Wat is de beste Meegroeibed van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het kopen van een goede Meegroeibed is een lastige opdracht. Wat is de beste Meegroeibed van 2024? Na het analyseren van 1163 Meegroeibedden kwam de Petite Amelie Petite Amélie ® als beste uit onze Meegroeibed-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Meegroeibedden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Meegroeibedden-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Meegroeibed-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Meegroeibedden

1Score: 9.6
Petite Amelie Petite Amélie ®
Petite Amelie Petite Amélie ®
Petite Amelie
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Ledikant Lynn Naturel Black/Natural
Ledikant Lynn Naturel Black/Natural
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Petite Amelie Petite Amélie ®
Petite Amelie Petite Amélie ®
Petite Amelie
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Petite Amelie Petite Amélie ®
Beste kweekbed
Petite Amelie Petite Amélie ®
Petite Amelie
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Doorgroeiledikant Lois White Wash
Doorgroeiledikant Lois White Wash
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Trend Plus Lorelli combi ledikant
Trend Plus Lorelli combi ledikant
Lorelli
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Petite Amelie Petite Amélie ®
Petite Amelie Petite Amélie ®
Petite Amelie
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Doorgroeiledikant Lois Black
Doorgroeiledikant Lois Black
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Bopita Fenna Bedbank - 70x140
Bopita Fenna Bedbank - 70x140
Bopita
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Cabino Meegroei Ledikant Malibu
Cabino Meegroei Ledikant Malibu
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Meegroeibed Koopgids

Als ouder wil je het beste voor je kind, en dat geldt ook bij het kiezen van een bed voor je kindje: een goede nachtrust is bevorderlijk voor het gehele gezin. Met het beste meegroeibed zorg je ervoor dat je kind veilig en comfortabel slaapt, terwijl het bed zich aanpast aan de verschillende groeifases, waardoor je er jarenlang van geniet!

Hoe werkt een meegroeibed?

Een meegroeibed is ontworpen ommee te groeien met je kind, vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd. 

Het bed heeft vaak verschillende instellingen en opties om het aan te passen aan de groeifases van je kind. Bijvoorbeeld, in de beginfase kun je het bedje verhogen zodat je gemakkelijker bij je baby kunt, terwijl verlagen mogelijk is voor in de peuterfase zodat je kind er zelf veilig in- en uitstapt. 

Sommige meegroeibedden beschikken ook over extra onderdelen om toe te voegen, zoals een uitbreidingsset die het bed verandert in een peuterbed of een bedhekje om te voorkomen dat je kind uit bed valt.

Op deze manier is een meegroeibed een duurzame en veelzijdige keuze voor ouders die een bed willen dat meegaat met de ontwikkeling van hun kind.

Voordelen van een meegroeibed

Een meegroeibed biedt verschillende voordelen voor ouders en kinderen. Ten eerste is het een kosteneffectieve oplossing, omdat je niet steeds een nieuw bed hoeft te kopen als je kind groeit. 

In plaats daarvan pas je een meegroeibed aan, aan de verschillende groeifases van je kind, van baby tot peuter, wat betekent dat je er jarenlang gebruik van maakt. 

Bovendien biedt een meegroeibed eenveilige en comfortabele slaapomgeving voor je kind, omdat het is ontworpen om aan te passen aan de ontwikkeling en behoeften van je kind. 

Meegroeibedden zijn er ook in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor je makkelijk een bed kiest dat past bij je interieur en persoonlijke smaak. 

Kortom, een meegroeibed is een slimme en handige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en duurzaam bed voor hun kind.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een meegroeibed:

 • Veiligheid: zorg ervoor dat het meegroeibed voldoet aan de veiligheidsnormen en certificeringen, zoals de Europese veiligheidsnorm EN 716-1.
 • Kwaliteit: let op de kwaliteit van de materialen en afwerking. Kies voor duurzame en stevige materialen die bestand zijn tegen slijtage en veilig zijn voor je kind.
 • Verstelbaarheid: controleer of het bed verschillende hoogte-instellingen heeft om aan te passen aan de groeifases van je kind, en of er extra onderdelen beschikbaar zijn om het bed om te vormen tot een peuterbed of juniorbed.
 • Comfort: kijk naar het comfortniveau van het matras en de kwaliteit van het beddengoed. Zorg ervoor dat het bed voldoende ondersteuning biedt voor je kind en dat het beddengoed gemaakt is van zachte en ademende materialen.
 • Stijl: kies een meegroeibed dat past bij je persoonlijke smaak en interieur. Meegroeibedden zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen. Je hebt genoeg keuze.
 • Prijs: vergelijk de prijzen van verschillende meegroeibedden om te zorgen dat je een bed vindt dat past binnen je budget, maar let wel op dat je niet bezuinigt op veiligheid en kwaliteit.

