De Bestenu Externe SSD Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/30/2020


Op zoek naar meer opslag zonder je pc of laptop uit elkaar te moeten halen? Bekijk dan de mogelijkheden van een externe SSD-schijf eens. Je leest er hieronder meer over!

Is een usb-stick of externe SSD beter?

hide product content

Dat ligt eraan hoe je de usb-stick of SSD gebruikt. Sla je slechts enkele kleinere bestanden op, maar wil je veel opslag en snelheid voor je geld? Dan is een usb-stick de winnaar.

Ben je echter op zoek naar iets waar je meer en grotere bestanden op kunt zetten, dat bovendien ook snel werkt? Dan ga je voor een externe SSD.

Zowel een usb-stick als SSD kunnen hoe dan ook tegen een stootje dankzij de afwezigheid van bewegende onderdelen. Beiden zijn hierdoor ook erg stil in gebruik en makkelijk mee te nemen. Een usb-stick is natuurlijk kleiner, maar maakt dat veel uit als beiden in je broekzak en/of in je rugzak passen?

Is er risico op oververhitting met een externe SSD?

hide product content

Er bestaat altijd een kans dat een externe SSD warm wordt. Vooral als je veel bestanden in één keer overzet tussen je pc en je SSD, warmt hij waarschijnlijk op. Dat is normaal.

De kans op oververhitting, oftewel de kans dat hij zodanig heet wordt dat hij mogelijk schade oploopt, is redelijk klein. Sterker nog, een externe SSD blijft hoogstwaarschijnlijk koeler dan een ingebouwde SSD. Een externe schijf begeeft zich namelijk in de buitenlucht, welke meestal stukken koeler is dan de binnenkant van een pc of laptop.

Hoe snel zijn externe SSDs vergeleken met externe harde schijven?

hide product content

Dat verschilt van SSD tot SSD, en harde schijf tot harde schijf. Het is afhankelijk van de lees- en schrijfsnelheden van de specifieke schijven die je vergelijkt. Er valt daarom geen concreet, in Mbps (megabit per seconde) uitgedrukt, antwoord te geven.

De snelheden van de schijven variëren namelijk behoorlijk. De beste schatting die ik kan geven, is dat een gemiddelde externe SSD tussen de vijf en twintig keer sneller is dan een ouderwetse externe harde schijf.

Hoe lang gaat een externe SSD mee?

hide product content

Een externe SSD-schijf is vrij duurzaam en kan meestal wel tegen een stootje. Dat wilt echter niet zeggen dat je er mee moet gaan voetballen. Integendeel: hoe voorzichtiger je ermee bent, hoe langer hij meegaat.

Daarnaast hangt het ook af van hoeveel gegevens je per dag verplaatst van en naar de SSD. Op dit moment schat men dat een gemiddelde SSD zo'n tien jaar meegaat.

Hoe komt deze leuke Externe SSD lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Externe SSD ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Externe SSDs, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Externe SSDs die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Externe SSDs het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Externe SSDs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Externe SSDs

De beste Externe SSDs in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Samsung T5 externe SSD kan data overschrijven op hoge snelheid. Met snelheden tot 540 MB/s is de T5 bijna 5 keer sneller dan traditionele harde schijven. Daarnaast is de T5 even groot als een visitekaartje. Omdat er geen bewegende onderdelen zijn zal de T5 schokbestendiger zijn dan een reguliere externe harde schijf. Gemakkelijk aansluiten De T5 kan op vele apparaten worden aangesloten: Windows PC’s, Mac's en Android-smartphones met USB-C. Er zit een USB-C naar USB-C kabel inbegrepen, samen met een USB-C naar USB 3.0 kabel. Je kunt de T5 ook aansluiten en gebruiken met een Xbox One of PlayStation 4. In vergelijking met een externe harde schijf worden games nog sneller geladen. Hoge snelheid Met Samsung V-NAND geheugen en de USB-C aansluiting (USB 3.1 generatie 2) is de T5 uitermate geschikt voor het overzetten van grote bestanden, zoals 4K video’s of hoge resolutie foto’s. Behuizing De Samsung T5 komt in twee verschillende aluminium behuizingen: de blauwe variant heeft 250GB of 500GB en de zwarte variant heeft 1TB of 2TB aan opslagcapaciteit. Beide varianten zijn zo klein als een visitekaartje en wegen slechts 51 gram. Dankzij deze behuizing, en omdat er geen bewegende onderdelen in zitten, kan deze SSD tegen een stootje. De schijf is getest op valschade en zal geen interne schade ondervinden bij vallen tot 2 meter. Software De Samsung T5 komt met optionele password beveiliging (AES 256-bit hardware encryptie) om jouw data veilig te houden voor ongewenste bezoekers. Daarnaast is de T5 voorzien van management software waarmee je gemakkelijk de nieuwste firmware updates download. Ook kun je voor je smartphone of tablet een app downloaden zodat je deze kleine schijf ook daar op kunt aansluiten. Formatteren De T5 is vanuit de fabriek NTFS geformatteerd (Windows). Formateer de T5 naar exFAT om de schijf te gebruiken met Windows en Mac (gelijktijdig). Formateer de T5 naar HFS+ om de schijf met een MacBook te gebruiken voor Time Machine. * Software benodigd: Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat), of hoger. Oudere versies van Windows, Mac en Android besturingssystemen kunnen mogelijk niet werken met de T5.

1. Samsung T5 2TB Externe SSD - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Samsung T5 externe SSD kan data overschrijven op hoge snelheid. Met snelheden tot 540 MB/s is de T5 bijna 5 keer sneller dan traditionele harde schijven. Bekijk een productvideo van deze externe SSD: Daarnaast is de T5 even groot als een visitekaartje. Omdat er geen bewegende onderdelen zijn zal de T5 schokbestendiger zijn dan een reguliere externe harde schijf. Gemakkelijk aansluiten De T5 kan op vele apparaten worden aangesloten: Windows PC’s, Mac's en Android-smartphones met USB-C. Er zit een USB-C naar USB-C kabel inbegrepen, samen met een USB-C naar USB 3.0 kabel. Je kunt de T5 ook aansluiten en gebruiken met een Xbox One of PlayStation 4. In vergelijking met een externe harde schijf worden games nog sneller geladen. Hoge snelheid Met Samsung V-NAND geheugen en de USB-C aansluiting (USB 3.1 generatie 2) is de T5 uitermate geschikt voor het overzetten van grote bestanden, zoals 4K video’s of hoge resolutie foto’s. Behuizing De Samsung T5 komt in twee verschillende aluminium behuizingen: de blauwe variant heeft 250GB of 500GB en de zwarte variant heeft 1TB of 2TB aan opslagcapaciteit. Beide varianten zijn zo klein als een visitekaartje en wegen slechts 51 gram. Dankzij deze behuizing, en omdat er geen bewegende onderdelen in zitten, kan deze SSD tegen een stootje. De schijf is getest op valschade en zal geen interne schade ondervinden bij vallen tot 2 meter. Software De Samsung T5 komt met optionele password beveiliging (AES 256-bit hardware encryptie) om jouw data veilig te houden voor ongewenste bezoekers. Daarnaast is de T5 voorzien van management software waarmee je gemakkelijk de nieuwste firmware updates download. Ook kun je voor je smartphone of tablet een app downloaden zodat je deze kleine schijf ook daar op kunt aansluiten. Formatteren De T5 is vanuit de fabriek NTFS geformatteerd (Windows). Formateer de T5 naar exFAT om de schijf te gebruiken met Windows en Mac (gelijktijdig). Formateer de T5 naar HFS+ om de schijf met een MacBook te gebruiken voor Time Machine. * Software benodigd: Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat), of hoger. Oudere versies van Windows, Mac en Android besturingssystemen kunnen mogelijk niet werken met de T5.

2. Samsung T5 500GB Externe SSD - Blauw


Product informatiePlus or Show more

De draagbare SSD T7 1TB is licht, klein genoeg om in je broekzak te passen en biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan. Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestaties van de T7, tijdens je werk of in je vrije tijd. Supersnel bestanden overzetten Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 bijna twee keer zo snel als de T5. Sterk en betrouwbaar gebouwd SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De hardware kan worden beveiligd met behulp van een wachtwoord met AES 256-bit-encryptie en de stevige metalen behuizing beschermt je data bij vallen tot 2 meter. Bovendien heb je bij de T7 de zekerheid van een beperkte garantie van 3 jaar. Hoogwaardige temperatuurregulering Je hoeft je met de T7 geen zorgen te maken over oververhitting. De geavanceerde temperatuurregulering van de T7, met ePCM technologie en de Dynamic Thermal Guard, beheerst en voorkomt de verhitting van het apparaat, waardoor de compacte SSD zelfs bij hoge snelheden op een optimale temperatuur blijft. Slank en stijlvol compact De T7 heeft standaard een slanke, lichtgewicht behuizing en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het solide full-body aluminium ontwerp heeft ongeveer het formaat van een creditcard, weegt slechts 58 gram en past comfortabel in de palm van je hand. Compatibel met meerdere apparaten Toegang tot je bestanden altijd en overal. De T7 is compatibel met pc's, Macs, Android-apparaten, gameconsoles en nog veel meer. USB Type C-to-C- en Type C-to-A-kabels worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Managementsoftware De T7 is uitgerust met nieuwe software voor pc's en Macs voor het eenvoudig instellen van een wachtwoord en het ontvangen van de laatste firmware-updates. Je kunt ook de mobiele app voor Android-smartphones en -tablets downloaden. > Meer opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 2TB ook verkrijgbaar in het blauw en grijs. > Minder opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 500GB ook verkrijgbaar in het blauw en grijs.

3. Samsung Portable SSD T7 - 1TB - Rood


Product informatiePlus or Show more

De SanDisk Extreme Portable V2 is een draagbare externe SSD van 1TB. De externe harde schijf kan hoge overdrachtssnelheden behalen en is een compact ontwerp op zakformaat. De leessnelheden zijn bijvoorbeeld tot 1050 MB/s. Dit maakt hem ideaal voor het opslaan en bewerken van foto's en video's met hoge resolutie. De harde schijf is bestand tegen regen, spatten, morsen en stof. Verder is de SSD ontworpen om met Windows en Mac te werken, USB-C of USB-A. Belangrijkste kenmerken van de Sandisk Extreme Portable V2: Deze externe harde schijf... ✔ … is uitgerust met een USB 3.1 type-C-connector. ✔ … bevat een USB type-C-naar-type-C-kabel en een type-C-naar-type-A-adapter. ✔ … heeft een capaciteit van 1TB.

4. Sandisk Extreme Portable V2 - 1 TB / Zwart


Product informatiePlus or Show more

De draagbare SSD T7 1TB is licht, klein genoeg om in je broekzak te passen en biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan. Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestaties van de T7, tijdens je werk of in je vrije tijd. Supersnel bestanden overzetten Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 bijna twee keer zo snel als de T5. Sterk en betrouwbaar gebouwd SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De hardware kan worden beveiligd met behulp van een wachtwoord met AES 256-bit-encryptie en de stevige metalen behuizing beschermt je data bij vallen tot 2 meter. Bovendien heb je bij de T7 de zekerheid van een beperkte garantie van 3 jaar. Hoogwaardige temperatuurregulering Je hoeft je met de T7 geen zorgen te maken over oververhitting. De geavanceerde temperatuurregulering van de T7, met ePCM technologie en de Dynamic Thermal Guard, beheerst en voorkomt de verhitting van het apparaat, waardoor de compacte SSD zelfs bij hoge snelheden op een optimale temperatuur blijft. Slank en stijlvol compact De T7 heeft standaard een slanke, lichtgewicht behuizing en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het solide full-body aluminium ontwerp heeft ongeveer het formaat van een creditcard, weegt slechts 58 gram en past comfortabel in de palm van je hand. Compatibel met meerdere apparaten Toegang tot je bestanden altijd en overal. De T7 is compatibel met pc's, Macs, Android-apparaten, gameconsoles en nog veel meer. USB Type C-to-C- en Type C-to-A-kabels worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Managementsoftware De T7 is uitgerust met nieuwe software voor pc's en Macs voor het eenvoudig instellen van een wachtwoord en het ontvangen van de laatste firmware-updates. Je kunt ook de mobiele app voor Android-smartphones en -tablets downloaden. > Meer opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 2TB. > Minder opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 500GB ook verkrijgbaar in het rood en grijs.

5. Samsung Portable SSD T7 - 1TB - Blauw


Product informatiePlus or Show more

De draagbare SSD T7 1TB is licht, klein genoeg om in je broekzak te passen en biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan. Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestaties van de T7, tijdens je werk of in je vrije tijd. Supersnel bestanden overzetten Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 bijna twee keer zo snel als de T5. Sterk en betrouwbaar gebouwd SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De hardware kan worden beveiligd met behulp van een wachtwoord met AES 256-bit-encryptie en de stevige metalen behuizing beschermt je data bij vallen tot 2 meter. Bovendien heb je bij de T7 de zekerheid van een beperkte garantie van 3 jaar. Hoogwaardige temperatuurregulering Je hoeft je met de T7 geen zorgen te maken over oververhitting. De geavanceerde temperatuurregulering van de T7, met ePCM technologie en de Dynamic Thermal Guard, beheerst en voorkomt de verhitting van het apparaat, waardoor de compacte SSD zelfs bij hoge snelheden op een optimale temperatuur blijft. Slank en stijlvol compact De T7 heeft standaard een slanke, lichtgewicht behuizing en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het solide full-body aluminium ontwerp heeft ongeveer het formaat van een creditcard, weegt slechts 58 gram en past comfortabel in de palm van je hand. Compatibel met meerdere apparaten Toegang tot je bestanden altijd en overal. De T7 is compatibel met pc's, Macs, Android-apparaten, gameconsoles en nog veel meer. USB Type C-to-C- en Type C-to-A-kabels worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Managementsoftware De T7 is uitgerust met nieuwe software voor pc's en Macs voor het eenvoudig instellen van een wachtwoord en het ontvangen van de laatste firmware-updates. Je kunt ook de mobiele app voor Android-smartphones en -tablets downloaden. > Meer opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 2TB. > Minder opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 500GB ook verkrijgbaar in het rood en blauw.

6. Samsung Portable SSD T7 - 1TB - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Deze kleine, lichte compacte SSD beschikt over een opslagcapaciteit van 500GB. Dat is voldoende voor ruim 50.000 foto’s, back-ups van computers en allerlei bestanden. Externe opslagruimte, beter dan ooit Of je nu games, films of gevoelige werkbestanden transporteert, met de Portable SSD T7 Touch kies je voor snelheid en veiligheid in een verpakking die in de palm van je hand past. De Portable SSD T7 Touch geeft een heel nieuwe dimensie aan externe opslag. Supersnel bestanden overzetten Extreem grote bestanden zet je in enkele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7 Touch. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 Touch bijna twee keer zo snel als zijn voorganger, de T5. Sterk en veilig gebouwd SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De stevige metalen behuizing zit om de immobiele hardware heen en is bestand tegen vallen tot 2 meter. Veilig vergrendeld Al je bestanden sla je veilig op zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak. De geïntegreerde beveiligingsopties op de T7 Touch maken gebruik van AES 256-bit encryptie en je kunt kiezen uit ontgrendelen met je vingerafdruk of met een wachtwoord. Slank en stijlvol compact De T7 Touch heeft standaard een slanke, lichtgewicht behuizing en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het solide full-body aluminium ontwerp heeft ongeveer het formaat van een creditcard, weegt slechts 58 gram en past comfortabel in de palm van je hand. Managementsoftware De T7 Touch is uitgerust met nieuwe software voor pc's en Macs voor het eenvoudig instellen van een wachtwoord of vingerafdruk en het ontvangen van de laatste firmware-updates. Je kunt ook de mobiele app voor Android-smartphones en -tablets downloaden. Compatibel met meerdere apparaten Toegang tot je bestanden altijd en overal. De T7 Touch is compatibel met pc's, Macs, Android-apparaten, gameconsoles en nog veel meer. USB Type C-to-C- en Type C-to-A-kabels worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. > Meer opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Externe SSD T7 Touch met een opslagcapaciteit van 1TB of 2TB ook verkrijgbaar in het zilver.

