De Bestenu Digitale Fotolijst Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/21/2020


Een digitale fotolijst is een perfecte manier om je huiskamer op te fleuren: je ziet continue andere foto's waardoor het nooit eentonig wordt. Waar je op let bij aankoop van een digitale fotolijst, lees je in de onderstaande koopgids.

Hoe kan ik foto's of video's uploaden naar een digitale fotolijst?

hide product content

De foto's die je wilt weergeven op je digitale fotolijst, moeten eerst op een externe bron worden gezet. Een usb-stick is verreweg de gemakkelijkste keuze. Een andere optie is om een geheugenkaartje te gebruiken. Zowel een usb-stick als een geheugenkaartje hebben een bepaalde hoeveelheid geheugen waar je de foto's of video's opslaat.

Deze usb-stick of het geheugenkaartje stop je in de digitale fotolijst waardoor de fotolijst de foto's en video's kan lezen en vervolgens weergeven. Let er wel op dat niet elke fotolijst video's kan weergeven.

Tegenwoordig zijn er ook digitale fotolijstjes verkrijgbaar waar je foto's via het netwerk naar uploadt. Je downloadt een app op je telefoon, kiest via de app de foto's die je wilt weergeven op de fotolijst, waarna deze naar de fotolijst worden gestuurd. Dit doe je waar dan ook ter wereld. Let een familielid dus tijdens je vakantie op je hond, dan kun je op die manier foto's delen!

Zolang je een internetverbinding hebt, stuur je foto's naar de lijst. Er is daarnaast de mogelijkheid om meerdere profielen aan te maken in de app, zodat iedereen foto's naar de digitale fotolijst kan sturen.

Kan ik via mijn smartphone foto's naar een digitale fotolijst uploaden?

hide product content

Dit is niet mogelijk bij alle digitale fotolijstjes, maar er zijn modellen verkrijgbaar waarbij je via een app foto's naar de fotolijst kunt uploaden. Je maakt in deze app tevens verschillende profielen aan waardoor verschillende mensen via de app foto's kunnen versturen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een internetverbinding.

Welke beeldformaten worden ondersteund in een digitale fotolijst?

hide product content

Het standaard JPEG-formaat wordt altijd geaccepteerd. Welke formaten er nog meer worden geaccepteerd, hangt af van het merk en het model je hebt. Let er wel op dat er geen limiet zit op de bestandsgrootte. Hierdoor zou het voor kunnen komen dat je de foto's eerst moet bewerken voordat je ze weer kunt geven.

Is een digitale fotolijst gemakkelijk in gebruik?

hide product content

De meeste digitale fotolijsten zijn erg gemakkelijk om te bedienen. Je vindt de knopjes vaak aan de voorkant van de lijst. Hiermee kun je de volgende of vorige foto weergeven, of ervoor kiezen om ze willekeurig weer te laten geven.

Hoe slaat een digitale fotolijst foto's op?

hide product content

Sommige digitale fotolijsten hebben een intern geheugen. De meeste digitale fotolijsten hebben ook een usb-poort waarop je een usb-stick aansluit. Daarnaast hebben de meeste fotolijsten ook een poortje voor SD-kaartjes.

Zowel op een usb-stick als bij een SD-kaartje zet je foto's vanaf je computer. Vervolgens worden de foto's op de digitale fotolijst weergegeven wanneer de usb-stick of het SD-kaartje is ingeplugd.

Hoe komt deze handige Digitale Fotolijst opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Digitale Fotolijst ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Digitale Fotolijsts, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Digitale Fotolijsts die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Digitale Fotolijsts het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Digitale Fotolijsts stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Digitale Fotolijsts

De beste Digitale Fotolijsts in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Naast Facebook, Instagram en Pinterest kun je nu ook je foto’s persoonlijk delen, waar ter wereld je ook bent! Stel: je bent op vakantie en wilt een thuisblijver een update sturen. Maak een foto met jouw telefoon en verstuur deze via de Frameo app direct naar het fotolijstje bij je oma, opa, moeder, vader, broertje of vriend(in) in de woonkamer. Frameo Frameo is een app die je connect met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst. LET OP! Maximale capiciteit voor extern geheugen is 32 GB. Hoe het werkt • Selecteer de juiste taal • Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst • Verbind met WiFi • Deel de code met vrienden en familie • Ontvang foto’s op jouw fotolijst Denver Frameo. Beeldschermdiagonaal: 25,6 cm (10.1''), Resolutie: 1280 x 800 Pixels, Beeldscherm: IPS. Compatibele geheugenkaarten: MicroSD (TransFlash). Interface: USB 2.0&Wi-FI. Ondersteuning voor plaatsing: Horizontaal/Verticaal. Type stroombron: DC, Typisch stroomverbruik: 10 W, AC invoer voltage: 100 - 240

