Wat is de beste meegroeibed van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede meegroeibed is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste meegroeibed van 2023? Na het analyseren van 80 meegroeibedden kwam de Ledikant Lynn Naturel Black/Natural als beste uit onze meegroeibed-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de meegroeibedden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 meegroeibedden-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige meegroeibed-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste meegroeibedden

1Score: 9.8
Ledikant Lynn Naturel Black/Natural
Ledikant Lynn Naturel Black/Natural
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Ledikant Meegroeibed Lois wit
Ledikant Meegroeibed Lois wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Colorful Home Ledikant Meegroeibed Lois zwart
Colorful Home Ledikant Meegroeibed Lois zwart
Colorfull Home
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar
Beste Meegroeibed voor kleuters
Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeib...
Petite Amelie
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Colorful Home Ledikant Meegroeibed Lynn wit , naturel , houtkleurig
Colorful Home Ledikant Meegroeibed Lynn wit , naturel , houtkleurig
Colorfull Home
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Cabino Doorgroeibed 70 x 140 wit
Cabino Doorgroeibed 70 x 140 wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Petite Amélie ® Ledikant Babybed wit 70x140 cm Meegroeibed 0 6 jaar
Petite Amélie ® Ledikant Babybed wit 70x140 cm Meegroeibed 0 6 jaar
Petite Amelie
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Born Lucky Doorgroeiledikant Babybed Melody wit
Born Lucky Doorgroeiledikant Babybed Melody wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white
Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white
quilola
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Cabino Meegroei Ledikant Malibu
Cabino Meegroei Ledikant Malibu
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Meegroeibed Koopgids

Als ouder wil je het beste voor je kind, en dat geldt ook bij het kiezen van een bed voor je kindje: een goede nachtrust is bevorderlijk voor het gehele gezin. Met het beste meegroeibed zorg je ervoor dat je kind veilig en comfortabel slaapt, terwijl het bed zich aanpast aan de verschillende groeifases, waardoor je er jarenlang van geniet!

Hoe werkt een meegroeibed?

Een meegroeibed is ontworpen ommee te groeien met je kind, vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd. 

Het bed heeft vaak verschillende instellingen en opties om het aan te passen aan de groeifases van je kind. Bijvoorbeeld, in de beginfase kun je het bedje verhogen zodat je gemakkelijker bij je baby kunt, terwijl verlagen mogelijk is voor in de peuterfase zodat je kind er zelf veilig in- en uitstapt. 

Sommige meegroeibedden beschikken ook over extra onderdelen om toe te voegen, zoals een uitbreidingsset die het bed verandert in een peuterbed of een bedhekje om te voorkomen dat je kind uit bed valt.

Op deze manier is een meegroeibed een duurzame en veelzijdige keuze voor ouders die een bed willen dat meegaat met de ontwikkeling van hun kind.

Voordelen van een meegroeibed

Een meegroeibed biedt verschillende voordelen voor ouders en kinderen. Ten eerste is het een kosteneffectieve oplossing, omdat je niet steeds een nieuw bed hoeft te kopen als je kind groeit. 

In plaats daarvan pas je een meegroeibed aan, aan de verschillende groeifases van je kind, van baby tot peuter, wat betekent dat je er jarenlang gebruik van maakt. 

Bovendien biedt een meegroeibed eenveilige en comfortabele slaapomgeving voor je kind, omdat het is ontworpen om aan te passen aan de ontwikkeling en behoeften van je kind. 

Meegroeibedden zijn er ook in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor je makkelijk een bed kiest dat past bij je interieur en persoonlijke smaak. 

Kortom, een meegroeibed is een slimme en handige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en duurzaam bed voor hun kind.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een meegroeibed:

 • Veiligheid: zorg ervoor dat het meegroeibed voldoet aan de veiligheidsnormen en certificeringen, zoals de Europese veiligheidsnorm EN 716-1.
 • Kwaliteit: let op de kwaliteit van de materialen en afwerking. Kies voor duurzame en stevige materialen die bestand zijn tegen slijtage en veilig zijn voor je kind.
 • Verstelbaarheid: controleer of het bed verschillende hoogte-instellingen heeft om aan te passen aan de groeifases van je kind, en of er extra onderdelen beschikbaar zijn om het bed om te vormen tot een peuterbed of juniorbed.
 • Comfort: kijk naar het comfortniveau van het matras en de kwaliteit van het beddengoed. Zorg ervoor dat het bed voldoende ondersteuning biedt voor je kind en dat het beddengoed gemaakt is van zachte en ademende materialen.
 • Stijl: kies een meegroeibed dat past bij je persoonlijke smaak en interieur. Meegroeibedden zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen. Je hebt genoeg keuze.
 • Prijs: vergelijk de prijzen van verschillende meegroeibedden om te zorgen dat je een bed vindt dat past binnen je budget, maar let wel op dat je niet bezuinigt op veiligheid en kwaliteit.

