Beste gezichtssauna - May. 2020

73 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

MEASTEAM® Gezichtssauna - zwarte punten - acne - inhalator

PLASTIMEA
9.8Score
2

Carmen Perfect Steam FS2800 - Gezichtssauna

Carmen
9.1Score
3

Medisana FSS - Gezichtssauna

Medisana
8.9Score
4

MEASTEAM® REVOLUTION Gezichtssauna - zwarte punten - acne - inhalator

PLASTIMEA
8.8Score
5

Grundig gezichtssauna met stoomregeling en verhittingsbeveiliging

Grundig
8.5Score
6

Beurer FC72 - Gezichtssauna - Gezichtsstomer - Ionen technologie

Beurer
8.3Score
7

Gezichtssauna Gezichtsstomer en inhalator voor gezichtsverzorging - Roze

Lenv
8.1Score
8

Relaxing Gelmasker Voor Ogen - Anti Wallen Oog Masker - Gel Oogmasker - Eye Mask Koelmasker

Merkloos
7.8Score
9

Professionele 4 in 1 Nano Gezichtsstomer Met Slimme Temperatuurregeling - Gezichtssauna - Gezichtsreiniger - Incl. 4-delig Mee-eters Set - Pink White

La Bellawoo
7.2Score
10

GreenChoice Gezichtssauna – Gezicht Stomer – Gezichtsreiniger – Blackhead Remover – Mee-eter Verwijderaar – Poriën Reiniger – Gezicht Sauna – Gezichtsstomer – Huid Verzorging Acne / Puistjes / Puisten – Paars

GreenChoice
7.1Score

Hoe komt deze geweldige gezichtssauna ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste gezichtssauna ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over gezichtssaunas, maar vandaag assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle gezichtssaunas die te bestellen zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke gezichtssaunas het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van gezichtssaunas stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan gezichtssaunas

De beste gezichtssaunas op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

✦INHALATOR✦ Dankzij de aparte neus inhalator, kunt u essentiële oliën gebruiken om een verstopte neus te verlichten en de luchtwegen vrij te maken. ✦ ANTI-AGING ✦ U krijgt een frisse en gehydrateerde huid. Omdat uw huid grondig is schoongemaakt, heeft u weer een jong en stralend gezicht. ✦ CLEANER ✦ Het regelmatige gebruik van MEASTEAM helpt bij het verwijderen van zwarte punten en andere onzuiverheden, stimuleert de bloedsomloop van het gezicht en maakt uw huid zachter en stralender ✦ NORMES CE✦ Plastimea heeft de gezichtssauna en de MEASTEAM inhalator ontwikkelt om te beantwoorden aan de nieuwe Europese normen van kracht sinds 2011 en 2014 : EMC - Electromagnetic Compatibility 2014/30/UE, LVD - Low Voltage Directive 2014/35/UE, ROHS - Restriction of Hazardous Substances Directive 2011/65/UE ✦ GARANTIE 2 ANS ✦ De gezichtssauna Measteam® heeft 2 jaar garantie Wat zijn de voordelen van onze gezichtssauna? SNELHEID Het water kookt in ongeveer 3 minuten en er zijn 2 verschillende intensiteiten niveaus ( afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid) MULTIFUNCTIONEEL : MEASTEAM kan gebruikt worden met alle soorten essentiële oliën als inhalator en als gezichtssauna. Voeg 2 druppels essentiële (Tea Tree olie toe in het waterreservoir voor het koken. Hoe moet je de MEASTEAM gebruiken ? 1- Uw gezicht zorgvuldig met water schoonmaken voordat u de stomer gebruikt. 2- Giet 40 ml helder water in het reservoir van de gezichtssauna met behulp van het maatbekertje 3- Kies voor de gezichtssauna of de neusinhalator 4- Kies de kookkracht (1 of 2) 5- Plaats na 3 minuten, uw gezicht gedurende 1 minuut boven de Measteam (de tijd is afhankelijk van uw gevoeligheid) 6- U kunt nu gemakkelijk de zwarte punten verwijderen voor een vergrotende spiegel, met behulp van een schone doek of een kleenex 7- Deze behandeling meerdere keren herhalen om uw hele gezicht schoon te maken.

