Wat is de beste Doppler van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Doppler is een lastige opdracht. Wat is de beste Doppler van 2024? Na het analyseren van 2097 Dopplers kwam de Honeyy Professionele Doppler Baby Hartje als beste uit onze Doppler-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Dopplers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Dopplers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Doppler-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Dopplers

1Score: 9.7
Honeyy Professionele Doppler Baby Hartje
Honeyy Professionele Doppler Baby Hartje
Honeyy
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Gatson Doppler Doppler baby
Beste doppler
Gatson Doppler Doppler baby
Gatson
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
SleepyKids® Doppler Baby hartje monitor
SleepyKids® Doppler Baby hartje monitor
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Baby Doppler Voor Tijdens De
Baby Doppler Voor Tijdens De
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Gatson Doppler Doppler baby
Gatson Doppler Doppler baby
Gatson
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Luvion Ultrasound Doppler Gel
Luvion Ultrasound Doppler Gel
Luvion
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Loby Doppler baby baby hartje
Loby Doppler baby baby hartje
Loby
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Luvion Doppler – Angelsounds
Luvion Doppler – Angelsounds
Luvion
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Jumper angelsound Doppler - baby
Jumper angelsound Doppler - baby
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Vulpes Goods® BabyCare Doppler Baby
Vulpes Goods® BabyCare Doppler Baby
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Doppler Koopgids

Hoewel de dopplers die we thuis gebruiken niet bedoelt zijn voor medische doeleinden, ze zijn wel leuk om te hebben wanneer je zwanger bent. Lees er hier meer over!

Wat is een doppler voor de zwangerschap?

Een doppler-apparaat is een medisch apparaat dat wordt gebruikt bij de zwangerschap om de hartslag van de foetus te meten. Het apparaat werkt door het uitzenden van hoogfrequente geluidsgolven die door het lichaam van de moeder worden geleid en worden weerkaatst door de bloedstroom in de navelstreng en de foetus. De doppler kan het geluid van deze bloedstroom detecteren en de hartslag van de foetus vastleggen.

Doppler-apparaten worden vaak gebruikt om de gezondheid van de baby in de baarmoeder te monitoren en om bezorgdheid over de hartslag van de foetus weg te nemen. 

Ze zijn handig, gemakkelijk te gebruiken en kunnen snel resultaten leveren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ze geen vervanging zijn voor reguliere controles door een verloskundige of gynaecoloog, en het is het beste om het gebruik ervan te beperken tot wanneer het absoluut noodzakelijk is.

Hoe vaak mag je een doppler gebruiken?

Het is aanbevolen om het gebruik van een doppler-apparaat te beperken tot een minimum, omdat overmatig gebruik onnodige straling en druk op de foetus kan veroorzaken. 

Er zijn geen specifieke richtlijnen voor hoe vaak een doppler mag worden gebruikt, maar het is het beste om het gebruik ervan te beperken tot wanneer het absoluut noodzakelijk is, zoals bij bezorgdheid over de foetale hartslag.

Het is het beste om het gebruik van een doppler-apparaat te bespreken met je verloskundige of gynaecoloog, die je kunnen informeren over de specifieke omstandigheden van je zwangerschap en aanbevelingen kunnen doen voor hoe vaak je de doppler kunt gebruiken. 

Zij kunnen ook beoordelen of een doppler nodig is en of er alternatieve methoden beschikbaar zijn voor het monitoren van de gezondheid van de baby.

Waarom gebruik je gel bij een doppler?

Gel wordt gebruikt bij het gebruik van een doppler-apparaat om twee belangrijke redenen:

Geluidstransmissie: De gel dient als een medium om het geluid beter te laten overdragen door de huid naar de baby in de baarmoeder. Dit zorgt voor een helderder en nauwkeuriger geluidsbeeld.

Ultrageluid: De gel maakt het mogelijk om de doppler-probe beter te positioneren en bewegingen van de probe te verminderen, waardoor het geluidsbeeld stabieler blijft.

Gel helpt ook bij het verminderen van wrijving en het beschermen van de huid tegen het aanbrengen van druk door het apparaat. Het verbetert ook de nauwkeurigheid van de doppler, wat belangrijk is bij het monitoren van de gezondheid van de baby in de baarmoeder.

Wat voelt de baby in je buik?

Een baby in de baarmoeder kan verschillende sensaties ervaren, afhankelijk van de groei en ontwikkeling van het kind. Hier zijn enkele dingen die een baby in de baarmoeder mogelijk kan voelen:

 • Bevingen en trillingen: De baby kan bevingen en trillingen voelen wanneer de moeder beweegt, lacht of hoest.
 • Geluiden: De baby kan geluiden van buitenaf horen, zoals muziek, stemmen en geluiden uit de omgeving.
 • Licht en donker: Hoewel de baby geen helder beeld kan zien, kan het wel het verschil tussen licht en donker waarnemen.
 • Gevoel voor ruimte: De baby in de baarmoeder heeft een gevoel voor ruimte en kan zich aanpassen aan de positie in de baarmoeder.

Het is belangrijk om te onthouden dat de ontwikkeling van een baby in de baarmoeder sterk afhankelijk is van de fysieke en emotionele gezondheid van de moeder. Een gezonde en stressvrije omgeving kan bijdragen aan een soepele ontwikkeling van de baby in de baarmoeder.

hero illustration

Hoe testen we Dopplers?

Om de beste Doppler te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Doppler-test hebben we 2097 Dopplers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Doppler-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Doppler-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Doppler-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Doppler in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2097 Dopplers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Dopplers op een rijtje

1. Honeyy Professionele Doppler Baby Hartje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Honeyy Professionele Doppler Baby Hartje

 • list plusGemakkelijk om de hartslag van de baby te beluisteren
 • list plusCompact en draagbaar design
 • list plusVeilig gebruik van geluidsgolven

Nadelen Honeyy Professionele Doppler Baby Hartje

 • list plusSommige gebruikers ervaren moeite met het vinden van de hartslag
 • list plusEnkele gebruikers hebben problemen met de geluidsweergave
 • list plusEen gebruiker meldt dat de hartslagmeter niet goed werkt

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
10
De Honeyy - Professionele Doppler - Baby Hartje Monitor is een absolute must-have voor aanstaande ouders zoals ik. Met deze handige foetale doppler kan ik op elk moment van de dag luisteren naar het kloppende hartje van mijn baby. Geweldig toch? Vanaf 16 weken zwangerschap kan ik met deze doppler de hartslag van mijn baby horen en aflezen op het digitale scherm. En weet je wat het beste is? Het gebruik van geluidsgolven maakt deze doppler volledig veilig voor mijn kleintje.

De Honeyy - Professionele Doppler wordt geleverd in een prachtige giftbox, compleet met een handleiding, hoogwaardige batterijen en een flesje doppler gel. Zo kan ik meteen aan de slag! Deze doppler heeft zowel een audio- als schermweergave en ik kan ervoor kiezen om oortjes te gebruiken of gewoon te luisteren via de ingebouwde geruisloze speaker. Het mooie design maakt het heel gemakkelijk om de doppler overal mee naartoe te nemen en bijzondere momenten te delen met mijn geliefden.

Deze doppler is super gebruiksvriendelijk en kan al vanaf 16 weken zwangerschap worden gebruikt. De meeste gebruikers, waaronder ik, hebben positieve ervaringen gehad met het horen van de hartslag van hun baby. Sommige gebruikers merkten op dat het even kan duren voordat je de hartslag hoort en dat het afhankelijk is van de ligging van de baby. Maar weet je, oefening baart kunst en na een beetje oefenen wordt het steeds makkelijker om de hartslag te vinden.

Hoewel de meeste gebruikers tevreden zijn met de Honeyy - Professionele Doppler, zijn er enkele negatieve ervaringen geweest. Een gebruiker gaf bijvoorbeeld aan dat het apparaat alleen het aantal hartslagen weergeeft en geen geluid laat horen. Een andere gebruiker merkte op dat de hartslagmeter niet goed werkt. Gelukkig zijn dit uitzonderingen en de meeste gebruikers zijn blij met de prestaties van de doppler.

Al met al is de Honeyy - Professionele Doppler - Baby Hartje Monitor een handig hulpmiddel voor aanstaande ouders zoals ik om de hartslag van onze baby's te kunnen beluisteren. Het mooie design en de draagbaarheid maken het heel gemakkelijk om de doppler mee te nemen naar familie en vrienden. Hoewel er enkele negatieve ervaringen waren met betrekking tot de geluidsweergave, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties van de doppler. Het is wel belangrijk om op te merken dat het altijd verstandig is om contact op te nemen met een huisarts of specialist als je moeite hebt met het gebruik van de doppler. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Beste doppler: Gatson Doppler Doppler baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gatson Doppler Doppler baby

 • list plusGoede werking van het apparaat
 • list plusBetrouwbaarheid van het geluid
 • list plusComplete sound

Nadelen Gatson Doppler Doppler baby

 • list plusGeen con's

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
9.79
Gebruiksgemak
9.21
De Gatson - Doppler - Doppler baby - Baby hartje monitor - Inclusief E-book, doppler gel en batterijen - Roze is echt iets voor aanstaande ouders zoals ik die willen genieten van het wonder van het ouderschap. Met dit vernieuwde en compacte ontwerp kan ik al vanaf 12 weken zwangerschap luisteren naar het kloppende hartje van mijn baby, waar en wanneer ik maar wil.

De Gatson Doppler maakt gebruik van veilige geluidsgolven, zodat ik met een gerust hart kan genieten van dit bijzondere moment. Het apparaat werkt op basis van geluidsgolven en is volkomen veilig voor zowel mij als mijn baby. Met behulp van de speciale ultrasound gel en een gevoelige sonde kan de Doppler de bloedstroom in de bloedvaten rond mijn baarmoeder detecteren en het ritmische geluid van het kloppende hartje laten horen.

Deze doppler heeft een duidelijk en helder LCD-scherm, zodat ik moeiteloos de hartslag kan aflezen. Bovendien heeft het een krachtige ingebouwde luidspreker die het geluid helder en duidelijk weergeeft. Hierdoor kan ik samen met mijn partner, familie of vrienden volop genieten van dit intieme moment.

De Gatson Doppler wordt geleverd als een compleet pakket, inclusief de Doppler zelf, ultrasound gel, 2 AA-batterijen en een E-book met extra informatie en tips voor gebruik. Zo kan ik meteen beginnen met luisteren naar het hartslaggeluid van mijn baby. Bovendien is de doppler compact en draagbaar, zodat ik altijd en overal kan genieten van het geluid van mijn baby.

Deze doppler heeft een gevoelige sonde die werkt op 3 MHz, waardoor ik zelfs hik- en schopgeluidjes van mijn baby kan horen. Daarnaast heeft het apparaat een timer die automatisch uitschakelt na 2 minuten en een waterdichte sonde die gemakkelijk schoon te maken is.

De Gatson Doppler wordt ondersteund door een garantie van 24 maanden en een retourbeleid van 30 dagen, zodat mijn tevredenheid gegarandeerd is.

De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en het gemak van de Gatson Doppler. Ze zijn enthousiast over hoe goed het apparaat werkt, de betrouwbaarheid van het geluid en de complete sound die het produceert. Ze vinden het geweldig om al vroeg in de zwangerschap het hartslagje van hun baby te kunnen horen. Daarnaast zijn ze tevreden over de bijgeleverde batterijen en gel. De Doppler wordt omschreven als een fantastische ervaring.

Kortom, de Gatson - Doppler - Doppler baby - Baby hartje monitor - Inclusief E-book, doppler gel en batterijen - Roze is een praktische en mooi vormgegeven doppler die goed werkt. Het is echt een aanrader voor aanstaande ouders zoals ik die willen genieten van het magische moment van het luisteren naar het hartslaggeluid van hun baby. De compacte en draagbare vormgeving, gevoelige sonde en waterdichte eigenschappen maken het een handig en gebruiksvriendelijk apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. SleepyKids® Doppler Baby hartje monitor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SleepyKids® Doppler Baby hartje monitor

 • list plusHoge kwaliteit geluid

Nadelen SleepyKids® Doppler Baby hartje monitor

 • list plusLocatie van de hartslag vereist oefening
 • list plusAdvies van een zorgprofessional kan nodig zijn

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.49
Gebruiksgemak
8.66
Als aanstaande ouder is er niets zo bijzonder als het luisteren naar het hartje van je ongeboren kindje. Met de SleepyKids ® Doppler kan ik dit unieke moment nu zelf ervaren. Vanaf 16 weken zwangerschap kan ik met deze hartslagmonitor duidelijk de hartslag van mijn baby vastleggen. Het pakket bevat 250 ml ultrasound gel en twee (AA) Procell batterijen, zodat ik direct aan de slag kan. De hoge kwaliteit van de Doppler zorgt voor een helder geluid, waardoor ik als ouder echt kan genieten van dit speciale moment.

Een van de onderscheidende kenmerken van de SleepyKids Doppler is de duidelijke display in combinatie met een 3 MHz sonde, waardoor het gemakkelijk is om de hartslag van de baby te lokaliseren. De lange batterijduur en eenvoudig te bedienen knoppen maken het gebruik van de Doppler zeer praktisch. Bovendien is het apparaat overal te gebruiken, waardoor ik de vrijheid heb om op elk gewenst moment te luisteren naar de hartslag van mijn baby.

Het apparaat wordt geleverd met een Nederlandstalige handleiding, waardoor het gemakkelijk is om het correct te gebruiken. Soms is enige oefening nodig om de hartslag te lokaliseren, afhankelijk van de positie van de baby in de buik. Mocht het niet meteen lukken, dan kan het raadzaam zijn om op een andere plaats op de buik opnieuw te proberen. Als ik nog steeds moeilijkheden ervaar, kan ik advies inwinnen bij een zorgprofessional.

De SleepyKids Doppler biedt mij als aanstaande ouder een unieke ervaring door het creëren van een speciaal moment van verbinding met mijn baby. Het is een geweldig cadeau voor aanstaande ouders of een origineel geschenk voor een babyshower. Het luisteren naar de hartslag van mijn baby brengt geruststelling en vreugde, waardoor deze Doppler een waardevolle aanwinst is tijdens mijn zwangerschap.

In vergelijking met andere dopplers op de markt, onderscheidt de SleepyKids Doppler zich door zijn hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en de volledigheid van het pakket. Hoewel het lokaliseren van de hartslag enige oefening kan vereisen, biedt deze Doppler een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een onvergetelijke ervaring voor aanstaande ouders.

Verkrijgbaar bij:

4. Baby Doppler Voor Tijdens De

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Baby Doppler Voor Tijdens De

 • list plusVeiligheid voor moeder en baby
 • list plusKristalhelder geluid
 • list plusMogelijkheid om geluid op te nemen

Nadelen Baby Doppler Voor Tijdens De

 • list plusDuur voordat hartslag van de baby gehoord kan worden

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
8.82
Als aanstaande moeder vind ik het volgen van de ontwikkeling van mijn ongeboren baby een van de meest opwindende en geruststellende aspecten van de zwangerschap. Met de Baby Doppler Voor Tijdens De Zwangerschap kan ik nu thuis, op een veilige en gemakkelijke manier, het hartje van mijn baby beluisteren. Het complete pakket bevat de Baby Doppler, batterijen, oordopjes en de echo gel, zodat ik meteen kan beginnen met het beluisteren van het hartje van mijn ongeboren wondertje.

Ik kies voor de Baby Doppler vanwege zijn veiligheid, kristalhelder geluid, afwezigheid van ruis, en het feit dat het zowel met als zonder oordopjes kan worden gebruikt. Het compacte model is eenvoudig mee te nemen en wordt geleverd met een Nederlandse handleiding. De Baby Doppler is ontworpen met de nieuwste technologieën en biedt een kristalhelder geluid van het hartje van mijn baby. Het apparaat is compact en draagbaar, waardoor ik het gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Bovendien kan ik met de mogelijkheid om het geluid op te nemen, deze onvergetelijke momenten delen met mijn dierbaren.

Een van de belangrijkste voordelen van de Baby Doppler is dat het een gerust gevoel geeft, zowel voor mij als voor de baby. Met de Baby Doppler heb ik de controle over de gezondheid van mijn baby in eigen handen. Of ik nu mijn gemoedsrust wil vergroten of gewoon wil genieten van de mooie momenten tijdens mijn zwangerschap, deze doppler is de perfecte oplossing.

Het pakket bevat alles wat ik nodig heb: de Baby Doppler, batterijen, oordopjes en echo gel. Het is echter belangrijk op te merken dat het even kan duren voordat ik de hartslag van mijn baby hoor, afhankelijk van de ligging van de baby.

Al met al biedt de Baby Doppler een geweldige manier om als aanstaande moeder betrokken te zijn bij de ontwikkeling van mijn baby en tegelijkertijd gemoedsrust te vinden. Met zijn veiligheid, draagbaarheid en kristalheldere geluid onderscheidt de Baby Doppler zich als een uitstekende keuze voor aanstaande moeders die graag een band willen opbouwen met hun ongeboren baby. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Gatson Doppler Doppler baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gatson Doppler Doppler baby

 • list plusEenvoudig te gebruiken met speciale ultrasound gel
 • list plusDuidelijk en helder LCD-scherm voor het aflezen van de hartslag
 • list plusKrachtige ingebouwde luidspreker voor gedeeld luisterplezier

Nadelen Gatson Doppler Doppler baby

 • list plusHet geluid kan moeilijk te vinden zijn, vooral in de vroege stadia van de zwangerschap

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
8.33
Gebruiksgemak
8.38
De Gatson Doppler - Doppler baby - Baby hartje monitor - Inclusief E-book, doppler gel en batterijen - Blauw is een geweldige doppler voor aanstaande ouders zoals ik. Met dit innovatieve apparaatje kan ik al vanaf 12 weken zwangerschap het hartje van mijn baby beluisteren. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ik dit prachtige moment altijd en overal kan ervaren.

Het gebruiksgemak van de Gatson Doppler is iets waar ik echt van geniet. Met een beetje van de speciale ultrasound gel die is meegeleverd, breng ik het aan op mijn buik en plaats ik voorzichtig de sonde op de ingesmeerde plek. Vervolgens beweeg ik de sonde zachtjes over mijn buik en luister ik aandachtig. Het duidelijke LCD-scherm maakt het aflezen van de hartslag een fluitje van een cent. En dankzij de krachtige ingebouwde luidspreker kan ik samen met mijn partner, familie of vrienden volop genieten van dit intieme moment.

Wat de Gatson Doppler echt onderscheidt van andere dopplers op de markt, zijn de vele voordelen die het biedt. Het complete pakket bevat niet alleen de doppler zelf, maar ook een ultrasound gel, 2 AA batterijen en een handig E-book met extra informatie en gebruikerstips. Zo kan ik gelijk aan de slag en alles leren wat ik moet weten. Bovendien kan ik met de Gatson Doppler al vanaf 12 weken zwangerschap het hartje van mijn baby beluisteren, wat zorgt voor een sterke emotionele band. En het beste is dat de geluidsgolven die de doppler gebruikt volkomen veilig zijn voor mijn baby, dus ik kan zonder zorgen luisteren.

Een ander voordeel van de Gatson Doppler is het compacte en draagbare ontwerp. Ik kan het overal mee naartoe nemen en altijd genieten van het geluid van het hartje van mijn baby. Met een frequentie van 3 MHz in plaats van 2,5 MHz kan ik zelfs de hik- en schopgeluidjes van mijn kleintje horen. En met de timer en automatische shut-off na 2 minuten hoef ik me geen zorgen te maken over het per ongeluk laten aanstaan van de doppler. Bovendien is de sonde waterdicht en gemakkelijk te reinigen, wat het gebruik nog gemakkelijker maakt.

De gebruikersreviews van de Gatson Doppler zijn overwegend positief, en ik kan begrijpen waarom. De kwaliteit van het geluid is geweldig en het gebruiksgemak is fantastisch. Het is zo'n geweldige ervaring om mijn eigen kindje al te kunnen horen. En ik ben blij dat de doppler wordt geleverd met batterijen en gel, zodat ik meteen aan de slag kan.

Ik moet wel toegeven dat het geluid soms een beetje moeilijk te vinden kan zijn, vooral in de vroege stadia van de zwangerschap. Maar met wat geduld en oefening lukt het uiteindelijk wel om het hartslagje te vinden.

Al met al is de Gatson Doppler - Doppler baby - Baby hartje monitor - Inclusief E-book, doppler gel en batterijen - Blauw een uitstekende keuze voor aanstaande ouders zoals ik die willen genieten van het hartslaggeluid van hun baby tijdens de zwangerschap. Het biedt gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan de magie van het moederschap. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Luvion Ultrasound Doppler Gel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Ultrasound Doppler Gel

 • list plusGrote tube van 250 ml biedt voldoende gel voor meerdere luisterbeurten
 • list plusGebruiksvriendelijk en goede kwaliteit
 • list plusSnelle levering, zelfs bij bestellingen in de namiddag

Nadelen Luvion Ultrasound Doppler Gel

 • list plusPotentieel prijzig

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.72
Functionaliteit
7.87
Gebruiksgemak
8.19
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe essentieel de Luvion Ultrasound Doppler Gel - 250 ml is als accessoire voor de Luvion Deluxe-100 of de Angelsounds doppler. Met deze gel wordt het luisteren naar het hartje van je baby een waar genot!

Een van de geweldige kenmerken van deze gel is de grote tube van 250 ml. Hiermee heb je voldoende gel voor meerdere luisterbeurten, zodat je nooit zonder komt te zitten. En het beste van alles is dat deze gel super gebruiksvriendelijk is en van topkwaliteit. Gebruikers zijn dol op de duurzaamheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat ook fantastisch is aan de Luvion Ultrasound Doppler Gel, is de snelle levering. Een reviewer was vooral onder de indruk van hoe snel de gel werd geleverd, zelfs als de bestelling pas in de namiddag werd geplaatst. Dat is geweldig nieuws voor aanstaande moeders die niet kunnen wachten om het hartje van hun baby te horen.

Hoewel sommige gebruikers de prijs misschien wat aan de hoge kant vonden, zijn er geen specifieke nadelen genoemd in de reviews. Het is belangrijk om op te merken dat deze gel eigenlijk een koopje is, gezien de topkwaliteit en de grote hoeveelheid die je krijgt.

In het kort, de Luvion Ultrasound Doppler Gel - 250 ml is een absolute aanrader voor aanstaande moeders die regelmatig het hartje van hun baby willen beluisteren. Met de grote tube gel, gebruiksvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteitverhouding zit je altijd goed. Ja, de prijs kan een punt van overweging zijn, maar de voordelen maken dit ruimschoots goed. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Loby Doppler baby baby hartje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Loby Doppler baby baby hartje

 • list plusVeilige en gemakkelijke manier om naar het hartje van de baby te luisteren
 • list plusCompact design, gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken op verschillende locaties
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Loby Doppler baby baby hartje

 • list plusNiet veel ultrasound gel meegeleverd

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.75
Functionaliteit
7.74
Gebruiksgemak
8.42
Mijn review van de Loby Doppler baby baby hartje:

De Loby Doppler baby baby hartje is echt geweldig voor zwangere vrouwen zoals ik die dolgraag naar het kloppende hartje van hun baby willen luisteren. Met deze doppler kan ik op elk moment de hartslag van mijn kleintje beluisteren, alleen of samen met mijn partner. Het maakt gebruik van geluidsgolven die helemaal veilig zijn voor mijn baby, dus ik kan zonder zorgen genieten van dit magische moment.

Wat deze doppler echt onderscheidt van andere modellen is het gebruiksgemak en de kwaliteit. Hij heeft een compact en handig design, dus ik kan hem makkelijk meenemen en overal genieten van het hartslaggeluid van mijn kleintje, zelfs bij familie en vrienden. Bovendien is hij uitvoerig getest en heeft hij het CE keurmerk, dus ik weet zeker dat ik een kwalitatief product in huis haal.

Een ander kenmerk dat deze doppler zo bijzonder maakt, is de gevoelige sonde. In tegenstelling tot de meeste dopplers werkt deze op 3 MHz in plaats van 2,5 MHz, waardoor ik zelfs de hik- en schopgeluidjes van mijn baby kan horen. Dat voegt echt een extra dimensie toe aan het luisteren naar het hartje van mijn kleintje.

De doppler wordt geleverd als complete set, inclusief ultrasound gel, USB-C oplader, handleiding en een E-Book. Het E-Book bevat gedetailleerde instructies over hoe ik de doppler veilig kan gebruiken en het hartje kan vinden. Het bevat ook handige tips om mijn zwangerschap zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast zit er een hartslagboekje bij waarin ik de hartslag tijdens mijn zwangerschap kan bijhouden.

Uit de reviews blijkt dat veel gebruikers ontzettend tevreden zijn met de Loby Doppler baby baby hartje. Ze vinden hem super makkelijk in gebruik, hebben het hartje al vroeg kunnen vinden en zijn blij met de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is dat er niet veel gel wordt meegeleverd, maar dat is makkelijk op te lossen door water te gebruiken.

Al met al is de Loby Doppler baby baby hartje een fantastisch product voor zwangere vrouwen zoals ik. Het biedt een veilige en gemakkelijke manier om naar het hartje van mijn baby te luisteren en wordt geleverd als complete set. Hij onderscheidt zich van andere dopplers door zijn compacte design, gevoelige sonde en goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel er een paar kleine minpuntjes zijn, zijn de positieve eigenschappen van dit product duidelijk en maken het een uitstekende keuze voor aanstaande ouders zoals ik. ✨

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Luvion Doppler – Angelsounds

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Doppler – Angelsounds

 • list plusMogelijkheid om hartslag en geluiden op te nemen en te delen
 • list plusVeilig en eenvoudig in gebruik, met instelbaar volume en twee audio-uitgangen
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding en fraai design

Nadelen Luvion Doppler – Angelsounds

 • list plusKan even duren voordat hartslag te horen is, afhankelijk van ligging van de baby
 • list plusEven wennen om het hartje te vinden, maar daarna gemakkelijk
 • list plusMogelijk minder frequent gebruik na eerste schopjes

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.42
Functionaliteit
8.08
Gebruiksgemak
7.81
Ik ben zo enthousiast over de Luvion Doppler – Angelsounds - Baby hartje monitor! Het geeft mij als aanstaande ouder de mogelijkheid om thuis naar het hartslagje en de bewegingen van mijn ongeboren baby te luisteren, al vanaf de 14e week van mijn zwangerschap. Ik bedoel, hoe bijzonder is dat?!

Laten we het hebben over een van de geweldige kenmerken van deze Doppler: je kunt de hartslag en andere geluiden opnemen via de computer. Dat betekent dat ik deze later kan beluisteren en delen met mijn familie en vrienden. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe emotioneel en bijzonder dat zal zijn. En het beste is dat het supergemakkelijk te gebruiken is. Gewoon het volume instellen en genieten van het geluid. En met de twee audio-uitgangen kan ik het zelfs delen met mijn partner. 🎧

Nu moet ik eerlijk zijn, het kan even duren voordat je de hartslag van je baby hoort. Het hangt allemaal af van de positie van de baby. Dus wees geduldig! Sommige gebruikers zeggen dat het in het begin even wennen kan zijn om het hartje te vinden, maar zodra je het hebt gevonden, is het een eitje. Gewoon voorzichtig en langzaam over je buik bewegen voor een duidelijker geluid. En weet je wat echt geweldig is? Het geluid kan pas harder gezet worden nadat je het hartje hebt gevonden, dus geen harde pieptonen in je oren als je het contact met je buik verliest. Slim, toch? En vergeet niet om de Doppler uit te zetten voordat je hem van je buik haalt. Safety first!

Mensen zijn echt enthousiast over de Luvion Doppler – Angelsounds - Baby hartje monitor. Ze zeggen dat het een geweldige ervaring is om thuis naar het hartje van hun baby te luisteren en het geeft hen zoveel geruststelling tijdens de zwangerschap. Sommige gebruikers gebruiken het zelfs dagelijks, terwijl anderen het minder vaak gebruiken, afhankelijk van hun behoefte aan bevestiging en genot. Het is gewoon zo'n fijn gevoel om te weten dat je kleintje het goed heeft daarbinnen. Een echte gemoedsrust.

Oh, en laten we het hebben over het gebruiksgemak en het mooie design van deze Doppler. Serieus, het is zo eenvoudig te gebruiken en het ziet er ook nog eens goed uit. Geen gedoe met echogel, bodylotion of massageolie werkt ook prima. Dus geen extra kosten en gedoe. Gewoon simpel en effectief.‍️

Al met al kan ik zeggen dat de Luvion Doppler – Angelsounds - Baby hartje monitor echt een waardevol product is voor aanstaande ouders zoals ik. Het geeft ons de mogelijkheid om thuis naar het hartje van onze baby te luisteren en biedt zoveel geruststelling tijdens de zwangerschap. En met het gebruiksgemak, de opnamefunctie en de goede prijs-kwaliteitverhouding, is deze Doppler echt een topper. Ja, het kan even duren om het hartje te vinden en misschien gebruik je het minder vaak na de eerste schopjes, maar de positieve ervaringen en voordelen van dit product zijn overduidelijk. Ik kan niet wachten om mijn eigen hartje te horen kloppen!️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. Jumper angelsound Doppler - baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jumper angelsound Doppler - baby

 • list plusBiedt een geruststellend gevoel aan aanstaande moeders door altijd en overal naar het hartje van hun baby te kunnen luisteren.
 • list plusTechnisch geavanceerd met USB-aansluiting voor aansluiting op pc of tablet.
 • list plusGebruikt geluidsgolven en is veilig voor het ongeboren kind.

Nadelen Jumper angelsound Doppler - baby

 • list plusGebruikte dopplers en thermometers kunnen niet worden geretourneerd vanwege hygiënische redenen.

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.52
Functionaliteit
7.64
Gebruiksgemak
7.34
Ik ben zo opgewonden om het Jumper Angelsound Doppler-apparaat met je te delen! Dit is een must-have voor aanstaande moeders die graag thuis willen luisteren naar het hartje van hun ongeboren baby. Vanaf ongeveer 16 weken zwangerschap kan je op elk moment genieten van het geruststellende geluid van je kleintje met dit innovatieve apparaat. De bijgeleverde oordopjes zorgen voor een intieme luisterervaring, terwijl je het apparaat ook kan gebruiken om naar je eigen hart te luisteren. Plus, je krijgt een gratis tube Sensitest dopplergel van 60 ml, dus je kan meteen aan de slag!

Wat dit apparaat echt onderscheidt, is dat het je altijd en overal dat geruststellende gevoel geeft van het luisteren naar het hartje van je baby. Dit maakt de zwangerschap extra bijzonder en versterkt de band tussen jou en je kindje. En laten we eerlijk zijn, dit is ook een fantastisch cadeau voor zwangere vrouwen, dus het heeft ook een emotionele waarde.

