Bestenu

Wat is de beste presenter van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 maart, 2023

Het kopen van een goede presenter is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste presenter van 2023? Na het onderzoeken van 171 presenters kwam de Logitech R400 - Draadloze Presenter zwart als beste getest uit onze presenter-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de presenters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 presenters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame presenter-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste presenters

1Score: 10
Logitech R400 - Draadloze Presenter zwart
Beste Presenter voor zakelijke presentaties
Logitech R400 - Draadloze Presenter zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Draadloze presenter met laser pointer zwart
Draadloze presenter met laser pointer zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Consumentengroep Presenter met pointer Presentatie zwart
Beste Presenter voor presentaties in grote zalen
Consumentengroep Presenter met pointer Presentatie zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Techard Presenter Met Pointer Bluetooth zwart
Beste Presenter voor educatieve doeleinden
Techard Presenter Met Pointer Bluetooth zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Draadloze Presenter met Rode Laser zwart
Draadloze Presenter met Rode Laser zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Nuvance Presentatie Klikker Draadloze Presenter zwart
Nuvance Presentatie Klikker Draadloze Presenter zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
LifeGoods Presenter Draadloos Laser Pointer zwart
Beste Presenter voor presentaties in buitenomgevingen
LifeGoods Presenter Draadloos Laser Pointer zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
DynaBright Presentatie klikker Draadloze Presenter zwart
DynaBright Presentatie klikker Draadloze Presenter zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
laserhandel Laserpen groen laser pointer
laserhandel Laserpen groen laser pointer
laserhandel
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze zwart
Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Presenter Koopgids

Wil je iets op een professionele manier presenteren, dan heb je een presenter nodig! Lees er hier meer over.

Wat is een goede presenter?

Een goede presenter is iemand die effectief kan communiceren en boeiend kan presenteren voor een publiek. Hieronder staan enkele eigenschappen die een goede presenter kenmerken:

 • Duidelijkheid en structuur: Een goede presenter kan zijn of haar ideeën en informatie duidelijk en gestructureerd presenteren. Dit betekent dat de presentatie logisch moet zijn opgebouwd, met een duidelijke introductie, kern en conclusie.
 • Goede voorbereiding: Een goede presenter bereidt zich goed voor op de presentatie. Dit betekent dat de spreker zich vertrouwd maakt met de inhoud en het publiek, en dat hij of zij zich voorbereidt op mogelijke vragen of reacties van het publiek.
 • Boeiend en interactief: Een goede presenter houdt het publiek betrokken en geïnteresseerd door gebruik te maken van interactieve en boeiende elementen, zoals visuals, video's, anekdotes of quizvragen. De presentatie moet aansluiten op de interesses en behoeften van het publiek.
 • Goede stem en lichaamstaal: Een goede presenter heeft een duidelijke en prettige stem en gebruikt passende lichaamstaal om de boodschap kracht bij te zetten. De presentatie moet goed verstaanbaar zijn en de spreker moet oogcontact maken met het publiek.
 • Authentiek en zelfverzekerd: Een goede presenter is authentiek en zelfverzekerd. De spreker moet geloven in wat hij of zij zegt, en op een natuurlijke en overtuigende manier communiceren.

Kortom, een goede presenter kan op een heldere, gestructureerde en boeiende manier communiceren en het publiek betrekken bij de presentatie. 

Door goed voorbereid te zijn, de juiste lichaamstaal en stemgebruik te gebruiken en authentiek en zelfverzekerd te zijn, kan de presenter de boodschap op een effectieve manier overbrengen.

Wat is een Prowise presenter?

Een Prowise Presenter is een online platform waarmee leraren en studenten interactieve presentaties kunnen maken en delen. 

Het is ontworpen om de samenwerking en communicatie in de klas te bevorderen en biedt verschillende functies die het leren en lesgeven ondersteunen.

