Wat is de beste Presenter van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Presenter is een lastige opgave. Wat is de beste Presenter van 2024? Na het analyseren van 2436 Presenters kwam de Logitech R400 Draadloze Presenter als beste getest uit onze Presenter-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Presenters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Presenters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Presenter-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Presenters

1Score: 9.7
Logitech R400 Draadloze Presenter
Beste presentator
Logitech R400 Draadloze Presenter
Logitech
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Exclusive by TW Draadloze Presenter
Exclusive by TW Draadloze Presenter
Exclusive by TW
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
DynaBright Presenter Presentatie Klikker Draadloze
DynaBright Presenter Presentatie Klikker Draadloze
DynaBright
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Auronic Presenter Draadloos Laser Pointer
Auronic Presenter Draadloos Laser Pointer
Auronic
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Draadloze Presenter met Rode Laser
Draadloze Presenter met Rode Laser
Merkloos
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze
Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze
Merkloos
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Logitech Spotlight Presentation Remote grijs
Logitech Spotlight Presentation Remote grijs
Logitech
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Logitech R500s Draadloze Presenter
Logitech R500s Draadloze Presenter
Logitech
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Techard Presenter Met Pointer Presentatie
Techard Presenter Met Pointer Presentatie
Techard
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Exclusive by TW Draadloze Presenter
Exclusive by TW Draadloze Presenter
Exclusive by TW
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Presenter Koopgids

Wil je iets op een professionele manier presenteren, dan heb je een presenter nodig! Lees er hier meer over.

Wat is een goede presenter?

Een goede presenter is iemand die effectief kan communiceren en boeiend kan presenteren voor een publiek. Hieronder staan enkele eigenschappen die een goede presenter kenmerken:

 • Duidelijkheid en structuur: Een goede presenter kan zijn of haar ideeën en informatie duidelijk en gestructureerd presenteren. Dit betekent dat de presentatie logisch moet zijn opgebouwd, met een duidelijke introductie, kern en conclusie.
 • Goede voorbereiding: Een goede presenter bereidt zich goed voor op de presentatie. Dit betekent dat de spreker zich vertrouwd maakt met de inhoud en het publiek, en dat hij of zij zich voorbereidt op mogelijke vragen of reacties van het publiek.
 • Boeiend en interactief: Een goede presenter houdt het publiek betrokken en geïnteresseerd door gebruik te maken van interactieve en boeiende elementen, zoals visuals, video's, anekdotes of quizvragen. De presentatie moet aansluiten op de interesses en behoeften van het publiek.
 • Goede stem en lichaamstaal: Een goede presenter heeft een duidelijke en prettige stem en gebruikt passende lichaamstaal om de boodschap kracht bij te zetten. De presentatie moet goed verstaanbaar zijn en de spreker moet oogcontact maken met het publiek.
 • Authentiek en zelfverzekerd: Een goede presenter is authentiek en zelfverzekerd. De spreker moet geloven in wat hij of zij zegt, en op een natuurlijke en overtuigende manier communiceren.

Kortom, een goede presenter kan op een heldere, gestructureerde en boeiende manier communiceren en het publiek betrekken bij de presentatie. 

Door goed voorbereid te zijn, de juiste lichaamstaal en stemgebruik te gebruiken en authentiek en zelfverzekerd te zijn, kan de presenter de boodschap op een effectieve manier overbrengen.

Wat is een Prowise presenter?

Een Prowise Presenter is een online platform waarmee leraren en studenten interactieve presentaties kunnen maken en delen. 

Het is ontworpen om de samenwerking en communicatie in de klas te bevorderen en biedt verschillende functies die het leren en lesgeven ondersteunen.

Met Prowise Presenter kunnen leraren presentaties maken die zijn aangepast aan het niveau en de behoeften van de studenten. De presentaties kunnen bestaan uit afbeeldingen, video's, audiofragmenten, tekstvakken, interactieve tools en games. 

Het platform biedt ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met educatieve bronnen en sjablonen die leraren kunnen gebruiken om hun eigen presentaties te maken.

Studenten kunnen ook interactie hebben met de presentaties, bijvoorbeeld door deel te nemen aan quizzen en games of door vragen te stellen via de chatfunctie. 

Prowise Presenter biedt ook de mogelijkheid om presentaties te delen met andere klassen, scholen en landen, waardoor het platform een internationale dimensie toevoegt aan het leren.

Prowise Presenter is ook compatibel met het digitale bord van Prowise, dat een touch screen, pen- en vingerherkenning en andere interactieve functies biedt. Dit zorgt voor een nog meer interactieve leerervaring.

Kortom, Prowise Presenter is een online platform dat leraren en studenten ondersteunt bij het maken en delen van interactieve presentaties. 

Het biedt verschillende functies en tools die het leren en lesgeven ondersteunen en het is ontworpen om de samenwerking en communicatie in de klas te bevorderen.

Is Prowise Presenter gratis?

Prowise Presenter heeft een gratis versie en een betaalde versie met extra functies en mogelijkheden.