1. MEASTEAM® Gezichtssauna - zwarte punten - acne - inhalator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Carmen Perfect Steam gezichtsstomer heeft een dubbele functie; het kan gebruikt worden als een gezichtsstomer of als neusmasker! Het voorgevormde gezichtsmasker zorgt voor extra comfort. De gezichtsstomer is daarnaast voorzien van een eenvoudig te vullen waterreservoir, controlelampje, maatbeker en aan-/uit schakelaar. Het waterreservoir mag alleen met water gevuld worden dus niet met andere vloeistoffen zoals etherische oliën en/ of aromatische oliën. De Perfect Steam heeft in het gezichtsmasker gedeelte een stoombeschermer. Het waterreservoir is van roestvrijstaal.

2. Carmen Perfect Steam FS2800 - Gezichtssauna

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Effectieve huidverzorging door middel van stoom. Stomen is een ideale behandeling voor uw gezichtshuid; het opent de poriën, stimuleert de doorbloeding en ontspant uw huid. Ook worden verzorgingsproducten zoals dieptereinigers, maskers en crèmes veel beter opgenomen door de huid. Behandelingen met stoom worden meestal enkel uitgevoerd in schoonheidssalons, maar met de FSS gezichtssauna kunt u dit voortaan thuis! Behalve een opzetstuk voor behandeling van uw hele gezicht, kunt u door middel van het plaatsen van het bijgeleverde neusstuk ook gericht de zone rond de neus behandelen. Indien gewenst, kunt u in de houder een wattenschijfje met een eigen geurstof (bijvoorbeeld een paar druppels eucalyptus- of menthololie) plaatsen; zo wordt het stomen nog effectiever en ontspannender. Een behandeling met de Medisana gezichtssauna duurt bij een volledig gevuld waterreservoir maximaal 20 minuten, maar tussentijds beëindigen of onderbreken is geen enkel probleem. En na gebruik maakt u de gezichtssauna eenvoudig weer schoon! Voor cosmetisch gebruik Opent de poriën, reinigt de huid en ontspant het gezicht met vochtige warmte Diffuser voor gelijkmatige stoomverdeling Controlelampje PTC-verwarmingselement van hoogwaardige kwaliteit Onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken

3. Medisana FSS - Gezichtssauna

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

✦GEZICHTSSAUNA✦ Met de Measteam Revolutie kunt u uw huid grondig schoonmaken, heerlijk makkelijk bij uw thuis. De Measteam produceert stoom, de stoom opent de poriën en maakt zo uw huid klaar voor een gezichtsbehandeling. De stoom van een gezichtssauna activeert de bloedsomloop en verzacht de poriën. ✦ESSENTIËLE OLIËN✦ Onze essentiële oliën kunnen gebruikt worden samen met de Measteam voor een meer specifieke behandeling. U kunt een paar druppels essentiële olie van eucalyptus toevoegen om de luchtwegen te openen. (zie Mearome) ✦SCHOONHEIDSRITUEEL✦ De gezichtssauna is het begin van een goed schoonheidsritueel. Om uw huid een dieptereiniging te geven, begint u met een gezichtssauna. De stoom opent de poriën en zorgt ervoor dat u gemakkelijk de zwarte punten kunt verwijderen. Resultaat, een zachte en schone huid. ✦ PLASTIMEA ✦ Plastimea biedt Do It Yourself oplossingen in de wereld van beauty, welzijn en epileren. Ons doel: Producten van hoge kwaliteit, zoals in een beautycenter, maar DIY, dus je spaart tijd en geld! ✦ GARANTIE & EC NORMEN✦ Onze gezichtssauna voldoet aan de Europese normen 2014: EMC, ROHS. De Measteam Revolutie heeft 2 jaar garantie. Gebruiksaanwijzing : ➤ Gevoelige huid : 10 minuten is genoeg ➤ Vette huid : 10-15 minuten ➤ Droge huid : 8-10 minuten Niet meer dan 2-3 keer per week gebruiken Voor gebruik : Maak uw huid zorgvuldig schoon met water. Plaats het hulpstuk voor gezicht op het reservoir (of de neusinhalator. Giet 50ml water in het reservoir van de gezichtssauna met behulp van de maatbeker en zorg ervoor dat u niet over de lijn “MAX” gaat. Gebruik : Kies de stand naargelang uw behoeftes : Low voor een zachte stoom en high voor een sterkere stoom. Het lichtje gaat branden en de Measteam gaat binnen 3 minuten stomen. Op stand OFF zetten na ieder gebruik. Gezichtssauna : Breng uw gezicht dichterbij, sluit uw ogen en heerlijk ontspannen gedurende ongeveer 10 minuten. Draai van tijd tot tijd een beetje met uw gezicht zodat de stoom goed over heel uw gezicht kan komen. Als de stoom op is, draai dan de knop op “0” voordat uw de gezichtssauna uitzet. Dit is het moment, indien nodig, om uw zwarte punten te behandelen. Vervolgens uw gezicht schoonmaken met fris water. Inhalator : Installeer de neusinhalator op de basis. Breng uw gezicht dichterbij, sluit uw ogen en heerlijk ontspannen geduren ongeveer 10 minuten. Draai van tijd tot tijd een beetje met uw gezicht zodat de stoom goed over heel uw gezicht kan komen. Als de stoom op is, draai dan de knop op “0” voordat uw de gezichtssauna uitzet. Vervolgens uw gezicht schoonmaken met fris water.

4. MEASTEAM® REVOLUTION Gezichtssauna - zwarte punten - acne - inhalator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

INHALATOR Dankzij de aparte neus inhalator, kunt u essentiële oliën gebruiken om een verstopte neus te verlichten en de luchtwegen vrij te maken. ANTI-AGING U krijgt een frisse en gehydrateerde huid. Omdat uw huid grondig is schoongemaakt, heeft u weer een jong en stralend gezicht. CLEANER Het regelmatige gebruik van Grundig gezichtssauna helpt bij het verwijderen van zwarte punten en andere onzuiverheden, stimuleert de bloedsomloop van het gezicht en maakt uw huid zachter en stralender ✦ GARANTIE 2 JAAR ✦ De gezichtssauna heeft 2 jaar garantie ✔ SNELHEID : Het water kookt in ongeveer 3 minuten en er zijn 3 verschillende intensiteiten niveaus ( afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid) ✔ MULTIFUNCITONEEL : kan gebruikt worden met alle soorten essentiële oliën als inhalator en als gezichtssauna. Voeg 2 druppels essentiële olie toe in het waterreservoir voor het koken.

