Wat is de beste Bureaustoel zonder Wielen van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Bureaustoel zonder Wielen is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Bureaustoel zonder Wielen van 2024? Na het onderzoeken van 1056 Bureaustoelen zonder wielen kwam de Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen als beste getest uit onze Bureaustoel zonder Wielen-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Bureaustoelen zonder wielen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Bureaustoelen zonder wielen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Bureaustoel zonder Wielen-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Bureaustoelen zonder wielen

1Score: 9.8
Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen
Beste bureaustoel zonder wielen
Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen
Elekiatech
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Luxe Ergonomische Bureaustoel Met Kantelmechanisme
Luxe Ergonomische Bureaustoel Met Kantelmechanisme
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen
Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen
Elekiatech
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Miadomodo Bureaustoel kantoorstoel draaistoel
Miadomodo Bureaustoel kantoorstoel draaistoel
Miadomodo
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Starrydays Ergonomische Bureaustoel voor Volwassenen
Starrydays Ergonomische Bureaustoel voor Volwassenen
Starrydays
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor
Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor
Stane
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor
Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor
Stane
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Stane Ergonomische bureaustoel – Verstelbare
Stane Ergonomische bureaustoel – Verstelbare
Stane
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Spherite Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor
Spherite Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor
Spherite
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Mr pro MRC PRO Ergonomische
Mr pro MRC PRO Ergonomische
Mr pro
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bureaustoel zonder Wielen Koopgids

De beste bureaustoel zonder wielen is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, ergonomie en stabiliteit tijdens het werken. Of je nu rug- en nekklachten wilt verminderen, een gezonde zithouding wilt bevorderen, of simpelweg op zoek bent naar een duurzame en praktische bureaustoel, een bureaustoel zonder wielen is het antwoord!

Waarom een bureaustoel zonder wielen?

Een bureaustoel zonder wielen heeft verschillende voordelen. Ten eerste helpt het om de houding van de gebruiker te verbeteren, omdat de stoel niet kan rollen en de persoon daardoor gedwongen is om op een goede manier te zitten. Dit vermindert rug- en nekklachten en bevordert een betere lichaamshouding.

Daarnaast is een bureaustoel zonder wielen ook handig als je op eenzachte ondergrond werkt, zoals tapijt. Als een stoel met wielen over het tapijt rolt, leidt dit tot onnodige inspanning om de stoel te verplaatsen en kan het ook schade aan het tapijt veroorzaken.

Ten slotte is een bureaustoel zonder wielen doorgaans goedkoper dan een stoel met wielen, omdat er minder onderdelen nodig zijn om de stoel te maken. Dit is vooral een groot voordeel als je een beperkt budget hebt of als je een groot aantal stoelen nodig hebt voor bijvoorbeeld een kantoor of conferentieruimte.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een bureaustoel zonder wielen?

Bij de aanschaf van een bureaustoel zonder wielen zijn er een aantal zaken waar je op dient te letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele tips:

 • Comfort: zorg ervoor dat de stoel comfortabel is om op te zitten. Controleer de hoogte, de rugleuning en de armleuningen om er zeker van te zijn dat ze goed passen bij je lichaam.
 • Materiaal: kies een stoel met een duurzaam materiaal, zoals leer of stof, dat bestand is tegen slijtage en lang meegaat.
 • Stijl: kies een stoel die past bij de stijl van je werkruimte en je persoonlijke voorkeuren. Er zijn veel verschillende ontwerpen beschikbaar, van modern en strak tot klassiek en traditioneel.
 • Ergonomie: zorg ervoor dat de stoel is ontworpen met ergonomie in gedachten, wat betekent dat het ontwerp is gericht op het bevorderen van een gezonde zithouding. Een goede ergonomische stoel kan helpen om rug- en nekklachten te voorkomen.
 • Stabiliteit: controleer of de stoel stabiel staat zonder wielen en niet gemakkelijk kantelt als je je beweegt.
 • Prijs: let op het prijskaartje. Een bureaustoel zonder wielen is meestal goedkoper dan een stoel met wielen, maar dit is niet altijd het geval. Kijk rond en vergelijk verschillende modellen en merken om de beste deal te vinden.

Wat is beter: een bureaustoel met of zonder armsteunen?

Het hangt af van je persoonlijke voorkeuren en de taken die je uitvoert tijdens het zitten.

Eenbureaustoel met armsteunen is handig omdat hetextra ondersteuning biedt voor je armen en schouders, wat vermoeidheid en het risico op RSI-klachten vermindert. Dit helpt ook om een goede zithouding te bevorderen, doordat de stoel je armen ondersteunt en je schouders ontspannen blijven.

Aan de andere kant biedt een bureaustoel zonder armsteunen meer bewegingsvrijheid en is het gemakkelijker om je armen te bewegen als je verschillende taken uitvoert. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld vaak typt of als je creatief werk doet waarbij je veel moet bewegen.

