Bestenu

Beste digitale fotolijsten - dec. 2022

Met meer dan 122 digitale fotolijsten op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste digitale fotolijsten op een rij
01Score: 9.9
Denver Frameo PFF-1037 Zwart
Denver Frameo PFF-1037 Zwart
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Denver PFF-1015
Denver PFF-1015
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.8
Strex Digitale Fotolijst met WiFi
Strex Digitale Fotolijst met WiFi
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.6
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.4
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App
Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.3
Denver PFF-726
Denver PFF-726
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Digitale Fotolijst Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Een digitale fotolijst is een perfecte manier om je huiskamer op te fleuren: je ziet continue andere foto's waardoor het nooit eentonig wordt. Waar je op let bij aankoop van een digitale fotolijst, lees je in de onderstaande koopgids.

Hoe kan ik foto's of video's uploaden naar een digitale fotolijst?

De foto's die je wilt weergeven op je digitale fotolijst, moeten eerst op een externe bron worden gezet. Een usb-stick is verreweg de gemakkelijkste keuze. Een andere optie is om een geheugenkaartje te gebruiken. Zowel een usb-stick als een geheugenkaartje hebben een bepaalde hoeveelheid geheugen waar je de foto's of video's opslaat.

Deze usb-stick of het geheugenkaartje stop je in de digitale fotolijst waardoor de fotolijst de foto's en video's kan lezen en vervolgens weergeven. Let er wel op dat niet elke fotolijst video's kan weergeven.

Tegenwoordig zijn er ook digitale fotolijstjes verkrijgbaar waar je foto's via het netwerk naar uploadt. Je downloadt een app op je telefoon, kiest via de app de foto's die je wilt weergeven op de fotolijst, waarna deze naar de fotolijst worden gestuurd. Dit doe je waar dan ook ter wereld. Let een familielid dus tijdens je vakantie op je hond, dan kun je op die manier foto's delen!

Zolang je een internetverbinding hebt, stuur je foto's naar de lijst. Er is daarnaast de mogelijkheid om meerdere profielen aan te maken in de app, zodat iedereen foto's naar de digitale fotolijst kan sturen.

Kan ik via mijn smartphone foto's naar een digitale fotolijst uploaden?

Dit is niet mogelijk bij alle digitale fotolijstjes, maar er zijn modellen verkrijgbaar waarbij je via een app foto's naar de fotolijst kunt uploaden. Je maakt in deze app tevens verschillende profielen aan waardoor verschillende mensen via de app foto's kunnen versturen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een internetverbinding.

Welke beeldformaten worden ondersteund in een digitale fotolijst?

Het standaard JPEG-formaat wordt altijd geaccepteerd. Welke formaten er nog meer worden geaccepteerd, hangt af van het merk en het model je hebt. Let er wel op dat er geen limiet zit op de bestandsgrootte. Hierdoor zou het voor kunnen komen dat je de foto's eerst moet bewerken voordat je ze weer kunt geven.

Is een digitale fotolijst gemakkelijk in gebruik?

De meeste digitale fotolijsten zijn erg gemakkelijk om te bedienen. Je vindt de knopjes vaak aan de voorkant van de lijst. Hiermee kun je de volgende of vorige foto weergeven, of ervoor kiezen om ze willekeurig weer te laten geven.

Hoe slaat een digitale fotolijst foto's op?

Sommige digitale fotolijsten hebben een interngeheugen. De meeste digitale fotolijsten hebben ook een usb-poort waarop je een usb-stick aansluit. Daarnaast hebben de meeste fotolijsten ook een poortje voor SD-kaartjes.

Zowel op een usb-stick als bij een SD-kaartje zet je foto's vanaf je computer. Vervolgens worden de foto's op de digitale fotolijst weergegeven wanneer de usb-stick of het SD-kaartje is ingeplugd.

hero illustration

Hoe komt deze handige digitale fotolijst ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste digitale fotolijst ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over digitale fotolijsten, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle digitale fotolijsten die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke digitale fotolijsten het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van digitale fotolijsten stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Artikelen die overeenkomstig zijn aan digitale fotolijsten

