Wat is de beste Gezichtsscrub van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 februari, 2024

Het aanschaffen van een goede Gezichtsscrub is een moeilijke opgave. Wat is de beste Gezichtsscrub van 2024? Na het onderzoeken van 2491 Gezichtsscrubs kwam de Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating als beste uit onze Gezichtsscrub-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Gezichtsscrubs, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Gezichtsscrubs-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Gezichtsscrub-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Gezichtsscrubs

1Score: 9.7
Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating
Beste gezichtsscrub
Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating
Kate Somerville
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial
Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial
Drunk Elephant
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Sunday Riley Good Genes Lactic
Sunday Riley Good Genes Lactic
Sunday Riley
4Score: 9.5
Acure Brightening Facial Scrub
Acure Brightening Facial Scrub
Acure
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser
SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser
SkinMedica
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
CeraVe Salicylic Acid Cleanser
CeraVe Salicylic Acid Cleanser
CeraVe
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
St. Ives Fresh Skin Scrub
St. Ives Fresh Skin Scrub
St. Ives
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Paula’s Choice Skin Perfecting 2%
Paula’s Choice Skin Perfecting 2%
Paula’s Choice
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro
Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro
Neutrogena
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
DERMALOGICA Daily Microfoliant
DERMALOGICA Daily Microfoliant
DERMALOGICA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we Gezichtsscrubs?

Om de beste Gezichtsscrub te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Gezichtsscrub-test hebben we 2491 Gezichtsscrubs geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Gezichtsscrub-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Gezichtsscrub-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Gezichtsscrub-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste Gezichtsscrub in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2491 Gezichtsscrubs te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Gezichtsscrubs op een rij

1. Beste gezichtsscrub: Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating

 • list plusCombinatie van fysieke en chemische exfolianten voor grondige huidvernieuwing
 • list plusTransparante ingrediëntenlijsten voor geïnformeerde aankoopbeslissingen
 • list plusEffectief bij het aanpakken van huidproblemen en het verbeteren van de algehele huidconditie

Nadelen Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating

 • list plusMogelijke gevoeligheid van de huid door geurende essentiële oliën in sommige producten

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.34
Functionaliteit
9.21
Gebruiksgemak
10
Ik ben dol op de Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating Treatment, een van de beste gezichtsscrubs die zowel fysieke als chemische exfolianten combineert om een gladdere huid te onthullen. Op de website van het merk vind je verschillende opties om te winkelen, waaronder producten, huidzorgen en collecties, wat het handig maakt voor gebruikers om hun opties te verkennen. Het vlaggenschipproduct, de ExfoliKate Intensive Exfoliating Treatment, wordt geleverd met een tip van Kate en klantbeoordelingen. Bovendien is de volledige ingrediëntenlijst gemakkelijk beschikbaar voor referentie, waardoor transparantie en geïnformeerde aankoopbeslissingen worden gegarandeerd.

Volgens The Derm Review omvat de ExfoliKate-collectie verschillende producten, waaronder een reiniger, exfoliërende scrub, leave-on exfoliant en moisturizer. De Intensive Exfoliating Treatment combineert fysieke en chemische exfolianten en levert effectieve huidverzachtende voordelen. Er wordt echter opgemerkt dat de aanwezigheid van geurige essentiële oliën in sommige producten mogelijk huidgevoeligheid kan veroorzaken, waardoor zorgen ontstaan over mogelijke huidirritatie. Dit benadrukt het belang van begrip van individuele huidgevoeligheden en allergieën vóór gebruik.

"Allure" beschrijft de ExfoliKate Intensive Pore Exfoliating Treatment als effectief om "de huid in vorm te brengen wanneer deze zich misdraagt", waarbij de nadruk wordt gelegd op het vermogen om huidproblemen aan te pakken en de algehele conditie te verbeteren.

In vergelijking met andere producten in de markt, valt de ExfoliKate Intensive Exfoliating Treatment op door de combinatie van fysieke en chemische exfolianten, waardoor een alomvattende aanpak van huidexfoliatie wordt geboden. De aanwezigheid van geurige essentiële oliën in sommige producten van het merk kan echter een beperkende factor zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. In dergelijke gevallen zijn alternatieven met een focus op geurvrije formules wellicht meer geschikt.

De Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating Treatment blinkt uit in het leveren van effectieve exfoliatie en huidverzachtende voordelen, zoals benadrukt door klantbeoordelingen en expertmeningen. De alomvattende aanpak van exfoliatie, transparantie in ingrediëntenlijsten en het vermogen om huidproblemen aan te pakken, positioneren het als een topkeuze in de categorie gezichtsscrub. Desalniettemin moeten gebruikers met een gevoelige huid voorzichtig blijven van mogelijke huidirritatie door de aanwezigheid van geurige essentiële oliën in sommige producten van het merk.

Ter afsluiting biedt de Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating Treatment een alomvattende exfoliatie-ervaring, waarbij verschillende huidproblemen worden aangepakt en merkbare resultaten worden behaald. Het vermogen om effectief huidproblemen aan te pakken, maakt het tot een opvallend product in de categorie gezichtsscrub, hoewel mogelijke huidgevoeligheid door geurige ingrediënten in overweging moet worden genomen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk prijs

2. Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

 • list plusSchone huidverzorgingsbenadering, vrij van etherische oliën, siliconen en geur

Nadelen Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

 • list plusNiet aanbevolen voor gebruik door zwangere of zogende moeders
 • list plusHogere prijsklasse

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.74
Gebruiksgemak
9.83
Ik ben helemaal weg van de Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA Mask! Dit gezichtsmasker heeft een pro-kwaliteit AHA/BHA-formule die mijn huid glad maakt, mijn poriën minimaliseert en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Het bevat glycolzuur, wijnsteenzuur, melkzuur en citroenzuur, en is geschikt voor alle huidtypes. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk gevoed en gekalmeerd dankzij de toevoeging van Virgin Marula Luxury Facial Oil.

Dit masker is zo effectief dat het zelfs een professionele peeling kan vervangen, volgens een beoordeling van Allure. Het is mild maar krachtig en revitaliseert mijn huid zonder irritatie, waardoor mijn huid er stralend en gezond uitziet. Ik combineer het graag met de Virgin Marula Oil en een rijke moisturizer voor een extra boost. De formule is vrij van essentiële oliën, siliconen en geurstoffen, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huidtypes. Hoewel het wat duurder is, is het de investering zeker waard vanwege de effectiviteit en de afwezigheid van schadelijke ingrediënten.

Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor zwangere of zogende moeders, maar verder is het een fantastische keuze voor een professionele, maar milde, gezichtsscrub. Al met al overtreft de Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial AHA + BHA Mask mijn verwachtingen en zorgt het voor een gladde en stralende huid, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs

3. Sunday Riley Good Genes Lactic

Loading ...

Voordelen Sunday Riley Good Genes Lactic

 • list plusKlinisch bewezen om de verschijning van lijnen en rimpels binnen 3 minuten te verbeteren
 • list plusGeschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige en acne-gevoelige huid
 • list plusSchone en ethische formulering, geurvrij, veganistisch en dierproefvrij

Nadelen Sunday Riley Good Genes Lactic

 • list plusNiet beschikbaar voor verzending naar de EU/UK
 • list plusPrijsklasse kan een overweging zijn voor prijsbewuste consumenten

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.51
Functionaliteit
9.91
Gebruiksgemak
8.99
De Sunday Riley Good Genes Lactic Acid Treatment is een opvallend huidverzorgingsproduct dat veel lof heeft gekregen vanwege zijn huidtransformerende eigenschappen. Deze behandeling is ontworpen om de huid te exfoliëren, helderheid, stralendheid en een jeugdiger uiterlijk te geven. Het is bijzonder gunstig voor mensen met donkere vlekken, een ongelijkmatige teint, dofheid, een acne-gevoelige huid en tekenen van veroudering. Het belangrijkste ingrediënt, melkzuur, exfolieert zachtjes de huid, stimuleert natuurlijke regeneratie en helpt vocht vast te houden. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en wordt geprezen om zijn vermogen om fijne lijntjes, verstopte poriën, oneffenheden en zonneschade aan te pakken.

Volgens The Derm Review is "melkzuur het belangrijkste ingrediënt dat de huid exfolieert, natuurlijke regeneratie stimuleert en helpt vocht vast te houden." Deze zachte exfoliatie wordt aangevuld met ontstekingsremmende en hydraterende ingrediënten, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid of een acne-gevoelige huid. De behandeling is ook geurloos, veganistisch en dierproefvrij, en bevat geen sulfaten, parabenen, gluten, soja of ftalaten, waardoor het een schone en ethische keuze is voor huidverzorgingsliefhebbers.

Een van de opmerkelijkste kenmerken van de Good Genes Lactic Acid Treatment, zoals opgemerkt door Sunday Riley, is de klinische werkzaamheid. Het is klinisch bewezen dat het aanzienlijk de verschijning van lijntjes en rimpels verbetert binnen 3 minuten, met directe gloed en stralendheid. De toevoeging van zoethout, citroengras, arnica, perenextract en aloë draagt bij aan hydratatie, exfoliatie en verzachting van de huid, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor een breed scala aan huidproblemen.

De ervaring van Jenna Igneri, zoals gemeld door Byrdie, biedt een persoonlijke getuigenis van de zachte en toch effectieve aard van het product. Ondanks haar eerdere gevoeligheid voor sterke ingrediënten, vond ze het melkzuur zacht, snel absorberend en met een lichte, hydraterende textuur. Het ontbreken van kunstmatige geur draagt bij aan de aantrekkingskracht van het product, met name voor mensen met gevoeligheden voor synthetische geuren.

Met een hoge beoordeling van 4,7 van de 5 sterren uit 2756 beoordelingen op Ulta, heeft de Good Genes Lactic Acid Treatment duidelijk indruk gemaakt op een groot aantal gebruikers. Dit multi-treatment serum wordt geprezen om zijn vermogen om de huid diep te exfoliëren en fijne lijntjes en rimpels in slechts 3 minuten op te vullen. Bovendien onderstreept de opname van het product in de Conscious Beauty-lijn van Ulta Beauty het streven naar schone ingrediënten en diervriendelijke formuleringen.

In vergelijking met andere producten op de markt onderscheidt de Good Genes Lactic Acid Treatment zich door zijn klinische werkzaamheid, schone formulering en geschiktheid voor de gevoelige huid. Hoewel er andere producten verkrijgbaar zijn van verschillende merken, zet het gebruik van melkzuur, zoethout, citroengras, arnica, perenextract en aloë het aanbod van Sunday Riley apart als een alomvattende en effectieve behandeling voor een breed scala aan huidproblemen.

Ondanks zijn talrijke loftuitingen is de Good Genes Lactic Acid Treatment niet beschikbaar voor verzending naar de EU/VK, wat de toegankelijkheid voor consumenten in die regio's kan beperken. Bovendien kan de prijsklasse, vanaf $43,00 voor 0,5 fl oz/15 ml, een overweging zijn voor prijsbewuste consumenten. Niettemin positioneert de klinische werkzaamheid, zachte formulering en alomvattende benadering van huidverfijning het product als een topkeuze voor mensen die op zoek zijn naar een transformerende huidverzorgingsbehandeling.

Tot slot valt de Sunday Riley Good Genes Lactic Acid Treatment op als een zeer effectief en veelzijdig huidverzorgingsproduct, dat zachte maar krachtige exfoliatie, hydratatie en huidvernieuwing biedt. Zijn schone formulering, geschiktheid voor de gevoelige huid en klinische werkzaamheid maken het een overtuigende keuze voor mensen die een scala aan huidproblemen willen aanpakken, van donkere vlekken tot fijne lijntjes en rimpels. Hoewel de prijs en beschikbaarheid in bepaalde regio's beperkingen kunnen vormen, bevestigen zijn prestaties en gebruikerstevredenheid zijn positie als een topconcurrent op de huidverzorgingsmarkt.

Verkrijgbaar bij:

4. Acure Brightening Facial Scrub

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Acure Brightening Facial Scrub

 • list plusOpmerkelijke verhelderende effecten
 • list plusZachte maar effectieve exfoliatie
 • list plusGeschikt voor de gevoelige huid

Nadelen Acure Brightening Facial Scrub

 • list plusBeperkte beschikbaarheid
 • list plusHogere prijsklasse

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.63
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
9.61
Mijn favoriete gezichtsscrub? Dat is zonder twijfel de Acure Brightening Facial Scrub. Deze scrub is een topper in zijn categorie en wordt erkend voor zijn algehele effectiviteit. Het onderscheidt zich van andere producten die zijn gericht op specifieke huidproblemen. Good Housekeeping noemt het zelfs de beste keuze voor alle huidtypes en problemen. De formule van de scrub is gemaakt om zacht maar effectief te exfoliëren, waardoor het een veelzijdige optie is voor veel gebruikers. Zoals een review zegt, is "Acure Brightening Facial Scrub over het algemeen de beste", wat zijn universele aantrekkingskracht benadrukt.

In een markt die verzadigd is met opties, valt de Acure Brightening Facial Scrub op door zijn opmerkelijke verhelderende effecten. Het is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een stralende teint, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die hun huid willen revitaliseren. Deze focus op verheldering onderscheidt het van concurrenten en biedt een specifiek voordeel dat aansluit bij gebruikers die zichtbare resultaten willen zien. Zoals een review benadrukt, is het "beste voor verheldering", waarmee dit kenmerk perfect past bij het primaire gebruiksscenario van het product en het een verleidelijke optie maakt voor mensen met dergelijke huidverzorgingsdoelen.

