Bestenu

Beste gezichtssauna - dec. 2022

Met meer dan 207 gezichtssauna op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste gezichtssauna in een handige lijst
01Score: 9.9
Carmen FS2800
Carmen FS2800
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Vulpes HealthCare® Aerosoltoestel
Vulpes HealthCare® Aerosoltoestel
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.6
Gezichtssauna
Gezichtssauna
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
Relaxing Gelmasker Voor Ogen
Relaxing Gelmasker Voor Ogen
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
WBTT® Vernevelaar Inhalator
WBTT® Vernevelaar Inhalator
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.6
HMerch™ Ultrasone Vernevelaar – Aerosoltoestel – Inhalator – Waterverstuiver
HMerch™ Ultrasone Vernevelaar – Aerosoltoestel – Inhalator – Waterverstuiver
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
Peach Beauty Gezichtsstomer
Peach Beauty Gezichtsstomer
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
LifeGoods Gezichtssauna
LifeGoods Gezichtssauna
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Creartix®
Creartix®
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
LECTRIK Inhalator
LECTRIK Inhalator
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze fantastische gezichtssauna reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste gezichtssauna ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over gezichtssauna, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle gezichtssauna die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke gezichtssauna het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van gezichtssauna stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Producten die soortgelijk zijn aan gezichtssauna

De beste gezichtssauna in een makkelijke lijst

1 - Carmen FS2800

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Carmen FS2800 Perfect Steam gezichtsstomer heeft een dubbele functie; het kan gebruikt worden als een gezichtsstomer of als neusmasker! Je poriën gaan open staan en je huid wordt diep gereinigd. Wanneer je vaak last hebt van verstopte neusholten, dan kan deze sauna heel prettig zijn. Het maakt de luchtwegen vrij, zodat jij weer vrij kunt ademen. Het voorgevormde gezichtsmasker zorgt voor extra comfort. De gezichtsstomer is daarnaast voorzien van een eenvoudig te vullen waterreservoir, controlelampje, maatbeker en aan-/uit schakelaar. Het waterreservoir mag alleen met water gevuld worden dus niet met andere vloeistoffen zoals etherische oliën en/ of aromatische oliën. De Perfect Steam heeft in het gezichtsmasker gedeelte een stoombeschermer. Het waterreservoir is van roestvrijstaal. Eenvoudig te vullen met water Dubbele functie Maatbeker Comfort: voorgevormd gezichtsmasker Is stomen goed voor je huid? Ja! Het is heel goed om je gezicht eens grondig te reinigen en een “boost” te geven met een stoombehandeling. Doordat je je gezicht stoomt, zweet je alle viezigheid uit je poriën. Dit klinkt vies, maar zorgt ervoor dat je een schone, gereinigde huid krijgt! Wanneer je je gezicht stoomt gaan je poriën open, waardoor het vuil de poriën zal verlaten. Doordat het vuil uit je poriën is, zullen mee-eters en puistjes minder snel voorkomen en verdwijnen. Veel mensen hebben last van mee-eters en onzuiverheden op de neus, met de bijgeleverde neusmasker van de Carmen Perfect Steam kom je hier gemakkelijk vanaf. Ook voor de doorbloeding is het goed om je gezicht eens te stomen. Hierdoor stroomt het bloed extra goed door de haarvaatjes en word je gezicht goed doorbloed. Het is belangrijk dat je na een stoombehandeling je gezicht wast met koud water zodat de poriën zich weer sluiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Vulpes HealthCare® Aerosoltoestel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb jij of je kind last van astma, verkoudheid, keelpijn, koorts of andere vervelende luchtwegklachten? Dan wil je dat natuurlijk zo effectief en zo snel mogelijk behandelen. Dankzij de draagbare ultrasone vernevelaar van Vulpes HealthCare® is dat mogelijk. De inhalator helpt tegen alle bovenstaande klachten, is zeer compact, geschikt voor alle leeftijden en vrijwel bijna geluidloos. Helpt tegen luchtwegklachten De draagbare vernevelaar van Vulpes HealthCare® opent je luchtwegen waardoor klachten van verkoudheid, astma, keelpijn, koorts en andere luchtwegklachten zullen verminderen of in het beste geval zelfs verdwijnen. Ook zullen water en medicijnen beter geabsorbeerd worden door de vernevelaar, ideaal dus! Geschikt voor alle leeftijden De vernevelaar is geschikt voor alle leeftijden, dus voor zowel kinderen, baby's en volwassen. Je krijgt twee maskers geleverd voor kinderen en volwassenen, plus één masker speciaal voor baby's. Iedereen kan dus gebruik maken van de vernevelaar van Vulpes HealthCare® De Ultrasone Vernevelaar van Vulpes HealtCare®: ✅ Helpt tegen verschillende luchtwegklachten ✅ Geschikt voor alle leeftijden ✅ Werkt door middel van batterijen of USB kabel ✅ Compact en draagbaar ✅ Makkelijk overal mee naar toe te nemen ✅ Geluidloos ✅ 2 Modus voor optimaal gebruik voor jou en je kind ✅ Nederlandse Handleiding/E-book Werkt door middel van batterijen en USB kabel Je kunt de vernevelaar gebruiken door middel van batterijen en of gebruiken door de meegeleverde USB kabel aan te sluiten. De batterijen zorgen ervoor dat de vernevelaar mobiel is en dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Wat je van ons ontvangt: ✔️ Mondstukken ✔️ Tussenkop ✔️ Dopje ✔️ Masker voor kinderen ✔️ Masker voor volwassenen ✔️ Masker voor Baby’s ✔️ USB kabel 100% klanttevredenheid Bij Vulpes Shipment staat u als klant centraal, wij streven naar 100% klanttevredenheid. Omdat wij er zeker van zijn dat u zeer te spreken zal zijn over de vernevelaar, bieden wij u tot en met 30 dagen na uw aankoop de mogelijkheid om uw product te retourneren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Gezichtssauna

