Bestenu

Wat is de beste keukenmachine van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede keukenmachine is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste keukenmachine van 2023? Na het analyseren van 1029 keukenmachines kwam de Eden Appliances ED-7000 zwart als beste uit onze keukenmachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de keukenmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 keukenmachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige keukenmachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste keukenmachines

1Score: 9.9
Eden Appliances ED-7000 zwart
Eden Appliances ED-7000 zwart
Eden Appliances
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Cheflee 0708111052222 antraciet
Beste Keukenmachine voor slowcooking
Cheflee 0708111052222 antraciet
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Bosch MCM3501M zwart
Beste Keukenmachine voor hakken
Bosch MCM3501M zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
BluMill Keukenmachine zwart
BluMill Keukenmachine zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
KitchenBrothers KB742 rvs | zwart
KitchenBrothers KB742 rvs | zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Bosch MUM54A00 zwart | wit
Beste Keukenmachine voor bakken
Bosch MUM54A00 zwart | wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud
BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
KitchenBrothers KB723 rood (1800w)
Beste Keukenmachine voor smoothies
KitchenBrothers KB723 rood (1800w)
KitchenBrothers
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
KitchenBrothers KB723 zwart (1400w)
KitchenBrothers KB723 zwart (1400w)
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Safecourt Kitchen FP100 zilver
Safecourt Kitchen FP100 zilver
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Keukenmachine Koopgids

Mengen, kloppen, snijden en meer: de keukenmachine kan het allemaal! Met deze handige machine is uitgebreid koken een stuk makkelijker. Hoe kies je de beste keukenmachine? Lees alle informatie en tips in deze koopgids.

Hoe werkt een keukenmachine?

Een keukenmachine is een elektronisch keukenapparaat waarmee je voedsel verwerkt. Onder verwerken verstaan we de verschillende opties om voedsel te hakken, kloppen, blenden en mengen.

Om dat allemaal te kunnen doen bestaat een keukenmachine dan ook uit een aantal verschillende onderdelen. Je hebt de basis, waar de elektronica in verwerkt zit, en natuurlijk de mengkom. De opzetstukken zijn meestal gardes, haken, messen enzovoorts.

De keukenmachine heeft ook verschillende snelheden. Om de snelheid te kiezen heeft het apparaat een knop met verschillende standen. De ene stand werkt heel snel en fijn, en een lichte, rustige stand is langzamer en houdt het voedsel wat grover.

Wat kun je allemaal met een keukenmachine?

Wat je met een keukenmachine allemaal kan, ligt aan de meegeleverde opzetstukken. Elk opzetstuk zit weer anders in elkaar en ze hebben allemaal een verschillende functie.

Een opzetstuk in de vorm van een garde gebruik je om beslag te maken, ei te kloppen of slagroom op te kloppen. Eigenlijk alles wat je normaal gesproken met een garde kan doen. Met deeghaken kun je alle soorten deeg maken en mengen. Je maakt er al je benodigdheden voor het bakken mee!

Een opzetstuk met snijschijven is geschikt om groente, fruit of ander voedsel fijn te snijden. De snijschijven hakken elke voedselsoort die je in de mengkom stopt fijn, tot je de de keukenmachine stop zet. Dit kan dus wanneer de structuur nog grof is, maar ook wanneer alles heel fijn gemalen is.

In sommige gevallen zit er bij de set zelfs een blender die op de keukenmachine basis past. Je kan daar bijvoorbeeld smoothies mee maken of ander voedsel blenden voor soepen, sauzen en meer.

Het enige wat de keukenmachine niet kan is het voedsel daadwerkelijk bereiden. De meesten dan. Bekijk welke opzetstukken met een keukenmachine worden meegeleverd om precies te weten wat het model dat jij op het oog hebt kan.

Wat is het verschil tussen een food processor en een keukenmachine?

De namen "food processor" en "keukenmachine" worden regelmatig door elkaar heen gebruikt. Niet zo gek, want de machines lijken qua functies ook erg op elkaar, maar er zijn verschillen. Wat het uiterlijk betreft herken je de keukenmachine al snel aan de mengkom.

De food processor en de keukenmachine hebben veel overeenkomstige functies. Er zijn veel dingen die ze allebei kunnen, maar de ene machine kan bepaalde dingen beter dan de ander. Laten we zeggen dat allebei de machines hun eigen specialisaties hebben.

