Wat is de beste Loopstoel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het kopen van een goede Loopstoel is een lastige uitdaging. Wat is de beste Loopstoel van 2023? Na het onderzoeken van 2238 Loopstoelen kwam de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset als beste uit onze Loopstoel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Loopstoelen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Loopstoelen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Loopstoel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Loopstoelen

1Score: 9.8
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset
cabino
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker
Beste loopwagen voor baby's
Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker
Housie
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black
Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black
Baninni
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige
Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige
Baninni
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel
Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel
Twinky
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel
Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel
Twinky
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset
Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset
cabino
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen
Young Star
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Baninni Loopstoel Miro Beige
Baninni Loopstoel Miro Beige
Baninni
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Loopstoel Koopgids

Met de beste loopstoel geef je je baby de kans om de wereld te verkennen op zijn eigen tempo, terwijl hij tegelijkertijd zijn spieren en motoriek ontwikkelt. Loopstoeltjes zijn ook een geweldige manier om je baby te vermaken met leuke activiteiten en speeltjes, terwijl je zelf even de handen vrij hebt voor andere taken.

Waar is een loopstoel goed voor?

Een loopstoel is een handig hulpmiddel om je baby of peuter te ondersteunen bij het leren lopen en het ontdekken van de wereld om zich heen. 

Het biedt je kind de mogelijkheid om te bewegen en te verkennen op hun eigen tempo en geeft ze meer vrijheid om zich te verplaatsen dan wanneer ze alleen op de grond zouden kruipen.

Loopstoeltjes helpen ook bij het ontwikkelen van de spieren en motoriek, omdat het je kind stimuleert om te bewegen en de omgeving te verkennen. 

Bovendien bieden sommige loopstoeltjes speeltjes en activiteiten die dezintuigen van je kind stimuleren en de ontwikkeling bevorderen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat loopstoeltjes ook risico's met zich meebrengen en dat je zeonder toezicht behoort te gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je kind zich bezeert door ergens tegenaan te botsen of ergens vanaf te vallen. 

Daarom is het belangrijk om altijd de veiligheidsvoorschriften te volgen en je kind in de gaten te houden tijdens het gebruik van de loopstoel.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende factoren om in gedachten te houden bij het kopen van een loopstoel voor je baby of peuter. Hier zijn enkele belangrijke dingen om op te letten:

 • Veiligheid: kies altijd voor een loopstoel die voldoet aan de veiligheidsnormen en voorschriften voor babyproducten. Kijk of het loopstoeltje bijvoorbeeld is voorzien van een veiligheidsgordel, een stabiele basis en een remmechanisme.
 • Verstelbaarheid: kies een loopstoel die aanpasbaar is aan de lengte en het gewicht van je kind. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en een veilig gebruik van het loopstoeltje.
 • Speelgoed en activiteiten: sommige loopstoeltjes zijn voorzien van speeltjes en activiteiten die de zintuigen van je kind stimuleren en de ontwikkeling bevorderen. Kies een loopstoeltje met speeltjes die je kind interessant vindt en die passen bij hun ontwikkelingsfase.
 • Bewegingsvrijheid: kies een loopstoel die voldoende bewegingsvrijheid biedt voor je kind. Maar let er ook op dat het loopstoeltje niet te groot is, omdat dit de beweging van je kind juist kan beperken.
 • Onderhoud en reiniging: kies een loopstoel die gemakkelijk schoon te maken is, omdat baby's en peuters nog weleens morsen of knoeien tijdens het gebruik.

Door rekening te houden met deze factoren bij het kopen van een loopstoel, bied je een veilige, comfortabele en leuke ervaring voor je kind.

Hoogte

De hoogte van een loopstoel is eenbelangrijke factor om in gedachten te houden bij het kopen van een loopstoel voor je baby of peuter.

Een loopstoel moet hoog genoeg zijn, zodat de voetjes van je kind de grond raken, maar niet te hoog: niet zo hoog dat hun beentjes te ver naar beneden hangen en het hun beweging beperkt.

Over het algemeen beveel ik je aan dat een loopstoel een zithoogte heeft van ongeveer 25-30 cmboven de vloer. Dit zorgt ervoor dat de voeten van je kind de grond raken en dat ze gemakkelijk kunnen bewegen en hun omgeving kunnen verkennen.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de lengte van je kind en om het loopstoeltje aan te passen aan hun lengte en gewicht, zodat het goed past en comfortabel is.

Wat is een goede leeftijd voor een loopstoel?

Loopstoeltjes zijn ontworpen voor baby's die alzelfstandig zitten en zijn doorgaans vooral geschikt voor baby's met een leeftijd van 6 tot 12 maanden. Dit is de leeftijd waarop de meeste baby's beginnen met het verkennen van hun omgeving en interesse tonen in het leren lopen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle baby's zich op dezelfde manier ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om naar de individuele behoeften en vaardigheden van je kind te kijken. 

Sommige baby's zijn bijvoorbeeld relatief vroeg klaar voor een loopstoel, terwijl andere baby's er op dezelfde leeftijd helemaal nog geen interesse in hebben.

Hoelang mag een baby in een loopstoel?

Loopstoeltjes zijn bedoeld voor korte periodes van gebruik en het is aanbevolen om je baby niet langer dan 20-30 minuten achter elkaar in een loopstoel te laten zitten.

Dit komt doordat langdurig gebruikvan loopstoeltjes mogelijk leidttot spierzwakte of vertraging in de motorische ontwikkeling van je kind.

hero illustration

Hoe testen we Loopstoelen?

Om de beste Loopstoel te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Loopstoel-test hebben we 2238 Loopstoelen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Loopstoel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Loopstoel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Loopstoel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Loopstoel in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2238 Loopstoelen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Loopstoelen in een makkelijke lijst

1. Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

 • list plusVerstelbare hoogte voor een ergonomische en comfortabele ervaring
 • list plusVoldoet aan veiligheidsnormen, biedt gemoedsrust voor ouders
 • list plusInclusief speelblad voor vermaak tijdens het leren lopen

Nadelen Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

 • list plusWieltjes kunnen stroef zijn, wat het vooruitkomen kan bemoeilijken
 • list plusWieltjes kunnen krassen veroorzaken op de vloer

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.57
Gebruiksgemak
10
Mijn review: De Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset Blauw is echt een geweldige loopstoel van Cabino. Deze loopstoel is speciaal ontworpen om kinderen op een veilige manier te leren lopen. Met handige functies en een mooi design biedt deze loopstoel zowel comfort als plezier voor je kind.

Een van de beste eigenschappen van deze loopstoel is dat je de hoogte in drie verschillende standen kunt instellen. Dit maakt het super makkelijk om de stoel aan te passen aan de lengte van je kind en zorgt voor een ergonomische en comfortabele ervaring. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de loopstoel ook nog een speelblad waar je kind zich mee kan vermaken terwijl het leert lopen.

De Cabino Inklapbare Loopstoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zes maanden en voldoet aan alle veiligheidseisen. Dit geeft ouders een gerust gevoel, wetende dat hun kind veilig kan spelen en leren. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de stoel ook nog een blokkeermechanisme dat ervoor zorgt dat hij niet van de trap of trede kan vallen. Dat is pas echt veiligheid ten top!

Wat betreft de prestaties van deze loopstoel, zijn de meeste gebruikers er erg tevreden over. Een gebruiker merkt zelfs op dat na een kleine aanpassing bij de achterwielen, de loopstoel super licht loopt. Hierdoor kan hun zes maanden oude kindje moeiteloos door de kamer zoeven. Daarnaast wordt de loopstoel ook geroemd om het handige gebruik, het mooie design en het comfort voor het kind.

Maar laten we eerlijk zijn, er zijn altijd wel een paar minpuntjes. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de wieltjes een beetje stroef kunnen zijn, waardoor het vooruitkomen iets lastiger kan zijn voor de kleintjes. Daarnaast kunnen de wieltjes ook krassen veroorzaken op de vloer, wat voor sommige ouders wel een punt van zorg kan zijn.

Maar al met al is de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset Blauw echt een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en leuke loopstoel voor hun kind. Met de verstelbare hoogte, het speelblad en het voldoen aan alle veiligheidseisen heeft deze loopstoel zoveel voordelen. En hoewel er een paar kleine minpuntjes zijn, zoals de stroeve wieltjes en de kans op krassen op de vloer, wegen de positieve eigenschappen van deze loopstoel zwaarder. Dus ik zou dit product zeker aanraden aan ouders die hun kind willen helpen bij het leren lopen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor comfort en plezier. 👶

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Beste loopwagen voor baby's: Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker

 • list plusVerstelbaar frame en zitje - Hiermee kun je de hoogte en positie van het zitje aanpassen voor maximaal comfort en ondersteuning voor je baby.
 • list plusAfneembaar speelblad met muziek - Het speelblad kan worden verwijderd om je baby gemakkelijk in en uit de stoel te halen, en het bevat ook muziek om je baby te vermaken.
 • list plusOpvouwbaar ontwerp - Het ontwerp van de stoel maakt het gemakkelijk om op te bergen of mee te nemen wanneer je onderweg bent.

Nadelen Housie Loopstoeltje Baby Baby Walker

 • list plusVerf van het speelblad kan afgeven - Er is een mogelijkheid dat de verf van het speelblad kan afgeven, wat kan leiden tot vlekken op kleding of handen van je baby.
 • list plusMuziek kan te luid zijn - De muziek die wordt afgespeeld kan te luid zijn voor gevoelige oren van je baby, wat ongemak kan veroorzaken.
 • list plusZitje kan te hoog zijn voor jongere baby's - Het zitje kan te hoog zijn voor jongere baby's, waardoor ze mogelijk niet comfortabel kunnen zitten of ondersteund worden.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.17
Gebruiksgemak
9.87
Het Housie Loopstoeltje Baby is perfect voor mijn kleintje van 7 tot 24 maanden oud. Met een maximaal gewicht van 12 kg groeit dit loopstoeltje met mijn kindje mee. Het beste van alles is het verstelbare frame en zitje. Ik kan het stoeltje eenvoudig aanpassen aan de juiste hoogte, zodat mijn kleintje comfortabel en veilig kan spelen.

Met zijn hoge rugleuning biedt het stoeltje extra steun en comfort. En het beste is dat het zitje eruit kan en makkelijk schoon te maken is - geweldig voor drukke ouders zoals ik. Het afneembare speelblad met muziek zorgt voor extra plezier en vermaak tijdens het spelen.

Wat ik echt handig vind aan het Housie Loopstoeltje Baby is het opvouwbare ontwerp. Met slechts drie klikken kan ik het stoeltje plat opvouwen, perfect voor onderweg of wanneer ik het even niet nodig heb. De zwenkwieltjes maken het stoeltje extra wendbaar en het kegelvormige ontwerp voorkomt dat het omvalt.

En laten we niet vergeten dat het Housie Loopstoeltje Baby verkrijgbaar is in drie leuke kleuren: pastel groen, mint groen en pastel roze. Zo kan ik het stoeltje kiezen dat het beste bij de stijl van mijn babykamer past.

Er zijn echter enkele nadelen volgens de reviews. Sommige gebruikers merken op dat de verf van het poppetje op het speelblad afgeeft, wat jammer is. En de muziek is voor sommige mensen te luid, wat ik me goed kan voorstellen. Een andere gebruiker klaagt dat het zitje te hoog is voor een baby van 6 maanden, wat het gebruik beperkt.

Maar ondanks deze nadelen heeft het Housie Loopstoeltje Baby nog steeds veel sterke punten. Het verstelbare frame en zitje, het afneembare speelblad met muziek en het opvouwbare ontwerp maken dit stoeltje handig en veelzijdig. Het kegelvormige ontwerp en de zwenkwieltjes zorgen voor stabiliteit en wendbaarheid. En laten we de leuke kleuren niet vergeten die passen bij elke babykamer.

Kortom, het Housie Loopstoeltje Baby is een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een loopstoeltje. Het heeft zijn sterke punten, maar er zijn enkele nadelen om rekening mee te houden. Als ik op zoek ben naar een verstelbaar, handig en leuk uitziend loopstoeltje, dan is het Housie Loopstoeltje Baby zeker het overwegen waard. 👶

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black

 • list plusUnieke 2-in-1 functie waardoor de loopstoel kan worden omgezet in een schommel
 • list plusSpeelblad met muziek en geluid zorgt voor veel plezier tijdens het verkennen
 • list plusIn hoogte verstelbaar en kan meegroeien met het kindje

Nadelen Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black

 • list plusAchterste wielen kunnen blokkeren bij het naar achteren gaan met de loopstoel
 • list plusZitting lijkt niet stevig vast te zitten en gaat telkens uit
 • list plusSommige gebruikers ervaren problemen met de duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.34
Functionaliteit
8.96
Gebruiksgemak
9.36
De Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black Dot is echt geweldig! Hiermee kan je kleintje op ontdekkingstocht gaan en de wereld op eigen kracht verkennen. En weet je wat? Deze loopstoel kan zelfs worden omgetoverd tot een schommel voor momenten waarop je kindje liever niet wil lopen. Hoe cool is dat?

Deze loopstoel is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan een maximum gewicht van 12 kg aan. Dus je kleintje kan er een tijdje van genieten. En laten we het speelblad niet vergeten, met muziek en geluid. Dat zorgt voor veel plezier tijdens het ontdekken van de omgeving.

Wat ik ook echt top vind, is dat de loopstoel in 3 verschillende hoogtes verstelbaar is. Zo kan hij met je kindje meegroeien. En het beste van alles? De loopstoel heeft remblokken, zodat jij altijd de controle hebt over de bewegingen van je kindje. Veiligheid voorop!

En laten we het gebruiksgemak niet vergeten. Je kunt de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black Dot gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. En als dat niet genoeg is, kan de zitting zelfs met de hand worden gewassen. En als je de loopstoel even niet nodig hebt, kun je hem gewoon inklappen en gemakkelijk opbergen. Hij weegt ook maar 5,7 kg, dus je kunt hem zonder problemen verplaatsen.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat sommige gebruikers problemen hebben gehad met de achterste wielen. Ze blokkeren soms wanneer je de loopstoel naar achteren wilt rijden. Dat kan een beetje onhandig zijn. Maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers erg tevreden over de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black Dot. Ze vinden het handig in gebruik, het heeft een mooi design en het is comfortabel voor hun kleintje. Ook wordt benadrukt dat de loopstoel duurzaam is en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Een potentieel nadeel dat genoemd wordt, is dat de zitting niet stevig lijkt vast te zitten en telkens losraakt. Dat kan de prijs-kwaliteitverhouding wat minder maken.

Al met al heeft de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Black Dot veel te bieden. Met zijn unieke 2-in-1 functie, het leuke speelblad met muziek, de verstelbaarheid in hoogte en het gemakkelijke schoonmaken, is dit een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een loopstoel voor hun kleintje. Hoewel er enkele mogelijke nadelen zijn, lijkt het merendeel van de gebruikers tevreden te zijn met de prestaties en functionaliteit van deze loopstoel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

 • list plusVerstelbaar en meegroeiend met het kind
 • list plusBevordert de ontwikkeling van het kind
 • list plusMultifunctioneel tafelblad

Nadelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

 • list plusAlleen beschikbaar in roze kleur
 • list plusGeschikt voor kinderen van 6-18 maanden
 • list plusMaximaal gewicht van 12 kg

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.93
Functionaliteit
8.52
Gebruiksgemak
9.31
Ik ben helemaal weg van de Young Star Loopstoel! Deze geweldige loopstoel is niet alleen ontzettend leuk speelgoed, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je kleintje. Perfect voor die kleintjes die net leren lopen! Met alle spelletjes, knopjes en geluiden op de stoel zorgt het voor urenlang plezier.

Een van de grootste voordelen van deze loopstoel is dat hij verstelbaar is en met je kindje meegroeit. Zowel het zitje als het frame kunnen worden aangepast aan de juiste hoogte, zodat de stoel altijd perfect past bij de beentjes van je kleintje. Zo kun je nog lang genieten van de loopstoel, zelfs als je kindje groeit.

Naast het stimuleren van de ontwikkeling en het ondersteunen bij de eerste stapjes, voorkomt de loopstoel ook nog eens gebogen beentjes. Het tafelblad is multifunctioneel en kan gebruikt worden om mee te spelen, maar ook om van te eten. En na het eten is het tafelblad gemakkelijk schoon te maken.

De Young Star Loopstoel is ook nog eens inklapbaar, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met het handige inklapsysteem vouw je de stoel in een handomdraai op met maar drie klikken. Super handig voor uitstapjes of vakanties.

En niet te vergeten, deze loopstoel is ook nog eens super veilig! Dankzij het sterke en veilige locksysteem blijft je baby stevig op zijn plek zitten. De wieltjes kun je eenvoudig vergrendelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ongelukjes.

De Young Star Loopstoel is roze van kleur en gemaakt van duurzaam RVS en plastic. De afmetingen zijn 70 x 70 x 120 cm wanneer hij uitgeklapt is en 70 x 70 x 25 cm wanneer hij ingeklapt is. Met een gewicht van 4 kg is hij gemakkelijk te verplaatsen. De loopstoel is geschikt voor kinderen van 6-18 maanden, met een maximumgewicht van 12 kg.

Gebruikers zijn ontzettend tevreden met de Young Star Loopstoel. Ze zijn vooral enthousiast over het gebruiksgemak en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ouders zijn vooral blij met hoeveel plezier hun kinderen beleven aan de loopstoel en hoe het ze helpt bij het leren lopen.

Kortom, de Young Star Loopstoel is een fantastische keuze voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is. Met zijn verstelbaarheid, multifunctioneel tafelblad en veiligheidskenmerken steekt deze loopstoel met kop en schouders boven zijn concurrenten uit. Een product waar zowel ouders als kinderen blij van worden. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige

 • list plusKan worden omgezet in een schommelstoel
 • list plusSpeelblad met muziek en geluid zorgt voor plezier en entertainment
 • list plusInklapbaar en licht, gemakkelijk op te bergen en te transporteren

Nadelen Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige

 • list plusMogelijkheid van een afgebroken stop bij demontage van de schommelstoel

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.69
Functionaliteit
8.54
Gebruiksgemak
8.33
De Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige is echt iets voor jouw kleintje! Met deze unieke loopstoel kan mijn kindje zelf de wereld ontdekken. Wat deze loopstoel zo bijzonder maakt, is dat hij ook kan worden omgebouwd tot een schommelstoel. Super handig en flexibel, toch?

De loopstoel is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot een maximaal gewicht van 12 kg. Dus mijn kindje kan er lekker lang van genieten. Het speelblad met muziek en geluid is een echte eye-catcher. Dat zorgt voor heel wat plezier en entertainment! En het beste is dat het speelblad ook afneembaar is, dus schoonmaken is een fluitje van een cent. De zitting van de loopstoel kan ik ook gewoon met de hand wassen, dus geen gedoe met moeilijke schoonmaakklusjes.

Wat ook fijn is, is dat de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige in 3 hoogtes verstelbaar is. Zo groeit hij gewoon met mijn kindje mee. Altijd de juiste hoogte en comfort tijdens het gebruik. En met de remblokken kan ik de loopstoel ook veilig vastzetten op een plek.

En het wordt nog beter! De loopstoel is inklapbaar, dus ideaal voor opslag en transport. Met een gewicht van slechts 5,7 kg is hij ook nog eens super licht en makkelijk te verplaatsen. Dat is toch ideaal?

Uit de gebruikersrecensies blijkt dat iedereen dol is op de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige. Hij is handig, duurzaam en comfortabel voor mijn kindje. En het mooie design wordt ook nog eens gewaardeerd. En laten we de prijs-kwaliteitverhouding niet vergeten. Die is gewoon goed!

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het wel belangrijk om te weten dat er een stop kan afbreken bij het demonteren van de schommelstoel. Maar gelukkig lijkt dit niet vaak voor te komen.

Al met al is de Baninni Loopstoel Classic 2-in-1 Beige een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige loopstoel. Met de optie om te schommelen en het speelblad met muziek is er volop plezier en vermaak voor mijn kindje. De verstelbare hoogtes en het gemak van schoonmaken en opslaan maken het ook nog eens super praktisch. En hoewel er een klein risico is van een afgebroken stop, lijken de meeste gebruikers erg tevreden met deze loopstoel. Ik kan niet wachten om mijn kindje te zien genieten in deze geweldige loopstoel! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

 • list plusStimuleert de ontwikkeling van de baby
 • list plusVolledig inklapbaar en gemakkelijk op te bergen
 • list plusVerstelbare lengte voor langdurig gebruik

Nadelen Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.38
  Functionaliteit
  7.84
  Gebruiksgemak
  8.68
  De Twinky ® Babywalker is mijn favoriete loopstoel voor baby's. Het is niet zomaar een looptrainer, maar een complete speelervaring! Met vrolijke kleuren en een 3-delige speelset zorgt het voor urenlang plezier en stimuleert het de ontwikkeling van je kleintje.

  Wat deze loopstoel echt speciaal maakt, is het feit dat het volledig inklapbaar is. Dit betekent dat je het gemakkelijk kunt opbergen of zelfs kunt meenemen op reis. En het beste van alles is dat het verstelbaar is in lengte, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Met 4 verschillende hoogtes voor het zitvlak en een extra stand voor de stoel, kan de Twinky walker met je kindje meegroeien.

  Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom is de Twinky Babywalker ontworpen met een ruim wielframe en een grote diameter, zodat je kindje zich niet kan bezeren. En als er een keer eten of drinken wordt gemorst, is dat geen probleem. De zitstoel kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen.

  Maar wat vinden andere ouders eigenlijk van de Twinky Babywalker? Nou, ze zijn er dol op! Ze vinden het stoeltje handig in gebruik en comfortabel voor hun kindje. En de speelset zorgt voor nog meer speelplezier. Het feit dat de stoel ook als tafeltje gebruikt kan worden, is een groot pluspunt. En natuurlijk zijn ouders ook blij met het feit dat de loopstoel inklapbaar is en gemakkelijk op te bergen is. En laten we de goede prijs-kwaliteitverhouding niet vergeten!