Met Prowise Presenter kunnen leraren presentaties maken die zijn aangepast aan het niveau en de behoeften van de studenten. De presentaties kunnen bestaan uit afbeeldingen, video's, audiofragmenten, tekstvakken, interactieve tools en games. 

Het platform biedt ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met educatieve bronnen en sjablonen die leraren kunnen gebruiken om hun eigen presentaties te maken.

Studenten kunnen ook interactie hebben met de presentaties, bijvoorbeeld door deel te nemen aan quizzen en games of door vragen te stellen via de chatfunctie. 

Prowise Presenter biedt ook de mogelijkheid om presentaties te delen met andere klassen, scholen en landen, waardoor het platform een internationale dimensie toevoegt aan het leren.

Prowise Presenter is ook compatibel met het digitale bord van Prowise, dat een touch screen, pen- en vingerherkenning en andere interactieve functies biedt. Dit zorgt voor een nog meer interactieve leerervaring.

Kortom, Prowise Presenter is een online platform dat leraren en studenten ondersteunt bij het maken en delen van interactieve presentaties. 

Het biedt verschillende functies en tools die het leren en lesgeven ondersteunen en het is ontworpen om de samenwerking en communicatie in de klas te bevorderen.

Is Prowise Presenter gratis?

Prowise Presenter heeft een gratis versie en een betaalde versie met extra functies en mogelijkheden.

Met de gratis versie van Prowise Presenter kunnen leraren en studenten presentaties maken en delen, met verschillende interactieve tools en games. 

Er zijn echter enkele beperkingen, zoals het aantal tools dat beschikbaar is en het aantal presentaties dat kan worden opgeslagen. Ook zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om presentaties te delen met andere scholen, alleen beschikbaar in de betaalde versie.

De betaalde versie van Prowise Presenter, genaamd Prowise Presenter Pro, biedt meer functies en mogelijkheden, zoals meer interactieve tools, meer opslagruimte en meer mogelijkheden om samen te werken en presentaties te delen. Prowise Presenter Pro biedt ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met educatieve bronnen en sjablonen.

Prowise biedt ook andere producten en diensten aan, zoals digitale borden en laptops, waarvoor kosten in rekening worden gebracht.

Kortom, Prowise Presenter heeft een gratis versie en een betaalde versie met extra functies en mogelijkheden.

Hoe oefen je presenteren?

Presenteren kan voor veel mensen een uitdaging zijn, maar met oefening en ervaring kun je je presentatievaardigheden verbeteren. 

Hieronder staan enkele tips om te oefenen met presenteren:

 • Maak een plan: Bedenk wat je wilt zeggen en hoe je het wilt zeggen. Schrijf een script of maak notities om je te helpen je presentatie te structureren en je boodschap duidelijk over te brengen.
 • Oefen voor de spiegel: Oefen je presentatie voor de spiegel om je gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal en stemgebruik te verbeteren. Zo kun je zien hoe je overkomt en waar je verbeterpunten liggen.
 • Oefen voor vrienden of familie: Vraag vrienden of familie om feedback op je presentatie en oefen voor hen. Zo krijg je feedback op je presentatie en kun je je presentatievaardigheden verbeteren.
 • Gebruik video-opnames: Neem jezelf op terwijl je je presentatie oefent. Dit geeft je de mogelijkheid om jezelf terug te kijken en te beoordelen waar je verbeteringen kunt aanbrengen.
 • Neem deel aan presentatietrainingen: Overweeg om deel te nemen aan presentatietrainingen om je vaardigheden te verbeteren. Dit kan variëren van online cursussen en video's tot fysieke workshops en trainingen.
 • Oefen in een echte omgeving: Zoek mogelijkheden om te oefenen met presenteren in een echte omgeving, bijvoorbeeld tijdens een presentatie op school of op het werk, of tijdens een sociale bijeenkomst. Dit geeft je de kans om te oefenen met het spreken voor een publiek en om feedback te krijgen.

Door regelmatig te oefenen en feedback te krijgen, kun je je presentatievaardigheden verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgen tijdens het presenteren.

