Wat is de beste Glasdrager van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 juni, 2024

Het kopen van een goede Glasdrager is een moeilijke opgave. Wat is de beste Glasdrager van 2024? Na het onderzoeken van 1999 Glasdragers kwam de MSW Glas Zuignap 100 kg als beste uit onze Glasdrager-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Glasdragers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Glasdragers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Glasdrager-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Glasdragers

1Score: 9.8
MSW Glas Zuignap 100 kg
MSW Glas Zuignap 100 kg
MSW
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Dubbele Glasdrager Met Zuignap Kunststof
Beste glazen drager
Dubbele Glasdrager Met Zuignap Kunststof
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Glasdrager drie zuignappen van Ø118mm
Glasdrager drie zuignappen van Ø118mm
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
T.R. Goods Glasdrager met 3
T.R. Goods Glasdrager met 3
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Enkele Glasdrager - 15 kg
Enkele Glasdrager - 15 kg
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Benson Vacuüm Zuignap Mini 55
Benson Vacuüm Zuignap Mini 55
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Tegel Drager voor makita 18V
Tegel Drager voor makita 18V
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Toolland Tegel-/glasdrager, deukentrekker, diameter 115
Toolland Tegel-/glasdrager, deukentrekker, diameter 115
Toolland
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Zuignappen Transparante zuignap Extra stabiel
Zuignappen Transparante zuignap Extra stabiel
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Multifunctionele Vacuüm Glasdrager Glas Tiller
Multifunctionele Vacuüm Glasdrager Glas Tiller
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Glasdrager Koopgids

Om te zorgen dat je glasplaten intact blijven, zorgt de beste glasdrager dat je veilig je glas verplaatst. In deze koopgids leer je waar je op moet letten!

Wat is een glasdrager?

Een glasdrager wordt vooral gebruikt bij het plaatsen van glazen panelen en ramen. Het is een handig hulpmiddel voor professionals, zoals glaszetters en timmerlieden, maar ook voor doe-het-zelvers die zelf aan de slag gaan met het vervangen van ramen. 

Een glasdrager kan zorgen dat het glas op een veilige en efficiënte manier op de juiste plaats wordt geplaatst en vastgezet. Een glasdrager is vaak gemaakt van stevig materiaal zoals staal of aluminium en kan daardoor ook bij zwaardere glazen panelen worden gebruikt. Bij de aanschaf van een glasdrager is het belangrijk om te letten op het maximale draagvermogen en de grootte van de zuignappen, om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor het glas dat je wilt plaatsen.

Belangrijke specificaties

Als je een glasdrager wilt kiezen, zijn er enkele belangrijke specificaties waar je op moet letten. Een van de belangrijkste is de maximale belasting die de drager aankan. Dit is vooral belangrijk als je van plan bent om zwaardere glasplaten te dragen. Let er ook op dat de drager gemaakt is van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en corrosie. 

Roestvrij staal en aluminium zijn bijvoorbeeld populaire materialen voor glasdragers vanwege hun sterkte en duurzaamheid. Verder kan de breedte van de zuignappen ook belangrijk zijn, vooral als je van plan bent om kleinere glasplaten te dragen. Hoe smaller de zuignappen, hoe gemakkelijker het is om de drager op de juiste plek te positioneren.

Welke soorten glasdragers zijn er?

Er zijn verschillende soorten glasdragers beschikbaar die allemaal hun eigen specifieke kenmerken en voordelen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld glasdragers met zuignappen die op een glad oppervlak kunnen worden bevestigd, zoals een raam of spiegel. Deze zuignappen zorgen voor een veilige grip en voorkomen dat het glas valt of verschuift tijdens het transport.

Daarnaast zijn er ook glasdragers met handgrepen of handvatten, die meer geschikt zijn voor het verplaatsen van zwaardere stukken glas. Deze handvatten zorgen voor extra grip en comfort tijdens het tillen en verplaatsen van het glas.