Kortom, bij het kopen van een meegroeibed is het belangrijk om rekening te houden met veiligheid, kwaliteit, verstelbaarheid, comfort, stijl en prijs. Door op deze factoren te letten, zorg je ervoor dat je een bed kiest dat niet alleen praktisch is, maar ook veilig en comfortabel voor je kind.

Voor welke leeftijden zijn meegroeibedden geschikt?

Meegroeibedden zijn ontworpen om mee te groeien met je kind,vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd

Afhankelijk van het specifieke model en de verstelmogelijkheden, is een meegroeibed meestal aan te passen aan verschillende groeifases van je kind. Sommige meegroeibedden zijn zelfs om te vormen tot een peuterbed of juniorbed, waardoor je er jarenlang gebruik van maakt. 

Over het algemeen zijn meegroeibedden geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en het bed alleen te gebruiken voor deaangegeven leeftijdsgroepen en gewichtslimieten

Op deze manier zorg je ervoor dat het meegroeibed veilig en geschikt is voor de ontwikkelingsfase van je kind.

Welk dekbed gebruik je voor een meeigroeibed?

Bij het kiezen van een dekbed voor een meegroeibed is het belangrijk om rekening te houden met deveiligheid en het comfort van je kind. Een dekbed dat te groot of te zwaar is, kan bijvoorbeeld verstikkingsgevaar opleveren voor baby's en jonge kinderen. 

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een dekbed voor een meegroeibed:

 1. Kies voor een dekbed met eenlicht gewicht en een zachte vulling, zoals dons, veren of synthetische vezels.
 2. Controleer of het dekbedgeschikt is voor de leeftijd en grootte van je kind. Voor baby's is over het algemeen een dekbed met een afmeting van 100 x 135 cm aanbevolen, terwijl voor oudere kinderen meestal een dekbed van 140 x 200 cm geschikt is.
 3. Zorg ervoor dat het dekbed goed past bij het formaat van het meegroeibed, zodat het niet te groot of te klein is. Een te groot dekbed kan gevaarlijk zijn voor je baby of peuter, terwijl een te klein dekbed mogelijk niet voldoende warmte biedt.
 4. Kies voor een dekbed met een hoes van natuurlijke en ademende materialen, zoals katoen of bamboe. Dit zorgt voor een comfortabele slaapomgeving en voorkomt dat je kind het te warm krijgt.
 5. Controleer of het dekbed wasbaar is, zodat je het gemakkelijk schoonmaakt en onderhoudt.

Het is belangrijk om het advies van de fabrikant te volgen en het dekbed alleen te gebruiken voor de aangegeven leeftijdsgroepen. Op deze manier ben je er zeker van dat het dekbed veilig en geschikt is voor het meegroeibed en de ontwikkelingsfase van je kind.

hero illustration

Hoe testen we Meegroeibedden?

Om de beste Meegroeibed te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Meegroeibed-test hebben we 1163 Meegroeibedden vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Meegroeibed-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Meegroeibed-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Meegroeibed-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Meegroeibed in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1163 Meegroeibedden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Meegroeibedden in een handige lijst

1. Petite Amelie Petite Amélie ®

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Petite Amelie Petite Amélie ®

 • list plusGebruiksvriendelijk
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusVerstelbare bodem en mogelijkheid tot ombouwen tot peuterbed

Nadelen Petite Amelie Petite Amélie ®

 • list plusFragiele hoofd- en voeteinde
 • list plusMoeilijke installatie

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.64
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
10
Ik ben dolenthousiast om het Petite Amélie ® Ledikant - Babybed met matras wit 70x140 cm aan je voor te stellen! Dit stijlvolle en praktische meegroeibed is perfect voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Met zijn strakke en moderne design past het bed moeiteloos in elke babykamer. Maar dat is nog niet alles!

Een van de geweldige kenmerken van dit meegroeibed is de verstelbare bodem. Dit maakt het super gemakkelijk om je kleintje in en uit bed te tillen zonder je rug te overbelasten. En wanneer je kind begint te kruipen en zichzelf optrekt, kun je de bodem in een lagere stand zetten om te voorkomen dat ze uit bed vallen. Als ze dan echt gaan staan, kun je de bodem in de laagste stand zetten. Zo groeit het bed mee met je kindje!

Wat dit meegroeibed echt bijzonder maakt, is dat het omgebouwd kan worden tot een peuterbed. Dat betekent dat je geen nieuw bed hoeft te kopen zodra je kindje er klaar voor is. Gewoon de zijhekjes verwijderen en het hoofd- en voeteneinde verlagen, en voilà, je hebt een super schattig juniorbed waar je kindje tot ongeveer 5 à 6 jaar in kan slapen. Dat bespaart niet alleen geld, maar ook ruimte!