7. Samsung Externe SSD T7 Touch - 500GB - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De SanDisk Extreme Portable V2 is een draagbare externe SSD van 500GB. De externe harde schijf kan hoge overdrachtssnelheden behalen en is een compact ontwerp op zakformaat. De leessnelheden zijn bijvoorbeeld tot 1050 MB/s. Dit maakt hem ideaal voor het opslaan en bewerken van foto's en video's met hoge resolutie. De harde schijf is bestand tegen regen, spatten, morsen en stof. Verder is de SSD ontworpen om met Windows en Mac te werken, USB-C of USB-A. Belangrijkste kenmerken van de Sandisk Extreme Portable SSD: Deze externe harde schijf... ✔ … is uitgerust met een USB 3.1 type-C-connector. ✔ … bevat een USB type-C-naar-type-C-kabel en een type-C-naar-type-A-adapter. ✔ … heeft een capaciteit van 500GB.

8. Sandisk Extreme Portable SSD - Externe Harde Schijf - V2 - 500 GB / Zwart


Product informatiePlus or Show more

De draagbare SSD T7 2TB is licht, klein genoeg om in je broekzak te passen en biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan. Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestaties van de T7, tijdens je werk of in je vrije tijd. Supersnel bestanden overzetten Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 bijna twee keer zo snel als de T5. Sterk en betrouwbaar gebouwd SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De hardware kan worden beveiligd met behulp van een wachtwoord met AES 256-bit-encryptie en de stevige metalen behuizing beschermt je data bij vallen tot 2 meter. Bovendien heb je bij de T7 de zekerheid van een beperkte garantie van 3 jaar. Hoogwaardige temperatuurregulering Je hoeft je met de T7 geen zorgen te maken over oververhitting. De geavanceerde temperatuurregulering van de T7, met ePCM technologie en de Dynamic Thermal Guard, beheerst en voorkomt de verhitting van het apparaat, waardoor de compacte SSD zelfs bij hoge snelheden op een optimale temperatuur blijft. Slank en stijlvol compact De T7 heeft standaard een slanke, lichtgewicht behuizing en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het solide full-body aluminium ontwerp heeft ongeveer het formaat van een creditcard, weegt slechts 58 gram en past comfortabel in de palm van je hand. Compatibel met meerdere apparaten Toegang tot je bestanden altijd en overal. De T7 is compatibel met pc's, Macs, Android-apparaten, gameconsoles en nog veel meer. USB Type C-to-C- en Type C-to-A-kabels worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Managementsoftware De T7 is uitgerust met nieuwe software voor pc's en Macs voor het eenvoudig instellen van een wachtwoord en het ontvangen van de laatste firmware-updates. Je kunt ook de mobiele app voor Android-smartphones en -tablets downloaden. > Minder opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 500GB of 1TB ook verkrijgbaar in het rood en zilver.

9. Samsung Portable SSD T7 - 2TB - Blauw


Product informatiePlus or Show more

Profiteer van langdurige gemoedsrust dankzij de inbegrepen beperkte garantie van 3 jaar en 3 jaar Rescue Data Recovery Services. De Seagate Expansion SSD 500GB is nog kleiner dan een pen en weegt slechts 65 gram, hierdoor is de SSD ideaal om overal mee naar toe te nemen. De Expansion SSD haalt snelheden tot wel 400 MB/s waardoor bestanden binnen enkele seconden zijn overgezet. De drive is compatibel met zowel Windows als Mac. Er is geen software nodig bij de installatie, het enige wat je hoeft te doen is bestanden verslepen van het ene naar het andere mapje! ℹ Let op! Wanneer je de SSD wil gebruiken in combinatie met Time Machine® voor Mac moet de schijf wel opnieuw geformatteerd worden.

10. Seagate Expansion SSD 1TB - Zwart


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Externe SSDs


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Externe SSDs. Er zijn immers 93 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Externe SSD kopen.