In vergelijking met andere gezichtsscrubs onderscheidt de zachte maar effectieve exfoliatie van de Acure Brightening Facial Scrub zich. Deze kwaliteit maakt het een geschikte keuze voor mensen met een gevoelige huid, wat een veelvoorkomende zorg is op de huidverzorgingsmarkt. Het vermogen van het product om gevoelige huid te behandelen zonder in te leveren op zijn exfoliërende effectiviteit, geeft het een voorsprong op concurrenten en spreekt een breder publiek aan. Zoals een review opmerkt, springt het product eruit als de "beste voor gevoelige huid", wat zijn vermogen benadrukt om dit specifieke publiek aan te spreken.

Hoewel de Acure Brightening Facial Scrub uitblinkt op verschillende gebieden, kampt het met beperkingen op het gebied van beschikbaarheid en prijs. Sommige gebruikers vinden het misschien moeilijk om toegang te krijgen tot het product, vooral in regio's waar het niet wijdverspreid is. Bovendien kan de positionering als een premium product budgetbewuste consumenten afschrikken. In vergelijking met meer betaalbare opties, zoals St. Ives Fresh Skin Scrub Apricot, is de Acure Brightening Facial Scrub misschien niet de beste budgetkeuze voor mensen die op zoek zijn naar voordelige huidverzorgingsoplossingen.

Samengevat, de Acure Brightening Facial Scrub is een topkeuze in de categorie gezichtsscrub, met zijn verhelderende effecten en zachte exfoliatie. Het vermogen om gevoelige huid te behandelen versterkt zijn aantrekkingskracht, waardoor het een veelzijdige optie is voor een breed scala aan gebruikers. Echter, de beperkte beschikbaarheid en hogere prijs kunnen een uitdaging vormen voor sommige consumenten, vooral degenen die op zoek zijn naar budgetvriendelijke alternatieven. Over het algemeen positioneren de unieke verkooppunten van het product het als een overtuigende keuze voor mensen die effectieve maar zachte exfoliatie willen en zichtbare verhelderende resultaten nastreven.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser

 • list plusHydraterend en gladmakend effect
 • list plusEffectieve make-upverwijdering en huidverfrissing
 • list plusMilde exfoliatie met zichtbare verbeteringen in huidtextuur en -glans

Nadelen SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser

 • list plusKan uitdrogend werken als het niet zuinig gebruikt wordt

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
9.68
Gebruiksgemak
9.38
Met de SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser heb ik een topper gevonden in de categorie exfoliërende gezichtsreinigers. Deze reiniger levert indrukwekkende resultaten voor verschillende huidtypes. Het staat bekend om zijn hydraterende en gladmakende effecten en heeft lovende recensies ontvangen voor het effectief verwijderen van make-up, terwijl de huid verfrist en gerevitaliseerd aanvoelt. Een gebruiker zei: "Het verwijdert effectief make-up en laat de huid verfrist achter zonder uit te drogen." De zachte exfoliatie wordt door velen geprezen, met gebruikers die aanzienlijke verbeteringen in huidtextuur en een vermindering van mee-eters opmerken, wat resulteert in een schone, stralende gloed. Bovendien maken de romige textuur en zachte scrub het geschikt voor de gevoelige huid, zoals een tevreden gebruiker vermeldde die het geschikt vond voor de gevoelige huid, en toevoegde dat het "hielp bij mee-eters en een schone gloed gaf."

Opvallend is dat de formulering van het product een combinatie van AHA's en BHA's bevat, waardoor het een krachtige oplossing is voor verschillende huidproblemen. De toevoeging van AHA's, zoals glycolzuur en melkzuur, draagt bij aan zachte exfoliatie, verbetert verkleuring en verheldert de teint. Daarentegen richten BHA's, zoals salicylzuur, zich op een vette huid, grote poriën en acne, waardoor deze reiniger een veelzijdige optie is voor het bestrijden van deze problemen. Het vermogen van de SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser om meervoudige voordelen te bieden, heeft het gepositioneerd als een favoriete keuze voor degenen die streven naar een stralende teint.

In vergelijking met andere exfoliërende gezichtsreinigers op de markt, heeft de SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser lof gekregen voor zijn langdurig gebruik, waarbij gebruikers vergelijkingen trekken met andere high-end merken. Sommige gebruikers waarschuwden echter voor het mogelijke uitdrogende effect en raadden aan het spaarzaam te gebruiken. Ondanks dit, benadrukt het overweldigend positieve feedback zijn kracht in reiniging en exfoliatie.

In een landschap waarin exfoliërende gezichtsreinigers overvloedig zijn, komt de SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser naar voren als een geduchte concurrent, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een product dat een zachte maar effectieve exfoliërende ervaring biedt. De veelzijdigheid om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken, in combinatie met zijn hydraterende en gladmakende effecten, maakt het tot een opvallende keuze op de markt. Hoewel sommige gebruikers bezorgdheid hebben geuit over het mogelijke uitdrogende effect, bevestigt de mogelijkheid om de gevoelige huid te verzorgen en zichtbare verbeteringen in huidtextuur en uitstraling te bieden, zijn positie als een top exfoliërende gezichtsreiniger.

Tot slot is de SkinMedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een gezichtsscrub die zachte exfoliatie combineert met hydraterende eigenschappen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor een breed scala aan huidtypes. Zijn effectiviteit in het aanpakken van verschillende huidproblemen, in combinatie met zijn zachte maar impactvolle exfoliatie, bevestigt zijn status als een top presteerder in de categorie exfoliërende gezichtsreinigers.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. CeraVe Salicylic Acid Cleanser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CeraVe Salicylic Acid Cleanser

 • list plusEffectieve mix van salicylzuur, hyaluronzuur en niacinamide voor diepe reiniging en hydratatie van de huid.
 • list plusEen alomvattende benadering van de behandeling van acne, waarbij exfoliatie en hydratatie worden geïntegreerd.
 • list plusEen betaalbare en budgetvriendelijke oplossing voor acne met een gerichte aanpak van acnebehandeling en huidhydratatie.

Nadelen CeraVe Salicylic Acid Cleanser

 • list plusKan niet voorzien in alle huidproblemen of voorkeuren.
 • list plusSommige gebruikers geven misschien de voorkeur aan een milieuvriendelijk alternatief, zoals de CeraVe Hydrating Cleanser Bar.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.97
Functionaliteit
9.36
Gebruiksgemak
9.57
Ik ben dol op de CeraVe Salicylzuur Cleanser, vooral omdat het zo effectief is voor mijn acne-gevoelige huid. Deze door dermatologen aanbevolen reiniger bevat een krachtige mix van salicylzuur, hyaluronzuur en niacinamide, die diep reinigt terwijl mijn huid gehydrateerd blijft. Een beetje van deze reiniger gaat al een lange weg, en het heeft geen geur. De acne-bestrijdende en hydraterende ingrediënten, zoals salicylzuur, hyaluronzuur en niacinamide, maken het perfect voor mijn huid.

Wat ik zo fijn vind aan de CeraVe Salicylzuur Cleanser is dat het mijn puistjes aanpakt en mijn huid gehydrateerd houdt, een evenwicht dat vaak wordt vergeten bij acne-producten. Het is anders dan andere reinigers die mijn huid vaak droog achterlaten, maar deze reiniger zorgt juist voor een gehydrateerde, geëxfolieerde huid zonder dat strakke gevoel dat je vaak hebt bij acne-producten.

In vergelijking met andere reinigers blinkt de CeraVe Salicylzuur Cleanser uit in het bestrijden van puistjes terwijl mijn huid glad en gehydrateerd blijft. Ik vind het een goede keuze voor het bestrijden van puistjes terwijl mijn huid glad en gehydrateerd blijft. Het is echt een uniek product, omdat het een veelvoorkomend probleem effectief aanpakt zonder de hydratatie van de huid uit het oog te verliezen, iets waar veel andere producten moeite mee hebben.

Hoewel andere reinigers misschien uitblinken in het verhelderen of polijsten van de huid, is de kracht van de CeraVe Salicylzuur Cleanser juist de gerichte aanpak van acnebehandeling en huidhydratatie. Het feit dat het ook nog eens betaalbaar is, maakt het een topkeuze voor wie op zoek is naar een effectieve en betaalbare oplossing voor acne. Maar sommige gebruikers geven misschien de voorkeur aan de milieuvriendelijke aspecten van de CeraVe Hydraterende Cleanser Bar, die vergelijkbare resultaten en betaalbaarheid biedt, maar dan wel met een milieuvriendelijke touch.

Al met al is de CeraVe Salicylzuur Cleanser een betrouwbare en betaalbare optie voor wie last heeft van puistjes. Het biedt een gebalanceerde oplossing die acne effectief aanpakt terwijl de huid gehydrateerd blijft. Het is misschien niet de oplossing voor alle huidproblemen, maar voor wie op zoek is naar een effectieve, betaalbare acne-oplossing, steekt deze reiniger er met kop en schouders bovenuit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. St. Ives Fresh Skin Scrub

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen St. Ives Fresh Skin Scrub

 • list plusGrondige reiniging en exfoliatie van de huid

Nadelen St. Ives Fresh Skin Scrub

 • list plusSommige gebruikers geven mogelijk de voorkeur aan een minder grove exfoliatie
 • list plusNiet geschikt voor mensen met extreem gevoelige huid

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.77
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.21
Ik ben dol op de St. Ives Fresh Skin Scrub Apricot, een geliefde klassieker in de wereld van schoonheidsproducten. Het is geweldig omdat het mijn huid diep reinigt en exfolieert, waardoor het zacht, glad en verfrist aanvoelt. Deze gezichtsscrub is ontworpen om dode huidcellen te verwijderen en poriën te reinigen, en biedt een zachte maar effectieve exfoliatie die geschikt is voor dagelijks gebruik en alle huidtypen. De 100% natuurlijke walnootschilpoeder zorgt voor een zachte exfoliatie zonder de huid te beschadigen, terwijl het extract van abrikozenfruit een aangename fruitige touch toevoegt. Het product is parabenenvrij, dermatologisch getest, olievrij en niet-comedogeen, waardoor het een veelzijdige en veilige optie is voor huidverzorgingsroutines.

Volgens Allure verwijdert de scrub effectief onzuiverheden en laat het de huid er stralend en verfrist uitzien, waardoor het een favoriete keuze is voor degenen die streven naar een frisse teint. De populariteit van het product wordt verder benadrukt door zijn beoordeling van 4,5 van de 5 sterren uit meer dan 2000 beoordelingen op Target, wat wijst op zijn brede aantrekkingskracht en tevredenheid onder gebruikers. Daarnaast biedt St. Ives een scala aan gezichtsverzorgingsproducten en bodywashes, wat hun toewijding aan uitgebreide huidverzorgingsoplossingen laat zien.

De St. Ives Fresh Skin Scrub Apricot valt op in de markt door het gebruik van 100% natuurlijke exfolianten en abrikozenfruitextract, waardoor het zich onderscheidt van concurrenten. De nadruk op natuurlijke ingrediënten, in combinatie met zijn zachte maar effectieve exfoliatie, plaatst het als een sterke concurrent in de gezichtsscrub-categorie. Hoewel sommige gebruikers misschien de voorkeur geven aan een minder korrelige exfoliatie, bevestigen de meerderheid van de beoordelingen en beoordelingen zijn vermogen om de huid helder, zacht en stralend achter te laten.

In vergelijking met andere gezichtsscrubs, onderscheidt de St. Ives Fresh Skin Scrub Apricot zich door zijn mix van natuurlijke exfolianten, parabenenvrije formulering en dermatologisch geteste status, waardoor het een voorsprong heeft in het bieden van een zachte maar grondige exfoliatie. Voor mensen met een extreem gevoelige huid is een mildere exfoliant echter meer geschikt.

Tot slot heeft de St. Ives Fresh Skin Scrub Apricot zijn status als een cultklassieker en favoriet van beautyredacteuren behouden vanwege zijn vermogen om zachte, gladde en stralende huid te leveren door diepe reiniging met natuurlijke ingrediënten. Zijn brede lof en hoge beoordelingen versterken zijn positie als een topkeuze in de gezichtsscrub-categorie, vooral voor degenen die streven naar een betrouwbare en verfrissende exfoliatie-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs

8. Paula’s Choice Skin Perfecting 2%

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Paula’s Choice Skin Perfecting 2%

 • list plusCreëert een stralende gloed
 • list plusBehoudt de hydratatie van de huid
 • list plusVerzacht de huid
 • list plusZachte exfoliatie zonder irritatie
 • list plusHydraterende en kalmerende eigenschappen
 • list plusGeschikt voor verschillende huidtypes
 • list plusReisformaatoptie voor uitproberen

Nadelen Paula’s Choice Skin Perfecting 2%

 • list plusInitiële zorgen over gevoeligheid en toepassing
 • list plusIndividuele ervaringen kunnen variëren
 • list plusMinder effectief voor specifieke huidproblemen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
9.27
Ik ben dol op de Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Salicylic Acid Exfoliant vanwege de geweldige resultaten die het levert voor mijn huid. Het helpt bij het creëren van een stralende gloed, het behouden van de hydratatie van mijn huid en het verzachten van de textuur. Ik gebruik het zelfs zonder een wattenschijfje, wat super handig is! Na slechts een paar keer gebruiken, merkte ik al verbeteringen in mijn huidtextuur, gloed en acne op. Na twee weken gebruik merkte ik zelfs dat mijn huid steviger was, mijn poriën kleiner waren en mijn pigmentatie verminderd was. Ik ben ook erg blij dat het mijn poriën minimaliseert, breakouts kalmeert, vooral hormonale acne, en gewoon effectief en veelzijdig is.

Met een concentratie van 2% BHA onderscheidt deze exfoliant zich door zijn vermogen om zachtjes te exfoliëren, poriën te ontstoppen en de huidtextuur te verbeteren zonder irritatie te veroorzaken. Het is ook opmerkelijk vanwege de hydraterende en kalmerende eigenschappen, waardoor het geschikt is voor verschillende huidtypes, waaronder de gevoelige en acne-gevoelige huid. De optie van een reisformaat stelt gebruikers in staat om het uit te proberen voordat ze zich aan een full-size product verbinden, waardoor het toegankelijker en handiger is.

In vergelijking met andere gezichtsscrubs op de markt, onderscheidt de Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Salicylic Acid Exfoliant zich door zijn effectieve maar zachte formulering. Terwijl sommige gezichtsscrubs schurend en ruw voor de huid kunnen zijn, biedt deze exfoliant een meer gebalanceerde benadering, met zichtbare resultaten zonder irritatie te veroorzaken. Zijn vermogen om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken, van poriegrootte tot acne, geeft het een voorsprong op enkelvoudige exfolianten, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan huidverzorgingsroutines.

Ondanks de vele voordelen hebben sommige gebruikers aanvankelijke zorgen geuit over gevoeligheid en toepassing. Het is belangrijk voor mensen met een bijzonder gevoelige huid om een patchtest uit te voeren voordat ze het in hun dagelijkse routine opnemen. Bovendien, hoewel de meerderheid van de gebruikers positieve resultaten heeft ervaren, kunnen individuele ervaringen variëren en vinden sommigen het product minder effectief voor hun specifieke huidproblemen.

Al met al maakt de Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Salicylic Acid Exfoliant indruk met zijn vermogen om zichtbare verbeteringen in huidtextuur, hydratatie en acne te leveren, waardoor het een opvallend product is in de exfoliantcategorie. Zijn zachte maar effectieve formulering en veelzijdigheid positioneren het als een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een exfoliërende oplossing met meerdere voordelen. Echter, potentiële gebruikers moeten zich bewust zijn van individuele huidgevoeligheid en de noodzaak van een patchtest. Zoals een recensie terecht opmerkt, "De Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant is een game-changer voor huidtextuur en gloed." 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro

 • list plusZachte exfoliërende eigenschappen
 • list plusEffectief bij het oplichten van de huid en het verminderen van doffe plekken
 • list plusZichtbare verbeteringen in de uitstraling en textuur van de huid

Nadelen Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro

 • list plusSommige mensen vinden de geur niet prettig
 • list plusMogelijke beperking voor gebruikers die gevoelig zijn voor geuren

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.21
Functionaliteit
9.42
Gebruiksgemak
8.53
De Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro Polish Facial Exfoliator wordt geprezen als een uitstekend product voor het bereiken van een stralende, glanzende huid. Ik ben dol op de zachte exfoliërende eigenschappen en raad het aan voor dagelijks gebruik, omdat het effectief is in het verhelderen van de huid en het verminderen van doffe plekjes. Veel gebruikers hebben zichtbare verbeteringen gemeld in de uitstraling en textuur van hun huid, en velen van hen zijn van plan om het opnieuw te kopen. Een recensie van Good Housekeeping noemt dit product ook de "Beste gezichtsscrub voor een stralende huid" en positioneert het als een topkeuze voor het bereiken van een stralende teint.

Het vermogen van het product om te exfoliëren zonder de huid te veel uit te drogen, wordt zeer gewaardeerd door gebruikers. Een paar mensen zijn echter niet zo enthousiast over de geur. Toch lijkt de samenstelling van het product een goede balans te vinden tussen effectieve exfoliatie en hydratatie van de huid, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende huidtypes. Het wordt geprezen omdat het de huid glad en gepolijst achterlaat, waardoor het een overtuigende optie is voor mensen die op zoek zijn naar een exfoliator die zichtbare resultaten oplevert zonder overmatige uitdroging.