5. Grundig gezichtssauna met stoomregeling en verhittingsbeveiliging

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De behandeling met de ionen-gezichtssauna FC72 van Beurer vormt de perfecte basis voor uw gezichtsverzorging. De gezichtshuid wordt optimaal voorbereid op verdere behandelingen, zoals dieptereiniging, gezichtsmaskers etc. In beautysalons worden gezichtsbehandelingen vaak voorafgegaan door een stoombehandeling. De verkwikkende stoom bevordert de doorbloeding van de huid, opent de poriën en zorgt ervoor dat verontreinigingen beter verwijderd kunnen worden. Op die manier wordt een perfecte basis gelegd voor iedere vorm van gezichtsverzorging. Doordat de poriën geopend worden, kunnen de verzorgingsproducten diep in de huid doordringen, waardoor de werking ervan wordt geoptimaliseerd. De gezichtssauna FC72 is bovendien voorzien van een geïntegreerde ionengenerator. Deze zorgt ervoor dat de naar buiten stromende watermoleculen extra worden verrijkt met ionen, waardoor de stoom nog fijner wordt. Ook zorgen de ionen voor een nog diepgaandere hydratatie, een zachtere opperhuid en een verbetering van de structuur van het huidweefsel. Kenmerken van de Beurer FC72: - Ionen voor een diepgaande hydratatie van de huid - Vochtinbrengende werking - Opent de poriën van de gezichtshuid - Werkt diepreinigend en stimuleert de doorbloeding - Benadrukt de natuurlijke schoonheid van de huid - Verwijderbaar reservoir - Reservoir vaatwasser bestendig - Verstelbare sproeier voor optimaal gebruiksgemak - Weergave in °C en °F - Functie voor automatisch uitschakelen na 15 min. - Netvoeding - 3 jaar garantie

6. Beurer FC72 - Gezichtssauna - Gezichtsstomer - Ionen technologie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gezichtssauna voor cosmetische gezichtsverzorging en inhalatie. De poriën worden geopend voor eenvoudige reiniging en voorziet de huid van een rijke hydratatie en stimuleert de bloedsomloop. Inclusief verwisselbare inhalator voor inademen door mond en neus. Zorg voor ontspanning voor de geest en ziel met het aromaopzetstuk dat zorgt voor gezonde inademing, bijvoorbeeld met specifiek gebruik van etherische oliën. Inhalator Dankzij de aparte neus inhalator, kunt u essentiële oliën gebruiken om een verstopte neus te verlichten en de luchtwegen vrij te maken. Anti-aging U krijgt een frisse en gehydrateerde huid. Omdat uw huid grondig is schoongemaakt, heeft u weer een jong en stralend gezicht. Cleaner en steamer Het regelmatig gebruik van de gezichtssauna helpt bij het verwijderen van zwarte punten en andere onzuiverheden, stimuleert de bloedsomloop van het gezicht en maakt uw huid zachter en stralender.

7. Gezichtssauna Gezichtsstomer en inhalator voor gezichtsverzorging - Roze

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Dit verkoelend en rustgevend gel oogmasker met gaten zorgt voor verlichting en een heerlijk ontspannen gevoel na een lange dag werken. De aanwezige gel zorgt voor dat de temperatuur langer behouden wordt dan gebruik van oogmaskers op waterbasis. Niet alleen bij vermoeide ogen maar ook bij het wegwerken wallen of donkere kringen rondom je ogen is dit oog masker een goed werkend hulpmiddel. Het gel oogmasker kan zelfs verlichtend werken bij spanningshoofdpijnen. Verkoeld werkt het gel oog masker bij: hoofdpijn, migraine, vermoeide ogen, opgezwollen ogen. Hoe te gebruiken Voor koud gebruik van het oog masker koel je het oogmasker gedurende 1 uur in de koelkast of gedurende 10-15 minuten in de vriezer. Na gebruik kan het oogmasker worden afgespoelt onder lauw water en kunt u het eindeloos hergebruiken.