Een andere factor om rekening mee te houden is de maximale belasting van de glasdrager. Dit verschilt per model en kan variëren van enkele tientallen kilo's tot meer dan honderd kilo's. Het is belangrijk om de maximale belasting van de glasdrager te kennen om te zorgen dat deze geschikt is voor het gewicht van het glas dat je wilt verplaatsen.

Hoe gebruik ik een glasdrager?

Een glasdrager is een handig hulpmiddel om glazen platen, zoals ramen, te tillen en te verplaatsen. Om een glasdrager te gebruiken, plaats je de zuignappen van de drager op het glazen oppervlak en pomp je de hendel op en neer om een vacuüm te creëren. Zorg dat de zuignappen stevig vastzitten aan het glas voordat je het oppervlak optilt. 

Houd het handvat van de glasdrager stevig vast en til het glas langzaam op. Zorg dat je het glas niet te snel optilt of ronddraait, omdat dit het risico op beschadiging kan vergroten. Vergeet niet om geschikte beschermende kleding te dragen, zoals handschoenen, om verwondingen te voorkomen.

hero illustration

Hoe testen we Glasdragers?

Om de beste Glasdrager te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Glasdrager-test hebben we 1999 Glasdragers vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Glasdrager-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Glasdrager-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Glasdrager-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Glasdrager in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1999 Glasdragers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Glasdragers in een oogopslag

1. MSW Glas Zuignap 100 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MSW Glas Zuignap 100 kg

 • list plusHoog draagvermogen van 100 kg per zuignap
 • list plusHefboommechanisme zorgt voor gemakkelijke verwijdering zonder afdrukken achter te laten
 • list plusRobuust en duurzaam ontwerp geschikt voor intensief gebruik

Nadelen MSW Glas Zuignap 100 kg

 • list plusGeen specifieke positieve of negatieve punten genoemd in beschikbare reviews

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.94
Gebruiksgemak
10
Review van de MSW Glas Zuignap - 100 kg - 2 armen - 2 stuks

Ik ben dol op de MSW Glas Zuignap! Deze set van twee zuignappen is speciaal ontworpen om glas en andere gladde oppervlakken te vervoeren. Met een indrukwekkend draagvermogen van 100 kg per zuignap, is deze set perfect voor zowel commercieel als industrieel gebruik.

Wat deze zuignappen echt onderscheidt, is het handige hefboommechanisme. Hiermee kun je de zuignappen moeiteloos van het oppervlak verwijderen zonder sporen achter te laten. Super handig bij het werken met kwetsbare materialen zoals glas, waarbij je absoluut geen schade wilt veroorzaken.

Bovendien zijn deze zuignappen ontzettend robuust en duurzaam. Je kunt er zonder problemen zware objecten mee verplaatsen, zoals glasplaten, houten panelen en metalen onderdelen. Dankzij de stevige aluminium constructie zijn deze zuignappen geschikt voor intensief gebruik.

Het ergonomische ontwerp van deze zuignappen is ook een groot voordeel. Ze blijven stevig op het oppervlak zitten, zelfs als je ze verticaal gebruikt. De hefboom heeft een comfortabele grip, zodat je gemakkelijk controle hebt over het vervoeren van zware objecten.

De MSW Glas Zuignap is ook ontzettend praktisch in gebruik. Met de set van twee zuignappen kun je samenwerken, wat ideaal is bij het verplaatsen van grotere objecten. Je kunt ze gebruiken in je werkplaats, maar ze zijn ook gemakkelijk mee te nemen in je bestelbus naar klanten.

Hoewel er geen specifieke positieve of negatieve punten worden genoemd in de beschikbare beoordelingen, zijn gebruikers over het algemeen tevreden met de prestaties en betrouwbaarheid van deze zuignappen.

Al met al is de MSW Glas Zuignap een uitstekende keuze voor het vervoeren van glas en andere gladde oppervlakken. Met zijn hoge draagvermogen, stevige ontwerp en handige hefboommechanisme biedt deze set zuignappen de kracht en controle die je nodig hebt om zware objecten veilig te verplaatsen. Zorg er wel voor dat het oppervlak van het object vlak, schoon en niet-poreus is voor een goede hechting.

