Hoe komt deze handige Externe SSD opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Externe SSD ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Externe SSDs, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Externe SSDs die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Externe SSDs het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Externe SSDs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Externe SSDs

De beste Externe SSDs op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Samsung Portable SSD T5 1TB is een externe SSD in een compacte aluminum behuizing. Met een overdrachtssnelheid van 540MB/s is deze Samsung schijf een klein snelheidsduiveltje. Grote bestanden van 5GB zoals meerdere RAW-foto's, 4K beeldmateriaal en game bibliotheken zet je over in minder dan 10 seconden. Download je regelmatig bestanden? Dankzij de AES 256 encryptie is je externe schijf beschermd tegen virussen of hackaanvallen. En alleen jij hebt toegang tot je data, via een wachtwoord. Met een vergelijkbaar gewicht als je smartphone en een formaat net zo groot als een stapeltje speelkaarten, neem je de schijf gemakkelijk mee voor onderweg. En valt deze per ongeluk van de tafel? Dankzij een valbestendigheid tot 2 meter kan deze schijf tegen een stootje. Als je laptop, computer of console geen usb c heeft dan verbind je deze gewoon via de meegeleverde vertrouwde usb A kabel.

1. Samsung Portable SSD T5 1TB


Product informatiePlus or Show more

De Samsung Portable SSD T5 500GB is een externe SSD in een compacte aluminum behuizing. Met een overdrachtssnelheid van 540MB/s is deze Samsung schijf een klein snelheidsduiveltje. Grote bestanden van 5GB zoals meerdere RAW-foto's, 4K beeldmateriaal en game bibliotheken zet je over in minder dan 10 seconden. Download je regelmatig bestanden? Dankzij de AES 256 encryptie is je externe schijf beschermd tegen virussen of hackaanvallen. En alleen jij hebt toegang tot je data, via een wachtwoord. Met een vergelijkbaar gewicht als je smartphone en een formaat net zo groot als een stapeltje speelkaarten, neem je de schijf gemakkelijk mee voor onderweg. En valt deze per ongeluk van de tafel? Dankzij een valbestendigheid tot 2 meter kan deze schijf tegen een stootje. Als je laptop, computer of console geen usb c heeft dan verbind je deze gewoon via de meegeleverde vertrouwde usb a kabel.

2. Samsung Portable SSD T5 500GB


Product informatiePlus or Show more

Belangrijkste kenmerken van de SanDisk SSD Extreme Portable 1TB: - Hoge overdrachtsnelheden tot 550 MB/s - Bespaar tijd en neem als de bliksem een backup van jouw foto’s en video’s - Stof- en waterdicht (IP55) - Schokbestendig voor lange duurzaamheid - Compact formaat

3. SanDisk SSD Extreme Portable - Solid State Drive (extern) - 1TB


Product informatiePlus or Show more

Let op: de T7 Portable heeft geen vingerafdrukscanner, daarvoor moet je de 'Touch'-variant hebben. De Samsung T7 Portable SSD 1TB Grijs is de compacte en razendsnelle opvolger van de Samsung T5. Met dit snelheidsduiveltje zet je jouw favoriete films en foto's over met 1 gigabyte per seconde, dat is 2 keer sneller dan de T5. Een 4K film van 50 gigabyte staat dus in minder dan een minuut op je SSD. Dit apparaatje is slechts 8,5 centimeter lang en weegt 58 gram. Je doet hem dus gemakkelijk in je jaszak of broekzak. Valt hij hier per ongeluk uit? Geen stress. Dankzij de metalen buitenkant en een valbestendigheid tot 2 meter kan deze SSD tegen een stootje. De T7 werkt op vrijwel elk apparaat met een usb A of usb C poort.

4. Samsung T7 Portable SSD 1TB Grijs


Product informatiePlus or Show more

De Samsung Portable SSD T5 2TB is een externe SSD in een compacte aluminum behuizing. Met een overdrachtssnelheid van 540MB/s is deze Samsung schijf een klein snelheidsduiveltje. Grote bestanden van 5GB zoals meerdere RAW-foto's, 4K beeldmateriaal en game bibliotheken zet je over in minder dan 10 seconden. Download je regelmatig bestanden? Dankzij de AES 256 encryptie is je externe schijf beschermd tegen virussen of hackaanvallen. En alleen jij hebt toegang tot je data, via een wachtwoord. Met een vergelijkbaar gewicht als je smartphone en een formaat net zo groot als een stapeltje speelkaarten, neem je de schijf gemakkelijk mee voor onderweg. En valt deze per ongeluk van de tafel? Dankzij een valbestendigheid tot 2 meter kan deze schijf tegen een stootje. Als je laptop, computer of console geen usb c heeft dan verbind je deze gewoon via de meegeleverde vertrouwde usb a kabel.

5. Samsung Portable SSD T5 2TB


Product informatiePlus or Show more

De SanDisk Extreme Portable SSD 500GB is een externe SSD voor veeleisende gebruikers. Maak je onderweg veel foto's, dan bewaar je deze veilig op deze SSD. De schijf heeft namelijk een IP55 beoordeling, waardoor hij spatwater- en stofdicht is. Daardoor overleven al je foto's een hoosbui of wandeling door het zand. Bovendien schrijft deze SSD vlot. Het overzetten van een map hoge resolutie foto's van in totaal 4GB duurt ongeveer 8 seconden dankzij de overdrachtssnelheid van 550MB/s. Je verbindt de schijf via usb 3.1 generatie 2 met een laptop via usb c verbinding. De SSD heeft een ingebouwde sleutelring, waardoor je de schijf aan je cameraband hangt en hem snel bij de hand hebt. Door het gewicht van 39 gram is je SSD ongeveer net zo zwaar als een paspoort en voel je de schijf onderweg nauwelijks.

6. SanDisk Extreme Portable SSD 500GB


Product informatiePlus or Show more

De Seagate One Touch SSD heeft het formaat van een creditcard en bereikt een gegevensoverdracht tot wel 400 MB/s. De SSD is afgewerkt met een mooi textielontwerp en met behulp van de meegeleverde Sync Plus software kunnen makkelijk back-ups worden gemaakt en bestanden gesynchroniseerd worden met je laptop of pc. De SSD is zowel compatibel met Windows en Mac zonder dat deze opnieuw geformatteerd moet worden en wordt geleverd met een gratis Mylio Create-plan van 1 jaar en een Adobe Creative Cloud®-fotografielidmaatschap van 2 maanden! ℹ Let op! Wanneer je de SSD wil gebruiken in combinatie met Time Machine® voor Mac moet de schijf wel opnieuw geformatteerd worden.

7. Seagate One Touch SSD 500GB - wit


Product informatiePlus or Show more

De Integral USB 3.0 draagbare SSD is klein, lichtgewicht, robuust en ultrasnelle. Maak eenvoudig back-ups, bewaar en deel uw digitale bestanden met een kleinere, lichtere en duurzamere SSD dan een draagbare harde schijf met de SuperSpeed USB 3.0-interface om gegevens tot 10 keer sneller over te zetten dan USB 2.0.

8. INTEGRALE SSD draagbare 240 GB externe harde schijf Flash USB 3.0 - Ultracompact schokbestendig - Hoge snelheid tot 460 MB / s


Product informatiePlus or Show more

Let op: de T7 Portable heeft geen vingerafdrukscanner, daarvoor moet je de 'Touch'-variant hebben. De Samsung T7 Portable SSD 1TB Blauw is de compacte en razendsnelle opvolger van de Samsung T5. Met dit snelheidsduiveltje zet je jouw favoriete films en foto's over met 1 gigabyte per seconde, dat is 2 keer sneller dan de T5. Een 4K film van 50 gigabyte staat dus in minder dan een minuut op je SSD. Dit apparaatje is slechts 8,5 centimeter lang en weegt 58 gram. Je doet hem dus gemakkelijk in je jaszak of broekzak. Valt hij hier per ongeluk uit? Geen stress. Dankzij de metalen buitenkant en een valbestendigheid tot 2 meter kan deze SSD tegen een stootje. De T7 werkt op vrijwel elk apparaat met een usb A of usb C poort.

9. Samsung T7 Portable SSD 1TB Blauw


Product informatiePlus or Show more

De My Passport Go van Western Digital is speciaal ontworpen voor mensen die veel reizen. Deze SSD kan tegen een stootje en is voorzien van een rubberen bumper waardoor hij zelfs na een val van 2 meter nog perfect werkt. Raak daarnaast nooit meer je kabel kwijt, deze zit aan de harde schijf vast. De schijf werkt meteen uit de doos met zowel Mac als Windows en is gemiddeld 2.5x zo snel als een harde schijf. ✔ Valbestendig tot op 2 meter ✔ Draagbare schijf van zakformaat met ingebouwde kabel ✔ Snelle overdracht tot 400 MB/s ✔ Ingebouwde, automatische back-up ✔ Werkt met pc en Mac-computers ✔ Is compatibel met Time Machine (hiervoor is wel herformattering vereist)

10. Western Digital My Passport Go SSD 1TB - Blauw


Soortgelijke artikelen aan Externe SSDs


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Externe SSDs er zijn immers 93 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Externe SSD kopen.