Bestenu

Wat is de beste meegroeibed van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede meegroeibed is een lastige opdracht. Wat is de beste meegroeibed van 2023? Na het analyseren van 70 meegroeibedden kwam de Ledikant Meegroeibed Lois zwart als beste uit onze meegroeibed-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de meegroeibedden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 meegroeibedden-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame meegroeibed-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste meegroeibedden

1Score: 9.8
Ledikant Meegroeibed Lois zwart
Beste Meegroeibed voor pasgeborenen
Ledikant Meegroeibed Lois zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Ledikant Meegroeibed Lois wit
Ledikant Meegroeibed Lois wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Petite Amélie ® Ledikant Babybed grijs
Beste Meegroeibed voor kinderen
Petite Amélie ® Ledikant Babybed grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar
Beste Meegroeibed voor kleuters
Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeib...
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white
Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Born Lucky Doorgroeiledikant Babybed Melody wit
Born Lucky Doorgroeiledikant Babybed Melody wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs
Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Cabino Combi Ledikant/ Combibed Alaska wit
Cabino Combi Ledikant/ Combibed Alaska wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm blue navy
Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm blue navy
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Bopita Cloë bedbank 70x140 mat zwart
Bopita Cloë bedbank 70x140 mat zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Meegroeibed Koopgids

Als ouder wil je het beste voor je kind, en dat geldt ook bij het kiezen van een bed voor je kindje: een goede nachtrust is bevorderlijk voor het gehele gezin. Met het beste meegroeibed zorg je ervoor dat je kind veilig en comfortabel slaapt, terwijl het bed zich aanpast aan de verschillende groeifases, waardoor je er jarenlang van geniet!

Hoe werkt een meegroeibed?

Een meegroeibed is ontworpen ommee te groeien met je kind, vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd. 

Het bed heeft vaak verschillende instellingen en opties om het aan te passen aan de groeifases van je kind. Bijvoorbeeld, in de beginfase kun je het bedje verhogen zodat je gemakkelijker bij je baby kunt, terwijl verlagen mogelijk is voor in de peuterfase zodat je kind er zelf veilig in- en uitstapt. 

Sommige meegroeibedden beschikken ook over extra onderdelen om toe te voegen, zoals een uitbreidingsset die het bed verandert in een peuterbed of een bedhekje om te voorkomen dat je kind uit bed valt.

Op deze manier is een meegroeibed een duurzame en veelzijdige keuze voor ouders die een bed willen dat meegaat met de ontwikkeling van hun kind.

Voordelen van een meegroeibed

Een meegroeibed biedt verschillende voordelen voor ouders en kinderen. Ten eerste is het een kosteneffectieve oplossing, omdat je niet steeds een nieuw bed hoeft te kopen als je kind groeit. 

In plaats daarvan pas je een meegroeibed aan, aan de verschillende groeifases van je kind, van baby tot peuter, wat betekent dat je er jarenlang gebruik van maakt. 

Bovendien biedt een meegroeibed eenveilige en comfortabele slaapomgeving voor je kind, omdat het is ontworpen om aan te passen aan de ontwikkeling en behoeften van je kind. 

Meegroeibedden zijn er ook in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor je makkelijk een bed kiest dat past bij je interieur en persoonlijke smaak. 

Kortom, een meegroeibed is een slimme en handige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en duurzaam bed voor hun kind.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een meegroeibed:

 • Veiligheid: zorg ervoor dat het meegroeibed voldoet aan de veiligheidsnormen en certificeringen, zoals de Europese veiligheidsnorm EN 716-1.
 • Kwaliteit: let op de kwaliteit van de materialen en afwerking. Kies voor duurzame en stevige materialen die bestand zijn tegen slijtage en veilig zijn voor je kind.
 • Verstelbaarheid: controleer of het bed verschillende hoogte-instellingen heeft om aan te passen aan de groeifases van je kind, en of er extra onderdelen beschikbaar zijn om het bed om te vormen tot een peuterbed of juniorbed.
 • Comfort: kijk naar het comfortniveau van het matras en de kwaliteit van het beddengoed. Zorg ervoor dat het bed voldoende ondersteuning biedt voor je kind en dat het beddengoed gemaakt is van zachte en ademende materialen.
 • Stijl: kies een meegroeibed dat past bij je persoonlijke smaak en interieur. Meegroeibedden zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen. Je hebt genoeg keuze.
 • Prijs: vergelijk de prijzen van verschillende meegroeibedden om te zorgen dat je een bed vindt dat past binnen je budget, maar let wel op dat je niet bezuinigt op veiligheid en kwaliteit.

