Wat is de beste 27 inch monitor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 09 december, 2023

Het aanschaffen van een goede 27 inch monitor is een lastige opdracht. Wat is de beste 27 inch monitor van 2023? Na het testen van 1071 27 inch monitors kwam de Gigabyte M27U als beste uit onze 27 inch monitor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de 27 inch monitors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 27 inch monitors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige 27 inch monitor-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste 27 inch monitors

1Score: 9.8
Gigabyte M27U
Premium 27-inch monitor
Gigabyte M27U
Gigabyte
2Score: 9
Asus Designo MX27UCS
Superieure 27-inch monitor
Asus Designo MX27UCS
Asus
Ga naar laagste prijs
3Score: 8
Dell S2722QC
Topklasse 27-inch monitor uit het lagere middensegment
Dell S2722QC
Dell
Ga naar laagste prijs
4Score: 7.1
Gigabyte M27Q P
Gigabyte M27Q P
Gigabyte
hero illustration

De Bestenu 27 inch Monitor Koopgids

Ben je op zoek naar een monitor, dan is een 27 inch monitor een goede maat. Waarom? Dat lees je hier!

Hoe groot is een 27 inch monitor?

Een 27 inch monitor heeft een diagonaal van ongeveer 68,6 centimeter. De grootte van het scherm wordt gemeten vanuit de linkeronderhoek naar de rechterbovenhoek van het scherm. Het exacte formaat van het scherm kan echter iets variëren afhankelijk van de specifieke monitor en het ontwerp ervan.

Wat is beter, een 24 inch of een 27 inch monitor?

Of een 24 inch of 27 inch monitor beter is hangt af van de specifieke behoeften van de gebruiker en de toepassingen waarvoor de monitor zal worden gebruikt. 

Hier zijn enkele overwegingen om in gedachten te houden bij het kiezen tussen een 24 inch of 27 inch monitor:

Schermresolutie: Een 27 inch monitor kan een hogere resolutie hebben dan een 24 inch monitor, waardoor de beeldkwaliteit beter kan zijn. Dit kan vooral belangrijk zijn voor taken zoals beeldbewerking, grafisch ontwerp of het bekijken van video's in hoge kwaliteit.

Werkruimte: Een 27 inch monitor biedt meer werkruimte dan een 24 inch monitor, waardoor het gemakkelijker kan zijn om meerdere vensters naast elkaar te hebben of om grote documenten te bekijken. Dit kan handig zijn voor taken zoals multitasking of het werken met grote spreadsheets of documenten.

Ergonomie: Een 27 inch monitor kan groter en zwaarder zijn dan een 24 inch monitor, wat kan leiden tot meer spanning op de nek en de rug. Als ergonomie belangrijk voor je is, kan een 24 inch monitor beter zijn omdat het gemakkelijker is om de monitor op de juiste hoogte en afstand te plaatsen.

Prijs: Over het algemeen is een 24 inch monitor goedkoper dan een 27 inch monitor, hoewel de prijzen sterk variëren afhankelijk van de merk en functies.

Kortom, als je meer schermruimte nodig hebt voor multitasking of het bekijken van grote documenten, dan is een 27 inch monitor misschien de betere keuze. 

Als je echter op zoek bent naar een meer ergonomische optie of een monitor voor een lagere prijs, kan een 24 inch monitor de betere optie zijn.

Wat is de levensduur van een monitor?

De levensduur van een monitor hangt af van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de componenten, de omgevingsomstandigheden en de mate van gebruik. Over het algemeen kan een monitor een levensduur hebben van5 tot 10 jaar.

De meeste monitoren hebben een garantieperiode van 1 tot 3 jaar, wat aangeeft hoe lang de fabrikant verwacht dat de monitor probleemloos zal functioneren. 

Dit betekent echter niet dat de monitor na de garantieperiode stopt met werken, maar het kan wel betekenen dat eventuele reparaties na die tijd op eigen kosten zijn.

Factoren die de levensduur van een monitor kunnen beïnvloeden zijn onder andere:

Kwaliteit van de componenten: Een monitor met hoogwaardige componenten kan langer meegaan dan een monitor met minder hoogwaardige componenten.

Gebruik en omgevingsomstandigheden: Als een monitor intensief wordt gebruikt, bijvoorbeeld voor gaming of grafische toepassingen, kan dit de levensduur verkorten. Ook omgevingsfactoren zoals temperatuur en vochtigheid kunnen van invloed zijn op de levensduur.

Onderhoud: Regelmatig onderhoud kan de levensduur van een monitor verlengen. Dit omvat bijvoorbeeld het reinigen van het scherm en de behuizing en het vermijden van overmatige blootstelling aan stof of zonlicht.

Over het algemeen kan een goed onderhouden monitor een lange levensduur hebben, maar het is belangrijk om te onthouden dat technologie zich snel ontwikkelt en dat de levensduur van een monitor ook afhankelijk is van veranderingen in de vereisten en normen van de gebruiker.

Hoe ver moet je van je beeldscherm zitten?

De optimale kijkafstand van een beeldscherm hangt af van de grootte van het scherm en de resolutie. Over het algemeen wordt een kijkafstand van ongeveer een armlengte (50-70 cm) aanbevolen voor de meeste beeldschermen.

Voor kleinere schermen, zoals laptops, kan een kijkafstand van ongeveer 30-40 cm voldoende zijn. Voor grotere schermen, zoals 27 inch of groter, kan een iets grotere afstand comfortabeler zijn, bijvoorbeeld 70-90 cm.

Een andere factor om te overwegen is de resolutie van het scherm. Als het scherm een hoge resolutie heeft, bijvoorbeeld 4K, dan kun je dichter bij het scherm zitten omdat de afzonderlijke pixels kleiner zijn en de tekst en afbeeldingen scherper worden weergegeven. 

Bij lagere resoluties kan het nodig zijn om verder van het scherm af te zitten om de afzonderlijke pixels niet te kunnen onderscheiden.

Het is belangrijk om een comfortabele kijkafstand te kiezen die geschikt is voor jouw persoonlijke voorkeur en om regelmatig pauzes te nemen om vermoeidheid van de ogen te voorkomen.

Welk formaat monitor is goed voor thuiswerken?

Bij het kiezen van een monitor voor thuiswerken zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden, zoals de grootte van de monitor, de resolutie, de beeldverhouding en de ergonomie. 

Over het algemeen zijn er enkele formaten die goed werken voor thuiswerken, zoals:

24 inch: Dit formaat biedt een goede balans tussen grootte en prijs en is groot genoeg om meerdere vensters tegelijkertijd te kunnen weergeven, maar nog steeds compact genoeg om op een bureau te passen.

27 inch: Dit formaat is iets groter en biedt meer schermruimte dan een 24 inch monitor. Het is goed geschikt voor taken zoals het bewerken van foto's en video's en het werken met meerdere vensters tegelijk.

Ultrawide: Een ultrawide monitor heeft een bredere beeldverhouding dan een standaard monitor en biedt meer horizontale schermruimte. Dit is handig voor taken waarbij je veel horizontale ruimte nodig hebt, zoals het werken met spreadsheets of het bekijken van grote afbeeldingen.

Het is ook belangrijk om te kiezen voor een monitor met een hoge resolutie, zoals 1080p of 4K, omdat dit de tekst en afbeeldingen scherper en gemakkelijker leesbaar maakt. 

Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een monitor met een goede verstelbaarheid, zodat je de hoogte en kijkhoek kunt aanpassen om de belasting van je ogen en nek te verminderen.

hero illustration

Hoe testen we 27 inch monitors?

