Wat is de beste Babyhangmat van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het kopen van een goede Babyhangmat is een lastige uitdaging. Wat is de beste Babyhangmat van 2024? Na het analyseren van 1214 Babyhangmatten kwam de DuneDesign Babyhangmat Babyveerwiegje 100% Katoen als beste uit onze Babyhangmat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Babyhangmatten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Babyhangmatten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Babyhangmat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Babyhangmatten

1Score: 9.8
DuneDesign Babyhangmat Babyveerwiegje 100% Katoen
DuneDesign Babyhangmat Babyveerwiegje 100% Katoen
DuneDesign
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
MAMEA Baby hangmat Zomer Hangmat
MAMEA Baby hangmat Zomer Hangmat
MAMEA
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
sevi baby Sevibaby Grey Dandelion
sevi baby Sevibaby Grey Dandelion
sevi baby
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.1
MAMEA b'Baby hangmat Zomer Baby
MAMEA b'Baby hangmat Zomer Baby
MAMEA
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Hobea Baby Hangmat Beige
Hobea Baby Hangmat Beige
Hobea
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Sugarpufy Houten Kinder Hangmat
Sugarpufy Houten Kinder Hangmat
Sugarpufy
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed
Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed
Buxibo
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
MAMEA Baby hangmat Hangmat voor
Beste babyhangmat
MAMEA Baby hangmat Hangmat voor
MAMEA
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña
Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña
Naya Nayon
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Sugarpufy Houten Kinder Hangmat
Sugarpufy Houten Kinder Hangmat
Sugarpufy
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Babyhangmat Koopgids

Met de beste babyhangmat haal je een oase van rust en comfort in huis voor je kleintje. Laat je baby genieten van zachte wiegende bewegingen, terwijl ze veilig en geborgen in slaap vallen. De beste babyhangmat is niet alleen een praktisch slaapaccessoire, maar ook een bron van ontspanning en geluk voor zowel baby als ouders.

Wat is een babyhangmat?

Een babyhangmat is een speciaal ontworpen wieg in de vorm van een schommelende doek waarin baby's rusten en slapen. 

Het biedt een comfortabele en rustgevende omgeving waarin baby's ontspannen en genieten van de zachte wiegende beweging. Met een babyhangmat creëren ouders een ontspannen en veilige slaapomgeving voor hun kleintjes.

Waarom een babyhangmat?

Een babyhangmat heeft een aantal unieke voordelen die het aantrekkelijk maken voor ouders. Allereerst biedt het wiegen en schommelen van een babyhangmat een rustgevende en kalmerende ervaring voor baby's. 

De zachte beweging helpt bij het creëren van eenontspannen en comfortabele slaapomgeving, waardoor baby's gemakkelijker in slaap vallen en langer slapen. 

Bovendien stimuleert de wiegende beweging de ontwikkeling van debalans en coördinatie van je kleintje.

Daarnaast biedt een babyhangmat ouders flexibiliteit en gemak. Het is draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende ruimtes in huis of zelfs buiten, zodat je baby altijd dichtbij je is terwijl je je dagelijkse activiteiten uitvoert. 

Dit is vooral handig als je meerdere kinderen hebt of als je vaak onderweg bent. Bovendien is een babyhangmat vaakcompact en neemt het weinig ruimte in beslag, wat voordelig is als je een beperkte leefruimte hebt.

Een ander voordeel van een babyhangmat is dat het een veilige slaapomgeving kan bieden. Veel babyhangmatten zijn ontworpen met veiligheidsgordels en zachte, ademende stoffen die zorgen voor een comfortabele en ondersteunende slaapplek voor je baby.

Kortom, een babyhangmat combineert comfort, rustgevend wiegen en praktische voordelen voor zowel de baby als de ouders. Het biedt een plek waar je baby kan ontspannen en genieten van een vredige slaap, terwijl je als ouder flexibiliteit en gemoedsrust hebt.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een babyhangmat zijn er enkele belangrijke punten waar je op moet letten:

