Wat is de beste 27 inch monitor van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het kopen van een goede 27 inch monitor is een moeilijke opdracht. Wat is de beste 27 inch monitor van 2024? Na het onderzoeken van 1071 27 inch monitors kwam de Gigabyte M27Q P als beste uit onze 27 inch monitor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de 27 inch monitors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 27 inch monitors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige 27 inch monitor-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste 27 inch monitors

1Score: 9.9
Gigabyte M27Q P
Beste 27 inch monitor
Gigabyte M27Q P
Gigabyte
Ga naar laagste prijs
2Score: 8.9
Asus ProArt PA279CRV
Asus ProArt PA279CRV
Asus
Ga naar laagste prijs
3Score: 7.9
Dell SE2719HR
Dell SE2719HR
Dell
Ga naar laagste prijs
4Score: 7
ASUS ProArt Display PA278CV
Topkeuze voor budget 27-inch monitor
ASUS ProArt Display PA278CV
ASUS
Ga naar laagste prijs
5Score: 6
Gigabyte G27FC
Gigabyte G27FC
Gigabyte
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu 27 inch Monitor Koopgids

Ben je op zoek naar een monitor, dan is een 27 inch monitor een goede maat. Waarom? Dat lees je hier!

Hoe groot is een 27 inch monitor?

Een 27 inch monitor heeft een diagonaal van ongeveer 68,6 centimeter. De grootte van het scherm wordt gemeten vanuit de linkeronderhoek naar de rechterbovenhoek van het scherm. Het exacte formaat van het scherm kan echter iets variëren afhankelijk van de specifieke monitor en het ontwerp ervan.

Wat is beter, een 24 inch of een 27 inch monitor?

Of een 24 inch of 27 inch monitor beter is hangt af van de specifieke behoeften van de gebruiker en de toepassingen waarvoor de monitor zal worden gebruikt. 

Hier zijn enkele overwegingen om in gedachten te houden bij het kiezen tussen een 24 inch of 27 inch monitor:

Schermresolutie: Een 27 inch monitor kan een hogere resolutie hebben dan een 24 inch monitor, waardoor de beeldkwaliteit beter kan zijn. Dit kan vooral belangrijk zijn voor taken zoals beeldbewerking, grafisch ontwerp of het bekijken van video's in hoge kwaliteit.

Werkruimte: Een 27 inch monitor biedt meer werkruimte dan een 24 inch monitor, waardoor het gemakkelijker kan zijn om meerdere vensters naast elkaar te hebben of om grote documenten te bekijken. Dit kan handig zijn voor taken zoals multitasking of het werken met grote spreadsheets of documenten.

Ergonomie: Een 27 inch monitor kan groter en zwaarder zijn dan een 24 inch monitor, wat kan leiden tot meer spanning op de nek en de rug. Als ergonomie belangrijk voor je is, kan een 24 inch monitor beter zijn omdat het gemakkelijker is om de monitor op de juiste hoogte en afstand te plaatsen.

Prijs: Over het algemeen is een 24 inch monitor goedkoper dan een 27 inch monitor, hoewel de prijzen sterk variëren afhankelijk van de merk en functies.

Kortom, als je meer schermruimte nodig hebt voor multitasking of het bekijken van grote documenten, dan is een 27 inch monitor misschien de betere keuze. 

Als je echter op zoek bent naar een meer ergonomische optie of een monitor voor een lagere prijs, kan een 24 inch monitor de betere optie zijn.

Wat is de levensduur van een monitor?

De levensduur van een monitor hangt af van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de componenten, de omgevingsomstandigheden en de mate van gebruik. Over het algemeen kan een monitor een levensduur hebben van5 tot 10 jaar.

De meeste monitoren hebben een garantieperiode van 1 tot 3 jaar, wat aangeeft hoe lang de fabrikant verwacht dat de monitor probleemloos zal functioneren. 

Dit betekent echter niet dat de monitor na de garantieperiode stopt met werken, maar het kan wel betekenen dat eventuele reparaties na die tijd op eigen kosten zijn.

Factoren die de levensduur van een monitor kunnen beïnvloeden zijn onder andere:

Kwaliteit van de componenten: Een monitor met hoogwaardige componenten kan langer meegaan dan een monitor met minder hoogwaardige componenten.

Gebruik en omgevingsomstandigheden: Als een monitor intensief wordt gebruikt, bijvoorbeeld voor gaming of grafische toepassingen, kan dit de levensduur verkorten. Ook omgevingsfactoren zoals temperatuur en vochtigheid kunnen van invloed zijn op de levensduur.

Onderhoud: Regelmatig onderhoud kan de levensduur van een monitor verlengen. Dit omvat bijvoorbeeld het reinigen van het scherm en de behuizing en het vermijden van overmatige blootstelling aan stof of zonlicht.

Over het algemeen kan een goed onderhouden monitor een lange levensduur hebben, maar het is belangrijk om te onthouden dat technologie zich snel ontwikkelt en dat de levensduur van een monitor ook afhankelijk is van veranderingen in de vereisten en normen van de gebruiker.

Hoe ver moet je van je beeldscherm zitten?

De optimale kijkafstand van een beeldscherm hangt af van de grootte van het scherm en de resolutie. Over het algemeen wordt een kijkafstand van ongeveer een armlengte (50-70 cm) aanbevolen voor de meeste beeldschermen.

Voor kleinere schermen, zoals laptops, kan een kijkafstand van ongeveer 30-40 cm voldoende zijn. Voor grotere schermen, zoals 27 inch of groter, kan een iets grotere afstand comfortabeler zijn, bijvoorbeeld 70-90 cm.

Een andere factor om te overwegen is de resolutie van het scherm. Als het scherm een hoge resolutie heeft, bijvoorbeeld 4K, dan kun je dichter bij het scherm zitten omdat de afzonderlijke pixels kleiner zijn en de tekst en afbeeldingen scherper worden weergegeven. 

Bij lagere resoluties kan het nodig zijn om verder van het scherm af te zitten om de afzonderlijke pixels niet te kunnen onderscheiden.

Het is belangrijk om een comfortabele kijkafstand te kiezen die geschikt is voor jouw persoonlijke voorkeur en om regelmatig pauzes te nemen om vermoeidheid van de ogen te voorkomen.

Welk formaat monitor is goed voor thuiswerken?

Bij het kiezen van een monitor voor thuiswerken zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden, zoals de grootte van de monitor, de resolutie, de beeldverhouding en de ergonomie. 

Over het algemeen zijn er enkele formaten die goed werken voor thuiswerken, zoals:

24 inch: Dit formaat biedt een goede balans tussen grootte en prijs en is groot genoeg om meerdere vensters tegelijkertijd te kunnen weergeven, maar nog steeds compact genoeg om op een bureau te passen.

27 inch: Dit formaat is iets groter en biedt meer schermruimte dan een 24 inch monitor. Het is goed geschikt voor taken zoals het bewerken van foto's en video's en het werken met meerdere vensters tegelijk.

Ultrawide: Een ultrawide monitor heeft een bredere beeldverhouding dan een standaard monitor en biedt meer horizontale schermruimte. Dit is handig voor taken waarbij je veel horizontale ruimte nodig hebt, zoals het werken met spreadsheets of het bekijken van grote afbeeldingen.

Het is ook belangrijk om te kiezen voor een monitor met een hoge resolutie, zoals 1080p of 4K, omdat dit de tekst en afbeeldingen scherper en gemakkelijker leesbaar maakt. 

Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een monitor met een goede verstelbaarheid, zodat je de hoogte en kijkhoek kunt aanpassen om de belasting van je ogen en nek te verminderen.

hero illustration

Hoe testen we 27 inch monitors?

Om de beste 27 inch monitor te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 27 inch monitor-test hebben we 1071 27 inch monitors vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze 27 inch monitor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze 27 inch monitor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen 27 inch monitor-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte 27 inch monitor in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1071 27 inch monitors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste 27 inch monitors in een handige lijst

1. Beste 27 inch monitor: Gigabyte M27Q P

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gigabyte M27Q P

 • list plusHoge verversingssnelheid van 170Hz en VRR-ondersteuning voor een soepele game-ervaring
 • list plusUitzonderlijke responstijd en lage inputvertraging voor snelle games en kantoorgebruik
 • list plusBrede kleurengamma en bijna volledige dekking van Adobe RGB-kleurenspectrum voor contentcreatie

Nadelen Gigabyte M27Q P

 • list plusPresteert mogelijk niet goed in donkere ruimtes vanwege lage contrastverhouding
 • list plusOntbreekt aan zwenkverstelling voor ergonomische flexibiliteit
 • list plusBeperkt tot HDMI 2.0 bandbreedte, wat de prestaties kan beïnvloeden bij huidige generatie gameconsoles en moderne grafische kaarten

