Wat is de beste vliegtuigbedje van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het aanschaffen van een goede vliegtuigbedje is een moeilijke opdracht. Wat is de beste vliegtuigbedje van 2023? Na het onderzoeken van 32 vliegtuigbedjes kwam de Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje grijs effen als beste getest uit onze vliegtuigbedje-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de vliegtuigbedjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 vliegtuigbedjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame vliegtuigbedje-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste vliegtuigbedjes

1Score: 9.9
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje grijs effen
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje grijs effen
Wick Wings
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje - Reiskussen zwart
Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje - Reiskussen zwart
Deryan
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Vliegtuigbedje Vliegtuig Baby bedje Vliegtuig grijs
Vliegtuigbedje Vliegtuig Baby bedje Vliegtuig grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.1
Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje Reiskussen met zwart , zoo
Beste Vliegtuigbedje voor zakenreizigers
Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje Reiskussen met zwart , zoo
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.9
Qualita® Air Vliegtuigbedje voor Baby’s gebrokken wit , taupe
Qualita® Air Vliegtuigbedje voor Baby’s gebrokken wit , taupe
Qualita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.8
Vliegtuigbedje Voetkussen opblaasbaar Voetensteun
Vliegtuigbedje Voetkussen opblaasbaar Voetensteun
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.7
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje zacht roze
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje zacht roze
Wick Wings
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.7
Voetkussen opblaasbaar Voetensteun Voetenbankje zwart
Voetkussen opblaasbaar Voetensteun Voetenbankje zwart
Juca Travels
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.4
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje grijs print
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje grijs print
Wick Wings
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.1
Proud Essential Vliegtuigbedje Opblaasbare Voetensteun grijs
Proud Essential Vliegtuigbedje Opblaasbare Voetensteun grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vliegtuigbedjes Koopgids

Je gaat op reis, en je neemt mee ... je kleintje! Dan is het wel noodzakelijk dat hij of zij zo comfortabel en veilig mogelijk met je mee kan. Daar zorgt het beste vliegtuigbedje voor!

Wat is een vliegbedje?

Een vliegtuigbedje, ook wel bekend als een vliegtuigwiegje of een vliegtuigkinderbedje, is een speciaal bedje dat aan boord van vliegtuigen wordt gebruikt voor baby's en jonge kinderen. Het is ontworpen om de reiservaring comfortabeler te maken voor zowel het kind als de ouders.

Een vliegtuigbedje is meestal een kleine wieg die men aan de wand van het vliegtuig bevestigt, meestal in de buurt van de bulkhead-stoelen, welke onder andere bij de scheiding tussen economy en business class zitten. Dit omdat daar wat extra ruimte beschikbaar is. Het biedt een veilige en rustige plek voor baby's om te slapen of te rusten tijdens de vlucht.

Andere leg je op een normale stoel en bevestig je aan zowel die stoel als die ervoor. Dit verlengt in wezen het zitvlak, tot het groot genoeg is voor een baby of peuter om op te slapen.

Hoe kies je een goed vliegtuigbedje?

Als je op zoek bent naar een vliegtuigbedje om te kopen, zijn hier enkele factoren om rekening mee te houden:

 1. Een belangrijke eigenschap van een vliegtuigbedje is dat het draagbaar en gemakkelijk te vervoeren moet zijn. Kies voor een bedje dat compact opvouwbaar is en wordt geleverd met een draagtas of hoes voor gemakkelijk transport.
 2. Controleer de gewichtslimieten en het leeftijdsbereik die de fabrikant aanbeveelt voor het bedje. Zorg ervoor dat het bedje geschikt is voor jouw kind, zodat het veilig en comfortabel kan rusten.
 3. Veiligheid is van het grootste belang. Controleer of het vliegtuigbedje voldoet aan de veiligheidsnormen en -voorschriften. Kijk of het bedje een stevig frame heeft en of het wordt geleverd met een veiligheidsharnas of -gordel om je kind op zijn plaats te houden.
 4. Kies voor een vliegtuigbedje dat eenvoudig te installeren is, zonder ingewikkelde stappen of gereedschap. Het moet snel en gemakkelijk kunnen worden opgezet en veilig kunnen worden bevestigd aan de vliegtuigstoel.
 5. Let op het comfortniveau van het bedje. Kijk naar de padding, de kwaliteit van het matras en de algemene constructie van het bedje. Het moet zacht en ondersteunend zijn, zodat je kind comfortabel kan rusten tijdens de vlucht.
 6. Overweeg de duurzaamheid en kwaliteit van het vliegtuigbedje. Het moet bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en goed kunnen worden gereinigd na de reis. Kijk naar materialen die gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en een lange levensduur hebben.
 7. Lees beoordelingen en ervaringen van andere ouders die het vliegtuigbedje hebben gekocht. Dit kan je waardevolle inzichten geven over de functionaliteit, duurzaamheid en tevredenheid van het product.
 8. Vergelijk de prijzen van verschillende vliegtuigbedjes en zorg ervoor dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Bedenk dat hogere prijzen niet altijd garant staan voor betere kwaliteit, dus weeg de kenmerken en beoordelingen zorgvuldig af.

