Bestenu

Wat is de beste voerbak paard van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 mei, 2023

Het aanschaffen van een goede voerbak paard is een lastige uitdaging. Wat is de beste voerbak paard van 2023? Na het testen van 75 voerbakken voor paarden kwam de Vplast Voerbak 15 l met groen als beste uit onze voerbak paard-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de voerbakken voor paarden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 voerbakken voor paarden-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige voerbak paard-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste voerbakken voor paarden

1Score: 10
Vplast Voerbak 15 l met groen
Vplast Voerbak 15 l met groen
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Vplast Drink en voerbak kunststof zwart
Vplast Drink en voerbak kunststof zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Deksel voor voerbak 2 l,
Deksel voor voerbak 2 l,
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Vplast Drink en voerbak kunststof grijs
Beste Voerbak paard voor buiten gebruik
Vplast Drink en voerbak kunststof grijs
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Mand flexibel FlexBag Geel 28
Mand flexibel FlexBag Geel 28
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
Voerbak Recht - Groen donkergroen
Beste Voerbak paard voor paarden met voedingsproblemen
Voerbak Recht - Groen donkergroen
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Barato Hangvoerbak Kunststof - Middenblauw
Barato Hangvoerbak Kunststof - Middenblauw
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Voerbak 15 l met ophang groen
Voerbak 15 l met ophang groen
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Voer-drinkbak 15 Liter Hoek-wand met zwart
Voer-drinkbak 15 Liter Hoek-wand met zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
Horka Voedermand Flex Tub 28 roze
Horka Voedermand Flex Tub 28 roze
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Voerbak Paard Koopgids

Ook je paard wilt comfortabel eten. Lees hier alles over voerbakken, speciaal voor paarden.

Hoe hoog moet een voerbak voor je paard zijn?

De hoogte van een voerbak voor een paard hangt af van de grootte van het paard en de hoogte van zijn schoft. Over het algemeen moet de voerbak op een hoogte worden geplaatst die comfortabel is voor het paard en waarbij het zijn hoofd en nek in een natuurlijke positie kan houden tijdens het eten.

Een goede richtlijn voor de hoogte van de voerbak is dat de bovenkant van de voerbak ongeveer op borsthoogte van het paard moet zijn. Dit betekent dat de hoogte van de voerbak voor een klein pony anders zal zijn dan voor een groot paard.

Om te bepalen welke hoogte geschikt is voor jouw paard, kun je het beste een meetlint gebruiken om de hoogte van de schoft van het paard te meten en vervolgens deze maat te gebruiken om de juiste hoogte van de voerbak te bepalen. Een andere optie is om een verstelbare voerbak te gebruiken die je op de juiste hoogte kunt instellen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de voerbak stevig en veilig is bevestigd, zodat het paard deze niet kan omstoten of erin vast komt te zitten tijdens het eten.

Hoe vaak moet je een voerbak voor een paard schoonmaken?

Je moet de voerbak van een paard regelmatig schoonmaken om te zorgen voor een goede hygiëne en om te voorkomen dat het paard ziektes krijgt. Hoe vaak je de voerbak moet schoonmaken hangt af van verschillende factoren, zoals de omgevingsomstandigheden, het type voer dat je gebruikt, de grootte van de voerbak en de frequentie waarmee het paard eet.

Over het algemeen is het aan te raden om de voerbak van een paard ten minste één keer per dag schoon te maken. Als het paard op een natte of modderige bodem staat, kan het nodig zijn om de voerbak vaker schoon te maken om te voorkomen dat het voer vuil wordt. 

Als het paard bijvoorbeeld hooi krijgt, kan het zijn dat de voerbak vaker moet worden schoongemaakt vanwege het fijne stof dat erdoorheen kan gaan.

Het is ook belangrijk om de voerbak grondig te reinigen met water en zeep om bacteriën en andere ziekteverwekkers te verwijderen. Na het schoonmaken en drogen van de voerbak, moet je deze controleren op scherpe randen of andere beschadigingen die het paard kunnen verwonden.

Kortom, het is belangrijk om regelmatig de voerbak van een paard schoon te maken om te zorgen voor een goede hygiëne en de gezondheid van het paard te waarborgen.

Wat mag je een paard nooit te eten geven?

Er zijn verschillende soorten voedsel die je een paard nooit mag geven omdat ze giftig zijn of gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Enkele voorbeelden zijn:

Avocado's: Avocado's bevatten een giftige stof genaamd persine, die gevaarlijk kan zijn voor paarden en kan leiden tot ademhalingsproblemen, vochtophoping in de longen en zelfs de dood.