Het is belangrijk om devoor- en nadelen van beide opties af te wegen en te beslissen welke het beste bij je behoeften past. 

Als je veel tijd doorbrengt achter je bureau en vaak vermoeide armen of schouders hebt, dan is een stoel met armsteunen waarschijnlijk een goede keuze. Maar als je meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit nodig hebt, kan een stoel zonder armsteunen beter zijn.

Prijs

De prijs van een bureaustoel zonder wielen varieert afhankelijk van het merk, het materiaal en het ontwerp. Over het algemeen variëren de kostenvan enkele tientallen tot enkele honderden euro's.

Voor een eenvoudige bureaustoel zonder wielen van een budgetmerk betaal je bijvoorbeeld €30 tot €50

Voor een meer geavanceerde stoel van een hoogwaardig merk, gemaakt van duurzame materialen en met ergonomische functies, zijn de kosten meestal hoger en loopt de prijs op totenkele honderden euro's.

Het is belangrijk om teinvesteren in een kwalitatief goede bureaustoel die comfortabel en ergonomisch is, omdat je er waarschijnlijk veel tijd op doorbrengt.

Bedenk van tevoren wat je budget is en welke functies je het belangrijkst vindt, zodat je de beste bureaustoel zonder wielen vindt die bij je behoeften past.

Levensduur

De levensduur van een bureaustoel zonder wielen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de materialen, de intensiteit van het gebruik en de onderhoudsmaatregelen die worden genomen. 

Over het algemeen gaan bureaustoelen zonder wielenjarenlang mee bij normaal gebruik en goed onderhoud.

Een goed gemaakte bureaustoel zonder wielen van hoogwaardige materialen kan tot wel tien jaar meegaan of zelfs langer, als je deze goed onderhoudt. 

Het is daarbij belangrijk om regelmatig deslijtage van de stoel te controleren en de nodige reparaties uit te voeren om ervoor te zorgen dat deze veilig en functioneel blijft.

Het is ook belangrijk om de stoel schoon te houden en regelmatig te onderhouden, bijvoorbeeld door het verwijderen van vlekken en stof, en door het smeren van de onderdelen indien nodig. 

Door dit te doen, verleng je de levensduur van de stoel en blijft deze in goede staat voor vele jaren van gebruik.

hero illustration

Hoe testen we Bureaustoelen zonder wielen?

Om de beste Bureaustoel zonder Wielen te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Bureaustoel zonder Wielen-test hebben we 1056 Bureaustoelen zonder wielen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Bureaustoel zonder Wielen-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Bureaustoel zonder Wielen-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Bureaustoel zonder Wielen-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Bureaustoel zonder Wielen in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1056 Bureaustoelen zonder wielen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Bureaustoelen zonder wielen in een makkelijke lijst

1. Beste bureaustoel zonder wielen: Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen

 • list plusKosteneffectieve keuze voor mensen met een beperkt budget
 • list plusErgonomisch ontwerp zorgt voor een gezonde zithouding en verlicht rugpijn
 • list plusComfortabel en ademend met huidvriendelijk gaas en traagschuim zitkussen

Nadelen Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen

 • list plusGeen specifieke negatieve punten genoemd door gebruikers

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.51
Gebruiksgemak
10
De Elekiatech Ergonomische Bureaustoel is dé keuze voor mensen zoals ik die een betrouwbare bureaustoel willen zonder de hoofdprijs te betalen. Wat deze stoel echt speciaal maakt, is het ergonomische ontwerp. De Y-vormige lendensteun kan worden aangepast aan mijn rug, waardoor ik geen last heb van rugpijn en altijd een gezonde zithouding behoud, zelfs tijdens lange werkdagen.

Komt nog eens bij dat deze bureaustoel super comfortabel en ademend is. De rugleuning is gemaakt van huidvriendelijk gaas dat ervoor zorgt dat de lucht goed kan circuleren en dat het niet te warm wordt. Het zitkussen is maar liefst 10 cm dik en gevuld met traagschuim en ademend gaas, waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. En met een breedte van 52 cm biedt het zitkussen genoeg ruimte om comfortabel te zitten.

Wat deze bureaustoel nog beter maakt, is dat hij stevig, veilig en duurzaam is. De gasveer en de vijfsterrenvoet van de stoel zijn gecertificeerd door SGS en BIFMA, dus ik hoef me geen zorgen te maken over mijn veiligheid. Het zitkussen is gevuld met veerkrachtig en hoogwaardig geheugenschuim dat niet snel vervormt en lang meegaat. En de stevige nylon wielen zorgen voor stabiliteit en gaan lang mee zonder herrie te maken.

