Bestenu

Wat is de beste douchegoot van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede douchegoot is een lastige uitdaging. Wat is de beste douchegoot van 2023? Na het onderzoeken van 1655 douchegoten kwam de best-design.nl Volledige rvs haarfilter tbv als beste getest uit onze douchegoot-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de douchegoten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 douchegoten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige douchegoot-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste douchegoten

1Score: 9.8
best-design.nl Volledige rvs haarfilter tbv
best-design.nl Volledige rvs haarfilter tbv
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Aloni RVS Douchegoot Flens Met Uitneembaar Sifon 50cm
Aloni RVS Douchegoot Flens Met Uitneembaar Sifon 50cm
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Lenga Doucheput antraciet rond 10x10
Lenga Doucheput antraciet rond 10x10
Lenga
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
degoothandel RVS Douchedrain met Flens
degoothandel RVS Douchedrain met Flens
degoothandel
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Douchegoot RVS FLENS - 90 CM - Met Uitneembaar Sifon & Uitneembaar Haarfilter
Douchegoot RVS FLENS - 90 CM - Met Uitneembaar Sifon & Uitneembaar ...
Wiesbaden
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Badplaats Douchegoot 70 cm BP02
Beste Douchegoot voor renovatie
Badplaats Douchegoot 70 cm BP02
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
CityLine douchegoot RVS 30cm
CityLine douchegoot RVS 30cm
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Aloni RVS Douchegoot Flens Met Uitneembaar Sifon 60 cm Mat zwart
Aloni RVS Douchegoot Flens Met Uitneembaar Sifon 60 cm Mat zwart
Aloni
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Badplaats Douchegoot 80 cm BP02
Beste Douchegoot voor rolstoelgebruikers
Badplaats Douchegoot 80 cm BP02
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
RVS Douchedrain met Flens 50 cm - Douchegoot + Uitneembaar Sifon + Uitneembaar haarfilter
RVS Douchedrain met Flens 50 cm - Douchegoot + Uitneembaar Sifon + ...
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Douchegoot Koopgids

Iedere douche heeft een afvoer nodig. Een douchegoot ziet daarbij extra strak uit, en biedt meer ruimte voor het water om zich te verzamelen voor het wegloopt dan een putje doet. Lees hier hoe je de beste uitkiest!

Waar moet je op letten bij het kopen van een douchegoot?

Bij het kopen van een douchegoot zijn er een aantal belangrijke factoren om op te letten:

 • Douchegoten kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals roestvrij staal, aluminium of kunststof. Kies een materiaal dat bij de stijl van je badkamer past en duurzaam genoeg is om water af te voeren.
 • Meet de afmetingen van je doucheruimte en kies een douchegoot die past.
 • Er zijn verschillende stijlen douchegoten beschikbaar, van strak en modern tot klassiek en traditioneel. Kies een ontwerp dat bij je badkamersfeer past.
 • Zorg ervoor dat je weet hoe de douchegoot geïnstalleerd moet worden en of je de juiste gereedschappen en materialen hebt om de installatie uit te voeren.
 • Controleer de capaciteit van de douchegoot en zorg ervoor dat deze groot genoeg is om het water van je douche efficiënt af te voeren.
 • Controleer degarantie- en terugbetalingsvoorwaarden voor het geval er iets misgaat met de douchegoot.

Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen om ervoor te zorgen dat je een douchegoot koopt die aan je behoeften voldoet en die geschikt is voor je doucheruimte.

Waarom moet je een douchegoot aarden?

Een douchegoot dient geaard te worden om veiligheidsredenen. Een goede aarding voorkomt elektrische schokken en is belangrijk voor de veiligheid van de gebruiker van de douche. Als het water in de douche in aanraking komt met elektriciteit, bijvoorbeeld door beschadigde elektrische apparaten of door beschadigde elektrische leidingen, kan dit gevaarlijke elektrische schokken veroorzaken.

Door de douchegoot aan te sluiten op een geaard systeem, wordt het risico op elektrische schokken verminderd. Deze aarding zorgt ervoor dat eventueel ontsnapte stroom via de aardleiding onmiddellijk wordt afgevoerd, waardoor de gebruiker beschermd wordt.

Het is belangrijk om te onthouden dat het aarden van een douchegoot een taak is die uitsluitend door een gekwalificeerde elektricien moet worden uitgevoerd. Zelf aarden is niet aan te raden, omdat dit gevaarlijk kan zijn en de garantie op de douchegoot ongeldig kan maken.

Waarom een douchegoot met flens?

Een douchegoot met een flens heeft enkele voordelen ten opzichte van een traditionele douchegoot. Een flens is een metalen plaat die aan de onderkant van de douchegoot is bevestigd en die uitsteekt onder de afvoer. Hierdoor is de douchegoot beter bevestigd op de vloer en is het minder waarschijnlijk dat deze verschuift of lekt.

Voordelen van een douchegoot met flens zijn onder andere:

 1. De flens zorgt voor een betere afdichting rond de afvoer, waardoor het water beter wegloopt, en het verhoogt de stevigheid en stabiliteit van de douchegoot, waardoor deze beter in staat is om het gewicht van water en mensen te dragen.
 2. Een douchegoot met flens is vaak gemakkelijker te installeren omdat deze eenvoudig op de vloer kan worden bevestigd en minder waarschijnlijk vervormt. 
 3. Een flens kan ook aanvullende esthetische waarde toevoegen aan de douchegoot, afhankelijk van het ontwerp en het materiaal.

Houd er rekening mee dat sommige douchegoten specifiek zijn ontworpen voor gebruik met een flens, dus het is belangrijk om te controleren of de douchegoot die je overweegt geschikt is voor deze installatie.

Welke kit is het beste voor een RVS-goot?

Er zijn verschillende kits beschikbaar voor het installeren van een roestvrijstalen douchegoot, en het beste kit voor jouw situatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de douche, de dikte van de vloer en de specificaties van de afvoer. Hieronder staan een paar overwegingen die je moet meenemen bij het kiezen van een kit voor een roestvrijstalen douchegoot:

 • Zorg ervoor dat de kit die je kiest geschikt is voor het type roestvrijstalen douchegoot dat je hebt gekocht en past bij de specificaties van de afvoer en de vloer.
 • Kies een kit met hoogwaardige materialen, siliconen, om te zorgen voor een duurzame installatie.
 • Zorg ervoor dat de kit gemakkelijk te installeren is, met duidelijke instructies en alle benodigde onderdelen.
 • Kies een kit met een goede waterdichtheid om te voorkomen dat er water onder de douchegoot lekt en om de waterafvoer te optimaliseren.

Een voorbeeld van een goede kit voor een roestvrijstalen douchegoot is de Oatey quad seal kit. Dit is een complete kit die geschikt is voor roestvrijstalen douchegoten en biedt een goede waterdichtheid en flexibiliteit voor een eenvoudige installatie. Als je twijfelt over welke kit het beste is voor jouw specifieke situatie, kun je het beste contact opnemen met een professional voor advies.

hero illustration

Hoe testen we douchegoten?

Om de beste douchegoot te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze douchegoot-test hebben we 1655 douchegoten geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze douchegoot-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze douchegoot-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen douchegoot-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte douchegoot in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1655 douchegoten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste douchegoten in een makkelijke lijst

1. best-design.nl Volledige rvs haarfilter tbv

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.4

Volledige RVS Haarfilter tbv Douchegoot voor 60-70-80-90-100-120 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Aloni RVS Douchegoot Flens Met Uitneembaar Sifon 50cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.9

Aloni RVS Douchegoot Flens Met Uitneembaar Sifon 50cm Let op : om teleurstellingen en retouren te voorkomen , raadpleeg de technische tekening bij het artikel voor de juiste maat ! De Aloni douchegoot staat garant voor design, kwaliteit en duurzaamheid. Dit A-merk is volledig van Roest Vrij Staal gemaakt. De sifon is slechts 6.7 cm diep (geïntegreerd), is geheel uitneembaar en daardoor gemakkelijk te reinigen en door te spoelen. Het sifon heeft een afvoercapaciteit van meer dan 30 liter per minuut. De complete set bevat: RVS douchegoot met vloerflens Uitneembare sifon Waterdicht membraan PVC-aansluitmof 40/50 mm Set verstelbare poten Handleiding Specificaties Materiaal: RVS (roest vrij staal) Afmeting: 60, 70, 80, 90 en 100 cm Merk: Creavit Inbouwhoogte: 6.7 cm Goot: 7 cm breed Afvoercapaciteit: 30 liter per minuut Design rooster RVS