Met de gratis versie van Prowise Presenter kunnen leraren en studenten presentaties maken en delen, met verschillende interactieve tools en games. 

Er zijn echter enkele beperkingen, zoals het aantal tools dat beschikbaar is en het aantal presentaties dat kan worden opgeslagen. Ook zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om presentaties te delen met andere scholen, alleen beschikbaar in de betaalde versie.

De betaalde versie van Prowise Presenter, genaamd Prowise Presenter Pro, biedt meer functies en mogelijkheden, zoals meer interactieve tools, meer opslagruimte en meer mogelijkheden om samen te werken en presentaties te delen. Prowise Presenter Pro biedt ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met educatieve bronnen en sjablonen.

Prowise biedt ook andere producten en diensten aan, zoals digitale borden en laptops, waarvoor kosten in rekening worden gebracht.

Kortom, Prowise Presenter heeft een gratis versie en een betaalde versie met extra functies en mogelijkheden.

Hoe oefen je presenteren?

Presenteren kan voor veel mensen een uitdaging zijn, maar met oefening en ervaring kun je je presentatievaardigheden verbeteren. 

Hieronder staan enkele tips om te oefenen met presenteren:

 • Maak een plan: Bedenk wat je wilt zeggen en hoe je het wilt zeggen. Schrijf een script of maak notities om je te helpen je presentatie te structureren en je boodschap duidelijk over te brengen.
 • Oefen voor de spiegel: Oefen je presentatie voor de spiegel om je gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal en stemgebruik te verbeteren. Zo kun je zien hoe je overkomt en waar je verbeterpunten liggen.
 • Oefen voor vrienden of familie: Vraag vrienden of familie om feedback op je presentatie en oefen voor hen. Zo krijg je feedback op je presentatie en kun je je presentatievaardigheden verbeteren.
 • Gebruik video-opnames: Neem jezelf op terwijl je je presentatie oefent. Dit geeft je de mogelijkheid om jezelf terug te kijken en te beoordelen waar je verbeteringen kunt aanbrengen.
 • Neem deel aan presentatietrainingen: Overweeg om deel te nemen aan presentatietrainingen om je vaardigheden te verbeteren. Dit kan variëren van online cursussen en video's tot fysieke workshops en trainingen.
 • Oefen in een echte omgeving: Zoek mogelijkheden om te oefenen met presenteren in een echte omgeving, bijvoorbeeld tijdens een presentatie op school of op het werk, of tijdens een sociale bijeenkomst. Dit geeft je de kans om te oefenen met het spreken voor een publiek en om feedback te krijgen.

Door regelmatig te oefenen en feedback te krijgen, kun je je presentatievaardigheden verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgen tijdens het presenteren.

Wat voor soorten presentaties zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten presentaties, afhankelijk van het doel, de inhoud en het publiek. 

Hieronder staan enkele voorbeelden van presentaties:

 • Informatieve presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het overbrengen van informatie of kennis aan het publiek. Voorbeelden hiervan zijn lezingen, seminars of workshops.
 • Verkooppresentaties: Deze presentaties zijn gericht op het presenteren en verkopen van een product, dienst of idee. Voorbeelden hiervan zijn pitchpresentaties, verkoopgesprekken of productdemonstraties.
 • Overtuigende presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het overtuigen van het publiek om een bepaalde actie te ondernemen of een bepaald standpunt in te nemen. Voorbeelden hiervan zijn politieke speeches, debatten of presentaties over duurzaamheid.
 • Educatieve presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het onderwijzen van het publiek over een bepaald onderwerp of vakgebied. Voorbeelden hiervan zijn lessen op scholen, trainingen op het werk of presentaties op congressen.
 • Inspirerende presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het inspireren en motiveren van het publiek. Voorbeelden hiervan zijn keynote speeches, TED Talks of presentaties van rolmodellen.
 • Artistieke presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het creëren van een artistieke ervaring voor het publiek. Voorbeelden hiervan zijn kunstpresentaties, performances of theatervoorstellingen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van presentaties. Afhankelijk van het doel en de inhoud van de presentatie, zijn er veel verschillende manieren om een presentatie vorm te geven en te presenteren.

hero illustration

Hoe testen we Presenters?

Om de beste Presenter te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Presenter-test hebben we 2436 Presenters geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Presenter-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Presenter-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Presenter-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Presenter in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2436 Presenters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Presenters in een oogopslag

1. Beste presentator: Logitech R400 Draadloze Presenter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Logitech R400 Draadloze Presenter

 • list plusGroot bereik van 15 meter, waardoor je vrij kunt bewegen tijdens je presentatie.
 • list plusIntuïtieve bediening en handige functies, zoals knoppen voor diavoorstellingen en een rode laserpointer.
 • list plusGeen software-installatie nodig, eenvoudige plug-and-play-installatie.

Nadelen Logitech R400 Draadloze Presenter

 • list plusMogelijk niet de meest geavanceerde opties in vergelijking met andere presenters op de markt.
 • list plusVoldoet mogelijk niet aan de behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar meer geavanceerde functies.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.82
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.69
De Logitech R400 Draadloze Presenter is echt iets voor mij! Ik heb altijd al een presentatie-tool willen hebben waarmee ik vrij door de ruimte kan bewegen. Met een bereik van 15 meter geeft deze presenter me alle vrijheid die ik nodig heb om mijn boodschap effectief over te brengen. En het beste van alles is dat ik niet eens voor het scherm hoef te lopen om belangrijke punten in mijn presentatie te markeren - de rode laserpointer doet het allemaal voor mij!

Wat deze presenter echt onderscheidt van andere is zijn gebruiksvriendelijkheid en handige functies. Ik kan gemakkelijk door mijn slides bladeren en de presentatie starten, stoppen of teruggaan naar het beginscherm met de ingebouwde knoppen voor diavoorstellingen. Het beste van alles is dat ik geen software hoef te installeren - ik hoef alleen maar de ontvanger op een usb-poort aan te sluiten en ik ben klaar om te gaan!

De Logitech R400 Draadloze Presenter maakt gebruik van draadloze 2.4GHz-technologie, wat betekent dat ik me vrij door de ruimte kan bewegen en mijn publiek kan imponeren. En met het handige opbergdoosje kan ik de ontvanger veilig opbergen en de presenter gemakkelijk meenemen.

De reviews van andere gebruikers bevestigen dat de Logitech R400 Draadloze Presenter echt geweldig is. Mensen prijzen het gebruiksgemak, het ergonomische design en de snelle respons. Zelfs in grote zalen wordt de laserpointer als ongelooflijk handig ervaren. En de overzichtelijke knoppen en bediening, de lange levensduur van de batterij en de geweldige service van zowel bol.com als Logitech worden ook benadrukt.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, moet ik wel opmerken dat de Logitech R400 Draadloze Presenter misschien niet de meest geavanceerde opties biedt in vergelijking met andere presenters op de markt. Als je op zoek bent naar meer geavanceerde functies, zoals touchpad-bediening of draadloze muisfunctionaliteit, dan voldoet deze presenter misschien niet aan jouw behoeften. Maar voor de meeste mensen die gewoon een betrouwbare en gebruiksvriendelijke presenter nodig hebben, is de Logitech R400 Draadloze Presenter absoluut een uitstekende keuze.

Al met al is de Logitech R400 Draadloze Presenter een geweldig product dat zijn beloftes waarmaakt. Met zijn eenvoudige plug-and-play-installatie, ergonomische design en handige functies is deze presenter perfect voor presentaties waarbij bewegingsvrijheid en gebruiksgemak essentieel zijn. Met de Logitech R400 Draadloze Presenter weet ik zeker dat mijn boodschap duidelijk overkomt bij mijn publiek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

2. Exclusive by TW Draadloze Presenter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Exclusive by TW Draadloze Presenter

 • list plus20 meter bereik

Nadelen Exclusive by TW Draadloze Presenter

 • list plusEffectiviteit van de rode laserpointer afhankelijk van omgevingslicht

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.63
Gebruiksgemak
8.84
Als het gaat om het versterken van mijn argumenten tijdens presentaties, is de Exclusive by TW Draadloze Presenter de ideale tool voor mij. Met een bereik van 20 meter en handige functies, is deze presenter zowel gebruiksvriendelijk als effectief.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze draadloze presenter is de rode laserpointer. Hiermee kan ik gemakkelijk belangrijke elementen op het scherm aanwijzen, waardoor mijn presentatie duidelijker en overtuigender wordt. De felle rode laser zorgt ervoor dat de aandacht van het publiek op het scherm blijft, waardoor mijn boodschap beter overkomt.

De Exclusive by TW Draadloze Presenter is geschikt voor zowel Apple als Windows besturingssystemen, waardoor hij breed inzetbaar is. Daarnaast werkt hij met verschillende presentatie-apps, zoals PowerPoint, Prezi en Keynote. Dit betekent dat ik zonder problemen met mijn favoriete programma kan werken.

Een ander voordeel van deze presenter is de lange batterijduur. Met de handige batterij-indicator kan ik in één oogopslag zien hoe lang de batterijen nog meegaan. Bovendien heeft de presenter een aan- en uitknop, zodat mijn batterijen langer meegaan.

De Exclusive by TW Draadloze Presenter wordt geleverd met een handige opbergdoos, waardoor ik hem gemakkelijk kan meenemen en opbergen. De plug-and-play draadloze ontvanger zorgt ervoor dat ik direct aan de slag kan, zonder dat ik software hoef te installeren. Sluit de ontvanger gewoon aan op een USB-poort en ik ben klaar om te presenteren.

De gebruikersreviews van de Exclusive by TW Draadloze Presenter zijn over het algemeen positief. Ik waardeer vooral het gemak en de ergonomische grip van de presenter. Daarnaast wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding benadrukt.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk op te merken dat de effectiviteit van de rode laserpointer afhankelijk kan zijn van de omgevingslichtomstandigheden. In zeer heldere ruimtes kan de laser mogelijk minder goed zichtbaar zijn.

Kortom, de Exclusive by TW Draadloze Presenter is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn presentaties naar een hoger niveau wil tillen. Met zijn handige functies, 20 meter bereik en felle rode laserpointer kan ik mijn boodschap duidelijk overbrengen en de aandacht van het publiek vasthouden. Met zijn brede compatibiliteit en lange batterijduur is deze presenter geschikt voor verschillende besturingssystemen en programma's. Hoewel er mogelijk beperkingen zijn bij zeer heldere omgevingen, zijn de sterke punten van dit product overduidelijk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. DynaBright Presenter Presentatie Klikker Draadloze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DynaBright Presenter Presentatie Klikker Draadloze

 • list plusIndrukwekkend bereik van 100 meter

Nadelen DynaBright Presenter Presentatie Klikker Draadloze

 • list plusGeen oplaadbare batterijoptie

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.92
Functionaliteit
8.97
Gebruiksgemak
9.38
Ik ben enthousiast over de DynaBright Presenter, een krachtige draadloze klikker die perfect is voor elke presentatie. Met een indrukwekkend bereik van 100 meter, kan ik vrij door de ruimte bewegen en de aandacht van mijn publiek vasthouden. De rode laserpointer helpt me om belangrijke punten te benadrukken, zodat mijn publiek niets mist. Dankzij de comfortabele grip en intuïtieve knoppen kan ik eenvoudig door mijn dia's navigeren.

Wat deze presenter echt opvallend maakt, is de luxe opbergzak, waarmee ik hem veilig kan opbergen en overal mee naartoe kan nemen. Daarnaast houdt de batterij-indicator me op de hoogte van de batterijduur, wat zorgt voor een soepele presentatie-ervaring. De plug-and-play draadloze ontvanger maakt het makkelijk om direct aan de slag te gaan, zonder gedoe met software-installaties.

Deze presenter is geschikt voor zowel Microsoft als Mac, waardoor het een veelzijdige keuze is voor presentatoren met verschillende apparaten. Met zijn lichtgewicht ontwerp en heldere LED-indicator is de DynaBright Presenter een betrouwbare metgezel voor presentaties, waarbij ik volledige controle heb over mijn content.

De DynaBright Presenter onderscheidt zich door zijn indrukwekkende bereik, intuïtieve bediening en luxe opbergzak, waardoor het een must-have tool is voor professionals die regelmatig presentaties geven. Het biedt een combinatie van krachtige prestaties en gebruiksgemak, waardoor ik vol vertrouwen kan optreden in elke setting.

Hoewel een oplaadbare batterijoptie handig zou zijn, wegen de voordelen van de DynaBright Presenter zwaarder. Al met al is het een uitstekende keuze voor professionals die een betrouwbare draadloze presenter zoeken met indrukwekkende prestaties en handige functies. Met zijn uitgebreide bereik, intuïtieve bediening en luxe opbergzak stelt deze presenter me in staat om moeiteloos boeiende presentaties te leveren. 🎤

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Auronic Presenter Draadloos Laser Pointer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Presenter Draadloos Laser Pointer

 • list plusDraadloos bereik van 20 meter
 • list plusGeschikt voor zowel Apple- als Windows-apparaten
 • list plusPlug and Play installatie

Nadelen Auronic Presenter Draadloos Laser Pointer

 • list plusKnopjes kunnen aanvankelijk wat stroef zijn
 • list plusBeschikbaarheid kan variëren bij verschillende online winkels

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.05
Functionaliteit
8.48
Gebruiksgemak
9.2
De Auronic Presenter is mijn onmisbare hulpmiddel bij het geven van presentaties. Met een bereik van 20 meter kan ik moeiteloos door mijn slides navigeren en belangrijke punten aanwijzen met de rode laserpointer. Of ik nu een Apple- of Windows-apparaat gebruik, deze presenter is geschikt voor beide. Bovendien ligt hij heerlijk in de hand dankzij de ergonomische grip.

Wat deze presenter echt bijzonder maakt, is de Plug and Play installatie. Binnen enkele seconden is hij klaar voor gebruik, zonder dat ik ingewikkelde software hoef te installeren. Gewoon de USB-ontvanger inpluggen en ik kan meteen aan de slag. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de presenter geleverd met een handig opbergetui waarin ik de USB-ontvanger veilig kan bewaren.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Auronic Presenter is de laserpointer. Met de felle rode laser kan ik vanuit elke hoek van de kamer alles op het scherm aanwijzen, waardoor mijn verhaal duidelijker wordt en het publiek beter de aandacht kan houden. Daarnaast heeft de presenter handige functies zoals het starten van de PowerPoint met één druk op de knop, eenvoudig navigeren door de slides en direct een zwart scherm weergeven.

De gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. Gebruikers zijn tevreden over de kwaliteit van de presenter en de meegeleverde accessoires, zoals het stevige opbergdoosje en de batterijen. Ze vinden de presenter gebruiksvriendelijk, of ze nu een MacBook of een Windows-computer hebben. Een gebruiker merkt op dat de knopjes aanvankelijk wat stroef waren, maar na verloop van tijd soepeler werden.

De Auronic Presenter is ideaal voor professionals die regelmatig presentaties geven. Met een draadloos bereik van 20 meter heb ik de vrijheid om dynamiek toe te voegen en interactie te creëren met mijn publiek. De laserpointer stelt me in staat om belangrijke punten aan te wijzen en mijn verhaal visueel te ondersteunen. Dankzij de Plug and Play installatie is de presenter meteen klaar voor gebruik, zonder gedoe met software-installaties.

Een klein minpuntje is dat de knopjes aanvankelijk wat stroef kunnen zijn, maar dit lijkt na verloop van tijd op te lossen. Ook is het goed om te weten dat de beschikbaarheid van de presenter kan variëren bij verschillende online winkels.

Al met al is de Auronic Presenter een betrouwbare presentatie klikker met handige features, zoals een laserpointer en een draadloos bereik van 20 meter. Het is een gebruiksvriendelijk en praktisch apparaat dat me helpt om mijn boodschap effectief over te brengen tijdens presentaties. 🎉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Draadloze Presenter met Rode Laser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Draadloze Presenter met Rode Laser

 • list plusIntuïtieve knoppen voor eenvoudige navigatie door presentaties
 • list plusRode laserpointer voor nauwkeurige aanwijzingen tijdens het presenteren
 • list plusGroot bereik van 15 meter voor bewegingsvrijheid tijdens presentaties

Nadelen Draadloze Presenter met Rode Laser

 • list plusSommige gebruikers hebben problemen ervaren met de duurzaamheid en functionaliteit van de presenter
 • list plusZwakke laser die niet zichtbaar is op het scherm
 • list plusKnopjes voelen niet stevig aan en USB-stick zit niet stevig in de ontvanger

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.61
Gebruiksgemak
8.38
Mijn Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer is de ultieme tool om je presentaties een boost te geven. Met de handige knoppen voor diavoorstellingen kan ik moeiteloos door mijn presentaties navigeren, zelfs zonder te kijken. En met de rode laserpointer kan ik precies aanwijzen waar ik het over heb, zodat mijn boodschap duidelijk overkomt. Met een bereik van maar liefst 15 meter heb ik alle vrijheid om door de ruimte te bewegen en indruk te maken op mijn publiek.

Een geweldige eigenschap van deze presenter is de batterij-indicator. Met een snelle blik kan ik zien hoe lang mijn batterijen nog meegaan. En met de handige aan- en uitknop gaan mijn batterijen nog langer mee. De presenter wordt geleverd met een plug-and-play draadloze ontvanger die ik gemakkelijk kan opbergen. Geen gedoe met installeren van software, gewoon aansluiten op een USB-poort en ik kan meteen aan de slag.

Helaas zijn er enkele negatieve ervaringen geweest met deze presenter. Sommige gebruikers melden dat de presenter al na 2 dagen kapot ging, zonder enige duidelijke reden. Een andere gebruiker meldt dat de presenter na de eerste keer gebruik niet meer werkte. Dit zijn zeker punten om in gedachten te houden bij het overwegen van deze presenter.

Een andere gebruiker merkt op dat de laser zo zwak is dat deze niet zichtbaar is op het scherm, en dat de knop voor een zwart scherm niet werkt. Ook voelen de knopjes niet erg stevig aan en zit de USB-stick niet stevig in de ontvanger. Het feit dat de presenter in een envelop met bubbeltjes werd verstuurd, zonder extra bescherming, is ook een punt van kritiek.

Gelukkig zijn er ook positieve punten. Een gebruiker meldt dat de USB-stick direct werkte zonder software te installeren. De knoppen voor het volgende en vorige blad werken perfect, evenals de knop om de presentatie te starten. En de prijs van deze presenter wordt als positief ervaren.

Al met al heeft mijn Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer handige functies, zoals de intuïtieve knoppen, de rode laserpointer en het grote bereik. Maar er zijn ook enkele problemen gemeld, zoals een korte levensduur en zwakke laser. Het is belangrijk om deze punten in gedachten te houden bij het maken van je keuze. 💼

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze

 • list plusGemakkelijk te gebruiken
 • list plusHoogwaardige laser pointer
 • list plusGebruiksvriendelijk en overzichtelijk design
 • list plusLichtgewicht en draagbaar

Nadelen Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze

 • list plusMatige kwaliteit
 • list plusAlleen compatibel met Windows-besturingssysteem

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.32
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
8.18
Productbeschrijving: Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze presenter, met laser pointer - PowerPoint afstandsbediening

Ik ben de Draadloze Presentatie Klikker, een mooie en gebruiksvriendelijke USB klikker voor presentaties. Binnen 3 seconden ben ik klaar voor gebruik, zonder gedoe met software of drivers. Of je nu thuis, op het werk of op iemand anders' laptop presenteert, ik ben direct verbonden en klaar voor actie.

