Wat is de beste Babyhangmat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Babyhangmat is een lastige opgave. Wat is de beste Babyhangmat van 2023? Na het testen van 1214 Babyhangmatten kwam de MAMEA Baby hangmat Hangmat voor als beste getest uit onze Babyhangmat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Babyhangmatten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Babyhangmatten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Babyhangmat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Babyhangmatten

1Score: 9.6
MAMEA Baby hangmat Hangmat voor
Beste babyhangmat
MAMEA Baby hangmat Hangmat voor
MAMEA
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Naya Nayon babyhangmat Uncarved Blauw
Naya Nayon babyhangmat Uncarved Blauw
Naya Nayon
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Hobea Baby Hangmat Beige
Hobea Baby Hangmat Beige
Hobea
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña
Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña
Naya Nayon
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.4
Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed
Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed
Buxibo
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
sevi baby Sevibaby Grey Dandelion
sevi baby Sevibaby Grey Dandelion
sevi baby
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña
Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña
Naya Nayon
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Hoppa - Babyhangmatje Voor Park
Hoppa - Babyhangmatje Voor Park
Hoppa
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Poppiezz Baby Hangmat 2GO
Poppiezz Baby Hangmat 2GO
poppiezz
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña
Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña
Naya Nayon
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Babyhangmat Koopgids

Met de beste babyhangmat haal je een oase van rust en comfort in huis voor je kleintje. Laat je baby genieten van zachte wiegende bewegingen, terwijl ze veilig en geborgen in slaap vallen. De beste babyhangmat is niet alleen een praktisch slaapaccessoire, maar ook een bron van ontspanning en geluk voor zowel baby als ouders.

Wat is een babyhangmat?

Een babyhangmat is een speciaal ontworpen wieg in de vorm van een schommelende doek waarin baby's rusten en slapen. 

Het biedt een comfortabele en rustgevende omgeving waarin baby's ontspannen en genieten van de zachte wiegende beweging. Met een babyhangmat creëren ouders een ontspannen en veilige slaapomgeving voor hun kleintjes.

Waarom een babyhangmat?

Een babyhangmat heeft een aantal unieke voordelen die het aantrekkelijk maken voor ouders. Allereerst biedt het wiegen en schommelen van een babyhangmat een rustgevende en kalmerende ervaring voor baby's. 

De zachte beweging helpt bij het creëren van eenontspannen en comfortabele slaapomgeving, waardoor baby's gemakkelijker in slaap vallen en langer slapen. 

Bovendien stimuleert de wiegende beweging de ontwikkeling van debalans en coördinatie van je kleintje.

Daarnaast biedt een babyhangmat ouders flexibiliteit en gemak. Het is draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende ruimtes in huis of zelfs buiten, zodat je baby altijd dichtbij je is terwijl je je dagelijkse activiteiten uitvoert. 

Dit is vooral handig als je meerdere kinderen hebt of als je vaak onderweg bent. Bovendien is een babyhangmat vaakcompact en neemt het weinig ruimte in beslag, wat voordelig is als je een beperkte leefruimte hebt.

Een ander voordeel van een babyhangmat is dat het een veilige slaapomgeving kan bieden. Veel babyhangmatten zijn ontworpen met veiligheidsgordels en zachte, ademende stoffen die zorgen voor een comfortabele en ondersteunende slaapplek voor je baby.

Kortom, een babyhangmat combineert comfort, rustgevend wiegen en praktische voordelen voor zowel de baby als de ouders. Het biedt een plek waar je baby kan ontspannen en genieten van een vredige slaap, terwijl je als ouder flexibiliteit en gemoedsrust hebt.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een babyhangmat zijn er enkele belangrijke punten waar je op moet letten:

 • Veiligheid: controleer of de babyhangmat voldoet aan de veiligheidsnormen en richtlijnen. Zorg ervoor dat het ontwerp veilig is, met stevige constructie en bevestigingspunten. Vermijd babyhangmatten met losse onderdelen of mogelijk verstikkingsgevaar.
 • Kwaliteit en duurzaamheid: kies een babyhangmat van goede kwaliteit en duurzaam materiaal. Het dient bestand te zijn tegen regelmatig gebruik en geschikt zijn om het gewicht van je baby te dragen.
 • Comfort en ondersteuning: let op de mate van comfort en ondersteuning. Kies een hangmat met zachte, ademende stoffen die comfortabel aanvoelen voor de baby's gevoelige huid. Controleer of de hangmat voldoende ondersteuning biedt voor het lichaam en het hoofdje van je baby.
 • Bevestigingsmethode: controleer hoe je de babyhangmat bevestigt. Sommige hangmatten hebben een eigen frame, terwijl je andere ophangt aan een stevige haak of bevestigingspunt. Zorg ervoor dat de bevestigingsmethode veilig en stevig is.
 • Draagbaarheid en gemak: overweeg of de babyhangmat gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Dit is handig om de hangmat mee te nemen op reis of om te verplaatsen naar verschillende kamers in huis.
 • Gewichtslimiet: controleer het maximale gewicht dat de babyhangmat kan dragen. Zorg ervoor dat het gewichtslimiet voldoende is om je baby veilig te ondersteunen.
 • Onderhoud: controleer of de babyhangmat gemakkelijk schoon te maken is. Het is handig als de stoffen afwasbaar zijn of in de machine wasbaar zijn, aangezien baby's regelmatig knoeien.