Een ander handig kenmerk van deze bureaustoel is de schommelfunctie van de rugleuning. Met een hendel kan ik de rugleuning gemakkelijk naar achteren kantelen, waardoor ik even kan ontspannen en vermoeidheid kan verminderen. En als ik de spanning van de kantelfunctie wil aanpassen, kan ik gewoon de knop onder de stoel losser of strakker draaien. De hoogte van de stoel is ook verstelbaar met een bereik van 10 cm.

De Elekiatech Ergonomische Bureaustoel is ook nog eens makkelijk in elkaar te zetten. Ik kreeg een volledige set montagegereedschap meegeleverd en had de hele stoel in slechts 15 minuten in elkaar gezet. En als ik ooit vragen heb, kan ik vertrouwen op het professionele verkoopteam van Elekiatech, dat altijd klaarstaat om me te helpen, zowel voor als na de aankoop.

Over het algemeen zijn de gebruikersreviews van deze bureaustoel positief. Mensen zijn tevreden met de goede prijs-kwaliteitverhouding en de eenvoudige montage. En de klantenservice van Elekiatech wordt ook geprezen, omdat ze snel reageren en nieuwe onderdelen opsturen als dat nodig is.

Dus, als je op zoek bent naar een comfortabele en duurzame bureaustoel die ook nog eens betaalbaar is, dan is de Elekiatech Ergonomische Bureaustoel de perfecte keuze. Met zijn ergonomische ontwerp, comfortabele zitkussen en verstelbare functies biedt deze stoel de juiste ondersteuning en zorgt hij voor een gezonde zithouding. Maar vergeet niet om de producteigenschappen en specificaties te vergelijken met jouw persoonlijke behoeften voordat je een beslissing neemt. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs

2. Luxe Ergonomische Bureaustoel Met Kantelmechanisme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luxe Ergonomische Bureaustoel Met Kantelmechanisme

 • list plusComfortabel en ergonomisch design
 • list plusVerstelbare zithouding en kantelmechanisme
 • list plusDuurzaam en gemakkelijk te reinigen kunstleer

Nadelen Luxe Ergonomische Bureaustoel Met Kantelmechanisme

 • list plusMogelijk niet geschikt voor mensen langer dan 170 cm
 • list plusArmsteunen van mindere kwaliteit

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
9.86
Gebruiksgemak
9.57
De Luxe Ergonomische Bureaustoel Met Kantelmechanisme is echt een topper als je op zoek bent naar een comfortabele en ergonomische stoel voor lange periodes van zitten. Met zijn stijlvolle racestoel design en verstelbare zithouding biedt deze stoel de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Een van de belangrijkste features van deze stoel is het kantelmechanisme van de rugleuning, waarmee je de druk op je rug kunt verminderen en vermoeidheid kunt tegengaan. Super handig tijdens die lange werkdagen of intense game sessies. Daarnaast is de stoel extra dik gevoerd, wel tot 12 cm, voor een zachte en comfortabele zitervaring.

De stoel is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook makkelijk schoon te maken. Zo kun je jarenlang genieten van een gezonde houding zonder je zorgen te maken over vlekken of slijtage. En met een maximale draagkracht van 150 kg en een stabiele vijfpoot met 5 zwenkwielen, is deze stoel geschikt voor bijna alle soorten vloeren.

De ervaringen van gebruikers zijn overwegend positief. Ze zijn enthousiast over het mooie design, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak. Daarnaast wordt de stoel ook vaak geprezen om zijn comfort, zowel voor dagelijks gebruik als voor gaming. Een paar gebruikers hebben opgemerkt dat de hoogte van de stoel mogelijk niet voldoende is voor mensen langer dan 170 cm. Ook wordt er genoemd dat de armleuningen niet van de beste kwaliteit zijn.

Al met al is de Luxe Ergonomische Bureaustoel Met Kantelmechanisme een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en ergonomische stoel voor lange periodes van zitten. Met zijn stijlvolle design, verstelbare zithouding en extra dikke vulling biedt deze stoel alles wat je nodig hebt voor een gezonde en comfortabele werkplek of game-setup. Hoewel er enkele mogelijke beperkingen zijn, zoals de hoogte voor langere mensen, wegen de voordelen en positieve beoordelingen zwaarder. Kortom, deze stoel is een must-have voor elke gamer, kantoormedewerker of thuiswerker. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen

 • list plusUitstekende ondersteuning voor de onderrug en nek
 • list plusVerstelbaarheid voor een perfecte zithouding
 • list plusHoogwaardige materialen en kwaliteit

Nadelen Elekiatech Ergonomische Bureaustoel Bureaustoel Bureaustoelen

 • list plusBeperkte achteroverleuning

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.49
Gebruiksgemak
8.92
De Elekiatech Ergonomische Bureaustoel is dé stoel voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en ergonomie. Met zijn S-vormige rugleuning en verstelbare hoofdsteun zorgt deze stoel voor uitstekende ondersteuning van je onderrug en nek. De verbrede rugleuning sluit perfect aan op je rug en biedt stevige ondersteuning voor je schouderwervels. Dit helpt om je natuurlijke wervelkolomkromming te behouden en je zithouding te corrigeren, waardoor rugpijn effectief wordt voorkomen.

Wat deze bureaustoel echt onderscheidt, is zijn verstelbaarheid. Met de schommelfunctie kun je even ontspannen en daarna weer aan de slag. De hoofdsteun, lendensteun, armleuningen en hoogte zijn allemaal naar wens aan te passen, zodat je de perfecte zithouding kunt vinden. En als je de stoel onder je bureau wilt schuiven, kun je eenvoudig de zithoogte en armleuningen verlagen om ruimte te besparen.

De materialen van deze stoel zijn van topkwaliteit. Het zitkussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en biedt een comfortabele zitervaring. De rugleuning is gemaakt van ademend en duurzaam nylonnet. Daarnaast heeft de stoel geruisloze wielen, zodat je hem moeiteloos kunt verplaatsen zonder de vloer te beschadigen.

Veiligheid en stabiliteit zijn ook gegarandeerd met deze stoel. De ergonomische gasveer heeft de BIFMA- en SGS-certificering behaald en is getest op een statische druk tot 1136 kg. De stoel kan een gewicht tot 150 kg dragen, waardoor hij veilig is voor werk, studie of het spelen van games.

Deze bureaustoel is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een ingebouwde instructie en alle benodigde gereedschappen. Bij Elekiatech staan we bekend om onze betrouwbare productkwaliteit en uitstekende klantenservice. We bieden 2 jaar garantie op het product en staan altijd klaar om te helpen bij vragen of problemen.

Onze gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van deze stoel. Veel gebruikers zijn zeer tevreden over het comfort en de ergonomie van de stoel. Ook de verstelbaarheid wordt positief gewaardeerd, evenals onze goede service. Sommige gebruikers geven aan dat ze graag iets verder achterover zouden willen leunen, maar over het algemeen zijn de reviews erg positief.

Al met al is de Elekiatech Ergonomische Bureaustoel een uitstekende keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en een ergonomische stoel voor langdurig zitten. Met zijn verstelbaarheid, hoogwaardige materialen en focus op ergonomisch design, biedt deze stoel een goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoet hij aan de behoeften van verschillende gebruikers. 💺

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Miadomodo Bureaustoel kantoorstoel draaistoel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Miadomodo Bureaustoel kantoorstoel draaistoel

 • list plusErgonomisch ontwerp en verstelbare functies voor comfortabel werken gedurende lange periodes.
 • list plusFraai design dat naadloos past in elke studeerkamer.
 • list plusSnelle levering.

Nadelen Miadomodo Bureaustoel kantoorstoel draaistoel

 • list plusSommige gebruikers hebben problemen ondervonden met beschadigde onderdelen en schroefgaten die niet goed passen.
 • list plusDe stoel valt erg laag uit, zelfs op de hoogste stand.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.22
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
8.44
Deze Bureaustoel - kantoorstoel - draaistoel - zwart is echt mijn favoriete stoel voor zowel mijn kantoor als mijn thuiskantoor. Hij combineert functionaliteit met comfort, zodat ik zonder problemen urenlang kan werken. Met zijn 55 cm hoge rugleuning met zachte vulling, in hoogte verstelbare zitting en gebogen armleuningen voel ik me volledig ondersteund.

Wat deze stoel echt onderscheidt, is zijn eenvoudige uitstraling die perfect past in elke studeerkamer. Het frame is gemaakt van nylon en kunststof en de bekleding is van kunstleer. Hij is helemaal zwart en heeft een heerlijk zachte 5 cm dikke vulling in de rugleuning en een 6 cm dikke vulling in de zitting. Hij kan maar liefst 120 kg dragen.

Wat de afmetingen betreft, is de totale hoogte van de stoel 90-102 cm, heeft hij een rugleuninghoogte van 55 cm, een zitoppervlak van 47,5 x 44 cm, een zithoogte van 42-54 cm en een armleuninghoogte van 60-72 cm. Natuurlijk wordt de stoel geleverd met duidelijke montage-instructies.

Helaas zijn er een paar negatieve beoordelingen van gebruikers. Iemand klaagt over beschadigde armsteunen en schroefgaten die niet goed passen, waardoor de stoel maar met 3 schroeven kan worden vastgezet. Dat is echt teleurstellend. Een andere gebruiker meldt dat de stoel beschadigd en vies werd geleverd en dat het niet mogelijk was om hem om te ruilen voor een nieuw exemplaar.

Maar ondanks die negatieve beoordelingen zijn er ook positieve opmerkingen over de stoel. Mensen zijn dol op het mooie design en de snelle levering. Wel merkt iemand op dat de stoel erg laag is, zelfs op de hoogste stand.

Al met al biedt deze Bureaustoel - kantoorstoel - draaistoel - zwart een simpele en comfortabele oplossing voor kantoren en thuiskantoren. Het ergonomische ontwerp en de verstelbare functies zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken, zelfs als je lange dagen maakt. En het mooie design en de snelle levering worden ook gewaardeerd. Het enige nadeel lijkt te zijn dat sommige gebruikers problemen hebben gehad met beschadigde onderdelen en schroefgaten die niet goed passen. Dus houd daar rekening mee als je deze bureaustoel overweegt. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs

5. Starrydays Ergonomische Bureaustoel voor Volwassenen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Starrydays Ergonomische Bureaustoel voor Volwassenen

 • list plusTopkwaliteit stoel met functies voor een scherpe prijs
 • list plusGoed naar lichaam in te stellen, zelfs voor iemand van mijn lengte
 • list plusFraai design en goede kwaliteit

Nadelen Starrydays Ergonomische Bureaustoel voor Volwassenen

 • list plusOntvangen van een gebruikt exemplaar en ontbrekend onderdeel
 • list plusSlechte ervaring met levering en klantenservice

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
8.94
Gebruiksgemak
8.19
De Starrydays Ergonomische Bureaustoel heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Als iemand die veel tijd achter een bureau doorbrengt, zocht ik naar een stoel van topkwaliteit met geweldige functies, en deze bureaustoel heeft het allemaal!

Toen ik de doos opende, was ik meteen onder de indruk van de kwaliteit. De handleiding is duidelijk en er worden zelfs een paar witte handschoenen meegeleverd. Binnen een half uur had ik de stoel in elkaar gezet en ik moet zeggen, hij zit fantastisch! Je kunt de stoel ook heel goed aanpassen aan je lichaam, zelfs als je ongeveer 1.75m bent, zoals ik. Het is echt een enorme upgrade ten opzichte van mijn vorige bureaustoel.

De Starrydays Ergonomische Bureaustoel is niet alleen praktisch in gebruik, maar heeft ook een stijlvol design en is van geweldige kwaliteit. Het zitkussen biedt voldoende stevigheid voor ondersteuning, maar is toch comfortabel. De rugleuning geeft genoeg ondersteuning en de armleuningen kunnen in hoogte worden aangepast. De rugleuning voelt prettig aan en hoewel het even wennen is aan de hoofdsteun, is het echt een fijne toevoeging.

Een minpuntje van online bestellen is dat je soms een gebruikt exemplaar ontvangt. Helaas was dit ook het geval bij mijn stoel. Het leek erop dat iemand de stoel al uit de doos had gehaald, had geprobeerd om hem in elkaar te zetten en hem vervolgens had teruggestuurd. Er ontbrak zelfs een onderdeel. Het contact met Starrydays hierover verliep niet soepel. Gelukkig werd de retourzending snel geaccepteerd en stond het betaalde bedrag binnen twee dagen op mijn rekening.

Al met al is de Starrydays Ergonomische Bureaustoel een geweldige investering. Hij biedt comfort en je kunt hem helemaal naar wens instellen. Hij is ook super makkelijk in elkaar te zetten. Hoewel er wat negatieve ervaringen waren met de levering en klantenservice, is het belangrijk om op te merken dat dit niet representatief is voor de stoel zelf. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige stoel voor een betaalbare prijs, dan is deze stoel zeker het overwegen waard. ✨

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

 • list plusUltiem comfort en ontspanning tijdens werken of gamen
 • list plusGoedgevulde zachte vulling en ergonomisch design voor comfortabele zithouding
 • list plusPerfect verdeelde vulling voor ontspanning van nek, rug en heupen

Nadelen Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

 • list plusMogelijke verbetering van de rugleuning om deze rechter te maken

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.73
Functionaliteit
7.88
Gebruiksgemak
8.14
Ik ben helemaal weg van de Ergonomische Bureaustoel van Stane! Als je op zoek bent naar het ultieme comfort en ontspanning tijdens het werken of gamen, dan is deze stoel een absolute must-have. Met zijn goedgevulde, zachte vulling en ergonomisch design zorgt hij ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt zitten. De vulling is precies op de juiste plekken geplaatst om de druk op je heupen te verlichten en fysieke klachten te voorkomen.

Wat deze bureaustoel echt onderscheidt van andere modellen is de perfecte verdeling van de vulling. Het biedt niet alleen comfort, maar ontspant ook je nek, rug en heupen tijdens het zitten. Dit betekent dat vermoeide dagen achter je bureau verleden tijd zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze stoel ook nog eens gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen, wat zorgt voor een langere levensduur. De wielen zijn slijtvast en de stoel kan maar liefst 110 kg dragen, dus hij kan wel tegen een stootje.

