Wat is de beste Bedhekje van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Bedhekje is een lastige opdracht. Wat is de beste Bedhekje van 2024? Na het analyseren van 1666 Bedhekjes kwam de Goliving bedhekje Bedhek Bedrail als beste uit onze Bedhekje-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Bedhekjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Bedhekjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Bedhekje-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Bedhekjes

1Score: 9.7
Goliving bedhekje Bedhek Bedrail
Goliving bedhekje Bedhek Bedrail
Goliving
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand
Beste nachtkastje
Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand
Deryan
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Safety 1st Bedhekje - Extra
Safety 1st Bedhekje - Extra
Safety 1st
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Bedhekje 180cm kinderbedhek voor kinderen
Bedhekje 180cm kinderbedhek voor kinderen
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje
Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje
Safety 1st
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Thuiser Opblaasbare Bedrand met Flap
Thuiser Opblaasbare Bedrand met Flap
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Blue Premium Opblaasbare bedrand
Blue Premium Opblaasbare bedrand
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Baninni Bedhek 120 cm BN164
Baninni Bedhek 120 cm BN164
Baninni
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Lionelo Lora Bedhekje XL Opvouwbaar
Lionelo Lora Bedhekje XL Opvouwbaar
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Moby System Bedhekje 145 cm
Moby System Bedhekje 145 cm
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bedhekje Koopgids

Als je op zoek bent naar een goede nachtrust zonder zorgen over de veiligheid van je kind, dan is het kopen van het beste bedhekje een absolute must. Met het beste bedhekje slaapt je kind veilig en comfortabel, terwijl jij gerust bent in de wetenschap dat hij of zij niet uit bed kan vallen.

Hoe werkt een bedhekje?

Een bedhekje is een eenvoudig, maar zeer effectief apparaat dat je gebruikt om te voorkomen dat je kind uit bed valt. Meestal bestaat het bedhekje uit een metalen of kunststof frame dat je aan de zijkant van het bed bevestigt en dat omhoog en omlaag te klappen is.

Het bedhekje plaats je langs de rand van het bed waar je kind slaapt. Het verhoogt de zijkant van het bed en te voorkomt dat het kind eruit valt. Dit is vooral handig voor kinderen die beweeglijk zijn in hun slaap.

De meeste bedhekjes zijn ontworpen om eenvoudig te installeren en te verwijderen. Meestal klap je ze ook makkelijk op wanneer je ze niet gebruikt.  

Er zijn ook verschillende soorten bedhekjes beschikbaar met verschillende functies zoals ingebouwde verlichting of extra opvulling voor comfort.

Een bedhekje is een eenvoudige en effectieve manier om de veiligheid van kinderen te waarborgen en een goede nachtrust te garanderen.

Aankoopcriteria

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten bij het kopen van een bedhekje voor je baby of kind. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

 • Maat: meet de lengte van het bed voordat je een bedhekje koopt, om ervoor te zorgen dat het bedhekje goed past en de volledige lengte van het bed bedekt.
 • Montage: zorg ervoor dat het bedhekje eenvoudig te monteren is en goed past bij het type bed dat je hebt. Sommige bedhekjes bevestig je met riemen, terwijl je andere met schroeven bevestigt.
 • Veiligheid: controleer of het bedhekje voldoet aan de veiligheidsnormen en of het geschikt is voor de leeftijd van je kind. Zorg ervoor dat het bedhekje stevig genoeg is om het gewicht van je kind te dragen en dat er geen scherpe randen of losse onderdelen zijn die mogelijk een gevaar vormen.
 • Materiaal: bedenk welk materiaal je voorkeur heeft, of het nu metaal of kunststof is. Sommige bedhekjes beschikken extra functies zoals ingebouwde verlichting of extra opvulling voor comfort.
 • Duurzaamheid: bedenk hoe lang je het bedhekje wenst te gebruiken. Sommige bedhekjes zijn ontworpen om mee te groeien met je kind, terwijl andere alleen geschikt zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie.

Door op deze factoren te letten, kies je een bedhekje dat veilig, duurzaam en geschikt is voor je kind.

Hoelang gebruik je een bedhekje?

De duur van het gebruik van een bedhekje hangt af van de ontwikkeling en het gedrag van je kind, en is ook afhankelijk van persoonlijke voorkeur en omstandigheden.

Over het algemeen is het aanbevolen om een bedhekje te gebruiken tot je kind ongeveer vijf jaar oud is, omdat de meeste kinderen tegen die tijd voldoende coördinatie en stabiliteit hebben om veilig in een gewoon bed te slapen zonder bedhekje.

Dat gezegd hebbende, zijn er geen harde en snelle regels over wanneer je behoort te stoppen met het gebruik van een bedhekje, en sommige ouders kiezen ervoor om het langer te gebruiken, afhankelijk van de behoeften en het gedrag van hun kind. 

Het is belangrijk om de ontwikkeling van je kind in de gaten te houden en je eigen oordeel te gebruiken bij het bepalen wanneer het juiste moment is om te stoppen met het gebruik van het bedhekje.

Het is ook belangrijk om te onthouden datelk kind uniek is, en dat sommige kinderen mogelijk langer gebruik dienen te maken van een bedhekje vanwege medische of ontwikkelingsbehoeften. 

Waarom vallen kinderen uit bed?

Kinderen vallen om verschillende redenen uit bed. Het is normaal dat jonge kinderen zich in hun slaapveel bewegen en van positie veranderen. Dit leidt er al snel toe dat ze uit bed rollen als er geen sprake is van een bedhekje. Daarnaast kan het zijn dat het kind nog niet over de coördinatie beschikt om in bed te blijven.

Sommige kinderen hebben ook medische aandoeningen die van invloed zijn op hun slaap, waardoor ze meer kans hebben om uit bed te vallen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij kinderen met epilepsie of kinderen die medicijnen gebruiken die slaperigheid veroorzaken.

Het is belangrijk om te onthouden dat kinderen zich in een groeifase bevinden en dat hun fysieke en mentale ontwikkeling in deze fase snel verandert. Daarom kan het gebeuren dat ze 's nachts uit bed vallen, zelfs als ze dat eerder nog niet deden.

Gelukkig voorkomt een bedhekje in de meeste gevallen dat een kind uit bed valt.

hero illustration

Hoe testen we Bedhekjes?

Om de beste Bedhekje te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Bedhekje-test hebben we 1666 Bedhekjes vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Bedhekje-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Bedhekje-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Bedhekje-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Bedhekje in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1666 Bedhekjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Bedhekjes op een rijtje

1. Goliving bedhekje Bedhek Bedrail

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Goliving bedhekje Bedhek Bedrail

 • list plusDe Standsafe-blokkade voorkomt automatisch inklappen, wat zorgt voor extra veiligheid.
 • list plusDe reling kan 180 graden worden opgevouwen, waardoor tijd en moeite worden bespaard bij het opzetten en afbreken.
 • list plusHet SecureBelt-riemensysteem biedt extra veiligheid en stabiliteit tijdens het gebruik.

Nadelen Goliving bedhekje Bedhek Bedrail

 • list plusEr kan een mogelijk probleem zijn met het passen van het product in sommige bedden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.72
Functionaliteit
9.41
Gebruiksgemak
9.94
Het Goliving bedhekje is echt een handig en veilig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat jouw kind niet uit bed valt tijdens een onrustige nacht. Wat dit bedhekje echt onderscheidt van de concurrentie zijn de unieke kenmerken.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit bedhekje is de Standsafe-blokkade. Dit zorgt ervoor dat de barrière niet automatisch inklapt wanneer jouw kind erop leunt of duwt. Dat geeft mij als ouder echt gemoedsrust en elimineert het risico op vallen helemaal. Het is ook super handig dat je het bedhekje 180 graden kunt opvouwen, zodat je het niet steeds uit elkaar hoeft te halen. Dat scheelt echt tijd en moeite.

Een ander uniek aspect van het Goliving bedhekje is het SecureBelt-riemensysteem. Dit zorgt ervoor dat de reling stevig op zijn plek blijft en tegengewicht biedt wanneer jouw kind er tegenaan leunt. Dit systeem is alleen beschikbaar bij dit bedhekje en zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit.

Het bedhekje is gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk licht maar zeer sterk aluminium. Het frame kan een druk van 27 kg aan en blijft stevig, zelfs tijdens intensief gebruik. Zo weet je zeker dat jouw kind langdurig en betrouwbaar beschermd wordt.

Naast het gebruik in huis is dit bedhekje ook ideaal voor op reis. Je kunt het gebruiken in plaats van dure reiswiegjes en je hoeft geen extra kosten te maken voor een apart tussenbed. Het bedhekje is compact en ruimtebesparend, je kunt het gemakkelijk onder het bed schuiven, in de kledingkast opbergen of ergens anders waar het niet in de weg staat.

Het Goliving bedhekje is gemaakt van ademend en milieuvriendelijk materiaal, waardoor er voldoende luchtcirculatie is en je jouw slapende baby kunt zien. De installatie is simpel, je schuift gewoon de armen van de reling tussen het bed en de matras. Als je wilt, kun je het ook vastzetten met schroeven en handgrepen die worden meegeleverd.

Over het algemeen zijn de gebruikersreviews van het Goliving bedhekje positief. De meeste gebruikers zijn tevreden over de goede prijs-kwaliteitverhouding en het stevige materiaal. Een gebruiker merkte echter op dat de bedhekken niet pasten in het bed vanwege de 'bak' van het ledikant, waardoor ze niet neergeklapt konden worden. Het is dus belangrijk om de afmetingen van jouw bed en matras te controleren voordat je dit bedhekje aanschaft, om dit probleem te voorkomen.

Al met al is het Goliving bedhekje een betrouwbare en handige keuze om de veiligheid van jouw kind in bed te waarborgen. Het biedt unieke functies en voordelen, zoals de Standsafe-blokkade, het SecureBelt-riemensysteem en de duurzame constructie. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals het mogelijke probleem met het passen in sommige bedden, overtreffen de sterke punten van dit bedhekje deze uitdagingen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste nachtkastje: Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand

 • list plusBiedt kinderen een diepere en aangenamere slaap
 • list plusGemakkelijk op te zetten en waterbestendige hoes biedt extra bescherming
 • list plusGeschikt voor alle soorten eenpersoons- en tweepersoonsbedden

Nadelen Deryan Luxe Bedhekje Veiligheidsleuningen bedrand

 • list plusMoeilijk terug op te rollen in het tasje
 • list plusKan weg glijden
 • list plusMogelijk beter alternatief met badhanddoeken

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.82
Functionaliteit
9.01
Gebruiksgemak
9.64
Het Deryan Luxe Bedhekje is echt een game changer als het gaat om het bieden van een goede nachtrust voor jouw kinderen. Het is ontworpen met het "passieve veiligheidsprincipe" in gedachten, wat betekent dat het voorkomt dat ze uit bed vallen zonder ze te belemmeren. Geen beknellend gevoel meer, geen onnodige klappen.

Dit bedhekje is super makkelijk op te zetten en heeft een waterbestendige hoes die extra bescherming biedt voor het geval er onverwachte ongelukjes gebeuren. En het beste is dat de hoes afneembaar en wasbaar is, zodat je het bedhekje altijd schoon en fris kunt houden.

Wat ik echt geweldig vind aan het ontwerp van dit bedhekje is dat het geschikt is voor allerlei soorten bedden, of het nu een eenpersoons- of tweepersoonsbed is, ongeacht de grootte en dikte van de matras. Het past zelfs perfect voor volwassenen! En het dubbele antislipsysteem zorgt ervoor dat het stevig op zijn plaats blijft zonder het kind te belemmeren bij het in en uit bed stappen. Geen krassen meer van die ouderwetse metalen hekken. En laten we eerlijk zijn, het is ook super comfortabel voor ouders tijdens het spelen of voorlezen voor het slapengaan.

Het installeren van dit bedhekje is echt een fluitje van een cent en het wordt geleverd met een waterdichte hoes, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kleine ongelukjes. En het beste is dat het ook draagbaar is! Het wordt geleverd met een handige cilindrische tas met ritssluiting, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen als je op reis gaat. Je kunt je kinderen veilig laten slapen in het huis van familie of vrienden, hotels, vakantiehuizen, campings, waar dan ook! En het is veel lichter en compacter dan die traditionele barrières.

Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het een beetje lastig kan zijn om het bedhekje weer netjes opgerold in het tasje te krijgen. Dus als je weinig opbergruimte hebt, kan dit een nadeel zijn. Maar een slimme gebruiker suggereert om twee grote badhanddoeken op te rollen en onder het hoeslaken te leggen als alternatief.

Over het algemeen zijn de meeste gebruikers echt tevreden met hun aankoop van dit bedhekje. Ze zeggen dat het goed in vorm blijft en redelijk op zijn plaats blijft liggen. En het is echt handig om mee te nemen als je op reis gaat. Veel beter dan die opblaasbare varianten die snel kapot gaan. Er is echter wel één gebruiker die opmerkt dat het bedhekje soms kan wegglijden, wat natuurlijk een nadeel is.

Al met al is het Deryan Luxe Bedhekje gewoon een geweldige valbeveiliging voor jouw kinderen. Het biedt comfort en gemak, zowel thuis als op reis. Ja, het kan even wat moeite kosten om het weer netjes opgerold te krijgen, maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers echt tevreden met hun aankoop. Dit bedhekje onderscheidt zich echt van andere producten door zijn draagbaarheid en het gebruik van het "passieve veiligheidsprincipe". 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. Safety 1st Bedhekje - Extra

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Safety 1st Bedhekje - Extra

 • list plusAutomatische vergrendeling voor extra veiligheid
 • list plusExtra lange lengte van 150 cm voor optimale bescherming
 • list plusStabiel en geschikt voor verschillende bedmaten

Nadelen Safety 1st Bedhekje - Extra

 • list plusMogelijke uitdaging om de vergrendeling te ontgrendelen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.08
Functionaliteit
8.89
Gebruiksgemak
9.74
Ik heb het Safety 1st Bedhekje - Extra lang (150 cm) - Grijs gevonden en het is de perfecte oplossing om mijn kind te helpen bij de overgang van een wieg naar een bed. Met een automatische vergrendeling in de rechtopstaande positie is dit bedhekje super veilig en gemakkelijk te gebruiken. Het past op zowel kinder- als volwassenbedden.

Een van de beste eigenschappen van dit bedhekje is de lengte. Met 150 cm is dit een van de langste bedhekjes die er zijn. Dit is vooral handig voor ouders zoals ik, wiens kinderen nogal woelen en vaak omgekeerd of dwars in bed liggen. Het zorgt ervoor dat bijna de hele lengte van het bed veilig is, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn kind uit bed valt.

Het bedhekje is echt stevig dankzij het brede frame onder de matras. Het blijft heel goed op zijn plek, ongeacht of het matras dik of dun is. En het gaas van het bedhekje is veilig in gebruik, zelfs als mijn kind de neiging heeft om met zijn gezicht er tegenaan te liggen. Hij kan erdoorheen kijken, dus hij voelt zich niet opgesloten.

Andere ouders bevestigen dat dit bedhekje van hoge kwaliteit is en goed werkt. Ze zeggen dat het gemakkelijk te bevestigen is en stevig blijft zitten. Ze waarderen echt de gemoedsrust die het bedhekje biedt, omdat ze weten dat hun kind veilig is en niet uit bed kan vallen.

Een ander voordeel van het Safety 1st Bedhekje is dat het geschikt is voor matrassen langer dan 190 cm en met een dikte tussen 9 en 26 cm. Het bedhekje past dus op verschillende bedmaten en is dus heel veelzijdig.

Een klein nadeel van dit bedhekje kan zijn dat het moeilijk kan zijn om de vergrendeling te ontgrendelen door beide zijden tegelijkertijd in te drukken. Sommige mensen met korte armen vinden dit een uitdaging. Maar ik moet zeggen dat dit probleem niet vaak voorkomt.

Al met al is het Safety 1st Bedhekje - Extra lang (150 cm) - Grijs een fantastische keuze voor ouders die een veilige en betrouwbare oplossing willen voor de overgang van wieg naar bed. Met de extra lengte, stevigheid en gebruiksgemak geeft dit bedhekje zowel ouders als kinderen gemoedsrust en comfort. Hoewel er misschien een klein probleempje is met de vergrendeling, is dit bedhekje over het algemeen een geweldige investering voor gezinnen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Bedhekje 180cm kinderbedhek voor kinderen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bedhekje 180cm kinderbedhek voor kinderen

 • list plusEenvoudige installatie zonder gereedschap
 • list plusVerstelbare hoogte voor extra bescherming
 • list plusDraagbaar en ideaal voor op reis

Nadelen Bedhekje 180cm kinderbedhek voor kinderen

 • list plusNiet geschikt voor boxspringbedden

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.15
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.11
Ik ben zo blij dat ik het Bedhekje 180cm kinderbedhek heb gevonden! Het is gewoon perfect voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen tijdens het slapen. Met zijn eenvoudige installatie en opklapmechanisme is het super handig voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van duurzaam koolstofstaal en linnenachtige stof, waardoor het stevig en betrouwbaar is.

En het beste is dat het bedhekje in hoogte verstelbaar is van 60 tot 96 cm, waardoor het hoger is dan standaard bedhekjes en extra bescherming biedt. Het past ook op verschillende soorten bedden, zoals ledikanten, tweepersoonsbedden en andere grote bedden. En het is draagbaar en perfect voor op reis, want het is opvouwbaar en makkelijk te bevestigen zonder gedoe.

Wat ik echt geweldig vind, is het ademende nylon netstof, waardoor ik mijn kindje door het net kan zien. Dat geeft me echt een geruststellend gevoel. En het extra pilaar in het midden zorgt voor nog meer stabiliteit, wat me nog meer geruststelt. Het is gewoon de perfecte mix van kwaliteit, draagbaarheid en veiligheid.

