Bestenu

Wat is de beste bedhekje van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede bedhekje is een lastige opgave. Wat is de beste bedhekje van 2023? Na het testen van 286 bedhekjes kwam de Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje grijs als beste uit onze bedhekje-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de bedhekjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 bedhekjes-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame bedhekje-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste bedhekjes

1Score: 9.7
Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje grijs
Beste Bedhekje voor reizen
Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Safety 1st Bedhekje - Extra grijs
Beste Bedhekje voor ouderen
Safety 1st Bedhekje - Extra grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand wit | cream | creme
Beste Bedhekje voor kinderen
Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand wit | cream | creme
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Goliving bedhekje Bedhek Bedrail grijs
Goliving bedhekje Bedhek Bedrail grijs
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Opblaasbare Bedrand met Flap 120CM wit
Opblaasbare Bedrand met Flap 120CM wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Deryan Demby Bedhekje 140 cm grijs
Beste Bedhekje voor co-sleeping
Deryan Demby Bedhekje 140 cm grijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Baninni Bedhek 120 cm BN164 grijs
Baninni Bedhek 120 cm BN164 grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Lionelo Eva Bedhekje tot 27kg grey
Lionelo Eva Bedhekje tot 27kg grey
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Deryan Demby Bedhekje 140 cm crème
Deryan Demby Bedhekje 140 cm crème
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Safety 1st Bedhekje - Standaard grijs
Safety 1st Bedhekje - Standaard grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bedhekje Koopgids

Als je op zoek bent naar een goede nachtrust zonder zorgen over de veiligheid van je kind, dan is het kopen van het beste bedhekje een absolute must. Met het beste bedhekje slaapt je kind veilig en comfortabel, terwijl jij gerust bent in de wetenschap dat hij of zij niet uit bed kan vallen.

Hoe werkt een bedhekje?

Een bedhekje is een eenvoudig, maar zeer effectief apparaat dat je gebruikt om te voorkomen dat je kind uit bed valt. Meestal bestaat het bedhekje uit een metalen of kunststof frame dat je aan de zijkant van het bed bevestigt en dat omhoog en omlaag te klappen is.

Het bedhekje plaats je langs de rand van het bed waar je kind slaapt. Het verhoogt de zijkant van het bed en te voorkomt dat het kind eruit valt. Dit is vooral handig voor kinderen die beweeglijk zijn in hun slaap.

De meeste bedhekjes zijn ontworpen om eenvoudig te installeren en te verwijderen. Meestal klap je ze ook makkelijk op wanneer je ze niet gebruikt.  

Er zijn ook verschillende soorten bedhekjes beschikbaar met verschillende functies zoals ingebouwde verlichting of extra opvulling voor comfort.

Een bedhekje is een eenvoudige en effectieve manier om de veiligheid van kinderen te waarborgen en een goede nachtrust te garanderen.

Aankoopcriteria

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten bij het kopen van een bedhekje voor je baby of kind. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

 • Maat: meet de lengte van het bed voordat je een bedhekje koopt, om ervoor te zorgen dat het bedhekje goed past en de volledige lengte van het bed bedekt.
 • Montage: zorg ervoor dat het bedhekje eenvoudig te monteren is en goed past bij het type bed dat je hebt. Sommige bedhekjes bevestig je met riemen, terwijl je andere met schroeven bevestigt.
 • Veiligheid: controleer of het bedhekje voldoet aan de veiligheidsnormen en of het geschikt is voor de leeftijd van je kind. Zorg ervoor dat het bedhekje stevig genoeg is om het gewicht van je kind te dragen en dat er geen scherpe randen of losse onderdelen zijn die mogelijk een gevaar vormen.
 • Materiaal: bedenk welk materiaal je voorkeur heeft, of het nu metaal of kunststof is. Sommige bedhekjes beschikken extra functies zoals ingebouwde verlichting of extra opvulling voor comfort.
 • Duurzaamheid: bedenk hoe lang je het bedhekje wenst te gebruiken. Sommige bedhekjes zijn ontworpen om mee te groeien met je kind, terwijl andere alleen geschikt zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie.