Natuurlijk staat veiligheid voorop, en daarom voldoet het Petite Amélie Ledikant aan alle veiligheidsnormen. Het bed is getest op stabiliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat het stevig en betrouwbaar is. Gemaakt van massief grenenhout en HDF panelen, is dit bed echt een robuuste keuze. En de witte afwerking is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar blijft ook jarenlang fris en modern.

En nu voor het kersje op de taart: dit meegroeibed wordt geleverd met een premium comfort schuim matras! Geen gedoe met het apart aanschaffen van een matras, je hebt alles wat je nodig hebt in één pakket. Het matras is ademend en heeft de perfecte afmeting van 140 x 70 x 10 cm. Zo kan je kleintje genieten van een goede nachtrust.

Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat er een paar kritiekpuntjes zijn die ik wil delen. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de hoofd- en voeteinde wat fragiel kunnen zijn en hadden misschien iets betere kwaliteit verwacht voor de prijs. Ook wordt er genoemd dat de installatie niet de makkelijkste klus is. We willen natuurlijk altijd eerlijk zijn over mogelijke minpuntjes.

Al met al is het Petite Amélie Ledikant - Babybed met matras wit 70x140 cm een stijlvol en praktisch meegroeibed dat perfect is voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Met de verstelbare bodem en de mogelijkheid om het om te bouwen tot een peuterbed, biedt dit bed alles wat je nodig hebt. Het voldoet aan alle veiligheidsnormen en wordt geleverd met een comfortabel matras. Dus, ondanks enkele kritiekpunten, denk ik dat dit bed een geweldige keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een meegroeibed voor hun kindje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Ledikant Lynn Naturel Black/Natural

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ledikant Lynn Naturel Black/Natural

 • list plusVerstelbare bodem voor een veilige slaapomgeving
 • list plusOmvormbaar naar bedbank-model voor meegroeimogelijkheden
 • list plusTijdloos ontwerp dat past in diverse babykamerstijlen

Nadelen Ledikant Lynn Naturel Black/Natural

 • list plusBeperkt kleurenpalet

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.14
Gebruiksgemak
9.45
Ik ben zo enthousiast om het Ledikant Lynn Naturel Black/Natural aan te bevelen! Dit veelzijdige ledikant is perfect voor elke babykamer en biedt een veilige en praktische slaapomgeving voor jouw kleintje. Met een afmeting van 60x120 cm en een verstelbare bodem, is dit ledikantje ideaal voor baby's en peuters. De platte spijlen in naturel hout geven een rustieke uitstraling die perfect past bij verschillende babykamerstijlen. En het beste van alles? Het is zo eenvoudig om het om te bouwen naar een laag bedhekje, waardoor het kan meegroeien met jouw kindje.

De verstelbare bodem is een essentiële eigenschap, omdat het de mogelijkheid biedt om de bodem in hoogte te verstellen naarmate je kind groeit. Dit zorgt voor een veilige slaapomgeving en geeft ouders gemoedsrust. En de mogelijkheid om het om te bouwen naar een bedbank-model betekent dat dit ledikantje veel langer meegaat dan de traditionele modellen.

Het Ledikant Lynn Naturel Black/Natural onderscheidt zich door zijn eenvoudige en tijdloze ontwerp, waardoor het perfect past bij verschillende babykamerstijlen. De mogelijkheid om het om te bouwen naar een laag bedhekje is een slimme toevoeging die dit ledikantje onderscheidt van de rest. En de aandacht voor duurzaamheid en veiligheid benadrukt de kwaliteit van dit product.

Hoewel sommige gebruikers misschien een breder kleurenpalet wensen, is de kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid van dit ledikantje moeilijk te evenaren. Al met al biedt het Ledikant Lynn Naturel Black/Natural een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gecombineerd met een tijdloos ontwerp en slimme functionaliteiten die het een waardevolle investering maken voor ouders die op zoek zijn naar een duurzaam en veelzijdig ledikant voor hun kleintje. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Petite Amelie Petite Amélie ®

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Petite Amelie Petite Amélie ®

 • list plusStijlvol en praktisch design dat bij elk interieur past
 • list plusMeegroeifunctie van pasgeboren baby tot ongeveer zes jaar
 • list plusVerstelbare lattenbodem voor goede ventilatie en veiligheid

Nadelen Petite Amelie Petite Amélie ®

 • list plusMogelijke kwaliteitsproblemen met hoofd- en voeteinde

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.63
Gebruiksgemak
9.61
Ik ben helemaal weg van het meegroeibed van Petite Amelie! Het is niet alleen stijlvol, maar ook super praktisch voor elke babykamer. Het strakke en moderne design past perfect bij elk interieur, waardoor het een echte eyecatcher is. Maar dat is nog niet alles! Dit bed is gemaakt van duurzame materialen en is speciaal ontworpen om de veiligheid en het comfort van je kleintje te garanderen.

