Hoe komt deze fantastische Verzendkoker ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Verzendkoker ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Verzendkokers, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Verzendkokers die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Verzendkokers het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Verzendkokers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Verzendkokers

De beste Verzendkokers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Voorkom vouwen of kreukels in je tekeningen met deze handige telescopische tekenkoker. De koker is uitschuifbaar tot een lengte van 102 cm en voorzien van een schouderband. Met de schroefdeksel is de koker gemakkelijk af te sluiten. Ideaal voor het veilig vervoeren van tekeningen en schetsen naar bijvoorbeeld studie of school.

1. Telescopische Tekenkoker, max 105cm.


Product informatiePlus or Show more

Poster koker A1. De koker heeft een afmeting van: 670x40 mm. De koker is gemaakt van stevig karton in het bruin. De koker kan worden afgesloten doormiddel van de 2 bijgeleverde witte dopjes.

2. Poster koker A1


Product informatiePlus or Show more

•Professionele uitvoering. •Telescopisch te verstellen en te fixeren. •Afneembaar schroefdeksel. •Voorzien van draagband. •Lengte variabel tussen 620 en 1050 mm. •Diameter 80 mm. •Het betreft de zwarte uitvoering.

3. Rumold ZR6611 Tekeningkoker met draagband - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Poster koker A2. De koker heeft een afmeting van: 500x50 mm. De koker is gemaakt van stevig karton in het bruin. De koker kan worden afgesloten doormiddel van de 2 bijgeleverde witte dopjes.

4. Poster koker A2


Product informatiePlus or Show more

Vierkante verzendkoker 105x105x870mm bruin - per pak van 10 stuks. Dat is ruim 10 cm in het vierkant en 87 cm lang. Ideaal voor het verzenden van posters, tekeningen of ander lang materiaal.

5. Vierkante verzendkoker vierkant, 105x105x870 mm (10 stuks).


Product informatiePlus or Show more

Bruine ronde kokers met witte afsluitdoppen. 425mm lang, diameter 60mm

6. Ronde bruine kokers 425mm lang, 60mm diameter per 30 stuks


Product informatiePlus or Show more

Deze stevige zwarte tekenkoker heeft een binnendiameter van 8,5 cm en is in lengte verstelbaar. Perfect voor het vervoer en bescherming van tekeningen, posters en andere documenten. ✔ Met schouderband. ✔ Verstelbaar van 62 tot 105 cm. ✔ Binnendiameter: 8,5 cm. ✔ Schroefdop. ✔ Zwart.

7. Tekenkoker / Opbergkoker / Verzendkoker (uitschuifbaar)


Product informatiePlus or Show more

Deze opbergmap bevat panelen die 8.25"x5.5" (21x14 cm) groot zijn Houd uw metalen snijmallen en stempels samen met deze handige opbergmap Deze Crafter's Companion snijmallen & stempel opbergmap is de perfecte oplossing voor het opbergen van al uw metalen snijmallen en stempels. Houd ze allemaal samen op één plek met deze handige opbergmap, u kunt ze zelfs meenemen voor onderweg. Dit zal u niet alleen tijd schelen wanneer op zoek naar bent naar uw snijmallen en stempels, maar geeft u hierdoor ook meer tijd voor het knutselen! LET OP! Deze opbergmap wordt zonder inhoud geleverd.

8. Crafter's Companion Snijmallen & Stempel Opbergmap - Klein 210 x 140 mm


Product informatiePlus or Show more

De Mont Marte Drafting Tube maakt veilige opslag en transport van tekeningen, plattegronden, documenten en grafieken mogelijk. Te gebruiken als professional, student of hobbyist. Als je iets moois geschilderd of getekend hebt, wil je het natuurlijk netjes mee nemen, zodat het niet beschadigd. Dat kan met deze opbergkoker. Hij is variabel in lengte van 63cm tot 100 cm. Ideaal voor het veilig vervoeren van tekeningen en schetsen naar bijvoorbeeld studie of school. 10 cm doorsnede. Kenmerken Mont Marte tekenkoker: - Verstelbaar van 63-110 cm - stevige PVC-constructie - verstelbare nylon schouderriem - mogelijkheid om uit te breiden van 63-100cm in stappen middels draaien - ideaal voor het veilig vervoeren van tekeningen en schetsen naar bijvoorbeeld studie of school Mont Marte Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.

9. Mont Marte verstelbare tekenkoker 63 - 100cm - opbergkoker tekeningen


Product informatiePlus or Show more

Opbergdoos - 40 Vakken Formaat doos: Ca. 18,8 x 11,8 x 3,8cm Formaat vakjes: ca. 2,3 x 2,3cm Merk: Nellie`s Choice

10. STOR-21 Nellie Snellen opbergdoos - Storage box - voor vingersponsjes, daubers, vingerspons - opberg kist transparant 40 vaks


Producten die overeenkomstig zijn aan Verzendkokers


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Verzendkokers. Er zijn immers 25 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Verzendkoker kopen.