Wat is de beste gezichtsscrub van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het kopen van een goede gezichtsscrub is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste gezichtsscrub van 2023? Na het analyseren van 190 gezichtsscrubs kwam de Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment als beste getest uit onze gezichtsscrub-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de gezichtsscrubs, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 gezichtsscrubs-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige gezichtsscrub-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste gezichtsscrubs

1Score: 9.9
Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment
Beste gezichtsscrub
Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment
Merkloos
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA Mask
Uitstekend scrubmasker
Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA Mask
Merkloos
3Score: 9.2
Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
Ideaal voor de acnegevoelige huid
Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
Merkloos
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Sunday Riley Good Genes All-in-One Lactic Acid Treatment
Eersteklas exfoliërend serum voor de nacht
Sunday Riley Good Genes All-in-One Lactic Acid Treatment
Merkloos
5Score: 8.7
Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator
Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator
Merkloos
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
CosRX AHA/BHA Treatment Toner
CosRX AHA/BHA Treatment Toner
Merkloos
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Tatcha The Rice Polish Classic Foaming Enzyme Powder
Tatcha The Rice Polish Classic Foaming Enzyme Powder
Merkloos
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser
SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser
Merkloos
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Acure Brightening Facial Scrub
Acure Brightening Facial Scrub
Merkloos
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
CeraVe Salicylic Acid Cleanser
CeraVe Salicylic Acid Cleanser
Merkloos
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we gezichtsscrubs?

Om de beste gezichtsscrub te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze gezichtsscrub-test hebben we 190 gezichtsscrubs vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze gezichtsscrub-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze gezichtsscrub-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne gezichtsscrub-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte gezichtsscrub in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 190 gezichtsscrubs te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste gezichtsscrubs in een handige lijst

1. Beste gezichtsscrub: Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment

 • list plusIndrukwekkende resultaten zonder puistjes te veroorzaken.
 • list plusGunstig voor de gecombineerde en gevoelige huid.
 • list plusEffectief bij het exfoliëren van de huid en het bevorderen van een helderdere en gladdere teint.

Nadelen Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment

 • list plusHoge prijs van $85 voor een flesje van twee ounce.
 • list plusAanwezigheid van geurige ingrediënten kan huidgevoeligheid veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid.
 • list plusKan hyperpigmentatie niet volledig verwijderen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.66
Functionaliteit
9.92
Gebruiksgemak
10

Ik ben dolenthousiast om je voor te stellen aan de Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment! Dit geweldige gezichtsscrub heeft een indrukwekkend resultaat zonder dat het puistjes veroorzaakt, volgens online bronnen. Vooral voor mensen met een gecombineerde en gevoelige huid is dit product een zegen.

De belangrijkste ingrediënten in deze behandeling, waaronder papaja, ananas, pompoenenzymen, melkzuur, salicylzuur en silica kralen, werken samen om de huid zachtjes te exfoliëren en een helderdere en gladdere teint te bevorderen.

De textuur van het product wordt omschreven als een fijne scrub en het is verpakt in hygiënische en compacte verpakkingen om de potentie te waarborgen. Gebruikers melden direct een stralendere huid met een glow vergelijkbaar met die van een gezichtsbehandeling na het gebruik van de behandeling. Hoewel het mogelijk niet alle hyperpigmentatie volledig verwijdert, zijn de resultaten vergelijkbaar met een professionele behandeling.

Een nadeel is de prijs, aangezien de fles van twee ounce verkocht wordt voor $85. Maar gezien de indrukwekkende resultaten, zien veel gebruikers het als een waardevolle investering en een mogelijke vervanging voor reguliere gezichtsbehandelingen.

In vergelijking met andere producten in dezelfde categorie, valt de Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment op vanwege zijn effectiviteit en vermogen om een gezichtsbehandeling-achtige ervaring te bieden. Het combineert zowel fysieke als chemische exfolianten om een gladdere huid te bereiken.

Het is echter vermeldenswaardig dat sommige recensies de aanwezigheid van geurige ingrediënten in de ExfoliKate-collectie noemen, die huidreacties kunnen veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid. Daarom moeten mensen met een gevoelige huid dit product met voorzichtigheid benaderen.