Wat dit meegroeibed echt bijzonder maakt, is dat het met je baby meegroeit. Het is geschikt voor pasgeboren baby's tot ongeveer zes jaar oud. Hoe geweldig is dat? Geen gedoe met het kopen van een nieuw bed telkens als je kleintje groeit. Dit bed groeit gewoon met ze mee!

Een van de beste kenmerken van dit meegroeibed is de verstelbare lattenbodem. Deze zorgt niet alleen voor goede ventilatie, maar kan ook op twee verschillende hoogtes worden ingesteld. In de hoogste stand is het super makkelijk om je pasgeboren baby in en uit bed te tillen, zonder dat je last van je rug krijgt. Als je kindje begint te kruipen en zich op te trekken, kun je de bodem op een lagere stand zetten om te voorkomen dat ze uit bed vallen. En zodra ze echt gaan staan, kun je de bodem op de laagste stand zetten. Hoe handig is dat?

En er is nog meer! Het bed kan ook worden omgebouwd tot een peuterbed. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook ruimte op de lange termijn. Het meegroeibed is gemaakt van massief grenenhout in combinatie met HDF panelen in het hoofd- en voeteinde, waardoor het stevig en robuust is. De randen en hoeken zijn afgerond voor extra veiligheid. En de witte afwerking is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar blijft ook jarenlang fris en modern.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van dit bed, want het voldoet aan alle veiligheidsnormen en is getest op stabiliteit en duurzaamheid. Dat is toch geweldig?

Ik heb wat reviews gelezen en over het algemeen zijn gebruikers tevreden met dit meegroeibed. Ze vinden het gebruiksgemak en de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Sommige gebruikers merken wel op dat de kwaliteit van het bed iets minder is dan verwacht, vooral het hoofd- en voeteinde lijken wat fragiel te zijn. Maar al met al lijkt dit bed aan de verwachtingen te voldoen.

Het is belangrijk om te weten dat het bed zonder matras wordt geleverd. Dus zorg ervoor dat je een goede kwaliteit matras kiest voor het comfort en de ondersteuning van je kind.

Kortom, het Petite Amelie meegroeibed is een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvol en praktisch bed dat met hun kind meegroeit. De verstelbare lattenbodem en de mogelijkheid om het bed om te bouwen tot een peuterbed zijn echt handige functies. Ja, er zijn een paar opmerkingen over de kwaliteit, maar over het algemeen lijkt dit bed aan de verwachtingen te voldoen. Dus waar wacht je nog op? Kies voor het Petite Amelie meegroeibed en geef je kind een comfortabele en duurzame slaapplek! 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Beste kweekbed: Petite Amelie Petite Amélie ®

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Petite Amelie Petite Amélie ®

 • list plusStijlvol en praktisch meegroeibed dat past in elke babykamer.
 • list plusVerstelbare lattenbodem voor gemakkelijk tillen van de baby en het voorkomen van vallen.
 • list plusKan worden omgebouwd tot een peuterbed, wat geld en ruimte bespaart op de lange termijn.

Nadelen Petite Amelie Petite Amélie ®

 • list plusEnkele kritische beoordelingen over de kwaliteit en installatieproblemen.
 • list plusHoofd- en voeteinde worden als fragiel beschouwd door sommige gebruikers.
 • list plusMogelijk niet lang genoeg meegaan en na ongeveer een jaar niet meer worden gebruikt.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.33
Functionaliteit
8.78
Gebruiksgemak
9.17
Ik ben helemaal weg van het Petite Amélie ® Ledikant - Babybed wit! Dit stijlvolle en praktische meegroeibed past perfect in elke babykamer. Met zijn strakke en moderne design is het een tijdloze keuze die in elk interieur past. Maar het beste van alles is dat dit bed is ontworpen om mee te groeien met je kind, dus het gaat jarenlang mee!

Een van de handige kenmerken van dit meegroeibed is de verstelbare lattenbodem. Je kunt deze in twee verschillende hoogtes plaatsen, zodat je gemakkelijk je baby in en uit bed kunt tillen zonder je rug te belasten. Als je kleintje begint te kruipen en zich op te trekken, kun je de bodem verlagen om te voorkomen dat ze uit bed vallen. En als ze echt gaan staan, kun je de bodem in de laagste stand zetten.

Wat ik zo geweldig vind aan dit meegroeibed is dat het ook kan worden omgebouwd tot een peuterbed. Je kunt de zijhekjes verwijderen en het hoofd- en voeteneinde verlagen, en voilà, je hebt een veilig en geborgen bed voor je peuter. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook ruimte op de lange termijn.

