Wat is de beste keukenmachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede keukenmachine is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste keukenmachine van 2023? Na het testen van 1153 keukenmachines kwam de Eden Appliances ED-7000 zwart als beste uit onze keukenmachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de keukenmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 keukenmachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige keukenmachine-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste keukenmachines

1Score: 9.9
Eden Appliances ED-7000 zwart
Eden Appliances ED-7000 zwart
Eden Appliances
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud
BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud
BluMill
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Bosch MCM3501M zwart
Bosch MCM3501M zwart
Bosch
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Bosch MUM4405 wit
Bosch MUM4405 wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Fentic SM-1504N mat zwart
Fentic SM-1504N mat zwart
Fentic
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
Cheflee 8720256511229 zwart
Cheflee 8720256511229 zwart
Cheflee
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
BluMill Keukenmachine zwart | mat chrome
BluMill Keukenmachine zwart | mat chrome
BluMill
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Brabantia BBEK1092 wit , metallic grijs , rvs
Brabantia BBEK1092 wit , metallic grijs , rvs
Brabantia
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
BluMill Keukenmachine zwart
BluMill Keukenmachine zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
KitchenBrothers KB723 rood (1800w)
Beste Keukenmachine voor smoothies
KitchenBrothers KB723 rood (1800w)
KitchenBrothers
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Keukenmachine Koopgids

Mengen, kloppen, snijden en meer: de keukenmachine kan het allemaal! Met deze handige machine is uitgebreid koken een stuk makkelijker. Hoe kies je de beste keukenmachine? Lees alle informatie en tips in deze koopgids.

Hoe werkt een keukenmachine?

Een keukenmachine is een elektronisch keukenapparaat waarmee je voedsel verwerkt. Onder verwerken verstaan we de verschillende opties om voedsel te hakken, kloppen, blenden en mengen.

Om dat allemaal te kunnen doen bestaat een keukenmachine dan ook uit een aantal verschillende onderdelen. Je hebt de basis, waar de elektronica in verwerkt zit, en natuurlijk de mengkom. De opzetstukken zijn meestal gardes, haken, messen enzovoorts.

De keukenmachine heeft ook verschillende snelheden. Om de snelheid te kiezen heeft het apparaat een knop met verschillende standen. De ene stand werkt heel snel en fijn, en een lichte, rustige stand is langzamer en houdt het voedsel wat grover.

Wat kun je allemaal met een keukenmachine?

Wat je met een keukenmachine allemaal kan, ligt aan de meegeleverde opzetstukken. Elk opzetstuk zit weer anders in elkaar en ze hebben allemaal een verschillende functie.

Een opzetstuk in de vorm van een garde gebruik je om beslag te maken, ei te kloppen of slagroom op te kloppen. Eigenlijk alles wat je normaal gesproken met een garde kan doen. Met deeghaken kun je alle soorten deeg maken en mengen. Je maakt er al je benodigdheden voor het bakken mee!

Een opzetstuk met snijschijven is geschikt om groente, fruit of ander voedsel fijn te snijden. De snijschijven hakken elke voedselsoort die je in de mengkom stopt fijn, tot je de de keukenmachine stop zet. Dit kan dus wanneer de structuur nog grof is, maar ook wanneer alles heel fijn gemalen is.

In sommige gevallen zit er bij de set zelfs een blender die op de keukenmachine basis past. Je kan daar bijvoorbeeld smoothies mee maken of ander voedsel blenden voor soepen, sauzen en meer.

Het enige wat de keukenmachine niet kan is het voedsel daadwerkelijk bereiden. De meesten dan. Bekijk welke opzetstukken met een keukenmachine worden meegeleverd om precies te weten wat het model dat jij op het oog hebt kan.

Wat is het verschil tussen een food processor en een keukenmachine?

De namen "food processor" en "keukenmachine" worden regelmatig door elkaar heen gebruikt. Niet zo gek, want de machines lijken qua functies ook erg op elkaar, maar er zijn verschillen. Wat het uiterlijk betreft herken je de keukenmachine al snel aan de mengkom.

De food processor en de keukenmachine hebben veel overeenkomstige functies. Er zijn veel dingen die ze allebei kunnen, maar de ene machine kan bepaalde dingen beter dan de ander. Laten we zeggen dat allebei de machines hun eigen specialisaties hebben.