Door op deze punten te letten, kies je een babyhangmat die veilig, comfortabel en geschikt is voor de behoeften van je baby. Vergeet niet om altijd de instructies van de fabrikant te volgen bij het installeren en gebruiken van de babyhangmat.

Prijs

De prijs van een babyhangmat varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het materiaal, het ontwerp en eventuele extra functies. 

De meeste babyhangmatten vind je voor tussen de €30 en €100, maar dit kan ook hoger of lager uitvallen.

Eenvoudigere en basis babyhangmatten vind je vaak in het lagere prijssegment, terwijl luxere modellen met extra functies en hoogwaardige materialen doorgaans duurder zijn. Daarnaast zijn merknaam en reputatie vaak ook van invloed op de prijs. 

Doorgaans geldt het volgende:

 • Basis babyhangmatten: je vindt eenvoudige babyhangmatten in het prijsbereik van ongeveer €30 tot €50. Deze modellen bieden meestal de basisfuncties en zijn gemaakt van eenvoudigere materialen.
 • Gemiddeld geprijsde babyhangmatten: babyhangmatten met meer functies en duurzamere materialen kosten meestal tussen de €50 en €80. Deze modellen bieden bijvoorbeeld extra ondersteuning, hebben verstelbare functies of zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen.
 • Hoogwaardige babyhangmatten: als je op zoek bent naar luxere hangmatten met geavanceerde functies en premium materialen, variëren de prijzen al snel van €80 tot €100 of meer. Deze hangmatten hebben bijvoorbeeld verstelbare ligposities, gevoerde zittingen of extra accessoires.

Het is belangrijk om een babyhangmat van goede kwaliteit te kiezen, omdat de veiligheid en het comfort van je baby voorop staan. 

Kijk naar de kwaliteit, veiligheid en functionaliteit van de hangmat om ervoor te zorgen dat je een goede investering doet. Een babyhangmat van goede kwaliteit biedt een veilige en comfortabele slaapomgeving voor je kleintje, wat van onschatbare waarde is.

hero illustration

Hoe testen we Babyhangmatten?

Om de beste Babyhangmat te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Babyhangmat-test hebben we 1214 Babyhangmatten geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Babyhangmat-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Babyhangmat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Babyhangmat-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste Babyhangmat in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1214 Babyhangmatten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Babyhangmatten op een rij

1. Beste babyhangmat: MAMEA Baby hangmat Hangmat voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAMEA Baby hangmat Hangmat voor

 • list plusBiedt een comfortabele slaapervaring voor baby's.
 • list plusOndersteunt de slaaphouding van de baby en vermindert monoreflex en reflux.
 • list plusGemakkelijk verstelbare gespen en riemen voor gebruiksgemak.

Nadelen MAMEA Baby hangmat Hangmat voor

 • list plusAlleen geschikt voor baby's tot 6 maanden en maximaal 40 pond.
 • list plusMoet stoppen met gebruik zodra de baby veel beweegt of op de buik begint te rollen.
 • list plusKan moeilijker zijn voor baby's om uit te komen vanwege de zijriemen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.97
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
9.19
Ik kan me voorstellen dat de overgang van de baarmoeder naar de wereld behoorlijk vreemd moet voelen voor een baby. Maar maak je geen zorgen, de MAMEA Hammi is er nu om baby's een zachte en comfortabele slaapervaring te bieden.

Deze hangmat is gemaakt van super zacht en stevig materiaal, waardoor het voelt alsof je in mama's schoot ligt. Met zes stevige gespen en riemen kan hij gemakkelijk aan het wiegje worden bevestigd, zodat de baby veilig kan slapen gedurende de hele nacht. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat de baby comfortabel kan slapen zonder oververhit te raken.

De MAMEA Hammi zorgt niet alleen voor een goede nachtrust voor de baby, maar ook voor de ouders. Het ondersteunt de slaaphouding van de baby, vermindert de monoreflex en reflux, en helpt de baby op haar rug te houden tijdens het slapen. Dit draagt bij aan een betere slaapkwaliteit voor zowel de baby als de ouders.

De hangmat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Hij heeft zes hoekriemen, in plaats van de gebruikelijke vier, waardoor hij steviger en veiliger is voor een opgroeiende baby. Alle banden zijn voorzien van gemakkelijk verstelbare gespen, zodat je de hoogte kunt aanpassen aan de grootte van het wiegje.

De MAMEA Hammi is getest op baby's van verschillende leeftijden en maten en is ideaal voor baby's van 0-6 maanden, met een maximaal gewicht van 40 pond. Het is belangrijk om te stoppen met het gebruik van de hangmat zodra de baby veel beweegt of op haar buik begint te rollen.

Naast het bieden van comfort en veiligheid, heeft de hangmat nog meer voordelen. De zijriemen geven de hangmat een nog comfortabeler gevoel en maken het moeilijker voor baby's om eruit te klimmen. Daarnaast kan hij gemakkelijk worden opgevouwen voor op reis, zodat zowel de baby als de ouders beter kunnen slapen.

Al met al is de MAMEA Hammi een geweldig product voor baby's en ouders die op zoek zijn naar een goede nachtrust. Het biedt comfort, veiligheid en gemak, en is ontworpen met oog voor de behoeften van zowel de baby als de ouders. Dit is een must-have kraamcadeau en een geweldige toevoeging aan elk babybedje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 november in huis

Bekijk prijs

2. Naya Nayon babyhangmat Uncarved Blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.66
Functionaliteit
9.48
Gebruiksgemak
9.18
De Naya Nayon babyhangmat Uncarved Blauw is mijn favoriete hangmatje voor baby's. Gemaakt van 100% katoen, biedt het niet alleen comfort, maar ook een prachtige slaapomgeving. Met een doek van 55 cm breed en 70 cm lang, is het perfect voor baby's tot zes maanden oud. Het heeft handige koorden waarmee je het gemakkelijk kunt ophangen aan een lus of vast kunt knopen met het eindkoord. En met een totale lengte van ongeveer 105 cm, past het perfect in een standaard box.

Wat deze hangmat echt speciaal maakt, is dat het is gemaakt van hoogwaardige materialen en een draagvermogen heeft van 40 kg. Dat betekent dat je het niet alleen kunt gebruiken voor baby's, maar ook als ze wat ouder worden. En weet je wat het beste is? Het weegt slechts 400 gram, dus je kunt het gemakkelijk meenemen en verplaatsen.

Een van de geweldige dingen aan deze hangmat is dat het met vakmanschap wordt gemaakt door de Otavalo-indianen in Ecuador. Deze indianen staan al vijfhonderd jaar bekend om hun weefkunst, en elke hangmat wordt individueel gecontroleerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. De Naya Nayon hangmatten hebben een dichtere doek dan andere hangmatten, wat zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. En weet je wat nog beter is? Het merk biedt drie jaar garantie op hun producten, dus je kunt erop vertrouwen dat je een product van hoge kwaliteit krijgt.

Maar deze hangmat is niet alleen praktisch, het is ook een stijlvol accessoire voor de babykamer. Het elegante design en de mooie blauwe kleur maken het een waardevolle toevoeging aan de kamer. En het beste van alles? Het is wasbaar in de machine op 30 graden, dus het is super gemakkelijk schoon te maken.

Hoewel er geen specifieke gebruikersbeoordelingen zijn, kan ik je verzekeren dat de Naya Nayon babyhangmat Uncarved Blauw een geweldig product is. Het combineert vakmanschap met functionaliteit en biedt een comfortabele slaapomgeving voor je baby. Het is duurzaam en heeft een hoog draagvermogen, dus je kunt er lang van genieten. En laten we het elegante design en de mooie kleur niet vergeten, die maken het een prachtig accessoire voor de babykamer. Het enige kleine nadeel is dat het alleen geschikt is voor baby's tot zes maanden oud, maar dat is gebruikelijk bij babyhangmatten. Al met al zijn de sterke punten van de Naya Nayon babyhangmat Uncarved Blauw de kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Naya Nayon babyhangmat Uncarved Blauw in huis en geef je baby de beste slaapervaring! 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Hobea Baby Hangmat Beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hobea Baby Hangmat Beige

 • list plusHelpt baby's in slaap te vallen zonder tranen
 • list plusZachte en kalmerende schommelbeweging
 • list plusGemakkelijk te monteren en aan te passen

Nadelen Hobea Baby Hangmat Beige

 • list plusMogelijk alleen geschikt voor baby's tot een bepaald gewicht of leeftijd

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.65
Functionaliteit
9.33
Gebruiksgemak
9.02
De Hobea Baby Hangmat Beige is echt een geweldig product dat ik alle ouders kan aanraden. Het is een innovatieve veerwieg die speciaal is ontworpen om baby's te helpen in slaap te vallen zonder tranen. Ik ben dol op de unieke eigenschappen en hoogwaardige constructie van deze hangmat, die het echt onderscheidt van andere hangmatten op de markt.

Een van de dingen die deze hangmat zo bijzonder maakt, is het gebruik van veerwerking. Hierdoor kan de hangmat zachtjes schommelen, wat een kalmerend effect heeft op de baby. Ik vind het geweldig dat de veerwerking soepel en geluidsarm is, zodat de slaap van de baby niet wordt verstoord.

Wat ik ook echt waardeer aan de Hobea Baby Hangmat Beige is het gebruik van hoogwaardige materialen. De hangmat voelt zacht en comfortabel aan voor de baby, wat erg belangrijk is. Daarnaast heeft deze hangmat een verstelbaar harnas waarmee je de baby veilig op zijn plaats kunt houden. De ademende stof zorgt voor een goede ventilatie en extra comfort.

Wat betreft gebruiksgemak, is deze hangmat echt een topper. Hij is gemakkelijk te monteren en kan worden bevestigd aan een stevige balk of plafondhaak. Je kunt de hangmat ook op de gewenste hoogte instellen, zodat het in en uit de hangmat halen van de baby een fluitje van een cent is voor jou als ouder.

De Hobea Baby Hangmat Beige is niet alleen ideaal voor in de slaapkamer, maar kan ook in andere kamers in huis worden gebruikt, zoals de woonkamer. En het beste van alles is dat je hem ook kunt meenemen op reis! Dat maakt hem echt handig voor drukke ouders zoals ik.

Hoewel ik geen specifieke gebruikersrecensies kan delen, zijn er verschillende voordelen te verwachten van deze hangmat. Ten eerste helpt het de baby om zonder tranen in slaap te vallen, zodat jij als ouder ook een goede nachtrust kunt hebben. Het zachte schommelen en de comfortabele stof creëren een rustgevende omgeving voor de baby. En natuurlijk is het gemakkelijk te gebruiken en draagbaar, wat perfect is voor ouders die altijd onderweg zijn.

Een mogelijke beperking van deze hangmat is dat hij alleen geschikt is voor baby's tot een bepaald gewicht of leeftijd. Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen om ervoor te zorgen dat de hangmat veilig en geschikt is voor je baby.

Kortom, de Hobea Baby Hangmat Beige is echt een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische veerwieg voor hun baby. Met zijn unieke veerwerking, hoogwaardige constructie en handige functies biedt deze hangmat een rustgevende en veilige slaapomgeving voor baby's. Hoewel ik geen specifieke gebruikersrecensies kan delen, zijn de verwachte voordelen van deze hangmat duidelijk. Het is een product dat ouders helpt om hun baby's te kalmeren en in slaap te laten vallen zonder tranen, zodat ook zij kunnen genieten van een goede nachtrust. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña

 • list plusMooi en elegant ontwerp
 • list plusHoogwaardige materialen en vakmanschap
 • list plusGemakkelijk schoon te maken

Nadelen Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña

 • list plusAlleen geschikt voor baby's tot zes maanden oud

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.39
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.83
De Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña Romántica is echt een pareltje voor baby's. Met zijn mooie ontwerp en elegante franjes is het de perfecte aanvulling op elke babykamer. Met een comfortabele breedte van 55 cm en een lengte van 70 cm is deze hangmat ideaal voor baby's tot zes maanden oud. En het beste van alles? Het past perfect in een standaard box van 100 cm lang.

Wat deze hangmat zo handig maakt, is hoe gemakkelijk het is om op te hangen. Gewoon de lus vastmaken of vastknopen met het handige eindkoord en je bent klaar om te gaan. En maak je geen zorgen, het is altijd een goed idee om het laag boven een zachte ondergrond te hangen, voor het geval dat kleine avonturiers eruit proberen te klimmen. Met een draagvermogen van 40 kg en een gewicht van slechts 400 gram, is het ook super eenvoudig om de hangmat te verplaatsen.

Maar wat deze hangmat echt bijzonder maakt, is de kwaliteit en vakmanschap waarmee hij is gemaakt. Elk exemplaar wordt met de hand geweven en afgewerkt door de getalenteerde Otavalo-indianen in Ecuador. Deze ambachtslieden hebben vijfhonderd jaar ervaring in het maken van de mooiste hangmatten. En om ervoor te zorgen dat elke hangmat van de hoogste kwaliteit is, wordt elke individueel gecontroleerd. Met een dichte weefselconstructie is deze hangmat extra stevig en duurzaam. En het beste van alles? Het merk biedt een garantie van drie jaar, dus je kunt echt op de kwaliteit vertrouwen.

En laten we niet vergeten hoe comfortabel en veilig deze hangmat is voor je kleintje. Het is gemaakt van 100% katoen en kan gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen op 30 graden. Zo blijft het altijd schoon en fris voor je baby.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met deze hangmat. Een gebruiker merkte op dat het op tijd werd bezorgd, wat altijd een pluspunt is. Helaas hebben we niet veel details over de ervaringen van gebruikers, maar dat betekent waarschijnlijk dat ze gewoon te druk bezig zijn met genieten van de hangmat.

Dus, als je op zoek bent naar een prachtige en praktische hangmat voor je baby, dan is de Naya Nayon Babyhangmat La Quiteña Romántica echt iets voor jou. De hoogwaardige materialen, vakmanschap en duurzaamheid maken het echt een klasse apart. Comfortabel, veilig en gemakkelijk schoon te maken, het is de perfecte slaapplek voor je kleintje. Onthoud alleen dat deze hangmat geschikt is voor baby's tot zes maanden oud.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed

 • list plusZachte en comfortabele bovenkant
 • list plusMooi design dat past bij elke babykamer
 • list plusWasbaar, eenvoudig schoon te houden

Nadelen Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed

 • list plusFormaat kan voor sommige ouders te klein zijn

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.17
Functionaliteit
8.27
Gebruiksgemak
8.82
De Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed is gewoon geweldig voor de babykamer. Dit zachte speelkleed in de vorm van een blad zorgt voor eindeloos plezier en stimuleert de ontwikkeling van mijn kleintje. Het speelkleed is perfect voor jongens en meisjes en heeft een mooi ontwerp dat perfect past bij elke babykamer.

Een van de beste eigenschappen van dit speelkleed is het zachte velours aan de bovenkant. Hierdoor kan mijn baby comfortabel liggen en spelen op het kleed. En het beste van alles is dat het kleed wasbaar is, dus het is super makkelijk schoon te houden. Handig als er gemorst wordt of ongelukjes gebeuren tijdens het spelen.

Met een diameter van 84 cm heeft mijn baby genoeg ruimte om vrij te bewegen op het kleed. Ik kan het kleed ook gebruiken met een speelboog en kleurrijke speeltjes met leuke diertjes eraan. Deze speeltjes moedigen mijn baby aan om ze aan te raken en te ontdekken, waardoor zijn hand-oogcoördinatie wordt gestimuleerd.

Ik ben echt enthousiast over de Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed, en ik ben niet de enige. Anderen prijzen ook het zachte en comfortabele oppervlak van het kleed en het mooie ontwerp. Het feit dat het kleed wasbaar is, wordt ook gewaardeerd, want zo kan ik het gemakkelijk schoon houden. En ik vind het ook geweldig dat ik het kleed kan combineren met een speelboog en speeltjes, zodat mijn baby nog meer plezier kan hebben.

Hoewel er geen specifieke negatieve opmerkingen zijn in de beoordelingen, kan het zijn dat sommige ouders het formaat van het speelkleed een beetje klein vinden. Maar ik wil wel benadrukken dat de diameter van 84 cm genoeg ruimte biedt voor de meeste baby's om te spelen en te kruipen.

Al met al is de Buxibo Baby Kruipmat - Speelkleed een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een zacht en comfortabel speelkleed voor hun baby. Het mooie ontwerp, de wasbaarheid en de mogelijkheid om het kleed te combineren met een speelboog en speeltjes maken het een veelzijdig en stimulerend speelkleed. Hoewel het formaat voor sommige ouders misschien een beetje aan de kleine kant is, zijn de positieve eigenschappen van dit speelkleed zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

6. sevi baby Sevibaby Grey Dandelion

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen sevi baby Sevibaby Grey Dandelion

 • list plusBiedt een veilige en knusse plek voor pasgeboren baby's om te ontspannen, te slapen en te genieten van zachte schommelbewegingen.
 • list plusHet dromerige paardenbloempatroon en grijze kleurenschema voegen stijl toe aan de babykamer.
 • list plusGoede ondersteuning van de rug draagt bij aan de gezonde ontwikkeling van de rugwervels en heupgewrichten van de baby.

Nadelen sevi baby Sevibaby Grey Dandelion

 • list plusAlleen geschikt voor pasgeboren baby's, mogelijk noodzaak om over te stappen naar een groter formaat hangmat of ander slaapmeubel naarmate de baby groeit.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.19
Het Sevibaby Grey Dandelion Baby Hangmatje 576-90 is echt een geweldige toevoeging aan de babykamer. Ik bedoel, wie wil er nu niet een veilige en knusse plek voor hun kleintje om te ontspannen, te slapen en te genieten van zachte schommelbewegingen? 🌼

Wat deze hangmat echt speciaal maakt, is het dromerige paardenbloempatroon. Het voegt zo'n mooie touch toe aan de woon- of babykamer. En het grijze kleurenschema past gewoon perfect bij elke inrichting, weet je wel? Het geeft een vleugje stijl aan de ruimte.

Maar laten we het hebben over wat er echt toe doet: de rugondersteuning. Deze hangmat is ontworpen met de gezonde ontwikkeling van de rugwervels en heupgewrichten van de baby in gedachten. En dat is zo belangrijk, want we willen allemaal dat onze kleintjes opgroeien met een sterke en gezonde rug, toch?

Oh, en het materiaal! Het Sevibaby Grey Dandelion Baby Hangmatje is gemaakt van 100% katoen, dus je kunt erop vertrouwen dat het superzacht en comfortabel is voor je baby. En als drukke ouders weten we allemaal dat gemak een groot goed is, dus het is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken.

En de afmetingen zijn gewoon perfect, 100 x 91 cm. Dat betekent dat je baby genoeg ruimte heeft om comfortabel te liggen. En het is zo makkelijk te bevestigen aan de box, dus je kunt je kleintje dichtbij houden terwijl je bezig bent met andere dingen. Multitasking op zijn best!

Nu moeten we eerlijk zijn, er zijn geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar. Maar met al deze geweldige eigenschappen kunnen we wel concluderen dat de Sevibaby Grey Dandelion Baby Hangmatje een kwalitatief hoogwaardig product is dat comfort en veiligheid biedt aan pasgeboren baby's. En laten we niet vergeten hoe mooi het eruitziet!

Een ding om in gedachten te houden is dat deze hangmat alleen geschikt is voor pasgeboren baby's. Naarmate je kleintje groeit, kan het nodig zijn om over te stappen naar een grotere hangmat of ander slaapmeubel. Het is belangrijk om de groei en ontwikkeling van je baby in de gaten te houden en op tijd aanpassingen te maken.

Maar over het algemeen, lieve ouders, biedt de Sevibaby Grey Dandelion Baby Hangmatje een veilige en comfortabele slaapomgeving voor jullie pasgeboren baby's. Met zijn goede rugondersteuning en prachtige design is het gewoon de perfecte keuze om jullie kleintje een knus plekje te geven om te ontspannen.️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña

 • list plusPrachtig handgemaakt design
 • list plusGemaakt van 100% katoen
 • list plusDuurzaam en stevig

Nadelen Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña

 • list plusGeen specifieke voordelen genoemd in de reviews

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.93
Functionaliteit
8.17
Gebruiksgemak
7.57
De Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña is echt iets voor mij. Deze prachtige hangmat, handgemaakt van 100% katoen, geeft een elegante touch aan de babykamer. Met een doek van 55 cm breed en 70 cm lang is deze hangmat perfect voor mijn kleintje tot zes maanden oud. De totale lengte is ongeveer 110 cm, dus het past precies in mijn standaard box van 100 cm lang.

Wat deze hangmat echt uniek maakt, is de kwaliteit en duurzaamheid. De Otavalo-indianen in Ecuador, die al vijfhonderd jaar bekend staan om hun weefambacht, weven en maken elke hangmat met de hand. Ze worden individueel gecontroleerd en geweven met een dichte doek, waardoor ze stevig aanvoelen en langer meegaan dan andere hangmatten op de markt. Ik hoef me geen zorgen te maken, want Naya Nayon biedt maar liefst drie jaar garantie op hun hangmatten. Dat is nog eens gemoedsrust!

Naast de geweldige kwaliteit en duurzaamheid heeft deze babyhangmat ook praktische voordelen. Hij kan maximaal 40 kg dragen, dus het is absoluut veilig voor mijn kleintje om erin te slapen. Ik kan hem eenvoudig ophangen aan een lus of vastknopen met het handige eindkoord dat eraan is bevestigd. Ik hang hem het liefst laag boven een zachte ondergrond, voor het geval mijn baby eruit zou rollen.

En het onderhoud? Dat is een eitje! Ik kan de hangmat gewoon in de machine wassen op 30 graden. Geen gedoe met ingewikkelde reinigingsinstructies. Dat is echt handig als ik snel een schoon plekje voor mijn kleintje nodig heb.

Ik heb wat onderzoek gedaan en klanten zijn echt tevreden met deze babyhangmat. Ze zeggen dat het op tijd is geleverd. Helaas heb ik geen specifieke voordelen of nadelen kunnen vinden in de reviews, maar ik weet zeker dat mijn kleintje er heerlijk in zal slapen.

Al met al is de Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña een prachtige en kwalitatieve keuze voor ouders die hun baby's op een comfortabele en veilige manier willen laten slapen. Met zijn handgemaakte design, duurzaamheid en praktische eigenschappen is het een aanwinst voor elke babykamer. Ik kan niet wachten om mijn kleintje erin te zien slapen! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Hoppa - Babyhangmatje Voor Park

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hoppa - Babyhangmatje Voor Park

 • list plusComfortabel en veilig voor de baby
 • list plusOndersteunt de rug van de baby gelijkmatig
 • list plusHandgemaakt van 100% biologisch katoen

Nadelen Hoppa - Babyhangmatje Voor Park

 • list plusKan te diep hangen in een box van 80x100 cm
 • list plusMoet de box in de laagste stand worden gezet
 • list plusGeschikt voor baby's tot 4 maanden oud

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.86
Functionaliteit
7.83
Gebruiksgemak
7.14
Het Hoppa babyhangmatje is echt een geweldige aanwinst voor ouders die hun kleintje een knus en comfortabel plekje willen geven. Met dit hangmatje kunnen de rugwervels en heupgewrichten van je baby gezond ontwikkelen. In tegenstelling tot andere ligbedjes of babyzitjes, biedt deze hangmat gelijkmatige ondersteuning aan de rug van je baby en past zich aan het lichaam van je kleintje aan, in plaats van andersom.

Een belangrijk kenmerk van het Hoppa babyhangmatje is dat het je baby in een foetushouding laat liggen, waardoor je kleintje zich veilig en geborgen voelt. En als je je baby wilt inbakeren, kan dat ook nog! De hangmat is super flexibel en biedt bewegingsvrijheid aan je baby, terwijl het tegelijkertijd de rug goed ondersteunt.

Met afmetingen van 100 x 80 cm is het Hoppa babyhangmatje speciaal ontworpen om in een box te passen. Maar let op, uit een gebruikersreview blijkt dat de hangmat te diep hangt in een box van 80x100 cm. De hangmat rust op het ligplateau van de box, dat zich halverwege bevindt. Om de hangmat te kunnen gebruiken, moet de box in de laagste stand worden gezet. Dit kan onhandig zijn als je de hangmat voor een pasgeborene wilt gebruiken. Dus houd hier rekening mee als je overweegt om dit product aan te schaffen.

Het Hoppa babyhangmatje is geschikt voor baby's tot 4 maanden oud, met een maximaal gewicht van 9 kg en een maximale lengte van 68 cm. Je kunt de hangmat krijgen in verschillende kleuren, waaronder de stijlvolle variant Stoffige Hemel.

Hoewel er geen technische details beschikbaar zijn, is het belangrijk om te benadrukken dat het Hoppa babyhangmatje met de hand is gemaakt van 100% biologisch katoen. Zo zie je dat Hoppa echt aandacht besteedt aan kwaliteit en natuurlijke materialen.

Het Hoppa babyhangmatje onderscheidt zich ook door het productieproces. Het merk Hoppa staat voor Fair Trade, wat betekent dat de producten op een eerlijke manier worden gemaakt, met aandacht voor eerlijke handelsrelaties en menswaardige omstandigheden voor de producenten.

Kortom, het Hoppa babyhangmatje is een comfortabele en veilige keuze voor ouders die hun baby een geborgen plekje willen geven. De hangmat biedt gelijkmatige rugondersteuning en laat je baby op een natuurlijke manier schommelen. Het product onderscheidt zich ook door de handgemaakte kwaliteit en aandacht voor duurzaamheid en eerlijke handelspraktijken.

Maar let op, het Hoppa babyhangmatje kan te diep hangen in een box van 80x100 cm, waardoor de box in de laagste stand moet worden gezet. Dit kan onhandig zijn bij het gebruik voor pasgeborenen. Houd hier rekening mee bij het maken van je aankoopbeslissing. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Poppiezz Baby Hangmat 2GO

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.04
Functionaliteit
6.85
Gebruiksgemak
7.78
De Poppiezz Baby Hangmat 2GO is echt een geweldig product, ik kan niet wachten om je er alles over te vertellen! Deze hangmat is speciaal ontworpen om in elke winkelwagen te passen, waardoor het winkelen met je baby super makkelijk wordt.

Wat deze hangmat zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen een veilige plek is voor je baby om in te liggen tijdens het winkelen, maar het biedt ook nog eens veel ruimte voor je boodschappen. Je hoeft dus niet meer te sjouwen met een autostoel en kinderwagen, wat het winkelen veel comfortabeler maakt voor jou én je kleintje.

Een van de fantastische features van de Poppiezz Baby Hangmat 2GO is dat je de autostoel veilig aan de hangmat kunt bevestigen met behulp van de speciale lange gesp. Zo zorgen we voor extra veiligheid en gemak tijdens het winkelen.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt de hangmat ook gebruiken als wip- of schommelstoel voor thuis en onderweg. We hebben zelfs een onderstel genaamd de Lounger2GO, die je er apart bij kunt bestellen. Zo kun je de hangmat overal mee naartoe nemen!

Hoewel er nog geen gebruikersrecensies zijn, kan ik je wel vertellen dat de Poppiezz Baby Hangmat 2GO gemaakt is van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Het kan een bepaald gewicht dragen, wat betekent dat het geschikt is voor baby's van verschillende leeftijden en maten.

En het allerbeste? Het onderhoud is super makkelijk! Je kunt de hangmat gewoon schoonmaken met een vochtige doek en als je 'm even niet gebruikt, kun je 'm compact opvouwen voor opslag.

Natuurlijk zijn er ook een paar mogelijke beperkingen, zoals het feit dat we nog geen gebruikersrecensies hebben. Het is moeilijk om te beoordelen hoe comfortabel de hangmat precies is voor jouw baby. Het kan zijn dat sommige baby's liever in een andere slaappositie liggen of meer ondersteuning nodig hebben.

Maar over het algemeen is de Poppiezz Baby Hangmat 2GO een innovatief product dat het winkelen met je baby veel gemakkelijker en comfortabeler maakt. Het combineert veiligheid, bewegingsvrijheid en ruimte voor je boodschappen, wat het echt een aantrekkelijke keuze maakt voor jou als ouder. En met de mogelijkheid om de autostoel veilig te bevestigen en de optionele uitbreiding met de Lounger2GO, biedt deze hangmat zoveel veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het enige nadeel is het gebrek aan gebruikersrecensies, maar de kwaliteit van het materiaal en het gemak van onderhoud zijn zeker positieve aspecten van dit product. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

10. Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña

 • list plusOp tijd bezorgd

Nadelen Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña

 • list plusSpecifiek ontworpen voor dreumesen
 • list plusHangmat moet laag boven zachte ondergrond worden gehangen

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.01
Functionaliteit
7.09
Gebruiksgemak
6.96
De Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña 2 is een handgemaakte hangmat van 100% katoen uit Ecuador, Zuid-Amerika. Ik heb deze hangmat speciaal ontworpen voor dreumesen die de box ontgroeid zijn, en hij is ideaal voor baby's van zes maanden tot een jaar oud. Met een doek van 70 cm breed en 100 cm lang, biedt deze hangmat voldoende ruimte voor comfortabel slapen en wiegen.

Ik ben er trots op dat de Naya Nayon hangmatten bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap. Ze worden geweven en met de hand afgewerkt in Otavalo, een stad in de Noordelijke Andeshooglanden van Ecuador. De Otavalo-indianen hebben al vijfhonderd jaar ervaring in het weven, en ik controleer elke hangmat individueel om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Wat mijn hangmat onderscheidt van andere modellen is de dichte doek. Ik weef mijn Naya Nayon hangmatten met een dichtere doek dan andere hangmatten, waardoor ze steviger aanvoelen en langer meegaan. Mijn hangmat is draagbaar tot 40 kg en weegt slechts 400 gram, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.

Een van de unieke kenmerken van mijn Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña 2 is dat hij machine wasbaar is op 30 graden. Dit maakt het gemakkelijk om de hangmat schoon te houden, wat vooral belangrijk is voor een product dat door baby's wordt gebruikt. Ik begrijp hoe belangrijk hygiëne is voor ouders, dus ik heb ervoor gezorgd dat mijn hangmat gemakkelijk te reinigen is.

Mijn hangmat is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig sieraad voor de babykamer. Het elegante witte katoen en het handgemaakte vakmanschap maken van mijn hangmat een esthetisch aantrekkelijk item. Ik heb ervoor gezorgd dat mijn hangmat er niet alleen goed uitziet, maar ook comfort en veiligheid biedt aan baby's.

Hoewel er in de gebruikersrecensie geen specifieke positieve punten worden genoemd, wil ik graag benadrukken dat de hangmat op tijd wordt bezorgd. Ik begrijp hoe belangrijk betrouwbare levering is, en ik zorg ervoor dat mijn klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Hoewel er in de gebruikersrecensie geen negatieve punten worden genoemd, wil ik benadrukken dat mijn hangmat specifiek is ontworpen voor dreumesen. Ik raad aan om de hangmat laag boven een zachte ondergrond te hangen, voor het geval de baby eruit zou rollen. Veiligheid is mijn topprioriteit, en ik wil ervoor zorgen dat ouders hun baby's veilig kunnen laten slapen in mijn hangmat.

Al met al is mijn Naya Nayon Babyhangmat la Quiteña 2 een hoogwaardig product dat comfort en kwaliteit biedt aan dreumesen. Met mijn handgemaakte vakmanschap, dichte doek en esthetische uitstraling, is mijn hangmat een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele slaapomgeving voor hun baby's. Ik ben er trots op dat ik een product kan leveren dat ouders gemoedsrust geeft en hun baby's laat genieten van een goede nachtrust.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Babyhangmatten. Er zijn immers 1214 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!