  Ik heb nog geen enkel nadeel gehoord over de Twinky Babywalker. Ouders zijn over het algemeen erg tevreden en vinden het een mooi en duurzaam product.

  Dus als je de ontwikkeling van je baby wilt stimuleren, is de Twinky Babywalker de perfecte keuze. Het is handig, comfortabel en biedt veel speelplezier. En met zijn inklapbare functie en verstelbare lengte is het ook nog eens praktisch en duurzaam. Waar wacht je nog op? Ga voor de Twinky Babywalker en zie je kleintje stralen!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  7. Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

  • list plusStimuleert de ontwikkeling van de baby op een speelse manier
  • list plusVolledig inklapbaar voor gemakkelijke opslag en transport
  • list plusVerstelbaar in lengte voor langdurig gebruik

  Nadelen Twinky® Babywalker – Luxe Loopstoel

  • list plusHet geluid kan als te hard worden ervaren

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.17
  Functionaliteit
  8.46
  Gebruiksgemak
  7.55
  De Twinky Babywalker is echt geweldig! Deze loopstoel stimuleert op een speelse manier de ontwikkeling van je baby. Met zijn vrolijke kleuren en 3-delige speelset is deze babywalker veel meer dan alleen een looptrainer. Of je kleintje nu dol is op speelballen, spelletjes of geluiden, met de Twinky loopstoel zal je dreumes zich urenlang vermaken.

  Wat deze loopstoel zo bijzonder maakt, is dat hij helemaal inklapbaar is. Dit is super handig, want je kunt hem gemakkelijk opbergen onder het bed of in de kast en zonder enige moeite meenemen als je op pad gaat. Bovendien is de Twinky loopstoel verstelbaar in lengte, zodat je hem zo lang mogelijk kunt gebruiken terwijl jouw kleintje als een speer groeit.

  De Twinky Babywalker heeft 6 flexibele wieltjes, waardoor je kleintje zonder obstakels de wereld kan ontdekken. Met de bijgeleverde voetenmat kan je kindje rustig zitten en spelen, terwijl jij lekker ontspannen op de bank kunt zitten. En als je kleintje trek heeft, kun je de speelset verwijderen en de looptrainer veranderen in een klein tafeltje.

  Veiligheid staat voorop bij de Twinky Babywalker. Het wielframe is ruim ontworpen en heeft een grote diameter, zodat je kleintje zich geen zorgen hoeft te maken over botsingen met bijvoorbeeld tafels of stoelen. Daarnaast is de zitstoel gemakkelijk te verwijderen en te wassen, zodat je hardnekkige vlekken kunt vermijden en de stoel langdurig kunt gebruiken.

  De Twinky Babywalker is gemaakt van hoogwaardig RVS en plastic en heeft een afmeting van 70 x 70 x 120 cm (uitgeklapt) en 70 x 70 x 25 cm (ingeklapt). Hij weegt slechts 4 kg, dus je kunt hem gemakkelijk verplaatsen. Bovendien biedt de fabrikant een 100% tevredenheidsgarantie van 12 maanden, wat aantoont hoeveel vertrouwen ze hebben in de kwaliteit van het product.

  De gebruikersreviews zijn overwegend positief. Gebruikers zijn blij met het gebruiksgemak, het comfort voor hun kind en het vele speelplezier dat de Twinky Babywalker biedt. Ook het mooie design, de duurzaamheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Sommige gebruikers merken op dat het geluidje wat hard is, maar volgens hen wordt dit aangepakt door de verkoper.

  Concluderend is de Twinky Babywalker een fantastische loopstoel voor baby's. Hij biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook gemak, veiligheid en comfort. Met zijn verstelbaarheid en inklapbaarheid is hij geschikt voor baby's van 6 tot 18 maanden en zal hij je kleintje lange tijd kunnen vergezellen in zijn ontwikkeling. De Twinky Babywalker onderscheidt zich van andere loopstoelen door zijn unieke kenmerken en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

  • list plusMakkelijk in hoogte verstelbaar in 3 verschillende standen.
  • list plusSpeelblad biedt entertainment en stimuleert motorische ontwikkeling.
  • list plusVoldoet aan alle gestelde veiligheidseisen en blokkeert bij een trap of trede.

  Nadelen Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset

  • list plusWieltjes kunnen stroef zijn en belemmeren de functionaliteit.
  • list plusWieltjes kunnen krassen veroorzaken op de vloer.

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.37
  Functionaliteit
  7.62
  Gebruiksgemak
  8.23
  Ik heb de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset Grijs uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het een geweldige keuze is voor ouders die hun kindje op een veilige en leuke manier willen leren lopen. Deze loopstoel heeft zoveel handige functies dat het een slimme investering is.

  Een van de dingen die ik echt leuk vind aan deze loopstoel is dat hij in hoogte verstelbaar is. Hij heeft maar liefst 3 verschillende standen, dus hij groeit mee met je kindje. Dat betekent dat je er lang van kunt genieten en dat het een duurzame keuze is.

  Wat deze loopstoel echt onderscheidt, is het speelblad dat eraan vastzit. Het is niet alleen een leuke toevoeging, maar het stimuleert ook de motorische ontwikkeling van je kindje. Geweldig toch? Ik hou ervan als een product meerdere functies heeft en zo ook de ontwikkeling van mijn kindje ondersteunt.

  En laten we het hebben over veiligheid. Deze loopstoel voldoet aan alle veiligheidseisen en is goedgekeurd volgens EN1273. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je kindje. En als extra bonus blokkeert de stoel automatisch bij een trap of trede, wat voor nog meer gemoedsrust zorgt.

  Ik heb wat gebruikersreviews gelezen en over het algemeen zijn mensen erg tevreden met deze loopstoel. Een gebruiker merkte op dat de stoel na een kleine aanpassing bij de achterwielen super licht loopt. Dat is natuurlijk cruciaal, want je wilt dat je kindje gemakkelijk kan bewegen. Een andere gebruiker noemde het wagentje handig in gebruik, met een mooi design en comfortabel voor hun kind. Dat zijn allemaal positieve punten die de aantrekkelijkheid van deze loopstoel vergroten.

  Maar eerlijk is eerlijk, er waren ook een paar kritische opmerkingen. Een gebruiker meldde dat de wieltjes een beetje stroef zijn, waardoor hun kindje niet goed vooruit kwam. Dat kan natuurlijk een probleem zijn. Een andere opmerking was dat de wieltjes krassen kunnen veroorzaken op de vloer. Dat moet je zeker in gedachten houden, vooral als je een gevoelige vloer hebt.

  Al met al vind ik de Cabino Inklapbare Loopstoel Met Speelset Grijs een geweldige keuze voor ouders die hun kindje op een veilige en leuke manier willen laten lopen. Het heeft zoveel handige functies, zoals de verstelbare hoogte en het speelblad. Hoewel er enkele kritische opmerkingen zijn over de wieltjes, lijkt de meerderheid van de gebruikers tevreden te zijn met deze loopstoel. Het is belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen en te beslissen of deze loopstoel aan jouw specifieke behoeften en omgeving voldoet.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

  • list plusVerstelbaar en meegroeibaar, waardoor het lang gebruikt kan worden
  • list plusBevordert de ontwikkeling van het kind en helpt bij de eerste stapjes en motoriek
  • list plusInklapbaar en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor uitstapjes en vakanties

  Nadelen Young Star® Loopstoel Baby Loopwagen

  • list plusGeen negatieve opmerkingen van gebruikers

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.43
  Functionaliteit
  6.97
  Gebruiksgemak
  7.77
  De Young Star ® Loopstoel Baby Loopwagen is echt een geweldig speelgoed voor jonge kinderen. Ik heb er zoveel plezier van gehad met mijn kleintje, en ik weet zeker dat jij er ook dol op zult zijn! Het beste van alles is dat deze loopstoel niet alleen leuk is, maar ook de ontwikkeling van je kindje stimuleert.

  Een van de grootste voordelen van deze loopstoel is dat hij verstelbaar is. Ik kan het zitje en het frame aanpassen aan de perfecte hoogte voor mijn kleintje, zodat hij er comfortabel in kan zitten en spelen. En het beste is dat dit betekent dat ik er lang van kan genieten, zelfs als mijn kindje groeit.

  Maar dat is nog niet alles! Deze loopstoel helpt mijn kleintje ook bij zijn eerste stapjes en de ontwikkeling van zijn motoriek. Het tafelblad zit vol met leuke speeltjes, knoppen en geluiden waar mijn kleintje dol op is. Het is geweldig om te zien hoe hij ermee speelt en leert.

  En weet je wat nog cooler is? Deze loopstoel is ook inklapbaar! Dat betekent dat ik hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Of we nu op bezoek gaan bij vrienden of op vakantie gaan, ik kan de stoel gewoon inklappen en in de auto meenemen. Het is zo handig!

  Het tafelblad van de loopstoel is echt multifunctioneel. Mijn kleintje kan ermee spelen, maar ik kan het ook gebruiken als een eettafel. Na het eten is het super makkelijk om de loopstoel en het blad schoon te maken. Gewoon even afnemen en klaar!

  Natuurlijk staat veiligheid voorop, en deze loopstoel heeft een sterk en veilig locksysteem. Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn kleintje wegrijdt, want de wieltjes kunnen gemakkelijk op slot gezet worden. Hij blijft veilig op zijn plek. Dat geeft me echt gemoedsrust.

  De Young Star Loopstoel Baby Loopwagen is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en plastic. Het is echt stevig en duurzaam. Het heeft ook een gewicht van 4 kg en is geschikt voor kinderen van 6-18 maanden (maximaal 12 kg). Het is perfect afgestemd op de behoeften van mijn kleintje.

  Ik ben niet de enige die zo enthousiast is over deze loopstoel. Klanten zijn over het algemeen erg tevreden en vinden het gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit. Het wordt ook gezien als een echt vermakelijk speelgoed voor kinderen. Ik kan begrijpen waarom! Er zijn geen negatieve opmerkingen van gebruikers.

  Dus samengevat, de Young Star Loopstoel Baby Loopwagen is gewoon fantastisch. Het stimuleert de ontwikkeling van je kindje, biedt urenlang plezier en heeft zoveel handige functies. Het is verstelbaar, inklapbaar, multifunctioneel en vooral veilig. Ik raad het ten zeerste aan aan alle ouders die op zoek zijn naar leuk en leerzaam speelgoed voor hun kleintjes. Je zult er geen spijt van krijgen!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Baninni Loopstoel Miro Beige

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Baninni Loopstoel Miro Beige

  • list plusInteractief speelblad helpt bij sensorische en motorische ontwikkeling van je kindje.
  • list plusVerstelbare hoogte zorgt voor comfortabel zitten en spelen.
  • list plusInklapbaar ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen.

  Nadelen Baninni Loopstoel Miro Beige

  • list plusNiet verzonden naar de Waddeneilanden in Nederland.

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.26
  Functionaliteit
  6.95
  Gebruiksgemak
  6.79
  De Baninni Loopstoel Miro Beige is echt iets voor mij! Deze superleuke babywalker is perfect voor kleintjes vanaf 6 maanden tot maximaal 12 kg. Wat ik geweldig vind aan deze loopstoel is het interactieve speelblad. Het helpt mijn kindje niet alleen bij de sensorische en motorische ontwikkeling, maar het zorgt er ook voor dat hij zich urenlang kan vermaken. 🎉

  Wat deze loopstoel echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de hoogte aan te passen. Zo kan ik ervoor zorgen dat mijn kindje comfortabel kan zitten en spelen. En als ik klaar ben, kan ik de loopstoel gewoon inklappen en gemakkelijk opbergen. Het neemt bijna geen ruimte in beslag! Als hij open is, heeft de loopstoel afmetingen van 60 x 75 x 53 cm en ingeklapt is hij slechts 60 x 75 x 26 cm.

  Wat betreft de ervaringen van andere ouders, kan ik nog geen beoordelingen vinden voor de Baninni Loopstoel Miro Beige. Maar maak je geen zorgen, Baninni is een bekend en betrouwbaar merk in de babywereld. Dus ik ben er vrij zeker van dat deze loopstoel van goede kwaliteit is. Ik kan niet wachten om het zelf te ontdekken!

  Er is echter één klein minpuntje. Helaas wordt deze loopstoel niet verzonden naar de Waddeneilanden in Nederland. Dus als je daar woont, kan dat een beetje teleurstellend zijn. Maar weet dat dit alleen geldt voor de verzending, het heeft geen invloed op de functionaliteit of kwaliteit van de loopstoel zelf.

  Al met al denk ik dat de Baninni Loopstoel Miro Beige een geweldige keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een leuke en functionele babywalker. Met zijn interactieve speelblad, verstelbare hoogte en inklapbare ontwerp biedt deze loopstoel zoveel voordelen voor zowel mijn kindje als voor mij. Ook al zijn er nog geen gebruikersbeoordelingen, ik vertrouw op de goede kwaliteit van Baninni's producten. Ik kan niet wachten om mijn kleintje te zien genieten!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Loopstoelen. Er zijn immers 2238 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!