Wat is de beste boxmobiel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 september, 2023

Het kopen van een goede boxmobiel is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste boxmobiel van 2023? Na het onderzoeken van 646 boxmobielen kwam de Muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje als beste getest uit onze boxmobiel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de boxmobielen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 boxmobielen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame boxmobiel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste boxmobielen

1Score: 9.7
Muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje
Muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Baby Mobiel Houder - Mobiele wood
Baby Mobiel Houder - Mobiele wood
Livoni
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Jollein Muziekhanger Teddy Bear brown
Jollein Muziekhanger Teddy Bear brown
Jollein
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Baby Mobiel Sterren Stijlvol Boxmobiel
Beste Boxmobiel voor zakelijk gebruik
Baby Mobiel Sterren Stijlvol Boxmobiel
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Prénatal Muziekmobiel Dino Thema Baby dark pink
Beste Boxmobiel voor fotografie
Prénatal Muziekmobiel Dino Thema Baby dark pink
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Jollein Baby Mobiel Teddy Bear brown
Jollein Baby Mobiel Teddy Bear brown
Jollein
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Fay&May® Baby Mobiel Safari Boxmobiel safari dieren
Fay&May® Baby Mobiel Safari Boxmobiel safari dieren
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer
Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Muziekmobiel / boxmobiel houder zwart
Muziekmobiel / boxmobiel houder zwart
Kiekepiep
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Prénatal Muziekmobiel Snuffel Thema Baby ivoor wit
Beste Boxmobiel voor outdoor activiteiten
Prénatal Muziekmobiel Snuffel Thema Baby ivoor wit
Prénatal
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Boxmobiel Koopgids

De beste boxmobiel biedt niet alleen vermaak en plezier voor je baby, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de zintuigen en de motorische vaardigheden. Met kleurrijke speeltjes en objecten die de aandacht van je baby trekken, biedt een boxmobiel een veilige en comfortabele omgeving voor je kleintje om te spelen en te ontdekken!

Wat is een boxmobiel?

Een boxmobiel is een speelgoedboog die je boven een box of wieg bevestigt en die is voorzien van kleurrijke speeltjes en objecten die de aandacht van baby's trekken en hun ontwikkeling stimuleren. 

Doorgaans draaien de speeltjes draaien of wiebelen ze. Sommige modellen beschikken ook over muziek- en lichtfuncties. Boxmobiels zijn bedoeld om baby's te vermaken en te stimuleren terwijl ze veilig in hun box of wieg liggen.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een boxmobiel zijn er een aantal belangrijke zaken om op te letten:

 • Veiligheid: zorg ervoor dat de boxmobiel veilig is voor de baby en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Controleer bijvoorbeeld of er geen kleine onderdelen zijn die mogelijk losraken die de baby misschien inslikt.
 • Leeftijd: kies een boxmobiel die geschikt is voor de leeftijd van de baby. Sommige boxmobielen zijn geschikt voor pasgeborenen, terwijl andere modellen beter geschikt zijn voor oudere baby's.
 • Kleuren en patronen: baby's houden van felle kleuren en patronen, dus kies een boxmobiel met kleurrijke en interessante speeltjes en objecten die de aandacht van de baby trekken.
 • Beweging en geluid: sommige boxmobielen hebben bewegende delen en muziek- en geluidseffecten die de baby vermaken en stimuleren. Overweeg of je deze functies belangrijk vindt bij het kiezen van een boxmobiel.
 • Montage: controleer of de boxmobiel gemakkelijk te monteren is en of deze stevig vast te maken valt aan de box of wieg.
 • Onderhoud: zorg ervoor dat de boxmobiel gemakkelijk schoon te maken is en dat de speeltjes en objecten gemakkelijk te verwijderen zijn voor reiniging.

Door rekening te houden met deze factoren kies je de beste boxmobiel voor je baby.

Wat is de ideale leeftijd voor een boxmobiel?

De ideale leeftijd voor een boxmobiel varieert afhankelijk van het kind en de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt. Over het algemeen gebruik je boxmobielenvanaf de geboorte tot ongeveer 5 of 6 maanden, wanneer de baby begint met rollen en zich begint op te trekken.