Veiligheidsnormen voor vliegtuigbedjes

Er zijn geen veiligheidsnormen die specifiek van toepassing zijn op vliegtuigbedjes. Wel zijn er normen voor zitjes voor in voertuigen. Zo laat de European Union Aviation Safety Agency weten dat ze zelf enkel zitjes accepteren die aan de volgende normen voldoen.

 • ECE R44-04 legt specificaties op voor onder andere het ontwerp, de constructie en de prestaties van kinderzitjes. Deze norm is gericht op het waarborgen van de veiligheid van kinderen tijdens autoritten.
 • ECE R129, ook wel bekend als de i-Size-regeling, is een nieuwe veiligheidsnorm. Het is een meer recente norm en introduceert strengere eisen op het gebied van bescherming en installatie van kinderzitjes.

Hoewel deze normen specifiek gericht zijn op kinderzitjes in voertuigen, kunnen er overlappende principes en veiligheidsrichtlijnen zijn die relevant zijn voor vliegtuigbedjes. Het is echter belangrijk op te merken dat er geen specifieke Europese normen zijn die uitsluitend betrekking hebben op vliegtuigbedjes.

Om ervoor te zorgen dat het vliegtuigbedje dat je koopt voldoet aan de juiste veiligheidsnormen, is het aan te raden om te kijken naar eventuele keurmerken of certificeringen die aantonen dat het bedje getest en goedgekeurd is volgens de geldende veiligheidsnormen.

Daarnaast is het altijd verstandig om de instructies en waarschuwingen van de fabrikant zorgvuldig door te nemen en het bedje op de juiste manier te gebruiken, rekening houdend met de veiligheid en het welzijn van je kind.

Waarin past een vliegtuigbedje nog meer?

Een vliegtuigbedje is in de eerste plaats ontworpen voor gebruik aan boord van vliegtuigen. Het is speciaal gemaakt om te worden bevestigd aan de vliegtuigstoelen en biedt een veilige en comfortabele slaapomgeving voor baby's en jonge kinderen tijdens de vlucht.

Hoewel een vliegtuigbedje primair bedoeld is voor vliegreizen, kan het in sommige gevallen ook worden gebruikt in andere situaties, zoals in auto's. Het is echter belangrijk om op te merken dat niet alle vliegtuigbedjes geschikt zijn voor gebruik in auto's en dat er specifieke veiligheidsvoorschriften gelden voor autostoelen.

Als je overweegt om een vliegtuigbedje in een auto te gebruiken, is het belangrijk om te controleren of het bedje voldoet aan de veiligheidsnormen voor autostoelen in jouw land of regio. De meeste vliegtuigbedjes zijn echter niet ontworpen, getest of goedgekeurd voor gebruik als autostoel.

Voor veilig vervoer in auto's wordt aanbevolen om een autostoel te gebruiken die specifiek is goedgekeurd volgens de geldende veiligheidsnormen en wetgeving.

Tot welke leeftijd kan een kind in een vliegtuigbedje?

De leeftijdslimiet voor het gebruik van een vliegtuigbedje kan variëren, afhankelijk van het specifieke bedje en de luchtvaartmaatschappij. Over het algemeen zijn vliegtuigbedjes bedoeld voor baby's en jonge kinderen tot ongeveer 2 jaar oud.

Let op specifieke labels van het bedje dat je op het oog hebt, en neem eventueel contact op met de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt!

hero illustration

Hoe testen we vliegtuigbedjes?

Om de beste vliegtuigbedje te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze vliegtuigbedje-test hebben we 32 vliegtuigbedjes vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze vliegtuigbedje-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze vliegtuigbedje-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen vliegtuigbedje-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte vliegtuigbedje in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 32 vliegtuigbedjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste vliegtuigbedjes in een makkelijke lijst

1. Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje grijs effen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Wick Air vliegtuigbedje, het originele kwaliteits vliegtuigbedje met 3 standen, antislip en extra zacht voor het kind. KLM OFFICIALLY APPROVED Met gratis ANTISLIP t.w.v. €9,99 waardoor het bedje nog stabieler staat. Afmeting: H46 cm x B42cm x D 30cm (exact de hoogte en de breedte van een vliegtuigstoel) Ga je binnenkort vliegen met je kind? De Wick Air van Wick Wings is het enige vliegtuigbedje op de website van KLM wat geadviseerd wordt als vliegtuigbedje. Niet voor niks, want Wick Wings is het Nederlandse merk dat continu onderzoek doet naar veiligheid en het beste slaapcomfort voor het kind in het vliegtuig, de auto en de trein. De Wick Air is een kwaliteits vliegtuigbedje, extra zacht en stabiel. Leeftijd: geschikt bevonden vanaf 0 t/m 182cm. Uiteraard is de Wick Air ook te gebruiken als reiskussen en voetensteun. Multifunctioneel vliegtuigbedje en voetensteun. Door de Wick Air hebben kinderen hun eigen vliegtuigbed. Slaap lekker! Volwassenen kunnen hun voeten op de Wick Air plaatsen. Deze heeft 3 standen. Je komt dan in de foetushouding te zitten waardoor je bewezen veel beter kunt slapen in een vliegtuig. Heeft je kind nog geen eigen stoel? Geen probleem! De Wick Air wordt ook veel gebruikt tussen de benen zodat ook de allerjongsten heerlijk kunnen slapen. Handbagage: Het Wick Air pakket kun je gemakkelijk in de handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). De Wick Air is binnen een minuut op te pompen met het bijgeleverde pompje. Opblazen met de mond is uiteraard geen probleem. Binnen enkele seconden is het bedje weer leeg te maken, op te vouwen en terug te stoppen in het zakje zodat je weer snel op weg kunt en kunt genieten van de reis. Belangrijke informatie: Geschikt als vliegtuigbedje, autobedje en als bedje in de trein. Te gebruiken bij vrijwel alle Airlines, dus ook KLM, TUi, Air France, Brussels Airlines, China Air etc.). Niet te gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang **Emirates Airlines, United Airlines en Lufthansa willen geen vliegtuigbedjes aan boord maar gedogen dit steeds vaker. Dus het advies is in dit geval om niet te vragen of dit mag. Vanaf 1 jaar t/m 182 cm. De Wick Air heeft 3 hoogtestanden ( van hoog, stand 1 naar laag, stand 3): • Stand 1 is de vliegstand voor kinderen vanaf 1 jaar (liggend te gebruiken t/m 120 cm). • Stand 2 is de autostand om lekker te kunnen liggen. • Stand 3 is de vliegtuigstand voor volwassenen t/m 182 cm ( u komt zo zelf in de foetusstand te liggen zodat u heerlijk in t vliegtuig kunt slapen). De Wick Air heeft een speciale anti-sliplaag zodat het niet uit zichzelf kan verplaatsen. Uw kindje kan dan heerlijk slapen en u heeft geen zorgen. Veiligheid: laat uw kindje met het hoofdje naar zijn of haar eigen stoel toe liggen. Handbagage: Het Wick Air-pakket kunt u in uw handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). U kunt het Wick Air vliegtuigbedje binnen enkele seconden weer helemaal leegmaken van lucht, opvouwen en in het reiszakje terugstoppen zodat u weer snel op weg kunt en kunt genieten van uw verdere reis. Het Wick Air-pakket voor kinderen en volwassenen bestaat uit: • Het gepatenteerde Wick Air vliegtuig bedje. • Super Antislip; extra stabiel • Wick Reiszakje • Handleiding • Opblaaspompje (vernieuwd) Belangrijk om te weten: Alle Wick Wings vliegtuigbedjes hebben het REACH Certifcaat wat betekent dat het voldoet aan de Europese Unie REACH richtlijn die zij heeft opgesteld. Wick Wings streeft naar de beste veiligheid van uw kind en uzelf.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje - Reiskussen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

Dat reizen met jonge kinderen niet lastig hoeft te zijn bewijst de AirTraveller van DERYAN! Hoe lief ook, je kindje zit niet altijd stil en het is best een belasting voor je bovenbenen. De DERYAN AirTraveller is een uniek twee-in-een product: een stoeltje én babybedje. De AirTraveller van DERYAN biedt een eenvoudige, maar unieke oplossing om samen met je kindje onbezorgd op reis te gaan. Wist je dat in een vliegtuig een baby tot 2 jaar bij zijn papa of mama op schoot mag zitten? Dankzij de gelijke verdeling van de druk bij de DERYAN AirTraveller, is het minder zwaar om jouw kindje op schoot te hebben en worden je bovenbenen niet zo warm. Ook kun je het zitje makkelijk draaien, om je baby naar je toe of van je af te laten kijken. Voordelen: ✔ Compact en lichtgewicht: weegt minder dan 500 gram! ✔ Zowel stoel als bedje ✔ Voldoet aan alle vliegcriteria Wordt je kindje moe? Dan klik je de gespen los en verander je het stoeltje in een bedje voor een slaapje. Ook het geven van borst- of flesvoeding is met de AirTraveller geen probleem. Om beide armen helemaal vrij te hebben kun je de veiligheidsgordel erin vastzetten. De AirTraveller weegt minder dan 500 gram, is compact verpakt en kan gewoon als handbagage mee in het vliegtuig. De omslaghoes is machinewasbaar De productspecificaties op een rijtje: Inhoud: AirTraveller, twee opblaasbare matrasjes, draagtas Materiaal: Katoen, polyester Gewicht: 0,5 kg Afmetingen ingeklapt (l x b x h): 15 cm x 15 cm x 26 cm Afmetingen uitgeklapt (l x b x h): 75 cm x 45 cm x 6 cm Kenmerken: geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Vliegtuigbedje Vliegtuig Baby bedje Vliegtuig grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

LEES AUB GOED VOORDAT U DIT PRODUCT KOOPT: Mag niet gebruikt worden bij: KLM, TUI, Transavia, Emerates, Lufthansa, Corendon, Air France, Turkish Airlines, Qatar Airlines. American Airlines. Check goed bij andere airlines of dit mag of niet. Bij veel nieuwe type vliegtuigen zoals de Max kun je dit vliegtuigbedje niet gebruiken. Je kunt het bedje niet ophangen aan het dienblaadje. Check dit echt goed! Zonde als je het niet mag gebruiken. Maar als je mag gebruiken dan is het heel handig om te gebruiken. Je creëert een comfortabele ruimte voor uw baby/peuter (0-3 jaar) om te slapen of lekker languit te kunnen zitten. Het is compact verpakt in een bijgeleverd tasje en licht in gewicht, dus handig mee te nemen. Daarnaast is het ontworpen met klittenbandsluitingen voor eenvoudige installatie. De onderkant van het matje bevat een antisliplaag zodat het vliegtuigbedje niet van de stoel afschuift. Dit product is alleen gebruiken door baby's/peuters. Het vliegtuigbedje mag pas volledig worden geïnstalleerd als het teken riemen los te zien is. Dus wilt u onbezorgd en vooral comfortabel reizen met uw baby/ peuter? Dan is dit vliegtuigbedje de uitkomst!!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

4. Beste Vliegtuigbedje voor zakenreizigers: Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje Reiskussen met zwart , zoo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje Reiskussen met zwart , zoo

 • list plusDit reiskussen is zeer comfortabel voor kleine kinderen en helpt hen om te slapen tijdens lange vluchten.
 • list plusHet reiskussen heeft een fraai design en is duurzaam, waardoor het lang meegaat.
 • list plusHet reiskussen is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden opgeblazen en leeggelaten.

Nadelen Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje Reiskussen met zwart , zoo

 • list plusHet reiskussen is mogelijk niet geschikt voor grotere kinderen, omdat het niet groot genoeg is.
 • list plusSommige ouders vinden het reiskussen oncomfortabel voor hun kinderen, omdat het niet genoeg ondersteuning biedt.
 • list plusHet reiskussen kan duur zijn in vergelijking met andere vliegtuigbedjes voor kinderen.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Ga je binnenkort op reis met je kleintje? Dan is de Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje Reiskussen jouw nieuwe beste vriend! Dit unieke product is niet alleen een stoeltje, maar ook een bedje voor je kindje. Het is compact en lichtgewicht, en weegt minder dan 500 gram! Daarbij voldoet het aan alle vliegcriteria, dus je kunt het gewoon als handbagage meenemen in het vliegtuig.

Een groot voordeel van de Deryan AirTraveller is dat het minder belastend is voor je bovenbenen als je je kindje op schoot hebt. Dit komt door de gelijke verdeling van de druk. Ook kun je het zitje makkelijk draaien, om je baby naar je toe of van je af te laten kijken. En als je kindje moe wordt, klik je eenvoudig de gespen los en tover je het stoeltje om in een bedje voor een slaapje. Zelfs het geven van borst- of flesvoeding is met de AirTraveller geen probleem. Voor extra veiligheid kun je de gordel erin vastzetten.

Het Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje Reiskussen is gemaakt van latex en is geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden tot maximaal 12 kg. Het heeft een breedte van 45 cm, een hoogte van 6 cm en weegt slechts 400 gram. Het is dus makkelijk mee te nemen en op te bergen.

Wat dit product echt onderscheidt van andere producten is de combinatie van stoeltje en bedje, en de compactheid en lichtheid van het product. Je kunt het overal mee naartoe nemen, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Mijn persoonlijke mening is dat de Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje Reiskussen een must-have is voor ouders die vaak reizen met hun kleintje. Het is handig, compact en biedt een oplossing voor meerdere behoeften. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor kindjes tot 12 kg, dus je zult op zoek moeten naar een alternatief als je kindje te groot wordt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

5. Qualita® Air Vliegtuigbedje voor Baby’s gebrokken wit , taupe

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

Reizen met kinderen kan een uitdaging zijn, vooral tijdens lange vluchten. Met ons vliegtuigbedje kunnen kinderen echter genieten van een goede nachtrust en fris ontwaken, waardoor ze energiek en klaar zijn voor avontuur zodra ze op hun bestemming aankomen. Ook te gebruiken bij een lange stop met de auto of treinreis. Met zijn duurzame en opblaasbare constructie zorgt het bedje ervoor dat jouw kleintje zich veilig en comfortabel voelt tijdens lange vluchten, daarnaast biedt het een ideale slaap- en speelplek. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk op te bergen en mee te nemen in jouw handbagage. Hierdoor geniet je van een stressvrije reis met jouw baby. Lees hieronder welke voordelen dit vliegtuigbedje allemaal heeft! Comfortabel reizen - Het bedje biedt een comfortabele slaapomgeving voor jouw baby tijdens lange vluchten. Het zachte oppervlak zorgt ervoor dat jouw kleintje zich op zijn gemak voelt en tot rust komt. Veiligheid eerst - Het opblaasbare ontwerp van het bedje zorgt voor een beschermende omgeving voor jouw baby. Het voorkomt dat jouw kindje van het stoeloppervlak rolt en biedt extra bescherming tijdens turbulentie. Draagbaar en lichtgewicht - Het bedje is compact, gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen. Het is licht van gewicht en kan gemakkelijk in de handbagage worden meegenomen. Hierdoor kun je het overal mee naartoe nemen en jouw kleintje een vertrouwde slaapplek bieden, zelfs onderweg. Vermindert een jetlag - Help jouw baby een lange vlucht door en zorg voor een goede slaapomgeving waardoor het kind niet zijn/haar slaappatroon hoeft aan te passen. Eenvoudig in gebruik - Het bedje kan snel worden opgeblazen en leeggelaten met behulp van een luchtpomp. Voorkom risico op vallen - Het bedje heeft ook een gebruiksvriendelijk ontwerp met zijsteunen en veiligheidsgordels om ervoor te zorgen dat jouw baby veilig blijft tijdens het slapen. Duurzaamheid - Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is het bedje duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Het is ontworpen om lang mee te gaan en de reisavonturen van jouw gezin te doorstaan. Veelzijdigheid - Het bedje is niet alleen geschikt voor vliegreizen, maar kan ook worden gebruikt in treinen, auto's of als een draagbaar bedje op vakantiebestemmingen. Het biedt flexibiliteit en gemak voor verschillende reissituaties. De perfecte speelruimte Het vliegtuigbedje biedt meer dan alleen een slaapplek. Je tovert hem ook eenvoudig om tot een stimulerende speelruimte waar jouw baby naar hartenlust kan verkennen en spelen. De zijkanten van het bedje zijn wat verhoogd, waardoor er een ruime en interactieve plek ontstaat waar jouw baby met zijn favoriete speelgoed kan spelen. Met boeiende speeltjes en activiteiten houdt het vliegtuigbedje jouw baby tijdens de reis vermaakt. Unieke en veilige hoge randen Ontdek het opblaasbare vliegtuigbedje met veilige verhoogde randen: de perfecte reisgenoot voor jouw kleintje! Dit unieke bedje biedt een comfortabele en veilige slaapomgeving, waarbij de verhoogde randen zorgen voor extra bescherming tijdens de vlucht. Het opblaasbare vliegtuigbedje is ontworpen met het oog op veiligheid. De stevige randen rondom het bedje voorkomen dat jouw baby per ongeluk uit bed rolt tijdens de reis. Dit geeft jou als ouder gemoedsrust en zorgt ervoor dat jouw kleintje veilig en geborgen blijft, zelfs op grote hoogte. Comfortabele slaapplek, altijd! Naast de verhoogde randen biedt het bedje ook een comfortabele slaapruimte voor jouw baby. Met zachte en duurzame materialen zorgt het opblaasbare vliegtuigbedje voor een rustgevende en knusse slaapomgeving, waarin jouw kleintje heerlijk kan ontspannen tijdens de vlucht. Het opblaasbare vliegtuigbedje is gemakkelijk op te blazen en compact op te bergen wanneer het niet in gebruik is. Dankzij het lichtgewicht ontwerp kun je het eenvoudig meenemen in je handbagage, zodat jouw baby altijd een vertrouwd slaapplekje heeft, waar jullie ook naartoe reizen. Of je nu een langeafstandsvlucht maakt of gewoonweg wat extra comfort wilt tijdens korte reizen, het opblaasbare vliegtuigbedje met veilige verhoogde randen is de ideale keuze. Geef jouw kleintje de beste slaapervaring en geniet samen van stressvrije reizen. Eigenschappen van het Qualitá Vliegtuigbedje - Materiaal: PVC en plastic - Afmetingen slaapoppervlak: 85 x 50 cm - Afmetingen randen: 54 x 7 cm - Grootte hoofdkussen: 50 x 21 cm - Hoogte bedje: 60 cm 100% Tevredenheidsgarantie Geef je kinderen het comfort dat ze verdienen tijdens hun vliegreizen met ons vliegtuigbedje. Bestel vandaag nog en maak van hun volgende reis een stressvrije en aangename ervaring! Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Vliegtuigbedje Voetkussen opblaasbaar Voetensteun

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5

Ben jij nog op zoek naar de perfecte oplossing voor een comfortabele lange reis met de kleintjes? Dan is het Vliegtuigbedje Voetkussen opblaasbaar Voetensteun echt iets voor jou! Dit multifunctionele kussen biedt niet alleen extra comfort tijdens een lange zakenreis, maar is ook ideaal als opblaasbaar bedje voor de kleintjes in het vliegtuig. Zo kunnen zij heerlijk slapen en vermoeidheid voorkomen worden.

Het kussen is compact en lichtgewicht, weegt minder dan 500 gram en is eenvoudig op te blazen met de inbegrepen pomp. Daarnaast is het kussen te gebruiken als voetensteun, reiskussen en is het geschikt voor alle luchtvaartmaatschappijen. Het installeren duurt slechts een halve minuut en het kussen is ook nog eens af te stellen op jouw voorkeuren met drie verschillende standen: 15 cm, 30 cm en 45 cm hoog.

Veiligheid is natuurlijk ook belangrijk, daarom is het kussen niet te gebruiken bij de nooduitgang van het vliegtuig. Het product heeft een maximaal aanbevolen gewicht van 50 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Het materiaal van het kussen is stof en wordt geleverd met een opbergzak, opblaaspomp en antislip.

Wat dit product echt onderscheidt van andere opblaasbare kussens is de multifunctionaliteit en het gemak van het afstellen op jouw voorkeuren. Zo kun je het kussen niet alleen tijdens een vliegreis gebruiken, maar ook thuis of op kantoor voor aangename verlichting van de benen en voeten.

In mijn eigen onderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat dit product echt een uitkomst biedt voor lange reizen met kinderen. Het is comfortabel en multifunctioneel, maar het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor kinderen boven de 50 kg.

Kortom, als je op zoek bent naar een handig en comfortabel opblaasbaar kussen voor tijdens een lange reis met kinderen, dan is het Vliegtuigbedje Voetkussen opblaasbaar Voetensteun zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje zacht roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Wick Air vliegtuigbedje, het originele kwaliteits vliegtuigbedje met 3 standen, antislip en extra zacht voor het kind. KLM OFFICIALLY APPROVED Met gratis ANTISLIP t.w.v. €9,99 waardoor het bedje nog stabieler staat. Afmeting: H46 cm x B42cm x D 30cm (exact de hoogte en de breedte van een vliegtuigstoel) Ga je binnenkort vliegen met je kind? De Wick Air van Wick Wings is het enige vliegtuigbedje op de website van KLM wat geadviseerd wordt als vliegtuigbedje. Niet voor niks, want Wick Wings is het Nederlandse merk dat continu onderzoek doet naar veiligheid en het beste slaapcomfort voor het kind in het vliegtuig, de auto en de trein. De Wick Air is een kwaliteits vliegtuigbedje, extra zacht en stabiel. Leeftijd: geschikt bevonden vanaf 0 t/m 182cm. Uiteraard is de Wick Air ook te gebruiken als reiskussen en voetensteun. Multifunctioneel vliegtuigbedje en voetensteun. Door de Wick Air hebben kinderen hun eigen vliegtuigbed. Slaap lekker! Volwassenen kunnen hun voeten op de Wick Air plaatsen. Deze heeft 3 standen. Je komt dan in de foetushouding te zitten waardoor je bewezen veel beter kunt slapen in een vliegtuig. Heeft je kind nog geen eigen stoel? Geen probleem! De Wick Air wordt ook veel gebruikt tussen de benen zodat ook de allerjongsten heerlijk kunnen slapen. Handbagage: Het Wick Air pakket kun je gemakkelijk in de handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). De Wick Air is binnen een minuut op te pompen met het bijgeleverde pompje. Opblazen met de mond is uiteraard geen probleem. Binnen enkele seconden is het bedje weer leeg te maken, op te vouwen en terug te stoppen in het zakje zodat je weer snel op weg kunt en kunt genieten van de reis. Belangrijke informatie: Niet te gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang Emirates Airlines, United Airlines en Lufthansa willen geen vliegtuigbedjes aan boord maar gedogen dit steeds vaker. Dus het advies is in dit geval om niet te vragen of dit mag. Vanaf 1 jaar t/m 182 cm. Te gebruiken bij alle* Airlines, dus ook KLM, TUi, Air France, Brussels Airlines, China Air etc.). Geschikt als vliegtuigbedje, autobedje en als bedje in de trein. De Wick Air heeft 3 hoogtestanden ( van hoog, stand 1 naar laag, stand 3): • Stand 1 is de vliegstand voor kinderen vanaf 1 jaar (liggend te gebruiken t/m 120 cm). • Stand 2 is de autostand om lekker te kunnen liggen. • Stand 3 is de vliegtuigstand voor volwassenen t/m 182 cm ( u komt zo zelf in de foetusstand te liggen zodat u heerlijk in t vliegtuig kunt slapen). De Wick Air heeft een speciale anti-sliplaag zodat het niet uit zichzelf kan verplaatsen. Uw kindje kan dan heerlijk slapen en u heeft geen zorgen. Veiligheid: laat uw kindje met het hoofdje naar zijn of haar eigen stoel toe liggen. Handbagage: Het Wick Air-pakket kunt u in uw handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). U kunt het Wick Air vliegtuigbedje binnen enkele seconden weer helemaal leegmaken van lucht, opvouwen en in het reiszakje terugstoppen zodat u weer snel op weg kunt en kunt genieten van uw verdere reis. Het Wick Air-pakket voor kinderen en volwassenen bestaat uit: • Het gepatenteerde Wick Air vliegtuig bedje. • Super Antislip; extra stabiel • Wick Reiszakje • Handleiding • Opblaaspompje (vernieuwd) Belangrijk om te weten: Alle Wick Wings vliegtuigbedjes hebben het REACH Certifcaat wat betekent dat het voldoet aan de Europese Unie REACH richtlijn die zij heeft opgesteld. Wick Wings streeft naar de beste veiligheid van uw kind en uzelf.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Voetkussen opblaasbaar Voetensteun Voetenbankje zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Voetkussen opblaasbaar Voetensteun Voetenbankje zwart

