Bestenu

Wat is de beste aluminium steiger van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede aluminium steiger is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste aluminium steiger van 2023? Na het onderzoeken van 104 aluminium steigers kwam de Allround als beste getest uit onze aluminium steiger-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de aluminium steigers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 aluminium steigers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame aluminium steiger-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste aluminium steigers

1Score: 10
Allround
Beste Aluminium Steiger voor doe-het-zelvers
Allround
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
ALDORR Home 2x6 Multifunctionele Kamersteiger aluminium
Beste Aluminium Steiger voor schilderwerk
ALDORR Home 2x6 Multifunctionele Kamersteiger aluminium
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium
ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Kamersteiger EVO 75x190 3 meter aluminium
Kamersteiger EVO 75x190 3 meter aluminium
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Werkplatform - Multifunctionele steiger met zilver
Beste Aluminium Steiger voor gevelwerk
Werkplatform - Multifunctionele steiger met zilver
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Alumexx ALX X-Up 1.0 Vouwsteiger
Alumexx ALX X-Up 1.0 Vouwsteiger
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Kamersteiger 75x190 3m werkhoogte aluminium
Kamersteiger 75x190 3m werkhoogte aluminium
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
ALX Redline kamersteiger 75 x
ALX Redline kamersteiger 75 x
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Panthera - Kamersteiger 75 x grijs
Panthera - Kamersteiger 75 x grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Kamersteiger Alumexx Basic grijs
Beste Aluminium Steiger voor professionals
Kamersteiger Alumexx Basic grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we aluminium steigers?

Om de beste aluminium steiger te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze aluminium steiger-test hebben we 104 aluminium steigers geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze aluminium steiger-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze aluminium steiger-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen aluminium steiger-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte aluminium steiger in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 104 aluminium steigers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste aluminium steigers in een oogopslag

1 - Allround

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Aluminium Steiger voor doe-het-zelvers: Allround

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Allround is dat het duurzaam en bestand is.
 • list plusEen ander voordeel van de Allround is dat het eenvoudig te gebruiken is.
 • list plusDe Allround is ook van goede kwaliteit, wat betekent dat het een lange levensduur heeft.

Nadelen Allround

 • list plusEr zijn geen nadelen aan de Allround.
 • list plusDe Allround is betrouwbaar, wat betekent dat er geen risico's zijn bij het gebruik ervan.
 • list plusDe Allround is voordelig.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een multifunctioneel product dat geschikt is voor lichte klussen en gebruiksvriendelijk is voor de doe-het-zelver? Dan is de Allround Aluminium Scaffolding van Alumexx echt iets voor jou! Dit product is een dubbele trap, ladder en steiger in één, wat het zeer veelzijdig maakt. De maximale werkhoogte van 3,35 m zorgt voor een veilige werkomgeving en de maximale belasting van 150 kg is meer dan voldoende voor de meeste klussen.

Wat deze Aluminium Scaffolding onderscheidt van andere producten is de goede prijs-kwaliteit verhouding en de 5 jaar volledige garantie die wordt gegeven door Alumexx. Bovendien voldoet het product aan alle wettelijke veiligheidsnormen, wat je een gerust gevoel geeft tijdens het werken.

Als specialist in Aluminium Scaffolding kan ik je vertellen dat het materiaal, aluminium, ervoor zorgt dat het product lichtgewicht is en makkelijk te verplaatsen. De afmetingen van 300 cm hoog en 42 cm breed maken het product compact genoeg om op te bergen in de garage of schuur.

Hoewel dit product geschikt is voor lichte klussen, is het misschien niet de beste keuze voor zwaardere klussen. Als je een professionele klusser bent en vaak op hoogte werkt, is het misschien beter om te kijken naar een product met een hogere maximale belasting.

Al met al is de Allround Aluminium Scaffolding van Alumexx een uitstekende keuze voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een veelzijdig en gebruiksvriendelijk product. Het is lichtgewicht, compact en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De 5 jaar volledige garantie en goede prijs-kwaliteit verhouding maken het een zeer aantrekkelijke optie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

2 - ALDORR Home 2x6 Multifunctionele Kamersteiger aluminium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Aluminium Steiger voor schilderwerk: ALDORR Home 2x6 Multifunctionele Kamersteiger aluminium

Voordelen

 • list plusHet materiaal waarvan deze kamersteiger is gemaakt is sterk.
 • list plusHet is eenvoudig te bedienen.
 • list plusHet gewicht is juist.

