Wat is de beste Vliegtuigbedje van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Vliegtuigbedje is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Vliegtuigbedje van 2024? Na het testen van 454 Vliegtuigbedjes kwam de Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje als beste getest uit onze Vliegtuigbedje-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Vliegtuigbedjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Vliegtuigbedjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Vliegtuigbedje-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Vliegtuigbedjes

1Score: 9.7
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje
Beste vliegtuigbed voor peuters
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje
Wick Wings
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Vliegtuigbedje Vliegtuig Baby bedje Vliegtuig
Vliegtuigbedje Vliegtuig Baby bedje Vliegtuig
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje - Reiskussen
Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje - Reiskussen
Deryan
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
ComfyKidz® Vliegtuigbedje voor Baby’s Reisbed
ComfyKidz® Vliegtuigbedje voor Baby’s Reisbed
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Voetkussen Opblaasbaar Vliegtuig Kussen Reiskussen
Voetkussen Opblaasbaar Vliegtuig Kussen Reiskussen
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje
Wick Wings
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje
Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje
Wick Wings
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Vliegtuigbedje Reiskussen Voetensteun
Vliegtuigbedje Reiskussen Voetensteun
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Vliegtuigbedje Voetensteun Voetenbankje
Vliegtuigbedje Voetensteun Voetenbankje
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Vliegtuigbedje Vliegtuigbedje Baby vliegtuigbedje opblaasbaar
Vliegtuigbedje Vliegtuigbedje Baby vliegtuigbedje opblaasbaar
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vliegtuigbedjes Koopgids

Je gaat op reis, en je neemt mee ... je kleintje! Dan is het wel noodzakelijk dat hij of zij zo comfortabel en veilig mogelijk met je mee kan. Daar zorgt het beste vliegtuigbedje voor!

Wat is een vliegbedje?

Een vliegtuigbedje, ook wel bekend als een vliegtuigwiegje of een vliegtuigkinderbedje, is een speciaal bedje dat aan boord van vliegtuigen wordt gebruikt voor baby's en jonge kinderen. Het is ontworpen om de reiservaring comfortabeler te maken voor zowel het kind als de ouders.

Een vliegtuigbedje is meestal een kleine wieg die men aan de wand van het vliegtuig bevestigt, meestal in de buurt van de bulkhead-stoelen, welke onder andere bij de scheiding tussen economy en business class zitten. Dit omdat daar wat extra ruimte beschikbaar is. Het biedt een veilige en rustige plek voor baby's om te slapen of te rusten tijdens de vlucht.

Andere leg je op een normale stoel en bevestig je aan zowel die stoel als die ervoor. Dit verlengt in wezen het zitvlak, tot het groot genoeg is voor een baby of peuter om op te slapen.

Hoe kies je een goed vliegtuigbedje?

Als je op zoek bent naar een vliegtuigbedje om te kopen, zijn hier enkele factoren om rekening mee te houden:

 1. Een belangrijke eigenschap van een vliegtuigbedje is dat het draagbaar en gemakkelijk te vervoeren moet zijn. Kies voor een bedje dat compact opvouwbaar is en wordt geleverd met een draagtas of hoes voor gemakkelijk transport.
 2. Controleer de gewichtslimieten en het leeftijdsbereik die de fabrikant aanbeveelt voor het bedje. Zorg ervoor dat het bedje geschikt is voor jouw kind, zodat het veilig en comfortabel kan rusten.
 3. Veiligheid is van het grootste belang. Controleer of het vliegtuigbedje voldoet aan de veiligheidsnormen en -voorschriften. Kijk of het bedje een stevig frame heeft en of het wordt geleverd met een veiligheidsharnas of -gordel om je kind op zijn plaats te houden.
 4. Kies voor een vliegtuigbedje dat eenvoudig te installeren is, zonder ingewikkelde stappen of gereedschap. Het moet snel en gemakkelijk kunnen worden opgezet en veilig kunnen worden bevestigd aan de vliegtuigstoel.
 5. Let op het comfortniveau van het bedje. Kijk naar de padding, de kwaliteit van het matras en de algemene constructie van het bedje. Het moet zacht en ondersteunend zijn, zodat je kind comfortabel kan rusten tijdens de vlucht.
 6. Overweeg de duurzaamheid en kwaliteit van het vliegtuigbedje. Het moet bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en goed kunnen worden gereinigd na de reis. Kijk naar materialen die gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en een lange levensduur hebben.
 7. Lees beoordelingen en ervaringen van andere ouders die het vliegtuigbedje hebben gekocht. Dit kan je waardevolle inzichten geven over de functionaliteit, duurzaamheid en tevredenheid van het product.
 8. Vergelijk de prijzen van verschillende vliegtuigbedjes en zorg ervoor dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Bedenk dat hogere prijzen niet altijd garant staan voor betere kwaliteit, dus weeg de kenmerken en beoordelingen zorgvuldig af.

