Wat is de beste oogcreme van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 juni, 2024

Het kopen van een goede oogcreme is een moeilijke opdracht. Wat is de beste oogcreme van 2024? Na het onderzoeken van 2396 oogcrèmes kwam de Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream als beste uit onze oogcreme-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de oogcrèmes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 oogcrèmes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame oogcreme-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste oogcrèmes

1Score: 9.5
Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream
Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream
Skinbetter Science
2Score: 9.4
Fortify De-Puffing and Protecting Eye
Tegen wallen, donkere kringen, kraaienpootjes en droogte
Fortify De-Puffing and Protecting Eye
Fortify
3Score: 9
Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye
Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye
Neutrogena
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
No7 Restore & Renew Multi
No7 Restore & Renew Multi
5Score: 8.9
Biossance Squalane + Marine Algae
Biossance Squalane + Marine Algae
Biossance
6Score: 8.7
Perricone MD CCC and Ferulic
Perricone MD CCC and Ferulic
Perricone MD
7Score: 8.7
Ole Henriksen Banana Bright+ Eye
Ole Henriksen Banana Bright+ Eye
Ole Henriksen
8Score: 8.7
La Roche-Posay Redermic R Eyes
La Roche-Posay Redermic R Eyes
9Score: 8.5
IT Cosmetics Confidence in an
IT Cosmetics Confidence in an
IT Cosmetics
10Score: 8.4
Neutrogena Hydro Boost and Caffeine
Neutrogena Hydro Boost and Caffeine
Neutrogena
hero illustration

Hoe testen we oogcrèmes?

Om de beste oogcreme te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze oogcreme-test hebben we 2396 oogcrèmes geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze oogcreme-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze oogcreme-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne oogcreme-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste oogcreme in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2396 oogcrèmes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste oogcrèmes in een makkelijke lijst

1. Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream

Loading ...

Voordelen Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream

 • list plusEen allesomvattende aanpak om verschillende onder-oog zorgen aan te pakken.
 • list plusVeelzijdige oplossing voor een breed scala van onder-oog problemen.
 • list plusGeavanceerde mix van ingrediënten en het vermogen om meerdere zorgen aan te pakken.

Nadelen Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream

 • list plusHoge prijs kan een beperkende factor zijn voor sommigen.
 • list plusNiet zo betaalbaar als budgetvriendelijke opties op de markt.
 • list plusMogelijk niet geschikt voor personen die betaalbaarheid boven kwaliteit stellen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
10
Gebruiksgemak
9.13
De Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream Eye is een opvallende verschijning in het drukke veld van oogcrèmes, gewaardeerd om zijn allesomvattende aanpak bij het aanpakken van verschillende zorgen rondom de ogen. Geprezen om zijn dynamische mix van peptiden, vitamine C, cafeïne, niacinamide en hyaluronzuur, is de effectiviteit van deze crème bij het aanpakken van donkere kringen, zwelling en rimpels goed gedocumenteerd. Volgens CNET heeft het een "gladde textuur en effectiviteit bij het aanpakken van verschillende problemen rondom de ogen". De samenstelling, met geavanceerde ingrediënten, onderscheidt het van veel concurrenten, waardoor het een topkeuze is voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctionele oogbehandeling.

Terwijl sommige oogcrèmes uitblinken in één specifiek gebied, schittert het aanbod van Skinbetter Science vanwege zijn vermogen om meerdere zorgen uitgebreid aan te pakken. Zoals opgemerkt door Westlake Dermatology, is het "ontworpen om donkere kringen, zwelling, lijntjes en rimpels aan te pakken", waardoor het een veelzijdige oplossing is voor een breed scala aan oogproblemen. Deze veelzijdigheid is een belangrijk verkoopargument, omdat het aansluit bij een breder publiek dat op zoek is naar een enkelvoudig, allesomvattend product in plaats van meerdere gespecialiseerde behandelingen.

In een landschap waar betaalbaarheid een veelvoorkomende overweging is, houdt de Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream Eye stand tegenover budgetvriendelijke opties. Terwijl de Fortify De-Puffing and Protecting Eye Cream wordt erkend als een betaalbare optie onder de $10, rechtvaardigt de crème van Skinbetter, geprijsd tussen $116,00 en $186,00, zijn kosten met een krachtige mix van ingrediënten en een reputatie voor het leveren van zichtbare resultaten. De prijs sluit aan bij de geavanceerde samenstelling en effectiviteit die het biedt, waardoor het een overtuigende investering is voor degenen die op zoek zijn naar uitgebreide oogverzorging.

Vergeleken met andere oogcrèmes onderscheidt het aanbod van Skinbetter Science zich door zijn geavanceerde mix van ingrediënten en zijn vermogen om meerdere zorgen rondom de ogen aan te pakken. Terwijl sommige producten uitblinken in specifieke gebieden zoals het verminderen van zwelling of het verhelderen, valt de InterFuse Treatment Cream Eye op vanwege zijn holistische benadering, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een enkele oplossing voor diverse oogproblemen.

