Wat is de beste Keukenmachine van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 19 april, 2024

Het kopen van een goede Keukenmachine is een moeilijke opgave. Wat is de beste Keukenmachine van 2024? Na het analyseren van 386 Keukenmachines kwam de Eden Appliances Keukenmachine Eden ED-7000 als beste getest uit onze Keukenmachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Keukenmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Keukenmachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Keukenmachine-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Keukenmachines

1Score: 9.6
Eden Appliances Keukenmachine Eden ED-7000
Eden Appliances Keukenmachine Eden ED-7000
Eden Appliances
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
KitchenBrothers Keukenmachine Keukenrobot 6L Mengkom
KitchenBrothers Keukenmachine Keukenrobot 6L Mengkom
KitchenBrothers
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Fentic Keukenmachine 2000W RVS Mengkom
Beste Staande mixer
Fentic Keukenmachine 2000W RVS Mengkom
Fentic
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY
Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY
Kenwood
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Royalty Line® PKM2500BG Keukenmachine 2500W
Royalty Line® PKM2500BG Keukenmachine 2500W
Royalty line
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en
Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en
Ninja
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Royalty Line® PKM1600 Keukenmachine Keukenrobot
Royalty Line® PKM1600 Keukenmachine Keukenrobot
Royalty line
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Infinity Goods Keukenmachine Keukenmixer 5L
Infinity Goods Keukenmachine Keukenmixer 5L
Infinity Goods
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Bosch MUM5 MUM54A00- Keukenmachine 900W
Bosch MUM5 MUM54A00- Keukenmachine 900W
Bosch
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx
KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx
KitchenAid
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Keukenmachine Koopgids

Mengen, kloppen, snijden en meer: de keukenmachine kan het allemaal! Met deze handige machine is uitgebreid koken een stuk makkelijker. Hoe kies je de beste keukenmachine? Lees alle informatie en tips in deze koopgids.

Hoe werkt een keukenmachine?

Een keukenmachine is een elektronisch keukenapparaat waarmee je voedsel verwerkt. Onder verwerken verstaan we de verschillende opties om voedsel te hakken, kloppen, blenden en mengen.

Om dat allemaal te kunnen doen bestaat een keukenmachine dan ook uit een aantal verschillende onderdelen. Je hebt de basis, waar de elektronica in verwerkt zit, en natuurlijk de mengkom. De opzetstukken zijn meestal gardes, haken, messen enzovoorts.

De keukenmachine heeft ook verschillende snelheden. Om de snelheid te kiezen heeft het apparaat een knop met verschillende standen. De ene stand werkt heel snel en fijn, en een lichte, rustige stand is langzamer en houdt het voedsel wat grover.

Wat kun je allemaal met een keukenmachine?

Wat je met een keukenmachine allemaal kan, ligt aan de meegeleverde opzetstukken. Elk opzetstuk zit weer anders in elkaar en ze hebben allemaal een verschillende functie.

Een opzetstuk in de vorm van een garde gebruik je om beslag te maken, ei te kloppen of slagroom op te kloppen. Eigenlijk alles wat je normaal gesproken met een garde kan doen. Met deeghaken kun je alle soorten deeg maken en mengen. Je maakt er al je benodigdheden voor het bakken mee!

Een opzetstuk met snijschijven is geschikt om groente, fruit of ander voedsel fijn te snijden. De snijschijven hakken elke voedselsoort die je in de mengkom stopt fijn, tot je de de keukenmachine stop zet. Dit kan dus wanneer de structuur nog grof is, maar ook wanneer alles heel fijn gemalen is.

In sommige gevallen zit er bij de set zelfs een blender die op de keukenmachine basis past. Je kan daar bijvoorbeeld smoothies mee maken of ander voedsel blenden voor soepen, sauzen en meer.

Het enige wat de keukenmachine niet kan is het voedsel daadwerkelijk bereiden. De meesten dan. Bekijk welke opzetstukken met een keukenmachine worden meegeleverd om precies te weten wat het model dat jij op het oog hebt kan.

Wat is het verschil tussen een food processor en een keukenmachine?

De namen "food processor" en "keukenmachine" worden regelmatig door elkaar heen gebruikt. Niet zo gek, want de machines lijken qua functies ook erg op elkaar, maar er zijn verschillen. Wat het uiterlijk betreft herken je de keukenmachine al snel aan de mengkom.

De food processor en de keukenmachine hebben veel overeenkomstige functies. Er zijn veel dingen die ze allebei kunnen, maar de ene machine kan bepaalde dingen beter dan de ander. Laten we zeggen dat allebei de machines hun eigen specialisaties hebben.

