Hoe komt deze geweldige Insteekmap opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Insteekmap ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Insteekmaps, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Insteekmaps die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Insteekmaps het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Insteekmaps stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen gerelateerd aan Insteekmaps

De beste Insteekmaps op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

L-map van stevige kwaliteit transparant PP 120 mµ, generfde uitvoering, copysafe en antistatisch. De map is aan de boven- en rechterzijde open en is voorzien van een duimgreep. Formaat A4. 100 stuks in doos.

1. L-map Kangaro A4 PP 120 micron - transp.generfd kleurloos 100st


Product informatiePlus or Show more

Zakalbum Route 96 voor 96 munten Met 8 Bladen voor elk 12 munten tot 33 mm Ø buitenformaat 155 x 205 mm

2. muntenalbum voor 96 munten, met 8 bladen voor elk 12 Munten


Product informatiePlus or Show more

L-map van extra zware kwaliteit transparant PP 140 micron, gladde uitvoering, copysafe en antistatisch. De map is aan de boven- en rechterzijde open en is voorzien van een duimgreep. Krimp a 25 stuks.

3. L-map Kangaro A4 PP 140 micron - transp.glashelder kleurloos 25


Product informatiePlus or Show more

Mooi insteekalbum voor postzegels, met 32 zwarte bladen (64 bladzijden) met elk 9 pergamijn-stroken voor het veilig opbergen van uw postzegels; ook geschikt voor boekenleggers, sigarenbandjes en andere platte zaken. Blauwe kaft.

4. Leuchtturm - Postzegelinsteekalbum Basic S64 - 64 Zwarte bladen - Blauwe kaft


Product informatiePlus or Show more

L-map van extra zware kwaliteit PP 160 mµ, gladde uitvoering, copysafe en antistatisch. De map is aan de boven- en rechterzijde open en is voorzien van een duimgreep. Kleur kleurloos. de inhoud van het mapje vervaagt niet/ lekt niet onder invloed van zon, er blijven ook geen inktresten op het L-mapje zelf plakken. -Gladde uitvoering -Pak à 50 stuk -Polypropyleen. -Copysafe. -L-model, de boven- en de rechterzijde zijn open voor het in- en uitnemen van documenten. -Afmetingen 220x305mm.

5. Insteekmap - L-model - L-Map - A4 - PP - 160 mµ - glad - 50 stuks


Product informatiePlus or Show more

L-map van stevige kwaliteit transparant PP 120 mµ, generfde uitvoering, copysafe en antistatisch. De map is aan de boven- en rechterzijde open en is voorzien van een duimgreep. Formaat A4, verpakt 10x10 stuks.

6. L-map Kangaro A4 PP 120 mµ generfd kleurloos 10 stuks


Product informatiePlus or Show more

In dit pakket zitten 50 venstermappen in 10 verschillende kleuren, dit wilt zeggen dat er van elke kleur 5 inzitten. Deze venstermappen laten een snel en gemakkelijk klassement van documenten toe. Door het venster kunt u de inhoud van de mappen onmiddellijk bekijken. De gedrukte lijnen op de omslag zijn beschrijfbaar en vereenvoudigen de identificatie van het dossier. *** ECOLOGISCH *** Deze venstermappen zijn geheel gemaakt ZONDER PLASTIC, in 100% gerecycleerd karton. Het venster is gemaakt van transparant kalkpapier, hierdoor mag u deze bij het papierafval recycleren. *** GEMAKKELIJK *** De lichtgewicht mappen (120 gram karton) zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk te identificeren en kunnen elk ongeveer 80 vellen in DIN A4 papier bevatten. Dankzij het venster zie je onmiddellijk de inhoud van het dossier. De gedrukte lijnen op de kaft zijn beschrijfbaar en vereenvoudigen de identificatie van het dossier. Hierdoor garanderen wij een goede archivering van de documenten voor minstens 50 jaar. *** ASSORTIMENT 10 FELLE KLEUREN *** Deze venstermappen bundel bestaat uit 50 venstermappen in een assortiment van 10 frisse kleuren: Fel blauw - Fel groen - Fuchsia - Geel - Grasgroen - Lichtblauw - Lila - Oranje - Rood - Wit. Deze verschillende kleuren helpen u om dossiers volgens kleur te ordenen en uw klassement overzichtelijk te maken. *** LABELS *** Tevens zijn de mappen voorzien van het Duits 'Blauwe Engel' label, opgericht in 1978 door het Duits ministerie van Binnenlandse Zaken. Het label kan onder meer teruggevonden worden op papier en garandeert dat de productie is gebeurt op milieuvriendelijke wijze. Uiteraard beschikken deze mappen ook over het DIN 6738 label, een garantie voor goede archivering van de documenten tot wel 50 jaar. Het Programme for Endorsement of Forest Certification Schemes (PEFC) of PEFC International mogen we ook zeker en vast niet vergeten. Dit is een niet-gouvernementele organisatie zonder winstoogmerk, hun doel is het promoten van duurzaam beheer van bossen, middels onafhankelijke certificering. *** SPECIFICATIE *** MATERIAAL : Gerecycleerd karton GRAMMAGE : 120G/M2 KLEUR : Geassorteerd BUITENAFMETINGEN : 22x31 cm GROOTTE FORMAAT : A4 KLEUREN GEASSORTEERD : 10 BASISEENHEID : Pak CONSUMENTENHOEVEELHEID : 50 PRODUCT TYPE : Mappen KLEUREN GEASSORTEERD : Fel blauw - Fel groen - Fuchsia - Geel - Grasgroen - Lichtblauw - Lila - Oranje - Rood - Wit MONOBLOK : met vensters CAPACITEIT (BLADEN 80 GR.) : 80 BREEDTE RUG : 5 mm SOORT SLUITING : Zonder sluiting GEWICHT PER STUK : 425g

7. Venstermappen A4 - 50 Stuks - Assorti Kleuren - ECO - 22 x 31 cm


Product informatiePlus or Show more

Mooi insteekalbum voor postzegels, met 32 zwarte bladen (64 bladzijden) met elk 9 pergamijn-stroken voor het veilig opbergen van uw postzegels; ook geschikt voor boekenleggers, sigarenbandjes en andere platte zaken. Rode kaft.

8. Postzegelinsteekalbum met 64 zwarte bladzijden - Basic S 64 rood


Product informatiePlus or Show more

Deze L-map van het merk Kangaro is gemaakt van polypropyleen. Geschikt voor A4 formaat. De map is glashelder en open aan de boven- en rechterzijde. Het product is verpakt per 25 stuks in een krimp.

9. L-map - Kangaro - A4 - glashelder - 25 stuks


Product informatiePlus or Show more

HERMA 19513. Materiaal: Polypropyleen (PP), Kleur van het product: Zwart, Formaat: A3

10. HERMA 19513 map Polypropyleen (PP) Zwart A3


Artikelen gerelateerd aan Insteekmaps


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Insteekmaps. Er zijn namelijk 331 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Insteekmap kopen.