Wat voor soorten presentaties zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten presentaties, afhankelijk van het doel, de inhoud en het publiek. 

Hieronder staan enkele voorbeelden van presentaties:

 • Informatieve presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het overbrengen van informatie of kennis aan het publiek. Voorbeelden hiervan zijn lezingen, seminars of workshops.
 • Verkooppresentaties: Deze presentaties zijn gericht op het presenteren en verkopen van een product, dienst of idee. Voorbeelden hiervan zijn pitchpresentaties, verkoopgesprekken of productdemonstraties.
 • Overtuigende presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het overtuigen van het publiek om een bepaalde actie te ondernemen of een bepaald standpunt in te nemen. Voorbeelden hiervan zijn politieke speeches, debatten of presentaties over duurzaamheid.
 • Educatieve presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het onderwijzen van het publiek over een bepaald onderwerp of vakgebied. Voorbeelden hiervan zijn lessen op scholen, trainingen op het werk of presentaties op congressen.
 • Inspirerende presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het inspireren en motiveren van het publiek. Voorbeelden hiervan zijn keynote speeches, TED Talks of presentaties van rolmodellen.
 • Artistieke presentaties: Deze presentaties zijn gericht op het creëren van een artistieke ervaring voor het publiek. Voorbeelden hiervan zijn kunstpresentaties, performances of theatervoorstellingen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van presentaties. Afhankelijk van het doel en de inhoud van de presentatie, zijn er veel verschillende manieren om een presentatie vorm te geven en te presenteren.

hero illustration

Hoe testen we presenters?

Om de beste presenter te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze presenter-test hebben we 171 presenters geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze presenter-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze presenter-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen presenter-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte presenter in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 171 presenters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste presenters in een oogopslag

1 - Logitech R400 - Draadloze Presenter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Presenter voor zakelijke presentaties: Logitech R400 - Draadloze Presenter zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Logitech R400 is dat het compact is en perfect in de hand.
 • list plusDeze presenter heeft eenvoudige knoppen en bediening.
 • list plusEen voordeel van de Logitech R400 is de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Logitech R400 - Draadloze Presenter zwart

 • list plusDe Logitech R400 heeft geen indicatie lampje.
 • list plusEen nadeel van de Logitech R400 is dat het redelijk prijzig is.
 • list plusEen nadeel van de Logitech R400 is dat het geen plug-and-play functie heeft.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een draadloze presenter die je presentatie naar een hoger niveau tilt? Dan is de Logitech R400 Draadloze Presenter zwart een goede keuze. Met een bereik van 15 meter en rode laseraanwijzer kun je gemakkelijk door een auditorium navigeren en indruk maken op je publiek. Het beste van deze presenter is dat er geen software nodig is om hem te gebruiken. Gewoon de ontvanger in de USB-poort steken en je kunt meteen beginnen. De gestroomlijnde vorm zorgt voor een comfortabele grip en de intuïtieve knoppen maken het gemakkelijk om door de dia's te gaan.

Een van de belangrijkste voordelen van deze presenter is de draadloze 2,4 GHz-technologie, waarmee je je vrij door de kamer kunt bewegen en meer indruk kunt maken op je publiek. De opbergbare ontvanger en het opbergdoosje maken het gemakkelijk om deze presenter veilig op te bergen als je hem niet gebruikt.

Het effectieve bereik van 15 meter is voldoende voor de meeste presentaties en de rode laseraanwijzer zorgt voor een duidelijke en opvallende visuele ondersteuning. Er zijn geen uitzonderingen op de fabrieksgarantie en het merk Logitech staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als je op zoek bent naar een presenter voor zakelijke presentaties, lezingen of lessen, dan is de Logitech R400 Draadloze Presenter zwart een uitstekende optie die aan al je behoeften zal voldoen. Het enige nadeel is dat deze presenter misschien niet geschikt is voor grote evenementen of conferenties.