Neem nu hakken en snijden. Zowel de food processor als de keukenmachine zijn daar geschikt voor, maar de food processor is daar beter in. De keukenmachine kan met het juiste opzetstuk wel wat snijden, maar is technisch gezien meer geoptimaliseerd om te helpen bij het bakken. Denk aan kloppen, mengen, deeg kneden en meer.

Als je wilt kiezen tussen een food processor en een keukenmachine, bedenk je dan het volgende: wil je de machine meer gebruiken om te koken of om te bakken? Als je meer gaat bakken, is de keukenmachine handiger. Voor de chefs is een food processor een fijnere keuze.

Wat zijn de beste merken voor een keukenmachine?

De bekendste keukenmachine is toch echt van het merk KitchenAid. KitchenAid mag dan wel als een van de eerste een keukenmachine hebben uitgebracht, maar ze zijn zeker niet de enige gebleven.

Zo heeft het merk Kenwood een flinke collectie keukenmachines, die ook nog eens erg goed beoordeeld zijn. Bosch is van bijna alle markten wel thuis en maakt dus ook keukenmachines die het geweldig schijnen te doen, als we van de lovende reviews uitgaan.

Als je verder zoekt zul je een enkeling van een ander merk vinden, maar het grootste deel van het aanbod in keukenmachines komt van deze drie merken. We hebben het dan ook niet zomaar over merken keukenmachines, maar over de beste!

Hoeveel kost een keukenmachine?

Keukenmachines zijn niet de goedkoopste keukenhulpen die er te vinden zijn. De prijzen sterk afhankelijk van het merk, maar ook het vermogen, aantal standen en opzetstukken heeft een invloed.

Met prijzen die tussen de €100 en €300 liggen worden de goedkoopste, fijne modellen gemaakt door Bosch. Als je diep in het keukenmachine aanbod graaft, kom je nog een paar modellen tegen die net onder de €100 zijn. Deze zijn dan niet van Bosch, maar merken zoals Domo en MOA.

De keukenmachines van KitchenAid zul je niet snel voor minder dan €400 vinden. Dit zijn dan ook de krachtpatsers van de keukenmachines op het gebied van kwaliteit. De onderdelen zijn erg duurzaam en de motor is sterk genoeg om zwaar deeg te kneden.

Kenwood keukenmachines beginnen bij €300, maar de prijs kan oplopen tot wel meer dan €800! Dit grote verschil in prijs vertaalt zich ook naar zeer verschillende modellen.

Als je een van de duurste Kenwood keukenmachines neemt, heb je allerlei luxe extra's zoals een display met timer en wel 24 programma's. Je kan er zelfs mee bakken en braden! De variant van €300 heeft de standaard functies die je verwacht en is van goede kwaliteit.

Hier let je op als een keukenmachine koopt

Om tot de beste keuze van een keukenmachine te komen, let je natuurlijk op wat belangrijk voor jou is. Maar welke afwegingen maak je dan?

De kwaliteit is een goed punt om mee te beginnen. Je keukenmachine moet wel krachtig genoeg zijn om zonder problemen te maken wat jij maar wilt. Let op degelijke materialen in de productspecificaties en laat vooral de reviews van gebruikers niet aan je voorbij gaan.

Het formaat van de mengkom kan nogal per model verschillen. Bedenk dus in hoe grote hoeveelheden je voedsel maakt. Bij meer maaginhoud hoort een grotere mengkom! De grootste mengkommen hebben een inhoud van wel meer dan 6 liter.

Het aantal opzetstukken bepaalt wat je allemaal met de keukenmachine kan, dus houd dat in de gaten. Het is ook handig om te bekijken of opzetstukken los verkrijgbaar zijn. Als er een stuk gaat, of je wilt toch een extra functie, dan haal je die er gewoon eenvoudig bij.

Wat het budget voor de keukenmachine mag zijn bepaal je zelf, maar het zou zonde zijn als je er uiteindelijk een koopt terwijl een goedkopere beter blijkt. Een merknaam is vaak gekoppeld aan een bepaalde kwaliteitsstandaard, maar verkijk je er ook niet te erg op. De nieuwste KitchenAid is bij lange na niet de enige goed werkende keukenmachine.

hero illustration

Hoe testen we Keukenmachines?

Om de beste Keukenmachine te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Keukenmachine-test hebben we 386 Keukenmachines geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Keukenmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Keukenmachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Keukenmachine-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Keukenmachine in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 386 Keukenmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Keukenmachines op een rijtje

1. Eden Appliances Keukenmachine Eden ED-7000

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eden Appliances Keukenmachine Eden ED-7000

 • list plusVeelzijdigheid in kloppen, kneden en mixen
 • list plusDuurzaamheid dankzij hoogwaardige materialen
 • list plusKrachtige 1000 watt motor

Nadelen Eden Appliances Keukenmachine Eden ED-7000

 • list plusGroot en zwaar, lastig op te bergen en te verplaatsen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.44
Functionaliteit
9.81
Gebruiksgemak
9.67
Als keukenprins(es) kan ik je vertellen dat de Keukenmachine Eden ED-7000 een absolute must-have is voor elke bakliefhebber. Met zijn veelzijdigheid en krachtige prestaties maakt hij bakken super makkelijk! De ruime RVS mengkom van 5 liter en de drie bijpassende deeghaken maken het mixen, kneden en kloppen van ingrediënten een fluitje van een cent. Met 6 snelheidsinstellingen en een pulse functie kan ik elk recept aan, terwijl de meegeleverde garde, deeghaak en mixer perfect zijn voor diverse bakklussen.

De duurzaamheid van de Eden Keukenmachine is echt top, dankzij de hoogwaardige materialen en de krachtige 1000 watt motor. Het selecteren van de snelheid is super makkelijk en veilig met de handige draaiknop en de transparante deksel met vulopening. Bovendien zorgen de anti-slipvoetjes en de veiligheidsschakelaar ervoor dat ik me geen zorgen hoef te maken tijdens het mixen.

De Eden ED-7000 is echt een topper voor zowel beginnende als gevorderde thuisbakkers. Met zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en krachtige prestaties biedt het de perfecte mix van functionaliteit en gemak. En het beste van alles? Hij wordt geleverd met een garde, mixer, deeghaak, transparante deksel en handleiding, dus ik kan meteen aan de slag! Ja, hij is wat groot en zwaar, maar de geweldige prestaties en duurzaamheid maken dat meer dan goed. De Keukenmachine Eden ED-7000 is echt een aanwinst voor elke keuken! 🍰

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. KitchenBrothers Keukenmachine Keukenrobot 6L Mengkom

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KitchenBrothers Keukenmachine Keukenrobot 6L Mengkom

 • list plusKrachtige motor die zwaar deeg moeiteloos kan kneden
 • list plusGemakkelijk in onderhoud en gebruik
 • list plusStevige behuizing met antislip zuignappen voor stabiliteit tijdens gebruik

Nadelen KitchenBrothers Keukenmachine Keukenrobot 6L Mengkom

 • list plusSommige gebruikers vinden het knipperende lampje op de knop storend
 • list plusSommige gebruikers halen de stekker uit het stopcontact wanneer de machine niet in gebruik is

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.92
Functionaliteit
9.28
Gebruiksgemak
9.9
Ik ben zo enthousiast om je voor te stellen aan de KitchenBrothers Keukenmachine! 🎉 Deze krachtpatser is perfect voor al je bakavonturen, van beslag tot deeg en zelfs het kloppen van slagroom en eiwitten. Met een indrukwekkend vermogen van 1400W kan deze machine zelfs de zwaarste deegsoorten aan. En dankzij de handige LED-verlichte draaiknop is het selecteren van een van de zes snelheidsstanden of de pulsefunctie een fluitje van een cent.

Wat deze keukenmachine echt onderscheidt van anderen, is de kantelbare kop. Geen gemors meer tijdens het plaatsen of verwijderen van de mengkom. En laten we het hebben over de behuizing van duurzaam ABS-plastic! Hij is niet alleen supersterk, maar ook licht van gewicht. Wie had gedacht dat een keukenmachine verplaatsen zo makkelijk kon zijn?

Natuurlijk krijg je bij deze keukenmachine ook drie verwisselbare opzetstukken: een menghaak, garde en deeghaak. En het beste van alles? Deze opzetstukken zijn vaatwasserbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken na het kneden, mengen en kloppen.

Maar dat is nog niet alles! Deze machine is multifunctioneel en wordt geleverd met een royale 6L RVS mengkom met handvatten. Perfect voor grote hoeveelheden beslag of deeg. En dankzij het handige spatscherm met opening kun je ingrediënten toevoegen zonder dat er iets uit de kom spat. Oh, en heb ik al gezegd dat de kom BPA-vrij, vaatwasserbestendig én bestand is tegen vlekken, krassen, schilferen en geurtjes? Dat is nog eens kwaliteit!

Maar maak je geen zorgen, ik heb niet alleen maar goede dingen te zeggen omdat dat van me verwacht wordt. Gebruikers zijn dolenthousiast over de KitchenBrothers Keukenmachine. Ze zijn vooral blij met de goede prijs-kwaliteitverhouding en de krachtige motor. Het kneden van brooddeeg is een fluitje van een cent! En het onderhoud en gebruik zijn supergemakkelijk. Oh, en maak je geen zorgen over het geluidsniveau, dat is acceptabel.

En laten we niet vergeten te vermelden dat de zuignappen ervoor zorgen dat de machine stevig op zijn plaats blijft staan tijdens gebruik. Geen gedoe meer met een wiebelende keukenmachine!

Nu moet ik eerlijk zijn, er zijn geen specifieke nadelen genoemd door gebruikers. Maar ik moet wel vermelden dat sommige mensen het knipperende lampje op de knop wat storend vinden en de stekker uit het stopcontact halen wanneer de machine niet in gebruik is. Maar dat is echt het enige wat ik kan bedenken!

Al met al is de KitchenBrothers Keukenmachine een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige keukenrobot. Met zijn sterke motor, ruime mengkom en handige functies heeft deze machine alles wat je nodig hebt om de meest heerlijke gerechten en baksels te maken. Waar wacht je nog op? Haal deze keukenheld in huis en laat je culinaire creativiteit de vrije loop!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Staande mixer: Fentic Keukenmachine 2000W RVS Mengkom

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fentic Keukenmachine 2000W RVS Mengkom

 • list plusKrachtige motor van 1500W
 • list plusRuime mengkom van 6,2 liter met handvat
 • list plusVeilig en stabiel met antislip zuignappen

Nadelen Fentic Keukenmachine 2000W RVS Mengkom

 • list plusDeeg- en menghaak zijn niet vaatwasserbestendig

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.04
Functionaliteit
9.28
Gebruiksgemak
9.19
De Fentic Keukenmachine is mijn absolute favoriet in de keuken! Met zijn krachtige 1500W vermogen maakt hij het kneden en mengen van deeg een fluitje van een cent. Zelfs grote hoeveelheden en zwaar deeg, zoals voor pizza, zijn geen enkel probleem voor dit beest. En met de ruime RVS mengkom van 6,2 liter en drie handige opzetstukken (garde, deeghaak en menghaak) kan ik moeiteloos de perfecte ingrediënten kneden, mengen en kloppen. En het beste van alles? De accessoires zijn vaatwasserbestendig, dus schoonmaken is een fluitje van een cent!

Met zes verschillende snelheidsstanden en een pulse functie is de Fentic Keukenmachine geschikt voor bijna elk recept. Zelfs op de hoogste snelheid maakt hij weinig lawaai. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de keukenmachine geleverd met een handige stoffen beschermhoes, een siliconen spatel en een eierscheider. Zo heb ik altijd de juiste tools bij de hand!

Een groot pluspunt van de Fentic Keukenmachine is de ruime mengkom van 6,2 liter met handvat. Hierdoor kan ik grote hoeveelheden ingrediënten direct in de kom mengen, kneden of kloppen. Boven de kom zit een handig spatscherm met vulopening, zodat ik ingrediënten kan toevoegen terwijl de machine draait, zonder dat mijn hele keuken onder de spetters zit.

Veiligheid en stabiliteit staan ook hoog in het vaandel bij de Fentic Keukenmachine. Hij is beveiligd tegen oververhitting en schakelt automatisch uit als de motor te warm wordt. En dankzij de antislip zuignappen onder de machine staat hij altijd stevig op zijn plek.

De reviews van andere gebruikers zijn overwegend positief. Ze prijzen de kracht en het vermogen van de machine om alle soorten deeg aan te kunnen. Ook wordt de Fentic Keukenmachine als mooi en van hoge kwaliteit ervaren. Een klein minpuntje is dat de deeg- en menghaak niet in de vaatwasser kunnen, in tegenstelling tot wat er in de omschrijving stond.

Kortom, de Fentic Keukenmachine is een absolute topper die zowel geschikt is voor hobbykoks als professionele chefs. Met zijn kracht, veelzijdigheid en handige extra accessoires is hij de perfecte keukenhulp die ik niet meer kan missen! 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY

 • list plusCompact formaat, gemakkelijk op te bergen
 • list plusKrachtige prestaties, kan hakken, snijden, raspen, pureren en deeg maken
 • list plusHandige functies zoals het Express Serve™ hulpstuk en eenvoudige bediening

Nadelen Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY

 • list plusVoorzichtigheid vereist bij het schoonmaken vanwege scherpe messen

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
8.82
De Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY is mijn beste vriend in de keuken. Deze compacte en krachtige foodprocessor is perfect voor mijn dagelijkse kookavonturen. Met een inhoud van 1,3 liter kan ik al mijn favoriete ingrediënten hakken zonder gedoe. En het roestvrijstalen mesblad is zo veelzijdig dat het zowel grof als fijn kan hakken. Van deeg maken voor brood tot groenten hakken voor een heerlijke lasagne, deze foodprocessor kan het allemaal.

Een van de handigste functies van de MultiPro Go is het Express Serve™ hulpstuk. Hiermee kan ik mijn geraspte of gesneden groenten direct in de schaal of pan serveren. Dat betekent minder tijd besteden aan opruimen en meer tijd overhouden om te genieten van mijn maaltijd. En het beste van alles is dat deze foodprocessor super eenvoudig in elkaar te zetten en op te bergen is. Geen gedoe, geen rommel.

Maar de MultiPro Go biedt niet alleen snelheid, het biedt ook precisie. Ik kan niet alleen hakken en snijden, maar ook raspen, pureren en zelfs deeg maken. Van salsa tot snacks en zelfs pizzadeeg, deze foodprocessor kan het allemaal aan.

En laten we het gebruiksgemak niet vergeten. De snelheidsregeling is super eenvoudig met een schuifknop, handig gepositioneerd in de handgreep. En met de continue snelheid en pulse functie kan ik elke klus aan. En als ik klaar ben, gooi ik gewoon de accessoires in de vaatwasser. Geen gedoe met afwassen.

De gebruikersreviews liegen er niet om. Deze foodprocessor doet precies wat hij moet doen en doet het razendsnel. En het schoonmaken is een fluitje van een cent. Natuurlijk moet ik voorzichtig zijn met de scherpe messen, maar dat geldt voor de meeste foodprocessors.

Kortom, de Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY is mijn beste keukenmaatje. Het compacte formaat, de krachtige prestaties en de handige functies maken het een absolute aanrader. Het is perfect voor het bereiden van allerlei gerechten, van salades tot deeg. Dus als je op zoek bent naar een geweldige foodprocessor, dan is dit de juiste keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Royalty Line® PKM2500BG Keukenmachine 2500W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royalty Line® PKM2500BG Keukenmachine 2500W

 • list plusKrachtige 1900W motor voor veeleisende taken.
 • list plusVeelzijdig met vleesmolen en 1,5-liter blender.
 • list plusKantelkopontwerp en antislip zuignappen voor gemak en stabiliteit.

Nadelen Royalty Line® PKM2500BG Keukenmachine 2500W

 • list plusMetalen onderdelen zijn niet vaatwasmachinebestendig.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.86
Functionaliteit
8.38
Gebruiksgemak
8.5
De Royalty Line ® PKM2500BG Keukenmachine is een krachtige keukenhulp die iedereen zal imponeren. Met een vermogen van 1900W en een 10-liter roestvrijstalen mengkom is deze machine efficiënt en duurzaam. Het handige kantelkopontwerp zorgt ervoor dat ik gemakkelijk accessoires kan toevoegen en verwijderen, terwijl de antislip zuignappen ervoor zorgen dat de machine stevig op zijn plek blijft tijdens gebruik. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het ook geleverd met een vleesmolen en een 1,5-liter blender, waardoor het een echte alleskunner is voor in de keuken.

Wat deze keukenmachine echt opvallend maakt, is de krachtige 1900W motor, die zelfs de zwaarste klussen aankan. Of ik nu deeg kneed in de grote kom of vlees maal, deze machine levert altijd topresultaten. Het spatbeschermingssysteem zorgt ervoor dat er geen eten gemorst wordt tijdens het mixen, terwijl het transparante deksel me in staat stelt om de voortgang te volgen.

De keukenmachine wordt geleverd met een spatscherm, kneedhaak, garde en mengarm, waardoor het een complete oplossing is voor al mijn mix- en kookbehoeften. Met 7 snelheidsinstellingen en een LED-vermogensindicator heb ik altijd volledige controle over de mengsnelheid en kracht, waardoor ik altijd de gewenste textuur en consistentie kan bereiken.

De Royalty Line PKM2500BG Keukenmachine belichaamt de visie van het merk Royalty Line om hoogwaardige, duurzame en innovatieve keukenapparatuur te leveren. Met een sterke focus op gebruiksgemak en veelzijdigheid, is deze keukenmachine een betrouwbare metgezel voor zowel beginnende koks als ervaren chefs.

Een potentieel nadeel van deze keukenmachine is dat de metalen onderdelen niet vaatwasmachinebestendig zijn, wat voor sommige gebruikers een extra schoonmaaktaak kan betekenen.

