Bestenu

Wat is de beste glassboard van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het kopen van een goede glassboard is een lastige opgave. Wat is de beste glassboard van 2023? Na het onderzoeken van 288 glassboards kwam de Relaxdays glassboard zwart memobord magneetbord als beste getest uit onze glassboard-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de glassboards, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 glassboards-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame glassboard-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste glassboards

1Score: 9.8
Relaxdays glassboard zwart memobord magneetbord
Relaxdays glassboard zwart memobord magneetbord
Relaxdays
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Navaris glassboard Magnetisch bord voor zwart
Beste Glassboard voor kantoren
Navaris glassboard Magnetisch bord voor zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Sam Creative Whiteboard Glas Elegance elegance series | clear white | 45x60 cm
Beste Glassboard voor scholen
Sam Creative Whiteboard Glas Elegance elegance series | clear white...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Navaris magneetbord van glas Magnetisch wit
Navaris magneetbord van glas Magnetisch wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Relaxdays glassboard glas magneetbord wit
Relaxdays glassboard glas magneetbord wit
Relaxdays
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
NAGA Glassboard 35x35cm wit
NAGA Glassboard 35x35cm wit
Naga
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Sam Creative Glassboard Black Magnetic solid series | deep black | 45x60 cm
Sam Creative Glassboard Black Magnetic solid series | deep black | ...
Sam Creative
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm
Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van gl...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Durable SHERPA® Soho paneeldrager zie titel
Durable SHERPA® Soho paneeldrager zie titel
Durable
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Durable VARIO® wandhouder - 32,7 zie titel
Durable VARIO® wandhouder - 32,7 zie titel
Durable
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we glassboards?

Om de beste glassboard te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze glassboard-test hebben we 288 glassboards geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze glassboard-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze glassboard-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen glassboard-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste glassboard in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 288 glassboards te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste glassboards op een rijtje

1 - Relaxdays glassboard zwart memobord magneetbord

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Relaxdays glassboard zwart memobord magneetbord

Voordelen

 • list plusDe glassboard heeft een aantrekkelijk uiterlijk.
 • list plusHet bord is eenvoudig te monteren.
 • list plusHet bord heeft een praktische magneetbordveger.

Nadelen Relaxdays glassboard zwart memobord magneetbord

 • list plusEr worden maar een paar magneten bijgeleverd.
 • list plusHet bord heeft een zwakke magneetkracht.
 • list plusDe magneetbordveger heeft geen magneetkracht.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Het magnetische memobord is ideaal voor het organiseren en plannen van dingen die gedaan moeten worden op kantoor en thuis. Met 3 magneten kun je notities aan het bord ophangen en met de meegeleverde witte marker kun je op het memobord schrijven. Bovendien is de onderkant van de magnetische markerhouder gemaakt van vilt. Hiermee kun je het glassboard heel snel schoonmaken. Met dank aan de 4 houders kan het magneetbord zowel in de lengte als in de breedte aan de muur worden opgehangen. Opmerking: Het is voor het ophangen van notities aan te raden om sterke magneten te gebruiken. Glassboard zwart in detail - Variant 1: Bord H x B: ca. 60 x 40 cm, weegt 2,8 kg - Variant 2: Bord H x B: ca. 80 x 50 cm, weegt 4,5 kg - Variant 3: Bord H x B: ca. 100 x 60 cm, weegt 6,4 kg - Variant 4: Bord H x B: ca. 20 x 40 cm, weegt 0,9 kg - Variant 5: Bord H x B: ca. 40 x 40 cm, weegt 1,9 kg - Variant 6: Bord H x B: ca. 50 x 50 cm, weegt 3 kg - Variant 7: Bord H x B: ca. 15 x 80 cm, weegt 1,5 kg Magnetisch prikbord van glas - Dikte van het bord: ca. 4 mm - Materiaal: Glas, metaal - Kleur: Zwart Beschrijfbaar memobord - Om herinneringen, afspraken en boodschappenlijstjes op te schrijven - Met magneten foto's, bonnetjes en notities ophangen - Modern en stijlvol design gemaakt van zwart glas - Zelf bepalend of je hem in de breedte of lengte ophangt - Ideaal voor kantoor, keuken, woonkamer en hal - Incl. 3 magneten, witte marker en markerhouder Levering omvat - 1x Glassboard (grootte naar keuze) - 1x Marker - 1x Markerhouder - 3x Magneet - Met bevestigingsmateriaal en handleiding - Decoratie is bij de levering niet inbegrepen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