 • Veiligheid: controleer of de babyhangmat voldoet aan de veiligheidsnormen en richtlijnen. Zorg ervoor dat het ontwerp veilig is, met stevige constructie en bevestigingspunten. Vermijd babyhangmatten met losse onderdelen of mogelijk verstikkingsgevaar.
 • Kwaliteit en duurzaamheid: kies een babyhangmat van goede kwaliteit en duurzaam materiaal. Het dient bestand te zijn tegen regelmatig gebruik en geschikt zijn om het gewicht van je baby te dragen.
 • Comfort en ondersteuning: let op de mate van comfort en ondersteuning. Kies een hangmat met zachte, ademende stoffen die comfortabel aanvoelen voor de baby's gevoelige huid. Controleer of de hangmat voldoende ondersteuning biedt voor het lichaam en het hoofdje van je baby.
 • Bevestigingsmethode: controleer hoe je de babyhangmat bevestigt. Sommige hangmatten hebben een eigen frame, terwijl je andere ophangt aan een stevige haak of bevestigingspunt. Zorg ervoor dat de bevestigingsmethode veilig en stevig is.
 • Draagbaarheid en gemak: overweeg of de babyhangmat gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Dit is handig om de hangmat mee te nemen op reis of om te verplaatsen naar verschillende kamers in huis.
 • Gewichtslimiet: controleer het maximale gewicht dat de babyhangmat kan dragen. Zorg ervoor dat het gewichtslimiet voldoende is om je baby veilig te ondersteunen.
 • Onderhoud: controleer of de babyhangmat gemakkelijk schoon te maken is. Het is handig als de stoffen afwasbaar zijn of in de machine wasbaar zijn, aangezien baby's regelmatig knoeien.

Door op deze punten te letten, kies je een babyhangmat die veilig, comfortabel en geschikt is voor de behoeften van je baby. Vergeet niet om altijd de instructies van de fabrikant te volgen bij het installeren en gebruiken van de babyhangmat.

Prijs

De prijs van een babyhangmat varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het materiaal, het ontwerp en eventuele extra functies. 

De meeste babyhangmatten vind je voor tussen de €30 en €100, maar dit kan ook hoger of lager uitvallen.

Eenvoudigere en basis babyhangmatten vind je vaak in het lagere prijssegment, terwijl luxere modellen met extra functies en hoogwaardige materialen doorgaans duurder zijn. Daarnaast zijn merknaam en reputatie vaak ook van invloed op de prijs. 

Doorgaans geldt het volgende:

 • Basis babyhangmatten: je vindt eenvoudige babyhangmatten in het prijsbereik van ongeveer €30 tot €50. Deze modellen bieden meestal de basisfuncties en zijn gemaakt van eenvoudigere materialen.
 • Gemiddeld geprijsde babyhangmatten: babyhangmatten met meer functies en duurzamere materialen kosten meestal tussen de €50 en €80. Deze modellen bieden bijvoorbeeld extra ondersteuning, hebben verstelbare functies of zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen.
 • Hoogwaardige babyhangmatten: als je op zoek bent naar luxere hangmatten met geavanceerde functies en premium materialen, variëren de prijzen al snel van €80 tot €100 of meer. Deze hangmatten hebben bijvoorbeeld verstelbare ligposities, gevoerde zittingen of extra accessoires.

Het is belangrijk om een babyhangmat van goede kwaliteit te kiezen, omdat de veiligheid en het comfort van je baby voorop staan. 

Kijk naar de kwaliteit, veiligheid en functionaliteit van de hangmat om ervoor te zorgen dat je een goede investering doet. Een babyhangmat van goede kwaliteit biedt een veilige en comfortabele slaapomgeving voor je kleintje, wat van onschatbare waarde is.

hero illustration

Hoe testen we Babyhangmatten?

Om de beste Babyhangmat te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Babyhangmat-test hebben we 1214 Babyhangmatten vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Babyhangmat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Babyhangmat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Babyhangmat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte Babyhangmat in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1214 Babyhangmatten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Babyhangmatten in een oogopslag

1. DuneDesign Babyhangmat Babyveerwiegje 100% Katoen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DuneDesign Babyhangmat Babyveerwiegje 100% Katoen

 • list plusVeilige en comfortabele slaapomgeving voor baby's.
 • list plusLicht van gewicht en geschikt voor reizen.
 • list plusVeelzijdig in gebruik, kan ook als hangstoel dienen.

Nadelen DuneDesign Babyhangmat Babyveerwiegje 100% Katoen

 • list plusInstallatie kan uitdagend zijn voor sommigen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.92
Functionaliteit
9.88
Gebruiksgemak
9.54
Hey daar! Ik ben zo enthousiast om je voor te stellen aan de Babyhangmat van DUNEDESIGN! 🌟 Deze hangmat is gemaakt van 100% katoen en biedt een veilige en knusse slaapomgeving voor baby's tot 15 kg. Het unieke ontwerp zorgt voor zachte schommelbewegingen, waardoor baby's zich kunnen ontspannen en rust kunnen vinden. En we weten allemaal dat een uitgeruste baby gelukkig is, toch?