In vergelijking met andere hoog gewaardeerde gezichtsscrubs, zoals Acure Brightening Facial Scrub en St. Ives Fresh Skin Scrub Apricot, onderscheidt de Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro Polish Facial Exfoliator zich door zijn focus op het verbeteren van de huidskleur. Terwijl Acure en St. Ives worden geprezen voor hun algehele prestaties en waarde, valt het aanbod van Neutrogena op door zijn specifieke nadruk op het bevorderen van een stralende teint. Dit unieke verkoopargument positioneert het als een topkeuze voor mensen die de nadruk leggen op het bereiken van een stralende, glanzende huid.

Ondanks zijn sterke punten heeft de Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro Polish Facial Exfoliator kritiek gekregen op zijn geur, wat een beperking kan vormen voor gebruikers die gevoelig zijn voor geuren. Het is belangrijk op te merken dat individuele voorkeuren voor geuren in huidverzorgingsproducten sterk kunnen variëren, en hoewel sommige gebruikers de geur misschien niet prettig vinden, kan het voor anderen geen groot nadeel zijn. Uiteindelijk positioneert het vermogen van het product om zichtbare verbeteringen in de huidtextuur en uitstraling te leveren het als een overtuigende optie voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve exfoliator voor dagelijks gebruik.

Kortom, de Neutrogena Bright Boost Resurfacing Micro Polish Facial Exfoliator onderscheidt zich als een topkeuze voor degenen die streven naar een stralende en gepolijste teint. Zijn vermogen om zichtbare verbeteringen in de huidtextuur te leveren, in combinatie met zijn zachte exfoliërende eigenschappen, maakt het een opmerkelijke toevoeging aan huidverzorgingsroutines. Hoewel de geur misschien niet bij alle gebruikers in de smaak valt, bevestigt zijn effectiviteit in het bevorderen van een stralende huid zijn positie als een opvallende optie in de wereld van gezichtsexfoliators.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. DERMALOGICA Daily Microfoliant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DERMALOGICA Daily Microfoliant

 • list plusDual-action exfoliation

Nadelen DERMALOGICA Daily Microfoliant

 • list plusRelatief hoge prijs
 • list plusVereist bescherming tegen vocht om klonteren te voorkomen

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
8.94
Ik ben dol op de Dermalogica Daily Microfoliant. Met zijn unieke mix van rijstpoeder, papaja, salicylzuur en kalmerende ingrediënten zorgt dit product voor een diepe reiniging en verwijdert het effectief dode huidcellen. Geen wonder dat het de 2019 Allure Reader’s Choice Award heeft gewonnen en erkend is door het Britse tijdschrift InStyle. Zelfs Oprah Winfrey noemt dit product een "superster" en gebruikers zijn laaiend enthousiast over zijn anti-aging effecten. Ik ben 54 jaar oud en heb geen rimpels, mensen denken dat ik in mijn vroege 40-er jaren ben. Dat zegt genoeg!

Beauty expert Emily Algar gebruikt de Daily Microfoliant al meer dan 7 jaar en is lovend over de voordelen. Ze benadrukt de unieke formule van fysieke en chemische exfoliatie, waardoor het verstopte poriën opent, de huid kalmeert en vochtverlies voorkomt.

Een van de bijzondere kenmerken van de Dermalogica Daily Microfoliant is de veelzijdige toepassing. Als poeder exfoliant kan het eenvoudig met water worden gemengd om een pasta te vormen, zodat je de intensiteit kan aanpassen. Ik adviseer om het minstens een minuut in de huid te masseren voor een directe verheldering en gladheid. Een slimme truc is om het poeder te combineren met een niet-schuimende reiniger voor nog betere resultaten, waardoor het product zich aanpast aan verschillende huidverzorgingsroutines. Daarnaast is het ook nog eens dierproefvrij, gecertificeerd veganistisch en vrij van kunstmatige kleurstoffen en geuren, minerale oliën en parabenen, wat perfect is voor bewuste consumenten.

De prijs van $59 voor een fles van 2,6 ounce lijkt misschien wat hoog, maar het gaat lang mee en rechtvaardigt dus de investering. Het is wel belangrijk om het te beschermen tegen vocht om klontering te voorkomen, maar dat is een kleine overweging. In vergelijking met andere gezichtsscrubs onderscheidt de Dermalogica Daily Microfoliant zich door zijn dubbele exfoliatie, anti-aging voordelen en zichtbare resultaten. Het is een uitzonderlijke keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige exfoliërende oplossing.

Kortom, de Dermalogica Daily Microfoliant is een game-changer op het gebied van gezichtsscrubs, met een krachtige combinatie van exfoliatie, anti-aging effecten en huidverfijning. Zijn uitstekende prestaties en duurzame waarde maken het een eersteklas keuze voor wie resultaten boven alles stelt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Gezichtsscrubs. Er zijn namelijk 2491 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!