Al met al is de Kate Somerville ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment zeer geprezen vanwege zijn vermogen om indrukwekkende resultaten te bieden zonder puistjes te veroorzaken. Het exfolieert de huid effectief en bevordert een helderdere en gladdere teint. Hoewel het wat prijzig kan zijn, vinden gebruikers het de moeite waard en een mogelijke vervanging voor reguliere gezichtsbehandelingen. Mensen met een gevoelige huid moeten echter op de hoogte zijn van mogelijke huidreacties vanwege geurige ingrediënten. Over het algemeen is dit product een topper in zijn categorie en biedt het een gezichtsbehandeling-achtige ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Uitstekend scrubmasker: Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA Mask

Loading ...

Voordelen Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA Mask

 • list plusKrachtige mix van AHA- en BHA-zuren voor effectieve exfoliatie en verbetering van de textuur en teint van de huid.
 • list plusBevat extra kalmerende ingrediënten zoals kikkererwtenmeel, pompoenferment en een antioxidantmix voor het verhelderen en verzachten van de teint.
 • list plusGeformuleerd op een ideale pH-waarde van 3,5, zodat het effectief is zonder roodheid of gevoeligheid te veroorzaken. Vrij van essentiële oliën, siliconen en geurstoffen, geschikt voor de gevoelige huid.

Nadelen Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA Mask

 • list plusNiet aanbevolen voor gebruik door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.86
Functionaliteit
9.92
Gebruiksgemak
8.93

Ik ben echt dol op het Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA-masker! Deze professionele gezichtsscrub is echt anders dan andere producten in dezelfde categorie. Het is ontworpen om je huid effectief te exfoliëren en de textuur en teint te verbeteren.

Wat dit masker echt bijzonder maakt, is de krachtige mix van glycolzuur, wijnsteenzuur, melkzuur, citroenzuur en salicylzuur. Deze combinatie van AHA- en BHA-zuren zorgt ervoor dat je huid gladder wordt, je poriën verkleinen en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het masker bevat ook kikkererwtenmeel, pompoenferment en een kalmerende antioxidantenmix, die je teint oplichten en verzachten.

Uit onderzoeken onder gebruikers blijkt dat ze echt onder de indruk zijn van de resultaten. Maar liefst 94% van de deelnemers gaf aan dat hun huid er gladder uitzag, 93% zei dat hun huid er helderder, zachter en gladder uitzag, en 92% was het ermee eens dat hun huid er stralender uitzag. Dit bewijst maar weer hoe effectief dit masker is in het verbeteren van de algehele uitstraling van je huid.

De formulering van het T.L.C. Sukari Babyfacial-masker is ook het vermelden waard. Het heeft een ideale pH-waarde van 3.5, waardoor het effectief is zonder roodheid of irritatie te veroorzaken. Bovendien bevat het product geen essentiële oliën, siliconen of parfum, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Om de beste resultaten te behalen, wordt aanbevolen om het masker één keer per week te gebruiken en de tijd geleidelijk te verlengen van 10 tot 20 minuten. Het is belangrijk om het product niet te gebruiken op verbrande, rode of gevoelige huid. Na gebruik kun je het masker opvolgen met de bijgeleverde Virgin Marula Luxury Facial Oil om je huid te voeden en te kalmeren.

Hoewel het T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA-masker veel voordelen biedt, is het belangrijk om te weten dat het niet wordt aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Al met al is het Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA-masker een zeer effectieve gezichtsscrub met unieke kenmerken die het onderscheiden van andere producten in dezelfde categorie. De mix van AHA- en BHA-zuren, samen met de kalmerende ingrediënten, zorgt voor indrukwekkende resultaten in het verbeteren van de textuur en uitstraling van je huid. Het is echter belangrijk om rekening te houden met specifieke huidproblemen en bij twijfel altijd een zorgprofessional te raadplegen als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Verkrijgbaar bij:

3. Ideaal voor de acnegevoelige huid: Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

 • list plusLevert onmiddellijke en merkbare resultaten op, waardoor de huid een zichtbare gloed en een dauwachtige teint krijgt.
 • list plusExfolieert de huid effectief, maakt deze zacht, verzacht puistjes en vermindert de zichtbaarheid van poriën.
 • list plusGeformuleerd met salicylzuur, dat diep in de poriën doordringt om dode huidcellen te verwijderen en ze te ontstoppen, wat resulteert in een gladdere en schonere huid.

Nadelen Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

 • list plusKan te sterk zijn voor dagelijks gebruik, en het wordt aanbevolen om te beginnen met een kleinere hoeveelheid of het om de andere dag te gebruiken om mogelijke gevoeligheid te voorkomen.
 • list plusHet optimale pH-bereik van 3,2-3,8 is mogelijk niet geschikt voor iedereen, en het is raadzaam om een patchtest uit te voeren voordat het in een huidverzorgingsroutine wordt opgenomen.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.01
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
9.6

Hey there! Ik heb een geweldige tip voor je als je op zoek bent naar een gezichtsscrub die echt werkt: Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Deze exfoliant is echt anders dan andere producten in zijn categorie. Benieuwd naar wat deze zo bijzonder maakt?