Pasgeboren baby's genieten van de kleurrijke objecten en patronen van de boxmobiel enleren om te volgen met hun ogen. Naarmate de baby groeit en zich ontwikkelt, kan de boxmobiel ook helpen bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie en de motorische vaardigheden.

Het is belangrijk om de babyaltijd onder toezicht te houden terwijl hij of zij speelt met de boxmobiel en de mobiel te verwijderen wanneer de baby begint te rollen of zich probeert op te trekken. 

Het is ook belangrijk om de boxmobiel te vervangen door ander speelgoed zodra de baby ouder wordt en nieuwe vaardigheden ontwikkelt.

Waar hang je een boxmobiel?

Een boxmobiel is aan verschillende objecten te bevestigen, zoals aan de rand van de box of aan het plafond boven de wieg.

Als je de boxmobiel aan derand van de box wil bevestigen, controleer dan of de mobiel goed vastzit en niet los kan raken.De meeste boxmobielen hebben klemmen of haken om ze aan de rand van de box te bevestigen.

Als je de boxmobiel aan het plafond boven de wieg wil bevestigen, gebruik dan een haak die speciaal is ontworpen voor het ophangen van baby-speelgoed en zorg ervoor dat de haak stevig genoeg is om het gewicht van de boxmobiel te dragen.

Het is belangrijk om de mobiel op een veilige hoogte te hangen waar de baby er gemakkelijk naar kan kijken, maar niet bij kan komen. Houd ook altijd toezicht op de baby terwijl hij of zij speelt met de mobiel. 

Verwijder de mobiel ook zodra de baby begint te rollen of zich probeert op te trekken, om te voorkomen dat de baby erbij kan komen en zichzelf kan bezeren.

hero illustration

Hoe testen we boxmobielen?

Om de beste boxmobiel te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze boxmobiel-test hebben we 646 boxmobielen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze boxmobiel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze boxmobiel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne boxmobiel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste boxmobiel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 646 boxmobielen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste boxmobielen in een oogopslag

1. Muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje

 • list plusHet design van de muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje is mooi.
 • list plusHet product is handig in gebruik.
 • list plusDe muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje is comfortabel voor kinderen.

Nadelen Muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje

 • list plusDe duurzaamheid van de muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje is niet optimaal.
 • list plusHet product is onhandig in gebruik.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is slecht.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.9

De Muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje is een geweldige toevoeging aan elke babykamer. Met deze losse mobiel standaard kun je je eigen hangertjes ophangen en het muziekdoosje speelt een rustgevend muziekje af van Brahms Lullaby. Het in elkaar zetten is eenvoudig en je hebt geen gereedschap of technische achtergrond nodig. De hoogte van de standaard is 66,5 cm en het gewicht is slechts 220 gram.

Wat deze muziekmobiel houder uniek maakt, is dat het gemakkelijk aan het wiegje, ledikantje of de box kan worden bevestigd. Bovendien kun je er meer dan 5 hangertjes aan hangen door zelf extra gaatjes te boren. Het muziekdoosje heeft een aan- en uitknop en de losse muziekmobiel houder is gemaakt van zwart kunststof.

Wat ik persoonlijk het leukst vind aan deze muziekmobiel houder, is dat het gemakkelijk aan te passen is aan je eigen stijl. Je kunt verschillende hangertjes ophangen en het muziekje is rustgevend voor je baby. Het enige nadeel is dat het oogje van het muziekdoosje net te klein lijkt voor het haakje van de ronde boog waaraan deze hangt, maar het past precies als je het oogje van het doosje voorzichtig om het haakje duwt.

Kortom, de Muziekmobiel houder zwart inclusief muziekdoosje is een geweldige investering voor elke ouder die zijn baby graag wil vermaken met een muziekmobiel. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten, gemakkelijk aan te passen aan je eigen stijl en het muziekje is rustgevend voor je baby. Het enige nadeel is dat het oogje van het muziekdoosje wat krap lijkt, maar dat is gemakkelijk op te lossen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2. Baby Mobiel Houder - Mobiele wood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Extra hoog & flexibel - Dankzij de lange houten latten van beukenhout en de bevestiging aan de zijkant kan de mobiele ophanging gemakkelijk op de optimale hoogte aan het ledikant worden bevestigd. Stabiel & esthetisch - Het speciale ontwerp van de mobiele ophanging maakt het houten mobiele houderframe tot een blikvanger en de bevestiging houdt het bovendien stevig vast aan de paal of het frame. Eenvoudige montage zonder gereedschap - Met de bijgevoegde instructies is de montage van de mobiele babyhouder snel en eenvoudig en kan het mobiele frame flexibel aan een van de 3 gaten worden bevestigd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. Jollein Muziekhanger Teddy Bear brown