Veiligheidsnormen voor vliegtuigbedjes

Er zijn geen veiligheidsnormen die specifiek van toepassing zijn op vliegtuigbedjes. Wel zijn er normen voor zitjes voor in voertuigen. Zo laat de European Union Aviation Safety Agency weten dat ze zelf enkel zitjes accepteren die aan de volgende normen voldoen.

 • ECE R44-04 legt specificaties op voor onder andere het ontwerp, de constructie en de prestaties van kinderzitjes. Deze norm is gericht op het waarborgen van de veiligheid van kinderen tijdens autoritten.
 • ECE R129, ook wel bekend als de i-Size-regeling, is een nieuwe veiligheidsnorm. Het is een meer recente norm en introduceert strengere eisen op het gebied van bescherming en installatie van kinderzitjes.

Hoewel deze normen specifiek gericht zijn op kinderzitjes in voertuigen, kunnen er overlappende principes en veiligheidsrichtlijnen zijn die relevant zijn voor vliegtuigbedjes. Het is echter belangrijk op te merken dat er geen specifieke Europese normen zijn die uitsluitend betrekking hebben op vliegtuigbedjes.

Om ervoor te zorgen dat het vliegtuigbedje dat je koopt voldoet aan de juiste veiligheidsnormen, is het aan te raden om te kijken naar eventuele keurmerken of certificeringen die aantonen dat het bedje getest en goedgekeurd is volgens de geldende veiligheidsnormen.

Daarnaast is het altijd verstandig om de instructies en waarschuwingen van de fabrikant zorgvuldig door te nemen en het bedje op de juiste manier te gebruiken, rekening houdend met de veiligheid en het welzijn van je kind.

Waarin past een vliegtuigbedje nog meer?

Een vliegtuigbedje is in de eerste plaats ontworpen voor gebruik aan boord van vliegtuigen. Het is speciaal gemaakt om te worden bevestigd aan de vliegtuigstoelen en biedt een veilige en comfortabele slaapomgeving voor baby's en jonge kinderen tijdens de vlucht.

Hoewel een vliegtuigbedje primair bedoeld is voor vliegreizen, kan het in sommige gevallen ook worden gebruikt in andere situaties, zoals in auto's. Het is echter belangrijk om op te merken dat niet alle vliegtuigbedjes geschikt zijn voor gebruik in auto's en dat er specifieke veiligheidsvoorschriften gelden voor autostoelen.

Als je overweegt om een vliegtuigbedje in een auto te gebruiken, is het belangrijk om te controleren of het bedje voldoet aan de veiligheidsnormen voor autostoelen in jouw land of regio. De meeste vliegtuigbedjes zijn echter niet ontworpen, getest of goedgekeurd voor gebruik als autostoel.

Voor veilig vervoer in auto's wordt aanbevolen om een autostoel te gebruiken die specifiek is goedgekeurd volgens de geldende veiligheidsnormen en wetgeving.

Tot welke leeftijd kan een kind in een vliegtuigbedje?

De leeftijdslimiet voor het gebruik van een vliegtuigbedje kan variëren, afhankelijk van het specifieke bedje en de luchtvaartmaatschappij. Over het algemeen zijn vliegtuigbedjes bedoeld voor baby's en jonge kinderen tot ongeveer 2 jaar oud.

Let op specifieke labels van het bedje dat je op het oog hebt, en neem eventueel contact op met de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt!

hero illustration

Hoe testen we Vliegtuigbedjes?

Om de beste Vliegtuigbedje te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Vliegtuigbedje-test hebben we 454 Vliegtuigbedjes geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Vliegtuigbedje-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Vliegtuigbedje-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Vliegtuigbedje-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Vliegtuigbedje in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 454 Vliegtuigbedjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Vliegtuigbedjes in een oogopslag

1. Beste vliegtuigbed voor peuters: Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

 • list plusStabiel en gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen
 • list plusAanbevolen door KLM en geschikt voor gebruik in auto en trein
 • list plusKan gebruikt worden als reiskussen en voetensteun voor volwassenen

Nadelen Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.51
  Functionaliteit
  9.71
  Gebruiksgemak
  9.91
  Het Wick Wings - Wick Air Vliegtuigbedje is gewoon fantastisch! Het is een innovatief en kwalitatief vliegtuigbedje dat speciaal ontworpen is om het slaapcomfort van kinderen tijdens het reizen te verbeteren. En weet je wat? Het wordt zelfs geadviseerd door KLM! Maar dat is nog niet alles, dit bedje kan ook gebruikt worden in de auto en trein. Hoe handig is dat?!

  Dit bedje is gemaakt van extra zacht materiaal en heeft een antislip laag, zodat het stabiel blijft staan tijdens de vlucht. En met afmetingen van H46 cm x B42cm x D 30cm past het perfect op de vliegtuigstoel. Zo heeft je kindje zijn eigen comfortabele slaapplek, waar hij heerlijk kan uitrusten.

  En we hebben nog meer goed nieuws! Dit bedje heeft drie standen, dus het is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot 120 cm in stand 1. En volwassenen tot 182 cm kunnen er zelfs ook in liggen in stand 3. Hoe cool is dat?! En wist je dat je het bedje ook kunt gebruiken als reiskussen en voetensteun? Zo kun je lekker in een foetushouding liggen en beter slapen tijdens de vlucht.