Het eerste wat opvalt aan dit product is dat je gelijk resultaat ziet én voelt. Na het aanbrengen hebben gebruikers een zichtbare glow en sommigen ervaren zelfs een dauwfrisse en volle teint in de ochtend. Deze exfoliant wordt geprezen om zijn effectiviteit in het verzachten van de huid, het kalmeren van onzuiverheden en het verminderen van zichtbare poriën.

Wat deze exfoliant echt onderscheidt, is de formulering. Het bevat salicylzuur, dat diep in de poriën doordringt om dode huidcellen te verwijderen en ze te ontstoppen. Dit resulteert in een gladdere en schonere huid, vergelijkbaar met het effect van een professionele gezichtsbehandeling. Bovendien is de exfoliant zacht genoeg om hormonale puistjes te genezen zonder irritatie of roodheid te veroorzaken.

Deze exfoliant is geschikt voor alle huidtypen en ideaal voor iedereen die de textuur en uitstraling van hun huid wil verbeteren. Vooral mensen met een huid die gevoelig is voor onzuiverheden, grote poriën, mee-eters en fijne lijntjes zullen hier baat bij hebben. Gebruikers hebben significante verbeteringen opgemerkt op deze gebieden nadat ze de exfoliant in hun huidverzorgingsroutine hadden opgenomen.

Hoewel de algehele feedback voor Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant overwegend positief is, is het belangrijk om rekening te houden met enkele mogelijke nadelen. Sommige gebruikers kunnen de exfoliant te sterk vinden voor dagelijks gebruik, daarom wordt aanbevolen om te beginnen met een kleine hoeveelheid of het om de dag te gebruiken om mogelijke gevoeligheid te voorkomen. Daarnaast is de optimale pH-waarde van 3,2-3,8 mogelijk niet geschikt voor iedereen, dus het is raadzaam om een patchtest te doen voordat je het in je huidverzorgingsroutine opneemt.

Concluderend is Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant een zeer effectieve gezichtsscrub met unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere producten in zijn categorie. De directe resultaten, zachte maar effectieve formule en geschiktheid voor alle huidtypen maken dit echt een bijzondere keuze. Hoewel je misschien voorzichtig moet zijn met de frequentie van gebruik en de pH-compatibiliteit, is de algehele consensus dat deze exfoliant zijn reputatie waarmaakt en het overwegen waard is voor iedereen die een gladdere, schonere en stralendere huid wil hebben. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

4. Eersteklas exfoliërend serum voor de nacht: Sunday Riley Good Genes All-in-One Lactic Acid Treatment

Loading ...

Voordelen Sunday Riley Good Genes All-in-One Lactic Acid Treatment

 • list plusZachte en niet-irriterende formule, geschikt voor gevoelige huid
 • list plusLevert indrukwekkende resultaten op, gladdere en helderdere huid
 • list plusZichtbare verbeteringen in de huid binnen twee weken van consequent gebruik

Nadelen Sunday Riley Good Genes All-in-One Lactic Acid Treatment

 • list plusHogere prijs in vergelijking met andere opties
 • list plusIndividuele variaties in resultaten

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.47
Functionaliteit
8.81
Gebruiksgemak
9.41

Ik wil je graag voorstellen aan de Sunday Riley Good Genes All-in-One Lactic Acid Treatment, een geweldige gezichtsscrub die zich onderscheidt van andere producten in dezelfde categorie. Ik heb online onderzoek gedaan en het is duidelijk dat dit product verschillende unieke eigenschappen heeft.

Een van de opvallende kenmerken van de Good Genes behandeling is de zachte en niet-irriterende formule. Veel recensenten hebben opgemerkt dat ze geen last hadden van droogheid of irritatie bij het gebruik van dit product, wat vaak wel voorkomt bij andere melkzuurbehandelingen. Dit maakt het geschikt voor mensen met een gevoelige huid of voor degenen die nieuw zijn met chemische peeling.

De Good Genes behandeling levert ook indrukwekkende resultaten op. Gebruikers hebben gemeld dat hun huid gladder, helderder en egaler van teint is na regelmatig gebruik. Fijne lijntjes en donkere vlekken lijken verminderd en de algehele textuur van de huid voelt verfijnd aan. Deze resultaten zijn te danken aan de effectieve exfoliërende eigenschappen van melkzuur in de behandeling.

