Bestenu

Beste infraroodlampen - dec. 2022

Met meer dan 94 infraroodlampen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste infraroodlampen op een rij
01Score: 9.1
Beurer IL50 300w
Beurer IL50 300w
Ga naar laagste prjis
02Score: 8.9
Infraroodlamp Infrarood lamp
Infraroodlamp Infrarood lamp
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.6
Sanitas SIL06- infrarood lamp, 5 standen, 100 watt
Sanitas SIL06- infrarood lamp, 5 standen, 100 watt
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.5
Infraroodlamp Warmtelamp voor Gewrichtspijn&Spierpijn Infrarood Lamp- 300Watt
Infraroodlamp Warmtelamp voor Gewrichtspijn&Spierpijn Infrarood Lamp- 300Watt
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.2
Medisana Infraroodlamp 300W IR885
Medisana Infraroodlamp 300W IR885
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Beurer IL21 150w
Beurer IL21 150w
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.3
LIROMA.NL
LIROMA.NL
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.1
Infraroodlamp 275W
Infraroodlamp 275W
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
Anpan
Anpan
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
LIROMA.NL
LIROMA.NL
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Infraroodlamp Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 22, 2021


Heb je spierklachten? Dan kan een goede infraroodlamp je de oplossing hiervoor bieden. Lees hieronder daarom waar je op let bij aankoop van een infraroodlicht!

Waar gebruik je een infraroodlamp voor?

Net zoals een goede daglichtlamp, is een infraroodlamp een vorm van lichttherapie. Een infraroodlamp verlicht niet alleen pijnlijke spieren en rugklachten, maar heeft ook nog andere voordelen. Hoewel deze niet allemaal wetenschappelijk bewezen zijn, zijn er gebruikers die de volgende voordelen ervaren:

  • Littekenvermindering
  • Bevordering van weefselherstel en wondgenezing
  • Verlichting van psoriasisklachten
  • Vermindering van pijn bij ontstekingen
  • Vermindering van stijfheid
  • Verlichting van pijn bij koortsblaasjes (Herpes simplex)
  • Betere nachtrust

Hoe lang moet ik onder een infraroodlamp liggen?

Lees altijd de meegeleverde instructies en gebruik een infraroodlamp bij voorkeur alleen op basis van medisch advies. De meeste lampen hebben verschillende standen waarmee je de lichtintensiteit instelt. Wees hier voorzichtig mee: je huid verbrandt bij hoge instellingen en langdurig gebruik. Gemiddeld is twaalf minuten voldoende als je de lamp gebruikt tegen spierpijn.

Begin altijd op de laagste stand waardoor je huid aan het licht kan wennen. Wil je de lichtintensiteit vergroten, doe die altijd in kleine stapjes om problemen te voorkomen. Begin langzaam, en lig elke keer een beetje langer onder de lamp totdat je je volledige behandeltijd hebt bereikt.

Hoe vaak per dag gebruik ik de infraroodlamp?

Lees voor het gebruik van een infraroodlamp altijd eerst de instructies. In het algemeen gebruik je een infraroodlamp dagelijks. Afhankelijk van je klachten, gebruik je een infraroodlamp meerdere malen op een dag. Overleg het gebruik van een infraroodlamp altijd met een arts.

Kan de huid verbranden onder een infraroodlamp?

Ja, je huid kan verbranden onder de infraroodlamp. Vooral als je nog nooit een infraroodlamp hebt gebruikt, moet je voorzichtig beginnen om verbranding te voorkomen. Lees altijd de instructies voordat je de lamp gebruikt en bouw het gebruik langzaam op. Begin met een paar minuten en kijk hoe je huid reageert.

Pas als je zeker weet dat je huid niet verbrandt na een paar minuten, gebruik je de lamp de volgende keer wat langer.

Kan je een infraroodlamp gebruiken bij huidallergieën?

Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is, hebben veel mensen met huidproblemen baat bij een infraroodlamp. Symptomen van aandoeningen zoals psoriasis verminderen en ook acnésymptomen verbeteren. Naast een infraroodlamp is bijvoorbeeld een goede gezichtssauna ook een passende manier om thuis je huid te behandelen.

Hoe werkt een infraroodlamp precies?

Infraroodlampen worden vooral gebruikt bij spierklachten en pijn in de gewrichten. Door de warmte worden deze soepeler en neemt de pijn en stijfheid af. Een infraroodlicht heeft drie soorten stralingen: namelijk IR-A, IR-B en IR-C.