  Het Wick Air bedje is super makkelijk op te pompen met het pompje dat we meeleveren. Maar je kunt het ook gewoon met je mond opblazen, hoor. En als je het bedje niet meer nodig hebt, kun je het binnen enkele seconden leeg laten lopen, opvouwen en in het bijgeleverde zakje stoppen. Zo kun je het gemakkelijk meenemen als handbagage. Makkelijker kan toch niet?

  En weet je wat het beste is? Dit bedje is veilig in gebruik en voldoet aan alle Europese Unie REACH richtlijnen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken. Maar let wel op dat je je kindje met het hoofdje naar zijn of haar eigen stoel laat liggen voor extra veiligheid.

  En dat is nog niet alles! Gebruikers zijn dolenthousiast over dit bedje. Ze zeggen dat het stabiel is, makkelijk op te pompen en leeg te laten. En hoe fijn is het dat KLM het bedje adviseert?! Het is echt een topkeuze voor ouders die hun kinderen een comfortabele slaapplek willen bieden tijdens het reizen. Het is gebruiksvriendelijk, veilig en multifunctioneel. En dat zeggen niet alleen wij, maar ook alle gebruikerservaringen en KLM!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  2. Vliegtuigbedje Vliegtuig Baby bedje Vliegtuig

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Vliegtuigbedje Vliegtuig Baby bedje Vliegtuig

  • list plusCompacte verpakking en lichtgewicht ontwerp voor gemakkelijk reizen
  • list plusEenvoudige installatie met klittenbandsluitingen en antisliplaag voor stabiliteit
  • list plusHandige oplossing voor ouders die comfortabel willen reizen met hun baby of peuter

  Nadelen Vliegtuigbedje Vliegtuig Baby bedje Vliegtuig

  • list plusNiet compatibel met bepaalde luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigmodellen
  • list plusMogelijke pasvormproblemen volgens sommige gebruikers

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.03
  Functionaliteit
  9.88
  Gebruiksgemak
  9.26
  Mijn Vliegtuigbedje - Vliegtuig Baby bedje - Vliegtuig Peuter Bedje - Baby Reis Bedje - Peuter Reis Bedje - Baby Bedje - Peuter Bedje - Vliegtuig Voeten Bedje is dé must-have voor ouders die comfortabel willen reizen met hun kleintje. Dit bedje is speciaal ontworpen om een knusse slaap- of zitplek te creëren voor kinderen van 0-3 jaar.

  Wat dit vliegtuigbedje echt bijzonder maakt is zijn compacte formaat en lichte gewicht. Hij is super makkelijk mee te nemen tijdens al jullie avonturen. En het beste van alles? Het wordt geleverd met een handig tasje waarin je het bedje kunt opbergen. Zo neemt het nauwelijks ruimte in beslag en kun je het overal mee naartoe nemen.

  De installatie is een fluitje van een cent dankzij de klittenbandsluitingen. In een handomdraai bevestig je het bedje stevig aan de stoel. En dankzij de antisliplaag aan de onderkant van het matje blijft het bedje keurig op zijn plek zitten, zelfs tijdens de wildste vluchten.

  Het is wel belangrijk om te weten dat dit vliegtuigbedje niet compatibel is met bepaalde luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigmodellen. Helaas kun je het niet gebruiken bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUI, Transavia, Emerates, Lufthansa, Corendon, Air France, Turkish Airlines, Qatar Airlines en American Airlines. Check dus goed of het bedje wel toegestaan is bij andere maatschappijen voordat je het aanschaft.

  Er zijn helaas ook een paar negatieve ervaringen met betrekking tot de pasvorm van het bedje. Een gebruiker meldde dat de afbeelding niet overeenkwam met het product en dat het bedje niet paste. Houd hier dus rekening mee bij het bestellen.

  Ondanks deze mogelijke beperkingen biedt mijn Vliegtuigbedje - Vliegtuig Baby bedje - Vliegtuig Peuter Bedje - Baby Reis Bedje - Peuter Reis Bedje - Baby Bedje - Peuter Bedje - Vliegtuig Voeten Bedje een geweldige oplossing voor ouders die hun kleintje een comfortabele reis willen bieden. Met zijn compacte formaat, lichtgewicht ontwerp en eenvoudige installatie is dit echt een onmisbaar reisaccessoire. Maar vergeet niet om de compatibiliteit met luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigmodellen goed te checken voordat je het bedje aanschaft. ✈️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 14 mei in huis

  Bekijk prijs

  3. Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje - Reiskussen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje - Reiskussen

  • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp, ideaal voor reizen met jonge kinderen
  • list plusKan worden gebruikt als stoeltje en babybedje, biedt comfort voor het kind
  • list plusMakkelijk schoon te houden, omslaghoes is machinewasbaar

  Nadelen Deryan AirTraveller Vliegtuigbedje - Reiskussen

  • list plusMogelijk niet geschikt voor oudere kinderen of kinderen die erg beweeglijk zijn tijdens de vlucht

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.69
  Functionaliteit
  8.73
  Gebruiksgemak
  9.59
  Ik ben helemaal weg van de Deryan AirTraveller! Het is een geweldig product voor ouders die met jonge kinderen op reis gaan. Dit unieke twee-in-een product is zowel een stoeltje als een babybedje, zodat je kindje comfortabel kan zitten en slapen tijdens de reis. Het is speciaal ontworpen om het reizen met jonge kinderen gemakkelijker te maken en biedt een simpele oplossing voor ouders die hun kindje op schoot willen houden tijdens een vliegreis.