Ideale gebruikers van de Good Genes All-in-One Lactic Acid Treatment zijn mensen die de textuur en uitstraling van hun huid willen verbeteren. Het kan dagelijks worden gebruikt en is geschikt voor alle huidtypes. De lichte formule wordt snel opgenomen, waardoor de huid gehydrateerd en glad aanvoelt.

Een van de voordelen van dit product is dat het binnen een relatief korte periode zichtbare resultaten oplevert. Gebruikers hebben verbeteringen in hun huid gemeld binnen twee weken regelmatig gebruik. Bovendien maakt de Good Genes behandeling deel uit van de Conscious Beauty-lijn van Ulta Beauty, met schone ingrediënten en het is dierproefvrij, wat een extra voordeel is voor bewuste consumenten.

Ondanks de vele positieve aspecten is het belangrijk op te merken dat individuele ervaringen kunnen variëren. Sommige gebruikers vinden de prijs van het product misschien een nadeel in vergelijking met andere opties op de markt. Zoals bij elk huidverzorgingsproduct wordt aanbevolen om een patchtest te doen en naar de behoeften van je huid te luisteren.

Samengevat is de Sunday Riley Good Genes All-in-One Lactic Acid Treatment een zachte en effectieve exfoliërende behandeling die merkbare resultaten oplevert. De niet-irriterende formule, zichtbare verbeteringen in de textuur en teint van de huid, en de geschiktheid voor dagelijks gebruik maken het tot een uitstekend product in zijn categorie. Het hogere prijsniveau en individuele variaties in resultaten moeten echter in overweging worden genomen. Al met al is het een zeer aanbevolen optie voor degenen die op zoek zijn naar een melkzuurbehandeling om hun huidverzorgingsroutine te verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

5. Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator

 • list plusUnieke poedervorm maakt aanpasbare exfoliatie mogelijk
 • list plusBevat milde ingrediënten zoals rijst- en papaja-enzymen
 • list plusVeelzijdig en geschikt voor alle huidcondities

Nadelen Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator

 • list plusHogere prijs van $59
 • list plusGeen budgetvriendelijke optie

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.75
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.37

Ik wil jullie graag voorstellen aan de Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator, een gezichtsscrub die echt anders is dan andere producten in zijn categorie. Volgens online bronnen heeft dit product verschillende unieke eigenschappen die het een uitstekende keuze maken voor liefhebbers van huidverzorging.

Een van de opvallende kenmerken van de Dermalogica Daily Microfoliant is zijn poedervorm. In tegenstelling tot traditionele gezichtsscrubs komt deze exfoliator in poedervorm en wordt geactiveerd door het te mengen met water tot een pasta. Deze unieke samenstelling zorgt voor een aanpasbare exfoliatie-ervaring, omdat gebruikers de hoeveelheid water kunnen aanpassen om het gewenste exfoliatieniveau te bereiken.

Ook de ingrediënten in de Dermalogica Daily Microfoliant zijn het vermelden waard. Het bevat rijst- en papaja-enzymen, die zorgen voor een zachte exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen en een gladdere teint te bevorderen. Bovendien bevat het product salicylzuur, dat helpt bij het oplossen van verstopte poriën en het voorkomen van mee-eters en gerstekorrels. De aanwezigheid van verzachtende ingrediënten zoals havermout, ginkgo, zoethout en camellia zorgt ervoor dat het exfoliatieproces zacht en niet-irriterend is.

Optimale gebruiksmogelijkheden voor de Dermalogica Daily Microfoliant zijn mensen met een normale tot gemengde huid die problemen willen aanpakken zoals mee-eters, gerstekorrels, een ongelijkmatige teint en een doffe huid. Het product is bijzonder effectief in het verhelderen en egaliseren van de teint, waardoor de huid er stralend en verfrist uitziet.

Een voordeel van de Dermalogica Daily Microfoliant is de veelzijdigheid. Gebruikers kunnen het poeder mengen met een niet-schuimende reiniger om de exfoliërende eigenschappen te verbeteren. Bovendien is het product veilig voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle huidcondities.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de Dermalogica Daily Microfoliant geen budgetvriendelijke optie is, geprijsd op $59. Ondanks de hogere prijs gaat het product lang mee, waardoor het een waardevolle investering is voor degenen die kwaliteit en effectiviteit belangrijk vinden.