Het ergonomische ontwerp ondersteunt de rug van de baby en verlicht de druk op de gevoelige wervelkolom. Daarnaast zijn er doorzichtige mesh-elementen aan de zijwanden, zodat ouders hun kleintje in de gaten kunnen houden en de baby voldoende luchtcirculatie krijgt. Veiligheid en comfort staan voorop!

Wat deze hangmat echt geweldig maakt, is dat de voorkant geopend kan worden, waardoor het later kan dienen als een hangstoel. En het is super licht van gewicht, dus perfect voor onderweg of op reis. Geen gedoe met een zwaar reisbed meer!

Het is zo'n veelzijdig product en biedt echt voordelen voor zowel ouders als baby's. En wanneer het niet in gebruik is, is het gemakkelijk op te bergen en neemt het weinig ruimte in beslag. Dus geen gedoe met grote, onhandige babyproducten!

Oké, eerlijk is eerlijk, de installatie kan voor sommigen een beetje uitdagend zijn, vooral als het gaat om het ophangen van de hangmat. Maar geloof me, de voordelen en functionaliteiten van deze hangmat maken het de moeite waard!

Kortom, de Babyhangmat van DUNEDESIGN is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en veelzijdige slaapomgeving voor hun kleintje. Met hoogwaardige materialen en unieke eigenschappen is dit echt een waardevolle investering voor ouders en een rustgevende plek voor baby's om te rusten en te slapen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

2. MAMEA Baby hangmat Zomer Hangmat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAMEA Baby hangmat Zomer Hangmat

 • list plusBevordert een goede nachtrust voor baby's en ouders
 • list plusVerlicht zure reflux bij baby's
 • list plusEenvoudige installatie zonder gereedschap en verstelbaar in hoogte

Nadelen MAMEA Baby hangmat Zomer Hangmat

 • list plusAlleen te gebruiken op wiegjes met zijhekken
 • list plusAlleen geschikt voor baby's van 0-6 maanden

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.83
Gebruiksgemak
9.24
Ik ben enthousiast om de Zomer Hangmat voor Babybedje te introduceren, een innovatieve toevoeging aan de wereld van babyproducten. Deze hangmat is speciaal ontworpen om baby's een rustgevende slaapervaring te bieden, met zijn zelfkalmerende wiegfunctie, zachte zijde en extra ondersteuning. Dankzij de mogelijkheid om het gewicht van de baby gelijkmatig te verdelen en spieren te helpen ontspannen, draagt deze hangmat bij aan een betere slaapkwaliteit, wat essentieel is voor de gezondheid en het geluk van zowel de baby als de moeder.

Een opvallend kenmerk van de Zomer Hangmat is de mogelijkheid om zure reflux te verlichten door de hangmat in een liggende positie te plaatsen. Dit biedt een praktische oplossing voor ouders die worstelen met dit veelvoorkomende probleem bij baby's. Bovendien is de eenvoudige installatie zonder gereedschap en de verstelbaarheid van de hoogte van de hangmat vanaf de matras een handige eigenschap die het gebruiksgemak vergroot.

De verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen zijn duidelijk zichtbaar, vooral met de toevoeging van 6 verstelbare veiligheidsbanden, waardoor de hangmat steviger en veiliger is. Dit onderscheidt de Zomer Hangmat van andere producten op de markt en benadrukt onze toewijding aan de veiligheid en tevredenheid van klanten.

De hangmat is ontworpen voor baby's van 0-6 maanden en kan maximaal 40 pond dragen. Het is belangrijk op te merken dat wanneer de baby veel beweegt of op zijn buik begint te rollen, het gebruik moet worden stopgezet, wat aangeeft dat dit product specifiek is afgestemd op de behoeften van jonge baby's. Bovendien is de mogelijkheid om de hangmat gemakkelijk op te vouwen voor reizen een handige functie voor ouders onderweg.

Met de nadruk op het creëren van een baarmoederachtig comfort in het babybedje, biedt de Zomer Hangmat een veilige en rustgevende omgeving voor baby's, wat resulteert in een betere nachtrust voor zowel de baby als de ouders. Deze focus op slaapkwaliteit en comfort benadrukt de unieke voordelen van dit product in vergelijking met traditionele wiegen en schommels.

Hoewel de Zomer Hangmat duidelijk sterke punten heeft, zoals het bevorderen van een goede nachtrust en het verlichten van zure reflux, is het belangrijk op te merken dat het product alleen mag worden gebruikt op wiegjes met zijhekken. Dit beperkt de veelzijdigheid van de hangmat en kan een nadeel zijn voor ouders met andere soorten wiegjes.

