Hoe komt deze super Bureaufiets lijst tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Bureaufiets ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Bureaufietss, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Bureaufietss die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Bureaufietss het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bureaufietss stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Bureaufietss in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De VirtuFit Opvouwbare Deskbike met Console en Rugleuning is dé oplossing voor mensen die effectief willen werken en tegelijkertijd calorieën willen verbranden. Met deze bureaufiets maak je fietsbewegingen achter je bureau, waardoor je niet alleen veel gezonder, maar ook leuker en dynamischer werkt. Daarnaast is het bewezen dat regelmatig bewegen je brein actief houdt en dat je dus nóg productiever wordt. Soepel en stil trainen op de deskbike hometrainer De Virtufit Opvouwbare Deskbike met Console en Rugleuning is een sterke bureaufiets die vervaardigd is uit duurzame materialen. Het fitnessapparaat beschikt over een driedelige crank en een belastbaar gewicht van maar liefst 110 kg, waardoor de levensduur erg veelbelovend is. Dankzij de driedelige crank en het soepele magneetremsysteem maak je op deze deskbike zeer vloeiende en stille bewegingen. De weerstand stel je in door aan de weerstandsknop te draaien. Je hebt hierbij de keuze uit 8 weerstanden. Compacte en gebruiksvriendelijke computer Omdat de deskbike geen stuur heeft maar direct aan je bureau staat, is de console tussen de trappers en het zadel bevestigd. De console werkt op 2 AA batterijen en is tegelijkertijd compact en gebruiksvriendelijk. Op het scherm zie je o.a. de tijd, snelheid, afstand en de calorieën terug. De console beschikt tevens over een energiebesparingsmodus en gaat na 3 minuten uit als deze niet gebruikt wordt. Je gegevens worden in dit geval wel opgeslagen. Instelbare en inklapbare bureaufiets Comfortabel trainen op de VirtuFit deskbike is geen enkel probleem dankzij het grote comfortabele zadel en de zachte rugleuning. De zitting is, samen met de rugleuning, in zijn geheel te kantelen waardoor je zonder problemen de gewenste houding aanneemt. Ook de hoogte is gemakkelijk in te stellen. Door een ergonomische houding aan te nemen voorkom je onder andere rugklachten. Dankzij het unieke inklapmechanisme van de VirtuFit Opvouwbare Deskbike berg je de bureaufiets eenvoudig op na een training. Bedrijfsfitness Het gebruik van een bureaufiets tijdens je werk leidt tot minder ziekteverzuim, een verhoogde arbeidsproductiviteit en minder stress. Als werkgever is het dus erg interessant om bewegingsmogelijkheden op de werkvloer aan te bieden. Hierbij biedt een deskbike of een complete fitnessruimte uitkomst. Indien gewenst, helpen wij graag met onze expertise. Kijk voor meer informatie op onze pagina over bedrijfsfitness. VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

1. VirtuFit Opvouwbare Deskbike - Bureaufiets met Computer en Rugleuning


Product informatiePlus or Show more

Minder stilzitten en meer bewegen achter je bureau? Ga fietsen! Dat kan met de Deskbike ® Large! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens het werk. De Deskbike Large is een actieve tool, geschikt voor de lange mens. Fiets jezelf gezond Terwijl je aan het werk bent, fiets je jezelf helemaal fit. En slimmer: want door te bewegen blijft je brein actief en kom je tot geweldige ideeën. Terwijl jij lekker aan het fietsen bent, zijn jouw bovenbeenspieren flink aan het werk voor een betere doorbloeding. Door deze beweging komt er, volgens onderzoekers, adrenaline vrij in de hersenen. Hierdoor lees je sneller en kun je je beter concentreren. Deskbike App Daag jezelf uit met de gratis Deskbike app. Al je prestaties worden digitaal opgeslagen en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt. Download de Deskbike app in de Apple of Google store. Voldoende afwisselen Je zit bij de Deskbike actief en lekker hoog. Staand leren, hoog zitten en actief fietsen, het is allemaal mogelijk met een Deskbike achter je tafel. Het is de kunst om zoveel mogelijk af te wisselen gedurende je dag. Fietsen, staan, zitten, repeat! Deskbike eigenschappen - Frame kleur: Zwart - Zijkap kleur: Zwart - Minimale bureau hoogte: 115 cm (alleen geschikt voor een sta bureau) - Met de 4 wielen rol je hem eenvoudig onder je bureau - Voorzien van Bluetooth 4.0 - Verstelbare weerstand - Comfortabel zadel - Maximale belasting 120 Kg - 12 maanden garantie - CE gekeurd - Gebruikerslengte: 185 - 215 cm Welke Deskbike heb ik nodig - Small voor lichaamslengte 140 - 165 cm - Medium voor lichaamslengte 165 - 185 cm - Large voor lichaamslengte 185 - 215 cm

