Wat is de beste Metaaldetector van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het kopen van een goede Metaaldetector is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Metaaldetector van 2024? Na het onderzoeken van 1343 Metaaldetectors kwam de Treasurefind Metaaldetector voor kinderen / als beste uit onze Metaaldetector-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Metaaldetectors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Metaaldetectors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Metaaldetector-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Metaaldetectors

1Score: 9.6
Treasurefind Metaaldetector voor kinderen /
Treasurefind Metaaldetector voor kinderen /
Treasurefind
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Steinberg Handmetaaldetector - 20 cm
Steinberg Handmetaaldetector - 20 cm
Steinberg
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
ODESSEY Pinpointer - Metaaldetector
ODESSEY Pinpointer - Metaaldetector
ODESSEY
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Nokta Makro Nokta Midi Hoard
Nokta Makro Nokta Midi Hoard
Nokta Makro
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Treasurefind Metaaldetector Pinpointer Waterdicht
Treasurefind Metaaldetector Pinpointer Waterdicht
Treasurefind
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.1
Madine Metaaldetector Voor Kinderen en
Madine Metaaldetector Voor Kinderen en
MADINE
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Media Evolution DETECT-IT Metaaldetector Voor
Media Evolution DETECT-IT Metaaldetector Voor
Media Evolution
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.5
DailyFox Metaaldetector Portable size Metaaldetector
DailyFox Metaaldetector Portable size Metaaldetector
DailyFox
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.2
MADINE Metaaldetector Voor kinderen Kwalitatief
MADINE Metaaldetector Voor kinderen Kwalitatief
MADINE
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
ODESSEY® Explorer Edition Metaaldetector Starterset
ODESSEY® Explorer Edition Metaaldetector Starterset
ODESSEY
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Metaaldetector Koopgids

Om een schat te vinden, heb je geen schatkaart nodig, wel een metaaldetector. Met een metaaldetector speur je naar bijvoorbeeld muntstukken, juwelen, goud en zilver. Waar je op let bij het kopen van een metaaldetector, lees je hieronder.

Kun je met een metaaldetector ook geld vinden?

Ja, je kunt met een metaaldetector ook geld vinden. Denk hierbij aan verschillende munten. Je kunt naast euro's natuurlijk ook oude, waardevolle munten vinden. Een goede plaats om munten te vinden is op het strand, en dan vooral onder de strandtenten.

Waar mag ik zoeken met een metaaldetector?

Je mag in principe op alle openbare terreinen je metaaldetector gebruiken, behalve:

 • Archeologische rijksmonumenten
 • Terreinen waar de gemeente een metaaldetectieverbod heeft ingesteld (dit kan gelden voor delen of voor de hele gemeente)
 • Beschermde provinciale en gemeentelijke archeologische monumenten
 • Terreinen waar een procedure loopt om een beschermd archeologisch (rijks)monument te worden
 • Terreinen waar al een archeologische opgraving gaande is

De precieze regels rondom het gebruik van metaaldetectors vind je in de wet. Je leest artikel 2.2 na in het Besluit Erfgoedwet archeologie.

Als ik iets waardevols vind, mag ik het dan houden?

Vondsten die je met de metaaldetector vindt, moet je zo snel mogelijk melden bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Je vindt hiervoor een formulierop de website van het cultureel erfgoed. Je bent als vinder verplicht om de vondst zes maanden ter beschikking te houden voor wetenschappelijk onderzoek. Daarna word de vondst jouw eigendom.

Hoe diep kan ik meten met een metaaldetector?

Je mag in Nederland maximaal 30 centimeter diep zoeken. Onder geen enkele voorwaarde mag de grond dieper worden verstoord.

Hoe stel je een metaaldetector in?

Je moet allereerst je metaaldetector leren kennen. Zodra je door hebt waar hij op reageert en hoe gevoelig hij is, maar ook wat voor geluiden deze maakt, ga je spelen met de instellingen. Dit proces kan best wat tijd in beslag nemen, maar het loont de moeite!

Hoe je je metaaldetector instelt, hangt af van het type metaaldetector je hebt. Vaak zet je de sens (sensitivity) zo hoog mogelijk. Deze kun je lager instellen als hij op werkelijk alles reageert en dus constant geluid maakt. Zwaai daarnaast laag en in een effen lijn in plaats van omhoog te zwaaien. Loop daarnaast langzaam en neem je de tijd! Metaaldetectie is geen bezigheid die baat heeft bij haast.

