Beste Handschaaf - March 2020

74 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

David combischaaf metaal fermax 647104

Algemeen
9.7Score
2

STANLEY Glasschraper - Inschuifbaar

STANLEY
9.6Score
3

Handschaaf nr. 4 50 x 2 mm schaafblad Bladbreedte 50 mm.

Silverline
9.4Score
4

Davis Mesjes Voor Davidschaaf

Algemeen
9.1Score
5

STANLEY Blokschaaf 60 1/2 - 150 mm

STANLEY
9Score
6

STANLEY Glasschraper Kunststof - 170mm x 60mm

STANLEY
8.9Score
7

STANLEY Blokschaaf Bailey n°3. 4. 4 1/2 - 245mm

STANLEY
8.6Score
8

STANLEY - Surform Blokschaafje - 140mm

STANLEY
8.1Score
9

STANLEY - Spookschaaf Vlak 55mm

STANLEY
7.7Score
10

STANLEY Sponningschaaf 255 mm

STANLEY
7.4Score

Hoe komt deze fantastische Handschaaf reeks tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste Handschaaf ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Handschaafs, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Handschaafs die op de markt zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Handschaafs het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Handschaafs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Handschaafs

De beste Handschaafs in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Metaal, met 2-zijdig snijdend beitelmesje. Geschikt voor vlak-, bol-, en holschaven, steken en krabben. Voor bewerken van hout, board, plastic, leer, rubber enz.

1. David combischaaf metaal fermax 647104

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De STANLEY glasschraper verwijdert verf op glas met gemak. Het ergonomische handvat en scherpe mesje zorgen ervoor dat je snel en comfortabel kunt werken. Gebruik De van metaal gemaakte glasschraper is hét gereedschap om verfresten van glas af te schrapen. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen in het glas. Voordelen -Glas blijft gespaard, geen krassen. -Metalen houder met uitschuifmechanisme -Voor het verwijderen van verf, lijm, stickers, e.d. op glas -Geleverd met 1 reservemes -Reservemesjes 0-28-510 apart verkrijgbaar Verpakkingsinhoud - STANLEY glasschraper met 1 reservemes

2. STANLEY Glasschraper - Inschuifbaar

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De handschaaf is voorzien van een palissander handvat, een koperen verstelschroef en 2 mm dik 'Heavy-Duty' schaafblad. Snel en gemakkelijk verstelmechanisme met snelle bladverwisseling. Groefbasis vermindert wrijving op harsachtige oppervlakken.

3. Handschaaf nr. 4 50 x 2 mm schaafblad Bladbreedte 50 mm.

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Het beroemde combischaafje. Zeer geschikt voor het bewerken van hout.

4. Davis Mesjes Voor Davidschaaf

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Stanley Blokschaaf 150 mm ligt dankzij zijn afmetingen fijn in de hand en past zelfs in een spijkerschort. Gebruik Voor een fijne afwerking van kopse kanten en kunststof is deze blokschaaf ideaal om te gebruiken. Voordelen De snijdiepte, uitlijning en bek-opening van de Stanley Blokschaaf zijn volledig in te stellen voor nauwkeurig schaafwerk. Specificaties Stanley Blokschaaf 150 mm. Volledig verstelbare snijdiepte, uitlijning en bek-opening. Geschikt voor een fijne afwerking van kopshout en kunststof. Snijhoek: 13,5 graden. Beitellengte: 150 mm. Beitelbreedte: 40 mm

5. STANLEY Blokschaaf 60 1/2 - 150 mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de STANLEY Glasschraper Kunststof kun je verfresten verwijderen van glazen ondergronden zoals vensters, ramen of andere glazen ondergronden. Voordelen Het handvat ligt prettig in de hand waardoor het optimaal gebruikscomfort biedt. Handvat met vervangbaar blad 1992 voor zwaar gebruik Voor het verwijderen van overmaat aan verf van vensters

6. STANLEY Glasschraper Kunststof - 170mm x 60mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Voor een mooie afwerking van je houten werkstukken komt de Stanley Blokschaaf Bailey N° 3 (245 mm) goed van pas.brh3Gebruik/h3Met de Blokschaaf van Stanley maak je eenvoudig jouw werkstuk glad, vlak of op maat.brbrh3Voordelen/h3De gietijzeren zool is perfect glad en haaks geslepen voor een optimaal resultaat. Dankzij de verchroomde stalen beitel behoudt de blokschaaf een langdurige scherpte. Tevens is de schaafbeitel nauwkeurig af te stellen door middel van een stelschroef. Hierdoor ben je in staat om je werkstuk mooi af te werken.brbrh3Specificaties/h3ulliStanley Blokschaaf Bailey N° 3 (245 mm)/liliBeitel van verchroomd koolstaal voor een langdurige scherpte/liliKikker is verstelbaar/liliSchaafbeitel is fijn af te stellen door middel van een stelschroef/liliGietijzeren zool, perfect glad en haaks geslepen/liliKnop en handvat van kunststof/liliLengte zool: 245 mm/liliBeitelbreedte: 50 mm/liliBeitellengte: 190 mm/liliGewicht: 1,790 kg/li/ulh3Verpakkingsinhoud/h3ulliStanley Blokschaaf Bailey N° 3 (245 mm)/li/ulh3Onderhoud/h3Breng af en toe een druppeltje olie aan op de bewegende delen van het afstelmechaniek.brbrbrbrh3Tips/h3Door de schaaf op zijn kant weg te leggen, voorkom je dat de beitel bot wordt.brbrh3Over het merk Stanley/h3Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de a href=https://www.bol.com/nl/m/klussen/stanley/index.html target="_blank"merkenpagina van Stanley/a om alles te zien.

7. STANLEY Blokschaaf Bailey n°3. 4. 4 1/2 - 245mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met het Stanley Surform Blokschaafje kun je gemakkelijk met één hand kleine schaafwerkzaamheden uitvoeren. Een ideaal schaafje voor in je broekzak tijdens het klussen.brh3Gebruik/h3 Het schaafje is speciaal geschikt voor het gladmaken van scherpe kanten en smalle oppervlakken. Vanwege het kleine formaat is het blokschaafje ideaal voor fijne werkzaamheden. brbrh3Voordelen/h3Het blokschaafje is gemakkelijk te gebruiken met één hand. Dankzij het kleine formaat ligt het schaafje comfortabel in de hand en is het makkelijk mee te nemen in je broekzak. Je kunt de mesjes eenvoudig en snel verwisselen. brbrh3Specificaties/h3ul liStanley Surform Blokschaafje/liliMateriaal: staal/liliBladlengte: 140 millimeter/liliGewicht: 0,155 kilogram/li/ulh3Verpakkingsinhoud/h3ul liStanley Surform Blokschaafje/li/ulh3Over het merk Stanley/h3 Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie.

8. STANLEY - Surform Blokschaafje - 140mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Voor het schaven van bolronde oppervlakken levert de Stanley Spookschaaf Vlak 55 mm een fantastisch resultaat.brh3Gebruik/h3De vlakke zool van deze Spookschaaf is speciaal geschikt voor het uitstekend schaven van bolronde oppervlakken.brbrh3Voordelen/h3De schaaf is eenvoudig in te stellen voor gewenst resultaat bij elke schaafklus.brbrh3Specificaties/h3ulliStanley Spookschaaf Vlak 55 mm/liliEenvoudig in te stellen voor veelzijdig schaafwerk/liliVlakke zool voor bolronde oppervlakken/liliLengte: 255 mm/liliBeitelbreedte: 55 mm/li/ulh3Verpakkingsinhoud/h3ulliStanley Spookschaaf Vlak 55 mm/li/ulh3Over het merk Stanley/h3Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de a href=https://www.bol.com/nl/m/klussen/stanley/index.html target="_blank"merkenpagina van Stanley/a om alles te zien.

9. STANLEY - Spookschaaf Vlak 55mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Voor het zagen van de gehele bodem van een sponning heb je de STANLEY Sponningschaaf 255 mm nodig.brh3Gebruik/h3Met de Sponningschaaf is het mogelijk om de gehele bodem van de sponning te schaven. Dit komt doordat de beitel even breed is als de zool of in te stellen is dat deze er aan één kant buiten steekt.brbrh3Voordelen/h3De Sponningschaaf is volledig instelbaar voor het behalen van maximaal resultaat.brbrh3Specificaties/h3ulliSTANLEY Sponningschaaf 255 mm/liliVolledig instelbaar/liliGeslepen zool en zijkanten/liliGeïntegreerde handgreep/liliMet voorsnijder, breedte- en diepte geleider/liliBeitellengte: 254 mm/liliBeitelbreedte: 38 mm/liliGewicht: 1,547 kg/li/ul/ulh3Over het merk STANLEY/h3Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk STANLEY, onderdeel van STANLEY Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. STANLEY heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van STANLEY? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de a href=https://www.bol.com/nl/m/klussen/stanley/index.html target="_blank"merkenpagina van STANLEY/a om alles te zien.

10. STANLEY Sponningschaaf 255 mm

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Handschaafs


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Handschaafs er zijn namelijk 74 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Handschaaf kopen.

Beste koop maken