Wat is de beste Loopstoel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Loopstoel is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Loopstoel van 2024? Na het testen van 2238 Loopstoelen kwam de Deryan Luxe 2-in-1 Loopstoel Inclusief als beste getest uit onze Loopstoel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Loopstoelen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Loopstoelen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Loopstoel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Loopstoelen

1Score: 9.9
Deryan Luxe 2-in-1 Loopstoel Inclusief
Deryan Luxe 2-in-1 Loopstoel Inclusief
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset
cabino
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker
Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Qute Limo Loopstoel - Grijs
Qute Limo Loopstoel - Grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Deryan Luxe 4-in-1 Loopstoel Schommelfunctie
Deryan Luxe 4-in-1 Loopstoel Schommelfunctie
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel
Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel
Twinky
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black
Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black
Baninni
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Loopstoel Koopgids

Met de beste loopstoel geef je je baby de kans om de wereld te verkennen op zijn eigen tempo, terwijl hij tegelijkertijd zijn spieren en motoriek ontwikkelt. Loopstoeltjes zijn ook een geweldige manier om je baby te vermaken met leuke activiteiten en speeltjes, terwijl je zelf even de handen vrij hebt voor andere taken.

Waar is een loopstoel goed voor?

Een loopstoel is een handig hulpmiddel om je baby of peuter te ondersteunen bij het leren lopen en het ontdekken van de wereld om zich heen. 

Het biedt je kind de mogelijkheid om te bewegen en te verkennen op hun eigen tempo en geeft ze meer vrijheid om zich te verplaatsen dan wanneer ze alleen op de grond zouden kruipen.

Loopstoeltjes helpen ook bij het ontwikkelen van de spieren en motoriek, omdat het je kind stimuleert om te bewegen en de omgeving te verkennen. 

Bovendien bieden sommige loopstoeltjes speeltjes en activiteiten die dezintuigen van je kind stimuleren en de ontwikkeling bevorderen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat loopstoeltjes ook risico's met zich meebrengen en dat je zeonder toezicht behoort te gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je kind zich bezeert door ergens tegenaan te botsen of ergens vanaf te vallen. 

Daarom is het belangrijk om altijd de veiligheidsvoorschriften te volgen en je kind in de gaten te houden tijdens het gebruik van de loopstoel.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende factoren om in gedachten te houden bij het kopen van een loopstoel voor je baby of peuter. Hier zijn enkele belangrijke dingen om op te letten:

 • Veiligheid: kies altijd voor een loopstoel die voldoet aan de veiligheidsnormen en voorschriften voor babyproducten. Kijk of het loopstoeltje bijvoorbeeld is voorzien van een veiligheidsgordel, een stabiele basis en een remmechanisme.
 • Verstelbaarheid: kies een loopstoel die aanpasbaar is aan de lengte en het gewicht van je kind. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en een veilig gebruik van het loopstoeltje.
 • Speelgoed en activiteiten: sommige loopstoeltjes zijn voorzien van speeltjes en activiteiten die de zintuigen van je kind stimuleren en de ontwikkeling bevorderen. Kies een loopstoeltje met speeltjes die je kind interessant vindt en die passen bij hun ontwikkelingsfase.
 • Bewegingsvrijheid: kies een loopstoel die voldoende bewegingsvrijheid biedt voor je kind. Maar let er ook op dat het loopstoeltje niet te groot is, omdat dit de beweging van je kind juist kan beperken.
 • Onderhoud en reiniging: kies een loopstoel die gemakkelijk schoon te maken is, omdat baby's en peuters nog weleens morsen of knoeien tijdens het gebruik.

Door rekening te houden met deze factoren bij het kopen van een loopstoel, bied je een veilige, comfortabele en leuke ervaring voor je kind.

Hoogte

De hoogte van een loopstoel is eenbelangrijke factor om in gedachten te houden bij het kopen van een loopstoel voor je baby of peuter.

Een loopstoel moet hoog genoeg zijn, zodat de voetjes van je kind de grond raken, maar niet te hoog: niet zo hoog dat hun beentjes te ver naar beneden hangen en het hun beweging beperkt.

Over het algemeen beveel ik je aan dat een loopstoel een zithoogte heeft van ongeveer 25-30 cmboven de vloer. Dit zorgt ervoor dat de voeten van je kind de grond raken en dat ze gemakkelijk kunnen bewegen en hun omgeving kunnen verkennen.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de lengte van je kind en om het loopstoeltje aan te passen aan hun lengte en gewicht, zodat het goed past en comfortabel is.

Wat is een goede leeftijd voor een loopstoel?

Loopstoeltjes zijn ontworpen voor baby's die alzelfstandig zitten en zijn doorgaans vooral geschikt voor baby's met een leeftijd van 6 tot 12 maanden. Dit is de leeftijd waarop de meeste baby's beginnen met het verkennen van hun omgeving en interesse tonen in het leren lopen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle baby's zich op dezelfde manier ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om naar de individuele behoeften en vaardigheden van je kind te kijken. 

Sommige baby's zijn bijvoorbeeld relatief vroeg klaar voor een loopstoel, terwijl andere baby's er op dezelfde leeftijd helemaal nog geen interesse in hebben.

Hoelang mag een baby in een loopstoel?

Loopstoeltjes zijn bedoeld voor korte periodes van gebruik en het is aanbevolen om je baby niet langer dan 20-30 minuten achter elkaar in een loopstoel te laten zitten.

Dit komt doordat langdurig gebruikvan loopstoeltjes mogelijk leidttot spierzwakte of vertraging in de motorische ontwikkeling van je kind.

hero illustration

Hoe testen we Loopstoelen?

Om de beste Loopstoel te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Loopstoel-test hebben we 2238 Loopstoelen vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Loopstoel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Loopstoel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Loopstoel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Loopstoel in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2238 Loopstoelen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Loopstoelen op een rijtje

1. Deryan Luxe 2-in-1 Loopstoel Inclusief

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Deryan Luxe 2-in-1 Loopstoel Inclusief

 • list plusMultifunctioneel 2-in-1 ontwerp als loopstoel en speelset met dienblad
 • list plusEenvoudig schoon te maken en te onderhouden
 • list plusFocus op veiligheid en hygi\u00ebne

Nadelen Deryan Luxe 2-in-1 Loopstoel Inclusief

 • list plusBeperkt gewichtscapaciteit voor kinderen

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
9.76
Gebruiksgemak
10
Ik ben hier om ouders te helpen hun kleintjes te ondersteunen bij het leren lopen en spelen met de Deryan Luxe 2-in-1 Loopstoel. Met een handig speelblad dat de ontwikkeling van je kindje ondersteunt en het loopproces leuker maakt, bied ik een handige oplossing voor jou en je kleintje. En het beste van alles? Je kunt het speelblad verwijderen en de loopstoel eenvoudig schoonmaken. Dat is nog eens handig, toch? En met schokdempers en rubberen wieltjes, kun je er zeker van zijn dat jouw kleintje veilig en schadevrij kan bewegen binnenshuis.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn 2-in-1 ontwerp. Ik ben niet alleen een loopstoel, maar ook een speelset en dienblad in één. Dat betekent extra veelzijdigheid en functionaliteit voor jou en je kleintje. Ik ben de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctioneel product. Met mijn verstelbaarheid en focus op veiligheid en hygiëne, ben ik een aantrekkelijke keuze voor jou als ouder.

In vergelijking met andere loopstoelen, ben ik echt uniek. Ik combineer een loopstoel, speelset en dienblad in één product. Ik bied jou als ouder een alles-in-één oplossing die zowel entertainment als functionele ondersteuning biedt voor jouw kleintje. En laten we de aandacht voor veiligheid en hygiëne niet vergeten. Dat maakt mij tot een geruststellende keuze voor jou als ouder.

Ik ben ideaal voor jou als ouder die je kindje wil helpen bij het leren lopen terwijl ze kunnen genieten van speeltijd en hapjes op het dienblad. Jij waardeert mijn eenvoudige verstelbaarheid en het gemak van schoonmaken, terwijl je kindje het speelblad en de bewegingsvrijheid zal omarmen. Ik bied een uitgebalanceerde combinatie van functionaliteit, veiligheid en plezier voor zowel jou als ouder, als voor je kleintje.

Een mogelijke beperking van mij kan zijn dat het gewicht van het kind beperkt is, waardoor ze er sneller uit kunnen groeien. Maar ondanks dat, bied ik een indrukwekkende set functies die jou kunnen helpen bij de ontwikkeling van jouw kindje.

Al met al bied ik een aantrekkelijke combinatie van functionaliteit, veiligheid en plezier, waardoor ik een waardevolle toevoeging ben voor jou als ouder die op zoek is naar een handige oplossing om je kleintje te ondersteunen bij het leren lopen en spelen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

 • list plusMakkelijk in hoogte verstelbaar in 3 verschillende standen.
 • list plusSpeelblad biedt entertainment en stimuleert motorische ontwikkeling.
 • list plusVoldoet aan alle gestelde veiligheidseisen en blokkeert bij een trap of trede.

Nadelen Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

 • list plusWieltjes kunnen stroef zijn en belemmeren de functionaliteit.
 • list plusWieltjes kunnen krassen veroorzaken op de vloer.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.66
Functionaliteit
9.19
Gebruiksgemak
10
Ik heb de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset Grijs uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het een geweldige keuze is voor ouders die hun kindje op een veilige en leuke manier willen leren lopen. Deze loopstoel heeft zoveel handige functies dat het een slimme investering is.

Een van de dingen die ik echt leuk vind aan deze loopstoel is dat hij in hoogte verstelbaar is. Hij heeft maar liefst 3 verschillende standen, dus hij groeit mee met je kindje. Dat betekent dat je er lang van kunt genieten en dat het een duurzame keuze is.

Wat deze loopstoel echt onderscheidt, is het speelblad dat eraan vastzit. Het is niet alleen een leuke toevoeging, maar het stimuleert ook de motorische ontwikkeling van je kindje. Geweldig toch? Ik hou ervan als een product meerdere functies heeft en zo ook de ontwikkeling van mijn kindje ondersteunt.

En laten we het hebben over veiligheid. Deze loopstoel voldoet aan alle veiligheidseisen en is goedgekeurd volgens EN1273. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je kindje. En als extra bonus blokkeert de stoel automatisch bij een trap of trede, wat voor nog meer gemoedsrust zorgt.

Ik heb wat gebruikersreviews gelezen en over het algemeen zijn mensen erg tevreden met deze loopstoel. Een gebruiker merkte op dat de stoel na een kleine aanpassing bij de achterwielen super licht loopt. Dat is natuurlijk cruciaal, want je wilt dat je kindje gemakkelijk kan bewegen. Een andere gebruiker noemde het wagentje handig in gebruik, met een mooi design en comfortabel voor hun kind. Dat zijn allemaal positieve punten die de aantrekkelijkheid van deze loopstoel vergroten.

Maar eerlijk is eerlijk, er waren ook een paar kritische opmerkingen. Een gebruiker meldde dat de wieltjes een beetje stroef zijn, waardoor hun kindje niet goed vooruit kwam. Dat kan natuurlijk een probleem zijn. Een andere opmerking was dat de wieltjes krassen kunnen veroorzaken op de vloer. Dat moet je zeker in gedachten houden, vooral als je een gevoelige vloer hebt.

Al met al vind ik de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset Grijs een geweldige keuze voor ouders die hun kindje op een veilige en leuke manier willen laten lopen. Het heeft zoveel handige functies, zoals de verstelbare hoogte en het speelblad. Hoewel er enkele kritische opmerkingen zijn over de wieltjes, lijkt de meerderheid van de gebruikers tevreden te zijn met deze loopstoel. Het is belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen en te beslissen of deze loopstoel aan jouw specifieke behoeften en omgeving voldoet.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

 • list plusVerstelbaar en meegroeiend met het kind
 • list plusBevordert de ontwikkeling van het kind
 • list plusMultifunctioneel tafelblad

Nadelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

 • list plusAlleen beschikbaar in roze kleur
 • list plusGeschikt voor kinderen van 6-18 maanden
 • list plusMaximaal gewicht van 12 kg

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.47
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
8.85
Ik ben helemaal weg van de Young Star Loopstoel! Deze geweldige loopstoel is niet alleen ontzettend leuk speelgoed, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je kleintje. Perfect voor die kleintjes die net leren lopen! Met alle spelletjes, knopjes en geluiden op de stoel zorgt het voor urenlang plezier.

Een van de grootste voordelen van deze loopstoel is dat hij verstelbaar is en met je kindje meegroeit. Zowel het zitje als het frame kunnen worden aangepast aan de juiste hoogte, zodat de stoel altijd perfect past bij de beentjes van je kleintje. Zo kun je nog lang genieten van de loopstoel, zelfs als je kindje groeit.

Naast het stimuleren van de ontwikkeling en het ondersteunen bij de eerste stapjes, voorkomt de loopstoel ook nog eens gebogen beentjes. Het tafelblad is multifunctioneel en kan gebruikt worden om mee te spelen, maar ook om van te eten. En na het eten is het tafelblad gemakkelijk schoon te maken.

De Young Star Loopstoel is ook nog eens inklapbaar, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met het handige inklapsysteem vouw je de stoel in een handomdraai op met maar drie klikken. Super handig voor uitstapjes of vakanties.

En niet te vergeten, deze loopstoel is ook nog eens super veilig! Dankzij het sterke en veilige locksysteem blijft je baby stevig op zijn plek zitten. De wieltjes kun je eenvoudig vergrendelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ongelukjes.

De Young Star Loopstoel is roze van kleur en gemaakt van duurzaam RVS en plastic. De afmetingen zijn 70 x 70 x 120 cm wanneer hij uitgeklapt is en 70 x 70 x 25 cm wanneer hij ingeklapt is. Met een gewicht van 4 kg is hij gemakkelijk te verplaatsen. De loopstoel is geschikt voor kinderen van 6-18 maanden, met een maximumgewicht van 12 kg.

Gebruikers zijn ontzettend tevreden met de Young Star Loopstoel. Ze zijn vooral enthousiast over het gebruiksgemak en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ouders zijn vooral blij met hoeveel plezier hun kinderen beleven aan de loopstoel en hoe het ze helpt bij het leren lopen.

Kortom, de Young Star Loopstoel is een fantastische keuze voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is. Met zijn verstelbaarheid, multifunctioneel tafelblad en veiligheidskenmerken steekt deze loopstoel met kop en schouders boven zijn concurrenten uit. Een product waar zowel ouders als kinderen blij van worden. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker

 • list plusIn hoogte verstelbaar frame en zitje voor aanpassing aan de behoeften van de baby
 • list plusAfneembaar speelblad met muziekfunctie om de zintuigen van de baby te stimuleren
 • list plusGemakkelijk in te klappen tot een plat pakketje voor eenvoudig meenemen

Nadelen Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker

 • list plusKindje moet altijd onder toezicht van een volwassene zitten in de loopstoel
 • list plusZittijd mag niet langer zijn dan 20-45 minuten
 • list plusVereist 2x AA-batterijen, niet inbegrepen

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.58
Functionaliteit
8.41
Gebruiksgemak
9.4
Ik ben zo blij dat ik de Housie Loopstoeltje Baby heb gevonden! Het is perfect voor mijn kleintje om zijn eerste stapjes te zetten. Dit loopstoeltje is speciaal ontworpen voor baby's van 7 tot 24 maanden oud (maximaal 12 kg) en heeft een in hoogte verstelbaar frame en zitje, zodat het perfect past bij de behoeften van mijn kleintje. De rugleuning biedt extra steun en comfort, en het zitje is makkelijk schoon te maken - ideaal voor drukke ouders zoals ik.

Ik ben vooral dol op het afneembare speelblad met leuke muziek, dat de zintuigen van mijn baby stimuleert. En als we op pad gaan, kan ik de loopstoel super makkelijk inklappen tot een plat pakketje met slechts drie klikken. Het kegelvormige ontwerp voorkomt omvallen en de zwenkwieltjes zorgen voor soepele bewegingen. Het is gewoon perfect voor ons!

Met afmetingen van 69 cm bij 69 cm bij 52 cm (opgevouwen hoogte: 30 cm), is dit loopstoeltje handig en compact. En het is verkrijgbaar in drie leuke kleuren: pastel groen, mintgroen en pastel roze. Ik moet wel onthouden dat mijn kleintje altijd onder toezicht moet zitten en niet langer dan 20-45 minuten tegelijk.

Voordat ik de loopstoel gebruik, controleer ik altijd of alles goed gemonteerd en vast zit. En ik pas de hoogte van de loopstoel aan aan de grootte van mijn kleintje, zodat zijn voetjes de vloer volledig raken. Oh, en het heeft 2x AA-batterijen nodig, die ik apart moet aanschaffen.

In vergelijking met andere babywalkers, onderscheidt de Housie Loopstoeltje Baby zich door zijn aanpasbaarheid, afneembare speelblad met muziekfunctie en het gemak van in- en uitklappen. Het is een aantrekkelijke optie voor ouders die op zoek zijn naar een combinatie van functionaliteit, entertainment en veiligheid voor hun kleintjes. Met zijn compacte ontwerp en verstelbare eigenschappen is dit loopstoeltje een waardevolle toevoeging aan de uitrusting van elke ouder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Qute Limo Loopstoel - Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Qute Limo Loopstoel - Grijs

 • list plusVerstelbaar in 3 hoogtes voor langdurig gebruik
 • list plusAfneembaar speelpaneel voor extra flexibiliteit
 • list plusEenvoudig op te bergen en compact

Nadelen Qute Limo Loopstoel - Grijs

 • list plusKinderen kunnen snel aan de maximaal ondersteunde gewichtslimiet komen
 • list plusVeiligheidszorgen in de buurt van traplopen of andere gevaren

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.68
Functionaliteit
8.95
Gebruiksgemak
8.17
Ik ben zo enthousiast om de veelzijdige en comfortabele Qute Limo Loopstoel in Grijs te introduceren! Deze loopstoel helpt jouw kind op een speelse manier om zijn of haar eerste stapjes te zetten. Met goede rugondersteuning en 3 aanpasbare zitstanden, groeit jouw kind met deze stoel mee. Het speelpaneel heeft een stuurtje, vrolijke geluiden en gekleurde drukknoppen, waardoor de fantasie van jouw kind wordt gestimuleerd. En het beste van alles is dat het speelpaneel afneembaar is, zodat jouw kind er ook elders mee kan spelen.

De Qute Limo Loopstoel kan eenvoudig worden opgevouwen tot een compact pakket en opgeborgen, en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Deze loopstoel is geschikt voor kinderen van 6 tot 24 maanden en kan een maximaal gewicht van 12 kg dragen. Het speelpaneel werkt op 2 x AA-batterijen, wat handig is voor gebruik op verschillende locaties.

Deze loopstoel onderscheidt zich door zijn duurzame en verstelbare ontwerp, waardoor het een praktische keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een product dat met hun groeiende kind kan meegroeien. Het biedt niet alleen ondersteuning bij het lopen, maar stimuleert ook de verbeelding van het kind met het speelpaneel. De mogelijkheid om het speelpaneel af te nemen voor gebruik op de vloer of in de box, verhoogt de veelzijdigheid van de loopstoel. En de eenvoudige opberging is een aantrekkelijk kenmerk voor ouders die waarde hechten aan ruimtebesparende oplossingen.

Hoewel de loopstoel veel voordelen biedt, is het belangrijk op te merken dat sommige kinderen mogelijk sneller aan de maximaal ondersteunde gewichtslimiet van 12 kg kunnen komen, waardoor ze er minder lang gebruik van kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de loopstoel veilig wordt gebruikt, vooral in de buurt van traplopen of andere gevaren.

Al met al biedt de Qute Limo Loopstoel een combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een ondersteunend en stimulerend product voor hun kinderen. Met zijn verstelbare ontwerp en afneembaar speelpaneel biedt het een uitgebalanceerde ervaring voor zowel kinderen als ouders. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Deryan Luxe 4-in-1 Loopstoel Schommelfunctie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Deryan Luxe 4-in-1 Loopstoel Schommelfunctie

 • list plusVerstelbaarheid voor groeiende kinderen
 • list plusMultifunctioneel: kan worden omgetoverd tot een schommelstoel
 • list plusGemakkelijk schoon te maken en hygiënisch

Nadelen Deryan Luxe 4-in-1 Loopstoel Schommelfunctie

 • list plusNiet inclusief batterijen

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.87
Functionaliteit
8.26
Gebruiksgemak
8.83
Ik ben enthousiast over de Deryan Luxe 4-in-1 Loopstoel, want het biedt zoveel handige functies voor de ontwikkeling van mijn kindje. Met het inbegrepen speelblad en dienblad, kan mijn kindje lekker spelen terwijl ik bezig ben. En wanneer het tijd is om te schommelen, kan ik de loopstoel eenvoudig omtoveren tot een schommelstoel. De schokdempers en zachte rubberen wieltjes zorgen voor een soepele beweging op de vloer, zonder deze te beschadigen.