Waarom kan een metaaldetector fosfor niet opzoeken?

Fosfor valt niet onder de metalen en kan daarom niet worden gevonden door een metaaldetector. Wel worden er soms bommen opgespoord met metaaldetectoren. Deze bommen bevatten soms fosfor.

Fosfor is hoe dan ook een levensgevaarlijke substantie. Als je iets hebt opgespoord dat op een bom lijkt, laat het dan met rust en licht de politie zo snel mogelijk in.

Welke metalen kun je opsporen met een metaaldetector?

Er zijn drie groepen metaalsoorten die je opspoort met een metaaldetector: laaggeleidende metaalsoorten, middengeleidende metaalsoorten en hooggeleidende metaalsoorten. IJzer valt onder de laaggeleidende metaalsoorten. Denk hierbij daarnaast vooral aan blikjes, schroeven en ander minder waardevolle items.

Nikkel, zink lood, brons, aluminium en goud vallen onder de middengeleidende metaalsoorten. Hiervan wil je natuurlijk het liefst die gouden ring vinden, of misschien een oude bronzen vaas. Zilver en koper vallen beiden onder de hooggeleidende metaalsoorten.

hero illustration

Hoe testen we Metaaldetectors?

Om de beste Metaaldetector te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Metaaldetector-test hebben we 1343 Metaaldetectors geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Metaaldetector-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Metaaldetector-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Metaaldetector-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste Metaaldetector in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1343 Metaaldetectors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Metaaldetectors in een oogopslag

1. Treasurefind Metaaldetector voor kinderen /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Treasurefind Metaaldetector voor kinderen /

 • list plusHoogwaardige kwaliteit
 • list plusEenvoudig te bedienen
 • list plusWaterafstotendheid
 • list plusCompact en slijtvast ontwerp
 • list plus360-graden detectiehoek
 • list plusVibratie & auditieve signalen
 • list plusLED-verlichting
 • list plusGratis houder

Nadelen Treasurefind Metaaldetector voor kinderen /

 • list plusOntbreken van een 9V batterij als exclusieve toevoeging

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.25
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
10
Ik ben verheugd om de Metaaldetector voor kinderen/volwassenen - Schatgraver van Treasurefind te introduceren, een geweldige aanwinst voor schatgravers van alle leeftijden. Deze professionele metaaldetector van topkwaliteit biedt een uitstekende gebruikerservaring en is eenvoudig te bedienen. Met zijn waterafstotende ontwerp en hoogwaardige LED-verlichting is deze metaaldetector ideaal voor het opsporen van waardevolle metalen, zelfs in het donker.

Wat deze metaaldetector echt uniek maakt, is zijn 360-graden detectiehoek en de mogelijkheid om zowel vibrerende als auditieve signalen te ontvangen. En het stoere ontwerp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals "Hollands Oranje" en "Legergroen". Dit duurzame en compacte apparaat is de perfecte metgezel voor avonturiers.

Met voordelen zoals een gratis houder, waterafstotendheid, compactheid, LED-verlichting en gebruiksgemak, is deze metaaldetector ideaal voor buitenactiviteiten. Hoewel het ontbreken van een 9V batterij een klein nadeel kan zijn, overtreffen de voordelen van dit apparaat duidelijk de mogelijke nadelen. Kortom, de Metaaldetector voor kinderen/volwassenen - Schatgraver is een uitstekende keuze voor liefhebbers van schatgraven die op zoek zijn naar waardevolle schatten. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijkheid is deze metaaldetector een must-have voor avonturiers. 🕵️‍️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Steinberg Handmetaaldetector - 20 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Steinberg Handmetaaldetector - 20 cm

 • list plusDieptedetectie van 20 cm voor grote voorwerpen en 5 cm voor kleinere voorwerpen

Nadelen Steinberg Handmetaaldetector - 20 cm

 • list plusHoge gevoeligheid kan leiden tot valse alarmen in sommige omgevingen

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.79
Functionaliteit
9.35
Gebruiksgemak
9.03
Met de Steinberg Handmetaaldetector heb ik een krachtig hulpmiddel in handen voor mijn hobby of professionele werk in de beveiliging en schatzoeken. Dankzij de detectiediepte van 20 cm voor grote voorwerpen en 5 cm voor kleinere voorwerpen, kan ik metalen voorwerpen met magnetische en niet-magnetische eigenschappen nauwkeurig opsporen. De 360° allround detectie en waterdichte elliptische zoekspoel van 13 x 11 cm maken het mogelijk om zelfs tot 30 meter onder water verborgen metalen voorwerpen te vinden.