Loading..
Ga naar laagste prjis

INHALATOR Dankzij de aparte neus inhalator, kunt u essentiële oliën gebruiken om een verstopte neus te verlichten en de luchtwegen vrij te maken. ANTI-AGING U krijgt een frisse en gehydrateerde huid. Omdat uw huid grondig is schoongemaakt, heeft u weer een jong en stralend gezicht. CLEANER Het regelmatige gebruik van MEASTEAM helpt bij het verwijderen van zwarte punten en andere onzuiverheden, stimuleert de bloedsomloop van het gezicht en maakt uw huid zachter en stralender NORMES CE Plastimea heeft de gezichtssauna en de MEASTEAM inhalator ontwikkelt om te beantwoorden aan de nieuwe Europese normen van kracht sinds 2011 en 2014 : EMC - Electromagnetic Compatibility 2014/30/UE, LVD - Low Voltage Directive 2014/35/UE, ROHS - Restriction of Hazardous Substances Directive 2011/65/UE GARANTIE 2 ANS De gezichtssauna Measteam® heeft 2 jaar garantie Waarom zou u kiezen voor onze gezichtssauna? ✔ SNELHEID : Het water kookt in ongeveer 3 minuten en er zijn 3 verschillende intensiteiten niveaus ( afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid) ✔ MULTIFUNCTIONEEL : MEASTEAM kan gebruikt worden met alle soorten essentiële oliën als inhalator en als gezichtssauna. Voeg 2 druppels essentiële olie toe in het waterreservoir voor het koken. Hoe moet je de MEASTEAM gebruiken ? 1- Uw gezicht zorgvuldig met water schoonmaken voordat u de stomer gebruikt. 2- Giet 40 ml helder water in het reservoir van de gezichtssauna met behulp van het maatbekertje 3- Kies voor de gezichtssauna of de neusinhalator 4- Kies de kookkracht (1 of 2) 5- Plaats na 3 minuten, uw gezicht gedurende 1 minuut boven de Measteam (de tijd is afhankelijk van uw gevoeligheid) 6- U kunt nu gemakkelijk de zwarte punten verwijderen voor een vergrotende spiegel, met behulp van een schone doek of een zakdoek. 7- Deze behandeling meerdere keren herhalen om uw hele gezicht schoon te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Relaxing Gelmasker Voor Ogen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit verkoelend en rustgevend gel oogmasker met gaten zorgt voor verlichting en een heerlijk ontspannen gevoel na een lange dag werken. De aanwezige gel zorgt voor dat de temperatuur langer behouden wordt dan gebruik van oogmaskers op waterbasis. Niet alleen bij vermoeide ogen maar ook bij het wegwerken wallen of donkere kringen rondom je ogen is dit oog masker een goed werkend hulpmiddel. Het gel oogmasker kan zelfs verlichtend werken bij spanningshoofdpijnen. Verkoeld werkt het gel oog masker bij: hoofdpijn, migraine, vermoeide ogen, opgezwollen ogen. Hoe te gebruiken Voor koud gebruik van het oog masker koel je het oogmasker gedurende 1 uur in de koelkast of gedurende 10-15 minuten in de vriezer. Na gebruik kan het oogmasker worden afgespoelt onder lauw water en kunt u het eindeloos hergebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - WBTT® Vernevelaar Inhalator