1. Denver PFF-1010 Black - Digitale Fotolijst - 10.1 inch - met Frameo software - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Let op: in de fotolijst kan een microSD kaart van maximaal 32GB. Deze wordt niet standaard meegeleverd. Presenteer je favoriete foto's op de Denver Frameo PFF-1017 digitale fotolijst. Het beeldscherm is 10,1 inch met een resolutie van 1280 x 800 pixels. Je zet de lijst horizontaal of verticaal neer. Stuur alle foto's via de Frameo app door naar deze digitale fotolijst. Daarnaast nodig je vrienden en familie uit om via deze app hun foto's naar jouw lijst te sturen. Plaats tekst bij de foto's en stel een timer in zodat er heel de dag door foto's te zien zijn. Bewaar maximaal 16 GB aan bestanden op het interne geheugen. Wil je meer foto's erop zetten? Gebruik dan een micro SD kaart. De digitale fotolijst heeft geen batterij en gebruik je alleen met een voedingskabel.

2. Denver Frameo PFF-1017 Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Denver PFF-710 is een digitale fotolijst waarop je foto's toont via je smartphone. Het scherm van de fotolijst is 7 inch groot en heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Je stuurt via de app je foto's door naar de fotolijst. Hiermee nodig je ook vrienden en familie uit tot het sturen van hun beelden. Leuke fotomomenten hoef je op deze manier niet te missen. Voeg aan de foto's ook een tekst toe. Je zet de fotolijst horizontaal of verticaal neer. Een timer zorgt ervoor dat het scherm `s avonds uit gaat. Voor de tijd tussen de foto's kies je voor 10 seconden tot 30 minuten. In totaal bewaar je maximaal 8 GB aan bestanden op de lijst.

3. Denver Frameo PFF-710 Zwart


Product informatiePlus or Show more

Stuur je leukste foto’s naar wie je lief is! Stuur je leukste foto’s naar wie je lief is met de Kiki&Co digitale fotolijst. Met de gratis Frameo app stuur je foto’s en filmpjes met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar de fotolijst, waar ter wereld je ook bent. De foto’s zijn meteen te zien op de fotolijst, zodat de ontvanger mee kan genieten van al jouw belevenissen. Je maakt eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code, daarna kun je onbeperkt foto's en filmpjes (max 15 sec.) sturen. En met je aankoop breng je nog meer geluksmomenten. Voor elke verkochte lijst doneren wij EUR 3 aan een huis voor alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam! Deel je foto's waar je ook bent Deze Kiki&Co fotolijst heeft een HD-scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm), is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, wit en hout-look) en maakt verbinding met wifi. Zo kun je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & iOS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de Kiki&Co fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Je maakt met je telefoon eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code die de fotolijst genereert. Daarna kun je onbeperkt foto's en filmpjes (max 15 sec.) sturen. De fotolijst kan hangen of staan met een pootje, zowel verticaal als horizontaal. Perfect cadeau Verras familie of vrienden met een Kiki&Co fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. De fotolijst wordt geleverd in een cadeauverpakking. Meer info ook op de website. Over ons Kiki & Co is opgericht door Marieke van Wel, trotse moeder van vijf kinderen en ook gezegend met twee 90+-jarige grootmoeders. En die grootmoeders waren het begin van Kiki&Co. Ze hebben elk meer dan 10 kleinkinderen. Die net als wij dol zijn op reizen en in het buitenland wonen. Enige tijd geleden hebben we ze deze fotolijst gegeven. En sindsdien worden ze elke ochtend wakker met updates van over de hele wereld. Ze zijn er echt heel erg blij mee! En daarom besloot ik dat het tijd is om dit breder te delen. Naar meer ouders, grootouders en andere mensen die graag dicht bij elkaar blijven, zelfs als er afstand is. En ik wil niet alleen geluksmomenten brengen in Nederland, maar ook in Vietnam waar ik op dit moment woon. Voor elke Kiki & Co fotolijst die je koopt, doneer ik EUR 3 aan alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam die het goed kunnen gebruiken. Nog meer geluksmomenten dus!

