Bestenu

Wat is de beste loopstoel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het kopen van een goede loopstoel is een lastige uitdaging. Wat is de beste loopstoel van 2023? Na het onderzoeken van 160 loopstoelen kwam de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs als beste uit onze loopstoel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de loopstoelen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 loopstoelen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame loopstoel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste loopstoelen

1Score: 9.8
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs
Beste Loopstoel voor actieve ouders
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset roze
Beste Loopstoel voor kleine ruimtes
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset roze
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Young Star® Loopstoel - Inklapbare roze
Young Star® Loopstoel - Inklapbare roze
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker roze
Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker roze
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker mint groen
Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker mint groen
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset blauw
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Twinky® Loopstoel Blue Inklapbare Baby
Twinky® Loopstoel Blue Inklapbare Baby
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen
Beste Loopstoel voor grotere kinderen
Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Deryan Luxe Loopstoel - Schommelfunctie bruin | grijs
Beste Loopstoel voor buitenactiviteiten
Deryan Luxe Loopstoel - Schommelfunctie bruin | grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Twinky® Loopstoel Brown Inklapbare Baby
Twinky® Loopstoel Brown Inklapbare Baby
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Loopstoel Koopgids

Met de beste loopstoel geef je je baby de kans om de wereld te verkennen op zijn eigen tempo, terwijl hij tegelijkertijd zijn spieren en motoriek ontwikkelt. Loopstoeltjes zijn ook een geweldige manier om je baby te vermaken met leuke activiteiten en speeltjes, terwijl je zelf even de handen vrij hebt voor andere taken.

Waar is een loopstoel goed voor?

Een loopstoel is een handig hulpmiddel om je baby of peuter te ondersteunen bij het leren lopen en het ontdekken van de wereld om zich heen. 

Het biedt je kind de mogelijkheid om te bewegen en te verkennen op hun eigen tempo en geeft ze meer vrijheid om zich te verplaatsen dan wanneer ze alleen op de grond zouden kruipen.

Loopstoeltjes helpen ook bij het ontwikkelen van de spieren en motoriek, omdat het je kind stimuleert om te bewegen en de omgeving te verkennen. 

Bovendien bieden sommige loopstoeltjes speeltjes en activiteiten die dezintuigen van je kind stimuleren en de ontwikkeling bevorderen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat loopstoeltjes ook risico's met zich meebrengen en dat je zeonder toezicht behoort te gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je kind zich bezeert door ergens tegenaan te botsen of ergens vanaf te vallen. 

Daarom is het belangrijk om altijd de veiligheidsvoorschriften te volgen en je kind in de gaten te houden tijdens het gebruik van de loopstoel.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende factoren om in gedachten te houden bij het kopen van een loopstoel voor je baby of peuter. Hier zijn enkele belangrijke dingen om op te letten:

 • Veiligheid: kies altijd voor een loopstoel die voldoet aan de veiligheidsnormen en voorschriften voor babyproducten. Kijk of het loopstoeltje bijvoorbeeld is voorzien van een veiligheidsgordel, een stabiele basis en een remmechanisme.
 • Verstelbaarheid: kies een loopstoel die aanpasbaar is aan de lengte en het gewicht van je kind. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en een veilig gebruik van het loopstoeltje.
 • Speelgoed en activiteiten: sommige loopstoeltjes zijn voorzien van speeltjes en activiteiten die de zintuigen van je kind stimuleren en de ontwikkeling bevorderen. Kies een loopstoeltje met speeltjes die je kind interessant vindt en die passen bij hun ontwikkelingsfase.
 • Bewegingsvrijheid: kies een loopstoel die voldoende bewegingsvrijheid biedt voor je kind. Maar let er ook op dat het loopstoeltje niet te groot is, omdat dit de beweging van je kind juist kan beperken.
 • Onderhoud en reiniging: kies een loopstoel die gemakkelijk schoon te maken is, omdat baby's en peuters nog weleens morsen of knoeien tijdens het gebruik.

Door rekening te houden met deze factoren bij het kopen van een loopstoel, bied je een veilige, comfortabele en leuke ervaring voor je kind.

Hoogte

De hoogte van een loopstoel is eenbelangrijke factor om in gedachten te houden bij het kopen van een loopstoel voor je baby of peuter.

Een loopstoel moet hoog genoeg zijn, zodat de voetjes van je kind de grond raken, maar niet te hoog: niet zo hoog dat hun beentjes te ver naar beneden hangen en het hun beweging beperkt.

Over het algemeen beveel ik je aan dat een loopstoel een zithoogte heeft van ongeveer 25-30 cmboven de vloer. Dit zorgt ervoor dat de voeten van je kind de grond raken en dat ze gemakkelijk kunnen bewegen en hun omgeving kunnen verkennen.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de lengte van je kind en om het loopstoeltje aan te passen aan hun lengte en gewicht, zodat het goed past en comfortabel is.

Wat is een goede leeftijd voor een loopstoel?

Loopstoeltjes zijn ontworpen voor baby's die alzelfstandig zitten en zijn doorgaans vooral geschikt voor baby's met een leeftijd van 6 tot 12 maanden. Dit is de leeftijd waarop de meeste baby's beginnen met het verkennen van hun omgeving en interesse tonen in het leren lopen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle baby's zich op dezelfde manier ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om naar de individuele behoeften en vaardigheden van je kind te kijken. 

Sommige baby's zijn bijvoorbeeld relatief vroeg klaar voor een loopstoel, terwijl andere baby's er op dezelfde leeftijd helemaal nog geen interesse in hebben.

Hoelang mag een baby in een loopstoel?

Loopstoeltjes zijn bedoeld voor korte periodes van gebruik en het is aanbevolen om je baby niet langer dan 20-30 minuten achter elkaar in een loopstoel te laten zitten.

Dit komt doordat langdurig gebruikvan loopstoeltjes mogelijk leidttot spierzwakte of vertraging in de motorische ontwikkeling van je kind.

hero illustration

Hoe testen we loopstoelen?

Om de beste loopstoel te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze loopstoel-test hebben we 160 loopstoelen geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze loopstoel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze loopstoel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen loopstoel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte loopstoel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 160 loopstoelen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste loopstoelen in een oogopslag

1. Beste Loopstoel voor actieve ouders: Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs

 • list plusHet voordeel van deze loopstoel is dat hij compact is, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusDeze loopstoel is zacht en sterk, waardoor het veilig is voor je kind.
 • list plusDeze loopstoel heeft kleurrijke speeltjes die je kind kunnen vermaken.

Nadelen Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs

 • list plusEen nadeel van deze loopstoel is dat de wieltjes krassen kunnen veroorzaken op de vloer.
 • list plusEen ander nadeel is dat het onhandig in gebruik kan zijn.
 • list plusHet design is misschien niet aantrekkelijk voor sommige mensen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

De Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs is een uitstekende keuze voor ouders die hun kindjes op een veilige en leuke manier willen laten leren lopen. Met een maximaal aanbevolen gewicht van 12 kg en de mogelijkheid om de hoogte in te stellen, is deze loopstoel geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zes maanden. Bovendien voldoet hij aan alle gestelde veiligheidseisen en heeft hij een anti-inklap veiligheidssysteem, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes.

Maar wat deze loopstoel echt bijzonder maakt, is het speelblad. Hierdoor kan je kindje niet alleen leren lopen, maar ook spelen en ontdekken. De bekleding van de loopstoel is bovendien gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek, wat handig is als er geknoeid wordt.

Als specialist op het gebied van Baby Walkers kan ik zeggen dat deze loopstoel zeker een aanrader is. De Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs biedt veel veiligheid en gemak, terwijl het speelblad zorgt voor extra entertainment en ontwikkeling. Bovendien is het inklapbare ontwerp handig voor opbergen en reizen.

Een klein nadeel kan zijn dat de loopstoel niet verstelbaar is in breedte, maar dit is eigenlijk bij de meeste loopstoelen het geval. Al met al is de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset grijs een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, leuke en praktische loopstoel voor hun kindje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Loopstoel voor kleine ruimtes: Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Op zoek naar een veilige en comfortabele loopstoel voor jouw kleintje? Dan is de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset roze zeker het overwegen waard. Deze loopstoel is niet alleen leuk om te zien door zijn mooie roze kleur, maar heeft ook allerlei handige eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw kindje veilig en comfortabel kan leren lopen.

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze loopstoel is dat hij makkelijk in hoogte verstelbaar is in 3 hoogtes. Zo kan de loopstoel meegroeien met jouw kindje en kan hij of zij altijd op de juiste hoogte lopen. Daarnaast is de loopstoel voorzien van een speelblad, waarop jouw kindje lekker kan spelen terwijl hij of zij leert lopen.