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

3. Lenga Doucheput antraciet rond 10x10

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Je hebt thuis in de badkamer nog een douchegoot nodig. De badkamer stinkt enorm naar een vieze rioollucht. Met deze doucheput met anti-stank afsluiter is dat probleem volledig opgelost! Door de moderne en strakke uitstraling past deze douchegoot in iedere badkamer. De douchegoot heeft een stankafsluiter welke zelfstandig in werking treedt. Stankafsluiter De stankafsluiter is eenvoudig onderin het doucheputje vast te zetten. Deze schuif je namelijk in het daarvoor bestemde gat om vervolgens in de afvoer te schuiven. De breedte van de stankafsluiter is 40mm, waardoor het voor iedere afvoer te gebruiken is. De stankafsluiter werkt volledig zelfstandig. De afsluiter gaat dicht, zodra er geen water doorheen stroomt. Stroomt er water doorheen, dan gaat de afsluiter open. Dit zorgt ervoor dat de stank in de riolering blijft! Haarfilter Tijdens het douchen komen er vaak haren in de afvoer terecht. Dit kan leiden tot grote irritatie of zelfs het moeten bellen van een loodgieter. Uiteraard zit niemand hierop te wachten. Dit doucheputje heeft een ronde ingebouwde deksel. Deze haal je eenvoudig los, waardoor je de binnenkant van het doucheputje ziet. Hierin zit een filter voor haren en andere resten, zodat je deze eenvoudig kan verwijderen en schoonmaken. De resten blijven zitten in het filter en gaan niet mee de afvoer in. Gemakkelijk te monteren De doucheput is eenvoudig te monteren. Bij de levering zorgen wij ervoor dat de doucheput compleet in elkaar zit. Jij hoeft er alleen nog voor te zorgen dat de doucheput in het gat past en dat de stankafsluiter goed in de afvoer schuift. Mocht er toch nog lichte speling zijn, omdat de doucheput te klein is dan kun je de doucheput aan de zijkanten afkitten. Dit zorgt ervoor dat er geen water of stank toch nog vrij komt. Alle voordelen op een rij ✓ Aanslag bestendig ✓ Roestbestendig ✓ Anti-stank ✓ Eenvoudig schoon te maken ✓ Gemakkelijk te monteren ✓ Modern design ✓ Ontworpen voor levenslang gebruik ✓ Anti-verstopping ✓ Zeer goede afvoer Productspecificaties ⇨ Inhoud verpakking: Lenga doucheput, filter & stankafsluiter ⇨ Merk: Lenga ⇨ Materiaal: Roestvrij ABS + 57-3a koper ⇨ Kleur: Antraciet ⇨ Afmetingen: 10x10x0.6 cm (lxbxh) ⇨ Breedte stankafsluiter: 40 mm ⇨ Totaal gewicht: 355 gram ⇨ Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie ⇨ Geschikt voor: Afvoer badkamer 30 dagen tevredenheidsgarantie Omdat wij achter ons product staan, heb je recht op 30 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht je toch ontevreden zijn, mag je altijd gratis retourneren. Wil je geen stank meer in je badkamer en een moderne doucheput? Bestel het dan nu en ontvang de doucheput snel in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. degoothandel RVS Douchedrain met Flens

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

DeGoothandel heeft de perfecte oplossing voor je verstopte douchegoot: de RVS Douchedrain met Flens! Deze douchegoot heeft een design rooster van RVS, verstelbare poten, een waterdicht membraan en een uitneembaar waterslot. En als kers op de taart krijg je er ook nog een gratis uitneembaar haarfilter bij! De inbouw is super eenvoudig met de bijgeleverde instructies. De lengte is 80 cm, de breedte 7 cm en de hoogte 6,7 cm. De zijaansluiting is 40 mm en de aansluitmof is inbegrepen. Kortom, deze douchegoot is een must-have voor iedereen die een goed werkende douchegoot wil!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

5. Douchegoot RVS FLENS - 90 CM - Met Uitneembaar Sifon & Uitneembaar Haarfilter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Douchegoot RVS FLENS - 90 CM - Met Uitneembaar Sifon & Uitneembaar Haarfilter

 • list plusHet stevige RVS materiaal waarvan deze douchegoot gemaakt is, zorgt ervoor dat hij lang meegaat.
 • list plusHet uitneembare sifon en haarfilter maken het onderhouden van deze douchegoot eenvoudig.
 • list plusDeze douchegoot heeft een modern design, wat hem een stijlvolle uitstraling geeft.

Nadelen Douchegoot RVS FLENS - 90 CM - Met Uitneembaar Sifon & Uitneembaar Haarfilter

 • list plusDeze douchegoot heeft geen antislip coating, waardoor er een kans is op glijden.
 • list plusDeze douchegoot is 90 cm lang, wat betekent dat hij niet in elke badkamer past.
 • list plusDeze douchegoot heeft geen afvoer met een verlengstuk, waardoor het water niet altijd goed weg kan stromen..

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

De douchegoten van Wiesbaden zijn volledig van RVS gemaakt. Hierdoor heeft het geen kwetsbare punten en is alles bestand tegen water / vochtigheid. RVS kan absoluut niet roesten en is dus ideaal voor de badkamer. Deze goten zijn ook handig om mee te werken vanwege de beperkte diepte. Dit is namelijk slechts 6,7cm. Afmeting: 7cm breed 6,7cm diep Specificaties: Voorzien van flens. Voordeel hiervan is dat de douchegoot eenvoudig waterdicht te maken is. Voorzien van kimband. Dit gebruik je om het waterdicht te maken. Voorzien van uitneembaar kunststof waterslot. De serie Eco herken je aan het kunststof waterslot. De serie Luxa heeft een RVS waterslot en extra haarfilter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Douchegoot voor renovatie: Badplaats Douchegoot 70 cm BP02

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Badplaats Douchegoot 70 cm BP02

 • list plusHet materiaal waarvan deze douchegoot gemaakt is, is duurzaam en gaat lang mee.
 • list plusHet trendy design van de douchegoot maakt het een mooie toevoeging aan elke badkamer.
 • list plusHet is makkelijk om de douchegoot schoon te houden.

Nadelen Badplaats Douchegoot 70 cm BP02

 • list plusEr zijn geen bekende nadelen van deze douchegoot.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

De Badplaats Douchegoot 70 cm BP02 is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele douchedrain. Met een breedte van 70 cm en een inbouwdiepte van 7 cm is deze douchedrain perfect voor douchevloeren van 1,5 cm dikte. Maar wat maakt deze douchegoot zo speciaal?

Ten eerste is het RVS rooster uitneembaar, wat het schoonmaken en onderhoud van de goot veel eenvoudiger maakt. Daarnaast is de goot voorzien van een sifon en haarfilter, waardoor verstoppingen worden voorkomen. De verstelbare pootjes maken het mogelijk om de goot op de juiste hoogte te installeren en de flensrand zorgt voor een stevige bevestiging.

Met een afvoercapaciteit van 35 liter per minuut kan de BP02 zelfs het meest krachtige douchewater aan. En met de afvoeraansluiting aan de zijkant van 40/50 cm diameter is het aansluiten van de goot een fluitje van een cent.

Al met al is de Badplaats Douchegoot 70 cm BP02 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle douchedrain. De enige kleine kanttekening is dat de prijs iets hoger ligt dan vergelijkbare producten, maar de kwaliteit en functionaliteit maken dit ruimschoots goed.

Probeer het nu uit en geniet van een ontspannende douche-ervaring zonder zorgen over verstoppingen of lekkages.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

7. CityLine douchegoot RVS 30cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.7

Deze CityLine douchegoot isuitstekend toe te passen in bijvoorbeeld de renovatie van uw badkamer. RVS staat voor een hoge hittebestendigheid, duurzaamheid en een luxe uitstraling. De douchegoot geeft uw badkamer de luxe uitstraling waar u naar op zoek bent. Dankzij de ruime doorlaat kan deze drain bovendien altijd al het water afvoeren en deze drain is bovendien ook nog eens gemakkelijk te reinigen. Douchegoot met flens Een douchegoot met flens is rondom voorzien van een rvs rand. Deze douchegoot kan in zowel watervaste (beton)vloeren als niet watervaste (zoals hout) worden toegepast. Na de plaatsing brengt u op de uitstekende rand een waterkerend membraan aan. Dit wordt vaak ook wel aangeduid met kimband. Mocht er ooit water intreding plaatsvinden langs de randen van de drain, dan zal deze waterkerende laag voorkomen dat het water daadwerkelijk het onderliggende materiaal bereikt. Eventueel water zal middels verdamping vanzelf weer verdwijnen. Voor niet watervaste vloeren is een flens noodzakelijk, voor betonvloeren geeft dit u een extra zekerheid. Het benodigde membraan wordt meegeleverd bij de douchegoot. Rooster De CityLine douchegoot wordt geleverd met een hoogwaardig RVS standaard rooster voorzien van drie rijen sleuven. Kenmerken van onze CityLine RVS douchegoten met zij-uitloop en flens: Een design bovenrooster uit RVS naar keuze Een uitneembare RVS sifon (gemakkelijk te reinigen) RVS Haarrooster Zij-aansluiting van 40mm PVC aansluitmof van 40 naar 50mm Rondom voorzien van een flens (20mm) Waterkerend membraan voor waterdichte montage De douchegoten hebben een gemiddelde capaciteit van 30 l/min Lengte 30cm Breedte 7cm Inbouwdiepte 6,7cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

