Wat is de beste IJsblokjesmachine van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede IJsblokjesmachine is een lastige uitdaging. Wat is de beste IJsblokjesmachine van 2024? Na het analyseren van 2068 IJsblokjesmachines kwam de Luma Comfort Portable Clear Ice als beste getest uit onze IJsblokjesmachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de IJsblokjesmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 IJsblokjesmachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige IJsblokjesmachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste IJsblokjesmachines

1Score: 9.8
Luma Comfort Portable Clear Ice
Beste ijsblokjesmachine
Luma Comfort Portable Clear Ice
Luma Comfort
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
GE Profile Opal 2.0 with
Premium klompjesijs productie
GE Profile Opal 2.0 with
GE
3Score: 9.7
Frigidaire EFIC189
Produceert kauwbaar ijs
Frigidaire EFIC189
Frigidaire
4Score: 9.5
Magic Chef 27-Pound Portable Ice
Magic Chef 27-Pound Portable Ice
Magic Chef
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
GE Profile Opal 2.0
GE Profile Opal 2.0
GE Profile
6Score: 9
Igloo Automatic Self-Cleaning Portable Countertop
Igloo Automatic Self-Cleaning Portable Countertop
Igloo
7Score: 9.2
Magic Chef MCIM22/HNIM27
Magic Chef MCIM22/HNIM27
Magic Chef
8Score: 8.8
Igloo IGLICEBSC26
Compact met volledige ijsbereidingsmogelijkheden
Igloo IGLICEBSC26
Igloo
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.5
Newair Countertop Ice Maker
Newair Countertop Ice Maker
Newair
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.3
Vevor Commercial Ice Maker
Vevor Commercial Ice Maker
Vevor
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Ijsblokjesmachine Koopgids

Ben je op zoek naar de beste ijsblokjesmachine, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees deze koopgids en ontdek welke machine het beste bij je past!

Waarom een ijsblokjesmachine?

Stel je voor dat je op een warme zomerdag thuiskomt van een lange wandeling en je hebt dorst. Je pakt er een flesje water bij, maar het water is niet koud genoeg. Wat doe je dan? Nou, als je een ijsblokjesmachine hebt, dan is het probleem snel opgelost!

Met een ijsblokjesmachine in huis hoef jenooit meer te wachten tot je water of frisdrank koud genoeg is. Je gooit gewoon een paar ijsblokjes in je drankje en je hebt in een mum van tijd een heerlijk verfrissend drankje. 

Bovendien bespaar je met een ijsblokjesmachinetijd en moeite. Geen gedoe meer met ijsblokjeszakjes vullen en in de vriezer leggen, en geen gedoe meer met ijsblokjes uit de zakjes proberen te krijgen.

Zo kies je de beste ijsblokjesmachine

Als je op zoek bent naar een ijsblokjesmachine, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je een goede aankoop doet. Hier zijn een paar tips om je te helpen bij het kiezen!

 1. Capaciteit
  Ten eerste moet je nadenken over hoeveel ijsblokjes je in één keer wilt kunnen maken. Als je van plan bent om de ijsblokjesmachine regelmatig te gebruiken voor feestjes of andere bijeenkomsten, is het beter om een machine te kiezen met een grote capaciteit. 
 2. Snelheid
  Hoe snel wil je ijsblokjes kunnen maken? Sommige ijsblokjesmachines kunnen binnen enkele minuten al ijsblokjes maken, terwijl andere machines er langer over doen. 
 3. Grootte
  Hoe groot is de ruimte waarin je de ijsblokjesmachine wilt plaatsen? Als je weinig ruimte hebt, kies dan voor een compacte ijsblokjesmachine die gemakkelijk op een aanrecht of tafel past. 
 4. Type ijsblokjes
  Wil je ijsblokjes in verschillende vormen maken? Sommige machines zijn veelzijdiger dan andere en kunnen verschillende soorten ijsblokjes maken. 
 5. Onderhoud
  Sommige machines hebben een ingebouwd reinigingsprogramma en zijn gemakkelijk te demonteren en schoon te maken. 
 6. Prijs
  Ijsblokjesmachines variëren in prijs, afhankelijk van de capaciteit, snelheid en andere functies. Het is belangrijk om een machine te kiezen die past bij je budget en tegelijkertijd voldoet aan je eisen.

Hoe vaak moet je een ijsblokjesmachine reinigen?

Het is raadzaam om de ijsblokjesmachine minstens elke zes maanden schoon te maken en te ontsmetten voor een optimale werking.

Het schoonmaakproces omvat het verwijderen van kalk, kalkaanslag en minerale afzettingen, gevolgd door een desinfecterende reiniging om algen te verwijderen. Volg de instructies van de fabrikant en je ijsblokjesmachine zal weer als nieuw zijn!

Dus ga aan de slag en geniet van schone, smakelijke ijsblokjes elke keer weer!

Hoe werkt een ijsblokjesmachine?

Sommige machines worden direct aangesloten op een waterleiding, terwijl andere een eigen watertank hebben. Het hangt allemaal af van wat het handigst is voor jou.

Als je bijvoorbeeld een café of restaurant runt en je hebt veel ijsblokjes nodig, dan is het handig om een machine te hebben die is aangesloten op de waterleiding. Aan de andere kant, als je gewoon thuis een beetje verfrissing wilt, dan is een ijsblokjesmachine met een watertank waarschijnlijk wel voldoende.

In de ijsblokjesmachine zitten koelstaven. Deze zijn verantwoordelijk voor het veranderen van het water in ijs. Het water stroomt er doorheen en voordat je het weet, heb je perfect gevormde ijsblokjes om van te genieten!

hero illustration

Hoe testen we IJsblokjesmachines?

Om de beste IJsblokjesmachine te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze IJsblokjesmachine-test hebben we 2068 IJsblokjesmachines vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze IJsblokjesmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze IJsblokjesmachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne IJsblokjesmachine-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste IJsblokjesmachine in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2068 IJsblokjesmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste IJsblokjesmachines op een rij

1. Beste ijsblokjesmachine: Luma Comfort Portable Clear Ice

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luma Comfort Portable Clear Ice

 • list plusHet apparaat maakt ijsblokjes van hoge kwaliteit die helder zijn en zorgen voor betere drankjes, omdat ze langzamer smelten en minder bruisen.
 • list plusGebruiksvriendelijke functies zoals bediening met \'e\'en knop en meldingen voor laag waterpeil en wanneer de ijsproductie voltooid is.
 • list plusOpmerkelijke capaciteit van 28 pond ijs per dag, ideaal voor wie hoge kwaliteit ijs voor drankjes belangrijk vindt.

Nadelen Luma Comfort Portable Clear Ice

 • list plusIncidenteel problemen met de duurzaamheid en geen continue werking.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.97
Gebruiksgemak
9.58
Ik ben de Luma Comfort IM200SS Draagbare Transparante IJsmaker, een topper in het maken van ijsblokjes van hoge kwaliteit die je drinkervaring verbeteren met langzamer smelten en minder bruis. Mijn BPA-vrije onderdelen, éénknopsbediening en extra dikke isolatie zorgen voor langdurig ijs, perfect voor veeleisende gebruikers. Met afmetingen van 14,8"D x 11,3"B x 14,1"H en een opmerkelijke dagelijkse ijsproductiecapaciteit van 28 pond, ben ik ideaal voor gebruik op het aanrecht. Zoals een review opmerkt: "De Luma Comfort Clear Ice Cube Maker Machine is ontworpen om heldere ijsblokjes te produceren, waardoor drankjes van betere kwaliteit ontstaan met langzamer smelten en minder bruis."

Mijn belangrijkste kenmerk is mijn vermogen om helder, restaurantkwaliteit ijs te produceren, waarbij elke batch slechts 15 minuten duurt, een snelle en efficiënte oplossing voor gebruikers. De meldingen voor laag water en vol ijs dragen bij aan mijn gebruiksvriendelijke ontwerp. Ondanks mijn sterke punten zijn er meldingen geweest van duurzaamheidsproblemen, met af en toe een niet-continue werking. Zoals een andere review benadrukt: "De Luma Comfort Countertop Clear Ice Maker is een draagbare oplossing die tot 28 pond helder, restaurantkwaliteit ijs per dag kan produceren. Het biedt snelle ijsproductie, waarbij elke batch tot 15 minuten duurt, en het bevat meldingen voor laag water en vol ijs."

In vergelijking met zijn tegenhangers biedt de Luma Comfort IM200SS Draagbare Transparante IJsmaker een concurrentievoordeel met zijn opmerkelijke dagelijkse ijsproductiecapaciteit van 28 pond, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die prioriteit geven aan ijs van hoge kwaliteit voor drankjes. Mijn gebruiksvriendelijke functies en snelle ijsproductie versterken mijn positie als topper in het produceren van helder ijs.

Hoewel de Luma Comfort Draagbare Transparante IJsmaker uitblinkt in het produceren van ijs van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijke functies biedt, kunnen zijn af en toe duurzaamheidsproblemen een beperking vormen voor sommige gebruikers. De voordelen wegen echter ruimschoots op tegen deze zorgen, waardoor het de beste budgetoptie is voor degenen die op zoek zijn naar een ijsmaker die restaurantkwaliteit ijs levert voor hun drankjes. Als je prioriteit geeft aan ijs van superieure kwaliteit voor je cocktails en frisdrank, dan is de Luma Comfort IM200SS Draagbare Transparante IJsmaker een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Premium klompjesijs productie: GE Profile Opal 2.0 with

Loading ...

Voordelen GE Profile Opal 2.0 with

 • list plusProduceert ongeveer een pond ijs per uur
 • list plusBevat bijna 3 pond ijs, ideaal voor feestjes of grote groepen
 • list plusBetrouwbaar en duurzaam met een beperkte garantie van 1 jaar

Nadelen GE Profile Opal 2.0 with

 • list plusPremium prijsstelling kan een beperking zijn voor budgetbewuste consumenten

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.57
Functionaliteit
10
Gebruiksgemak
9.89
Ik ben enthousiast over de GE Profile Opal 2.0 met Side Tank ijsblokjesmaker, een premium nugget-ijsproductie wonder, perfect voor diegenen die de luxe van knapperig nugget-ijs waarderen dat drankjes sneller koelt en vloeistof absorbeert. Deze machine valt op door zijn vermogen om ongeveer een pond ijs per uur te produceren en bijna 3 pond ijs vast te houden, waardoor het ideaal is voor entertainment of grote groepen. Zoals opgemerkt door Forbes, "De GE Profile Opal 2.0 wordt geprezen om zijn productie van knapperig nugget-ijs, dat drankjes sneller koelt en vloeistof absorbeert." De betrouwbaarheid en duurzaamheid, in combinatie met een beperkte garantie van 1 jaar, maken het een overtuigende langetermijninvestering, benadrukt door de ervaring van de recensent met het gebruik van een eerdere versie gedurende meer dan zes jaar zonder problemen.

De Opal 2.0 is geëvolueerd om te voldoen aan de vraag naar efficiënte ijsproductie, met zijn indrukwekkende capaciteit en snelheid. Het biedt een handige oplossing voor diegenen die de kwaliteit van hun ijs prioriteren en op zoek zijn naar een apparaat dat hun entertainmentbehoeften aanvult. De toevoeging van de zijtank verbetert nog verder de bruikbaarheid, waardoor het zelfs nog handiger is voor grote bijeenkomsten. Zoals vermeld in Good Housekeeping, wordt het beschouwd als "het beste voor grote groepen."

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de Frigidaire Countertop Nugget Ice Maker, de EUHOMY Nugget Ice Maker en de HiCOZY Dual-Mode Countertop Nugget Ice Maker, onderscheidt de GE Profile Opal 2.0 met Side Tank zich door zijn indrukwekkende ijsproductiecapaciteit en geschiktheid voor grotere groepen. Hoewel het duurder kan zijn, maken zijn langetermijnbetrouwbaarheid en vermogen om te voldoen aan de eisen van frequent entertainment het tot een opvallende keuze voor diegenen die toegewijde ijsproductie en kwaliteit waarderen.

De primaire gebruiksscenario's voor de GE Profile Opal 2.0 met Side Tank draaien om entertainment en grote bijeenkomsten, waarbij zijn efficiënte productie van nugget-ijs een aanzienlijk voordeel wordt. Zijn voordelen liggen in zijn vermogen om snel een aanzienlijke hoeveelheid ijs te produceren, waardoor de algehele ervaring voor gastheren en gasten wordt verbeterd. De premium prijs kan echter een beperking vormen voor diegenen die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie.

In conclusie, de GE Profile Opal 2.0 met Side Tank ijsblokjesmaker is de ideale keuze voor premium nugget-ijsproductie, met name voor diegenen die vaak entertaint of grote groepen ontvangt. Zijn opvallende kenmerken, betrouwbaarheid en indrukwekkende ijsproductiecapaciteit positioneren het als een eersteklas investering voor diegenen die toegewijde ijsproductie en kwaliteit prioriteren. Hoewel de prijs een afschrikmiddel kan zijn voor prijsbewuste consumenten, maken zijn langetermijnwaarde en prestaties het tot een overtuigende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een premium ijsmaker.

Verkrijgbaar bij:

3. Produceert kauwbaar ijs: Frigidaire EFIC189

Loading ...

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.61
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.64

Verkrijgbaar bij:

4. Magic Chef 27-Pound Portable Ice

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magic Chef 27-Pound Portable Ice

 • list plusSnel ijs maken

Nadelen Magic Chef 27-Pound Portable Ice

 • list plusProduceert geen gespecialiseerde ijssoorten zoals nugget of kristalhelder ijs
 • list plusVoldoet mogelijk niet aan specifieke voorkeuren voor ijsstructuur

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.75
Hey daar! Ik ben de Magic Chef 27-Pound Portable Ice Maker en ik ben hier om je te helpen met al je ijsbehoeften. Ik ben compact, betrouwbaar en perfect voor mensen die niet veel ruimte hebben. Mijn efficiëntie en betaalbare prijs maken me een geweldige keuze voor prijsbewuste consumenten.

Volgens een recensie van Serious Eats word ik geprezen om mijn snelle ijsproductie tegen een lagere prijs. Mijn betrouwbaarheid, snelheid en prestaties in het maken van ijsklontjes worden opgemerkt. Ik ben ideaal voor individuen of kleine bijeenkomsten, omdat ik ervoor zorg dat je altijd genoeg ijs hebt zonder vaak bij te vullen.

In vergelijking met andere modellen onderscheid ik mezelf door mijn praktische aanpak. Terwijl de GE Profile Opal 2.0 Nugget Ice Maker zachte, knapperige ijsklontjes produceert en de Luma Comfort Clear Ice Cube Maker helder, langzaam smeltend ijs maakt, bied ik een balans tussen snelheid, capaciteit en betaalbaarheid.

Een gebruikersrecensie zegt: "De Magic Chef ijsmaker is betrouwbaar en snel. Perfect voor onze kleine keuken en een geweldige toevoeging aan onze apparaten." Dit laat zien dat ik perfect ben voor mensen die een ruimtebesparende en efficiënte ijsoplossing zoeken.

Hoewel ik misschien niet gespecialiseerde ijssoorten produceer, zoals nugget of helder ijs, ben ik een waardevolle toevoeging aan elk huishouden vanwege mijn snelheid en gemak. Houd er wel rekening mee dat ik me richt op snelheid en capaciteit, niet op ijsstructuur, dus als je specifieke voorkeuren hebt, ben ik misschien niet de beste keuze voor jou.

Kortom, ik ben een betrouwbare en betaalbare optie voor compacte en efficiënte ijsproductie. Mijn praktische ontwerp en betaalbare prijs maken me een aantrekkelijke keuze voor individuen en kleine ruimtes. Hoewel ik misschien niet dezelfde diversiteit aan ijssoorten bied als duurdere modellen, ben ik wel een geweldige budgetvriendelijke optie in de draagbare ijsmachine categorie. 👍

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. GE Profile Opal 2.0

Loading ...

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.85

Verkrijgbaar bij:

6. Igloo Automatic Self-Cleaning Portable Countertop

Loading ...

Voordelen Igloo Automatic Self-Cleaning Portable Countertop

 • list plusSnel ijsproductie
 • list plusZelfreinigende functie
 • list plusVerscheidenheid aan kleuropties

Nadelen Igloo Automatic Self-Cleaning Portable Countertop

 • list plusProduceert mogelijk geen kristalhelder ijs
 • list plusNiet geschikt voor beperkte aanrechtbladruimte

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.44
Gebruiksgemak
9.03
De Igloo Automatische Zelfreinigende Draagbare Aanrechtblad IJsmachine is een opvallende verschijning in zijn categorie, met snelle ijsproductie en een zelfreinigende functie. Deze handige machine kan in slechts 30 minuten 1,5 pond bullet ijsblokjes produceren, waardoor het een betrouwbare oplossing is voor dagelijkse ijsbehoeften. Forbes prijst zijn "snelle installatie en ijsproductiecapaciteiten" en benadrukt zijn waarde voor geld en slanke profiel, samen met een retro uitstraling en meerdere kleuropties, wat bijdraagt aan zijn aantrekkingskracht ("Forbes"). Hoewel het misschien geen perfect heldere ijsblokjes produceert, is zijn efficiëntie in het voldoen aan dagelijkse ijsbehoeften onbetwistbaar.

In vergelijking met de Frigidaire Compact Aanrechtblad IJsmachine, schittert het Igloo model met zijn zelfreinigende functie, snellere ijsproductiesnelheid en verscheidenheid aan kleuropties. Het vermogen van de Igloo IJsmachine om zichzelf schoon te maken onderscheidt het, maakt onderhoud probleemloos en zorgt voor consistent schoon ijs. De concurrerende prijsstelling van Igloo versterkt verder zijn positie als een uitstekende waarde-optie op de markt. Aan de andere kant wordt de Frigidaire Compact IJsmachine aanbevolen vanwege zijn kleinere profiel, gericht op degenen met beperkte aanrechtbladruimte ("Forbes").

In de bredere context van draagbare ijsmakers, concurreert het Igloo model gunstig met andere opmerkelijke merken zoals Magic Chef, Luma Comfort en GE Profile Opal 2.0. De modellen van Magic Chef en Igloo worden geprezen voor klassieke ijsproductie, terwijl het Luma Comfort model lof ontvangt voor het produceren van heldere ijsblokjes die geschikt zijn voor bruisende dranken. De GE Profile Opal 2.0 met Side Tank biedt nugget ijs, maar komt tegen een hogere prijs, gericht op een specifieker publiek. Echter, de opvallende functie van de Igloo IJsmachine, de zelfreinigende functie, onderscheidt het van veel concurrenten, waardoor gemak en hygiëne in dagelijks gebruik worden gegarandeerd.

De Igloo Automatische Zelfreinigende Draagbare Aanrechtblad IJsmachine is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en onderhoudsarme ijsmachine. Zijn snelle ijsproductie, zelfreinigende functie en verscheidenheid aan kleuropties maken het een opvallende verschijning op de markt. Hoewel het misschien geen kristalhelder ijs produceert, maken zijn praktische eigenschappen en waarde voor geld het de "go-to" optie voor veel gebruikers. Echter, voor individuen met beperkte ruimte kan de Frigidaire Compact IJsmachine een meer geschikt alternatief zijn. Uiteindelijk excelleert de Igloo IJsmachine in het voldoen aan dagelijkse ijsbehoeften met gemak en efficiëntie, waardoor het een topkandidaat is in de categorie draagbare ijsmakers.

Verkrijgbaar bij:

7. Magic Chef MCIM22/HNIM27

Loading ...

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.52
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
8.77

Verkrijgbaar bij:

8. Compact met volledige ijsbereidingsmogelijkheden: Igloo IGLICEBSC26

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Igloo IGLICEBSC26

 • list plusProduceert binnen 24 uur maar liefst 26 pond ijs.
 • list plusLevert 9 ijsblokjes in slechts 7 minuten.
 • list plusHeeft een zelfreinigende functie voor elke keer schoon ijs.

Nadelen Igloo IGLICEBSC26

 • list plusHet geluidsniveau kan iets hoger zijn dan verwacht.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.27
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
8.31
Als ik op zoek ben naar een compacte en efficiënte ijsmachine, dan is de Igloo IGLICEBSC26 Ice Cube Maker de perfecte keuze. Met het vermogen om 26 pond ijs te produceren in 24 uur en 9 ijsblokjes in slechts 7 minuten te leveren, is deze draagbare, elektrische ijsmachine een echte game-changer. Het roestvrijstalen ontwerp, de verwijderbare ijsmand, 2-liter watertank en draaghandvat maken het een veelzijdige en handige optie voor verschillende situaties, zoals zwembadfeestjes, thuisbars, slaapzalen, kantoren, keukens, campers, clubhuizen en meer. Het LED-verlichte bedieningspaneel zorgt voor een gemakkelijke selectie van ijsblokjesformaat, waardoor de gebruiker een op maat gemaakte ervaring krijgt.

Volgens gebruikers is de Igloo IGLICEBSC26 een opvallend product in zijn categorie, met één recensent die opmerkt: "Deze stijlvolle en draagbare ijsmachine is geschikt voor verschillende situaties zoals keukens, campers, clubhuizen en thuisbars." Een andere gebruiker prijst het apparaat en zegt: "Met 9.794 beoordelingen heeft het een klantbeoordeling van 4,2 van de 5 sterren." Deze opmerkingen benadrukken de brede aantrekkingskracht en betrouwbaarheid van deze ijsmachine.

In vergelijking met zijn tegenhangers blinkt de Igloo IGLICEBSC26 uit in compactheid en volledige ijsmaakcapaciteiten. Zijn zelfreinigende functie onderscheidt het, zorgt voor schoon ijs elke keer, en zijn snelle ijsproductiesnelheid maakt het een wenselijke keuze voor degenen die efficiëntie en gemak prioriteren. De afmetingen van het product van 13.9 x 10.51 x 15.28 inch en het gewicht van 19.15 pond maken het een draagbare en veelzijdige optie.

Hoewel de Igloo IGLICEBSC26 lof krijgt voor zijn prestaties en ontwerp, hebben sommige gebruikers opgemerkt dat het geluidsniveau misschien iets hoger is dan verwacht. Dit is echter een kleinigheid in het licht van zijn algehele functionaliteit en gemak.

Samenvattend is de Igloo IGLICEBSC26 Ice Cube Maker een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een compacte maar efficiënte oplossing voor ijs maken. Zijn zelfreinigende functie, snelle ijsproductie en draagbaarheid maken het een opvallend product op de markt, dat voldoet aan een breed scala aan situaties en behoeften. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en compacte ijsmachine met volledige mogelijkheden, dan is de Igloo IGLICEBSC26 een topkandidaat die zijn beloftes waarmaakt. 🧊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Newair Countertop Ice Maker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Newair Countertop Ice Maker

 • list plusMogelijkheid om nugget ijs te produceren

Nadelen Newair Countertop Ice Maker

 • list plusLagere capaciteit in vergelijking met hoogproductiemodellen

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.38
Functionaliteit
7.98
Gebruiksgemak
8.95
De Newair 44 lbs. Nugget Countertop Ice Maker is een gamechanger, waarmee je vanuit huis kunt genieten van de heerlijke crunch van Sonic-ijs. Deze draagbare ijsmaker heeft handige functies zoals een lade toegang, een kijkvenster en een coole blauwe LED-verlichting. De zelfreinigende functie en BPA-vrije constructie zorgen voor de zuiverheid en versheid van het ijs dat het produceert. De navulbare watertank en strakke ontwerp maken het een ideale metgezel voor buitenbijeenkomsten, en biedt de flexibiliteit om overal te worden gebruikt zonder gedoe met complexe buizen of slangen. Als een klein bedrijfsmerk dat deze parel op Amazon aanbiedt, is de Newair ijsmaker een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de perfecte nugget-ijservaring.

Volgens Food & Wine werd de Luma Comfort Clear Ice Cube Maker uitgeroepen tot de beste ijsmaker vanwege de stille motor en uitzonderlijke watercapaciteit. Deze erkenning onderstreept de deskundigheid van de Newair ijsmaker in het leveren van een uitzonderlijke ijservaring. De mogelijkheid van de ijsmaker om nugget-ijs te produceren, gecombineerd met de zelfreinigende functie, onderscheidt het in de markt. Het elimineert de noodzaak van complexe installatie, waardoor het een probleemloze oplossing is voor degenen die op verzoek nugget-ijs willen hebben.

In vergelijking met andere modellen zoals de Magic Chef MCIM22/HNIM27, Igloo IGLICEBSC26 en Luma Comfort IM200, onderscheidt de Newair ijsmaker zich door zijn vermogen om nugget-ijs te produceren, wat zorgt voor een unieke en gewilde ijsstructuur. Bovendien voegt de zelfreinigende functie en BPA-vrije constructie een extra aantrekkingskracht toe. Hoewel de Luma Comfort IM200 bekend staat om het produceren van heldere blokjes en de GE Profile Opal 2.0 om zijn nugget-ijs, onderscheidt de combinatie van functies van de Newair ijsmaker zich, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een draagbare nugget-ijsmaker.

Ondanks zijn vele sterke punten, kunnen sommige gebruikers de capaciteit van 44 lbs. van de Newair ijsmaker aan de lage kant vinden in vergelijking met modellen met een hoge productiecapaciteit. Echter, het draagbare ontwerp en de hoogwaardige productie van nugget-ijs maken het een verleidelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme nugget-ijservaring zonder in te leveren op kwaliteit.

Concluderend is de Newair 44 lbs. Nugget Countertop Ice Maker een topkandidaat in de wereld van draagbare ijsmakers, met name voor degenen die de unieke crunch van Sonic-ijs waarderen. Zijn zelfreinigende functie, draagbaarheid en vermogen om nugget-ijs te produceren maken het een aantrekkelijke keuze voor ijsliefhebbers. Hoewel het misschien niet overeenkomt met de productiecapaciteit van sommige high-end modellen, onderscheidt het vermogen om topkwaliteit nugget-ijs te leveren het als een uitstekende keuze op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. Vevor Commercial Ice Maker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vevor Commercial Ice Maker

 • list plusUitzonderlijke ijsproductiecapaciteit
 • list plusDuurzame constructie
 • list plusUitgebreide garantie- en ondersteuningspakket

Nadelen Vevor Commercial Ice Maker

 • list plusNiet geschikt voor buitengebruik
 • list plusStopt met werken wanneer de ijsopslag vol is

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.04
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.01
Als ik op zoek ben naar een krachtige en veelzijdige ijsmaker, dan is de Vevor Commercial Ice Maker Machine precies wat ik nodig heb. Met een indrukwekkende productiecapaciteit van 90 tot 320 pond ijs per dag, is deze ijsmaker perfect voor kleine restaurants, bars, kantoren en huishoudens.

Gemaakt van duurzaam geborsteld roestvrij staal en een voedselveilige PP-injectievoering, is deze ijsmaker niet alleen stevig, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Met een waterfilter voor helder ijs en een nano-blauwlicht en droge filter voor frisheid en hygiëne, weet ik dat mijn ijs altijd van topkwaliteit zal zijn.

Met een slim LCD-bedieningspaneel en krachtige compressor is deze ijsmaker niet alleen efficiënt, maar ook energiezuinig. En dankzij het LED-paneel is deze ijsmaker eenvoudig te bedienen en zelfreinigend, wat mijn leven een stuk makkelijker maakt.

Bovendien biedt de Vevor Commercial Ice Maker een 30-daagse retour- of omruilgarantie voor kwaliteitsproblemen, een garantie van 12 maanden en levenslange technische ondersteuning. Dit laat zien dat het merk echt om mijn tevredenheid geeft.

Hoewel deze ijsmaker niet geschikt is voor buitengebruik en stopt met werken als de ijsopslag vol is, blijft het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige ijsmaker voor verschillende toepassingen. Met zijn indrukwekkende productiecapaciteit, duurzame constructie en uitgebreide garantie en ondersteuning, is de Vevor Commercial Ice Maker Machine echt een topproduct op de markt.

Al met al kan ik met vertrouwen zeggen dat de Vevor Commercial Ice Maker Machine zijn beloftes nakomt en een geweldige keuze is voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige ijsmaker voor diverse toepassingen. Met zijn indrukwekkende productiecapaciteit, duurzame constructie en uitgebreide garantie en ondersteuning, is deze ijsmaker echt een uitblinker op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van IJsblokjesmachines. Er zijn namelijk 2068 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!