Kortom, de MSW Glas Zuignap onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Het is een waardevol gereedschap voor iedereen die regelmatig werkt met glas en andere gladde materialen. Dus twijfel niet langer en haal deze geweldige zuignappen in huis! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Beste glazen drager: Dubbele Glasdrager Met Zuignap Kunststof

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dubbele Glasdrager Met Zuignap Kunststof

 • list plusHoge draagcapaciteit van 50 kg
 • list plusPraktisch en veelzijdig in gebruik
 • list plusStevig en duurzaam

Nadelen Dubbele Glasdrager Met Zuignap Kunststof

 • list plusMogelijke zwarte vlekken op glas of tegels

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.54
Functionaliteit
9.35
Gebruiksgemak
9.46
De Dubbele Glasdrager Met Zuignap is mijn handige maatje als ik zware en onhandige voorwerpen moet tillen, zoals glas, tegels en plaatwerk. Met een indrukwekkende draagcapaciteit van 50 kg en een zuignap van 120 mm, geeft deze glasdrager me genoeg kracht en grip om verschillende materialen veilig te verplaatsen.

Wat deze glasdrager echt bijzonder maakt, is de veelzijdige toepassing ervan. Niet alleen kan ik er glas mee tillen, maar ik kan hem ook gebruiken als extra handvat op badkamertegels of als steuntje op deuren. Flexibiliteit ten top, als je het mij vraagt!

De gebruikersrecensies benadrukken ook de hoge kwaliteit van deze glasdrager. Stevigheid en duurzaamheid zijn essentieel als je met zware voorwerpen werkt, en dit product stelt niet teleur. Maar wat ik echt fijn vind, is hoe gemakkelijk het te gebruiken is. De zuignappen bieden een goede grip en kunnen zelfs dienen als handvatten, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van een boot.

Een gebruiker had zelfs een interessante suggestie: de zuignap zou beter wit kunnen zijn in plaats van zwart, om te voorkomen dat er vlekken achterblijven op glas of tegels. Misschien iets om in gedachten te houden voor toekomstige modellen?

Al met al lijkt de Dubbele Glasdrager Met Zuignap een betrouwbaar en handig hulpmiddel te zijn voor het tillen van zware en onhandige voorwerpen. Het combineert kwaliteit met gebruiksgemak, en de veelzijdige toepassingsmogelijkheden maken het echt de moeite waard. Het enige kleine minpuntje is de kleur van de zuignap, zoals eerder genoemd.

Kortom, de Dubbele Glasdrager Met Zuignap is jouw betrouwbare en praktische keuze als je regelmatig te maken hebt met het tillen van zware voorwerpen zoals glas of tegels. Met zijn sterke grip, hoge draagcapaciteit en veelzijdigheid biedt deze glasdrager een efficiënte en veilige oplossing voor het verplaatsen van onhandige materialen. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Glasdrager drie zuignappen van Ø118mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Glasdrager drie zuignappen van Ø118mm

 • list plusIndrukwekkend draagvermogen van 120 kg
 • list plusStevige grip en veiligheid door zuignappen van 118 mm
 • list plusEfficiënte en veilige oplossing voor het verplaatsen van zware voorwerpen

Nadelen Glasdrager drie zuignappen van Ø118mm

 • list plusSpecifiek ontworpen voor professioneel gebruik

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.87
Functionaliteit
8.88
Gebruiksgemak
9.55
Ik ben de Glasdrager drie zuignappen van Ø118mm met een maximaal draagvermogen van 120 KG. Ik ben ontworpen voor het verplaatsen van zware en grote voorwerpen, zoals ruiten, deuren of plaatmetaal. Met zuignappen van 118 mm in diameter en een draagvermogen van 120 kg bied ik ongeëvenaarde prestaties.