3 - Sam Creative Whiteboard Glas Elegance elegance series | clear white | 45x60 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Glassboard voor scholen: Sam Creative Whiteboard Glas Elegance elegance series | clear white | 45x60 cm

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een stijlvol en duurzaam glazen whiteboard met een exclusief design? Dan is het Sam Creative Whiteboard Glas Elegance Series Clear White Magnetic echt iets voor jou! Dit whiteboard heeft een schrijfoppervlak van gehard veiligheidsglas, dat gemakkelijk beschrijf- en uitwisbaar is. Bovendien is het whiteboard magneethoudend, waardoor je er documenten aan kunt hangen met behulp van speciale glasmagneten.

Wat dit whiteboard echt bijzonder maakt, is het innovatieve niet-zichtbare installatiesysteem voor wandmontage. Hierdoor lijkt het whiteboard te zweven aan de muur, wat zorgt voor een zeer exclusieve uitstraling. Daarnaast heeft het whiteboard stijlvolle geslepen randen, die zorgen voor extra veiligheid en een luxe uitstraling.

Dit whiteboard is geschikt voor zeer intensief gebruik thuis, op kantoor of op scholen. Het wordt geleverd inclusief montagemateriaal en een aflegplanchet voor accessoires. Het is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en heeft geen profiel of zichtbare installatiematerialen, wat het design nog strakker maakt.

Een nadeel van dit whiteboard is dat je speciale glasmagneten nodig hebt, die apart verkrijgbaar zijn. Ook is het whiteboard relatief zwaar, namelijk 5 kg. Maar de voordelen wegen zeker op tegen de nadelen. Dit whiteboard is niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook een echte eyecatcher in elke ruimte.

Als Glassboard specialist kan ik je daarom zeker aanraden om dit product te kopen. Het is een investering, maar het zal je zeker niet teleurstellen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

5 - Relaxdays glassboard glas magneetbord wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Relaxdays glassboard glas magneetbord wit

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze glassboard is dat deze een sterke magnetische kracht heeft.
 • list plusHet is een voordeel dat de maatvoering goed is.
 • list plusHet is eenvoudig te monteren.

Nadelen Relaxdays glassboard glas magneetbord wit

 • list plusEen nadeel van deze glassboard is het slechte ophangsysteem.
 • list plusEen nadeel is dat het gebogen is.
 • list plusDe stift is uitgedroogd.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Dit magnetische memobord komt heel goed van pas bij het organiseren of plannen van werkzaamheden op kantoor of thuis Bij het bord zijn 3 magneten, een marker en een magnetische markerhouder inbegrepen. Met dank aan de 4 houders kan het memobord zowel in de lengte als in de breedte aan de muur worden opgehangen. Het bord is makkelijk en snel schoon te maken met de achterkant van de magnetische houder. Het prikbord dat gemaakt is van glas blinkt uit door zijn bijzondere melkkleurige design zonder lijst. Opmerking: Als je extra magneten wilt gebruiken, kun je het best sterke magneten gebruiken. Magneetbord in detail - Memobord in grootte naar keuze - Montage: 4 houders voor bevestiging aan de muur (in de breedte of in de lengte) - Materiaal: Veiligheidsglas, metaal - Kleur: Wit Glassboard in verschillende groottes - 100 x 60 cm, ca. 6.4 kg - 80 x 50 cm, ca. 4,5 kg - 60 x 40 cm, ca. 2,7 kg - 50 x 50 cm, ca. 3 kg - 40 x 40 cm, ca. 1,9 cm - 40 x 20 cm, ca. 1 kg - 15 x 80 cm, ca. 1,5 kg - Diepte van het bord: ca. 4 mm Magnetisch prikbord van glas - Wit glassbord voor afspraken en notities op kantoor - Notitiebord met 3 magneten, marker en houder voor marker - In de breedte of in de lengte aan de muur op te hangen - Het memobord kan makkelijk beschreven en schoongemaakt worden - Sterke magneten voor het ophangen van foto's, kaarten etc. Levering omvat - 1x Magneetbord van glas (in grootte naar keuze) - 1x Marker - 1x Markerhouder - 3x Magneet - Bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen) - Decoratie is bij de levering niet inbegrepen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6 - NAGA Glassboard 35x35cm wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. NAGA Glassboard 35x35cm wit

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een stijlvol en duurzaam glassboard? Dan is de NAGA Glassboard 35x35cm wit zeker iets voor jou! Dit magnetische* en beschrijfbare glassboard is gemaakt van speciaal glas en heeft een fraaie afwerking. Het innovatieve verborgen ophangsysteem zorgt ervoor dat je alleen het stijlvolle glazen schrijfoppervlak ziet.

Het glassboard is magneethoudend en je kunt door middel van de speciale extra sterke glassboard magneetjes foto's en notities aan het board bevestigen. Het is beschrijfbaar met glassboardmarkers en droog uitwisbaar. Het board wordt compleet geleverd met schroeven, pluggen, boormal voor montage, 1 witte glassboard marker en 2 supersterke metalen glassboard magneetjes.

Wat dit glassboard echt onderscheidt van andere boards is de veilig geslepen randen en het duurzame glas voor intensief gebruik. De boormal geeft duidelijk aan op welke afstand je de schroeven moet plaatsen en je krijgt een zwarte glassboard marker meegeleverd.

Dit glassboard is perfect voor thuis, op kantoor of in de klas en het heeft een gewicht van 1776 g. De witte kleur zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Het enige nadeel is dat het gebruik van speciale extra sterke glassboard magneten nodig is om het board optimaal te kunnen gebruiken.

Kortom, de NAGA Glassboard 35x35cm wit is een stijlvol en duurzaam glassboard met magnetische functie en beschrijfbare eigenschappen. Het is perfect voor intensief gebruik thuis, op kantoor of in de klas. Het enige nadeel is dat je extra sterke glassboard magneten nodig hebt om het board optimaal te kunnen gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Sam Creative Glassboard Black Magnetic solid series | deep black | 45x60 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Sam Creative Glassboard Black Magnetic solid series | deep black | 45x60 cm

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Whiteboard Glass Series Magnetisch zwart in de maat 45 bij 60 centimeter met duurzaam magnetisch schrijfoppervlak van speciaal gehard veiligheidsglas en design afwerking. Geschikt voor zeer intensief gebruik thuis, op kantoor of op scholen. Zeer exclusief design door stijlvolle glazen schrijfoppervlak en innovatief RVS montagesysteem. Het glazen schrijfoppervlak van het whiteboard is beschrijfbaar met witte whiteboardstiften en is gemakkelijk droog uitwisbaar. Het whiteboard is tevens magneethoudend, waardoor u door middel van magneten documenten aan het whiteboard kunt hangen. Het whiteboard wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en stijlvolle aflegplanchet van 8 mm dik veiligheidsglas, waar u uw whiteboardstiften en andere accessoires op kunt plaatsen. Design glazen whiteboard met veilige en stijlvolle geslepen randen en afronde hoekpunten Zeer duurzaam glazen schrijfoppervlak van gehard glas Gemakkelijk beschrijf- en uitwisbaar schrijfoppervlak Magneethoudend glas; zeer innovatief Gemakkelijk monteerbaar d.m.v. stijlvolle RVS montageset Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen Inclusief glazen aflegplanchet voor accessoires Let op: voor onze glazen whiteboards heeft u extra sterke magneten nodig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

9 - Durable SHERPA® Soho paneeldrager zie titel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Durable SHERPA® Soho paneeldrager zie titel

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9.1

De Durable SHERPA® Soho paneeldrager is een geweldige optie voor kleine ruimtes zoals thuis of op kantoor. Het is erg compact, met een verpakking van 26,2 x 33,4 x 8 cm en een gewicht van 1337 g. Het is gemaakt van kunststof en heeft een zwarte kleur. Het wordt geleverd met 5 zwarte display panelen van A4 formaat. Je kunt het gebruiken voor prijslijsten, productinformatie, telefoonnummers, enzovoort. Bovendien heeft het een garantie van 5 jaar. De Durable SHERPA® Soho paneeldrager is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een compacte, stijlvolle en duurzame oplossing voor het presenteren van informatie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

10 - Durable VARIO® wandhouder - 32,7 zie titel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Durable VARIO® wandhouder - 32,7 zie titel

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

De Durable VARIO® wandhouder is geschikt voor werkplaatsen of verkoop- en expositieruimtes en is makkelijk te bevestigen. De wanhouder wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en 10 gekleurde display panelen van A4 formaat. De displaypanelen zijn de kleuren zwart rood geel groen en donkerblauw. De afmeting van de wandhouder is 32 7 x 25 1 x 11,6 cm (L x B x H).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van glassboards. Er zijn namelijk 288 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!