Om de beste 27 inch monitor te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 27 inch monitor-test hebben we 1071 27 inch monitors vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze 27 inch monitor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze 27 inch monitor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne 27 inch monitor-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte 27 inch monitor in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1071 27 inch monitors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste 27 inch monitors in een makkelijke lijst

1. Premium 27-inch monitor: Gigabyte M27U

Loading ...

Voordelen Gigabyte M27U

 • list plusIndrukwekkende visuele kwaliteit
 • list plusVerstelbare standaard en ergonomisch ontwerp
 • list plusBrede reeks connectiviteitsopties

Nadelen Gigabyte M27U

 • list plusSlechte prestaties in donkere kamers
 • list plusNiet optimaal voor kleuraccuraat creatief werk

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
10
De Gigabyte M27U is een premium 27-inch monitor die een fantastische game-ervaring en veelzijdige prestaties biedt voor verschillende gebruikssituaties. Met zijn 4K UHD-resolutie, snelle verversingssnelheid en lage reactietijd is deze monitor ontworpen om de game-ervaring te verbeteren. Volgens reviewers is de indrukwekkende visuele kwaliteit en meeslepende weergave van de M27U een uitstekende keuze voor gamers die een gaming-ervaring met hoge resolutie willen.

Ik ben vooral onder de indruk van de verstelbare standaard en ergonomisch ontwerp van de M27U, waardoor ik comfortabel en naar eigen wens kan positioneren. Het IPS-paneel zorgt voor levendige kleuren en brede kijkhoeken, wat gewaardeerd wordt door gebruikers die nauwkeurige en gedetailleerde visuals nodig hebben. Daarnaast biedt de M27U een scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI en DisplayPort, waardoor hij compatibel is met verschillende apparaten.

Volgens RTINGS presteert de M27U goed in verschillende scenario's. Het blinkt uit in gaming, dankzij de HDMI 2.1-bandbreedte en VRR-ondersteuning, wat zorgt voor een soepele en responsieve game-ervaring. Het is ook geschikt voor kantoorgebruik, met scherpe teksthelderheid en brede kijkhoeken. De prestaties van de M27U in donkere kamers zijn echter teleurstellend, met een laag contrastverhouding en een slechte lokale dimfunctie.

RTINGS noemt de M27U ook de beste 27-inch monitor overall. De hoge 4K-resolutie en uitstekende piekhelderheid maken het een veelzijdige keuze voor gaming en productiviteit. Voor gamers die lagere resolutie en hogere verversingssnelheden prioriteren, raden ze de ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM aan. Aan de andere kant is de Dell U2723QE een goede optie in het middensegment voor gebruikers die gericht zijn op productiviteit, met een lagere verversingssnelheid en geen ondersteuning voor variabele verversingssnelheid.

In een review van Cookware wordt de M27U geprezen om zijn prijs-kwaliteitverhouding. Met een verversingssnelheid van 160Hz, hogere helderheid en contrast in vergelijking met zijn voorganger, levert de M27U goede bewegingshelderheid zonder merkbare vlekken of vervaging in snelle games. De monitor biedt ook verrassend nauwkeurige kleuren na kalibratie. Het is echter mogelijk niet de optimale keuze voor kleur-accuraat creatief werk vanwege de prestaties bij het weergeven van blauwe waarden.

Al met al is de Gigabyte M27U een premium 27-inch monitor die voldoet aan de eisen van gamers en veelzijdige prestaties biedt voor verschillende gebruikssituaties. De indrukwekkende visuele kwaliteit, meeslepende weergave en verstelbare standaard maken het een uitstekende keuze voor gamers die een gaming-ervaring met hoge resolutie willen. Hoewel het mogelijk niet uitblinkt in donkere ruimtes, maken de algehele prestaties, waarde en indrukwekkende functies van de M27U het een aantrekkelijke keuze op de markt.