 • list plusHet voordeel van dit voetkussen is dat het licht en klein is, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusHet voetkussen is comfortabel en solide, waardoor het een goede ondersteuning biedt.
 • list plusEen ander voordeel van dit voetkussen is dat het waterbestendig is, waardoor het geschikt is voor gebruik in een vliegtuig.

Nadelen Voetkussen opblaasbaar Voetensteun Voetenbankje zwart

 • list plusEen nadeel van dit voetkussen is dat het alleen beschikbaar is in de kleur zwart, waardoor het niet altijd past bij de inrichting van het vliegtuig.
 • list plusHet voetkussen is lastig op te blazen, waardoor het langer duurt om het klaar te maken voor gebruik.
 • list plusEen ander nadeel van dit voetkussen is dat het niet geschikt is voor kinderen jonger dan 3 jaar, waardoor het niet geschikt is voor alle leeftijden.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

Zoek jij een multifunctioneel en opblaasbaar kussen voor in het vliegtuig? Dan is het Voetkussen opblaasbaar Voetensteun Voetenbankje zwart misschien wel iets voor jou! Dit kussen is niet alleen geschikt als voetensteun, maar ook als vliegtuigbedje voor je peuter. Het is gemakkelijk op te blazen en weegt bijna niets. Bovendien is het kussen gemaakt van zwaar kwaliteitsmateriaal dat zacht als fluweel aanvoelt en kan het tot 15 kg dragen.

Wat dit kussen zo uniek maakt, is de mogelijkheid om het te gebruiken als voetensteun of als bedje voor je kind. Ook is het product goedgekeurd door vliegtuigmaatschappijen zoals KLM, wat aangeeft dat het veilig gebruikt kan worden tijdens je vlucht. Het kussen heeft een dubbel ventiel, wat betekent dat je het snel kunt opblazen en het op het gewenste niveau kunt vullen. Het is bovendien gemakkelijk mee te nemen op reis en kan opgeborgen worden in je handbagage.

Het Voetkussen opblaasbaar Voetensteun Voetenbankje zwart is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden en peuter tot 15 kg en heeft 3 verschillende hoogten. Het is ideaal voor lange vluchten, autoritten of treinreizen. Het biedt een comfortabel bedje voor je kind, zodat jij ook kunt ontspannen tijdens je reis. Bovendien is het product risicovrij, omdat het kosteloos geretourneerd kan worden als het niet bevalt.

Het enige nadeel van dit product is dat het misschien niet geschikt is voor oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben. Maar als je een peuter hebt en op zoek bent naar een comfortabel en multifunctioneel kussen voor in het vliegtuig, dan is het Voetkussen opblaasbaar Voetensteun Voetenbankje zwart zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje grijs print

