Hoe komt deze geweldige Vliegtuigbedje reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Vliegtuigbedje ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Vliegtuigbedjes, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Vliegtuigbedjes die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Vliegtuigbedjes het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vliegtuigbedjes stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Vliegtuigbedjes

De beste Vliegtuigbedjes op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Wick Air vliegtuigbedje, het originele kwaliteits vliegtuigbedje met 3 standen, extra zacht voor het kind en zeer stabiel. KLM OFFICIALLY APPROVED Ga je binnenkort vliegen met je kind? De Wick Air van Wick Wings wordt geadviseerd door KLM als vliegtuigbedje. Niet voor niks, want Wick Wings is het Nederlandse merk dat continu onderzoek doet naar veiligheid en het beste slaapcomfort voor het kind in het vliegtuig, de auto en de trein. Veilig en gezond vervoer van het kind in het vliegtuig. De Wick Air is een kwaliteits vliegtuigbedje, extra zacht en nog stabieler. Leeftijd: geschikt bevonden vanaf 0 t/m 182 CM. Uiteraard is de Wick Air ook te gebruiken als reiskussen en voetensteun. Multifunctioneel vliegtuigbedje en voetensteun Door de Wick Air hebben kinderen hun eigen vliegtuigbed. Slaap lekker! Volwassenen kunnen hun voeten op de Wick Air plaatsen. Deze heeft 3 standen. Je komt dan in de foetushouding te zitten waardoor je veel beter kunt slapen in een vliegtuig. Heeft je kind nog geen eigen stoel? Geen probleem! De Wick Air wordt ook veel gebruikt tussen de benen zodat ook de allerjongsten heerlijk kunnen slapen. Handbagage Handbagage: Het Wick Air pakket kun je gemakkelijk in de handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). De Wick Air is binnen een minuut op te pompen met het bijgeleverde pompje. Opblazen met de mond is uiteraard geen probleem. Binnen enkele seconden is het bedje weer leeg te maken, op te vouwen en terug te stoppen in het zakje zodat je weer snel op weg kunt en kunt genieten van de reis. Belangrijke informatie ** Niet te gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang **Emirates Airlines en United Airlines willen geen vliegtuigbedjes aan boord maar gedogen dit steeds vaker.

1. Wick Wings - Wick Air Vliegtuigbedje - Reiskussen - Voetensteun


Product informatiePlus or Show more

Het Uplife Vliegtuigbedje is opblaasbaar, heeft 3 hoogtestanden en biedt perfect comfort voor u en uw kind om te slapen en uit te rusten tijdens uw vliegreis om energiek op uw bestemming aan te komen. Toegestaan bij KLM en alle andere airlines tijdens de vlucht (bij opstijgen en landen verwijderen) Het kussen is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. U kunt natuurlijk zelf ook gebruik maken van het airbed of gebruiken als autobedje, reiskussen voor onderweg in de trein en thuis. Door de meegeleverde pomp en beschermhoes is het bedje snel te vullen, bij te vullen en te legen en is het snel weer compact opgeborgen voor de voortzetting van uw reis. 3 Hoogtestanden voor optimal gebruik tijdens elke reis Stand 1 (hoog) : vliegtuigstand zodat uw kind lekker kan liggen (tot 120cm) Stand 2 (middel) : voor gebruik in de auto, trein, boot of thuis Stand 3 (laag): volwassenenstand voor in het vliegtuig (liggend) Met dit kinderbedje voor onderweg kunt u zorgeloos van uw reis genieten en uitrusten met uw kind slapend naast u om zo vol energie op uw bestemming aan te komen. Voordelen Uplife Vliegtuigbedje ✔ Geschikt voor kinderen en volwassenen ✔ 3 hoogtestanden voor optimaal gebruik op elke plek ✔ Snel op te pompen met de meegeleverde pomp ✔ Makkelijk mee te nemen in het draagtasje ✔ Bovenkant is beschermd door handige beschermhoes ✔ Snel leeg te laten lopen door het slimme dubbel ventiel ✔ Verkrijgbaar in grijs en blauw ✔ Te gebruiken in het vliegtuig, in de auto, trein, boot en thuis Gebruiksaanwijzing (bekijk ook de afbeeldingen voor verdere uitleg) 1. Verwijder het vliegtuigbedje uit de draagtas 2. Open het ventiel 3. Blaas het op met de meegeleverde pomp 4. Eventueel bijvullen met het dubbel ventiel 5. Plaats het airbed voor de zitting van de gewenste stoel tussen de zitting en de stoel ervoor 6. Na gebruik simpel het ventiel verwijderen, leeg laten lopen. 7. Vouw het reiskussen op en doe hem in de draagtas. Dubbel ventiel en Compacte lichte draagtas: Het handige dubbel ventiel zorgt ervoor dat u met de meegeleverde pomp makkelijk het vliegtuigbedje kunt vullen, bijvullen en weer legen. Het meegeleverde compacte lichtgewicht draagtasje zorgt ervoor dat u het bedje makkelijk kunt meenemen in uw koffer, tas of rugzak (zie ook de afbeeldingen voor uitleg) Specificaties ✔ Merk: Uplife ✔ Materiaal: Kunststof ✔ Inhoud verpakking: 1x Uplife Vliegtuigbedje ✔ 1x Uplife Reistasje ✔ 1x Elastische overtrek beschermhoes ✔ 1x Opblaaspomp (zwart) ✔ Kleur: Grijs ✔ Gewicht: 0.470kg ✔ Afmetingen: 43cm x 38cm x 46cm ✔ Afmetingen (in de draagtas):10cm x 18cm ✔ Te gebruiken in vliegtuig, in de auto, trein en voor thuis ✔ 3 hoogtestanden voor optimaal gebruik op elke plek ✔ Geschikt voor: Mannen, Vrouwen en Kinderen Met dit Uplife Vliegtuidbedje met 3 hoogtestanden kunnen u en uw kinderen comfortabel van elke reis genieten en uitrusten om zo vol energie op uw bestemming aan te komen!