De beste digitale fotolijsten op een rij

1 - Denver Frameo PFF-1037 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op: de geheugenkaart werkt niet als uitbreidbaar geheugen. Maak met je eigen foto's een slideshow met de Denver Frameo PFF-1037 Zwart digitale fotolijst. Op het 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1280x800 pixels laat je eenvoudig je favoriete foto's zien. Je zet op 2 manieren foto's op de fotolijst: met een micro SD kaart of via de Frameo app. Als je de app gebruikt, dan selecteer je foto's op je telefoon of tablet en stuur je deze door naar de digitale fotolijst. Met de app plaats je tekst bij de foto's en stel je een timer in, zodat je de hele dag foto's ziet. De fotolijst zet je horizontaal of verticaal neer en de foto's passen zich hier vervolgens op aan. Het interne geheugen van de lijst is 16 GB. De digitale fotolijst heeft geen batterij en gebruik je alleen met een voedingskabel.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Denver PFF-1015

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deel jouw foto’s met de Denver PFF-1015 fotolijst via de FRAMEO app. Waar je ook bent ter wereld stuur je op deze manier jouw foto’s naar de fotolijst van je ouders, opa, oma of vriend(in). Goed beeld De Denver PFF-1015 fotolijst heeft een 10.1 inch IPS touchscreen met een scherm resolutie van 1024x800. Via het touchscreen kan je makkelijk de instellingen van de fotolijst wijzigen zoals de rotatietijd en de slaapstand in de nacht. Deze fotolijst heeft een klassiek maar vlak design. In te stellen in jouw stijl De fotolijst is zowel staand als liggend in te stellen. De foto’s draaien automatisch mee. Bij de lijst is een standaard meegeleverd. Ook zijn er gaten waaraan de fotolijst is op te hangen. Genoeg plek voor alle foto’s en video’s Met 16GB kunnen er heel veel foto’s of korte video’ s worden opgeslagen. Deze zullen dan achter elkaar worden afgespeeld. Met de MicroSD kaart input is een back-up zo gemaakt! Makkelijk in gebruik Met het duidelijke menu is de lijst makkelijk te verbinden met WiFi en met in te stellen naar jouw voorkeuren. Frameo Frameo is een app waarmee je kunt verbinden met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Privé Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst. Hoe het werkt • Selecteer de juiste taal • Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst • Verbind met WiFi • Deel de code met vrienden en familie • Ontvang foto’s op jouw fotolijst

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Strex Digitale Fotolijst met WiFi