Samenvattend valt de Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator op door zijn unieke poedervorm, zachte maar effectieve ingrediënten en veelzijdigheid. Gebruikers bevelen het product van harte aan vanwege het vermogen om de teint op te helderen en glad te maken en tegelijkertijd veelvoorkomende huidverzorgingsproblemen aan te pakken. Hoewel het misschien wat duurder is, maakt de langdurige werking van het product en de effectiviteit ervan het een waardevolle investering voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige exfoliator.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

6. CosRX AHA/BHA Treatment Toner

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CosRX AHA/BHA Treatment Toner

 • list plusGemaakt met mineraalwater en natuurlijke ingrediënten
 • list plusBevat ingrediënten die dode huidcellen exfoliëren en poriën ontstoppen
 • list plusBehoudt een optimale pH-waarde voor effectieve exfoliatie zonder irritatie te veroorzaken

Nadelen CosRX AHA/BHA Treatment Toner

 • list plusSommige online bronnen geven aan dat het product is stopgezet

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.69
Functionaliteit
8.39
Gebruiksgemak
8.27

De CosRX AHA/BHA Treatment Toner is echt een topper in zijn categorie! Ik kan je vertellen dat dit gezichtsserum opvalt door zijn unieke eigenschappen en voordelen. Ik zal je er alles over vertellen op basis van online bronnen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de CosRX AHA/BHA Treatment Toner is zijn samenstelling. Gemaakt met mineraalwater en natuurlijke ingrediënten, heeft deze toner als doel om de huid te verjongen en te hydrateren, terwijl het ook nog eens whiteheads, blackheads en onzuiverheden voorkomt. Ingrediënten zoals Wilgenbastwater, Appelvruchtenwater, Glycolzuur en Betaine Salicylaat werken samen om dode huidcellen te exfoliëren, poriën te ontstoppen en de algehele huidtextuur te verbeteren.

De pH-waarde van de toner is 3.90, wat optimaal is voor effectieve exfoliatie zonder irritatie te veroorzaken. Dit is een belangrijke factor om rekening mee te houden, want het behouden van de pH-balans van de huid is essentieel voor een gezonde huid.

Gebruikers melden positieve ervaringen met de CosRX AHA/BHA Treatment Toner. Velen hebben opgemerkt dat hun huid helderder en stralender is geworden na regelmatig gebruik. Sommige gebruikers hebben het zelfs als een gezichtsmasker gebruikt door het op wattenschijfjes te gieten, waardoor het nog veelzijdiger is. Klanten waarderen de spraypomp, die een fijne en verfrissende nevel geeft bij het aanbrengen.

Een gebruiker met een Aziatische gecombineerde huid ontdekte dat de toner hielp om hun huidproblemen onder controle te houden tijdens wisselende seizoenen, zonder dat het branderigheid of extra puistjes veroorzaakte. Een andere gebruiker merkte op dat hun huid sneller opklaarde en dat er een lichte verbetering optrad in hyperpigmentatie. Deze getuigenissen benadrukken de effectiviteit van de toner bij het aanpakken van verschillende huidverzorgingsproblemen.

Het is echter vermeldenswaardig dat sommige online bronnen aangeven dat de CosRX AHA/BHA Treatment Toner is stopgezet. Dit kan een nadeel zijn voor degenen die het product in de toekomst willen kopen.

Al met al biedt de CosRX AHA/BHA Treatment Toner unieke voordelen in zijn categorie. De natuurlijke samenstelling, optimale pH-waarde en positieve ervaringen van gebruikers maken het een uitstekende keuze voor iedereen die de textuur en helderheid van hun huid wil verbeteren. Het is echter mogelijk dat het product niet altijd verkrijgbaar is. Over het algemeen is de CosRX AHA/BHA Treatment Toner een betrouwbare optie voor iedereen die een effectieve exfoliërende toner aan zijn of haar huidverzorgingsroutine wil toevoegen. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

7. Tatcha The Rice Polish Classic Foaming Enzyme Powder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tatcha The Rice Polish Classic Foaming Enzyme Powder

 • list plusZachte en innovatieve formule die verandert in een romig schuim.
 • list plusIncorporates traditionele Japanse huidverzorgingsrituelen voor een vleugje luxe en authenticiteit.
 • list plusGeschikt voor alle huidtypes en verbetert de textuur, teint en helderheid van de huid.

Nadelen Tatcha The Rice Polish Classic Foaming Enzyme Powder

 • list plusHogere prijs in vergelijking met andere gezichtsscrubs op de markt.
 • list plusHet poederformaat kan meer moeite en tijd vereisen bij het aanbrengen.