Een infraroodlamp met IR-A-straling is het meest therapeutisch en dringt het diepste door in de huid. Een infraroodlamp met IR-B-straling dringt minder diep in het weefsel door waardoor deze minder efficiënt is. Een infraroodlamp met IR-C-straling is niet krachtig genoeg om je huid binnen te dringen en wordt vooral gebruikt om de lucht te verwarmen.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische infraroodlamp opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste infraroodlamp ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over infraroodlampen, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle infraroodlampen die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke infraroodlampen het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van infraroodlampen stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan infraroodlampen

De beste infraroodlampen op een rijtje

1 - Beurer IL50 300w

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wanneer je last hebt van pijnlijke spieren neem je misschien snel een pijnstiller. Maar wist je dat de infraroodstraling van de Beurer IL50 hetzelfde effect heeft? Deze warmtestraler straalt IR-A licht uit. Dit is het meest therapeutische infraroodlicht waardoor het licht en de warmte goed doordringen in je spieren. Neem lekker plaats op een comfortabele stoel en richt met de handvatten de warmtestraler op de pijnlijke plek. Je stelt met de timer het gewenste aantal minuten in. Op het scherm lees je het resterende aantal minuten af. Na maximaal een kwartier zijn jouw spieren weer soepel en is de pijn verminderd.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Infraroodlamp Infrarood lamp

Loading..
Ga naar laagste prjis

De RAVEG infraroodlamp van 200Watt is te gebruiken voor meerdere doeleinden. U kunt de lamp gebruiken bij verkoudheid, doorbloeding, spierpijn en voor een betere stofwisseling. Ook bevordert de lamp de collageen en de elastineproductie, dit voorkomt rimpels. De infrarood lichttherapie dringt diep door in de huid om gespannen spieren te ontspannen en de pijn te verminderen. Groot bereik De infraroodlamp heeft een stralingsbereik van 40 cm. Gebieden zoals uw schouder, elleboog, kuit en nek kunt u op die manier effectief behandelen. De lamp is eenvoudig op het te behandelen lichaamsdeel te richten dankzij de 30° draaibare voet voor comfortabel gebruik. UV-straling wordt 100 procent door het keramische glas van de infraloodlamp gehouden Infrarood licht Deze infraroodlamp straalt IR-A uit. Dat is infrarood licht met een korte golf. Dit infrarode licht is de meest therapeutische infraroodstraling. Het dringt tot ongeveer 6 millimeter door in de huid en verlicht zo spierpijn en reumatische pijn. Vermindert klachten Deze infrarood warmtestraler is geschikt voor gebruik bij verkoudheid, spanning, spierpijnd.m.v. het uitstralen van diepwerkende infrarood warmte. De infraroodlamp kan ook gebruikt worden voor cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. Het infrarode licht verwijdt de poriën, zodat crèmes en andere cosmetische producten beter en sneller door de huid worden opgenomen. Na afloop van iedere behandeling zorgt de ingebouwde ventilator voor de nodige afkoeling en dus een lange levensduur van de lamp, zodat u lang plezier zult hebben van de infraroodlamp Voordelen RAVEG infraroodlamp - Verlicht verkoudheid - Verlicht spier- en gewrichtspijn - Zorgt voor een betere doorbloeding - Zorg voor een betere nachtrust - Zorgt voor het verminderen van huidklachten en -aandoeningen - Voorkomt rimpels - Zorgt voor een snellere genezing - Verlicht stress - Voorkomt oververhitting - Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit - Extra veilig gebruik doormiddel van keramische glasplaat Belangrijkste specificaties zijn: ✔ 100% UV-blokkering ✔ 200 Watt ✔ Keramische glasplaat ✔ Tot 30 graden kantelbaar ✔ Bereik 40 cm ✔ Extra lang snoer (2M) ✔ Automatische uitschakeling ✔ Omvalbeveiliging ✔ Actieve ventilatie ✔ 1 jaar garantie Wat u krijgt geleverd: ✔ Nederlandse verpakking op maat ✔ Raveg infraroodlamp ✔ Oogbescherming ✔ Nederlandse handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Sanitas SIL06- infrarood lamp, 5 standen, 100 watt

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Sanitas SIL 06 infraroodlamp verzacht en ontspant spieren en gewrichten. Het heeft een vermogen van 100 Watt en beschikt over vijf standen om deze in elke gewenste positie kan plaatsen. Met deze Sanitas infrarood lamp is een efficiënt medisch hulpmiddel waarmee u probleemgebieden gericht kan aanpakken. Richt de lamp op de nek, de rug of een ander te behandelen lichaamsdeel. Houdt daarbij een afstand van 60 centimeter van de lamp. Een behandeling van 12 minuten is al voldoende om de spierpijn of gewrichtspijn te helpen verminderen. Vaak duurt het een aantal dagen voor spierpijn helemaal weg is, veel mensen hebben regelmatig last van stijve spieren of pijnlijke gewrichten. Infraroodtherapie stimuleert de bloedsomloop en versnelt het genezingsproces. De versnelde bloedsomloop zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en bouw- en voedingsstoffen sneller toegevoerd worden. De infraroodlamp kan ook gebruikt worden voor cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. Het infrarode licht verwijdt de poriën, zodat crèmes en andere cosmetische producten beter en sneller door de huid worden opgenomen. Belangrijkste specificaties zijn: ✔ 100 Watt vermogen ✔ Verstelbaar in 5 standen ✔ Intensief infrarood licht met helende werking bij spierpijn of verkoudheidssymptomen ✔ Stimuleert bloedcirculatie ✔ Verlicht pijn ✔ Afmeting (b x h x d) : 120 x 205 x 165 mm ✔ 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Infraroodlamp Warmtelamp voor Gewrichtspijn&Spierpijn Infrarood Lamp- 300Watt

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je last van rugpijn, spierpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, ontstekingen, depressie of slapeloosheid? Met de Panacea infraroodlamp behandel je al deze gezondheidsklachten eenvoudig, veilig en effectief zonder medicijnen. Ontdek de kracht van infraroodlicht! Infraroodtherapie is een veilige en effectieve manier om pijn en ontstekingen in het lichaam te verminderen met behulp van infrarode straling. Infrarood licht is een onderdeel van het lichtspectrum en zijn onzichtbare golflengten en frequenties die op onze huid als warmte worden ervaren. De Panacea infrarood lamp is precies wat je nodig hebt bij chronische pijn en/of acute pijn. Voordelen Panacea Infrarood Therapie Lamp ✅ Verlicht Chronische pijn & acute pijn ✅ Verzacht pijnlijke gewrichten ✅ Ontspant gespannen spieren ✅ Helpt bij vermoeidheid ✅ Helpt bij depressie ✅ Stimuleert de bloedsomloop & afvoer van afvalstoffen ✅ Verbetert het immuunsysteem ✅ Stimuleert wondgenezing en weefselherstel ✅ Bevordert de haargroei ✅ Houdt psoriasis onder controle ✅ Vermindert huidschade door de zon ✅ Zorgt voor een egalere huid ✅ Helpt bij het reguleren van de slaap ✅ Beschermt tegen oxidatieve stress ✅ Verminderd littekens ✅ Eenvoudig in gebruik & effectief Krachtige en effectieve infrarood lamp - Met 300W infraroodwarmte De Panacea infraroodlamp is een zeer krachtige en effectieve lamp met een hoog wattage. Deze lichttherapie lamp is ideaal bij chronische of acute pijn. Deze infraroodlamp stimuleert de bloedsomloop en helpt bij de afvoer van afvalstoffen die de pijn veroorzaken. De lamp heeft maar liefst 300 Watt in tegenstelling tot veel andere lampen met een lager aantal Watt. Dit is een een zeer effectieve lamp voor het verhelpen en voorkomen van allerlei gezondheidsklachten. Waarom is infrarood licht zo waardevol? De zon zendt allerlei golflengten naar de aarde, ultraviolet licht, zichtbaar licht en infrarood licht. Ultraviolet licht is schadelijk, zichtbaar licht is neutraal en infrarood licht is heelzaam. Infrarood licht dringt diep door via de huid en bereikt alle weefsels van het lichaam. Infraroodtherapie wordt regelmatig gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan gezondheidsproblemen. Met de Panacea infraroodlamp krijg je 100% infrarood licht tot je, waardoor je al het goede van zon ontvang! Infraroodlamp gewrichten, chronische pijn, stress & depressie De energie van infrarood licht wordt in het lichaam gebruikt voor ontelbare stofwisselingsprocessen en helpt bij het verzachten van pijnlijke gewrichten (reuma), chronische pijn, depressie, ontstekingen, een zwakke immuunsysteem, vermoeidheid, en slaapstoornissen. Bij gebrek aan zonlicht of bij gebruik van zonnebrandcreme dringt de heilzame straling van de zon niet door, hierdoor treden regelmatig gezondheidsproblemen op. Gebruik daarom de Panacea infraroodlamp om al deze problemen te behandelen en voorkomen. Infraroodtherapie warmtelamp In tegenstelling tot ultraviolet licht, is infraroodlicht-therapie niet schadelijk voor de huid. De Panacea infrarood warmtelamp verbetert de bloedcirculatie en bevordert de celregeneratie. Deze infraroodlamp maakt gebruik van het meest bruikbare en heilzame infraroodlicht spectrum (lichtgolflengten tussen 780 nm en 1000 μm) en is uitstekend voor het verlichten van pijn en het verminderen en voorkomen van ontstekingen. Tevens is hij ook bijzonder effectief voor het ontspannen van spieren en het sneller herstellen van wonden. Infrarood Lichttherapie Lamp toepassingen Infraroodtherapie wordt toegepast bij chronische of acute pijn als gevolg van artritis, rugklachten, verwondingen, bursitis, carpaal tunnel syndroom, fibromyalgie, neuropathie, ischias, spierspanning en wonden en voor het behandelen van sportblessures, brandwonden, littekens, huidlaesies, oedeem, terugkerende koortsblaasjes, zweren en dermatitis. Eigenschappen van de Panacea Infraroodlamp ✓ 100% infraroodlicht ✓ Met timer ✓ Verstelbare hoek (0°-30°) - Kantelbaar ✓ Bescherming tegen oververhitting Specificaties Panacea Infraroodlamp Bescherming tegen oververhitting Met timerfunctie Frequentie: 50-60 Hz Vermogen: 300W Stralingsbereik: 30-40 cm Afmetingen: 22,5 x 29,2 x 18,7 cm Gewicht: 1,5 kg Bestel de Panacea infraroodlamp voor onmiddellijke pijnverlichting, om allerlei gezondheidsklachten te verhelpen en voor je algehele gezondheid!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Medisana Infraroodlamp 300W IR885

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een behandeling met infrarood licht heeft een helende werking bij o.a. spierpijn, gewrichtspijn of verkoudheidssymptomen. Daarnaast stimuleert infrarood licht de bloedsomloop en verlicht het bepaalde pijnklachten. De IR 855 is dus een zeer nuttige aanvulling wanneer u uw lichaam bij bovenstaande klachten graag wilt ontlasten.De krachtige lamp van maar liefst 300 Watt is een duurzame infrarood-halogeenlamp die snel verlichting zal brengen. Een behandeling van 15 minuten is ruimschoots voldoende en is dan ook de maximaal instelbare tijd van de automatische timer. De lamp is eenvoudig op het te behandelen lichaamsdeel te richten dankzij de 35° draaibare voet voor comfortabel gebruik.Het intensieve licht dringt door in de bovenste huidlagen en wordt door het lichaam omgezet in effectieve warmte, welke de doorbloeding stimuleert. Daarnaast wordt ook de stofwisseling gestimuleerd, waardoor het afweersysteem versterkt wordt en het genezingsproces versneld. De infraroodlamp kan ook gebruikt worden voor cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. Het infrarode licht verwijdt de poriën, zodat crèmes en andere cosmetische producten beter en sneller door de huid worden opgenomen. Na afloop van iedere behandeling zorgt de ingebouwde ventilator voor de nodige afkoeling en dus een lange levensduur van de lamp, zodat u lang plezier zult hebben van de IR 855 van Medisana. -Intensief infrarood licht met helende werking bijspierpijn of verkoudheidssymptomen. -Stimuleert bloedcirculatie -Verlicht pijnAanpasbare voet (35°) -Duurzame lamp (Halogeen) -Aan-/Uit-schakelaar -Instelbare timer (1 tot 15 minuten) Interne ventilator -Handvat -Groot behandeloppervlak Kijk hier voor alle informatie over Medisana.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Beurer IL21 150w

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Beurer IL21infraroodlamp gaat de strijd aan tegen spierpijn. Deze compacte tafellamp straalt IR-B licht uit dat de bovenste lagen van je huid en je spieren verwarmt. Een behandeling van 12 minuten is al genoeg om pijn in je spieren te verminderen. Neem plaats op een comfortabele stoel en zet de lamp aan. Dankzij de 5 verschillende standen richt je de lamp precies op de te behandelen plek. Het licht is UV-vrij en daardoor niet schadelijk voor je huid of ogen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - LIROMA.NL

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je veel last van spanning, stress, acne of spierpijn? De infraroodlamp van Liroma® kan u helpen! De doordringende warmte van de 300 Watt warmtelamp zorgt voor pijnverlichting van gewrichten / rugpijn en bevordert de bloedcirculatie en stofwisseling, waardoor het lichaam zich beter en sneller zal kunnen herstellen. De infraroodlamp kan ook gebruikt worden bij het ontspannen van de spieren of als gezichtsbehandeling voor mensen met huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan acné, psoriasis of eczeem. Voordelen Liroma® infraroodlamp Verlicht spier- en gewrichtspijn Bevordert bloedcirculatie en een goede nachtrust Bevordert het verminderen van huidklachten en -aandoeningen Bevordert genezing Verlicht stress Ontgiftiging/detox Geschikt voor het opwarmen van het lijf Krachtige lamp van 300W IR-A (korte golf infrarood) De infraroodlamp van Liroma heeft een IR-A golflengte. Bij behandeling van spieren en gewrichten met infrarood is een dieptewerking van het infrarode licht belangrijk. In dat geval kun je het beste een infraroodlamp kopen met IR-A (korte golf infrarood). Dit type infraroodstraling dringt tot ongeveer 6 mm door in de huid. Dat kan helpen om spierpijn en gewrichtspijn te verlichten en stimuleert ook nog eens de bloedsomloop. Verlicht pijn Warmtetherapie biedt talrijke voordelen voor verwondingen, ziektes en chronische aandoeningen. Therapie met een infraroodlamp is een populaire behandeling voor o.a. spierpijn en gewrichtspijn. De infraroodlamp is voorzien van IR-a (korte golf infrarood) en is ontworpen om gelokaliseerde warmtebehandelingen te bieden. De warmte dringt tot ongeveer 6 mm door in de huid en zorgt voor het verlichten van pijntjes en is tevens te gebruiken als behandeling voor spit, neuralgie en artritis. Bevordert bloedcirculatie en verhelpt vermoeidheid De warmte van de lamp dringt diep door in het weefsel. Dit bevordert de bloedcirculatie en verlicht direct de pijn. Hierdoor neemt uw mobiliteit toe en ervaart u een betere kwaliteit van beweging. Daarnaast zorgt infraroodstraling voor een totale ontspanning van de spieren, waardoor ook de geest zich ontspant. Slapeloosheid en vermoeidheid worden op deze manier op een natuurlijke wijze tegengegaan. Herstel sneller Laat pijn of blessures u niet weerhouden van de dingen die u graag doet. Versnel uw herstel en profiteer van de pijnverlichtende effecten van infraroodwarmte. Dubbellaagse lampenkap tegen verbranding Het materiaal van de lampenkap is voorzien van roestvrij staal om contact met de lamp en brandwonden te voorkomen. Door de extra gaasafdekking wordt aanraking met de bol afgeschermd. Liroma® Infraroodlamp Vrije plaatsing door de wielen Temperatuurregeling Verstelbare hoogte 360 graden rotatie Flexibele draaiarm Afstandsbediening Timer Krachtige lamp tot 300W Tip; Zorg dat u voldoende drinkt na het gebruik van de lamp. U verliest namelijk meer vocht dan gebruikelijk. Sterke warmteafvoer Het 360 graden ventilatieontwerp verlaagt de temperatuur van de lampbehuizing en verlengt daarmee de levensduur van de lamp. Afstandsbediening De lamp is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee kan de temperatuur en de timer bediend worden, zonder dat u hiervoor hoeft op te staan. Eenvoudig in gebruik De lamp kan 360 graden roteren en u kunt de hoek in stellen zoals u dat wilt. Daarnaast is de lamp in hoogte verstelbaar, zodat elk deel van het lichaam behandeld kan worden. Het product heeft een zinklegering, zodat de lamp stevig blijft staan en niet om kan vallen. De intensiteit is naar eigen keuze in te stellen en door de flexibele arm kan u gericht en makkelijk behandelen. Getest door specialisten De apparaten van Liroma® zijn uitgebreid getest en geselecteerd door specialisten en huisartsen! De werking van onze producten is wetenschappelijk bewezen en 100% veilig voor de huid. Gratis retourneren en 24/7 service Iedereen moet zonder enige risico’s de voordelen van de Liroma® apparaten kunnen ervaren. Bent u niet tevreden en zorgt het product niet voor de gewenste resultaten? Dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop het product gratis retourneren. Daarnaast bieden wij één jaar garantie en bieden wij 24/7 service voor persoonlijk advies. Bestel voor 23:59 uur en profiteer morgen al van de positieve effecten van de infraroodlamp van Liroma® Specificaties Merk; Liroma® Product; Infraroodlamp Materiaal: kunststof + hardware materiaal Lithiumknoopcelbatterij: niet meegeleverd Gewicht; 4,6kg Kleur; wit Volt; AC100-240V Lamp Wattage: 300W Product temperatuur: 0-60 graden Lichtbron: ver-infrarood Hoek verstelbaar: 360 graden willekeurige instelling Werkwijze: regelbare temperatuur Hoogteverstelling: Ja (opheffen van roestvrij stalen buizen) Hoek verstelbaar: Ja (360 ° verstelbare slang) Installatiestappen Verwijder alle onderdelen Draai de basisschroef los Vul de basis met water Zorg dat het apparaat goed stevig staat Trek de telescopische stang eruit voor verlening Doe de lamp aan Vastschroeven

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Infraroodlamp 275W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Flink getraind, last van gewrichten of een continu aanhoudende verkoudheid? Jouw lichaam kan wel wat warmte en zonlicht gebruiken! Helaas is dat niet op bestelling leverbaar. Deze compacte infraroodlamp is gelukkig een nóg effectiever alternatief! Gebruik de warmtelamp slechts een kwartier en ervaar eindelijk verlichting op de lichaamsdelen die het het hardst kunnen gebruiken! Wist je dat infraroodtherapie over de hele wereld een erkende methode is voor pijnbestrijding? Leg je klachten wel altijd even bij je huisarts voor. Herken je deze klachten? ❌ Simpele, kleine bewegingen als het opendraaien van de kraan of iets optillen lijken ineens heel zwaar. ❌ Je hebt een verkeerde beweging gemaakt of te lang in een bepaalde houding gezeten, waardoor je last hebt van je spieren en gewrichten. ❌ ‘s Nachts schiet je nogal eens wakker van een onverklaarbare pijn in je lichaam. ❌ Je bent actief aan het sporten en wil tussendoor sneller van je spierpijn af ❌ Je ervaart continu verkoudheidsklachten en bent er klaar mee om hoestdrankjes of pilletjes te slikken Kortom, jouw lichaam verlangt naar een beetje verlichting! Check? Deze infraroodlamp komt als geroepen! Maar wist je dat je de warmtelamp ook preventief kunt gebruiken? Met slechts 15 minuten gebruik houd je je gewrichten continu soepel en voorkom je lichamelijke klachten. Vul de voet van de lamp met water om het gewicht stabiel te houden, zoek een lekker plekje om comfortabel te kunnen zitten of liggen en laat de lamp zijn werk doen. Een infraroodlamp verlicht je leven: letterlijk en figuurlijk Onze infraroodlamp wordt niet alleen bij spier- en gewrichtspijn gebruikt, maar is ook ideaal voor een gevoelige huid, problemen met het afweersysteem of een genezingsproces. Een mooie bijkomstigheid? De warmte zorgt ook nog eens voor een portie ontspanning! De warmtelamp verlicht je leven letterlijk en figuurlijk: ✔ Geen spier- en gewrichtspijn meer ✔ Een betere doorbloeding ✔ Een verbeterd afweersysteem ✔ Stimulatie van je genezingsproces ✔ Legt je poriën bloot voor diepere reiniging of optimale opname van dag- en nachtcreme Zo werkt een infrarood warmtelamp Huis-, tuin- en keukenmiddelen tegen spier- en gewrichtspijn zijn vaak een warm bad, een sauna, warmtepleisters of warmte spray. De overeenkomst mag duidelijk zijn: warmte! Infrarood is een straling die je zelf met het blote oog niet kunt zien, maar wel kunt voelen. Een goede en krachtige infraroodlamp zorgt namelijk voor oppervlakkige warmte wat door ons lichaam wordt omgezet in effectieve warmte. Dít zorgt voor een betere bloedsomloop en verlicht zo onder andere spier- en gewrichtspijn. Specificaties: ✔ Kleur: wit ✔ Met water vulbare lampenvoet voor stabiliteit ✔ Gewicht 3 kg ✔ Vermogen 275W ✔ In hoogte verstelbaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Anpan

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Merk: Anpan Alle productspecificaties Infrarood FIR voor pijnverlichting en ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van het superieure Ver-Infrarode straling. Deze dringt diep door en heeft een natuurlijke en betere wisselwerking met de lichaamscellen dan gewoon infrarood straling. Ver-Infrarode stralingswarmte geeft pijnverlichting en meer soepelheid bij mensen met artrose, reumatische pijnen, fybromyalgie, gewrichtspijnen, bechterew etc. Ook fijn na het sporten. Veilig en gemakkelijk in gebruik, wordt nooit te warm door de instelbare temperatuursregelaar tot 50 C. en met timer tot 90 minuten. Infrarode straling werkt diep door, veel dieper dan de bekende rode lamp. U ligt comfortabel terwijl de infrarode warmte een weldadige en ontspannende invloed heeft op uw hele lichaam. Vooral spieren, pezen en gewrichten hebben hier baat bij. Geschikt voor gebruik op bed of in een comfortabele stoel. Ook heel geschikt voor een massagetafel De temperatuur is maar één aspect van FIR ver-infrarood straling. De ver infrarood functie werkt ook al zet je hem op 35 graden. Het dringt even ver door en heeft nog steeds de microfunctie. De infrarood deken is geschikt voor iedereen, groot of klein, mens of dier. De buitenkant wordt niet heet. Positieve effecten op het lichaam: pijnverlichting bevordert soepele spieren en gewrichten bevordert de afvoer van afvalstoffen ondersteunt het herstel van lichaamscellen zorgt voor ontspanning bevordert een goede nachtrust goede doorbloeding Het hele oppervlak van de deken straalt ver infrarode stralingswarmte uit. Ze bevat geen losse verwarmingselementen die maar een stukje van de deken verwarmen. Far Infrared met temperatuurcontrole over het hele lichaam. Voor gebruik in salons en spa's maar zeker ook voor thuis, Veiligheid. Ultra-low volts (DC 36V) wordt in dit systeem toegepast en is absoluut veilig. Safety Zelf met een normale AC stroom (hoog voltage) gebruik. Safety Water proof zacht flexibel materiaal. ( UL specification ) Safety De verwarmingsdraden zijn zo ontworpen dat ze kunnen trekken en buigen. Buitenkant zilvergrijs Binnenkant zachtgroen. Af te nemen met vochtige doek. Waterbestendig. 60 x 150 cm. Invoer 220-240 Volt 50 Hrz Gebruik 110 Watt Lengte snoer 195 cm PAS op. Dit is geen alternatief voor een electrische deken. De FIR infrarood warmte werkt ook heel anders dan die van een electrische deken. De laatste geeft warnte af maar heeft geen therapeutische effecten. RETOUR voorwaarden. Het artikel moet zichtbaar ongebruikt zijn en compleet met de handleiding. Geachte klant Wij zijn heel blij met een eventuele bestelling van u. Maar voor uw besteld, wilt u a.u.b. de specificaties, maat, temperatuur etc van het product doorlezen. Dit om onnodig retour zenden te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - LIROMA.NL

Loading..
Ga naar laagste prjis

De dubbele infraroodlamp van Liroma® is goed te gebruiken bij spanning of spierpijn. De doordringende warmte van de in totaal 600 Watt warmtelamp zorgt voor pijnverlichting van gewrichten en bevordert de bloedcirculatie en stofwisseling, waardoor het lichaam zich beter en sneller zal kunnen herstellen. De infraroodlamp kan ook gebruikt worden bij het ontspannen van de spieren of als gezichtsbehandeling voor mensen met huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan acné, psoriasis of eczeem. De warmte intensiteit en de timer kunnen gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening worden ingesteld naar wens, zodat u zorgeloos kunt genieten van de heerlijke behandeling. Voordelen Liroma® Dubbele infraroodlamp Verlicht spier- en gewrichtspijn Bevordert bloedcirculatie en een goede nachtrust Bevordert het verminderen van huidklachten en -aandoeningen (acné, psoriasis of eczeem) Bevordert genezing Verlicht stress Ontgiftiging/detox Geschikt voor het opwarmen van het lijf Krachtige lampen van in totaal 550W IR-A (korte golf infrarood) De infraroodlamp van Liroma heeft een IR-A golflengte. Bij behandeling van spieren en gewrichten met infrarood is een dieptewerking van het infrarode licht belangrijk. In dat geval kun je het beste een infraroodlamp kopen met IR-A (korte golf infrarood). Dit type infraroodstraling dringt tot ongeveer 6 mm door in de huid. Dat kan helpen om spierpijn en gewrichtspijn te verlichten en stimuleert ook nog eens de bloedsomloop. Verlicht pijn Warmtetherapie biedt talrijke voordelen voor verwondingen, ziektes en chronische aandoeningen. Therapie met een infraroodlamp is een populaire behandeling voor o.a. spierpijn en gewrichtspijn. De infraroodlamp is voorzien van IR-a (korte golf infrarood) en is ontworpen om gelokaliseerde warmtebehandelingen te bieden. De warmte dringt tot ongeveer 6 mm door in de huid en zorgt voor het verlichten van pijntjes en is tevens te gebruiken als behandeling voor spit, neuralgie en artritis. Bevordert bloedcirculatie en verhelpt vermoeidheid De warmte van de lamp dringt diep door in het weefsel. Dit bevordert de bloedcirculatie en verlicht direct de pijn. Hierdoor neemt uw mobiliteit toe en ervaart u een betere kwaliteit van beweging. Daarnaast zorgt infraroodstraling voor een totale ontspanning van de spieren, waardoor ook de geest zich ontspant. Slapeloosheid en vermoeidheid worden op deze manier op een natuurlijke wijze tegengegaan. Dubbellaagse lampenkap tegen verbranding Het materiaal van de lampenkap is voorzien van roestvrij staal om contact met de lamp en brandwonden te voorkomen. Door de extra gaasafdekking wordt aanraking met de bol afgeschermd. Liroma® Infraroodlamp Maximale hoogte 160cm Vrije plaatsing door wielen Temperatuurregeling Verstelbare hoogte 360 graden rotatie Flexibele draaiarm Afstandsbediening Timer Tip; Zorg dat u voldoende drinkt na het gebruik van de lamp. U verliest namelijk meer vocht dan gebruikelijk. Sterke warmteafvoer Het 360 graden ventilatieontwerp verlaagt de temperatuur van de lampbehuizing en verlengt daarmee de levensduur van de lamp. Afstandsbediening De lamp is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee kan de temperatuur en de timer bediend worden, zonder dat u hiervoor hoeft op te staan. Eenvoudig in gebruik De lamp kan 360 graden roteren en u kunt de hoek in stellen zoals u dat wilt. Daarnaast is de lamp in hoogte verstelbaar, zodat elk deel van het lichaam behandeld kan worden. Het product heeft een zinklegering, zodat de lamp stevig blijft staan en niet om kan vallen. De intensiteit is naar eigen keuze in te stellen en door de flexibele arm kan u gericht en makkelijk behandelen. Getest door specialisten De apparaten van Liroma® zijn uitgebreid getest en geselecteerd door specialisten en huisartsen! De werking van onze producten is wetenschappelijk bewezen en 100% veilig voor de huid. Gratis retourneren en 24/7 service Iedereen moet zonder enige risico’s de voordelen van de Liroma® apparaten kunnen ervaren. Bent u niet tevreden en zorgt het product niet voor de gewenste resultaten? Dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop het product gratis retourneren. Daarnaast bieden wij één jaar garantie en bieden wij 24/7 service voor persoonlijk advies. Bestel voor 23:59 uur en profiteer morgen al van de positieve effecten van de infraroodlamp van Liroma® Onze producten zijn merk en model geregistreerd bij het BOIP. Wij zijn de enige in Nederland die dit mogen verkopen. Specificaties Merk; Liroma® Product; Infraroodlamp Materiaal: kunststof + hardware materiaal Gewicht; 2,6kg Kleur; wit Volt; AC100-240V Lamp per stuk Wattage: 300 (totaal 600W) Product temperatuur: 0-60 graden Lichtbron: ver-infrarood Hoek verstelbaar: 360 graden willekeurige instelling Werkwijze: regelbare temperatuur Hoogteverstelling: Ja (opheffen van roestvrij stalen buizen) Hoek verstelbaar: Ja (360 ° verstelbare slang) Installatiestappen Verwijder alle onderdelen Draai de basisschroef los Zorg dat het apparaat goed stevig staat Trek de telescopische stang eruit voor verlening Doe de lamp aan Vastschroeven

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van infraroodlampen. Er zijn namelijk 94 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste