Wat is de beste Inbakerdoek van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Inbakerdoek is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Inbakerdoek van 2023? Na het onderzoeken van 1970 Inbakerdoeken kwam de Meyco Baby Animal/Uni swaddlemeyco inbakerdoek als beste uit onze Inbakerdoek-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Inbakerdoeken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Inbakerdoeken-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Inbakerdoek-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Inbakerdoeken

1Score: 9.7
Meyco Baby Animal/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Beste wiegdeken
Meyco Baby Animal/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Meyco Baby Dots/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco Baby Dots/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Meyco Baby Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco Baby Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle
Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle
Love to dream
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle
Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle
Love to dream
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Meyco Baby Cheetah/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco Baby Cheetah/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek
Meyco
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Puckababy Original Piep Inbakerslaapzak (0-3M)
Puckababy Original Piep Inbakerslaapzak (0-3M)
Puckababy
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Pacco Piccolo Inbakerdoek - 4
Pacco Piccolo Inbakerdoek - 4
Pacco
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Inbakerdoek Koopgids

Ontdek hoe je de beste inbakerdoek kiest voor een veilige en comfortabele slaap van jouw baby. Lees gauw de onderstaande handige koopgids!

Is inbakeren goed voor je baby?

Inbakeren is een techniek waarbij je je baby strak in een doek wikkelt, zodat zijn of haarbewegingen beperkt worden. Dit wordt gedaan om de baby zich veilig en geborgen te laten voelen en om te voorkomen dat de baby zichzelf wakker maakt door ongecontroleerde armbewegingen.

Inbakeren wordt meestal toegepast bij pasgeborenen tot ongeveer vier maanden oud. Pasgeborenen hebben nog geen volledige controle over hun lichaamsbewegingen en kunnen zichzelf gemakkelijk wakker maken door reflexmatige armbewegingen. 

Inbakeren helpt ook bij baby's die moeite hebben met in slaap vallen, omdat het hen helpt zich te ontspannen en in een comfortabele houding te blijven.

Inbakeren is niet geschikt voor baby's die al kunnen rollen, omdat het risico bestaat dat ze vast komen te zitten in de doek en zichzelf bezeren. Raadpleeg altijd een arts voordat je begint met inbakeren van je baby en volg de instructies zorgvuldig op.
 

Wat is de beste inbakerdoek?

Als je op zoek bent naar de beste inbakerdoek voor je baby, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste keuze te maken.

 1. Gebruiksgemak: De inbakerdoek moet gemakkelijk te gebruiken zijn, vooral als je een nieuwe ouder bent en nog niet bekend bent met het inbakeren. Zoek naar een doek met duidelijke instructies en eenvoudige sluitingen.
 2. Materiaal: Kies voor een inbakerdoek gemaakt van zacht en ademend materiaal, zoals katoen of bamboe. Het moet ook duurzaam genoeg zijn om herhaaldelijk te wassen.
 3. Maat: Zorg ervoor dat de doek niet te strak zit en dat je baby genoeg bewegingsruimte heeft.
 4. Type: Er zijn verschillende soorten inbakerdoeken beschikbaar, zoals de traditionele doek, de voorgevormde doek en de slaapzak-achtige doek.
 5. Klittenband of ritsen: Sommige inbakerdoeken hebben klittenband of ritsen om ze gemakkelijk te openen en te sluiten.

Hoe baker je een baby in?

De inbakerdoek mag niet te dik zijn en moet niet te strak of te los zitten. Je baby moet nog steeds zijn benen kunnen spreiden en strekken terwijl deze in een opgetrokken houding zitten. 

Het is ook belangrijk dat de doek rondom de voetjes gesloten kan worden, terwijl de armen stevig langs het lichaam zitten. Let op, de armen mogen niet gekneld zijn.

Zorg ervoor dat de doek om de schouders van je baby zit, zodat deze niet los kan komen. Het hoofdje van je baby moet onbedekt blijven. Als je baby begint te draaien, is het tijd om te stoppen met inbakeren.
 

Wanneer mag je je baby inbakeren?

Als je merkt dat jouw kleintje overdag moeilijk in slaap komt, dan is het verstandig om hem tijdensalle slaapjes in te bakeren. 

Wanneer je baby gedurende de dag goed slaapt zonder inbakeren (minimaal 1,5 uur), dan kun je hemalleen 's nachts inbakeren.

hero illustration

Hoe testen we Inbakerdoeken?

Om de beste Inbakerdoek te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Inbakerdoek-test hebben we 1970 Inbakerdoeken geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Inbakerdoek-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Inbakerdoek-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Inbakerdoek-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Inbakerdoek in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1970 Inbakerdoeken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Inbakerdoeken in een makkelijke lijst

1. Beste wiegdeken: Meyco Baby Animal/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meyco Baby Animal/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusHelpt baby's bij het zelfstandig in slaap vallen
 • list plusBiedt een veilig en geborgen gevoel voor de baby
 • list plusGoede kwaliteit van de doek

Nadelen Meyco Baby Animal/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusInbakeren is niet geschikt voor baby's die kunnen omrollen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.89
Functionaliteit
9.48
Gebruiksgemak
9.76
De Meyco Baby Animal/Uni swaddlemeyco inbakerdoek is echt iets voor mij als ouder. Met deze inbakerdoek kan ik mijn baby een veilig en geborgen gevoel geven, waardoor hij of zij makkelijker in slaap valt. Hij is gemaakt van 100% katoen, dus mijn kleintje kan genieten van zacht slaapcomfort, goede ventilatie en vochtopname.

Wat deze inbakerdoek echt speciaal maakt, is het vrolijke design. De set bestaat uit 2 doeken, waarvan één bedrukt is met leuke diertjes in subtiele kleuren en de andere effen gekleurd is. Dat betekent dat ik de doeken perfect kan mixen en matchen met de complete Meyco Baby collectie en mijn andere babybenodigdheden.

De SwaddleMeyco is verkrijgbaar in verschillende maten, zoals maat 0-3 maanden en maat 0-4 maanden. Zo kan ik de doek gebruiken voor baby's van verschillende gewichten en lengtes.

Gebruikers zijn ontzettend enthousiast over deze inbakerdoek. Ze merken op dat hun baby's rustig worden en heerlijk slapen in de doek. Sommige gebruikers geven aan dat de stof dun is en dat een dekentje in de winter nodig kan zijn.

Een groot voordeel van deze inbakerdoek is dat het helpt bij het zelfstandig in slaap vallen. Daarnaast geeft het mijn baby een veilig en geborgen gevoel. En gebruikers waarderen ook de goede kwaliteit van de doek.

Een mogelijke beperking van deze inbakerdoek is dat het inbakeren niet geschikt is voor baby's die kunnen omrollen, meestal rond de 6 of 7 maanden. Het is belangrijk om op tijd te stoppen met inbakeren om eventuele gevaren te voorkomen.

Al met al is de Meyco Baby Animal/Uni swaddlemeyco inbakerdoek een geweldige keuze voor ouders die hun baby veilig en geborgen willen laten slapen. De doek biedt zacht slaapcomfort, goede ventilatie en vochtopname dankzij het gebruik van 100% katoen. Het vrolijke design en de mogelijkheid om te mixen en matchen met andere producten maken deze inbakerdoek extra aantrekkelijk. Hoewel het belangrijk is om op tijd te stoppen met inbakeren, biedt deze doek vele voordelen voor baby's en ouders. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Meyco Baby Dots/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meyco Baby Dots/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusGeeft de baby een veilig en geborgen gevoel.
 • list plusHelpt de baby zelfstandig in slaap te vallen.
 • list plusVerkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Nadelen Meyco Baby Dots/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusNiet geschikt voor baby's die kunnen omrollen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.04
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
9.52
Ik kan niet zonder de Meyco Baby Dots/Uni swaddlemeyco inbakerdoek! Als ouder wil je natuurlijk dat je pasgeboren baby veilig en geborgen is. Deze inbakerdoeken geven je kleintje precies dat gevoel van de baarmoeder. Ze worden rustig en ontspannen, en leren beter om zelf in slaap te vallen. En het beste van alles? Het inbakeren voorkomt dat ze zichzelf onnodig wakker 'maaien' met hun armpjes.

Deze inbakerdoeken zijn gemaakt van 100% katoen, dus je kindje geniet van heerlijk zacht slaapcomfort. Ze ademen goed en nemen vocht op. De set bestaat uit twee inbakerdoeken, één met vrolijke stippen en de ander effen gekleurd. Je kunt ze altijd perfect combineren met de complete Meyco Baby collectie en je andere babybenodigdheden.

De Meyco Baby Dots/Uni swaddlemeyco inbakerdoek is verkrijgbaar in verschillende maten. Maat 0-3 maanden is geschikt voor baby's van 3,5 tot 6,5 kg en een lengte van 50 tot 62 cm. Maat 0-4 maanden is geschikt voor baby's van 6,5 tot 8,5 kg en een lengte van 62 tot 74 cm.

Deze inbakerdoeken hebben zoveel voordelen! Ze geven je baby een veilig en geborgen gevoel, helpen bij het zelfstandig in slaap vallen en bieden zacht comfort, goede ventilatie en vochtopname dankzij het gebruik van 100% katoen. En je kunt ze ook nog in verschillende kleuren en maten krijgen, zodat je ze perfect kunt combineren met andere producten uit de Meyco Baby collectie.

Volgens gebruikersreviews zijn deze inbakerdoeken van Meyco van topkwaliteit en zien ze er precies uit zoals op de foto's. Ouders zijn enthousiast omdat hun baby's beter slapen met deze swaddle doeken en ze super makkelijk in gebruik vinden. Een gebruiker merkt zelfs op dat deze inbakerdoeken net zo goed zijn als de bekende Swaddle me, maar dan voor een betere prijs-kwaliteitverhouding.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat inbakeren niet geschikt is voor baby's die kunnen omrollen, meestal rond de 6 of 7 maanden. Dus zorg ervoor dat je op tijd stopt met inbakeren om het terugrollen niet te belemmeren en onnodige risico's te voorkomen.

Al met al is de Meyco Baby Dots/Uni swaddlemeyco inbakerdoek een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele manier om hun pasgeboren baby in te bakeren. De zachte stof, goede kwaliteit en mogelijkheid om te combineren maken deze inbakerdoeken echt een aanrader. 💖

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Meyco Baby Uni swaddlemeyco inbakerdoek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meyco Baby Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusGeeft de baby een veilig en geborgen gevoel
 • list plusGemaakt van 100% katoen voor zacht comfort, goede ventilatie en vochtopname
 • list plusVerkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor de perfecte match

Nadelen Meyco Baby Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusSommige gebruikers klagen over het sterke klittenband dat lawaai maakt bij het uitbakeren
 • list plusEen negatieve review meldt dat de baby het niet prettig vond zitten en dat de doek van slechte kwaliteit was

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.59
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
8.71
De Meyco Baby Uni Swaddlemeyco inbakerdoek is echt een must-have voor jou als ouder. Hiermee kan je jouw pasgeboren baby veilig en geborgen laten slapen. Deze doek zorgt ervoor dat je baby hetzelfde geborgen gevoel krijgt als in de baarmoeder. Hierdoor kan je kleintje rustig en ontspannen worden en zelf beter in slaap vallen. Ook voorkomt het inbakeren dat je baby zichzelf wakker 'maait' met zijn armpjes.

Deze Swaddlemeyco is gemaakt van 100% katoen. Dat betekent heerlijk zacht slaapcomfort, goede ventilatie en vochtopname. De effen bosgroene print is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kan je altijd perfect combineren met de complete Meyco Baby collectie en de rest van je babyuitzet.

De Swaddlemeyco is er in twee maten:
- Maat 0-3 maanden voor baby's van 3,5 tot 6,5 kg en een lengte van 50 tot 62 cm.
- Maat 0-4 maanden voor baby's van 6,5 tot 8,5 kg en een lengte van 62 tot 74 cm.

Deze inbakerdoek heeft echt veel voordelen. Het geeft je baby een veilig en geborgen gevoel, waardoor hij of zij beter kan ontspannen en in slaap kan vallen. Daarnaast is de doek gemaakt van 100% katoen, dus heerlijk zacht en goed ademend. De Swaddlemeyco is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, dus je kan altijd de perfecte match vinden. En het fijne is dat de doek makkelijk te wassen is en lang mooi blijft.

De ervaringen van gebruikers zijn verschillend. Sommige gebruikers vinden het inbakeren met deze doek fijn en makkelijk, maar klagen wel over het klittenband dat wat lawaai maakt bij het uitbakeren. Anderen zijn juist heel tevreden en merken op dat hun baby dankzij deze inbakerdoek rustiger slaapt en minder vaak wakker wordt. Ze prijzen ook de goede pasvorm en de betaalbaarheid van de doek. Er is echter ook een negatieve review waarin wordt gezegd dat de baby het niet prettig vond zitten en dat de doek van slechte kwaliteit was.

Al met al is de Meyco Baby Uni Swaddlemeyco inbakerdoek een super handig en comfortabel product. Hiermee kan je jouw baby veilig en geborgen laten slapen. Hij is gemaakt van zacht katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ondanks enkele negatieve reviews over het klittenband en de pasvorm, zijn de meeste gebruikers tevreden met de doek en merken ze een positief effect op de slaap van hun baby. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusGeeft de baby een veilig en geborgen gevoel
 • list plusHelpt de baby beter zelfstandig in slaap te vallen
 • list plusGemaakt van zacht en comfortabel materiaal

Nadelen Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusMogelijkheid om een gebruikt en beschadigd artikel te ontvangen

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.02
Functionaliteit
8.38
Gebruiksgemak
8.94
Ik ben ontzettend blij met de Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek. Deze inbakerdoek heeft een prachtige natuurlijke takkenprint die mijn baby echt in een oase van rust brengt. Het inbakeren zorgt ervoor dat mijn kleintje veilig en geborgen is, waardoor hij heerlijk in slaap valt. Deze inbakerdoek is absoluut onmisbaar in elke babyuitzet.

Een van de belangrijkste voordelen van de SwaddleMeyco is dat het dat veilige gevoel van de baarmoeder nabootst. Dit zorgt ervoor dat mijn baby rustig en ontspannen wordt en beter leert om zelf in slaap te vallen. Bovendien voorkomt het inbakeren dat hij zichzelf onnodig wakker 'maait' met zijn armpjes.

De SwaddleMeyco is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor heerlijk zacht slaapcomfort, goede ventilatie en vochtopname. De vrolijke print van de inbakerdoek is ook perfect te combineren met de complete Meyco Baby collectie en de rest van mijn babyuitzet.

De inbakerdoek is verkrijgbaar in verschillende maten. Ik heb gekozen voor de maat 4-6 maanden, omdat mijn baby al wat ouder is. Het is belangrijk om te weten dat de meeste baby's het fijn vinden om tot ongeveer 3-4 maanden ingebakerd te worden. Daarna kunnen ze meestal zelf omrollen en is inbakeren niet meer veilig. Dus het is belangrijk om op tijd te stoppen met inbakeren.

Hoewel de meeste reviews positief zijn, kwam ik ook een negatieve review tegen waarin de klant klaagde over het ontvangen van een gebruikt en beschadigd artikel. Dit is natuurlijk erg teleurstellend en ik hoop dat dit een uitzondering is. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de inbakerdoek die ik zal ontvangen.

Al met al ben ik erg tevreden met de Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek. Het biedt mijn baby een veilig en geborgen gevoel, helpt hem beter zelfstandig in slaap te vallen en is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal. De vrolijke print maakt het ook nog eens een leuke toevoeging aan mijn babyuitzet. Ik kijk ernaar uit om mijn baby in te bakeren en te zien hoe hij geniet van zijn rustige en ontspannen slaap. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle

 • list plusHet is effectief bij onrustige baby's die veel huilen, moeilijk in slaap vallen en snel weer wakker worden.
 • list plusHet biedt geborgenheid en bewegingsvrijheid voor baby's om zichzelf tot rust te brengen en langer door te slapen.
 • list plusHet unieke ARMS UP™ en SELF-SOOTHING™ principe laat baby's hun handjes gebruiken om zichzelf te kalmeren en in slaap te vallen.

Nadelen Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle

 • list plusHet is alleen geschikt voor baby's van 0-3 maanden en een gewicht van 3.5-6 kg.
 • list plusHet kan alleen gebruikt worden in een slaapkamertemperatuur tussen de 20°C en 24°C.
 • list plusDe prijs kan hoger zijn in vergelijking met traditionele inbakerslaapzakken.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.95
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8.44
Ik ben dol op de Love to Dream Babyslaapzak Swaddle Up! Het is dé oplossing voor onrustige baby's. Deze inbakerslaapzak is perfect voor baby's die veel huilen, moeite hebben met in slaap vallen en snel weer wakker worden. Met de wetenschappelijk onderbouwde inbakermethode van de Swaddle Up geef ik mijn baby de geborgenheid die hij nodig heeft om goed te kunnen slapen, terwijl hij zijn handjes vrij kan bewegen om zelfstandig weer in slaap te kunnen vallen.

Wat deze inbakerslaapzak zo speciaal maakt, is het ARMS UP en SELF-SOOTHING principe. Baby's slapen van nature op hun rug met hun armpjes omhoog, en deze slaapzak bootst die houding na met de gepatenteerde mouwtjes. Hierdoor kan mijn baby zijn armpjes omhoog bewegen, op zijn handjes sabbelen en zijn gezichtje strelen, wat hem helpt om zichzelf tot rust te brengen en weer in slaap te vallen als hij tijdens zijn slaapje wakker wordt.

In tegenstelling tot traditionele inbakermethodes waarbij de handjes voor de borst of langs het lichaam worden vastgezet, hebben baby's met de Love to Dream Swaddle Up inbakerslaapzak altijd toegang tot hun handjes. Dit zorgt ervoor dat ze zichzelf kunnen kalmeren, makkelijker weer in slaap vallen en langer doorslapen.

Deze inbakerslaapzak heeft nog meer voordelen. Zo zorgt hij ervoor dat mijn baby zichzelf niet meer wakker kan slaan, waardoor hij rustiger, langer en dieper kan slapen. Het vlindervormige model van de slaapzak maakt het bovendien veilig, met minder risico op omrollen dan bij traditionele inbakermethodes. Er is genoeg ruimte voor de heupen en benen van mijn baby, wat belangrijk is voor zijn heupgezondheid.

Het inbakeren met de Love to Dream Swaddle Up gaat makkelijk en snel dankzij de ritssluiting. Bovendien kan ik de rits aan de onderkant een stukje openen om de luier te verschonen, wat vooral 's nachts erg handig is.

De Swaddle Up Babyslaapzak is gemaakt van speciaal ontworpen enkellaags katoen, een super elastische stof die ademend is en zorgt voor een betere temperatuurregeling. De slaapzak kan in de wasmachine en droger, dus het onderhoud is een eitje.

Deze inbakerslaapzak van Love to Dream is erkend als heupgezond product door het International Hip Dysplasia Institute en heeft meerdere awards gewonnen. Hij is verkrijgbaar in verschillende trendy designs, waaronder de kleur Grijs.

De Swaddle Up Babyslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en een gewicht van 3.5-6 kg. Het is belangrijk om de maat te kiezen op basis van het gewicht van je baby en niet op basis van de leeftijd. Deze inbakerslaapzak kan worden gebruikt in een slaapkamertemperatuur tussen de 20°C en 24°C.

De Love to Dream Babyslaapzak Swaddle Up is de perfecte keuze voor ouders die een veilige en effectieve manier zoeken om hun onrustige baby te laten slapen. Met zijn unieke kenmerken en voordelen onderscheidt deze inbakerslaapzak zich van andere merken. Hij biedt de geborgenheid en bewegingsvrijheid die baby's nodig hebben om zichzelf tot rust te brengen en langer door te slapen. De Love to Dream Swaddle Up is een bekroond product dat voldoet aan de verwachtingen van ouders en hun baby's.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle

 • list plusBiedt geborgenheid en helpt baby's beter te slapen
 • list plusBaby's kunnen zichzelf kalmeren en gemakkelijker weer in slaap vallen
 • list plusVeilig ontwerp zonder losse koordjes of klittenbandsluitingen

Nadelen Love to Dream™ Babyslaapzak Swaddle

 • list plusMaatvoering komt mogelijk niet helemaal overeen met de leeftijd van de baby

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.98
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.52
Deze unieke babyslaapzak is de perfecte oplossing voor onrustige baby's. Hij biedt niet alleen comfort, maar helpt baby's ook beter te slapen terwijl ze hun handjes vrij kunnen bewegen. Dankzij de gepatenteerde mouwtjes bootst deze inbakerslaapzak de natuurlijke houding van baby's na, waarbij ze hun armpjes omhoog hebben. Dit zorgt ervoor dat baby's zichzelf kunnen kalmeren en gemakkelijker weer in slaap kunnen vallen.

Een groot voordeel van de Swaddle Up is dat baby's zichzelf niet meer wakker kunnen slaan, waardoor ze rustiger, langer en dieper kunnen slapen. De slaapzak is veilig en biedt voldoende ruimte voor de heupen en benen van de baby om te bewegen. Geen losse koordjes of klittenbandsluitingen die de baby kunnen bezeren. Het inbakeren met de Swaddle Up is super eenvoudig en snel dankzij de handige ritssluiting.

En we hebben ook aan de volgende fase gedacht! De Swaddle Up wordt geleverd met een Fase 2 Transition Bag, waarmee je kunt stoppen met inbakeren zodra je baby aangeeft te willen gaan rollen. Zo blijf je altijd een stap vooruit.

De Swaddle Up heeft een TOG-waarde van 1.0, wat betekent dat hij geschikt is voor kamertemperaturen tussen de 20°C en 24°C. Gemaakt van speciaal ontworpen enkellaags katoen, is deze slaapzak ademend en zorgt hij voor een betere temperatuurregeling. En het beste van alles? Hij kan gewoon in de wasmachine en droger. Gemakkelijk schoon te maken!

De gebruikers van de Swaddle Up zijn over het algemeen zeer tevreden. Ze merken op dat hun baby's beter slapen en minder last hebben van schrikreflexen. Ze vinden het geweldig dat de ritssluiting zowel van boven als van onderen kan worden geopend, zodat ze de luier kunnen verschonen zonder de baby uit de slaapzak te hoeven halen. Ook wordt de slaapzak als veilig ervaren, zonder losse koordjes of klittenbandsluitingen die in de weg kunnen zitten.

Sommige gebruikers hebben wel aangegeven dat de maatvoering van de slaapzak niet helemaal overeenkomt met de leeftijd van hun baby. Het is dus belangrijk om de maat te kiezen op basis van het gewicht van je baby. Zo weet je zeker dat de slaapzak perfect past!

Al met al is de Love to Dream Babyslaapzak Swaddle Up een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele slaapoplossing voor hun baby. Hij biedt geborgenheid, bevordert een natuurlijke slaaphouding en helpt baby's zichzelf tot rust te brengen en beter te slapen. Bovendien is hij erkend als heupgezond product door het International Hip Dysplasia Institute. Hoewel sommige gebruikers problemen hebben gehad met de maatvoering, zijn de meeste gebruikers zeer tevreden met de kwaliteit en prestaties van deze slaapzak.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Meyco Baby Cheetah/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meyco Baby Cheetah/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusBiedt een veilig en geborgen gevoel aan de baby
 • list plusHelpt bij het zelfstandig in slaap vallen
 • list plusGemaakt van 100% katoen voor zacht slaapcomfort, goede ventilatie en vochtopname

Nadelen Meyco Baby Cheetah/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusSommige baby's kunnen hun armpjes eruit trekken
 • list plusHet gebruik van de inbakerdoeken kan per kind verschillen

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.44
Functionaliteit
7.73
Gebruiksgemak
8.01
De Meyco Baby Cheetah/Uni swaddlemeyco inbakerdoek is echt onmisbaar voor je babyuitzet. Met deze doek kun je je kleintje veilig inbakeren. Het geeft je baby het geborgen gevoel van de baarmoeder, waardoor hij rustig en ontspannen wordt en beter leert om zelf in slaap te vallen. En het beste van alles? Het voorkomt dat je baby zichzelf onnodig wakker 'maait' met zijn armpjes.

Deze inbakerdoeken zijn gemaakt van 100% katoen, dus ze zijn superzacht en comfortabel. Ze hebben ook een goede ventilatie en nemen vocht op. Je krijgt een set van twee doeken, één met de populaire cheetah print en de andere in een effen kleur. Zo kun je ze perfect combineren met de rest van je babyuitzet en de complete Meyco Baby collectie.

We hebben deze inbakerdoeken in verschillende maten, zoals maat 0-3 maanden voor baby's van 3,5 tot 6,5 kg en een lengte van 50 tot 62 cm. Voor baby's van 6,5 tot 8,5 kg en een lengte van 62 tot 74 cm is er maat 0-4 maanden beschikbaar. Maar let op, zodra je baby kan omrollen, meestal rond de 6 of 7 maanden, is het belangrijk om te stoppen met inbakeren om eventuele gevaren te voorkomen.

Deze inbakerdoeken hebben veel voordelen. Ze geven je baby een veilig en geborgen gevoel, helpen hem zelfstandig in slaap te vallen en bieden zacht comfort, goede ventilatie en vochtopname dankzij het gebruik van 100% katoen. En laten we eerlijk zijn, ze zien er ook nog eens superleuk uit met vrolijke kleurtjes en prints.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Een gebruiker merkte op dat haar zoontje zijn armpjes eruit kan krijgen, maar dat lijkt een individuele ervaring te zijn. Andere gebruikers zijn enthousiast over hoe handig en snel het inbakeren met deze doeken gaat, evenals de goede pasvorm en het zachte materiaal.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van inbakerdoeken verschilt per kind. Sommige baby's vinden het fijn om ingebakerd te worden tot ongeveer 3 tot 4 maanden, terwijl anderen er eerder klaar voor zijn om ermee te stoppen. Volg altijd de instructies en houd de ontwikkeling van je baby in de gaten.

Kortom, de Meyco Baby Cheetah/Uni swaddlemeyco inbakerdoek biedt een veilige en comfortabele manier om je baby in te bakeren. Het gebruik van hoogwaardig katoen zorgt voor zacht slaapcomfort en goede ventilatie. Hoewel er enkele individuele ervaringen zijn waarbij de armpjes eruit getrokken kunnen worden, lijken de meeste gebruikers tevreden te zijn met de stevigheid en pasvorm van de doeken. Deze inbakerdoeken zijn een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en praktische oplossing voor het inbakeren van hun baby. ✨

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusGemakkelijk in gebruik met klittenbandsysteem voor eenvoudig inbakeren
 • list plusMooi takkenprint ontwerp in zandkleur
 • list plusGemaakt van 100% katoen voor zacht slaapcomfort en goede ventilatie

Nadelen Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek

 • list plusSommige gebruikers ontvingen gebruikte en beschadigde items
 • list plusVerwarring over de geschiktheid van de maat 4-6 maanden voor pasgeborenen

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.25
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.74
Deze Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek 2-pack zand is echt een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een veilige en comfortabele manier om hun pasgeboren baby in te bakeren. Met zijn mooie takkenprint in de kleur zand creëert deze inbakerdoek een rustgevende omgeving waarin je kleintje zich geborgen voelt en heerlijk kan slapen.

Wat deze inbakerdoek echt onderscheidt van andere modellen is het superhandige klittenbandsysteem. In plaats van gedoe met losse hydrofiele luiers, maakt de Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek gebruik van klittenband om je baby veilig in te bakeren. Dit maakt het proces zoveel makkelijker en voorkomt dat je baby zichzelf wakker maait.

Deze inbakerdoek is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor een heerlijk zacht slaapcomfort, goede ventilatie en vochtopname. Vooral voor pasgeboren baby's, die extra gevoelig zijn voor temperatuur en vochtigheid, is dit van groot belang. Bovendien is de inbakerdoek verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de perfecte pasvorm voor je kleintje kunt kiezen.

Gebruikers zijn echt enthousiast over deze Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek. Ze vinden het klittenbandsysteem superhandig en de takkenprint in de kleur zand ziet er prachtig uit. Een gebruiker merkte zelfs op dat haar 3 weken oude zoontje zichzelf niet meer wakker slaat dankzij deze inbakerdoek. Dat is echt een verbetering in vergelijking met het gebruik van losse hydrofiele luiers.

Helaas kwamen we ook een negatieve opmerking tegen van een gebruiker die een gebruikt en beschadigd artikel had ontvangen. Dat is natuurlijk ontzettend teleurstellend en zou niet mogen gebeuren bij een product dat bedoeld is voor kleine baby's.

Een andere opmerking was dat de maat 4-6 maanden niet geschikt is voor pasgeboren baby's. Dat kan verwarrend zijn voor ouders die op zoek zijn naar een inbakerdoek voor hun kleintje.

Al met al is deze Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek 2-pack zand een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele manier om hun baby in te bakeren. Het klittenbandsysteem en de prachtige takkenprint maken dit product echt uniek ten opzichte van andere inbakerdoeken op de markt. Hoewel er wat negatieve opmerkingen waren over het ontvangen van een gebruikt artikel en verwarring over de maat, lijken deze incidenten niet representatief te zijn voor de algehele kwaliteit en prestaties van deze inbakerdoek.

Kortom, de Meyco Baby Branches/Uni swaddlemeyco inbakerdoek 2-pack zand is een betrouwbare keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele manier om hun pasgeboren baby in te bakeren. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de mooie print maken deze inbakerdoek echt uniek. Ondanks enkele negatieve opmerkingen over het ontvangen van een gebruikt artikel en verwarring over de maat, lijken deze incidenten niet te wijzen op een algehele slechte kwaliteit en prestaties van het product.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Puckababy Original Piep Inbakerslaapzak (0-3M)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.79
Functionaliteit
7.31
Gebruiksgemak
7.73
Ik ben zo enthousiast om je kennis te laten maken met de Puckababy Original Piep Inbakerslaapzak! Als ouder begrijp ik maar al te goed hoe belangrijk het is dat je kleintje goed slaapt. Maar laten we eerlijk zijn, slapeloze nachten en zorgen kunnen ons behoorlijk uitputten. Gelukkig biedt deze inbakerslaapzak een geweldige oplossing voor onrustige baby's!

Wat deze inbakerslaapzak zo uniek maakt, is zijn speciale vorm die de baby veilig en comfortabel houdt. De armpjes van je baby worden veilig verstopt in het slaapzakje, zodat ze zichzelf niet per ongeluk wakker kunnen slaan. Dit creëert een veilige en knusse cocon waarin je kleintje diep en vredig kan slapen. En geloof me, diepe slaap is niet alleen goed voor de ontwikkeling van je baby, maar het helpt ook bij het verwerken van prikkels en verlicht darmkrampjes. Een win-win situatie voor zowel jou als je kleintje!

Maar hier komt het beste deel: de magische effecten van deze inbakerslaapzak! Je baby zal uitgerust en vrolijk wakker worden, en dat betekent dat er vanzelf een regelmatig slaapritme ontstaat. Say goodbye tegen die slapeloze nachten en gevoelens van onmacht!

De Puckababy Original Piep Inbakerslaapzak is niet zomaar een slaapzak. Hij is bekroond met de Baby Innovation Award en wordt aanbevolen door artsen, kraamzorg en verloskundigen. Gemaakt van katoen met een TOG-waarde van 0.5, is deze slaapzak perfect voor dagelijks gebruik. En laten we de stijlvolle zandkleurige stof met schattige zeeschelpenprint niet vergeten. Maar als dat niet jouw ding is, zijn er nog tal van andere kleuropties beschikbaar!