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Op zoek naar een schattige muziekhanger voor jouw kleintje? Dan is de Jollein Muziekhanger Teddy Bear brown echt iets voor jou! Dit lieve beertje zal het liedje "you are my sunshine" spelen als je aan het touwtje trekt. Niet alleen is dit rustgevend voor jouw baby, maar het is ook een leuke manier om jouw kleintje te vermaken.

Wat deze muziekhanger echt bijzonder maakt, is dat je het muziekje regelmatig vlak bij jouw zwangere buik kunt afspelen. Zo raakt jouw baby alvast vertrouwd met het geluid en zal het rustgevend werken als het net geboren is. Het is dan ook een perfect zwangerschapscadeau of kraamcadeautje.

De muziekhanger is verkrijgbaar in drie kleuren: Biscuit, Leaf Green en Naturel. Het materiaal is 100% Bouclé polyester en de binnenkant is gevuld met 100% polyester fibre fill. Dit zorgt ervoor dat de muziekhanger lekker zacht is en fijn aanvoelt voor jouw kleintje.

Met een gewicht van 488 gram en afmetingen van 14,4 x 12,4 x 15,6 cm is deze muziekhanger compact en makkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de box of het ledikantje. Het wordt geleverd zonder batterijen, maar dat is geen probleem omdat je die toch niet nodig hebt.

Als Boxmobile specialist kan ik je vertellen dat deze muziekhanger echt een aanwinst is voor jouw babykamer. De rustgevende muziek en het schattige design maken het een geweldige toevoeging aan de inrichting. Het enige nadeel is misschien dat de muziekhanger niet wasbaar is, dus je moet oppassen dat het niet te vies wordt. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor zoveel plezier!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Boxmobiel voor zakelijk gebruik: Baby Mobiel Sterren Stijlvol Boxmobiel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Baby Mobiel Sterren Stijlvol Boxmobiel

 • list plusDeze boxmobiel heeft een prachtig design dat perfect past bij de stijl van de babykamer.
 • list plusDe boxmobiel is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de baby.
 • list plusDeze boxmobiel biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is betaalbaar voor ouders.

Nadelen Baby Mobiel Sterren Stijlvol Boxmobiel

 • list plusDeze boxmobiel heeft geen muziekfunctie, wat voor sommige ouders een belangrijk aspect kan zijn.
 • list plusHet ontbreken van een verstelbare hoogte kan een nadeel zijn voor ouders met verschillende soorten wiegjes.
 • list plusHet ontbreken van een afstandsbediening kan voor sommige ouders een nadeel zijn als ze de mobiel op afstand willen bedienen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

Op zoek naar een stijlvolle babymobiel die je kleintje laat genieten? Dan is de Baby Mobiel Sterren Stijlvol Boxmobiel van Hippe Schommels echt iets voor jou! Deze unieke babymobiel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook ontspanning en plezier voor je kindje. Met rustgevende zachte tinten en een stijlvol design is deze babymobiel perfect te combineren met het interieur van elke babykamer.

Wat deze babymobiel zo bijzonder maakt, is het duurzame materiaal waaruit het is gemaakt. Het bestaat uit zacht materiaal en vilt, wat zorgt voor een veilige ervaring voor ouders en kind. Dit is niet alleen goed voor je baby, maar ook voor het milieu. Daarnaast is het cadeauwaardig, want het is een onvergetelijk babyshower cadeau waar elk kindje uren naar kan turen.

