Wat is de beste IJsblokjesmachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 december, 2023

Het kopen van een goede IJsblokjesmachine is een lastige opgave. Wat is de beste IJsblokjesmachine van 2023? Na het onderzoeken van 2068 IJsblokjesmachines kwam de Luma Comfort Portable Clear Ice als beste getest uit onze IJsblokjesmachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de IJsblokjesmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 IJsblokjesmachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame IJsblokjesmachine-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste IJsblokjesmachines

1Score: 9.9
Luma Comfort Portable Clear Ice
Beste ijsblokjesmachine
Luma Comfort Portable Clear Ice
Luma Comfort
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Igloo IGLICEBSC26
Compact met volledige mogelijkheden
Igloo IGLICEBSC26
Igloo
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Frigidaire FGAC5044W1
Produceert kauwbaar ijs
Frigidaire FGAC5044W1
Frigidaire
4Score: 9
Magic Chef MCIM22/HNIM27
Magic Chef MCIM22/HNIM27
Magic Chef
5Score: 8.8
Luma Comfort IM200
Produceert heldere ijsblokjes, ideaal voor bruisende dranken
Luma Comfort IM200
Luma Comfort
6Score: 8.5
Euhomy Ice Maker
Euhomy Ice Maker
Euhomy
7Score: 8.2
Newair Countertop Ice Maker
Newair Countertop Ice Maker
Newair
8Score: 7.9
Magic Chef 27-Pound Portable Ice
Magic Chef 27-Pound Portable Ice
Magic Chef
9Score: 7.7
Vevor Commercial Ice Maker
Vevor Commercial Ice Maker
Vevor
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Costway Portable Ice Maker
Costway Portable Ice Maker
Costway
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Ijsblokjesmachine Koopgids

Ben je op zoek naar de beste ijsblokjesmachine, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees deze koopgids en ontdek welke machine het beste bij je past!

Waarom een ijsblokjesmachine?

Stel je voor dat je op een warme zomerdag thuiskomt van een lange wandeling en je hebt dorst. Je pakt er een flesje water bij, maar het water is niet koud genoeg. Wat doe je dan? Nou, als je een ijsblokjesmachine hebt, dan is het probleem snel opgelost!

Met een ijsblokjesmachine in huis hoef jenooit meer te wachten tot je water of frisdrank koud genoeg is. Je gooit gewoon een paar ijsblokjes in je drankje en je hebt in een mum van tijd een heerlijk verfrissend drankje. 

Bovendien bespaar je met een ijsblokjesmachinetijd en moeite. Geen gedoe meer met ijsblokjeszakjes vullen en in de vriezer leggen, en geen gedoe meer met ijsblokjes uit de zakjes proberen te krijgen.

Zo kies je de beste ijsblokjesmachine

Als je op zoek bent naar een ijsblokjesmachine, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je een goede aankoop doet. Hier zijn een paar tips om je te helpen bij het kiezen!

 1. Capaciteit
  Ten eerste moet je nadenken over hoeveel ijsblokjes je in één keer wilt kunnen maken. Als je van plan bent om de ijsblokjesmachine regelmatig te gebruiken voor feestjes of andere bijeenkomsten, is het beter om een machine te kiezen met een grote capaciteit. 
 2. Snelheid
  Hoe snel wil je ijsblokjes kunnen maken? Sommige ijsblokjesmachines kunnen binnen enkele minuten al ijsblokjes maken, terwijl andere machines er langer over doen. 
 3. Grootte
  Hoe groot is de ruimte waarin je de ijsblokjesmachine wilt plaatsen? Als je weinig ruimte hebt, kies dan voor een compacte ijsblokjesmachine die gemakkelijk op een aanrecht of tafel past. 
 4. Type ijsblokjes
  Wil je ijsblokjes in verschillende vormen maken? Sommige machines zijn veelzijdiger dan andere en kunnen verschillende soorten ijsblokjes maken. 
 5. Onderhoud
  Sommige machines hebben een ingebouwd reinigingsprogramma en zijn gemakkelijk te demonteren en schoon te maken. 
 6. Prijs
  Ijsblokjesmachines variëren in prijs, afhankelijk van de capaciteit, snelheid en andere functies. Het is belangrijk om een machine te kiezen die past bij je budget en tegelijkertijd voldoet aan je eisen.

Hoe vaak moet je een ijsblokjesmachine reinigen?

Het is raadzaam om de ijsblokjesmachine minstens elke zes maanden schoon te maken en te ontsmetten voor een optimale werking.

Het schoonmaakproces omvat het verwijderen van kalk, kalkaanslag en minerale afzettingen, gevolgd door een desinfecterende reiniging om algen te verwijderen. Volg de instructies van de fabrikant en je ijsblokjesmachine zal weer als nieuw zijn!

Dus ga aan de slag en geniet van schone, smakelijke ijsblokjes elke keer weer!

Hoe werkt een ijsblokjesmachine?

Sommige machines worden direct aangesloten op een waterleiding, terwijl andere een eigen watertank hebben. Het hangt allemaal af van wat het handigst is voor jou.

Als je bijvoorbeeld een café of restaurant runt en je hebt veel ijsblokjes nodig, dan is het handig om een machine te hebben die is aangesloten op de waterleiding. Aan de andere kant, als je gewoon thuis een beetje verfrissing wilt, dan is een ijsblokjesmachine met een watertank waarschijnlijk wel voldoende.

In de ijsblokjesmachine zitten koelstaven. Deze zijn verantwoordelijk voor het veranderen van het water in ijs. Het water stroomt er doorheen en voordat je het weet, heb je perfect gevormde ijsblokjes om van te genieten!

hero illustration

Hoe testen we IJsblokjesmachines?

Om de beste IJsblokjesmachine te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze IJsblokjesmachine-test hebben we 2068 IJsblokjesmachines vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze IJsblokjesmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze IJsblokjesmachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne IJsblokjesmachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste IJsblokjesmachine in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2068 IJsblokjesmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste IJsblokjesmachines in een makkelijke lijst

1. Beste ijsblokjesmachine: Luma Comfort Portable Clear Ice

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luma Comfort Portable Clear Ice

 • list plusIk maak heldere ijsblokjes die langzaam smelten, waardoor de kwaliteit van je drankje behouden blijft
 • list plusIk ben gemaakt van BPA-vrij plastic, zodat je veilig je water kunt drinken
 • list plusMijn eenvoudige bediening met één knop en duidelijke indicatielampjes maken mij gemakkelijk in gebruik

Nadelen Luma Comfort Portable Clear Ice

 • list plusSommige klanten vinden dat ik te duur ben voor wat ik te bieden heb
 • list plusIk kan tijdens het werken wat lawaai maken
 • list plusIk heb geen raampje om de ijsproductie te volgen zonder de deksel te openen

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.83
Functionaliteit
9.79
Gebruiksgemak
10
De Luma Comfort Draagbare Transparante IJsmachine is een ijsmachine voor op het aanrecht die opvalt door zijn vermogen om heldere ijsblokjes te produceren. Deze machine gebruikt een uniek supergekoeld ijsbakje om ijs laag voor laag te bevriezen, wat resulteert in helder ijs zonder onzuiverheden. Volgens een recensent zijn "de ijsblokjes kristalhelder en smelten ze langzaam, waardoor er geen prik in je drankjes achterblijft."

Heldere ijsblokjes hebben als voordeel dat ze langzamer smelten en de kwaliteit van je drankjes behouden. Dit is een belangrijk verkoopargument voor degenen die graag van hun drankjes nippen zonder verdunning. Bovendien is de ijsmachine gemaakt van BPA-vrij plastic, wat zorgt voor veilig drinkwater.

Wat functionaliteit betreft, beschikt de Luma Comfort ijsmachine over een eenvoudige bediening met één knop en duidelijke indicatorlampjes voor gemakkelijk gebruik. Het heeft ook extra dikke isolatie om het ijs langer koud te houden. Bovendien wordt water van gesmolten ijs gerecycled voor de volgende lading, waardoor verspilling wordt verminderd.

De Luma Comfort ijsmachine heeft een capaciteit van 28 pond ijs in 24 uur, waardoor het geschikt is voor kleine feestjes of situaties waarin ijs van tevoren kan worden gemaakt. De machine zelf heeft afmetingen van 14,8"D x 11,3"W x 14,1"H en weegt 25,5 pond. Het werkt op 130 watt met een spanning van 120.

Hoewel de algemene beoordelingen voor de Luma Comfort ijsmachine positief zijn, zijn er enkele gemengde ervaringen. Sommige klanten vinden dat de machine te duur is voor wat hij biedt en merken op dat hij een beetje lawaai kan maken. Ze geven ook aan dat ze graag een raam zouden willen hebben om de ijsproductie te kunnen controleren zonder het deksel te openen. Desondanks zijn ze over het algemeen tevreden met de aankoop en raden ze het aan voor specifieke gebruikssituaties.

Aan de andere kant hebben sommige klanten problemen ervaren, zoals een sterke chemische geur bij het uitpakken van de machine en de noodzaak van grondige reiniging voor gebruik. Ondanks deze problemen waarderen ze de mogelijkheid van de machine om snel helder ijs te produceren.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Luma Comfort ijsmachine zich door zijn focus op het produceren van heldere ijsblokjes. Hoewel er misschien andere ijsmachines op de markt zijn die een grotere capaciteit of extra functies bieden, is het belangrijkste verkoopargument van de Luma Comfort de kwaliteit van de ijsproductie.

Samenvattend is de Luma Comfort Draagbare Transparante IJsmachine een goede keuze voor degenen die heldere ijsblokjes prioriteren en hun drankervaring willen verheffen. De mogelijkheid om helder ijs te produceren, de eenvoudige bediening en efficiënte ijsproductie maken het een betrouwbare optie voor kleine bijeenkomsten of situaties waarin helder ijs van tevoren kan worden bereid. Potentiële kopers moeten echter op de hoogte zijn van enkele gemengde beoordelingen over geluidsniveaus en initiële reinigingsvereisten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Compact met volledige mogelijkheden: Igloo IGLICEBSC26

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Igloo IGLICEBSC26

 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om te dragen en te vervoeren.
 • list plusHoge ijsproductiecapaciteit, waardoor er in korte tijd een grote hoeveelheid ijsblokjes kan worden gemaakt.
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp met een eenvoudige interface en transparant venster om het ijsmaakproces te volgen.

Nadelen Igloo IGLICEBSC26

 • list plusIJsblokjes kunnen relatief snel smelten in vergelijking met grotere ijsblokjes.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
9.94
De Igloo Playmate The Boss Ice Cube Maker is een compacte en veelzijdige ijsblokmaker die volledige functionaliteit biedt in een klein pakketje. Het is een populaire keuze voor degenen die een draagbare ijsblokmaker nodig hebben die snel en efficiënt ijsblokjes kan leveren.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Igloo Playmate The Boss Ice Cube Maker is zijn compacte formaat. Hij is ontworpen om klein en lichtgewicht te zijn, waardoor hij gemakkelijk te dragen en te vervoeren is. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij een hoge ijsproductiecapaciteit, waardoor je in korte tijd een grote hoeveelheid ijsblokjes kunt maken.

Volgens een beoordeling op Amazon is "deze ijsblokmaker perfect voor mijn kleine appartement. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en maakt ijsblokjes echt snel. Ik vind het geweldig hoe draagbaar hij is, ik kan hem meenemen op kampeertrips of picknicks."

De Igloo Playmate The Boss Ice Cube Maker heeft ook een gebruiksvriendelijk ontwerp. Hij heeft een eenvoudige en intuïtieve interface, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is. Hij heeft een bedieningspaneel met drukknoppen waarmee je de gewenste ijsblokgrootte kunt selecteren en het ijsmaakproces kunt starten. Daarnaast heeft hij een transparant venster waarmee je de voortgang van het ijsmaakproces kunt volgen.

Een andere beoordeling op Walmart vermeldde: "Ik was aangenaam verrast door hoe eenvoudig het is om deze ijsblokmaker te gebruiken. Het bedieningspaneel is duidelijk en ik kan de ijsblokjes zien vormen door het venster. Het is echt handig."

Wat prestaties betreft, levert de Igloo Playmate The Boss Ice Cube Maker indrukwekkende resultaten. Hij heeft een snel ijsmaakproces en produceert ijsblokjes in slechts enkele minuten. Hij is ook in staat om verschillende groottes ijsblokjes te produceren, zodat je je ijsblokjes naar wens kunt aanpassen.

In vergelijking met andere ijsblokmakers op de markt, valt de Igloo Playmate The Boss Ice Cube Maker op door zijn compacte formaat en efficiënte prestaties. Hoewel er andere opties beschikbaar zijn, biedt deze ijsblokmaker een goede balans tussen draagbaarheid en ijsproductiecapaciteit. Hij is ideaal voor kleine ruimtes, buitenactiviteiten en gebruik onderweg.

Het is echter vermeldenswaard dat sommige klanten hebben opgemerkt dat de ijsblokjes die door de Igloo Playmate The Boss Ice Cube Maker worden geproduceerd relatief snel kunnen smelten in vergelijking met grotere ijsblokjes. Dit kan een beperking zijn om rekening mee te houden als je langdurige ijsblokjes nodig hebt.

Al met al is de Igloo Playmate The Boss Ice Cube Maker een betrouwbare en compacte ijsblokmaker die volledige functionaliteit biedt. Zijn kleine formaat, gebruiksvriendelijk ontwerp en efficiënte prestaties maken het een uitstekende keuze voor degenen die een draagbare en handige ijsblokmaker nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Produceert kauwbaar ijs: Frigidaire FGAC5044W1

Loading ...

Voordelen Frigidaire FGAC5044W1

 • list plusMaakt kauwbare ijs, perfect voor smoothies en cocktails
 • list plusVerhoogde efficiëntie en gemak met zelfreinigende functie en waterfilter
 • list plusGeschikt voor persoonlijk en klein commercieel gebruik met een productiecapaciteit van 20 kilogram per dag en een opslagcapaciteit van 11 kilogram

Nadelen Frigidaire FGAC5044W1

 • list plusPotentiële beperking van langzame ijsproductie tijdens periodes van hoge vraag

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
8.95
Gebruiksgemak
9.88
De Frigidaire FGAC5044W1 Ice Cube Maker is een topper in de categorie ijsblokjesmakers, dankzij zijn unieke specialiteit om kauwbaar ijs te produceren. Met deze functie onderscheidt hij zich van andere ijsblokjesmakers op de markt. Deze ijsblokjesmaker heeft positieve feedback ontvangen van gebruikers, waarin de prestaties en het gemak worden benadrukt.

Een gebruiker op Amazon beschreef het kauwbare ijs geproduceerd door de FGAC5044W1 als "perfect voor smoothies en cocktails." Een andere gebruiker merkte op dat "het ijs zacht en kauwbaar is, waardoor het prettig is om erop te knabbelen." Deze citaten benadrukken de belangrijkste eigenschap van deze ijsblokjesmaker en zijn aantrekkingskracht op gebruikers die de voorkeur geven aan een specifiek type ijs.

Wat betreft technische details, heeft de FGAC5044W1 een productiecapaciteit van 44 pond ijs per dag, waardoor hij geschikt is voor zowel persoonlijk als kleinschalig commercieel gebruik. Hij heeft een opslagcapaciteit van 24 pond, zodat er altijd voldoende ijs beschikbaar is. Bovendien heeft hij een zelfreinigende modus, waardoor handmatig reinigen en onderhoud niet nodig zijn.

Vergeleken met eerdere modellen biedt de FGAC5044W1 verbeterde efficiëntie en gemak. De ingebouwde zelfreinigende functie bespaart gebruikers tijd en moeite, en zorgt ervoor dat het geproduceerde ijs altijd fris en schoon is. De toevoeging van een waterfilter draagt ook bij aan de algehele kwaliteit van het ijs.

Wat betreft concurrentie, onderscheidt de FGAC5044W1 zich door zijn kauwbare ijsfunctie. Hoewel andere ijsblokjesmakers vergelijkbare productie- en opslagcapaciteiten kunnen bieden, geeft het vermogen om zacht en kauwbaar ijs te produceren de FGAC5044W1 een voorsprong op de markt.

Het is echter belangrijk op te merken dat sommige gebruikers een potentieel nadeel van deze ijsblokjesmaker hebben genoemd. Een gebruiker op Amazon merkte op dat de ijsproductie soms traag kan zijn. Dit benadrukt de noodzaak van geduld bij het gebruik van dit product, vooral tijdens periodes van grote vraag.

Al met al is de Frigidaire FGAC5044W1 Ice Cube Maker een uitstekende keuze voor degenen die van kauwbaar ijs houden. De productie- en opslagcapaciteiten, samen met het gemak van de zelfreinigende modus, maken het een betrouwbare en efficiënte optie. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben wat betreft snelheid, onderscheidt de unieke functie om kauwbaar ijs te produceren het van zijn concurrenten.

Verkrijgbaar bij:

4. Magic Chef MCIM22/HNIM27

Loading ...

Voordelen Magic Chef MCIM22/HNIM27

 • list plusCompact formaat, ideaal voor kleine keukens of op reis
 • list plusSnelle ijsproductie, ijs binnen no time klaar
 • list plusEenvoudig te gebruiken bedieningspaneel en reinigingsproces

Nadelen Magic Chef MCIM22/HNIM27

 • list plusKleine ijsblokjes kunnen mogelijk niet geschikt zijn voor alle gebruikers
 • list plusNiet de meest energiezuinige optie op de markt

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.04
De Magic Chef MCIM22/HNIM27 IJsblokjesmaker is een compact en efficiënt apparaat dat positieve beoordelingen heeft ontvangen vanwege zijn prestaties en gebruiksgemak. Met zijn vermogen om snel ijs te produceren, is het een handige toevoeging aan elk huis. Een reviewer op Amazon merkte op: "Het werkt geweldig en produceert ijs in slechts een paar minuten. Het compacte formaat is perfect voor mijn kleine keuken."

De ijsmaker is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, met een eenvoudig te bedienen bedieningspaneel en een eenvoudig schoonmaakproces. Volgens een andere reviewer is "de Magic Chef ijsmaker heel eenvoudig te bedienen en is het schoonmaakproces een fluitje van een cent. Ik waardeer het gemak dat het biedt."

Hoewel sommige gebruikers opmerkten dat de ijsblokjes die door de Magic Chef MCIM22/HNIM27 worden geproduceerd klein van formaat zijn, was dit voor de meeste klanten geen groot probleem. Over het algemeen is de consensus dat de ijsmaker zijn primaire functie effectief vervult.

Vergeleken met andere ijsblokjesmakers op de markt, valt de Magic Chef MCIM22/HNIM27 op vanwege zijn compacte formaat en snelle ijsproductie. Het is een ideale keuze voor mensen met beperkte ruimte of die ijs op verzoek nodig hebben. Het is echter vermeldenswaard dat als je grotere ijsblokjes nodig hebt, je misschien andere opties wilt overwegen.

Wat betreft zijn sterke punten blinkt de Magic Chef MCIM22/HNIM27 uit in efficiëntie en gebruiksgemak. Dankzij het compacte formaat past het perfect in kleine keukens of voor mensen die vaak reizen en een draagbare ijsmaker nodig hebben. Dankzij de snelle ijsproductie heb je altijd snel ijs klaarliggen.

Dat gezegd hebbende, heeft de Magic Chef MCIM22/HNIM27 enkele beperkingen. Het kleine formaat van de ijsblokjes is mogelijk niet geschikt voor alle gebruikers, vooral degenen die liever grotere blokjes gebruiken voor cocktails of andere drankjes. Bovendien, hoewel de ijsmaker efficiënt is, is het mogelijk niet de meest energiezuinige optie op de markt.

Concluderend is de Magic Chef MCIM22/HNIM27 IJsblokjesmaker een betrouwbaar en efficiënt apparaat om thuis ijs te maken. Het compacte formaat, de snelle ijsproductie en het gebruiksgemak maken het een populaire keuze onder gebruikers. Hoewel het misschien niet de beste optie is voor degenen die de voorkeur geven aan grotere ijsblokjes of energie-efficiëntie belangrijk vinden, biedt het een handige oplossing voor de meeste behoeften op het gebied van ijsbereiding.

Verkrijgbaar bij:

5. Produceert heldere ijsblokjes, ideaal voor bruisende dranken: Luma Comfort IM200

Loading ...

Voordelen Luma Comfort IM200

 • list plusHet produceert heldere, restaurant-kwaliteit ijsblokjes
 • list plusSnelle ijsproductie, tot wel 28 pond per dag
 • list plusCompact en strak design in roestvrij staal

Nadelen Luma Comfort IM200

 • list plusEnkele klanten melden problemen met de duurzaamheid

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.96
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.1
De Luma Comfort IM200 IJsblokjesmachine is een draagbare en efficiënte oplossing voor het produceren van heldere ijsblokjes, waardoor het ideaal is voor bruisende drankjes. Met een capaciteit van maximaal 28 pond ijs per dag biedt deze ijsmaker op het aanrecht snel ijsproductie om aan uw behoeften te voldoen. Dankzij het ontwerp met grote capaciteit raakt u nooit zonder ijs, waardoor het perfect is voor feestjes of bijeenkomsten.

Een van de opvallende kenmerken van de Luma Comfort IM200 is het vermogen om heldere ijsblokjes van restaurantkwaliteit te produceren. Volgens een recensie is "De Luma Comfort Ijsmaker op het Aanrecht voor Helder Ijs een geweldig product dat helder en schoon ijs maakt." Dit maakt het een populaire keuze onder klanten die de helderheid en kwaliteit van hun ijsblokjes waarderen.

De ijsmaker is ontworpen voor gemak en gebruiksgemak. Het heeft drukknopbediening en een LED-display, waardoor eenvoudige bediening en monitoring mogelijk is. Het wordt ook geleverd met waarschuwingen voor laag water en vol ijs, zodat u op de hoogte wordt gesteld wanneer onderhoud nodig is. Bovendien kan het ijs produceren in slechts 15 minuten, wat zorgt voor snelle en efficiënte ijsproductie.

De Luma Comfort IM200 heeft een compact en strak ontwerp van roestvrij staal, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke keuken of aanrecht. Het wordt geleverd als een compleet pakket met de ijsmaker, schep en handleiding, waardoor u alles heeft wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Het is echter vermeldenswaardig dat sommige klanten problemen hebben ondervonden met de duurzaamheid van de ijsmaker. Volgens een recensie hebben "sommige klanten problemen ondervonden met de ijsmaker die snel kapot gaat." Ondanks dit is de klantenservice van het bedrijf geprezen als uitstekend, wat kan helpen bij eventuele problemen die zich kunnen voordoen.

Wat betreft de concurrentie, onderscheidt de Luma Comfort IM200 zich door het vermogen om heldere ijsblokjes te produceren. Hoewel andere ijsmakers misschien vergelijkbare functies en capaciteiten bieden, onderscheidt de helderheid en kwaliteit van de ijsblokjes die door de Luma Comfort IM200 worden geproduceerd het.

Al met al is de Luma Comfort IM200 IJsblokjesmachine een betrouwbare en efficiënte keuze voor degenen die heldere ijsblokjes willen voor hun bruisende drankjes. De snelle ijsproductie, grote capaciteit en heldere ijsblokjes maken het een opvallend product in zijn categorie. Potentiële kopers moeten echter op de hoogte zijn van enkele duurzaamheidsproblemen, hoewel de klantenservice van het bedrijf positieve feedback heeft gekregen. Met zijn strakke ontwerp en gebruiksvriendelijke functies is de Luma Comfort IM200 een solide keuze voor degenen die behoefte hebben aan een draagbare ijsblokjesmachine.

Verkrijgbaar bij:

6. Euhomy Ice Maker

Loading ...

Voordelen Euhomy Ice Maker

 • list plusSlim LCD-scherm en digitaal display voor eenvoudige bediening
 • list plusWaterrecyclingsysteem vermindert de behoefte aan frequente bijvulling
 • list plusStille werking op ongeveer 45db

Nadelen Euhomy Ice Maker

 • list plusMogelijk niet geschikt voor grootschalig commercieel gebruik

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.92
Gebruiksgemak
8.02
De EUHOMY Countertop Ice Maker Machine is een veelzijdige en compacte ijsmaker die een scala aan functies biedt om ijsproductie gemakkelijk en efficiënt te maken. Met het vermogen om 24 hoogwaardige ijsblokjes per cyclus te genereren en dagelijks tot 40 pond ijs te produceren, is deze ijsmaker perfect voor verschillende omgevingen zoals huizen, kantoren, keukens, bars of koffiehuizen.

Een van de opvallende kenmerken van deze ijsmaker is het slimme LCD-scherm en de digitale weergave, waardoor de bediening een fluitje van een cent is. Het heeft ook een timer van 8 uur en indicatoren die u eraan herinneren om water toe te voegen of de ijsemmer leeg te maken. Volgens een recensie op Amazon: "Het LCD-display is gemakkelijk te lezen en de bediening is eenvoudig. De timerfunctie is een geweldige functie."

Het vrijstaande ontwerp van roestvrij staal voegt een vleugje elegantie toe en biedt flexibele plaatsingsopties. De verwijderbare ijsmand en schep maken het handig om ijs te pakken, terwijl het innovatieve watersysteem voor recycling gesmolten water verzamelt en filtert voor hergebruik, waardoor de behoefte aan vaak bijvullen wordt verminderd. Zoals een recensent op Amazon vermeldt: "Ik vind het geweldig dat het het gesmolten water verzamelt en recycled. Het bespaart me constant bijvullen van het waterreservoir."

Wat betreft de prestaties maakt deze ijsmaker gebruik van efficiënte en stille koeltechnologie, wat zorgt voor energiebesparende ijsproductie terwijl een rustige omgeving behouden blijft. Het werkt op een geluidsniveau van ongeveer 45db, wat zorgt voor een rustige gebruikerservaring. Een recensie op Amazon zegt: "De machine is super stil, wat een groot pluspunt is. Ik kan hem gemakkelijk op de achtergrond laten draaien zonder dat het storend is."

De EUHOMY Ice Cube Maker Machine Countertop biedt ook de flexibiliteit van twee manieren om water toe te voegen. Het kan tot 3,2 liter water bevatten of een drinkwaterreservoir van 3 gallon in de watertank. De dikte van de ijsblokjes kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren.

Over het algemeen is de klanttevredenheid voor deze ijsmaker hoog, met 82% van de recensies op de Euhomy-website die het hoogste cijfer geven. Het bedrijf biedt een garantie van 12 maanden en een geld-terug-garantie van 30 dagen, wat zorgt voor klanttevredenheid en gemoedsrust.

In vergelijking met concurrenten valt de EUHOMY Countertop Ice Maker Machine op met zijn watersysteem voor recycling, stille werking en aanpasbare ijsblokdikte. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze ijsmaker mogelijk niet geschikt is voor grootschalig commercieel gebruik vanwege de dagelijkse ijsproductiecapaciteit.

Kortom, de EUHOMY Countertop Ice Maker Machine is een betrouwbare en efficiënte ijsmaker met een scala aan functies die ijsproductie gemakkelijk en probleemloos maken. Het slimme LCD-scherm en de digitale weergave, het watersysteem voor recycling en de stille werking maken het onderscheidend ten opzichte van andere ijsmakers in zijn categorie. Hoewel het mogelijk niet geschikt is voor zwaar commercieel gebruik, is het een uitstekende keuze voor thuis, kantoor, keuken, bar of koffiehuis.

Verkrijgbaar bij:

7. Newair Countertop Ice Maker

Loading ...

Voordelen Newair Countertop Ice Maker

 • list plusDraagbaar ontwerp en navulbare watertank bieden flexibiliteit in plaatsing
 • list plusProduceert perfect gevormd nugget-ijs, wat zorgt voor de bekende crunch van Sonic-ijs
 • list plusZelfreinigende functie en BPA-vrije constructie maken het gemakkelijk schoon te maken en zorgen voor vers ijs

Nadelen Newair Countertop Ice Maker

 • list plusSommige gebruikers hebben duurzaamheidsproblemen ervaren

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.72
Functionaliteit
8.62
Gebruiksgemak
8.2
De Newair Countertop Ice Maker is een handige en efficiënte ijsmaker die zich onderscheidt op de markt. Met zijn draagbare ontwerp en navulbare watertank biedt het de flexibiliteit om overal geplaatst te worden zonder de noodzaak van ingewikkelde buizen of slangen. De ijsmaker produceert perfect gevormd nugget ijs, wat zorgt voor de bekende crunch van Sonic ijs in het comfort van je eigen huis. Het heeft handige lade toegang en een kijkvenster met een coole blauwe LED-verlichting, wat een stijlvolle touch toevoegt aan je aanrecht.

Volgens recensies doet de Newair Countertop Ice Maker het goed in vergelijking met andere topopties op de markt. De Magic Chef MCIM22/HNIM27 en Igloo IGLICEBSC26 worden geprezen om hun klassieke ontwerp en compacte formaat, terwijl de Luma Comfort IM200 wordt benadrukt om zijn heldere ijsblokjes, perfect voor bruisende drankjes. De GE Profile Opal 2.0 met Side Tank biedt nugget ijs, maar is prijziger. Echter, de Newair Countertop Ice Maker onderscheidt zich met zijn zelfreinigende functie en BPA-vrije constructie, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en zorgt voor vers ijs.

Het belangrijkste gebruiksscenario voor de Newair Countertop Ice Maker is voor individuen of kleine bijeenkomsten die behoefte hebben aan een betrouwbare en efficiënte ijsmaker. Met zijn capaciteit van 44lb. ijsproductie is het geschikt voor verschillende gelegenheden. Een recensent op Amazon omschrijft het als een "handige en efficiënte ijsmaker die perfect gevormd nugget ijs produceert." De zelfreinigende functie voegt gemak toe aan het onderhoudsproces, terwijl het kijkvenster met een coole blauwe LED-verlichting de algehele gebruikerservaring verbetert.

Hoewel de Newair Countertop Ice Maker positieve feedback ontvangt, is het belangrijk op te merken dat sommige gebruikers problemen hebben gehad met de duurzaamheid. Echter, de algehele mening is dat het een betrouwbare en efficiënte ijsmaker is die consequent hoogwaardig nugget ijs levert.

Samenvattend is de Newair Countertop Ice Maker een opvallend product in de categorie ijsblokmakers. Het draagbare ontwerp, de navulbare watertank, de zelfreinigende functie en de BPA-vrije constructie maken het een handige en efficiënte keuze voor individuen of kleine bijeenkomsten. Hoewel er andere opmerkelijke opties op de markt zijn, biedt de Newair Countertop Ice Maker een unieke combinatie van functies en prestaties die het onderscheidt. De belangrijkste gebruiksscenario's zijn thuisgebruik, kleine feestjes en buiten evenementen. Ondanks enkele zorgen over duurzaamheid, biedt de Newair Countertop Ice Maker een betrouwbare en plezierige ijsmaakervaring. Zoals een recensent het zegt: "Al met al biedt het de bekende crunch van Sonic ijs in het comfort van je eigen huis."

Verkrijgbaar bij:

8. Magic Chef 27-Pound Portable Ice

Loading ...

Voordelen Magic Chef 27-Pound Portable Ice

 • list plusProductiecapaciteit van maximaal 27 pond ijs per dag
 • list plusEenvoudige bediening met touch control pad
 • list plusStijlvol roestvrijstalen ontwerp en compact formaat

Nadelen Magic Chef 27-Pound Portable Ice

 • list plusKan lawaai maken tijdens gebruik

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.61
Functionaliteit
8.24
Gebruiksgemak
7.88
De Magic Chef 27-Pound Draagbare IJsmachine is een compact en veelzijdig apparaat dat perfect is voor mensen die altijd ijs nodig hebben. Met een productiecapaciteit van maximaal 27 pond ijs per dag zorgt deze ijsmachine ervoor dat je nooit zonder ijs komt te zitten. Met het aanraakbedieningspaneel met indicatielampjes is het eenvoudig om te kiezen tussen grote of kleine ijsblokjes.

Een gebruiker op Amazon zegt enthousiast: "Deze ijsmachine is een gamechanger voor feestjes en bijeenkomsten. Hij produceert snel en efficiënt ijs en het aanraakbedieningspaneel is heel gemakkelijk te gebruiken." De verwijderbare ijsmand en de geïntegreerde waterafvoerdop maken onderhoud en schoonmaken een fluitje van een cent, zodat de ijsmachine altijd klaar is voor gebruik.

Het kijkvenster op de Magic Chef ijsmachine biedt zichtbaarheid om te zien hoe vol de ijsmachine is, zodat je de ijsproductie kunt volgen zonder het deksel te openen. Bovendien wordt hij geleverd met een ijslepel voor gemakkelijke verdeling, waardoor hij handig is voor het serveren van drankjes of het vullen van koelboxen.

Vergeleken met zijn concurrenten valt de Magic Chef 27-Pound Draagbare IJsmachine op door zijn strakke roestvrijstalen ontwerp en compacte formaat. Hij is perfect voor gebruik op het aanrecht en past naadloos in elke keuken of bar. Een klant van Best Buy merkt op: "Deze ijsmachine is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Hij ziet er geweldig uit op mijn aanrecht en produceert snel ijs."

Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige gebruikers hebben gezegd dat de ijsmachine een beetje lawaai kan maken tijdens het gebruik. Zoals een recensent op Amazon zegt: "Het enige nadeel is dat hij een beetje luid kan zijn, vooral wanneer het ijs in de mand valt. Maar al met al is het een kleine ongemak gezien hoe goed hij presteert."

Kortom, de Magic Chef 27-Pound Draagbare IJsmachine is een betrouwbaar en efficiënt apparaat dat zorgt voor een constante toevoer van ijs. Door zijn compacte formaat, eenvoudige bediening en strakke ontwerp is het een geweldige toevoeging aan elke keuken of bar. Hoewel hij tijdens het gebruik misschien een beetje lawaai maakt, wegen de voordelen ruimschoots op tegen dit kleine ongemak. Of je nu een feestje geeft of gewoon ijs nodig hebt voor dagelijks gebruik, deze ijsmachine is een solide keuze.

Verkrijgbaar bij:

9. Vevor Commercial Ice Maker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vevor Commercial Ice Maker

 • list plusSnel productietempo van maximaal 100 pond ijs per dag
 • list plusDuurzame constructie van roestvrij staal
 • list plusGebruiksvriendelijk bedieningspaneel voor eenvoudige bediening
 • list plusBetaalbare optie zonder concessies te doen aan de kwaliteit

Nadelen Vevor Commercial Ice Maker

 • list plusIjsblokjes kunnen kleiner van formaat zijn in vergelijking met andere modellen
 • list plusRelatief hoog geluidsniveau

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.21
Functionaliteit
7.27
Gebruiksgemak
8.2
De Vevor Commercial Ice Maker is een veelzijdige ijsblokjesmaker die efficiënte prestaties en betrouwbaarheid biedt. Het springt eruit op de markt met zijn belangrijkste kenmerken en verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen.

Een van de opvallende kenmerken van de Vevor Commercial Ice Maker is zijn snelheid en productiecapaciteit. Met een productiesnelheid van maximaal 100 pond ijs per dag is het een geweldige keuze voor bedrijven zoals restaurants, bars en supermarkten. Zoals een recensent op Amazon zegt: "Het produceert snel ijs en we komen nooit tekort tijdens drukke uren."

De duurzaamheid van deze ijsblokjesmaker is een ander opmerkelijk aspect. Gemaakt van roestvrij staal, is het gebouwd om zwaar commercieel gebruik te weerstaan. Een recensie op Amazon benadrukt dit, en zegt: "De constructie van roestvrij staal is stevig en kan voldoen aan de eisen van een drukke commerciële keuken."

De Vevor Commercial Ice Maker biedt ook gebruiksgemak en gemak. Het heeft een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee eenvoudige bediening en monitoring mogelijk is. Een tevreden klant op Amazon vermeldt: "Het bedieningspaneel is intuïtief en het is gemakkelijk om de ijsdikte en productie-instellingen aan te passen."

In vergelijking met andere producten op de markt onderscheidt de Vevor Commercial Ice Maker zich door zijn betaalbaarheid. Het is een budgetvriendelijke optie die geen compromis sluit met kwaliteit en prestaties. Zoals een recensent op Thomasnet.com vermeldt: "Het biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en is perfect voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve ijsmaker."

Hoewel de Vevor Commercial Ice Maker over het algemeen positieve recensies heeft ontvangen, zijn er enkele beperkingen om rekening mee te houden. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de geproduceerde ijsblokjes kleiner kunnen zijn in vergelijking met andere modellen. Bovendien hebben enkele klanten opgemerkt dat het geluidsniveau van de machine relatief hoog kan zijn.

Tot slot is de Vevor Commercial Ice Maker een betrouwbare en efficiënte ijsblokjesmaker die uitstekende prestaties levert in commerciële omgevingen. Met zijn snelle productiesnelheid, duurzaamheid, gebruiksvriendelijke bediening en betaalbaarheid is het een opvallende optie. Hoewel het enkele kleine beperkingen kan hebben, zoals kleinere ijsblokjes en geluidsniveau, doen deze niet af aan de algehele positieve eigenschappen. Of je nu een restaurant, bar of supermarkt runt, de Vevor Commercial Ice Maker is een geweldige investering om aan je ijsproductiebehoeften te voldoen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Costway Portable Ice Maker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.54
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
6.87
De COSTWAY Draagbare IJsmachine is een zeer geprezen ijsmaker voor op het aanrecht die gemak, efficiëntie en veiligheid biedt bij het produceren van verse ijsblokjes. Met zijn snelle en efficiënte ijsmaakproces kan het in slechts 6-13 minuten 9 ijsblokjes produceren, waardoor het perfect is voor diverse omgevingen zoals thuis, in de keuken en op kantoor. Een klant vermeldt dat het binnen 15-20 minuten een redelijke hoeveelheid ijs produceert en zwaar en substantieel is. Een andere klant benadrukt dat het perfect is voor hun camper en niet te veel stroom verbruikt. 😊

De ijsmaker heeft een watertank met een capaciteit van 2,2L/74oz, waardoor hij tot 26,5 pond ijs per dag kan produceren. Het is uitgerust met slimme functies, zoals indicatoren voor een volle ijsmand en een laag waterpeil, waardoor je nooit zonder ijs komt te zitten. Het transparante kijkvenster maakt het gemakkelijk om het ijsmaakproces te volgen. Het geproduceerde ijs is in de vorm van kogels en is verkrijgbaar in twee maten. Gemaakt van voedselveilige materialen en gecertificeerd met ETL, zorgt de ijsmachine voor de veiligheid van de ijsblokjes.

Wat betreft gebruiksgemak is de COSTWAY Draagbare IJsmachine eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Het heeft een glad en vlekbestendig oppervlak, waardoor het gemakkelijk af te vegen is. De ijsmaker heeft ook een uitlaat en afvoerplug aan de onderkant voor eenvoudige waterafvoer. Een recensent vermeldt dat het geweldig werkt en gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is.

Vergeleken met andere ijsmakers op de markt onderscheidt de COSTWAY Draagbare IJsmachine zich door zijn snelle ijsmaakproces, compacte ontwerp en gebruiksvriendelijke functies. Het is draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het geschikt is voor diverse gelegenheden zoals barbecues, tuinfeesten en familiebijeenkomsten. Het is ook milieuvriendelijk en energiezuinig, dankzij de krachtige compressor en watertankcapaciteit.

Hoewel de COSTWAY Draagbare IJsmachine positieve beoordelingen heeft ontvangen vanwege zijn prestaties en efficiëntie, is het vermeldenswaard dat het mogelijk niet geschikt is voor grootschalige ijsproductie of commercieel gebruik. Voor persoonlijk gebruik en kleine bijeenkomsten is het echter een uitstekende keuze.

Samenvattend biedt de COSTWAY Draagbare IJsmachine snel en efficiënt ijsmaken in een draagbaar en gebruiksvriendelijk ontwerp. De belangrijkste kenmerken zijn een snel ijsmaakproces, slimme functies, een transparant kijkvenster en eenvoudig onderhoud. Het is een betrouwbare ijsmaker voor persoonlijk gebruik en kleine bijeenkomsten, die gemak en efficiëntie biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van IJsblokjesmachines. Er zijn immers 2068 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!