  Een van de grootste voordelen van de Deryan AirTraveller is het compacte en lichtgewicht ontwerp. Het weegt minder dan 500 gram en kan gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen als handbagage in het vliegtuig. Dit maakt het ideaal voor reizen met jonge kinderen, omdat het geen extra bagage met zich meebrengt.

  Het zitje kan eenvoudig worden gedraaid, zodat je baby naar je toe of van je af kan kijken. Dit is handig voor ouders die hun kindje willen vermaken tijdens de reis. Daarnaast kan het zitje ook worden omgevormd tot een bedje, zodat je kindje een dutje kan doen tijdens de vlucht. Het bijgeleverde opblaasbare matrasje zorgt voor extra comfort.

  De Deryan AirTraveller voldoet aan alle vliegcriteria en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Het is gemaakt van katoen en polyester en de omslaghoes is machinewasbaar, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Het wordt geleverd met een draagtas, twee opblaasbare matrasjes en heeft ingeklapte afmetingen van 15 cm x 15 cm x 26 cm en uitgeklapte afmetingen van 75 cm x 45 cm x 6 cm.

  Uit de gebruikersreviews blijkt dat ouders dol zijn op de Deryan AirTraveller. Ze beschrijven het als een ideaal en handig product. Het biedt comfort voor het kind en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Een gebruiker meldt zelfs dat hun kind bijna de hele reis heeft geslapen en gegeten in de AirTraveller.

  Een andere gebruiker benadrukt hoe handig het product is voor kleine baby's en hoe het als een verschoningskussen gebruikt kan worden op vakantie. Ook wordt vermeld dat de Deryan AirTraveller duurzaam is en een fraai design heeft.

  Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk op te merken dat de Deryan AirTraveller mogelijk niet geschikt is voor oudere kinderen of kinderen die erg beweeglijk zijn tijdens de vlucht.

  Al met al is de Deryan AirTraveller een uitstekend product voor ouders die met jonge kinderen reizen. Het biedt gemak, comfort en handigheid tijdens de reis. Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp, veelzijdigheid en positieve gebruikersreviews onderscheidt dit product zich van zijn concurrenten. Het is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een oplossing om hun kindje comfortabel te laten reizen.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Bekijk bij Amazon

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  4. ComfyKidz® Vliegtuigbedje voor Baby’s Reisbed

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen ComfyKidz® Vliegtuigbedje voor Baby’s Reisbed

  • list plusVeelzijdigheid voor gebruik in vliegtuigen, auto's, treinen, en als draagbaar bedje.
  • list plusDuurzaamheid en lichtgewicht ontwerp voor eenvoudig opblazen en compact opbergen.
  • list plus100% tevredenheidsgarantie voor vertrouwen in de investering.

  Nadelen ComfyKidz® Vliegtuigbedje voor Baby’s Reisbed

  • list plusBeperkingen voor ouders van grotere kinderen vanwege de afmetingen.

  Beoordeling

  8.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.25
  Functionaliteit
  8.52
  Gebruiksgemak
  8.66
  Ik ben super enthousiast om het ComfyKidz Vliegtuigbedje voor Baby's aan jullie voor te stellen! Dit bedje is echt een game changer voor reizende ouders, vooral tijdens lange vluchten, autoreizen of treinreizen. Met verhoogde randen, een opblaasbare structuur en een veiligheidsriempje, zorgt het voor de veiligheid van je kleintje, zelfs bij turbulentie. En het zachte en duurzame ontwerp zorgt voor een knusse slaapomgeving, waardoor kinderen uitgerust en klaar voor avontuur op de bestemming aankomen.

  Een van de dingen die dit bedje zo geweldig maakt, is de veelzijdigheid. Het is niet alleen perfect voor vliegtuigen, maar ook voor auto's, treinen of als draagbaar bedje. En het kan zelfs worden omgetoverd tot een speelruimte voor kinderen! Echt een must-have voor reizende gezinnen.

  Met technische specificaties zoals een slaapoppervlak van 85 x 50 cm, randafmetingen van 54 x 7 cm, en een bedhoogte van 60 cm, biedt het bedje voldoende ruimte voor een comfortabele slaap. En door het gebruik van duurzame materialen is het bedje toch lichtgewicht, makkelijk op te blazen en compact op te bergen.

  En laten we niet vergeten dat ComfyKidz een 100% tevredenheidsgarantie biedt! Dus je kunt met vertrouwen investeren in dit product, wetende dat klanttevredenheid voorop staat.

