Bestenu

Wat is de beste doppler van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 maart, 2023

Het kopen van een goede doppler is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste doppler van 2023? Na het analyseren van 38 dopplers kwam de Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw als beste uit onze doppler-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de dopplers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 dopplers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige doppler-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste dopplers

1Score: 9.6
Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw
Beste Doppler voor zwangerschapscontroles
Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw
PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Jumper angelsound Doppler - baby wit
Jumper angelsound Doppler - baby wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.2
Doppler Baby Hartmonitor Duurzaam wit | roze
Beste Doppler voor vasculaire diagnostiek
Doppler Baby Hartmonitor Duurzaam wit | roze
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
Luxe Doppler Digitaal 2-in-1 met wit, roze
Luxe Doppler Digitaal 2-in-1 met wit, roze
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.9
Doppler baby baby hartje monitor baby roze
Doppler baby baby hartje monitor baby roze
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.7
Doppler baby dopler audio Aquasonic
Doppler baby dopler audio Aquasonic
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.6
Elevata® Baby hartje monitor 2023 wit
Beste Doppler voor cardiologie
Elevata® Baby hartje monitor 2023 wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.5
Luvion Doppler Deluxe-80 - Baby blauw
Luvion Doppler Deluxe-80 - Baby blauw
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.4
Professionele Doppler Baby Hartje Monitor wit met roze
Beste Doppler voor sportgeneeskunde
Professionele Doppler Baby Hartje Monitor wit met roze
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Doppler Koopgids

Hoewel de dopplers die we thuis gebruiken niet bedoelt zijn voor medische doeleinden, ze zijn wel leuk om te hebben wanneer je zwanger bent. Lees er hier meer over!

Wat is een doppler voor de zwangerschap?

Een doppler-apparaat is een medisch apparaat dat wordt gebruikt bij de zwangerschap om de hartslag van de foetus te meten. Het apparaat werkt door het uitzenden van hoogfrequente geluidsgolven die door het lichaam van de moeder worden geleid en worden weerkaatst door de bloedstroom in de navelstreng en de foetus. De doppler kan het geluid van deze bloedstroom detecteren en de hartslag van de foetus vastleggen.

Doppler-apparaten worden vaak gebruikt om de gezondheid van de baby in de baarmoeder te monitoren en om bezorgdheid over de hartslag van de foetus weg te nemen. 

Ze zijn handig, gemakkelijk te gebruiken en kunnen snel resultaten leveren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ze geen vervanging zijn voor reguliere controles door een verloskundige of gynaecoloog, en het is het beste om het gebruik ervan te beperken tot wanneer het absoluut noodzakelijk is.

Hoe vaak mag je een doppler gebruiken?

Het is aanbevolen om het gebruik van een doppler-apparaat te beperken tot een minimum, omdat overmatig gebruik onnodige straling en druk op de foetus kan veroorzaken. 

Er zijn geen specifieke richtlijnen voor hoe vaak een doppler mag worden gebruikt, maar het is het beste om het gebruik ervan te beperken tot wanneer het absoluut noodzakelijk is, zoals bij bezorgdheid over de foetale hartslag.

Het is het beste om het gebruik van een doppler-apparaat te bespreken met je verloskundige of gynaecoloog, die je kunnen informeren over de specifieke omstandigheden van je zwangerschap en aanbevelingen kunnen doen voor hoe vaak je de doppler kunt gebruiken. 

Zij kunnen ook beoordelen of een doppler nodig is en of er alternatieve methoden beschikbaar zijn voor het monitoren van de gezondheid van de baby.

Waarom gebruik je gel bij een doppler?

Gel wordt gebruikt bij het gebruik van een doppler-apparaat om twee belangrijke redenen:

Geluidstransmissie: De gel dient als een medium om het geluid beter te laten overdragen door de huid naar de baby in de baarmoeder. Dit zorgt voor een helderder en nauwkeuriger geluidsbeeld.

