Hoe komt deze fantastische Whiteboard Wisser opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Whiteboard Wisser ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Whiteboard Wissers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Whiteboard Wissers die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Whiteboard Wissers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Whiteboard Wissers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Whiteboard Wissers

De beste Whiteboard Wissers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Magnetische whiteboard wisser. Magnetische whiteboard wisser die aan het bord blijft kleven! Lichtgewicht wisser die geen sporen na laat. Formaat: ongeveer 10,5 x 5,5 x 2 cm. Ergonomisch gevormd voor comfortabel gebruik. Comfortabele vorm voor exacte reiniging en ook voor grote oppervlakken.

1. Whiteboard wisser - Magnetisch


Product informatiePlus or Show more

Deze magnetische Legamaster whiteboardwisser 7-120100 kan worden gebruikt voor het snel en droog reinigen van whiteboards. Deze wisser is geschikt voor whiteboards gemaakt van gelakt staal of emaille. Specificaties: • Breedte: 48 mm. • Hoogte: 143 mm. • Materiaal: kunststof. • Kleur van het product: wit. • Geschikt voor materialen: emaille, gelakt staal. • Breedte verpakking: 55 mm. • Diepte verpakking: 35 mm. • Hoogte verpakking: 150 mm. • Aantal per verpakking: 1 stuk(s).

2. Legamaster whiteboardwisser magnetisch - Klein


Product informatiePlus or Show more

Magnetische whiteboardwisser die aan het bord blijft kleven, lichtgewicht en laat geen sporen na. Formaat 105x55x20mm. Ergonomisch gevormd voor comfortabel gebruik. Comfortabele vorm voor exacte reiniging en ook voor grote oppervlakken.

3. Whiteboardwisser Kangaro - magnetisch formaat 105x55x22mm


Product informatiePlus or Show more

Magnetische bordwisser - , extra breed en magnetischEen fraai vormgegeven acessoire voor gebruik op magneethoudende whiteboards. Dankzij de magneet blijft deze houder plakken op het bordoppervlak.

4. Magnetische bordwisser


Product informatiePlus or Show more

Correctbook Schoonmaakset Wil jij je Correctbook (https://www.correctbook.nl/product-categorie/correctbook-stationery/correctbook-softcover/) grondig schoonmaken? Dat kan met de Correctbook® schoonmaakset! De schoonmaakset bevat een schoonmaakspray en een wisdoek. De schoonmaakspray van Correctbook is speciaal ontwikkeld met een water based vloeistof zodat je de inkt en/of inktresten op een bladzijde snel en eenvoudig uitwist. Daarnaast zorgt de vloeistof voor extra protectie van je Correctbook© Core Pagina’s (http://www.correctbook.com/nl/correctbook-core-paginas). Na gebruik van de schoonmaakspray zal de inkt namelijk minder hardnekkig in de bladzijdes trekken. Kenmerken van de Fles Schoonmaakspray Kleur: Wit Materiaal: Plastic Volume: 100 ml Kenmerken van de Wisdoek Kleur: Blauw Materiaal: Microvezel Afmetingen: 15 x 15 cm

5. Correctbook schoonmaakkit - spray en microfiber doek


Product informatiePlus or Show more

Magnetische wisser met een oppervlak van vilt. Geschikt voor alle soorten whiteboards.

6. Naga Magnetische bordenwisser voor witborden formaat 75 x 35 x 24 mm


Product informatiePlus or Show more

Whiteboard Legamaster Eraser Tissues 120200, verpakking 100stuks Deze navuldoekjes zijn voor gebruik in combinatie met de kleine magnetische Legamaster bordwissers (120100).

7. Navuldoekjes Legamaster voor whiteboardwisser doos 100 stuks


Product informatiePlus or Show more

Magnetische whiteboardwisser die aan het bord blijft kleven, lichtgewicht en laat geen sporen na. Formaat 33 x 57 x 22mm. Ergonomisch gevormd voor comfortabel gebruik. Comfortabele vorm voor exacte reiniging en ook voor grote oppervlakken.

8. Whiteboardwisser Kangaro - mini magnetisch formaat


Product informatiePlus or Show more

Whiteboard doekje 25X25 CM makkelijk in gebruik. Kleur: donker groen 95% katoen en 5% polyester. Wasbaar op 40 graden.

9. Whiteboard wisser - wis doekje - whiteboard cleaner -Groen - 25x25 - Uitwasbaar


Product informatiePlus or Show more

Whiteboard doekje 25X25 CM makkelijk in gebruik. Kleur: paars (lila) 95% katoen en 5% polyester. Wasbaar op 40 graden.

10. Whiteboard wisser - wis doekje - whiteboard cleaner - Paars - 25x25 - Uitwasbaar


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Whiteboard Wissers. Er zijn immers 44 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Whiteboard Wisser kopen.