8. Relaxing Gelmasker Voor Ogen - Anti Wallen Oog Masker - Gel Oogmasker - Eye Mask Koelmasker

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Heb jij last van een onzuivere of droge huid, opkomend pigment of andere huidproblemen? En ben jij op zoek naar dé gezichtsreiniger voor een stralende en gezonde huid? Dan is onze nano gezichtssauna met ionenfunctie voor jouw de perfecte oplossing! Een gezonde, natuurlijke en schone huid! Transformeer je huid op natuurlijke wijze en zorg voor een stralende en gezonde huid met de La Bellawoo gezichtsstomer. Onze gezichtssauna is uitgerust met de nieuwste Nano-ionische stoom technologie. Deze stoom is 4000 keer fijner en opent de poriën tot 10 keer meer dan gebruikelijke gezichtsstomers. Dit zorgt voor een diepgaande reiniging en hydratatie van je huid en stimulering van je bloedsomloop. Niet alleen wordt je huid gereinigd, ook zorgt de stoom ervoor dat alle poriën worden geleegd van zweet en onzuiverheden. Als cadeau krijg je bij onze gezichtsreiniger een 4-delige mee-eters set meegeleverd. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een stralende en gezonde huid! La Bellawoo Gezichtsstomer ✔ Schonere en gezondere huid ✔ Reinigt tot diep in de poriën ✔ Helpt bij huidproblemen ✔ Aanbevolen door schoonheidsspecialisten ✔ 10-30 min stomen ✔ Creëer thuis je eigen spa (meditatie) ervaring ✔ Slimme temperatuurregeling ✔ Nano-Ionische stoom ✔ 10x effectiever dan gebruikelijke gezichtsstomers ✔ Inclusief 4-delige mee-eters set ✔ Niet-goed, geld-terug-garantie Nano-Ionische Stoomtechnologie Ons gezichtsreiniger is uitgerust met de nieuwste Nano-ionische stoomtechnologie. Dit type stoom dringt diep door in de huid en opent poriën tot 10 keer meer en effectiever dan wanneer je ‘normaal’ stoomt. Het gevolg hiervan is dat de poriën van je huid deze stoom makkelijker kan opnemen om zo mee-eters en andere onzuiverheden gemakkelijker te verwijderen en te voorkomen. Gebruiksadvies Onze aanbeveling is om de stomer wekelijks te gebruiken. Bij te vaak stomen kun je de huid uitdrogen, wat je wilt voorkomen. Dit blijft natuurlijk per type persoon verschillend. Eco-friendly De La Bellawoo gezichtssauna maakt gebuikt van milieuvriendelijk ABS thermoplastisch materiaal. Daarnaast is ons product zo ontworpen dat het energiegebruik een laag vermogen verbruikt in combinatie met een hoog rendement, wat zorgt voor een efficiënte energiebesparing. Specificaties: Merk: La Bellawoo Inhoud Verpakking: 1x Gezichtsstomer, 1x 4-Delige Acne Set, 1x Gebruiksaanwijzing Kleur: Pink White / Black Gold Afmetingen: 15 cm x 12 cm x 25 cm Gewicht: 750 gram Capaciteit watertank: 65ml Voltage: 240V ~ 50/60Hz Wattage: 280W Tijdsduur: 10-30 min BPA vrij: Ja Let op! Heb je last van ernstige huidproblemen zoals heftige acné? Raadpleeg dan eerst een dermatoloog of een schoonheidsspecialiste. Waar wacht je dus nog op? Zoals je ziet, hebben we aan alles gedacht, onze professionele gezichtsstomer is precies wat je nodig hebt! Druk op in winkelwagen, ontvang jouw gezichtssauna morgen nog in huis, start gelijk met de stomer voor een schonere, stralendere en gezondere huid! Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden we een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je hoeft je geen zorgen te maken.

9. Professionele 4 in 1 Nano Gezichtsstomer Met Slimme Temperatuurregeling - Gezichtssauna - Gezichtsreiniger - Incl. 4-delig Mee-eters Set - Pink White

