Hoe komt deze leuke Presenter reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de zoektocht naar de beste Presenter ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Presenters, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Presenters die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Presenters het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Presenters stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Presenters

De beste Presenters op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de handige knoppen van deze draadloze presenter zet je jouw argument kracht bij. Een boost voor jouw zelfvertrouwen De intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje, zelfs in de donkerste auditoriums. Bewegingsvrijheid Dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven. Aan de slag Geen software nodig, sluit gewoon de ontvanger op een usb-poort aan en je kunt aan de slag. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in jouw hand. je behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. Bereik tot 15 meter Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt je zich vrij door de kamer bewegen en je onder het publiek begeven om meer indruk te maken. Draadloze plug-and-play ontvanger Je hoeft geen software te installeren: Sluit de ontvanger gewoon aan op een usb-poort om te beginnen. En wanneer jouw presentatie afgelopen is, kunt je de ontvanger opbergen in de presenter. Specificaties Ingebouwde knoppen voor diavoorstelling Effectief bereik van 15 meter met draadloze 2.4GHz-technologie rode laseraanwijzer met led-indicator Plug-and-play, geen software vereist Opbergbare ontvanger en opbergdoosje Indicator voor batterijvermogen Aan-uitschakelaar

1. Logitech R400 - Draadloze Presenter


Product informatiePlus or Show more

Mooie en gebruiksvriendelijke draadloze USB klikker voor presentaties. Geen gedoe met aansluiting, deze USB Klikker is binnen 3 seconden na aansluiten al klaar voor gebruik! Presentatie Klikker is aansluitbaar op PC. Levering: 1 x Draadloze Klikker (Zwart) Plug & Play, begin zonder stress en gedoe aan uw presentatie Deze USB Klikker is ontworpen voor u als gebruiker. Door het Plug & Play principe is de USB Klikker altijd en overal inzetbaar, u kunt de Klikker meteen gebruiken zonder eerst Software of Drivers te instaleren. Of u nu vanaf uw eigen computer thuis, op werk of vanaf andermans laptop presenteert, de USB Klikker is direct verbonden. Binnen 3 seconden kunt u de Klikker gebruiken voor uw presentatie! •Geschikt voor alle USB Apparaten •Plug & Play - direct aan de slag zonder installatie van Drivers of Software Een USB Klikker voor elke gebruiker Deze USB Klikker voor Presentaties werkt op Windows •PowerPoint, Presi, Google Slides Hoogwaardige Laser Pointer De Draadloze USB Klikker is voorzien van een hoge kwaliteit Laser Pointer. Hiermee kunt u gemakkelijk informatie op het scherm aanwijzen om zo uw punt kracht bij te zetten of uw publiek ergens op te wijzen. De Laser Pointer geeft een geconcentreerd en goedzichtbare rode stip die in de gehele zaal zichtbaar zal zijn. •Hoge kwaliteit Laser Pointer Gebruiksvriendelijk & Overzichtelijk Design Gebruiksvriendelijkheid staat centraal in het Design van deze USB Klikker voor Presentaties. Eenvoudige en overzichtelijke knoppen maken het makkelijk navigeren voor u, waardoor u uw aandacht bij uw presentatie kan houden. U hoeft niet te zoeken naar knoppen en de USB Klikker ligt gemakkelijk in de hand. •Lichtgewicht, draagbaar & comfortabele grip •Compleet draadloos – u krijgt alle bewegingsvrijheid die u nodig heeft voor het geven van een toppresentatie Exclusief batterij.

2. Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze presenter, met laser pointer - PowerPoint afstandsbediening