Verkrijgbaar bij:

2. Superieure 27-inch monitor: Asus Designo MX27UCS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Asus Designo MX27UCS

 • list plusLevert uitstekende 4K-resolutie met nauwkeurige kleuren
 • list plusBrede kijkhoek van 178 graden
 • list plusStrak design met een slank profiel en dunne rand

Nadelen Asus Designo MX27UCS

 • list plusConnectiviteitsproblemen met de USB-C-kabel
 • list plusGebrek aan een VESA-bevestiging
 • list plusPotentiële glitches en synchronisatieproblemen met oudere modellen

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.94
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
9.53
De ASUS Designo MX27UC is een 27-inch 4K-monitor met een strak design en indrukwekkende beeldkwaliteit. Met zijn slanke profiel en dunne rand valt deze monitor op door zijn futuristische uitstraling. Hij biedt meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, DisplayPort en DisplayPort over USB-C, waardoor het eenvoudig is om verbinding te maken en het scherm te spiegelen met compatibele apparaten. Het is echter vermeldenswaardig dat de compatibiliteit kan variëren afhankelijk van het apparaat.

Volgens een recensie van Lifewire levert de MX27UC uitstekende 4K-resolutie met nauwkeurige kleuren die 100% van de sRGB-kleurruimte beslaan. De monitor biedt ook een brede kijkhoek van 178 graden, waardoor consistente beeldkwaliteit vanuit verschillende perspectieven wordt gegarandeerd. Backlight bleed langs de randen is minimaal en nauwelijks merkbaar. Deze functies maken de MX27UC een uitstekende keuze voor taken zoals foto- en videobewerking, grafisch ontwerp en multimediaconsumptie.

Klanten op Amazon hebben gemengde ervaringen gehad met de MX27UC. Terwijl sommigen de uitstekende beeldkwaliteit en het gemak van het opladen van apparaten via de monitor prijzen, hebben anderen problemen ondervonden. Er zijn meldingen geweest van connectiviteitsproblemen met de USB-C-kabel, evenals teleurstelling over het ontbreken van een VESA-montage. Bovendien hebben sommige klanten zorgen geuit over mogelijke glitches en synchronisatieproblemen met oudere modellen.

Wat betreft technische specificaties heeft de MX27UC een AH-IPS-paneel met een W-LED-achtergrondverlichting. Het heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels en biedt brede kijkhoeken van 178 graden zowel horizontaal als verticaal. De monitor beslaat 100% van de sRGB-kleurruimte en 72% van de Adobe RGB-kleurruimte, wat zorgt voor nauwkeurige en levendige kleuren. Hij heeft ook een statisch contrastverhouding van 1300:1 en een dynamische contrastverhouding van 100000000:1, wat zorgt voor uitstekende diepte en rijkdom in de beelden.

Al met al blinkt de ASUS Designo MX27UC uit in het leveren van verbluffende 4K-beeldkwaliteit en een strak design. Het is zeer geschikt voor professionele taken die een nauwkeurige kleurreproductie vereisen, zoals foto- en videobewerking. Mogelijke beperkingen zijn echter gemelde problemen met connectiviteit en het ontbreken van een VESA-montage.

In vergelijking met andere 27-inch monitoren op de markt valt de MX27UC op door zijn uitgebreide kleurdekking en brede kijkhoeken. Als een VESA-montage echter een prioriteit is of als naadloze connectiviteit essentieel is, is het misschien de moeite waard om andere opties te overwegen.

Samenvattend is de ASUS Designo MX27UC een superieure 27-inch monitor die uitstekende 4K-beeldkwaliteit, brede kleurdekking en een strak design biedt. Hoewel er gemengde reviews zijn over specifieke functies en mogelijke problemen met oudere modellen, blijft het een solide keuze voor professionals die behoefte hebben aan nauwkeurige kleurreproductie en meeslepende kijkervaringen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Topklasse 27-inch monitor uit het lagere middensegment: Dell S2722QC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell S2722QC

 • list plusUitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusUSB-C connectiviteit met DisplayPort 1.4 en Power Delivery
 • list plusHoge pixeldichtheid voor scherpe tekstweergave

Nadelen Dell S2722QC

 • list plusLage contrastverhouding die de levendigheid van SDR-content beïnvloedt
 • list plusMatige kleurengamma
 • list plusBeperkingen in gaming-prestaties met een verversingssnelheid van 60Hz en een trage responstijd

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.89
Functionaliteit
8.18
Gebruiksgemak
7.93
De Dell S2722QC is een 27-inch monitor die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt, vooral als je USB-C connectiviteit en 4K-resolutie belangrijk vindt. Het heeft een 27-inch IPS-paneel met een native resolutie van 3.840 x 2.160 en een verversingssnelheid van 60Hz. De monitor ondersteunt AMD FreeSync en heeft HDMI 2.0 en USB-C poorten, samen met USB-A poorten voor randapparatuur.

Een van de opvallende kenmerken van de Dell S2722QC is de USB-C connectiviteit, die DisplayPort 1.4 en Power Delivery tot 65 watt ondersteunt. Volgens PCWorld kun je hiermee een laptop aansluiten en opladen met slechts één kabel. De monitor heeft ook twee USB-A 3.2 Gen 1 poorten en geïntegreerde speakers.

Wat betreft beeldkwaliteit maakt de Dell S2722QC enkele concessies. Het heeft een lage contrastverhouding, wat invloed heeft op de levendigheid van SDR-content, en een matige kleurengamma. Desondanks biedt het nog steeds nauwkeurige kleuren, brede kijkhoeken en een hoge piekhelderheid van 350 nits, zoals opgemerkt door DisplayNinja.

Voor kantoorgebruik blinkt de Dell S2722QC uit met zijn hoge pixeldichtheid, wat zorgt voor scherpe tekstweergave. Het heeft ook handige functies zoals een USB-C ingang met stroomvoorziening, waardoor het een veelzijdige keuze is voor productiviteitstaken.

Op het gebied van gaming heeft de Dell S2722QC enkele beperkingen. Het heeft een verversingssnelheid van 60Hz en een trage responstijd, wat mogelijk niet ideaal is voor snelle games. Desondanks ondersteunt het AMD FreeSync voor scheurvrije gameplay en heeft het een lage input lag, zoals vermeld door Rtings.

Over het algemeen is de Dell S2722QC een veelzijdige monitor met sterke punten op het gebied van kantoorgebruik, mediaconsumptie en mediaproductie. Het biedt 4K-resolutie, USB-C connectiviteit en HDR-ondersteuning tegen een betaalbare prijs. Als beeldkwaliteit echter je topprioriteit is, zijn er mogelijk betere opties beschikbaar.

Kortom, de Dell S2722QC is een solide keuze voor wie op zoek is naar een middenklasse 27-inch monitor met indrukwekkende functies. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, vooral als je USB-C connectiviteit en 4K-resolutie belangrijk vindt. Hoewel het enkele beperkingen heeft op het gebied van beeldkwaliteit en gaming-prestaties, blinkt het uit in kantoorgebruik en biedt het een veelzijdige ervaring voor mediaconsumptie en -creatie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Gigabyte M27Q P

Loading ...

Voordelen Gigabyte M27Q P

 • list plusUitstekende gamingprestaties met een hoge verversingssnelheid, snelle responstijd en lage input lag
 • list plusGoede kleurdekking voor contentcreatie
 • list plusBetaalbare prijs

Nadelen Gigabyte M27Q P

 • list plusSlechte ergonomie en beperkte draaiverstelling
 • list plusBeperkte HDR-mogelijkheden
 • list plusNiet ideaal voor gamen of mediaconsumptie in een donkere kamer