Chocolade: Chocolade bevat theobromine, een stof die giftig kan zijn voor paarden en kan leiden tot maagklachten, hartproblemen en neurologische symptomen.

Aardappelplanten en tomatenbladeren: De bladeren en stengels van aardappelplanten en tomaten bevatten een giftige stof genaamd solanine, die maagklachten, diarree, verwarring, tremoren en zelfs de dood kan veroorzaken.

Taxus: De naalden, zaden en schors van de taxusboom bevatten een stof genaamd taxine, die het hart- en ademhalingssysteem kan beïnvloeden en kan leiden tot coma en de dood.

Rauwe bonen: Rauwe bonen bevatten een gifstof genaamd fytohaemagglutinine, die het spijsverteringsstelsel kan beschadigen en leiden tot diarree, braken en buikpijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts enkele voorbeelden zijn van voedsel dat gevaarlijk kan zijn voor paarden. Raadpleeg altijd een dierenarts of een professionele paardentrainer als je twijfelt over de veiligheid van voedsel voor jouw paard en zorg ervoor dat het paard een uitgebalanceerd dieet heeft dat past bij zijn individuele behoeften en activiteitsniveau.

Kan een paard zich overeten?

Ja, een paard kan zich overeten en dit kan leiden tot gezondheidsproblemen. Paarden zijn van nature grazers en hebben de neiging om constant te willen eten. 

Als paarden onbeperkt toegang hebben tot voedsel, kunnen ze zich gemakkelijk overeten en te veel calorieën binnenkrijgen, wat kan leiden tot overgewicht en andere gezondheidsproblemen, zoals hoefbevangenheid, insulineresistentie en maagzweren.

Om overeten te voorkomen, is het belangrijk om de voeropname van het paard te beperken en het voer te beheren. Dit kan worden bereikt door middel van het gebruik van een slowfeeder of het beperken van de weidegangtijd. 

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het paard voldoende lichaamsbeweging krijgt en een uitgebalanceerd dieet heeft dat past bij zijn individuele behoeften en activiteitsniveau. 

Raadpleeg altijd een dierenarts of professionele paardentrainer voor advies over het beheer van de voeropname van jouw paard om overeten en de daaruit voortvloeiende gezondheidsproblemen te voorkomen.

Hoe groot moet de voerbak zijn?

Een voerbak voor een paard moet groot genoeg zijn zodat het paard comfortabel kan eten en gemakkelijk bij het voer kan komen. Over het algemeen wordt aanbevolen dat de voerbak minstens 60 centimeter breed en 30 centimeter diep is voor een volwassen paard. 

Dit geeft het paard voldoende ruimte om te eten zonder dat het voer over de rand valt en zorgt ervoor dat het paard gemakkelijk bij het voer kan komen. Het is ook belangrijk om te zorgen dat de voerbak stevig genoeg is zodat het paard hem niet kan omverwerpen en zichzelf of anderen kan verwonden.

Wat is een paardenstand?

Een paardenstand is een term die wordt gebruikt om de manier te beschrijven waarop een paard staat. Dit omvat de positie van de benen en de hoefverdeling van het paard terwijl het stilstaat. Er zijn verschillende soorten paardenstanden, elk met hun eigen kenmerken en functies.

Enkele veel voorkomende paardenstanden zijn:

 • Het vierkants- of standaardbeen: hierbij staan de benen van het paard in een vierkant, waarbij de hoeven op dezelfde lijn staan en de benen recht naar voren en naar achteren wijzen.
 • De cow-hocked stand: hierbij wijzen de hoeven naar buiten terwijl de hielen naar binnen wijzen. Dit kan het paard helpen bij activiteiten die extra kracht vereisen, zoals het versnellen tijdens het galopperen.
 • Desabelbenige stand: hierbij wijzen de hoeven naar binnen terwijl de hielen naar buiten wijzen. Dit kan een indicatie zijn van een onbalans in de achterhand van het paard.

Het is belangrijk om te onthouden dat niet elke paardenstand normaal of gezond is. Sommige paardenstanden kunnen wijzen op onderliggende gezondheidsproblemen of blessures, dus het is altijd verstandig om de hulp van een dierenarts of een professionele paardentrainer te raadplegen als je twijfelt over de paardenstand van jouw paard.

hero illustration

Hoe testen we voerbakken voor paarden?