2. Deskbike – Bureaufiets – Large - Zwart/Zwart


Product informatiePlus or Show more

Minder stilzitten en meer bewegen achter je bureau? Ga fietsen! Dat kan met de Deskbike ® Medium! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk. Fiets jezelf gezond Terwijl je aan het werk bent, fiets je jezelf helemaal fit. En slimmer: want door te bewegen blijft je brein actief en kom je tot geweldige ideeën. Terwijl jij lekker aan het fietsen bent, zijn jouw bovenbeenspieren flink aan het werk voor een betere doorbloeding. Door deze beweging komt er, volgens onderzoekers, adrenaline vrij in de hersenen. Hierdoor lees je sneller en kun je je beter concentreren. Deskbike App Daag jezelf uit met de gratis Deskbike app. Al je prestaties worden digitaal opgeslagen en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt. Download de Deskbike app in de Apple of Google store. Voldoende afwisselen Je zit bij de Deskbike actief en lekker hoog. Staand leren, hoog zitten en actief fietsen, het is allemaal mogelijk met een Deskbike achter je tafel. Het is de kunst om zoveel mogelijk af te wisselen gedurende je dag. Fietsen, staan, zitten, repeat! Deskbike eigenschappen - Frame kleur: zilver - Zijkap kleur: zwart - Minimale bureau hoogte: 105 cm (alleen geschikt voor een sta bureau) - Met de 4 wielen rol je hem eenvoudig onder je bureau - Voorzien van Bluetooth 4.0 - Verstelbare weerstand - Comfortabel zadel - Maximale belasting 120 Kg - 12 maanden garantie - CE gekeurd - Gebruikerslengte: 165 - 185 cm Welke Deskbike heb ik nodig - Small voor lichaamslengte 140 - 165 cm - Medium voor lichaamslengte 165 - 185 cm - Large voor lichaamslengte 185 - 215 cm"

3. Deskbike – Bureaufiets – Medium - Zwart/Zilver


Product informatiePlus or Show more

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat kantoormedewerkers veel te weinig bewegen. Na het werken een uurtje sporten is niet voldoende. Beweeg meer op je werk dankzij deze bureaufiets! Steeds meer kantoormedewerkers ontdekken de voordelen van een bureaufiets. Tegelijkertijd bureauwerk doen en fietsen. Twee vliegen in één klap! Deze bureaufiets is uitgerust met een instelbare tafel. Deze is speciaal bedoeld om een laptop of tablet neer te zetten. Voor de smartphone en tablet is een speciale uitsparing. Deze deskbike is daarom prima te gebruiken als een soort flexplek. Zo kun je prima doorwerken, ondertussen ben je gezond en sportief bezig. Het zadel van deze fiets is in hoogte verstelbaar. Het spinwiel is geluidloos. Je kunt zelf bepalen hoe zwaar je fiets, de tegendruk is instelbaar. Via het LCD scherm zie je hoeveel KM's je hebt gefietst. Ook zie je de tijd, snelheid en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Dankzij de wielen is de bureaufiets gemakkelijk te verplaatsen. Je profiteert van 12 maanden garantie.

