterd of abnormaal signaalt vertoont (het signaal wordt zonder enige reden buiten uitgezonden tijdens stand-by) 3. Of er basisstationstraling rond het huis is 4. Controleer ruimtes op verborgen apparatuur zoals mini camera's of afluisterapparataat. Bijvoorbeeld in toiletten, hotels, badkamers, kleedkamers, uitgaansgelegenheden, schoolbewaking, militaire voorzieningen, enz. Specificaties Materiaal: ABS-kunststof. Frequentiebereik: 1MHZ-8000MHZ. Detectie dynamisch bereik:> 73DB. Detectiegevoeligheid: ≤0.03mv (hoofdfrequentieband). Detectiebereik: 2,4 G: 10 vierkante meter (standaard 10 mw), 1,2 G: 15 vierkante meter (standaard 10 mw), mobiele telefoonband 2G.3G.4G-signaal: 15 vierkante meter. 10-niveau digitale buis, zoemer, vibrator indicatie. Power: ingebouwde 1200mA polymeer lithiumbatterij, volledige oplaadtijd 3 uur. werkende stroom: 80-150mA. Ononderbroken werktijd: 8-10 uren. Gewicht: 167 g. Volume: 138 mm 60 mm 28 mm. Kwaliteitsgarantie & Ondersteuning Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze producten. Loop je tegen problemen op of voldoet de versterker niet geheel aan jouw verwachtingen? Neem contact op met onze klantenservice en wij zoeken voor jou een gepaste oplossing. Bestel jouw PuroTech Signaaldetector vandaag nog en weet 100% zeker dat jouw privacy niet geschonden wordt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. National Geographic Metaaldetector Kinderen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Ga op ontdekkingstocht! Met de NATIONAL GEOGRAPHIC metaaldetector kids kun je de metalen voorwerpen ontdekken die onder de grond verborgen zijn. In de tuin of in de speeltuin kun je op vele plaatsen interessante vondsten doen. Uitpakken en direct beginnen met zoeken - met de metaaldetector voor kinderen Je begint je avontuur meteen met de Metaaldetector, want hij is heel gemakkelijk te gebruiken: Schakel de metaaldetector in en zwaai de zoekspoel langzaam heen en weer, ongeveer 2 cm boven de grond. Als er een metalen voorwerp onder zit op een diepte van tot 12 cm, hoor je een piep en gaat er een lampje branden bij de hendel. Ook toont het lcd-scherm een pictogram wanneer je iets gevonden hebt. Perfect voor grote plassen en smalle beken: Aangezien de spoel waterdicht is tot 15 cm, kun je ook in kleine wateren zoeken. Reis altijd met respect: Wist je dat er verschillende internationale voorschriften zijn voor het zoeken met metaaldetectoren? Dit is om zeer speciale vondsten te beschermen. Zorg ervoor dat je de plaatselijke regels en wetten kent voordat je begint. KENMERKEN - Metaaldetector voor kinderen vanaf 8 jaar - Ergonomisch handvat - In lengte verstelbaar van 760 tot 880 mm - Detectorplaat kan onder een hoek worden geplaatst - Zoekdiepte: tot 12 cm - Akoestisch signaal en lichtsignaal geven aan dat er metaal is gevonden - Met lcd-display - Werkt op batterijen: 1x alkaline batterij, 9 V (niet meegeleverd)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart

 • list plusHet voordeel van deze metaaldetector is dat het een nauwkeurige meting heeft.
 • list plusHet ontwerp van deze metaaldetector is aantrekkelijk.
 • list plusHet materiaal van deze metaaldetector is duurzaam.

Nadelen Stralingsdetector Digitaal elektromagnetisch Frequentietester zwart

 • list plusDeze metaaldetector is redelijk duur.
 • list plusDeze metaaldetector werkt niet altijd optimaal.
 • list plusEen ander nadeel van deze metaaldetector is dat het geen extra functies heeft.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

Wilt u ook graag meten en weten of er veel straling is in en om uw huis? Zou u willen weten waar de straling vandaan komt? Of heeft u misschien een stralingsdetector nodig voor uw werk? Deze detector kan elektrische veldstraling en magnetische veldemissie testen om het optimale testresultaat te bereiken. Het wordt veel gebruikt om de elektromagnetische stralingssituatie binnen en buiten te testen en er van te leren. Leuk weetje: Wist u dat u deze stralingsdetector ook kan gebruiken om 5G te meten? Weten waarom de Sterly® gebruikt wordt door professionals? Eén detector met twee toepassingen, het kan tegelijkertijd het elektrische veld en de magnetische veldstraling testen. Wanneer het testresultaat de veilige waarde overschrijdt, zal het instrument automatisch alarmeren. Gegevensopslag en duidelijk LCD-scherm, met één toets kan de stralingswaarde worden vergrendeld en de waarde gemakkelijk worden afgelezen. Stralingsbeoordeling kan u eraan herinneren of de stralingswaarde veilig is. Eenvoudig te gebruiken en te bedienen, gemakkelijk te verplaatsen of voor metingen op locatie. Monitoring van elektromagnetische straling: huishouden en appartement, kantoor, buiten en industriële site. Elektromagnetische stralingstest: stralingstest mobiele telefoon, computer, tv, koelkast en hoogspanningskabel. Test stralingsbeschermingsproducten: testeffecten van straling werende kleding, straling werende folie en andere preventieartikelen. Uitgerust met een ingebouwde elektromagnetische stralingssensor, die de stralingswaarde kan weergeven op het heldere digitale LCD-display na verwerking door een controle-microchip. Productspecificaties Materiaal: ABS Kleur: zwart Voeding: 3 * 1.5V AAA-batterij (niet inbegrepen) Precisie: Elektrisch veld: 1 V/m Magnetisch veld: 0,01μT Bereik: Elektrisch veld: 1-1999V/m Magnetisch veld: 0,01μT -99,99μT Leesdisplay: 3-1 / 2-cijferige LCD Alarmdrempelwaarde: Elektrisch veld: 40V/m Magnetisch veld: 0,4μT Bandbreedte testen: 5Hz-3500MHz Bemonsteringstijd: ongeveer 0,4 seconden Testmodus: bi-module synchrone test Bedrijfstemperatuur: 0~50℃ Bedrijfsvochtigheid: relatieve vochtigheid lt; 80% Artikelgrootte: 135 mm x 60 mm x 27 mm Artikelgewicht: 107g Pakketgrootte: 165 x 77 x 30 mm Pakket gewicht: 147g Pakket lijst: 1x Elektromagnetische stralingstester (batterij niet inbegrepen) 1x Gebruikershandleiding 1x Pakketdoos

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen

 • list plusHet design van deze metaaldetector is modern en stijlvol.
 • list plusDe meting van deze metaaldetector is nauwkeurig en betrouwbaar.
 • list plusHet materiaal van deze metaaldetector is duurzaam en sterk.