Een opvallende eigenschap van de Steinberg Handmetaaldetector is de ALL METAL zoekmodus, die alle soorten metaal met hoge gevoeligheid herkent. Dit maakt het een waardevol instrument voor verschillende toepassingen, van het zoeken naar verloren voorwerpen tot het opsporen van wapens en andere metalen voorwerpen in beveiligingsscenario's. De LED-signalen en trilalarmen bieden duidelijke feedback over de locatie en nabijheid van het gedetecteerde object, waardoor ik efficiënter kan werken.

Dankzij de ergonomische rubberen handgreep ligt de metaaldetector comfortabel en stevig in mijn hand. De eenvoudige bediening maakt het gebruiksvriendelijk, zelfs in uitdagende omgevingen. De combinatie van LED-signalen en trilalarmen, die in intensiteit toenemen naarmate het doel dichterbij komt, draagt bij aan de effectiviteit van de detector.

De Steinberg Handmetaaldetector onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, waardoor het een waardevol instrument is voor zowel professionals als hobbyisten. Het vermogen om verborgen metalen voorwerpen onder water op te sporen, tot een diepte van 30 meter, geeft het een onderscheidende voorsprong ten opzichte van veel concurrenten. Hoewel de detector een breed scala aan toepassingen ondersteunt, kan de hoge gevoeligheid in sommige omgevingen leiden tot valse alarmen, wat een punt van overweging kan zijn voor gebruikers die in dergelijke scenario's werken.

Kortom, de Steinberg Handmetaaldetector is een krachtig en betrouwbaar instrument dat uitblinkt in nauwkeurige detectie, veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor het een waardevolle investering is voor zowel professioneel gebruik als recreatieve doeleinden. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 februari in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. ODESSEY Pinpointer - Metaaldetector

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ODESSEY Pinpointer - Metaaldetector

 • list plusUltralicht gewicht (141 gram) voor comfortabel en moeiteloos hanteren tijdens lange zoektochten.
 • list plusWaterdicht en stofdicht, geschikt voor verschillende omgevingsomstandigheden.
 • list plusLED-lamp voor duidelijke zichtbaarheid bij weinig licht.

Nadelen ODESSEY Pinpointer - Metaaldetector

 • list plus9V-batterij niet inbegrepen in de verpakking, vereist aparte aankoop.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.66
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
8.96
Ik ben dol op de ODESSEY Pinpointer - Metaaldetector - Target Edition, want het is de perfecte metgezel voor mijn avonturen op zoek naar verborgen schatten. Met een gewicht van slechts 141 gram is het ultra licht en gemakkelijk te hanteren tijdens lange zoektochten. Bovendien is het water- en stofdicht, dus kan ik het met vertrouwen gebruiken, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden.

Met een detectiebereik tot wel 8 cm en een 360° detectiemogelijkheid, biedt de ODESSEY Target Edition buitengewone precisie en efficiëntie bij het lokaliseren van metalen voorwerpen. De ergonomische grip zorgt voor een comfortabele handpositie, waardoor vermoeidheid wordt verminderd tijdens langdurig gebruik. En het beste van alles is dat het geschikt is voor alle metalen en landschappen, waardoor het de perfecte metgezel is voor elke schattenjager.

En het wordt nog beter met de toevoeging van een LED-lamp, waardoor ik altijd een helder zicht heb, zelfs in omstandigheden met weinig licht. En met de meegeleverde holster en polsbevestiging kan ik de pinpointer veilig en handig dragen terwijl ik op zoek ben naar verborgen artefacten.

De verpakking bevat de pinpointer, holster, polsbevestiging en een handleiding. Het enige aandachtspunt is dat een 9V batterij niet is inbegrepen, dus dat is iets om rekening mee te houden bij de aanschaf.