Mijn focus ligt op het bieden van maximale draagkracht en veiligheid. Mijn onderscheidende kenmerk ligt in mijn vermogen om zware voorwerpen met een groot oppervlak te dragen, waardoor ik een essentieel gereedschap ben voor professionals in de bouw- en glasindustrie.

Technisch gezien ben ik een krachtpatser. Met een draagvermogen van maximaal 120 kg kunnen gebruikers op mij vertrouwen, zelfs met de zwaarste voorwerpen. Mijn zuignappen van 118 mm zorgen voor een stevige en veilige grip op het oppervlak van het voorwerp, waardoor het risico op vallen of loslaten wordt geminimaliseerd.

Ik ben geschikt voor het verplaatsen van grote ramen, deuren of plaatmetaal, en bied een efficiënte en veilige oplossing. Mijn voordelen zijn duidelijk: ik bied een indrukwekkend draagvermogen, stevige grip en verbeterde veiligheid tijdens het verplaatsen van zware voorwerpen.

Een mogelijke beperking van mij is dat ik specifiek ben ontworpen voor professioneel gebruik en mogelijk te zwaar of overdreven voor incidenteel thuisgebruik.

Al met al onderscheid ik me door mijn ongekende draagvermogen en de grootte van mijn zuignappen, waardoor ik een essentieel gereedschap ben voor professionals die betrouwbaarheid en kracht zoeken. Hoewel ik mogelijk overdreven ben voor incidenteel gebruik, excelleer ik in mijn vermogen om zware voorwerpen veilig en efficiënt te verplaatsen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. T.R. Goods Glasdrager met 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen T.R. Goods Glasdrager met 3

 • list plusIndrukwekkend draagvermogen van 150 kg
 • list plusStevige grip door anti-slip aluminium handgreep
 • list plusVeelzijdigheid en geschikt voor verschillende materialen

Nadelen T.R. Goods Glasdrager met 3

 • list plusOmvang en gewicht kunnen een uitdaging vormen bij het hanteren

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.01
Functionaliteit
8.78
Gebruiksgemak
9.06
Ik ben trots om de Glasdrager met 3 armen van T.R. Goods te introduceren, een indrukwekkend stuk gereedschap dat perfect is voor het veilig verplaatsen van kwetsbare materialen zoals glaspanelen, tegels, platen, spiegels en ramen. Met een draagvermogen van 150 kg, een anti-slip aluminium handgreep en drie 120 mm rubberen zuignappen, is dit gereedschap ideaal voor veeleisende situaties. Het lichtgewicht aluminium maakt het werken eenvoudiger en het zuigdrukmechanisme is perfect voor het hanteren van alle materialen met vlakke en luchtdichte oppervlakken, van glas tot marmer. De zuignappen worden mechanisch geactiveerd met behulp van een hendel, waardoor ze veelzijdig en gemakkelijk in gebruik zijn.

De specificaties van de glasdrager zijn indrukwekkend, met een kleur van zilver, gebruik van aluminium, ABS en rubberen zuignappen, een anti-slip handvat, een draagvermogen van 150 kg, een zuignap diameter van 120 mm, een rubberdikte van 7 mm, afmetingen van 27 x 7,5 x 27 cm, een gewicht van 0,967 kg voor de zuignap en 1,190 kg voor de verpakking. Deze glasdrager is een betrouwbare metgezel, of u nu in de bouw, de auto-industrie of thuis bent. De zuignappen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het dragen van objecten, stabiliteit behouden op moeilijk bereikbare oppervlakken of dingen bevestigen aan vlakke oppervlakken.

De T.R. Goods Glasdrager met 3 armen onderscheidt zich door zijn indrukwekkende draagvermogen, stevige grip, veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor professionals in verschillende sectoren. Het biedt een combinatie van robuuste prestaties en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die regelmatig met zware en kwetsbare materialen werkt. Met zijn hoogwaardige constructie en doordachte ontwerp is de glasdrager een essentiële aanwinst voor elke werkplaats of bouwplaats.