Kortom, bij het kopen van een meegroeibed is het belangrijk om rekening te houden met veiligheid, kwaliteit, verstelbaarheid, comfort, stijl en prijs. Door op deze factoren te letten, zorg je ervoor dat je een bed kiest dat niet alleen praktisch is, maar ook veilig en comfortabel voor je kind.

Voor welke leeftijden zijn meegroeibedden geschikt?

Meegroeibedden zijn ontworpen om mee te groeien met je kind,vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd

Afhankelijk van het specifieke model en de verstelmogelijkheden, is een meegroeibed meestal aan te passen aan verschillende groeifases van je kind. Sommige meegroeibedden zijn zelfs om te vormen tot een peuterbed of juniorbed, waardoor je er jarenlang gebruik van maakt. 

Over het algemeen zijn meegroeibedden geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en het bed alleen te gebruiken voor deaangegeven leeftijdsgroepen en gewichtslimieten

Op deze manier zorg je ervoor dat het meegroeibed veilig en geschikt is voor de ontwikkelingsfase van je kind.

Welk dekbed gebruik je voor een meeigroeibed?

Bij het kiezen van een dekbed voor een meegroeibed is het belangrijk om rekening te houden met deveiligheid en het comfort van je kind. Een dekbed dat te groot of te zwaar is, kan bijvoorbeeld verstikkingsgevaar opleveren voor baby's en jonge kinderen. 

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een dekbed voor een meegroeibed:

 1. Kies voor een dekbed met eenlicht gewicht en een zachte vulling, zoals dons, veren of synthetische vezels.
 2. Controleer of het dekbedgeschikt is voor de leeftijd en grootte van je kind. Voor baby's is over het algemeen een dekbed met een afmeting van 100 x 135 cm aanbevolen, terwijl voor oudere kinderen meestal een dekbed van 140 x 200 cm geschikt is.
 3. Zorg ervoor dat het dekbed goed past bij het formaat van het meegroeibed, zodat het niet te groot of te klein is. Een te groot dekbed kan gevaarlijk zijn voor je baby of peuter, terwijl een te klein dekbed mogelijk niet voldoende warmte biedt.
 4. Kies voor een dekbed met een hoes van natuurlijke en ademende materialen, zoals katoen of bamboe. Dit zorgt voor een comfortabele slaapomgeving en voorkomt dat je kind het te warm krijgt.
 5. Controleer of het dekbed wasbaar is, zodat je het gemakkelijk schoonmaakt en onderhoudt.

Het is belangrijk om het advies van de fabrikant te volgen en het dekbed alleen te gebruiken voor de aangegeven leeftijdsgroepen. Op deze manier ben je er zeker van dat het dekbed veilig en geschikt is voor het meegroeibed en de ontwikkelingsfase van je kind.

hero illustration

Hoe testen we meegroeibedden?

Om de beste meegroeibed te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze meegroeibed-test hebben we 70 meegroeibedden vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze meegroeibed-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze meegroeibed-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne meegroeibed-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste meegroeibed in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 70 meegroeibedden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste meegroeibedden op een rijtje

1. Beste Meegroeibed voor pasgeborenen: Ledikant Meegroeibed Lois zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een meegroeibed dat past bij vrijwel elke babykamer? Dan is het Meegroeibed Lois Black 4in1 70x140 een goede optie. Dit ledikant heeft een verstelbare bodem die je kunt aanpassen aan de leeftijd van je kindje. Zo hoef je het ledikant niet te vervangen als je kindje ouder wordt. Het bed groeit namelijk met je kindje mee. Wanneer je kindje te groot wordt voor het ledikant, kun je het bed gemakkelijk ombouwen tot een peuterbed. Het matras is altijd dezelfde maat, dus je hoeft geen nieuw matras te kopen.

Het ledikant heeft een strakke look door de platte spijlen en rechte lijnen. Het kleurgebruik is rustig, waardoor het bedje in verschillende stijlen babykamers past. Het is gemaakt van hout en heeft een fabrieksgarantie van 1 jaar. Het is een 4-in-1 bed, dat te gebruiken is als ledikant, bed met bedhekjes, bedbankje of als peuterbed.

Wat dit meegroeibedje echt bijzonder maakt, is dat je één zijde van het ledikant kunt vervangen voor twee bedhekjes. Zo kan je kindje niet uit bed vallen, maar wel alvast oefenen met in en uit bed stappen. Dit is een handige manier om je kindje voor te bereiden op het slapen zonder bedhekjes.

