Hoe komt deze leuke Stijgbeugel reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Stijgbeugel ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Stijgbeugels, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Stijgbeugels die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Stijgbeugels het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Stijgbeugels stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

De beste Stijgbeugels in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De Freejump Soft up Pro Plus zijn veiligeheidsbeugels van zeer hoge kwaliteit. De beugels zijn voorzien van een flexibele buitenkant zodat je nooit klem komt te zitten in je beugels. De Soft Up Pro+ is de vervanger van de Freejump Soft Up Pro. Het stuk waar je je voet op plaatst is met 1.6cm verlengd (27% verlengd). Ook is de grip nog beter gemaakt dit zorgt voor een nog betere beugel in combinatie met de schokabsorberende eigenschappen van het verenstaal. Deze veranderingen zijn allemaal gedaan in samenwerking met de test resultaten en feedbacks van top ruiters.

1. Freejump Soft Up Pro Plus Veiligheidsbeugels


Product informatiePlus or Show more

Deze stijgbeugels bieden stijl en veiligheid tegelijkertijd. Met trots presenteren we deze nieuwe, hoogwaardige B Vertigo veiligheidsbeugels. Ultra lichtgewicht stijgbeugels gemaakt van aluminium zijn de perfecte optie voor iedere ruiter. De magnetische sluiting opent zich wanneer druk wordt uitgeoefend. Ontworpen met een anti-slip voetbed voor extra veiligheid, zodat je veilig kunt paardrijden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren om te matchen met je stijl en paardenuitrusting. Eigenschappen: Hoge kwaliteit Magnetische sluiting Ultra lichtgewicht Breed anti-slip voetbed Stijlvolle kleuren Verkocht per paar Technische omschrijving: 100% aluminium. Wasvoorschriften: Afvegen met een vochtige spons, afdrogen met een handdoek.

2. B Vertigo Magnetic Safety Stirrups Silver/Black


Product informatiePlus or Show more

Deze lichtgewicht, kunststof stijgbeugel heeft een brede roestvrijstalen beugelzool met grof profiel. Dit profiel, vervaardigd met behulp van lasertechnieken, geeft de ruiter optimale grip en verlicht de spanning in heupen, knieën, enkels en kuiten. De open structuur van de beugelzool zorgt ervoor dat zand en water makkelijk afgevoerd kan worden. De AeroTech stijgbeugel wordt gekenmerkt door een gedraaide beugelriemophanging, die ervoor zorgt dat de beugel met de open kant naar de ruiter hangt. Dit unieke gepatenteerde systeem voorkomt dat de stijgbeugelriemen gaan draaien en dat er wrijving ontstaat tussen het been van de ruiter en de beugelriemen. Daarnaast wordt de voet in de juiste positie gehouden en dit geeft de ruiter meer stabiliteit en verbetert de beenligging. Aan de onderkant is de beugel voorzien van een stalen pin voor extra gewicht. Hierdoor blijft de beugel beter op zijn plaats als de voet per ongeluk uit de beugel gaat en het zorgt er ook voor dat de ruiter de voet snel weer terug in de beugel krijgt. Zowel de beugel als de zool is slijtvast. Aan de buitenzijde van de beugel kan een vlagsticker geplakt worden.

3. BR Stijgbeugels AeroTech


Product informatiePlus or Show more

De stijgbeugels ISLAND zorgen er door dat je zonder draaiing in de beugelriemen, met meer comfort kunt rijden. Doordat het oog haaks staat op de beugel is opstappen gemakkelijker. Met extra groot oog voor het bevestigen van webbers. De gedraaide vorm in de beugel zelf zorgt voor een beter veiligheid. - gedraaid ten opzichte van de stijgbeugelriem -beugelriem is gebogen voor veiligheid - makkelijker opstappen - raak minder snel beugel kwijt - meer ontspanning in enkels. Fijne afwerking en kwaliteit.

4. IJslander stijgbeugels - RVS - veiligheidsstijgbeugels


Product informatiePlus or Show more

Veiligheidsbeugel met gebogen vorm, voor een optimale beugelpositie. -RVS gebogen bovenzijde voor optimale beugelpositie-System 4 flexibiliteit, voor stabiliteit en veiligheid-Extra breed draagvlak voor meer grip en stabiliteit-Speciale grip-zool biedt extra schokdemping, ter bescherming van banden enpezen-Goede gewichtsverdeling voor perfecte balans-Voor optimaal comfort en zekerheid.