4. Bureaufiets met eigen laptoptafel Deluxe - LCD scherm - Deskbike


Product informatiePlus or Show more

Minder stilzitten en meer bewegen achter je bureau? Ga fietsen! Dat kan met de Deskbike ® Medium! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk. Fiets jezelf gezond Terwijl je aan het werk bent, fiets je jezelf helemaal fit. En slimmer: want door te bewegen blijft je brein actief en kom je tot geweldige ideeën. Terwijl jij lekker aan het fietsen bent, zijn jouw bovenbeenspieren flink aan het werk voor een betere doorbloeding. Door deze beweging komt er, volgens onderzoekers, adrenaline vrij in de hersenen. Hierdoor lees je sneller en kun je je beter concentreren. Deskbike App Daag jezelf uit met de gratis Deskbike app. Al je prestaties worden digitaal opgeslagen en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt. Download de Deskbike app in de Apple of Google store. Voldoende afwisselen Je zit bij de Deskbike actief en lekker hoog. Staand leren, hoog zitten en actief fietsen, het is allemaal mogelijk met een Deskbike achter je tafel. Het is de kunst om zoveel mogelijk af te wisselen gedurende je dag. Fietsen, staan, zitten, repeat! Deskbike eigenschappen - Frame kleur: zwart - Zijkap kleur: zwart - Minimale bureau hoogte: 105 cm (alleen geschikt voor een sta bureau) - Met de 4 wielen rol je hem eenvoudig onder je bureau - Voorzien van Bluetooth 4.0 - Verstelbare weerstand - Comfortabel zadel - Maximale belasting 120 Kg - 12 maanden garantie - CE gekeurd - Gebruikerslengte: 165 - 185 cm Welke Deskbike heb ik nodig - Small voor lichaamslengte 140 - 165 cm - Medium voor lichaamslengte 165 - 185 cm - Large voor lichaamslengte 185 - 215 cm

5. Deskbike Zwart


Product informatiePlus or Show more

De ergo bureaufiets pro is de ideale ergonomische stoel waarin u kunt bewegen zonder dat u van uw werkplek af hoeft. De ergo bureaufiets pro zorgt door de bewegingen dat uw bloedsomloop getriggerd wordt, waardoor uw concentratie omhooggaat. Hierdoor creëert u niet alleen een gezonder werkplek, maar ook een betere productiviteit. De ergo bureaufiets pro is verstelbaar in hoogte waardoor rugklachten niet alleen wordt tegen gegaan, maar dit zorgt er ook voor dat u rugklachten minder worden. Naast rugklachten is de ergo bureaufiets pro een manier om gewrichtsstijfheid te verminderen en vermoeidheid tegen te gaan. Naast de hoogte kunt u ook de weerstand instellen en al uw trainingstijden en doelen zijn digitaal afleesbaar. – Ergonomisch – Stimuleert productiviteit – Voor een gezonde werkplek – Stimuleert bloedsdoorloop – Verminderd rugklachten – Verminderd klachten door verkeerde werkhouding – Verminderd gewrichtsstijfheid & vermoeidheid – Verstelbare weerstand – In hoogte verstelbare zitting – Trainingstijd, snelheid, afstand en calorieën verbranding digitaal afleesbaar

6. Ergonomische bureaufiets pro | bureaustoel


Product informatiePlus or Show more

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat kantoormedewerkers veel te weinig bewegen. Na het werken een uurtje sporten is niet voldoende. Beweeg meer op je werk dankzij deze bureaufiets! Steeds meer kantoormedewerkers ontdekken de voordelen van een bureaufiets. Tegelijkertijd bureauwerk doen en fietsen. Twee vliegen in één klap! Dankzij deze bureaufiets blijf je fit op het werk. Het zadel is in hoogte verstelbaar en ideaal in combinatie met een zit-sta bureau. De deskbike heeft twee armsteunen en een rugsteun. Het zadel is in hoogte verstelbaar. Deze eigenschappen maakt de desbike comfortabel. De deskbike is gemakkelijk te verplaatsen, dankzij de wieltjes aan de voorzijde. Het scherm maakt inzichtelijk hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel kilometer je hebt gefietst en de snelheid die er afgelegd wordt. De tegendruk is instelbaar en het spinwiel is geluidloos. Eenvoudig te monteren. Je profiteert van 2 jaar garantie.

7. Bureaufiets Lutio - met LCD scherm, armsteunen en rugleuning - Deskbike


Product informatiePlus or Show more

De bureaustoel Actiflexx Basic is de absolute nummer 1 bureaustoel op ergonomisch gebied. Koudschuim vulling, vele instelmogelijkheden en als klap op de vuurpijl een 100% NPR 1813 certificaat! De Actiflexx overtreft alle ARBO eisen voor ergonomisch verantwoord zitten, is geschikt voor intensief zakelijk gebruik en is ook nog eens heel scherp geprijsd. De stoel is standaard voorzien van een zeer slijtvaste stof en een gasveer die geschikt is tot wel 150 kg zodat ook de zwaardere mensen op de bureaustoel Actiflexx uitstekend kunnen zitten. Mede door de koudschuim vulling en het fraaie aluminium gepolijste voetenkruis wordt de duurzaamheid geoptimaliseerd. Het voordeel van een koudschuim vulling is dat er een goede zitvorm gecreëerd wordt. Dit garandeert zitcomfort en een uitstekende ergonomie. De stoffering is met zijn 80.000 Martindale zeer slijtvast.

8. Bureaustoel Actiflexx Basic ARBO NPR 1813 | stof zwart | aluminium voetenkruis!


Product informatiePlus or Show more

Minder stilzitten en meer bewegen? Dat kan met deze Ergonomische inklapbare bureaufiets. Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens het werk. Bellen, achter je PC zitten en tegelijkertijd calorieën verbranden, het is dus allemaal mogelijk. Tijdens het gebruik van de bureaufiets stimuleer je de doorbloeding van de bovenbeen spieren. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep. Bloed en zuurstof kan zo beter de hersenen bereiken. Zo blijkt uit TNO onderzoek dat werknemers die bewegend computeren 30% sneller lezen en minder vaak ziek zijn.* Dus beweeg die benen, stimuleer de circulatie en word super productief tijdens je werk! Eigenschappen: *De minimale bureau hoogte is 105cm *2 wielen onder de voeten *Verstelbare weerstand *Verstelbaar zadel: 9 standen *Safetypin *Maximale belasting: 100 Kg *Garantie: 6 maanden *Gewicht: 15 Kg *Kleuren: oranje, rood, wit, zwart, blauw, groen en geel *Gebruiker lengte: normaal 150 - 185cm, met verlengstuk: 160 - 200cm (zie opties en accessoires "verstelbare schuifzitting"). Standaardkleur: Zwart Ook leverbaar in in de kleuren wit, groen, geel en zwart. Indien u een van deze kleuren wenst, kunt u dit aangeven bij uw order, *(Bron TNO 2011: Fietsen op het werk gezond en productief).

9. Deskbike Ergonomics Bureaufiets bureaustoel


Product informatiePlus or Show more

Minder stilzitten en meer bewegen thuis óf in de klas? Ga fietsen! Dat kan met de Deskbike ® Small. Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens het werk. De Deskbike Small is een actieve tool die veel op scholen wordt ingezet, maar ook geschikt is voor de kleintjes onder ons. Fiets jezelf gezond Terwijl je aan het leren bent, fiets je jezelf helemaal fit. En slimmer: want door te bewegen blijft je brein actief en kom je tot geweldige ideeën. Terwijl jij lekker aan het fietsen bent, zijn jouw bovenbeenspieren flink aan het werk voor een betere doorbloeding. Door deze beweging komt er, volgens onderzoekers, adrenaline vrij in de hersenen. Hierdoor lees je sneller en nemen kids beter de lesstof op! Deskbike App Daag jezelf uit met de gratis Deskbike app. Al je prestaties worden digitaal opgeslagen en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt. Download de Deskbike app in de Apple of Google store. Voldoende afwisselen Je zit bij de Deskbike actief en lekker hoog. Staand leren, hoog zitten en actief fietsen, het is allemaal mogelijk met een Deskbike achter je tafel. Het is de kunst om zoveel mogelijk af te wisselen gedurende je dag. Fietsen, staan, zitten, repeat! Deskbike Small eigenschappen - Frame kleur: roze (pantone 192c) - Zijkap kleur: roze (pantone 192c) - Minimale bureau hoogte: 105 cm (alleen geschikt voor een sta bureau) - Met de 4 wielen rol je hem eenvoudig onder je bureau - Voorzien van Bluetooth 4.0 - Verstelbare weerstand - Comfortabel zadel - Maximale belasting 120 Kg - 12 maanden garantie - CE gekeurd - Gebruikerslengte: 140 - 165 cm Welke Deskbike heb ik nodig - Small voor lichaamslengte 140 - 165 cm - Medium voor lichaamslengte 165 - 185 cm - Large voor lichaamslengte 185 - 215 cm

10. Deskbike – Bureaufiets – Small - Roze/Roze


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bureaufietss er zijn namelijk 36 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Bureaufiets kopen.