Hoe komt deze super Verzendkoker opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Verzendkoker ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Verzendkokers, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Verzendkokers die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Verzendkokers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Verzendkokers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Verzendkokers

De beste Verzendkokers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Voorkom vouwen of kreukels in je tekeningen met deze handige telescopische tekenkoker. De koker is uitschuifbaar tot een lengte van 102 cm en voorzien van een schouderband. Met de schroefdeksel is de koker gemakkelijk af te sluiten. Ideaal voor het veilig vervoeren van tekeningen en schetsen naar bijvoorbeeld studie of school.

1. Telescopische Tekenkoker, max 105cm.


Product informatiePlus or Show more

Deze robuuste zwarte kunststof tekenkoker met een binnendiameter van 8, 5 cm hebben een uniek design, waardoor materialen in verschillende lengtes probleemloos kunnen worden opgeborgen. Voor het verlengen wordt de rol eenvoudig gedraaid en op de gewenste lengte stevig vastgezet. De veilige Twist-Off-schroefdop is aan een verstelbare, afneembare schouderriem bevestigd. De telescopische tekenkoker van Nassau zijn uitstekend geschikt voor het vervoer en de bescherming van tekeningen, diagrammen, kaarten, blauw drukken, posters enz. Twist off, schroefdeksel met contactkaart voor eenvoudig beschrijven van de inhoud van de rol

2. Telescopische tekenkoker | max105cm.


Product informatiePlus or Show more

Poster koker A2. De koker heeft een afmeting van: 500x50 mm. De koker is gemaakt van stevig karton in het bruin. De koker kan worden afgesloten doormiddel van de 2 bijgeleverde witte dopjes.

3. Poster koker A2


Product informatiePlus or Show more

Poster koker A1. De koker heeft een afmeting van: 670x40 mm. De koker is gemaakt van stevig karton in het bruin. De koker kan worden afgesloten doormiddel van de 2 bijgeleverde witte dopjes.

4. Poster koker A1


Product informatiePlus or Show more

BIYOMAP PRODUCT INFO MILIEUVRIENDELIJK De Biyomap is een nieuwe milieuvriendelijke verpakking voor schilderijen. Deze map vervangt het milieubelastende bubbelplastic om kunst in op te bergen en te transporteren. De Biyomap is gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal en volledig te recyclen. Daarnaast is de map ademend, waterafstotend, zuur-en stofvrij en kostenbesparend. Bovendien draagt u bij aan vermindering van de afvalberg. Jaarlijks worden in de kunstwereld 150000 rollen bubbelplastic gebruikt en weggegooid. Gemaakt van gerecycled materiaal en voorzien van een groenlabel. HERBRUIKBAAR, KOSTEN- EN PLAATSBESPAREND. Biyomappen zijn makkelijk op te vouwen dus ruimtebesparend, bubbelplastic heeft veel meer volume en u weet niet meer welke maat het opgevouwen stuk heeft. BIYOMAP is nu verkrijgbaar in 13 verschillende maten die u snel herkent door de gekleurde bies, ook als de Biyomappen opgevouwen op een stapel liggen. HANDIG Handige klittenband sluiting, verstelbaar op verschillende hoogtes. Voorzien van een doorzichtig A4 mapje voor waardevolle informatie. BIYOMAP zorgt voor een maximale bescherming die klasse uitstraalt en met uw persoonlijk logo bedrukt kan worden. WATERAFSTOTEND , ADEMEND EN KRASBESTENDIG. Plaatsbesparende, zuur- en stofvrije bescherming tijdens opslag en transport.

5. Biyomap Red 90x110cm


Product informatiePlus or Show more

Uitschuifbare tekenkoker van 65 tot 110 cm. Diameter 10,5 cm, zwart

6. Uitschuifbare tekenkoker Ø 10,5 cm/65 -110 cm zwart


Product informatiePlus or Show more

Bruine ronde kokers met witte afsluitdoppen. 495mm lang, diameter 50mm

7. Ronde bruine kokers - verzendkokers - 495mm lang, 50mm diameter per 30 stuks


Product informatiePlus or Show more

Deze stevige zwarte tekenkoker heeft een binnendiameter van 8,5 cm en is in lengte verstelbaar. Perfect voor het vervoer en bescherming van tekeningen, posters en andere documenten. ✔ Met schouderband. ✔ Verstelbaar van 62 tot 105 cm. ✔ Binnendiameter: 8,5 cm. ✔ Schroefdop. ✔ Zwart.

8. Tekenkoker / Opbergkoker / Verzendkoker (uitschuifbaar)


Product informatiePlus or Show more

Deze stevige zwarte tekenkoker heeft een binnendiameter van 8.5 cm en is in lengte verstelbaar. Perfect voor het vervoer en bescherming van tekeningen, posters en andere documenten. met schouderband verstelbaar van 62 tot 105cm binnendiameter: 8.5cm schroefdop zwart

9. Tekenkoker - uitschuifbaar - max 105cm


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Verzendkokers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Verzendkokers. Er zijn immers 25 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Verzendkoker kopen.