Neem nu hakken en snijden. Zowel de food processor als de keukenmachine zijn daar geschikt voor, maar de food processor is daar beter in. De keukenmachine kan met het juiste opzetstuk wel wat snijden, maar is technisch gezien meer geoptimaliseerd om te helpen bij het bakken. Denk aan kloppen, mengen, deeg kneden en meer.

Als je wilt kiezen tussen een food processor en een keukenmachine, bedenk je dan het volgende: wil je de machine meer gebruiken om te koken of om te bakken? Als je meer gaat bakken, is de keukenmachine handiger. Voor de chefs is een food processor een fijnere keuze.

Wat zijn de beste merken voor een keukenmachine?

De bekendste keukenmachine is toch echt van het merk KitchenAid. KitchenAid mag dan wel als een van de eerste een keukenmachine hebben uitgebracht, maar ze zijn zeker niet de enige gebleven.

Zo heeft het merk Kenwood een flinke collectie keukenmachines, die ook nog eens erg goed beoordeeld zijn. Bosch is van bijna alle markten wel thuis en maakt dus ook keukenmachines die het geweldig schijnen te doen, als we van de lovende reviews uitgaan.

Als je verder zoekt zul je een enkeling van een ander merk vinden, maar het grootste deel van het aanbod in keukenmachines komt van deze drie merken. We hebben het dan ook niet zomaar over merken keukenmachines, maar over de beste!

Hoeveel kost een keukenmachine?

Keukenmachines zijn niet de goedkoopste keukenhulpen die er te vinden zijn. De prijzen sterk afhankelijk van het merk, maar ook het vermogen, aantal standen en opzetstukken heeft een invloed.

Met prijzen die tussen de €100 en €300 liggen worden de goedkoopste, fijne modellen gemaakt door Bosch. Als je diep in het keukenmachine aanbod graaft, kom je nog een paar modellen tegen die net onder de €100 zijn. Deze zijn dan niet van Bosch, maar merken zoals Domo en MOA.

De keukenmachines van KitchenAid zul je niet snel voor minder dan €400 vinden. Dit zijn dan ook de krachtpatsers van de keukenmachines op het gebied van kwaliteit. De onderdelen zijn erg duurzaam en de motor is sterk genoeg om zwaar deeg te kneden.

Kenwood keukenmachines beginnen bij €300, maar de prijs kan oplopen tot wel meer dan €800! Dit grote verschil in prijs vertaalt zich ook naar zeer verschillende modellen.

Als je een van de duurste Kenwood keukenmachines neemt, heb je allerlei luxe extra's zoals een display met timer en wel 24 programma's. Je kan er zelfs mee bakken en braden! De variant van €300 heeft de standaard functies die je verwacht en is van goede kwaliteit.

Hier let je op als een keukenmachine koopt

Om tot de beste keuze van een keukenmachine te komen, let je natuurlijk op wat belangrijk voor jou is. Maar welke afwegingen maak je dan?

De kwaliteit is een goed punt om mee te beginnen. Je keukenmachine moet wel krachtig genoeg zijn om zonder problemen te maken wat jij maar wilt. Let op degelijke materialen in de productspecificaties en laat vooral de reviews van gebruikers niet aan je voorbij gaan.

Het formaat van de mengkom kan nogal per model verschillen. Bedenk dus in hoe grote hoeveelheden je voedsel maakt. Bij meer maaginhoud hoort een grotere mengkom! De grootste mengkommen hebben een inhoud van wel meer dan 6 liter.

Het aantal opzetstukken bepaalt wat je allemaal met de keukenmachine kan, dus houd dat in de gaten. Het is ook handig om te bekijken of opzetstukken los verkrijgbaar zijn. Als er een stuk gaat, of je wilt toch een extra functie, dan haal je die er gewoon eenvoudig bij.

Wat het budget voor de keukenmachine mag zijn bepaal je zelf, maar het zou zonde zijn als je er uiteindelijk een koopt terwijl een goedkopere beter blijkt. Een merknaam is vaak gekoppeld aan een bepaalde kwaliteitsstandaard, maar verkijk je er ook niet te erg op. De nieuwste KitchenAid is bij lange na niet de enige goed werkende keukenmachine.

hero illustration

Hoe testen we keukenmachines?

Om de beste keukenmachine te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze keukenmachine-test hebben we 1029 keukenmachines geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze keukenmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze keukenmachine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne keukenmachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste keukenmachine in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1029 keukenmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste keukenmachines in een oogopslag

1 - Eden Appliances ED-7000 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Eden Appliances ED-7000 zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze keukenmixer is dat hij solide is en klein van formaat.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen met verschillende standen.
 • list plusHet neemt niet veel plaats in.

Nadelen Eden Appliances ED-7000 zwart

 • list plusEen nadeel van deze keukenmixer is dat het lastig is om uit elkaar te halen om schoon te maken.
 • list plusHet pakt bij beslag niet de kant.
 • list plusHet geluid kan storend zijn.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

Zelfs als jij geen keukenprins of -prinses bent wordt bakken supersimpel met de Eden ED-7000 Keukenmachine. Deze multifunctionele keukenmachine kan kloppen, kneden en mixen dankzij de drie bijpassende deeghaken. De ruime RVS mengkom heeft een inhoud van 5 liter en beschikt over een deksel met navulopening waardoor deze keukenmachine ideaal is voor iedere bakfanaat. Meerdere snelheidsinstellingen De Eden Keukenmachine heeft 6 snelheidsinstellingen. Je kunt per recept de snelheid van de mixer aanpassen zodat de machine alle ingrediënten snel mengt en kneedt tot een egaal beslag of deeg. Daarnaast komt de keukenmachine met drie verschillende deeghaken. De meegeleverde garde is ideaal voor het kloppen van slagroom. Om deeg te maken voor brood gebruik je de deeghaak en de mixer is perfect voor cakebeslag. Daarbij beschikt hij ook over een pulse functie waardoor je gemakkelijk ijs crusht. Duurzaam dankzij hoogwaardige materialen De Eden Keukenmachine is gemaakt zodat je er lang plezier van hebt. De hoogwaardige kunststof behuizing is makkelijk te reinigen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van metalen overbrengingen en beschikt hij over 1000 watt zodat de mixer krachtig kan mixen. Je selecteert eenvoudig een van de zes snelheden met de draaiknop op de voorkant. Veilig in gebruik Gebruik de transparante deksel met vulopening om nog wat extra ingrediënten toe te voegen zonder dat alles uit de kom stuift. De mixerkop heeft een veiligheidsschakelaar waardoor de garde niet uit de kom gehaald kan worden terwijl deze nog draaien. Verder staat de mixer stabiel dankzij de anti-slipvoetjes. Wat vind je in de doos: Eden Keukenmachine, garde, mixer, deeghaak, transparante deksel, handleiding Redenen om voor de Eden ED-7000 Keukenmachine te kiezen: Ideale keukenmachine voor de beginnende tot gevorderde thuisbakker Maak je favoriete deeg of beslag dankzij de drie bijgeleverde deeghaken 6 verschillende snelheden perfect voor elk recept Duurzame keukenmachine met hoogwaardige kunststof behuizing en metalen overbrengingen De keukenmachine beschikt over 1000 watt waardoor je krachtig kan mixen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

2 - Cheflee 0708111052222 antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Keukenmachine voor slowcooking: Cheflee 0708111052222 antraciet

Voordelen

 • list plusDe krachtige motor maakt het mixen en mengen van ingrediënten eenvoudig.
 • list plusHet apparaat heeft een mooie uitstraling en staat stevig.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van dit apparaat is goed.

Nadelen Cheflee 0708111052222 antraciet

 • list plusHet spatdeksel is even zoeken hoe hij erop moet.
 • list plusNiet alle ingrediënten kunnen in de vaatwasser.
 • list plusDe handleiding voor montage van het spatdeksel kan beter zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

De Cheflee keukenmachine is een echte krachtpatser die met zijn 1500 Watt motor en 6 verschillende snelheden bijna alles aankan. Zelfs het kneden van zwaar deeg voor pizza's is geen probleem voor deze machine. Met de bijgeleverde deeghaak, menghaak en garde kan je gemakkelijk de juiste ingrediënten kneden, mengen of kloppen. Het beste van alles is dat de accessoires vaatwasserbestendig zijn, dus geen gedoe met schoonmaken!

Wat deze Stand mixer anders maakt dan andere is de grote RVS kom van 6,2 liter, wat het mogelijk maakt om grote hoeveelheden ingrediënten tegelijkertijd te verwerken. De LED-verlichte draaiknop en de pulse functie maken het mogelijk om nauwkeurig te werken. Bovendien maakt deze machine weinig geluid, zelfs op de hardste stand.

De Cheflee keukenmachine is perfect voor degenen die graag bakken of koken en op zoek zijn naar een krachtige, veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken Stand mixer. Het is ideaal voor het maken van verschillende recepten, van slagroom tot stevig deeg. De stoffen beschermhoes is een mooi extraatje om je machine stofvrij en krasvrij te houden.

Als gebruiker van deze Stand mixer kan ik zeggen dat ik onder de indruk ben van zijn prestaties. Het enige kleine nadeel dat ik heb gevonden, is dat de machine vrij groot en zwaar is, dus het kan lastig zijn om hem op te bergen als je beperkte ruimte hebt. Maar dat neemt niet weg dat dit een uitstekende keuze is voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan in de keuken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Bosch MCM3501M zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Keukenmachine voor hakken: Bosch MCM3501M zwart

Voordelen

 • list plusHet is een krachtige motor die zelfs zwaardere ingrediënten kan.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik en beschikt over een volledig accessoires pakket.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van dit apparaat is goed.

Nadelen Bosch MCM3501M zwart

 • list plusBij het kneden beweegt het iets.
 • list plusHet raspt de kleinste stukjes niet.
 • list plusDe kunststof mixer bekers lijken niet duurzaam.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

De Bosch MCM3501M foodprocessor is een fantastische alles-in-één keukenhulp die je tijd en moeite bespaart bij het bereiden van je favoriete gerechten. Met meer dan 50 functies, waaronder raspen, snijden, hakken, malen en mixen, is deze foodprocessor een ware multitasker. De scherpe rasp- en snijbladen zorgen voor een gelijkmatig resultaat bij het snijden van groenten en het vermalen van specerijen. De mini-hakmolen is perfect voor het vermalen van kleine hoeveelheden kaas of koffiebonen.

Wat deze foodprocessor zo bijzonder maakt, is de maataanduiding op de meng- en blenderkan, waardoor je precies kunt afmeten hoeveelheden. Bovendien zijn de losse onderdelen vaatwasserbestendig, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Met slechts 800 W vermogen is deze foodprocessor misschien niet de krachtigste op de markt, maar het is zeker krachtig genoeg voor de meeste huishoudelijke taken.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige alles-in-één keukenmachine die je tijd en energie bespaart, dan is de Bosch MCM3501M foodprocessor een uitstekende keuze. Het is perfect voor het maken van smoothies, sappen, sauzen en nog veel meer. De gebruiksvriendelijkheid en de vaatwasserbestendige onderdelen maken het een zeer praktisch apparaat. Als je echter op zoek bent naar een apparaat dat ook kan kneden en mixen, dan is het beter om te kijken naar de Bosch MUM keukenmachines.

Persoonlijk ben ik erg tevreden met de Bosch MCM3501M foodprocessor. Het is een geweldige aanvulling op mijn keuken en bespaart me veel tijd bij het bereiden van maaltijden. Het enige nadeel is dat het niet de krachtigste op de markt is, maar het is zeker krachtig genoeg voor de meeste huishoudelijke taken. Al met al raad ik de Bosch MCM3501M foodprocessor ten zeerste aan!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - BluMill Keukenmachine zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. BluMill Keukenmachine zwart

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

De BluMill Keukenmachine is de perfecte alleskunner voor in de keuken. Met een vermogen van 1300 watt en 6 snelheden kun je eenvoudig kneden, mixen en kloppen. De keukenmachine wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een garde, deeghaak en platte klopperbevestiging, waardoor je hem voor iedere vorm van bereiding kunt gebruiken. Bovendien heeft de keukenmachine een mengkom van 5 liter, wat hem geschikt maakt voor het bereiden van grote hoeveelheden.

Wat deze keukenmachine echt onderscheidt van andere keukenmachines is het orbitale roersysteem, waardoor de ingrediënten optimaal worden gemengd. Daarnaast is de keukenmachine verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren, waardoor er voor iedere smaak en keuken een passende kleur is.

Een ander voordeel van de BluMill Keukenmachine is het lage geluidsniveau, waardoor je tijdens het bereiden van je gerecht rustig kunt blijven praten. Wel zo gezellig!

Het enige nadeel van deze keukenmachine is het gewicht van 7,5 kg. Dit maakt hem minder geschikt om vaak te verplaatsen. Maar als je hem eenmaal op het aanrecht hebt staan, wil je hem waarschijnlijk niet meer verplaatsen.

Kortom, de BluMill Keukenmachine is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keukenmachine met een prachtig design. Geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren kok.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5 - KitchenBrothers KB742 rvs | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. KitchenBrothers KB742 rvs | zwart

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Deze multifunctionele KitchenBrothers Foodprocessor is een compacte oplossing voor het combineren van diverse keukenapparaten. Is het mogelijk om een blender, smoothie blender, hakmolen, koffie- en kruidenmolen en groentesnijder te combineren tot één apparaat? Jazeker! De Foodprocessor van KitchenBrothers is het bewijs. De beste hulp in iedere keuken! Daarnaast is deze Foodprocessor makkelijk schoon te maken en zijn alle losse onderdelen vaatwasserbestendig, waardoor je niet urenlang bezig bent met schoonmaken. Jouw voordelen 5 apparaten in één Eenvoudige bediening Gemakkelijk schoon te maken Compact formaat Stijlvol design Stabiel en anti-slip Safe-Lock, oververhittingsbeveiliging, BPA-vrij Blender en smoothie blender Monteer de blenderkan met een inhoud van 1 liter voor het maken van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Ben je op de gezonde toer en heb je zin in een zelfgemaakte smoothie of milkshake? Je regelt het in een handomdraai! Of maak het jezelf nog gemakkelijker: Tover de Foodprocessor om tot een smoothie blender door de smoothie fles met een inhoud van 0,6 liter op het mes van de blenderkan te bevestigen, en maak je smoothie meteen kant en klaar om mee te nemen. Hakmolen en groentesnijder De hakmolen met 0,5 liter inhoud is te gebruiken met twee verschillende RVS messen. Het scherpe S-vormige mes is voor traditioneel hakken en malen en ideaal voor het maken van babyvoeding, tapenades en hummus. Het deksel van de hakmolen is voorzien van een handige vulopening, wat het gemakkelijk maakt om olie toe te voegen tijdens het maken van een heerlijke romige pesto of dressing. Verwissel het deksel en het S-vormige mes voor het ronde dubbelzijdige blad en je hebt een groentesnijder. Dit blad is op twee manieren te gebruiken: De ene zijde is voor het raspen van bijvoorbeeld wortels, aardappels en kaas, de andere zijde is voor het in plakjes snijden van bijvoorbeeld komkommer, radijs en appel. Doordat het deksel is uitgerust met een trechter en stamper hoef je niet bang te zijn voor je vingers. Koffie- en kruidenmolen Maak zelf de lekkerste kruidenmixen met het koffie- en kruidenmolen accessoire. Vermaal 30 gram koffiebonen tot koffiepoeder (groffe tot medium-fijne maling), maak van gedroogde pepers chilivlokken, of maal peperkorrels, gedroogde tijm, komijnzaad, venkelzaad, steranijs, kaneel, rijstmeel, gedroogde mandarijnenschil of mosterdzaad voor het maken van de beste verse recepten. 2 snelheden en Pulse-functie De Foodprocessor van KitchenBrothers is eenvoudig te bedienen en heeft verschillende standen voor het optimaal gebruik van de verschillende accessoires: Stand 1: 17000-19000 RPM, voor zacht voedsel. Stand 2: 24000 - 28000 RPM, voor hard of taai voedsel. Pulse-functie: Optimale controle door korte pulsen met maximale snelheid. Je kunt de verschillende standen gemakkelijk instellen met de draaiknop en aflezen met de blauwe LED-indicatie. Maak alles wat je wil met gemak! Eenvoudig schoon te maken Vaak ben je na het maken van een gerecht nog lang bezig om de hele boel op te ruimen. De Foodprocessor van KitchenBrothers heb je in een handomdraai schoon. Alle verwijderbare onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. Een schone keuken betekent immers een gelukkig gezin! Verpakkingsinhoud Handleiding (1x) Motorbehuizing (1x) Kom hakmolen 0,5 L (1x) Deksel (hakmolen) (1x) Deksel (groentesnijder) (1x) Snijschijf (1x) Snij accessoire (1x) Stamper (1x) Mes S-vormig (1x) Blenderkan 1 L (1x) Deksel (blenderkan) (1x) Sportfles 0,6 L (1x) Deksel (sportfles) (1x) Mes blender (1x) Mes koffie- en kruidenmolen (1x) Kom koffie- en kruidenmolen 30 g (1x) Specificaties: Merk: KitchenBrothers Materiaal: ABS, Roestvrij staal Kleur: Zwart Afmetingen: 20 x 14 x 34 cm Gewicht: 3,0 kg Snoerlengte: 1,2 m Input: 220V - 240V~ Frequency: 50/60 Hz Stroomsterkte: 400W Decibel: 90 dB Standen: 1: 17000-19000 RPM / 2: 24000-28000 RPM Capaciteit: Kom hakmolen: 0,5 L / Blenderkan: 1,0 L / Sportfles: 0,6 L / Kom koffie- en kruidenmolen: 30 gr Continue gebruiksduur: 2 min Bedrijfstemperatuur / bedrijfsvochtigheid: 5℃ - 40℃ / 20 ~ 80% RH Opslagtemperatuur / opslagvochtigheid: 5℃ - 40℃ / 20 ~ 80% RH Geluidsniveau: +/- 90 dB Veiligheidsslot: Ja Anti-slip voeten: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Bosch MUM54A00 zwart | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Keukenmachine voor bakken: Bosch MUM54A00 zwart | wit

Voordelen

 • list plusHet design van deze keukenmixer is modern.
 • list plusJe kunt meer tegelijk mixen dankzij de ruime mengkom van deze keukenmixer.
 • list plusDeze keukenmixer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Bosch MUM54A00 zwart | wit

 • list plusBij hevige belasting kan deze keukenmixer afslaan.
 • list plusHet deeg kneden is onvoldoende met deze keukenmixer.
 • list plusHet kan lawaaiig zijn met deze keukenmixer.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Met de Bosch MUM54A00 keukenmachine haal je een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis. Met een vermogen van 900 watt en 7 verschillende snelheden kun je erop vertrouwen dat deze keukenmachine zelfs het stugste deeg aankan. Het verbeterde planetaire mengsysteem zorgt ervoor dat alle ingrediënten snel en perfect worden gemengd, zonder dat er delen van de kom worden overgeslagen. Dit betekent dat je altijd een gelijkmatig beslag of deeg krijgt, zonder klontjes.

Wat deze keukenmachine onderscheidt van andere modellen is de EasyArmLift-functie. Hiermee kun je de multifunctionele arm met één druk op de knop eenvoudig en moeiteloos verplaatsen. Dit is vooral handig als je zware ingrediënten mixt of als je de kom wilt verwisselen. Daarnaast is deze keukenmachine uitbreidbaar met accessoires uit de MUM5-serie, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om te experimenteren in de keuken.

De Bosch MUM54A00 wordt geleverd met kloppers/garde, kneedhaak en transparant anti-spatdeksel met vulschacht, wat het gebruiksgemak vergroot. Het apparaat is verkrijgbaar in zwart en wit en heeft een kunststof behuizing en een RVS kom. Een ander voordeel van deze keukenmachine is de oververhittingsbeveiliging, waardoor het apparaat automatisch stopt als het te warm wordt.

De Bosch MUM54A00 is perfect voor mensen die graag experimenteren in de keuken en op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige keukenhulp. Of je nu een beginner bent of een ervaren kok, deze keukenmachine maakt het mixen van ingrediënten snel en gemakkelijk. Het enige nadeel is dat er standaard minder accessoires worden meegeleverd, maar je kunt deze altijd los bijbestellen.

Al met al is de Bosch MUM54A00 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige keukenmachine. Of je nu deeg wilt kneden, beslag wilt mixen of ingrediënten wilt hakken, deze keukenmachine kan het allemaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. BluMill Keukenmachine zwart | rosé goud

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

De BluMill Keukenmachine in zwart en rosé goud is een echte eye-catcher in de keuken. Met zijn krachtige motor van 1200 watt en 6 snelheden is deze keukenmachine geschikt voor het mixen, kneden en kloppen van verschillende ingrediënten. Wat deze keukenmachine bijzonder maakt, is de keuze uit vier kleuren, waaronder de prachtige combinatie van zwart en rosé goud.