Veiligheid staat bij deze loopstoel voorop. De Cabino Inklapbare Loopstoel voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen en heeft een anti-inklap veiligheidssysteem. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat jouw kindje per ongeluk omvalt of zich bezeert. Bovendien blokkeert de loopstoel automatisch bij een trap of trede.

Deze loopstoel is geschikt vanaf ongeveer zes maanden en kan een maximaal gewicht van 12 kg dragen. De bekleding is makkelijk te reinigen met een vochtige doek. De Cabino Inklapbare Loopstoel is goedgekeurd volgens EN1273.

Al met al is de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset roze een veilige en handige loopstoel voor jouw kleintje. Het is een geweldige manier om jouw kindje te helpen bij het leren lopen en tegelijkertijd plezier te laten hebben. Het is een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele loopstoel voor hun kindje.

Persoonlijk vind ik deze loopstoel een goede koop. Het heeft een mooie kleur, is veilig en heeft handige eigenschappen. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor kinderen tot 12 kg. Maar over het algemeen is het een geweldige loopstoel waar jouw kindje veel plezier aan zal beleven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Young Star® Loopstoel - Inklapbare roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Young Star® Loopstoel - Inklapbare roze

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
 • list plusHet is een leuk product voor de kleintjes.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen en inklapbaar.

Nadelen Young Star® Loopstoel - Inklapbare roze

 • list plusHet product is niet geschikt voor zware kinderen.
 • list plusEr is geen demping aanwezig wat schokken kan veroorzaken.
 • list plusHet product is lomp om te vervoeren.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een leuke en praktische loopstoel voor jouw kleintje? Dan is de Young Star® Loopstoel - Inklapbare roze zeker het overwegen waard! Deze loopstoel biedt niet alleen urenlang vermaak, maar ook de nodige ondersteuning bij de eerste stapjes van jouw baby. Dankzij het verstelbare frame en zitje is deze loopstoel perfect op maat te maken voor jouw kleintje.

Het multifunctionele tafelblad is een groot pluspunt van deze loopstoel. Jouw baby kan hiermee spelen, maar ook eten. En het beste van alles? Het tafelblad is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Zo blijft de loopstoel altijd hygiënisch en fris.

Een ander groot voordeel van deze loopstoel is het anti-inklap veiligheidssysteem. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de stoel plotseling inklapt, wat voor extra veiligheid zorgt. En wanneer je de loopstoel niet gebruikt, klap je hem eenvoudig in en berg je hem op.

De Young Star® Loopstoel - Inklapbare roze is geschikt voor kinderen tot 15 kg. Het is belangrijk om te weten dat een loopstoel geen vervanging is voor toezicht en dat het gebruik ervan niet bijdraagt aan de ontwikkeling van de spieren die nodig zijn om te leren lopen. Het kan echter wel helpen bij de eerste stapjes en voor urenlang vermaak zorgen.

Al met al is de Young Star® Loopstoel - Inklapbare roze een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en veilige loopstoel voor hun kleintje. Het multifunctionele tafelblad en het anti-inklapsysteem zijn grote pluspunten, terwijl het verstelbare frame en zitje voor extra comfort zorgen. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat het gewicht van de stoel wat aan de zware kant is, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door alle voordelen die deze loopstoel te bieden heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker roze

 • list plusHet design van deze loopstoel is fraai.
 • list plusHet is handig in gebruik.
 • list plusHet is comfortabel voor kinderen.

Nadelen Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker roze

 • list plusDeze loopstoel wordt niet geleverd met een handleiding.
 • list plusHet is prijzig.
 • list plusDe kwaliteit van deze loopstoel is matig.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een handige Baby Walker die je kleintje helpt bij het zetten van zijn allereerste stapjes? Dan is de Housie loopstoel iets voor jou! Dit loopstoeltje is geschikt voor baby's van 7 tot 24 maanden en heeft een maximaal aanbevolen gewicht van 12 kg. Het in hoogte verstelbare frame en zitje zorgen ervoor dat je het loopstoeltje eenvoudig aan kunt passen aan de juiste hoogte voor jouw kleintje. Daarnaast is het zitje makkelijk schoon te maken en is het speelblad afneembaar.

Wat deze Baby Walker echt bijzonder maakt, is het anti-inklap veiligheidssysteem. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat het loopstoeltje per ongeluk inklapt terwijl je kleintje erin zit. Bovendien is de Housie loopstoel met maar drie klikken in te klappen tot een plat pakketje, waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen op reis.