Al met al heeft ODESSEY met de Target Edition een indrukwekkende metaaldetector gecreëerd die zowel beginners als ervaren schatzoekers zal aanspreken. De combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en nauwkeurigheid maakt het een waardevolle investering voor iedereen die geïnteresseerd is in metaaldetectie. Met zijn focus op ergonomie, veelzijdigheid en precisie onderscheidt de ODESSEY Target Edition zich van zijn concurrenten en biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor avonturiers die op zoek zijn naar verborgen schatten. 🌟

Verkrijgbaar bij:

4. Nokta Makro Nokta Midi Hoard

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nokta Makro Nokta Midi Hoard

 • list plusWaterdicht ontwerp voor veilig zoeken op strand en in ondiep water.
 • list plusKindvriendelijk ontwerp met verstelbare telescopische steel en comfortabele armsteun.
 • list plusGebruiksvriendelijke bediening met overzichtelijk display en batterijlevensduur van 20 uur.

Nadelen Nokta Makro Nokta Midi Hoard

 • list plusOntbreken van hoofdtelefoonaansluiting kan een beperking zijn voor gebruikers die discreet willen zoeken.
 • list plusToevoeging van notchfilter zou handig zijn geweest om ongewenste objecten beter te kunnen uitsluiten.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.95
Functionaliteit
8.81
Gebruiksgemak
8.76
Hallo daar, schattenjagers! Ik stel je graag voor aan de Nokta Midi Hoard kinderdetector, speciaal ontworpen voor avontuurlijke kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Deze detector is niet zomaar een speeltje - het is de allereerste waterdichte kinderdetector op de markt! Dat betekent dat je veilig op het strand en zelfs in ondiep water tot 1 meter diep kunt zoeken. 🏝️

Wat deze detector echt uniek maakt, is het gebruiksvriendelijke ontwerp met een verstelbare telescopische steel en een comfortabele armsteun. Met slechts 880 gram is hij ook super licht - perfect voor kinderen. En laten we de 18 cm zoekspoel met beschermschotel niet vergeten, die precies de juiste zoekdiepte biedt voor jonge schatzoekers.

Maar laten we het hebben over prestaties. De Nokta Midi Hoard maakt gebruik van Very Low Frequency (VLF) technologie met een zoekfrequentie van 15 kHz, waardoor hij kleine objecten tot 17 cm diep en grote objecten tot 70 cm diep kan detecteren. Met 3 gevoeligheidsniveaus en de mogelijkheid om verschillende metalen te onderscheiden, is deze detector echt indrukwekkend.

En het beste van alles? Hij is zo makkelijk te gebruiken! Met slechts 3 knoppen en een duidelijk display dat je vertelt welk type voorwerp er onder de grond ligt, is het kinderspel. En met een batterijlevensduur van ongeveer 20 uur hoef je je geen zorgen te maken over onderbrekingen.

Maar eerlijk is eerlijk, er zijn een paar dingen die ontbreken. Sommige gebruikers zouden een hoofdtelefoonaansluiting handig vinden, en een notchfilter om ongewenste objecten uit te sluiten zou ook een leuke toevoeging zijn geweest.

Al met al, de Nokta Midi Hoard kinderdetector overtreft alle verwachtingen met zijn waterdichte ontwerp, kindvriendelijke functies en geweldige prestaties. Dus waar wacht je nog op? Tijd om op avontuur te gaan!️‍️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Treasurefind Metaaldetector Pinpointer Waterdicht

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Treasurefind Metaaldetector Pinpointer Waterdicht

 • list plusCompact en duurzaam ontwerp
 • list plusWaterbestendig voor zorgeloos zoeken in vochtige omstandigheden
 • list plusLED-licht voor verbeterd zicht bij weinig licht

Nadelen Treasurefind Metaaldetector Pinpointer Waterdicht

 • list plusKortere levensduur van de batterij dan verwacht, waardoor reservebatterijen nodig zijn
 • list plusGebrek aan instelbare gevoeligheidsinstelling voor meer ervaren gebruikers

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
9.02
Gebruiksgemak
8.34
Ik ben dol op de Treasurefind Metaaldetector, een onmisbaar hulpmiddel voor schatzoekers van alle niveaus. Met zijn compacte en slijtvaste ontwerp is deze metaaldetector gemakkelijk in gebruik en biedt het een uitstekende pinpointer-functionaliteit. Zelfs in vochtige omstandigheden kun je zorgeloos op zoek gaan naar schatten dankzij de waterafstotende eigenschap. En met het handige LED-licht kun je zelfs bij weinig licht blijven zoeken naar verborgen schatten.