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deel je mooiste foto’s en video’s op de Strex Digitale Fotolijst. Het 10,1 inch touchscreen frame heeft een resolutie van 1920x1200 pixels, hiermee bekijk jij alle beelden met de kwaliteit die ze verdienen. Via de gratis app kies je welke foto's er worden getoond op de fotolijst. Daarnaast is het mogelijk om tekst toe te voegen aan de foto’s en video’s. Of je de lijst nou horizontaal of verticaal neer zet, het beeld draait automatisch mee. Door de handige uitsparing aan de achterkant van het frame kun je de lijst ook ophangen aan de muur. Het interne geheugen van de fotolijst is 16GB. Als je er meer foto's op wilt zetten, kun je gebruik maken van een microSD kaart. Het uploaden van de foto’s en video’s gaat snel en gemakkelijk via de gratis Frameo app (IOS/Android), SD of USB. Deel je favoriete momenten Stuur je mooiste foto’s en video’s rechtstreeks naar de Strex Digitale fotolijst. Middels de gratis Frameo APP die beschikbaar is op Android en iOS kun je overal ter wereld en binnen slechts enkele seconden onvergetelijke momenten delen met vrienden en familie. Liever handmatig beelden toevoegen? Dan kun je altijd een USB stick of SD kaart aansluiten op de fotolijst. Prachtige beelden Met een 10.1 inch touchscreen met een scherm resolutie van 1920x1200 heb je een scherp en helder beeld vanaf elke kijkhoek. Door het vernieuwde scherm zijn de foto’s nog mooier! Via het touchscreen kan je makkelijk de instellingen van de fotolijst wijzigen zoals de rotatietijd, weergave modus en de slaapstand in de nacht. Geniet van het extra mooi beeld door het 1920x1200 scherm! Jouw voordelen ✓ Simpele bediening ✓ Horizontaal en verticaal te gebruiken ✓ Extra mooi beeld met 1920 x 1200 pixels ✓ Gratis APP geschikt voor iOS & Android ✓ Perfect als cadeau Op jouw manier Zet de fotolijst horizontaal of verticaal neer middels de magnetische framestandaard. Het frame bevat tevens uitsparing zodat je deze ook kan ophangen aan de muur. Foto’s en video’s draaien automatisch mee. Snel & simpel De gebruiksvriendelijk interface maakt de fotolijst makkelijk te gebruiken voor alle leeftijden. In slechts een paar stappen voltooi je de installatie en upload je de mooiste foto’s en video’s. Makkelijker dan ooit. De beschikbare talen zijn onder meer Nederlands en Engels. De Strex Fotolijst is simpel te bedienen en geschikt voor iedereen! Genoeg ruimte voor al jouw momenten Met de 16GB ingebouwde opslagruimte ben je er zeker van dat er genoeg ruimte is voor al jouw foto’s en video’s. Toch meer ruimte nodig? Het fotoframe ondersteunt een extra SD kaart. De beelden worden veilig versleuteld en alleen op de fotolijst opgeslagen. Specificaties 10.1" LED scherm Touchscreen bediening 1920 x 1200 Android besturingssysteem 16GB Intern geheugen Foto’s uploaden middels gratis APP (IOS/Android), USB en SD (32GB) Ingebouwde speakers 1x2W Foto en video’ondersteuning Standen: Horizontaal en verticaal met automatische rotatie Op te hangen (uitsparingen aan de achterkant van het foto frame) Talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en meer. Frameo is een gratis app op je mobiele apparaat (Android / iOS). Met deze app kan je via WiFi overal verbinding maken met jouw digitale fotolijst. Er kunnen meerdere mobiele apparaten aan de fotolijst gekoppeld worden. Zo kan bijvoorbeeld een hele familie of vriendengroep foto's sturen naar een enkele fotolijst. Een leuke en interactieve manier dus om foto's te delen zonder! Foto's worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. Hierdoor zullen jouw persoonlijke foto's niet zonder toestemming door derden inzichtelijk zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Digitale fotolijst 2022 is een ideale Digitale Fotolijst die gemakkelijk te bedienen is. Deze fotolijst beschikt over een superkwaliteit IPS-beeldscherm in 10,1 inch (25,7 CM) beeldscherm (1280x800 pixels) met touchfunctie voor eenvoudige bediening. De fotolijst kan via Wifi met Internet verbonden worden en kan dan via de gratis Frameo App (Android en iOS) op afstand voorzien worden van nieuwe foto's & video's. Frameo App Frameo is een app op je mobiele apparaat (Android / iOS). Met deze app kan je via WiFi overal verbinding maken met jouw digitale fotolijst. Er kunnen meerdere mobiele apparaten aan de fotolijst gekoppeld worden. Zo kan bijvoorbeeld een hele familie of vriendengroep foto's sturen naar een enkele fotolijst. Een leuke en interactieve manier dus om foto's te delen zonder! Foto's worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. Hierdoor zullen jouw persoonlijke foto's niet zonder toestemming door derden inzichtelijk zijn. Deel je foto's waar je ook bent De digitale fotolijst van ons heeft een HD IPS scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en heeft ingebouwde wifi waarmee je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld kunt ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & i-OS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de digitale fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Meerdere posities De digitale fotolijst kan hangen of staan met een inklapbaar pootje, zowel verticaal als horizontaal. Het scherm draait automatisch mee, het kan allemaal. Hoogwaardig IPS Scherm De digitale fotolijst heeft ten opzichte van andere merken een Full HD IPS-paneel. Dit zorgt voor een superscherp beeldscherm om van elk detail van de foto te kunnen genieten. Deze mooie display heeft ook een extreem goede kijkhoek (178°) Dit wil zeggen dat je van moeilijkere kijkhoeken nog steeds het scherm goed kan blijven zien. Let op: Er zit een dubbele bescherm laag op de fotolijst dus als u de eerste beschermlaag er afhaalt lijkt het soms of er bubbeltje's onder het glas zitten maar dit is nog een extra bescherming die kunt u gewoon verwijderen. Veilig in gebruik Met de digitale Fotolijst die in samenwerking met de Frameo® App word gebruikt, blijven alle foto’s goed beveiligd en privé. De foto’s worden lokaal op de fotolijst opgeslagen. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Stuur ze eenmalig een code en met een paar klikken zijn ze klaar om je wanneer ze maar willen foto’s te sturen. Perfect als cadeau Verras familie of vrienden met een digitale fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. 100% Geld terug garantie: Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten krijg je dan ook zonder problemen het aankoopbedrag van ons terug. Bestel jouw Digitale Fotolijst vandaag nog en zet er morgen al de leukste foto's op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – Fotokader

