Bestenu

Beste Digitale fotolijst - Jan. 2022

Met meer dan 111 digitale fotolijsten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste digitale fotolijsten op een rij
01Score: 9.6
Denver PFF-1037
Denver PFF-1037
Ga naar laagste prijs
02Score: 8.8
Denver Frameo PFF-710 Zwart
Denver Frameo PFF-710 Zwart
Ga naar laagste prijs
03Score: 8.6
Denver PFF-1015
Denver PFF-1015
Ga naar laagste prijs
04Score: 8.2
Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD
Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD
Ga naar laagste prijs
05Score: 8.1
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader
Ga naar laagste prijs
06Score: 8
Denver PFF-1017
Denver PFF-1017
Ga naar laagste prijs
07Score: 7.4
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader
Ga naar laagste prijs
08Score: 7.3
Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst FullHD
Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst FullHD
Ga naar laagste prijs
09Score: 7
Denver PFF-726
Denver PFF-726
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.7
Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst FullHD
Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst FullHD
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Digitale Fotolijst Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Een digitale fotolijst is een perfecte manier om je huiskamer op te fleuren: je ziet continue andere foto's waardoor het nooit eentonig wordt. Waar je op let bij aankoop van een digitale fotolijst, lees je in de onderstaande koopgids.

Hoe kan ik foto's of video's uploaden naar een digitale fotolijst?

De foto's die je wilt weergeven op je digitale fotolijst, moeten eerst op een externe bron worden gezet. Een usb-stick is verreweg de gemakkelijkste keuze. Een andere optie is om een geheugenkaartje te gebruiken. Zowel een usb-stick als een geheugenkaartje hebben een bepaalde hoeveelheid geheugen waar je de foto's of video's opslaat.

Deze usb-stick of het geheugenkaartje stop je in de digitale fotolijst waardoor de fotolijst de foto's en video's kan lezen en vervolgens weergeven. Let er wel op dat niet elke fotolijst video's kan weergeven.

Tegenwoordig zijn er ook digitale fotolijstjes verkrijgbaar waar je foto's via het netwerk naar uploadt. Je downloadt een app op je telefoon, kiest via de app de foto's die je wilt weergeven op de fotolijst, waarna deze naar de fotolijst worden gestuurd. Dit doe je waar dan ook ter wereld. Let een familielid dus tijdens je vakantie op je hond, dan kun je op die manier foto's delen!

Zolang je een internetverbinding hebt, stuur je foto's naar de lijst. Er is daarnaast de mogelijkheid om meerdere profielen aan te maken in de app, zodat iedereen foto's naar de digitale fotolijst kan sturen.

Kan ik via mijn smartphone foto's naar een digitale fotolijst uploaden?

Dit is niet mogelijk bij alle digitale fotolijstjes, maar er zijn modellen verkrijgbaar waarbij je via een app foto's naar de fotolijst kunt uploaden. Je maakt in deze app tevens verschillende profielen aan waardoor verschillende mensen via de app foto's kunnen versturen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een internetverbinding.

Welke beeldformaten worden ondersteund in een digitale fotolijst?

Het standaard JPEG-formaat wordt altijd geaccepteerd. Welke formaten er nog meer worden geaccepteerd, hangt af van het merk en het model je hebt. Let er wel op dat er geen limiet zit op de bestandsgrootte. Hierdoor zou het voor kunnen komen dat je de foto's eerst moet bewerken voordat je ze weer kunt geven.

Is een digitale fotolijst gemakkelijk in gebruik?

De meeste digitale fotolijsten zijn erg gemakkelijk om te bedienen. Je vindt de knopjes vaak aan de voorkant van de lijst. Hiermee kun je de volgende of vorige foto weergeven, of ervoor kiezen om ze willekeurig weer te laten geven.

Hoe slaat een digitale fotolijst foto's op?

Sommige digitale fotolijsten hebben een interngeheugen. De meeste digitale fotolijsten hebben ook een usb-poort waarop je een usb-stick aansluit. Daarnaast hebben de meeste fotolijsten ook een poortje voor SD-kaartjes.

