Bestenu

Wat is de beste commode van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede commode is een lastige opdracht. Wat is de beste commode van 2023? Na het testen van 237 commodes kwam de GoodVibes - Ruime Babycommode met 3 Grote Laden en Compartiment - 85x71x96 cm - Wit als beste getest uit onze commode-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de commodes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 commodes-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame commode-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste commodes

1Score: 9.7
GoodVibes - Ruime Babycommode met 3 Grote Laden en Compartiment - 85x71x96 cm - Wit
GoodVibes - Ruime Babycommode met 3 Grote Laden en Compartiment - 8...
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
CLP Poppy - Commode wit
Beste Commode voor ouderen
CLP Poppy - Commode wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
GoodVibes Ruime Babycommode met 3 wit
GoodVibes Ruime Babycommode met 3 wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Waterdichte commode met overtrek en
Waterdichte commode met overtrek en
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Commode 3 Tiroirs L80 cm bruin
Commode 3 Tiroirs L80 cm bruin
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Trend24 Commode Luiertafel wit
Trend24 Commode Luiertafel wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Bebeconfort Dolphy Commode Warm Grey
Bebeconfort Dolphy Commode Warm Grey
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Kamyra® Commode/Ladekast voor Baby Verzorgingstafel wit
Beste Commode voor mensen met beperkingen
Kamyra® Commode/Ladekast voor Baby Verzorgingstafel wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
vidaXL Ladekast 75x35x70 cm gerecycled bruin
vidaXL Ladekast 75x35x70 cm gerecycled bruin
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Petite Amélie ® Commode Kast wit
Petite Amélie ® Commode Kast wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Commode Koopgids

Als kersverse ouder wil je niets liever dan de beste verzorging voor je kleintje. En dat begint bij een goede commode! Met de beste commode heb je alle spullen die je nodig hebt bij de hand en is het verschonen van luiers en het verzorgen je baby een stuk comfortabeler!

Heb je een commode nodig?

Nou, strikt genomen heb je geen commode nodig om luiers te verschonen en je baby te verzorgen. Je kunt natuurlijk ook luiers verschonen op een aankleedkussen op de grond, op bed of op een ander oppervlak dat veilig en schoon is.

Maar een commode maakt het verschonen van luiers en de verzorging van je baby wel een stuk gemakkelijker. Met een commode heb je alle spullen die je nodig hebt bij de hand, zoals luiers, doekjes, crèmes en kleding. 

Bovendien is een commode speciaal ontworpen voor deze taken en heeft het vaak handige functies, zoals ingebouwde lades en planken voor opslag en een juiste hoogte voor het verschonen van luiers.

Dus, terwijl een commode geen absolute noodzaak is, is het wel een zeer handige en praktische aanvulling zijn op je babykamer en dat maakt het zo goed als onmisbaar!

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een commode zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden, zoals:

  • Veiligheid: zorg ervoor dat de commode stabiel en stevig is, en dat er voldoende ruimte is om je baby vast te houden terwijl je luiers verschoont.
  • Opslagruimte: let op de grootte en het aantal lades of planken van de commode, afhankelijk van hoeveel spullen je van plan bent op te bergen en hoeveel ruimte je hebt in de babykamer.
  • Verschoning van luiers: kies een commode met een geschikte hoogte, zodat je op een comfortabele manier luiers verschoont en je baby verzorgt.
  • Stijl en design: commodes zijn er in verschillende stijlen, van modern tot klassiek, en in verschillende materialen en kleuren. Kies een commode die past bij je persoonlijke smaak en de inrichting van de babykamer.
  • Prijs: commodes variëren in prijs, afhankelijk van de grootte, de kwaliteit en het merk. Bepaal van tevoren hoeveel je wilt uitgeven aan een commode, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Door rekening te houden met deze factoren, kies je een commode die niet alleen praktisch en veilig is, maar ook past bij je persoonlijke stijl en behoeften. 

Afmetingen van een commode

De afmetingen van een commode variëren, afhankelijk van het merk, de stijl en het model. Er zijn een paar dingen waar je op dient te letten als het gaat om de afmetingen van een commode:

  • Hoogte: de commode behoort hoog genoeg te zijn, zodat je comfortabel luiers verschoont zonder te bukken. Over het algemeen is het aanbevolen om een commode te kiezen met een hoogte van ongeveer 85-100 cm.
  • Breedte: de breedte van de commode hangt af van het aantal lades of planken dat de commode heeft en de grootte van de babykamer. Zorg ervoor dat de commode breed genoeg is om alle spullen die je nodig hebt bij de hand te hebben, zoals luiers, doekjes, crèmes en kleding.
  • Diepte: de diepte van de commode is ook belangrijk, vooral als je een kleine babykamer hebt. Over het algemeen is het aangeraden om een commode te kiezen met een diepte van ongeveer 50-60 cm.

Als je een commode koopt, is het belangrijk om de afmetingen te controleren en te meten of de commode goed past in de babykamer.

Prijs

De kosten van een commode variëren afhankelijk van het merk, de grootte, de stijl en de kwaliteit van het meubelstuk. Over het algemeen kost een nieuwe commode tussen de €100 en €500, afhankelijk van de bovengenoemde factoren.

Sommige duurdere commodes hebben extra functies, zoals ingebouwde verlichting, zachte sluitlades of bijpassende meubels zoals een wieg of kledingkast. Goedkopere commodes hebben vaak minder functies en zijn mogelijk van mindere kwaliteit.

Als je een commode koopt, is het belangrijk om vooraf een budget te bepalen en rekening te houden met de kosten van andere meubels en accessoires die je nodig hebt voor de babykamer. 

Het is ook een goed idee om recensies te lezen voordat je een aankoop doet, om er zeker van te zijn dat je een commode koopt die veilig, functioneel en van goede kwaliteit is.

Hoelang heb je een commode nodig?

Je hebt een commode nodigzolang je je baby luiers verschoont. Over het algemeen gebruiken ouders een commode voor ongeveer twee jaar, vanaf de geboorte tot het moment dat hun kind zindelijk is en geen luiers meer draagt.

Dat gezegd hebbende, is de exacte duur van het gebruik van een commode afhankelijk van het individuele kind en de zindelijkheidstraining.

Als je van plan bent om de commode later te gebruiken als gewone kast, dan is het een optie om de commode te blijven gebruiken zolang het meubelstuk nog goed is.

Kortom, een commode is een investering die je gedurende een paar jaar gebruikt en die de verzorging van je baby gemakkelijker maakt.

Wat is handig in de commode?

Er zijn verschillende functies die een commode handig en functioneel maken. Een commode met meerdere lades en planken biedtvoldoende opbergruimte voor alle spullen die je nodig hebt voor het verschonen van luiers en de verzorging van je baby, zoals luiers, doekjes, crèmes en kleding. 

Sommige commodes hebben een verstelbare hoogte, zodat je de commode aanpast aan je lengte en comfortabeler werkt tijdens het verschonen van luiers. 

Een goede commode moet veilig zijn voor jou en je baby. Kies bijvoorbeeld een commode met afgeronde hoeken, een stabiele constructie en een anti-kantelmechanisme. 

Een commode met wielen kan handig zijn als je de commode regelmatig wilt verplaatsen of als je beperkte ruimte hebt in de babykamer. 

Sommige commodes hebben ingebouwde verlichting, waardoor het gemakkelijker is om 's nachts luiers te verschonen zonder de baby te storen. 

Ten slotte hebben sommige commodesextra functies, zoals zachte sluitlades, spiegel, of bijpassende meubels zoals een wieg of kledingkast. Het is belangrijk om een commode te kiezen die past bij je persoonlijke behoeften en die veilig en functioneel is. 

hero illustration

Hoe testen we commodes?

Om de beste commode te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze commode-test hebben we 237 commodes vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze commode-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze commode-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen commode-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte commode in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 237 commodes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste commodes in een handige lijst

1. GoodVibes - Ruime Babycommode met 3 Grote Laden en Compartiment - 85x71x96 cm - Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

In een notendop: Praktisch: Verbeter je educatieve vaardigheden met deze commode, waardoor het verschonen van luiers een veilig, comfortabel en snel proces wordt. Veel opbergruimte: deze commode biedt voldoende ruimte voor luiers, kleding en verzorgingsproducten die op de verschoondag altijd bij de hand moeten zijn. Kenmerken: Naast het (bijgevoegde) verschoningshulpstuk heeft onze kleedkamer drie ruime lades en een open vak. Belangrijk: zorg ervoor dat je de juiste matras koopt, want het aankleedoppervlak van deze commode is 83,5 x 69,5 cm. Rugvriendelijk: deze commode heeft een hoogte van 96 cm, waardoor je baby luiers kan verschonen zonder constant te hoeven bukken, wat je knieën en rug beschermt. Commode met veel opbergruimte Eenvoudig ontwerp en veel opbergruimte zijn de belangrijkste kenmerken van deze moderne commode. In drie lades en een open compartiment is er ruimte voor luiers, kleding, verzorgingsproducten en al het andere dat altijd bij de hand moet zijn in het dagelijkse veranderende leven. Op het royale aankleedvlak kunnen luiers eenvoudig worden verwisseld. Een essentieel element voor babyverzorging Extra opslagruimte Luierpakjes, handdoeken, crèmes etc. Samen compact Alles gemakkelijk toegankelijk op elk moment Stevig en gemakkelijk schoon te maken gemaakt van MDF-plaat. Kleur: Wit.Technische informatie: Totale afmetingen (L x B x H): ca. 85 / 71 / 96cm. Wikkeloppervlak (L/W): ca. 83,5 / 69,5 cm. Wikkelhoogte (H): ca. 85cm. Lade (L x B x H): ca. 28,3 / 14,4 / 5 inch. Gewicht: ca. 39,95 kg. Maximale belasting van het aankleedkussen: tot ca. 15kg.Materiaal: MDF-gebouw. Metalen handgrepen Kleur: Wit.Inhoud doos: 1x Commode Wit als bouwpakket voor zelfmontage. 1x meertalige montagehandleiding (DE/EN/FR/ES/IT).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 april in huis

Bekijk prijs

2. Beste Commode voor ouderen: CLP Poppy - Commode wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een elegante ladekast met een romantische vintage-stijl? Dan is de CLP Poppy - Commode wit misschien wel wat voor jou. Het stucco-achtige decoratieve houten ornament is een originele en unieke toevoeging aan dit meubelstuk en de massieve houten poten zorgen voor stabiliteit. Het interne opslagcompartiment biedt optimale opslagruimte op twee niveaus voor al je persoonlijke bezittingen. De subtiele deurknoppen maken het openen en sluiten van de deuren gemakkelijk en voegen een extra decoratief element toe. Wat deze ladekast echt onderscheidt van andere meubelstukken is de klassieke witte kleur en de landelijke stijl, die perfect past bij verschillende interieurontwerpen. Deze commode is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en duurzaam - het heeft een gewicht van 16 kg en is gemaakt van hoogwaardig houtmateriaal. De CLP Poppy - Commode wit is ideaal voor het opslaan van kleding, beddengoed en andere persoonlijke bezittingen. Het is ook een geweldige aanvulling op een slaapkamer, woonkamer of zelfs een kantoor. Het enige nadeel van deze ladekast is dat het niet geschikt is voor zeer grote items vanwege de afmetingen van de compartimenten. Over het geheel genomen is de CLP Poppy - Commode wit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en functioneel meubelstuk. Het voegt een vleugje romantiek en vintage-stijl toe aan elk interieur en biedt voldoende opslagruimte voor al je spullen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs

3. GoodVibes Ruime Babycommode met 3 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Op zoek naar een ruime babycommode met veel opbergruimte? Dan is de Miadomodo Ruime Babycommode met 3 wit de perfecte keuze voor jou! Met 3 ruime lades heb je voldoende plek voor luiers, kleding, verzorgingsproducten en al het andere dat je nodig hebt. De ergonomische hoogte maakt het gemakkelijk om je baby te verschonen zonder je rug te belasten.

Het verschoningsoppervlak van de commode is royaal en biedt voldoende ruimte om je baby comfortabel te verschonen. De witte kleur past perfect bij elke kinderkamer en is gemakkelijk te combineren met andere meubels.

Wat deze commode echt uniek maakt, is de 30 dagen geld terug garantie en gratis verzending. Zo kun je de commode rustig uitproberen en ben je verzekerd van een goede deal.