Neem nu hakken en snijden. Zowel de food processor als de keukenmachine zijn daar geschikt voor, maar de food processor is daar beter in. De keukenmachine kan met het juiste opzetstuk wel wat snijden, maar is technisch gezien meer geoptimaliseerd om te helpen bij het bakken. Denk aan kloppen, mengen, deeg kneden en meer.

Als je wilt kiezen tussen een food processor en een keukenmachine, bedenk je dan het volgende: wil je de machine meer gebruiken om te koken of om te bakken? Als je meer gaat bakken, is de keukenmachine handiger. Voor de chefs is een food processor een fijnere keuze.

Wat zijn de beste merken voor een keukenmachine?

De bekendste keukenmachine is toch echt van het merk KitchenAid. KitchenAid mag dan wel als een van de eerste een keukenmachine hebben uitgebracht, maar ze zijn zeker niet de enige gebleven.

Zo heeft het merk Kenwood een flinke collectie keukenmachines, die ook nog eens erg goed beoordeeld zijn. Bosch is van bijna alle markten wel thuis en maakt dus ook keukenmachines die het geweldig schijnen te doen, als we van de lovende reviews uitgaan.

Als je verder zoekt zul je een enkeling van een ander merk vinden, maar het grootste deel van het aanbod in keukenmachines komt van deze drie merken. We hebben het dan ook niet zomaar over merken keukenmachines, maar over de beste!

Hoeveel kost een keukenmachine?

Keukenmachines zijn niet de goedkoopste keukenhulpen die er te vinden zijn. De prijzen sterk afhankelijk van het merk, maar ook het vermogen, aantal standen en opzetstukken heeft een invloed.

Met prijzen die tussen de €100 en €300 liggen worden de goedkoopste, fijne modellen gemaakt door Bosch. Als je diep in het keukenmachine aanbod graaft, kom je nog een paar modellen tegen die net onder de €100 zijn. Deze zijn dan niet van Bosch, maar merken zoals Domo en MOA.

De keukenmachines van KitchenAid zul je niet snel voor minder dan €400 vinden. Dit zijn dan ook de krachtpatsers van de keukenmachines op het gebied van kwaliteit. De onderdelen zijn erg duurzaam en de motor is sterk genoeg om zwaar deeg te kneden.

Kenwood keukenmachines beginnen bij €300, maar de prijs kan oplopen tot wel meer dan €800! Dit grote verschil in prijs vertaalt zich ook naar zeer verschillende modellen.

Als je een van de duurste Kenwood keukenmachines neemt, heb je allerlei luxe extra's zoals een display met timer en wel 24 programma's. Je kan er zelfs mee bakken en braden! De variant van €300 heeft de standaard functies die je verwacht en is van goede kwaliteit.

Hier let je op als een keukenmachine koopt

Om tot de beste keuze van een keukenmachine te komen, let je natuurlijk op wat belangrijk voor jou is. Maar welke afwegingen maak je dan?

De kwaliteit is een goed punt om mee te beginnen. Je keukenmachine moet wel krachtig genoeg zijn om zonder problemen te maken wat jij maar wilt. Let op degelijke materialen in de productspecificaties en laat vooral de reviews van gebruikers niet aan je voorbij gaan.

Het formaat van de mengkom kan nogal per model verschillen. Bedenk dus in hoe grote hoeveelheden je voedsel maakt. Bij meer maaginhoud hoort een grotere mengkom! De grootste mengkommen hebben een inhoud van wel meer dan 6 liter.

Het aantal opzetstukken bepaalt wat je allemaal met de keukenmachine kan, dus houd dat in de gaten. Het is ook handig om te bekijken of opzetstukken los verkrijgbaar zijn. Als er een stuk gaat, of je wilt toch een extra functie, dan haal je die er gewoon eenvoudig bij.

Wat het budget voor de keukenmachine mag zijn bepaal je zelf, maar het zou zonde zijn als je er uiteindelijk een koopt terwijl een goedkopere beter blijkt. Een merknaam is vaak gekoppeld aan een bepaalde kwaliteitsstandaard, maar verkijk je er ook niet te erg op. De nieuwste KitchenAid is bij lange na niet de enige goed werkende keukenmachine.

hero illustration

Hoe testen we keukenmachines?

Om de beste keukenmachine te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze keukenmachine-test hebben we 1153 keukenmachines geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze keukenmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze keukenmachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen keukenmachine-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste keukenmachine in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1153 keukenmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste keukenmachines in een makkelijke lijst

1. Eden Appliances ED-7000 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eden Appliances ED-7000 zwart

 • list plusHet voordeel van deze keukenmixer is dat hij solide is en klein van formaat.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen met verschillende standen.
 • list plusHet neemt niet veel plaats in.

Nadelen Eden Appliances ED-7000 zwart

 • list plusEen nadeel van deze keukenmixer is dat het lastig is om uit elkaar te halen om schoon te maken.
 • list plusHet pakt bij beslag niet de kant.
 • list plusHet geluid kan storend zijn.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

Zelfs als jij geen keukenprins of -prinses bent wordt bakken supersimpel met de Eden ED-7000 Keukenmachine. Deze multifunctionele keukenmachine kan kloppen, kneden en mixen dankzij de drie bijpassende deeghaken. De ruime RVS mengkom heeft een inhoud van 5 liter en beschikt over een deksel met navulopening waardoor deze keukenmachine ideaal is voor iedere bakfanaat. Meerdere snelheidsinstellingen De Eden Keukenmachine heeft 6 snelheidsinstellingen. Je kunt per recept de snelheid van de mixer aanpassen zodat de machine alle ingrediënten snel mengt en kneedt tot een egaal beslag of deeg. Daarnaast komt de keukenmachine met drie verschillende deeghaken. De meegeleverde garde is ideaal voor het kloppen van slagroom. Om deeg te maken voor brood gebruik je de deeghaak en de mixer is perfect voor cakebeslag. Daarbij beschikt hij ook over een pulse functie waardoor je gemakkelijk ijs crusht. Duurzaam dankzij hoogwaardige materialen De Eden Keukenmachine is gemaakt zodat je er lang plezier van hebt. De hoogwaardige kunststof behuizing is makkelijk te reinigen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van metalen overbrengingen en beschikt hij over 1000 watt zodat de mixer krachtig kan mixen. Je selecteert eenvoudig een van de zes snelheden met de draaiknop op de voorkant. Veilig in gebruik Gebruik de transparante deksel met vulopening om nog wat extra ingrediënten toe te voegen zonder dat alles uit de kom stuift. De mixerkop heeft een veiligheidsschakelaar waardoor de garde niet uit de kom gehaald kan worden terwijl deze nog draaien. Verder staat de mixer stabiel dankzij de anti-slipvoetjes. Wat vind je in de doos: Eden Keukenmachine, garde, mixer, deeghaak, transparante deksel, handleiding Redenen om voor de Eden ED-7000 Keukenmachine te kiezen: Ideale keukenmachine voor de beginnende tot gevorderde thuisbakker Maak je favoriete deeg of beslag dankzij de drie bijgeleverde deeghaken 6 verschillende snelheden perfect voor elk recept Duurzame keukenmachine met hoogwaardige kunststof behuizing en metalen overbrengingen De keukenmachine beschikt over 1000 watt waardoor je krachtig kan mixen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

2. BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud

 • list plusDeze keukenmachine heeft een grote mengkom, waardoor je grote hoeveelheden kunt mixen.
 • list plusDeze keukenmachine heeft een stijlvol design, waardoor het een mooie toevoeging is aan je keuken.
 • list plusMet een krachtige motor is deze keukenmachine geschikt voor het mixen van zwaar deeg.

Nadelen BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud

 • list plusHet lawaai dat deze keukenmachine maakt kan storend zijn tijdens het mixen.
 • list plusDe kwetsbaarheid van deze keukenmachine kan ervoor zorgen dat het snel beschadigt.
 • list plusHet feit dat deze keukenmachine niet geschikt is voor de vaatwasser kan extra tijd en moeite kosten bij het schoonmaken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

De BluMill Keukenmachine in zwart en rosé goud is een echte eye-catcher in de keuken. Met zijn krachtige motor van 1200 watt en 6 snelheden is deze keukenmachine geschikt voor het mixen, kneden en kloppen van verschillende ingrediënten. Wat deze keukenmachine bijzonder maakt, is de keuze uit vier kleuren, waaronder de prachtige combinatie van zwart en rosé goud.

De keukenmachine heeft verschillende accessoires voor iedere vorm van bereiding en een mengkom van 5 liter, wat zorgt voor hoge capaciteit. Het opklapbare kopje maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk de accessoires te wisselen. Ook het lage geluidsniveau is een pluspunt.

Dankzij het orbitale roersysteem kan deze keukenmachine zwaar pastadeeg en zuurdesem net zo gemakkelijk mengen als luchtige mengsels zoals lichte desserts, eiwit of slagroom. Ideaal voor het maken van taarten, cakes en sauzen. Let wel op dat de mengkom en accessoires niet vaatwasserbestendig zijn.

De BluMill Keukenmachine onderscheidt zich door zijn prachtige design en veelzijdigheid. Het is een krachtige keukenmachine die geschikt is voor verschillende soorten bereidingen. Het enige nadeel is dat de mengkom en accessoires niet vaatwasserbestendig zijn.

Al met al is de BluMill Keukenmachine in zwart en rosé goud een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en krachtige keukenmachine met een prachtig design.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

3. Bosch MCM3501M zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

De Bosch MCM3501M MultiTalent 3 is een krachtige food processor met een motor van 800 W. Het apparaat biedt meer dan 50 functies, waaronder raspen, snijden, malen en mengen. Het wordt geleverd met veelzijdige accessoires en heeft een transparante kom van 2,3 liter met deksel, trechter en vulstamper. De accessoires kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de mengkom en zijn vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging. Krachtige motor Bespaart u graag tijd bij het koken? Dankzij de sterke motor met twee snelheidsstanden en pulsfunctie bereid je gemakkelijk een snelle en smakelijke maaltijd. Zo heb je meer tijd voor andere dingen. SmartStorage Voortaan hoef je niet lang te zoeken naar de accessoires. Deze kunnen gemakkelijk in de schaal van 2,3 l worden opgeborgen. Zo bespaar je niet alleen ruimte, maar heb je ze ook steeds binnen handbereik. En dankzij de markeringen zijn de accessoires gemakkelijk en snel te monteren. Zo houd je uiteindelijk meer ruimte over, zelfs in de kleinste keuken. *meegeleverde accessoires verschillen per typenummer Vaatwasserbestendig Je bent na het bakken en koken meestal heel wat tijd kwijt met schoonmaken, maar vanaf nu wordt die klus heel wat aangenamer. De meeste accessoires zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen dus gemakkelijk en snel schoongemaakt worden, waardoor je heel wat tijd bespaart. Blenderkan met inhoud van 1 l Dankzij de blenderkan zijn smoothies in een handomdraai te bereiden met deze foodprocessor. Zo zijn er minder losse apparaten in de keuken, maar meer mogelijkheden met de foodprocessor. Universele hakmolen Gebruik je graag verse ingrediënten bij het koken, zonder al te veel inspanning? De allessnijder is het ideale accessoire om kleine hoeveelheden kruiden, vlees, kaas, groenten en fruit snel en eenvoudig fijn te hakken. Je hebt geen andere accessoires nodig en je verse ingrediënten zijn in een mum van tijd klaar. Maalfunctie De beste koffie komt van versgemalen bonen. Helaas neemt de bereiding nogal wat tijd in. Dankzij het robuuste mes in de praktische maalfunctie is dit echter verleden tijd: koffiebonen en specerijen zijn in een mum van tijd gemalen. Optimale stabiliteit Het kan heel vervelend zijn als een apparaat van zijn plek verschuift terwijl jij hem gebruikt. De anti-slipvoetjes zorgen voor extra stabiliteit en voorkomen dat het apparaat verschuift. Zo wordt de veiligheid voor jou verhoogd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Bosch MUM4405 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch MUM4405 wit

 • list plusDeze keukenmachine is compact en neemt weinig ruimte in beslag, wat handig is voor kleinere keukens.
 • list plusDeze keukenmachine heeft een krachtige motor, waardoor het gemakkelijk is om zware ingrediënten te mixen en kneden.
 • list plusDeze keukenmachine heeft uitbreidingsmogelijkheden, waardoor het veelzijdig is en voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Nadelen Bosch MUM4405 wit

 • list plusHet schoonmaken van deze keukenmachine vergt wat werk, maar dat is bij de meeste keukenmachines het geval.
 • list plusHet kan in het begin lastig zijn om de kom onder de kneedhaak te zetten.
 • list plusDeze keukenmachine is niet geschikt voor het mixen van kleine hoeveelheden.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een betaalbare keukenmixer die doet wat hij moet doen? Dan is de Bosch MUM4405 wit een goede optie! Met een vermogen van 500 watt, 3 snelheden en een pulsestand mix je gemakkelijk beslag, deeg en andere ingrediënten tot een glad geheel. Door de antispatdeksel en het vulgat blijft je keuken netjes en voeg je gemakkelijk extra ingrediënten toe. De kom van 3,9 liter biedt genoeg ruimte voor al je creatieve ideeën.

Wat deze Bosch MUM4405 wit onderscheidt van andere instapmodellen is de mogelijkheid om accessoires toe te voegen. Zo kun je hem helemaal naar wens uitbreiden met hoogwaardige accessoires, zoals een blender, hakmolen, citruspers en vleesmolen. Ideaal voor wanneer je je keukenmachine wilt gebruiken voor meerdere doeleinden. Daarnaast is de keukenmachine eenvoudig en veilig te gebruiken en zijn de accessoires vaatwasserbestendig.

Een nadeel van de Bosch MUM4405 wit is dat hij niet geschikt is voor zwaar deeg. Dus als je vaak brood wilt bakken, kun je beter een zwaardere keukenmachine kiezen. Maar voor het maken van taarten, cakejes, koekjes en licht deeg is dit een prima keukenmixer.

Al met al is de Bosch MUM4405 wit een goede keuze als je op zoek bent naar een betaalbare keukenmixer met basisfuncties en de mogelijkheid om uit te breiden met accessoires.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 mei in huis

Bekijk prijs

5. Fentic SM-1504N mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Met de Fentic keukenmachine is kneden en mengen van deeg super eenvoudig. Ook grote hoeveelheden of zwaar deeg voor bijvoorbeeld pizza is geen probleem dankzij dit krachtige 1500 Watt model. De keukenmachine bevat een ruime RVS kom van 6,2 liter, heeft 6 snelheidsstanden en een pulse functie. Gebruik één van de drie meegeleverde opzetstukken (garde, deeghaak en menghaak) om de juiste ingrediënten te kneden, mengen of te kloppen. De accessoires zijn vaatwasserbestendig, wel zo makkelijk! 6 verschillende snelheden en pulse functie De Fentic keukenmachine is voorzien van een sterke 1500W motor. Gebruik de LED-verlichte draaiknop voor de zes verschillende snelheden of de pulse functie. Door de verschillende standen is dé keukenmachine voor nagenoeg alle recepten te gebruiken. Of je nu slagroom wilt opkloppen of stevig deeg wilt maken. Zelfs op de hardste snelheid (stand 6) maakt de keukenmachine weinig geluid, ongeveer 75 dB. 3 opzetstukken en handige accessoires De Fentic keukenmachine wordt geleverd met drie opzetstukken: een deeghaak, menghaak en een garde. De deeghaak kan bijvoorbeeld gebruikt worden om pizzadeeg of brood mee te kneden. De menghaak is geschikt voor bijvoorbeeld salade. De Garde is handig voor bijvoorbeeld cakebeslag of bij het maken van ijs. Naast de bijgeleverde opzetstukken worden bij de keukenmachine nog een aantal handige accessoires bijgeleverd: - Stoffen beschermhoes: Voorkom krassen en stof met de bijgeleverde luxe beschermhoes. - Siliconen spatel: Haal het laatste beslag gemakkelijk uit de RVS kom met deze spatel. - Eierscheider: Splits super eenvoudig het eigeel van het eiwit. RVS mengkom (6,2 L) met spatscherm en vulopening De keukenmachine wordt geleverd met een roestvrijstalen mengkom met een inhoud van maarliefst 6,2 liter. Hierdoor kun je grote hoeveelheden ingrediënten direct mengen, kneden of kloppen. Boven de mengkom zit een spatscherm bevestigd. Het spatscherm op de keukenmachine is voorzien van een vulopening, hierdoor kun je gemakkelijk ingrediënten blijven toevoegen terwijl de keukenmachine aan het draaien is. Hierdoor voorkom je spetters en houdt je zowel je werkblad als keukenmachine schoon. Veilig en stabiel Naast dat de Fentic keukenmachine een prachtige uitstraling en ontwerp heeft, is de keukenmachine beveiligd tegen oververhitting. Wordt de motor te warm, slaat deze automatisch na een paar minuten af. Dit kan voorkomen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Onder de keukenmachine zitten antislip zuignappen waardoor de machine altijd stabiel op zijn plek staat. Voordelen van de Fentic keukenmachine Grote 6,2 L mengkom met handvat Krachtige 1500 W motor Kantelbare kop Wissel eenvoudig van de meegeleverde garde, deeghaak of menghaak 6 snelheden en pulse functie Spatscherm met vulopening Inclusief handige extra’s zoals de beschermhoes Gemakkelijk schoon te maken Elk onderdeel kan verwijderd en schoongemaakt worden. De roestvrijstalen mengkom, de drie opzetstukken en het spatscherm zijn vaatwasserbestendig. Dat scheelt weer schoonmaken. Of je nu een amateurkok of een professionele kok bent, deze elektrische keukenmachine is het perfecte keukenhulpmiddel!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Cheflee 8720256511229 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cheflee 8720256511229 zwart

 • list plusDeze mixer heeft een mooie uitstraling.
 • list plusHet is sterk en degelijk gemaakt.
 • list plusOok is het moeiteloos te mixen en mengen.

Nadelen Cheflee 8720256511229 zwart

 • list plusHet nadeel is dat niet alle items in de vaatwasser kunnen.
 • list plusDaarnaast is het spatdeksel moeilijk te monteren.
 • list plusHet komt niet bij de bodem en zijkanten worden niet goed meegenomen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij een fanatieke thuisbakker of professionele kok? Dan is de Cheflee keukenmachine echt iets voor jou! Met een krachtige 1500W motor en 6 verschillende snelheden is deze keukenmachine geschikt voor bijna alle recepten. Dankzij de ruime RVS kom van 6,2 liter kan je grote hoeveelheden ingrediënten direct mengen, kneden of kloppen. Ook handig is de pulse functie, waarmee je de keukenmachine kort en krachtig kan gebruiken.

Het beste van alles zijn de drie meegeleverde opzetstukken: een garde, deeghaak en menghaak. De garde is perfect voor het maken van cakebeslag of het kloppen van slagroom. De deeghaak is ideaal voor het kneden van pizzadeeg of brood en met de menghaak maak je de lekkerste salades. En om het helemaal af te maken, worden er ook nog handige accessoires bijgeleverd zoals een stoffen beschermhoes, siliconen spatel en eierscheider.

Maar wat deze keukenmachine echt uniek maakt, is het spatscherm met vulopening. Hierdoor kan je gemakkelijk ingrediënten blijven toevoegen terwijl de keukenmachine aan het draaien is. Zo voorkom je spetters en houd je zowel je werkblad als keukenmachine schoon. En als je klaar bent, kan je alle onderdelen eenvoudig verwijderen en schoonmaken. De roestvrijstalen mengkom, de drie opzetstukken en het spatscherm zijn vaatwasserbestendig.

Het enige nadeel is dat de keukenmachine vrij groot en zwaar is, dus het kan lastig zijn om hem op te bergen. Maar als je regelmatig grote hoeveelheden wilt mengen, kneden of kloppen, dan is de Cheflee keukenmachine echt een must-have in de keuken.

Mijn persoonlijke mening is dat de Cheflee keukenmachine een geweldige aanvulling is op elke keuken. Het is krachtig, veelzijdig en gemakkelijk schoon te maken. Het enige nadeel is dat hij wat groot en zwaar is, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor zoveel functionaliteit. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare keukenmachine, dan is de Cheflee keukenmachine de juiste keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. BluMill Keukenmachine zwart | mat chrome

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BluMill Keukenmachine zwart | mat chrome

 • list plusDeze keukenmachine heeft een sterk wattage, waardoor het eenvoudig zware ingrediënten kan kneden.
 • list plusHet uiterlijk van deze keukenmachine is mooi, waardoor het een mooie toevoeging is aan elke keuken.
 • list plusDeze keukenmachine maakt niet veel lawaai, waardoor het prettig is om te gebruiken.

Nadelen BluMill Keukenmachine zwart | mat chrome

 • list plusBij het kneden van deeg beweegt deze keukenmachine lichtjes, maar dit is normaal voor een keukenmachine.
 • list plusDeze keukenmachine is niet geschikt voor veel hoeveelheden ingrediënten, vanwege de kleine capaciteit.
 • list plusDeze keukenmachine is niet duurzaam en kan fragiel zijn bij intensief gebruik.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.9

De krachtige keukenmachine en keukenmixer van BluMill met een vermogen van 1200 watt en 6 snelheden zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt mixen, kneden en kloppen. Het mooie, tijdloze design van de keukenmachine maakt hem een echte eye catcher in de keuken. Dus heeft u ruimte op het aanrecht? Berg hem dan vooral niet op. Anders dan de meeste keukenmachines, heeft u bij dit model keuze uit vier kleuren. Voordelen Verschillende accessoires voor iedere vorm van bereiding Hoge capaciteit dankzij een mengkom van 5 liter 6 snelheidsniveaus en pulsfunctie voor perfect mixen Opklapbare kop voor het snel en gemakkelijk verwisselen van de accessoires Laag geluidsniveau Verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren Let op! De mengkom en accesoires zijn NIET vaatwasserbestendig. Gebruiksvriendelijk en veelzijdig Dankzij het orbitale roersysteem van de BluMill keukenmachine kan het apparaat gebruikt worden voor het kneden, mixen of kloppen van verschillende ingrediënten. Met zijn garde, deeghaak en platte klopperbevestiging kan de keukenmachine zwaar pastadeeg en zuurdesem net zo gemakkelijk mengen als luchtige mengsels zoals lichte desserts, eiwit of slagroom. Ook wanneer u een taart, cake of sauzen wilt maken is deze keukenmachine ideaal. Met de 6 snelheden en een puls-functie kiest u de juiste snelheid van de keukenmachine bij de bereiding en maakt u de lekkerste gerechten met minimale inspanning. Deze BluMill keukenmachine wordt geleverd met een RVS mengkom met een ruime inhoud van 5 liter. Perfect voor het mixer van grotere hoeveelheden ingrediënten. Daarnaast ontvangt u een spatdeksel om spetters en morsen te voorkomen. De garde, meng- en deeghaak zijn eenvoudig te verwisselen; u kunt namelijk de kop van de mix omhoog klappen. Hierdoor switcht u snel naar een ander accessoire. Na gebruik is het de keukenmachine eenvoudig schoon te maken. Inhoud pakket BluMill Keukenmachine 1200W Garde Menghaak Deeghaak Spatdeksel RVS Mengkom 5L Gebruikershandleiding Specificaties Vermogen: 1200W Geluidsniveau: 76dB Spanning: 220-240v / 50HZ Materiaal mengkom: RVS 6 snelheden & puls modus Modelnummer: SL-9831

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Brabantia BBEK1092 wit , metallic grijs , rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

De Brabantia BBEK1092 beschikt over een krachtig vermogen van 1000 watt. Dankzij het krachtige vermogen bereid je naast licht beslag en deeg ook zwaar deeg zoals brood- en pizzadeeg. Je stelt de snelheid van de mixer nauwkeurig af op de bereiding die je maakt. De mixer beschikt namelijk over 8 standen en een pulse stand. Deze stand geeft kort extra vermogen, hierdoor mix je beslag nog gladder. Je krijgt bij deze mixer een mengkom met een ruime inhoud van 5,2 liter. Hiermee maak je gemakkelijk grote bereidingen. De antispatdeksel zorgt dat er tijdens het mixen geen spetters uit de kom vliegen. Dat scheelt weer schoonmaakwerk na afloop. Na gebruik schakelt de machine na 10 minuten automatisch uit. Hierdoor is de mixer energiezuinig en veilig in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. BluMill Keukenmachine zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BluMill Keukenmachine zwart

 • list plusDeze keukenmachine heeft een krachtige motor waardoor het gemakkelijk harde ingrediënten kan verwerken.
 • list plusDe keukenmachine heeft verschillende snelheidsinstellingen waardoor het geschikt is voor verschillende soorten bereidingen.
 • list plusDe keukenmachine heeft een grote mengkom waardoor het mogelijk is om grote hoeveelheden ingrediënten tegelijkertijd te verwerken.

Nadelen BluMill Keukenmachine zwart

 • list plusDe keukenmachine maakt relatief veel geluid bij gebruik, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe keukenmachine is vrij groot en neemt daardoor veel ruimte in beslag op het aanrecht.
 • list plusDe keukenmachine is niet geschikt voor het verwerken van kleine hoeveelheden ingrediënten, waardoor het minder geschikt is voor kleine huishoudens.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

De BluMill Keukenmachine is de perfecte alleskunner voor in de keuken. Met een vermogen van 1300 watt en 6 snelheden kun je eenvoudig kneden, mixen en kloppen. De keukenmachine wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een garde, deeghaak en platte klopperbevestiging, waardoor je hem voor iedere vorm van bereiding kunt gebruiken. Bovendien heeft de keukenmachine een mengkom van 5 liter, wat hem geschikt maakt voor het bereiden van grote hoeveelheden.

Wat deze keukenmachine echt onderscheidt van andere keukenmachines is het orbitale roersysteem, waardoor de ingrediënten optimaal worden gemengd. Daarnaast is de keukenmachine verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren, waardoor er voor iedere smaak en keuken een passende kleur is.

Een ander voordeel van de BluMill Keukenmachine is het lage geluidsniveau, waardoor je tijdens het bereiden van je gerecht rustig kunt blijven praten. Wel zo gezellig!

Het enige nadeel van deze keukenmachine is het gewicht van 7,5 kg. Dit maakt hem minder geschikt om vaak te verplaatsen. Maar als je hem eenmaal op het aanrecht hebt staan, wil je hem waarschijnlijk niet meer verplaatsen.

Kortom, de BluMill Keukenmachine is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keukenmachine met een prachtig design. Geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren kok.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Beste Keukenmachine voor smoothies: KitchenBrothers KB723 rood (1800w)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KitchenBrothers KB723 rood (1800w)

 • list plusMet een krachtige motor kan deze keukenmachine gemakkelijk zware ingrediënten mengen.
 • list plusDe grote mengkom maakt het mogelijk om grote hoeveelheden ingrediënten te mengen, wat handig is voor het maken van grote batches.
 • list plusDe stabiliteit die de zuignappen aan de onderkant bieden, zorgt ervoor dat de machine niet verschuift tijdens het gebruik.

Nadelen KitchenBrothers KB723 rood (1800w)

 • list plusHet geluid dat de machine maakt tijdens het gebruik kan storend zijn.
 • list plusHet residu dat aan de zijkanten van de mengkom blijft kleven tijdens het mengen, betekent dat je het mengsel handmatig moet mengen.
 • list plusSommige onderdelen van de machine zijn niet vaatwasserbestendig, wat extra tijd en moeite kost bij het schoonmaken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.6

Ben jij op zoek naar een krachtige keukenmachine waarmee je snel en simpel kunt koken en bakken? Dan is de KitchenBrothers KB723 rood (1800w) een absolute must-have! Deze keukenmachine beschikt over een ultra krachtige 1800W motor waarmee je met gemak zowel natte als droge ingrediënten kunt mengen en kneden. Dankzij de 6 snelheidsstanden en pulse-functie kun je de machine eenvoudig aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

De KitchenBrothers KB723 rood (1800w) is voorzien van een stevige anti-slip zuignap die ervoor zorgt dat de machine niet beweegt tijdens het gebruik. Dit zorgt voor meer veiligheid en efficiëntie in de keuken. Het apparaat heeft een kantelbare kop waardoor je gemakkelijk ingrediënten kunt toevoegen zonder de kom te verwijderen. De keukenmachine wordt geleverd met kneedhaak, menghaak en garde waardoor je alle klusjes eenvoudig kunt uitvoeren.

Het materiaal van de kom is RVS en de behuizing is gemaakt van aluminium. Hierdoor is de keukenmachine niet alleen krachtig, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De KitchenBrothers KB723 rood (1800w) heeft een inhoud van 6 liter en maakt met 79 dB weinig geluid.

Wat deze keukenmachine echt bijzonder maakt, is zijn krachtige motor en de vele snelheidsstanden. Hierdoor kun je eenvoudig verschillende ingrediënten mengen en kneden, zonder dat je hoeft te wisselen van opzetstuk. Dit maakt de machine niet alleen veelzijdig, maar ook zeer efficiënt. Bovendien is de KitchenBrothers KB723 rood (1800w) zeer gemakkelijk in het gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Als ik dan toch een nadeel moet noemen, is het dat de keukenmachine vrij groot is en daardoor veel ruimte in beslag neemt op het aanrecht. Maar dit is slechts een klein nadeel, want de vele voordelen van deze keukenmachine maken dit meer dan goed. Al met al kan ik de KitchenBrothers KB723 rood (1800w) van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en efficiënte keukenmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van keukenmachines. Er zijn namelijk 1153 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!