Zowel op een usb-stick als bij een SD-kaartje zet je foto's vanaf je computer. Vervolgens worden de foto's op de digitale fotolijst weergegeven wanneer de usb-stick of het SD-kaartje is ingeplugd.

hero illustration

Hoe komt deze handige digitale fotolijst opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste digitale fotolijst ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over digitale fotolijsten, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle digitale fotolijsten die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke digitale fotolijsten het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van digitale fotolijsten stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

Producten die overeenkomstig zijn aan digitale fotolijsten

De beste digitale fotolijsten in een handige lijst

1 - Denver PFF-1037

Loading..
Ga naar laagste prijs

Deze nieuwe Denver Frameo is de opvolger van de succesvolle PFF-1017! Deel jouw foto’s met de Denver PFF-1037 fotolijst via de FRAMEO app. Waar je ook bent ter wereld stuur je op deze manier jouw foto’s naar de fotolijst van je ouders, opa, oma of vriend(in). Helder beeld De Denver PFF-1037 fotolijst heeft een 10.1 inch volledig glazen IPS touchscreen met een scherm resolutie van 1280 x 800. Door het glazen scherm zijn de foto’s nog scherper en helderder ! Via het touchscreen kan je makkelijk de instellingen van de fotolijst wijzigen zoals de rotatietijd en de slaapstand in de nacht. In te stellen in jouw stijl De fotolijst is zowel staand als liggend in te stellen. De foto’s draaien automatisch mee. Bij de lijst is een standaard meegeleverd. Ook zijn er gaten waaraan de fotolijst is op te hangen. Genoeg plek voor alle foto’s en video’s Met 16GB kunnen er heel veel foto’s of korte video’ s worden opgeslagen. Deze zullen dan achter elkaar worden afgespeeld. Met de MicroSD kaart input is een back-up zo gemaakt! Makkelijk in gebruik Met het duidelijke menu is de lijst makkelijk te verbinden met WiFi en met in te stellen naar juow voorkeuren. Frameo Frameo is een app waarmee je kunt verbinden met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Privé Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst. Hoe het werkt • Selecteer de juiste taal • Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst • Verbind met WiFi • Deel de code met vrienden en familie • Ontvang foto’s op jouw fotolijst

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Denver Frameo PFF-710 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Denver PFF-710 is een digitale fotolijst waarop je foto's toont via je smartphone. Het scherm van de fotolijst is 7 inch groot en heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Je stuurt via de app je foto's door naar de fotolijst. Hiermee nodig je ook vrienden en familie uit tot het sturen van hun beelden. Leuke fotomomenten hoef je op deze manier niet te missen. Voeg aan de foto's ook een tekst toe. Je zet de fotolijst horizontaal of verticaal neer. Een timer zorgt ervoor dat het scherm `s avonds uit gaat. Voor de tijd tussen de foto's kies je voor 10 seconden tot 30 minuten. In totaal bewaar je maximaal 8 GB aan bestanden op de lijst.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Denver PFF-1015

Loading..
Ga naar laagste prijs

Deel jouw foto’s met de Denver PFF-1015 fotolijst via de FRAMEO app. Waar je ook bent ter wereld stuur je op deze manier jouw foto’s naar de fotolijst van je ouders, opa, oma of vriend(in). Goed beeld De Denver PFF-1015 fotolijst heeft een 10.1 inch IPS touchscreen met een scherm resolutie van 1024x800. Via het touchscreen kan je makkelijk de instellingen van de fotolijst wijzigen zoals de rotatietijd en de slaapstand in de nacht. Deze fotolijst heeft een klassiek maar vlak design. In te stellen in jouw stijl De fotolijst is zowel staand als liggend in te stellen. De foto’s draaien automatisch mee. Bij de lijst is een standaard meegeleverd. Ook zijn er gaten waaraan de fotolijst is op te hangen. Genoeg plek voor alle foto’s en video’s Met 16GB kunnen er heel veel foto’s of korte video’ s worden opgeslagen. Deze zullen dan achter elkaar worden afgespeeld. Met de MicroSD kaart input is een back-up zo gemaakt! Makkelijk in gebruik Met het duidelijke menu is de lijst makkelijk te verbinden met WiFi en met in te stellen naar jouw voorkeuren. Frameo Frameo is een app waarmee je kunt verbinden met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Privé Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst. Hoe het werkt • Selecteer de juiste taal • Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst • Verbind met WiFi • Deel de code met vrienden en familie • Ontvang foto’s op jouw fotolijst