  Hoewel dit bedje misschien niet ideaal is voor ouders van grotere kinderen, is het echt een game changer voor ouders van baby's en peuters. Het is veelzijdig, duurzaam en super makkelijk in gebruik. Dus als je comfort en gemak wilt tijdens het reizen, dan is dit reisbedje echt een topkeuze! 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  5. Voetkussen Opblaasbaar Vliegtuig Kussen Reiskussen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Voetkussen Opblaasbaar Vliegtuig Kussen Reiskussen

  • list plusErgonomisch ontwerp voor comfort en ondersteuning
  • list plusGemakkelijk op te blazen zonder pomp
  • list plusVeelzijdig en geschikt voor reizen met kinderen

  Nadelen Voetkussen Opblaasbaar Vliegtuig Kussen Reiskussen

  • list plusHandmatig opblazen kan als licht ongemak worden ervaren

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.64
  Functionaliteit
  8.66
  Gebruiksgemak
  8.44
  Ik ben dol op mijn opblaasbare voetkussen voor op reis! Het is mijn redder in nood tijdens lange reizen in het vliegtuig, de trein of auto. Met zijn ergonomische ontwerp biedt het kussen comfort en ondersteuning, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over rugpijn of gezwollen voeten.

  Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, heeft dit kussen een afmeting van 29 x 38 cm wanneer opgeblazen en komt het in een stijlvolle grijze en blauwe kleurencombinatie. Het beste van alles is dat het kussen eenvoudig en snel kan worden opgeblazen met mijn mond, zonder dat ik een pomp nodig heb. Dit maakt het super handig, vooral tijdens het reizen.

  Dit veelzijdige kussen is perfect voor allerlei soorten reizen, of het nu in een vliegtuig, trein, auto of boot is. Het is compact, lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen in mijn handbagage, waardoor het een ideale metgezel is voor mijn reizen. En het is ook nog eens duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen de ontberingen van mijn reisavonturen.

  Het voetkussen is zelfs geschikt voor kinderen, die er comfortabel op kunnen slapen, waardoor zowel volwassenen als kinderen ontspannen op hun bestemming aankomen. Met zijn zachte oppervlak biedt het kussen een comfortabele reiservaring, waarbij het als voetensteun of kussen kan dienen.

  Het enige nadeel is dat ik het handmatig moet opblazen, in tegenstelling tot sommige andere modellen met een ingebouwde pomp. Maar eerlijk gezegd, wegen de voordelen van dit veelzijdige, comfortabele en gebruiksvriendelijke kussen ruimschoots op tegen dit kleine ongemak.

  Al met al biedt dit opblaasbare voetkussen een uitstekende combinatie van comfort, draagbaarheid en duurzaamheid, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor iedereen die regelmatig reist of langdurig zit. Ik kan niet meer zonder! 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  6. Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

  • list plusStabiliteit dankzij de antislip laag
  • list plusGemakkelijk op te blazen en te laten leeglopen
  • list plusVeelzijdigheid als reiskussen en voetensteun

  Nadelen Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

  • list plusNiet toegestaan op sommige luchtvaartmaatschappijen

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.33
  Functionaliteit
  8.51
  Gebruiksgemak
  8.09
  Recensie: Wick Wings - Wick Air Vliegtuigbedje - Reiskussen - Voetensteun - Antislip

  Ik ben echt fan van het Wick Air vliegtuigbedje van Wick Wings. Dit product is speciaal ontworpen om het slaapcomfort van kinderen tijdens het reizen te verbeteren. Het is zelfs het enige vliegtuigbedje dat wordt aanbevolen op de website van KLM! Dat zegt wel wat over de betrouwbaarheid en effectiviteit van dit product.

  Een van de beste eigenschappen van het Wick Air vliegtuigbedje is de stabiliteit. Dankzij de antislip laag blijft het bedje stevig op zijn plaats en kan het niet zomaar verschuiven. Zo kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen veilig en comfortabel laten slapen tijdens de reis.

  Wat ik ook fijn vind, is dat het Wick Air vliegtuigbedje heel gebruiksvriendelijk is. Het is super makkelijk op te blazen met het bijgeleverde pompje en kan binnen enkele seconden weer leeglopen en opgevouwen worden in het reiszakje. Ideaal voor gebruik in het vliegtuig, de auto of de trein, waar efficiëntie en gemak belangrijk zijn.

  Een ander groot voordeel van het Wick Air vliegtuigbedje is de veelzijdigheid. Je kunt het niet alleen gebruiken als vliegtuigbedje, maar ook als reiskussen en voetensteun. En voor kinderen die nog geen eigen stoel hebben, kan het bedje zelfs tussen de benen worden geplaatst, zodat zelfs de allerkleinsten comfortabel kunnen slapen.

  Het Wick Air vliegtuigbedje heeft drie verschillende standen, waardoor het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Stand 1 is de vliegstand voor kinderen vanaf 1 jaar, stand 2 is de autostand en stand 3 is de vliegtuigstand voor volwassenen tot 182 cm. Vooral deze laatste stand is handig, omdat het de foetushouding simuleert, wat bewezen is om beter te kunnen slapen in een vliegtuig.

