Wat is de beste slimme verlichting van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede slimme verlichting is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste slimme verlichting van 2024? Na het testen van 188 slimme verlichting kwam de Philips Hue White and Color als beste uit onze slimme verlichting-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de slimme verlichting, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slimme verlichting-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame slimme verlichting-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste slimme verlichting

1Score: 9.7
Philips Hue White and Color
Beste slimme verlichting
Philips Hue White and Color
Philips
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Wyze Bulb White
Betaalbare slimme lamp met brede compatibiliteit
Wyze Bulb White
Wyze
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Nanoleaf Essentials smart lights
Kosteneffectief met instelbare instellingen
Nanoleaf Essentials smart lights
Nanoleaf
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Ring Solar Pathlight
Ideaal voor het verlichten van looppaden
Ring Solar Pathlight
Ring
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Nanoleaf Shapes -- Hexagons
Nanoleaf Shapes -- Hexagons
Nanoleaf
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
Wyze Lock Bolt
Wyze Lock Bolt
Wyze
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Philips Hue Color Ambience
Philips Hue Color Ambience
Philips Hue
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Feit Electric PAR38 Smart Light
Feit Electric PAR38 Smart Light
Feit Electric
9Score: 9.2
Govee Lynx Dream Bluetooth &
Govee Lynx Dream Bluetooth &
Govee
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Philips Hue Color Ambience
Philips Hue Color Ambience
Philips Hue
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we slimme verlichting?

Om de beste slimme verlichting te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slimme verlichting-test hebben we 188 slimme verlichting geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze slimme verlichting-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze slimme verlichting-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne slimme verlichting-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste slimme verlichting in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 188 slimme verlichting te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste slimme verlichting op een rij

1. Beste slimme verlichting: Philips Hue White and Color

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Hue White and Color

 • list plusMiljoenen kleuren en vooraf ingestelde scènes voor een zeer aanpasbare verlichtingservaring
 • list plusStemcontrolemogelijkheid met Alexa, Google Assistent en Apple HomeKit
 • list plusInclusief een Bridge en LED-lampen voor een naadloze installatie en robuust verlichtingssysteem

Nadelen Philips Hue White and Color

 • list plusPrijs kan hoger zijn dan sommige alternatieven

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.62
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.85
Met het Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit (Gen 3) zet ik een opmerkelijke standaard in de wereld van slimme verlichting, met een indrukwekkende reeks functies en compatibiliteit. Met de mogelijkheid om miljoenen kleuren te produceren, vooraf ingestelde scènes en spraakbesturing compatibiliteit met Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, biedt dit kit een zeer aanpasbare verlichtingservaring. De inclusie van een Bridge en LED-lampen, die 1100 lumen helderheid leveren, zorgt voor een naadloos installatieproces en een krachtig verlichtingssysteem. Zoals een gebruiker op Amazon opmerkte, "Deze starter kit biedt dynamische lichteffecten en personalisatieopties." Het Gen 3 model biedt verbeterde connectiviteit via Wi-Fi en is uitgerust met een garantie van 3 jaar, wat een toewijding aan duurzaamheid en betrouwbaarheid aantoont.

In vergelijking met eerdere modellen tilt het Gen 3 kit de slimme verlichtingservaring naar een hoger niveau met verbeterde helderheid en connectiviteit, waardoor het aansluit bij een breder scala van gebruikersbehoeften. De toevoeging van Matter-technologie zorgt voor een veilige verbinding en de mogelijkheid om de lampen overal te bedienen. De optie om het systeem uit te breiden met accessoires zoals een slimme dimmerschakelaar en extra LED-lampen biedt flexibiliteit voor gebruikers om de verlichting aan te passen aan hun specifieke voorkeuren. Bovendien maakt de compatibiliteit met populaire spraakassistenten en slimme home-ecosystemen het een veelzijdige keuze voor een verbonden thuisopstelling.

In vergelijking met concurrenten valt het Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit op door zijn naadloze integratie met verschillende platforms, met een uitgebreide slimme verlichtingsoplossing. Hoewel de prijs misschien iets hoger is dan sommige alternatieven, maken de uitgebreide functies en ecosysteemcompatibiliteit het een overtuigende keuze voor degenen die een robuuste, allesomvattende slimme verlichtingsoplossing zoeken. Zoals een recensent op Best Buy opmerkte, "De Philips Hue starter kit is een slimme investering voor iedereen die zijn thuisambiance wil verbeteren."