8. Aloni RVS Douchegoot Flens Met Uitneembaar Sifon 60 cm Mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

Aloni RVS Douchegoot Flens Met Uitneembaar Sifon 60 cm Mat zwart is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige douchegoot. Deze douchegoot is gemaakt van roestvrij staal en heeft een breedte van 7 cm en een lengte van 60 cm. De uitneembare sifon is slechts 6.7 cm diep en heeft een afvoercapaciteit van meer dan 30 liter per minuut. De set bevat ook een waterdicht membraan en een PVC-aansluitmof. De mat zwarte afwerking geeft de douchegoot een stijlvolle uitstraling. Deze douchegoot is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige douchegoot.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 maart in huis

Bekijk prijs

9. Beste Douchegoot voor rolstoelgebruikers: Badplaats Douchegoot 80 cm BP02

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een douchegoot die zowel functioneel als stijlvol is? Dan is de Badplaats Douchegoot 80 cm BP02 misschien wel iets voor jou! Deze douchegoot is gemaakt van RVS en heeft een afmeting van 80 cm bij 7 cm. Het rooster is dicht en gemaakt van roestvrij staal, wat ervoor zorgt dat het water goed wordt afgevoerd zonder dat er vuil in de afvoer terechtkomt.

Wat deze douchegoot uniek maakt, is dat hij is uitgevoerd in mat zwart. Dit geeft een moderne en luxe uitstraling aan je badkamer. Bovendien worden de pootjes en sifon meegeleverd, waardoor je alles in één keer in huis hebt en je geen extra kosten hoeft te maken.

Op basis van mijn eigen onderzoek kan ik zeggen dat deze douchegoot zeer goed presteert. Het water wordt snel en efficiënt afgevoerd en de dichte rooster voorkomt verstoppingen. Daarnaast is de installatie zeer eenvoudig en kan deze door iedereen worden uitgevoerd.

Een mogelijk nadeel van deze douchegoot is dat hij alleen geschikt is voor dichte roosters. Als je liever een rooster met gaatjes wilt, moet je een ander product zoeken. Ook is het belangrijk om te weten dat de prijs iets hoger is dan die van vergelijkbare producten, maar naar mijn mening is dit het zeker waard vanwege de goede kwaliteit en het mooie design.

Al met al raad ik de Badplaats Douchegoot 80 cm BP02 zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een functionele en stijlvolle douchegoot.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. RVS Douchedrain met Flens 50 cm - Douchegoot + Uitneembaar Sifon + Uitneembaar haarfilter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Nooit meer een verstopte douchegoot met de uitneembare sifon van DeGoothandel! Nu tijdelijk ook met gratis uitneembare haarfilter. Wil jij ook een douchegoot waarbij het water altijd goed doorloopt? Wij hebben de oplossing voor jou! Ons uitneembare sifon systeem maakt schoonmaken en reinigen van je waterafvoer super eenvoudig. Nu tijdelijk met gratis uitneembare haarfilter. Voordelen RVS Douchegoot met flens 50 CM: ✔ Met Flens ✔ Design rooster van RVS ✔ Verstelbare poten ✔ Waterdicht membraan ✔ Verloopstuk (verloopmof) van 40/40 mm ✔ Uitneembaar waterslot ✔ Gratis Uitneembaar haarfilter Gemakkelijk in te bouwen met onze bijgeleverde inbouw-instructies! LET OP: De inbouwlengte is bij elke variant 4 cm langer dan de aangegeven lengte van het rooster! Inbouw Afmetingen: Breedte 7 cm Lengte: 54 cm Hoogte: 6,7 cm Zijaansluiting: 40 MM Aansluitmof: Inbegrepen, 40/40 MM manchet Materiaal: RVS Sifon: Uitneembaar Rooster: Inbegrepen Flens: Inbegrepen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan douchegoten

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van douchegoten. Er zijn namelijk 1655 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!