Bestenu

Wat is de beste laminaatsnijder van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het kopen van een goede laminaatsnijder is een lastige uitdaging. Wat is de beste laminaatsnijder van 2023? Na het analyseren van 22 laminaatsnijders kwam de wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600 als beste uit onze laminaatsnijder-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de laminaatsnijders, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 laminaatsnijders-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige laminaatsnijder-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste laminaatsnijders

1Score: 9.8
wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600
Beste Laminaatsnijder voor precisiewerk
wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Sencys Laminaatsnijder XL - Voor
Beste Laminaatsnijder voor grote oppervlakten
Sencys Laminaatsnijder XL - Voor
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
wolfcraft - Laminaatsnijder - VLC
wolfcraft - Laminaatsnijder - VLC
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Professionele Laminaatknipper / Laminaatsnijder 325
Beste Laminaatsnijder voor professionals
Professionele Laminaatknipper / Laminaatsnijder 325
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
VITREX Laminaatsnijder 200MM Alle soorten
VITREX Laminaatsnijder 200MM Alle soorten
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Benson aanslagijzer laminaat
Benson aanslagijzer laminaat
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
465 mm. Laminaatknipper en Vinylsnijder
465 mm. Laminaatknipper en Vinylsnijder
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
wolfcraft PVC, Vinyl- en laminaatsnijder
wolfcraft PVC, Vinyl- en laminaatsnijder
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.2
Alabastine Laminaat Spatel
Alabastine Laminaat Spatel
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Laminaatsnijder (snijdt tot 20cm breed)
Laminaatsnijder (snijdt tot 20cm breed)
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Laminaatsnijder Koopgids

Laat die zaag maar liggen, want met een laminaatsnijder snijd je snel en netjes stukken laminaat! Alles wat je moet weten over de beste laminaatsnijder en hoe je die gebruikt, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een laminaatsnijder?

Hoe een laminaatsnijders werkt kun je vergelijken met een schaar die aan een statief vastzit. De belangrijkste twee onderdelen zijn dan ook de basis en het mes. De basis van de laminaatsnijder bestaat uit een laag, stevig frame dat stabiel staat. Doordat het frame niet zo hoog is, kun je de laminaatsnijder ook op een werktafel zetten.

Het frame is zo gemaakt dat de laminaatsnijder tijdens het snijden niet verschuift en het mes in goede banen geleidt. Het mes zit stevig vast aan de laminaatsnijder, wat veiliger is en waardoor je geen foutjes of bochten maakt. Het uiteinde van het messenblad begint in de laminaatsnijder en aan de andere kant zit een handvat.

Het handvat heeft wat extra lengte en steekt uit, waardoor je meer voordeel hebt van het hefboomeffect. Zo snijd je het laminaat makkelijker door zonder veel kracht te zetten.

Hoe gebruik je een laminaatsnijder?

Een laminaatsnijder gebruik je met de hand. Het is geen apparaat waar een stroomtoevoer voor nodig is. Laminaatsnijders hebben een paar handige details die ervoor zorgen dat je precies recht snijdt.

Zo zit er op de laminaatsnijder een blokje die werkt als waterpas hulp. Je legt het stuk laminaat in de lengte tegen het blokje aan. In deze positie ligt het stuk laminaat kaarsrecht onder het mes en snijd je waterpas stukken laminaat af.

De stappen om een laminaatsnijder te gebruiken zijn simpel. Meet eerst op waar je het stuk laminaat door wilt snijden en zet hier met potlood een streepje zodat je het straks makkelijker terugvindt. Daarna leg je het stuk laminaat onder het mes tegen het hulpblokje aan, met het mes ter hoogte van het streepje.

Als alles goed ligt, duw je met het handvat het mes naar beneden. Sterk materiaal kan wat stroever snijden, dus duw het mes goed door. Het stuk laminaat is nu netjes en recht afgesneden! Je kunt dit herhalen met zoveel stukken laminaat als je maar wilt.

Voor welke materialen is een laminaatsnijder geschikt?