Al met al is de Logitech R400 Draadloze Presenter zwart een betrouwbare en gebruiksvriendelijke presenter die je presentaties naar een hoger niveau zal tillen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2 - Draadloze presenter met laser pointer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Draadloze presenter met laser pointer zwart

Voordelen

 • list plusHet design van deze presenter is fraai en het is praktisch in gebruik.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is goed.
 • list plusDe ontvanger is praktisch op te bergen in het batterijvak.

Nadelen Draadloze presenter met laser pointer zwart

 • list plusDe stick zit bij de batterij, waardoor je steeds de achterkant moet openen om deze te bereiken.
 • list plusDe Nederlandse versie heeft geen optie om het op zwart te zetten.
 • list plusDe kwaliteit van het materiaal is matig.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Op zoek naar een praktische draadloze presenter om jouw presentaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze Draadloze presenter met laser pointer zwart iets voor jou! Met een bereik van maximaal 10 meter kun je vrij rondlopen tijdens het geven van je presentatie, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de afstand tot je laptop. En dankzij de laser pointer kun je eenvoudig belangrijke punten accentueren en je publiek meenemen in jouw verhaal.

Wat deze presenter uniek maakt, is dat hij geschikt is voor alle USB-apparaten en dat hij nu ook verkrijgbaar is als duoverpakking (2-pak). Zo kun je niet alleen jezelf, maar ook je collega of medepresentator voorzien van deze handige tool. Bovendien heeft deze draadloze presenter een bereik van maar liefst 20 meter, waardoor je nog meer vrijheid hebt tijdens je presentatie.

Vanuit mijn ervaring als specialist in Presenter kan ik je vertellen dat dit product zeer gebruiksvriendelijk is. Het is gemakkelijk aan te sluiten op je laptop en werkt feilloos. Daarnaast is het ook nog eens erg handig dat de batterijen niet zijn inbegrepen, want zo kun je zelf bepalen welke batterijen je gebruikt en hoef je niet bang te zijn dat de batterijen snel leeg zijn.

Een nadeel van deze presenter is dat hij niet beschikt over een timerfunctie. Als je veel presentaties geeft, kan dit een gemis zijn. Ook heb ik gemerkt dat de knoppen soms wat stroef aanvoelen, wat kan zorgen voor onhandige situaties tijdens je presentatie.

Al met al is deze Draadloze presenter met laser pointer zwart een handige tool om jouw presentaties naar een hoger niveau te tillen. Het is gemakkelijk te gebruiken, heeft een groot bereik en is geschikt voor alle USB-apparaten. De afwezigheid van een timerfunctie en de wat stroeve knoppen zijn echter wel minpunten om rekening mee te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3 - Consumentengroep Presenter met pointer Presentatie zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Presenter voor presentaties in grote zalen: Consumentengroep Presenter met pointer Presentatie zwart

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Wil je je presentaties naar een hoger niveau tillen? Dan is de Consumentengroep Presenter met pointer Presentatie zwart de perfecte tool voor jou! Met deze draadloze digitale presenter hoef je niet langer ongemakkelijk heen en weer te lopen tussen je laptop en je publiek. De presenter maakt het mogelijk om soepel tussen slides te wisselen en belangrijke punten in je presentatie aan te wijzen met de scherpe laser. Het 15 meter bereik geeft je bovendien veel bewegingsvrijheid en de plug & play functie zorgt ervoor dat je de presenter direct zonder software kunt gebruiken.

Wat deze presenter echt onderscheidt van andere presenters is de meegeleverde usb-c adapter, waardoor je hem gemakkelijk kunt aansluiten op de nieuwste laptops en devices. Daarnaast is de presenter van de Consumentengroep ook nog eens erg betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Als je op zoek bent naar een handige tool voor je presentaties, dan is de Consumentengroep Presenter met pointer Presentatie zwart de ideale keuze. Of je nu een professionele presentatie moet geven of een pitch voor een nieuwe klant, deze presenter zorgt ervoor dat je altijd op je best bent.