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Digitale fotolijst 2022 is een ideale Digitale Fotolijst die gemakkelijk te bedienen is. Deze fotolijst beschikt over een superkwaliteit IPS-beeldscherm in 8,1 inch (20,6 CM) beeldscherm (1280x800 pixels) met touchfunctie voor eenvoudige bediening. De fotolijst kan via Wifi met Internet verbonden worden en kan dan via de gratis Frameo App (Android en iOS) op afstand voorzien worden van nieuwe foto's. Frameo App Frameo is een app op je mobiele apparaat (Android / iOS). Met deze app kan je via WiFi overal verbinding maken met jouw digitale fotolijst. Er kunnen meerdere mobiele apparaten aan de fotolijst gekoppeld worden. Zo kan bijvoorbeeld een hele familie of vriendengroep foto's sturen naar een enkele fotolijst. Een leuke en interactieve manier dus om foto's te delen zonder! Foto's worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. Hierdoor zullen jouw persoonlijke foto's niet zonder toestemming door derden inzichtelijk zijn. Deel je foto's waar je ook bent De digitale fotolijst van ons heeft een HD IPS scherm van 8.1 inch (ca. 20.6 cm) en heeft ingebouwde wifi waarmee je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld kunt ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & i-OS) deel je foto’s, waar ter wereld je ook bent. Met de digitale fotolijst heb je altijd contact met dierbaren thuis, zelfs ver weg van huis. Gemakkelijk te gebruiken De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. Meerdere posities De digitale fotolijst kan hangen of staan met een inklapbaar pootje, zowel verticaal als horizontaal. Het scherm draait automatisch mee, het kan allemaal. Hoogwaardig IPS Scherm De digitale fotolijst heeft ten opzichte van andere merken een Full HD IPS-paneel. Dit zorgt voor een superscherp beeldscherm om van elk detail van de foto te kunnen genieten. Deze mooie display heeft ook een extreem goede kijkhoek (178°) Dit wil zeggen dat je van moeilijkere kijkhoeken nog steeds het scherm goed kan blijven zien. Let op: Er zit een dubbele bescherm laag op de fotolijst dus als u de eerste beschermlaag er afhaalt lijkt het soms of er bubbeltje's onder het glas zitten maar dit is nog een extra bescherming die kunt u gewoon verwijderen. Veilig in gebruik Met de digitale Fotolijst die in samenwerking met de Frameo® App word gebruikt, blijven alle foto’s goed beveiligd en privé. De foto’s worden lokaal op de fotolijst opgeslagen. Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Stuur ze eenmalig een code en met een paar klikken zijn ze klaar om je wanneer ze maar willen foto’s te sturen. Perfect als cadeau Verras familie of vrienden met een digitale fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven. De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. Geef een echt persoonlijk cadeau. 100% Geld terug garantie: Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten krijg je dan ook zonder problemen het aankoopbedrag van ons terug. Bestel jouw Digitale Fotolijst vandaag nog en zet er morgen al de leukste foto's op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met een FURNA® digitale fotolijst kun jij tientallen foto’s in een enkel fotolijstje ‘plaatsen’. Het neemt weinig ruimte in je huis en je kunt de allermooiste momenten gemakkelijk laten zien. Verstuur bijvoorbeeld een video om te zeggen dat je aan iemand denkt of stuur even een kiekje van dat mooie uitzicht op vakantie naar opa en oma. Een klein persoonlijk bericht kan iemands dag opvrolijken, daarbij is deze FURNA® digitale fotolijst een goede hulp. Met een geheugen van 16GB kun je honderden foto’s en/of video’s afspelen om herinneringen op te halen. Voordelen: Direct foto’s en video’s delen via de Frameo-app Eenmalige verificatie voor toegang Touchscreen: 10,1 inch HD-scherm Schermresolutie van 1280 x 800, hierdoor scherp en helder Verbinding met wifi Veilig met de gratis Frameo-app (geschikt voor Android en iOS) Makkelijk in gebruik voor alle leeftijden Met standaard Beeld draait mee: verticaal of horizontaal 16GB ingebouwde opslagruimte en mogelijkheid voor uitbreiding met SD-kaart Slaapstand Hoe werkt je FURNA® digitale fotolijst? Gelukkig is deze digitale gadget gemakkelijk in gebruik voor alle leeftijden. In de Nederlandse handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe het werkt. In het kort: Steek de stekker in het stopcontact en zet de fotolijst aan. Vervolgens kun je je voorkeuren instellen door middel van het touchscreen. Plaats het fotolijstje waar je het wilt hebben, bijvoorbeeld op de muur. FURNA®heeft een standaard meegeleverd, zodat je fotolijst ook een plekje kan innemen op je kast of tafel. Verder is het horizontaal of verticaal plaatsen van de lijst geen probleem, want het scherm draait automatisch mee. Tot slot koppel je jouw fotolijst aan de Frameo app. Via deze app kun je foto’s of video’s selecteren en versturen. Bijkomend voordeel is dat je als eigenaar zelf bepaald van wie je bestanden wilt ontvangen. Je stuurt namelijk eenmalig een code en na een aantal stappen kan men foto’s of video’s plaatsen op jouw FURNA® digitale fotolijst. Zo kan je waar ook ter wereld de grote en kleine dingen van het leven met je geliefde(n) delen. Waar kun je de FURNA® digitale fotolijst voor gebruiken? De mooiste herinneringen en verhalen komen boven bij het zien van gemaakte foto’s en video’s. Ook als je momenten direct wilt delen is dit mogelijk met de FURNA® digitale fotolijst. Stuur op vakantie je kiekjes naar opa en oma met een leuke tekst erbij of gewoon even een selfie om te laten weten dat je aan iemand denkt. Het versturen gaat gemakkelijk door gebruik te maken van de Frameo-app. Wat krijg je van ons? In je pakket ontvang je een FURNA® digitale fotolijst met de daarbij behorende 2,5mm Jack adapter. Ook handig: de meegeleverde standaard, zodat jij je lijstje kunt neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast zit er een Nederlandstalige handleiding in om jou zo wegwijs te maken in het installeren van jouw nieuwe digitale fotolijst. Bestel jouw FURNA® Digitale Fotolijst vandaag nog en zet er morgen al de leukste foto's op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Denver PFF-726