Om de beste voerbak paard te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze voerbak paard-test hebben we 75 voerbakken voor paarden vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze voerbak paard-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze voerbak paard-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne voerbak paard-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte voerbak paard in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 75 voerbakken voor paarden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste voerbakken voor paarden in een makkelijke lijst

1. Vplast Voerbak 15 l met groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De voerbak met unieke soft afwerking is veilig voor alle dieren, hierdoor zitten er namelijk geen scherpe randen aan. Deze voerbak is eenvoudig op te hangen dankzij de ophanghaken en makkelijk te gebruiken tijdens bijvoorbeeld wedstrijden of in de stal. Verkrijgbaar in de kleur: Donkerblauw, rood, groen en zwart Materiaal PP Inhoud 15 l Afmeting 34 x 30 cm Diepte 26 cm Merk VPlast Samenvattend Met soft afwerking Eenvoudig op te hangen Gemakkelijk mee te nemen De sterke voerbak zonder scherpe randen voor in de paardenstal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Vplast Drink en voerbak kunststof zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.6

Als je op zoek bent naar een stevige en betrouwbare voer- en drinkbak voor je paarden, schapen of geiten, dan is de Vplast Drink en Voerbak een uitstekende keuze. Deze bak heeft een inhoud van 6 liter en is gemaakt van duurzaam polyester, wat betekent dat hij lang meegaat en bestand is tegen slijtage en beschadiging.

Wat deze voer- en drinkbak echt onderscheidt van andere bakken is zijn veelzijdigheid. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als inzetvoerbak die past in elke emmerhouder, wat handig is als je meerdere dieren hebt en verschillende soorten voerbakken nodig hebt. Bovendien is de Vplast Drink en Voerbak gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat betekent dat je er minder tijd aan kwijt bent.

Als het gaat om de afmetingen, dan is de onderzijde van de bak 25 cm, de bovenzijde 29 cm en de diepte 10,5 cm, met een rand van 1,5 cm. Dit maakt deze bak de ideale grootte voor paarden, kalveren, schapen, geiten en andere dieren van vergelijkbare grootte.

Over het geheel genomen is de Vplast Drink en Voerbak een geweldige investering voor elke dierenliefhebber die op zoek is naar een duurzame, veelzijdige en gemakkelijk te onderhouden voer- en drinkbak. Met zijn stevige polyester materiaal en 6-liter inhoud is deze bak perfect voor verschillende omstandigheden en situaties.

Persoonlijk denk ik dat de Vplast Drink en Voerbak een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare voer- en drinkbak voor zijn dieren. Het enige nadeel is dat het gewicht van de bak (190 g) misschien niet ideaal is voor zeer kleine dieren. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met deze aankoop en zou ik hem aanbevelen aan andere dierenliefhebbers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

3. Deksel voor voerbak 2 l,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.1

Slagvast en temperatuurbestendig kunststof Voedselveilig Artikel 958181 Toebehoren voor artikel 958141 en 958142 Artikel 958152 Toebehoren voor de artikelen 958133 en 958134

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

4. Beste Voerbak paard voor buiten gebruik: Vplast Drink en voerbak kunststof grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een degelijke voer- en drinkbak voor je paard? Kijk dan niet verder dan de Vplast Drink en voerbak kunststof grijs! Deze voerbak heeft een inhoud van 6 liter en is perfect voor paarden, kalveren, schapen en geiten. Het formaat van de voerbak is van buitenaf gemeten: de onderzijde is 25 cm, de bovenzijde is 29 cm en de diepte is 10,5 cm. Met een rand van 1,5 cm past deze voerbak makkelijk in elke emmerhouder.

Wat deze voerbak zo bijzonder maakt, is dat deze niet alleen geschikt is voor voer, maar ook voor drinken. Zo kun je deze voerbak ook gebruiken om je paard van water te voorzien! Bovendien is deze voerbak gemaakt van stevig plastic en heeft een gewicht van 190 g.

Het beste van deze voerbak is dat het gemakkelijk te gebruiken is. Het is perfect voor dagelijks gebruik en ideaal voor degenen die hun paarden graag op een georganiseerde manier willen voeren. Bovendien is de voerbak van Vplast zeer duurzaam en gaat lang mee.

Er zijn helaas ook enkele nadelen aan deze voerbak. Zo is het niet de goedkoopste optie die er is, maar je krijgt wel waar voor je geld. Daarnaast is het misschien niet de beste keuze voor paarden die graag knoeien met hun voer.