4. Kiki&Co Digitale fotolijst met WiFi en Frameo app - 10 inch - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Naast Facebook, Instagram en Pinterest kun je nu ook je foto’s persoonlijk delen, waar ter wereld je ook bent! Stel: je bent op vakantie en wilt een thuisblijver een update sturen. Maak een foto met jouw telefoon en verstuur deze via de Frameo app direct naar het fotolijstje bij je oma, opa, moeder, vader, broertje of vriend(in) in de woonkamer. Frameo Frameo is een app die je connect met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst. Hoe het werkt • Selecteer de juiste taal • Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst • Verbind met WiFi • Deel de code met vrienden en familie • Ontvang foto’s op jouw fotolijst

5. Denver PFF-1011 Black - Digitale Fotolijst - 10.1 inch - met Frameo software - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Digital Photoframe 2021 is een ideale Digitale Fotolijst die gemakkelijk te bedienen is. Deze fotolijst beschikt over een superkwaliteit IPS-beeldscherm in 10,1 inch (25,7 CM) beeldscherm (1280x800 pixels) met touchfunctie voor eenvoudige bediening. De fotolijst kan via Wifi met Internet verbonden worden en kan dan via de gratis Frameo App (Android en iOS) op afstand voorzien worden van nieuwe foto's. Frameo App Met de gratis Frameo app stuur je foto’s met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar de fotolijst, waar ter wereld je ook bent. De foto’s zijn meteen te zien op de fotolijst, zodat de ontvanger mee kan genieten van al jouw belevenissen. Je maakt eenmalig contact met de fotolijst met een unieke code, daarna kun je onbeperkt foto's sturen. Deel je foto's waar je ook bent De digitale fotolijst van ons heeft een HD IPS scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en heeft ingebouwde wifi waarmee je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld kunt ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & i-OS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de digitale fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Meerdere posities De digitale fotolijst kan hangen of staan met een inklapbaar pootje, zowel verticaal als horizontaal. Het scherm draait automatisch mee, het kan allemaal. Hoogwaardig IPS Scherm De digitale fotolijst heeft ten opzichte van andere merken een Full HD IPS-paneel. Dit zorgt voor een superscherp beeldscherm om van elk detail van de foto te kunnen genieten. Deze mooie display heeft ook een extreem goede kijkhoek (178°) Dit wil zeggen dat je van moeilijkere kijkhoeken nog steeds het scherm goed kan blijven zien. Veilig in gebruik Met de digitale Fotolijst die in samenwerking met de Frameo® App word gebruikt, blijven alle foto’s goed beveiligd en privé. De foto’s worden lokaal op de fotolijst opgeslagen. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Stuur ze eenmalig een code en met een paar klikken zijn ze klaar om je wanneer ze maar willen foto’s te sturen. Perfect als cadeau Verras familie of vrienden met een digitale fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. Wegens onverwacht veel vraag naar onze Digitale fotolijst zijn er momenteel nog maar 15 stuks op voorraad. Zodra deze zijn uitverkocht zal het minimaal 2 weken duren voordat wij ze weer op voorraad hebben. De prijs zal dan ook terug omhoog gaan naar €169.95 euro per stuk. Druk voor 23:59 op in winkelwagen en ontvang je dit geweldig product morgen nog in huis!

6. Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader - 10 inch - Pora – HD+ -IPS Display – Zwart - Micro SD - Touchscreen


Product informatiePlus or Show more

Breng je mooiste herinneringen tot leven met de Slimline 8. Deze digitale fotolijst geeft al je foto's weer op een kraakhelder LED-scherm met 4:3 formaat. De Slimline 8 ondersteunt SD, SDHC en MMC geheugenkaarten. Ook zit er een USB poort (type A) op het apparaat. Zorg dat je afbeeldingen in JPG of JPEG formaat op de Slimline staan; deze worden het best ondersteund. Let op: de Slimline 8 ondersteunt geen SD-kaarten groter dan 32 GB! Verder komt de Slimline 8 met een aantal andere handige functies: - Laat jouw fotocollectie voorbij komen in een geautomatiseerde slideshow met geanimeerde overgangen - Zoomfunctie - Split Screen: laat meerdere foto's tegelijk zien - Timer - Draaifunctie - Kalender - Klok - De huls is gemaakt van roestvrij staal, en dus erg stevig!

7. Hama Digitale Fotolijst - Slimline 8 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Breng je mooiste herinneringen tot leven met de Slimline 8. Deze digitale fotolijst geeft al je foto's weer op een kraakhelder LED-scherm met 4:3 formaat. De Slimline 8 ondersteunt SD, SDHC en MMC geheugenkaarten. Ook zit er een USB poort (type A) op het apparaat. Zorg dat je afbeeldingen in JPG of JPEG formaat op de Slimline staan; deze worden het best ondersteund. Let op: de Slimline 8 ondersteunt geen SD-kaarten groter dan 32 GB! Verder komt de Slimline 8 met een aantal andere handige functies: - Laat jouw fotocollectie voorbij komen in een geautomatiseerde slideshow met geanimeerde overgangen - Zoomfunctie - Split Screen: laat meerdere foto's tegelijk zien - Timer - Draaifunctie - Kalender - Klok - De huls is gemaakt van roestvrij staal, en dus erg stevig!

8. Hama Digitale Fotolijst - Slimline 8 - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Deel je mooiste foto’s en video’s met familie en vrienden, waar je ook bent. Het 10,1 inch touchscreen heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels, ofwel HD. Stuur je foto’s en video’s overal ter wereld vanaf je smartphone met de gratis Frameo App naar de Trophy tech Digitale Fotolijst. Onze digitale fotolijst is ondersteund met Nederlandse handleiding en productbeschrijving. Het is ook mogelijk om tekst toe te voegen aan de foto’s en video’s en de lijst op te hangen aan de muur. Of je de lijst nou horizontaal of verticaal neer zet, het beeld draait automatisch mee. Ons 2021 model digitale fotolijst is volledig ondersteund en ontwikkeld door Trophy tech in samenwerking met Frameo. Trophy tech zorgt voor het warme gevoel van samen zijn en mooie herinneringen ophalen. Deel je favoriete momenten Stuur je foto’s en video’s rechtstreeks naar de Trophy tech fotolijst. Via de gratis te downloaden Frameo app kan je overal ter wereld binnen enkele seconden je mooiste momenten delen met familie en vrienden. Zo blijf je altijd met elkaar verbonden en heb je het gevoel van samen zijn. We zorgen voor het warme en gezellige gevoel en het herinneren aan mooie momenten. Beste HD beeldkwaliteit en extra grote kijkhoek Het hoogwaardige 10,1-inch LED-touchscreen met een HD-resolutie van 1280 * 800 toont jouw beelden met de kwaliteit die ze verdienen. Een scherp, helder beeld vanaf elke kijkhoek. Zo worden alle foto’s en video’s perfect weergegeven en is de beleving nog mooier. Slank design maakt de fotolijst extra groot De digitale fotolijst van Trophy tech heeft een moderne vormgeving uit 2021 en heeft een slank design van 8 mm tot 23 mm. Door het slanke design wordt het beeld nog groter en komen je foto’s en video’s nog mooier op het beeld te staan. Snelle en simpele installatie Volg de installatie handleiding op het beeldscherm of de bijgeleerde handleiding en sluit de Trophy tech digitale fotolijst snel en eenvoudig aan op een WiFi netwerk. Klaar om foto’s en video’s van familie en vrienden te ontvangen, die de App ook hebben geïnstalleerd op hun smartphone. 2021 ontworpen design en Frameo app Onze Trophy tech digitale fotolijst is in 2021 ontworpen en is dus het nieuwste model fotolijst dat er op de markt is. We hebben onze versie van 2020 aangepast met de nieuwste technologie van 2021. De Trophy tech digitale fotolijst wordt ondersteund door de nieuwste Frameo app. Daarmee kan je op een simpele en professionele wijze je foto’s en video’s uploaden op de digitale fotolijst. Frameo app Onze Trophy tech digitale fotolijst wordt ondersteund door de Frameo app. Frameo is de nieuwste app van 2021 om foto’s naar de digitale fotolijst te sturen. Er kunnen meerdere digitale apparaten aan de fotolijst gekoppeld worden. Zo kan je hele familie en vriendengroep foto’s en video’s uploaden. De Frameo app is gratis te downloaden via de smartphone en werkt eenvoudig en snel. Voordelen fotolijst Trophy tech ✅ Eenvoudig foto’s en video’s bekijken ✅ Nieuwste model 2021 Trophy tech ✅ 10.1’’ touchscreen fotolijst ✅ Digitale fotolijst met WiFi ✅ Met standaard & oogophang-systeem voor wandmontage ✅ Zeer uitgebreide en verbeterde weergave opties ✅ Eenvoudig te bedienen ✅ Nieuwste 2021 Frameo app ✅ Grote opslagcapaciteit van 16 gb ✅ Met ingebouwde stereoluidsprekers & koptelefoonaansluiting ✅ Diavoorstelling met achtergrondgeluid ✅ Het warme gevoel van samen zijn Geniet van een warme en gezellige sfeer in huis met uw digitale fotolijst van Trophy tech! Bestel vandaag en het is morgen nog in huis! Ga voor echte kwaliteit en service! Trophy tech  

