Beste Ijscrusher - March 2020

32 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Fizz Retro Slush Puppy Machine Blauw

Fizz
10Score
2

Ariete - Slush Puppy Granita Machine – Rood – Makkelijk in Gebruik

Ariete
9.8Score
3

Princess Ice Crusher 01.282984.01.001

Princess
9.4Score
4

HorecaTraders IJscrusher met vacuümbasis | wit

Combisteel
9.1Score
5

Hendi Ijsblokjesvergruizer ( Populair! )

Hendi
8.2Score
6

Fizz Tropical Cocktail Slush Puppy Machine

Fizz
7.9Score
7

Slush machine AMAV

Diamant toys
7.7Score
8

Haushalt 12016 - IJscrusher handmatig - IJsmaler - met RVS tanden

Haushalt
7.5Score
9

IJscrusher - Lacor

Lacor
7.4Score
10

IJscrusher

Ernest
7.3Score

Hoe komt deze leuke Ijscrusher ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Ijscrusher ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Ijscrushers, maar vandaag helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Ijscrushers die op de markt zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Ijscrushers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ijscrushers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Ijscrushers

De beste Ijscrushers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Fizz Retro Slush Puppy Machine Blauw maak je de lekkerste slush puppies. De slush maker komt in een mooie blauwe kleur en komt met het originele slush puppy design met de leuke puppies! De lekkerste Slush Puppies Maak de lekkerste slush puppies met de Fizz Retro Slush Puppy Machine Blauw. De machine gebruikt een speciale manier voor het creëren van de slush puppies waardoor het ijs extra fijn wordt gemaakt. Stop ijsklontjes en de ingrediënten in de cilinder van de machine. Giet het drankje naar keuze in, dit moet op suiker gebaseerd zijn anders vriest het niet, laat hem ronddraaien en zie hoe het drankje in 15 tot 25 minuten in 1 liter bevroren slush veranderd. Giet deze vervolgens gemakkelijk uit met de schenktuit. Klassieke look De Slush Puppy Machine van Fizz komt in een leuke blauwe kleur en een vrolijk design met slush puppies voor een speciale look. De machine zal een bijzondere toevoeging zijn voor elke keuken en is leuk in gebruik doordat er gekeken kan worden hoe het proces verloopt. Ideaal voor in de zomer bij die warme dagen of heerlijk genieten na een lange dag voor de tv.

1. Fizz Retro Slush Puppy Machine Blauw

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Stop ijsblokjes in de machine, zet je glas eronder en zie hoe de ijsblokjes tot fijn ijs worden geschaafd. Voeg vervolgens wat siroop of ander lekkers toe, zoals een beetje Margarita voor een cocktail, en geniet van een verfrissend drankje. De machine kan simpel uit elkaar worden gehaald en gedeeltelijk in de vaatwasser worden gedaan zodat hij gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Voordelen Gedeeltelijk in de vaatwasser te stoppen Snel klaar Makkelijk te gebruiken Uit elkaar te halen Specificaties Vermogen: 30 Watt Accessoires: Handleiding NL, DE, FR, ENG Aansluiting: 220-240 Volt ~ 50 Hz adapter UK - EU Breedte: 15.5 cm Hoogte: 23 cm Diepte: 18.5 cm Gewicht: 1.4 kg Merk: Ariete Tip Heerlijk te gebruik op een warme zomerdag.

2. Ariete - Slush Puppy Granita Machine – Rood – Makkelijk in Gebruik

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Zeer snel en eenvoudig ijs schaven! Ideaal voor limonade, frisdranken en cocktails. Het schaafijs is tevens perfect te gebruiken als basis voor allerlei soorten slush-dranken (half gesmolten ijsbrij met siroop en/of likeur) en om koude visgerechten, vers fruit of nagerechten op te serveren!

3. Princess Ice Crusher 01.282984.01.001

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

IJscrusher met vacuümbasis. Dimensions: 10.8(h) x 14(b) x 25(d)cm Gewicht: 674g Ideaal voor licht thuisgebruik.

4. HorecaTraders IJscrusher met vacuümbasis | wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Verchroomde zink legering met roestvast stalen messen. Inclusief kunststof ijs schepje. Met uitneembare ijs container. 24horeca.

5. Hendi Ijsblokjesvergruizer ( Populair! )

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Waan je in Miami Beach met de Fizz Tropical Cocktail Slush Puppy Machine en maak de heerlijkste slush puppies in cocktail stijl. Mix eenvoudig je favoriete drankjes met deze tropische slush puppy maker en geniet van een heerlijke slush puppy cocktail in de tuin of bij je zwembad tijdens de warme zomerdagen. De lekkerste Cocktail Slush Puppies Creëer de lekkerste slush puppies met de Fizz Tropical Cocktail Slush Puppy Machine. De machine gebruikt een speciale manier voor het creëeren van de slush puppies waardoor het ijs extra fijn wordt gemaakt. Stop ijsklontjes en de ingrediënten in de cilinder van de machine. Giet je drankje naar keuze in, dit moet op suiker gebaseerd zijn anders vriest het niet, laat hem ronddraaien en zie hoe je drankje in 10 tot 15 minuten in bevroren slush veranderd. Giet deze vervolgens gemakkelijk uit met de schenktuit. Let’s get the Party started! De Slush Puppy machine van Fizz komt in een feestelijk design met een fraaie tropical print voor een speciale look. De machine zal een bijzondere toevoeging zijn voor elke keuken en is leuk in gebruik doordat er gekeken kan worden hoe het proces verloopt. Zet de muziek aan, gooi het volume omhoog en geniet van de heerlijkste cocktail slush puppies tijdens feesten en verjaardagen. Let’s get the party started met de heerlijkste cocktail slush puppies.

6. Fizz Tropical Cocktail Slush Puppy Machine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Les je dorst met de lekkerste, zelfgemaakte slushy ooit. Kies jouw favoriete sapje, meng dit in de machine met ijs en zout en trek aan de hendel. Welke smaak is jouw favoriet? Het mengen van de ingrediënten en het maken van de slushy is een leuke, creatieve bezigheid die kinderen alleen of samen met hun ouders kunnen doen. Lees het instructieboekje door en ga direct aan de slag. Inhoud: 1 Slush ijsmachine 2 Papieren kopjes Gebruiksaanwijzing Etenswaren zijn niet inbegrepen

7. Slush machine AMAV

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gebruik dit handige apparaat om je ijs fijn te malen zodat je het makkelijker in je drankje kan doen. Of zodat je een slush puppy kan maken. Materiaal: kunststof Materiaal molen: roestvrijstaal Afmetingen: 14 X 11 X 23 CM

8. Haushalt 12016 - IJscrusher handmatig - IJsmaler - met RVS tanden

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met deze ijscrusher kunt u snel en eenvoudig ijsblokjes verbrijzelen. Ideaal voor koolzuurhoudende drankjes, cocktails. Het schaafijs is tevens perfect te gebruiken als basis voor slush-dranken en om koude visgerechten, zoals fruit de mare, vers fruit of nagerechten op te serveren. De ijscrusher heeft messen van roestvrij staal, is makkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen en neemt niet veel ruimte in uw keuken. Een compacte ijsmachine van 24x15x25 cm met een maximaal vermogen van 100 Watt. De opvangcontainer heeft een inhoud van 0.5 liter. Inhoud: 0.5 liter Rpm: 5500 Vermogen: 100 Watt Spanning: 220-240 V Frequentie: 50-60 V

9. IJscrusher - Lacor

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Leuke compacte ijscrusher van het bekende merk Ernesto. Ijs in je zomerse dranken, Ijs in je whisky op een donkere avond, het is zo gebeurd met deze Ernesto

10. IJscrusher

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Ijscrushers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ijscrushers er zijn immers 32 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Ijscrusher kopen.

Beste koop maken