Hoe komt deze leuke Insteekmap opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Insteekmap ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Insteekmaps, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Insteekmaps die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Insteekmaps het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Insteekmaps stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Insteekmaps

De beste Insteekmaps in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

L-map van stevige kwaliteit transparant PP 120 mµ, generfde uitvoering, copysafe en antistatisch. De map is aan de boven- en rechterzijde open en is voorzien van een duimgreep. Formaat A4. 100 stuks in doos.

1. Kangaro K-34004 L-map A4 PP 120mµ Transparant Helder - 100 Stuks


Product informatiePlus or Show more

L-map van stevige kwaliteit transparant PP 120 mµ, generfde uitvoering, copysafe en antistatisch. De map is aan de boven- en rechterzijde open en is voorzien van een duimgreep. Formaat A4, verpakt 10 stuks.

2. L-map Kangaro A4 PP 120 mµ generfd kleurloos 10 stuks


Product informatiePlus or Show more

L-map van extra zware kwaliteit transparant PP 140 micron, gladde uitvoering, copysafe en antistatisch. De map is aan de boven- en rechterzijde open en is voorzien van een duimgreep. Krimp a 25 stuks.

3. L-map Kangaro A4 PP 140 micron - transp.glashelder kleurloos 25


Product informatiePlus or Show more

Milieuvriendelijke A4 zichtmap gemaakt van sterk 100% gerecycled PP. Voor het beschermen van documenten onderweg en het organiseren van papieren op kantoor en thuis. Het gehele product kan worden hergebruikt en opnieuw gerecycled. Verpakt in een kartonnen doos die 100% gerecycled is en recyclebaar. Gemaakt in Europa. Gerecyclede inhoud is vastgesteld door UL. - A4 zichtmap voor het meenemen, beschermen en presenteren van documenten met eenvoudige toegang tot de inhoud dankzij de opening aan de boven- en rechterzijde - Gemaakt van 100% gerecycled niet-giftig plastic (PP) en het gehele product is 100% recyclebaar - Duurzame kwaliteit zorgt ervoor dat je het product steeds opnieuw kunt gebruiken Ideaal voor het organiseren van papieren onderweg doordat het weinig ruimte inneemt en gemakkelijk in een laptoptas of rugtas past - A4 formaat met opening aan boven- en rechterzijde, perfect te gebruiken op kantoor, thuiskantoor en school - Gestructureerde, matte afwerking van premium kwaliteit folie van 100 micron dikte - Copy safe folie voorkomt inktresten van papier op het plastic - Zuurvrij materiaal voorkomt dat het papier na verloop van tijd vergeelt, perfect voor langdurig archiveren van belangrijke documenten - De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled karton en is 100% recyclebaar - Wij helpen om de wereld vrij te houden van afval door dit om te zetten in nieuwe volledig functionele producten van hoge kwaliteit welke opnieuw kunnen worden gerecycled - Gerecyclede inhoud is extern gecontroleerd en gecertificeerd door UL - Gemaakt in Europa

4. Esselte 100% Gerecyclede PP Zichtmappen a4 - Insteekhoezen - 100 stuks - Transparant - Voor Thuiswerken - Ideaal Voor Thuiskantoor


Product informatiePlus or Show more

Dit voordeelpak bestaande uit 50 venstermappen in diverse kleuren biedt u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De inhoud van de mappen zijn dankzij het venster goed zichtbaar. De mappen zijn daarbovenop beschrijfbaar. De kleuren zullen u helpen uw dossiers beter te ordenen en uw klassement overzichtelijk te houden. Deze mappen hebben het DIN 6738 label en garanderen u een goede archivering van uw documenten gedurende 50 jaar.

5. Voordeelpak 50 venstermappen assorti kleuren A4


Product informatiePlus or Show more

Zakalbum Route 96 voor 96 munten Met 8 Bladen voor elk 12 munten tot 33 mm Ø buitenformaat 155 x 205 mm

6. muntenalbum voor 96 munten, met 8 bladen voor elk 12 Munten


Product informatiePlus or Show more

De Hama Nab Mat zijn ringband negatiefbladen van 26 x 31 cm voor 24 x 36 mm kleinbeeldnegatieven. 100 vel.

7. Hama Negatiefbladen Perg. 35Mm 7X6 100St


Product informatiePlus or Show more

Mooi insteekalbum voor postzegels, met 32 zwarte bladen (64 bladzijden) met elk 9 pergamijn-stroken voor het veilig opbergen van uw postzegels; ook geschikt voor boekenleggers, sigarenbandjes en andere platte zaken. Rode kaft.

8. Postzegelinsteekalbum met 64 zwarte bladzijden - Basic S 64 rood


Product informatiePlus or Show more

luxe album met bordeauxrode gewatteerde band voor het veilig opbergen van postzegels. Dit postzegelalbum heeft 32 zwarte bladzijden met elk 9 glasheldere stroken en dubbele pergamijn-schutbladen

9. Luxe insteekalbum postzegels Comfort S 32 zwarte bladzijden - bordeauxrode kaft


Product informatiePlus or Show more

L-map van stevige kwaliteit transparant PP 120 mµ, generfde uitvoering, copysafe en antistatisch. De map is aan de boven- en rechterzijde open en is voorzien van een duimgreep. Kleur geel.

10. L-MAP Kangaro A4 PP 120mµ Transp.generfd geel 1x10stuks


Producten die vergelijkbaar zijn aan Insteekmaps


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Insteekmaps. Er zijn immers 331 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Insteekmap kopen.