Ik moet ook even de ervaringen van andere ouders met je delen. Een gebruiker merkte op dat de stof van deze inbakerslaapzak perfect is voor een warmbloedige baby. Je kleintje kan zich vrij bewegen zonder zichzelf in het gezicht te slaan, en er is genoeg ruimte om in de 'kikkerstand' te liggen. Geweldig, toch?

Maar ik wil wel eerlijk blijven. Een andere gebruiker merkte op dat de inbakerslaapzak er niet precies uitziet zoals op de foto's. Er is een wit streepje bovenin in plaats van de afgebeelde print, en er is geen zak aan de voorkant. Ook staat er groot "Puckababy" aan de zijkant. Een klein minpuntje, maar laten we niet vergeten dat het uiteindelijk gaat om de slaapkwaliteit van je baby!

Helaas werkte de inbakerslaapzak niet voor een andere gebruiker. Hun baby begon elke keer keihard te krijsen zodra ze erin zat, en ze vonden de nekopening een beetje te strak. Ze vonden het ook een beetje aan de dure kant. Maar hey, niet elk product werkt voor iedereen, toch?

Over het algemeen zijn de reviews positief. Ouders melden dat hun baby eindelijk slaapt dankzij deze inbakerslaapzak. Een gebruiker merkte op dat hun baby nu 5 tot 6 uur achter elkaar slaapt, in plaats van elk uur wakker te worden. Geweldig nieuws, toch? Ze hebben zelfs extra slaapzakken gekocht, maar merkten op dat de nieuwe slaapzak niet meer past vanwege de krappe opening bij het nekje. Even opletten dus!

Dus, als je op zoek bent naar een veilige en effectieve oplossing voor je onrustige baby, kan ik de Puckababy Original Piep Inbakerslaapzak zeker aanbevelen. Diepe slaap, verlichting van darmkrampjes en een regelmatig slaapritme zijn slechts enkele van de vele voordelen. En hoewel er een paar kleine uitdagingen zijn, maken de voordelen en positieve gebruikerservaringen dit product zeker de moeite waard! 💤

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Pacco Piccolo Inbakerdoek - 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.24
Functionaliteit
7.69
Gebruiksgemak
6.97
De Pacco Piccolo Inbakerdoek is perfect voor ouders zoals ik die op zoek zijn naar een veilige en doeltreffende manier om hun baby in te bakeren. Het consultatiebureau raadt deze inbakerdoek aan en het is de best verkochte inbakerdoek op de markt. Gemaakt van 100% katoen (flanel) met klittenbandsluiting, biedt de Pacco Piccolo een comfortabele en veilige omgeving voor baby's met een gemiddeld postuur tot ongeveer 5 maanden oud.

Inbakeren kan helpen bij het in slaap vallen en zorgen voor een betere en langere slaap voor de baby. Dit resulteert in minder huilen en minder last van krampjes en reflux. De Pacco Piccolo Inbakerdoek zorgt ervoor dat de baby zich veilig en geborgen voelt, net zoals in de baarmoeder.

Wat deze inbakerdoek echt onderscheidt van de concurrentie is de uitgebreide gebruiksaanwijzing die wordt meegeleverd. Hierin vind je stap-voor-stap instructies met foto's en beschrijvingen, en ook informatie over heupontwikkeling, voeding en veilig slapen. De Pacco Piccolo Inbakerdoek kan ook in de wasmachine worden gewassen en het is aanbevolen om hem voor het eerste gebruik drie keer te wassen, zodat het katoen luchtiger wordt en beter vocht kan opnemen.

Ik ben erg tevreden met de resultaten van de Pacco Piccolo Inbakerdoek. Mijn baby slaapt langer en rustiger sinds ik hem inbakert met deze doek. Hij is ook heel gemakkelijk in gebruik en het zachte materiaal zorgt voor comfort voor mijn kleintje. De doek is ook duurzaam en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Hoewel de Pacco Piccolo Inbakerdoek over het algemeen positieve beoordelingen heeft gekregen, zijn er geen specifieke nadelen genoemd in de beoordelingen. Het is belangrijk om te onthouden dat elke baby anders is en inbakeren mogelijk niet geschikt is voor alle baby's. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een professional, zoals een kinderarts of het consultatiebureau, voordat je besluit je baby in te bakeren.

Al met al is de Pacco Piccolo Inbakerdoek een geweldige keuze voor ouders zoals ik die een effectieve manier zoeken om hun baby in te bakeren. Met zijn comfortabele en veilige ontwerp, uitgebreide gebruiksaanwijzing en positieve ervaringen van gebruikers, is deze inbakerdoek een betrouwbare en waardevolle investering voor een goede nachtrust voor zowel de baby als de ouders. 👶

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inbakerdoeken. Er zijn immers 1970 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!