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Wick Air vliegtuigbedje, het originele kwaliteits vliegtuigbedje met 3 standen, antislip en extra zacht voor het kind. KLM OFFICIALLY APPROVED Met gratis ANTISLIP t.w.v. €9,99 waardoor het bedje nog stabieler staat. Afmeting: H46 cm x B42cm x D 30cm (exact de hoogte en de breedte van een vliegtuigstoel) Ga je binnenkort vliegen met je kind? De Wick Air van Wick Wings is het enige vliegtuigbedje op de website van KLM wat geadviseerd wordt als vliegtuigbedje. Niet voor niks, want Wick Wings is het Nederlandse merk dat continu onderzoek doet naar veiligheid en het beste slaapcomfort voor het kind in het vliegtuig, de auto en de trein. De Wick Air is een kwaliteits vliegtuigbedje, extra zacht en stabiel. Leeftijd: geschikt bevonden vanaf 0 t/m 182cm. Uiteraard is de Wick Air ook te gebruiken als reiskussen en voetensteun. Multifunctioneel vliegtuigbedje en voetensteun. Door de Wick Air hebben kinderen hun eigen vliegtuigbed. Slaap lekker! Volwassenen kunnen hun voeten op de Wick Air plaatsen. Deze heeft 3 standen. Je komt dan in de foetushouding te zitten waardoor je bewezen veel beter kunt slapen in een vliegtuig. Heeft je kind nog geen eigen stoel? Geen probleem! De Wick Air wordt ook veel gebruikt tussen de benen zodat ook de allerjongsten heerlijk kunnen slapen. Handbagage: Het Wick Air pakket kun je gemakkelijk in de handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). De Wick Air is binnen een minuut op te pompen met het bijgeleverde pompje. Opblazen met de mond is uiteraard geen probleem. Binnen enkele seconden is het bedje weer leeg te maken, op te vouwen en terug te stoppen in het zakje zodat je weer snel op weg kunt en kunt genieten van de reis. Belangrijke informatie: Geschikt als vliegtuigbedje, autobedje en als bedje in de trein. Te gebruiken bij vrijwel alle Airlines, dus ook KLM, TUi, Air France, Brussels Airlines, China Air etc.). Niet te gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang **Emirates Airlines, United Airlines en Lufthansa willen geen vliegtuigbedjes aan boord maar gedogen dit steeds vaker. Dus het advies is in dit geval om niet te vragen of dit mag. Vanaf 1 jaar t/m 182 cm. De Wick Air heeft 3 hoogtestanden ( van hoog, stand 1 naar laag, stand 3): • Stand 1 is de vliegstand voor kinderen vanaf 1 jaar (liggend te gebruiken t/m 120 cm). • Stand 2 is de autostand om lekker te kunnen liggen. • Stand 3 is de vliegtuigstand voor volwassenen t/m 182 cm ( u komt zo zelf in de foetusstand te liggen zodat u heerlijk in t vliegtuig kunt slapen). De Wick Air heeft een speciale anti-sliplaag zodat het niet uit zichzelf kan verplaatsen. Uw kindje kan dan heerlijk slapen en u heeft geen zorgen. Veiligheid: laat uw kindje met het hoofdje naar zijn of haar eigen stoel toe liggen. Handbagage: Het Wick Air-pakket kunt u in uw handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). U kunt het Wick Air vliegtuigbedje binnen enkele seconden weer helemaal leegmaken van lucht, opvouwen en in het reiszakje terugstoppen zodat u weer snel op weg kunt en kunt genieten van uw verdere reis. Het Wick Air-pakket voor kinderen en volwassenen bestaat uit: • Het gepatenteerde Wick Air vliegtuig bedje. • Super Antislip; extra stabiel • Wick Reiszakje • Handleiding • Opblaaspompje (vernieuwd) Belangrijk om te weten: Alle Wick Wings vliegtuigbedjes hebben het REACH Certifcaat wat betekent dat het voldoet aan de Europese Unie REACH richtlijn die zij heeft opgesteld. Wick Wings streeft naar de beste veiligheid van uw kind en uzelf.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Proud Essential Vliegtuigbedje Opblaasbare Voetensteun grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.1

Ongemakkelijk tijdens een lange reis? Niet meer met dit veelzijdige vliegtuigbed. Waar je ook heen gaat, neem dit kussen mee en maak het gemakkelijk voor jezelf en je gezin Multifunctioneel Dit opblaasbare kussen is onmisbaar als je op reis gaat met kleine kinderen. Doordat de kinderen in het voertuig kunnen slapen zullen zij minder vermoeid zijn. Maar ook voor jezelf biedt het in veel situaties extra comfort. Gebruik het als een voetensteun tijdens een lange zakenreis in de auto, trein of als vliegtuigkussen. Eenvoudig op te blazen Deze voetensteun is voorzien van 2 dubbele ventielen zodat het makkelijk op te blazen is. Open het ventiel volledig om het kussen snel op te kunnen blazen of leeg te laten lopen. Open het bovenste deel van het ventiel om lucht bij te blazen. Het terugloop stukje sluit het ventiel af waardoor er alleen lucht in kan en niet uit. Duurzaam in gebruik Het extra sterke PVC met velours toplaag is geschikt voor langdurig gebruik en voelt prettig aan op de huid. Algemene informatie • Afmeting: 43 x 31 cm • Hoogte: 15 - 30 of 46 cm • Aantal ventielen: 2 • Kleur: Grijs

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vliegtuigbedjes. Er zijn namelijk 32 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!