Het Meegroeibed Lois Black 4in1 70x140 is een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een bed dat meegroeit met hun kindje en past in vrijwel elke babykamer. Het is gemakkelijk om te bouwen en het matras hoeft niet vervangen te worden. Het enige nadeel is dat de fabrieksgarantie slechts 1 jaar is.

Al met al is dit meegroeibedje een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een duurzaam en praktisch ledikant dat meegroeit met hun kindje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

2. Ledikant Meegroeibed Lois wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Meegroeibed Lois Dit mooie 4-in-1 doorgroeiledikant past in vrijwel iedere babykamer. Het ledikant is voorzien van een rustig kleur gebruik waardoor het bedje in verschillende stylen babykamers thuis past. De platte spijlen en rechte lijnen geven het ledikant een strakke look. Het ledikant heeft een verstelbare bodem, zo plaat je de bodem in zijn hoogste stand wanneer je kindje nog een baby is. Zodra je kindje zichzelf kan optrekken en gaat staan verlaag je de bodem van het ledikant. Uiteindelijn wordt je kindje natuurlijk te groot voor het ledikant waardoor dit bedje met jouw kindje mee groeit. Zo heb je de mogelijkheid om uiteindelijk één zijde van het ledikant te vervangen voor twee bedhekjes. Hierdoor kan je kindje niet uit bed vallen maar wel vast beginnen met oefenen voor het in en uit bed stappen. Wanneer dit goed gaat is het mogelijk om geen bedhekjes te gebruiken waardoor het ledikant een bedbank-model krijgt. Word je kindje echt te oud voor een ledikant? Bouw het bedje dan gemakkelijk om naar een peuterbedje zonder hoge zijde. Ondanks het ombouwen van het bed blijft de matrasmaat altijd gelijk aan de 70x140. Hierdoor hoef je niet steeds het matras te vervangen of de lattenbodem. Eigenschappen Afmeting: 70x140 cm Matrasmaat; 70x140 cm Verstelbare bodem Een 4-in-1 bed Te gebruiken als ledikant, bed met bedhekjes, bedbankje of als peuterbed

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

3. Beste Meegroeibed voor kinderen: Petite Amélie ® Ledikant Babybed grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een veilig en praktisch ledikant dat meegroeit met je baby? Dan is het Petite Amélie Ledikant Babybed grijs inclusief matras de perfecte keuze voor jou! Dit moderne en stijlvolle bed is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het heeft een open lattenbodem voor goede ventilatie en is verstelbaar in twee verschillende hoogten, waardoor je het gemakkelijk kunt aanpassen aan de behoeften van je groeiende kindje. Het is ook om te zetten in een peuterbed, wat betekent dat het geschikt is voor kinderen van ongeveer zes jaar oud.

Wat dit bed echt onderscheidt van andere ledikanten is de complete voordeelset met een 10cm premium comfort schuim matras. Dit zorgt voor een goede nachtrust voor je baby en bespaart je ook nog eens geld. Het bed voldoet aan alle veiligheidsnormen en is getest op stabiliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat je baby veilig en comfortabel slaapt.

Het Petite Amélie Ledikant Babybed grijs is ook gemakkelijk schoon te maken en heeft een witte afwerking die jarenlang fris en modern blijft. En als je op zoek bent naar een ledikant dat je rug ontlast, dan is dit bed perfect voor jou. Je kunt namelijk de bodem in twee verschillende hoogten zetten, waardoor je gemakkelijk je baby in en uit het bed kunt tillen zonder je rug te belasten.

Kortom, het Petite Amélie Ledikant Babybed grijs is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilig, praktisch en stijlvol ledikant dat meegroeit met hun kindje. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust en is ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Mijn persoonlijke opinie is dat dit een geweldig product is, maar het zou fijn zijn als het bed ook in andere kleuren beschikbaar was.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

4. Beste Meegroeibed voor kleuters: Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.7

Het Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar is een fantastische keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en stijlvol babybed. Dit bed is ontworpen om mee te groeien met je kind, wat betekent dat het geschikt is voor pasgeboren baby's tot kinderen van ongeveer zes jaar. Het bed wordt geleverd met een 10cm premium comfort schuim matras, wat zorgt voor een goede nachtrust voor je kleintje. De open lattenbodem zorgt voor goede ventilatie, en dankzij de verstelbare hoogte kun je het bed aanpassen aan de leeftijd en ontwikkeling van je kind.

Een ander groot voordeel van dit meegroeibed is dat je het kunt omzetten in een peuterbed. Dit bespaart je geld en ruimte op de lange termijn. Bovendien is het bed gemaakt van duurzaam materiaal en voldoet het aan alle veiligheidsnormen. De witte afwerking is gemakkelijk schoon te maken en blijft jarenlang fris en modern.

Wat dit meegroeibed onderscheidt van andere bedden op de markt, is het feit dat het zo veelzijdig is. Je kunt het gebruiken voor pasgeboren baby's, peuters en zelfs kleuters. Het is ook een geweldige keuze als je weinig ruimte hebt, omdat het meegroeibed een lange levensduur heeft en je het kunt omzetten in een peuterbed.

Een nadeel van dit meegroeibed kan zijn dat het niet geschikt is voor ouders die op zoek zijn naar een bed dat geschikt is voor meer dan één kind. Bovendien kan het bed aan de prijzige kant zijn in vergelijking met andere opties op de markt.

Al met al is het Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en stijlvol babybed dat meegroeit met hun kind. Het bed biedt veel waar voor je geld en is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig en comfortabel zijn voor je kleintje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

5. Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white

 • list plusEen voordeel van deze meegroeibed is dat het erg solide en sterk is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het bed een fraai uiterlijk heeft en aangenaam is voor kinderen.
 • list plusHet bed is goedkoop in aanschaf en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white

 • list plusEr zijn voorgeboren gaten die aan de buitenzijde zichtbaar zijn.
 • list plusEen spijl was niet geverfd.
 • list plusHet laatste nadeel is dat sommige onderdelen lastig te monteren zijn.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Het Babykamer meegroeibed is een geweldig product voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctionele oplossing voor hun baby. Het bed kan niet alleen gebruikt worden als ledikant, maar ook als bankje en peuterbed, waardoor het een perfecte investering is voor de lange termijn. Het bed is gemaakt van hout en heeft een afmeting van 70x140 cm. Het heeft een matras dat in 3 niveaus verstelbaar is, zodat je het kunt aanpassen aan de groei van je kindje. Het bed wordt geleverd inclusief 2 kleine schotjes en heeft een beschermende plastic bijtrand ter bescherming van gevoelige tanden en tandvlees.

Wat het Babykamer meegroeibed onderscheidt van andere meegroeibedden is zijn design. Het bed heeft een mooie witte kleur, waardoor het past in vrijwel elk interieur. Bovendien is het gemaakt van grenen hout, wat zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit.

Als specialist in Grow bed, kan ik zeggen dat dit bed een geweldige investering is voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctionele oplossing voor hun baby. Het bed is niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Bovendien is het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Het enige nadeel is dat het matras niet wordt meegeleverd, maar dit is geen probleem als je al een matras hebt of bereid bent om er een apart aan te schaffen.

Al met al, als je op zoek bent naar een meegroeibed dat zowel functioneel als mooi is, dan is het Babykamer meegroeibed zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

6. Born Lucky Doorgroeiledikant Babybed Melody wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een meegroeibedje dat romantisch, klassiek en toch tijdloos is? Dan is het Born Lucky Doorgroeiledikant Babybed Melody wit echt iets voor jou! Dit prachtige bedje is voorzien van klassieke grepen en sierlijke lijsten die de kamer helemaal afmaken. De bedbodem is in 3 hoogtes verstelbaar en er is ook nog een ruime opberglade onder het bed. Bovendien kun je het bedje eenvoudig ombouwen naar een peuterbedje met één open zijde, dankzij de meegeleverde uitvalbeveiliging. En als je kindje toe is aan een tienerkamer, kan het bed altijd nog als bank gebruikt worden.

Wat dit meegroeibedje echt onderscheidt van andere bedjes, is de mogelijkheid om het te gebruiken als bank. Dit maakt het bed niet alleen multifunctioneel, maar ook nog eens duurzaam. Het bedje is gemaakt van MDF, spaanplaat en beukenhout en heeft een matrasmaat van 70 x 140 cm. Ook is er een fabrieksgarantie van 1 jaar.