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze nieuwe Denver Frameo is de opvolger van de succesvolle PFF-710! Deel jouw foto’s met de Denver PFF-726 fotolijst via de FRAMEO app. Waar je ook bent ter wereld stuur je op deze manier jouw foto’s naar de fotolijst van je ouders, opa, oma of vriend(in). Goed beeld De Denver PFF-726 fotolijst heeft een 7 inch IPS touchscreen met een scherm resolutie van 1024x600. Via het touchscreen kan je makkelijk de instellingen van de fotolijst wijzigen zoals de rotatietijd en de slaapstand in de nacht. Deze fotolijst heeft een klassiek design. In te stellen in jouw stijl De fotolijst is zowel staand als liggend in te stellen. De foto’s draaien automatisch mee. Bij de lijst is een standaard meegeleverd. Ook zijn er gaten waaraan de fotolijst is op te hangen. Genoeg plek voor alle foto’s en video’s Met 16GB kunnen er heel veel foto’s of korte video’ s worden opgeslagen. Deze zullen dan achter elkaar worden afgespeeld. Met de MicroSD kaart input is een back-up zo gemaakt! Makkelijk in gebruik Met het duidelijke menu is de lijst makkelijk te verbinden met WiFi en met in te stellen naar juow voorkeuren. Frameo Frameo is een app waarmee je kunt verbinden met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Privé Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst. Hoe het werkt • Selecteer de juiste taal • Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst • Verbind met WiFi • Deel de code met vrienden en familie • Ontvang foto’s op jouw fotolijst

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Producten die vergelijkbaar zijn aan digitale fotolijsten

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van digitale fotolijsten. Er zijn namelijk 122 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste