Beste Audio accessoires - May. 2020

2057 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Siliconen Bescherm Hoesje Cover voor Apple AirPods Case - Licht Roze

BTH
9.5Score
2

Apple Airpods Siliconen - Case - Cover - Hoesje - Speciaal voor Apple Airpods 1 en 2 - Lavendel Blauw

Teddo
9.4Score
3

Speedlink EXCEDO - Gaming Headset Stand

Speedlink
9.3Score
4

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Logitech
9.2Score
5

Siliconen Bescherm Cover Case Hoes voor Apple AirPods Hoesje - Lila

BTH
8.7Score
6

Siliconen Bescherm Cover Case voor Apple AirPods Hoes - Blauw Grijs

BTH
8.6Score
7

Bluetooth Via Aux | 3.5MM Aux | Bluetooth Audio Receiver | Draadloos Muziek Luisteren Vi

Strex
8.3Score
8

Hama Koptelefoonhoes - Geschikt voor On-ear/Over-ear

Hama
7.6Score
9

Airpods Silicone- Case -Cover- Hoesje geschikt speciaal voor Apple Airpods 1 / 2 - Zwart

Teddo
7.3Score
10

Siliconen Bescherm Hoesje voor Apple AirPods Case - Midnight Green

BTH
7.1Score

Hoe komt deze fantastische Audio accessoires opsomming tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Audio accessoires ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Audio accessoiress, maar vandaag helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Audio accessoiress die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Audio accessoiress het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Audio accessoiress stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Audio accessoiress

De beste Audio accessoiress op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Optimale bescherming met deze siliconen hoes voor Apple AirPods hoesje cover ✔ Hoogwaardig en duurzaam siliconenmateriaal ✔ Voorzien van uitsparingen ✔ Speciaal ontworpen voor Apple AirPods Je wilt natuurlijk dat je dure draadloze oplaadcase voor je Apple AirPods mooi en onbeschadigd blijft. Met dit lichtroze silicone cover hoesje is je oplaadcase beschermd tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Het stijlvolle AirPods hoesje is gemaakt van zacht maar toch stevige silicone. Het siliconen hoesje heeft hierdoor een schokbestendige werking. De AirPods hoes voelt niet alleen zacht aan maar ziet er ook mooi uit. Daarnaast zorgt dit AirPod hoesje ook nog eens voor extra grip. De AirPods case cover is speciaal ontworpen voor je oplaadcase voor je Apple AirPods. Het bestaat uit één geheel en beschermt hierdoor alle zijden van de oplaadcase. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de speciale uitsparingen in deze siliconen cover AirPod hoes blijft het gebruikersgemak behouden. Alle aansluitingen van je Apple AirPods blijven beschikbaar. Het is dus bijvoorbeeld niet nodig om het AirPod hoesje te verwijderen om je AirPods op te laden via de lightning-aansluiting. Je kan je AirPods nog steeds draadloos opladen met dit siliconen hoesje. Naast de beschermende werking geeft dit Apple AirPods hoesje ook een unieke herkenbare persoonlijke look aan je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods. Deze cover voor je AirPods hoesje is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er is keuze tussen een opvallende rode of gele kleur om uw hoesje te laten stralen. Ook is het mogelijk om voor een zakelijke grijze of zwarte kleur te gaan. Met AirPods hoesje zijn je Apple AirPods ongetwijfeld optimaal beschermd tegen vallen, krassen en vuil. Voordelen van deze Apple AirPods siliconen cover: ✅ Goede bescherming voor je oplaadcase voor je Apple AirPods ✅ Zacht maar toch stevig materiaal gebruik ✅ Vertrouwd gebruiksgemak door alle speciale uitsparingen ✅ Extra grip op je draadloze oplaadcase Kenmerken: • Lichte stevige silicone bescherming • Gebruiksvriendelijke ontwerp van dit AirPods hoesje • AirPods hoesje met perfecte pasvorm • Extra grip & unieke look Inhoud pakket: • 1x Siliconen cover hoesje voor je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods Geschikt voor: • Oplaadcase van je Apple AirPods Let op: exclusief Apple AirPods en oplaadcase.

1. Siliconen Bescherm Hoesje Cover voor Apple AirPods Case - Licht Roze

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bescherm je Airpods goed met het siliconen hoesje van Teddo. De Apple Airpods zijn dureoordopjes en het is dus erg belangrijk om ze juiste te beschermen. Ons siliconen hoesje is speciaal ontwikkeld voor bescherming en gebruiksgemak. Daarnaast is hij te verkrijgen in veel verschillende kleuren, zodat er altijd een bij je past. Dit hoesje is gemaakt van speciaal polysiloxanes(Siliconen), waardoor het super makkelijk is om het hoesje om je Airpods oplaadcase heen te doen. het siliconen zorgt voor veel grip, en kan schoongemaakt worden met water*. Het hoesje is speciaal ontworpen voor de Apple Airpods. Het hoesje is voorzien van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet nodig om het hoesje te verwijderen om de Airpods oplaadcase op te laden via de lightning-aansluiting. Door het flexible siliconen is het koppelknopje aan de achterzijde van de oplaadcase makkelijk in de drukken. *U dient eerst de Airpods oplaad case te verwijderen voor u het hoesje wilt schoon maken met water.

2. Apple Airpods Siliconen - Case - Cover - Hoesje - Speciaal voor Apple Airpods 1 en 2 - Lavendel Blauw

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Chaos op het bureau? Gebruikssporen op de headset? En altijd weer vervelende kabelbreuken? De EXCEDO Headset Stand biedt uitkomst. U kunt er de headset veilig mee opbergen. Vrijwel elke hoofdtelefoon past er perfect op, dankzij de siliconencoating. En dankzij de stabiliteit en een slipvaste onderzijde staat de EXCEDO absoluut stevig. Bovendien oogt hij bijzonder stijlvol. Kenmerken: Standaard voor headsets en hoofdtelefoons. Beschermende siliconencoating. Stijlvolle look met matglanzend contrast. Slipvrije onderzijde voorkomt wegglijden. Veilige, stevige stand. Bijzonder sterk en slijtvast materiaal. Gebruikersvriendelijk. Afmetingen: 167 × 153 × 235mm (B × D × H).

3. Speedlink EXCEDO - Gaming Headset Stand

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Dankzij de Logitech Bluetooth® Audio Adapter, maak je jouw speakers Bluetooth! Door de Multipoint Bluetooth-verbinding waarmee je twee apparaten tegelijk kunt koppelen, eenvoudige koppeling en automatisch opnieuw koppelen, brede speakercompatibiliteit en compromisloze Logitech-audio, heb je alles wat je nodig heeft om jouw muziek te streamen en jouw mobiele apparaat mobiel te houden. Multipoint Bluetooth Multipoint Bluetooth®-verbinding. Koppel jouw smartphone en tablet tegelijkertijd en stream stereo-audio van een van beide. Handige eendrukskoppelingsknop Je kunt jouw smartphone en tablet snel en gemakkelijk verbinden. Druk gewoon op de koppelingsknop en de speakers zijn gebruiksklaar. Profiteer van het gemak van supersnel, automatisch opnieuw koppelen. Flexibiliteit Werkt met de meeste speakers (3,5 mm/RCA). Je hebt de flexibiliteit om pc-speakers, thuisstereosystemen en AV-ontvangers te gebruiken. Sluit gewoon de Bluetooth-audioadapter op jouw speakers met eigen voeding aan met behulp van standaard analoge RCA- of 3,5mm-stekkers. Compromisloze Logitech-audio Superieure akoestiek. Compromisloos geluid. De Bluetooth-speakeradapter is afgestemd in de state-of-the-art laboratoria van Logitech om hoogwaardige akoestiek te leveren. 15 meter bereik Stream en bedien jouw muziek met een betrouwbaar gezichtsveld tot op 15 meter afstand. Pakketinhoud: • Bluetooth-audioadapter • Draad voor RCA naar 3,5 mm • Stroomdraad • Handleiding • 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning

4. Logitech Bluetooth Audio Adapter

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Optimale bescherming met deze siliconen hoes voor Apple AirPods hoesje cover ✔ Hoogwaardig en duurzaam siliconenmateriaal ✔ Voorzien van uitsparingen ✔ Speciaal ontworpen voor Apple AirPods Je wilt natuurlijk dat je dure draadloze oplaadcase voor je Apple AirPods mooi en onbeschadigd blijft. Met dit transparante silicone cover hoesje is je oplaadcase beschermd tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Het stijlvolle AirPods hoesje is gemaakt van zacht maar toch stevige silicone. Het siliconen hoesje heeft hierdoor een schokbestendige werking. De AirPods hoes voelt niet alleen zacht aan maar ziet er ook mooi uit. Daarnaast zorgt dit AirPod hoesje ook nog eens voor extra grip. De AirPods case cover is speciaal ontworpen voor je oplaadcase voor je Apple AirPods. Het bestaat uit één geheel en beschermt hierdoor alle zijden van de oplaadcase. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de speciale uitsparingen in deze siliconen cover AirPod hoes blijft het gebruikersgemak behouden. Alle aansluitingen van je Apple AirPods blijven beschikbaar. Het is dus bijvoorbeeld niet nodig om het AirPod hoesje te verwijderen om je AirPods op te laden via de lightning-aansluiting. Je kan je AirPods nog steeds draadloos opladen met dit siliconen hoesje. Naast de beschermende werking geeft dit Apple AirPods hoesje ook een unieke herkenbare persoonlijke look aan je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods. Deze cover voor je AirPods hoesje is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er is keuze tussen een opvallende rode of gele kleur om uw hoesje te laten stralen. Ook is het mogelijk om voor een zakelijke grijze of zwarte kleur te gaan. Met AirPods hoesje zijn je Apple AirPods ongetwijfeld optimaal beschermd tegen vallen, krassen en vuil. Voordelen van deze Apple AirPods siliconen cover: ✅ Goede bescherming voor je oplaadcase voor je Apple AirPods ✅ Zacht maar toch stevig materiaal gebruik ✅ Vertrouwd gebruiksgemak door alle speciale uitsparingen ✅ Extra grip op je draadloze oplaadcase Kenmerken: • Lichte stevige silicone bescherming • Gebruiksvriendelijke ontwerp van dit AirPods hoesje • AirPods hoesje met perfecte pasvorm • Extra grip & unieke look Inhoud pakket: • 1x Siliconen cover hoesje voor je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods Geschikt voor: • Oplaadcase van je Apple AirPods Let op: exclusief Apple AirPods en oplaadcase.

5. Siliconen Bescherm Cover Case Hoes voor Apple AirPods Hoesje - Lila

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Optimale bescherming met deze siliconen hoes voor Apple AirPods hoesje cover ✔ Hoogwaardig en duurzaam siliconenmateriaal ✔ Voorzien van uitsparingen ✔ Speciaal ontworpen voor Apple AirPods Je wilt natuurlijk dat je dure draadloze oplaadcase voor je Apple AirPods mooi en onbeschadigd blijft. Met dit blauw-grijze silicone cover hoesje is je oplaadcase beschermd tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Het stijlvolle AirPods hoesje is gemaakt van zacht maar toch stevige silicone. Het siliconen hoesje heeft hierdoor een schokbestendige werking. De AirPods hoes voelt niet alleen zacht aan maar ziet er ook mooi uit. Daarnaast zorgt dit AirPod hoesje ook nog eens voor extra grip. De AirPods case cover is speciaal ontworpen voor je oplaadcase voor je Apple AirPods. Het bestaat uit één geheel en beschermt hierdoor alle zijden van de oplaadcase. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de speciale uitsparingen in deze siliconen cover AirPod hoes blijft het gebruikersgemak behouden. Alle aansluitingen van je Apple AirPods blijven beschikbaar. Het is dus bijvoorbeeld niet nodig om het AirPod hoesje te verwijderen om je AirPods op te laden via de lightning-aansluiting. Je kan je AirPods nog steeds draadloos opladen met dit siliconen hoesje. Naast de beschermende werking geeft dit Apple AirPods hoesje ook een unieke herkenbare persoonlijke look aan je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods. Deze cover voor je AirPods hoesje is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er is keuze tussen een opvallende rode of gele kleur om uw hoesje te laten stralen. Ook is het mogelijk om voor een zakelijke grijze of zwarte kleur te gaan. Met AirPods hoesje zijn je Apple AirPods ongetwijfeld optimaal beschermd tegen vallen, krassen en vuil. Voordelen van deze Apple AirPods siliconen cover: ✅ Goede bescherming voor je oplaadcase voor je Apple AirPods ✅ Zacht maar toch stevig materiaal gebruik ✅ Vertrouwd gebruiksgemak door alle speciale uitsparingen ✅ Extra grip op je draadloze oplaadcase Kenmerken: • Lichte stevige silicone bescherming • Gebruiksvriendelijke ontwerp van dit AirPods hoesje • AirPods hoesje met perfecte pasvorm • Extra grip & unieke look Inhoud pakket: • 1x Siliconen cover hoesje voor je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods Geschikt voor: • Oplaadcase van je Apple AirPods Let op: exclusief Apple AirPods en oplaadcase.