2. Vliegtuigbedje - 3 hoogtestanden - Reiskussen - Slapen in het vliegtuig - Kinderbedje - Voetensteun - Opblaasbaar - Grijs - Vliegkussen - Voetsteun - Voet bankje - Voetsteun - Relax steun - Reiskussen - Reisbed - Voet kussen- KLM Approved


Product informatiePlus or Show more

Dat reizen met jonge kinderen niet lastig hoeft te zijn bewijst de Air Traveller van DERYAN! Hoe lief ook, je kindje zit niet altijd stil en het is best een belasting voor je bovenbenen. De DERYAN Air Traveller is een uniek twee-in-een product: een stoeltje én babybedje. De Air Traveller van DERYAN biedt een eenvoudige, maar unieke oplossing om samen met je kindje onbezorgd op reis te gaan. Wist je dat in een vliegtuig een baby tot 2 jaar bij zijn papa of mama op schoot mag zitten? Dankzij de gelijke verdeling van de druk bij de DERYAN Air Traveller, is het minder zwaar om jouw kindje op schoot te hebben en worden je bovenbenen niet zo warm. Ook kun je het zitje makkelijk draaien, om je baby naar je toe of van je af te laten kijken. Voordelen: ✔ Compact en lichtgewicht: weegt minder dan 500 gram! ✔ Zowel stoel als bedje ✔ Voldoet aan alle vliegcriteria Wordt je kindje moe? Dan klik je de gespen los en verander je het stoeltje in een bedje voor een slaapje. Ook het geven van borst- of flesvoeding is met de Air Traveller geen probleem. Om beide armen helemaal vrij te hebben kun je de veiligheidsgordel erin vastzetten. De Air Traveller weegt minder dan 500 gram, is compact verpakt en kan gewoon als handbagage mee in het vliegtuig. De omslaghoes is machinewasbaar. De productspecificaties op een rijtje: Inhoud: Air Traveller, twee opblaasbare matrasjes, draagtas Materiaal: Katoen, polyester Gewicht: 0,5 kg Afmetingen ingeklapt (l x b x h): 15 cm x 15 cm x 26 cm Afmetingen uitgeklapt (l x b x h): 75 cm x 45 cm x 6 cm Kenmerken: geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar

3. DERYAN Air-Traveller Vliegtuigbedje - Reiskussen met matras


Product informatiePlus or Show more

Wick Air vliegtuigbedje, het originele kwaliteits vliegtuigbedje met 3 standen, extra zacht voor het kind en zeer stabiel. KLM OFFICIALLY APPROVED. Ga je binnenkort vliegen met je kind? De Wick Air van Wick Wings wordt geadviseerd door KLM als vliegtuigbedje. Niet voor niks, want Wick Wings is het Nederlandse merk dat continu onderzoek doet naar veiligheid en het beste slaapcomfort voor het kind in het vliegtuig, de auto en de trein. Veilig en gezond vervoer van het kind in het vliegtuig. De Wick Air is een kwaliteits vliegtuigbedje, extra zacht en nog stabieler. Leeftijd: geschikt bevonden vanaf 0 t/m 182 CM. Uiteraard is de Wick Air ook te gebruiken als reiskussen en voetensteun. Multifunctioneel vliegtuigbedje en voetensteun Door de Wick Air hebben kinderen hun eigen vliegtuigbed. Slaap lekker! Volwassenen kunnen hun voeten op de Wick Air plaatsen. Deze heeft 3 standen. Je komt dan in de foetushouding te zitten waardoor je bewezen veel beter kunt slapen in een vliegtuig. Heeft je kind nog geen eigen stoel? Geen probleem! De Wick Air wordt ook veel gebruikt tussen de benen zodat ook de allerjongsten heerlijk kunnen slapen. Handbagage: Handbagage: Het Wick Air pakket kun je gemakkelijk in de handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). De Wick Air is binnen een minuut op te pompen met het bijgeleverde pompje. Opblazen met de mond is uiteraard geen probleem. Binnen enkele seconden is het bedje weer leeg te maken, op te vouwen en terug te stoppen in het zakje zodat je weer snel op weg kunt en kunt genieten van de reis. Belangrijke informatie: ** Niet te gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang **Emirates Airlines en United Airlines willen geen vliegtuigbedjes aan boord maar gedogen dit steeds vaker.

4. Wick Wings - Wick Air Vliegtuigbedje - Reiskussen - Voetensteun


Product informatiePlus or Show more

Wick Air vliegtuigbedje, het originele kwaliteits vliegtuigbedje met 3 standen, extra zacht voor het kind en zeer stabiel. KLM OFFICIALLY APPROVED. Ga je binnenkort vliegen met je kind? De Wick Air van Wick Wings wordt geadviseerd door KLM als vliegtuigbedje. Niet voor niks, want Wick Wings is het Nederlandse merk dat continu onderzoek doet naar veiligheid en het beste slaapcomfort voor het kind in het vliegtuig, de auto en de trein. Veilig en gezond vervoer van het kind in het vliegtuig. De Wick Air is een kwaliteits vliegtuigbedje, extra zacht en nog stabieler. Leeftijd: geschikt bevonden vanaf 0 t/m 182 CM. Uiteraard is de Wick Air ook te gebruiken als reiskussen en voetensteun. Multifunctioneel vliegtuigbedje en voetensteun Door de Wick Air hebben kinderen hun eigen vliegtuigbed. Slaap lekker! Volwassenen kunnen hun voeten op de Wick Air plaatsen. Deze heeft 3 standen. Je komt dan in de foetushouding te zitten waardoor je bewezen veel beter kunt slapen in een vliegtuig. Heeft je kind nog geen eigen stoel? Geen probleem! De Wick Air wordt ook veel gebruikt tussen de benen zodat ook de allerjongsten heerlijk kunnen slapen. Handbagage: Handbagage: Het Wick Air pakket kun je gemakkelijk in de handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand). De Wick Air is binnen een minuut op te pompen met het bijgeleverde pompje. Opblazen met de mond is uiteraard geen probleem. Binnen enkele seconden is het bedje weer leeg te maken, op te vouwen en terug te stoppen in het zakje zodat je weer snel op weg kunt en kunt genieten van de reis. Belangrijke informatie: ** Niet te gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang **Emirates Airlines en United Airlines willen geen vliegtuigbedjes aan boord maar gedogen dit steeds vaker.

5. Wick Wings - Wick Air Vliegtuigbedje - Reiskussen - Voetensteun


Product informatiePlus or Show more

Het Fly LegsUp Vliegtuigbedje voor kids (0-9 jaar) pakket voor kinderen bestaat uit: - Het gepatenteerd Fly Legs Up Flight bedje - 1 klein kussen en 2 grote kussens - Reiszakje - Handleiding met de diverse posities - Wasbaar en het weegt minder dan 500 gram Opmerking: De Fly LegsUp mag niet worden gebruikt tijdens start en landing. Kinderen gedurenden de vlucht onder toezicht te staan van een volwassene. De kinderen dragen tijdens de vlucht gewoon de veiligheidsgordel van het vliegtuig. Zakje: 28cm x 24cm

6. Vliegtuigbedje - Slapen In Het Vliegtuig - Kinderbedje - 0-9 jaar - 3 Hoogtestanden - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Deze praktische opblaasbare voetensteun van LightTravel® is licht en draagbaar, ideaal om mee te nemen op reis. Dit object is een perfecte voetensteun, maar dient daarnaast ook goed als auto- of vliegtuigbedje voor kinderen. Ook als opblaasbaar bijzettafeltje in de auto of hotelkamer is het ideaal! Met deze voetensteun heb je nooit last van je voeten, ongeacht warmte of gebrek aan comfortabele zitplekken. Het comfort neem je namelijk gewoon lekker zelf mee in je handbagage! Licht en makkelijk om mee te nemen Wat de LightTravel® opblaasbare voetensteun zo praktisch maakt, zijn zijn volume en gewicht. De LightTravel® voetensteun is namelijk enorm klein en licht, waardoor hij op reis zoo mee in je handbagage kan - of het nou een ruime trolley of compacte backpack is. Heb je echt geen ruimte meer in je handtas? Geen probleem! De voetensteun wordt daarbij namelijk geleverd met een tas die hem nog makkelijker mee te nemen maakt. De tas is overigens ook nog eens bijna net zo multifunctioneel als de voetensteun: deze beschermt de voetensteun namelijk van stof, krassen en overige eventuele invloeden van buitenaf, maar dient ook als handige, draagbare pomp om hem op te blazen. Opblazen gaat overigens erg snel en gemakkelijk; drie keer blazen met de bijgeleverde pomp is voldoende om voor een stevige voetensteun te zorgen! De LightTravel® voetensteun ✔ Compact en lichtgewicht, perfect voor op reis ✔ Ideaal als reisbedje voor kinderen ✔ Moeiteloos en snel opgeblazen ✔ Verkrijgbaar in verschillende kleuren ✔ Zacht en duurzaam materiaal ✔ Comfortabel en multifunctioneel ✔ In elkaar te zetten: Opblaasbaar met de multifunctionele bijgeleverde tas en opblaaspomp ✔ Geschikt voor: Mannen, vrouwen en kinderen ✔ Te gebruiken als: Voetensteun, bijzettafeltje, reisbedje, krukje ✔ Ideaal voor: Op reis, in de auto, in het vliegtuig en thuis Multifunctioneel en duurzaam De LightTravel® opblaasbare voetensteun is een ontzettend multifunctioneel object, dat zowel op reis als in het dagelijks leven handig in te zetten is. Deze praktische voetensteun is namelijk een fantastisch stoeltje voor de kids, een handig bijzettafeltje, een prima bedje in de auto en een geweldige voetensteun. De bevlokte textuur van de LightTravel® opblaasbare voetensteun maakt het heerlijk comfortabel voor kinderen om op te liggen. Het is daarnaast gemaakt van stevig, waterdicht materiaal en wordt geleverd met een beschermende tas. Dit maakt dat de LightTravel® opblaasbare voetensteun een duurzaam product is, waar je nog jaren van zult kunnen genieten. Specificaties ✔ Inhoud verpakking: 1 x LightTravel® opblaasbare voetensteun voor op reis; 1 x multifunctionele tas en opblaaspomp ✔ Materiaal: Kwalitatief hoogstaand PVC met bevlokte textuur ✔ Waterdicht: Ja ✔ Beschikbare kleuren: Grijs, blauw, zwart ✔ Afmetingen: 34 x 20 x 05 cm ✔ Gewicht: 640 g Met deze handige opblaasbare voetensteun van LightTravel® maak je je volgende reis ongetwijfeld een stukje comfortabeler! Nooit meer last van te weinig ruimte om lekker te gaan zitten! Nu tijdelijk met een gratis 2 e-book Voeg dit compacte bedje toe aan je winkelwagen en zorg voor een altijd comfortabele reis.

7. Vliegtuigbedje van LightTravel® - Reiskussen - Voetensteun - Voetenkussen - Kinderbedje - 3 Standen - 2 E-books voor Kinderen & Ouders


Product informatiePlus or Show more

Opblaasbaar reiskussen, te gebruiken voor kinderen vanaf 1 jaar oud en voor volwassenen met een lengte tot 1,82 m. Perfect voor lange reizen met de auto, het vliegtuig of met de trein. u kunt dit gebruiken als bedje voor uw baby, als kussen voor uw nek of als ondersteuning voor uw voeten. Met behulp van dit reisbedje wordt reizen comfortabeler. Dit reisbedje heeft 3 standen: - Stand 1 Hoog: 46 cm. Dit is de vlieg, auto en treinstand voor kinderen vanaf 1 jaar (liggend te gebruiken vanaf 1,20 m). - Stand 2 Middelhoog: 32 cm. Dit is de vlieg, trein of autostand voor uw voeten (voor volwassenen vanaf 1,82 m). /> - Stand 3 Laag: 16 cm. Voor dezelfde gebruiksdoeleinden als stand 2 (voor volwassenen tot 1,98 m). Voordelen Binnen 30 keer of 1 minuut al opgeblazen. - waterproof materiaal - 4 cm caliber - zijdezacht materiaal het reisbedje kan gebruikt worden binnen alle vliegtuigmaatschappijen en is gemaakt door Travelsky. Dit is één van de leading fabrikanten op het gebied van reizen. Het reisbedje bevat een zijde zachte PVC ripstop. Door deze stof wordt uw reis nog comfortabele. Het is ook nog eens bestemd tegen water en heeft een anti-slip laag, hierdoor kunt u veilig en heerlijk slapen. Ook kan u het meegeleverde reistasje gebruiken als een anti-stof hoes door hem aan de onderkant eromheen te doen. Voor extra veiligheid: laat uw kind met het hoofdje op zijn of haar eigen stoel liggen met de beentjes op het bedje. Het reisbedje is binnen enkele seconden weer helemaal leeg, nu alleen nog opvouwen en in het meegeleverde reistasje stoppen zodat het de volgende keer weer vlot mee op reis kan. Het meegeleverde reistasje heeft 3 functies: - als hoes voor stofvermijding aan de onderkant van het product, - als reistasje met rits of als draagtasje dat gesloten kan worden met een draad. Het reisbedje voor kinderen en volwassenen bevat: - 3 verstelbare hoogstanden. - reistasje met 3 functies. ** Niet te gebruiken bij turbulentie. ** Nog niet te gebruiken bij Emirates Airlines. Dit kan in de toekomst nog veranderen. Wij wensen u een prettige reis met het reisbedje.

8. Travelsky, Opblaasbaar reisbedje, PVC geflokkeerd reisbedje-3 standen-beschermhoes


Product informatiePlus or Show more

Opblaasbaar lichtgewicht voetensteun. In 3 verschillende hoogten. Handig als voetensteun voor bij je bank of gebruik m bij je thuiswerkplek. Ook te gebruiken als vliegtuigbedje - Reisbedje met 3 verstelbare hoogten voor baby’s en peuters. Gemakkelijk tijdens lange vluchten, een lange autorit of treinreis. GEMAKKELIJK OP TE BLAZEN; LICHTGEWICHT & MAKKELIJK MEE TE NEMEN. Dubbel ventiel; een groot ventiel voor snel opblazen en een kleinere met eenrichtings ventiel om te vullen tot het gewenste niveau. MULTIFUNCTIONEEL: 2 in1 werkt als voetensteun of als vliegtuigbedje. Gemaakt mooie, zware kwaliteit materiaal dat zacht als fluweel aanvoelt. GEEN STRESS TIJDENS REIZEN; altijd een comfortabel bedje bij de hand. Gemakkelijk op te blazen, zodat kleine kinderen lekker kunnen slapen tijdens een vlucht of auto reis. Zo heb je zelf ook een relaxte reis. NIET GOED GELD TERUG: ons vliegtuigbedje / voetensteun kan kosteloos geretourneerd worden. Bevalt het product niet, dan krijg je je geld gewoon terug.

9. Voetkussen opblaasbaar - Voetensteun - Voetenbankje - Opblaasbaar - Reiskussen - Vliegtuigbedje. Handige voetensteun voor bij je bank of bij je thuiswerkplek.


Product informatiePlus or Show more

Het vliegtuigbedje voor volwassenen. Zeer geschikt voor de langere afstanden zodat u eindelijk lekkerder kunt slapen Het Fly LegsUp pakket voor volwassenen bestaat uit: - Het gepatenteerde Fly Legs Up Flight bedje - 1 klein kussen en 1 groot kussen (bij kinderen komt er 1 extra kussen bij) - Reiszakje - Handleiding met de diverse posities - Wasbaar en het weegt minder dan 500 gram. *Niet toegestaan bij KLM.

10. Vliegtuigbedje Voor Volwassenen - 2 Hoogtestanden - Reiskussen - Opblaasbaar - Grijs


Artikelen die soortgelijk zijn aan Vliegtuigbedjes


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vliegtuigbedjes. Er zijn immers 25 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Vliegtuigbedje kopen.