Door op deze factoren te letten, kies je een bedhekje dat veilig, duurzaam en geschikt is voor je kind.

Hoelang gebruik je een bedhekje?

De duur van het gebruik van een bedhekje hangt af van de ontwikkeling en het gedrag van je kind, en is ook afhankelijk van persoonlijke voorkeur en omstandigheden.

Over het algemeen is het aanbevolen om een bedhekje te gebruiken tot je kind ongeveer vijf jaar oud is, omdat de meeste kinderen tegen die tijd voldoende coördinatie en stabiliteit hebben om veilig in een gewoon bed te slapen zonder bedhekje.

Dat gezegd hebbende, zijn er geen harde en snelle regels over wanneer je behoort te stoppen met het gebruik van een bedhekje, en sommige ouders kiezen ervoor om het langer te gebruiken, afhankelijk van de behoeften en het gedrag van hun kind. 

Het is belangrijk om de ontwikkeling van je kind in de gaten te houden en je eigen oordeel te gebruiken bij het bepalen wanneer het juiste moment is om te stoppen met het gebruik van het bedhekje.

Het is ook belangrijk om te onthouden datelk kind uniek is, en dat sommige kinderen mogelijk langer gebruik dienen te maken van een bedhekje vanwege medische of ontwikkelingsbehoeften. 

Waarom vallen kinderen uit bed?

Kinderen vallen om verschillende redenen uit bed. Het is normaal dat jonge kinderen zich in hun slaapveel bewegen en van positie veranderen. Dit leidt er al snel toe dat ze uit bed rollen als er geen sprake is van een bedhekje. Daarnaast kan het zijn dat het kind nog niet over de coördinatie beschikt om in bed te blijven.

Sommige kinderen hebben ook medische aandoeningen die van invloed zijn op hun slaap, waardoor ze meer kans hebben om uit bed te vallen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij kinderen met epilepsie of kinderen die medicijnen gebruiken die slaperigheid veroorzaken.

Het is belangrijk om te onthouden dat kinderen zich in een groeifase bevinden en dat hun fysieke en mentale ontwikkeling in deze fase snel verandert. Daarom kan het gebeuren dat ze 's nachts uit bed vallen, zelfs als ze dat eerder nog niet deden.

Gelukkig voorkomt een bedhekje in de meeste gevallen dat een kind uit bed valt.

hero illustration

Hoe testen we bedhekjes?

Om de beste bedhekje te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze bedhekje-test hebben we 286 bedhekjes geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze bedhekje-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze bedhekje-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen bedhekje-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste bedhekje in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 286 bedhekjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste bedhekjes in een oogopslag

1. Beste Bedhekje voor reizen: Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje grijs

 • list plusHet bedhekje is flexibel omdat het makkelijk op te vouwen en te verplaatsen is.
 • list plusHet bedhekje is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het een lange levensduur heeft.
 • list plusHet bedhekje is comfortabel voor kinderen, waardoor ze zich veilig voelen in hun bed.

Nadelen Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje grijs

 • list plusHet bedhekje is niet geschikt voor bedden met een hoge rand.
 • list plusHet bedhekje is onhandig in gebruik, waardoor het moeilijk te bedienen is.
 • list plusHet bedhekje heeft een lelijk design, waardoor het niet aantrekkelijk is.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.4

Op zoek naar een handig en veilig bedhekje voor onderweg? Zoek niet verder! De Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje grijs is speciaal ontworpen voor reizen en opslag thuis. Dit bedhekje is niet alleen compact en gemakkelijk te vervoeren, maar ook veilig en stevig. Het metalen frame en netinterieur bieden de nodige ondersteuning en bescherming voor je kleintje. Het past op standaard bedden en lattenbodems met een lengte van meer dan 156cm en een dikte van 10 tot 24cm.