Nadelen Winnes Signaaldetector Pen Draadloze bugzoeker zwarte pen

 • list plusDe doos is leeg bij aankomst.
 • list plusDe meting is niet nauwkeurig.
 • list plusDeze metaaldetector heeft geen extra functies.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Nieuw verbeterde infrarood intelligente detectie, gemakkelijk mee te nemen. Voorkom effectief afluisterapparatuur zoals pinhole-camera's, afluisteraars, gps-afluisterapparatuur, onzichtbare hoofdtelefoons, enz. Met automatische detectiefunctie, wanneer er tracking-apparaten zoals GPS-locators op de auto zijn, zal de detector een snel signaal hebben, zodat het tracking-apparaat zich nergens kan verbergen, en het is echt anti-tracking Door de detector omhoog, omlaag, naar links en naar rechts te bewegen, wordt laserscanning uitgevoerd op de omgeving. Als er een sterk lichtpuntje aan de voorkant knippert, is het een bewakingsapparaat. Met behulp van een hooggevoelige AI-smartchip is de detectienauwkeurigheid van gevaarlijke signalen hoog. Laserdetectie kan alle camera's nauwkeurig detecteren, inclusief slapende camera's en niet-infrarood aanvullende lichtcamera's die niet kunnen worden gedetecteerd door gewone detectoren. Functies: Cameradetectie, bugonderzoek, GPS-locatie zoeken. 300mAh grote batterijcapaciteit, ongeveer 10 dagen lange batterijduur. Opladen via USB, handig en snel. Intensiteitsindicator met 9 segmenten. Bescherm uw privacy en voorkom effectief het lekken van informatie. Specificatie: Radiofrequentiebereik: 1MHZ-8000MHZ Detectie dynamisch bereik: (73DB) Opsporingsgevoeligheid: ≤0.03mv Detectiebereik: 2.4G: 10 vierkante meter (standaard 10mv) 1.2G: 15 vierkante meter (standaard 10mv) Frequentieband mobiele telefoon 2G, 3G, 4G signaal: 15 vierkante meter Magnetische velddetectie: zeer gevoelige magnetische veldinductie; detectieafstand binnen 10cm Infrarood detectie afstand: 10 cm -15 meter Batterij: 3.7V/300mA polymeer lithiumbatterij Materiaal: ABS-kunststof Oplaadtijd: 2-3 uur Levensduur batterij: 8-10 dagen Alarmmodus: full frame signaal alarm Toepassingsgebied: hotels, hotels, auto's voor binnen en buiten, vergaderruimten Pakket lijst: 1 detectorpen 1 USB-oplaadkabel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Media Evolution DETECT-IT PRO Metaaldetector zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Ga erop uit met de Detect-it Metaaldetector PRO! Heb je wel eens nagedacht over het ontdekken van bijzondere voorwerpen met een metaal detector of ben jij al een gevorderde zoeker? Wij helpen je graag met de zoektocht voor een proffesionele metaaldetector zonder al te hoge kosten! Voor een goede prijs-kwaliteit verhouding krijg je van ons een metaaldetector inclusief batterijen, inklapbare schep en camo opbergtasje voor de schep. De metaaldetector veel functies en instelbare zoekmogelijkheden, perfect voor de serieuze zoeker en geschikt voor iedere lengte door de verstelbare stang. Ga op avontuur met de Detect-it PRO metaaldetector! Perfect voor de serieuze zoeker De Detect-it PRO heeft maarliefst 3 modi die proffesionele ondersteuning bieden voor metaaldetectie. Met de DISC-en NOTCH modi kunnen ongewenste metaalsoorten eruitgefilterd worden. Met de (PP) Pinpoint kunt u het voorwerp snel lokaliseren. De metaaldetector geeft een sterker signaal af hoe dichter je je bij het voorwerpt bevindt. Nauwkeurig zoeken wordt de standaard. Met de SENS-modus kunt u 8 verschillende gevoeligheidsniveaus instellen. In een complexe omgeving raden wij aan de gevoeligheid te verminderen. Extra Functies We hebben het ontwerp van de detector volgegooid met handige zoekfuncties om de goed verstopte voorwerpen te kunnen vinden. Met de waterdichte spoel kun je zonder zorgen rondlopen en voorwerpen vinden onder een ondiep laagje water, perfect voor op het strand. De maximale zoekdiepte bedraagt 30cm. De metaaldetector beschikt over een LCD-scherm met achtergrond verlichting dat zelfs bij slechte lichtomstandigeden duidelijk leesbaar is. De detectiemodus, gevoeligheid, batterijstatus en laadniveau worden duidelijk op het digitale scherm weegergeven. Verder vind je op het dashboard een ingang voor een koptelefoon of oordopjes en een volumeknop, nu kun jij met focus op pad zonder een ander te storen. Geschikt voor iedereen Of je nu groot bent of nog wat kleiner met de Detect-it kan iedereen op pad. De verstelbare stang schuif je eenvoudig uit tussen de 100 cm en 120 cm, zo kun je hem altijd en overal gebruiken. De metaaldetector is voor volwassenen zowel als kinderen geschikt. Wil je hem juist cadeau geven aan iemand, dan kan dat ook perfect. Hoe werkt de Detect-it Metaaldetector PRO? Stap 1: Zet de detector aan met de aan/uit knop en plug eventueel je koptelefoon of oortjes in. Let op, je kunt het volume eenvoudig verstellen naar eigen voorkeur. Stap 2: Kies de een modus uit en een gevoeligheids niveau. Je kan kiezen om alle voorwerpen te vinden of alleen doelgericht te zoeken op bijvoorbeeld goud en zilver. Stap 3: Loop rond met de detector en zwaai over de bodem, zodra de detector snel begint te piepen heb je een voorwerp hebt gevonden. Gebruik vervolgens de Pinpoint functie om het voorwerpt precies te lokaliseren. Gebruik daarna de schep/pikhouweel om voorzichtig het voorwerp op te graven. Wat ga jij ontdekken? Met de Detect-it metaaldetector ga je op zoek naar... Alle metaalsoorten zoals: goud, zilver, ijzer, koper, brons, etc. Oude munten, juwelen of sieraden, knopen of penningen. Misschien wel voorwerpen die je wel helemaal niet herkent... Compleet pakket Om de detector te gebruiken heb je 2 batterijen nodig, de eerste set hebben we er voor je bij gedaan zodat je meteen je detector kunt uittesten! Nadat je weet waar je voorwerp ligt met de detector is het is ook handig om je voorwerpen te kunnen opgraven, daarom geven we je een extra inklapbare schep met pikhouweel functie mee. Neem de schep eenvoudig mee door het lichte gewicht en de bijbehorende opbergtas speciaal voor je schep. We maken je ervaring graag zo fijn en compleet mogelijk. Voordelen: ✔ Goed voor de serieuze zoeker ✔ Geschikt voor iedereen door de verstelbare stang ✔ Eenvoudig dashboard met veel functies ✔ Plug voor een koptelefoon of oortjes ✔ Verstelbaar volume en gevoeligheid ✔ Waterdichte spoel ✔ Gevoeligheid tot wel 30 cm diep ✔ Inclusief 2x batterijen, inklapbare schep en schep-opbergtas ✔ LCD Scherm met achtergrond verlichting ✔ Ingebouwde pinpointer Wat krijg je? Metaaldetector 1x Batterijen 2x Inklapbare schep / pikhouweel 1x Opbergtas voor de schep 1x Handleiding Specificaties: Gewicht: 1,6 kg Kleur: Zwart/groen Materiaal: ABS en aluminium Batterij: 2x 9V batterijen (inbegrepen) Frequentie: 5.0 KHz Volume: Verstelbaar Voltage: 7.2-9.6V Temperatuur: -15℃ t/m 45℃ Operatie modus: All metal, disc Verstelbare lengte stang: 100 cm - 120 cm Gevoeligheid: tot 30 cm (voor bijvoorbeeld muntjes) Indicatie detectie: LCD Scherm en geluid Spoel diameter: 25 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart

 • list plusHet is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen ruwe omgevingen.
 • list plusHet is handzaam en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusHet heeft een stevige steel waarmee je met precisie kunt graven.

Nadelen Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart

 • list plusDe Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart heeft geen verstelbare lengte, waardoor je misschien niet in alle situaties optimaal kunt graven.
 • list plusHet heeft geen verlichtingselementen, waardoor het moeilijker kan zijn om in donkere omgevingen te zoeken.
 • list plusDe Duramax Uitklapbare Schep met Tas zwart heeft geen waterdichte constructie, waardoor het niet geschikt is voor gebruik in natte omgevingen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Het overleven van het menselijk ras heeft altijd afgehangen van de specifieke ontwikkeling op het gebied van ogen en handen en de hierop gebaseerde aanleg voor het bouwen en het gebruiken van gereedschappen. In de uitklapbare schep komen de meest verscheidene ambachtelijke prestaties van de mensheid bijeen in een apparaat. De wereld ligt aan de voeten van diegene die over een kompas, zaagblad en flesopener beschikt. Als onze prehistorische voorouders uitklapbare scheppen van deze tijd hadden bezeten, zou niemand in piramides, grot- en heuvelgraven begraven zijn, sabeltandtijgers gedomesticeerd zijn en metropolen in het teken van de schep opgericht zijn. De tegenwoordige mens verwend met gereedschap vindt in de uitklapbare schep een bescheiden kameraad die de grond bij het kamperen, tuinwerkzaamheden en schatzoeken omwoelt, zich bij het kampvuur als kelner verhuurt en de struiken en wortels met zijn zaagblad gedwee maakt. Het formaat van de ingeklapte spade van 11 x 4 x 16cm en het gewicht van ongeveer 350 gram voegt slechts weinig volume en gewicht aan de wandel- resp. reisbagage toe. Met een riemclip kan de uitklapbare schep aan de riem meegenomen worden om op cruciale momenten snel uitgepakt te kunnen worden, om daarmee ronddwalende heksen, boosaardige bosgeesten en zelfs sabeltandtijgers de immens belangrijke lessen over de aanspraak van de mensen, op de heerschappij over het outdoor-gebied in te prenten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs

8. Silumen Ingebouwde bewegingsmelder 12M 180 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Pas een ecologische oplossing aan voor uw huis. Hal, toilet, garage, dit zijn essentiële plekken die geen constant licht nodig hebben in vergelijking met andere woonkamers.Ingebouwde bewegingsmelder 180 ° 12m is ontworpen om het licht te activeren wanneer er een doorgang of een kortstondige aanwezigheid is.Met de LUX-optie kunt u de drempelwaarde voor omgevingslicht configureren om het licht in te schakelen. Stel ook de verlichtingstijd in (2 tot 8 min). Inbouw, deze sensor wordt op de muur of het plafond geplaatst en detecteert over een bereik van 12M en een hoek van 180 °.Ontdek al onze ingebouwde bewegingsmelders op Silumen .

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 januari in huis

Bekijk prijs

9. K2 Meter Ghost En Spirit zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Als je op zoek bent naar een goede EMF meter voor ghost hunting of paranormaal onderzoek, dan is de K2 Meter Ghost En Spirit zwart een geweldige keuze. Deze meter is gemakkelijk te gebruiken en kan je helpen potentieel schadelijke velden te meten. De K2 EMF meter is bekend geworden door het gebruik tijdens ghost hunting en paranormaal onderzoek. Het bevat een aantal LED lampjes die oplichten zodra een entiteit in de buurt van de meter komt. Wanneer de aanwezigheid van een entiteit is aangetoond door de K2 meter is hij heel handig om te communiceren middels ja/nee vragen.

Wat deze EMF meter zo speciaal maakt, is dat het je kan helpen de aanwezigheid van geesten en entiteiten te detecteren en te communiceren met hen. De K2 Meter Ghost En Spirit zwart is gemaakt van duurzaam kunststof en werkt maandenlang op een enkele 9V-batterij. Het detecteert het EMF-bereik van 50 tot 1.000 Hz en EMF-bereik van 1.000 tot 20.000 Hz.

Het grootste voordeel van deze EMF meter is dat het erg gemakkelijk te gebruiken is en dat het je kan helpen de aanwezigheid van geesten en entiteiten te detecteren. Het nadeel is dat het niet geschikt is voor het detecteren van metalen voorwerpen.

Als je op zoek bent naar een EMF meter voor ghost hunting of paranormaal onderzoek, dan is de K2 Meter Ghost En Spirit zwart een zeer goede keuze. Het is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en kan je helpen bij het communiceren met entiteiten. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor het detecteren van metalen voorwerpen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

10. Winnes Verborgen camera detector zwart-3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

Met multi-detector kunt u bugs en andere spionage-apparaten detecteren. Iedereen die zich zorgen maakt over toilet- / douchecamera's / openbare kleedkamers / geheime NSA-bewakingsprogramma's enz. Kunt u gemakkelijk geruststellen. Het kan apparaten detecteren die draadloze signalen uitzenden en de cameralens spotten. Het gebruikt een antenne om de signalen op te vangen die draadloze camera's en draadloze spraakrecorders gebruiken om de gegevens naar de ontvanger uit te zenden. De detector gebruikt een visuele, tactiele en audio-indicator om de afstand tussen het omroepapparaat en de detector te melden en weer te geven. Het maakt ook gebruik van 6 infrarood leds en een getint zicht om pinopening te detecteren naar een lens van volledige grootte. De infrarood leds reflecteren op de cameralens en laten een gloed zien wanneer ze door het zicht kijken. De detector is goed voor het opsporen van items die golven en camera's produceren die zich in de buurt bevinden. Het is klein en compact en is een leuk hulpmiddel om naar buitenlandse locaties te reizen. Kenmerken: ● verschillende manieren om de gevonden verborgen camera te detecteren ● Kan de draadloze lens detecteren via de draadloze frequentiedetectiefunctie ● kan met het blote oog moeilijk worden gevonden om een verscheidenheid aan lenzen te vinden door het scannen van rood licht ● Het detectiefrequentiebereik kan 1 MHz - 6,5 GHz bereiken ● kan de draadloze kabelcamera effectief detecteren ● draadloze detectie verschillende tips: gesproken aanwijzingen, vibratietips, LED-tips ● Hoofdtelefoon kan worden aangesloten, met een meer verborgen manier om te detecteren ● draadloze signaalsterkte-indicator, lokaliseer snel de signaalbron ● detectiegevoeligheid kan worden aangepast ● Ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij kan continu gedurende 5 uur worden gebruikt ● zeer klein formaat, zeer gemakkelijk mee te nemen Productparameters: Detectie frequentiebereik: 1 MHz - 6,5 GHz Afmeting: 65 mm X 48 mm X 15 mm antenne lengte: 123mm Vermogen: Ingebouwde 3.7V 500mA Laadspanning: 5-6VDC Huidig verbruik: 100mA Gewicht van het product: met verpakking 195 g zonder verpakking 100 g Maat: 63 47 14MM, Pakket bevat: 1 RF-detector 1 een oplader 1 * handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van metaaldetectors. Er zijn namelijk 743 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!