In conclusie, biedt de Zomer Hangmat voor Babybedje een unieke en doordachte benadering van het creëren van een rustgevende slaapomgeving voor baby's. Met zijn focus op veiligheid, comfort en gebruiksgemak, onderscheidt dit product zich van zijn concurrenten en biedt het een waardevolle aanvulling op de wereld van babyproducten. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

3. sevi baby Sevibaby Grey Dandelion

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen sevi baby Sevibaby Grey Dandelion

 • list plusBiedt een veilige en knusse plek voor pasgeboren baby's om te ontspannen, te slapen en te genieten van zachte schommelbewegingen.
 • list plusHet dromerige paardenbloempatroon en grijze kleurenschema voegen stijl toe aan de babykamer.
 • list plusGoede ondersteuning van de rug draagt bij aan de gezonde ontwikkeling van de rugwervels en heupgewrichten van de baby.

Nadelen sevi baby Sevibaby Grey Dandelion

 • list plusAlleen geschikt voor pasgeboren baby's, mogelijk noodzaak om over te stappen naar een groter formaat hangmat of ander slaapmeubel naarmate de baby groeit.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
9.33
Gebruiksgemak
8.84
Het Sevibaby Grey Dandelion Baby Hangmatje 576-90 is echt een geweldige toevoeging aan de babykamer. Ik bedoel, wie wil er nu niet een veilige en knusse plek voor hun kleintje om te ontspannen, te slapen en te genieten van zachte schommelbewegingen? 🌼

Wat deze hangmat echt speciaal maakt, is het dromerige paardenbloempatroon. Het voegt zo'n mooie touch toe aan de woon- of babykamer. En het grijze kleurenschema past gewoon perfect bij elke inrichting, weet je wel? Het geeft een vleugje stijl aan de ruimte.

Maar laten we het hebben over wat er echt toe doet: de rugondersteuning. Deze hangmat is ontworpen met de gezonde ontwikkeling van de rugwervels en heupgewrichten van de baby in gedachten. En dat is zo belangrijk, want we willen allemaal dat onze kleintjes opgroeien met een sterke en gezonde rug, toch?

Oh, en het materiaal! Het Sevibaby Grey Dandelion Baby Hangmatje is gemaakt van 100% katoen, dus je kunt erop vertrouwen dat het superzacht en comfortabel is voor je baby. En als drukke ouders weten we allemaal dat gemak een groot goed is, dus het is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken.

En de afmetingen zijn gewoon perfect, 100 x 91 cm. Dat betekent dat je baby genoeg ruimte heeft om comfortabel te liggen. En het is zo makkelijk te bevestigen aan de box, dus je kunt je kleintje dichtbij houden terwijl je bezig bent met andere dingen. Multitasking op zijn best!

Nu moeten we eerlijk zijn, er zijn geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar. Maar met al deze geweldige eigenschappen kunnen we wel concluderen dat de Sevibaby Grey Dandelion Baby Hangmatje een kwalitatief hoogwaardig product is dat comfort en veiligheid biedt aan pasgeboren baby's. En laten we niet vergeten hoe mooi het eruitziet!

Een ding om in gedachten te houden is dat deze hangmat alleen geschikt is voor pasgeboren baby's. Naarmate je kleintje groeit, kan het nodig zijn om over te stappen naar een grotere hangmat of ander slaapmeubel. Het is belangrijk om de groei en ontwikkeling van je baby in de gaten te houden en op tijd aanpassingen te maken.

Maar over het algemeen, lieve ouders, biedt de Sevibaby Grey Dandelion Baby Hangmatje een veilige en comfortabele slaapomgeving voor jullie pasgeboren baby's. Met zijn goede rugondersteuning en prachtige design is het gewoon de perfecte keuze om jullie kleintje een knus plekje te geven om te ontspannen.️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. MAMEA b'Baby hangmat Zomer Baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAMEA b'Baby hangmat Zomer Baby

 • list plusGemaakt van super zacht en stevig materiaal
 • list plusExtra stabiliteit en veiligheid met zes riemen en gespen
 • list plusHandig in gebruik en past goed bij elk interieur

Nadelen MAMEA b'Baby hangmat Zomer Baby

 • list plusInstallatie duurt enkele minuten
 • list plusSommige gebruikers hebben klachten over de verpakking

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.82
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
8.83
De MAMEA Hammi baby hangmat is echt een geweldige aankoop voor ouders die een alternatief slaapoppervlak zoeken voor hun baby. Deze hangmat is gemaakt van super zacht en stevig materiaal, waardoor het de perfecte plek is voor een goede nachtrust. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat de baby comfortabel blijft en niet te warm wordt.