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.21
Functionaliteit
7.08
Gebruiksgemak
7.07
De Gigabyte M27Q P is een veelzijdige 27-inch monitor die uitstekende gamingprestaties en een reeks functies biedt tegen een betaalbare prijs. Met zijn vernieuwingsfrequentie van 170Hz, VRR-ondersteuning, snelle responstijd en lage invoervertraging bij hogere vernieuwingsfrequenties blinkt hij uit in gaming, waardoor het een geweldige keuze is voor gamers. Volgens RTINGS "blinkt het uit in gaming, dankzij zijn vernieuwingsfrequentie van 170Hz, VRR-ondersteuning, snelle responstijd en lage invoervertraging bij hogere vernieuwingsfrequenties." Het is echter belangrijk op te merken dat de invoervertraging aanzienlijk toeneemt bij 60Hz, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers.

De M27Q P is ook geschikt voor kantoorgebruik, met goede teksthelderheid, brede kijkhoeken en handige functies zoals een USB-C-poort en KVM-switch. Het heeft een helder display dat effectief schittering tegengaat en reflecties goed verwerkt. Het is echter mogelijk niet ideaal voor gamen of mediaconsumptie in een donkere kamer vanwege het lage contrast, het ontbreken van lokale dimming en de slechte zwarte uniformiteit. Volgens RTINGS "is het niet ideaal voor gamen of mediaconsumptie in een donkere kamer vanwege het lage contrast, het ontbreken van lokale dimming en de slechte zwarte uniformiteit." Aan de andere kant presteert het goed voor contentcreatie met zijn speciale sRGB-modus en brede kleurengamut-dekking.

De Gigabyte M27Q P heeft een Super Speed IPS-paneel met een vernieuwingsfrequentie van 170Hz, waardoor het geschikt is voor snelle games. Het ondersteunt AMD FreeSync Premium en kan ook G-Sync draaien, hoewel het niet officieel G-Sync-compatibel is. De monitor levert een scherp en levendig beeld zonder zichtbare korrels of vervormingen. Het biedt een goede reeks gamingfuncties, waaronder richtpunten en timers. Het ontwerp is ingetogen met een goede bouwkwaliteit en de rand is vlak gemonteerd met een slank frame. Volgens Tom's Hardware "biedt de Gigabyte M27Q uitstekende gamingprestaties en een goede reeks functies tegen een betaalbare prijs."

Wat betreft zijn sterke punten blinkt de Gigabyte M27Q P uit in gaming met zijn hoge vernieuwingsfrequentie, snelle responstijd en lage invoervertraging. Het presteert ook goed in contentcreatie met zijn brede kleurengamut-dekking. Het heeft echter enkele beperkingen, zoals slechte ergonomie en beperkte HDR-mogelijkheden. Het mist ook draaiverstelling, wat de mogelijkheden voor scherm delen kan beperken. Volgens RTINGS "mist de monitor draaiverstelling, wat de mogelijkheden voor scherm delen kan beperken." Ondanks deze beperkingen biedt de Gigabyte M27Q P over het algemeen een solide prestatie.

Vergeleken met andere monitoren op de markt blinkt de Gigabyte M27Q P uit met zijn uitstekende gamingprestaties en betaalbare prijs. Het kan de prestaties van een 240Hz-scherm evenaren met zijn vernieuwingsfrequentie van 170Hz en lage invoervertraging. Het is echter mogelijk niet de beste keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een echte HDR-ervaring of degenen die uitgebreide draaiverstellingsopties nodig hebben.

Tot slot is de Gigabyte M27Q P een veelzijdige 27-inch monitor die uitstekende gamingprestaties, goede kleurdekking en een reeks handige functies biedt. Het is een solide keuze voor gamers en content creators, hoewel het enkele beperkingen heeft op het gebied van ergonomie en HDR-mogelijkheden. Over het algemeen biedt het een gebalanceerde prestatie tegen een betaalbare prijs.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 27 inch monitors. Er zijn immers 1071 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!