  En weet je wat nog meer? Het Wick Air vliegtuigbedje heeft ook het REACH-certificaat, wat betekent dat het voldoet aan de Europese Unie REACH richtlijn voor veiligheid. Zo weet je zeker dat Wick Wings zich inzet voor de hoogste veiligheidsnormen, zowel voor kinderen als volwassenen tijdens het reizen.

  Hoewel ik geen negatieve beoordelingen heb kunnen vinden, is het goed om te weten dat sommige luchtvaartmaatschappijen, zoals Emirates Airlines, United Airlines, Air France en Lufthansa, geen vliegtuigbedjes aan boord toestaan. Gelukkig wordt het gebruik van het Wick Air vliegtuigbedje in deze gevallen wel gedoogd, maar het is verstandig om geen expliciete toestemming te vragen.

  Kortom, het Wick Wings - Wick Air Vliegtuigbedje - Reiskussen - Voetensteun - Antislip is een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen een comfortabele slaapervaring willen bieden tijdens het reizen. Met zijn stabiliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid is het een betrouwbaar en handig product. Ondanks enkele beperkingen bij bepaalde luchtvaartmaatschappijen, blijft de Wick Air nog steeds de beste keuze voor de meeste reisbehoeften.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

  • list plusAanbevolen door KLM en andere luchtvaartmaatschappijen
  • list plusVeilig en comfortabel voor kinderen en volwassenen
  • list plusMultifunctioneel en gemakkelijk te gebruiken

  Nadelen Wick Wings Wick Air Vliegtuigbedje

  • list plusNiet toegestaan tijdens turbulentie en bij de nooduitgang
  • list plusNiet toegestaan door sommige luchtvaartmaatschappijen
  • list plusMoet worden opgepompt met een pompje of met de mond

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.97
  Functionaliteit
  7.57
  Gebruiksgemak
  8.43
  Ik ben dolenthousiast over de Wick Wings Wick Air, een topkwaliteit vliegtuigbedje dat perfect is voor reizen met kinderen. Dit is het enige vliegtuigbedje op de KLM-website dat wordt aanbevolen, en dat is niet voor niets. Wick Wings is een Nederlands merk dat continu onderzoek doet naar veiligheid en slaapcomfort voor kinderen in vliegtuigen, auto's en treinen.

  Het Wick Air vliegtuigbedje is superzacht en stabiel, waardoor je kinderen comfortabel kunnen slapen tijdens de vlucht. Het bedje is geschikt voor kinderen van 0 tot 182 cm en kan ook dienen als reiskussen en voetensteun. Zelfs volwassenen kunnen hun voeten op het bedje leggen en in de foetushouding gaan zitten, wat bewezen is om beter te kunnen slapen in een vliegtuig.

  Het Wick Air vliegtuigbedje heeft drie standen. Stand 1 is de vliegstand voor kinderen vanaf 1 jaar en kan gebruikt worden tot 120 cm. Stand 2 is de autostand, waarin kinderen comfortabel kunnen liggen. Stand 3 is de vliegtuigstand voor volwassenen tot 182 cm. Het bedje heeft ook een speciale antislip-laag, zodat het niet kan verschuiven en je kind veilig kan slapen.

  Het Wick Air-pakket is compact en past gemakkelijk in je handbagage. Het bedje kan binnen een minuut worden opgepompt met het meegeleverde pompje, maar je kunt het ook met je mond opblazen. Binnen enkele seconden kun je het bedje weer leeg laten lopen, opvouwen en in het zakje stoppen voor snelle en eenvoudige opslag.

  Een groot pluspunt van de Wick Wings Wick Air is dat het wordt aanbevolen door KLM en ook door andere luchtvaartmaatschappijen zoals TUI, Air France en Brussels Airlines wordt gebruikt. Houd er echter rekening mee dat het bedje niet is toegestaan tijdens turbulentie en bij de nooduitgang. Sommige luchtvaartmaatschappijen, zoals Emirates Airlines, United Airlines en Lufthansa, staan het gebruik van vliegtuigbedjes niet toe, maar tolereren het wel steeds vaker.

  De Wick Wings Wick Air heeft positieve beoordelingen ontvangen van gebruikers. Veel mensen hebben gemeld dat hun kinderen heerlijk hebben geslapen op het bedje tijdens vluchten. Het bedje is stabiel, gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen. Ook volwassenen hebben het bedje gebruikt en hebben positieve ervaringen gedeeld. Ze hebben de verschillende standen uitgeprobeerd en hebben heerlijk geslapen tijdens de reis.

  Al met al is de Wick Wings Wick Air een geweldige keuze voor ouders die comfortabel willen reizen met hun kinderen. Het bedje biedt een veilige en comfortabele slaapomgeving, zowel in het vliegtuig als in andere vervoersmiddelen. Het is multifunctioneel, compact en eenvoudig in gebruik. Hoewel sommige luchtvaartmaatschappijen het gebruik van vliegtuigbedjes niet toestaan, wordt de Wick Wings Wick Air steeds vaker gedoogd. 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Vliegtuigbedje Reiskussen Voetensteun

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Vliegtuigbedje Reiskussen Voetensteun

  • list plusVerstelbare standen voor comfortabel zitten en slapen
  • list plusCompact en gemakkelijk op te bergen en mee te nemen
  • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

  Nadelen Vliegtuigbedje Reiskussen Voetensteun

  • list plusMogelijkheid tot luchtlekkage bij het opblazen
  • list plusSaaie kleur kan esthetisch nadeel zijn
  • list plusNiet te gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.25
  Functionaliteit
  7.42
  Gebruiksgemak
  8.18
  Ik heb het vliegtuigbedje reiskussen voetensteun uitgeprobeerd en ik ben echt onder de indruk! Dit unieke product is speciaal ontworpen om het reizen voor kinderen comfortabeler te maken. Met maar liefst drie verstelbare standen is dit opblaasbare kussen super veelzijdig en handig, zowel in het vliegtuig, de auto als de trein. Het bedje is geschikt voor kinderen van 0 tot 182 cm en kan zelfs dienen als reiskussen en voetensteun voor volwassenen.

  Wat dit vliegtuigbedje echt onderscheidt, is de mogelijkheid om het in verschillende standen te gebruiken. Hierdoor kun je comfortabel zitten of slapen in een foetushouding, wat bewezen effectiever is voor het slapen tijdens vluchten. Zelfs als je kind geen eigen stoel heeft, is dit vliegtuigkussen ideaal. Het wordt vaak tussen de benen gebruikt om de jongsten een goede nachtrust te geven.

  Het vliegtuigbedje is compact genoeg om in je handbagage te passen en je kunt het eenvoudig opblazen met je mond. Het kan snel worden leeggemaakt, opgevouwen en weer in het bijgeleverde zakje worden gestopt, zodat je moeiteloos van je reis kunt genieten. Maar let op, gebruik dit product niet tijdens turbulentie en bij de nooduitgang.

  Wat betreft gebruikersbeoordelingen zijn er enkele opmerkingen over luchtlekkage bij het opblazen van het bedje. Dit is iets om in gedachten te houden bij het gebruik ervan. Aan de positieve kant wordt de goede kwaliteit van het product benadrukt, evenals het gebruiksgemak en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Een andere gebruiker merkte op dat het vliegtuigbedje voetensteun ideaal is om dikke enkels na een lange vlucht te voorkomen. Met extra beenruimte kun je je benen rechtuit leggen en je voeten op stoelzithoogte plaatsen, wat als zeer comfortabel wordt ervaren.

  Een mogelijke beperking van het vliegtuigbedje is de saaie kleur, zoals een gebruiker opmerkte. Dit kan voor sommige mensen een esthetisch nadeel zijn, maar heeft geen invloed op de functionaliteit van het product.

  Al met al is het vliegtuigbedje reiskussen voetensteun een handig en veelzijdig product voor zowel kinderen als volwassenen tijdens het reizen. Het biedt comfort en ondersteuning, vooral tijdens lange vluchten. Hoewel er enkele opmerkingen zijn over luchtlekkage, lijkt de algehele kwaliteit van het product prima te zijn. Denk wel aan de beperkingen, zoals het niet kunnen gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang. Ondanks deze mogelijke nadelen is het vliegtuigbedje reiskussen voetensteun een aanbevolen keuze voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens hun reizen. ✈️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  9. Vliegtuigbedje Voetensteun Voetenbankje

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Vliegtuigbedje Voetensteun Voetenbankje

  • list plusGemakkelijk op te blazen en op te bergen
  • list plusBiedt comfort voor zowel kinderen als volwassenen
  • list plusVeelzijdig in gebruik

  Nadelen Vliegtuigbedje Voetensteun Voetenbankje

  • list plusAlleen geschikt voor reizen met beperkte ruimte

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.53
  Functionaliteit
  7.36
  Gebruiksgemak
  7.13
  Het Vliegtuigbedje - Voetensteun - Voetenbankje - Reiskussen - Reisbedje - Opblaasbaar Kussen - Baby Bedje is hét product dat jouw lange reis een stuk comfortabeler maakt. Ik kan het gebruiken als vliegtuigbedje voor mijn kinderen, maar ook als voetensteun voor mezelf. Met de verstelbare hoogtes kan ik het precies aanpassen aan mijn ideale positie.

  Een groot voordeel van dit product is hoe makkelijk het op te blazen is. Binnen enkele seconden is het klaar voor gebruik. En na de vlucht kan ik het eenvoudig leeg laten lopen en opbergen in het bijgeleverde zakje. Het neemt dus weinig ruimte in beslag en is super makkelijk mee te nemen.

  Het comfort dat dit product biedt, is echt fantastisch. Mijn kinderen kunnen heerlijk comfortabel liggen en ik kan genieten van een ontspannen zithouding met behulp van de voetensteun. Lange reizen worden zo een stuk aangenamer.

  Wat dit product extra bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Ik kan het gebruiken in vliegtuigen, auto's en andere vervoermiddelen. En als ik het even niet als vliegtuigbedje nodig heb, kan ik het gewoon als reiskussen gebruiken. Super handig!

  Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kan ik wel concluderen dat het Vliegtuigbedje - Voetensteun - Voetenbankje - Reiskussen - Reisbedje - Opblaasbaar Kussen - Baby Bedje een ontzettend handig en praktisch product is voor reizigers zoals ik. Het biedt comfort en gemak tijdens lange reizen en kan zowel door kinderen als volwassenen gebruikt worden. De multifunctionaliteit en verstelbare hoogtes maken het echt uniek ten opzichte van andere producten op de markt.

  Een mogelijke beperking van dit product is dat het vooral geschikt is voor reizen waarbij je beperkte ruimte hebt, zoals in vliegtuigen en auto's. Voor reizen waarbij je meer ruimte hebt, zou je misschien een groter en comfortabeler reisbedje nodig kunnen hebben.

  Al met al kan ik zeggen dat het Vliegtuigbedje - Voetensteun - Voetenbankje - Reiskussen - Reisbedje - Opblaasbaar Kussen - Baby Bedje echt een aanrader is voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens lange reizen. Het biedt verschillende gebruiksmogelijkheden en is een super handig hulpmiddel om jouw reiservaring te verbeteren.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  10. Vliegtuigbedje Vliegtuigbedje Baby vliegtuigbedje opblaasbaar

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Vliegtuigbedje Vliegtuigbedje Baby vliegtuigbedje opblaasbaar

  • list plusBiedt een comfortabele slaapomgeving en ondersteuning tijdens lange vliegreizen
  • list plusGemaakt van PVC en plastic, geschikt voor gebruik in vliegtuigen, auto's, treinen en op het strand
  • list plusUnieke combinatie van draagbaarheid, comfort en ondersteuning

  Nadelen Vliegtuigbedje Vliegtuigbedje Baby vliegtuigbedje opblaasbaar

   Beoordeling

   7.2 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.13
   Functionaliteit
   7.14
   Gebruiksgemak
   7.39
   Ik heb het perfecte vliegtuigbedje gevonden voor reizen met mijn kleintje! Dit bedje biedt een comfortabele slaapomgeving en ondersteuning tijdens lange reizen, waardoor mijn stressniveau daalt en mijn kinderen beter kunnen slapen en omgaan met tijdzones. Het gebruik van natuurlijke materialen en het lichtgewicht ontwerp maken het niet alleen comfortabel, maar ook gemakkelijk mee te nemen, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor gezinsreizen.

   Dit vliegtuigbedje heeft zoveel voordelen voor zowel mij als mijn kinderen tijdens lange reizen. Het zachte en comfortabele oppervlak zorgt voor een goede slaapomgeving, wat cruciaal is voor het beheersen van humeuren en vermoeidheid tijdens lange vluchten. En de verhoogde zijsteunen en veiligheidsriemen zorgen ervoor dat mijn kind veilig en rustig kan slapen. Het hebben van een eigen bedje tijdens het reizen kan de slaapkwaliteit van mijn kinderen aanzienlijk verbeteren, waardoor ze zich op hun gemak voelen en in een meer vertrouwde omgeving kunnen slapen, zelfs onderweg. En het kan zelfs helpen om jetlag te verminderen!

   Dit vliegtuigbedje is gemaakt van PVC en plastic en heeft een ruim slaapoppervlak van 85 x 50 cm. Deze eigenschappen maken het niet alleen geschikt voor gebruik in vliegtuigen, maar ook in auto's, treinen en zelfs op het strand, waardoor het een veelzijdige en handige accessoire is voor reizende gezinnen. Het draagt bij aan de algehele reiservaring van mijn kind en kan de hele reiservaring voor ons gezin positief beïnvloeden door bij te dragen aan een comfortabele en rustgevende slaapomgeving.

   In vergelijking met andere reisbedjes voor kinderen onderscheidt dit vliegtuigbedje zich door zijn veelzijdigheid, comfort en veiligheidskenmerken. Het biedt een unieke combinatie van draagbaarheid, comfort en ondersteuning, waardoor het een must-have is voor gezinnen die graag reizen met jonge kinderen. En als het product niet helemaal aan onze wensen voldoet, biedt Refine Trading zelfs de mogelijkheid om samen naar een passende oplossing te zoeken.

   Kortom, dit vliegtuigbedje is een geweldige investering voor gezinnen die op zoek zijn naar een handige en comfortabele slaapoplossing voor hun jonge kinderen tijdens reizen. Met zijn unieke voordelen en eigenschappen is het een waardevolle toevoeging aan onze reisuitrusting en draagt het bij aan een aangenamere reiservaring voor ons hele gezin. 🌟

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

   Bestenu

   Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vliegtuigbedjes. Er zijn namelijk 454 verschillende te koop ...

   Bedankt voor het lezen!