Wat dit bedhekje echt bijzonder maakt, is het feit dat het opvouwbaar is en een opgevouwen lengte heeft van 71 cm. Dit maakt het heel gemakkelijk om in te pakken en mee te nemen op elke reis. De kunststof materialen maken het lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te dragen is.

Het bedhekje heeft een afmeting van 101cm x 42cm. Dit is groot genoeg om je kind te beschermen en klein genoeg om op te bergen. Het weegt 3160 g en is dus niet te zwaar om mee te nemen.

Het grootste voordeel van dit bedhekje is het feit dat het overal mee naartoe kan worden genomen. Of je nu op reis gaat of thuis blijft, het biedt de nodige ondersteuning en bescherming voor je kind. Een klein nadeel is dat het alleen geschikt is voor standaard bedden en lattenbodems.

Al met al is de Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje grijs een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en gemakkelijk te vervoeren optie voor onderweg en thuis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Bedhekje voor ouderen: Safety 1st Bedhekje - Extra grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Safety 1st Bedhekje - Extra grijs

 • list plusDeze bedhekje biedt veiligheid door de degelijke constructie.
 • list plusHet hekje is eenvoudig te monteren en past voor een bed van 2 meter.
 • list plusHet bedhekje is comfortabel, waardoor het een goede optie is voor kinderen.

Nadelen Safety 1st Bedhekje - Extra grijs

 • list plusHet bedhekje is niet inklapbaar, wat minder flexibiliteit biedt.
 • list plusDe stalen randen zouden dikker bekleed kunnen zijn voor extra comfort.
 • list plusHet bedhekje is niet aanpasbaar, waardoor het niet aangepast kan worden aan verschillende maten bedden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9

Het Safety 1st Bedhekje - Extra grijs is de perfecte oplossing voor ouders die hun kind willen helpen de overstap te maken van een wieg naar een bed. Dit bedhekje is niet alleen zeer veilig en eenvoudig in gebruik, maar het vergrendelt ook automatisch wanneer het rechtop staat. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat het bedhekje per ongeluk open gaat terwijl je kind slaapt.

Een ander groot voordeel van dit bedhekje is het brede frame onder de matras, waardoor het zeer stabiel is. Het is ook compatibel met matrassen van verschillende diktes en lengtes, waardoor het geschikt is voor zowel kinder- als volwassen bedden.

Bovendien is het Safety 1st Bedhekje - Extra grijs een van de langste bedhekjes op de markt met een lengte van 150 cm. Dit zorgt ervoor dat je kind veilig en beschermd is gedurende de hele nacht.

Het enige nadeel van dit bedhekje is dat het vrij licht van gewicht is, waardoor het mogelijk niet zo stevig aanvoelt als sommige andere bedhekjes op de markt. Echter, dit is slechts een klein nadeel en mag de veiligheid en functionaliteit van dit bedhekje niet overschaduwen.

Overall, Safety 1st Bedhekje - Extra grijs is een fantastische keuze voor ouders die hun kind willen helpen de overstap te maken naar een bed. Het is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik, en biedt de nodige bescherming voor een goede nachtrust.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Bedhekje voor kinderen: Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand wit | cream | creme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand wit | cream | creme

 • list plusHet bedhekje is praktisch in gebruik en biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet bedhekje is comfortabel voor kinderen.
 • list plusHet bedhekje is veilig en biedt een goede bescherming.

Nadelen Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand wit | cream | creme

 • list plusHet oprollen en in een zakje stoppen van het bedhekje is moeizaam.
 • list plusEr bestaat angst dat het bedhekje eruit kan vallen.
 • list plusHet bedhekje heeft een slechte geur.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele oplossing om je kind 's nachts in bed te beschermen tegen vallen? Dan is de Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand wit | cream | creme een geweldige optie. Dit product biedt niet alleen een effectieve valbeveiliging, maar zorgt ook voor een diepere en aangenamere slaap voor je kind. Het "passieve veiligheidsprincipe" en de zachte tak voorkomen onnodige slagen en het storende gevoel om ingesloten te zijn.

Wat deze Bedside guard anders maakt dan andere producten is het design. Het is geschikt voor alle soorten eenpersoons- en tweepersoonsbedden, ongeacht de grootte en dikte van de matrassen. Het antislipsysteem voorkomt krassen en belemmert het op- en afstappen van het kinderbed niet. Het is ook comfortabel voor ouders als ze met hun kinderen in bed spelen of hen sprookjes vertellen.

De installatie is zeer eenvoudig en snel. De bedrand is uitgerust met een waterdichte hoes om kleine ongelukken te voorkomen. De hoes is afneembaar en wasbaar, wat het onderhoud heel gemakkelijk maakt. Het product heeft een breedte van 130 cm en weegt 639 g.

Als specialist in Bedside guard kan ik je vertellen dat de Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand wit | cream | creme een geweldige keuze is voor ouders die op zoek zijn naar veiligheid en comfort voor hun kinderen. De voordelen zijn duidelijk: het biedt een goede valbeveiliging, het is comfortabel en gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is de beperkte kleurkeuze, maar dat is een kleinigheid. Al met al is dit product een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaande Bedside guard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Goliving bedhekje Bedhek Bedrail grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Goliving bedhekje Bedhek Bedrail grijs

 • list plusDe stevigheid en duurzaamheid van het bedhekje zijn voordelen.
 • list plusHet bedhekje is ruimtebesparend, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusHet bedhekje is veilig en stevigheid biedt.

Nadelen Goliving bedhekje Bedhek Bedrail grijs

 • list plusHet monteren van het bedhekje kan lastig zijn.
 • list plusHet bedhekje is duur.
 • list plusHet bedhekje is niet geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen, wat een nadeel is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij ook zo bang dat je kindje uit bed valt tijdens het woelen en draaien? Dan is het Goliving bedhekje echt een uitkomst! Dit bedhekje heeft namelijk een uniek StandSafe-blokkade en SecureBelt-riemen, waardoor je kindje veilig en geborgen in bed kan slapen. De duurzame constructie is gemaakt van licht aluminium en kan tot wel 27 kg druk aan. En het beste van alles? Dit bedhekje is 180 graden opvouwbaar en neemt daardoor weinig ruimte in beslag.

Wat dit bedhekje echt onderscheidt van andere bedhekjes is het vergrendelingssysteem tegen onbedoeld uitklappen. Dit garandeert dat de barrière niet automatisch inklapt wanneer je kind erop drukt en daarmee het risico op vallen elimineert. Bovendien is de SecureBelt-riemen een extra veiligheidsmaatregel die de reling borgt en een tegengewicht geeft aan het kind dat er tegenaan drukt.

Dit bedhekje is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor op reis. Het vervangt namelijk de dure reiswiegjes en je hoeft geen extra kosten te maken voor een kleiner tussenbed. En het luchtige gaas dat is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal zorgt voor voldoende luchtcirculatie en stelt je in staat om je slapende baby te zien.

Kortom, het Goliving bedhekje is een must-have voor ouders die hun kinderen willen beschermen tegen het risico op vallen. Het is eenvoudig te installeren en neemt weinig ruimte in beslag. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het alleen beschikbaar is in de kleur grijs. Maar dat is slechts een klein detail vergeleken met de vele voordelen die dit bedhekje biedt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Opblaasbare Bedrand met Flap 120CM wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Opblaasbare Bedrand met Flap 120CM wit

 • list plusHet opblazen en sluiten van het bedrand is makkelijk.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van het bedrand is goed.
 • list plusHet bedrand heeft een voordelige prijs.

Nadelen Opblaasbare Bedrand met Flap 120CM wit

 • list plusHet bedrand kan zweterig aanvoelen.
 • list plusHet bedrand kan soms verschuiven.
 • list plusMensen met beperkte mobiliteit kunnen moeilijkheden ondervinden bij het gebruik van het bedrand..

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een veilige oplossing voor het laten slapen van jouw kind? Dan is de opblaasbare bedrand met flap van Thuiser wellicht iets voor jou. Met deze bedrand hoef je je geen zorgen meer te maken dat jouw kind uit bed valt of zich stoot tegen harde muren of randen. Het is niet alleen veilig, maar ook zeer praktisch. Door het compacte formaat en het lichte gewicht is de bedrand makkelijk te installeren en mee te nemen.

Wat deze bedrand zo uniek maakt, is het nieuwste design. Met de toevoeging van de flap kan jouw kind op de bedrand liggen zonder dat het verschuift. Het materiaal is bovendien verstevigd met een dubbele laag, waardoor het extra stevig is. In vergelijking met inzetbare bedhekken is deze bedrand ook nog eens goedkoper en past het op elk bed.

De bedrand is niet alleen handig voor thuis, maar ook voor op vakantie of wanneer je gaat logeren. Je kunt het simpelweg op de rand van het matras onder het hoeslaken plaatsen en het blijft recht liggen door middel van de flap waar jouw kind op ligt.

Uit eigen onderzoek blijkt dat de bedrand van Thuiser een goede keuze is voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kind tijdens het slapen. Het is een compact, praktisch en veilig alternatief voor inzetbare bedhekken. Het enige nadeel is dat het materiaal niet altijd even zacht aanvoelt. Maar de voordelen wegen hier ruimschoots tegenop.

Kortom, de opblaasbare bedrand met flap van Thuiser is een slimme en veilige oplossing voor ouders die hun kind graag veilig willen laten slapen zonder gedoe.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Bedhekje voor co-sleeping: Deryan Demby Bedhekje 140 cm grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Deryan Demby Bedhekje 140 cm grijs

 • list plusMet dit bedhekje kunnen kinderen veilig en gemakkelijk slapen.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van dit bedhekje is voordelig.
 • list plusHet bedhekje is eenvoudig te bedienen.

Nadelen Deryan Demby Bedhekje 140 cm grijs

 • list plusHet bedhekje kan wegglijden als het niet goed bevestigd is.
 • list plusHet is lastig om het bedhekje op te rollen en in een zakje te stoppen.
 • list plusSommige gebruikers zijn angstig dat het bedhekje eruit kan vallen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Als ouder is er niets belangrijker dan de veiligheid van je kindje, vooral tijdens het slapen. Het Deryan Demby Bedhekje 140 cm grijs is het perfecte hulpmiddel om de overstap tussen wieg en bed zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het bedhekje is ontworpen met het oog op ontspanning en een goede nachtrust, en dat merk je meteen. Het moderne, grijze design past bij vrijwel elk bed en draagt bij aan een rustgevende slaapomgeving.

Het bedhekje is niet alleen makkelijk te installeren, maar ook compatibel met nagenoeg alle bedden. Het breed ontwerp van 140 cm zorgt ervoor dat je kindje helemaal beschermd is en niet uit bed kan vallen. De hoogte van 50 cm biedt extra bescherming en zorgt ervoor dat je kindje veilig en comfortabel kan slapen. Bovendien wordt het bedhekje geleverd met een handige draagtas, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen op vakantie of bij het logeren.

Het bedhekje is geschikt voor kindjes van 18 tot 60 maanden en kan alleen worden gebruikt onder toezicht van een volwassene. Het bovenstuk van de stof kan worden verwijderd en is geschikt voor handwas. Het frame kan worden afgenomen met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel.

Wat dit bedhekje echt onderscheidt van andere producten is de hoge kwaliteit van het materiaal en de afwerking. Het bedhekje is stevig en duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Bovendien zorgt het moderne design voor een stijlvolle toevoeging aan de slaapkamer.

Al met al is het Deryan Demby Bedhekje 140 cm grijs een uitstekend hulpmiddel voor ouders die de veiligheid van hun kindje hoog in het vaandel hebben staan. Het bedhekje biedt bescherming, comfort en gemak, en is daarmee een aanrader voor elke ouder.

Persoonlijk vind ik het Deryan Demby Bedhekje 140 cm grijs een fantastisch product. Het is gemakkelijk te installeren en past op vrijwel elk bed. Bovendien is het bedhekje stevig en duurzaam, waardoor het lang meegaat. Het enige nadeel is dat het bedhekje niet verstelbaar is, maar dat is slechts een klein minpuntje. Overall ben ik zeer tevreden over dit product en zou ik het aan iedereen aanraden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 maart in huis

Bekijk prijs

7. Baninni Bedhek 120 cm BN164 grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Baninni Bedhek 120 cm BN164 grijs

 • list plusEen voordeel van dit bedhekje is dat het duurzaam en eenvoudig te monteren is.
 • list plusHet bedhekje is lichtgewicht en comfortabel voor kinderen.
 • list plusHet bedhekje heeft een fraai design.

Nadelen Baninni Bedhek 120 cm BN164 grijs

 • list plusEen nadeel is dat het bedhekje onhandig in gebruik is.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is niet optimaal.
 • list plusHet bedhekje is niet duurzaam.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.8

De overgang van een ledikant naar een groot bed kan voor kinderen best eng zijn. Dit bedhek van Baninni biedt optimale veiligheid en voorkomt dat je kleintje in zijn slaap uit bed rolt. Het bedhek is 120 cm breed en past op elk bed. Het automatische lock systeem zorgt voor extra veiligheid wanneer het bedhek omhoog staat. Dit bedhek is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud.

Het bedhek is gemaakt van stevig kunststof en heeft een grijze kleur. Het is 40 cm hoog en kan makkelijk omlaag geklapt worden, zodat je kindje makkelijk in en uit bed kan kruipen. Het gewicht van 2 kg maakt het bedhek makkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer het niet in gebruik is.

Wat dit bedhek van Baninni onderscheidt van andere bedhekken is de optimale veiligheid die het biedt en het automatische lock systeem. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kindje uit bed valt en kun je gerust slapen.

De beste gebruikssituatie voor dit bedhek is wanneer je kindje de overstap maakt van een ledikant naar een groot bed. Het bedhek is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud en kan gebruikt worden tot ze oud genoeg zijn om zonder bedhek te slapen.

De voordelen van dit bedhek zijn de optimale veiligheid, het automatische lock systeem en de makkelijke montage en demontage. Een potentieel nadeel is dat het bedhek maar 40 cm hoog is, wat voor oudere kinderen misschien niet hoog genoeg is.

Al met al is dit bedhek van Baninni een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige oplossing voor hun kindje's slaap. Het biedt optimale veiligheid en is makkelijk in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Lionelo Eva Bedhekje tot 27kg grey

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

LIONELO Eva StandSafe-blokkade SecureBelt-riemen Duurzame constructie 180 graden opvouwbaar Envoudige installatie Talrijke certifcaten Standsafe-blokkade Vergrendelingssysteem tegen onbedoeld uitklappen. Het garandeert dat de barrière niet automatisch inklapt wanneer het kind erop drukt. De barrière elimineert het risico op vallen volledig. Ouders kunnen gerust zijn, want Lionelo Eva biedt bescherming voor hun kinderen. Dankzij de mogelijkheid om de reling 180 graden op te vouwen, hoef je hem niet elke keer uit elkaar te halen - gewoon opvouwen en klaar. SecureBelt-riemen Ze borgen bovendien de reling, waardoor een tegengewicht wordt gegeven aan het kind dat tegen de reling drukt. Het systeem is alleen beschikbaar met onze reling. Duurzame constructie Het frame is gemaakt van licht maar zeer duurzaam aluminium. Het vervormt niet tijdens gebruik en is bestand tegen een druk van 27 kg. Een must have voor op reis De barrière kan uw kind in uw eigen huis beveiligen, maar kan ook dure reiswiegjes vervangen als we op reis zijn. In plaats van een klein bed U kunt direct een groter bed voor uw kind kopen zonder extra kosten voor een kleiner tussenbed. Plaats besparing De barrière past met succes onder het bed, in de kledingkast of in een andere vrije ruimte. Luchtig gaas Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, het is ademend. Het zorgt voor voldoende luchtcirculatie en stelt u in staat om de slapende baby te zien. 180 graden opvouwen Dankzij de mogelijkheid om de reling 180 graden op te vouwen, hoef je hem niet elke keer uit elkaar te halen - gewoon opvouwen en klaar. Eenvoudige installatie De montage bestaat uit het schuiven van de armen van de reling tussen het bed en de matras. De reling kan worden bevestigd aan de meegeleverde schroeven en handgrepen. De hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van EVA wordt bevestigd door het toegekende SGS-certificaat. De slagboom voldoet aan de normrichtlijn BS7972. Het product wordt gedekt door een garantie van 5 jaar. Daarnaast heeft ons bedrijf het KidZone keurmerk gekregen, wat een erkenning is van het merk voor de hoge kwaliteit en het niveau van productveiligheid. Specificaties Merk: Lionelo Model: Eva Afmeting: 150 x 35 x 42 cm Leeftijdsgroep van 18 maanden tot 5 jaar Gewicht: 2,9 kg Hefvermogen: 27 kg Materiaal Frame: metaal Stof: 100% Polyester Certificaten SGS EN 71-3

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Deryan Demby Bedhekje 140 cm crème

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.8

Het Deryan Demby Bedhekje is het perfecte hulpmiddel voor de overstap van een wieg naar een groter bed voor je kindje. Het bedhekje is ontworpen met ontspanning en een goede nachtrust in het achterhoofd. Het brede ontwerp van 140 cm beschermt je kindje volledig en de hoogte van 50 cm zorgt ervoor dat je kindje niet uit bed valt, zelfs niet met een andere slaaphouding. Het moderne design en de rustgevende kleur dragen bij aan een goede nachtrust.

Wat dit bedhekje bijzonder maakt is dat het compatibel is met nagenoeg alle bedden en ook nog eens makkelijk te installeren is. Het bedhekje wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je het makkelijk mee kunt nemen op vakantie of bij een logeerpartijtje.

Het bedhekje is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot en met 60 maanden (5 jaar oud). Het is belangrijk om te beseffen dat het bedhekje alleen onder toezicht van een volwassene gebruikt mag worden. Het bovenstuk van de stof kan worden verwijderd en is geschikt voor handwas. Het frame kan worden afgenomen met een zachte doek.

Met een gewicht van 2 kg en een breedte van 140 cm is dit bedhekje perfect voor thuisgebruik en om mee te nemen op vakantie. Het bedhekje is gemaakt van stevig metaal en mesh materiaal en is verkrijgbaar in een crèmekleur.

Over het algemeen is het Deryan Demby Bedhekje een geweldig product dat je kindje beschermt tegen het uit bed vallen. Het is compatibel met nagenoeg alle bedden, makkelijk te installeren en draagbaar. Je kindje zal slapen als een roosje!

Het enige nadeel is dat het bedhekje niet verstelbaar is, dus het is belangrijk om de exacte matrasmaat te kennen voordat je het bedhekje aanschaft. Echter, dit is een klein nadeel in vergelijking met de vele voordelen die dit bedhekje biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 maart in huis

Bekijk prijs

10. Safety 1st Bedhekje - Standaard grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.7

De bedrail helpt kinderen om te wisselen tussen een wieg en een bed en vergrendelt automatisch wanneer ze rechtop staan, waardoor het veilig en eenvoudig te gebruiken is. Safety 1st Bedhek 90 cm is de voordeligste oplossing om kinderen te helpen de overstap te maken tussen een wieg en een bed. De beugel vergrendelt automatisch wanneer hij rechtop staat, waardoor hij zeer veilig en eenvoudig in gebruik is. Automatische vergrendeling in rechtopstaande positie voor veilig dagelijks gebruik Verkrijgbaar voor kinder- of volwassenbed. Zeer stabiel dankzij breed frame onder de matras Compatibel met matras: - lengte > 140 cm - dikte van 9 tot 26 cm Afmetingen: 90 cm x 41 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bedhekjes. Er zijn immers 286 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!