9. Trophy tech digitale fotolijst 2021 met WiFi en Frameo app – 10.1 inch zwart – Touchscreen – HD + IPS display + Inclusief Screenprotector en Schoonmaakdoekje


Product informatiePlus or Show more

Deel de mooiste momenten van je afgelopen vakantie op de Qumax digitale fotolijst. Het 10,1 inch touchscreen heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels, ofwel HD. Via de gratis Frameo app bepaal jij welke foto's er te zien zijn op de fotolijst. Vrienden en familie kunnen hun foto’s overal ter wereld naar jouw fotolijst sturen. Daarnaast is het mogelijk om tekst toe aan de foto’s en video’s. Of je de lijst nou horizontaal of verticaal neer zet, het beeld draait automatisch mee. De lijst is ook op te hangen aan de muur. Deel je favoriete momenten Stuur je mooiste foto’s en video’s rechtstreeks naar de Qumax Digitale fotolijst. Middels de gratis Frameo APP kun je overal ter wereld en binnen slechts enkele seconden onvergetelijke momenten delen met vrienden en familie. Prachtige beelden Het hoogwaardige 10,1-inch LED-touchscreen met een HD-resolutie van 1280 * 800 toont jouw beelden met de kwaliteit die ze verdienen. Een scherp, helder beeld vanaf elke kijkhoek. Op jouw manier Zet de fotolijst horizontaal of verticaal neer middels de framestandaard. Het frame bevat tevens uitsparing zodat je deze ook kan ophangen aan de muur. Foto’s en video’s draaien automatisch mee. Snel & simpel De gebruiksvriendelijk interface maakt het gemakkelijk te gebruiken voor alle leeftijden. In slechts een paar stappen voltooi je de installatie en upload je de mooiste foto’s en video’s. Makkelijker dan ooit. Genoeg ruimte voor al jouw momenten Met de 16GB ingebouwde opslagruimte ben je er zeker van dat er genoeg ruimte is voor al jouw foto’s en video’s. Toch meer ruimte nodig? Het fotoframe ondersteunt een extra SD kaart. De beelden worden veilig versleuteld en alleen op de fotolijst opgeslagen. Frameo is een app op je mobiele apparaat (Android / iOS). Met deze app kan je via WiFi overal verbinding maken met jouw digitale fotolijst. Er kunnen meerdere mobiele apparaten aan de fotolijst gekoppeld worden. Zo kan bijvoorbeeld een hele familie of vriendengroep foto's sturen naar een enkele fotolijst. Een leuke en interactieve manier dus om foto's te delen zonder! Foto's worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. Hierdoor zullen jouw persoonlijke foto's niet zonder toestemming door derden inzichtelijk zijn. Specificaties 10.1" LED Scherm 1280 x 800 16:9 Android besturingssysteem 16GB Intern geheugen Foto’s uploaden middels gratis APP (IOS/Android), USB en SD (32GB) Met speakers Foto’s en video’s ondersteuning Standen: Horizontaal en verticaal bruikbaar Op te hangen (uitsparingen aan de achterkant van het foto frame) Talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en meer.

10. Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app - Wifi Fotolijst - 10 inch Digitale Fotokader - Touch Screen - HD+


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Digitale Fotolijsts


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Digitale Fotolijsts. Er zijn immers 77 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Digitale Fotolijst kopen.