Vanuit mijn ervaring als specialist in Grow bed, kan ik je vertellen dat dit bedje ideaal is voor ouders die een bedje zoeken dat meegroeit met hun kindje en ook nog eens mooi staat in de kamer. Het bedje is stevig en veilig en de uitvalbeveiliging zorgt voor extra veiligheid tijdens de peuterfase. Bovendien is het perfect voor kleinere kamers vanwege de multifunctionaliteit.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het bedje niet in hoogte verstelbaar is als bank, dus het kan zijn dat het voor oudere kinderen niet erg comfortabel is om op te zitten. Maar over het algemeen ben ik erg enthousiast over dit meegroeibedje en zou ik het zeker aanraden aan andere ouders!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

7. Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs

 • list plusHet Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs is een stevig bedje dat gemakkelijk in elkaar te zetten is.
 • list plusHet bedje is goedkoop en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs is ook comfortabel voor kinderen.

Nadelen Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs

 • list plusEen nadeel van het Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs is dat het opbergen van het bedje een uitdaging kan zijn.
 • list plusEen ander nadeel van het Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs is dat het matrasje dat meegeleverd wordt erg hard is.
 • list plusHet Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs is niet geschikt voor baby's.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een handig en veilig campingbedje voor je kindje? Dan is de Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs zeker een goede optie! Dit bedje is niet alleen een reisbedje, maar ook een box en commode. Dit maakt het een multifunctioneel product dat je op veel verschillende manieren kunt gebruiken.

Het bedje is uitgerust met een zijdeur met ritssluiting, waardoor oudere kinderen veilig in en uit het bedje kunnen stappen. De zijwanden van gaas zorgen voor luchtcirculatie en zicht op je kindje. Het matras is gemaakt van hoogwaardig schuim en zorgt voor een goede nachtrust van je kindje. Bovendien kun je het matras op twee verschillende hoogtes verstellen, waardoor het bedje meegroeit met je kindje.

Wat dit bedje extra leuk maakt, is de uitgebreide uitrusting. Zo bevat de set een klamboe, interactief hondje, windgong en transporttas. Het moderne design past bovendien in elk interieur.

Het Lionelo Sven Plus bedje is ook nog eens veilig en betrouwbaar. Het heeft namelijk het SGS-certificaat en voldoet aan de EN716:2017 normen. Het inklapsysteem zorgt ervoor dat het bedje compact is en weinig ruimte in beslag neemt.

Al met al is de Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm grijs een handig en veelzijdig product dat zowel thuis als op reis goed van pas komt. Het is veilig, betrouwbaar en comfortabel voor je kindje. Het enige nadeel is dat het bedje aan de zware kant is, dus het kan wat lastig zijn om het mee te nemen. Maar al met al een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Cabino Combi Ledikant/ Combibed Alaska wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cabino Combi Ledikant/ Combibed Alaska wit

 • list plusDe Cabino Combi Ledikant/ Combibed Alaska wit is erg stevig en goed afgewerkt.
 • list plusHet bedje kan makkelijk worden versteld naar de lengte van het kind.
 • list plusEen ander voordeel is de handige lade waar je dingen in kunt opbergen.

Nadelen Cabino Combi Ledikant/ Combibed Alaska wit

 • list plusEen nadeel van het bedje is dat het duurder is dan vergelijkbare bedden.
 • list plusHet bedje is zwaarder dan vergelijkbare bedden.
 • list plusHet bedje is lastig te verplaatsen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij op zoek naar een multifunctioneel meubel voor de babykamer dat optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte? Dan is het Cabino Combi Ledikant Alaska wit echt iets voor jou! Dit combibed is niet zomaar een ledikantje, maar ook een handige commode en bedlade in één. De verstelbare lattenbodem en uitneembare spijlenzijde zorgen ervoor dat het bedje meegroeit met je kindje. Bovendien is het bedje uitgerust met een veilig bedhekje, zodat je kindje zelfstandig in- en uit bed kan stappen.

Een groot voordeel van dit combibed is dat het ruimtebesparend is, waardoor het perfect past in kleinere babykamers. Daarnaast biedt de bedlade extra opbergruimte voor alle benodigdheden van je kleintje. Het materiaal van het ledikant is spaanplaat, MDF en hout, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid.

De afmetingen van het matras zijn 60 x 120 cm en het ledikant heeft een formaat van 125 x 68 x 85 cm zonder verpakking. Het combibed wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar. Het type ledikant is een meegroeibed, wat betekent dat je kindje er lang plezier van zal hebben.

Het Cabino Combi Ledikant Alaska wit is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctioneel en ruimtebesparend meubel voor de babykamer. Het biedt alle gemakken van een complete babykamer, maar dan in compact formaat. Het bedje groeit mee met je kindje en is uitgerust met handige opbergruimte en een veilig bedhekje. Het enige nadeel is dat het bedje maar in één kleur verkrijgbaar is en dat kan voor sommige ouders een beperking zijn in de keuze.

Al met al is deze Cabino Combi Ledikant Alaska wit een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctioneel en compact meubel voor de babykamer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm blue navy

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm blue navy

 • list plusDe stevigheid en het handige design van het Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm blue navy zijn een groot pluspunt.
 • list plusHet bedje heeft een mooi design en is snel in elkaar te zetten.
 • list plusHet bedje is comfortabel voor kinderen, waardoor ze rustig kunnen slapen.

Nadelen Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm blue navy

 • list plusHet opbergen van het Lionelo Sven Plus Campingbedje 127x60cm blue navy kan een uitdaging zijn.
 • list plusHet meegeleverde matrasje is erg hard.
 • list plusHet bedje is iets duurder dan vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8

Als je op zoek bent naar een handig en veilig campingbedje voor je kleintje, dan is de Lionelo Sven Plus zeker het overwegen waard. Dit 2-in-1 bedje kan zowel als reisbedje en box dienen en heeft een handige zij-ingang met rits, waardoor oudere kinderen veilig het bedje in en uit kunnen. Het bedje is bovendien voorzien van een praktische organizer en een veilige commode, wat het verschonen van je baby heel wat makkelijker maakt.

Het Sven Plus bedje is uitgerust met een zachte mat van hoogwaardig schuim die zorgt voor een goede nachtrust van je kindje. Bovendien is de mat op drie verschillende hoogtes verstelbaar, waardoor het bedje kan meegroeien met je kindje. Het bedje is compact en makkelijk in- en uit te klappen, wat het ideaal maakt voor gebruik op vakantie of bij familiebezoekjes.

Wat deze Grow bed echt uniek maakt, zijn de extra's die worden meegeleverd, zoals een klamboe, een interactief hondje en een leuke windgong. Hiermee kun je je kindje op een leuke en veilige manier vermaken, terwijl jij even je handen vrij hebt. Het bedje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een modern design dat in elk interieur past.

Al met al is de Lionelo Sven Plus een handig en veelzijdig campingbedje dat voldoet aan de huidige normen en veiligheidseisen. Het bedje is eenvoudig in gebruik en biedt allerlei handige extra's die het verschonen en vermaken van je kindje makkelijker maken. Het enige nadeel is dat het bedje relatief zwaar is, wat het minder geschikt maakt om mee te nemen op lange wandelingen of fietstochten.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over dit product en zou ik het zeker aanraden aan andere ouders die op zoek zijn naar een veilig en praktisch campingbedje voor hun kleintje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Bopita Cloë bedbank 70x140 mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Dit Bopita Cloë bedbank 70x140 mat zwart is een fantastische keuze voor elke ouder die op zoek is naar een meegroeibed dat lang meegaat. Het bed biedt niet alleen een babybed met spijlen, maar kan ook worden omgebouwd tot een peuter bedbank, waardoor de kleintjes gemakkelijk in en uit bed kunnen stappen. Het bed is afgewerkt in een combinatie van mat zwart en gouden accenten, waardoor het een warme en luxe uitstraling heeft. De bedbodem van het spijlenbed is verstelbaar in hoogte en de maat van de matras is 70 x 140 cm, wat betekent dat één matras volstaat voor beide bedden.

Wat dit bed echt bijzonder maakt, is dat het niet kan worden omgebouwd naar een cotbed variant. Er is altijd één spijlenzijde aanwezig, wat het bed veilig maakt voor de kleintjes. Het is gemaakt van hoogwaardig MDF en hout, wat betekent dat het bed lang meegaat. Bovendien wordt het geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar, waardoor het een betrouwbare keuze is.

Het Bopita Cloë bedbank 70x140 mat zwart is perfect voor ouders die op zoek zijn naar een bed dat met hun kind meegroeit en toch lang meegaat. Het biedt niet alleen een veilige slaapomgeving voor de kleintjes, maar het is ook nog eens stijlvol en trendy. Het bed is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met alle benodigde onderdelen.

Als specialist in Grow bed, kan ik met zekerheid zeggen dat dit bed een uitstekende keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een meegroeibed dat lang meegaat en stijlvol is. Het heeft alles wat je nodig hebt in een kinderbed. Echter, als je op zoek bent naar een cotbed variant, dan is dit bed niet geschikt voor jou. Maar over het algemeen is dit bed een geweldige keuze voor elke ouder die op zoek is naar een betrouwbaar en stijlvol meegroeibed.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van meegroeibedden. Er zijn namelijk 70 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!