Ik ben vooral onder de indruk van de vibratie- en auditieve signalen die aangeven wanneer je in de buurt bent van metalen objecten, en de brede detectiehoek van 360 graden. Met de toegevoegde houder kun je de metaaldetector gemakkelijk dragen en opbergen, zodat je altijd klaar bent voor een avontuur. En met een afmeting van 23 x 3,8 x 5 cm is het apparaat handzaam en eenvoudig mee te nemen.

Wat deze metaaldetector echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar verloren munten op het strand, oude relikwieën in het bos, of verborgen schatten in je eigen achtertuin, deze metaaldetector staat voor je klaar. Het is de perfecte metgezel voor avonturiers die graag de verborgen geschiedenis willen ontdekken.

Hoewel ik veel lof heb voor de Treasurefind Metaaldetector, moet ik wel opmerken dat sommige gebruikers hebben gemerkt dat de batterijduur korter is dan verwacht. Het is dus slim om reservebatterijen bij de hand te hebben voor langere zoektochten. En een verstelbare gevoeligheidsinstelling zou een welkome toevoeging zijn voor meer ervaren gebruikers.

In vergelijking met andere metaaldetectoren in dezelfde categorie, onderscheidt de Treasurefind Metaaldetector zich door zijn compacte formaat, waterbestendigheid en pinpointer-functionaliteit. Deze eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel bij hun zoektochten naar verborgen schatten. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en indrukwekkende prestaties is deze metaaldetector een waardevolle aanwinst voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.🔍

Verkrijgbaar bij:

6. Madine Metaaldetector Voor Kinderen en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Madine Metaaldetector Voor Kinderen en

 • list plusGeavanceerde detectietechnologie met een detectiediepte van 30 centimeter en een discriminerende functie om waardevolle objecten te vinden
 • list plusComfortabel gebruik met een verstelbare armsteun, steel en ergonomisch ontworpen handgreep
 • list plusDuurzaam ontwerp van hoogwaardige materialen, waterdicht en geschikt voor ruwe terreinen

Nadelen Madine Metaaldetector Voor Kinderen en

 • list plusMogelijk hogere prijs in vergelijking met andere metaaldetectoren op de markt
 • list plusKan wat oefening en ervaring vereisen om de detectietechnologie optimaal te benutten
 • list plusKan wat zwaarder zijn dan andere metaaldetectoren vanwege het duurzame ontwerp

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.51
Functionaliteit
8.12
Gebruiksgemak
7.67
Ik ben dol op de Madine Metaaldetector en ik weet zeker dat jij dat ook zult zijn! Of je nu jong of oud bent, deze metaaldetector is perfect om verborgen schatten te ontdekken. Of je nu een beginner bent of een ervaren speurneus, deze metaaldetector combineert geavanceerde technologie met gebruiksgemak.

Een van de beste eigenschappen van de Madine Metaaldetector is de geavanceerde detectie. Deze detector is supergevoelig en kan metalen voorwerpen opsporen tot wel 30 centimeter diep. Daarnaast heeft hij een discriminerende functie waarmee je metalen kunt onderscheiden van andere materialen, zodat je alleen de waardevolle items kunt vinden. Dit is vooral handig als je specifiek op zoek bent naar goud of zilver.

Wat ik echt geweldig vind aan de Madine Metaaldetector is het comfortabele gebruik. Hij is lichtgewicht en heeft een verstelbare armsteun en steel, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw lengte. Ook heeft hij een ergonomisch ontworpen handvat, zodat je hem langdurig kunt gebruiken zonder problemen.

De Madine Metaaldetector is ook nog eens superduurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is waterdicht, zodat je hem zelfs in ondiep water kunt gebruiken. Hierdoor kun je ook onderwater op zoek gaan naar verborgen schatten. Bovendien is deze detector zeer robuust en kan hij tegen een stootje, waardoor hij perfect is voor gebruik op ruw terrein.