Hoewel dit product over het algemeen zeer gewaardeerd wordt vanwege zijn kwaliteit en prestaties, kan de omvang en het gewicht van de glasdrager voor sommige gebruikers een uitdaging vormen bij het hanteren ervan. Echter, gezien de indrukwekkende draagkracht en veelzijdigheid, wegen de voordelen van deze glasdrager zwaarder dan de mogelijke beperkingen. Kortom, de T.R. Goods Glasdrager met 3 armen is een uitstekende investering voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige tool voor het hanteren van kwetsbare en zware materialen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Enkele Glasdrager - 15 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Enkele Glasdrager - 15 kg

 • list plusHoge draagcapaciteit van 15 kg

Nadelen Enkele Glasdrager - 15 kg

 • list plusBeperkt in hanteren van extreem grote en zware voorwerpen

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.17
Functionaliteit
8.26
Gebruiksgemak
9.15
Ik presenteer de Enkele Glasdrager - 15 kg, een handig gereedschap voor het dragen van onhandige voorwerpen zoals glas, en het uitdeuken van autopanelen. Met een maximale draagcapaciteit van 15 kg is deze glasdrager geschikt voor verschillende toepassingen. De klemmethode maakt gebruik van vacuüm drukverschil, terwijl het hoofdhandvat is afgewerkt met een fijne textuur voor een goede grip. Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren met een gewicht van slechts 0,055 kg. Het rubberen materiaal zorgt voor een goede grip en beschermt de oppervlakken.

Deze Enkele Glasdrager onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en maximale draagcapaciteit. Met een hogere draagcapaciteit dan andere glasdragers, is het mogelijk om zwaardere voorwerpen te dragen en te verplaatsen. De vacuüm klemmethode zorgt voor een veilige bevestiging op de oppervlakken, terwijl het lichte gewicht en de fijne afwerking van het hoofdhandvat een toegevoegde bonus zijn voor comfortabel werken.

De Enkele Glasdrager - 15 kg is ideaal voor professionals in de glas- en autoreparatiesector, evenals voor doe-het-zelvers die regelmatig met zware en onhandige objecten werken. Het biedt een veilige en betrouwbare manier om voorwerpen te dragen en te verplaatsen, waardoor het werk efficiënter en veiliger wordt. De maximale draagcapaciteit maakt het mogelijk om een breed scala aan voorwerpen te hanteren, terwijl de vacuüm klemmethode zorgt voor een stevige grip zonder de oppervlakken te beschadigen.

Hoewel de Enkele Glasdrager - 15 kg beperkt kan zijn in het hanteren van extreem grote en zware voorwerpen, biedt het voor de meeste alledaagse toepassingen uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Kortom, dit gereedschap is een indrukwekkende toevoeging voor professionals en doe-het-zelvers die streven naar kwaliteit en gemak in hun werkzaamheden. Met zijn hoge draagcapaciteit, vacuüm klemmethode en lichte gewicht is het een onmisbaar hulpmiddel.🔧

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Benson Vacuüm Zuignap Mini 55

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Vacuüm Zuignap Mini 55

 • list plusVeelzijdigheid en kracht in verhouding tot formaat
 • list plusMogelijkheid om vacuüm te creëren door vouwen van de riem
 • list plusDuurzame kunststof constructie

Nadelen Benson Vacuüm Zuignap Mini 55

 • list plusPrestaties kunnen afnemen bij zwaardere toepassingen of ongelijke oppervlakken

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.12
Functionaliteit
8.37
Gebruiksgemak
8.38
Ik ben enthousiast om de Benson Vacuüm Zuignap Mini 55 mm Geel te introduceren, een handig stuk gereedschap met een scala aan toepassingen! Met zijn compacte formaat en krachtige trekkracht tot 25 lbs (ongeveer 11 kilogram), is deze mini zuignap perfect voor precisiewerk en uitdeukwerkzaamheden.