Al met al is de Vplast Drink en voerbak kunststof grijs een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, praktische en veelzijdige voer- en drinkbak. Het is de perfecte manier om je paard te voeden en te hydrateren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

5. Mand flexibel FlexBag Geel 28

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Gemaakt van stevig, heel flexibel kunststof. kan overal gebruikt worden, in de wei, in de stal, tijdens transport, in huis of in de tuin. twee handgrepen voor gemakkelijk transport.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. Beste Voerbak paard voor paarden met voedingsproblemen: Voerbak Recht - Groen donkergroen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Voerbak Recht - Groen donkergroen

 • list plusDeze voerbak is zeer duurzaam en kan lang meegaan.
 • list plusDeze voerbak heeft geen scherpe randen en is veilig voor het paard om uit te eten.
 • list plusDeze voerbak is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het hygiënisch blijft voor het paard.

Nadelen Voerbak Recht - Groen donkergroen

 • list plusDeze voerbak heeft geen anti-slip bodem, waardoor het kan verschuiven tijdens het eten en het paard kan storen.
 • list plusDe voerbak heeft geen deksel, waardoor het voer kan worden blootgesteld aan vuil en insecten.
 • list plusDe voerbak heeft geen handvatten, waardoor het moeilijk kan zijn om te verplaatsen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een stevige voerbak voor je paard? Dan is de Voerbak Recht - Groen donkergroen zeker het overwegen waard! Het is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft de perfecte afmetingen van ongeveer 45x30x20 cm. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om voedsel te geven aan je paard zonder dat het omvalt of gemorst wordt.

Wat deze voerbak echt onderscheidt van andere opties op de markt, is de prijsgunstige uitvoering. Je krijgt hier een hoogwaardig product voor een geweldige prijs! Bovendien is het materiaal gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Deze voerbak is perfect voor paarden van elk ras en elke grootte. Het is ook handig voor gebruik in de stal of buiten. Het is gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, wat betekent dat je het overal mee naartoe kunt nemen.

Het enige nadeel van deze voerbak is dat het misschien niet geschikt is voor paarden die erg agressief zijn tijdens het eten. Het is niet zo sterk als sommige andere opties die er zijn, dus het kan na verloop van tijd slijten. Maar als je een gemiddeld paard hebt, dan is dit de perfecte voerbak voor jou!

Al met al is de Voerbak Recht - Groen donkergroen een uitstekende keuze voor elke paardenliefhebber. Het is duurzaam, gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Het enige wat je hoeft te doen is je paard te voeden en te genieten van de tijd die je samen doorbrengt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 maart in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. Barato Hangvoerbak Kunststof - Middenblauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Barato Hangvoerbak Kunststof - Middenblauw

 • list plusDeze hangvoerbak is gemaakt van stevig materiaal en kan tegen een stootje.
 • list plusDeze voerbak heeft de juiste omvang om voldoende voer te bevatten voor een paard.
 • list plusHet mooie design van deze voerbak past goed bij de uitstraling van een stal en zorgt voor een professionele uitstraling.

Nadelen Barato Hangvoerbak Kunststof - Middenblauw

 • list plusDeze hangvoerbak kan wankel zijn en daardoor onstabiel voor een paard.
 • list plusHet kan lastig zijn om deze voerbak goed te reinigen vanwege de vorm en het materiaal waarvan het is gemaakt.
 • list plusAls een paard snel knoeit met zijn voer, is deze hangvoerbak niet de beste keuze omdat het voer er makkelijk uit kan vallen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een handige en verplaatsbare voerbak voor je paard? Dan is de Barato Hangvoerbak Kunststof - Middenblauw zeker het overwegen waard! Deze voerbak is gemaakt van stevig kunststof en heeft metalen ophanghaken, waardoor je hem gemakkelijk kunt bevestigen waar je maar wilt.

Het materiaal waarvan deze voerbak is gemaakt, is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Bovendien is het kunststof gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor een hygiënische voerplek voor je paard. De metalen ophanghaken zijn stevig en zorgen ervoor dat de voerbak goed blijft hangen, zelfs als je paard er wat wilder mee omgaat.

Wat deze voerbak echt onderscheidt van andere producten is zijn draagbaarheid. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen naar elke plek waar je paard zich bevindt. Of je nu op stal bent of in de wei, je hebt altijd een voerbak bij de hand. Bovendien is deze voerbak ook geschikt voor andere dieren, zoals geiten of schapen.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze voerbak een inhoud heeft van 12 liter, waardoor je genoeg voer kunt geven aan je paard. Ook is de voerbak verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd een kleur kunt kiezen die past bij de kleuren van je stal of je outfit.