Kortom, bij het kopen van een meegroeibed is het belangrijk om rekening te houden met veiligheid, kwaliteit, verstelbaarheid, comfort, stijl en prijs. Door op deze factoren te letten, zorg je ervoor dat je een bed kiest dat niet alleen praktisch is, maar ook veilig en comfortabel voor je kind.

Voor welke leeftijden zijn meegroeibedden geschikt?

Meegroeibedden zijn ontworpen om mee te groeien met je kind,vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd

Afhankelijk van het specifieke model en de verstelmogelijkheden, is een meegroeibed meestal aan te passen aan verschillende groeifases van je kind. Sommige meegroeibedden zijn zelfs om te vormen tot een peuterbed of juniorbed, waardoor je er jarenlang gebruik van maakt. 

Over het algemeen zijn meegroeibedden geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en het bed alleen te gebruiken voor deaangegeven leeftijdsgroepen en gewichtslimieten

Op deze manier zorg je ervoor dat het meegroeibed veilig en geschikt is voor de ontwikkelingsfase van je kind.

Welk dekbed gebruik je voor een meeigroeibed?

Bij het kiezen van een dekbed voor een meegroeibed is het belangrijk om rekening te houden met deveiligheid en het comfort van je kind. Een dekbed dat te groot of te zwaar is, kan bijvoorbeeld verstikkingsgevaar opleveren voor baby's en jonge kinderen. 

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een dekbed voor een meegroeibed:

 1. Kies voor een dekbed met eenlicht gewicht en een zachte vulling, zoals dons, veren of synthetische vezels.
 2. Controleer of het dekbedgeschikt is voor de leeftijd en grootte van je kind. Voor baby's is over het algemeen een dekbed met een afmeting van 100 x 135 cm aanbevolen, terwijl voor oudere kinderen meestal een dekbed van 140 x 200 cm geschikt is.
 3. Zorg ervoor dat het dekbed goed past bij het formaat van het meegroeibed, zodat het niet te groot of te klein is. Een te groot dekbed kan gevaarlijk zijn voor je baby of peuter, terwijl een te klein dekbed mogelijk niet voldoende warmte biedt.
 4. Kies voor een dekbed met een hoes van natuurlijke en ademende materialen, zoals katoen of bamboe. Dit zorgt voor een comfortabele slaapomgeving en voorkomt dat je kind het te warm krijgt.
 5. Controleer of het dekbed wasbaar is, zodat je het gemakkelijk schoonmaakt en onderhoudt.

Het is belangrijk om het advies van de fabrikant te volgen en het dekbed alleen te gebruiken voor de aangegeven leeftijdsgroepen. Op deze manier ben je er zeker van dat het dekbed veilig en geschikt is voor het meegroeibed en de ontwikkelingsfase van je kind.

hero illustration

Hoe testen we meegroeibedden?

Om de beste meegroeibed te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze meegroeibed-test hebben we 80 meegroeibedden vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze meegroeibed-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze meegroeibed-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen meegroeibed-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste meegroeibed in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 80 meegroeibedden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste meegroeibedden op een rijtje

1. Ledikant Lynn Naturel Black/Natural

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een basic, maar stijlvol meegroeibed voor je kleintje? Dan is het Ledikant Lynn Naturel Black/Natural echt iets voor jou! Dit bedje past in vrijwel iedere babykamer, dankzij het rustige kleurgebruik en de platte spijlen van naturel hout. Bovendien heeft het ledikant een verstelbare bodem, waardoor het geschikt is voor kindjes vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud. De standaard matrasmaat van 60x120 cm maakt het bedje extra praktisch, omdat vrijwel alle babymatrasjes hierop passen.

Wat dit meegroeibed echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om één zijde om te bouwen tot een laag bedhekje. Zo wordt het bedje als het ware een bedbank-model, wat ideaal is voor wanneer je kindje gaat oefenen met zelf in en uit bed stappen. Bovendien gaat het bedje zo nog langer mee!

Het Ledikant Lynn Naturel Black/Natural is gemaakt van hout, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Ook heeft het bedje een fabrieksgarantie termijn van 1 jaar, wat extra zekerheid geeft.

Als specialist in Grow bed kan ik zeggen dat dit meegroeibed een goede keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en stijlvol bedje voor hun kleintje. Het bedje heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor verschillende stylen babykamers. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het bedje wellicht wat eenvoudig oogt voor ouders die op zoek zijn naar een meer uitgesproken design. Maar als je op zoek bent naar een basic, maar mooi meegroeibed voor je kleintje, dan is het Ledikant Lynn Naturel Black/Natural zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 mei in huis

Bekijk prijs

2. Ledikant Meegroeibed Lois wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.2

Ben je op zoek naar een ledikant dat meegroeit met je kindje? Dan is het meegroeibed Lois wit een goede optie. Dit 4-in-1 bedje is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Zo heeft het bedje een verstelbare bodem, waardoor je de hoogte kunt aanpassen aan de behoeften van je kindje. Ook kun je het bedje ombouwen tot een peuterbed, zonder dat je een nieuw matras hoeft aan te schaffen. Het bedje is gemaakt van hout en heeft een rustig kleurgebruik, waardoor het in vrijwel iedere babykamer past.

Wat dit meegroeibedje echt bijzonder maakt, is dat je het kunt gebruiken als ledikant, bed met bedhekjes, bedbankje of als peuterbed. Hierdoor heb je jarenlang plezier van het bedje en hoef je niet telkens een nieuw bed aan te schaffen. Bovendien kun je je kindje op een veilige manier laten wennen aan het in en uit bed stappen.

Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van een meegroeibedje goed is voor de ontwikkeling van je kindje. Zo zorgt het ervoor dat je kindje zich veilig en geborgen voelt, wat belangrijk is voor een goede nachtrust. Ook helpt het bij de ontwikkeling van de motoriek, omdat je kindje leert om zelf in en uit bed te stappen.

Een nadeel van dit meegroeibedje is dat het wel wat duurder is dan een gewoon ledikant. Ook kan het ombouwen naar een peuterbedje wat lastiger zijn dan verwacht. Toch vinden wij de voordelen van dit bedje opwegen tegen de nadelen. Het is een investering waar je jarenlang plezier van hebt en die bijdraagt aan de ontwikkeling van je kindje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 21 april in huis

Bekijk prijs

3. Colorful Home Ledikant Meegroeibed Lois zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Meegroeibed Lois Dit mooie 4-in-1 doorgroeiledikant past in vrijwel iedere babykamer. Het ledikant is voorzien van een rustig kleur gebruik waardoor het bedje in verschillende stylen babykamers thuis past. De platte spijlen en rechte lijnen geven het ledikant een strakke look. Het ledikant heeft een verstelbare bodem, zo plaat je de bodem in zijn hoogste stand wanneer je kindje nog een baby is. Zodra je kindje zichzelf kan optrekken en gaat staan verlaag je de bodem van het ledikant. Uiteindelijn wordt je kindje natuurlijk te groot voor het ledikant waardoor dit bedje met jouw kindje mee groeit. Zo heb je de mogelijkheid om uiteindelijk één zijde van het ledikant te vervangen voor twee bedhekjes. Hierdoor kan je kindje niet uit bed vallen maar wel vast beginnen met oefenen voor het in en uit bed stappen. Wanneer dit goed gaat is het mogelijk om geen bedhekjes te gebruiken waardoor het ledikant een bedbank-model krijgt. Word je kindje echt te oud voor een ledikant? Bouw het bedje dan gemakkelijk om naar een peuterbedje zonder hoge zijde. Ondanks het ombouwen van het bed blijft de matrasmaat altijd gelijk aan de 70x140. Hierdoor hoef je niet steeds het matras te vervangen of de lattenbodem. Eigenschappen Afmeting: 70x140 cm Matrasmaat; 70x140 cm Verstelbare bodem Een 4-in-1 bed Te gebruiken als ledikant, bed met bedhekjes, bedbankje of als peuterbed

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

4. Beste Meegroeibed voor kleuters: Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar

 • list plusDit meegroeibed is geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar, waardoor het een duurzame investering is.
 • list plusHet meegeleverde matras zorgt voor extra gemak en bespaart kosten.
 • list plusHet stijlvolle design van het bed past in vrijwel elke kinderkamer en kan gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen.

Nadelen Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar

 • list plusHet bed is alleen verkrijgbaar in één maat, waardoor het niet geschikt is voor ouders die op zoek zijn naar een groter bed.
 • list plusHet ontbreken van een verstelbare hoogte kan het gebruik van het bed minder praktisch maken.
 • list plusHet bed is alleen verkrijgbaar in de kleur wit, waardoor het minder geschikt kan zijn voor ouders die op zoek zijn naar een andere kleur.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Het Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar is een fantastische keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en stijlvol babybed. Dit bed is ontworpen om mee te groeien met je kind, wat betekent dat het geschikt is voor pasgeboren baby's tot kinderen van ongeveer zes jaar. Het bed wordt geleverd met een 10cm premium comfort schuim matras, wat zorgt voor een goede nachtrust voor je kleintje. De open lattenbodem zorgt voor goede ventilatie, en dankzij de verstelbare hoogte kun je het bed aanpassen aan de leeftijd en ontwikkeling van je kind.

Een ander groot voordeel van dit meegroeibed is dat je het kunt omzetten in een peuterbed. Dit bespaart je geld en ruimte op de lange termijn. Bovendien is het bed gemaakt van duurzaam materiaal en voldoet het aan alle veiligheidsnormen. De witte afwerking is gemakkelijk schoon te maken en blijft jarenlang fris en modern.

Wat dit meegroeibed onderscheidt van andere bedden op de markt, is het feit dat het zo veelzijdig is. Je kunt het gebruiken voor pasgeboren baby's, peuters en zelfs kleuters. Het is ook een geweldige keuze als je weinig ruimte hebt, omdat het meegroeibed een lange levensduur heeft en je het kunt omzetten in een peuterbed.

Een nadeel van dit meegroeibed kan zijn dat het niet geschikt is voor ouders die op zoek zijn naar een bed dat geschikt is voor meer dan één kind. Bovendien kan het bed aan de prijzige kant zijn in vergelijking met andere opties op de markt.

Al met al is het Petite Amélie ® Ledikant Babybed met matras wit 70x140 cm meegroeibed 0 6 jaar een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en stijlvol babybed dat meegroeit met hun kind. Het bed biedt veel waar voor je geld en is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig en comfortabel zijn voor je kleintje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 september in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs

5. Colorful Home Ledikant Meegroeibed Lynn wit , naturel , houtkleurig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.8

Ledikant Lynn Naturel Dit mooi basic ledikantje past in vrijwel iedere babykamer. Het ledikant is voorzien van een rustig kleur gebruik waardoor het bedje in verschillende stylen babykamer thuis past. De platte spijlen in naturel hout geven het ledikant een mooie look. Het ledikant heeft een verstelbare bodem, zo plaats je de bodem in zijn hoogste stand wanneer je kindje nog een baby is. Zodra je kindje zichzelf kan optrekken en gaat staan verlaag je de bodem van het ledikant. De standaard matrasmaat van het ledikant is 60x120 cm. Hierdoor zijn vrijwel alle babymatrasje geschikt voor dit bedje. Wanneer je kindje groter wordt is het mogelijk om één zijde van het ledikant om te bouwen naar een laag bedhekje. Hierdoor ontstaat er een bedbank-model en kan je kindje gaan oefenen met zelf in en uit bed stappen. Zo gaat het bedje nog veel langer mee! Eigenschappen Afmeting: 60x120 cm Matrasmaat; 60x120 cm Verstelbare bodem Te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar Om te bouwen naar ledikant met open zijde en bedhekje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

6. Cabino Doorgroeibed 70 x 140 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een bed dat meegroeit met je kind? Dan is het Cabino Doorgroeibed 70 x 140 wit precies wat je nodig hebt! Dit bed is gemaakt van stevig hout en heeft een fabrieksgarantie van 1 jaar. Het unieke aan dit bed is dat het in stappen kan doorgroeien naar een volwaardig kinderbed. Door de flexibiliteit en veelzijdigheid van dit bed, kan je kind er jarenlang van genieten en hoef je niet steeds een nieuw bed te kopen.

Het Cabino Doorgroeibed is niet alleen praktisch, maar ook erg mooi. Het volledig witte design past in elke kinderkamer en zorgt voor een rustige uitstraling. Bovendien is het bed gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Om dit bed optimaal te gebruiken, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Het bed is beschikbaar in de maat 70 x 140, wat perfect is voor jonge kinderen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat dit bed een meegroeibed is en dus niet geschikt is voor oudere kinderen of volwassenen.

Een groot voordeel van het Cabino Doorgroeibed is dat je geen nieuw bed hoeft te kopen als je kind groeit. Het bed groeit namelijk mee met je kind en kan in stappen worden aangepast aan de behoeften van je kind. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook ruimte in huis.

Een potentieel nadeel van het Cabino Doorgroeibed is dat het niet geschikt is voor oudere kinderen of volwassenen. Als je kind eenmaal is uitgegroeid, moet je op zoek naar een nieuw bed. Dit kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een bed voor de lange termijn.

Al met al is het Cabino Doorgroeibed 70 x 140 wit een praktisch en mooi bed dat meegroeit met je kind. Het is een slimme investering die je geld en ruimte bespaart. Het enige nadeel is dat het bed niet geschikt is voor oudere kinderen of volwassenen, maar dat is te verwachten van een meegroeibed.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

7. Petite Amélie ® Ledikant Babybed wit 70x140 cm Meegroeibed 0 6 jaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Petite Amélie ® Ledikant Babybed wit 70x140 cm Meegroeibed 0 6 jaar

 • list plusDit ledikant is geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar, waardoor het een duurzame investering is.
 • list plusDit ledikant is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor het veilig en stevig is voor het kind.
 • list plusDit ledikant heeft een tijdloos en stijlvol ontwerp, waardoor het een mooie toevoeging is aan verschillende interieurstijlen.

Nadelen Petite Amélie ® Ledikant Babybed wit 70x140 cm Meegroeibed 0 6 jaar

 • list plusHet ledikant is aan de prijzige kant, waardoor het niet voor iedereen betaalbaar is.
 • list plusHet ledikant is vrij groot en zwaar, waardoor het lastig kan zijn om te verplaatsen.
 • list plusHet ledikant heeft geen verstelbare bodem, waardoor het minder flexibel is in gebruik.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een meegroeibed dat duurzaam, veilig en stijlvol is? Dan is het Petite Amélie Ledikant Babybed wit 70x140 cm Meegroeibed 0 6 jaar een geweldige keuze! Dit bed is ontworpen om mee te groeien met je kindje van pasgeboren baby tot ongeveer zes jaar oud en is gemaakt van duurzame materialen om de veiligheid en het comfort van je kleintje te garanderen.

Het bed heeft een strak en modern design dat in elk interieur past. De afwerking in wit is niet alleen gemakkelijk te reinigen, maar blijft ook jarenlang fris en modern. Het bed voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen en is getest op stabiliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn de randen en hoeken afgerond voor extra veiligheid.

Een ander groot voordeel van dit meegroeibed is de mogelijkheid om het om te zetten in een peuterbed. Dit bespaart niet alleen geld en ruimte op de lange termijn, maar geeft je peuter ook een veilige en geborgen plek om te slapen tot ongeveer zes jaar oud.

Het bed is gemakkelijk te monteren met behulp van de duidelijke handleiding en heeft een draagvermogen van 40 kg. De afstand tussen de spijlen is 5,5 cm en de diameter van de ronde spijlen is 16 mm.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig meegroeibed dat veilig, duurzaam en stijlvol is, dan is het Petite Amélie Ledikant Babybed wit 70x140 cm Meegroeibed 0 6 jaar zeker een aanrader!

Mijn persoonlijke mening is dat dit meegroeibed een fantastische keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een veilig en duurzaam bed dat met hun kindje meegroeit. Het enige nadeel is dat het bed op een gegeven moment te klein zal worden voor je peuter, maar dit geldt voor alle meegroeibedden. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en het design van dit bed.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 september in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs

8. Born Lucky Doorgroeiledikant Babybed Melody wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een meegroeibedje dat romantisch, klassiek en toch tijdloos is? Dan is het Born Lucky Doorgroeiledikant Babybed Melody wit echt iets voor jou! Dit prachtige bedje is voorzien van klassieke grepen en sierlijke lijsten die de kamer helemaal afmaken. De bedbodem is in 3 hoogtes verstelbaar en er is ook nog een ruime opberglade onder het bed. Bovendien kun je het bedje eenvoudig ombouwen naar een peuterbedje met één open zijde, dankzij de meegeleverde uitvalbeveiliging. En als je kindje toe is aan een tienerkamer, kan het bed altijd nog als bank gebruikt worden.

Wat dit meegroeibedje echt onderscheidt van andere bedjes, is de mogelijkheid om het te gebruiken als bank. Dit maakt het bed niet alleen multifunctioneel, maar ook nog eens duurzaam. Het bedje is gemaakt van MDF, spaanplaat en beukenhout en heeft een matrasmaat van 70 x 140 cm. Ook is er een fabrieksgarantie van 1 jaar.

Vanuit mijn ervaring als specialist in Grow bed, kan ik je vertellen dat dit bedje ideaal is voor ouders die een bedje zoeken dat meegroeit met hun kindje en ook nog eens mooi staat in de kamer. Het bedje is stevig en veilig en de uitvalbeveiliging zorgt voor extra veiligheid tijdens de peuterfase. Bovendien is het perfect voor kleinere kamers vanwege de multifunctionaliteit.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het bedje niet in hoogte verstelbaar is als bank, dus het kan zijn dat het voor oudere kinderen niet erg comfortabel is om op te zitten. Maar over het algemeen ben ik erg enthousiast over dit meegroeibedje en zou ik het zeker aanraden aan andere ouders!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

9. Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white

 • list plusDeze meegroeibed is erg solide en sterk.
 • list plusEen ander voordeel is dat het bed een mooi uiterlijk heeft en comfortabel is voor kinderen.
 • list plusHet laatste voordeel is dat het bed voordelig in aanschaf is en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Nadelen Babykamer - meegroeibed -baby Ledikant white

 • list plusEen nadeel is dat er voorgeboren gaten zijn die aan de buitenzijde zichtbaar zijn.
 • list plusEen spijl was niet geverfd.
 • list plusSommige onderdelen zijn lastig te monteren.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.8

Het Babykamer meegroeibed is een geweldig product voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctionele oplossing voor hun baby. Het bed kan niet alleen gebruikt worden als ledikant, maar ook als bankje en peuterbed, waardoor het een perfecte investering is voor de lange termijn. Het bed is gemaakt van hout en heeft een afmeting van 70x140 cm. Het heeft een matras dat in 3 niveaus verstelbaar is, zodat je het kunt aanpassen aan de groei van je kindje. Het bed wordt geleverd inclusief 2 kleine schotjes en heeft een beschermende plastic bijtrand ter bescherming van gevoelige tanden en tandvlees.

Wat het Babykamer meegroeibed onderscheidt van andere meegroeibedden is zijn design. Het bed heeft een mooie witte kleur, waardoor het past in vrijwel elk interieur. Bovendien is het gemaakt van grenen hout, wat zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit.

Als specialist in Grow bed, kan ik zeggen dat dit bed een geweldige investering is voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctionele oplossing voor hun baby. Het bed is niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Bovendien is het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Het enige nadeel is dat het matras niet wordt meegeleverd, maar dit is geen probleem als je al een matras hebt of bereid bent om er een apart aan te schaffen.

Al met al, als je op zoek bent naar een meegroeibed dat zowel functioneel als mooi is, dan is het Babykamer meegroeibed zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 15 augustus in huis

Bekijk prijs

10. Cabino Meegroei Ledikant Malibu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Het ledikant Malibu van Cabino is een multifunctioneel ledikant. Zo gebruik je het bedje eerst als babybed, met 2 spijlenzijden. Wanneer je kindje toe is aan een 'groot' bed, bouw je het ledikant gemakkelijk om tot een peuterbed. De overstap van een babybed naar een peuterbed kan wat minder 'eng' zijn dan de overstap naar een tienerbed. In een peuterbed zal je kindje zich sneller wat geborgen voelen en is het bed niet gelijk heel groot voor je kindje. Wanneer je het ledikant als babybed gebruikt is de bodem in hoogte verstelbaar. Afmetingen (BxHxD): Ledikant: 150,5 x 80 x 90 cm. Matrasmaat: 70 x 140 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van meegroeibedden. Er zijn immers 80 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!