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
8.32
Gebruiksgemak
7.6

De Tatcha The Rice Polish Classic Foaming Enzyme Powder is een zeer gewaardeerde gezichtsscrub die opvalt in zijn categorie. Volgens online bronnen heeft dit product verschillende unieke verkooppunten die het onderscheiden van andere gezichtsscrubs op de markt.

Een van de opvallende kenmerken van de Tatcha Rice Polish is de formulering. Het is een poederachtige scrub die verandert in een romig schuim wanneer het wordt gemengd met water. Deze zachte en innovatieve formule zorgt voor een grondige exfoliatie zonder enige irritatie of het verwijderen van de natuurlijke vochtigheid van de huid. Het gebruik van rijstzemelen en papaya-enzymen in de formulering helpt dode huidcellen te verwijderen en een gladdere, helderdere teint te onthullen.

Een ander opmerkelijk kenmerk van de Tatcha Rice Polish is de aandacht voor traditionele Japanse huidverzorgingsrituelen. Geïnspireerd door de oude schoonheidsrituelen van geisha's, bevat deze gezichtsscrub fijn gemalen rijstzemelen, die al eeuwenlang in Japan worden gebruikt vanwege hun exfoliërende en verhelderende eigenschappen. Dit unieke aspect voegt een vleugje luxe en authenticiteit toe aan het product.

Wat betreft optimale gebruiksmogelijkheden is de Tatcha Rice Polish geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het kan 2-3 keer per week worden gebruikt als onderdeel van een huidverzorgingsroutine om een gezonde en stralende teint te behouden. Gebruikers hebben zichtbare verbeteringen gemeld in de textuur, teint en algehele helderheid van de huid na het opnemen van deze gezichtsscrub in hun huidverzorgingsregime.

Hoewel de Tatcha Rice Polish veel voordelen heeft, is het belangrijk om enkele mogelijke nadelen te overwegen. Ten eerste is de prijs van dit product hoger in vergelijking met andere gezichtsscrubs op de markt. Veel gebruikers zijn echter van mening dat de resultaten en de kwaliteit van de ingrediënten de hogere kosten rechtvaardigen. Bovendien kan het poedervormige schuim iets meer inspanning en tijd vergen tijdens het aanbrengen in vergelijking met voorgefabriceerde scrubs.

Tot slot is de Tatcha The Rice Polish Classic Foaming Enzyme Powder een opvallende gezichtsscrub met zijn unieke formulering en de integratie van traditionele Japanse huidverzorgingspraktijken. Het biedt een zachte maar effectieve exfoliatie, resulterend in een gladdere en helderdere teint. Hoewel het misschien wat duurder is en iets meer inspanning vergt tijdens het aanbrengen, maken de algehele voordelen en resultaten het de moeite waard voor degenen die op zoek zijn naar een luxueuze en effectieve gezichtsscrub.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser

 • list plusBiedt zachte maar effectieve exfoliatie
 • list plusLaat de huid glad achter zonder uitdroging of strakheid te veroorzaken
 • list plusEffectief in het verwijderen van make-up en het achterlaten van een schone huid zonder een uitgekleed gevoel

Nadelen SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser

 • list plusNiet de kosten waard voor sommige klanten
 • list plusKan uitdroging en puistjes veroorzaken voor mensen met een gevoelige huid
 • list plusEr zijn meer betaalbare alternatieven beschikbaar

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.15
Functionaliteit
8.23
Gebruiksgemak
7.27

De SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser is een gezichtsscrub die gemengde reacties heeft gekregen van klanten. Een van zijn unieke eigenschappen is het vermogen om zachte maar effectieve exfoliatie te bieden, waardoor de huid glad wordt zonder droogheid of een strak gevoel te veroorzaken. Veel gebruikers prijzen het omdat het hun teint verheldert en beschouwen het als een must-have product.

Maar er zijn klanten die van mening zijn dat het product de kosten niet waard is, omdat ze geen merkbaar verschil zien in vergelijking met het gebruik van een gewone douchegel. Een gebruiker met een gevoelige huid raadt af om het dagelijks te gebruiken, omdat het kan leiden tot droogheid en puistjes.

Aan de positieve kant waarderen veel klanten de effectiviteit van de reiniger bij het verwijderen van make-up en het achterlaten van een schone huid zonder een trekkerig gevoel. Het is ook zacht genoeg voor de gevoelige huid. Het product wordt geleverd in een grote tube en een beetje gaat een lange weg, waardoor het een goede waarde voor je geld is.