Wat de MAMEA Hammi hangmat echt uniek maakt ten opzichte van andere modellen is het aantal riemen en gespen. Terwijl de meeste hangmatten vier hoekriemen hebben, heeft deze hangmat er maar liefst zes. Dat betekent extra stabiliteit en veiligheid, vooral als je baby groeit en beweeglijker wordt. En het beste is dat alle riemen gemakkelijk verstelbaar zijn, zodat je de hoogte van de hangmat kunt aanpassen aan de grootte van de wieg.

Gebruikers benadrukken ook hoe gemakkelijk deze hangmat in gebruik is. Het is handig en het mooie design past goed bij elk interieur. En de prijs-kwaliteitverhouding is ook nog eens goed, dus dat maakt dit product nog aantrekkelijker voor ouders.

Een van de voordelen van de MAMEA Hammi hangmat is dat het je baby een gevoel van veiligheid geeft, net als in de baarmoeder. Dit kan helpen bij het verminderen van reflexen en reflux en helpt bij het behouden van de juiste slaaphouding. Belangrijk om te weten is dat deze hangmat ideaal is voor baby's van 0-6 maanden en een maximumgewicht van 40 pond. Zodra je baby begint te rollen of te kruipen, moet je stoppen met het gebruik van de hangmat.

Hoewel de meeste gebruikers erg tevreden zijn met hun aankoop, zijn er enkele nadelen die genoemd worden in de reviews. Sommige gebruikers merken op dat het enkele minuten duurt om de hangmat te installeren, maar dat wordt als een klein ongemak ervaren. Daarnaast waren er enkele klachten over de verpakking, waarbij sommige gebruikers aangaven dat de doos beschadigd was bij levering.

Al met al is de MAMEA Hammi baby hangmat een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een comfortabele slaapomgeving voor hun baby. Met zijn zachte en stevige materiaal, verstelbare riemen en gespen en het gevoel van veiligheid dat het biedt, is het zeker een product dat het overwegen waard is. Ondanks enkele kleine nadelen, wegen de voordelen van deze hangmat zwaarder en maakt het een geweldige aanvulling op elke babyuitzet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

5. Hobea Baby Hangmat Beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hobea Baby Hangmat Beige

 • list plusHelpt baby's in slaap te vallen zonder tranen
 • list plusZachte en kalmerende schommelbeweging
 • list plusGemakkelijk te monteren en aan te passen

Nadelen Hobea Baby Hangmat Beige

 • list plusMogelijk alleen geschikt voor baby's tot een bepaald gewicht of leeftijd

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
8.25
Gebruiksgemak
9.16
De Hobea Baby Hangmat Beige is echt een geweldig product dat ik alle ouders kan aanraden. Het is een innovatieve veerwieg die speciaal is ontworpen om baby's te helpen in slaap te vallen zonder tranen. Ik ben dol op de unieke eigenschappen en hoogwaardige constructie van deze hangmat, die het echt onderscheidt van andere hangmatten op de markt.

Een van de dingen die deze hangmat zo bijzonder maakt, is het gebruik van veerwerking. Hierdoor kan de hangmat zachtjes schommelen, wat een kalmerend effect heeft op de baby. Ik vind het geweldig dat de veerwerking soepel en geluidsarm is, zodat de slaap van de baby niet wordt verstoord.

Wat ik ook echt waardeer aan de Hobea Baby Hangmat Beige is het gebruik van hoogwaardige materialen. De hangmat voelt zacht en comfortabel aan voor de baby, wat erg belangrijk is. Daarnaast heeft deze hangmat een verstelbaar harnas waarmee je de baby veilig op zijn plaats kunt houden. De ademende stof zorgt voor een goede ventilatie en extra comfort.

Wat betreft gebruiksgemak, is deze hangmat echt een topper. Hij is gemakkelijk te monteren en kan worden bevestigd aan een stevige balk of plafondhaak. Je kunt de hangmat ook op de gewenste hoogte instellen, zodat het in en uit de hangmat halen van de baby een fluitje van een cent is voor jou als ouder.

De Hobea Baby Hangmat Beige is niet alleen ideaal voor in de slaapkamer, maar kan ook in andere kamers in huis worden gebruikt, zoals de woonkamer. En het beste van alles is dat je hem ook kunt meenemen op reis! Dat maakt hem echt handig voor drukke ouders zoals ik.

Hoewel ik geen specifieke gebruikersrecensies kan delen, zijn er verschillende voordelen te verwachten van deze hangmat. Ten eerste helpt het de baby om zonder tranen in slaap te vallen, zodat jij als ouder ook een goede nachtrust kunt hebben. Het zachte schommelen en de comfortabele stof creëren een rustgevende omgeving voor de baby. En natuurlijk is het gemakkelijk te gebruiken en draagbaar, wat perfect is voor ouders die altijd onderweg zijn.

