Hoe komt deze geweldige Krimptang opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Krimptang ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Krimptangs, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Krimptangs die te koop zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Krimptangs het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Krimptangs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Krimptangs

De beste Krimptangs op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Elektra aanleggen of een internetverbinding doortrekken? Met deze multifunctionele kabel doet u het. Een echte alleskunner, waarmee u platte en ronde kabels krimpt, afstript en afknipt. Een volledig geïsoleerde tang waarmee u efficiënt en veilig werkt. De krimptang, oftewel modulairtang of afstriptang, wordt geleverd inclusief 8 UTP-connectoren voor het aanleggen van internetverbindingen. Unieke specificaties; - Geschikt voor het krimpen, afstrippen en knippen van platte én ronde kabels. - Volledig geïsoleerd voor veilig en efficiënt werken. - Geleverd inclusief 8 UTP-connectors. - Gewicht; 300 gram.

1. Krimptang + 8 UTP-connectoren - modulairtang / afstriptang - geïsoleerd


Product informatiePlus or Show more

Compact en lichtgewicht netwerkgereedschap Efficiënt 3-in1 ontwerp Comfortabele ergonomische handvatten Kenmerken: 3-in-1 multifunctioneel netwerkgereedschap Voor het eenvoudig knippen en strippen van draad en het monteren van netwerkstekkers Geschikt voor RJ45/8P8C stekkers Praktische blokkeerfunctie Specificaties: Materials: ABS+CR45 Crimping plugs: RJ45/8P8C Dimensions: 200 x 50 x 21 mm Net weight: 250 g

2. CablExpert T-WC-03 - Krimptang, RJ45


Product informatiePlus or Show more

Met deze combiset heb je alles in huis om een kabel aan te sluiten en te test. Deze voordelig geprijsde combiset heeft de volgende eigenschappen: Krimptang: Met dekrimptang kan je alle gangbare netwerk connectoren , RJ11, RJ12 en RJ45, aan een netwerkkabel bevestigen. De krimptang is robuust uitgevoerd en voorzien van geribbelde handvatten zodat deze goed in de hand ligt. Deze krimptang is tevens voorzien van een knipgedeelte en wordt geleverd met een handige kabelstripper. Eigenschappen: Handige krimptang met kabel stripper en snijder! Geschikt voor RJ11, RJ12 en RJ45 connectoren (telefoon en netwerkkabels). Stevige uitvoering en ligt goed in de hand. Afmetingen: Krimptang 20x10,5x1,5cm, Kabelstripper 9x5 cm Kabeltester: Met de kabeltester kan je meten of de verbindingen kloppen en of een kabel “getwist” is. Dit testapparaatjes is geschikt om RJ45, RJ12 en RJ11 kabels door te meten en is onmisbaar als je kabel moet maken of twijfelt of een kabel goed is. Kenmerken: - Netwerk kabels: RJ45: Cat.5, Cat.6 - Modulair: RJ12 en RJ11. - maximale lengte is 300 meter - Afmetingen: 105x 67x28 mm. Externe tester. - Afmetingen: 105 bij 38 bij 28 mm. - Gewicht: 47 gram. - Voeding 9 volt E-block batterij (niet inbegrepen) 50 x RJ45 connectoren: 50 x standaard RJ45 connectoren. Deze connectoren hebben vergulden aansluitingen voor extra snelheid en zijn geschikt voor cat5 en cat5e kabels wat het meest gebruikt wordt. Met 50 stuks van deze RJ45 connectoren kan je lekker veel kabels maken of oude, defecte, connectoren vervangen.

3. Krimptang met Kabelstripper, Kabeltester en 50 x RJ45 Connectoren | Netwerk Cat5E / Cat6 / RJ11 RJ12 RJ45 | UPT Kabel aansluit-combinatie


Product informatiePlus or Show more

Solderen en schroeven hoort tot het verleden: de solide krimptang met zij-invoering maakt het verbinden van kabels snel en eenvoudig. Door instelbare, gelijkmatige druk van alle zijden kan met de vierkante tang schoon en precies gewerkt worden. Het flexibele gereedschap is voor een groot krimpbereik ontworpen, heeft een lichtlopende mechaniek en ligt goed en veilig in de hand. Snel en schoon kabels verbinden dankzij deze krimptang. Solide en hoogwaardige verwerking. Vierkante pressing met zij-invoering. Krimpbereik van 0,25 tot 6 mm² (23 - 10 AWG). Handmatige instelling van de druk. Snel te ontgrendelen veiligheidsslot. Krimpt stabiel geïsoldeerde en niet-geïsoleerde aderhulzen. Eenvoudig te bedienen. Voor doe-het-zelvers en professionals. Antislip grepen. Krimpbereik: 0,25 tot 10 mm² (23 - 7 AWG) Persing: vierkant Lengte: 175mm

4. Adereindhulstang | Zelfinstellend / Automatische afstelling | Vierkante persing | 0.25mm - 10mm


Product informatiePlus or Show more

Gehard stalen krimptang met ratel mechanische, de tang gaat pas weer open als deze volledig gesloten is geweest waardoor het altijd zeker is dat de connector juist is gemonteerd. Door de overbrenging is weinig kracht nodig om een connector te krimpen. Geschikt voor het krimpen van standaard contacten (AMP) van 1,5 rood, 2,5 blauw en 6 mm2 geel

5. Ratel krimptang 220mm 1.5, 2.5 & 6mm² kabelschoentang AMP tang connectors


Product informatiePlus or Show more

Werkbesparende rateltang, krimptang voor geïsoleerde en niet-geïsoleerde kabelschoenen met 1200 adereindhulzen, kabelschoenen. Voor het samenknijpen van zijdelings toegevoerde adereindhulzen van 0,25 - 10 mm². Je kunt de drukratel instellen als de huls niet goed vastzit. Zelfinstellende, gemakkelijk te verwisselen en aan te passen aan de maat van de adereindhuls. Altijd even hoge krimpkwaliteit door blokkering (ontgrendelbaar); de krimpdruk is in de fabriek nauwkeurig gekalibreerd. Handige bouwwijze, geringe gripbreedte en laag gewicht; krachtversterking door kniehevel.

6. Krimptang Adereindhulzen Toolkit Kabelschoenen 0,25 -10,00 Mm²


Product informatiePlus or Show more

De alles-in-een krimptang voor RJ45-RJ12-RJ11, is geschikt voor draadinstallatie in netwerk- en telecommunicatieapparatuur. De krimptang is van uitstekende kwaliteit en beschikt over een stripgedeelte voor het strippen en een knipgedeelte voor het doorknippen van de aders of de kabel!

7. Netwerk tool - Alles-in-een krimptang voor RJ45-RJ12-RJ11 - Netwerk kabel tang - RJ45 tang


Product informatiePlus or Show more

Fixpoint krimptang met ratel voor geïsoleerde kabelschoenen Gebruik deze krimptang voor rode, blauwe en gele geïsoleerde kabelschoenen. Praktisch ratelmechanisme voor betrouwbaar krimpresultaat Deze krimptang heeft een ratelmechanisme wat u helpt bij het juist aanknijpen van connectoren. Ideaal voor wanneer u niet vaak netwerkconnectoren knijpt. Knijp zo hard tot het ratelmechanisme de krimptang weer open laat gaan. De connector is dan perfect aan de kabel bevestigd.

8. Fixpoint krimptang met ratel voor geïsoleerde kabelschoenen


Product informatiePlus or Show more

Adereinhulstang om adereindhulzen aan te knijpen. Deze tang heeft een automatische afstelling en geschikt voor alle hulzen van 0.25mm to 6mm (23 - 10 AWG). Snel en gemakkelijk in gebruik

9. Adereindhulstang 0.25mm tot 6mm - Krimptang - Automatische afstelling - Rood


Product informatiePlus or Show more

Een comfortabele, maar efficiënte afstriptang voor het eenvoudig strippen van snoeren en bedrading. Kwaliteit voor een scherpe prijs én gratis bij u thuisbezorgd.

10. Afstriptang - striptang - professioneel 160 mm


Gerelateerde producten aan Krimptangs


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Krimptangs er zijn namelijk 203 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Krimptang kopen.