Volgens online beoordelingen heeft de SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser een algemene beoordeling van 4,8 van de 5 sterren. Klanten prijzen de zachte exfoliërende eigenschappen, de effectiviteit bij het reinigen van de huid en het vermogen om de huid verfrist te laten aanvoelen. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een aangename geur. Sommige gebruikers raden het zelfs aan voor de acne-gevoelige huid en vermelden dat het helpt bij het verbeteren van de verschijning van donkere vlekken. De reiniger gaat ook lang mee, omdat er maar een kleine hoeveelheid nodig is voor elk gebruik.

Het is belangrijk op te merken dat SkinMedica een huidverzorgingsmerk is dat bekend staat om zijn dure producten. Hoewel hun AHA/BHA Exfoliating Cleanser positieve beoordelingen heeft ontvangen, zijn er andere merken die vergelijkbare producten aanbieden tegen een lagere prijs. Het belangrijkste ingrediënt van SkinMedica is de TNS Recovery Complex, dat groeifactoren bevat voor een gezonder uitziende huid. Ze gebruiken ook ingrediënten zoals vitamine C, peptiden en retinol in hun producten. Sommige gebruikers kunnen echter bijwerkingen ervaren zoals droogheid en irritatie door de retinol.

Kortom, de SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser heeft zijn voor- en nadelen. Het biedt zachte exfoliatie, maakt de huid glad en schoon en is geschikt voor de gevoelige huid. Het kan echter de hoge kosten niet waard zijn voor klanten die geen significante verschillen zien in vergelijking met andere producten. Er zijn ook meer betaalbare alternatieven verkrijgbaar op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

9. Acure Brightening Facial Scrub

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Acure Brightening Facial Scrub

 • list plusGeschikt voor gevoelige huidtypes, zacht en veilig in gebruik.
 • list plusExfolieert de huid effectief, bevordert een helderdere teint.
 • list plusBevat natuurlijke ingrediënten, geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan natuurlijke schoonheidsproducten.

Nadelen Acure Brightening Facial Scrub

 • list plusRelatief lage concentratie van belangrijke ingrediënten voor mensen die hogere concentraties zoeken.

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.74
Functionaliteit
7.22
Gebruiksgemak
7.69

De Acure Brightening Facial Scrub is echt een topper in zijn categorie, met unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere gezichtsscrubs. Een van de belangrijkste verkooppunten is dat het geschikt is voor de gevoelige huid. Veel online bronnen benadrukken dat deze scrub zacht en veilig is in gebruik, zonder irritaties of roodheid te veroorzaken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met een gevoelige huid die toch een stralende en gladde teint willen bereiken.

De effectiviteit van de Acure Brightening Facial Scrub wordt ook zeer geprezen. Het staat bekend om zijn vermogen om de huid effectief te exfoliëren, dode huidcellen te verwijderen en een stralende teint te bevorderen. De scrub bevat natuurlijke ingrediënten zoals zeewier en citroenschil, die samenwerken om de huid te verjongen en haar glad en verfrist achter te laten. Deze natuurlijke formulering is een groot voordeel voor degenen die de voorkeur geven aan schone schoonheidsproducten en harde chemicaliën en synthetische geuren willen vermijden.

Bovendien waarderen klanten dat de Acure Brightening Facial Scrub veganistisch is, dierproefvrij en in duurzame verpakkingen wordt geleverd. Dit sluit aan bij het streven van het merk om schone ingrediënten te gebruiken en duurzaamheid te bevorderen. De positieve beoordelingen op de website van Ulta Beauty bevestigen verder de populariteit en effectiviteit onder gebruikers.

Hoewel de Acure Brightening Facial Scrub over het algemeen positieve feedback heeft ontvangen, is het belangrijk om enkele overwegingen te vermelden. De concentratie van bepaalde belangrijke ingrediënten, zoals chlorella, echinacea en arganolie, is relatief laag in sommige producten van Acure Organics, waaronder de Brightening Facial Scrub. Voor mensen die hogere concentraties van deze ingrediënten zoeken, kunnen alternatieven het overwegen waard zijn.