Product informatiePlus or Show more

HomeTravelers 3 in 1 Oplaadbare Groene Laserpen - Presenter Voor Klasse Presentatie - Kat Speelgoed Deze 3 in 1 super sterke HomeTravelers laserpen is uniek in zijn klasse met een sterke groene laserstraal welke ook overdag goed te zien is en zelfs een lucifer kan ontsteken. Verschillende patronen kunnen getoond worden door middel van een mechanische display. Wanneer de mechanische display niet gebruikt wordt zal de super felle laserstraal in één straal te zien zijn. Met deze laserpen kun je direct presentaties naar een hoger niveau brengen. Voordelen: -Veilig voor kinderen dankzij de Safe Child Lock -Verschillende patronen mogelijk -Inclusief 1.8650 Lithium Ion oplaadbare batterij met oplader -Inclusief luxe opbergdoos -Sterke en duurzame behuizing van luchtvaartaluminium -Anti slip textuur -Instelbare focusknop LET OP: De laser kan schadelijk zijn voor het menselijk oog, richt deze niet op het menselijk oog. Buiten bereik van kinderen bewaren om verwondingen te voorkomen. Gebruik ten alle tijden de Safe Child Lock. De Safe Child Lock kan worden ingeschakeld door de sleutel naar de rode stip te draaien, wat er voor zal zorgen dat de stroom afgesloten wordt en de laser niet gebruikt kan worden. Wanneer de laser voor een lange tijd niet gebruikt wordt, is het verstandig om de Safe Child Lock op de rode stip te zetten. Mocht de laser na lange tijd niet gebruiken niet werken, wordt aangeraden om eerst de batterij volledig op te laden. Er is een QR-code toegevoegd aan de laserpen door die te scannen komt u bij het E-book met de handige tips. Werking van het product: -Schroef de achterkant van de laserpen los, haal de batterij eruit en plaats deze in de oplader. Wanneer de batterij volledig is opgeladen kan deze op de juiste manier teruggeplaatst worden in de laserpen, schroef vervolgens de achterkant op de laserpen. -Draai de sleutel naar de groen stip om de laserpen in te schakelen, en draai de sleutel naar de rode stip om de laserpen uit te schakelen. -Druk op de zwarte knop op de laser om deze in te schakelen, vervolgens zal de laserstraal te zien zijn. -Draai aan de focus knop aan de voorzijde van de laserpen om de focus te veranderen van een brede naar een nauwe focus.

3. HomeTravelers 3 in 1 Groene Laserpen – Presenter – Kat Speelgoed – Inclusief Luxe Opbergdoos


Product informatiePlus or Show more

Met de draadloze Presenter zet je jouw argumenten extra kracht bij. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laser die u helpt bij het aanwijzen tijdens het presenteren, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en de draadloze presenter heeft een bereik van ruim 15 meter. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen van de draadloze Presenster zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. Rode laseraanwijzer Dankzij de rode laseraanwijzer, wijst u, uw publiek gemakkelijk en precies aan waar je het over hebt. Bereik tot 15 meter Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt u zichzelf onder het publiek begeven om meer indruk te maken. Batterij-indicator De Batterij-indicator laat u in een oogopslag weten hoelang de batterijen nog meegaan. Bovendien heeft de presenter een aan- en uitknop, zodat uw batterijen langer meegaan. Opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger Een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger waarmee u in een handomdraai aan de slag kunt: Sluit de ontvanger gewoon op een USB-poort aan, en hij is klaar voor gebruik. Het is niet nodig om software te instaleren, de draadloze presenter werkt direct. Kenmerken: • Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling • Rode laseraanwijzer • Bereik van 15 meter Pakketinhoud: • Presenter • Draadloze miniontvanger • Handleiding (engels)

4. Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer- Geschikt voor PowerPoint presentaties- Presentatie Klikker- Zwart


Product informatiePlus or Show more

Praktische draadloze presenter voor het aansturen van uw presentatie. Inclusief laser pointer. Tot maximaal 10 meter bereik. Excl. Batterijen. Geschikt voor alle USB apparaten.

5. Draadloze presenter met laser pointer


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving Met de ColdOrange Draadloze Presenter zet je jouw argumenten extra kracht bij. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en de draadloze presenter heeft een bereik van 20 meter. ✅ Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen van de ColdOrange Draadloze Presenster zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. U behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. ✅ Rode laseraanwijzer Dankzij de rode laseraanwijzer, wijs je jouw publiek gemakkelijk en precies aan waar je het over hebt. ✅ Bereik tot 20 meter Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt je je vrij door de kamer bewegen en jezelf onder het publiek begeven om meer indruk te maken. ✅ Batterij-indicator De Batterij-indicator laat je in een oogopslag weten hoelang de batterijen nog meegaan. Bovendien heeft de presenter een aan- en uitknop, zodat je batterijen langer meegaan. ✅ Opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger Een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger waarmee je in een handomdraai aan de slag kunt: Sluit de ontvanger gewoon op een USB-poort aan, en hij is klaar voor gebruik. Je hoeft geen software te installeren. Ben je klaar, dan kan je de ontvanger handig in de presenter opbergen. Kenmerken: ✅ Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling ✅ Rode laseraanwijzer ✅ Bereik van 20 meter

6. Draadloze Presentatie Klikker


Product informatiePlus or Show more

Kenmerken • Bereik van 15 meter • Laser aanwijzer • Met opbergcase • Werkt op 2x AAA batterij • Batterij indicator • Aan- en uit knop • Afmeting: 11,5 x 4 x 2 cm. Knoppen • Slide vooruit • Slide achteruit • Start powerpoint • Zwart scherm Inhoud • Presenter • Draadloze USB miniontvanger • Handleiding Laser aanwijzer Met de laseraanwijzer wijs je eenvoudig aan waar jij je aandacht op gevestigd wilt hebben. Batterij-indicator De draadloze presenter is uitgerust met een batterij-indicator. De Batterij-indicator laat je zien hoelang de batterijen nog meegaat. Opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger Plug-and-play draadloze ontvanger waarmee je direct aan de slag kunt. Sluit de ontvanger d.m.v. de meegeleverd USB ontvanger aan, en hij is klaar voor gebruik. Je hoeft geen software te installeren.

7. Draadloze presenter met laser aanwijzer - Afstandsbediening met pointer - Klikker geschikt voor Windows, Mac & Powerpoint + Beschermhoes


Product informatiePlus or Show more

Premium draadloze USB presenter met laser pointer in een stijlvol compact design voor het aansturen van uw presentatie. Geleverd in luxe opbergetui. Kenmerken - ✔ 2-In-1 ontwerp; draadloze presenter mét laserpointer! - ✔ Stijlvol slank design voor een ideale handligging! - ✔ Plug & Point - direct aan de slag zonder installatie van drivers of software! - ✔ Hoogwaardige 2,4 Ghz transmissie voor een bereik tot liefst 15 meter! - ✔ Geschikt voor alle USB apparaten! - ✔ Compatibel met alle Windows versies! - ✔ Support voor MS Word, Excel, PowerPoint, ACD & Meer! - ✔ Hoge kwaliteit, scherpe laser pointer! - ✔ Lichtgewicht, draagbaar & comfortabele grip! - ✔ Geleverd in luxe opbergetui! Specificaties: Kleur: Zwart Frequentie: 2.4GHz Laser Output: <1mw USB: 2.0 (backwards compatibel met USB1.0) Batterij: 1x AAA Batterij (exclusief) Afmetingen: 115mm* 18mm (lengte x breedte) Levering: 1 x Draadloze Presenter (Zwart) 1 x USB Draadloze Receiver 1 x Opbergetui 1 x Gebruiksaanwijzing

8. Draadloze USB Presenter Met Laser Pen Pointer - Presentatie Afstandsbediening - zwart


Product informatiePlus or Show more

Deze draadloze presenter is onmisbaar bij het geven van je presentatie. Navigeer gemakkelijk door je slides en wijs belangrijke zaken aan met de rode laserpointer. De presenter heeft een bereik van 20 meter, beschikt over meerdere handige features en heeft een fijne ergonomische grip. De Plug and Play installatie is simpel en binnen enkele seconden gedaan. Kies ook voor de draadloze presenter en zorg dat je boodschap daadwerkelijk aankomt bij het publiek. Draadloos De presenter is draadloos en heeft een bereik van maximaal 20 meter. Zo kun je vrij bewegen, dynamiek aanbrengen en interactie maken met je publiek. Uiteraard is de presenter uitgerust met allerlei handige functies. Zo kun je met één druk op de knop de powerpoint beginnen, eenvoudig door al je slides navigeren of direct een zwart scherm weergeven. Uiteraard is de presenter ook voorzien van een laser pointer om zaken aan te wijzen. Zo kun jij de beste presentatie geven die je in je hebt. Draadloze Presenter: ▶ Draadloze 2.4GHZ-technologie ▶ Geschikt voor Apple & Windows ▶ Geschikt voor alle presentatie apps ▶ Max. 20 meter bereik ▶ Inclusief opbergetui ▶ Plug & Play ▶ Laser pointer Felle laser pointer Met behulp van de felle rode laser kun je zonder moeite vanuit de gehele ruimte alles op het scherm aanwijzen. Dit verbeterd en verduidelijkt het verhaal dat je aan het vertellen bent. Daarnaast is het dan makkelijker voor het publiek om de aandacht erbij te houden. Plug en Play Dankzij de handige plug-en-play functie is de presenter direct klaar voor gebruik. Sluit de USB-ontvanger aan op de USB-poort, en hij is klaar voor gebruik. Geen software installeren dus! Ben je klaar met presenteren, dan kan je de USB-ontvanger eenvoudig opbergen in de presenter welke is voorzien van een opbergruimte. Opbergetui De presenter wordt geleverd met een stevige opbergetui zodat je de presenter gemakkelijk en veilig over mee naartoe kunt nemen en om deze te beschermen tegen krassen, deuken, stof en viezigheid. Specificaties: ✔ Inhoud Verpakking: 1x Presenter, 1x USB receiver, 1x Etui, 2x AAA batterijen, 1x Handleiding ✔ Materiaal: ABS Plastic ✔ Afmetingen Klikker: 34,5 mm x 112 mm ✔ Afmetingen USB: 55 mm x 14 mm ✔ Kleur: Zwart ✔ Draadloos: Ja ✔ Draadloos bereik: 20 meter ✔ Systeem: 2.4GHZ ✔ Inclusief USB receiver: Ja ✔ Laser pointer: Ja (rood) ✔ Batterijen: 2x AAA ✔ Plug en Play: Ja ✔ Windows besturingsysteem: Win 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10 ✔ Apple besturingsysteem: MAC OS, Linux ✔ USB type: USB1.1, USB2.0 USB3.0. ✔ Presentatie apps: Geschikt voor alle apps (Powerpoint, Keynote, Google Slides, Prezi, etc) ✔ Certificaten: CE, FCC, Rohs

9. LifeGoods Draadloze USB Presenter - Wireless Presentatie Klikker met Laser Pointer - Presentatie Afstandsbediening met Bescherm Hoes - 20 Meter Bereik - Windows/Apple/Mac/Powerpoint/Prezi/Keynote - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met de Logitech R700 Draadloze Presenter biedt je krachtige bediening voor indrukwekkende presentaties. De rode laseraanwijzer is goed zichtbaar, zelfs op flatpanelmonitoren, projectieschermen en in helverlichte kamers. Het presentatieapparaat is voorzien van een lcd-display met timer, heeft een bereik tot 30 meter en biedt intuïtieve knoppen; je hebt de hele presentatie volledig in de hand. Rode laseraanwijzer Dankzij de rode laseraanwijzer, wijs je jouw publiek gemakkelijk en precies aan waar je het over hebt. Lcd-display met timer Dankzij het lcd-display van de Logitech R700 Presenter met timer kan je de tijd in de gaten houden met trilwaarschuwingen en gemakkelijk aanpasbare instellingen, zodat je je alleen op jouw presentatie, en niet ook op de klok, hoeft te concentreren. Bereik tot 30 meter De Logitech R700 heeft een bereik van 30 meter waardoor jij je vrijelijk door een ruimte kan bewegen. Een indicator voor het ontvangstniveau zorgt ervoor dat je niet te ver wegloopt. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in jouw hand. Je behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. Kenmerken: • Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling • Lcd-display met timer en trilwaarschuwingen • Rode laseraanwijzer • Bereik van 30 meter Pakketinhoud: • Presentatieapparaat • Draadloze mini-ontvanger • 2 AAA-batterijen • Opbergdoosje • Handleiding • 3 jaar garantie en volledige productondersteuning

10. Logitech R700 - Draadloze Presenter


Soortgelijke producten aan Presenters


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Presenters er zijn namelijk 155 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Presenter kopen.