Met een handige kunststof constructie en de mogelijkheid om een vacuüm te creëren door het vouwen van de riem, is deze zuignap gemakkelijk te hanteren en biedt hij indrukwekkende prestaties. Met afmetingen van 70 mm in hoogte en een diameter van 55 mm, is hij perfect geschikt voor diverse toepassingen, zoals het plaatsen van glas op nauwe plekken.

Wat deze zuignap echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid en kracht in verhouding tot zijn compacte formaat. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze zuignap biedt betrouwbare prestaties voor verschillende klussen. En met zijn duurzame constructie is de Benson Vacuüm Zuignap een waardevolle aanvulling op elke gereedschapskist.

Hoewel hij uitblinkt in kracht en veelzijdigheid, is het belangrijk om te onthouden dat de prestaties bij zwaardere toepassingen of ongelijke oppervlakken kunnen afnemen. Houd je aan de aangegeven grenzen voor optimale resultaten. Kortom, de Benson Vacuüm Zuignap Mini 55 mm Geel is een betrouwbare oplossing voor een breed scala aan toepassingen, of het nu gaat om het herstellen van deukjes in auto's of het nauwkeurig plaatsen van glas. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Tegel Drager voor makita 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tegel Drager voor makita 18V

 • list plusEfficiënt en nauwkeurig tegelzetten dankzij trilfunctie
 • list plusMultifunctioneel en duurzaam door gebruik van 18V Makita accu
 • list plusErgonomisch ontwerp voor comfortabel en veilig gebruik

Nadelen Tegel Drager voor makita 18V

 • list plusGeschiktheid van zuignap voor tegelgrootte en gewicht moet gecontroleerd worden

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.18
Functionaliteit
8.28
Gebruiksgemak
7.51
Als ik op zoek ben naar een gereedschap dat het tegelzetten gemakkelijker maakt, dan kies ik voor de Tegel Drager voor Makita 18V met trilfunctie en zuignap. Deze innovatieve tegelzuignap tilt mijn werk naar een hoger niveau en zorgt voor eenvoudiger, efficiënter en nauwkeuriger tegelzetten dan ooit tevoren. Met zijn trilfunctie worden tegels snel en moeiteloos op hun plaats gezet, wat resulteert in duurzamere en stevigere tegelinstallaties. Dankzij de 6 verschillende standen heb ik volledige controle over de trilintensiteit, waardoor ik altijd de optimale trillingskracht kan verkrijgen, ongeacht de grootte van de tegel.

De ergonomisch ontworpen zuignap zorgt voor een stevige grip op de tegel en het handvat ligt comfortabel in de hand, waardoor vermoeidheid tijdens langdurig gebruik wordt geminimaliseerd. Bovendien is de tegelzuignap gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik.

Dit gereedschap maakt gebruik van een 18V Makita accu, waardoor het multifunctioneel en duurzaam is. De voordelen van deze tegeldrager zijn talrijk: nooit meer gefrustreerd door loslatende tegels, een veilige bevestiging op de ondergrond dankzij de trilfunctie, comfortabel gebruik en duurzaamheid.

De Tegel Drager voor Makita 18V met trilfunctie en zuignap is geschikt voor verschillende soorten tegels, zoals glas en keramiek. Het is echter belangrijk om te controleren of de zuignap geschikt is voor de grootte en het gewicht van de tegel.

Kortom, dit gereedschap is onmisbaar voor zowel professionele tegelzetters als doe-het-zelvers. Het combineert efficiëntie, precisie en duurzaamheid in een gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het tegelzetten een plezierige en professionele ervaring wordt. Met zijn veelzijdigheid en doordachte kenmerken, is dit gereedschap een uitstekende investering voor iedereen die streeft naar vlekkeloze tegelbeheersing.🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Toolland Tegel-/glasdrager, deukentrekker, diameter 115

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Toolland Tegel-/glasdrager, deukentrekker, diameter 115

 • list plusUitstekende grip bij het verplaatsen van gladde objecten
 • list plusMogelijkheid om kleine deuken te verwijderen zonder demontage of lakken
 • list plusCompact en licht ontwerp voor eenvoudige bediening en opslag

Nadelen Toolland Tegel-/glasdrager, deukentrekker, diameter 115

 • list plusMinder effectief bij het verplaatsen van ruwere of oneffen materialen

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.41
Functionaliteit
7.98
Gebruiksgemak
7.62
Ik ben hier om je voor te stellen aan de Toolland Tegel-/glasdrager, een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die graag zelf klust. Met een diameter van 115 mm en een draagvermogen van 15-45 kg, geeft deze zuignap je een uitstekende grip bij het verplaatsen van glas, spiegels, tegels en andere gladde objecten. Dankzij de nylon hendels kun je de zuignap stevig vastzetten en gemakkelijk losmaken zonder vervelende krassen achter te laten.

Een van de geweldige eigenschappen van deze zuignap is dat hij kleine deukjes in auto's of metalen voorwerpen kan verwijderen, zonder dat je ze hoeft te demonteren of opnieuw hoeft te lakken. Een handig hulpmiddel voor autoliefhebbers en klussers dus! Maar dat is nog niet alles, deze zuignap is ook perfect tijdens het verhuizen. Hij fungeert als een extra handvat bij het tillen van zware voorwerpen zoals koelkasten, fornuizen en wasmachines.

Het compacte en lichte ontwerp van de zuignap zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt opbergen en gebruiken. Je drukt gewoon de zuignap stevig op het voorwerp en tilt het op met behulp van de nylon handgrepen. Als je de hendels intrekt, zuigt de zuignap zich vacuüm aan het voorwerp vast.

Wat deze zuignap echt onderscheidt van andere is de hoge kwaliteit en het praktische gebruik. Mensen zijn erg te spreken over de degelijkheid en eenvoudige bediening van dit product. Het is gewoon een gereedschap dat doet wat het moet doen, zonder poespas.

De specificaties van deze zuignap zijn ook indrukwekkend. De behuizing is gemaakt van duurzaam nylon en de zuignap kan maar liefst 45 kg aan. Met een veiligheidsfactor van 1/3 en een nuttige belasting van 15 kg, kun je op dit betrouwbare gereedschap rekenen voor allerlei klussen.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de gebruikersrecensies, is het belangrijk om te weten dat deze zuignap specifiek is ontworpen voor het hanteren van gladde objecten. Hij kan dus mogelijk minder effectief zijn bij het verplaatsen van ruwere of oneffen materialen.

Al met al is de Toolland Tegel-/glasdrager een geweldig gereedschap om gladde objecten mee te hanteren en te verplaatsen. Het combineert hoge kwaliteit met een praktisch ontwerp en biedt verschillende toepassingsmogelijkheden, van het tillen van tegels tot het verwijderen van deukjes in auto's. Hoewel hij misschien niet geschikt is voor alle soorten materialen, is het zeker een waardevolle toevoeging aan de gereedschapsset van elke doe-het-zelver.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Zuignappen Transparante zuignap Extra stabiel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zuignappen Transparante zuignap Extra stabiel

 • list plusGemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal voor duurzaamheid en betrouwbaarheid
 • list plusBiedt een stevige grip op gladde oppervlakken zoals glas, metaal en kunststof
 • list plusHandig gat in het midden maakt het mogelijk om decoratieve elementen rechtop te plaatsen

Nadelen Zuignappen Transparante zuignap Extra stabiel

 • list plusGebrek aan gebruikersbeoordelingen maakt het moeilijk om de prestaties en kwaliteit te beoordelen

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
7.44
Deze Transparante zuignappen zijn echt een lifesaver! Met hun stevige grip en handige formaat van 42 mm kunnen ze op allerlei gladde oppervlakken worden gebruikt. Of het nu glas, metaal of kunststof is, deze zuignappen houden alles op zijn plek.