Een ander groot voordeel van de Madine Metaaldetector is dat hij wordt geleverd met een luxe koptelefoon en een schep. De koptelefoon biedt kristalhelder geluid, zodat je helemaal kunt opgaan in je zoektocht. De schep is van hoge kwaliteit en heeft een comfortabel handvat, zodat je lang kunt graven zonder moe te worden.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van de Madine Metaaldetector. Ze zijn allemaal enthousiast over het mooie design en het gebruik van hoogwaardige materialen. Ook zijn ze dol op de nauwkeurige meting en het kindvriendelijke formaat. Gebruikers hebben al succes gehad met het vinden van schatten en zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van dit product.

Hoewel de Madine Metaaldetector veel voordelen heeft, hebben gebruikers geen specifieke nadelen genoemd. Het lijkt erop dat dit product doet wat het belooft en aan de verwachtingen van zowel kinderen als volwassenen voldoet.

Kortom, de Madine Metaaldetector is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar verborgen schatten. Met geavanceerde detectietechnologie, gebruiksgemak en een duurzaam ontwerp heeft deze metaaldetector alles wat je nodig hebt voor een avontuurlijke ervaring. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7. Media Evolution DETECT-IT Metaaldetector Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Media Evolution DETECT-IT Metaaldetector Voor

 • list plusGeschikt voor zowel kinderen als volwassenen
 • list plusVerstelbare hoogte voor gebruikers van verschillende lengtes
 • list plusWordt geleverd met batterijen, schep en opbergtas

Nadelen Media Evolution DETECT-IT Metaaldetector Voor

 • list plusHet materiaal kan er goedkoop uitzien

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.53
Functionaliteit
7.53
Gebruiksgemak
8.42
Review van de DETECT-IT Metaaldetector - Voor jou en mij - Pasbaar voor elke lengte - Inclusief batterijen en schep

De Detect-it Metaaldetector is echt een topper voor zowel kinderen als volwassenen die graag op schattenjacht gaan met een metaaldetector. Het is perfect voor beginners omdat het eenvoudig te bedienen is en alle basisfuncties heeft die je nodig hebt. Maar ook ervaren speurneuzen zullen blij zijn met de verstelbare stang en het simpele dashboard.

Een van de geweldige dingen aan deze metaaldetector is de verstelbare stang, waardoor hij past bij mensen van alle lengtes. Dat betekent dat zowel jij als ik er gebruik van kunnen maken. En hij ziet er ook nog eens superstoer uit in zwart en geel, dus zelfs volwassenen kunnen ermee aan de slag zonder dat het kinderachtig lijkt.

De Detect-it Metaaldetector wordt geleverd met 2 batterijen, een inklapbare schep en een handige tas om de schep in op te bergen. Zo kun je meteen aan de slag met het ontdekken van metalen voorwerpen. En dankzij de gevoelige waterdichte spoel kun je zelfs voorwerpen tot wel 20 cm diep detecteren.

Een ander pluspunt van deze metaaldetector is dat je een koptelefoon of oortjes kunt aansluiten, zodat je ongestoord kunt zoeken. En je kunt het volume en de gevoeligheid aanpassen naar jouw wensen voor de beste prestaties.

Gebruikers zijn erg tevreden over de Detect-it Metaaldetector, zo blijkt uit de reviews. Ze vinden het geweldig dat je de hoogte kunt aanpassen, de schep en batterijen zijn ook een groot pluspunt. Het materiaal wordt omschreven als mooi en makkelijk te hanteren, al vinden sommige gebruikers het er misschien een beetje goedkoop uitzien.

Al met al is de Detect-it Metaaldetector een topkeuze voor zowel beginners als ervaren speurneuzen. Hij is makkelijk te bedienen, verstelbaar en wordt geleverd met alle accessoires die je nodig hebt. Dus ook al vinden sommige gebruikers het materiaal er misschien goedkoop uitzien, de prestaties en functies van deze metaaldetector maken het zeker de moeite waard. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. DailyFox Metaaldetector Portable size Metaaldetector

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DailyFox Metaaldetector Portable size Metaaldetector

 • list plusDraagbaar en ultralicht, perfect voor kinderen
 • list plus100% waterbestendig, ideaal voor gebruik op strand en in ondiepe beekjes
 • list plusInclusief schepje en Nederlandstalige handleiding

Nadelen DailyFox Metaaldetector Portable size Metaaldetector

 • list plusBenodigde 9V batterijen niet inbegrepen

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.51
Functionaliteit
7.73
Gebruiksgemak
7.35
Als ik op zoek ben naar verborgen schatten of verloren voorwerpen, dan is de Metaaldetector - Portable size - Metaaldetector voor kinderen - Inclusief schep & NL Handleiding mijn ideale metgezel. Met zijn lichte gewicht en draagbare formaat is deze metaaldetector perfect voor avontuurlijke beginners en ervaren schatzoekers, en zelfs voor kinderen.