Loading..
Ga naar laagste prjis

✅ Geschikt voor jong en oud ✅ Gecertificeerd ✅ Licht en compact ✅ Incl. 3 mondstukken Met de Inhalator van WBTT® behandel je effectief en snel klachten van astma, verkoudheid, keelpijn, koorts en andere luchtwegklachten. Deze inhaler is draagbaar, compact en vrijwel geluidloos. Een vernevelaar is een elektrisch apparaat waarmee je medicijnen kunt inhaleren. Het medicijn is opgelost in een vloeistof. Het apparaat zet deze medicijnoplossing om in nevel of mist. Je ademt de nevel in via een mondstuk (of een neus/mondmasker). Het vernevelde medicijn komt zo gemakkelijk in de luchtwegen. Vernevelen is geschikt voor jong en oud. Medicijnen die verneveld kunnen worden, zijn onder meer ontstekingsremmers, slijmoplossers, luchtwegverwijders en antibiotica. voordelen van deze vernevelaar inhalator: Compact design Vrijwel geluidloos Makkelijk mee te nemen Mondstuk voor kinderen én volwassenen Geschikt voor alle leeftijden Eenvoudig in gebruik Jij staat als klant centraal, wij streven naar 100% klanttevredenheid. Omdat wij er zeker van zijn dat de vernevelaar je zal bevallen, bieden wij je tot en met 30 dagen na je aankoop de mogelijkheid om je product te retourneren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - HMerch™ Ultrasone Vernevelaar – Aerosoltoestel – Inhalator – Waterverstuiver