De keukenmachine heeft verschillende accessoires voor iedere vorm van bereiding en een mengkom van 5 liter, wat zorgt voor hoge capaciteit. Het opklapbare kopje maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk de accessoires te wisselen. Ook het lage geluidsniveau is een pluspunt.

Dankzij het orbitale roersysteem kan deze keukenmachine zwaar pastadeeg en zuurdesem net zo gemakkelijk mengen als luchtige mengsels zoals lichte desserts, eiwit of slagroom. Ideaal voor het maken van taarten, cakes en sauzen. Let wel op dat de mengkom en accessoires niet vaatwasserbestendig zijn.

De BluMill Keukenmachine onderscheidt zich door zijn prachtige design en veelzijdigheid. Het is een krachtige keukenmachine die geschikt is voor verschillende soorten bereidingen. Het enige nadeel is dat de mengkom en accessoires niet vaatwasserbestendig zijn.

Al met al is de BluMill Keukenmachine in zwart en rosé goud een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en krachtige keukenmachine met een prachtig design.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - KitchenBrothers KB723 rood (1800w)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Keukenmachine voor smoothies: KitchenBrothers KB723 rood (1800w)

Voordelen

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze keukenmachine is goed.
 • list plusDeze keukenmachine is eenvoudig te bedienen.
 • list plusHet is stabiel en duurzaam.

Nadelen KitchenBrothers KB723 rood (1800w)

 • list plusHet is redelijk lawaaierig.
 • list plusSoms pakt deze keukenmachine niet alles goed mee uit de kom.
 • list plusDe onderdelen van deze keukenmachine breken snel.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Ben jij op zoek naar een krachtige keukenmachine waarmee je snel en simpel kunt koken en bakken? Dan is de KitchenBrothers KB723 rood (1800w) een absolute must-have! Deze keukenmachine beschikt over een ultra krachtige 1800W motor waarmee je met gemak zowel natte als droge ingrediënten kunt mengen en kneden. Dankzij de 6 snelheidsstanden en pulse-functie kun je de machine eenvoudig aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

De KitchenBrothers KB723 rood (1800w) is voorzien van een stevige anti-slip zuignap die ervoor zorgt dat de machine niet beweegt tijdens het gebruik. Dit zorgt voor meer veiligheid en efficiëntie in de keuken. Het apparaat heeft een kantelbare kop waardoor je gemakkelijk ingrediënten kunt toevoegen zonder de kom te verwijderen. De keukenmachine wordt geleverd met kneedhaak, menghaak en garde waardoor je alle klusjes eenvoudig kunt uitvoeren.

Het materiaal van de kom is RVS en de behuizing is gemaakt van aluminium. Hierdoor is de keukenmachine niet alleen krachtig, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De KitchenBrothers KB723 rood (1800w) heeft een inhoud van 6 liter en maakt met 79 dB weinig geluid.

Wat deze keukenmachine echt bijzonder maakt, is zijn krachtige motor en de vele snelheidsstanden. Hierdoor kun je eenvoudig verschillende ingrediënten mengen en kneden, zonder dat je hoeft te wisselen van opzetstuk. Dit maakt de machine niet alleen veelzijdig, maar ook zeer efficiënt. Bovendien is de KitchenBrothers KB723 rood (1800w) zeer gemakkelijk in het gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Als ik dan toch een nadeel moet noemen, is het dat de keukenmachine vrij groot is en daardoor veel ruimte in beslag neemt op het aanrecht. Maar dit is slechts een klein nadeel, want de vele voordelen van deze keukenmachine maken dit meer dan goed. Al met al kan ik de KitchenBrothers KB723 rood (1800w) van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en efficiënte keukenmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9 - KitchenBrothers KB723 zwart (1400w)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. KitchenBrothers KB723 zwart (1400w)

Voordelen

 • list plusDeze keukenmixer heeft een sterke motor met genoeg vermogen.
 • list plusHij heeft een mooi design en is voordelig.
 • list plusEen laatste voordeel is dat hij een grote mengkom heeft die stabiel vastzit.