Maar het is belangrijk om te weten dat het niet geschikt is voor boxspringbedden, dus dat is iets om in gedachten te houden. Al met al, ik ben zo blij met mijn Bedhekje 180cm kinderbedhek. Het biedt me gemoedsrust terwijl mijn kind veilig en comfortabel slaapt. Het is echt een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar betrouwbare bedbeveiliging voor hun kinderen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5. Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje

 • list plusVerstelbaar, kan worden aangepast aan de lengte en dikte van het matras.
 • list plusLichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen tijdens het reizen.
 • list plusHandig tijdens het geven van borstvoeding om te voorkomen dat het kind van het bed valt.

Nadelen Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje

 • list plusKan lastig zijn om te plaatsen als het bed niet aan bepaalde voorwaarden voldoet.
 • list plusHet uiterlijk van het hekje wordt mogelijk als niet mooi ervaren.
 • list plusMogelijk gebruiksgemak verminderd als het hekje moet worden vastgebonden aan de lattenbodem.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.35
Functionaliteit
8.27
Gebruiksgemak
8.88
Het Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje is echt een must-have voor ouders die hun kinderen veilig willen houden, zelfs als ze onderweg zijn. Dit bedhekje is superhandig en compact, perfect om mee te nemen tijdens het reizen. Het past op standaard bedden en lattenbodems en met zijn metalen frame en netinterieur biedt het optimale veiligheid en stabiliteit.

Een van de beste dingen aan dit bedhekje is dat het verstelbaar is. Je kunt het gemakkelijk aanpassen aan de lengte en dikte van je matras. En met een lengte van 71 cm als het opgevouwen is, is het ook nog eens heel handig om te vervoeren en op te bergen.

De reviews liegen er niet om: dit bedhekje doet gewoon wat het moet doen. Het houdt je kind veilig in bed en voorkomt dat ze eruit vallen. En het is ook nog eens superlicht, waardoor je het zonder problemen kunt meenemen tijdens je reizen. Een gebruiker merkte zelfs op dat het hekje verstelbaar is en daardoor geschikt is voor verschillende matrasdiktes.

Oké, misschien ziet het hekje er niet supermooi uit, maar het is absoluut mega praktisch. Het belangrijkste is dat het gewoon doet waar het voor gemaakt is, zodat jij met een gerust hart kunt slapen, wetende dat je kind veilig is. En een andere gebruiker merkte zelfs op dat het bedhekje ook perfect is tijdens het geven van borstvoeding, omdat het voorkomt dat je kind per ongeluk van het bed valt.

Een klein minpuntje is dat het plaatsen van het hekje wat lastig kan zijn als je bed niet aan bepaalde voorwaarden voldoet. Je moet ervoor zorgen dat het hoogteverschil tussen de bedrand en de lattenbodem minstens 5 cm is, zodat het hekje stabiel kan worden geplaatst. Als dat niet het geval is, kun je het hekje altijd vastbinden aan de lattenbodem, maar dat kan het gebruiksgemak wel iets verminderen.

Al met al is het Safety 1st Draagbaar, opvouwbaar Bedhekje gewoon een superhandig en praktisch accessoire om je kind veilig te houden tijdens het reizen. Het heeft allerlei handige functies, zoals verstelbaarheid en een compact ontwerp. En ook al is het uiterlijk misschien niet perfect, het belangrijkste is dat het gewoon doet waar het voor gemaakt is en jou gemoedsrust geeft.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Thuiser Opblaasbare Bedrand met Flap

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Thuiser Opblaasbare Bedrand met Flap

 • list plusEffectieve bescherming tegen uit bed vallen of tegen harde randen stoten
 • list plusUniversele pasvorm voor elk bed
 • list plusVerbeterd gripmechanisme met toegevoegde flap

Nadelen Thuiser Opblaasbare Bedrand met Flap

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.03
  Functionaliteit
  7.91
  Gebruiksgemak
  8.84
  Ik ben verheugd om de Thuiser Opblaasbare Bedrand met Flap te introduceren, een innovatieve uitvalbescherming die ouders gemoedsrust biedt terwijl hun kinderen veilig slapen. Met een afmeting van 120 cm past deze bedrand in elk bed, ongeacht het matrasformaat. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn kind dat uit bed valt of zich stoot aan harde randen, dankzij het ontwerp dat de veiligheid van kinderen vooropstelt.

  Wat dit nieuwe design echt opvallend maakt, is de toevoeging van een flap die voorkomt dat de bedrand verschuift. Hierdoor biedt het een stevige grip en blijft het op zijn plaats, in tegenstelling tot eerdere modellen zonder deze eigenschap. Het materiaal van de bedrand is verstevigd met een dubbele laag, waardoor duurzaamheid en stabiliteit worden gegarandeerd.

  Niet alleen is de opblaasbare bedrand eenvoudig te installeren, maar het is ook compact en draagbaar, waardoor het ideaal is voor gebruik thuis, tijdens logeerpartijen of op vakantie. Het universele ontwerp zorgt ervoor dat het op elk bed past, en het kan eenvoudig onder het hoeslaken worden geplaatst. Dit maakt het product handig in gebruik en veelzijdig in zijn toepassing.

  Gebruikers benadrukken de effectieve bescherming die het biedt tegen uit bed vallen of tegen harde randen stoten, waardoor zowel kinderen als ouders gemoedsrust krijgen. Daarnaast wordt de gratis verzending en retourperiode van 30 dagen als een positieve klantenservice-ervaring gewaardeerd.

  De Thuiser Opblaasbare Bedrand met Flap onderscheidt zich van andere soortgelijke producten door zijn verbeterde gripmechanisme en duurzame constructie. Hoewel gebruikersrecensies niet beschikbaar zijn, zijn de technische kenmerken en designverbeteringen overtuigend. Het product lijkt uit te blinken in het bieden van een effectieve en veelzijdige oplossing voor de uitvalbescherming van kinderen.

  Kortom, de Thuiser Opblaasbare Bedrand met Flap lijkt een solide keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke uitvalbescherming voor hun kinderen. Met zijn verbeterde grip, universele pasvorm en duurzame constructie biedt dit product een waardevolle toevoeging aan de slaapomgeving van kinderen. 🛏️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Blue Premium Opblaasbare bedrand

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Blue Premium Opblaasbare bedrand

  • list plusBiedt een oplossing voor valgevaar
  • list plusVoorkomt harde botsingen met muren en harde randen
  • list plusGebruiksgemak en past op elk bed

  Nadelen Blue Premium Opblaasbare bedrand

  • list plusOnderkant kan stroever zijn en wegglijden zonder stevig hoeslaken
  • list plusTe groot voor peuterbedden

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.64
  Functionaliteit
  8.43
  Gebruiksgemak
  8.02
  Ik ben echt dol op de Blue Premium Opblaasbare bedrand! Als ouder wil ik er altijd zeker van zijn dat mijn kinderen veilig kunnen slapen en dit product biedt precies dat. Het nieuwste model is ontworpen met feedback van klanten in gedachten en is echt een verbetering ten opzichte van eerdere modellen.

  Een van de geweldige verbeteringen is de versterkte grip. Deze bedrand kan nu een gewicht tot wel 100 kg dragen zonder ook maar een millimeter te verschuiven. Dat geeft me echt gemoedsrust, wetende dat mijn kinderen veilig en stabiel zijn tijdens het slapen. Daarnaast is het materiaal versterkt met een dubbele laag, waardoor het risico op vallen uit bed tot een minimum wordt beperkt.

  Wat Blue Premium echt onderscheidt van andere verkopers is hun uitstekende klanttevredenheid. Meer dan 97% van de klanten heeft dit product een 5-sterren review gegeven, en dat zegt echt iets over de kwaliteit en effectiviteit ervan. Ze bieden zelfs een extra 30 dagen retourgarantie aan, bovenop die van Bol.com, zodat je met vol vertrouwen kunt kopen.

  De voordelen van de Blue Premium Opblaasbare bedrand zijn echt talrijk. Ten eerste biedt het een oplossing voor valgevaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je kind dat uit bed valt. Het voorkomt ook harde botsingen met muren of harde randen, waardoor mogelijke verwondingen worden voorkomen. En als je er meer dan één nodig hebt, is er zelfs volumekorting beschikbaar!

  Wat ik echt waardeer aan de Blue Premium Opblaasbare bedrand is het gebruiksgemak. Het past op elk bed en is super eenvoudig in gebruik. Het heeft zelfs anti-slip grepen voor extra stevigheid en is waterdicht. En het beste van alles is dat het gemaakt is van hoogwaardige materialen en vrij is van BPA en chemicaliën, dus het is veilig voor mijn kinderen.

  Hoewel de meeste gebruikers echt positieve ervaringen hebben met de Blue Premium Opblaasbare bedrand, zijn er enkele punten om rekening mee te houden. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de onderkant van de bedrand iets stroever had kunnen zijn om te voorkomen dat hij wegglijdt als er geen stevig hoeslaken omheen zit. Anderen hebben gemerkt dat de bedrand te groot kan zijn voor een peuterbed, waardoor er te weinig ruimte overblijft.

  Al met al presteert de Blue Premium Opblaasbare bedrand echt goed in het bieden van een veilige slaapomgeving voor kinderen. Het combineert functionaliteit met gemak en heeft bewezen zeer populair te zijn bij veel tevreden klanten. Met zijn verbeterde grip en versterkt materiaal biedt het betrouwbare bescherming tegen valgevaar. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals de grootte voor peuterbedden, zijn de voordelen en positieve beoordelingen van dit product overtuigend. 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Baninni Bedhek 120 cm BN164

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Baninni Bedhek 120 cm BN164

  • list plusDuurzaam en gaat lang mee
  • list plusFraai design dat goed past bij verschillende interieurstijlen
  • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

  Nadelen Baninni Bedhek 120 cm BN164

  • list plusKan onhandig zijn als de zijplank van het bed hoger is dan de onderkant van de matras

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.85
  Functionaliteit
  7.96
  Gebruiksgemak
  7.15
  Ik raad de Baninni Bedhek 120 cm BN164 Licht Grijs ten zeerste aan voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing om te voorkomen dat hun kind uit bed valt. Met een lengte van 120 cm en een hoogte van 44 cm biedt dit bedhek optimale bescherming. Het kan eenvoudig onder het matras worden bevestigd en heeft een licht maar stevig frame. Het klikmechanisme en de zachte stof maken het bedhek super handig en comfortabel.

  Een van de beste dingen aan dit bedhek is dat het super duurzaam is. Mensen zeggen dat het bedhek stevig is en jarenlang meegaat. Het heeft ook een mooi design dat goed past bij verschillende interieurstijlen. En laten we niet vergeten dat de prijs-kwaliteitverhouding ook geweldig is!

  Dit bedhek is ook super handig in gebruik. Je kunt het eenvoudig opvouwen en meenemen op reis. Ideaal voor families die vaak onderweg zijn! Een gebruiker vertelt dat ze het bedhek gebruiken aan hun eigen bed, zodat hun kleintje veilig aan de zijkant kan slapen zonder uit bed te vallen. Dit geeft niet alleen gemoedsrust, maar ook meer ruimte voor de ouders. Een andere gebruiker merkt op dat het bedhek makkelijk in elkaar te zetten is en super stevig is. Hun kind is nog nooit uit bed gevallen dankzij dit bedhek.

  Er zijn wel een paar beperkingen waar gebruikers over hebben gesproken. Een gebruiker zegt dat het bedhek soms onhandig kan zijn als de zijplank van het bed hoger is dan de onderkant van de matras. Dit beperkt de mogelijkheid om het bedhek naar beneden te klappen.

  Al met al is de Baninni Bedhek 120 cm BN164 Licht Grijs een geweldige optie voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en gebruiksvriendelijke manier om te voorkomen dat hun kind uit bed valt. Het bedhek is super duurzaam, biedt comfort voor het kind en heeft een mooi design. Hoewel er een paar beperkingen zijn, zoals het niet kunnen klappen van het bedhek als de zijplank hoger is, wegen de voordelen zwaarder. Dit bedhek is een goede investering voor gezinnen die gemoedsrust en veiligheid tijdens het slapen willen. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  9. Lionelo Lora Bedhekje XL Opvouwbaar

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Lionelo Lora Bedhekje XL Opvouwbaar

  • list plusOpvouwbaar en eenvoudig op te bergen
  • list plusEenvoudige en intuïtieve montage onder de matras
  • list plusAfneembare bekleding die met de hand kan worden gewassen

  Nadelen Lionelo Lora Bedhekje XL Opvouwbaar

  • list plusMogelijk niet compatibel met alle soorten bedden

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.66
  Functionaliteit
  7.14
  Gebruiksgemak
  7.28
  Als ouder van een jong kind is het Lionelo Lora XL opklapbaar bedhek vangrail een onmisbaar accessoire. Met zijn opvouwbare ontwerp is het gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, ideaal voor gezinnen die vaak onderweg zijn. De eenvoudige montage onder de matras zorgt voor een moeiteloze installatie, terwijl het SecureBelt bevestigingssysteem en StandSafe vergrendelingsmechanisme voor een betrouwbare en stabiele bevestiging zorgen.

  De zachte bescherming van de bovenstructuur biedt gemoedsrust aan ouders, en de bekleding is verwijderbaar en kan met de hand worden gewassen voor eenvoudig onderhoud. Met een lichtgewicht constructie en een draagtas inbegrepen, is dit bedhekje ideaal voor reizen en uitstapjes. Het is geschikt voor matrassen met een hoogte van 12-25 cm en een breedte van 100-180 cm.

  De Lionelo Lora XL Grey Stone veiligheidsrails zijn ontworpen met de veiligheid van peuters als prioriteit. De schuimbescherming en afgeronde randen zorgen voor extra bescherming, terwijl het dubbele vergrendelingsmechanisme en het StandSafe vergrendelingsmechanisme voor een veilige en stabiele omgeving zorgen. Het opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk mee te nemen, terwijl de mogelijkheid om de bekleding te verwijderen en te wassen het onderhoud vereenvoudigt.

  Met een leeftijdsbereik van 18 maanden tot 5 jaar en een opening van 180 graden, biedt deze veiligheidsrail veel flexibiliteit. De afmetingen van de uitgeklapte reling zijn 150x46 cm, terwijl de ingeklapte afmetingen 78x45 cm zijn. De lengte van de riemen is 190 cm en het materiaal is een combinatie van staal, kunststof en polyester.

  Het Lionelo Lora XL opklapbaar bedhek vangrail onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak, draagbaarheid en aandacht voor veiligheid. Het opvouwbare ontwerp en eenvoudige montage maken het een handige keuze voor ouders onderweg. De extra zachte bescherming en afgeronde randen tonen het doordachte ontwerp, terwijl de mogelijkheid om de bekleding te wassen de praktische bruikbaarheid verhoogt.

  Het ontwerp is mogelijk niet compatibel met alle soorten bedden, maar over het algemeen biedt de Lionelo Lora XL opklapbaar bedhek vangrail een uitstekende combinatie van gemak, veiligheid en draagbaarheid voor gezinnen met jonge kinderen. 🛏️

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 16 mei in huis

  Bekijk prijs

  10. Moby System Bedhekje 145 cm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Moby System Bedhekje 145 cm

  • list plusOpvouwbaar ontwerp voor handige opslag en transport
  • list plusGeschikt voor matrassen tot 200 cm lang
  • list plusAdemende en doorzichtige materialen voor gemakkelijk toezicht op kinderen

  Nadelen Moby System Bedhekje 145 cm

   Beoordeling

   7.2 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.03
   Functionaliteit
   7.22
   Gebruiksgemak
   7.38
   Het Moby System Bedhekje is mijn oplossing voor ouders die willen zorgen voor de veiligheid van hun kleintjes tijdens het slapen. Met zijn opvouwbare ontwerp en zachte, ademende en doorzichtige materialen, is dit bedhekje ideaal om vallen te voorkomen. Met een afmeting van 145 x 40 cm en geschikt voor matrassen tot 200 cm lang, biedt het een ruime dekking. Het gebruik van materialen zoals metaal, kunststof en 100% polyester gaas, zorgt voor stabiliteit, duurzaamheid en veiligheid, geaccrediteerd door de norm BS 7972:2001+A1:2009. Bovendien wordt het bedhekje geleverd met twee riemen voor extra stevigheid en is het gemakkelijk te installeren.

   Het opvouwbare ontwerp maakt het handig voor opslag en transport, waardoor het ook geschikt is voor reizen of logeerpartijen. De maximale leeftijd van 18 maanden en het gewicht van de baby tot 22,5 kg maken dit een veelzijdig product dat kan worden gebruikt gedurende de vroege ontwikkelingsfasen van een kind.

   Hoewel het Moby System Bedhekje overeenkomsten vertoont met andere bedhekjes op de markt, onderscheidt het zich door zijn combinatie van eigenschappen. De opvouwbaarheid en de extra riemen voor stevigheid maken dit bedhekje handiger en veiliger dan veel van zijn concurrenten. Bovendien is de focus op ademend en doorzichtig materiaal een toegevoegde waarde, omdat het ouders in staat stelt om gemakkelijk een oogje te houden op hun kleintjes terwijl ze slapen.

   Terwijl het Moby System Bedhekje een uitstekende keuze is voor thuisgebruik, kan het ook een waardevolle aanvulling zijn voor gezinnen die vaak onderweg zijn. Het feit dat het geschikt is voor matrassen tot 200 cm lang maakt het ook aantrekkelijk voor ouders met verschillende bedformaten.

   In conclusie, het Moby System Bedhekje biedt een combinatie van gemak, veiligheid en comfort, waardoor het een waardevolle investering is voor ouders die op zoek zijn naar gemoedsrust tijdens de slaaptijd van hun kleintjes. Met zijn opvouwbare ontwerp, ademende materialen en stabiliteit onderscheidt dit bedhekje zich als een betrouwbare keuze. 🌟

   Verkrijgbaar bij:

   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   Bol.com

   Bekijk bij bol.com

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

   Bestenu

   Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bedhekjes. Er zijn immers 1666 verschillende aan te schaffen ...

   Bedankt voor het lezen!