Loading..
Ga naar laagste prjis

Effectief en snel behandelen van jouw luchtwegklachten? Dat kan met onze Ultrasone Vernevelaar. Astma, verkoudheid, keelpijn, koorts, bronchitis of andere klachten, met behulp van de geruisloze inhalator wordt het innemen van jouw medicatie veel gemakkelijker. Ondervind jij luchtwegklachten of kunt je niet goed inhaleren? Met onze ultrasone vernevelaar hoef jij geen kracht te zetten bij het inhaleren en doet het apparaat het werk voor jou. Jij hoeft je alleen maar te focussen op je ademhaling. Door gebruik van onze inhalator zullen jouw luchtwegen zich meer openen en ervaar je een toename aan zuurstof. Jouw klachten als astma, verkoudheid, keelpijn of bronchitis zullen verminderen of zelfs compleet verdwijnen. Water en medicijnen zullen door de speciale ultrasone technologie beter worden geabsorbeerd. Eigenschappen & Voordelen ✅Compact en discreet – De vernevelaar is zeer compact, draagbaar en vrijwel compleet geruisloos. Ben jij op reis of ga je een dagje weg, je neemt de inhalator eenvoudig mee in jouw tas. De inhalator is vrijwel geruisloos en daarom ook in een rustige ruimte of in de avonduren te gebruiken zonder dat jij anderen tot last bent. ✅Vermindert luchtwegklachten – Onze inhalator doet het werk voor jou, waardoor jij je alleen nog maar hoeft te concentreren op jouw ademhaling. Door de speciale ultrasone technologie wordt water en medicatie beter geabsorbeerd en zullen jouw luchtwegklachten als astma, verkoudheid, keelpijn en bronchitis verminderen of zelfs verdwijnen! Je zal al snel verschil merken en een bevrijdend gevoel ervaren. ✅Multifunctioneel bruikbaar - De vernevelaar is geschikt voor alle leeftijden en wordt geleverd met twee maskers. Één voor kinderen en één voor volwassenen. Zo kan iedereen binnen het gezin gebruik maken van de inhalator. Werkt door middel van batterijen en USB-kabel Onze inhalator is te gebruiken door middel van de meegeleverde USB-kabel of batterijen (niet meegeleverd). Inhoud ✔️ Mondstuk ✔️ Tussenkop ✔️ Dopje ✔️ Masker voor kinderen ✔️ Masker voor volwassenen ✔️ USB-kabel DISCLAIMER: Wij geven geen toestemming voor het gebruik van onze afbeeldingen en teksten. Op zowel de afbeeldingen als teksten rust auteursrecht. HMerch staat voor 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Problemen of opmerkingen over het product? Neem contact met ons op! Wij doen er alles om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Peach Beauty Gezichtsstomer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Neem een moment voor jezelf met deze innovatieve gezichtssauna met stoomfunctie. Deze facial steamer opent en reinigt de poriën tot het diepste niveau, en helpt de luchtwegen vrij te maken als je last hebt van verkoudheid. Het ‘ouderwetse’ stoomprincipe dus, maar dan in een vernieuwend jasje en in een comfortabel ontwerp. Je plaatst simpelweg je gezicht in de houder en de stoom doet de rust. Helpt ook tegen mee-eters en puistjes! De voordelen van een gezichtssauna Het ‘klassieke’ stomen – een bak met heet water vullen, een handdoek om je hoofd gooien en boven de bak gaan hangen – is al even oud als effectief. Een natuurlijker schoonheidsritueel ga je niet krijgen: meer dan alleen het dampende water komt er namelijk niet aan te pas. De stoom verwamt de huid en opent de poriën. Hierdoor zweet je het vuil uit de poriën gemakkelijk uit en wordt de huid diep gereinigd. Deze facial steamer doet precies hetzelfde, maar dan zonder het gedoe met een bak water en een doek. Hierdoor reinig je snel en effectief je huid en voorkom je puistjes en mee-eters door verstopte poriën. Zo gebruik je de gezichtssauna Voordat je de gezichtssauna gaat gebruiken, is het raadzaam om je gezicht goed te wassen met water. Dit opent de poriën al op een oppervlakkig niveau en zorgt ervoor dat het grove vuil al verwijderd wordt Daarna vul je het waterreservoir van de gezichtsauna met water (60 ml) en laat het 3 minuten opwarmen Laat je gezicht rusten in het daarvoor bestemde masker, en de stoom doet de rest Verbetert je huid en de opname van gezichtsproducten Na het stomen worden crèmes en lotions veel beter opgenomen door de huid, doordat de poriën nog open staan. Ook een bijkomend voordeel: het stomen stimuleert de bloedsomloop Stomen met de facial steamer bij verkoudheid Ben je verkouden, of heb je last van hooikoorts? Ook dan kan de gezichtssauna helpen. Wanneer de stoom namelijk de neusholte binnendringt, komt vastzittend slijm los. Daardoor worden neus en luchtwegen vrijgemaakt en kunnen benauwdheid en een drukkend gevoel op de borst minder worden. Specificaties Inhoud waterreservoir: 60 ml Werkt met stroomkabel in stopcontact 2 verschillende opzetstukken voor neus en gezicht 1 verwarmingsstand In de verpakking Peach Beauty Gezichtsstomer 2 opzetstukken voor neus en gezicht