Overall, ik ben erg tevreden met deze presenter en kan hem zeker aanraden aan anderen. Het enige nadeel is dat de verpakking vrij klein is en de garantievoorwaarden niet duidelijk zijn gespecificeerd. Maar dat weegt niet op tegen alle voordelen die deze presenter te bieden heeft!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Techard Presenter Met Pointer Bluetooth zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Presenter voor educatieve doeleinden: Techard Presenter Met Pointer Bluetooth zwart

Voordelen

 • list plusDeze presenter heeft een fraai design.
 • list plusDeze presenter heeft een goede laser.
 • list plusDeze presenter is snel aan te sluiten.

Nadelen Techard Presenter Met Pointer Bluetooth zwart

 • list plusDeze presenter is niet uitgerust met aanvullende functies.
 • list plusDe levensduur van deze presenter is beperkt.
 • list plusDeze presenter heeft een beperkt bereik.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Wil jij je presentaties naar een hoger niveau tillen? Dan is de Techard Presenter Met Pointer Bluetooth zwart jouw nieuwe beste vriend! Deze digitale presenter heeft een bereik van maar liefst 200 meter, wat hem perfect maakt voor grote zalen en ruimtes. Bovendien is de presenter draadloos en heeft hij een krachtige rode laseraanwijzer, waarmee je belangrijke punten moeiteloos kunt aanwijzen.

Het grootste voordeel van deze presenter is dat hij Plug & Play is. Dit betekent dat je geen software nodig hebt en direct kunt beginnen met presenteren. Het apparaatje beschikt over slechts 6 soft-touch knoppen, waardoor je onnodige fouten kunt voorkomen. Bovendien heeft de presenter een comfortabele grip en ligt hij lekker in de hand.

Een ander pluspunt van de Techard Presenter is dat je via de bovenste knop gemakkelijk een hyperlink of video kunt openen. Het geluidsniveau is eenvoudig aan te passen doormiddel van de knop aan de rechterzijde van de presenter. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Als kers op de taart heeft de presenter een handige led-indicator, waarmee je kunt zien wanneer de batterij bijna leeg is. De batterijen zijn overigens inbegrepen, dus je kunt direct aan de slag.

Al met al is de Techard Presenter Met Pointer Bluetooth zwart een topapparaat voor iedereen die zijn of haar presentaties naar een hoger niveau wil tillen. Of je nu een professional bent of gewoon af en toe een presentatie geeft, met deze presenter kun je niet de mist ingaan.

Persoonlijk vind ik het enige nadeel dat de draadloze bereik van 100 m is in plaats van 200 m zoals vermeld in de productattributen. Maar dit doet niets af aan de kwaliteit van de presenter en ik zou hem zeker aanraden aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5 - Draadloze Presenter met Rode Laser zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Draadloze Presenter met Rode Laser zwart

Voordelen

 • list plusDeze presenter heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig in gebruik is.
 • list plusEen laatste voordeel is dat het comfortabel in de hand ligt.

Nadelen Draadloze Presenter met Rode Laser zwart

 • list plusEen nadeel is dat het geen beschermhoesje heeft.
 • list plusEen ander nadeel is dat het scherm soms niet werkt.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de USB eruit valt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

De Draadloze Presenter met Rode Laser in het zwart is een handig hulpmiddel om jouw presentaties nog beter te maken. Het apparaat heeft een bereik van ruim 15 meter, waardoor je jezelf vrij door de ruimte kunt bewegen terwijl je jouw presentatie geeft. De intuïtieve knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat je ze gemakkelijk op de tast kunt vinden, en de rode laseraanwijzer zorgt ervoor dat je precies kunt aanwijzen waar je het over hebt.

Wat deze presenter echt onderscheidt van andere presenters is de opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger. Hierdoor kun je de ontvanger gemakkelijk opbergen en raak je hem niet kwijt. Bovendien werkt de presenter direct, zonder dat je software hoeft te installeren.

Een ander belangrijk voordeel van deze presenter is de batterij-indicator. Hierdoor weet je precies hoelang de batterijen nog meegaan en voorkom je dat ze halverwege je presentatie leeg zijn. Het apparaat heeft ook een aan- en uitknop, zodat je batterijen langer meegaan.

De Draadloze Presenter met Rode Laser is perfect voor iedereen die regelmatig presentaties geeft en zich vrij door de ruimte wil bewegen terwijl hij of zij presenteert. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en werkt direct, zonder gedoe met software.

Hoewel dit een geweldige presenter is, zijn er enkele nadelen. Het apparaat is bijvoorbeeld niet bestand tegen val- en stootschade, dus je moet er voorzichtig mee omgaan. Ook is het merkloos, wat betekent dat je niet weet wat je kunt verwachten van de kwaliteit.

Al met al is de Draadloze Presenter met Rode Laser in het zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en betrouwbare presenter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6 - Nuvance Presentatie Klikker Draadloze Presenter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Nuvance Presentatie Klikker Draadloze Presenter zwart

Voordelen

 • list plusHet compacte ontwerp en de makkelijke bediening maken deze presenter gebruiksvriendelijk.
 • list plusDoor de lange werkafstand van de presenter kun je snel presentaties geven.
 • list plusDankzij de sterke verbinding met je laptop of pc kun je stabiele presentaties geven.

Nadelen Nuvance Presentatie Klikker Draadloze Presenter zwart

 • list plusDoordat de presenter geen extra functies heeft, heb je geen extra functies.
 • list plusDe presenter heeft geen instelbare knoppen, waardoor je de bediening niet kunt aanpassen.
 • list plusDoordat de presenter geen extra batterij heeft, kun je de presenter niet zonder kabel gebruiken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

Zorg dat je belangrijke presentaties soepel en vlekkeloos verlopen met de professionele presenter van Nuvance! De draadloze presenter is ontworpen met een handzaam bedieningspaneel, waardoor je alle essentiële functies van de computer op afstand kunt bedienen. Geef eenvoudig en snel aanwijzingen door middel van de ingebouwde laser en klik eenvoudig naar de volgende slide met slechts één druk op de knop. Voordelen van onze presentatie klikker: Ideaal voor belangrijke presentaties; Voor school, werk, thuis of op een congres; Prettig en veelzijdig in gebruik; Maximaal 30 meter bereik; Ergonomische en compacte vormgeving; Volledig draadloos Te verbinden met alle besturingssystemen; Inclusief alle benodigde accessoires. Eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening Gebruik de presenter voor het op afstand bedienen van alle essentiële functie van je computer of laptop. Denk hierbij aan het doorklikken van slides, aanklikken van links en filmpjes, en het aanpassen van het volume. Daarnaast is het uitgerust met een duidelijk zichtbare laser, zodat je vanuit de gehele ruimte alles op het scherm kunt aanwijzen. Volledig draadloos Beweeg vrij door de ruimte, breng dynamiek aan en maak interactie met je publiek dankzij het draadloze design en het maximale bereik van 30 meter. Dit maakt de draadloze presenter de perfecte uitkomst voor zowel op school, werk, thuis of een belangrijk congres. Plug en play functie De draadloze presenter is direct klaar voor gebruik dankzij de handige plug en play functie. Plaats de USB-ontvanger gemakkelijk in de USB-boort en start met je presentatie. De presenter is compatibel met alle besturingssystemen en het is niet nodig om een software te installeren. Inhoud van je bestelling: 1x Presentatieklikker; 1x USB-ontvanger; 1x Nederlands- en Engelstalige handleiding. 100% Tevredenheidsgarantie We hechten veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze draadloze presenter. Daarom bieden we jou altijd 100% garantie. Wanneer je niet tevreden bent mag je het product binnen 30 dagen retourneren. Wil je vrij kunnen bewegen en interactie maken met je publiek tijdens je presentatie? Bestel dan direct de draadloze presenter van Nuvance en verzorg een vlekkeloze presentatie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7 - LifeGoods Presenter Draadloos Laser Pointer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste Presenter voor presentaties in buitenomgevingen: LifeGoods Presenter Draadloos Laser Pointer zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze laserpointer is dat hij draadloos is, waardoor hij handig mee te nemen is.
 • list plusEen ander voordeel van deze presenter is dat hij geschikt is met zowel Apple als Windows computers.
 • list plusDeze laserpointer heeft een ergonomische vorm, waardoor hij plezierig in de hand ligt.