6. Siliconen Bescherm Cover Case voor Apple AirPods Hoes - Blauw Grijs

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Strex Bluetooth ontvanger | Muziek luisteren via bluetooth over de 3.5MM AUX aansluiting | Zonder verlies van kwaliteit muziek streamen in de auto of bijvoorbeeld naar je speakers Features ▶ Strex Bluetooth adapter: Met de beste chipset en 4.1 bluetooth EDR stream je vanaf nu draadloos muziek naar je auto, speakers of headset zonder het verlies van geluidskwaliteit. ▶ Snel en simpel: Automatisch verbinden en meerdere handige knoppen. Plug de ontvanger in je 3.5MM aansluiting (AUX) and play. ▶ Extra lang muziek afspelen: De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je tot 12 uur lang onafgebroken muziek kan afspelen en hij tot wel 300 uur stand-by blijft staan. Accu leeg? Hij wordt volledig opgeladen in slechts 1 uur. De ontvanger schakelt bij geen gebruik automatisch in stand-by. ▶ 2 Verbindingen op 1 ontvanger: Verbind tegelijkertijd 2 telefoons met de ontvanger. Zo kunnen jij en je vrienden samen de beste muziek uitkiezen. De ontvanger is geschikt voor nagenoeg alle smartphones en andere bluetooth apparaten. ▶ Streamen en bellen: Naast het streamen van muziek beschikt de ontvanger ook over een microfoon zodat jij handsfree kan bellen. De Strex Bluetooth ontvanger is een compacte en stijlvolle muziekontvanger. Je plugt de muziekontvanger eenvoudig in, om vervolgens met een Bluetooth-verbinding muziek af te kunnen spelen vanaf een mobiele telefoon of tablet. Met een bereik van maar liefst 15 meter is het apparaatje ook buiten de auto te gebruiken. Plug de ontvanger bijvoorbeeld in een geluidsinstallatie of koptelefoon om muziek vanaf jouw telefoon te kunnen streamen. In de auto kan het apparaat niet alleen gebruikt worden voor het afspelen van muziek, ook inkomende telefoonoproepen kunnen beantwoord worden. Aan de bovenzijde van het apparaat zit een handige knop, waarmee een oproep geweigerd of aangenomen kan worden. Daarbij is het apparaat voorzien van o.a. volume, pauze, volgende/vorige knoppen. Niet alleen is het apparaat makkelijk te verbinden, ook wordt het geluid zonder de kwaliteit aan te tasten overgebracht naar de audioapparatuur. De muziekontvanger kan tot 12 uur lang onafgebroken muziek afspelen. Een lege accu opladen neemt ongeveer 1 uur in beslag. Ideaal wanneer je een lange tijd in de auto zit en voortdurend jouw eigen muziek af wilt kunnen spelen. Het compacte formaat van de Strex ontvanger maakt hem superhandig voor in de AUX poort van je auto. Let op! Dit is een Bluetooth receiver, geen transmitter. Specificaties ▪ Geïntegreerde microfoon ▪ Handsfree bellen ▪ Compact design: 4 x 2.4 x 0.8 CM ▪ Met Micro-USB kabel, AUX kabel en AUX connector ▪ Automatische verbinding middels memory function ▪ Accuduur: 12 U. Oplaadtijd: 1 U opladen voor 100% accu. Standby: 300 U ▪ Bereik: 15 Meter ▪ Werkt ook tijdens het opladen ▪ Bluetooth protocollen: HFP HSP A2DP AVRCP

7. Bluetooth Via Aux | 3.5MM Aux | Bluetooth Audio Receiver | Draadloos Muziek Luisteren Vi

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met deze handige Hama Koptelefoonhoes bescherm je jouw on-ear en over-ear koptelefoons onderweg. Het meshvak biedt ruimte aan andere accessoires. Met het haakje bevestig je hem aan je riem of tas. De ingebouwde band zorgt voor een veilige bevestiging aan de binnenkant.