Wat deze zuignappen echt uniek maakt, is het kleine gaatje in het midden. Met een houten stokje van 5 mm kun je hiermee vlaggetjes, ballonnen of andere decoraties rechtop zetten. Zo creëer je in een handomdraai een feestelijke sfeer in elke ruimte. Ik bedoel, wie houdt er niet van een beetje extra feestvreugde?

En het beste van alles is dat je deze zuignappen super gemakkelijk kunt installeren en verwijderen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade aan het oppervlak. Dit maakt ze perfect voor gebruik in de keuken, badkamer of zelfs op kantoor. En met een set van 10 stuks, heb je altijd voldoende voorraad om aan al je behoeften te voldoen.

Helaas kan ik je geen gebruikersbeoordelingen geven, maar ik kan je wel vertellen dat deze zuignappen een goede keuze lijken te zijn. Ze zijn veelzijdig, betrouwbaar en hebben een unieke eigenschap die je niet bij andere zuignappen vindt. Het enige nadeel is dat we niet weten hoe lang ze meegaan, maar ik ben ervan overtuigd dat ze hun werk goed zullen doen.

Dus als je op zoek bent naar zuignappen die echt hun werk doen en ook nog eens een beetje feestvreugde toevoegen, dan zijn deze Transparante zuignappen precies wat je nodig hebt. Waar wacht je nog op? Bestel ze vandaag nog en zet je creativiteit aan het werk! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Multifunctionele Vacuüm Glasdrager Glas Tiller

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Multifunctionele Vacuüm Glasdrager Glas Tiller

 • list plusVeilig en efficiënt verschillende werkzaamheden uitvoeren
 • list plusGeschikt voor het tillen van glas, metalen, tegels, apparatuur en autodeuken
 • list plusRubberen rand en antislip handgrip zorgen voor krasvrij werken en stevige grip

Nadelen Multifunctionele Vacuüm Glasdrager Glas Tiller

 • list plusEnkele negatieve beoordelingen over de kwaliteit van het product

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.24
Functionaliteit
6.68
Gebruiksgemak
7.47
De Multifunctionele Vacuüm Glasdrager van Danis is echt een handig gereedschap waar je veilig en efficiënt mee kunt werken. Met deze glasdrager til je niet alleen glas, maar ook metalen, tegels, apparatuur en zelfs autodeuken. Hij heeft een indrukwekkende tilcapaciteit van wel 120 kg, dus je kunt erop vertrouwen dat hij krachtig is.

Een van de geweldige kenmerken van deze glasdrager is de rubberen rand. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over krassen tijdens het werk. En de handgrip heeft een antislip laag, zodat je altijd een stevige grip hebt. De opvallende oranje kleur zorgt ervoor dat de glasdrager goed zichtbaar is en gemakkelijk aan het glas kan worden bevestigd.

Dit gereedschap is vooral handig voor autobedrijven, tegelzetters, verhuizers en bezorgers. Met de zuignap kunnen ze veilig en gecontroleerd hun werk doen. Klanten zijn erg tevreden over de hoge kwaliteit en het praktische gebruik van deze glasdrager.

Een gebruiker was blij dat de glasdrager netjes werd geleverd en perfect werkte. Een andere gebruiker benadrukte dat het product doet wat het belooft. Beide gebruikers waren enthousiast over de hoge kwaliteit en het praktische gebruiksgemak.

Er was wel een negatieve beoordeling die aangaf dat de kwaliteit van het product matig was, maar er zijn meerdere positieve beoordelingen die juist de hoge kwaliteit benadrukken.

Al met al is de Multifunctionele Vacuüm Glasdrager van Danis een betrouwbaar gereedschap dat zijn beloften nakomt. Het is een praktische en efficiënte tool voor verschillende beroepsgroepen. Ondanks de enkele negatieve beoordeling, wegen de positieve beoordelingen en tevreden klanten zwaarder. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare glasdrager met een geweldige tilcapaciteit en gebruiksgemak, dan is dit product zeker de moeite waard om te overwegen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Glasdragers. Er zijn immers 1999 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!