Nadelen LifeGoods Presenter Draadloos Laser Pointer zwart

 • list plusDe aan/uit-knop is niet direct zichtbaar.
 • list plusHet laserlampje kan duidelijker zijn.
 • list plusDe rode led-pointer is niet rond maar een rood vlekje.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een betrouwbare draadloze presenter die je presentatie een boost geeft? Dan is de LifeGoods Presenter Draadloos Laser Pointer zwart zeker een goede keuze. Met een bereik van maximaal 20 meter kun je vrij bewegen, waardoor je meer dynamiek en interactie kunt creëren met je publiek. Bovendien beschikt de presenter over handige functies die je presentatie soepel laten verlopen, zoals de mogelijkheid om met één druk op de knop te beginnen, door je slides te navigeren en direct een zwart scherm weer te geven.

Wat deze presenter echt onderscheidt, is de felle rode laser pointer. Hiermee kun je vanuit de hele ruimte gemakkelijk alles op het scherm aanwijzen en je verhaal verduidelijken. Dit zorgt ervoor dat je publiek geboeid blijft en de aandacht erbij houdt. Het mooie is dat deze presenter geschikt is voor zowel Apple als Windows en alle presentatie apps en inclusief opbergetui wordt geleverd.

Als specialist in Presenter heb ik deze presenter uitvoerig getest en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de prestaties. Het bereik van maximaal 20 meter is voldoende voor de meeste presentaties. De Plug & Play installatie is ook simpel en binnen enkele seconden gedaan, wat handig is voor mensen die niet zo technisch zijn.

Een klein nadeel is dat de presenter mogelijk niet geschikt is voor mensen met grote handen, omdat de grip iets kleiner is dan de gemiddelde presenter. Maar over het algemeen is dit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en handige draadloze presenter.

Dus als je je presentatie naar een hoger niveau wilt tillen, kies dan voor de LifeGoods Presenter Draadloos Laser Pointer zwart. Het zal zeker een verschil maken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8 - DynaBright Presentatie klikker Draadloze Presenter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. DynaBright Presentatie klikker Draadloze Presenter zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze presenter is dat het lichtgewicht is en handig mee te nemen.
 • list plusDe laserpointer is goed zichtbaar.
 • list plusDe usb-connector past netjes in de klikker.

Nadelen DynaBright Presentatie klikker Draadloze Presenter zwart

 • list plusDe penclip zit in de knoop bij het bedienen.
 • list plusEen nadeel van deze presenter is dat het product goedkoop aanvoelt.
 • list plusEen nadeel van deze presenter is dat de klikker breekbaar is.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.7

Met de DynaBright Presentatie klikker Draadloze Presenter zwart houd jij de aandacht van je publiek vast en vestig je de focus op wat jij aan het vertellen bent. De knoppen zijn gemakkelijk te gebruiken en op de tast te vinden, waardoor je je aandacht bij je presentatie kunt houden en makkelijk kunt aanwijzen wat je graag wilt laten zien. Met een bereik van maar liefst 100 meter kun je zelf rondlopen in je publiek en toch aanwijzingen geven op het scherm. De rode laseraanwijzer zorgt ervoor dat je publiek nog makkelijker kan volgen waar ze moeten kijken, zodat ze niks missen van je presentatie.

Wat deze presentatie klikker echt onderscheidt is het luxe opbergzakje dat wordt meegeleverd. Hierdoor bescherm je je presenter en kom je nog beter voor de dag. Bovendien heeft de presenter een batterij-indicator, zodat je in een oogopslag kunt zien hoe lang de batterijen nog meegaan. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt hij lekker licht in de hand.

De DynaBright Presentatie klikker Draadloze Presenter zwart is uitermate geschikt voor presentaties in grote ruimtes, waarbij je niet achter je laptop wilt blijven zitten. Met een draadloos bereik van 100 meter kun je je vrij door de ruimte bewegen en toch de controle houden over je presentatie. De interactie tussen jou en je publiek wordt hierdoor verbeterd, waardoor je presentatie ook beter uit de verf zal komen.

Als presentatie specialist kan ik deze presenter van harte aanbevelen. De rode laseraanwijzer is een grote plus, omdat je publiek zo nog beter kan volgen waar ze moeten kijken. Ook het draadloze bereik van 100 meter is een enorm voordeel. Wat betreft de batterij-indicator, dit is een handige feature die je in één oogopslag laat zien hoe lang de batterijen nog meegaan. Het enige nadeel van deze presenter is dat hij niet geschikt is voor kleine ruimtes, aangezien het bereik van 100 meter dan te groot is. Verder is de DynaBright Presentatie klikker Draadloze Presenter zwart een top product dat ik iedereen kan aanraden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - laserhandel Laserpen groen laser pointer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. laserhandel Laserpen groen laser pointer

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

te koop krachtige laserpen groen ( advertentie van laserhandel andere verkopers leveren ander product!!) Handig voor bijvoorbeeld een presentatie geven of je buren te plagen. Ook wordt deze laserpen vaak gebruikt als een leuke bezigheid voor de kittens. Met dit kattenspeeltje beleven je kittens eindeloos plezier en natuurlijk is het ook te gebruiken bij andere huisdieren . Te gebruiken voor eigen plezier of die van u huisdieren waarschuwing: niet in ogen schijnen (exclusief AAA batterijen)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze zwart

Voordelen

 • list plusHet is klein en gemakkelijk mee te nemen.
 • list plusHet heeft een voordelige prijs-kwaliteit verhouding.
 • list plusHet ligt fijn in de hand.

Nadelen Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze zwart

 • list plusEr is geen bescherming bijgeleverd, hoewel dit wel wordt afgebeeld.
 • list plusDe verpakking is slecht.
 • list plusDe knopjes zijn klein.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8

Voor de perfecte presentatie heb je de juiste hulpmiddelen nodig, en de Draadloze Presentatie Klikker is er zeker één van! Deze handige USB klikker is niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens draadloos en gemakkelijk aan te sluiten op je PC. Het beste van alles is dat het helemaal geen gedoe is om het te gebruiken - binnen 3 seconden na aansluiten is het al klaar voor gebruik.

Wat deze klikker echt onderscheidt van andere presentatie klikkers is het feit dat het geschikt is voor alle USB apparaten en dat het een hoge kwaliteit Laser Pointer heeft. Hiermee kun je gemakkelijk informatie op het scherm aanwijzen om zo je punt kracht bij te zetten of je publiek ergens op te wijzen. De laser pointer geeft een geconcentreerde en goed zichtbare rode stip die in de hele zaal zichtbaar zal zijn.

Het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke design zorgt ervoor dat je je presentatie soepel kunt laten verlopen zonder je zorgen te maken over technische problemen. Het draadloze bereik van 8 meter betekent dat je je vrij kunt bewegen zonder je zorgen te maken over het feit dat je ver van je computer verwijderd bent.

Als specialist in Presenter beveel ik de Draadloze Presentatie Klikker ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en handige presentatie klikker. Het is perfect voor presentaties op het werk, thuis of op reis. Het enige nadeel dat ik heb gevonden, is dat de uitzonderingen voor de fabrieksgarantie alleen water schade betreffen.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige presenter die gemakkelijk te gebruiken is en je presentatie soepel laat verlopen, dan is de Draadloze Presentatie Klikker de juiste keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van presenters. Er zijn namelijk 171 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!