Met deze babymobiel boven het babybedje zal je kleintje snel ontspannen, dankzij de sterren en wolkjes die je kindje meevoeren naar dromenland. Het is een unieke eyecatcher die de babykamer zal transformeren. En hoewel de mobiel zorgvuldig gemonteerd wordt verzonden in een compacte doos, kan het zijn dat er door alle bewegingen in het verzendproces een verstrengeling van de touwen ontstaat. Maar dit is gemakkelijk op te lossen door de touwen rustig uit elkaar te halen.

Al met al is de Baby Mobiel Sterren Stijlvol Boxmobiel een slimme keuze voor ouders die op zoek zijn naar een mooie en duurzame babymobiel. Het biedt ontspanning en plezier voor je kleintje, terwijl het ook nog eens perfect past bij het interieur van je babykamer.

Mijn persoonlijke mening? Ik vind deze babymobiel echt geweldig! Het stijlvolle design en de rustgevende kleuren maken het een unieke eyecatcher in elke babykamer. De duurzame materialen zijn ook een groot pluspunt. Het enige nadeel is dat de touwen soms verstrengeld kunnen raken tijdens het verzendproces, maar dit is gemakkelijk op te lossen. Al met al raad ik deze babymobiel zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Beste Boxmobiel voor fotografie: Prénatal Muziekmobiel Dino Thema Baby dark pink

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.1

De Prénatal Muziekmobiel is een schattige en rustgevende aanvulling op elke babybox of ledikant. Het dino thema is niet alleen schattig, maar ook educatief voor je baby. De verschillende pluche dinosaurussen aan de mobiel stimuleren de zintuigen en de muziek zorgt voor een rustgevende sfeer. Dankzij de mooie zachte kleuren past de mobiel ook nog eens in elk interieur.

De afmetingen van de muziekmobiel zijn 31,9 x 9,9 x 34,6 cm en het gewicht is 697 g. De mobiel wordt geleverd met één batterij en is makkelijk te bevestigen aan de box of ledikant.

Wat deze boxmobiel echt uniek maakt, is de combinatie van educatief en rustgevend. De pluche dinosaurussen zorgen voor een leuke stimulatie van de zintuigen van je baby, terwijl de rustgevende muziek ervoor zorgt dat je baby makkelijker in slaap valt.

Als specialist in Boxmobile kan ik zeggen dat dit een goede toevoeging is aan de babykamer. De Prénatal Muziekmobiel is perfect voor ouders die op zoek zijn naar een schattige en educatieve mobiel die ook rustgevend is voor de baby.

Een klein nadeel is wel dat de mobiel maar één muziekje heeft. Als je baby daar niet van houdt, kan het misschien wat eentonig worden. Maar over het algemeen is dit een geweldige boxmobiel die ik zeker zou aanraden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Jollein Baby Mobiel Teddy Bear brown

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9

Deze baby mobiel met schattige teddy beertjes is ideaal voor jouw kleintje! Je kunt de mobiel aan de rand van de box bevestigen voor veel speelplezier of aan de rand van het ledikantje voor het slaapritueel. Je combineert deze babymobiel met de houten arm voor mobiel. Deze wordt niet standaard bijgeleverd, maar uiteraard wel verkrijgbaar bij Jollein.Je kleine baby heeft na enkele weken al iets meer momenten op een dag dat het wakker is en dan wil het natuurlijk graag vermaakt worden. Deze babymobiel met leuke teddy beertjes vermaakt je kindje zeker weten. Ook super leuk om als (kraam)cadeau te geven. Teddy Bear Thema Deze lieve teddy beertjes kun je vaker terug laten komen in de box of het bed. Zo zijn er allerlei items met de Teddy Bear print verkrijgbaar, of je combineert 'm leuk met het Teddy Bear speendoekje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Materiaal De figuurtjes zijn van 100% polyester teddy met vulling van 100% polyester fibre fill. De beertjes zijn 12 cm. Kleur Deze leuke babymobiel is verkrijgenbaar in 2 kleuren: Leaf Green/Naturel en Biscuit/Naturel. Welke is jouw favoriet?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Fay&May® Baby Mobiel Safari Boxmobiel safari dieren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fay&May® Baby Mobiel Safari Boxmobiel safari dieren

 • list plusDeze boxmobiel heeft een aanpasbaar design, waardoor het perfect past bij de stijl van de babykamer.
 • list plusDeze boxmobiel heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor ouders.
 • list plusDeze boxmobiel is lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.

