Hoe komt deze geweldige Audio accessoires reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Audio accessoires ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Audio accessoiress, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Audio accessoiress die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Audio accessoiress het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Audio accessoiress stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Audio accessoiress

De beste Audio accessoiress in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Optimale bescherming met deze siliconen hoes voor Apple AirPods hoesje cover ✔ Hoogwaardig en duurzaam siliconenmateriaal ✔ Voorzien van uitsparingen ✔ Speciaal ontworpen voor Apple AirPods Je wilt natuurlijk dat je dure draadloze oplaadcase voor je Apple AirPods mooi en onbeschadigd blijft. Met dit lichtroze silicone cover hoesje is je oplaadcase beschermd tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Het stijlvolle AirPods hoesje is gemaakt van zacht maar toch stevige silicone. Het siliconen hoesje heeft hierdoor een schokbestendige werking. De AirPods hoes voelt niet alleen zacht aan maar ziet er ook mooi uit. Daarnaast zorgt dit AirPod hoesje ook nog eens voor extra grip. De AirPods case cover is speciaal ontworpen voor je oplaadcase voor je Apple AirPods. Het bestaat uit één geheel en beschermt hierdoor alle zijden van de oplaadcase. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de speciale uitsparingen in deze siliconen cover AirPod hoes blijft het gebruikersgemak behouden. Alle aansluitingen van je Apple AirPods blijven beschikbaar. Het is dus bijvoorbeeld niet nodig om het AirPod hoesje te verwijderen om je AirPods op te laden via de lightning-aansluiting. Je kan je AirPods nog steeds draadloos opladen met dit siliconen hoesje. Naast de beschermende werking geeft dit Apple AirPods hoesje ook een unieke herkenbare persoonlijke look aan je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods. Deze cover voor je AirPods hoesje is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er is keuze tussen een opvallende rode of gele kleur om uw hoesje te laten stralen. Ook is het mogelijk om voor een zakelijke grijze of zwarte kleur te gaan. Met AirPods hoesje zijn je Apple AirPods ongetwijfeld optimaal beschermd tegen vallen, krassen en vuil. Voordelen van deze Apple AirPods siliconen cover: ✅ Goede bescherming voor je oplaadcase voor je Apple AirPods ✅ Zacht maar toch stevig materiaal gebruik ✅ Vertrouwd gebruiksgemak door alle speciale uitsparingen ✅ Extra grip op je draadloze oplaadcase Kenmerken: • Lichte stevige silicone bescherming • Gebruiksvriendelijke ontwerp van dit AirPods hoesje • AirPods hoesje met perfecte pasvorm • Extra grip & unieke look Inhoud pakket: • 1x Siliconen cover hoesje voor je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods Geschikt voor: • Oplaadcase van je Apple AirPods Let op: exclusief Apple AirPods en oplaadcase.