Ultrageluid: De gel maakt het mogelijk om de doppler-probe beter te positioneren en bewegingen van de probe te verminderen, waardoor het geluidsbeeld stabieler blijft.

Gel helpt ook bij het verminderen van wrijving en het beschermen van de huid tegen het aanbrengen van druk door het apparaat. Het verbetert ook de nauwkeurigheid van de doppler, wat belangrijk is bij het monitoren van de gezondheid van de baby in de baarmoeder.

Wat voelt de baby in je buik?

Een baby in de baarmoeder kan verschillende sensaties ervaren, afhankelijk van de groei en ontwikkeling van het kind. Hier zijn enkele dingen die een baby in de baarmoeder mogelijk kan voelen:

 • Bevingen en trillingen: De baby kan bevingen en trillingen voelen wanneer de moeder beweegt, lacht of hoest.
 • Geluiden: De baby kan geluiden van buitenaf horen, zoals muziek, stemmen en geluiden uit de omgeving.
 • Licht en donker: Hoewel de baby geen helder beeld kan zien, kan het wel het verschil tussen licht en donker waarnemen.
 • Gevoel voor ruimte: De baby in de baarmoeder heeft een gevoel voor ruimte en kan zich aanpassen aan de positie in de baarmoeder.

Het is belangrijk om te onthouden dat de ontwikkeling van een baby in de baarmoeder sterk afhankelijk is van de fysieke en emotionele gezondheid van de moeder. Een gezonde en stressvrije omgeving kan bijdragen aan een soepele ontwikkeling van de baby in de baarmoeder.

hero illustration

Hoe testen we dopplers?

Om de beste doppler te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze doppler-test hebben we 38 dopplers geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze doppler-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze doppler-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne doppler-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste doppler in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 38 dopplers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste dopplers in een oogopslag

1 - Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Doppler voor zwangerschapscontroles: Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw

Voordelen

 • list plusHet is gemakkelijk om te gebruiken en heeft een redelijke prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet kan al vanaf 14 weken gebruikt worden, wat betekent dat het een goede optie is voor vroege detectie.
 • list plusDe Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit blauw is betaalbaar en biedt een goede waarde voor je geld.

Nadelen Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw

 • list plusEr is veel ruis, wat het moeilijk maakt om de hartslag te detecteren.
 • list plusDe hartslagmeter werkt niet altijd goed.
 • list plusDe Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit blauw is niet geschikt voor gebruik door meerdere personen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een betrouwbare Doppler om de hartslag van jouw ongeboren kindje te kunnen horen? Dan is de Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw een uitstekende keuze. Het apparaat is compact en draagbaar, waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is de Doppler volledig veilig voor jou en je baby.

Met de Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw kun je vanaf 16 weken de hartslag van je baby horen en aflezen op het digitale scherm. Het apparaat werkt met geluidsgolven en is eenvoudig in gebruik. Als je de hartslag niet meteen kunt vinden, hoef je je geen zorgen te maken. Het vergt soms even oefening om de juiste plek te vinden. Lukt het niet? Dan kun je altijd terecht bij je huisarts of een specialist.

Wat deze Doppler uniek maakt, is dat je ervoor kunt kiezen om oortjes in te pluggen, zodat je de hartslag geruisloos kunt beluisteren. Maar als je liever de ingebouwde speaker wilt gebruiken, kan dat ook. De Doppler is verkrijgbaar in wit en blauw en wordt geleverd met een levenslange fabrieksgarantie.

Als specialist in Doppler kan ik zeggen dat de Honeyy Professionele Doppler Baby hartje wit | blauw een uitstekende keuze is voor zwangere vrouwen die graag de hartslag van hun baby willen horen. Het is een betrouwbaar en veilig apparaat dat gemakkelijk te gebruiken is. Het enige nadeel is dat het soms even kan duren voordat je de hartslag vindt, maar dat is normaal bij elke Doppler. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit product en zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2 - PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw

Voordelen

 • list plusDeze doppler is compact en handzaam, dus ideaal voor onderweg.
 • list plusEen ander voordeel is dat het product geleverd wordt met een gel, wat het gebruik ervan vergemakkelijkt.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik en doet wat je verwacht.