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Een gezonde en stralende huid, dat wil iedereen. Verbeter je huidproblemen met de gezichtssauna van GreenChoice. Deze gezicht sauna vormt de basis voor een goede en grondige huidverzorging. De gezichtssauna genereert nano-ionische stoom, wat zorgt voor een nog diepere reiniging van de poriën van je gezicht. In het water kun je etherische oliën druppelen die de reinigende werking van de stoom versterkt en geeft ook nog eens een heerlijke geur af. De stoom opent en verfijnt de poriën en helpt vuil te verwijderen. Dit resulteert in een natuurlijke, gezonde en schone huid. Huidverzorging aan huis Het stomen van uw gezicht is van essentieel belang voor een goede gezichtsverzorging. Net als bij een schoonheidsspecialiste wordt uw gezicht voor een behandeling vaak eerst gestoomd. Uw huid wordt hierdoor optimaal voorbereid op het schoonmaken van de poriën. Verwijder gemakkelijk onzuiverheden, zoals mee-eters. De stoom opent de poriën, verbetert de bloedcirculatie en hydrateert de huid tijdens het stomen. Tevens stimuleert de stoom zweten, waardoor je vuil en afvalstoffen van de huid verliest die de huid kunnen verstoppen. De gezichtssauna kan ook gebruikt worden om uw gezicht voor te bereiden op een verdere behandeling met natuurlijke verzorgingsproducten of natuurlijke maskers. Ervaar zelf de herstellende werking van de stoomtherapie. Voordelen GreenChoice gezichtssauna: • Stoomtherapie aan huis • Verbeter verschillende huidproblemen, zoals: acne, mee-eters, puistjes, droge en vette huid, verstopte poriën en nog meer • Diepe reiniging van de huid • Natuurlijke huidverzorging • Tot wel 15 minuten stomen • Stoom in 40 seconde • Helpt tegen verstopte neus • Ook te gebruiken als Air Humidifier • Makkelijk op te bergen Verschillende huidproblemen Het stomen van uw gezicht is effectief bij een gezonde huid evenals bij een probleemhuid. Het helpt tegen acne, mee-eters, veroudering van de huid of een droge huid. Door de stoom van de GreenChoice gezichtssauna wordt de stratum corneum (de buitenste laag van de huid) zachter en week. Hierdoor kunt u gemakkelijk de dode huidcellen, mee-eters, vuil en andere onzuiverheden verwijderen van uw gezicht. De stoom verbetert de bloedcirculatie en hydraterende werking van de huid, zodat u na uw gezichtsbehandeling een goede en natuurlijke moisturizing en voedende crème aan kunt brengen voor een heerlijk zacht gevoel. Specificaties gezichtssauna: ✔ Inhoud verpakking: 1x Gezichtssauna, 1x opzetstuk gezichtsmasker, 1x opzetstuk neusmasker, 1x maatbeker & 1x gebruiksaanwijzing ✔ Materiaal: ABS & PP ✔ Afmetingen: 16 cm x 16 cm x 25 cm ✔ Gewicht: 640 gram ✔ Voltage: 110V - 220V ~ 50Hz / 60Hz ✔ Wattage: 130W ✔ Capaciteit watertank: 60 ml ✔ Temperatuur stoom: 40 °C ✔ Tijdsduur: 10 - 15 minuten ✔ BPA vrij: Ja ✔ Laag water stop: Ja ✔ Gebruiksadvies: Wekelijks. Te vaak stomen kan uitdrogend zijn voor uw huid. ✔ Tip: Gebruik gezuiverd of gedestilleerd water voor het beste resultaat. ✔ Tip: Reinig de gezichtssauna voor een langere levensduur ℹ Let op! Mocht u ernstige huidproblemen hebben zoals heftige acne e.d., dan adviseren wij u eerst contact op te nemen met een dermatoloog of schoonheidsspecialiste. 100% klanttevredenheid We staan achter de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het product, neem dan contact met ons op via je bol account en wij helpen je graag verder! Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld. Bestel jouw gezichtssauna vandaag nog en geniet van een egale en stralende huid! De verzending is gratis.

10. GreenChoice Gezichtssauna – Gezicht Stomer – Gezichtsreiniger – Blackhead Remover – Mee-eter Verwijderaar – Poriën Reiniger – Gezicht Sauna – Gezichtsstomer – Huid Verzorging Acne / Puistjes / Puisten – Paars

Laptop 1

Soortgelijke artikelen aan gezichtssaunas


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gezichtssaunas er zijn immers 73 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste gezichtssauna kopen.

Beste koop maken