Laminaatsnijders zijn geschikt om laminaat vloerdelen en vezelplaten mee te snijden. Dat geldt voor verschillende laminaatsoorten, zoals MDF-, HDF- en PVC-laminaat. MDF-laminaat is een standaard soort die geschikt is voor in de huiskamer en slaapkamers. De HFD-variant is iets sterker en vergt dus wat meer kracht om door te snijden, maar de laminaatsnijder is er nog wel geschikt voor.

Vezelplaten en ondervloeren snijd je ook prima met de laminaatsnijder door. Dit plaatmateriaal is lichter dan laminaat en snijd je dus makkelijker door dan gewone vloerdelen.

Sommige sterkere vloerdelen kun je ook doorsnijden met een laminaatsnijder, maar dan heb je een sterkere variant nodig. Wil je plaatmateriaal van edelstaal, gelakt staal, metaal of plastic doorsnijden? Dan heb je een speciale laminaatsnijder nodig die daar geschikt voor is.

Wat is de maximale snijbreedte van een laminaatsnijder?

De maximale snijbreedte bepaalt hoe breed het vloerdeel maximaal kan zijn zodat het nog onder de laminaatsnijder past. Dit verschilt per laminaatsnijder en staat aangegeven in de product specificaties. Bij standaard laminaatsnijders is de maximale snijbreedte ongeveer 21 centimeter en bij extra grote varianten loopt het op tot 35 centimeter en meer.

De meeste laminaatstukken hebben een vaste maat, die bijna altijd wel onder de laminaatsnijder past. Als je extra brede vloerdelen hebt, heb je wellicht een bredere laminaatsnijder nodig. Plaatmateriaal zoals ondervloeren zijn meestal een stuk groter dan standaard laminaatdelen. Als je die door wilt snijden, komt een extra brede laminaatsnijder ook van pas.

Wat zijn de voordelen van een laminaatsnijder?

De laminaatsnijder is geen hightech smart apparaat, maar biedt toch veel voordelen, vooral als je het vergelijkt met zagen. Tijdens het snijden met een laminaatsnijder komt er bijvoorbeeld geen stof of zaagsel vrij. Je eindigt met minder troep en ademt geen stofdeeltjes in. Een mondkapje dragen is tijdens het gebruik van de laminaatsnijder daarom niet nodig.

Omdat de laminaatsnijder een stuk gereedschap voor handmatig gebruik is, heb je ook geen stroomtoevoer nodig. De laminaatsnijder maakt tevens geen geluid. Uiteindelijk snijd je snel en met relatief weinig kracht kaarsrechte stukken laminaat. Nu nog een goede laminaatlegset kopen, en je zit gebakken!

hero illustration

Hoe testen we laminaatsnijders?

Om de beste laminaatsnijder te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze laminaatsnijder-test hebben we 22 laminaatsnijders geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze laminaatsnijder-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze laminaatsnijder-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen laminaatsnijder-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste laminaatsnijder in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 22 laminaatsnijders te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste laminaatsnijders in een handige lijst

1. Beste Laminaatsnijder voor precisiewerk: wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600

 • list plusEen voordeel van de wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600 is dat het duurzaam en stofvrij is.
 • list plusEen ander voordeel van de wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600 is dat het zeker in gebruik is en efficiënt in het verwerken van laminaat.
 • list plusHet heeft een goede kwaliteit en is stil.

Nadelen wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600

 • list plusEen nadeel van de wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600 is dat het moeilijk is om te bedienen.
 • list plusEen ander nadeel van de wolfcraft - Laminaatsnijder LC 600 is dat het instabiel is in gebruik.
 • list plusHet is matig van kwaliteit.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een nauwkeurige en krachtige laminaatsnijder? Dan is de Laminaatsnijder LC 600 van wolfcraft een uitstekende keuze. Dit professionele apparaat is ontworpen om legwerkzaamheden moeiteloos uit te voeren en kan laminaat tot wel 11 mm dik inkorten. Het snijblad is zo ontwikkeld dat het laminaat zonder toepassing van een gevaarlijk mesblad kan worden gesneden, en dit geeft een extra gevoel van veiligheid. Het hoogwaardig gelaserde mes zorgt voor een exacte, zuivere snijkant en de speciale mesgeometrie zorgt voor de meest efficiënte hoek tussen mes en snijspleet.