8. Hama Koptelefoonhoes - Geschikt voor On-ear/Over-ear

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Aanvullend product Apple Airpods: De AirPods zijn net als uw Iphone zeer kwetsbaar voor val-of stootschade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en Hippyfy biedt hierbij de oplossing voor de bescherming van uw AirPods. Aanbevolen product van Hippyfy! (duurzaam en handig) Omschrijving: Aanbevolen AirPods Duurzaam Silicone Case Cover hoesje – Airpods Silicone case - Apple – Bescherming voor je Airpods – Airpods Hoesje - Accessoires AirPods – Schokbestendige hoes – Bluetooth oortelefoon hoes ‘herhalen in je beschrijving en in dikke letters’ Dit silicone hoesje van Hippyfy, geven uw Apple Airpods de beste bescherming tegen val-of stootschade, krasjes en vuil. Behalve dat, biedt Hippyfy deze Airpods Siliconen hoesje van TPU-kwaliteit (Thermoplastic Polyrethane). Dit silicone TPU Airpods hoesje is stof absorberend, onbreekbaar en als laatste schokabsorberend door zijn flexibiliteit. Wederom door de ideale fitting en kwaliteit, biedt dit AirPods Silicone hoesje uw Airpods de beste bescherming voor val-of stootschade, krasjes en vuil. De siliconen hoesje beschermd uw Airpods, zonder dat het de functionaliteit van uw Airpods worden beperkt. U kunt de Airpods gewoon opladen via de Lightning connector zoals u gewend bent. *Kleuren kunnen iets afwijken van de weergave beeldscherm. Hippyfy partner van bol.com Omschrijving van het product: Matte siliconen hoesje | Waterdicht | Vuil werend | Stof werend | Duurzaam | TPU | Hoge kwaliteit | Precies op maat |

9. Airpods Silicone- Case -Cover- Hoesje geschikt speciaal voor Apple Airpods 1 / 2 - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Optimale bescherming met dit hoesje voor Apple AirPods case siliconen ✔ Hoogwaardig materiaalgebruik voor deze AirPods case ✔ Voorzien van uitsparingen ✔ Speciaal ontworpen voor Apple AirPods Je wilt natuurlijk dat je dure draadloze oplaadcase voor je Apple AirPods mooi en onbeschadigd blijft. Met deze siliconen hoes in de speciale kleur midnight green is je Apple AirPods oplaadcase beschermd tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Het stijlvolle AirPods hoesje is gemaakt van hoogwaardig plastic. Het AirPods siliconen hoesje heeft een schokbestendige werking. Daarnaast zorgt deze AirPods case ook nog eens voor extra grip. De AirPods case siliconen is speciaal ontworpen voor je oplaadcase voor je Apple AirPods. Het AirPods siliconen hoesje bestaat uit één geheel en beschermt hierdoor alle zijden van de oplaadcase. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de speciale uitsparingen in deze siliconen AirPods hoes blijft het gebruikersgemak behouden. Alle aansluitingen van je Apple AirPods blijven beschikbaar. Het is dus bijvoorbeeld niet nodig om het AirPod case hoesje te verwijderen om je AirPods op te laden via de lightning-aansluiting. Je kan je AirPods nog steeds draadloos opladen met dit siliconen hoesje. Naast de beschermende werking geeft dit Apple AirPods hoesje siliconen ook een unieke herkenbare persoonlijke look aan je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods. Deze cover voor je AirPods hoesje is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er is keuze tussen een opvallende rode of gele kleur om uw hoesje te laten stralen. Ook is het mogelijk om voor een zakelijke grijze of zwarte kleur te gaan. Met deze AirPods case zijn je Apple AirPods ongetwijfeld optimaal beschermd tegen vallen, krassen en vuil. Voordelen van deze Apple AirPods hoesje siliconen: ✅ Goede bescherming voor je oplaadcase voor je Apple AirPods ✅ Hoogwaardig materiaal gebruik van deze AirPods case siliconen ✅ Vertrouwd gebruiksgemak door alle speciale uitsparingen ✅ AirPods case is licht in gewicht ✅ Extra grip op je draadloze oplaadcase Kenmerken: • Lichte stevige siliconen bescherming • Gebruiksvriendelijke ontwerp van dit AirPods hoesje • AirPods hoesje met perfecte pasvorm • Extra grip & unieke look Inhoud pakket: • 1x siliconen hoesje voor je Apple AirPods case Geschikt voor: • Oplaadcase van je Apple AirPods Let op: exclusief Apple AirPods en oplaadcase.

10. Siliconen Bescherm Hoesje voor Apple AirPods Case - Midnight Green

Laptop 1

Soortgelijke artikelen aan Audio accessoiress


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Audio accessoiress er zijn immers 2057 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Audio accessoires kopen.

Beste koop maken