Het monteren van deze bureaustoel is een eitje en kan binnen 20 minuten gedaan worden. Alle bevestigingsmaterialen en onderdelen worden meegeleverd, dus zelfs als je twee linkerhanden hebt, kun je deze stoel gemakkelijk in elkaar zetten. Het ergonomische design van de stoel is ideaal voor mensen tot ongeveer 1.90m.

Gebruikers zijn dolenthousiast over deze bureaustoel vanwege het comfort en de ondersteuning die hij biedt. Het zitgedeelte is zelfs comfortabeler dan bij gamingstoelen en biedt goede ondersteuning aan je onderrug. Na een korte gewenningsperiode merken gebruikers dat ze minder last hebben van pijn in de heupen en onderrug tijdens langdurig zitten. Het achteruit leunen voelt stevig en comfortabel aan, en dankzij de kwalitatieve wielen kun je de stoel moeiteloos verplaatsen.

Een kleine verbetering zou kunnen zijn om de rugleuning iets rechter te maken, maar dat is echt een kwestie van persoonlijke voorkeur. Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met hun aankoop en raden ze deze stoel aan iedereen aan die op zoek is naar comfort voor een redelijke prijs.

Conclusie: de Ergonomische Bureaustoel van Stane is een geweldige keuze voor mensen die comfort en ondersteuning willen tijdens het werken of gamen. Met zijn ergonomische design, perfecte vulling en hoogwaardige materialen biedt deze stoel een langdurig comfortabele zithouding. Hoewel sommige gebruikers een rechtere rugleuning zouden willen, zijn de meeste mensen erg tevreden. Met zijn comfortabele zitting, makkelijke montage en soepele verplaatsing is deze bureaustoel een geweldige toevoeging aan elke werkplek. 💺

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

7. Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

 • list plusVolledig aanpasbaar aan de perfecte zithouding
 • list plusHoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur
 • list plusExtra lange hoofdsteun geschikt voor mensen tot 2 meter lang

Nadelen Stane Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

 • list plusAanbeveling om een beschermmat te gebruiken om de vloer te beschermen tegen beschadiging door de wieltjes

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.33
Functionaliteit
8.07
Gebruiksgemak
7.43
De Ergonomische Bureaustoel van STANE is mijn absolute favoriet als het gaat om comfort en ondersteuning tijdens het werken of gamen. Deze stoel kan volledig worden aangepast aan mijn perfecte zithouding en heeft verschillende functies om rug- en nekklachten te voorkomen.

Een van de beste eigenschappen van deze bureaustoel is de volledige verstelbaarheid. Ik kan de lendensteun in hoogte verstellen, de 3D armsteunen aanpassen, de neksteun verstellen en de rugleuning vergrendelen in 4 verschillende standen. Hierdoor kan ik de stoel helemaal naar mijn eigen behoeften aanpassen. Geen wonder dat deze stoel gecertificeerd is volgens de NEN-EN 1335 norm en wordt beschouwd als een van de beste ergonomische stoelen op de markt.

De STANE bureaustoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat hij lang meegaat. Het metalen onderstel met 5 slijtvaste wieltjes zorgt voor soepele mobiliteit, terwijl de rugleuning van meshstof zorgt voor een aangename luchtstroom en voorkomt dat ik een plakkerige rug krijg.

Het ergonomische ontwerp van de stoel zorgt ervoor dat ik altijd de perfecte zithouding kan vinden. Dankzij de in hoogte verstelbare gaslift kunnen mijn voeten altijd plat op de grond staan. De armsteunen zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar, zodat ik de juiste ondersteuning kan bieden aan mijn armen en schouders. De lendensteun zorgt voor extra ondersteuning van mijn rug en het kantelmechanisme kan in vier standen worden vergrendeld.

Een ander geweldig kenmerk van deze bureaustoel is de extra lange hoofdsteun. Deze is geschikt voor mensen tot wel 2 meter lang en zorgt ervoor dat de hoofdsteun op de juiste plek zit, in plaats van tussen mijn schouders.

De montage van de stoel is eenvoudig en kan in slechts 20 minuten worden voltooid. Hierdoor kan ik snel aan de slag zonder last te hebben van nek- en rugklachten.

De gebruikersreviews van deze bureaustoel zijn overwegend positief. Veel gebruikers zijn enthousiast over de goede prijs-kwaliteitverhouding en het gemak van de montage. De stoel wordt ook geprezen om zijn comfort en aanpasbaarheid. Een gebruiker merkte zelfs op dat de stoel hielp bij het verlichten van lichamelijke klachten.

Hoewel er geen nadelen werden genoemd in de reviews, wil ik wel vermelden dat sommige gebruikers aanbevelen om een beschermmat te gebruiken om de vloer te beschermen tegen beschadiging door de wieltjes.

Al met al is de Ergonomische Bureaustoel van STANE een uitstekende keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een comfortabele en ondersteunende bureaustoel. Met zijn verstelbare functies, hoogwaardige materialen en extra lange hoofdsteun onderscheidt deze stoel zich van zijn concurrenten. Of ik nu lange uren achter elkaar werk of een middagje wil gamen, deze bureaustoel biedt het comfort en de ondersteuning die ik nodig heb. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. Stane Ergonomische bureaustoel – Verstelbare

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stane Ergonomische bureaustoel – Verstelbare

 • list plusVolledig verstelbare functies en ondersteunende eigenschappen
 • list plusAdemend materiaal zorgt voor optimale lichaamstemperatuur
 • list plus3D armleuningen en speciaal gevormd zitvlak voor extra comfort en ondersteuning

Nadelen Stane Ergonomische bureaustoel – Verstelbare

 • list plusSchuine afloop naar voren

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.07
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.12
Ik kan niet zonder de STANE ergonomische bureaustoel, vooral op die lange dagen achter mijn bureau. Met zijn volledig verstelbare functies en ondersteunende eigenschappen, zorgt deze stoel ervoor dat ik geen last van mijn rug krijg en een perfecte zithouding heb. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat mijn lichaam op de juiste temperatuur blijft, terwijl de 3D armleuningen en het speciaal gevormde zitvlak extra comfort en ondersteuning bieden.

Een van de beste dingen aan de STANE bureaustoel is zijn veelzijdigheid. Niet alleen is hij ideaal voor productieve werkdagen, maar ook perfect voor gamers die urenlang in dezelfde positie zitten. Hij kan ook gebruikt worden tijdens het studeren of voor hobby's waarbij langdurig zitten vereist is. Deze stoel is ontworpen om fysieke klachten te voorkomen en biedt de beste ondersteuning voor mijn rug.

De STANE bureaustoel is eenvoudig aan te passen aan mijn individuele behoeften. De rugleuning kan worden vergrendeld in vier verschillende standen, de lendensteun is in hoogte verstelbaar en de armleuningen zijn volledig aanpasbaar. Hierdoor kan ik comfortabel en ergonomisch werken, wat resulteert in een hogere productiviteit en meer energie.

De stoel is ook gemakkelijk in elkaar te zetten en heeft een mooi design. Het is een lichte stoel, dus als ik hem regelmatig wil verplaatsen is dat geen probleem. Het enige kleine minpuntje is dat de stoel iets naar voren afloopt, maar dit lijkt geen groot probleem te zijn voor de meeste gebruikers.

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden met de STANE ergonomische bureaustoel. Ze prijzen de goede rugondersteuning, het comfortabele zitkussen en de stevigheid van de stoel. Gebruikers merken ook op dat ze minder last van hun nek hebben na een dag thuiswerken, wat aangeeft dat de stoel doet waarvoor hij bedoeld is.

Kortom, de STANE ergonomische bureaustoel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, ondersteuning en een goede zithouding tijdens lange dagen achter het bureau. Met zijn verstelbare functies, ademende materiaal en ergonomisch ontwerp, biedt deze stoel alles wat je nodig hebt om productiever, sneller en energieker te werken. Hoewel er een klein minpuntje is met betrekking tot de aflopende zitting, wegen de vele voordelen van deze stoel hier ruimschoots tegenop.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

9. Spherite Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Spherite Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

 • list plusVolledig verstelbaar ontwerp zorgt voor een juiste zithouding en maximaal comfort
 • list plusAdemende rug voorkomt een plakkende rug, zelfs na urenlang zitten
 • list plusEenvoudige en snelle montage, binnen 10 minuten klaar

Nadelen Spherite Ergonomische Bureaustoel Bureaustoelen voor

 • list plusDe ergonomie van de stoel is ideaal voor mensen tot ongeveer 1,90 m
 • list plusHoofdsteun biedt steun ter hoogte van de nek, niet tegen het achterhoofd

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.65
Functionaliteit
7.24
Gebruiksgemak
7.31
Ik heb dé oplossing voor jou als je regelmatig last hebt van nek-, schouder- of rugpijn tijdens die lange uren achter de computer. Het is tijd om te investeren in een ergonomische bureaustoel. Mijn Ergonomische Bureaustoel - Bureaustoelen voor Volwassenen - Volledig Verstelbaar - EN1335 - Office Chair - Spherite is de perfecte keuze voor thuis of op kantoor. Waarom? Omdat het zorgt voor een juiste zithouding en maximaal comfort.

Een van de beste eigenschappen van deze bureaustoel is dat hij volledig verstelbaar is. Je kunt de zitting in hoogte en diepte aanpassen, de armsteunen zijn verstelbaar en zelfs de rugsteun kan worden gekanteld. Dit geweldige ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je automatisch in de juiste houding gaat zitten. Hierdoor wordt de druk op je heupen verlicht en voorkom je rug- en nekpijn. Oh, en laten we niet vergeten dat de bureaustoel ook nog eens een extra dik zitvlak heeft, 3D armsteunen, een 2D hoofdsteun en een 2D lendesteun. Dat betekent nog meer comfort!

Wat ook zo fijn is aan deze bureaustoel is de ademende rug. Het mesh rugvlak zorgt ervoor dat je lichaamswarmte kan ontsnappen. Dus zelfs na urenlang zitten, zul je geen last hebben van een plakkerige rug. En weet je wat nog beter is? Deze bureaustoel is EN-1335 gecertificeerd. Dat betekent dat je hem volledig kunt aanpassen aan jouw lichaam voor de perfecte zithouding.

En het beste van alles? Het monteren van deze bureaustoel is super makkelijk en snel. Binnen 10 minuten kun je genieten van je nieuwe ergonomische werkplek. En dankzij de zwenkwielen kun je de stoel gemakkelijk verplaatsen op alle soorten vloeren. Hij kan zelfs tot 140 kg dragen. De afmetingen zijn 72 x 68 x 109 - 116 - 139 cm (lxbxh).

Als ik naar de gebruikersreviews kijk, zijn de meeste mensen erg tevreden. Ze prijzen de verstelbaarheid, het comfort en de duurzaamheid van de stoel. Sommige gebruikers vermelden dat de montage ongeveer 15 minuten duurt, als je handig bent tenminste. Eén gebruiker raadt zelfs aan om geen gamestoel te kopen, maar eerder te investeren in deze ergonomische bureaustoel. Waarom? Omdat hij volledig verstelbaar is en een geweldig ergonomisch ontwerp heeft.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd, is het belangrijk om te weten dat de stoel het meest geschikt is voor mensen tot ongeveer 1,90 m. De hoofdsteun is bedoeld om je nek te ondersteunen, niet je achterhoofd.

Dus, al met al, is mijn Ergonomische Bureaustoel - Bureaustoelen voor Volwassenen - Volledig Verstelbaar - EN1335 - Office Chair - Spherite de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ergonomische en comfortabele bureaustoel. Het volledig verstelbare ontwerp, het hoogwaardige comfort en de ademende rug maken het een ideale keuze voor langdurig zitplezier en de juiste zithouding. 💺

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Mr pro MRC PRO Ergonomische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mr pro MRC PRO Ergonomische

 • list plusVoldoet aan strenge Europese normen voor ergonomie en veiligheid
 • list plusDonati-mechanisme zorgt voor aanpassingsmogelijkheden en gezonde zithouding
 • list plusStijlvol design dat in ieder interieur past

Nadelen Mr pro MRC PRO Ergonomische

 • list plusHogere prijsklasse kan een belemmering zijn voor mensen met een beperkt budget
 • list plusKan even wennen zijn om de stoel volledig naar wensen in te stellen

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.18
Gebruiksgemak
7.07
De MRC PRO - Ergonomische bureaustoel is echt een topper voor wie op zoek is naar een comfortabele en ergonomische bureaustoel. Deze stoel voldoet aan de EN-1335 norm en is ARBO goedgekeurd, wat betekent dat hij voldoet aan strenge Europese normen voor ergonomie en veiligheid.

Een van de beste eigenschappen van de MRC PRO is het Donati-mechanisme, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Met dit mechanisme kunt u de stoel op verschillende manieren aanpassen om een gezonde zithouding aan te nemen. Met een schuifzitting, verstelbare armleuningen en een synchroonmechanisme kunt u de stoel helemaal naar uw eigen wensen instellen.

Naast de functionele aspecten heeft de MRC PRO ook een stijlvol design dat in elk interieur past. De zwarte netrug ziet er niet alleen luxe uit, maar zorgt ook voor extra ventilatie en comfort tijdens lange werkdagen.

Gebruikers zijn erg tevreden over de MRC PRO, zoals blijkt uit reviews. Ze waarderen de goede kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding. De wieltjes rollen soepel op verschillende vloeren, zoals laminaat, en het zitvlak en de armleuningen zijn in hoogte verstelbaar en draaibaar. Ook de bezorgservice wordt als positief ervaren, waarbij de stoel zelfs tot aan het kantoor op de eerste verdieping wordt geleverd.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te vermelden dat ergonomische bureaustoelen over het algemeen wat duurder zijn. Dit kan een struikelblok zijn voor mensen met een beperkt budget. Ook kan het even wennen zijn om de stoel helemaal naar uw wensen in te stellen, maar met de juiste instructies en wat tijd zou dit geen probleem moeten zijn.

Al met al is de MRC PRO - Ergonomische bureaustoel een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en ergonomische bureaustoel. Met zijn kwaliteit, verstelbaarheid en stijlvolle design steekt deze stoel met kop en schouders boven de rest uit. Of u nu lange dagen achter uw bureau doorbrengt of gewoon een comfortabele stoel zoekt tijdens het werken, de MRC PRO zal u niet teleurstellen. 👌

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bureaustoelen zonder wielen. Er zijn immers 1056 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!