Al met al is de Acure Brightening Facial Scrub een topper met zijn zachte maar effectieve exfoliërende eigenschappen en zijn toewijding aan schone en duurzame schoonheid. Het is met name geschikt voor mensen met een gevoelige huid die een stralende teint willen bereiken. Hoewel sommigen misschien de voorkeur geven aan hogere concentraties van bepaalde belangrijke ingrediënten, maken de algehele voordelen van de Acure Brightening Facial Scrub het een solide keuze in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

10. CeraVe Salicylic Acid Cleanser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CeraVe Salicylic Acid Cleanser

 • list plusEffectief verzacht de huid en biedt verlichting bij psoriasis.
 • list plusGeurvrij en geschikt voor de gevoelige huid.
 • list plusZachte exfoliërende werking laat de huid fris en verjongd aanvoelen zonder irritatie of roodheid.
 • list plusAanzienlijke verbeteringen in de huid, waaronder minder acne-uitbraken, verminderde poriegrootte en een egalere teint.
 • list plusBetaalbaar en effectief huidverzorgingsproduct.
 • list plusBevat salicylzuur, hyaluronzuur en niacinamide om acne te bestrijden en hydratatie te bieden.
 • list plusDikkere textuur, een beetje gaat een lange weg.
 • list plusGeen geur, geschikt voor mensen die liever geurvrije producten gebruiken.
 • list plusHelderdere, geëxfolieerde en gehydrateerde huid na regelmatig gebruik.

Nadelen CeraVe Salicylic Acid Cleanser

 • list plusKan enigszins uitdrogend aanvoelen.
 • list plusZit in een plastic fles, niet milieuvriendelijk.

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.02
Functionaliteit
7.21
Gebruiksgemak
7.7

De CeraVe Salicylzuur Cleanser, ook bekend als de CeraVe SA Cleanser, heeft positieve beoordelingen gekregen van klanten. Volgens een klant op Amazon maakt deze cleanser de huid effectief glad en biedt het verlichting bij psoriasis. Ze merkten echter op dat het een beetje uitdrogend kan aanvoelen. Deze klant waardeerde ook dat de cleanser geurloos is en geschikt is voor de gevoelige huid. Een andere klant met een gevoelige huid prees de zachte exfoliërende werking van de cleanser, die hun huid fris en verjongd liet aanvoelen zonder irritatie of roodheid.

Meerdere klanten hebben gemeld dat het gebruik van de CeraVe SA Cleanser, in combinatie met andere CeraVe producten, heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen van hun huid. Ze hebben minder last van acne-uitbraken, verminderde poriën en een egalere huidskleur.

Het merk CeraVe staat bekend om zijn betaalbare en effectieve huidverzorgingsproducten. Het werd opgericht in 2005 met als doel dermatologisch aanbevolen producten toegankelijker te maken. CeraVe richt zich op het herstellen en versterken van de huidbarrière door gebruik te maken van een unieke mix van drie essentiële ceramiden. Hun cleansers, waaronder de SA Cleanser, zijn populair geworden vanwege hun vermogen om de huid effectief te reinigen zonder deze uit te drogen.

De CeraVe SA Cleanser bevat salicylzuur, hyaluronzuur en niacinamide, waardoor het geschikt is om puistjes te bestrijden en tegelijkertijd hydratatie te bieden.

Een recensent merkte op dat de cleanser een dikkere textuur heeft, maar dat je er weinig van nodig hebt. Ze waardeerden ook het ontbreken van geur, vooral na het gebruik van een cleanser op basis van zwavel in het verleden. Na het gebruik van het product gedurende een maand, merkte de recensent een schonere, geëxfolieerde en gehydrateerde huid op zonder enige puistjes te ervaren.

Hoewel de CeraVe SA Cleanser als effectief en betaalbaar wordt beschouwd, wordt deze geleverd in een plastic fles, wat door sommige mensen die op zoek zijn naar milieuvriendelijkere opties misschien niet wordt gewaardeerd. Als alternatief suggereerde de recensent de CeraVe Hydrating Cleanser Bar, die vergelijkbare resultaten biedt en milieuvriendelijker is.

Kortom, de CeraVe Salicylzuur Cleanser biedt effectieve exfoliatie- en reinigingseigenschappen, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en mensen die puistjes willen bestrijden. Het wordt geprezen vanwege de betaalbaarheid en het vermogen om de textuur en teint van de huid te verbeteren. Sommige gebruikers kunnen het echter een beetje uitdrogend vinden en de plastic verpakking is mogelijk niet ideaal voor mensen die op zoek zijn naar meer duurzame opties. Al met al is de CeraVe SA Cleanser een aanbevolen keuze voor mensen die behoefte hebben aan een zachte maar effectieve cleanser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gezichtsscrubs. Er zijn immers 190 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!