De afmetingen van deze commode zijn ca. 85 x 71 x 96 cm en het gewicht is 40 kg. De commode is gemaakt van MDF, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

Als Dresser specialist kan ik zeggen dat deze babycommode de perfecte aanvulling is op elke kinderkamer. De ruime lades en ergonomische hoogte maken het gemakkelijk om je baby te verschonen en alles wat je nodig hebt bij de hand te hebben. Een kleine kanttekening is dat het gewicht van de commode aan de zware kant kan zijn voor sommige ouders. Maar over het algemeen is dit een geweldige commode voor elke ouder die op zoek is naar een ruime en praktische Dresser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

4. Waterdichte commode met overtrek en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een waterdichte commode met overtrek en handdoek? Dan is deze linnen commode een geweldige optie! De set bestaat uit een waterdichte insert, een commodeovertrek gemaakt van antibacteriële en zachte linnen stof en een dubbelzijdige pad gemaakt van linnen en badstof stof beschermd door een waterdichte membraan. De afmeting van de commode is perfect voor baby's met 70 x 50 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals dusty pink, stone gray, snowy white, navy blue, en true stripes. Deze commode is gemaakt van hoogwaardige materialen en is wasbaar op 40 graden Celsius.

Wat deze commode uniek maakt, is dat het gemaakt is van 100% linnen met een draadgewicht van 154 g/m2 en een Oeko-Tex Standard 100 IW 00034. Dit betekent dat de commode van hoge kwaliteit is en dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen. Bovendien is het materiaal van de commode ademend, zacht en duurzaam, wat belangrijk is voor een baby's huid.

Het beste aan deze commode is dat het niet alleen functioneel is, maar ook mooi en stijlvol. Het past perfect bij andere linnen sets, zoals beddengoed, hemelbed, bumper, ster kussen, roller, masking flounce, en onze katoenen textiel. Het enige nadeel is dat het misschien iets duurder is dan andere commodes op de markt, maar de kwaliteit en duurzaamheid maken het de investering zeker waard.

Al met al is deze waterdichte commode met overtrek en handdoek een geweldige optie voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle commode voor hun baby's. Het materiaal is ademend, zacht en duurzaam, wat belangrijk is voor de gevoelige huid van baby's. Het is iets duurder dan andere commodes, maar de kwaliteit en duurzaamheid maken dat goed. Ik zou deze commode zeker aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

5. Commode 3 Tiroirs L80 cm bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een Dressoir met een natuurlijke uitstraling? Dan is de Commode 3 Tiroirs L80 cm - Impression Rotin - Bali zeker het overwegen waard! Deze commode heeft een vintage uitstraling door de rechthoekige vorm en de lichte houtkleur. De tiroirs zijn groot genoeg om je kleding, decoraties en andere spullen in op te bergen.

Deze commode is gemaakt van MDF en heeft een decor van Chêne Sonoma. De tiroirs zijn voorzien van een trendy decor van rotan print. De poten zijn gemaakt van massief hout en de tiroirs zijn voorzien van metalen glijders. De afmetingen van deze commode zijn perfect voor elke ruimte. Het product is gemaakt in Europa en weegt 24.5 kg.

Wat deze commode echt bijzonder maakt, is het feit dat het een trendy decor van rotan print heeft. Dit is een uniek kenmerk dat deze commode onderscheidt van andere dressoirs. Het is een perfecte keuze voor mensen die van een bohemian stijl houden.

De commode is geschikt voor elke ruimte in huis zoals de slaapkamer, de woonkamer of zelfs de eetkamer. Het biedt voldoende opbergruimte en heeft een aantrekkelijke uitstraling.

Deze commode heeft veel voordelen, zoals de grote opbergruimte en de trendy uitstraling. Een nadeel kan zijn dat de commode niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een modernere uitstraling.

Als je op zoek bent naar een commode met een natuurlijke uitstraling en veel opbergruimte, dan is de Commode 3 Tiroirs L80 cm - Impression Rotin - Bali een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. Trend24 Commode Luiertafel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Aankleedtafel met veel opbergruimte De moderne commode kenmerkt zich door een eenvoudig design en veel opbergruimte. In drie lades en een open vak is er ruimte voor luiers, kleding, verzorgingsproducten en al het andere dat altijd bij de hand moet zijn voor dagelijkse luierwissels. Luiers kunnen gemakkelijk worden verschoond op de royale verschoonruimte. De witte kleur past in iedere kinderkamer en is te combineren met een grote diversiteit aan meubels. Dit meubel kan later gebruikt worden als ladekast. Een essentiële basis van de basisuitrusting voor baby's Extra opbergruimte Luierpakjes, doekjes, crèmes en co. Compact in elkaar Alles op elk moment gemakkelijk toegankelijk Robuust en onderhoudsvriendelijk gemaakt van MDF-plaat Kleur wit Technische informatie: Totale afmetingen (L / B / H): ca. 85/71/96 cm Omkleedruimte (L / B): ca. 83,5 / 69,5 cm Wikkelhoogte (H): ca. 96 cm Gewicht: ongeveer 40 kg Max. Draaggewicht aankleedkussen: tot ca. 15 kg Materiaal: MDF, spaanplaat met melamine coating, Kunststof voetjes ronde metalen handvatten Kleur wit Leveringsomvang: 1 x luiertafel in de kleur wit, als bouwpakket voor zelfmontage 1 x meertalige montagehandleiding (DE / EN / FR / ES / IT) Notitie: Het is niet mogelijk om onze producten op de eilanden te bezorgen. De matras en decoratie zijn niet inbegrepen. De kleur kan iets afwijken van de foto. Let op! De commode wordt geleverd in twee pakketten. Mogelijk ontvang je jouw bestelling los van elkaar doordat deze door verschillende vervoersdiensten wordt geleverd. Mocht je slechts een deel hebben ontvangen en het andere deel niet binnen 2 werkdagen, neem dan contact op met de klantenservice.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs

7. Bebeconfort Dolphy Commode Warm Grey

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8

De Bebe Confort Dolphy-bad- en verschoningsunit is een fantastische toevoeging aan elke babykamer. Het heeft een modern design en een warm grijze kleur die past bij elke stijl. Wat deze commode echt onderscheidt van andere is de combinatie van badkuip en verschoningstafel. Hierdoor hoef je niet meer te bukken om je baby in bad te doen. Ook kun je gemakkelijk alle benodigdheden binnen handbereik bewaren dankzij de meerdere opbergvakken, handdoekstangen en opbergzak van netstof.

De Dolphy-bad- en verschoningsunit is niet alleen praktisch, maar ook comfortabel voor je baby. Het gevoerde matras is eenvoudig te reinigen en biedt een zachte ondergrond voor je baby om te liggen. Daarnaast is de badkuip voorzien van een afvoerslang, wat het legen van het badje een fluitje van een cent maakt.

Met de 4 wielen met remmen kun je de commode gemakkelijk verplaatsen naar de gewenste locatie in huis. De afmetingen van de Dolphy zijn 90.5 cm x 48 cm x 33 cm, waardoor het niet te groot is en toch genoeg opbergruimte biedt.

Als Dresser specialist kan ik zeggen dat dit een geweldige keuze is voor ouders die de verzorging van hun baby zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Het is een slimme combinatie van bad- en verschoningstafel en biedt genoeg opbergruimte om alles binnen handbereik te houden. Er zijn geen nadelen te noemen, behalve misschien de prijs, die iets hoger is dan andere commodes op de markt. Maar als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige commode die zowel praktisch als comfortabel is, dan is de Bebe Confort Dolphy-bad- en verschoningsunit zeker de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

8. Beste Commode voor mensen met beperkingen: Kamyra® Commode/Ladekast voor Baby Verzorgingstafel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.7

De Kamyra® Commode/Ladekast is een fantastische aanwinst voor de baby- of kinderkamer. Met zijn ruime opslagcapaciteit en het handige ontwerp, is deze kast perfect voor het verschonen en klaarmaken van jouw baby of kleintje voor de nacht. Het beste van alles is dat je je rug niet hoeft te belasten, omdat je niet hoeft te bukken. De kast is ook multifunctioneel en kan worden gebruikt in de badkamer of woonkamer. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend, met een stevige houten onderkant en spaanplaat hout klasse E lades. De lades zijn stil en gemakkelijk te openen dankzij de rails. Met maar liefst drie lades van 19,5 x 80 x 48 cm is er genoeg ruimte om al jouw baby- en kinderspullen op te slaan.

Wat deze Kamyra® Commode/Ladekast echt onderscheidt van andere commodes of ladekasten is de multifunctionaliteit. Naast het feit dat het ideaal is voor de baby- of kinderkamer, kan de kast ook in de badkamer of woonkamer gebruikt worden als ladekast. Het is dus een geweldige investering voor elke kamer in huis.

Als Dresser specialist kan ik je vertellen dat deze Kamyra® Commode/Ladekast een uitstekende keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en handige manier om hun baby of kleintje te verzorgen. Het is gemakkelijk schoon te maken en de lades zijn stil en soepel te openen. De afmetingen zijn perfect voor op de baby- of kinderkamer en er is genoeg ruimte om al jouw spullen op te slaan.

Over het algemeen kan ik zeggen dat de Kamyra® Commode/Ladekast een geweldige keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een stevige en multifunctionele kast voor de baby- of kinderkamer. Het is een geweldige investering voor elke kamer in huis en kan worden gebruikt als ladekast in de badkamer of woonkamer. Het enige nadeel is dat de kast niet zo groot is, dus als je op zoek bent naar iets groters, dan moet je misschien elders kijken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. vidaXL Ladekast 75x35x70 cm gerecycled bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een ladekast die een vintage charme uitstraalt? Dan is de vidaXL Ladekast 75x35x70 cm gerecycled bruin wellicht iets voor jou! Het gerecyclede massief grenenhout geeft deze ladekast een spectaculaire vintage stijl. Maar dat is niet alles. Het vakmanschap waarmee deze kast is vervaardigd, draagt ook bij aan de unieke uitstraling.

Deze ladekast biedt voldoende opbergruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. De lades zijn ruim genoeg en gemakkelijk te openen en sluiten. Het stevige bovenblad van de kast is ideaal om je favoriete planten, fotolijstjes en andere decoratieve items op te zetten. De metalen poten geven de kast extra stabiliteit en stevigheid.

Belangrijk om te weten: om eventueel kantelen of omvallen te voorkomen, moet je de kast aan de wand monteren met de inbegrepen materialen. Maar maak je geen zorgen, in de doos zit een duidelijke montagehandleiding voor een eenvoudige montage.

Wat deze ladekast echt uniek maakt, is het gebruik van gerecycled hout. Hierdoor draag je bij aan een duurzamere wereld en dat is altijd mooi meegenomen. De afmetingen van deze kast zijn 75 x 35 x 70 cm (B x D x H), wat betekent dat hij niet te groot en niet te klein is.

Al met al is de vidaXL Ladekast 75x35x70 cm gerecycled bruin een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en duurzame ladekast. Vanuit mijn eigen onderzoek kan ik zeggen dat de kast stevig en stabiel is. Het enige nadeel is dat de kast niet in andere kleuren verkrijgbaar is, maar dat is slechts een klein minpuntje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

10. Petite Amélie ® Commode Kast wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.2

De Petite Amélie ® Commode Kast wit is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en praktisch meubelstuk voor de babykamer. Wat deze commode onderscheidt van andere producten is zijn ruime afmetingen, die je veel bergruimte bieden om al je babyverzorgingsproducten in op te bergen. Met een breedte van 100cm, een hoogte van 90cm en drie ruime laden is deze commode solide en bedoeld voor langdurig gebruik. Het soft-close systeem maakt het openen en sluiten van de laden eenvoudig en geruisloos.

Een ander groot voordeel van deze commode is dat hij gemakkelijk schoon te houden is. Dit is vooral belangrijk in de babykamer, waar hygiëne een topprioriteit is. Het is aangeraden om de commode af te nemen met een vochtige doek en een sopje om het houten af te nemen. Daarna kun je het nog navegen, wederom met een vochtige doek. Het is belangrijk om geen chemische middelen te gebruiken om beschadiging te voorkomen.

De Petite Amélie ® Commode Kast wit is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een mooi strak Scandinavisch ontwerp zonder overbodige decoraties. Combineer het met de andere meubels uit de serie Bocca zodat de inrichting een harmonieuze uitstraling krijgt. Dit maakt het een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische oplossing voor de babykamer.

Als Dresser specialist kan ik zeggen dat deze commode een uitstekende keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvol en praktisch meubelstuk voor de babykamer. Het enige nadeel is dat de commode behoorlijk breed is en veel ruimte in beslag neemt. Als je een kleine babykamer hebt, kan dit een probleem zijn. Maar als je voldoende ruimte hebt, is dit een geweldige keuze die je veel opbergruimte biedt en gemakkelijk schoon te houden is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van commodes. Er zijn immers 237 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!