Hoe komt deze super Spatbord 28 inch opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de zoektocht naar de beste Spatbord 28 inch ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Spatbord 28 inchs, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Spatbord 28 inchs die op de markt zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Spatbord 28 inchs het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Spatbord 28 inchs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Spatbord 28 inchs

De beste Spatbord 28 inchs in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Ass-Saver Regular is geschikt voor banden van 23 tot 35 mm. Race / Cross fiets.

1. Ass Saver Achterspatbord Regular Zwart


Product informatiePlus or Show more

Dun achterspatbord voor racefietsen. Het SKS S-Blade spatbord is gemaakt van sterk kunststof en is extreem licht. Het spatbord is door zijn Quick-Release bevestiging op bijna alle racefietsen te monteren en door de flexibele instelmogelijkheden perfect aan de fiets aan te passen. Geschikt voor een fiets met 28'' wielmaat.

2. SKS S-Blade - Achterspatbord - Racefiets - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Polisport Michigan is perfect geschikt voor de sportieve biker Met zijn quick release montage systeem en scharniergewricht is hij eenvoudig ingebruik De rode reflectie aan de achterkant zorgt voor extra zichtbaarheid Bovendien is het spatbord gemaakt van 100 recyclebaar kunststof- Kleur: ZWART- Merk: POLISPORT

3. Polisport Michigan achterspatbord - 26/27.5/29 inch - Zwart


Product informatiePlus or Show more

___:::: Als spatbordspecialist komt SKS GERMANY voor het eerst met een aluminium spatbord: EDGE AL. Een echte innovatie, die City- en trekkingrijders een optimale en duurzame spatbescherming garandeert. Met slechts drie bevestigingspunten zitten de ver naar beneden doorlopende EDGE AL-spatborden zeer stabiel, dankzij het sterke materiaal. Een bagagedragerbevestiging is voor de montage niet nodig. Door de puristische vorm en matzwarte afwerking zijn de spatborden bijna onzichtbaar bevestigd aan het frame. EDGE AL haakt daarmee in op de trend van urban looks. Ontwikkeling, ontwerp en productie: Made in Germany. Materiaal: Aluminum Kleur: Mat zwart Gewicht: 543 g Wielmaat: 28" Wielbreedte: 42 mm Lengte spatbord voor: 740 mm Lengte spatbord achter: 1200 mm Over SKS Het begint allemaal in 1921, als de Sauerlandse ondernemer Karl Scheffer-Klute de productie start van gordijnroedes. De onderneming komt later in handen van zijn schoonzoon Wilhelm Blome. Deze nam in 1932 een lokale fietspompfabriek over en startte de productie van metalen pompen. In een uitgebreide productiehal aan de Hubertus Halle ging het eerste model in serie. Het is de hal waar nu het SKS presentatiecentrum ‘Orange World’ is gevestigd. De echte doorbraak volgde in de jaren ‚50, met de productie van de kunststof luchtpompen. In 1959 werd de zoon van Wilhelm Blome, Wilhelm Blome junior, in het familiebedrijf aangesteld. Met het toetreden op de markt van spatborden in 1983, realiseerde SKS wederom een forse groei-impuls. SKS Germany werd in de vroege jaren ‚90 marktleider als original equipment manufacturer (OEM) in zo’n negentig landen over de gehele wereld. Ook nu is SKS een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fietsaccessoires aan de internationale fietsindustrie. "

4. SKS spatbordset Edge - 28 inch - Aluminium - Zwart


Product informatiePlus or Show more

voor bevestiging onder zadel Een ass saver houdt uw broek en rug droog ;) Clip-on bevestiging, compatibel met alle weg- en MTB-zadels. Gemakkelijk te installeren. Laag in gewicht (16gr)

5. Velox Ass Saver World Champ


Product informatiePlus or Show more

De SKS Bluemels Olympic spatbordenset is uiterst goed bestand tegen corrosie en UV-straling. De spatborden zijn speciaal gemaakt voor fietsen met dunne bandjes. Voor de veiligheid worden de voorsteunen vastgemaakt met ASR bevestigingsclips. De bevestigings stangen en beugels zijn van RVS en uiterst duurzaam. Geschikt voor een fiets met 28'' wielmaat.

6. SKS Bluemels Olympic - Spatbordset - 28 inch - 42 mm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Deze Clip-On spatborden set voor racefietsen en cyclo crossers past op racebanden van 25 mm tot 32 breedte. De eenvoudige Quick-release bevestigings punten passen ook op de Aero vorken en ook bij schijfremmen. De spatborden hebben een optimale pasvorm door de verstelbare spatbord stangen. De superlichte, extra lange spoiler zorgt voor extra spat bescherming. Een plakfolie voor bescherming tegen krassen zit ook in de verpakking. * Compatibel met schijfremmen: let op het verloop van de remkabels. kleur: Zwart gewicht: 365 g wielmaat: 28 " wielbreedte: 25-32mm lengte spatbord voor: 565 mm lengte spatbord achter: 730 mm Over SKS Het begint allemaal in 1921, als de Sauerlandse ondernemer Karl Scheffer-Klute de productie start van gordijnroedes. De onderneming komt later in handen van zijn schoonzoon Wilhelm Blome. Deze nam in 1932 een lokale fietspompfabriek over en startte de productie van metalen pompen. In een uitgebreide productiehal aan de Hubertus Halle ging het eerste model in serie. Het is de hal waar nu het SKS presentatiecentrum ‘Orange World’ is gevestigd. De echte doorbraak volgde in de jaren ‚50, met de productie van de kunststof luchtpompen. In 1959 werd de zoon van Wilhelm Blome, Wilhelm Blome junior, in het familiebedrijf aangesteld. Met het toetreden op de markt van spatborden in 1983, realiseerde SKS wederom een forse groei-impuls. SKS Germany werd in de vroege jaren ‚90 marktleider als original equipment manufacturer (OEM) in zo’n negentig landen over de gehele wereld. Ook nu is SKS een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fietsaccessoires aan de internationale fietsindustrie.

7. SKS Raceblade Pro XL - Spatbordset - Racefiets - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De SKS Bluemels Olympic spatbordenset is uiterst goed bestand tegen corrosie en UV-straling. De spatborden zijn speciaal gemaakt voor fietsen met dunne bandjes. Voor de veiligheid worden de voorsteunen vastgemaakt met ASR bevestigingsclips. De bevestigings stangen en beugels zijn van roestvrijstaal en uiterst duurzaam. Geschikt voor een fiets met 28'' wielmaat.

8. SKS Bluemels Olympic - Spatbordset - 28 inch - 43 mm - Zilver


Product informatiePlus or Show more

SKS spatbordbr /br /Deze Clip-On spatborden set voor racefietsen en cyclo crossers past op racebanden van 25 mm tot 32 breedte. De eenvoudige Quick-release bevestigings punten passen ook op de Aero vorken en ook bij schijfremmen. De spatborden hebben een optimale pasvorm door de verstelbare spatbordstangen. De superlichte, extra lange spoiler zorgt voor extra spatbescherming. br /br /- Inch maat: 28 inchbr /- Kleur: zwartbr /- Materiaal: kunststofbr /- Lengte: 56,5 cm (voor), 73 cm ( achter)br /- Breedte: 40 mmbr /- Type: setbr /- Inclusief bevestiging materiaalbr /- Bevestiging aan via de vorken

9. Spatbordset 28 sks raceblade pro xl zw


Vergelijkbare producten aan Spatbord 28 inchs


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Spatbord 28 inchs er zijn namelijk 75 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Spatbord 28 inch kopen.