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD

Loading..
Ga naar laagste prijs

Stuur je leukste foto’s naar wie je lief is met de Kiki&Co digitale fotolijst. Met de gratis Frameo app stuur je foto’s en filmpjes met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar het fotokader, waar ter wereld je ook bent. De foto’s zijn meteen te zien op de fotolijst, zodat de ontvanger mee kan genieten van al jouw belevenissen. Je maakt eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code, daarna kun je onbeperkt foto's en filmpjes (max 15 sec.) sturen. En met je aankoop breng je nog meer geluksmomenten. 25% van de winst van Kiki&Co doneren we aan een huis voor alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam! Deel je foto's waar je ook bent Deze Kiki&Co fotolijst heeft een HD-scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm), is verkrijgbaar in meerdere kleuren en maakt verbinding met wifi. Zo kun je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & iOS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de Kiki&Co fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Je maakt met je telefoon eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code die de fotolijst genereert. Daarna kun je onbeperkt foto's en filmpjes (max 15 sec.) sturen. De fotolijst kan hangen of staan met een pootje, zowel verticaal als horizontaal. Perfect cadeau Verras familie of vrienden met een Kiki&Co fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. De fotolijst wordt geleverd in een cadeauverpakking. Meer info en uitgebreide handleiding & specificaties ook op de website. Over ons Kiki & Co is opgericht door Marieke van Wel, trotse moeder van vijf kinderen en ook gezegend met twee 90+-jarige grootmoeders. En die grootmoeders waren het begin van Kiki&Co. Ze hebben elk meer dan 10 kleinkinderen. Die net als wij dol zijn op reizen en in het buitenland wonen. Enige tijd geleden hebben we ze deze fotolijst gegeven. En sindsdien worden ze elke ochtend wakker met updates van over de hele wereld. Ze zijn er echt heel erg blij mee! En daarom besloot ik dat het tijd is om dit breder te delen. Naar meer ouders, grootouders en andere mensen die graag dicht bij elkaar blijven, zelfs als er afstand is. En ik wil niet alleen geluksmomenten brengen in Nederland, maar ook in Vietnam waar ik op dit moment woon. 25% van de winst doneren we aan alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam die het goed kunnen gebruiken. Nog meer geluksmomenten dus!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Digitale fotolijst 2022 is een ideale Digitale Fotolijst die gemakkelijk te bedienen is. Deze fotolijst beschikt over een superkwaliteit IPS-beeldscherm in 10,1 inch (25,7 CM) beeldscherm (1280x800 pixels) met touchfunctie voor eenvoudige bediening. De fotolijst kan via Wifi met Internet verbonden worden en kan dan via de gratis Frameo App (Android en iOS) op afstand voorzien worden van nieuwe foto's & video's. Frameo App Frameo is een app op je mobiele apparaat (Android / iOS). Met deze app kan je via WiFi overal verbinding maken met jouw digitale fotolijst. Er kunnen meerdere mobiele apparaten aan de fotolijst gekoppeld worden. Zo kan bijvoorbeeld een hele familie of vriendengroep foto's sturen naar een enkele fotolijst. Een leuke en interactieve manier dus om foto's te delen zonder! Foto's worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. Hierdoor zullen jouw persoonlijke foto's niet zonder toestemming door derden inzichtelijk zijn. Deel je foto's waar je ook bent De digitale fotolijst van ons heeft een HD IPS scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en heeft ingebouwde wifi waarmee je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld kunt ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & i-OS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de digitale fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Meerdere posities De digitale fotolijst kan hangen of staan met een inklapbaar pootje, zowel verticaal als horizontaal. Het scherm draait automatisch mee, het kan allemaal. Hoogwaardig IPS Scherm De digitale fotolijst heeft ten opzichte van andere merken een Full HD IPS-paneel. Dit zorgt voor een superscherp beeldscherm om van elk detail van de foto te kunnen genieten. Deze mooie display heeft ook een extreem goede kijkhoek (178°) Dit wil zeggen dat je van moeilijkere kijkhoeken nog steeds het scherm goed kan blijven zien. Veilig in gebruik Met de digitale Fotolijst die in samenwerking met de Frameo® App word gebruikt, blijven alle foto’s goed beveiligd en privé. De foto’s worden lokaal op de fotolijst opgeslagen. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Stuur ze eenmalig een code en met een paar klikken zijn ze klaar om je wanneer ze maar willen foto’s te sturen. Perfect als cadeau Verras familie of vrienden met een digitale fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. 100% Geld terug garantie: Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten krijg je dan ook zonder problemen het aankoopbedrag van ons terug. Bestel jouw Digitale Fotolijst vandaag nog en zet er morgen al de leukste foto's op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Denver PFF-1017

Loading..
Ga naar laagste prijs

Deel jouw foto’s met de Denver PFF-1017 fotolijst via de FRAMEO app. Waar je ook bent ter wereld stuur je op deze manier jouw foto’s naar de fotolijst van je ouders, opa, oma of vriend(in). Helder beeld De Denver PFF-1017 fotolijst heeft een 10.1 inch volledig glazen IPS touchscreen met een scherm resolutie van 1280 x 800. Door het glazen scherm zijn de foto’s nog scherper en helderder ! Via het touchscreen kan je makkelijk de instellingen van de fotolijst wijzigen zoals de rotatietijd en de slaapstand in de nacht. In te stellen in jouw stijl De fotolijst is zowel staand als liggend in te stellen. De foto’s draaien automatisch mee. Bij de lijst is een standaard meegeleverd. Ook zijn er gaten waaraan de fotolijst is op te hangen. Genoeg plek voor alle foto’s en video’s Met 16GB kunnen er heel veel foto’s of korte video’ s worden opgeslagen. Deze zullen dan achter elkaar worden afgespeeld. Met de MicroSD kaart input is een back-up zo gemaakt! Makkelijk in gebruik Met het duidelijke menu is de lijst makkelijk te verbinden met WiFi en met in te stellen naar juow voorkeuren. Frameo Frameo is een app waarmee je kunt verbinden met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Privé Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst. Hoe het werkt • Selecteer de juiste taal • Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst • Verbind met WiFi • Deel de code met vrienden en familie • Ontvang foto’s op jouw fotolijst

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Digitale fotolijst 2022 is een ideale Digitale Fotolijst die gemakkelijk te bedienen is. Deze fotolijst beschikt over een superkwaliteit IPS-beeldscherm in 8,1 inch (20,6 CM) beeldscherm (1280x800 pixels) met touchfunctie voor eenvoudige bediening. De fotolijst kan via Wifi met Internet verbonden worden en kan dan via de gratis Frameo App (Android en iOS) op afstand voorzien worden van nieuwe foto's. Frameo App Frameo is een app op je mobiele apparaat (Android / iOS). Met deze app kan je via WiFi overal verbinding maken met jouw digitale fotolijst. Er kunnen meerdere mobiele apparaten aan de fotolijst gekoppeld worden. Zo kan bijvoorbeeld een hele familie of vriendengroep foto's sturen naar een enkele fotolijst. Een leuke en interactieve manier dus om foto's te delen zonder! Foto's worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. Hierdoor zullen jouw persoonlijke foto's niet zonder toestemming door derden inzichtelijk zijn. Deel je foto's waar je ook bent De digitale fotolijst van ons heeft een HD IPS scherm van 8.1 inch (ca. 20.6 cm) en heeft ingebouwde wifi waarmee je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld kunt ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & i-OS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de digitale fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Meerdere posities De digitale fotolijst kan hangen of staan met een inklapbaar pootje, zowel verticaal als horizontaal. Het scherm draait automatisch mee, het kan allemaal. Hoogwaardig IPS Scherm De digitale fotolijst heeft ten opzichte van andere merken een Full HD IPS-paneel. Dit zorgt voor een superscherp beeldscherm om van elk detail van de foto te kunnen genieten. Deze mooie display heeft ook een extreem goede kijkhoek (178°) Dit wil zeggen dat je van moeilijkere kijkhoeken nog steeds het scherm goed kan blijven zien. Veilig in gebruik Met de digitale Fotolijst die in samenwerking met de Frameo® App word gebruikt, blijven alle foto’s goed beveiligd en privé. De foto’s worden lokaal op de fotolijst opgeslagen. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Stuur ze eenmalig een code en met een paar klikken zijn ze klaar om je wanneer ze maar willen foto’s te sturen. Perfect als cadeau Verras familie of vrienden met een digitale fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. 100% Geld terug garantie: Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten krijg je dan ook zonder problemen het aankoopbedrag van ons terug. Bestel jouw Digitale Fotolijst vandaag nog en zet er morgen al de leukste foto's op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst FullHD

Loading..
Ga naar laagste prijs

Stuur je leukste foto’s naar wie je lief is met de Kiki&Co digitale fotolijst. Met de gratis Frameo app stuur je foto’s en filmpjes met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar het fotokader met FullHD touchscreen, waar ter wereld je ook bent. De foto’s zijn meteen te zien op de fotolijst, zodat de ontvanger mee kan genieten van al jouw belevenissen. Je maakt eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code, daarna kun je onbeperkt foto's en filmpjes (max 15 sec.) sturen. En met je aankoop breng je nog meer geluksmomenten. 25% van de winst van Kiki&Co doneren we aan een huis voor alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam! Let op: nb. de lijst heeft, zoals op de foto’s te zien is, een getekende dubbele omlijsting in grijs en zwart. Met randloos wordt bedoeld dat hij volledig van glas is en geen aparte rand heeft.Het scherm is Full HD kwaliteit, dus prachtige heldere beelden! Deel je foto's waar je ook bent Deze Kiki&Co fotolijst heeft een Full HD-scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en maakt verbinding met wifi. Zo kun je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & iOS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de Kiki&Co fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Je maakt met je telefoon eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code die de fotolijst genereert. Daarna kun je onbeperkt foto's en filmpjes (max 15 sec.) sturen. De fotolijst kan hangen of staan met een pootje, zowel verticaal als horizontaal. Perfect cadeau Verras familie of vrienden met een Kiki&Co fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. De fotolijst wordt geleverd in een cadeauverpakking. Meer info en uitgebreide handleiding & specificaties ook op de website. Over ons Kiki & Co is opgericht door Marieke van Wel, trotse moeder van vijf kinderen en ook gezegend met twee 90+-jarige grootmoeders. En die grootmoeders waren het begin van Kiki&Co. Ze hebben elk meer dan 10 kleinkinderen. Die net als wij dol zijn op reizen en in het buitenland wonen. Enige tijd geleden hebben we ze deze fotolijst gegeven. En sindsdien worden ze elke ochtend wakker met updates van over de hele wereld. Ze zijn er echt heel erg blij mee! En daarom besloot ik dat het tijd is om dit breder te delen. Naar meer ouders, grootouders en andere mensen die graag dicht bij elkaar blijven, zelfs als er afstand is. En ik wil niet alleen geluksmomenten brengen in Nederland, maar ook in Vietnam waar ik op dit moment woon. 25% van de winst doneren we aan alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam die het goed kunnen gebruiken. Nog meer geluksmomenten dus!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Denver PFF-726

Loading..
Ga naar laagste prijs

Deel jouw foto’s met de Denver PFF-726 fotolijst via de FRAMEO app. Waar je ook bent ter wereld stuur je op deze manier jouw foto’s naar de fotolijst van je ouders, opa, oma of vriend(in). Goed beeld De Denver PFF-726 fotolijst heeft een 7 inch IPS touchscreen met een scherm resolutie van 1024x600. Via het touchscreen kan je makkelijk de instellingen van de fotolijst wijzigen zoals de rotatietijd en de slaapstand in de nacht. Deze fotolijst heeft een klassiek design. In te stellen in jouw stijl De fotolijst is zowel staand als liggend in te stellen. De foto’s draaien automatisch mee. Bij de lijst is een standaard meegeleverd. Ook zijn er gaten waaraan de fotolijst is op te hangen. Genoeg plek voor alle foto’s en video’s Met 16GB kunnen er heel veel foto’s of korte video’ s worden opgeslagen. Deze zullen dan achter elkaar worden afgespeeld. Met de MicroSD kaart input is een back-up zo gemaakt! Makkelijk in gebruik Met het duidelijke menu is de lijst makkelijk te verbinden met WiFi en met in te stellen naar juow voorkeuren. Frameo Frameo is een app waarmee je kunt verbinden met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Privé Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst. Hoe het werkt • Selecteer de juiste taal • Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst • Verbind met WiFi • Deel de code met vrienden en familie • Ontvang foto’s op jouw fotolijst

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst FullHD

Loading..
Ga naar laagste prijs

Stuur je leukste foto’s naar wie je lief is met de Kiki&Co digitale fotolijst. Met de gratis Frameo app stuur je foto’s en filmpjes met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar het fotokader met FullHD touchscreen, waar ter wereld je ook bent. De foto’s zijn meteen te zien op de fotolijst, zodat de ontvanger mee kan genieten van al jouw belevenissen. Je maakt eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code, daarna kun je onbeperkt foto's en filmpjes (max 15 sec.) sturen. En met je aankoop breng je nog meer geluksmomenten. 25% van de winst van Kiki&Co doneren we aan een huis voor alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam! Deze fotolijst is matzwart en heeft een bijzonder mooie golvende achterkant. Extra leuk als de fotolijst niet aan de muur hangt, maar bijv op tafel staat. Het scherm is Full HD kwaliteit, dus prachtige heldere beelden! Deel je foto's waar je ook bent Deze Kiki&Co fotolijst heeft een Full HD-scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en maakt verbinding met wifi. Zo kun je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & iOS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de Kiki&Co fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Je maakt met je telefoon eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code die de fotolijst genereert. Daarna kun je onbeperkt foto's en filmpjes (max 15 sec.) sturen. De fotolijst kan hangen of staan met een pootje, zowel verticaal als horizontaal. Perfect cadeau Verras familie of vrienden met een Kiki&Co fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. De fotolijst wordt geleverd in een cadeauverpakking. Meer info en uitgebreide handleiding & specificaties ook op de website. Over ons Kiki & Co is opgericht door Marieke van Wel, trotse moeder van vijf kinderen en ook gezegend met twee 90+-jarige grootmoeders. En die grootmoeders waren het begin van Kiki&Co. Ze hebben elk meer dan 10 kleinkinderen. Die net als wij dol zijn op reizen en in het buitenland wonen. Enige tijd geleden hebben we ze deze fotolijst gegeven. En sindsdien worden ze elke ochtend wakker met updates van over de hele wereld. Ze zijn er echt heel erg blij mee! En daarom besloot ik dat het tijd is om dit breder te delen. Naar meer ouders, grootouders en andere mensen die graag dicht bij elkaar blijven, zelfs als er afstand is. En ik wil niet alleen geluksmomenten brengen in Nederland, maar ook in Vietnam waar ik op dit moment woon. 25% van de winst doneren we aan alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam die het goed kunnen gebruiken. Nog meer geluksmomenten dus!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van digitale fotolijsten. Er zijn namelijk 111 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste digitale fotolijst kopen.