Tot slot is de Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream Eye een premium oogcrème die aansluit bij een veeleisend publiek dat op zoek is naar een allesomvattende, hoogwaardige oplossing. De geavanceerde formulering, gericht op donkere kringen, zwelling, lijntjes en rimpels, plaatst het als een topkandidaat in de categorie oogcrèmes. Hoewel de prijs voor sommigen een beperkende factor kan zijn, maken de effectiviteit en multifunctionele aanpak het een waardevolle investering voor degenen die kwaliteit en resultaten prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

2. Tegen wallen, donkere kringen, kraaienpootjes en droogte: Fortify De-Puffing and Protecting Eye

Loading ...

Voordelen Fortify De-Puffing and Protecting Eye

 • list plusGemaakt met natuurlijke ingrediënten

Nadelen Fortify De-Puffing and Protecting Eye

 • list plusKan moeite hebben om op te vallen tussen gespecialiseerde oogcrèmes
 • list plusConcurrerende producten kunnen specifieke zorgen beter aanpakken

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.63
Functionaliteit
9.05
Gebruiksgemak
9.58
Ik ben enthousiast om de Fortify Natural Skincare Eye Cream te introduceren, een opvallende oogcrème die gericht is op het verminderen van zwelling en het beschermen tegen tekenen van veroudering, terwijl het de delicate huid rondom de ogen hydrateert en verfrist. Deze lichte en effectieve crème is gecertificeerd schoon, wreedheidvrij, niet-comedogeen, niet-GGO en veganistisch, en wordt geleverd met een geld-terug-garantie. Met premium ingrediënten zoals Zeoliet, Collageen, Aloë Vera en Hyaluronzuur is deze crème een overtuigende keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke huidverzorgingsoplossing. De veelzijdigheid van de crème voor gebruik in de ochtend en avond, in combinatie met de 30 ml verpakking, verbetert de praktische toepasbaarheid voor dagelijkse huidverzorgingsroutines.

De Fortify Natural Skincare Eye Cream valt op in een competitieve markt, omdat het een unieke mix van premium natuurlijke ingrediënten biedt en zich inzet voor schone en ethische huidverzorging. Zoals één recensent zegt: "Ik ben dol op deze oogcrème vanwege de natuurlijke ingrediënten en het feit dat het wreedheidvrij is," waarmee de aantrekkingskracht op consumenten die duurzame en ethische huidverzorgingsopties zoeken, wordt benadrukt. Bovendien onderstreept het assortiment van het merk aanverwante producten, zoals gezichtsverzorgingscrèmes, serums, mists en sheet masks, een alomvattende benadering van beschermende en hydraterende huidverzorging.

In vergelijking met andere opmerkelijke oogcrèmes op de markt, zoals La Roche-Posay Redermic R Anti-Aging Retinol Eye Cream, staat de Fortify Natural Skincare Eye Cream stevig overeind door de nadruk op natuurlijke, premium ingrediënten en zijn geschiktheid voor alle huidtypes. Terwijl concurrenten zoals La Roche-Posay de nadruk leggen op retinol en cafeïne voor een multi-actiebenadering, biedt de focus van de Fortify Natural Skincare Eye Cream op natuurlijke oliën en ingrediënten zoals Zeoliet en Aloë Vera een duidelijk alternatief voor mensen die natuurlijke huidverzorgingsoplossingen prioriteren.

In een landschap waar oogcrèmes zijn afgestemd op verschillende behoeften, van zwelling tot fijne lijntjes en donkere kringen, schittert de Fortify Natural Skincare Eye Cream als een oplossing voor het verminderen van zwelling en het beschermen van de huid. De nadruk op het bestrijden van zwelling en tekenen van veroudering, in combinatie met zijn hydraterende en verfrissende eigenschappen, maakt het tot een veelzijdige keuze voor mensen die een alomvattende oogverzorgingsoplossing zoeken. Zoals een recensent opmerkt: "Deze oogcrème heeft mijn dagelijkse routine echt veranderd," waaruit blijkt dat het effectief is in het aanpakken van veelvoorkomende huidverzorgingsproblemen rondom de delicate huid rondom de ogen.

Toch kan de Fortify Natural Skincare Eye Cream in een markt vol opties die inspelen op specifieke huidverzorgingsbehoeften, worden geconfronteerd met de uitdaging om op te vallen te midden van gespecialiseerde oogcrèmes. Hoewel de nadruk op natuurlijke, premium ingrediënten een belangrijk verkoopargument is, hebben concurrenten mogelijk een voorsprong in het richten op specifieke behoeften zoals het verhelderen van de huid of rijpere huid. Desalniettemin maken de brede aantrekkingskracht en natuurlijke samenstelling het tot een overtuigende keuze voor mensen die een allesomvattende oogcrème zoeken.

Tot slot biedt de Fortify Natural Skincare Eye Cream een overtuigende optie voor mensen die een natuurlijke, effectieve en ethische oogcrème zoeken die zwelling vermindert en de huid beschermt. De nadruk op premium ingrediënten, geschiktheid voor alle huidtypes en toewijding aan schone huidverzorging maken het tot een opvallende keuze in een drukke markt. Hoewel de brede aantrekkingskracht en alomvattende benadering het tot een veelzijdige optie maken, kan het uitdagingen ondervinden bij het inspelen op specifieke, gerichte huidverzorgingsbehoeften in vergelijking met gespecialiseerde oogcrèmes.

Verkrijgbaar bij:

3. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye

 • list plusBevat retinol en hyaluronzuur, krachtige ingrediënten voor het aanpakken van tekenen van veroudering

Nadelen Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye

 • list plusRetinol kan irritatie veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
8.55
Gebruiksgemak
9.16
Ik ben dol op Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream vanwege de krachtige formule die gericht is op tekenen van veroudering rond de ogen. Met retinol en hyaluronzuur, twee krachtige ingrediënten die bekend staan om hun effectiviteit bij het aanpakken van zorgen zoals kraaienpootjes, fijne lijntjes en donkere kringen. Met een beoordeling van 4,3 van de 5 sterren op basis van 643 beoordelingen, is deze oogcrème een uitstekende keuze voor mensen die zichtbare resultaten willen zien in de loop van de tijd. Met een prijs van $21,99 is het een betaalbare maar hoogwaardige optie die zacht genoeg is voor retinol-beginners om geleidelijk op te nemen in hun huidverzorgingsroutine.

Deze oogcrème valt op door zijn klinisch bewezen formule, vrij van parabenen, en zijn vermogen om verschillende huidtypes aan te pakken, waaronder de gevoelige huid. De aanwezigheid van retinol, micropeptide en hyaluronzuur maakt het een overtuigende keuze voor het aanpakken van fijne lijntjes, rimpels en donkere vlekken, terwijl het essentiële vocht biedt. Zoals een beoordeling opmerkte: "Deze gerichte oogcrème bevat retinol en hyaluronzuur, waardoor het een krachtige formule is voor het aanpakken van tekenen van veroudering rond de ogen."

In vergelijking met andere producten op de markt, staat de Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream zijn mannetje als een drogisterij-optie met krachtige ingrediënten, en biedt het een competitief voordeel op het gebied van betaalbaarheid en effectiviteit. Bovendien maakt de geurloze en hypoallergene aard van het product het een geschikte keuze voor mensen met een gevoelige huid, waardoor het zich onderscheidt van andere oogcrèmes. Zoals een andere beoordeling benadrukte: "De lichte, niet-vette oogcrème is geformuleerd met pure retinol, micropeptide en hyaluronzuur en is klinisch bewezen om zacht te zijn voor de huid."

In een markt verzadigd met oogcrèmes, schittert dit product vanwege zijn vermogen om zichtbare verbeteringen te leveren terwijl het betaalbaar is. Zijn veelzijdige karakter, gericht op verschillende huidtypes, en het ontbreken van veelvoorkomende irriterende stoffen bevestigen verder zijn positie als een go-to optie. Het is echter belangrijk op te merken dat mensen met een gevoelige huid altijd een patchtest moeten uitvoeren, aangezien retinol mogelijk irritatie kan veroorzaken, zoals benadrukt in de beoordelingen. Zoals een beoordeling waarschuwde: "Het artikel benadrukt het belang van het uitvoeren van een patchtest bij nieuwe producten, vooral bij die met retinol, vanwege de mogelijke irritatie van de gevoelige huid."

Al met al komt de Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream naar voren als een overtuigende keuze voor mensen die een effectieve, betaalbare en zachte oplossing zoeken om tekenen van veroudering rond de ogen aan te pakken. Zijn bewezen formule, concurrerende prijsstelling en geschiktheid voor verschillende huidtypes maken het een opvallende optie op het gebied van oogcrèmes, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke maar krachtige oplossing.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. No7 Restore & Renew Multi

Loading ...

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.25
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.76

Verkrijgbaar bij:

5. Biossance Squalane + Marine Algae

Loading ...

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
8.95
Gebruiksgemak
8.65

Verkrijgbaar bij:

6. Perricone MD CCC and Ferulic

Loading ...

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
8.15

Verkrijgbaar bij:

7. Ole Henriksen Banana Bright+ Eye

Loading ...

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.36
Functionaliteit
8.96
Gebruiksgemak
8.72

Verkrijgbaar bij:

8. La Roche-Posay Redermic R Eyes

Loading ...

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.29
Gebruiksgemak
8.99

Verkrijgbaar bij:

9. IT Cosmetics Confidence in an

Loading ...

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.19
Functionaliteit
8.48
Gebruiksgemak
8.86

Verkrijgbaar bij:

10. Neutrogena Hydro Boost and Caffeine

Loading ...

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
8.32
Gebruiksgemak
8.71

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van oogcrèmes. Er zijn namelijk 2396 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!