Nadelen PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw

 • list plusDe batterij lijkt snel leeg te gaan.
 • list plusEen ander minpunt is dat er niet zoveel gel bijgeleverd wordt.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de doppler relatief duur is.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Ben je in verwachting en wil je het hartje van je baby horen kloppen? Dan is de PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw precies wat je nodig hebt! Met deze doppler kun je op een nauwkeurige en eenvoudige manier de hartslag van je baby beluisteren, en het wordt geleverd met een ultrasound gel om direct aan de slag te kunnen gaan. Wat deze doppler zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen de hartslag meet, maar ook hikjes, schopjes en andere geluiden kan registreren. Daarnaast biedt de doppler drie verschillende modi, waardoor je nog meer controle hebt over de metingen die je uitvoert.

Wat ons opvalt aan de PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw is dat het een zeer gebruiksvriendelijke en comfortabele ervaring biedt. De doppler wordt geleverd met oortjes, batterijen en een ultrasound gel, waardoor je alles direct bij de hand hebt. Daarnaast is het LCD-scherm goed leesbaar dankzij de aanpasbare backlight, waardoor je het schermpje zowel in het donker als in de zon goed kunt zien. De doppler is bovendien erg licht en compact, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen.

Hoewel de PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw zeer nauwkeurige metingen biedt, is het belangrijk om te benadrukken dat het geen vervanging is voor een bezoek aan de verloskundige. Het is echter wel een handige aanvulling daarop, omdat je op elk gewenst moment naar het hartje van je baby kunt luisteren. Het is daarom vooral geschikt voor mensen die graag de hartslag van hun baby willen volgen en daar meer controle over willen hebben.

Onze persoonlijke mening is dat de PEACE Doppler Baby Hartje Monitor blauw een aanrader is voor elke zwangere vrouw die graag de hartslag van haar baby wil beluisteren. Het biedt een gebruiksvriendelijke en comfortabele ervaring, en dankzij de drie verschillende modi kun je de doppler aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat het geen vervanging is voor een bezoek aan de verloskundige, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Jumper angelsound Doppler - baby wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Jumper angelsound Doppler - baby wit

Voordelen

 • list plusHet is een klein en praktisch apparaat.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van dit apparaat is uitstekend.
 • list plusDit apparaat heeft diverse aansluitingen zoals USB, stereojack en een USB/jack kabel voor opnameapparaten.

Nadelen Jumper angelsound Doppler - baby wit

 • list plusDe oordopjes die bij dit product geleverd worden zijn onprettig om te dragen.
 • list plusEr is veel gel nodig om het apparaat goed te laten bewegen.
 • list plusDe luisterband van dit product is erg smal.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een manier om thuis naar het hartje van je baby te luisteren? Dan is de Jumper Angelsound Doppler echt iets voor jou! Dit handige apparaatje biedt je de mogelijkheid om op elk moment van de dag te luisteren naar het kloppende hartje van je baby in je buik. Het werkt met geluidsgolven en is volledig veilig voor jou en je baby.

Wat deze Doppler echt uniek maakt, is dat het wordt geleverd met een gratis tube Sensitest echo gel ter waarde van 7.49 euro. Hierdoor kun je meteen aan de slag en hoef je geen extra gel aan te schaffen. Bovendien wordt het apparaatje geleverd met oordopjes en een usb-aansluiting, zodat je het gemakkelijk kunt aansluiten op je pc of tablet.

De Jumper Angelsound Doppler is geschikt voor gebruik vanaf ongeveer 16 weken zwangerschap. Het is een fantastisch cadeau voor iemand die zwanger is en geeft een geruststellend gevoel. Het is belangrijk om te weten dat de dopplers en thermometers niet geretourneerd kunnen worden vanwege hygiënische redenen. Alleen ongebruikte dopplers en thermometers kunnen retour worden genomen.

