Hoe komt deze leuke Kruik reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Kruik ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Kruiks, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Kruiks die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Kruiks het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Kruiks stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

De beste Kruiks op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Geen gedoe meer met gevaarlijk kokend water om je kruik te vullen, de Soozly elektrische kruik warmt in 8 minuten op tot 65 graden en geeft daarna 6 uur lang comfortabele warmte. De kruik is al gevuld met water en hoef je nooit meer bij te vullen. Bij 65 graden schakelt het verwarmingselement automatisch uit, veilig en snel! De kruik wordt geleverd inclusief een witte kruikenzak en er zit maar liefst 5 jaar garantie op deze kruik. De kruik bestaat uit 4 lagen kunststof waaronder een met kevlar versterkte buitenlaag. Naast dat deze kruik ideaal is voor je baby kun je hem als volwassene ook prima gebruiken, de kruik is b.v. goed te gebruiken bij stijve spieren of gewrichten. Zorg ervoor dat de kruik horizontaal ligt als je hem oplaad zodat het verwarmingselement optimaal zijn werk kan doen. Deze elektrische kruik past in een normale kruiken zak (alles waar een ouderwetse kokend waterkruik ook in past) De Soozly elektrische kruik voldoet uiteraard aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden. Kenmerken • Binnen 8 minuten op temperatuur • 5 jaar garantie • Geen gedoe met kokend water • 6 uur behaaglijk warmte • Bijvullen is niet nodig • Oplaadbaar en draadloos • Automatische uitschakeling bij 65°C • Veilig voor kinderen en ouderen door de dubbele beveiliging tegen oververhitting • Kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt • Inclusief losse kruikenzak / hoes Afmeting kruik: 26,5 x 13 cm Snoer inclusief stekker is 86 cm de hoes heeft een witte kleur

1. Soozly elektrische Babykruik - inclusief witte kruikenzak - Grijs


Product informatiePlus or Show more

KipKep | Woller Warmtekussen Een heerlijke warmtebron voor je baby, peuter of kleuter! De Woller is eigenlijk een soort hittepitten zak, maar dan in een speciale vorm. Juist de vorm zorgt er voor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje van je baby . Eenmaal op het buikje zal het warmtekussen de warmte afgeven waar het gewenst is. De warmte werkt heerlijk ontspannend en is ook ideaal voor de wat grotere kindjes met buikpijn. Het warmtekussen is gevuld met vlaszaad. Toepassingen: Op het buikje van je baby, verminderd darmkrampjes Bedje of wieg voorverwarmen of de handdoek voor je baby warm te houden De Woller is veilig en vertrouwd. Warmte werkt ontspannend Bij borstvoeding, de warmte bevordert de toeschietreflex Product eigenschappen: Compact, handzaam en doeltreffend Veilig en vertrouwd De warmte werkt ontspannend Wordt geleverd inclusief de hoes Kan zonder hoes in de magnetron opgewarmd worden De Woller zelf is niet wasbaar, maar de meegeleverde hoes wel Niet gebruiken zonder hoes CE Gecertificeerd (Medische Klasse I) Afmeting: 29cm x 14cm Handleiding: Klik hier ()

2. KipKep Woller Warmtekussen - Ziggy Grey


Product informatiePlus or Show more

KipKep | Woller Warmtekussen Een heerlijke warmtebron voor je baby, peuter of kleuter! De Woller is eigenlijk een soort hittepitten zak, maar dan in een speciale vorm. Juist de vorm zorgt er voor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje van je baby . Eenmaal op het buikje zal het warmtekussen de warmte afgeven waar het gewenst is. De warmte werkt heerlijk ontspannend en is ook ideaal voor de wat grotere kindjes met buikpijn. Het warmtekussen is gevuld met vlaszaad. Toepassingen: • Op het buikje van je baby, verminderd darmkrampjes • Bedje of wieg voorverwarmen of de handdoek voor je baby warm te houden • De Woller is veilig en vertrouwd. Warmte werkt ontspannend • Bij borstvoeding, de warmte bevordert de toeschietreflex Product eigenschappen: • Compact, handzaam en doeltreffend • Veilig en vertrouwd • De warmte werkt ontspannend • Wordt geleverd inclusief de hoes • Kan zonder hoes in de magnetron opgewarmd worden • De Woller zelf is niet wasbaar, maar de meegeleverde hoes wel • Niet gebruiken zonder hoes • CE Gecertificeerd (Medische Klasse I) • Afmeting: 29cm x 14cm Handleiding: Klik hier ()

3. Kipkep Woller Warmtekussen - Calming Green


Product informatiePlus or Show more

De Zensy Care Grijs Deluxe is een super handige kruik. Deze babykruik laadt op in slechts 8 minuten met behulp van de meegeleverde adapter en geeft 6 uur natuurlijke en gelijkmatige warmte af. Is de kruik afgekoeld tot 40˚ C? Dan kunt u hem direct weer opwarmen. Niet alleen handig voor je baby, maar ook heel geschikt om als volwassene te gebruiken. De Ardes Zensy Elektrische Kruik voldoet aan de Europese veiligheidseisen en kan niet omrollen in bed. Deze zachte, flexibele kruik is vanuit de fabriek gevuld en geseald met vloeistof en hoeft u nooit meer bij te vullen. De kruik is voorzien van een dubbele beveiliging en versterkte afwerking. Verder is de kruik ook voorzien van een handmof zodat u snel uw handen kunt opwarmen. De Ardes Zensy Elektrische Kruik dient u horizontaal en op een vlakke ondergrond te verwarmen zodat het verwarmingselement volledig in de vloeistof ligt tijdens het verwarmen. Voor alle soorten kruiken geldt dat je met een kruik een wieg of ledikantje mag voorverwarmen of op medisch advies en toezicht je baby direct mag verwarmen met een kruik. Eigenschappen - Slechts in 8 minuten opladen - 6 uur lang natuurlijke en gelijkmatige warmte - Beschikt over een handmof - Eenvoudig in gebruik, geen geknoei met heet water - Kan niet rollen in bed - Voorzien van dubbele beveiliging - Neemt na afkoelen geen kou op zoals een metalen kruik - Veiligheidsthermostaat (laadt op tot circa 65° C)

4. Zensy Care Grijs Deluxe (by Ardes)


Product informatiePlus or Show more

De Ardes Zensy Care Grijs is een super handige kruik. Deze babykruik laadt op in slechts 8 minuten met behulp van de meegeleverde adapter en geeft 6 uur natuurlijke en gelijkmatige warmte af. Is de kruik afgekoeld tot 40˚ C? Dan kunt u hem direct weer opwarmen. Niet alleen handig voor je baby, maar ook heel geschikt om als volwassene te gebruiken. De Ardes Zensy Care Grijs voldoet aan de Europese veiligheidseisen en kan niet omrollen in bed. Deze zachte, flexibele kruik is vanuit de fabriek gevuld en geseald met vloeistof en hoeft u nooit meer bij te vullen. De kruik is voorzien van een dubbele beveiliging en versterkte afwerking. Veder is de kruik ook voorzien van een handmof zodat u snel uw handen kunt opwarmen. De Ardes Zensy Care Grijs dient u horizontaal en op een vlakke ondergrond te verwarmen zodat het verwarmingselement volledig in de vloeistof ligt tijdens het verwarmen. Voor alle soorten kruiken geldt dat je met een kruik een wieg of ledikantje mag voorverwarmen of op medisch advies en toezicht je baby direct mag verwarmen met een kruik. Eigenschappen, - Slechts in 8 minuten opladen, - 6 uur lang natuurlijke en gelijkmatige warmte, - Beschikt over een handmof, - Eenvoudig in gebruik, geen geknoei met heet water, - Kan niet rollen in bed, - Voorzien van dubbele beveiliging, - Neemt na afkoelen geen kou op zoals een metalen kruik, - Veiligheidsthermostaat (laadt op tot circa 65° C)

5. Ardes Zensy Care Grijs


Product informatiePlus or Show more

Kruik Aluminium Met de Kruik Aluminium kun je je kindje helpen om op de juiste temperatuur te houden. De kruik Aluminium is eenvoudig te vullen met water tussen de 60 en 100° C en blijft lang warm. Controleer altijd of je de dop goed vastgedraaid hebt om lekken te voorkomen. De kruik moet altijd gebruikt worden in combinatie met een (los verkrijgbare) kruikenzak. De kruik is niet alleen geschikt voor baby's, maar ook voor volwassenen. Eigenschappen - Ideaal om je kindje op temperatuur te houden - Is ook te gebruiken voor volwassenen - Eenvoudig in gebruik - Goede kwaliteit - Alleen te gebruiken in combinatie met kruikenzak - Controleer de dop altijd voordat de kruik gebruikt wordt

6. Kruik Aluminium


Product informatiePlus or Show more

Baby kruik - veilig en veelzijdig. De tarwepittenzak is goed gevuld en vrijwel geurloos dus geen gedoe met kokend water of stinkende kersenpitten. De kruik kan zowel als hittepit als coldpack gebruikt worden voor het afkoelen van de wieg of als koude knuffel in bed op de warmere dagen. 33cm x 17cm x 2cm Bekijk ook de andere varianten van de Met Pit pittenzak! Hygiëne - Hoes is wasbaar Gemak - Gemakkelijk te verwarmen Veelzijdig - Ook ideaal bij borstvoeding Comfort - Gevuld met tarwe wat zachter en iets zwaarder is dan bijvoorbeeld kersenpitten Prettig - Vulling verdeeld in compartimenten voor goede verdeling van warmte of koude Veilig - Als warmte kruik in de wieg geen gevaar van kokend water Feestje? - Leuk ingepakt als cadeautje Verantwoord - Compleet Handgemaakt in Nederland Specificaties Hittepit / coldpack • Afmeting - 33cm x 17cm x 2cm • Binnen- en buitenhoes van katoen. De buitenhoes is afneembaar en wasbaar op 30 graden • Tarwe verdeeld in 3 compartimenten waardoor het goed op z’n plek blijft zitten en de warmte of de kou goed verspreid blijft • Gewicht – 750 gram Verwarmen in de magnetron / oven Magnetron - 2 minuten op 600W eventueel + 30 sec tot gewenste temperatuur Oven - 20 min op 100 graden • Bij magnetron met metalen rooster de pittenzak altijd op een magnetronbestendig bord verwarmen! • Bij magnetron zonder draaischijf de pittenzak na elke minuut opschudden om oververhitting van een klein gebied te voorkomen. • Magnetron/oven vrij maken van etensresten ter voorkoming van schroeiplekken in de stof. • Besprenkel de pittenzak met wat water voor het verwarmen ter voorkoming van uitdroging. • Tijdens het verwarmen kan de wasbare stoffen hoes om de pittenzak blijven. • Bij opnieuw opwarmen na gebruik de opwarmtijd verkorten ivm enige warmte die nog aanwezig is. Koelen in de vriezen • Leg de pittenzak in een afgesloten plastic zak minimaal 1,5 uur in de vriezer. • De pittenzak kan langere tijd met wasbare hoes in de vriezer blijven liggen. • Laat voor gebruik als warmtekussen de pittenzak uit de vriezer eerst op kamertemperatuur komen voordat hij opgewarmd wordt. Gebruik bij borstvoeding en baby • Bij borstvoeding: warmte verwijdt de melkkanaaltjes, bevordert de toeschietreflex en laat de melk makkelijker stromen. • De koude kruik verzacht zwelling en ongemak. • Zorg dat de pittenzak geen direct contact maakt met de huid van de baby. • Na verwijderen uit de magnetron kan de pittenzak nog iets warmer worden. Wacht een minuut en voel met de binnenkant van de pols of de pittenzak niet te warm is. Aandachtspunten • Bij magnetron met metalen rooster de pittenzak altijd op een magnetronbestendig bord verwarmen! • Verwarmde pittenzak niet gebruiken bij symptomen van ontsteking. • Bij magnetron zonder draaischijf de pittenzak na elke minuut opschudden om oververhitting van een klein gebied te voorkomen!

7. Pittenzak Met Pit! – Hoes is wasbaar – Veilige kruik - Zacht/geurloos tarwe - Made in NL – Magnetron èn vriezer -Donker grijs grafisch


Product informatiePlus or Show more

KipKep | Woller Warmtekussen Een heerlijke warmtebron voor je baby, peuter of kleuter! De Woller is eigenlijk een soort hittepitten zak, maar dan in een speciale vorm. Juist de vorm zorgt er voor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje van je baby . Eenmaal op het buikje zal het warmtekussen de warmte afgeven waar het gewenst is. De warmte werkt heerlijk ontspannend en is ook ideaal voor de wat grotere kindjes met buikpijn. Het warmtekussen is gevuld met vlaszaad. Toepassingen: Op het buikje van je baby, verminderd darmkrampjes Bedje of wieg voorverwarmen of de handdoek voor je baby warm te houden De Woller is veilig en vertrouwd. Warmte werkt ontspannend Bij borstvoeding, de warmte bevordert de toeschietreflex Product eigenschappen: Compact, handzaam en doeltreffend Veilig en vertrouwd De warmte werkt ontspannend Wordt geleverd inclusief de hoes Kan zonder hoes in de magnetron opgewarmd worden De Woller zelf is niet wasbaar, maar de meegeleverde hoes wel Niet gebruiken zonder hoes CE Gecertificeerd (Medische Klasse I) Afmeting: 29cm x 14cm Handleiding: Klik hier ()

8. KipKep Woller Warmtekussen - Flamingo Pink


Product informatiePlus or Show more

KipKep | Woller Warmtekussen Een heerlijke warmtebron voor je baby, peuter of kleuter! De Woller is eigenlijk een soort hittepitten zak, maar dan in een speciale vorm. Juist de vorm zorgt er voor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje van je baby . Eenmaal op het buikje zal het warmtekussen de warmte afgeven waar het gewenst is. De warmte werkt heerlijk ontspannend en is ook ideaal voor de wat grotere kindjes met buikpijn. Het warmtekussen is gevuld met vlaszaad. Toepassingen: • Op het buikje van je baby, verminderd darmkrampjes • Bedje of wieg voorverwarmen of de handdoek voor je baby warm te houden • De Woller is veilig en vertrouwd. Warmte werkt ontspannend • Bij borstvoeding, de warmte bevordert de toeschietreflex Product eigenschappen: • Compact, handzaam en doeltreffend • Veilig en vertrouwd • De warmte werkt ontspannend • Wordt geleverd inclusief de hoes • Kan zonder hoes in de magnetron opgewarmd worden • De Woller zelf is niet wasbaar, maar de meegeleverde hoes wel • Niet gebruiken zonder hoes • CE Gecertificeerd (Medische Klasse I) • Afmeting: 29cm x 14cm Handleiding: Klik hier ()

9. Kipkep Woller Warmtekussen - Memphis Yellow


Product informatiePlus or Show more

Weg met darmkrampjes! Niets is zo vervelend als darmkrampjes. Je kindje heeft pijn, is bang en kan niet goed slapen. Als ouder kun je je behoorlijk machteloos voelen, als je kindje zo’n pijn heeft. Gelukkig brengt de Woller verlichting, omdat de warmte het kinderbuikje ontspant en krampjes vermindert. Wekelijks sturen jonge ouders ons dankbare berichtjes, dat hun kleintje eindelijk weer goed slaapt. En zijzelf ook! Waarom werkt de Woller zo goed? De Woller is een warmtekussentje, dat gevuld is met vlaszaad. Je warmt de Woller eenvoudig op in de magnetron en legt hem op het buikje van je baby. De warmte zorgt meteen voor ontspanning en vermindert krampjes. De Woller is klein, licht en zacht. We hebben de vorm zo ontworpen dat de meeste vulling naar de zijkant zakt, en dus niet drukt op het buikje. Ook voor grotere kinderen met buikpijn is de Woller ideaal. De Woller wordt geleverd met een verwisselbare hoes, die zacht aanvoelt. Heb je meer hoesjes nodig, dan kun je die los bijbestellen. Gebruik tijdens de borstvoeding: Verwarm de Woller voor je borstvoeding gaat geven: de warmte ontspant en bevordert de toestroom van voeding. Zo kan een warme Woller de borstvoeding vergemakkelijken. Of leg de Woller in de vriezer en gebruik hem als koudekompres. Het helpt bijvoorbeeld goed als je kindje zich gestoten heeft, maar je kunt de Woller ook voor jezelf gebruiken ter verlichting van stuwing. De Woller als cold pack na de borstvoeding gebruiken, kan klachten veroorzaakt door stuwing verminderen. Andere toepassingen: Gebruik de Woller om het bedje van je baby voor te verwarmen of om de handdoek warm te houden, terwijl je je kindje in bad doet. Ook heerlijk om de kinderwagen mee te verwarmen, of de voetenzak! TIP! Zin in een beetje afwisseling? Mooi, die roze Woller maar jullie krijgen nu een jongetje… De hoezen van de Woller zijn ook los verkrijgbaar! Ook handig om er eentje extra te hebben voor als de hoes in de was zit!

10. KipKep Woller Warmtekussen - Rusty Spice


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kruiks. Er zijn namelijk 32 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Kruik kopen.