Wat ik echt waardeer is het gemak van schoonmaken. Met een vochtige doek is de loopstoel zo weer schoon, en de zitting kan ik gewoon met de hand wassen. Dat is echt handig! Het enige wat ik in gedachten moet houden, is dat ik twee AA-batterijen apart moet aanschaffen, omdat deze niet inbegrepen zijn. Maar dat is een kleinigheidje in vergelijking met alle voordelen die deze loopstoel biedt.

Al met al ben ik erg tevreden met de Deryan Luxe 4-in-1 Loopstoel. Het is een praktische en veelzijdige keuze voor mijn kindje en biedt ook nog eens entertainment. Deze loopstoel heeft echt aan alle behoeften van zowel mijn kindje als mijzelf gedacht.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

 • list plusVerstelbaar en meegroeibaar, waardoor het lang gebruikt kan worden
 • list plusBevordert de ontwikkeling van het kind en helpt bij de eerste stapjes en motoriek
 • list plusInklapbaar en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor uitstapjes en vakanties

Nadelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

 • list plusGeen negatieve opmerkingen van gebruikers

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.13
Functionaliteit
8.13
Gebruiksgemak
7.98
De Young Star ® Loopstoel Baby Loopwagen is echt een geweldig speelgoed voor jonge kinderen. Ik heb er zoveel plezier van gehad met mijn kleintje, en ik weet zeker dat jij er ook dol op zult zijn! Het beste van alles is dat deze loopstoel niet alleen leuk is, maar ook de ontwikkeling van je kindje stimuleert.

Een van de grootste voordelen van deze loopstoel is dat hij verstelbaar is. Ik kan het zitje en het frame aanpassen aan de perfecte hoogte voor mijn kleintje, zodat hij er comfortabel in kan zitten en spelen. En het beste is dat dit betekent dat ik er lang van kan genieten, zelfs als mijn kindje groeit.

Maar dat is nog niet alles! Deze loopstoel helpt mijn kleintje ook bij zijn eerste stapjes en de ontwikkeling van zijn motoriek. Het tafelblad zit vol met leuke speeltjes, knoppen en geluiden waar mijn kleintje dol op is. Het is geweldig om te zien hoe hij ermee speelt en leert.

En weet je wat nog cooler is? Deze loopstoel is ook inklapbaar! Dat betekent dat ik hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Of we nu op bezoek gaan bij vrienden of op vakantie gaan, ik kan de stoel gewoon inklappen en in de auto meenemen. Het is zo handig!

Het tafelblad van de loopstoel is echt multifunctioneel. Mijn kleintje kan ermee spelen, maar ik kan het ook gebruiken als een eettafel. Na het eten is het super makkelijk om de loopstoel en het blad schoon te maken. Gewoon even afnemen en klaar!

Natuurlijk staat veiligheid voorop, en deze loopstoel heeft een sterk en veilig locksysteem. Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn kleintje wegrijdt, want de wieltjes kunnen gemakkelijk op slot gezet worden. Hij blijft veilig op zijn plek. Dat geeft me echt gemoedsrust.

De Young Star Loopstoel Baby Loopwagen is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en plastic. Het is echt stevig en duurzaam. Het heeft ook een gewicht van 4 kg en is geschikt voor kinderen van 6-18 maanden (maximaal 12 kg). Het is perfect afgestemd op de behoeften van mijn kleintje.

Ik ben niet de enige die zo enthousiast is over deze loopstoel. Klanten zijn over het algemeen erg tevreden en vinden het gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit. Het wordt ook gezien als een echt vermakelijk speelgoed voor kinderen. Ik kan begrijpen waarom! Er zijn geen negatieve opmerkingen van gebruikers.

Dus samengevat, de Young Star Loopstoel Baby Loopwagen is gewoon fantastisch. Het stimuleert de ontwikkeling van je kindje, biedt urenlang plezier en heeft zoveel handige functies. Het is verstelbaar, inklapbaar, multifunctioneel en vooral veilig. Ik raad het ten zeerste aan aan alle ouders die op zoek zijn naar leuk en leerzaam speelgoed voor hun kleintjes. Je zult er geen spijt van krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

 • list plusStimuleert de ontwikkeling van de baby
 • list plusVolledig inklapbaar en gemakkelijk op te bergen
 • list plusVerstelbare lengte voor langdurig gebruik

Nadelen Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.54
  Functionaliteit
  7.58
  Gebruiksgemak
  8.4
  De Twinky ® Babywalker is mijn favoriete loopstoel voor baby's. Het is niet zomaar een looptrainer, maar een complete speelervaring! Met vrolijke kleuren en een 3-delige speelset zorgt het voor urenlang plezier en stimuleert het de ontwikkeling van je kleintje.

  Wat deze loopstoel echt speciaal maakt, is het feit dat het volledig inklapbaar is. Dit betekent dat je het gemakkelijk kunt opbergen of zelfs kunt meenemen op reis. En het beste van alles is dat het verstelbaar is in lengte, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Met 4 verschillende hoogtes voor het zitvlak en een extra stand voor de stoel, kan de Twinky walker met je kindje meegroeien.

  Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom is de Twinky Babywalker ontworpen met een ruim wielframe en een grote diameter, zodat je kindje zich niet kan bezeren. En als er een keer eten of drinken wordt gemorst, is dat geen probleem. De zitstoel kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen.

  Maar wat vinden andere ouders eigenlijk van de Twinky Babywalker? Nou, ze zijn er dol op! Ze vinden het stoeltje handig in gebruik en comfortabel voor hun kindje. En de speelset zorgt voor nog meer speelplezier. Het feit dat de stoel ook als tafeltje gebruikt kan worden, is een groot pluspunt. En natuurlijk zijn ouders ook blij met het feit dat de loopstoel inklapbaar is en gemakkelijk op te bergen is. En laten we de goede prijs-kwaliteitverhouding niet vergeten!

  Ik heb nog geen enkel nadeel gehoord over de Twinky Babywalker. Ouders zijn over het algemeen erg tevreden en vinden het een mooi en duurzaam product.

  Dus als je de ontwikkeling van je baby wilt stimuleren, is de Twinky Babywalker de perfecte keuze. Het is handig, comfortabel en biedt veel speelplezier. En met zijn inklapbare functie en verstelbare lengte is het ook nog eens praktisch en duurzaam. Waar wacht je nog op? Ga voor de Twinky Babywalker en zie je kleintje stralen!

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 18 april in huis

  Bekijk prijs

  9. Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

  • list plusVerstelbaar ontwerp voor langdurig gebruik en groeiende kinderen
  • list plusMultifunctioneel tafelblad voor urenlang vermaak en stimulatie van motoriek
  • list plusPraktisch inklapsysteem voor eenvoudig meenemen en opbergen

  Nadelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

  • list plusBeperkt scala aan kleuropties

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.74
  Functionaliteit
  7.25
  Gebruiksgemak
  7.54
  Ik ben enthousiast om je voor te stellen aan de Young Star® Loopstoel, een innovatieve loopwagen die de ontwikkeling van jouw kleintje stimuleert terwijl het hen helpt hun eerste stapjes te zetten. Met een verstelbaar ontwerp is deze loopstoel geschikt voor kinderen van 6-18 maanden (max. 12 kg). Dat betekent langdurig gebruik en waar voor je geld. Door de verstelbaarheid van zowel het zitje als het frame, past de loopstoel perfect op maat voor de benen van jouw kleintje, waardoor het de juiste ondersteuning biedt tijdens de groei.

  Een van de grootste voordelen van de Young Star loopstoel is de multifunctionaliteit. Het tafelblad is voorzien van spelletjes, knoppen en geluiden die zorgen voor urenlang vermaak. Bovendien kan het tafelblad worden verwijderd, waardoor het kan worden gebruikt om op te eten. Dit draagt bij aan het stimuleren van de motoriek en de algehele ontwikkeling van de baby. Ook helpt de loopstoel bij de motorische ontwikkeling en voorkomt gebogen benen, waardoor het een essentiële bijdrage levert aan de eerste stapjes van jouw kleintje.

  Het praktische inklapsysteem maakt het eenvoudig om de loopstoel overal mee naartoe te nemen. Met slechts drie klikken kan de stoel snel worden ingeklapt, waardoor het ideaal is voor onderweg of op reis. Bovendien zorgt het sterke en veilige locksysteem ervoor dat de wieltjes van de loopstoel gemakkelijk op slot gezet kunnen worden, waardoor jouw kleintje veilig op zijn plek blijft terwijl hij speelt.

  De loopstoel is gemaakt van duurzaam RVS en plastic, waardoor het zowel stevig als licht van gewicht is. Met afmetingen van 70 x 70 x 120 cm uitgeklapt en 70 x 70 x 25 cm ingeklapt, is het ook gemakkelijk op te bergen wanneer het niet in gebruik is. De Young Star Loopstoel wordt geleverd met een handleiding en installatiematerialen voor eenvoudige montage en is verkrijgbaar in een opvallende blauwe kleur.

  Hoewel de Young Star Loopstoel veel voordelen heeft, is het belangrijk op te merken dat sommige gebruikers mogelijk de voorkeur geven aan een breder scala aan kleuropties. Desalniettemin biedt deze loopstoel een uitstekende balans tussen vermaak, comfort, en veiligheid voor jonge kinderen.

  Al met al is de Young Star Loopstoel een waardevolle investering voor ouders die op zoek zijn naar een product dat niet alleen helpt bij de motorische ontwikkeling van hun kind, maar ook zorgt voor urenlang vermaak. Met zijn verstelbare ontwerp, multifunctioneel tafelblad en praktische inklapsysteem, biedt deze loopstoel een uitstekende oplossing voor het leren lopen en spelen voor baby's en jonge kinderen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black

  • list plusUnieke 2-in-1 functie waardoor de loopstoel kan worden omgezet in een schommel
  • list plusSpeelblad met muziek en geluid zorgt voor veel plezier tijdens het verkennen
  • list plusIn hoogte verstelbaar en kan meegroeien met het kindje

  Nadelen Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black

  • list plusAchterste wielen kunnen blokkeren bij het naar achteren gaan met de loopstoel
  • list plusZitting lijkt niet stevig vast te zitten en gaat telkens uit
  • list plusSommige gebruikers ervaren problemen met de duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.14
  Functionaliteit
  7.65
  Gebruiksgemak
  7.02
  De Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black Dot is echt geweldig! Hiermee kan je kleintje op ontdekkingstocht gaan en de wereld op eigen kracht verkennen. En weet je wat? Deze loopstoel kan zelfs worden omgetoverd tot een schommel voor momenten waarop je kindje liever niet wil lopen. Hoe cool is dat?

  Deze loopstoel is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan een maximum gewicht van 12 kg aan. Dus je kleintje kan er een tijdje van genieten. En laten we het speelblad niet vergeten, met muziek en geluid. Dat zorgt voor veel plezier tijdens het ontdekken van de omgeving.

  Wat ik ook echt top vind, is dat de loopstoel in 3 verschillende hoogtes verstelbaar is. Zo kan hij met je kindje meegroeien. En het beste van alles? De loopstoel heeft remblokken, zodat jij altijd de controle hebt over de bewegingen van je kindje. Veiligheid voorop!

  En laten we het gebruiksgemak niet vergeten. Je kunt de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black Dot gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. En als dat niet genoeg is, kan de zitting zelfs met de hand worden gewassen. En als je de loopstoel even niet nodig hebt, kun je hem gewoon inklappen en gemakkelijk opbergen. Hij weegt ook maar 5,7 kg, dus je kunt hem zonder problemen verplaatsen.

  Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat sommige gebruikers problemen hebben gehad met de achterste wielen. Ze blokkeren soms wanneer je de loopstoel naar achteren wilt rijden. Dat kan een beetje onhandig zijn. Maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers erg tevreden over de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black Dot. Ze vinden het handig in gebruik, het heeft een mooi design en het is comfortabel voor hun kleintje. Ook wordt benadrukt dat de loopstoel duurzaam is en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

  Een potentieel nadeel dat genoemd wordt, is dat de zitting niet stevig lijkt vast te zitten en telkens losraakt. Dat kan de prijs-kwaliteitverhouding wat minder maken.

  Al met al heeft de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black Dot veel te bieden. Met zijn unieke 2-in-1 functie, het leuke speelblad met muziek, de verstelbaarheid in hoogte en het gemakkelijke schoonmaken, is dit een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een loopstoel voor hun kleintje. Hoewel er enkele mogelijke nadelen zijn, lijkt het merendeel van de gebruikers tevreden te zijn met de prestaties en functionaliteit van deze loopstoel.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Loopstoelen. Er zijn namelijk 2238 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!