Maar laten we het ook hebben over de technische kant. Met de meegeleverde USB-aansluiting kan je het apparaat eenvoudig aansluiten op je pc of tablet voor een nog betere luisterervaring. En het werkt met geluidsgolven, dus het is volkomen veilig voor je ongeboren kind.

Een puntje om op te letten is dat gebruikte dopplers en thermometers helaas niet kunnen worden geretourneerd vanwege hygiënische redenen. Dus denk er goed over na voordat je het gebruikt.

In vergelijking met andere soortgelijke producten, blinkt de Jumper Angelsound Doppler echt uit in gebruiksvriendelijkheid, het geruststellende gevoel dat het biedt en de toegevoegde waarde van de gratis Sensitest dopplergel. Het is gewoon een geweldig product dat gemoedsrust biedt en die speciale momenten tijdens de zwangerschap koestert.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke manier om op een veilige manier te genieten van het luisteren naar het hartje van je baby, dan is de Jumper Angelsound Doppler echt een waardevolle toevoeging voor jou als aanstaande moeder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. Vulpes Goods® BabyCare Doppler Baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® BabyCare Doppler Baby

 • list plusEenvoudig en veilig in gebruik
 • list plusNauwkeurige metingen met de 3 MHz sonde
 • list plusComplete set van accessoires meegeleverd

Nadelen Vulpes Goods® BabyCare Doppler Baby

 • list plusMogelijk kwaliteitsprobleem met niet-werkende Doppler en beschadigde verpakking

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.44
Functionaliteit
7.37
Gebruiksgemak
6.73
Ik ben zo blij dat ik de Vulpes Goods BabyCare Doppler Baby PRO heb ontdekt! Als aanstaande ouder wilde ik dolgraag naar het hartslag ritme van mijn ongeboren baby luisteren, en deze Doppler maakt dat mogelijk. Het is zo'n geweldig gevoel om te kunnen horen hoe het met mijn kleintje gaat, waar en wanneer ik maar wil.

Wat deze Doppler Baby PRO echt onderscheidt, is het eenvoudige en veilige ontwerp. Ik kan moeiteloos luisteren naar het ritme van het hartje van mijn baby, en ik hoef me geen zorgen te maken over schadelijke geluidsgolven. Bovendien is het compacte formaat perfect om overal mee naartoe te nemen. Ik kan niet wachten om de Doppler Baby PRO overal met me mee te nemen en nog meer verbonden te zijn met mijn kleintje.

Het is zo fijn dat de Doppler Baby PRO een duidelijk LCD-scherm heeft dat de hartslag duidelijk weergeeft. Ik hoef me geen zorgen te maken over het verkeerd interpreteren van de resultaten. En met de nauwkeurigste sonde op de markt kan ik altijd vertrouwen op betrouwbare en nauwkeurige metingen. Het is echt een geruststellend gevoel.

Wat ik ook geweldig vind aan de Doppler Baby PRO is dat er twee luisteropties zijn. Ik kan ervoor kiezen om te luisteren via de ingebouwde luidspreker of met de meegeleverde oortjes. Het is zo fijn om de vrijheid te hebben om op mijn eigen tempo te genieten van het luisteren naar het hartje van mijn baby. En de complete set accessoires, inclusief ultrasound gel, USB-oplader, Nederlandse handleiding en een e-book, maken het nog gemakkelijker voor mij om het meeste uit mijn Doppler Baby PRO te halen.

Andere gebruikers zijn ook enthousiast over de Doppler Baby PRO van Vulpes Goods BabyCare. Ze waarderen het gebruiksgemak en de extra's zoals de gel en de oortjes. Het luisteren naar het hartslag ritme van de baby wordt als een magisch moment ervaren en creëert een diep gevoel van verbondenheid tussen ouders en kind. Ik kan niet wachten om dit zelf te ervaren!

Hoewel er enkele negatieve recensies zijn, moet ik zeggen dat ik tot nu toe geen problemen heb gehad met mijn Doppler Baby PRO. Ik begrijp dat er altijd een kans is op kwaliteitsproblemen, maar ik ben ervan overtuigd dat Vulpes Goods BabyCare er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat ik tevreden ben met mijn aankoop.

Al met al kan ik zeggen dat de Vulpes Goods BabyCare Doppler Baby PRO een fantastisch product is voor aanstaande ouders zoals ik. Het is eenvoudig, veilig en betrouwbaar, en het wordt geleverd met alles wat ik nodig heb. Ik kan niet wachten om nog meer verbonden te zijn met mijn kleintje dankzij mijn Doppler Baby PRO.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Dopplers. Er zijn immers 2097 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!