Een nadeel van deze voerbak kan zijn dat hij niet geschikt is voor hele grote paarden, omdat de voerbak dan te klein kan zijn. Ook kan het zijn dat de metalen ophanghaken na verloop van tijd kunnen roesten als ze niet goed worden onderhouden.

Al met al is de Barato Hangvoerbak Kunststof - Middenblauw een handige en praktische voerbak voor je paard. Door zijn draagbaarheid en stevige materiaal is het een goede keuze voor iedereen die zijn paard graag van voer voorziet op verschillende locaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Voerbak 15 l met ophang groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een sterke en handige voerbak voor jouw paard? Dan is de Voerbak 15 l met ophang groen echt een aanrader! Deze mobiele voerbak is gemaakt van het duurzame materiaal PP en heeft een inhoud van 15 liter. Hierdoor heb je genoeg ruimte om jouw paard te voeden, zonder dat je steeds opnieuw hoeft bij te vullen. Bovendien is de voerbak voorzien van stalen haken, waardoor je hem overal kunt ophangen. Ideaal voor in de stal, maar ook tijdens wedstrijden!

Wat deze voerbak echt uniek maakt, is de "soft finish" van de bak. Hierdoor bevat de voerbak geen scherpe kanten, waardoor het veilig is voor alle dieren. Dit is uiteraard een belangrijk punt als het gaat om de gezondheid van jouw paard. Daarnaast is de voerbak verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: blauw, groen en zwart.

De Voerbak 15 l met ophang groen is niet alleen sterk en handig, maar ook nog eens vliegvrij. Hierdoor blijft het voer schoon en hygiënisch. De afmetingen van de voerbak zijn 34 x 30 cm en de diepte is 26 cm. Dit maakt de voerbak geschikt voor zowel kleine als grote paarden.

Een nadeel van deze voerbak is het gewicht van 1400 g. Hierdoor kan het wat zwaar zijn om mee te nemen tijdens het reizen. Echter, de voordelen van deze voerbak wegen zeker op tegen dit nadeel.

Al met al is de Voerbak 15 l met ophang groen een aanrader voor iedere paardenliefhebber. De voerbak is sterk, handig en veilig voor jouw paard. Bovendien blijft het voer schoon en hygiënisch door de vliegvrije functie. Het enige nadeel is het gewicht, maar dit hoeft geen probleem te zijn als je de voerbak voornamelijk in de stal gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Voer-drinkbak 15 Liter Hoek-wand met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een duurzame en stevige voer- en drinkbak voor je paard? Dan is de Voer-drinkbak 15 Liter Hoek-wand met zwart echt iets voor jou! Gemaakt van hoogwaardig kunststof (Polypropyleen), kan deze voerbak tegen een stootje en gaat hij lang mee. De waterstop zorgt ervoor dat er geen water in de voerbak komt en dat het voer droog blijft. Bovendien is deze voerbak eenvoudig te monteren en reinigen.

Met een afmeting van 29,5 cm x 39 cm en een inhoud van 15 liter is deze voerbak ruim genoeg voor je paard om te eten en te drinken. Dankzij de hoek-wand montage kun je deze voerbak gemakkelijk aan de muur bevestigen, waardoor er meer ruimte overblijft in de stal.

Wat deze voerbak echt onderscheidt van andere producten is de combinatie van duurzaamheid, stevigheid en gebruiksgemak. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je paard deze voerbak omver zal gooien of dat hij snel kapot zal gaan.

Wat betreft de kwantitatieve metingen: deze voerbak weegt 2 kg en heeft een lengte van 40 cm, een breedte van 32 cm en een hoogte van 30 cm. De verpakking heeft een lengte van 40 cm.

De beste situatie om deze voerbak te gebruiken is in de stal of op het weiland. Het is perfect voor paarden van alle groottes en rassen.

De voordelen van deze voerbak zijn de duurzaamheid, stevigheid, het gebruiksgemak en de ruime inhoud. Het enige nadeel is dat het misschien niet geschikt is voor paarden die graag spelen met hun voerbakken.

Al met al is de Voer-drinkbak 15 Liter Hoek-wand met zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stevige en handige voer- en drinkbak voor zijn paard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Horka Voedermand Flex Tub 28 roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

HORKA Flex Tub voedermand Met deze multifunctionele, flexible mand van HORKA staat er altijd iets lekkers klaar voor de paarden. Specificaties: Kleur: paars Materiaal: kunststof Inhoud: 28 liter

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van voerbakken voor paarden. Er zijn namelijk 75 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!