Wat betreft de kwaliteit en veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. Dit meegroeibed is gemaakt van stevig massief grenenhout in combinatie met HDF panelen. De randen en hoeken zijn afgerond voor extra veiligheid, en het bed voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen. Het is getest op stabiliteit en duurzaamheid, dus je kunt met een gerust hart je kleintje in dit bed laten slapen.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele kritische beoordelingen zijn. Sommige gebruikers vinden de hoofd- en voeteinde fragiel en hadden verwacht dat de kwaliteit beter zou zijn voor de prijs. Ook wordt er opgemerkt dat de installatie niet de makkelijkste is. En er is een negatieve opmerking dat het bed mogelijk niet lang genoeg meegaat en dat je baby het na ongeveer een jaar niet meer zal gebruiken.

Maar al met al ben ik erg tevreden met het Petite Amélie Ledikant - Babybed wit. Het is stijlvol, praktisch en gemaakt van duurzame materialen. Het voldoet aan alle veiligheidsnormen en heeft een verstelbare lattenbodem en de mogelijkheid om omgebouwd te worden tot een peuterbed. Het enige wat je nog moet doen, is een goede kwaliteit matras apart aanschaffen voor het comfort en de ondersteuning van je kind.️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5. Doorgroeiledikant Lois White Wash

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Doorgroeiledikant Lois White Wash

 • list plusMeegroeifunctie van geboorte tot peuterbed

Nadelen Doorgroeiledikant Lois White Wash

 • list plusGebrek aan specifieke technische details

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.48
Gebruiksgemak
8.05
Ik ben super enthousiast over het Doorgroeiledikant Lois White Wash! Dit ledikant is echt een slimme keuze voor ouders die op zoek zijn naar een bedje dat met hun kind meegroeit. Het strakke design en de neutrale kleur passen perfect in elke babykamer, en de mogelijkheid om het om te bouwen tot verschillende bedjes maakt het echt praktisch.

Dit ledikant is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar, met een standaard matrasmaat van 70x140 cm. Het verstelbare bodemontwerp maakt het mogelijk om de bodem aan te passen zodra je kleintje zichzelf kan optrekken en gaat staan. En het beste van alles is dat je het 4-in-1 ledikant kunt omvormen tot een ledikant met bedhekjes, een bedbank en een peuterbed. Zo groeit het echt met je kind mee!

Het Doorgroeiledikant Lois White Wash is echt een slimme keuze voor ouders die waarde hechten aan duurzaamheid en veelzijdigheid. Het 4-in-1 ontwerp biedt flexibiliteit en bespaart ouders de kosten van het kopen van meerdere bedjes in de loop van de tijd. En het is super makkelijk om de zijdes te verwijderen, zodat de overgang naar een nieuw bed soepel verloopt.

Ik ben echt onder de indruk van de manier waarop dit ledikant zich onderscheidt van de concurrentie. De 4-in-1 functionaliteit en de mogelijkheid om het aan te passen aan de behoeften van je kind zijn echt geweldig. En de soepele overgang van ledikant naar peuterbed en de optie voor bedhekjes geven extra gemoedsrust aan ouders.

Hoewel er geen specifieke technische details of gebruikerservaringen zijn, lijkt het Doorgroeiledikant Lois White Wash echt een aantrekkelijke optie voor ouders die een veelzijdig en duurzaam bedje willen dat met hun kind meegroeit. Het strakke design, de 4-in-1 functionaliteit en de aanpasbaarheid maken het een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en praktisch gebruik. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 mei in huis

Bekijk prijs

6. Trend Plus Lorelli combi ledikant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trend Plus Lorelli combi ledikant

 • list plusMultifunctioneel bedje met veel handige functies
 • list plusIn hoogte verstelbaar raster voorkomt rugklachten
 • list plusEenvoudig om te bouwen tot een juniorbed

Nadelen Trend Plus Lorelli combi ledikant

 • list plusVerschil in materiaal met de beschrijving

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.29
Functionaliteit
7.73
Gebruiksgemak
8.64
Ik ben enthousiast om je kennis te laten maken met de Trend Plus Lorelli combi ledikant 5 in 1 met schommel functie in de kleur wit/koffie. Dit geweldige bedje combineert verschillende handige functies en heeft een uniek ontwerp. Het biedt niet alleen een tienerbed, ledikant, commode, nachtkastje en bureau in één set, maar heeft ook een schommelwieg systeem dat vergrendeld kan worden. Boven de commode is er zelfs een handig opbergvak.

Wat dit bedje echt speciaal maakt, is het in hoogte verstelbare raster. Dit voorkomt rugklachten omdat je nooit meer diep hoeft te bukken om je kind toe te stoppen of uit bed te tillen. Met een simpele handeling schuif je het raster omhoog en vergrendelt het automatisch in de top positie. Zo kan je kind heerlijk en vooral veilig dromen.

En het wordt nog beter! Wanneer je kind ouder wordt, kan het ledikant eenvoudig worden omgebouwd tot een juniorbed. Het juniorbed heeft ruime binnenmaten van 162 x 63 cm en de achterkant kan in hoogte versteld worden. Je krijgt zelfs een exclusieve matras bij het bedje geleverd.