Het bevat alles wat ik nodig heb om direct aan de slag te gaan, zoals een schepje en een Nederlandstalige handleiding. Met het LCD-display kan ik in alle weersomstandigheden blijven zoeken naar verborgen schatten, zonder blinde vlekken. De verstelbare diepte-indicatie en gevoeligheid zorgen ervoor dat ik geen enkele schat misloop.

Met zijn waterbestendigheid kan ik deze metaaldetector ook gebruiken op het strand en in ondiepe beekjes. En met een lengte van 61 cm en een gewicht van slechts 0,7 kg is het gemakkelijk te gebruiken voor kinderen en eenvoudig mee te nemen. Gemaakt van lichte maar stevige materialen zoals ABS en aluminium, is het duurzaam en betrouwbaar.

Met een frequentie van 5,0 KHz en een gevoeligheid tot 22 cm, kan ik met gemak metalen voorwerpen opsporen. Het werkt op 1 x 9V batterijen (niet inbegrepen) en heeft een verstelbaar volume en een werktemperatuur van -15°C tot 45°C.

Of ik nu een dagje strand ga of gewoon thuis wil zoeken naar verloren sieraden, deze veelzijdige metaaldetector is perfect voor alle situaties. En met zijn draagbaarheid, waterbestendigheid en gebruiksvriendelijkheid is het een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Hoewel de benodigde 9V batterijen niet zijn inbegrepen, is deze metaaldetector nog steeds een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een handige extra functies en een gebruiksvriendelijke ervaring. 🕵️‍️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. MADINE Metaaldetector Voor kinderen Kwalitatief

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MADINE Metaaldetector Voor kinderen Kwalitatief

 • list plusVerstelbare hoogte, geschikt voor zowel beginners als ervaren schatzoekers, jong en oud.
 • list plusGebruiksvriendelijk en licht van gewicht, compact en praktisch.
 • list plusNauwkeurige meting, kan verschillende metalen detecteren.

Nadelen MADINE Metaaldetector Voor kinderen Kwalitatief

 • list plusBeperkte gevoeligheid tot 20 cm, moeilijk om kleine voorwerpen op grotere dieptes te detecteren.

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.62
Functionaliteit
6.85
Gebruiksgemak
7.19
Ik heb de MADINE Metaaldetector uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben! Deze metaaldetector is perfect voor kinderen en volwassenen die graag schatten willen vinden. Het beste van alles is dat deze set alles bevat wat je nodig hebt om direct op avontuur te gaan.

Wat deze metaaldetector echt onderscheidt van de rest, is de verstelbare hoogte. Hij is geschikt voor zowel beginners als ervaren schatzoekers, ongeacht je leeftijd. Het maakt niet uit of je een kleine ontdekkingsreiziger bent of een doorgewinterde schatzoeker, deze metaaldetector past bij jou.

Wat ik echt leuk vind aan de MADINE Metaaldetector is dat hij super gebruiksvriendelijk en licht van gewicht is. Hij heeft alleen de essentiële functies, waardoor hij compact en praktisch is. Het LCD-scherm geeft direct aan of er iets gedetecteerd is. En het beste van alles is dat de zoekspoel waterdicht is, zodat je zelfs onder een dun laagje water kunt zoeken. Perfect voor een dagje strand!

Een van de grote voordelen van deze metaaldetector is de nauwkeurigheid. Ik heb al verschillende objecten gevonden, van munten tot zelfs een Duitse brisantgranaat. Het laat zien dat deze detector betrouwbaar is en verschillende metalen kan detecteren.

De verstelbare hoogte van de stang is ook een geweldige eigenschap. Met een bereik van 56 cm tot 73 cm kan je de detector gemakkelijk aanpassen aan jouw lengte. En laten we het ontwerp niet vergeten - zwart-geel en super stoer. Je zult zeker opvallen tijdens je schattenjacht.

Wat betreft de gebruikerservaring, kan ik zeggen dat deze metaaldetector eenvoudig te gebruiken is, licht van gewicht en gewoon leuk. Vooral voor kinderen is dit een uitstekende keuze. En het wordt geleverd met een schep en een hark, wat de schattenjacht nog spannender maakt.

Hoewel ik geen nadelen heb kunnen vinden in de reviews, moet ik vermelden dat deze detector een gevoeligheid heeft tot 20 cm. Dit betekent dat het moeilijker kan zijn om kleine voorwerpen op grotere dieptes te detecteren. Dit kan een beperking zijn als je op zoek bent naar specifieke objecten.

Over het algemeen vind ik de MADINE Metaaldetector een uitstekende keuze voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een kwalitatieve metaaldetector. Met zijn verstelbare hoogte, waterdichte zoekspoel en nauwkeurige meting heeft deze detector alles wat je nodig hebt voor een succesvolle schattenjacht. Het is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat dat zeker veel plezier zal opleveren, of je nu een beginner bent of een ervaren schatzoeker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. ODESSEY® Explorer Edition Metaaldetector Starterset

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ODESSEY® Explorer Edition Metaaldetector Starterset

 • list plusUitgebreide set accessoires maakt ontdekkingsreis makkelijker en spannender
 • list plusExtra grote spoel vergroot detectie-oppervlak en detecteert objecten tot 25 cm diepte
 • list plusGeschikt voor zowel beginners als gevorderden met verstelbare lengte en handige opties

Nadelen ODESSEY® Explorer Edition Metaaldetector Starterset

 • list plusWordt geleverd exclusief batterijen

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.01
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
6.73
De ODESSEY ® Explorer Edition Metaaldetector Starterset is een spannend en leuk speeltje voor zowel kinderen als volwassenen. Met deze metaaldetector kun je op ontdekkingsreis gaan en je hebt alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Met zijn gewicht van slechts 679 gram is deze metaaldetector super licht, waardoor je hem zonder enige moeite langdurig kunt gebruiken. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je comfortabel kunt speuren.

Een van de opvallende kenmerken van de ODESSEY Explorer Edition is de extra grote spoel van 20 cm. Hierdoor kun je een groter gebied onderzoeken en kleine objecten tot wel 25 cm diepte detecteren. Bovendien is de spoel waterdicht, dus je kunt hem zelfs in ondiep water gebruiken. Deze verbeteringen zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte detectie-ervaring.

De metaaldetector is geschikt voor zowel beginners als ervaren speurders. Met een verstelbare lengte van 83 tot 113 cm is hij geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast heeft de detector handige functies, zoals een discriminatiemodus om waardeloos ijzer uit te sluiten, een verstelbare gevoeligheidssensor en de mogelijkheid om het volume van het detectiegeluid aan te passen. Met deze functies kun je de metaaldetector aanpassen aan jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Wat deze metaaldetector echt speciaal maakt, is de meegeleverde set accessoires. Naast de metaaldetector ontvang je ook een tas, schep, zeefschep en koptelefoon. De schep is multifunctioneel en kan worden gebruikt als pikhouweel, zaag en opener. Hij heeft zelfs een kompas in het handvat. Met deze uitgebreide set wordt je ontdekkingsreis nog makkelijker en spannender.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit en het plezier van de ODESSEY Explorer Edition Metaaldetector Starterset. Klanten zijn enthousiast over de prestaties van de metaaldetector en de nauwkeurigheid van de detectie. Ze zijn ook tevreden over het mooie materiaal en de goede prijs-kwaliteitverhouding van het product. Een gebruiker merkt op dat de combinatie van de metaaldetector met de bijpassende pinpointer het gemakkelijk maakt om kleine objecten zoals munten te vinden.

Hoewel er geen negatieve opmerkingen zijn in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat de ODESSEY Explorer Edition Metaaldetector Starterset exclusief batterijen wordt geleverd. Dit kan een kleine teleurstelling zijn voor sommige gebruikers.

Al met al is de ODESSEY Explorer Edition Metaaldetector Starterset een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren speurders. Met zijn lichte gewicht, ergonomisch ontwerp en uitgebreide set accessoires biedt deze metaaldetector een plezierige en effectieve detectie-ervaring. Of je nu op zoek bent naar schatten in het bos, op een weiland of op het strand, deze metaaldetector zal je helpen om eeuwenoude voorwerpen zoals munten en sieraden te vinden.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Metaaldetectors. Er zijn immers 1343 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!