Beste Presenter - March 2020

155 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Logitech R400 Wireless Presenter

Logitech
9.7Score
2

Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze presenter, met laser pointer - PowerPoint afstandsbediening

Merkloos
9.5Score
3

Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer- Geschikt voor PowerPoint presentaties- Presentatie Klikker- Zwart

Merkloos
9.4Score
4

Draadloze presenter met laser pointer

Merkloos
9.2Score
5

LifeGoods Draadloze USB Presenter - Wireless Presentatie Klikker met Laser Pointer - Presentatie Afstandsbediening met Bescherm Hoes - 20 Meter Bereik - Windows/Apple/Mac/Powerpoint/Prezi/Keynote - Zwart

LifeGoods
8.6Score
6

Draadloze Presenter - Laserpointer - Presentatie Klikker - 100 Meter Bereik - Plug & Play - Zwart

THS
8.1Score
7

Logitech R500 Laser Presenter Donker Grijs

Logitech
8Score
8

Draadloze USB Presenter Met Pointer - Zwart

Merkloos
7.8Score
9

EKEO Draadloze presenter - Powerpoint Afstandsbediening - Zwart

EKEO
7.1Score
10

Draadloze USB Presenter Met Laser Pointer - PowerPoint Presentatie Afstandsbediening

AA Commerce
7Score

Hoe komt deze super Presenter ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Presenter ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Presenters, maar nu assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Presenters die op de markt zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Presenters het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Presenters stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Presenters

De beste Presenters op een rij

Product informatiePlus or Show more

Met de handige knoppen van deze draadloze presenter zet je jouw argument kracht bij. Een boost voor jouw zelfvertrouwen De intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje, zelfs in de donkerste auditoriums. Bewegingsvrijheid Dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven. Aan de slag Geen software nodig, sluit gewoon de ontvanger op een usb-poort aan en je kunt aan de slag. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in jouw hand. je behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. Bereik tot 15 meter Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt je zich vrij door de kamer bewegen en je onder het publiek begeven om meer indruk te maken. Draadloze plug-and-play ontvanger Je hoeft geen software te installeren: Sluit de ontvanger gewoon aan op een usb-poort om te beginnen. En wanneer jouw presentatie afgelopen is, kunt je de ontvanger opbergen in de presenter. Specificaties Ingebouwde knoppen voor diavoorstelling Effectief bereik van 15 meter met draadloze 2.4GHz-technologie rode laseraanwijzer met led-indicator Plug-and-play, geen software vereist Opbergbare ontvanger en opbergdoosje Indicator voor batterijvermogen Aan-uitschakelaar

1. Logitech R400 Wireless Presenter

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Mooie en gebruiksvriendelijke draadloze USB klikker voor presentaties. Geen gedoe met aansluiting, deze USB Klikker is binnen 3 seconden na aansluiten al klaar voor gebruik! Presentatie Klikker is aansluitbaar op PC. Levering: 1 x Draadloze Klikker (Zwart) Plug & Play, begin zonder stress en gedoe aan uw presentatie Deze USB Klikker is ontworpen voor u als gebruiker. Door het Plug & Play principe is de USB Klikker altijd en overal inzetbaar, u kunt de Klikker meteen gebruiken zonder eerst Software of Drivers te instaleren. Of u nu vanaf uw eigen computer thuis, op werk of vanaf andermans laptop presenteert, de USB Klikker is direct verbonden. Binnen 3 seconden kunt u de Klikker gebruiken voor uw presentatie! •Geschikt voor alle USB Apparaten •Plug & Play - direct aan de slag zonder installatie van Drivers of Software Een USB Klikker voor elke gebruiker Deze USB Klikker voor Presentaties werkt op Windows •PowerPoint, Presi, Google Slides Hoogwaardige Laser Pointer De Draadloze USB Klikker is voorzien van een hoge kwaliteit Laser Pointer. Hiermee kunt u gemakkelijk informatie op het scherm aanwijzen om zo uw punt kracht bij te zetten of uw publiek ergens op te wijzen. De Laser Pointer geeft een geconcentreerd en goedzichtbare rode stip die in de gehele zaal zichtbaar zal zijn. •Hoge kwaliteit Laser Pointer Gebruiksvriendelijk & Overzichtelijk Design Gebruiksvriendelijkheid staat centraal in het Design van deze USB Klikker voor Presentaties. Eenvoudige en overzichtelijke knoppen maken het makkelijk navigeren voor u, waardoor u uw aandacht bij uw presentatie kan houden. U hoeft niet te zoeken naar knoppen en de USB Klikker ligt gemakkelijk in de hand. •Lichtgewicht, draagbaar & comfortabele grip •Compleet draadloos – u krijgt alle bewegingsvrijheid die u nodig heeft voor het geven van een toppresentatie Exclusief batterij.

2. Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze presenter, met laser pointer - PowerPoint afstandsbediening

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de draadloze Presenter zet je jouw argumenten extra kracht bij. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laser die u helpt bij het aanwijzen tijdens het presenteren, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en de draadloze presenter heeft een bereik van ruim 15 meter. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen van de draadloze Presenster zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. Rode laseraanwijzer Dankzij de rode laseraanwijzer, wijst u, uw publiek gemakkelijk en precies aan waar je het over hebt. Bereik tot 15 meter Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt u zichzelf onder het publiek begeven om meer indruk te maken. Batterij-indicator De Batterij-indicator laat u in een oogopslag weten hoelang de batterijen nog meegaan. Bovendien heeft de presenter een aan- en uitknop, zodat uw batterijen langer meegaan. Opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger Een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger waarmee u in een handomdraai aan de slag kunt: Sluit de ontvanger gewoon op een USB-poort aan, en hij is klaar voor gebruik. Het is niet nodig om software te instaleren, de draadloze presenter werkt direct. Dienovereenkomstig ontvangt u bij een bestelling van 10 stuks een zwarte documententas/ laptopsleeve gratis op aanvraag! Betreffende tas is te gebruiken voor 13 inch laptops. Kenmerken: • Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling • Rode laseraanwijzer • Bereik van 15 meter Pakketinhoud: • Presenter • Draadloze miniontvanger • Handleiding (engels)

3. Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer- Geschikt voor PowerPoint presentaties- Presentatie Klikker- Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Praktische draadloze presenter voor het aansturen van uw presentatie. Inclusief laser pointer. Tot maximaal 10 meter bereik. Excl. Batterijen. Geschikt voor alle USB apparaten.

4. Draadloze presenter met laser pointer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze LifeGoods draadloze presenter is onmisbaar bij het geven van je presentatie. Navigeer gemakkelijk door je slides en wijs belangrijke zaken aan met de rode laserpointer. De presenter heeft een bereik van 20 meter, beschikt over meerdere handige features en heeft een fijne ergonomische grip. De Plug and Play installatie is simpel en binnen enkele seconden gedaan. Kies ook voor de LifeGoods draadloze presenter en zorg dat je boodschap daadwerkelijk aankomt bij het publiek. Draadloos De presenter is draadloos en heeft een bereik van maximaal 20 meter. Zo kun je vrij bewegen, dynamiek aanbrengen en interactie maken met je publiek. Uiteraard is de presenter uitgerust met allerlei handige functies. Zo kun je met één druk op de knop de powerpoint beginnen, eenvoudig door al je slides navigeren of direct een zwart scherm weergeven. Uiteraard is de presenter ook voorzien van een laser pointer om zaken aan te wijzen. Zo kun jij de beste presentatie geven die je in je hebt. Draadloze Presenter: ▶ Draadloze 2.4GHZ-technologie ▶ Geschikt voor Apple & Windows ▶ Geschikt voor alle presentatie apps ▶ Max. 20 meter bereik ▶ Inclusief opbergetui ▶ Plug & Play ▶ Laser pointer Felle laser pointer Met behulp van de felle rode laser kun je zonder moeite vanuit de gehele ruimte alles op het scherm aanwijzen. Dit verbeterd en verduidelijkt het verhaal dat je aan het vertellen bent. Daarnaast is het dan makkelijker voor het publiek om de aandacht erbij te houden. Plug en Play Dankzij de handige plug-en-play functie is de presenter direct klaar voor gebruik. Sluit de USB-ontvanger aan op de USB-poort, en hij is klaar voor gebruik. Geen software installeren dus! Ben je klaar met presenteren, dan kan je de USB-ontvanger eenvoudig opbergen in de presenter welke is voorzien van een opbergruimte. Opbergetui De presenter wordt geleverd met een stevige opbergetui zodat je de presenter gemakkelijk en veilig over mee naartoe kunt nemen en om deze te beschermen tegen krassen, deuken, stof en viezigheid. Specificaties: ✔ Merk: LifeGoods ✔ Inhoud Verpakking: 1x Presenter, 1x USB receiver, 1x Etui, 2x AAA batterijen, 1x Handleiding ✔ Materiaal: ABS Plastic ✔ Afmetingen Klikker: 34,5 mm x 112 mm ✔ Afmetingen USB: 55 mm x 14 mm ✔ Kleur: Zwart ✔ Draadloos: Ja ✔ Draadloos bereik: 20 meter ✔ Systeem: 2.4GHZ ✔ Inclusief USB receiver: Ja ✔ Laser pointer: Ja (rood) ✔ Batterijen: 2x AAA ✔ Plug en Play: Ja ✔ Windows besturingsysteem: Win 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10 ✔ Apple besturingsysteem: MAC OS, Linux ✔ USB type: USB1.1, USB2.0 USB3.0. ✔ Presentatie apps: Geschikt voor alle apps (Powerpoint, Keynote, Google Slides, Prezi, etc) ✔ Certificaten: CE, FCC, Rohs

5. LifeGoods Draadloze USB Presenter - Wireless Presentatie Klikker met Laser Pointer - Presentatie Afstandsbediening met Bescherm Hoes - 20 Meter Bereik - Windows/Apple/Mac/Powerpoint/Prezi/Keynote - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze draadloze presentatie klikker is onmisbaar voor iedereen die op regelmatige basis presenteert. Neem je publiek mee in je verhaal en beweeg vrij door de zaal heen door het 360 graden bereik van deze draadloze presenter. De Wireless presenter heeft een bereik tot wel 100 meter en de speciaal ontworpen knoppen zijn op tast te herkennen. Navigeer gemakkelijk door je slides heen en wijs belangrijke punten aan met de laserpointer. Door de Plug and Play installatie ben je meteen klaar om te starten met je presentatie, geen software installatie nodig dus. De presenter ligt fijn in de hand en kan je zo in je borstzak schuiven zo draag je de presenter altijd bij je. Kies ook voor deze Wireless presenter en krijg totale controle over je presentatie. Draadloos De presenter is draadloos en heeft een bereik tot wel 100 meter. Zo kun je vrij bewegen door de zaal en interactie maken met het publiek tot in de achterste rijen. Neem het publiek mee in je verhaal en wijs vanuit de hele zaal belangrijke punten aan met de laserpointer. De presenter zit natuurlijk vol met handige functies, zo kun je makkelijk door je slides navigeren, direct een zwart scherm weergeven, het volume wijzigen met de volumeknoppen aan de zijkant of hyperlinks openen. Kortom alles voor een vlekkeloze presentatie is met deze presenter binnen handbereik. Draadloze presenter •Draadloze 2.4GHZ technologie •Geschikt voor Apple, Windows en Android •Geschikt voor alle presentatie programma’s •Tot 100 meter bereik •Inclusief opbergzakje •Plug & play •Laser pointer Hyperlinks Een link opgenomen in de presentatie? Geen probleem! Dankzij de handige hyperlink functie kan je hyperlinks selecteren en openen. Door de functie om tussen tabbladen te switchen kan je na het openen van een hyperlink direct terug naar je presentatie. En dat allemaal vanuit je handpalm! Felle laser pointer Met behulp van de felle laser pointer kan je je belangrijke zaken aanwijzen vanuit elke hoek van de zaal. Het publiek ziet meteen waarover je het hebt en zo houd je de aandacht van het publiek bij de presentatie. Plug and Play Dankzij de handige Plug and Play functie is de presenter meteen klaar voor gebruik. Sluit de USB-ontvanger aan op de USB-poort en de presenter is klaar voor gebruik. Geen software installatie dus! Ben je klaar met presenteren, dan kan je de ontvanger handig opbergen in de presenter die is voorzien van een opbergruimte of je laat de ontvanger gewoon in de PC, door het kleine formaat van de ontvanger zit het niet in de weg. Opbergzakje De presenter wordt geleverd inclusief een stijlvol opbergzakje. Zo kun je de presenter veilig overal mee naar toe nemen en bescherm je het tegen stof en viezigheid. Specificaties: ✔ Inhoud Verpakking: 1x Presenter, 1x USB receiver, 1x opbergzakje, 1x AAA batterij, 1x Handleiding ✔ Materiaal: ABS Plastic ✔ Afmetingen Klikker: 139,2 mm x 19,7 mm x 18.2 mm ✔ Afmetingen USB: 21,95 mm x 13,80 mm x 7.15 mm ✔ Kleur: Zwart ✔ Draadloos: Ja ✔ Draadloos bereik: 100 meter ✔ Systeem: 2.4GHZ ✔ Inclusief USB receiver: Ja ✔ Laser pointer: Ja (rood) ✔ ✔ Plug en Play: Ja ✔ Windows besturingssysteem: Win 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10 ✔ Apple besturingssysteem: MAC OS, Linux ✔ USB type: USB1.1, USB2.0 USB3.0. ✔ Presentatie apps: Geschikt voor alle apps (Powerpoint, Keynote, Prezi, etc) ✔ Certificaten: CE, FCC, ROHS, FDA

6. Draadloze Presenter - Laserpointer - Presentatie Klikker - 100 Meter Bereik - Plug & Play - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Logitech R500 Laser Presenter sta je nóg sterker in je schoenen tijdens een presentatie. Je sluit de presenter met rode laser aan via de meegeleverde usb ontvanger of via bluetooth. Dankzij plug en play begin je na het aansluiten direct met je presentatie. Dit is de oplossing als je regelmatig op verschillende locaties presenteert. Je gebruikt de aanwijzer in zalen met een groter podium, dankzij het bereik van maximaal 20 meter. De drie knoppen op de presenter stel je in via de Logitech presentatie applicatie. Via deze applicatie stel je ook een timer in op het scherm en controleer je het batterijniveau. De presenter is compatibel met verschillende programma's, zoals PowerPoint, Prezi, Google Slides en PDF.

7. Logitech R500 Laser Presenter Donker Grijs

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Vernieuwde 2017 editie draadloze presenter voor het aansturen van uw presentatie. Specificaties - ✔ Vernieuwde 2017 editie met diverse upgrades! (beter bereik) - ✔ Plug & Point - direct aan de slag zonder installatie van drivers of software! - ✔ Vernieuwde 2.4 Ghz transmissie (bereik van 15 naar 20 meter)! - ✔ Geschikt voor alle USB apparaten! - ✔ Support voor MS Word, Excel, PowerPoint, ACD & Meer! - ✔ Verbeterde laser pointer! - ✔ Lichtgewicht, draagbaar & comfortabele grip! Exlcusief batterijen.

8. Draadloze USB Presenter Met Pointer - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De EKEO Draadloze Presenter zet je jouw argumenten extra kracht bij. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en de draadloze presenter heeft een bereik van 15 meter tot 30 meter voor Windows/Apple/Mac/Powerpoint/Prezi/Keynote - Zwart ✅ Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen van de EKEO R400 Draadloze Presenster zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. U behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. ✅ Rode laseraanwijzer Dankzij de rode laseraanwijzer, wijs je jouw publiek gemakkelijk en precies aan waar je het over hebt. ✅ Bereik tot 15-30 meter Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt je je vrij door de kamer bewegen en jezelf onder het publiek begeven om meer indruk te maken. ✅ Batterij-indicator De Batterij-indicator laat je in een oogopslag weten hoelang de batterijen nog meegaan. Bovendien heeft de presenter een aan- en uitknop, zodat je batterijen langer meegaan. ✅ Opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger Een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger waarmee je in een handomdraai aan de slag kunt: Sluit de ontvanger gewoon op een USB-poort aan, en hij is klaar voor gebruik. Je hoeft geen software te installeren. Ben je klaar, dan kan je de ontvanger handig in de presenter opbergen. Kenmerken: ✅ Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling ✅ Rode laseraanwijzer ✅ Bereik van 15 -30meter

9. EKEO Draadloze presenter - Powerpoint Afstandsbediening - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Premium draadloze USB presenter met een stijlvol compact design voor het aansturen van uw presentatie. Specificaties - ✔ Stijlvol slank design voor een ideale handligging! - ✔ Plug & Point - direct aan de slag zonder installatie van drivers of software! - ✔ Hoogwaardige 315 Mhz transmissie voor een bereik tot liefst 15 meter! - ✔ Geschikt voor alle USB apparaten! -✔ Compatibel met Windows, Mac OS & Linux -✔ Support voor MS Word, Excel, PowerPoint, ACD & Meer! - ✔ Hoge kwaliteit laser pointer! - ✔ Lichtgewicht, draagbaar & comfortabele grip! Levering: 1 x Draadloze Presenter (Zwart) 1 x USB Draadloze Receiver 1 x Gebruiksaanwijzing Exclusief 1x 12V AAA batterij.

10. Draadloze USB Presenter Met Laser Pointer - PowerPoint Presentatie Afstandsbediening

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Presenters


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Presenters er zijn immers 155 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Presenter kopen.

Beste koop maken