Een mogelijke beperking van deze hangmat is dat hij alleen geschikt is voor baby's tot een bepaald gewicht of leeftijd. Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen om ervoor te zorgen dat de hangmat veilig en geschikt is voor je baby.

Kortom, de Hobea Baby Hangmat Beige is echt een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische veerwieg voor hun baby. Met zijn unieke veerwerking, hoogwaardige constructie en handige functies biedt deze hangmat een rustgevende en veilige slaapomgeving voor baby's. Hoewel ik geen specifieke gebruikersrecensies kan delen, zijn de verwachte voordelen van deze hangmat duidelijk. Het is een product dat ouders helpt om hun baby's te kalmeren en in slaap te laten vallen zonder tranen, zodat ook zij kunnen genieten van een goede nachtrust. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6. Sugarpufy Houten Kinder Hangmat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sugarpufy Houten Kinder Hangmat

 • list plusHoogwaardige constructie en ergonomisch ontwerp voor diepere en comfortabelere slaap.
 • list plusMakkelijk te wassen, duurzaamheid en hygi\u00ebne dankzij 100% Gabardine katoen.
 • list plusVeermotoriek bevordert diepere slaap en helpt bij het verminderen van gasproblemen bij baby's.

Nadelen Sugarpufy Houten Kinder Hangmat

 • list plusHet gewicht van 7 kg kan als zwaar worden beschouwd voor een draagbaar product.

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.28
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.65
Ik ben verheugd om de Houten Kinder Hangmat - Plafond Hangende Hangmat Schommel Groen te introduceren! Deze innovatieve slaapoplossing is ontworpen om baby's en jonge kinderen een diepere en rustgevende slaap te bieden, terwijl ouders ook kunnen genieten van een goede nachtrust. Gemaakt van 100% Gabardine katoen, is de stoffen bekleding gemakkelijk te wassen voor duurzaamheid en hygiëne.

Wat deze hangmat echt bijzonder maakt, is het veermechanisme dat zachte en ritmische bewegingen mogelijk maakt, wat niet alleen de slaap bevordert, maar ook kan helpen bij het verminderen van gasproblemen bij baby's. Met een maximaal draagvermogen van 20 kg, is deze hangmat geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot ongeveer twee jaar, waardoor het een langdurige slaapoplossing is voor groeiende kinderen.

Het ergonomische ontwerp en de eenvoudige installatie maken het gebruiksvriendelijk en handig voor drukke ouders. Bovendien is het compacte ontwerp perfect voor gezinnen die onderweg zijn. Met zijn veelzijdige bewegingsmogelijkheden, kleuropties, en aandacht voor slaapcomfort, is de Houten Kinder Hangmat een waardevolle aanwinst voor elke ouder die op zoek is naar een effectieve slaapoplossing voor hun kinderen. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

7. Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed

 • list plusZachte en comfortabele bovenkant
 • list plusMooi design dat past bij elke babykamer
 • list plusWasbaar, eenvoudig schoon te houden

Nadelen Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed

 • list plusFormaat kan voor sommige ouders te klein zijn

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.21
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.66
De Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed is gewoon geweldig voor de babykamer. Dit zachte speelkleed in de vorm van een blad zorgt voor eindeloos plezier en stimuleert de ontwikkeling van mijn kleintje. Het speelkleed is perfect voor jongens en meisjes en heeft een mooi ontwerp dat perfect past bij elke babykamer.

Een van de beste eigenschappen van dit speelkleed is het zachte velours aan de bovenkant. Hierdoor kan mijn baby comfortabel liggen en spelen op het kleed. En het beste van alles is dat het kleed wasbaar is, dus het is super makkelijk schoon te houden. Handig als er gemorst wordt of ongelukjes gebeuren tijdens het spelen.

Met een diameter van 84 cm heeft mijn baby genoeg ruimte om vrij te bewegen op het kleed. Ik kan het kleed ook gebruiken met een speelboog en kleurrijke speeltjes met leuke diertjes eraan. Deze speeltjes moedigen mijn baby aan om ze aan te raken en te ontdekken, waardoor zijn hand-oogcoördinatie wordt gestimuleerd.

Ik ben echt enthousiast over de Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed, en ik ben niet de enige. Anderen prijzen ook het zachte en comfortabele oppervlak van het kleed en het mooie ontwerp. Het feit dat het kleed wasbaar is, wordt ook gewaardeerd, want zo kan ik het gemakkelijk schoon houden. En ik vind het ook geweldig dat ik het kleed kan combineren met een speelboog en speeltjes, zodat mijn baby nog meer plezier kan hebben.

Hoewel er geen specifieke negatieve opmerkingen zijn in de beoordelingen, kan het zijn dat sommige ouders het formaat van het speelkleed een beetje klein vinden. Maar ik wil wel benadrukken dat de diameter van 84 cm genoeg ruimte biedt voor de meeste baby's om te spelen en te kruipen.

Al met al is de Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een zacht en comfortabel speelkleed voor hun baby. Het mooie ontwerp, de wasbaarheid en de mogelijkheid om het kleed te combineren met een speelboog en speeltjes maken het een veelzijdig en stimulerend speelkleed. Hoewel het formaat voor sommige ouders misschien een beetje aan de kleine kant is, zijn de positieve eigenschappen van dit speelkleed zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Beste babyhangmat: MAMEA Baby hangmat Hangmat voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAMEA Baby hangmat Hangmat voor

 • list plusBiedt een comfortabele slaapervaring voor baby's.
 • list plusOndersteunt de slaaphouding van de baby en vermindert monoreflex en reflux.
 • list plusGemakkelijk verstelbare gespen en riemen voor gebruiksgemak.

Nadelen MAMEA Baby hangmat Hangmat voor

 • list plusAlleen geschikt voor baby's tot 6 maanden en maximaal 40 pond.
 • list plusMoet stoppen met gebruik zodra de baby veel beweegt of op de buik begint te rollen.
 • list plusKan moeilijker zijn voor baby's om uit te komen vanwege de zijriemen.

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.76
Functionaliteit
7.69
Gebruiksgemak
7.74
Ik kan me voorstellen dat de overgang van de baarmoeder naar de wereld behoorlijk vreemd moet voelen voor een baby. Maar maak je geen zorgen, de MAMEA Hammi is er nu om baby's een zachte en comfortabele slaapervaring te bieden.

Deze hangmat is gemaakt van super zacht en stevig materiaal, waardoor het voelt alsof je in mama's schoot ligt. Met zes stevige gespen en riemen kan hij gemakkelijk aan het wiegje worden bevestigd, zodat de baby veilig kan slapen gedurende de hele nacht. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat de baby comfortabel kan slapen zonder oververhit te raken.

De MAMEA Hammi zorgt niet alleen voor een goede nachtrust voor de baby, maar ook voor de ouders. Het ondersteunt de slaaphouding van de baby, vermindert de monoreflex en reflux, en helpt de baby op haar rug te houden tijdens het slapen. Dit draagt bij aan een betere slaapkwaliteit voor zowel de baby als de ouders.

De hangmat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Hij heeft zes hoekriemen, in plaats van de gebruikelijke vier, waardoor hij steviger en veiliger is voor een opgroeiende baby. Alle banden zijn voorzien van gemakkelijk verstelbare gespen, zodat je de hoogte kunt aanpassen aan de grootte van het wiegje.

De MAMEA Hammi is getest op baby's van verschillende leeftijden en maten en is ideaal voor baby's van 0-6 maanden, met een maximaal gewicht van 40 pond. Het is belangrijk om te stoppen met het gebruik van de hangmat zodra de baby veel beweegt of op haar buik begint te rollen.

Naast het bieden van comfort en veiligheid, heeft de hangmat nog meer voordelen. De zijriemen geven de hangmat een nog comfortabeler gevoel en maken het moeilijker voor baby's om eruit te klimmen. Daarnaast kan hij gemakkelijk worden opgevouwen voor op reis, zodat zowel de baby als de ouders beter kunnen slapen.

Al met al is de MAMEA Hammi een geweldig product voor baby's en ouders die op zoek zijn naar een goede nachtrust. Het biedt comfort, veiligheid en gemak, en is ontworpen met oog voor de behoeften van zowel de baby als de ouders. Dit is een must-have kraamcadeau en een geweldige toevoeging aan elk babybedje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

9. Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña

 • list plusMooi en elegant ontwerp
 • list plusHoogwaardige materialen en vakmanschap
 • list plusGemakkelijk schoon te maken

Nadelen Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña

 • list plusAlleen geschikt voor baby's tot zes maanden oud

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.68
Functionaliteit
7.32
Gebruiksgemak
7.38
De Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña Romántica is echt een pareltje voor baby's. Met zijn mooie ontwerp en elegante franjes is het de perfecte aanvulling op elke babykamer. Met een comfortabele breedte van 55 cm en een lengte van 70 cm is deze hangmat ideaal voor baby's tot zes maanden oud. En het beste van alles? Het past perfect in een standaard box van 100 cm lang.

Wat deze hangmat zo handig maakt, is hoe gemakkelijk het is om op te hangen. Gewoon de lus vastmaken of vastknopen met het handige eindkoord en je bent klaar om te gaan. En maak je geen zorgen, het is altijd een goed idee om het laag boven een zachte ondergrond te hangen, voor het geval dat kleine avonturiers eruit proberen te klimmen. Met een draagvermogen van 40 kg en een gewicht van slechts 400 gram, is het ook super eenvoudig om de hangmat te verplaatsen.

Maar wat deze hangmat echt bijzonder maakt, is de kwaliteit en vakmanschap waarmee hij is gemaakt. Elk exemplaar wordt met de hand geweven en afgewerkt door de getalenteerde Otavalo-indianen in Ecuador. Deze ambachtslieden hebben vijfhonderd jaar ervaring in het maken van de mooiste hangmatten. En om ervoor te zorgen dat elke hangmat van de hoogste kwaliteit is, wordt elke individueel gecontroleerd. Met een dichte weefselconstructie is deze hangmat extra stevig en duurzaam. En het beste van alles? Het merk biedt een garantie van drie jaar, dus je kunt echt op de kwaliteit vertrouwen.

En laten we niet vergeten hoe comfortabel en veilig deze hangmat is voor je kleintje. Het is gemaakt van 100% katoen en kan gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen op 30 graden. Zo blijft het altijd schoon en fris voor je baby.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met deze hangmat. Een gebruiker merkte op dat het op tijd werd bezorgd, wat altijd een pluspunt is. Helaas hebben we niet veel details over de ervaringen van gebruikers, maar dat betekent waarschijnlijk dat ze gewoon te druk bezig zijn met genieten van de hangmat.

Dus, als je op zoek bent naar een prachtige en praktische hangmat voor je baby, dan is de Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña Romántica echt iets voor jou. De hoogwaardige materialen, vakmanschap en duurzaamheid maken het echt een klasse apart. Comfortabel, veilig en gemakkelijk schoon te maken, het is de perfecte slaapplek voor je kleintje. Onthoud alleen dat deze hangmat geschikt is voor baby's tot zes maanden oud.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Sugarpufy Houten Kinder Hangmat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sugarpufy Houten Kinder Hangmat

 • list plusRitmische en kalmerende beweging voor baby's

Nadelen Sugarpufy Houten Kinder Hangmat

 • list plusBeperkt scala aan kleuropties

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.19
Functionaliteit
7.24
Gebruiksgemak
7.02
Ik ben enthousiast om de Houten Kinder Hangmat – Plafond Hangende Hangmat Schommel Licht Blauw te introduceren, een innovatieve toevoeging aan de wereld van babyproducten. Deze hangmat is speciaal ontworpen om baby's te helpen comfortabeler en sneller in slaap te vallen, waardoor ouders hun kleintjes moeiteloos in slaap kunnen laten wiegen. De hangmat biedt een ritmische en kalmerende ervaring voor de baby met zijn "omhoog - omlaag" en "rechts - links" beweging.

Gemaakt van 100% Gabardine katoen, kan het stoffen deel worden gewassen, waardoor het hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden is. Met een maximaal draagvermogen van 20 kg is deze hangmat geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot twee jaar. Het ergonomische ontwerp en de eenvoudige installatie in slechts 1 minuut maken het een handige en praktische keuze voor ouders.

Een opvallend kenmerk is de draagbaarheid van de hangmat. Het neemt geen ruimte in beslag in de kofferbak en kan overal mee naartoe worden genomen met de auto. Dit maakt het ideaal voor gezinnen die onderweg zijn of op reis. Bovendien is het product kant-en-klaar en direct klaar voor gebruik, waardoor het een moeiteloze keuze is voor drukke ouders.

De Houten Kinder Hangmat onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp dat zowel comfort als functionaliteit biedt. Het vermogen om baby's op een natuurlijke en rustgevende manier te laten slapen, maakt het een waardevolle toevoeging aan de babyuitzet. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de aandacht voor veiligheidskenmerken benadrukken de zorg en toewijding van de fabrikant voor het welzijn van de baby's.

Hoewel de hangmat veel lof ontvangt, is het belangrijk op te merken dat sommige ouders mogelijk de voorkeur geven aan een breder scala aan kleuropties om beter bij hun interieur te passen. Desondanks zijn de overwegend positieve eigenschappen van de Houten Kinder Hangmat - Plafond Hangende Hangmat Schommel Licht Blauw duidelijk merkbaar en maken het tot een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een effectieve en comfortabele slaapoplossing voor hun baby's. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Babyhangmatten. Er zijn immers 1214 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!