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - LifeGoods Gezichtssauna

Loading..
Ga naar laagste prjis

Transformeer ook je huid op natuurlijke wijze! Kies voor een stralende huid en verbeter huidproblemen met de LifeGoods gezichtssauna. De gezichtssauna is uitgerust met nano-ionische stoomtechnologie. Deze stoom is 4000 keer fijner en 10 keer effectiever dan normale stoom. Ook wordt de stoom gesteriliseerd met UV-licht voordat het je huid bereikt, zo kun je super steriel je hele gezicht tot wel 15 minuten stomen. Tevens wordt de gezichtsstomer geleverd met een 4-delig blackhead-removerset om mee-eters te verwijderen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een gezonde, natuurlijk en schone huid. Natuurlijke huidverzorging Een gezichtssauna maakt enkel gebruik van gesteriliseerde (water)stoom en is 100% vrij van chemicaliën en bacteriën. Dit maakt het de ideale natuurlijke (diepe) gezichtsreiniging die veilig is voor wekelijks gebruik. Het stomen van het gezicht opent de poriën, verbetert de bloedcirculatie en hydrateert de huid. Dit op zich is al fijn en helend voor de huid. Echter, stomen kan ook worden gebruikt om je gezicht te prepareren voor verdere behandelingen met natuurlijke verzorgingsproducten. Vergeet dus chemische gezichtsmaskers en verzorgingsproducten die je huid kunnen beschadigen of verouderen. Ervaar zelf de helende en aangename werking van natuurlijke stoomtherapie met de LifeGoods gezichtssauna. LifeGoods gezichtssauna: ▶ Verbeter diverse huidproblemen ▶ Met blackhead-removerset ▶ Natuurlijke huidverzorging ▶ Nano-Ionische stoom ▶ 15 minuten stomen ▶ UV-licht sterilisatie ▶ 10x effectiever Huidproblemen Stomen is zinvol voor zowel een ‘gezonde’ huid als voor een probleemhuid. Zo kan stomen helpen bij diverse huidproblemen. Onder andere bij een droge huid, acne, mee-eters, pigmentvlekjes, of huidveroudering. Door de stoom van de LifeGoods gezichtssauna wordt de buitenste huidlaag van je gezicht weker en zachter, hierdoor kunnen dode huidcellen, mee-eters en ander vuil makkelijker worden verwijderd. Ook verbetert de bloedcirculatie en wordt de huid gehydrateerd. Daarbovenop neemt je huid beter voedende (natuurlijke) crèmes op, omdat je poriën meer open gaan staan vanwege de warmte. Nano-Ionische stoomtechnologie De LifeGoods gezichtssauna is uitgerust met nano-ionische stoomtechnologie. Nano-ionische stoom genereert negatief geladen ionische deeltjes die tot wel 20 maal kleiner zijn dan een menselijke cel. De poriën van de huid kunnen door deze stoom makkelijker worden opgenomen. Het grondig reinigen met behulp van nano-ionische stoom is daarom 10 keer effectiever dan het reinigen met normale stoom! UV-licht sterilisatie Je gezicht reinigen is vrij zinloos als je direct nieuwe bacteriën in de huidporiën laat komen. Het UV-licht van de gezichtssauna steriliseert de stoom die de machine uitblaast. Dit is een chemicaliën-vrij proces waarbij bacteriën worden gedood die mogelijk kleine huidinfecties en verstoppingen veroorzaken. Inclusief blackhead-remover set Het gezicht stomen opent de poriën en prepareert je huid voor verdere behandelingen. Een goed moment bijvoorbeeld om ophopingen van overtollig talg te verwijderen. Met behulp van de vierdelige blackhead-remover set kun je voorzichtig op een hygiënische manier puistjes, pukkels en mee-eters verwijderen. De set biedt vier verschillende kopstukjes die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Bij gebruik van de acneset adviseren we gebruik te maken van gezuiverd of gedestilleerd water. Desinfecteer de kopstukjes altijd voor gebruik en verdiep je in het gebruik van de removers alvorens je deze gebruikt. CE-markering Met de LifeGoods gezichtssauna verzorg je je huid op een veilige manier. De gezichtssauna heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik. Specificaties: ✔ Merk: LifeGoods ✔ Inhoud Verpakking: 1 x Facial Steamer, 1 x 4-delige Acne set, 1 x gebruiksaanwijzing ✔ Materiaal: ABS en PA66 ✔ Kleur: Wit ✔ Afmetingen: 14 cm x 11 cm x 24 cm ✔ Gewicht: 600 gram ✔ Luchtvochtigheid: 90% ✔ Stoom temperatuur: 40 °C ✔ Capaciteit watertank: 70 ml ✔ Tijdsduur: 10-15 min ✔ Voltage: 220V ~ 50Hz/60Hz ✔ Wattage: 280W ✔ BPA-vrij: Ja ✔ Gebruiksadvies: Wekelijks, te vaak stomen kan uitdrogend zijn voor je huid ✔ Tip: Gebruik gezuiverd water of gedestilleerd water voor het beste resultaat ℹ Let op! Bij ernstige huidproblemen zoals heftige acne adviseren wij eerst contact op te nemen met een dermatoloog of schoonheidsspecialist.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Creartix®