De bijgeleverde commode is ook multifunctioneel en kan aan zowel de linker- als rechterkant worden gemonteerd. Perfect om je baby op te verschonen en om te kleden. De commode heeft handige afmetingen van 42 x 71 x 62 cm en is voorzien van een kast met een geluidloos sluitend handvat. Er is zelfs een opbergruimte met klep in de commode.

Over het algemeen zijn de gebruikersreviews positief. Mensen vinden het bedje handig in gebruik en het heeft een prachtig design. Het is comfortabel voor hun kind en wordt als duurzaam ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beoordeeld.

Eén review vermeldt echter dat het materiaal van het bedje niet overeenkomt met de beschrijving op de website. Volgens de review is het bedje gemaakt van spaanplaat in plaats van hoogwaardig MDF. Dit wordt gezien als een kwaliteitsverschil en wordt als negatief punt genoemd.

Over het algemeen biedt de Trend Plus Lorelli combi ledikant 5 in 1 met schommel functie veel handige functies en heeft het een prachtig design. Het is een praktisch en compact bedje dat geschikt is voor mensen die wat compacter wonen. Met de verschillende mogelijkheden kan het bedje meegroeien met je kind. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is het verschil in materiaal, wat invloed kan hebben op de kwaliteit. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

7. Petite Amelie Petite Amélie ®

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Petite Amelie Petite Amélie ®

 • list plusStijlvol en praktisch design dat past bij elk interieur
 • list plusVerstelbare bodem in twee verschillende hoogtes voor extra gemak
 • list plusKan worden omgebouwd tot een peuterbed, bespaart geld en ruimte op de lange termijn

Nadelen Petite Amelie Petite Amélie ®

 • list plusEnkele gebruikers vinden de hoofd- en voeteinden fragiel
 • list plusOpmerkingen over de kwaliteit van het bed
 • list plusPotentiële zorgen over duurzaamheid vanwege fragiliteit

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.17
Gebruiksgemak
8.06
Ik ben helemaal weg van het Petite Amélie Ledikant! Dit meegroeibed is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en past perfect in elke babykamer. Het moderne design geeft een strakke uitstraling en past moeiteloos bij elk interieur. Maar het beste van alles is dat het gemaakt is van duurzame materialen, zodat je kleintje veilig en comfortabel kan slapen. Het is echt een win-win situatie!

Wat dit meegroeibed echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de bodem in twee verschillende hoogtes te verstellen. Dit is superhandig voor ouders, vooral als je een pasgeboren baby optilt zonder je rug te overbelasten. Naarmate je kind begint te kruipen en zichzelf omhoog trekt, kun je de bodem lager zetten zodat ze niet uit bed vallen. En zodra ze echt gaan staan, kun je de bodem in de laagste stand plaatsen. Zo simpel is het!

Maar dat is nog niet alles. Het Petite Amélie Ledikant kan ook worden omgebouwd tot een peuterbed. Je hoeft alleen maar de zijhekjes te verwijderen en het hoofd- en voeteneinde te verlagen, en voilà, je hebt een comfortabel juniorbed. Het bespaart niet alleen geld, maar ook ruimte op de lange termijn. Hoe handig is dat?

Dit meegroei bed is met veel zorg en aandacht voor kwaliteit gemaakt. Het is gemaakt van massief grenenhout in combinatie met HDF panelen in het hoofd- en voeteinde, wat zorgt voor een stevig en robuust bed. De afgeronde randen en hoeken dragen bij aan de veiligheid. En natuurlijk voldoet het bed aan alle Europese veiligheidsnormen en is het grondig getest op stabiliteit en duurzaamheid. Dat geeft mij als ouder gemoedsrust.

Oh, en je krijgt er ook een premium comfort schuim matras van 140 x 70 x 10 cm bij. Dit matras is ademend en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk kan slapen. Daar kunnen we allemaal wel wat van gebruiken, toch?

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze zijn vooral te spreken over de gebruiksvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding van het meegroeibed. Het is handig dat je de hoogte gemakkelijk kunt verstellen en dat je het kunt omvormen tot een peuterbed. Dat is echt een pluspunt!

Een enkele gebruiker merkt echter op dat de kwaliteit van het bed iets minder is dan verwacht. Vooral de hoofd- en voeteinden worden als fragiel ervaren. Maar gelukkig zijn de meeste gebruikers tevreden met de stevigheid van het bed. Dus dat is goed om te weten.

Kortom, het Petite Amélie Ledikant is een stijlvol en praktisch meegroeibed met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het biedt de nodige veiligheid en comfort voor je kleintje en groeit mee van pasgeboren baby tot peuter. Hoewel er enkele opmerkingen zijn over de kwaliteit van het bed, lijkt dit geen groot probleem te zijn. Als ouder die op zoek is naar een duurzaam en functioneel bed voor je kind, is dit meegroeibed zeker een goede keuze. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 mei in huis

Bekijk prijs

8. Doorgroeiledikant Lois Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Doorgroeiledikant Lois Black

 • list plusMeegroeifunctie tot ongeveer 4 jaar

Nadelen Doorgroeiledikant Lois Black

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.23
  Functionaliteit
  8.26
  Gebruiksgemak
  7.28
  Als ouder wil ik het beste voor mijn kind, en dat geldt zeker ook voor het ledikant waarin hij of zij slaapt. Het Doorgroeiledikant Lois is precies wat ik zoek - veelzijdig, duurzaam en stijlvol. Met zijn neutrale kleur past het perfect in elke babykamer, en het strakke design spreekt me enorm aan.

  Dit ledikant groeit mee met mijn kind, vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud. Dat betekent dat ik geen nieuw bedje hoef te kopen voor elke groeifase, wat een enorme besparing is. Het unieke aan dit product is dat het kan worden omgebouwd tot verschillende soorten bedjes, waardoor het echt meegroeit met de behoeften van mijn kindje.

  Zodra mijn kleintje zichzelf kan optrekken en gaan staan, kan ik de bodem van het ledikant aanpassen. En als hij of zij ouder wordt, kan het ledikant worden omgebouwd tot een bedje met bedhekjes, een bedbank en zelfs een peuterbed. Het ombouwen is heel eenvoudig, waardoor mijn kindje op zijn of haar eigen tempo kan wennen aan een nieuw bed.

  Het beste van alles is dat de standaard matrasmaat van 70x140 cm behouden blijft, zelfs wanneer het ledikant wordt omgebouwd tot peuterbed. Dat betekent dat ik me geen zorgen hoef te maken over het aanschaffen van meerdere matrassen gedurende de groeifases van mijn kind.

  Met afmetingen van 70x140 cm en een verstelbare bodem, biedt het ledikant de flexibiliteit die ik nodig heb als ouder. Het feit dat het kan worden omgebouwd tot verschillende bedtypes maakt het een aantrekkelijke keuze voor mij, omdat ik waarde hecht aan duurzaamheid en veelzijdigheid in mijn aankopen.

  Al met al is het Doorgroeiledikant Lois een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdig en duurzaam ledikant dat meegroeit met hun kind. Het strakke design en de 4-in-1 functionaliteit maken het tot een complete en kwalitatieve keuze voor mij en mijn kind. 🛏️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  9. Bopita Fenna Bedbank - 70x140

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bopita Fenna Bedbank - 70x140

  • list plusVerstelbare bedbodem voor aanpassing aan groeiende kinderen.
  • list plusEenvoudige ombouwfunctie van babybed naar peuterbedbank.
  • list plusTijdloos ontwerp en grijze/natuurlijke afwerking passen in elke kinderkamer.

  Nadelen Bopita Fenna Bedbank - 70x140

  • list plusKan niet worden omgebouwd naar een cotbed.

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.83
  Functionaliteit
  7.5
  Gebruiksgemak
  7.05
  De Bopita Fenna Bedbank - 70x140 cm. - Grijs/Naturel is dé perfecte keuze voor ouders die een meubelstuk willen dat meegroeit met hun kind. Van baby tot peuter, deze bedbank is er voor elke fase. Met een handige ombouwfunctie transformeer je deze bedbank moeiteloos van een babybed met spijlen naar een stoere peuterbedbank. Ik heb deze bedbank ontworpen met het gemak van ouders én de zelfstandigheid van kinderen in gedachten.

  Een van de beste eigenschappen van deze bedbank is de verstelbare bedbodem. Hiermee kun je het matras op de perfecte hoogte instellen voor jouw opgroeiende kind. Of je nu een baby hebt die nog niet kan staan of een peuter die al zelf uit bed kan klimmen, met deze bedbank pas je de hoogte gemakkelijk aan.

  De afmetingen van de bedbank zijn 146x77x87 cm, waardoor je kind genoeg ruimte heeft om heerlijk te slapen en te rusten. De bedbank is gemaakt van stevig MDF/Beuken materiaal, waardoor het een duurzame constructie heeft. En het beste van alles? Het tijdloze design met de grijze/natuurlijke afwerking past perfect in elke kinderkamer.

  Wat deze bedbank echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het om te bouwen naar een peuterbedbank. In tegenstelling tot andere bedden die alleen kunnen worden omgebouwd naar een juniorbed met zijpanelen, behoudt deze bedbank altijd één zijde met spijlen. Zo kan je kind veilig slapen en tegelijkertijd zelfstandigheid ontwikkelen.

  De Bopita Fenna Bedbank - 70x140 cm. - Grijs/Naturel is geschikt voor een matras van 70x140 cm, dat je apart moet aanschaffen. Zo kun je zelf kiezen welk matras het beste past bij jouw wensen en behoeften. Houd er wel rekening mee dat deze bedbank niet kan worden omgebouwd naar een babybed, dus dat is iets om in gedachten te houden bij het maken van je keuze.

  Deze bedbank biedt verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de leeftijd en behoeften van je kind. Voor baby's is het een veilige en comfortabele slaapomgeving met de spijlenzijde. Naarmate je kind ouder wordt, kun je het ombouwen naar de peuterbedbank, zodat ze zelf in en uit bed kunnen stappen. Dit stimuleert hun gevoel van zelfstandigheid en onafhankelijkheid.

  Een groot pluspunt van de Bopita Fenna Bedbank - 70x140 cm. - Grijs/Naturel is de veelzijdigheid en duurzaamheid. Het groeit mee met je kind en de stevige constructie zorgt ervoor dat je er jarenlang plezier van hebt. En laten we het tijdloze design en de grijze/natuurlijke afwerking niet vergeten, een stijlvolle toevoeging aan elke kinderkamer.

  Een mogelijke beperking van deze bedbank is dat het niet kan worden omgebouwd naar een babybed, wat voor sommige ouders misschien een minpunt is. Houd hier rekening mee bij het maken van je keuze.

  Al met al is de Bopita Fenna Bedbank - 70x140 cm. - Grijs/Naturel een veelzijdige en duurzame keuze voor ouders die op zoek zijn naar een bed dat meegroeit met hun kind. Met de verstelbare bedbodem, eenvoudige ombouwfunctie en tijdloze design biedt deze bedbank zowel comfort als stijl. Hoewel het niet kan worden omgebouwd naar een babybed, zijn de vele andere functies en voordelen van deze bedbank zeker de moeite waard om te overwegen. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  10. Cabino Meegroei Ledikant Malibu

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Cabino Meegroei Ledikant Malibu

  • list plusVeelzijdig en functioneel ledikant dat perfect meegroeit met het kind
  • list plusMogelijkheid om het bedje eerst als babybed met 2 spijlenzijden te gebruiken en vervolgens eenvoudig om te bouwen tot een peuterbed
  • list plusAanpasbare bodemhoogte voegt comfort en veiligheid toe

  Nadelen Cabino Meegroei Ledikant Malibu

  • list plusOmbouwprocedure naar een peuterbed vereist mogelijk wat aandacht en zorg

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.3
  Functionaliteit
  6.79
  Gebruiksgemak
  7.18
  Ik ben dol op het Cabino Meegroei Ledikant Malibu! Dit veelzijdige en functionele ledikant groeit perfect mee met je kind. Eerst gebruik je het als babybed met 2 spijlenzijden, en daarna bouw je het eenvoudig om tot een peuterbed. Met afmetingen van 150,5 x 80 x 90 cm voor het ledikant en een matrasmaat van 70 x 140 cm biedt het voldoende ruimte voor comfort en groei.

  De overstap van babybed naar peuterbed kan voor kinderen minder overweldigend zijn, waardoor ze zich sneller op hun gemak voelen en een gevoel van geborgenheid behouden. De aanpasbare bodemhoogte wanneer het ledikant als babybed wordt gebruikt, voegt nog meer flexibiliteit toe aan de functionaliteit van dit product. Dit maakt het niet alleen comfortabel voor de kinderen, maar ook handig voor mij als ouder.

  Het Cabino Meegroei Ledikant Malibu onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Het vermogen om mee te groeien met de behoeften van mijn kind en de geruststelling die het peuterbed biedt, maken het een aantrekkelijke keuze voor mij als ouder. De aanpasbare bodemhoogte voegt een extra laag van comfort en veiligheid toe, waardoor het geschikt is voor verschillende ontwikkelingsfasen van mijn kind.

  Dit ledikant is ideaal voor mij als ouder die waarde hecht aan duurzaamheid en multifunctionaliteit in kindermeubilair. Het biedt een naadloze overgang van babybed naar peuterbed, waardoor ik en mijn kind zich kunnen aanpassen aan veranderende behoeften en comfort. De stevige constructie en aanpasbare eigenschappen maken het Cabino Meegroei Ledikant Malibu een solide keuze voor ouders die op zoek zijn naar een investering in hoogwaardig en praktisch kindermeubilair.

  Hoewel de Cabino Meegroei Ledikant Malibu veel voordelen biedt, kan de ombouwprocedure naar een peuterbed wellicht wat aandacht en zorg vereisen. Ik dien wellicht de handleiding zorgvuldig te volgen om ervoor te zorgen dat de ombouw soepel verloopt. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte bij het overwegen van dit ledikant, gezien de afmetingen van 150,5 x 80 x 90 cm. 🛏️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Meegroeibedden. Er zijn immers 1163 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!