Wat deze laminaatsnijder echt speciaal maakt, is de grote aanslag die zorgt voor nauwkeurige hoeksneden langs de aanzetkant van 90° of 45°. Er zijn ook vrije hoek- en langssneden mogelijk door de getande snijlatten. Bovendien is de ergonomisch gevormde handgreep en de antislipvoetjes onder de stabiele steunvoeten zorgen voor een uitstekende hantering. Door de torsiestijve constructie van hoogwaardige aluminium profielen weegt de laminaatsnijder slechts 2 kg en is dus gemakkelijk te vervoeren.

De Laminaatsnijder LC 600 is ideaal voor het inkorten van laminaatvloeren en geïntegreerde contactgeluidisolatie tot 11 mm dik. Het is een geweldig alternatief voor het werken met kap- of decoupeerzagen. Het product is verstelbaar en kan gemakkelijk worden gedemonteerd om vrije hoek- en langssneden uit te voeren.

In mijn opinie is de Laminaatsnijder LC 600 van wolfcraft een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een nauwkeurige en veilige manier om laminaatvloeren in te korten. Het heeft alle belangrijke functies die je nodig hebt voor een perfecte snijervaring. Het enige nadeel is dat het product aan de prijzige kant is, maar ik denk dat het de investering waard is als je vaak laminaatvloeren inkort.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

2. Beste Laminaatsnijder voor grote oppervlakten: Sencys Laminaatsnijder XL - Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.4

Wil je snel en eenvoudig laminaat of vinylstroken afkorten? Dan is de Sencys Laminaatsnijder XL de perfecte tool voor jou! Met zijn zware kapmes kun je alle gangbare laminaat types op de juiste lengte afsnijden. Maar wat deze snijder echt bijzonder maakt, is de zeer lage stofontwikkeling tijdens het snijden. Hierdoor blijft je werkomgeving schoon en kun je zonder zorgen je gang gaan.

De Sencys Laminaatsnijder XL is robuust en kan stroken/planken aan tot een maximale snijbreedte van 35 cm en een maximale snijdikte van 9 mm. De snijder is eenvoudig en veilig in gebruik en laat weinig stof achter. Daarnaast is de XL-uitvoering een groot voordeel ten opzichte van andere laminaatsnijders. Zo kun je ook bredere planken snijden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de snede.

Het beste gebruik van deze laminaatsnijder is voor het afkorten van laminaat of vinylstroken bij het leggen van een nieuwe vloer. Het is een snelle en efficiënte manier om de juiste lengte te krijgen, zonder dat je hiervoor een zaag nodig hebt. Het is ook een perfecte tool voor de doe-het-zelver die graag zelf projecten uitvoert.

Al met al is de Sencys Laminaatsnijder XL een geweldige tool voor het snel en eenvoudig afkorten van laminaat of vinylstroken. Het is veilig en makkelijk in gebruik en laat weinig stof achter. Het enige nadeel is dat de snijder niet geschikt is voor het zagen van andere materialen dan laminaat en vinylstroken. Maar als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare laminaatsnijder, dan is dit zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs

3. wolfcraft - Laminaatsnijder - VLC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen wolfcraft - Laminaatsnijder - VLC

 • list plusDeze laminaatsnijder is krachtig en geschikt voor intensieve klussen.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig te bedienen is.
 • list plusDaarnaast heeft het een fraai design.

Nadelen wolfcraft - Laminaatsnijder - VLC

 • list plusEen nadeel van deze laminaatsnijder is dat het niet geschikt is voor dik laminaat, waardoor je twee keer moet snijden.
 • list plusHet is mogelijk dat deze laminaatsnijder teveel troep veroorzaakt.
 • list plusDaarnaast is deze laminaatsnijder niet geschikt voor precieze snijwerkzaamheden.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een krachtige tool om al je legwerkzaamheden gemakkelijker te maken? Dan is de wolfcraft Laminaatsnijder - VLC 800 de perfecte tool voor jou! Deze veelzijdige en professionele snijder is geschikt voor het snijden van laminaat en vinyl tot 11 mm dik, zonder gevaarlijk mesblad. Het speciaal gecoate mes zorgt voor nauwkeurige en zuivere snijkanten, zonder stofontwikkeling. Dankzij de verstelbare snijlatten is het eenvoudig om dun vinylmateriaal van 2-5 mm te snijden. De snijder is geschikt voor alle standaard vinylvloeren van 2 tot maximaal 11 mm en zelfs zelfklevend vinyl kan zonder problemen worden verwerkt. Met een max. snijbreedte van 465 mm en een hoogwaardig gelaserd glad mes is deze snijder niet alleen veilig, maar ook efficiënt.

Wat deze Laminaatsnijder - VLC 800 uniek maakt, is dat hij stil en zonder stroom werkt. Het is eenvoudig te gebruiken en zorgt voor zuivere snijkanten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stofontwikkeling. Bovendien is de snijder verstelbaar, wat het gemakkelijk maakt om verschillende materialen te snijden. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele vakman, deze snijder is de perfecte tool voor al je legwerkzaamheden.

Wat betreft de kwantitatieve metingen, kan deze Laminaatsnijder - VLC 800 materialen tot 11 mm dik snijden. De ideale gebruikssituatie voor deze snijder is voor het snijden van laminaat en vinyl bij legwerkzaamheden. Een groot voordeel van deze snijder is dat hij stil en zonder stroom werkt en dat het mes niet scherp is. Een nadeel is dat de maximale snijbreedte 465 mm is, wat kan betekenen dat je meer dan één keer moet snijden voor een bredere vloer.

Al met al is de wolfcraft Laminaatsnijder - VLC 800 een geweldige tool voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige snijder voor laminaat en vinyl. Het is gemakkelijk te gebruiken, veilig en efficiënt en werkt zonder stroom. Hoewel de maximale snijbreedte beperkt is tot 465 mm, maakt het eenvoudige ontwerp en de verstelbare snijlatten het een geweldige aanvulling op elk gereedschap.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Laminaatsnijder voor professionals: Professionele Laminaatknipper / Laminaatsnijder 325

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Professionele Laminaatknipper / Laminaatsnijder 325

 • list plusDeze laminaatsnijder is erg precis, wat het ideaal maakt voor het leggen van visgraat laminaat.
 • list plusHij is handelbaar en betrouwbaar in gebruik.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is redelijk, waardoor hij een goede investering is.

Nadelen Professionele Laminaatknipper / Laminaatsnijder 325

 • list plusHet is duur, waardoor het niet voor iedereen betaalbaar is.
 • list plusEr is beperkte keuze in producten, waardoor het moeilijk kan zijn om het juiste product te vinden.
 • list plusDe kwaliteit is niet altijd consistent, waardoor er soms verschillen kunnen optreden.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een professionele laminaatsnijder die snel en gemakkelijk op maat kan knippen? Dan is de Professionele Laminaatknipper / Laminaatsnijder 325 zeker het overwegen waard. Met een maximale knipcapaciteit van 15 mm en een knipbreedte van 305 mm bij 15 graden, biedt deze laminaatsnijder een strakke snijrand en is het eenvoudig in gebruik.

Wat deze laminaatsnijder uniek maakt, is de hefboomvergrendeling en het naslijpbare snijmes. Dit zorgt voor een langere levensduur en maakt het mogelijk om de snijder altijd scherp te houden. Daarnaast is verstek knippen ook mogelijk, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt bij het op maat snijden van laminaat.

Met een lengte van 600 mm en een gewicht van 7 kg is de laminaatsnijder gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Het materiaal is van metaal, waardoor het stevig en duurzaam is.

Deze laminaatsnijder is perfect voor zowel professioneel als thuisgebruik. Het biedt een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke manier om laminaat op maat te snijden. Het enige nadeel is dat het niet verstelbaar is, dus je moet ervoor zorgen dat je de juiste maat hebt voordat je begint met snijden.

Al met al is de Professionele Laminaatknipper / Laminaatsnijder 325 een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige en duurzame laminaatsnijder. Het biedt veel voordelen en weinig nadelen, en is een uitstekende investering voor iedereen die regelmatig met laminaat werkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. VITREX Laminaatsnijder 200MM Alle soorten

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

Laminaatsnijden wordt u gemakkelijk gemaakt met deze laminaatsnijder van VITREX. De snijder heeft een sterk en scherp werkmes waardoor de snijder onderhoudsvrij is. het stevige rubberen handvat zorgt voor grip tijdens gebruik. De anti slip voetjes aan de onderzijde zorgen voor een veilig en stevig en stevig gebruik. Geschikt voor alle soorten laminaat en PVC vloeren. Tot 200mm breed en 12mm dik in 90 graden. Komt met hulpblok om het laminaat recht te houden tijdens het snijden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs

6. Benson aanslagijzer laminaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een aanslagijzer voor het leggen van een nieuwe vloer? Dan is Benson aanslagijzer laminaat precies wat je nodig hebt! Dit aanslagijzer is speciaal ontworpen voor parket, laminaat en houten vloeren en beschermt je vloeren tegen krassen tijdens de installatie.

Wat dit aanslagijzer onderscheidt van andere aanslagijzers is de zachte vilten achterkant die ervoor zorgt dat je vloer niet beschadigd raakt tijdens het gebruik van het aanslagijzer. Daarnaast heeft het aanslagijzer een hoekprofiel, waardoor het perfect is voor het werken in krappe ruimtes, zoals tegen muren.

Het Benson aanslagijzer laminaat is gemaakt van duurzaam staal en heeft een lengte van 30 cm, een breedte van 6 cm en weegt 493 gram. Het is te gebruiken in combinatie met een hamer en is hierdoor perfect voor de doe-het-zelver die snel en professioneel resultaat wil.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat dit aanslagijzer gemakkelijk in gebruik is en perfect is voor het leggen van laminaatvloeren. Het is ook zeer geschikt voor het leggen van andere soorten vloeren en biedt bescherming tegen beschadigingen.

Kortom, als je op zoek bent naar een aanslagijzer dat je vloeren beschermt tegen krassen en beschadigingen tijdens het leggen van een nieuwe vloer, dan is Benson aanslagijzer laminaat de perfecte keuze voor jou. Ik kan dit product dan ook van harte aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. 465 mm. Laminaatknipper en Vinylsnijder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.3

De Laminaatknipper en Vinylsnijder is echt een must-have voor iedereen die regelmatig laminaat en vinyl snijdt. Met een maximale snijbreedte van 465 mm en een maximale snijdikte van 10 mm, is deze knipper geschikt voor alle soorten laminaat en vinyl tot 6 mm dik. Wat deze knipper onderscheidt van andere producten, is dat de snijspleet instelbaar is, waardoor je ook dun vinyl nauwkeurig kunt snijden. Bovendien is de aanslag ideaal voor sneden van 90 graden en kun je schuin snijden tussen de 0 en 180 graden.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze knipper, is dat de mescoating het snijden van zelfklevende materialen gemakkelijker maakt. Het inkorten van het materiaal is ook eenvoudiger dankzij de houder. De antislipvoeten zorgen ervoor dat de knipper stevig staat en het apparaat is stofarm en stil. Dit maakt het werken met deze knipper niet alleen veilig, maar ook comfortabel.

Als specialist in Laminate cutter, kan ik je vertellen dat deze knipper je veel tijd bespaart en het snijproces efficiënter maakt. Het is ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het gewicht van 4.7 kg het moeilijk maakt om het apparaat te verplaatsen. Maar als je het eenmaal hebt neergezet, staat het stevig en stabiel.

Kortom, ik raad de Laminaatknipper en Vinylsnijder ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om laminaat en vinyl te snijden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. wolfcraft PVC, Vinyl- en laminaatsnijder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een krachtige en professionele vinyl- en laminaatsnijder? Dan is de wolfcraft PVC, Vinyl- en laminaatsnijder een goede optie. Deze snijder is speciaal ontworpen om vloerstroken tot wel 14 mm dik te snijden, zonder dat je hierbij een gevaarlijk mesblad nodig hebt. Het gladde mes zorgt ervoor dat je vloerstroken netjes en zonder splinters kunt snijden, terwijl de designlaag onbeschadigd blijft.

De wolfcraft PVC, Vinyl- en laminaatsnijder is niet alleen geschikt voor laminaat, maar ook voor vinyl en klikvinylpanelen. Door de KTL-coating blijft er niets aan het mes plakken en kun je dus moeiteloos doorwerken. De vertanding van de snijlatten en de aanslag zorgen ervoor dat het werkstuk goed vast blijft zitten tijdens het zagen, terwijl de antislipvoetjes voor stabiliteit zorgen. Je kunt de snijhoek optimaliseren voor kleine snijbreedtes van 210 tot 370 mm dankzij de geïntegreerde 90°-aanslag die in 4 stappen van 40 mm verstelbaar is.

Wat deze snijder echt uniek maakt, is het gepatenteerde terugkeermechanisme dat ervoor zorgt dat het mes na de snede automatisch teruggezet wordt in de uitgangspositie. Zo kun je snel weer verder met je werkzaamheden.

Als specialist in Laminate cutter kan ik je vertellen dat de wolfcraft PVC, Vinyl- en laminaatsnijder een goede keuze is voor professioneel gebruik. Het is een krachtige snijder die geschikt is voor verschillende materialen en diktes, waardoor je veelzijdig kunt werken. Het enige nadeel is dat de maximale snijbreedte 0 mm is, waardoor je voor grotere vloerstroken een andere oplossing moet zoeken.

Mijn persoonlijke mening is dat deze snijder een goede investering is als je vaak met vinyl en laminaat werkt. Het is een duurzame en betrouwbare snijder die je veel tijd en moeite bespaart bij het snijden van vloerstroken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

9. Alabastine Laminaat Spatel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.9

Ben jij op zoek naar een handige en zachte spatel om Laminaatvuller aan te brengen op beschadigingen in je vloer? Dan is de Alabastine Laminaat Spatel zeker het overwegen waard! Met deze spatel breng je de pasta gemakkelijk aan zonder krassen achter te laten op het laminaat. Bovendien zorgt de spatel ervoor dat er niet te veel vuller op het laminaat blijft zitten, wat het schoonmaken achteraf een stuk makkelijker maakt.

Het oppervlak waarop je de Laminaatvuller aanbrengt moet schoon, droog, vet- en stofvrij zijn. Ook loszittende delen dien je eerst te verwijderen. Het mengen van kleuren kan nodig zijn, dit kan je doen op een harde ondergrond. Bij reparaties dieper dan 1 mm dien je in lagen te werken. En na ongeveer 20 minuten haal je het overtollige materiaal weg met een vochtige doek.

Wat deze spatel zo handig maakt, is dat je geen krassen achterlaat in het laminaat. Hierdoor blijft je vloer mooi en netjes. Bovendien is de Laminaat Spatel van Alabastine zacht, waardoor je er gemakkelijk mee werkt. Het is een onmisbaar gereedschap als je beschadigingen in je laminaat wilt herstellen.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden van deze Laminaat Spatel, is dat hij niet verstelbaar is. Je moet dus zelf zorgen dat je hem op de juiste manier vasthoudt. Maar al met al is dit een fantastische spatel die je zeker niet wilt missen als je regelmatig aan de slag gaat met Laminaatvuller en je vloer mooi wilt houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Laminaatsnijder (snijdt tot 20cm breed)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.5

Laminaat- en PVC snijder voor laminaat en PVC vloeren tot 20 cm breed. Zware kwaliteit. Laminaat leggen zonder zaagstof en electra kan met deze laminaatsnijder. Het 6mm dikke mes baant zich een weg door de laminaatplank of pvc strook. Het mes van 6mm hoeft niet geslepen te worden. En is uit veiligheidsoverwegingen niet scherp.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van laminaatsnijders. Er zijn namelijk 22 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!