Loading..
Ga naar laagste prjis

✅ Snel en effectief vernevelen ✅ Stil: maakt vrijwel geen geluid ✅ Innovatief design en lichtgewicht ✅ Inclusief 3 mondstukken (ook voor kinderen) De Creartix Ultrasone vernevelaar is compact en zo licht als een veertje. Voor een snelle verneveling van uw medicatie, waar en wanneer u maar wilt. De draagbare Creartix-vernevelaar met mesh is snel, effectief en gemakkelijk te gebruiken. Hij is ontworpen om de behandeltijd te verkorten met 25%, zodat uw medicatie snel kan worden geleverd. De Creartix vernevelaar is nagenoeg geruisloos, klein, draagbaar, discreet en kan overal worden gebruikt. Belangrijkste eigenschappen van de Creartix™ Ultrasone Vernevelaar: Snel en effectief vernevelen, thuis en onderweg Stil: maakt vrijwel geen geluid Innovatief design en lichtgewicht Helpt tegen luchtwegklachten De draagbare vernevelaar opent je luchtwegen waardoor klachten door verkoudheid, astma, keelpijn, koorts en andere luchtwegklachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Water en medicijnen zullen beter geabsorbeerd worden door de vernevelaar. Geschikt voor alle leeftijden De inhalator / vernevelaar is geschikt voor alle leeftijden, er worden twee maskers bijgeleverd, eentje voor kinderen en de ander voor volwassenen. Creartix staat voor 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Problemen of opmerkingen met het product? Neem gerust contact op via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Niet tevreden? Geld terug.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - LECTRIK Inhalator

Loading..
Ga naar laagste prjis

De belangrijkste route in jouw lichaam is ongetwijfeld de luchtweg. Niet meer dan logisch dat je daar goed voor wilt zorgen. Met de Ultrasone Vernevelaar van LECTRIK® bent u op de goede weg. Voor de draagbare, geruisloze, compacte, snelle en effectiefste vernevelaar bent u aan het juiste adres! De krachtige technologie van LECTRIK® zorgt ervoor dat onze Ultrasone Vernevelaar de allerkleinste micron deeltjes genereert en de luchtwegen opent. Op deze manier kunt u effectief klachten als keelpijn, verkoudheid, koorts, bronchitis, astma etc. verminderen en/of verhelpen. Medicijnen en water zullen vele malen beter opgenomen worden door de Ultrasone Vernevelaar van LECTRIK®. Tot slot is onze vernevelaar geschikt voor alle leeftijden. De vernevelaar wordt geleverd met een mondstuk voor kinderen, volwassen en één voor babies. In totaal krijgt u 3 mondstukken en een dop mee. Het is dus mogelijk voor een ieder om gebruik te maken van onze vernevelaar. Werkt op batterij of USB: De ultrasone vernevelaar van LECTRIK® werkt op batterij of op USB. De batterijen zorgen voor mobiliteit en maken het mogelijk dat u de vernevelaar overal naar toe kunt meenemen. LET OP: De meegeleverde batterijen zijn NIET oplaadbaar. Wil je tegelijkertijd gebruik maken van de USB laad functie met batterijen erin? Doe dat dan met oplaadbare batterijen. In de doos: ✅ Ultrasone vernevelaar ✅ 2x AA Batterij ✅ Masker voor Baby’s ✅ Masker voor kinderen ✅ Masker voor volwassenen ✅ Dopje ✅ Opbergzak ✅ USB Connector ✅ Easy Guide ✅ Gebruiksaanwijzing Tevredenheidsgarantie en kosteloos retourneren: Wij zijn erop gefixeerd kwaliteit en tevredenheid te leveren voor elk van onze klanten. Bent u op één of andere reden toch niet tevreden met ons product? Dan mag u het altijd volledig kosteloos retourneren binnen 30 dagen. Bij vragen of feedback staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan! Twijfel niet en bestel vandaag nog je Ultrasone Vernevelaar risicovrij!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gezichtssauna. Er zijn namelijk 207 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste