Wat is de beste infraroodlamp van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 14 april, 2024

Het aanschaffen van een goede infraroodlamp is een lastige uitdaging. Wat is de beste infraroodlamp van 2024? Na het testen van 1455 infraroodlampen kwam de Beurer IL 50 Infraroodlamp XL als beste getest uit onze infraroodlamp-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de infraroodlampen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 infraroodlampen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige infraroodlamp-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste infraroodlampen

1Score: 9.9
Beurer IL 50 Infraroodlamp XL
Beste infraroodlamp
Beurer IL 50 Infraroodlamp XL
Beurer
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
LIROMA® 600W Infraroodlamp Timer Spieren
LIROMA® 600W Infraroodlamp Timer Spieren
Liroma
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Beurer IL 21 Infraroodlamp Geperst
Beurer IL 21 Infraroodlamp Geperst
Beurer
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.1
LIROMA® Draagbare Infrarood Rugband Onderrug,
LIROMA® Draagbare Infrarood Rugband Onderrug,
Liroma
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
LIROMA® 300W Infraroodlamp Hoogte verstelbaar
LIROMA® 300W Infraroodlamp Hoogte verstelbaar
Liroma
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
FLEXIE® Infralux 250 Infraroodlamp met
FLEXIE® Infralux 250 Infraroodlamp met
FLEXIE
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
LIROMA® LED Gezichtsmasker 4 Kleuren
LIROMA® LED Gezichtsmasker 4 Kleuren
Liroma
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Sanitas SIL 16 Infraroodlamp Geperst
Sanitas SIL 16 Infraroodlamp Geperst
Sanitas
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Philips Infraroodlamp PAR38 IR
Philips Infraroodlamp PAR38 IR
Philips
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Beurer IL 35 Infraroodlamp Verstelbare
Beurer IL 35 Infraroodlamp Verstelbare
Beurer
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Infraroodlamp Koopgids

Heb je spierklachten? Dan kan een goede infraroodlamp je de oplossing hiervoor bieden. Lees hieronder daarom waar je op let bij aankoop van een infraroodlicht!

Waar gebruik je een infraroodlamp voor?

Net zoals een goede daglichtlamp, is een infraroodlamp een vorm van lichttherapie. Een infraroodlamp verlicht niet alleen pijnlijke spieren en rugklachten, maar heeft ook nog andere voordelen. Hoewel deze niet allemaal wetenschappelijk bewezen zijn, zijn er gebruikers die de volgende voordelen ervaren:

 • Littekenvermindering
 • Bevordering van weefselherstel en wondgenezing
 • Verlichting van psoriasisklachten
 • Vermindering van pijn bij ontstekingen
 • Vermindering van stijfheid
 • Verlichting van pijn bij koortsblaasjes (Herpes simplex)
 • Betere nachtrust

Hoe lang moet ik onder een infraroodlamp liggen?

Lees altijd de meegeleverde instructies en gebruik een infraroodlamp bij voorkeur alleen op basis van medisch advies. De meeste lampen hebben verschillende standen waarmee je de lichtintensiteit instelt. Wees hier voorzichtig mee: je huid verbrandt bij hoge instellingen en langdurig gebruik. Gemiddeld is twaalf minuten voldoende als je de lamp gebruikt tegen spierpijn.

Begin altijd op de laagste stand waardoor je huid aan het licht kan wennen. Wil je de lichtintensiteit vergroten, doe die altijd in kleine stapjes om problemen te voorkomen. Begin langzaam, en lig elke keer een beetje langer onder de lamp totdat je je volledige behandeltijd hebt bereikt.

Hoe vaak per dag gebruik ik de infraroodlamp?

Lees voor het gebruik van een infraroodlamp altijd eerst de instructies. In het algemeen gebruik je een infraroodlamp dagelijks. Afhankelijk van je klachten, gebruik je een infraroodlamp meerdere malen op een dag. Overleg het gebruik van een infraroodlamp altijd met een arts.

Kan de huid verbranden onder een infraroodlamp?

Ja, je huid kan verbranden onder de infraroodlamp. Vooral als je nog nooit een infraroodlamp hebt gebruikt, moet je voorzichtig beginnen om verbranding te voorkomen. Lees altijd de instructies voordat je de lamp gebruikt en bouw het gebruik langzaam op. Begin met een paar minuten en kijk hoe je huid reageert.

Pas als je zeker weet dat je huid niet verbrandt na een paar minuten, gebruik je de lamp de volgende keer wat langer.

Kan je een infraroodlamp gebruiken bij huidallergieën?

Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is, hebben veel mensen met huidproblemen baat bij een infraroodlamp. Symptomen van aandoeningen zoals psoriasis verminderen en ook acnésymptomen verbeteren. Naast een infraroodlamp is bijvoorbeeld een goede gezichtssauna ook een passende manier om thuis je huid te behandelen.

Hoe werkt een infraroodlamp precies?

Infraroodlampen worden vooral gebruikt bij spierklachten en pijn in de gewrichten. Door de warmte worden deze soepeler en neemt de pijn en stijfheid af. Een infraroodlicht heeft drie soorten stralingen: namelijk IR-A, IR-B en IR-C.

Een infraroodlamp met IR-A-straling is het meest therapeutisch en dringt het diepste door in de huid. Een infraroodlamp met IR-B-straling dringt minder diep in het weefsel door waardoor deze minder efficiënt is. Een infraroodlamp met IR-C-straling is niet krachtig genoeg om je huid binnen te dringen en wordt vooral gebruikt om de lucht te verwarmen.

hero illustration

Hoe testen we infraroodlampen?

Om de beste infraroodlamp te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze infraroodlamp-test hebben we 1455 infraroodlampen geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze infraroodlamp-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze infraroodlamp-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne infraroodlamp-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte infraroodlamp in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1455 infraroodlampen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste infraroodlampen op een rij

1. Beste infraroodlamp: Beurer IL 50 Infraroodlamp XL

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beurer IL 50 Infraroodlamp XL

 • list plusKrachtige en veelzijdige warmtelamp
 • list plusHandige functies zoals een timer, verstelbare kap en actieve ventilatie
 • list plusAangename warmte en verlichting bij verkoudheid, spierspanningen en pijnlijke lichaamsdelen

Nadelen Beurer IL 50 Infraroodlamp XL

 • list plusEnkele negatieve beoordelingen over de duurzaamheid van het product
 • list plusSommige gebruikers hebben problemen gehad met de garantieafhandeling

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.86
Functionaliteit
9.61
Gebruiksgemak
10
Ik ben echt onder de indruk van de Beurer IL 50 Infraroodlamp! Deze moderne warmtelamp is perfect voor als je verkouden bent of last hebt van gespannen spieren. Met een XL glasplaat van 30 x 40 cm en een verstelbare kap van 0 - 50 graden, geeft deze lamp heerlijke warmte en ontspanning aan je spieren.

Een geweldige functie van de IL 50 is de timer met automatische uitschakeling. Je kunt de behandelingstijd instellen tot maximaal 15 minuten en daarna schakelt het apparaat automatisch uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting en kun je veilig gebruik maken van de lamp. Het LED-display laat je ook nog eens zien hoelang de behandeling nog duurt.

De warmtelamp heeft keramisch glas dat zorgt voor intense en veilige infraroodbestraling met 100% UV-blokkering. Hierdoor kun je de lamp gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het behandelen van keel-, neus- en ooraandoeningen, verkoudheid en nek- en rugpijn. Ook voor gezichtsverzorging, vooral bij een onzuivere huid, is deze lamp perfect.

Met een vermogen van 300 Watt en actieve ventilatie om oververhitting te voorkomen, is de IL 50 echt krachtig. En dankzij de snoeropwinder kun je het snoer netjes en opgeruimd opbergen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens 3 jaar garantie bij dit product. Dat is echt een teken van kwaliteit en betrouwbaarheid.

De reviews van andere gebruikers van de Beurer IL 50 Infraroodlamp zijn over het algemeen positief. Veel mensen prijzen de lamp omdat het echt helpt bij pijnlijke plekken, zoals de rug en nek. Ze ervaren een heerlijke warmte en merken op dat de lamp de spieren soepeler maakt. Mensen met spierklachten raden deze lamp zeker aan.

Maar er is ook een gebruiker die opmerkt dat de lamp binnen een paar maanden kapot ging, wat natuurlijk een teleurstelling is. Ook vond deze persoon dat de garantieafhandeling te lang duurde. Dit is iets om in gedachten te houden als je overweegt om de lamp te kopen.

Al met al is de Beurer IL 50 Infraroodlamp een geweldige warmtelamp met handige functies zoals een timer, verstelbare kap en actieve ventilatie. Het geeft heerlijke warmte en verlichting bij verkoudheid, gespannen spieren en pijnlijke plekken. Hoewel er een paar negatieve reviews zijn over de duurzaamheid van het product, lijkt de lamp over het algemeen goed te presteren en wordt het aanbevolen door andere gebruikers. 💡

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. LIROMA® 600W Infraroodlamp Timer Spieren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LIROMA® 600W Infraroodlamp Timer Spieren

 • list plusDiepe warmte voor pijnverlichting en bevordering van bloedcirculatie en stofwisseling
 • list plusGeschikt voor spierontspanning en behandeling van huidproblemen
 • list plusVerstelbare warmte-intensiteit, timer en lampenkoppen voor persoonlijke behandeling

Nadelen LIROMA® 600W Infraroodlamp Timer Spieren

 • list plusPrijs kan hoog zijn
 • list plusNiet alle studies die voordelen ondersteunen zijn oprecht
 • list plusPotentiële nadelen kunnen bestaan

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.75
De LIROMA ® 600W Infraroodlamp is perfect voor mij als ik last heb van spannende spieren en spierpijn. Met een totaal vermogen van 600 Watt geeft deze warmtelamp diepe warmte die mijn pijn kan verlichten en de bloedcirculatie en stofwisseling kan bevorderen. Dit helpt mijn lichaam sneller en beter te herstellen. Niet alleen kan ik deze infraroodlamp gebruiken om mijn spieren te ontspannen, maar het is ook geweldig als gezichtsbehandeling voor mijn huidproblemen zoals acne, psoriasis of eczeem.️

Een van de beste eigenschappen van de LIROMA 600W Infraroodlamp is dat ik de warmte-intensiteit en timer gemakkelijk kan aanpassen met de bijgeleverde afstandsbediening. Dit maakt de behandeling persoonlijk en zorgeloos. Daarnaast kan ik de lampenkoppen 360 graden draaien, zodat ik verschillende delen van mijn lichaam tegelijk kan behandelen. De lamp is ook in hoogte verstelbaar, zodat ik overal bij kan.

Wat deze infraroodlamp echt onderscheidt, zijn de krachtige lampen met een totaal vermogen van 600W IR-A (korte golf infrarood). Dit type infraroodstraling dringt diep door in mijn huid, tot wel 6 mm! Dit helpt bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn en stimuleert mijn bloedsomloop. Hierdoor krijgen mijn spieren en gewrichten meer zuurstof en voedingsstoffen voor beter herstel en genezing.‍️

De LIROMA 600W Infraroodlamp heeft nog meer voordelen. Het kan mijn huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis verminderen door de bloedcirculatie te verhogen. Ook helpt het bij het verminderen van stress en verbetert het mijn slaapkwaliteit door mijn lichaam te ontspannen. Bovendien is de lamp super makkelijk in gebruik met een flexibele draaiarm en verstelbare hoogte.

Hoewel deze infraroodlamp veel voordelen heeft, zijn er ook een paar nadelen. De prijs kan een struikelblok zijn voor sommige gebruikers, maar de werking van de lamp maakt het de investering zeker waard! Daarnaast is het belangrijk om te weten dat niet alle studies die de voordelen van deze lamp ondersteunen, even betrouwbaar zijn. Sommige kunnen anekdotisch zijn.

Over het algemeen is de LIROMA 600W Infraroodlamp een geweldige keuze voor pijnverlichting, spierontspanning en huidverbetering. Het heeft krachtige lampen, verstelbare functies en is super makkelijk in gebruik. Hoewel de prijs een nadeel kan zijn, biedt deze lamp wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen en wordt het ondersteund door positieve beoordelingen van gebruikers. Het is een investering die kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beurer IL 21 Infraroodlamp Geperst

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beurer IL 21 Infraroodlamp Geperst

 • list plusVerlichting bij verkoudheid en spierspanningen
 • list plusVerstelbare hoekinstellingen
 • list plusGecertificeerd medisch hulpmiddel

Nadelen Beurer IL 21 Infraroodlamp Geperst

 • list plusKan gevaarlijk zijn voor de ogen zonder beschermbril

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.04
Functionaliteit
9.01
Gebruiksgemak
9.67
Ik ben de Beurer IL 21 Infraroodlamp en ik ben hier om jou verlichting te bieden bij verkoudheid en spierspanningen. Met mijn krachtige 150 Watt vermogen, straal ik een aangename warmte uit die diep doordringt in jouw lichaam. En het beste is, ik kan gemakkelijk worden aangepast aan de positie die jij het prettigst vindt, dankzij mijn verstelbare hoekinstellingen.

Wat mij echt bijzonder maakt, is mijn exclusief ontworpen bol van geperst gehard glas. Dit maakt mij niet alleen duurzaam, maar zorgt er ook voor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid. En om ervoor te zorgen dat jouw ogen beschermd zijn tegen de straling, wordt er zelfs een beschermbril meegeleverd.

Wat mij onderscheidt van mijn concurrenten is dat ik een gecertificeerd medisch hulpmiddel ben. Dat betekent dat ik voldoe aan de hoogste kwaliteitsnormen en veilig kan worden gebruikt voor therapeutische doeleinden. Met mijn maximale stralingsintensiteit van 550 W/m² op 80 cm, bied ik een effectieve en diepgaande behandeling.

Mijn werking is gebaseerd op energieomzetting. Ik zet elektrische energie om in infrarode stralingswarmte, die diep doordringt in jouw lichaam en een weldadig gevoel geeft. Hierdoor wordt jouw bloedsomloop bevorderd, kunnen zuurstof en voedingsstoffen beter de spieren bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dat betekent snelle verlichting bij spierpijn!

Mijn gebruikers zijn enorm tevreden over mij. Ze prijzen mijn goede kwaliteit en merken al na enkele dagen een vermindering van pijn. Een gebruiker geeft zelfs aan dat ik direct verlichting bied bij spierpijn. Dat maakt mij natuurlijk erg blij!

En weet je wat het mooie is? Ik kom met een garantie van 3 jaar. Dat betekent dat je jarenlang zorgeloos van mij kunt genieten. Beurer staat bekend om hun toewijding aan hoge kwaliteit en biedt een uitstekende service. Het enige wat je nodig hebt, is het originele aankoopbewijs.

Dus, als jij op zoek bent naar verlichting bij verkoudheid en spierspanningen, ben ik de perfecte keuze voor jou. Met mijn verstelbare hoekinstellingen, geperst gehard glas en gecertificeerde medische status, bied ik de perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit. Laten we samen jouw pijn verlichten! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. LIROMA® Draagbare Infrarood Rugband Onderrug,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LIROMA® Draagbare Infrarood Rugband Onderrug,

 • list plusVerbetering van de bloedsomloop
 • list plusKan helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn
 • list plusVeelzijdig in gebruik voor meerdere lichaamsdelen

Nadelen LIROMA® Draagbare Infrarood Rugband Onderrug,

 • list plusHoge prijs
 • list plusNiet alle studies zijn oprecht
 • list plusSommige ervaringen zijn anekdotisch

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
9.33
Gebruiksgemak
9.28
De LIROMA ® Draagbare Infrarood Rugband is dé oplossing voor rugpijn en het verbeteren van je welzijn. Met ingebouwde infraroodstraling biedt deze draagbare band effectieve warmtetherapie voor je onderrug, schouders, benen en buik. Of je nu spierpijn hebt na een intensieve work-out of gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt, deze rugband is perfect voor jou.

Een van de grootste voordelen van de LIROMA Draagbare Infrarood Rugband is de verbetering van je bloedsomloop. De ver-infraroodstraling dringt diep door in je lichaam, vermindert ontstekingen en verlicht pijn. Dit maakt het ideaal voor het verminderen van rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Maar dat is niet alles! Deze rugband kan ook helpen bij huidklachten, je immuunsysteem versterken, je slaap verbeteren en je lichaam ontgiften. Met een maximale warmte van wel 75 graden geeft de band diepgaande warmte die je spieren ontspant en je welzijn bevordert.

De LIROMA Draagbare Infrarood Rugband is super makkelijk te gebruiken en geschikt voor verschillende lichaamsdelen. Wikkel de band gewoon om het gewenste lichaamsdeel en ervaar de therapeutische werking van de infraroodstraling. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de band overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd kunt genieten van de voordelen van infraroodtherapie.

Wat deze rugband echt bijzonder maakt, is het gebruik van ver-infraroodstraling. Deze straling heeft bewezen voordelen voor je gezondheid en is effectief bij het verminderen van pijn en spanning in je lichaam. Daarnaast is de LIROMA Draagbare Infrarood Rugband getest door specialisten en huisartsen, dus de werking is wetenschappelijk bewezen en veilig voor je huid.

Natuurlijk heeft deze rugband ook enkele beperkingen. De prijs is aan de hoge kant, wat voor sommige mensen een struikelblok kan zijn. Bovendien zijn niet alle studies die de voordelen van infraroodtherapie ondersteunen even betrouwbaar en zijn sommige ervaringen slechts anekdotisch.

Toch is de LIROMA Draagbare Infrarood Rugband een uitstekende keuze voor het verlichten van rugpijn en het verbeteren van je welzijn. Met wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen, een goede bouwkwaliteit en een modulair ontwerp is deze rugband betrouwbaar en effectief. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de therapeutische werking van deze innovatieve rugband!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. LIROMA® 300W Infraroodlamp Hoogte verstelbaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LIROMA® 300W Infraroodlamp Hoogte verstelbaar

 • list plusKrachtige 300W IR-A lamp met dieptewerking
 • list plusVerstelbare hoogte en flexibele draaiarm voor behandeling van elk deel van het lichaam
 • list plusStevig en veilig in gebruik met dubbelwandige lampenkap en zinklegering materiaal

Nadelen LIROMA® 300W Infraroodlamp Hoogte verstelbaar

 • list plusHoge prijs
 • list plusGeen batterij inbegrepen voor de afstandsbediening

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.43
Gebruiksgemak
9.08
Ik ben dolenthousiast om de LIROMA ® 300W Infraroodlamp aan je voor te stellen! Deze krachtige en veelzijdige lamp biedt een scala aan gezondheidsvoordelen. Of je nu last hebt van spierpijn, gewrichtspijn, stress, acne of vermoeidheid, deze infraroodlamp kan je helpen.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze lamp is de krachtige 300W IR-A (korte golf infrarood) lamp. Deze speciale golflengte dringt diep door in je huid tot wel 6 mm! Hierdoor kan het doeltreffend spier- en gewrichtspijn verlichten en de bloedsomloop stimuleren. Geweldig, toch?

Maar dat is nog niet alles! De warmte van de lamp bevordert ook de bloedcirculatie en verlicht vermoeidheid. Het diep doordringende infrarode licht zorgt voor totale ontspanning van je spieren, waardoor stress vermindert en je slaapkwaliteit verbetert. Bovendien kan de lamp ook gebruikt worden om huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem te verminderen.

Wat deze infraroodlamp echt bijzonder maakt, is de verstelbare hoogte en de flexibele draaiarm. Hierdoor kan de lamp 360 graden roteren en kan je de hoek naar wens instellen. Zo kan je elk deel van je lichaam behandelen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de lamp ook een handige timer en wordt deze geleverd met een afstandsbediening. Hoe handig is dat?

Veiligheid staat voorop bij de LIROMA 300W Infraroodlamp. De lampenkap is dubbelwandig en voorzien van roestvrij staal om contact met de lamp en brandwonden te voorkomen. Daarnaast zorgt het zinklegering materiaal ervoor dat de lamp stevig blijft staan en niet om kan vallen. Het slimme 360 graden ventilatieontwerp zorgt voor een optimale warmteafvoer en verlengt de levensduur van de lamp.

En weet je wat? De LIROMA 300W Infraroodlamp heeft al positieve reviews ontvangen van gebruikers! Ze zijn vooral enthousiast over de mogelijkheid om de lamp goed te kunnen richten en de stevige bouw van het apparaat. Veel gebruikers hebben ook opgemerkt dat de lamp effectief is bij het verlichten van spierpijn en het bevorderen van spierherstel. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, sommige gebruikers hebben geklaagd over de prijs van het product en het ontbreken van een batterij voor de afstandsbediening.

Kortom, de LIROMA 300W Infraroodlamp is een krachtig en veelzijdig apparaat dat verschillende gezondheidsvoordelen biedt. Het is ontworpen met de nieuwste technologieën om pijnverlichting, verbeterde bloedcirculatie en ontspanning van spieren te bevorderen. Hoewel de prijs misschien aan de hoge kant is, biedt het product wetenschappelijk bewezen voordelen en kan het een goede investering zijn voor mensen die op zoek zijn naar effectieve infraroodtherapie. Dus waar wacht je nog op? Ervaar zelf de voordelen van de LIROMA 300W Infraroodlamp!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. FLEXIE® Infralux 250 Infraroodlamp met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FLEXIE® Infralux 250 Infraroodlamp met

 • list plusBiedt diverse therapeutische voordelen, zoals bevordering van bloedcirculatie, wondgenezing, en ontstekingsvermindering.
 • list plusDimbaarheid, timerfunctie, en flexibele draaiarm voor gemak en flexibiliteit tijdens de behandeling.
 • list plusAanbevolen door specialisten en heeft veiligheidstests doorstaan.

Nadelen FLEXIE® Infralux 250 Infraroodlamp met

 • list plusKan prijzig zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.77
Functionaliteit
8.58
Gebruiksgemak
8.43
Ik ben trots om de FLEXIE ® Infralux 250W infraroodlamp met Phillips warmtelamp aan te bieden, een verlichtende oplossing voor spier- en gewrichtspijn, vermoeidheid, stress en huidproblemen. Met een compleet spectrum van rood lichttherapie en infraroodtherapie, bevordert deze lamp de bloedcirculatie, versnelt wondgenezing en vermindert ontstekingen. Bovendien biedt het een efficiënte warmtetherapie die binnen 15 minuten opwarmt en afkoelt.

Wat deze infraroodlamp echt onderscheidt, is de dimbaarheid, waardoor je de intensiteit kunt aanpassen zonder de lamp te verplaatsen. Met een handige timerfunctie en afstandsbediening biedt het gemak en flexibiliteit tijdens de behandeling. De flexibele draaiarm zorgt ervoor dat je de lamp op elke positie kunt plaatsen, terwijl de verzwaarde kruisbasis stabiliteit biedt en omvallen voorkomt.

Dankzij de hoogwaardige Phillips bulb is de lamp duurzaam en energiezuinig, met slechts €25,09 aan jaarlijkse energiekosten bij dagelijks gebruik van 30 minuten. Het wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke handleiding en installatievideo, waardoor het veilig en gemakkelijk in gebruik is.

De combinatie van rood lichttherapie en infraroodtherapie, met IR-A, IR-B, IR-C straling en zichtbaar rood licht, maakt dit product veelzijdig in gebruik. Hoewel de prijs voor sommige gebruikers een overweging kan zijn, is het een investering in welzijn en gezondheid die de moeite waard kan zijn, gezien de positieve beoordelingen en aanbevelingen van specialisten.

Kortom, de FLEXIE Infralux 250W infraroodlamp met Phillips warmtelamp biedt een uitgebreide en effectieve lichttherapie voor diverse gezondheidsproblemen, met kenmerken zoals dimbaarheid, timerfunctie, energiezuinigheid en aanbevelingen van specialisten. Het is een toonaangevende keuze voor thuisgebruik die je gezond en energiek zal laten voelen na consistent gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. LIROMA® LED Gezichtsmasker 4 Kleuren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LIROMA® LED Gezichtsmasker 4 Kleuren

 • list plusGeavanceerde lichttherapie en infraroodtherapie voor effectieve acnebehandeling en huidverbetering
 • list plusDiverse kleuren met verschillende werkingen voor het aanpakken van verschillende huidproblemen
 • list plusMeegeleverde afstandsbediening voor eenvoudige bediening en kleurverandering

Nadelen LIROMA® LED Gezichtsmasker 4 Kleuren

 • list plusIndividuele resultaten kunnen variëren
 • list plusAanschafprijs kan voor sommige gebruikers een overweging zijn

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.94
Functionaliteit
7.65
Gebruiksgemak
8.53
Ik ben super enthousiast over het Liroma LED-gezichtsmasker! Dit masker is dé oplossing voor een stralende huid en effectieve acnebehandeling. Met verschillende kleuren en functies belooft het masker een echte gamechanger te zijn voor je huidverzorgingsroutine.

Rood licht stimuleert collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. Blauw licht bestrijdt acne-veroorzakende bacteriën, terwijl rood licht ontstekingen vermindert. Geel licht kalmeert en bevordert genezing, en NIR-infraroodlicht verbetert de huidelasticiteit. Het beste van alles? Je bedient het masker eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening.

Liroma staat voor kwaliteit, innovatie en tevreden klanten. Het masker is uitvoerig getest en goedgekeurd door experts en artsen, dus je kunt het met een gerust hart gebruiken. En met gratis retourneren, 24/7 service en 1 jaar garantie, loop je geen enkel risico.

Dit masker is echt een topper! Met zijn geavanceerde technologie, gebruiksgemak en bewezen resultaten, biedt het een complete oplossing voor allerlei huidproblemen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Sanitas SIL 16 Infraroodlamp Geperst

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sanitas SIL 16 Infraroodlamp Geperst

 • list plusDiepgaande warmtetherapie voor effectieve behandeling
 • list plusVerstelbare hoek voor gerichte behandeling op moeilijk bereikbare plekken
 • list plusDraagbaar en compact ontwerp voor gemakkelijk gebruik en opslag

Nadelen Sanitas SIL 16 Infraroodlamp Geperst

 • list plusMogelijk minder geschikt voor langdurige behandelingen vanwege de aanbevolen maximale behandelingsduur

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.62
Gebruiksgemak
7.71
Ik ben enthousiast over de Sanitas SIL 16 Infraroodlamp! Deze lamp is ideaal voor warmtetherapie thuis. Met zijn hoogwaardige geperste glas geeft hij intense warmte af voor optimale resultaten. Het is perfect voor het verbeteren van de bloedsomloop, het ontspannen van spieren en het verlichten van pijn. Of je nu last hebt van spier- of gewrichtspijn, verkoudheid, een onzuivere huid, of gewoon wilt ontspannen, deze infraroodlamp is een geweldige toevoeging aan je wellnessroutine.

Ik ben vooral onder de indruk van de diepgaande warmtetherapie van de Sanitas SIL 16. Met behulp van infraroodstraling dringt de warmte diep in de huid door, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en spieren en gewrichten worden verwarmd. Dit natuurlijke genezingsproces biedt verlichting bij verschillende soorten pijn en kan worden gebruikt als aanvullende therapie bij de behandeling van bepaalde aandoeningen.

Wat ik erg handig vind, is de verstelbare hoek van de lampkop. Met 5 kantelstanden kan ik de infraroodstraling precies richten waar ik het nodig heb, voor een gerichte en effectieve behandeling, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de lamp op te bergen en mee te nemen, zodat ik altijd en overal kan genieten van de voordelen van warmtetherapie.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn ook prioriteiten bij de Sanitas SIL 16. Ik word geadviseerd om altijd mijn ogen te sluiten of de meegeleverde veiligheidsbril te dragen bij gebruik. Bovendien wordt een maximale behandelingsduur van 12 minuten aanbevolen, met een kortere duur in het begin. De lamp wordt geleverd met een beschermende bril en biedt een maximale intensiteit van warmtestraling van 550 W/m2 op 80 cm afstand. Met een gewicht van ongeveer 600 gram is het apparaat handig in gebruik.

Ik ben blij dat de Sanitas SIL 16 Infraroodlamp medisch gecertificeerd is en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, met een adviesafstand van minimaal 80 cm tot het lichaam en een netaansluiting van 220-230V~ / 50-60 Hz. Bovendien biedt Sanitas 2 jaar garantie op dit product, wat getuigt van hun toewijding aan duurzame kwaliteit en klanttevredenheid.

In vergelijking met andere infraroodlampen op de markt, onderscheidt de Sanitas SIL 16 zich door zijn intensieve warmtetherapie, verstelbare hoek, draagbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Hoewel het apparaat mogelijk minder geschikt is voor langdurige behandelingen vanwege de aanbevolen maximale behandelingsduur, is het een uitstekende keuze voor gerichte en effectieve warmtetherapie sessies. Met zijn diepgaande warmtetherapie en verstelbare hoek, biedt de Sanitas SIL 16 Infraroodlamp een uitstekende manier om te ontspannen, pijn te verlichten en de algehele gezondheid te bevorderen. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Philips Infraroodlamp PAR38 IR

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Infraroodlamp PAR38 IR

 • list plusBetrouwbaarheid en snelheid van warmtegeneratie
 • list plusGeschikt als vervanging voor oude lampen
 • list plusPerfect voor gebruik in een puppyren

Nadelen Philips Infraroodlamp PAR38 IR

 • list plusMogelijke kwetsbaarheid bij ruw gebruik

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.61
Functionaliteit
7.35
Gebruiksgemak
7.15
De Philips Infraroodlamp PAR38 IR - 150W E27 230V - Rood 12887415 is echt een krachtpatser! Deze infrarode reflectorgloeilamp is speciaal ontworpen om te presteren onder de meest uitdagende omstandigheden. Met zijn robuuste constructie van hardglas is deze lamp extreem duurzaam en betrouwbaar.

Wat deze lamp echt onderscheidt, is de verbeterde constructie en de focus op het leveren van warmte in zware omstandigheden. Dit maakt hem perfect voor gebruik in bijvoorbeeld je badkamer, waar hij als alternatieve verwarming kan dienen. Ik heb zelfs een gebruiker gehoord die deze lamp gebruikt om zijn gasverwarmde radiator te ontlasten. Dat zegt wel wat! De Philips Infraroodlamp PAR38 IR - 150W E27 230V - Rood 12887415 is in staat om snel warmte te genereren en effectief te functioneren als een verwarmingselement.

Maar dat is nog niet alles! Deze lamp wordt ook gewaardeerd als vervanging voor oude lampen. Ik heb van een gebruiker gehoord dat deze lamp net zo goed is als zijn oude lamp, die al meer dan 30 jaar oud was. Dat is nog eens betrouwbaarheid! Als het gaat om het vervangen van oude lampen, is de Philips Infraroodlamp PAR38 IR - 150W E27 230V - Rood 12887415 een betrouwbare keuze.

Oh, en laten we niet vergeten dat deze lamp ook perfect is voor gebruik in een puppyren. Hoewel er geen specifieke details worden gegeven, kunnen we aannemen dat de lamp in staat is om een comfortabele warmteomgeving te creëren voor die schattige puppy's.

Het belangrijkste voordeel van de Philips Infraroodlamp PAR38 IR - 150W E27 230V - Rood 12887415 is de betrouwbaarheid en de snelheid waarmee hij warmte genereert. Dankzij de robuuste constructie kan deze lamp onder zware omstandigheden werken. Hij is echt geschikt voor verschillende scenario's.

Maar ik moet eerlijk zijn, sommige gebruikers vinden deze lamp een beetje kwetsbaar. Hoewel er geen specifieke details worden gegeven, betekent dit waarschijnlijk dat je voorzichtig moet zijn bij het hanteren ervan om schade te voorkomen.

Al met al is de Philips Infraroodlamp PAR38 IR - 150W E27 230V - Rood 12887415 een betrouwbare infrarode reflectorgloeilamp met geweldige verwarmingsmogelijkheden. Hij kan worden gebruikt in verschillende omgevingen en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn verbeterde constructie en snelle warmtegeneratie is deze lamp een goede keuze voor zowel thuis als op het werk. Hoewel er enige bezorgdheid is geuit over de kwetsbaarheid van de lamp, lijkt dit geen veelvoorkomend probleem te zijn. Kortom, de Philips Infraroodlamp PAR38 IR - 150W E27 230V - Rood 12887415 is een betrouwbare investering voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en duurzame infrarode reflectorgloeilamp.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Beurer IL 35 Infraroodlamp Verstelbare

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beurer IL 35 Infraroodlamp Verstelbare

 • list plusMedische kwaliteit en gecertificeerd

Nadelen Beurer IL 35 Infraroodlamp Verstelbare

 • list plusGewicht van ongeveer 800 gram

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.03
Functionaliteit
7.17
Gebruiksgemak
7.19
Ik ben enthousiast om de Beurer IL 35 infraroodlamp te introduceren, een innovatief apparaat dat zorgt voor aangename warmte om verkoudheid en gespannen spieren te verlichten. Met een vermogen van 150 watt en vijf hoekinstellingen, kan ik deze lamp precies aanpassen aan mijn behoeften. Het geharde glas en de elektronische timer met drie standen en automatische uitschakeling zorgen voor een veilige en zorgeloze ervaring. Bovendien kan ik de behandelingsduur nauwkeurig beheren dankzij de weergave in stappen van 5 minuten.

De stralingswarmte in het infrarode spectrum zorgt voor een weldadig gevoel en bevordert de bloedsomloop, wat bijdraagt aan een betere doorbloeding en het versnellen van de afvoer van afvalstoffen. Dankzij de verstelbare hoekinstellingen kan ik de lamp precies richten op de gewenste plaats voor doelgerichte warmtetherapie.

De Beurer IL 35 infraroodlamp onderscheidt zich door zijn gecertificeerde medische kwaliteit en wordt geleverd met een beschermbril voor veilig gebruik. Met een maximale bestralingssterkte van 550 W/m2 op een afstand van 80 cm, biedt deze lamp een effectieve en efficiënte warmtetherapie. En met 3 jaar garantie ben ik verzekerd van de kwaliteit en toewijding van Beurer aan hoogwaardige producten.

De Beurer IL 35 infraroodlamp is ideaal voor iedereen die op zoek is naar veilige en doeltreffende warmtetherapie voor het verlichten van verkoudheid en gespannen spieren. Het apparaat is eenvoudig aan te passen aan individuele behoeften en biedt een zorgeloze ervaring met de automatische uitschakeling en de weergave van de behandelingsduur. Hoewel het gewicht van ongeveer 800 gram een beperking kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer draagbare optie, biedt de Beurer IL 35 infraroodlamp een uitstekende combinatie van veiligheid, effectiviteit en kwaliteit. Met zijn doordachte ontwerp, medische certificering en verstelbare hoekinstellingen, is dit apparaat een waardevolle aanwinst voor iedereen die op zoek is naar gerichte warmtetherapie. 🌡️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van infraroodlampen. Er zijn namelijk 1455 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!