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.86
Functionaliteit
9.94
Gebruiksgemak
9.9
De Gigabyte M27Q P 27-inch monitor is een veelzijdig scherm dat geschikt is voor verschillende doeleinden, zoals gaming, kantoorwerk, mediaconsumptie en contentcreatie. Met een hoge verversingssnelheid van 170Hz, VRR-ondersteuning en lage inputvertraging blinkt het uit in gaming, met snelle responstijden en soepele gameplay. Volgens rtings.com "blinkt het uit met zijn 170Hz verversingssnelheid, VRR-ondersteuning, snelle responstijd en lage inputvertraging bij hogere verversingssnelheden." Het grote scherm met hoge resolutie, uitzonderlijke responstijd en brede kijkhoeken maken het ook een uitstekende keuze voor kantoorgebruik. Zijn geschiktheid voor contentcreatie wordt benadrukt door zijn uitzonderlijke SDR-kleurengamma en bijna volledige dekking van de Adobe RGB-kleurruimte, waardoor het een uitstekende optie is voor fotobewerkers en contentmakers. Bovendien biedt het een USB-C-poort die DisplayPort Alt Mode ondersteunt voor signaalweergave en gelijktijdig opladen.

Er zijn echter enkele nadelen, zoals prestatieproblemen in donkere kamers vanwege het lage contrast en het ontbreken van zwenkverstelling. Het is ook beperkt tot HDMI 2.0-bandbreedte, wat de prestaties met gamingconsoles van de huidige generatie en moderne grafische kaarten kan beïnvloeden. Ondanks deze tekortkomingen biedt het meer dan 400 nits helderheid voor SDR- en HDR-content, evenals een "Super Wide Color Gamut," waardoor het een aantrekkelijke optie is voor enthousiastelingen die waarde zoeken. Volgens Tom's Hardware presteert het vergelijkbaar met de meeste 240Hz-monitoren, waardoor het een ideale keuze is voor competitieve gamers. De ingetogen vormgeving en bouwkwaliteit die vergelijkbaar is met duurdere modellen versterken verder de aantrekkingskracht.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Gigabyte M27Q P op door zijn brede kleurengamma, uitzonderlijke responstijd en veelzijdige USB-C-poort, waardoor het een sterke concurrent is voor gamers en contentmakers. Concurrenten hebben misschien een voorsprong op prestaties in donkere kamers en ergonomische aanpassingen. Ondanks zijn beperkingen maken zijn sterke punten in gaming, contentcreatie en kantoorgebruik, samen met zijn uitgebreide functieset, het tot een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige 27-inch monitor.

Samengevat biedt de Gigabyte M27Q P 27-inch monitor uitzonderlijke gamingprestaties, een breed kleurengamma en functies die zijn afgestemd op contentcreatie en kantoorwerk. Hoewel het moeite kan hebben in omgevingen met weinig licht en bepaalde ergonomische aanpassingen mist, maken zijn veelzijdigheid en sterke prestaties op essentiële gebieden het een opmerkelijke keuze in de categorie van 27-inch monitoren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Mediamarkt.nl

Online op voorraad

Bekijk prijs

2. Asus ProArt PA279CRV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.81
Gebruiksgemak
9.39
De Asus ProArt PA279CRV 27-inch monitor is een overtuigende optie voor creatieve professionals en budgetbewuste gebruikers die op zoek zijn naar een mix van indrukwekkende functies, functionaliteit en prestaties. Met een 4K IPS-paneel, dunne randen en uitgebreide standaanpassingen biedt het "indrukwekkende connectiviteit" en "goede compatibiliteit met verschillende besturingssystemen", zoals benadrukt door TechRadar. De uitgebreide connectiviteit van de monitor omvat USB-C met 96W stroomvoorziening, een dual-port USB-A hub en DisplayPort-ingangen, waardoor het geschikt is voor Windows, MacOS en Apple's Mac-computers. Asus streeft ernaar om onberispelijke 4K HDR-beelden en kleuren te leveren voor filmmakers, videobewerkers, coloristen, ontwerpers en fotografen, wat blijkt uit de 99% DCI-P3 en Adobe RGB kleurdekking en Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid.

De ProArt PA279CRV blinkt uit in het bieden van "uitstekende beeldkwaliteit, kleurnauwkeurigheid en 400 nits helderheid", waardoor het een geschikte keuze is voor contentcreatie en productiviteit. Desondanks wordt de HDR-ondersteuning beperkt tot Vesa DisplayHDR 400, waarbij het ontbreekt aan lokale dimming en sterke zwartniveaus, volgens TechRadar en PCWorld. PCWorld wees er ook op dat de monitor tekortschiet op het gebied van contrast, helderheid, HDR-prestaties en bewegingshelderheid. Desalniettemin wordt het geprezen om zijn "indrukwekkende kleurprestaties en aanpasbaarheid tegen een betaalbare prijs", waardoor het een overtuigende optie is voor budgetbewuste makers en professionals, zoals PCWorld benadrukte.

Het uitgebreide OSD van de monitor biedt toegang tot verschillende fabrieksgekalibreerde kleurruimtes, uitgebreide beeldkalibratie- en afstelmogelijkheden en menusettings voor kalibratie, die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van contentmakers. Daarnaast verbeteren de ergonomische standaard met TÜV Eye Care-certificering, ASUS Flicker-free en ultra-low blue light-technologie, en een slank, ruimtebesparend ontwerp het gebruikerscomfort en de algehele bruikbaarheid.

In vergelijking met zijn tegenhanger, de Asus ProArt PA279CV, biedt de PA279CRV een hogere 96W stroomvoorziening via USB-C, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden in de standaard en een breder kleurengamma, waardoor het een voorkeurskeuze is voor gebruikers die uitgebreide functies en functionaliteit zoeken. Hoewel de PA279CV wordt geprezen om zijn nauwkeurige beeldkwaliteit, hoge maximale helderheid en concurrerende prijs, overtreft de PA279CRV het op het gebied van stroomvoorziening, uitgebreide kleurdekking en connectiviteitsopties.

Al met al presenteert de Asus ProArt PA279CRV 27-inch monitor een verleidelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een 4K-productiviteitspaneel met uitgebreide connectiviteit, indrukwekkende kleurprestaties en aanpasbare opties tegen een concurrerende prijs. Hoewel het beperkingen kan hebben op het gebied van HDR-prestaties en ontwerp esthetiek, maken de uitgebreide functies en functionaliteit ervan het een sterke concurrent op de monitormarkt, met name voor contentmakers en professionals die op zoek zijn naar een realistische kleurweergave en uitgebreide connectiviteit.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Dell SE2719HR

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.03
Functionaliteit
8.06
Gebruiksgemak
7.49
DELL SE2719HR. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27''), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LCD, Responstijd: 8 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9, Kijkhoek, horizontaal: 178°, Kijkhoek, verticaal: 178°. VESA-montage. Kleur van het product: Zwart

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Topkeuze voor budget 27-inch monitor: ASUS ProArt Display PA278CV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ASUS ProArt Display PA278CV

 • list plusVeelzijdig voor verschillende taken zoals kantoorwerk, gamen en mediaproductie.
 • list plusBrede kleurruimte en fabrieksgekalibreerde kleurruimtes voor uitstekende beeldkwaliteit en kleurnauwkeurigheid.
 • list plusIndrukwekkende connectiviteitsopties, waaronder USB-C met 96W voedingslevering en DisplayPort 1.4-ingangen.

Nadelen ASUS ProArt Display PA278CV

 • list plusLage contrastverhouding is mogelijk niet ideaal voor donkere game-omgevingen.
 • list plusDisplayPort 'out' poort voor daisy-chaining werkt mogelijk niet optimaal.
 • list plusGebrek aan echte HDR-ondersteuning.

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.29
Functionaliteit
6.62
Gebruiksgemak
7
De ASUS ProArt Display PA278CV 27-inch monitor is een veelzijdige krachtpatser die uitblinkt in gemengd gebruik, kantoorwerk, gaming en mediaproductie. Met zijn 1440p-resolutie, brede kijkhoeken en anti-glare helderheid is het een betrouwbare metgezel voor verschillende taken, met een scherp beeld, uitstekende kleurweergave en brede kijkhoeken. Als bewijs van zijn veelzijdigheid heeft het een verversingssnelheid van 75Hz, snelle responstijd en lage invoervertraging voor gaming, hoewel het lage contrastverhouding misschien niet ideaal is voor donkere gamingomgevingen. TechRadar prijst zijn "uitstekende beeldkwaliteit en kleurnauwkeurigheid," benadrukkend de waarde voor de prijs.

De evolutie van de PA278CV ten opzichte van zijn voorganger, de PA278QV, brengt opmerkelijke verbeteringen met zich mee. Het kleinere draaibereik, verbeterde ergonomie, USB-C-poort, extra USB 3.0-poorten en apparaat opladen tillen de gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau. Bovendien biedt het een breder kleurengamma, waardoor het zijn voorganger overtreft. De DisplayPort 'out' poort voor daisychaining functioneert mogelijk niet optimaal. Dit model presteert nauw aansluitend bij zijn voorganger in verschillende gebruiksscenario's, waarbij de consistente kwaliteit en lichte voorsprong in kleurengamma worden benadrukt.

In tegenstelling hiermee, de hoger geprijsde ASUS ProArt Display PA279CRV, die gericht is op contentcreatie en kantoortaken met zijn 4k-resolutie en fabriekskalibratie voor nauwkeurige kleuren, schiet tekort op het gebied van gaming en donkere ruimtes vanwege het lage contrastverhouding en trage responstijd. Het is duidelijk dat de PA278CV, met zijn 1440p-resolutie, een balans vindt en daarmee een sterke keuze is voor een breder scala aan toepassingen.

Hoewel de PA278CV geen echte HDR-ondersteuning heeft, positioneert het zich als een sterke waardepropositie met zijn uitgebreide scala aan fabriek-gekalibreerde kleurruimtes, breed kleurengamma en indrukwekkende connectiviteitsopties, waaronder USB-C met 96W stroomvoorziening en DisplayPort 1.4-ingangen. Zoals een gebruiker aangaf, "Het scherm levert uitstekende beeldkwaliteit en kleurnauwkeurigheid," wat zijn aantrekkingskracht voor mediaprofessionals versterkt.

Al met al staat de ASUS ProArt Display PA278CV 27-inch monitor als een lovenswaardige keuze voor diverse toepassingen, met een overtuigende mix van functies voor kantoorwerk, gaming en mediagebruik. Hoewel de HDR-ondersteuning opvalt door afwezigheid, maken zijn brede kleurengamma, snelle responstijd en indrukwekkende connectiviteitsopties het een veelzijdige en concurrerende optie in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5. Gigabyte G27FC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.12
Functionaliteit
5.62
Gebruiksgemak
6.26
Ik ben dol op de Gigabyte G27FC 27-inch monitor! Met een prijs van $229/£190 biedt deze monitor een 1500R gebogen VA-paneel voor een meeslepende visuele ervaring. En het beste van alles, de 180 Hz verversingssnelheid, Adaptive-Sync en HDR-ondersteuning maken het perfect voor gaming. Tom's Hardware noemt het "sterke gamingprestaties en beeldkwaliteit tegen een betaalbare prijs," wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor gamingliefhebbers.

Ondanks zijn budgetvriendelijke aard, past het ontwerp van de monitor naadloos in verschillende opstellingen. En met VESA-montagecompatibiliteit en eenvoudige installatie, is het een fluitje van een cent om op te zetten. Maar het kan lastig zijn om bij de onderste poorten te komen, zoals Tom's Guide opmerkt, en het scherm kan iets minder helder zijn dan dat van sommige concurrenten.

De Gigabyte G27FC is echt gericht op het verbeteren van de game-ervaring. Het biedt allerlei gamegerichte functies, zoals afteltimers, frameratetellers en richtpunten, evenals de mogelijkheid om aangepaste richtkijkers te maken met de OSD Sidekick-app. En met uitgebreide opties voor gaming, kalibratie en gemak, kun je zelfs configuraties opslaan in geheugenplaatsen.

Vergeleken met andere monitoren in de markt, springt de Gigabyte G27FC er echt uit door zijn combinatie van een betaalbare prijs, een 180 Hz verversingssnelheid en HDR-ondersteuning. Maar houd er rekening mee dat het geen HDMI 2.1 ondersteunt, wat geavanceerde consolefuncties beperkt, en dat het mogelijk niet zo helder is als sommige concurrenten. Ook het ontbreken van geïntegreerde luidsprekers en USB-poorten kan een nadeel zijn.

Kortom, de Gigabyte G27FC 27-inch monitor biedt een verleidelijke mix van gaming-gerichte functies en een betaalbare prijs. Met zijn hoge verversingssnelheid, meeslepend gebogen display en scala aan gamefunctionaliteiten is het een sterke concurrent in zijn categorie. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben, zoals de toegankelijkheid van poorten en helderheidsniveaus, blinkt het uit in het leveren van sterke gamingprestaties tegen een betaalbare prijs. Perfect voor gamers met een klein budget! 🎮

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 8 tot 9 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 27 inch monitors. Er zijn immers 1071 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!