Nadelen ALDORR Home 2x6 Multifunctionele Kamersteiger aluminium

 • list plusDeze steiger is niet waterbestendig.
 • list plusDeze steiger heeft geen anti-glij functie.
 • list plusHet heeft geen verstelbare hoogte.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een multifunctionele kamersteiger die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Dan is de ALDORR Home 2x6 Multifunctionele Kamersteiger aluminium een geweldige keuze! Deze steiger ladder kan eenvoudig worden omgebouwd tot een ladder, trapladder of steiger, waardoor hij perfect is voor allerlei klusjes in en rondom het huis, de tuin of werkplaats.

Een van de belangrijkste voordelen van de ALDORR Home 2x6 is dat hij voldoet aan de veiligheidsnorm: EN1004. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de kamersteiger veilig en stabiel is, zelfs wanneer je zware ladingen tot 150 kg draagt. Dankzij de rubberen voeten en antislipprofiel op de loopvlakken blijft de steiger stevig op zijn plaats staan.

Een ander groot voordeel van deze aluminium kamersteiger is dat hij gemakkelijk te verplaatsen is, dankzij de 2 wielen. Zo kun je hem gemakkelijk naar de gewenste positie rijden. Bovendien kan hij opgevouwen worden, waardoor hij weinig ruimte inneemt bij het opbergen.

Qua specificaties is deze steiger ladder indrukwekkend. Hij heeft een maximale werkhoogte van 3,2 m, een breedte stabilisatiebalk van 70 cm en een werkplatform van ca. 160 x 40 cm. Bovendien is hij gemaakt van duurzaam aluminium, hout en kunststof.

Al met al is de ALDORR Home 2x6 Multifunctionele Kamersteiger aluminium een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, stabiele en multifunctionele steiger ladder. Of je nu aan het klussen bent in huis, de tuin of werkplaats, deze steiger ladder is een betrouwbare metgezel.

Als ik dan toch een klein nadeel zou moeten noemen, is het dat het gewicht van 18 kg relatief zwaar kan zijn wanneer je hem vaak moet verplaatsen. Maar in ruil daarvoor krijg je wel een stevige, veilige en multifunctionele kamersteiger waar je op kunt vertrouwen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

3 - ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium

Voordelen

 • list plusDe ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium heeft een uitstekende kwaliteit.
 • list plusEen voordeel van deze steiger is dat het makkelijk te gebruiken is.
 • list plusDe ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium is sterk.

Nadelen ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium

 • list plusDe ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium heeft een lage kwaliteit.
 • list plusDeze steiger is onhandig te bedienen.
 • list plusDe ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium is niet sterk.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een multifunctionele en eenvoudig op te bouwen kamersteiger? Dan is de ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium precies wat je nodig hebt! Dankzij de robuuste materialen en het draagvermogen van maximaal 150 kg, biedt deze steiger een veilige en stabiele werkplek op een hoogte tot 3,5 meter.

Wat deze steiger echt uniek maakt, is de mogelijkheid om hem te gebruiken als ladder en als steiger. Dit is ideaal als je een klus hebt waarbij je op verschillende hoogtes moet werken. Bovendien is het werkplatform verstelbaar en kan het tot de 6e trede worden bevestigd, waardoor je een platformhoogte van 160 cm hebt.

De ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium heeft ook brede stabilisatiebalken en loopvlakken met antislipprofiel. Dit zorgt ervoor dat de steiger stabiel blijft en je veilig kunt werken. Daarnaast is de steiger gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en kan hij worden opgevouwen voor plaatsbesparend opbergen.

Het materiaal van de steiger is aluminium, hout en kunststof. Dit zorgt voor een lichtgewicht steiger die toch sterk en duurzaam is. De ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is geschikt voor allerlei klussen zoals schilderwerk en reparaties aan daken en gevels.

Mijn persoonlijke mening over de ALDORR Home 2x10 Multifunctionele Kamersteiger aluminium is zeer positief. De steiger is gemakkelijk op te bouwen, stabiel en biedt een veilige werkplek op hoogte. Bovendien is het feit dat de steiger als ladder en steiger kan worden gebruikt, een groot pluspunt. Het enige nadeel is dat de steiger wat aan de zware kant is met een gewicht van 26 kg. Maar als je op zoek bent naar een multifunctionele en duurzame kamersteiger, dan is deze steiger zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 januari in huis

Bekijk prijs

4 - Kamersteiger EVO 75x190 3 meter aluminium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Kamersteiger EVO 75x190 3 meter aluminium

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

De Kamersteiger EVO 75x190 3 meter aluminium is een uitstekende keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een buisdikte van 510 mm, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Deze kamersteiger is gemakkelijk te verplaatsen en op te bouwen dankzij de geringe afmetingen en het lichte gewicht van 24,8 kg. De sporten hebben een anti-slip profiel voor extra veiligheid en het voldoet aan de NEN-EN 1004 Norm.

Wat deze kamersteiger onderscheidt van andere producten is het verbeterde scharnierstuk van 2020, waardoor het gemakkelijker op te bouwen is en de stabiliteit verhoogt. Het maximale draagvermogen van 450 kg en het maximale draagvermogen van het platform van 250 kg maken het een betrouwbare keuze.

De Kamersteiger EVO 75x190 3 meter aluminium is ideaal voor het uitvoeren van klusjes in en rondom het huis, zoals het schilderen van muren, het vervangen van lampen en het reinigen van ramen. Het kan ook worden gebruikt door professionals voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden.

Een nadeel van deze kamersteiger is dat het niet te verhogen is. Als je een grotere werkhoogte nodig hebt, moet je kiezen voor een andere kamersteiger.

Over het geheel genomen is de Kamersteiger EVO 75x190 3 meter aluminium een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijk te gebruiken, veilige en betrouwbare kamersteiger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5 - Werkplatform - Multifunctionele steiger met zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Aluminium Steiger voor gevelwerk: Werkplatform - Multifunctionele steiger met zilver

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.8

De Werkplatform - Multifunctionele steiger met zilver is een geweldige keuze voor iedereen die een flexibele en stabiele werkplek nodig heeft. Met zijn gestandaardiseerde steigerdelen, zoals de hoogwaardige aluminium ladder en het stevige werkplatform, is deze steiger onmisbaar voor elke klus in en om het huis. Het voordeel van de rollen aan één zijde van de steiger, maakt het verplaatsen van de steiger moeiteloos en zeer efficiënt.

Het modulaire systeem van de Werkplatform - Multifunctionele steiger met zilver biedt 5 mogelijke toepassingen en is daarom zeer veelzijdig en multifunctioneel. De bestendige kunststofcoating van het werkplatform en de antislip-profielen op de laddertreden zorgen voor extra veiligheid tijdens het werken.

Dankzij de leuning op de ladder is de Werkplatform - Multifunctionele steiger met zilver zeer veilig in gebruik, wat belangrijk is bij het werken op hoogte. De steiger heeft een maximale hoogte van 277 cm en is daarom perfect voor handwerk in en om het huis.

Als specialist in aluminium steigers kan ik zeggen dat de Werkplatform - Multifunctionele steiger met zilver een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, stabiele en veilige werkplek op hoogte. De steiger is van hoge kwaliteit en biedt veel voordelen ten opzichte van andere steigers. Het enige nadeel is dat de steiger relatief zwaar is, maar dit wordt gecompenseerd door de stabiliteit en veiligheid die het biedt. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele steiger van hoge kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 maart in huis

Bekijk prijs

6 - Alumexx ALX X-Up 1.0 Vouwsteiger

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Alumexx ALX X-Up 1.0 Vouwsteiger

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.5

Alumexx introduceert de X-up 1.0. Een lichtgewicht en robuuste éénmanssteiger voor multifunctioneel gebruik. De aluminium constructie is gemaakt van een buis met een diameter van 50 mm en zeer sterke lasverbindingen. Door de hoge kwaliteit aluminium is de X-up licht in gewicht, sterk en zeer handelbaar. Door de opvouwbare constructie is de X-up eenvoudig op te slaan en te vervoeren. De X-up 1.0 wordt geleverd met 4 geremde wielen en een platform zonder luik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

7 - Kamersteiger 75x190 3m werkhoogte aluminium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Kamersteiger 75x190 3m werkhoogte aluminium

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.4

Kamersteiger van Euroscaffold 3,0 meter werkhoogte, compleet met platform voor professioneel gebruik binnen en buiten. 1 x vouwunit 190 cm lang, 75 cm breed 1 x platform 60 cm breed zonder luik 6 sporten met doorbouwmogelijkheid 4 x zwenkwiel 150 mm 5 x borgclip Draagvermogen: 250 kg Universele steiger, makkelijk uit te breiden Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium buis met een wanddikte van 2.0 mm, de sporten zijn voorzien van een antislip profiel. Voldoet aan alle normen (NEN 1004) Platformhoogte: 100 cm Werkhoogte: 300 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 11 januari in huis

Bekijk prijs

8 - ALX Redline kamersteiger 75 x

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. ALX Redline kamersteiger 75 x

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.2

Op zoek naar een degelijke en betrouwbare kamersteiger? Dan is de ALX Redline kamersteiger 75 x een goede keuze. Deze steiger is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is voorzien van een vouwunit met doorbouwpennen. Hierdoor kun je de steiger uitbreiden tot een werkhoogte van maar liefst 7,5 meter. De steiger is bovendien voorzien van rode dubbel geremde wielen van 125 mm, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Het platform van de ALX Redline kamersteiger is voorzien van een opwaaibeveiliging, zodat je veilig en stabiel kunt werken. Bovendien is het platform voorzien van een borgclip, zodat je je gereedschap veilig kunt opbergen. De afmetingen van de steiger zijn 75 cm breed, 190 cm lang, en de werkhoogte is 315 cm. Het platform heeft een hoogte van 115 cm.

Wat deze kamersteiger echt onderscheidt van andere steigers is de mogelijkheid om hem uit te breiden tot een werkhoogte van 7,5 meter. Hierdoor kun je hem voor veel verschillende klussen gebruiken, zowel binnen als buiten. Bovendien is de steiger gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je snel van plek kunt wisselen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en degelijke kamersteiger, dan is de ALX Redline kamersteiger 75 x een goede keuze. Hij is gemakkelijk te verplaatsen, veilig en stabiel, en je kunt hem uitbreiden tot een werkhoogte van maar liefst 7,5 meter.

Mijn persoonlijke mening over deze steiger is erg positief. Hij is gemakkelijk in gebruik, veilig en stabiel, en je kunt hem voor veel verschillende klussen gebruiken. Het enige nadeel is het gewicht van 28 kg, waardoor hij iets minder gemakkelijk te tillen is. Maar al met al is dit een topkwaliteit kamersteiger die ik zeker zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en degelijke steiger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs

9 - Panthera - Kamersteiger 75 x grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Panthera - Kamersteiger 75 x grijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.7

Panthera kamersteiger 75 x 150 x 3 meter werkhoogte De ideale kamersteiger voor de alle klussen in en om het huis. Deze Panthera kamersteiger is onze meest verkochte kamersteiger. Ideaal voor het schilderen, behangen, stucen en ramenlapen. Door zijn compacte afmetingen zeer makkelijk op te bergen. Deze compacte kamersteiger is licht en oersterk met een buisdiameter van 50 mm en een wanddikte van 2,0 mm Kamersteiger afmetingen • Lengte/breedte: 75 cm x 150 cm • Geremde zwenkwiel: diameter 12,5 cm • Platform hoogte steiger: 100 cm • Totale hoogte steiger: 160 cm • Maximale werkhoogte: 300 cm • Opbergmaat: 150 x 75 x 24 cm • Buisdiameter van 50 mm en een wanddikte van 2,0 mm Samenstelling kamersteiger: • 1 x vouwunit met 5 antislip sporten • 1 x platform zonder luik 150 • 4 x dubbel geremd wiel 125mm • 4 x borgpen Wat is de betekenis van werkhoogte? Met de term werkhoogte wordt bedoelt de hoogte waarop u kunt werken als u op het platform staat. De formule die hierbij hoort is: platformhoogte + 2,0 meter = werkhoogte. Dit is een schatting en kan iets afwijken van de werkelijke werkhoogte. Dit is afhankelijk van uw eigen lengte. Eenvoudig bestellen U kunt de Panthera kamersteiger gemakkelijk en snel online bestellen via steigerdeals.nl. De steiger wordt na betaling voor 15 uur de volgende werkdag geleverd. U kunt de kamersteiger eventueel ook bij ons ophalen. Neem hiervoor contact op met ons service team () of via 085-0656192.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Kamersteiger Alumexx Basic grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Beste Aluminium Steiger voor professionals: Kamersteiger Alumexx Basic grijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.8

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige kamersteiger? Dan zou de Kamersteiger Alumexx Basic Grijs wel eens een goede keuze kunnen zijn! Met een maximale werkhoogte van 3,15 meter en een draagvermogen van 400 kg, is deze steiger perfect geschikt voor klussen in en om het huis of bouwplaatsen. Het robuuste en eenvoudige vouwsysteem zorgt ervoor dat je in slechts 1 minuut klaar bent om te beginnen aan je klus.

Wat deze kamersteiger onderscheidt van andere steigers is het feit dat het een in Holland geproduceerd kwaliteitsproduct van hoogwaardig aluminium buis met een omtrek van 51 mm is. Dit betekent dat het een stevige en duurzame steiger is die jarenlang meegaat. Daarnaast is het voorzien van 4 geremde wielen 125 mm met een hoogwaardig en licht platform zonder luik.

De Kamersteiger Alumexx Basic Grijs voldoet aan de wettelijke normering N-EN 1004 met TÜV Certificaat en heeft een maximaal draagvermogen van 375 kg. Dit betekent dat het niet alleen veilig is om te gebruiken, maar ook geschikt is voor verschillende klussen.

Het enige nadeel van deze kamersteiger is het gewicht van 29 kg, wat het wat zwaarder maakt dan sommige andere steigers. Maar dit wordt gecompenseerd door de stevigheid en duurzaamheid van het product.

Al met al is de Kamersteiger Alumexx Basic Grijs een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stevige, duurzame en veilige kamersteiger voor zijn klussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van aluminium steigers. Er zijn immers 104 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!