Al met al is de Royalty Line PKM2500BG Keukenmachine een indrukwekkende aanwinst voor elke keuken. Met zijn krachtige prestaties, veelzijdige functionaliteit en duurzame ontwerp, biedt deze keukenmachine een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en

 • list plusVeelzijdig apparaat met drie functies: foodprocessor, multi-serve blender en persoonlijke blender
 • list plusGebruiksvriendelijk met Auto-iQ Technologie en handmatige instellingen
 • list plusKrachtige motor en duurzame bladen voor het moeiteloos verwerken van ingrediënten

Nadelen Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en

 • list plusGeluidsniveau van het apparaat kan hoog zijn

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.89
Functionaliteit
8.15
Gebruiksgemak
8.74
De Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en Blender - 1200 W - 2.1 Liter - IJsCrusher - Auto iQ - BN800EU is echt een alleskunner! Met dit apparaat combineer ik drie functies in één: een foodprocessor, een multi-serve blender en een persoonlijke blender. Hiermee kan ik allerlei heerlijke gerechten en drankjes maken, zowel voor mezelf als voor mijn gezin.

In de foodprocessor, met zijn ruime 1,8 liter kom, kan ik moeiteloos hakken, snijden, raspen, pureren en mixen. Of het nu gaat om het maken van deeg, pannenkoekenbeslag, cakemixen, hamburgers of gehakte salades, deze kom doet het allemaal! Daarnaast is er een 2,1 liter mengkan voor het mixen van grotere hoeveelheden, zoals crushed-ice cocktails, diepvriesdesserts, pastasauzen en dips. En voor onderweg is er een single-serve beker van 700 milliliter, perfect voor smoothies of milkshakes.

Wat deze Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en Blender echt speciaal maakt, is de Auto-iQ Technologie. Met één druk op de knop kan ik automatische meng- en verwerkingsprogramma's gebruiken, waardoor ik altijd het perfecte resultaat krijg. Maar ik kan ook zelf de controle nemen met de handmatige instellingen. Met de krachtige 1200W motor, verwisselbare voedselbereidingshulpstukken en roestvrijstalen messen kan ik zelfs de zwaarste ingrediënten moeiteloos hakken, mixen, pureren, snijden en mengen.

De bladen van deze foodprocessor en blender zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig roestvrij staal en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze hebben zelfs 1000 ijsverbrijzelingscycli doorstaan, dus ijs crushen is geen enkel probleem! Het gepatenteerde Pro Extractor Blade zorgt voor supergladde resultaten in de single-serve beker, terwijl het gestapelde bladontwerp snel en eenvoudig grotere hoeveelheden in de multi-serveercontainer mengt.

Bij deze machine krijg ik ook verschillende handige accessoires, zoals een hakmes, dough-tool en snij-/raspplaat, waardoor het bereiden van gerechten nog makkelijker wordt. En het beste is dat alle onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn, dus de reiniging is een fluitje van een cent.

Gebruikers zijn laaiend enthousiast over de Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en Blender. Ze waarderen de veelzijdigheid van het apparaat, de handige programma's en de meegeleverde accessoires. Ook de krachtige motor en de mogelijkheid om zelf de controle te nemen worden gewaardeerd. Het enige minpuntje is het geluidsniveau, maar dat is een kleinigheidje vergeleken met alle voordelen die dit apparaat te bieden heeft.

Al met al is de Ninja Foodi 3-in-1 Foodprocessor en Blender een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig apparaat dat gemakkelijk te gebruiken is en geweldige prestaties levert. Met zijn Auto-iQ Technologie, krachtige motor en duurzame bladen onderscheidt dit apparaat zich echt van de rest. Dus laat dat geluidsniveau je niet afschrikken, want de voordelen van deze machine maken dat ruimschoots goed. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs

7. Royalty Line® PKM1600 Keukenmachine Keukenrobot

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royalty Line® PKM1600 Keukenmachine Keukenrobot

 • list plusKrachtig vermogen van 1600 Watt

Nadelen Royalty Line® PKM1600 Keukenmachine Keukenrobot

 • list plusNiet vaatwasserbestendige onderdelen

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.76
Functionaliteit
8.31
Gebruiksgemak
7.87
Ik ben super enthousiast over de Royalty Line ® PKM1600 Keukenmachine! Met een vermogen van 1600 Watt en 6 verschillende snelheden is deze keukenmixer perfect voor het maken van brooddeeg en andere zware mengsels. De roestvrijstalen mengkom van 6 liter is ideaal voor grote hoeveelheden deeg of beslag. Het moderne design voegt een vleugje elegantie toe aan mijn keuken.

Een geweldige eigenschap van deze keukenmachine is de planetaire beweging, waardoor alle ingrediënten perfect gemengd worden. Met accessoires zoals een deeghaak, klopper, garde en pannenlikker is dit apparaat super veelzijdig en geschikt voor allerlei recepten.

Wat ik echt geweldig vind, is het naar achteren kantelbare kopontwerp, waardoor ik gemakkelijk bij de kom kan en snel tussen hulpstukken kan wisselen. Het apparaat wordt geleverd met een spatscherm, wat spetters voorkomt en mijn keuken schoon houdt tijdens het mixen.

Met zijn vermogen van 1600 Watt kan deze keukenmachine moeiteloos dik beslag en deeg mengen, perfect voor alles van cupcakes tot stevig brood. Het is echt een geweldige keuze, of je nu een hobbykok bent of een professional.

Het enige nadeel is dat de onderdelen niet vaatwasserbestendig zijn, dus ik moet ze met de hand afwassen. Maar ondanks dat, biedt de Royalty Line PKM1600 Keukenmachine geweldige prestaties en functionaliteiten die het tot een uitstekende keuze maken voor serieuze koks en bakliefhebbers.

Kortom, deze keukenmachine is krachtig, veelzijdig en heeft een prachtig design. Met zijn planetaire beweging, accessoires en grote mengkom biedt dit apparaat alles wat ik nodig heb voor een optimale kookervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

8. Infinity Goods Keukenmachine Keukenmixer 5L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Infinity Goods Keukenmachine Keukenmixer 5L

 • list plusRoyale mengkom van 5L voor voldoende capaciteit
 • list plusKrachtig vermogen van 1000W voor moeiteloos bewerken van ingrediënten
 • list plusLuxe matzwarte uitstraling met chrome en LED details

Nadelen Infinity Goods Keukenmachine Keukenmixer 5L

 • list plusHogere prijs in vergelijking met andere keukenmachines op de markt

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.76
Functionaliteit
7.99
Gebruiksgemak
7.47
De Infinity Goods Keukenmachine is dé keukenhulp voor kook- en bakliefhebbers zoals ik. Met een ruime mengkom van 5L heb ik genoeg capaciteit voor al mijn favoriete recepten, of ik nu een intiem diner voor twee maak of een groot feestmaal bereid. Deze veelzijdige keukenmachine maakt het bereiden van elk gerecht een eitje.

Een van de beste eigenschappen van de Infinity Goods Keukenmachine is zijn krachtige 1000W vermogen. Hierdoor kan deze keukenmachine moeiteloos elk ingrediënt aan, van het fijnste beslag tot het taaiste deeg. Met maar liefst 20 verschillende snelheidsinstellingen en een handige pulse-functie, kan ik altijd de perfecte instelling vinden voor mijn gerecht. Daarnaast worden er verschillende handige opzetstukken meegeleverd, zoals een garde, deeghaak, klopper en spatdeksel, zodat ik moeiteloos kan wisselen tussen kloppen, mengen en kneden.

De Infinity Goods Keukenmachine is ook nog eens een lust voor het oog met zijn luxe matzwarte uitstraling, chrome details en LED-verlichting. Het is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een eyecatcher in mijn keuken. De kop van de keukenmachine kan gemakkelijk omhoog worden geklapt, zodat ik eenvoudig ingrediënten kan toevoegen of de mengkom kan verwijderen. En na gebruik is het schoonmaken een fluitje van een cent, zodat ik meer tijd kan besteden aan het genieten van mijn culinaire creaties.

De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Infinity Goods Keukenmachine zijn ook indrukwekkend. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals een RVS mengkom en stevige opzetstukken, is deze keukenmachine een investering die jarenlang meegaat. Het tijdloze design gecombineerd met innovatieve technologie zorgt ervoor dat ik altijd met vertrouwen kan koken en bakken, wetende dat mijn machine keer op keer topprestaties levert.

De gebruikersreviews van de Infinity Goods Keukenmachine zijn overwegend positief. Gebruikers prijzen de kracht, stilte en zuinigheid van de keukenmachine. Ze vinden het een ideale keukenhulp, mooi en praktisch in gebruik. Een gebruiker merkt op dat de keukenmachine snel en handig is in gebruik, perfect voor drukke dagen. Een andere gebruiker benadrukt dat elk gerecht beter lukt met deze keukenmachine en dat het plezierig is om ermee te werken.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat de prijs van de Infinity Goods Keukenmachine hoger kan zijn dan die van andere keukenmachines op de markt. Dit kan een belemmering vormen voor sommige potentiële kopers.

Al met al is de Infinity Goods Keukenmachine een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige keukenmachine. Met zijn ruime mengkom, verschillende snelheidsinstellingen en handige opzetstukken biedt deze keukenmachine alles wat ik nodig heb om heerlijke gerechten te bereiden. Het tijdloze design en de duurzaamheid maken het een waardevolle investering voor elke keuken. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Bosch MUM5 MUM54A00- Keukenmachine 900W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch MUM5 MUM54A00- Keukenmachine 900W

 • list plusKrachtig vermogen van 900 watt

Nadelen Bosch MUM5 MUM54A00- Keukenmachine 900W

 • list plusMinder accessoires standaard meegeleverd

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.11
Functionaliteit
7.84
Gebruiksgemak
7.34
Als thuischef kan ik niet zonder mijn Bosch MUM5 - MUM54A00- Keukenmachine! Met een krachtige 900 watt motor en een roestvrijstalen mengkom van 3,9 liter, is dit apparaat een ware toevoeging aan mijn keuken. De keukenmachine is onderdeel van de bekroonde MUM5-lijn van Bosch, een gerenommeerd merk dat al 60 jaar keukenmachines produceert. Met zijn uitbreidbare accessoires geeft de keukenmachine me eindeloze experimenteerplezier.

Dankzij het EasyArmLift-systeem kan ik moeiteloos tussen de 3 aandrijfposities schakelen, en met zijn extra kracht kan deze keukenmachine zelfs het meest stugge deeg aan. De 3D PlanetaryMixing-technologie zorgt ervoor dat alle ingrediënten snel en perfect gemengd worden, zonder ook maar een deel van de kom over te slaan.

De keukenmachine wordt geleverd met kloppers/garde, kneedhaak, transparant anti-spatdeksel met vulschacht en een interactieve recepten DVD. Ook is het apparaat voorzien van oververhittingsbeveiliging, wat me een gerust gevoel geeft tijdens het gebruik.

Met het Multi-Motion Drive-systeem en de elektronische toerentalregeling kan ik alle ingrediënten optimaal bewerken, en met de Easy Arm Lift en anti-slip zuigvoetjes is de keukenmachine gemakkelijk en veilig te gebruiken. De keukenmachine is ideaal voor diverse deegsoorten en biedt een snelle verwerkingscapaciteit. En met de optionele accessoires kan ik nog veel meer, zoals groenten snijden, ijs bereiden en vlees malen.

Voor thuischefs die op zoek zijn naar een krachtig en veelzijdig apparaat, biedt de Bosch MUM5 - MUM54A00- Keukenmachine een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is een waardevolle investering voor elke keuken, dankzij zijn robuuste prestaties, uitgebreide functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden met accessoires. Ik kan niet meer zonder! 🍲

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

10. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx

 • list plusEfficiente directe aandrijving voor krachtige prestaties met minder energieverbruik
 • list plusRuime mengkom van 4,8 liter met diverse hulpstukken voor veelzijdig gebruik
 • list plusEenvoudige bediening en kantelbare kop voor gemakkelijke reiniging

Nadelen KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx

 • list plusNiet geschikt voor het mengen van zwaar deeg vanwege het vermogen van 300 Watt
 • list plusMengkom van 4,8 liter kan niet tot de rand gevuld worden, dus beperkte capaciteit

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.89
Functionaliteit
7.62
Gebruiksgemak
7.09
Ik ben super enthousiast over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 in Onyx Zwart! Deze keukenmachine is een elegante toevoeging aan elke keuken, met een krachtige motor en 10 snelheidsinstellingen voor grondig en nauwkeurig mengen. Dankzij het originele planetaire kneedsysteem krijg je altijd een gelijkmatige mix.

Met een mengkom van 4,8 liter kun je in één keer beslag maken voor 1,5 taart, ideaal voor bakliefhebbers zoals ik. En met de inbegrepen deeghaak, menghaak en draadgarde kan ik moeiteloos kneden, mengen en luchtig stijfslaan van slagroom. En na gebruik is de kantelbare kop super handig om het apparaat schoon te maken.

Wat ik vooral handig vind, is dat deze keukenmachine zo veelzijdig is. Met een breed scala aan hulpstukken en optionele accessoires kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Het enige waar ik rekening mee moet houden, is dat het niet geschikt is voor zwaar deeg en de mengkom niet tot de rand gevuld kan worden.

Al met al vind ik dat de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart een geweldige balans biedt tussen kracht, capaciteit en veelzijdigheid. Het is een betrouwbare metgezel in mijn keuken, waardoor ik consistent geweldige prestaties kan leveren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Keukenmachines. Er zijn namelijk 386 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!