Nadelen Fay&May® Baby Mobiel Safari Boxmobiel safari dieren

 • list plusHet kan duur zijn om alle benodigde accessoires apart aan te schaffen.
 • list plusDe afbeelding komt niet altijd overeen met het daadwerkelijke product, wat voor verwarring kan zorgen.
 • list plusSommige ouders vinden het jammer dat er geen muziek inbegrepen is bij de boxmobiel.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.4

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en duurzame babymobiel die de visuele ontwikkeling van jouw kindje stimuleert? Dan is de Fay&May® Baby Mobiel Safari Boxmobiel safari dieren dé slimste keuze! Deze safarimobiel is prachtig vormgegeven met zachte kleuren en de mooiste Afrikaanse dieren. Hierdoor neemt deze boxmobiel jouw kleintje mee op avontuur naar dromenland voor een rustgevende nacht.

Wat deze babymobiel zo bijzonder maakt is dat het gemaakt is van hypoallergeen materiaal en duurzaam geproduceerde stoffen. Hierdoor geniet je niet alleen van een stijlvolle mobiel, maar draag je ook bij aan een kleine ecologische voetafdruk. Daarnaast is de Fay&May® Baby Mobiel Safari Boxmobiel safari dieren perfect om de visuele ontwikkeling van je kindje te stimuleren. Door de bewegende Afrikaanse dieren te volgen met de oogjes wordt de visuele ontwikkeling gestimuleerd.

Deze boxmobiel is niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook voor papa en mama. Door het stijlvolle en rustgevende design past deze mobiel perfect in elke babykamer. Daarnaast is deze mobiel ook een perfect cadeau voor aanstaande mama's.

Wat mij persoonlijk aanspreekt aan deze mobiel is het duurzame materiaal, het stijlvolle design en het feit dat het de visuele ontwikkeling van mijn kindje stimuleert. Het enige nadeel is dat het geen batterijen bevat en dus handmatig bewogen moet worden.

Al met al is de Fay&May® Baby Mobiel Safari Boxmobiel safari dieren een slimme keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame babymobiel die de visuele ontwikkeling van hun kindje stimuleert.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

8. Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Iedere baby ligt de eerste paar maanden lekker in een ledikantje/ babybox/ wieg. Het grootste gedeelte van de tijd liggen ze te slapen, maar als ze wakker zijn wil je natuurlijk niet als ouder dat jouw kleine wonder naar het plafond ligt te staren. Femur biedt talloze super leuke babymobielen aan die het zicht van jouw baby verrijken. Daarnaast zijn de mooie speeltjes van deze babymobiel ook nog eens leuk om naar te grijpen of mee te spelen. Leuk om te kopen, maar ook leuk om te krijgen of als kraamcadeau te geven voor een babyshower. Blije wolkjes design Vrolijke handgemaakte wolkjes vormgegeven uit duurzaam katoen, vastgehouden door stevig touw dat goed verbonden is aan een handgemaakte houten ring. Daarnaast hangen er ook nog leuke balletjes, belletjes en houten sterretjes aan om het design helemaal compleet te maken. Gemakkelijk vast te maken aan een Femur mechanische, verstelbare babymobiel arm. Slapende beertje design Een schattig beertje dat op de maan ligt te slapen omgeven door wolkjes en sterretjes dat allemaal handgemaakt vormgegeven is uit duurzaam vilt. Uiteraard verbonden met stevig touw dat weer goed vastzit aan de handgemaakte houten ring. Gemakkelijk vast te maken aan een Femur mechanische, verstelbare babymobiel arm. Regenboog design Een mooie regenboog omgeven door wolkjes en sterretjes dat gemaakt is met de hand uit duurzaam vilt. Daarnaast hangen er nog leuke houten decoraties naast om het geheel een sprankelende touch te geven. Uiteraard verbonden met stevig touw dat weer goed vastzit aan de handgemaakte houten ring. Gemakkelijk vast te maken aan een Femur mechanische, verstelbare babymobiel arm. Hemels design Een mooie hand-gehaakte ster omgeven met houten sterretjes, planeten en wolkjes. De kleine hand-gehaakte balletjes volmaken dit leuke design. Uiteraard verbonden met stevig touw dat weer goed vastzit aan de handgemaakte houten ring. Gemakkelijk vast te maken aan een Femur mechanische, verstelbare babymobiel arm. 360° verstelbare mechanisme apart verkrijgbaar Iedere babymobiel heeft natuurlijk een sterk, betrouwbaar en functioneel mechanisme nodig om efficiënt te kunnen gebruiken. Vandaar dat Femur is gekomen met een luxe 360° verstelbare baby mobiel houder. Dit mechanisme is apart verkrijgbaar en uitermate geschikt voor de aangeboden babymobiel designs.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. Muziekmobiel / boxmobiel houder zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Heb je altijd al zelf een muziekmobiel willen maken? Bestel dan nu deze losse muziekmobiel standaard van Kiekepiep en laat je creativiteit de vrije loop! De houder is gemaakt van mooi diepzwart kunststof en is aan het wiegje, het ledikantje of de box vast te maken. Hoe mooi bij jouw zwarte box! Maar ook bij een witte box is deze zwarte mobielhouder een ware eyecatcher. Er kunnen standaard 5 hangertjes aan gehangen worden. Wil je er meer hangertjes aan hangen? Dan kun je er zelf eenvoudig extra gaatjes in boren. Het opwindbare muziekdoosje met aan- en uitschuifknopje laat de mobiel ronddraaien en speelt een rustig muziekje af (het bekende wiegenlied 'Brahms Lullaby'). Let op: het haakje aan de onderkant van het muziekdoosje waaraan je het kruis kan hangen lijkt scheef te zitten maar dit hoort zo. De hoogte van de losse muziekmobiel houder is in totaal 66,5 cm. Kiekepiep® wil een merk blijven waarvan je het dat lekkere gevoel krijgt als je net een nieuw merk hebt ontdekt. Een merk dat net iets anders is dan alle andere merken en eigenlijk alleen voor jezelf wil houden. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Kijk dan ook eens naar onze andere baby accessoires op Bol.com.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs

10. Beste Boxmobiel voor outdoor activiteiten: Prénatal Muziekmobiel Snuffel Thema Baby ivoor wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.4

Met de Prénatal Muziekmobiel in het Snuffel Thema haal je een vrolijke en rustgevende accessoire in huis voor je baby. De muziekmobiel kan gemakkelijk aan de box of ledikant bevestigd worden en speelt het melodietje 'You are my sunshine'. Het ontwerp van de muziekmobiel is mooi en sfeervol en past perfect in de kinderkamer. Met het Snuffel de Teckel thema en de vier verschillende teckels én hun hondenhuisje zal je baby spelenderwijs de wereld om zich heen ontdekken.

Wat deze muziekmobiel uniek maakt, is dat het speciaal ontworpen is om rustgevend te zijn voor je baby en tegelijkertijd te helpen bij de ontwikkeling. De muziek en de bewegende teckels zullen je baby stimuleren om te kijken en te luisteren, en hierdoor zal het visuele en auditieve waarnemingsvermogen van je baby verbeteren. Bovendien, met een gewicht van slechts 660 gram en inclusief verpakking afmetingen van 34,5 x 11,4 x 31,5 cm, is de muziekmobiel gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Een ander groot voordeel van de Prénatal Muziekmobiel is dat het een rustgevende werking heeft op je baby. Het melodietje en de bewegende teckels zullen je baby kalmeren en helpen bij het in slaap vallen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat sommige baby's niet direct rustig worden van deze muziekmobiel. Het kan dus even duren voordat je baby eraan gewend is.

Al met al is de Prénatal Muziekmobiel in het Snuffel Thema een mooie en praktische accessoire voor in de babykamer. Het is gemakkelijk te bevestigen en biedt veel plezier en ontspanning voor je baby. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor baby's die snel overprikkeld raken door geluiden en bewegende voorwerpen.

Persoonlijk vind ik de Prénatal Muziekmobiel een geweldige aanvulling op de babykamer. Het ontwerp is vrolijk en de bewegende teckels zijn heel schattig. Het enige minpuntje is dat het soms even kan duren voordat je baby eraan gewend is. Maar zodra je baby er eenmaal van geniet, is het zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van boxmobielen. Er zijn immers 646 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!