Ik heb de Jumper Angelsound Doppler zelf uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Het apparaatje werkt gemakkelijk en geeft een duidelijk geluid. Het is echt geweldig om op elk moment van de dag naar het hartje van je baby te kunnen luisteren. Het enige nadeel is dat het apparaatje niet goedkoop is, maar ik denk dat het de investering zeker waard is als je graag naar het hartje van je baby wilt luisteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4 - Doppler Baby Hartmonitor Duurzaam wit | roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Doppler voor vasculaire diagnostiek: Doppler Baby Hartmonitor Duurzaam wit | roze

Voordelen

 • list plusDe Doppler Baby Hartmonitor Duurzaam wit roze is eenvoudig te bedienen, waardoor het eenvoudig te gebruiken is.
 • list plusHet heeft een helder geluid, waardoor de gebruiker de hartslag van de baby goed kan horen.
 • list plusDe doppler heeft een mooi design, wat het een leuk cadeautje maakt.

Nadelen Doppler Baby Hartmonitor Duurzaam wit | roze

 • list plusDe doppler heeft een hoge prijs, wat het voor sommige gebruikers onbetaalbaar maakt.
 • list plusDe verzendtijd van de doppler is lang, wat het voor sommige gebruikers onpraktisch maakt.
 • list plusDe kwaliteit van de doppler is laag, wat het voor sommige gebruikers onbetrouwbaar maakt.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke doppler om thuis de hartslag van je baby te beluisteren? Dan is de Doppler Baby Hartmonitor Duurzaam wit | roze van Baby and More de juiste keuze voor jou! Dankzij het hoge gevoeligheidsontwerp geeft deze doppler zeer duidelijk de FHR-gegevens weer, terwijl het energiebesparende ontwerp voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Met deze doppler kun je op elk moment van de dag op een veilige manier het hartje van je baby beluisteren, of het nu met audio geluid of oordopjes is. Het nieuw ontwerp zoekt zorgvuldig het hartje en geeft nauwkeurig de FHR-gegevens weer. Het beste van alles is dat de doppler onschadelijk is voor de baby omdat het werkt met geluidsgolven.

Wat deze doppler speciaal maakt, is de duurzame witte en roze behuizing die niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat. Bovendien is de doppler gemakkelijk te gebruiken en zeer draagbaar, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Als specialist in doppler kan ik zeggen dat dit product echt aan alle vereisten voldoet. Het heeft een verpakking hoogte van 73 mm, verpakking lengte van 213 mm en verpakking breedte van 174 mm. Het gewicht is 349 g en de fabrieksgarantie termijn is een jaar. Daarnaast heeft het een CE markering die zichtbaar is.

De Doppler Baby Hartmonitor Duurzaam wit | roze is perfect voor aanstaande ouders die willen genieten van de zwangerschap door op een veilige en gemakkelijke manier de hartslag van hun baby te beluisteren. Het enige nadeel is dat sommige gebruikers de prijs misschien wat hoog vinden, maar de kwaliteit en duurzaamheid van dit product maken het de investering waard.

Al met al ben ik onder de indruk van deze doppler en beveel ik hem ten zeerste aan aan elke ouder die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om de hartslag van hun baby te beluisteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5 - Luxe Doppler Digitaal 2-in-1 met wit, roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Luxe Doppler Digitaal 2-in-1 met wit, roze

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.3

Dit is waarschijnlijk de mooiste doppler uit ons assortiment. Deze doppler is super gevoelig en geeft een prachtig geluid van het kloppende babyhartje in je buik. Via de luidspreker kan iedereen meeluisteren. Deze doppler is ongeveer te gebruiken vanaf 12 weken. Op het kleuren beeldscherm kun je de snelheid van de hartslag waarnemen. Daarnaast kun je tevens op een grafisch scherm de lijn van de hartslag snelheid in een grafiek weergeven. Geen enkele andere doppler heeft deze unieke 2-in-1 weergave. In de groene zone van de grafische weergave zit je precies goed en heb je het hartje van je baby te pakken. Deze doppler werkt op een oplaadbare batterij, die kan worden opgeladen via een adapter van een mobiele telefoon (niet meegeleverd). Het usb laadsnoertje wordt meegeleverd. Ook de oplaadbare batterij wordt ook meegeleverd. Dit is tevens de enige doppler die wordt geleverd in een handig opbergtasje, waarin alle accessoires kunnen worden bewaard. Deze doppler wordt geleverd in een stevige doos en is een prachtig kado voor jezelf of voor iemand die zwanger is. Bij deze doppler ontvang je gratis een grote tube met 60 ml doppler gel. Het apparaat wordt werkklaar bezorgd met een Nederlandse handleiding en is geschikt voor zowel thuisgebruik als professionele toepassingen. Je kunt er direct mee aan de slag. Omdat de verpakking niet door de brievenbus past, wordt deze doppler bezorgd door een pakketdienst. Aanvullende retourvoorwaarde: Ivm hygiëne kunnen na gebruik de dopplers en thermometers niet meer geretourneerd worden. Alleen ongebruikte dopplers en thermometers kunnen retour worden genomen. De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen: Van de verpakking dient de verzegeling nog intact te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6 - Doppler baby baby hartje monitor baby roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Doppler baby baby hartje monitor baby roze

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze doppler is dat het een duidelijke display heeft, waardoor het makkelijk te gebruiken is.
 • list plusDeze doppler heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusDeze doppler is betrouwbaar in gebruik volgens mijn verloskundige.

Nadelen Doppler baby baby hartje monitor baby roze

 • list plusAan het begin is het even zoeken om de doppler te bedienen.
 • list plusEen ander nadeel is dat de prijs van deze doppler relatief hoog is.
 • list plusEr is geen app beschikbaar voor deze doppler.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een Doppler die jou in staat stelt om altijd en overal naar het kloppende hartje van jouw ongeboren kindje te luisteren? Dan is de Doppler baby baby hartje monitor baby roze van LoBy® de perfecte keuze voor jou! Deze Doppler maakt gebruik van geluidsgolven die niet schadelijk zijn voor je kindje. Hierdoor kun jij zonder zorgen genieten van het magische moment waarop je voor het eerst het hartje van jouw baby hoort kloppen.

De LoBy® Doppler wordt geleverd als complete set, inclusief ultrasound gel en batterijen. Hierdoor kun je direct aan de slag zonder dat je nog extra accessoires hoeft aan te schaffen. Daarnaast ontvang je bij deze Doppler een handig E-book met tips en tricks om jouw zwangerschap zo aangenaam mogelijk te maken.

Het grote LCD-scherm van deze Doppler zorgt ervoor dat je de hartslag van jouw kindje eenvoudig kunt aflezen. Er wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven die bloed in de bloedvaten detecteren. Hieruit meet het apparaat de hartslag van jouw ongeboren kindje. Dankzij de CE-markering kun je er bovendien op vertrouwen dat deze Doppler aan alle Europese veiligheidseisen voldoet.

Wat deze Doppler echt bijzonder maakt, is het hartslagboekje dat wordt meegeleverd. Hierin kun je eenvoudig bijhouden hoe de hartslag van jouw kindje tijdens de zwangerschap varieert. Zo kun je altijd terugkijken op deze bijzondere tijd en de hartslag van jouw kindje op een unieke manier vastleggen.

Als Doppler specialist kan ik deze Doppler van harte aanbevelen. Het is een veilig en gebruiksvriendelijk apparaat dat jou in staat stelt om op ieder moment van de dag naar het hartje van jouw ongeboren kindje te luisteren. Het hartslagboekje is een leuke extra feature die deze Doppler nog unieker maakt. Het enige nadeel is dat het scherm niet heel groot is, waardoor het soms lastig kan zijn om de hartslag af te lezen. Maar al met al is de Doppler baby baby hartje monitor baby roze van LoBy® een fantastische keuze voor elke aanstaande ouder!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7 - Doppler baby dopler audio Aquasonic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Doppler baby dopler audio Aquasonic

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9

Ben je zwanger? Of is je partner zwanger? Gefeliciteerd! Wat een spannende periode voor jullie als aanstaande ouders. Met de doppler van Lavin Baby and Kids kunnen jullie thuis de hartslag, schopjes en de hik van jullie baby horen. Onze eenvoudig te bedienen doppler is nauwkeurig, en met de bijgevoegde gel (60ml van aquasonic) kunnen jullie direct aan de slag. Deze doppler brengt elke keer een fantastische ervaring! ! Ook leuk om te geven als Kraamcadeau ! Wanneer kan je het beste luisteren? Binnen 30 minuten wanneer je wakker wordt 60 minuten voor het eten 30 minuten voordat je gaat slapen Uiteraard verschilt dit per baby, wanneer de baby actief/wakker is Het beluisteren van het hartje is mogelijk vanaf 16 weken. Hoor je geen hartslag? Maak je niet ongerust! Het is even oefenen om de doppler te gebruiken. Probeer verschillende plekken op de buik en blijf de doppler bewegen. Indien het niet lukt, vraag dan de verloskundige om hulp. Zij staan altijd klaar om je te helpen. Waarom aquasonic echo gel? In water oplosbare ultrasone gel Niet-sensibiliserend en niet-irriterend voor de huid Wereldwijd de meest gebruikte ultrageluidsgel die bovedien wordt aanbevolen door vele toonaangevende fabrikanten van ultrasone apparatuur Let op; De doppler is te gebruiken vanaf 16 weken zwangerschap De doppler diendt gebruikt te worden met de gel, direct op de huid van de zwangere De normale hartslag van een ongeboren baby is 110-160 bpm. Deze doppler is geen diagnostisch apparaat. Bij twijfel, raadpleeg altijd de verloskundige of huisarts. Wie zijn wij? Wij zijn Lavin Baby and Kids, een ambitieus en fris startend bedrijf met grote liefde voor baby's en kinderen. We staan voor betaalbaarheid en kwaliteit van onze producten. Vragen over ons product? Wij staan voor je klaar om je te helpen! In verband met hygiene regels kan deze doppler na gebruik niet meer geretourneerd worden. Het is alleen mogelijk om een ongebruikte doppler te retourneren. Geniet van deze fantastische ervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8 - Elevata® Baby hartje monitor 2023 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Doppler voor cardiologie: Elevata® Baby hartje monitor 2023 wit

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een Doppler om tijdens je zwangerschap te kunnen genieten van het magische geluid van je ongeboren kindje? Kies dan voor de Elevata® Baby hartje monitor 2023 wit! Met deze Doppler kun je binnen enkele minuten de hartslag van je kindje horen en zelfs schopgeluidjes vastleggen. Het grote lcd-scherm toont accuraat de hartkloppingen per minuut en met het geavanceerde grafische scherm kun je direct zien of de hartslag binnen de juiste waardes ligt.

Wat deze Doppler echt uniek maakt, is de hoog gevoelige sonde en de meegeleverde ultrasound gel. Hierdoor legt de Doppler elk geluidje direct vast en krijg je nog sneller en beter resultaat. Bovendien is deze Doppler voorzien van een veiligheidsfunctie, waardoor je altijd zeker weet dat de gezonde hartslag van je ongeboren kindje tussen de 110 en 160 slagen per minuut ligt.

Een ander groot voordeel van deze Doppler is het speaker systeem, waarmee je niet alleen de hartslag kunt horen, maar ook kunt genieten van de prachtige geluiden met je geliefde of familie. De Doppler beschikt over 7 volumestanden en met de ingebouwde audio ingang kun je zelfs afzonderlijk luisteren naar je kindje, bijvoorbeeld wanneer je in een openbare ruimte bent.

Als specialist in Doppler kan ik je vertellen dat de Elevata® Baby hartje monitor 2023 wit een uitstekende keuze is voor zwangere vrouwen die willen genieten van het magische geluid van hun ongeboren kindje. Het is een nauwkeurige en betrouwbare Doppler met tal van handige functies. Het enige nadeel is dat het gewicht van 500 gram misschien iets aan de zware kant is voor sommige gebruikers.

Al met al is de Elevata® Baby hartje monitor 2023 wit een geweldige keuze voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar een betrouwbare en nauwkeurige Doppler. Het is een product dat zijn geld zeker waard is!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

9 - Luvion Doppler Deluxe-80 - Baby blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Luvion Doppler Deluxe-80 - Baby blauw

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze doppler is dat hij een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig in gebruik is.
 • list plusJe kan ook de harttonen opnemen met deze doppler.

Nadelen Luvion Doppler Deluxe-80 - Baby blauw

 • list plusDe batterij gaat erg snel leeg.
 • list plusEr wordt geen gel meegeleverd.
 • list plusHet kan ook soms wel stress opleveren.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

De Luvion Doppler Deluxe-80 is een TOPKWALITEIT doppler die speciaal is ontworpen voor thuisgebruik. Met dit apparaat kun je al vanaf 12 weken de hartslag van je baby horen. Deze doppler is gemaakt met alleen de beste componenten en heeft een LCD-scherm waarop je het aantal hartslagen kunt aflezen. Je kunt ook de bewegingen en hikjes van je baby horen. Deze doppler is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen. Je kunt ook de opnamekabel aansluiten op je computer om het geluid digitaal op te nemen en door te sturen naar familieleden. De Luvion Doppler Deluxe-80 is een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Vergeet niet dat het even kan duren voordat je de hartslag van je baby hoort. Maar als je deze doppler gebruikt, kun je de hartslag van je baby horen en genieten van deze bijzondere ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Professionele Doppler Baby Hartje Monitor wit met roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Beste Doppler voor sportgeneeskunde: Professionele Doppler Baby Hartje Monitor wit met roze

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij in verwachting en wil je graag weten hoe het met je ongeboren kindje gaat? Dan is de Professionele Doppler Baby Hartje Monitor wit met roze de perfecte oplossing voor jou! Met deze complete baby doppler set kun je op elk gewenst moment van de dag luisteren naar het kloppende hartje, de schopjes én hikjes van jouw ongeboren kindje. Dit is een echte must-have tijdens je zwangerschap!

Een groot voordeel van deze doppler is de geavanceerde waterdichte sensor, waardoor de meting nauwkeurig en accuraat is. Daarnaast beschikt de monitor over intelligente ruisonderdrukking technologie, waardoor je altijd kristalheldere geluiden hoort. Het LCD-beeldscherm is duidelijk en dankzij de complete set, inclusief batterijen, ultrasound gel en oordopjes, kun je direct aan de slag.

De Doppler is geschikt om te gebruiken vanaf 12 weken tot aan de uitgerekende datum. Je kunt de hartslag, hikjes en schopjes van je ongeboren baby duidelijk horen en deze geluiden zelfs delen met vrienden en familie. Bovendien is deze doppler volledig draadloos, compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen.

De Professionele Doppler Baby Hartje Monitor wit met roze is veilig en verantwoord in gebruik. De nieuwste technologie, uitvoerige testen en onschadelijke geluidsgolven zorgen ervoor dat deze monitor compleet veilig is voor jou en je kindje.

Al met al is de Professionele Doppler Baby Hartje Monitor wit met roze een geweldige aankoop voor elke zwangere vrouw. Het is een handig en gebruiksvriendelijk apparaat dat je de mogelijkheid geeft om op elk moment van de dag te luisteren naar het hartje van je ongeboren kindje. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat sommige mensen het lastig vinden om de hartslag te vinden, dus het kan enige oefening vergen. Toch vind ik het een geweldige aankoop die zeker de moeite waard is!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dopplers. Er zijn immers 38 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!