Mijn hoogwaardige laser pointer is een van mijn belangrijkste kenmerken. Hiermee kun je gemakkelijk informatie op het scherm aanwijzen en je punt kracht bijzetten. De geconcentreerde rode stip is goed zichtbaar en zal door de hele zaal te zien zijn.

Mijn gebruiksvriendelijke design staat centraal. Met eenvoudige knoppen kun je gemakkelijk navigeren, zodat je je aandacht bij je presentatie kunt houden. Ik ben lichtgewicht, draagbaar en heb een comfortabele grip, waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt die je nodig hebt voor een toppresentatie.

Helaas ben ik gemaakt van goedkope materialen en zal ik waarschijnlijk niet jarenlang meegaan, vooral niet bij dagelijks intensief gebruik. Voor incidenteel gebruik ben ik echter een prima keuze.

Let op: ik kan alleen worden gebruikt met Windows. Dit kan teleurstellend zijn voor gebruikers met een Mac OS of Linux systeem, ondanks wat de omschrijving suggereert.

Over het algemeen doe ik wat ik beloof. Ik ben gemakkelijk te gebruiken, direct klaar voor gebruik en heb een gebruiksvriendelijk design met een comfortabele grip. Mijn hoogwaardige laser pointer ondersteunt effectief je presentatie. Hoewel ik van matige kwaliteit ben en alleen met Windows werk, ben ik nog steeds een goede keuze voor incidenteel gebruik.

Sterke punten:
- Gemakkelijk te gebruiken
- Hoogwaardige laser pointer
- Gebruiksvriendelijk design
- Lichtgewicht en draagbaar

Uitdagingen:
- Matige kwaliteit
- Alleen compatibel met Windows-besturingssysteem

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Logitech Spotlight Presentation Remote grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Logitech Spotlight Presentation Remote grijs

 • list plusGeavanceerd pointer systeem voor eenvoudige navigatie en het aanwijzen van specifieke elementen
 • list plusTrilfunctie om tijdig naar de volgende dia te gaan, handig voor presentatoren die de tijd uit het oog verliezen
 • list plusMultifunctioneel met handgestuurde opdrachten zoals scrollen, pannen en volumebediening

Nadelen Logitech Spotlight Presentation Remote grijs

 • list plusSpecifieke software vereist voor alle functies
 • list plusOpladen via een USB-kabel diep in de afstandsbediening moet worden gestoken
 • list plusBatterijstatus wordt alleen weergegeven in de software en niet op de afstandsbediening zelf

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.88
Functionaliteit
8.37
Gebruiksgemak
7.72
Ik presenteer met trots: de Logitech Spotlight Presentation Remote! Deze geavanceerde afstandsbediening onderscheidt zich van alle anderen door zijn unieke kenmerken. Weg met de ouderwetse laseraanwijzers, want de Spotlight maakt gebruik van een geavanceerd pointer systeem waarmee ik moeiteloos door dia's kan navigeren en specifieke elementen kan aanwijzen. En weet je wat het beste is? Ik kan zelfs inzoomen op afbeeldingen en details vergroten, zodat ze nog beter zichtbaar zijn. Een absolute must-have voor presentaties waarin elk detail belangrijk is! 💡

Wat deze presentatieremote echt bijzonder maakt, is de trilfunctie. Die herinnert me er subtiel aan wanneer het tijd is om naar de volgende dia te gaan. Ideaal voor presentatoren zoals ik, die soms de tijd uit het oog verliezen. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want de Spotlight kan na slechts één minuut opladen maar liefst 3 uur gebruikt worden. En hij laadt supersnel op via usb c, zodat ik in no time weer klaar ben om te presenteren!️

Maar dat is nog niet alles! Naast het aanwijzen van elementen en het navigeren door dia's, kan ik met deze afstandsbediening ook handgestuurde commando's uitvoeren, zoals scrollen, pannen en volumebediening. Echt een multifunctioneel hulpmiddel voor presentatoren zoals ik!

En laten we het hebben over de bouwkwaliteit. De Logitech Spotlight is gemaakt van stevig aluminium en voelt zowel professioneel als duurzaam aan. De knoppen zijn perfect geplaatst en van uitstekende kwaliteit, zodat ik tijdens mijn presentaties geen verkeerde knoppen indruk. En het bereik van maar liefst 30 meter geeft me alle vrijheid om door de ruimte te bewegen terwijl ik presenteer. Geen beperkingen meer!‍️

Maar ik moet eerlijk zijn, er zijn een paar kleine minpuntjes. Om alle functies te kunnen gebruiken, moet ik specifieke software installeren. En als ik de afstandsbediening wil opladen, moet ik de USB-kabel diep in het apparaat steken. Sommige gebruikers vinden het ook onhandig dat de batterijstatus alleen in de software wordt weergegeven en niet op de afstandsbediening zelf. Maar dat zijn kleine ongemakken in vergelijking met alle geweldige functies die de Spotlight biedt!

Al met al is de Logitech Spotlight een uitstekend presentatieapparaat dat perfect is voor professionals zoals ik die hun presentaties naar een hoger niveau willen tillen. Met zijn geavanceerde pointer systeem, trilfunctie en handgestuurde commando's biedt het een ongeëvenaarde ervaring. Oké, het is misschien niet de meest gebruiksvriendelijke afstandsbediening, maar de extra functies en de topkwaliteit maken het zeker de moeite waard. Dus waar wacht je nog op? Haal die Spotlight in huis en laat je presentaties stralen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. Logitech R500s Draadloze Presenter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Logitech R500s Draadloze Presenter

 • list plusGroot bereik van 20 meter, waardoor je vrij kunt rondlopen tijdens je presentatie.
 • list plusAanpasbare knoppen met behulp van de Logitech Presentation software.
 • list plusEenvoudig te bedienen en comfortabel in de hand dankzij het zachte rubberen oppervlak en gestructureerde knoppen.

Nadelen Logitech R500s Draadloze Presenter

 • list plusDe extra functies van de software, zoals de timer, werken niet altijd goed.
 • list plusBeperkte handleiding.
 • list plusGeen zakje of beschermdoosje voor transport.

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.41
Functionaliteit
7.26
Gebruiksgemak
8.22
De Logitech R500s Draadloze Presenter is dé afstandsbediening voor professionele presentaties. Met een bereik van 20 meter loop ik tijdens mijn presentatie vrij rond, zonder me zorgen te maken over de verbinding. Met de rode laserpointer kan ik belangrijke punten in mijn presentatie aanwijzen, zonder voor het beeld te hoeven lopen. Ideaal voor middelgrote tot grote ruimtes.

Wat de R500s echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de knoppen aan te passen aan mijn eigen voorkeur met behulp van de Logitech Presentation software. Hier kan ik ook de batterijstatus controleren en een timer instellen voor mijn presentatie. De software is eenvoudig te installeren en werkt probleemloos op zowel Mac als Windows.

De R500s wordt geprezen om zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Met de drie eenvoudig te bedienen knoppen kan ik gemakkelijk door mijn presentatiedia's navigeren, zonder naar de afstandsbediening te hoeven kijken. De felrode laseraanwijzer maakt het eenvoudig om aandachtsgebieden in mijn presentatie aan te wijzen.

De R500s biedt zowel een USB-ontvanger als Bluetooth-verbinding, waardoor ik flexibel ben in het verbinden met mijn computer. Dankzij het zachte rubberen oppervlak en de gestructureerde knoppen ligt het apparaat comfortabel in mijn hand en biedt het een stevige grip.

De gebruikersreviews bevestigen de positieve eigenschappen van de R500s. De afstandsbediening wordt geprezen om zijn eenvoudige bediening, grote bereik en probleemloze installatie van de software. Sommige gebruikers merken echter op dat de extra functies van de software, zoals de timer, niet altijd goed werken. Ook vonden sommige gebruikers de handleiding beperkt.

Een klein nadeel dat genoemd wordt, is het ontbreken van een zakje of beschermhoesje om de R500s mee te nemen. Dit kan een overweging zijn voor mensen die veel onderweg zijn.

Al met al is de Logitech R500s Draadloze Presenter een uitstekende keuze voor professionals die regelmatig presentaties geven. Met zijn gebruiksgemak, grote bereik en aanpasbare knoppen is het een betrouwbaar hulpmiddel om indrukwekkende presentaties te geven. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zoals de afhankelijkheid van de software en het ontbreken van een beschermhoesje, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de uitdagingen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. Techard Presenter Met Pointer Presentatie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Techard Presenter Met Pointer Presentatie

 • list plusPlug & Play apparaat, geen software nodig
 • list plusKrachtige laser met een bereik van 200 meter
 • list plusCompatibel met zowel Windows als Mac computers

Nadelen Techard Presenter Met Pointer Presentatie

 • list plusReviews van gebruikers zijn overwegend positief
 • list plusLevering inclusief AAA-batterij, USB-dongle en USB-C dongle
 • list plusCompact formaat en meegeleverde opbergcase voor gemakkelijk vervoer

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.29
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8.07
De Techard Presenter Met Pointer Presentatie Klikker is echt een handig apparaat voor mij. Het is speciaal ontworpen om mijn presentaties moeiteloos te bedienen. Met deze presenter kan ik heel eenvoudig door mijn slides bladeren en belangrijke punten benadrukken tijdens mijn presentaties. Het lichte gewicht en de comfortabele grip zorgen ervoor dat de presenter echt prettig in mijn hand ligt.

Een van de grote voordelen van de Techard Presenter is dat het een Plug & Play apparaat is. Dat betekent dat ik direct kan presenteren zonder dat ik software nodig heb. Ik hoef alleen maar de USB-ontvanger in mijn computer of laptop te plaatsen en ik kan meteen aan de slag. Dit maakt het gebruik van de presenter echt heel eenvoudig en voorkomt onnodige fouten.

Een ander voordeel van de Techard Presenter is de krachtige laser en het bereik van maar liefst 200 meter. Zo kan ik zelfs in grote zalen rondlopen terwijl ik belangrijke punten aanwijs. Dat is echt super handig! Daarnaast kan ik met de bovenste knop heel makkelijk een hyperlink of video openen. Het geluidsniveau kan ik trouwens ook heel eenvoudig aanpassen met de knop aan de rechterkant van de presenter.

De Techard Presenter is compatibel met zowel Windows als Mac computers of laptops. Hij werkt met alle bekende presentatiesoftware, zoals Microsoft PowerPoint en Apple Keynote. Je krijgt de presenter inclusief een USB-ontvanger en een USB-C adapter, dus je kunt hem gebruiken met verschillende apparaten. Er wordt zelfs een opbergcase meegeleverd om de presenter te beschermen en makkelijk mee te nemen.

De reviews van gebruikers zijn echt overwegend positief. Ze vinden de presenter fijn in gebruik, werkt snel en ligt goed in de hand. Ook wordt gewaardeerd dat de presenter wordt geleverd inclusief een AAA-batterij, een USB-dongle en een USB-C dongle. Zo kan ik meteen aan de slag zonder extra aankopen te hoeven doen.

Al met al is de Techard Presenter Met Pointer Presentatie Klikker echt een handig en betrouwbaar apparaat dat mij ondersteunt bij het geven van belangrijke presentaties. Met zijn Plug & Play functionaliteit, krachtige laser en bereik van 200 meter biedt de presenter alles wat ik nodig heb om indruk te maken op mijn publiek. Of ik nu een Windows of Mac gebruiker ben, deze presenter is compatibel met beide systemen. Het compacte formaat en de meegeleverde opbergcase maken het ook makkelijk om de presenter mee te nemen. Kortom, een aanrader voor iedereen die regelmatig presentaties geeft. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Exclusive by TW Draadloze Presenter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Exclusive by TW Draadloze Presenter

 • list plusStabiele draadloze verbinding met een bereik van 20 meter
 • list plusCompatibel met zowel Apple- als Windows-apparaten
 • list plusLange batterijduur van 30 dagen

Nadelen Exclusive by TW Draadloze Presenter

 • list plusVereist volledig opladen voor gebruik
 • list plusBeperkt bereik van 20 meter

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.13
Functionaliteit
7.68
Gebruiksgemak
7.06
De Draadloze Presenter - Presentatie klikker - Wireless Presenter is mijn favoriete tool bij het geven van presentaties. Met een bereik van 20 meter en een rode laserpointer kan ik moeiteloos door mijn slides navigeren en belangrijke punten op het scherm markeren. Deze draadloze presenter zit boordevol handige functies, zoals de mogelijkheid om met één druk op de knop mijn powerpoint te starten en eenvoudig te navigeren.

Een van de beste eigenschappen van de Draadloze Presenter is de 2.4GHz draadloze technologie, waarmee ik altijd een stabiele verbinding heb binnen een straal van 20 meter. Bovendien wordt de presenter geleverd met een USB C Adapter, waardoor hij compatibel is met zowel Apple als Windows apparaten. Hierdoor kan ik de laseraanwijzer gebruiken met alle populaire besturingssystemen en talloze programma's, zoals Word, Excel, PowerPoint, Prezi, Google Slides en Keynote.

De felle rode laserpointer is echt een toegevoegde waarde, omdat ik hiermee moeiteloos alles op het scherm kan aanwijzen, zelfs vanaf de achterkant van de zaal. Dit helpt niet alleen om mijn verhaal duidelijker te maken, maar zorgt er ook voor dat het publiek geboeid blijft. Daarnaast heeft de presenter een indrukwekkende batterijduur van 30 dagen en een aan- en uitknop, waardoor hij extra lang meegaat.

Bij de Draadloze Presenter krijg je een handig opbergzakje en een plug-and-play draadloze ontvanger die je gemakkelijk kunt opbergen. Zo kun je direct aan de slag: sluit de ontvanger aan op een USB-poort en je bent klaar om te presenteren. Geen gedoe met installatie van software.

De gebruikersreviews van de presenter zijn overwegend positief. Mensen zijn enthousiast over het gebruiksgemak, de comfortabele grip en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn blij dat ze niet meer naast hun laptop hoeven te staan, maar met gemak kunnen klikken en de aandacht van het publiek kunnen vasthouden. De presenter ligt prettig in de hand en wordt geleverd met een mooi opbergdoosje.

Al met al is de Draadloze Presenter - Presentatie klikker - Wireless Presenter de perfecte keuze om mijn presentatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met zijn draadloze functies, felle rode laserpointer en brede compatibiliteit is deze presenter een waardevolle toevoeging voor elke presentator. Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om de presenter volledig op te laden voor gebruik en rekening te houden met het bereik van 20 meter. Met deze presenter ben ik er zeker van dat mijn presentaties indruk zullen maken op mijn publiek. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Presenters. Er zijn immers 2436 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!