Nadelen KitchenBrothers KB723 zwart (1400w)

 • list plusEen nadeel van deze keukenmixer is dat hij redelijk lawaaierig is.
 • list plusEen ander nadeel is dat sommige onderdelen breken snel.
 • list plusEr blijft residu aan de zijkant kleven bij mixen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.7

Met de KitchenBrothers KB723 zwart (1400w) keukenmachine heb je de perfecte hulp in de keuken voor het mixen en kneden van deeg, het opkloppen van eiwit of het mengen van sauzen. Wat deze machine zo speciaal maakt, is de krachtige motor van 1400W en de 6 verschillende snelheden waarmee je de perfecte consistentie kunt bereiken voor verschillende gerechten.

De keukenmachine wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken, waaronder een deeghaak voor het maken van brood- of pizzadeeg. De menghaak en garde zijn perfect voor het mixen van beslag, slagroom of sauzen. De 6L RVS mengkom heeft handvatten en een spatscherm met opening om extra ingrediënten toe te voegen tijdens het mixen.

De KB723 is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De kantelbare kop maakt het makkelijk om de mengkom te plaatsen en te verwijderen. Bovendien blijft de machine stevig op zijn plek staan dankzij de siliconen antislip zuignappen.

Of je nu een beginnende kok bent of een culinaire expert, de KitchenBrothers KB723 zwart (1400w) keukenmachine is de perfecte keuze voor het mixen, kneden en mengen van verschillende ingrediënten en gerechten.

Persoonlijk vind ik deze keukenmachine een geweldige aanwinst voor mijn keuken. Het is niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het vrij groot en zwaar is, dus het kan wat ruimte in beslag nemen. Maar als je eenmaal gewend bent aan de grootte en het gewicht, is het een fantastische machine die je tijd en moeite bespaart bij het bereiden van verschillende gerechten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Safecourt Kitchen FP100 zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Safecourt Kitchen FP100 zilver

Voordelen

 • list plusDe Safecourt Kitchen FP100 zilver heeft een krachtige motor met een vermogen van 1000 Watt.
 • list plusDeze foodprocessor heeft een uitgebreide accessoires, waaronder een blender beker en messen set.
 • list plusHet apparaat is compact en neemt weinig ruimte in beslag.

Nadelen Safecourt Kitchen FP100 zilver

 • list plusHet snoer is kleiner dan bij andere foodprocessors.
 • list plusDe kunststof voelt kwetsbaar.
 • list plusDe Safecourt Kitchen FP100 zilver wordt niet geleverd met een receptenboek.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een veelzijdige keukenmachine die je kan helpen bij het bereiden van gezonde en verse gerechten? Dan is de Safecourt Kitchen FP100 zilver de perfecte keuze voor jou! Deze keukenmachine is ontworpen om het bereiden van voedsel in de keuken eenvoudig en veilig te maken. De FP100 is voorzien van verschillende snelheden en mesjes, waardoor je gemakkelijk groenten, fruit en andere ingrediënten kunt snijden, raspen, hakken, mengen, kneden, versnipperen en malen.

Een van de unieke eigenschappen van de FP100 is het veiligheidssysteem. Dankzij het safety lock systeem gaat de keukenmachine alleen aan als de deksel op de kom goed bevestigd is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken in de keuken. De FP100 wordt geleverd met een 16-delige set van accessoires, waaronder een blender voor het maken van heerlijke smoothies.

De FP100 heeft een vermogen van 650 W en is uitgerust met een robuuste kan en een verbrede vultrechter, waardoor je vrijwel alle ingrediënten gemakkelijk in de keukenmachine kunt plaatsen. De behuizing en de kom van de FP100 zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en hygiëne.

Als specialist in keukenmachines kan ik zeggen dat de Safecourt Kitchen FP100 zilver een uitstekende keuze is voor iedereen die graag gezonde en verse gerechten bereidt. De keukenmachine is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en biedt veel mogelijkheden voor het bereiden van verschillende soorten voedsel. Het enige nadeel is dat de FP100 niet geschikt is voor het maken van grote hoeveelheden voedsel. Maar als je op zoek bent naar een veelzijdige en veilige keukenmachine voor dagelijks gebruik, dan is de Safecourt Kitchen FP100 zilver zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van keukenmachines. Er zijn namelijk 1029 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!