5. Sprenger HS Bow Balance - Veiligheidsbeugel - mt. 12cm


Product informatiePlus or Show more

De Freejump Soft up Pro zijn veiligeheidsbeugels van zeer hoge kwaliteit. De beugels zijn voorzien van een flexibele buitenkant zodat je nooit klem komt te zitten in je beugels. Verder is de beugel voorzien van een uitneembaar beugelrubber. -Veiligeheidsbeugels van zeer hoge kwaliteit-De beugels zijn voorzien van een flexibele buitenkant zodat je nooit klem komtte zitten in je beugels

6. FreeJump Soft Up Pro veiligheidsbeugels


Product informatiePlus or Show more

Kunstof stijgbeugels met teen kapje - Voorkomt het door de beugel glijden van je voet - Zeer geschikt voor beginnende ruiters, kinderen en gehandicapten - Ook veel gebruikt voor de endurence sport - Bij een 12 cm beugel is de breedte van het gat waar de stijgbeugelriem doorgaat 3,4 cm.

7. Kunstof stijgbeugels met teen kapje


Product informatiePlus or Show more

De Acavallo beugels Arena Alupro zijn gemaakt van aluminium en een speciaal polymeer materiaal. Dankzij het polymere materiaal heeft de stijgbeugel een veerkrachtige constructie die zorgt voor meer flexibiliteit en comfort voor de ruiter. De beugels zijn uitgerust met een scharnierend veiligheidsmechanisme met een kleine voetstop. Het gewicht van de ruiter zorgt ervoor dat de beugel opent bij een val. Op deze manier blijft de voet niet in de beugel hangen. De voetstop zorgt ervoor dat de beugel alleen opengaat, als dat echt noodzakelijk is. Zodra de voet de beugel verlaten heeft, sluit de beugel zich gemakkelijk met een klik. De brede roestvrijstalen antislip beugelzool met fijn profiel geeft de ruiter optimale grip en de afgeschuinde stijgbeugelriemophanging zorgt voor een goede beugelpositie, waardoor de voet in de juiste positie gehouden wordt. Dit geeft de ruiter meer stabiliteit en verbetert de beenligging. Per paar. -Aluminium-Flexibel-Scharnierend veiligheidsmechanisme-Brede antislip beugelzool met fijn profiel-Gedraaide beugelriemophanging-Per paar

8. Acavallo Arena Alupro veiligheidsstijgbeugels


Product informatiePlus or Show more

ACAVALLO® Lichte en tegelijk zeer stevige stijgbeugel, uitstekend in vorm, werking en verwerking. - Innovatieve dwarsophanging, die het 'ongedraaid' naar beneden hangen van de stijgbeugelriem mogelijk maakt en schurende plekken voorkomt - Super duurzaam, stevig vastgeschroefd en extra breed draagvlak van roestvrij staal voor een ideale fixatie en ontlasting van heup, knie, enkels en kuiten - Draagvlak dankzij laserbewerking en geribbeld profiel permanent vuilafstotend - Stalen bouten aan het achterste (naar de ruiter gericht) deel van het draagvlak maakt een rustige houding van de voet met diepe hak gemakkelijker, vermindert het gevaar op wegglijden door de stijgbeugel en maakt het opnieuw vangen van de stijgbeugel bij verlies eenvoudiger - Inclusief telkens twee vlagstickers van tien landen (AUS, BEL, CAN, FR, GER, MEX, NL, GB, ES, USA) om de buitenkanten te personaliseren - Materiaal: kunststof verbinding

9. ACAVALLO® Stirrup OPERA Stijgbeugels 12 Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Freejump Soft up Pro zijn veiligeheidsbeugels van zeer hoge kwaliteit. De beugels zijn voorzien van een flexibele buitenkant zodat je nooit klem komt te zitten in je beugels. Verder is de beugel voorzien van een uitneembaar beugelrubber. -Veiligeheidsbeugels van zeer hoge kwaliteit-De beugels zijn voorzien van een flexibele buitenkant zodat je nooit klem komtte zitten in je beugels

10. FreeJump Soft Up Pro Crystal Edition veiligheidsbeugels


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stijgbeugels. Er zijn immers 252 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Stijgbeugel kopen.