1. Siliconen Bescherm Hoesje Cover voor Apple AirPods Case - Licht Roze


Product informatiePlus or Show more

Strex Bluetooth ontvanger | Muziek luisteren via bluetooth over de 3.5MM AUX aansluiting | Zonder verlies van kwaliteit muziek streamen in de auto of bijvoorbeeld naar je speakers Features ▶ Strex Bluetooth adapter: Met de beste chipset en 5.0 bluetooth EDR stream je vanaf nu draadloos muziek naar je auto, speakers of headset zonder het verlies van geluidskwaliteit. ▶ Snel en simpel: Automatisch verbinden en meerdere handige knoppen. Plug de ontvanger in je 3.5MM aansluiting (AUX) and play. ▶ Extra lang muziek afspelen: De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je tot 12 uur lang onafgebroken muziek kan afspelen en hij tot wel 300 uur stand-by blijft staan. Accu leeg? Hij wordt volledig opgeladen in slechts 1 uur. De ontvanger schakelt bij geen gebruik automatisch in stand-by. ▶ 2 Verbindingen op 1 ontvanger: Verbind tegelijkertijd 2 telefoons met de ontvanger. Zo kunnen jij en je vrienden samen de beste muziek uitkiezen. De ontvanger is geschikt voor nagenoeg alle smartphones en andere bluetooth apparaten. ▶ Streamen en bellen: Naast het streamen van muziek beschikt de ontvanger ook over een microfoon zodat jij handsfree kan bellen. De Strex Bluetooth ontvanger is een compacte en stijlvolle muziekontvanger. Je plugt de muziekontvanger eenvoudig in, om vervolgens met een Bluetooth-verbinding muziek af te kunnen spelen vanaf een mobiele telefoon of tablet. Met een bereik van maar liefst 15 meter is het apparaatje ook buiten de auto te gebruiken. Plug de ontvanger bijvoorbeeld in een geluidsinstallatie of koptelefoon om muziek vanaf jouw telefoon te kunnen streamen. In de auto kan het apparaat niet alleen gebruikt worden voor het afspelen van muziek, ook inkomende telefoonoproepen kunnen beantwoord worden. Aan de bovenzijde van het apparaat zit een handige knop, waarmee een oproep geweigerd of aangenomen kan worden. Daarbij is het apparaat voorzien van o.a. volume, pauze, volgende/vorige knoppen. Niet alleen is het apparaat makkelijk te verbinden, ook wordt het geluid zonder de kwaliteit aan te tasten overgebracht naar de audioapparatuur. De muziekontvanger kan tot 12 uur lang onafgebroken muziek afspelen. Een lege accu opladen neemt ongeveer 1 uur in beslag. Ideaal wanneer je een lange tijd in de auto zit en voortdurend jouw eigen muziek af wilt kunnen spelen. Het compacte formaat van de Strex ontvanger maakt hem superhandig voor in de AUX poort van je auto. Let op! Dit is een Bluetooth receiver, geen transmitter. Specificaties Geïntegreerde microfoon Handsfree bellen Compact design: 4 x 2.4 x 0.8 CM Met Micro-USB kabel, AUX kabel en AUX connector Automatische verbinding middels memory function Accuduur: 12 U. Oplaadtijd: 1 U opladen voor 100% accu. Standby: 300 U Bereik: 15 Meter Werkt ook tijdens het opladen Bluetooth protocollen: HFP HSP A2DP AVRCP

2. Bluetooth Via Aux | 3.5MM Aux | Bluetooth Audio Receiver | Draadloos Muziek Luisteren Via Aux


Product informatiePlus or Show more

Bescherm je Airpods goed met het siliconen hoesje van Teddo. De Apple Airpods zijn dureoordopjes en het is dus erg belangrijk om ze juiste te beschermen. Ons siliconen hoesje is speciaal ontwikkeld voor bescherming en gebruiksgemak. Daarnaast is hij te verkrijgen in veel verschillende kleuren, zodat er altijd een bij je past. Dit hoesje is gemaakt van speciaal polysiloxanes(Siliconen), waardoor het super makkelijk is om het hoesje om je Airpods oplaadcase heen te doen. het siliconen zorgt voor veel grip, en kan schoongemaakt worden met water*. Het hoesje is speciaal ontworpen voor de Apple Airpods. Het hoesje is voorzien van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet nodig om het hoesje te verwijderen om de Airpods oplaadcase op te laden via de lightning-aansluiting. Door het flexible siliconen is het koppelknopje aan de achterzijde van de oplaadcase makkelijk in de drukken. *U dient eerst de Airpods oplaad case te verwijderen voor u het hoesje wilt schoon maken met water.