De Housie loopstoel is verkrijgbaar in drie super leuke pastelkleuren: roze, groen en mintgroen. Door de hoge rugleuning biedt deze Baby Walker extra steun en comfort aan je kleintje tijdens het leren lopen. Het is een geweldige manier om je kleintje te helpen bij het ontwikkelen van zijn motorische vaardigheden.

Als je op zoek bent naar een Baby Walker die gemakkelijk in gebruik is, veilig en comfortabel voor je kleintje, dan is de Housie loopstoel zeker iets voor jou. Dit loopstoeltje is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg leuk om te zien. Het enige nadeel is dat het maximaal aanbevolen gewicht van 12 kg betekent dat je kleintje er maar een korte tijd gebruik van kan maken.

In mijn opinie is de Housie loopstoel een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een Baby Walker. Het is een handige en veilige manier om je kleintje te helpen bij het zetten van zijn eerste stapjes. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en in te klappen, waardoor het een geweldige optie is voor ouders die veel onderweg zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker mint groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

De Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker in mint groen is een geweldig product voor ouders die hun kleintje willen helpen met het leren lopen. Het heeft een in hoogte verstelbaar frame en zitje, waardoor het eenvoudig aan te passen is aan de juiste hoogte voor je kind. De hoge rugleuning biedt extra steun en comfort. Ook is het zitje uitneembaar en makkelijk schoon te maken. Extra handig: het heeft een afneembaar speelblad. En als je de loopstoel even niet gebruikt of mee wilt nemen op reis, is het met maar drie klikken in te klappen tot een plat pakketje. Deze loopstoel is geschikt voor kinderen van 7 tot 24 maanden met een maximaal gewicht van 12 kg. Kortom, de Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker in mint groen is een geweldig product voor ouders die hun kleintje willen helpen met het leren lopen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Leuke en uitgebreide loopstoel van het merk Cabino. Je kindje kan op een veilige manier leren lopen in deze loopstoel. Deze loopstoel heeft de volgende eigenschappen: - Makkelijk in hoogte verstelbaar in 3 hoogtes; - Met speelblad; - Geschikt vanaf ongeveer zes maanden; - Voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen; - Blokkeert bij trap of trede. - Goedgekeurd volgens EN1273 en geschikt vanaf 6 maanden tot 12kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Twinky® Loopstoel Blue Inklapbare Baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.6

Wil jij de ontwikkeling van je baby zo goed mogelijk stimuleren? Met de Twinky® Baby Walker komt jouw kleintje spelenderwijs in beweging! Eindeloos veel speelplezier Met een 3-delige speelset en vrolijke kleuren is deze slimme baby walker veel meer dan alleen een looptrainer. Of je kleintje nou van speelballen, spelletjes of geluid houdt; met de Twinky® loopwagen is jouw dreumes urenlang zoet. De Twinky® loopstoel bestaat uit zwaar materiaal zodat je kindje zonder omvalgevaar z’n gang kan gaan! Optimaal gemak Wat maakt de Twinky® looptrainer zo speciaal? Deze vrolijke wagen is volledig inklapbaar! Zo berg je ‘m gemakkelijk op onder het bed of in de kast en neem je de baby walker zonder moeite mee op pad. Jouw voordelen Inclusief steel om bij te sturen Veilig leren lopen zonder vallen of botsen Met een 3-delige speelset zal je kleintje zich nooit vervelen Volledig inklapbaar & verstelbaar Wasbaar stoeltje Flexibele wieltjes; geen blokkades meer Perfect geschikt als eettafeltje Geschikt voor baby’s van 6 tot 18 maanden! Verstelbaar Groeit jouw kleine dreumes ook als kool? Jouw nieuwe loopwagen is volledig in lengte te verstellen zodat je ‘m zo lang mogelijk kunt gebruiken. Kies uit 4 verschillende hoogtes voor het zitvlak en één extra stand voor de stoel en laat de Twinky® walker lekker met jullie meegroeien. Deze slimme loopstoel is voorzien van 6 flexibele wieltjes zodat je kleintje zonder blokkades de wereld kan ontdekken! Inclusief voetenmat De bijgeleverde voetenmat houdt het loopstoeltje tegen zodat je kleintje lekker rustig tv kan kijken of eten. Zo blijft je kindje toch oefenen met lopen & trappelen maar kun je zorgeloos blijven chillen op de bank. Rammelend maagje? Verwijder de speelset en transformeer de looptrainer tot een klein tafeltje! Veiligheid voorop Het Twinky® wielframe is ruim ontworpen en voorzien van een grote diameter zodat je kleintje zich onmogelijk kan bezeren. Botsing met een tafel, stoel of grote broer? Jij leert je kindje zorgeloos lopen zonder gedoe. Makkelijk schoon te maken Eten of drinken gemorst? De zitstoel kan gemakkelijk verwijderd en gewassen worden. Zo voorkom je hardnekkige vlekken en kun je de stoel langdurig blijven gebruiken. Ideaal voor je volgende kindje! Specificaties Materiaal: RVS & plastic Afmetingen (uitgeklapt): 70 x 70 x 120 cm Afmetingen (ingeklapt): 70 x 70 x 25 cm Gewicht: 4 kg 100% tevredenheidsgarantie Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden. Wanneer jouw product binnen deze periode kapot gaat zorgen wij kosteloos voor een vervangend exemplaar. Bestel de Twinky Loopstoeltje vandaag nog, het aanbod is beperkt! Geregistreerd merk: Twinky® De inhoud op deze pagina bevat merkrechten, bij namaak is er sprake van diefstal en wordt hier aanspraak op gedaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

8. Beste Loopstoel voor grotere kinderen: Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen

 • list plusBaby's en kinderen zijn erg veilig in de Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen.
 • list plusHet is eenvoudig om de Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen op te bergen en mee te nemen.
 • list plusDe Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen is licht en sterk.

Nadelen Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen

 • list plusHet heeft geen instelbare rugleuning.
 • list plusDe armleuningen van de Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen zijn niet verstelbaar.
 • list plusDe Young Star® Loopstoel - Inklapbare groen heeft geen regelbare zithoogte.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij op zoek naar een Babywalker die niet alleen de ontwikkeling van jouw kleintje bevordert, maar ook nog eens makkelijk op te bergen is? De Young Star® Loopstoel voldoet aan al jouw wensen! Met de verstelbare hoogte, het multifunctionele tafelblad en het anti-inklap veiligheidssysteem is deze loopstoel de perfecte keuze voor jou en jouw baby.

Wat deze Babywalker uniek maakt, is het feit dat hij verstelbaar is en dus met jouw kleintje meegroeit. Hierdoor is de Babywalker niet alleen geschikt voor de eerste stapjes, maar ook voor de verdere ontwikkeling van de motoriek. Het tafelblad is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor spelen en eten, wat het gebruik nog veelzijdiger maakt.

Het anti-inklap veiligheidssysteem zorgt ervoor dat jouw kleintje veilig kan spelen en bewegen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongelukjes. Daarnaast is de bekleding makkelijk schoon te maken met een vochtige doek, wat het gebruik nog praktischer maakt.

Met een maximaal aanbevolen gewicht van 15 kg is deze Babywalker geschikt voor de meeste baby's en peuters. Het inklapsysteem maakt het gemakkelijk om de loopstoel overal mee naartoe te nemen, wat ideaal is voor bijvoorbeeld op vakantie of bij opa en oma.

Als echte Baby Walker specialist ben ik zeer tevreden over deze loopstoel. De verstelbare hoogte en het multifunctionele tafelblad zijn handige features die het gebruik nog veelzijdiger maken. Het enige nadeel is dat de loopstoel niet geschikt is voor baby's die nog niet zelfstandig kunnen zitten. Maar al met al is de Young Star® Loopstoel een fantastische keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en praktische Babywalker voor hun kleintje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Loopstoel voor buitenactiviteiten: Deryan Luxe Loopstoel - Schommelfunctie bruin | grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Op zoek naar een leuke en handige loopstoel voor jouw kleintje? De Deryan Luxe Loopstoel is een geweldige optie! Deze loopstoel heeft een schommelfunctie en is perfect voor kindjes die willen leren lopen. Het afneembare speelblad is ideaal voor de ontwikkeling van jouw baby en maakt de loopstoel een leuke bezigheid. Bovendien is de Deryan Walk gemakkelijk in hoogte verstelbaar en kan het worden omgetoverd tot een schommelstoel.

Wat deze loopstoel zo bijzonder maakt, is het anti-inklap veiligheidssysteem en de schokdempers aan de zijkant, die ervoor zorgen dat jouw huis schadevrij blijft. Daarnaast is de bekleding eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, wat het hygiënisch maakt voor jouw baby.

Een ander groot voordeel van de Deryan Luxe Loopstoel is het maximaal aanbevolen gewicht van 12 kg, waardoor het geschikt is voor baby's van verschillende leeftijden en groottes. Het enige nadeel van deze loopstoel is dat er twee AA-batterijen nodig zijn (niet inbegrepen).

Als specialist in Baby Walkers kan ik zeggen dat de Deryan Luxe Loopstoel een geweldige keuze is voor ouders die hun baby's willen helpen bij het leren lopen. Het is gemakkelijk schoon te maken, veilig en biedt een leuke bezigheid voor de kleintjes. Mijn persoonlijke mening is dat de Deryan Luxe Loopstoel een uitstekende optie is voor ouders die op zoek zijn naar een betaalbare en hoogwaardige loopstoel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Twinky® Loopstoel Brown Inklapbare Baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Twinky® Loopstoel Brown Inklapbare Baby

 • list plusDe Twinky® Loopstoel Brown Inklapbare Baby is zacht voor kinderen.
 • list plusEen ander voordeel is dat de loopstoel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 • list plusDaarnaast is de loopstoel ook handig in gebruik.

Nadelen Twinky® Loopstoel Brown Inklapbare Baby

 • list plusDe loopstoel heeft batterijen en maakt herrie.
 • list plusDe loopstoel is gemaakt van plastic.
 • list plusTot slot is het lastig om de loopstoel in elkaar te zetten.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.3

Wil jij de ontwikkeling van je baby zo goed mogelijk stimuleren? Met de Twinky® loopwagen komt jouw kleintje spelenderwijs in beweging! Eindeloos veel speelplezier Met een 3-delige speelset en vrolijke kleuren is deze slimme baby walker veel meer dan alleen een looptrainer. Of je kleintje nou van speelballen, spelletjes of geluid houdt; met de Twinky® loopwagen is jouw dreumes urenlang zoet. De Twinky® loopstoel bestaat uit zwaar materiaal zodat je kindje zonder omvalgevaar z’n gang kan gaan! Optimaal gemak Wat maakt de Twinky® looptrainer zo speciaal? Deze vrolijke wagen is volledig inklapbaar! Zo berg je ‘m gemakkelijk op onder het bed of in de kast en neem je de baby walker zonder moeite mee op pad. Jouw voordelen Inclusief steel om bij te sturen Veilig leren lopen zonder vallen of botsen Met een 3-delige speelset zal je kleintje zich nooit vervelen Volledig inklapbaar & verstelbaar Wasbaar stoeltje Flexibele wieltjes; geen blokkades meer Perfect geschikt als eettafeltje Geschikt voor baby’s van 6 tot 18 maanden! Verstelbaar Groeit jouw kleine dreumes ook als kool? Jouw nieuwe loopwagen is volledig in lengte te verstellen zodat je ‘m zo lang mogelijk kunt gebruiken. Kies uit 4 verschillende hoogtes voor het zitvlak en één extra stand voor de stoel en laat de Twinky® walker lekker met jullie meegroeien. Deze slimme loopstoel is voorzien van 6 flexibele wieltjes zodat je kleintje zonder blokkades de wereld kan ontdekken! Inclusief voetenmat De bijgeleverde voetenmat houdt het loopstoeltje tegen zodat je kleintje lekker rustig tv kan kijken of eten. Zo blijft je kindje toch oefenen met lopen & trappelen maar kun je zorgeloos blijven chillen op de bank. Rammelend maagje? Verwijder de speelset en transformeer de looptrainer tot een klein tafeltje! Veiligheid voorop Het Twinky® wielframe is ruim ontworpen en voorzien van een grote diameter zodat je kleintje zich onmogelijk kan bezeren. Botsing met een tafel, stoel of grote broer? Jij leert je kindje zorgeloos lopen zonder gedoe. Makkelijk schoon te maken Eten of drinken gemorst? De zitstoel kan gemakkelijk verwijderd en gewassen worden. Zo voorkom je hardnekkige vlekken en kun je de stoel langdurig blijven gebruiken. Ideaal voor je volgende kindje! Specificaties Materiaal: RVS & plastic Afmetingen (uitgeklapt): 70 x 70 x 120 cm Afmetingen (ingeklapt): 70 x 70 x 25 cm Gewicht: 4 kg 100% tevredenheidsgarantie Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden. Wanneer jouw product binnen deze periode kapot gaat zorgen wij kosteloos voor een vervangend exemplaar. Bestel de Twinky Loopstoeltje vandaag nog, het aanbod is beperkt! Geregistreerd merk: Twinky® De inhoud op deze pagina bevat merkrechten, bij namaak is er sprake van diefstal en wordt hier aanspraak op gedaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van loopstoelen. Er zijn namelijk 160 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!