3. Apple Airpods Siliconen - Case - Cover - Hoesje - Speciaal voor Apple Airpods 1 en 2 - Lavendel Blauw


Product informatiePlus or Show more

Optimale bescherming met deze siliconen hoes voor Apple AirPods hoesje cover ✔ Hoogwaardig en duurzaam siliconenmateriaal ✔ Voorzien van uitsparingen ✔ Speciaal ontworpen voor Apple AirPods Je wilt natuurlijk dat je dure draadloze oplaadcase voor je Apple AirPods mooi en onbeschadigd blijft. Met dit blauw-grijze silicone cover hoesje is je oplaadcase beschermd tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Het stijlvolle AirPods hoesje is gemaakt van zacht maar toch stevige silicone. Het siliconen hoesje heeft hierdoor een schokbestendige werking. De AirPods hoes voelt niet alleen zacht aan maar ziet er ook mooi uit. Daarnaast zorgt dit AirPod hoesje ook nog eens voor extra grip. De AirPods case cover is speciaal ontworpen voor je oplaadcase voor je Apple AirPods. Het bestaat uit één geheel en beschermt hierdoor alle zijden van de oplaadcase. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de speciale uitsparingen in deze siliconen cover AirPod hoes blijft het gebruikersgemak behouden. Alle aansluitingen van je Apple AirPods blijven beschikbaar. Het is dus bijvoorbeeld niet nodig om het AirPod hoesje te verwijderen om je AirPods op te laden via de lightning-aansluiting. Je kan je AirPods nog steeds draadloos opladen met dit siliconen hoesje. Naast de beschermende werking geeft dit Apple AirPods hoesje ook een unieke herkenbare persoonlijke look aan je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods. Deze cover voor je AirPods hoesje is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er is keuze tussen een opvallende rode of gele kleur om uw hoesje te laten stralen. Ook is het mogelijk om voor een zakelijke grijze of zwarte kleur te gaan. Met AirPods hoesje zijn je Apple AirPods ongetwijfeld optimaal beschermd tegen vallen, krassen en vuil. Voordelen van deze Apple AirPods siliconen cover: ✅ Goede bescherming voor je oplaadcase voor je Apple AirPods ✅ Zacht maar toch stevig materiaal gebruik ✅ Vertrouwd gebruiksgemak door alle speciale uitsparingen ✅ Extra grip op je draadloze oplaadcase Kenmerken: • Lichte stevige silicone bescherming • Gebruiksvriendelijke ontwerp van dit AirPods hoesje • AirPods hoesje met perfecte pasvorm • Extra grip & unieke look Inhoud pakket: • 1x Siliconen cover hoesje voor je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods Geschikt voor: • Oplaadcase van je Apple AirPods Let op: exclusief Apple AirPods en oplaadcase.

4. Hoes voor Apple AirPods Hoesje Siliconen Case Cover - Blauw Grijs


Product informatiePlus or Show more

Strex Bluetooth Transmitter & Receiver | 2-in-1 Audio Zender/Ontvanger | Bluetooth 5.0 Features ▶ Bluetooth ontvanger & transmitter in 1: Bluetooth station die zowel het ontvangen (RX) als streamen (TX) van audio ondersteunt. Met dit bluetooth apparaat kan je volop genieten van muziek van je telefoon, tv en stereo zonder gedoe met kabels. ▶ Geschikt voor bijna alles: Met de meegeleverde 3.5 MM kabel en 3.5 MM naar 2RCA (Tulp) kabel kan je de Bluetooth zender/ontvanger koppelen aan nagenoeg elk apparaat. Computers, laptops, stereo’s, koptelefoons en meer. ▶ Bluetooth 5.0: De Strex Bluetooth zender/ontvanger maakt gebruik van Bluetooth 5.0. Deze versie zorgt voor een stabielere, snellere transmissie van de audio met een lager stroomverbruik. Bluetooth 5.0 is tot 2x sneller dan vorige versies en zorgt voor superieure audiokwaliteit. ▶ HD Audio: Door het gebruik van Bluetooth 5.0 heb je altijd een mooi helder geluid zonder audio vertraging. ▶ Plug & Play: Geen extra kabels of drivers nodig. Sluit simpelweg het compacte 2 in 1 Bluetooth station aan en je bent klaar om audio te ontvangen of streamen. Met de Strex Bluetooth adapter creëer je een bluetooth verbinding tussen 2 apparaten. Dit is handig wanneer je een speaker, of receiver hebt zonder bluetooth, maar wel draadloos wilt streamen. De Bluetooth adapter is zowel een bluetooth verzender (transmiter) als ontvanger (receiver). Gebruik je de streamer als ontvanger, dan stream je muziek vanaf je smartphone of tablet naar je luidsprekers. Wanneer je hem als verzender gebruikt, stuurt hij het audiosignaal van je tv of geluidsinstallatie naar je bluetooth oordopjes of koptelefoon. Dit komt van pas wanneer je bijvoorbeeld niemand wilt storen tijdens het tv kijken. Je sluit de audio streamer aan via 1 van de meegeleverde kabels. Specificaties 4.4 x 4.4 x 1.2 CM 18 Gram Bereik: 10 Meter 200 mAh Batterij (~ 8 Uur op 1 batterij) Transmitter/receiver functie Bluetooth 5.0, A2DP, AVRCP (Ontvanger) 3.5MM Aux kabel & 3.5MM > RCA Kabel Let op: De adapter kan niet zenden/ontvangen tegelijk

5. Bluetooth Transmitter & Receiver | 2-in-1 Audio Zender/Ontvanger | Bluetooth 5.0 Adapter


Product informatiePlus or Show more

Aanvullend product Apple Airpods: De AirPods zijn net als uw Iphone zeer kwetsbaar voor val-of stootschade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en Hippyfy biedt hierbij de oplossing voor de bescherming van uw AirPods. Aanbevolen product van Hippyfy! (duurzaam en handig) Omschrijving: Aanbevolen AirPods Duurzaam Silicone Case Cover hoesje – Airpods Silicone case - Apple – Bescherming voor je Airpods – Airpods Hoesje - Accessoires AirPods – Schokbestendige hoes – Bluetooth oortelefoon hoes ‘herhalen in je beschrijving en in dikke letters’ Dit silicone hoesje van Hippyfy, geven uw Apple Airpods de beste bescherming tegen val-of stootschade, krasjes en vuil. Behalve dat, biedt Hippyfy deze Airpods Siliconen hoesje van TPU-kwaliteit (Thermoplastic Polyrethane). Dit silicone TPU Airpods hoesje is stof absorberend, onbreekbaar en als laatste schokabsorberend door zijn flexibiliteit. Wederom door de ideale fitting en kwaliteit, biedt dit AirPods Silicone hoesje uw Airpods de beste bescherming voor val-of stootschade, krasjes en vuil. De siliconen hoesje beschermd uw Airpods, zonder dat het de functionaliteit van uw Airpods worden beperkt. U kunt de Airpods gewoon opladen via de Lightning connector zoals u gewend bent. *Kleuren kunnen iets afwijken van de weergave beeldscherm. Hippyfy partner van bol.com Omschrijving van het product: Matte siliconen hoesje | Waterdicht | Vuil werend | Stof werend | Duurzaam | TPU | Hoge kwaliteit | Precies op maat |

6. Airpods Silicone- Case -Cover- Hoesje geschikt speciaal voor Apple Airpods 1 / 2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Chaos op het bureau? Gebruikssporen op de headset? En altijd weer vervelende kabelbreuken? De EXCEDO Headset Stand biedt uitkomst. U kunt er de headset veilig mee opbergen. Vrijwel elke hoofdtelefoon past er perfect op, dankzij de siliconencoating. En dankzij de stabiliteit en een slipvaste onderzijde staat de EXCEDO absoluut stevig. Bovendien oogt hij bijzonder stijlvol. Kenmerken: Standaard voor headsets en hoofdtelefoons. Beschermende siliconencoating. Stijlvolle look met matglanzend contrast. Slipvrije onderzijde voorkomt wegglijden. Veilige, stevige stand. Bijzonder sterk en slijtvast materiaal. Gebruikersvriendelijk. Afmetingen: 167 × 153 × 235mm (B × D × H).

7. Speedlink EXCEDO - Gaming Headset Stand


Product informatiePlus or Show more

Geen Bluetooth in je auto? Door de Bluetooth receiver met de nieuwste Bluetooth versie V5.0, luister je overal draadloos naar je favoriete muziek! Plug-and-Play. Met deze draadloze receiver zorg je er gemakkelijk en snel voor dat je vanaf je smartphone, mp3-speler of PC muziek kan streamen naar elk gewenst apparaat met een 3.5mm aansluiting. Heeft je auto of muziekinstallatie geen Bluetooth? Vaak moet je dan onhandige AUX draadjes gebruiken die lastig werken, snel ruis geven en breekbaar zijn. Met de Bluetooth receiver is dat verleden tijd. Je kan de ontvanger als autoradio, koptelefoon, pc of muziekinstallatie inbouwen. De voordelen van de Bluetooth receiver zijn dat je: Nooit meer hoeft te klooien met draadjes Een hoogwaardige batterij hebt waarmee je 8 uur ongestoord kan luisteren Een bereik hebt van maar liefst 10 meter Eigen muziek, podcasts of telefoongesprekken allemaal kan luisteren Dit zeer gemakkelijk inbouwt in je auto of muziekinstallatie Handige en grote functieknoppen hebt Met twee toestellen aan één receiver kan verbinden Al je telefoongesprekken kan beantwoorden, door de ingebouwde microfoon De Bluetooth receiver maakt gebruik van Bluetooth V5.0 technologie waardoor je nog sneller en nog makkelijker kan streamen. Naast de receiver krijg je een AUX adapter en een oplaad kabel erbij. Een volledige set die gemakkelijk is in gebruik. Plug-and-Play. Bluetooth V5.0 is de nieuwste Bluetoothstandaard die door telefoons wordt gebruikt. Hierdoor gebruikt je telefoon minder energie dan met een oudere bluetooth versie, kan je door Dual-Audio twee apparaten tegelijk koppelen aan je receiver én heb je nog meer snelheid en bereik dan receivers die gebruik maken van oudere bluetooth technologie. De beste, snelste en nieuwste technologie voor jouw apparaat. Hoe werkt de Bluetooth receiver? Stap 1:Sluit de AUX-kabel aan op je speaker, stereo of autoradio en zet de receiver aan. Stap 2:Schakel de Bluetooth functie in van je versturende apparaat en zoek naar de audio adapter. Koppel je toestel, en klaar! Soms moet je wachtwoord 0000 invoeren. Koop nu de Bluetooth receiver van HOBED, geniet van eindeloos muziek luisteren zonder snoeren en probeer het 30 dagen gratis uit!. En bovendien: Niet goed = Altijd geld terug!

8. Bluetooth Receiver V5.0 Draadloos AUX Auto Adapter - Bluetooth Versie 5.0 - Muziek Audio Streamen - Handsfree Bellen


Product informatiePlus or Show more

Vervang oorkussenset voor de Bose AE2/AE2W/AE2I/QC2/QC15/QC25/QC35 (Serie II) hooftelefoon. Kenmerken: - 100% nieuw en hoge kwaliteit. - Geleverd per set van 2 stuks. - compatibel met Bose AE2/AE2W/AE2I/QC2/QC15/QC25/QC35 (Serie II) koptelefoon. - Duurzaam en zacht. - Eenvoudige Installatie. - Materiaal: topkwaliteit leer en traagschuim. - Kleur: Zwart - Merkloos

9. Oorkussens voor Bose Zwart QuietComfort 35 QC35 en QC35II


Product informatiePlus or Show more

Bewaar je favoriete koptelefoon veilig en wel met deze stevige hoes van Thomson. Deze hoes is geschikt voor zowel on-ear als over-ear koptelefoons. Het middelste deel van de hoes is als een harmonica uitgevoerd, wat voor flexibele hoogteaanpassing zorgt. Het meshvak aan de binnenzijde biedt ruimte aan verschillende accessoires. Het materiaal is stevig en biedt maximale bescherming bij transport.

10. Thomson Koptelefoonhoes - Geschikt voor On-ear/Over-ear


Soortgelijke artikelen aan Audio accessoiress


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Audio accessoiress er zijn namelijk 2057 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Audio accessoires kopen.