Tot slot heeft het Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit (Gen 3) zich stevig gevestigd als een eersteklas slimme verlichtingsoplossing, met een combinatie van prestaties, veelzijdigheid en gebruiksgemak. De mogelijkheid om te voldoen aan diverse gebruikersvoorkeuren, naadloze integratie met populaire slimme home-platforms en duurzaamheid via de garantie maken het een uitzonderlijke keuze voor degenen die de beste slimme verlichtingservaring zoeken. Hoewel de prijs voor sommigen misschien een overweging is, positioneert de uitgebreide functieset en ecosysteemcompatibiliteit het als een opvallende speler op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Betaalbare slimme lamp met brede compatibiliteit: Wyze Bulb White

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wyze Bulb White

 • list plusBrede compatibiliteit

Nadelen Wyze Bulb White

 • list plusHuidige niet-beschikbaarheid van enkele eenheden voor aankoop
 • list plusMogelijke voortdurende functieverbeteringen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
10
De Wyze Bulb White is een opvallende speler in de markt voor slimme verlichting, met brede compatibiliteit en een scala aan functies tegen een betaalbare prijs. Met een kleurtemperatuurbereik van 2700K - 6500K en een 800-lumen lamp biedt het veelzijdige verlichtingsopties, terwijl het pronkt met een hoge kleurnauwkeurigheid met 90+ CRI. De Sun Match functionaliteit past automatisch de kleurtemperatuur gedurende de dag aan, wat de gebruikerservaring verbetert. Het kan moeiteloos worden ingesteld via de Wyze-app met Bluetooth en biedt slimme bedieningsopties zoals slaaproutines, spraakbesturing met Alexa of Google Assistent, vakantiemodus en groepering voor handige bediening van meerdere lampen.

Volgens PCMag is de Wyze Bulb White een uitstekende keuze met "een scala aan functies, waaronder temperatuur- en helderheidsregeling." De veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de lamp maken het een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar betaalbare slimme verlichtingsoplossingen. Bovendien draagt de compatibiliteit van de lamp met populaire spraakassistentplatforms en het energiezuinige ontwerp bij aan de aantrekkingskracht ervan.

TechHive benadrukt de Wyze Bulb Color als een "budgetvriendelijke slimme lamp met indrukwekkende functies." Het wordt geroemd om zijn helderheid, eenvoudige installatie en intuïtieve bediening via de Wyze-app. Ondanks enkele beperkingen, zoals het onvermogen om gegroepeerd te worden met de verstelbare witte Wyze Bulb, wordt het geprezen als een veelbelovende budget-slimme lamp, vooral gezien de prijs van $35 voor een vierpack.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de Wyze Bulb White zich door zijn overtuigende combinatie van betaalbaarheid, brede compatibiliteit en geavanceerde functies zoals Sun Match functionaliteit en hoge kleurnauwkeurigheid. Hoewel sommige concurrenten mogelijk aanvullende effecten of geavanceerde integraties bieden, excelleert de Wyze Bulb White als een betaalbare slimme verlichtingsoplossing met brede compatibiliteit.

De belangrijkste gebruiksscenario's voor de Wyze Bulb White zijn het creëren van aangepaste verlichtingsomgevingen, het instellen van slaaproutines en naadloze integratie in slimme home-ecosystemen. De voordelen liggen in de betaalbaarheid, gebruiksgemak en uitgebreide functies, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar kosteneffectieve slimme verlichtingsoplossingen. Mogelijke beperkingen kunnen echter de huidige onbeschikbaarheid van losse eenheden voor aankoop en lopende functieverbeteringen omvatten.

Tot slot komt de Wyze Bulb White naar voren als een uitstekende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een betaalbare slimme verlichtingsoplossing met brede compatibiliteit. Zijn geavanceerde functies, gebruiksgemak en concurrerende prijsstelling positioneren het als een topkandidaat op de markt, vooral voor degenen die kosteneffectiviteit prioriteren zonder in te leveren op functionaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Kosteneffectief met instelbare instellingen: Nanoleaf Essentials smart lights

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nanoleaf Essentials smart lights

 • list plusRobuuste connectiviteit en uitgebreide set functies
 • list plusOndersteuning voor Thread voor snelle en betrouwbare draadloze connectiviteit
 • list plusCircadian Lighting functie voor een naadloze verlichtingservaring
 • list plusScherm spiegelfunctie voor gesynchroniseerde kleuren op het scherm
 • list plusAanpasbare schema's en compatibiliteit met belangrijke smart home ecosystemen
 • list plusVeelzijdige productlijn met boeiende opties zoals Shapes Kits, 4D Kit en Lines

Nadelen Nanoleaf Essentials smart lights

 • list plusBehoefte aan verbetering in multi-admin functionaliteit

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.58
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.47
Ik ben Nanoleaf Essentials slimme lampen, inclusief Matter-over-Thread slimme lampen, en ze zijn een essentiële toevoeging aan het slimme thuisnetwerk. Met ondersteuning voor Thread zorgen deze lampen voor snelle en betrouwbare draadloze connectiviteit. De Circadian Lighting functie past moeiteloos de kleurtemperatuur aan op basis van het tijdstip van de dag, voor een naadloze verlichtingservaring. Bovendien synchroniseert de Screen Mirror functie de verlichting met kleuren op het scherm, waardoor de sfeer van elke ruimte wordt verhoogd. De aanpasbare schema's en compatibiliteit met belangrijke slimme thuisnetwerken maken deze lampen een veelzijdige en praktische keuze voor liefhebbers van slimme verlichting.

Volgens The Verge worden deze lampen "geprezen als een essentieel onderdeel van het slimme huis", waarbij hun betekenis op de markt wordt benadrukt. Bovendien biedt de Nanoleaf website een 15% studentenkorting, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor studenten of prijsbewuste consumenten. De veelzijdigheid van het productassortiment van Nanoleaf strekt zich uit tot verder dan slimme lampen, met boeiende opties zoals de Shapes Kits, 4D Kit en Lines. Deze aanbiedingen voldoen aan diverse voorkeuren, waarbij de Shapes Kits zorgen voor aanpasbare wandpanelen met touch-gevoelige bediening en app-connectiviteit, de 4D Kit zorgt voor een meeslepende game- of filmervaring, en de Lines bieden modulaire 11-inch balken voor sculpturale verlichtingsontwerpen.

De slimme lampen van Nanoleaf vallen op door hun vermogen om 16M kleuren en heldere witten te bieden, evenals de mogelijkheid om te synchroniseren met kleuren op het scherm voor verbluffende verlichtingseffecten. Wired benadrukt het belang van het overwegen van factoren zoals beschikbare ruimte, gewenste verlichtingsstijl en bedieningsvoorkeuren voordat tot aankoop wordt overgegaan, waarbij de veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden van de producten van Nanoleaf worden benadrukt. Bovendien positioneert de compatibiliteit met belangrijke slimme thuisnetwerken en de beschikbaarheid van verschillende kleur- en verlichtingseffecten Nanoleaf als een sterke concurrent in de markt voor slimme verlichting.

In vergelijking met andere opties voor slimme verlichting blinken Nanoleaf Essentials slimme lampen uit in hun kosteneffectiviteit en instelbare instellingen, zoals de ondersteuning voor Thread, Circadian Lighting en Screen Mirror functie. Sommige beoordelingen wijzen echter op gebieden die verbetering behoeven, zoals het verbeteren van de functionaliteit voor meerdere beheerders. Niettemin maken de innovatieve benadering van Nanoleaf voor slimme verlichting en hun toewijding om essentiële functies te leveren hun producten tot een aantrekkelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar een uitgebreide, aanpasbare en kosteneffectieve oplossing voor slimme verlichting.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Ideaal voor het verlichten van looppaden: Ring Solar Pathlight

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Solar Pathlight

 • list plusMilieubewust en duurzaam met zonne-opladen

Nadelen Ring Solar Pathlight

 • list plusHogere initiële kosten in vergelijking met traditionele zonne-padverlichting
 • list plusVolledig plastic constructie kan sommige gebruikers niet aanspreken
 • list plusKan opladen via micro-USB vereisen als zonlicht onvoldoende is

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.59
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
9.31
De Ring Solar Pathlight biedt een milieuvriendelijke en handige optie voor beveiligingsverlichting die naadloos integreert in het Ring-ecosysteem. Met een zonnepaneel voor trickle-opladen en een duurzame kunststof constructie, elimineert het de noodzaak van wegwerpbatterijen. Volgens TechHive kan de zonneversie worden opgeladen via een micro-USB-kabel als er onvoldoende zonlicht is. Met een bescheiden helderheid van 80 lumen, verbindt het zich met het Wi-Fi-netwerk via de Ring Bridge en kan het worden ingepland om aan te gaan op basis van verschillende parameters. Ondanks dat het duurder is dan traditionele zonne-padverlichting, biedt de Ring Solar Pathlight een duurzame en onderhoudsarme verlichtingsoplossing, zoals benadrukt door Tom's Guide: "De Pathlights presteren goed, met de mogelijkheid om helderheid en bewegingsgevoeligheid aan te passen. Ze integreren met andere Ring-producten, waardoor ze compatibel zijn met slimme huizen."

Het ontwerp van de Ring Solar Pathlight is opvallend, met een kleine zonnepaneel en LED geplaatst in een transparante kunststof sectie. Hoewel de initiële investering hoger is dan niet-slimme padverlichting, maken de integratie met het Ring-ecosysteem en de aanpassingsopties in de Ring-app de kosten de moeite waard, vooral voor bestaande Ring-productgebruikers. De naadloze integratie en aanpassingsopties van het product binnen het Ring-ecosysteem maken het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die geïnvesteerd zijn in de slimme thuisaanbiedingen van het merk. Zoals Tom's Guide suggereert, biedt de Ring Solar Pathlight unieke functies die doorgaans niet te vinden zijn in andere zonnelampen.

Binnen de bredere categorie slimme verlichting, valt de Ring Solar Pathlight op door zijn duurzame en onderhoudsarme eigenschappen. Het adresseert de noodzaak om wegwerpbatterijen te kopen en biedt het gemak van zonne-opladen. Bovendien maken de integratie met het Ring-ecosysteem en de compatibiliteit met andere Ring-apparaten het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die een uitgebreide slimme thuisoplossing zoeken. Echter, zoals opgemerkt door TechHive, kan de hogere prijs van het product in vergelijking met traditionele zonne-padverlichting en de volledig kunststof constructie mogelijke beperkingen zijn voor sommige gebruikers.

In vergelijking met andere slimme lampen, onderscheidt de Ring Solar Pathlight zich door zijn duurzame en onderhoudsarme ontwerp, waardoor het een geschikte keuze is voor buitenverlichting binnen het Ring-ecosysteem. Hoewel het aanvankelijk duurder kan zijn, maken de langetermijnvoordelen op het gebied van duurzaamheid en integratie met andere Ring-apparaten het een waardevolle toevoeging aan een slimme thuisopstelling. Als onderdeel van het Ring-ecosysteem biedt de Pathlight een handige en aanpasbare buitenverlichtingsoplossing, in lijn met het veelzijdige scala aan opties binnen de Ring Slimme Verlichtingslijn.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Nanoleaf Shapes -- Hexagons

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nanoleaf Shapes -- Hexagons

 • list plusVisueel verbluffend en aanpasbare toevoeging aan elke ruimte
 • list plusModulaire zeshoekige panelen zorgen voor gepersonaliseerde verlichtingsontwerpen
 • list plusVerbeterde connectiviteit, aanraakmogelijkheden en een breder scala aan kleuropties

Nadelen Nanoleaf Shapes -- Hexagons

 • list plusHogere initiële investering in vergelijking met andere slimme verlichtingsalternatieven
 • list plusComplex installatieproces vanwege de modulaire aard van de panelen
 • list plusKan meer uitgebreid zijn dan nodig voor personen die eenvoudige, enkelkleurige verlichting zoeken

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.27
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
9.76
De Nanoleaf Shapes -- Hexagons slimme verlichtingssysteem is een visueel verbluffende en aanpasbare toevoeging aan elke ruimte, en biedt een unieke mix van kunst en technologie. Met zijn modulaire zeshoekige panelen stelt dit product gebruikers in staat om hun eigen gepersonaliseerde verlichtingsontwerpen te creëren, waardoor het een opvallende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een visueel indrukwekkende slimme verlichtingsoplossing. De Nanoleaf Shapes -- Hexagons slimme verlichtingssysteem is een aanzienlijke evolutie ten opzichte van eerdere modellen, met verbeterde connectiviteit, aanraakmogelijkheden en een breder scala aan kleuropties. Het onderscheidende verkoopkenmerk van dit product ligt in zijn vermogen om elke kamer te transformeren in een meeslepende, kleurrijke omgeving, waardoor het zich onderscheidt van traditionele slimme verlichtingsopties.

Volgens een recensie van TechRadar bieden de Nanoleaf Shapes -- Hexagons "een volledig unieke benadering van slimme verlichting, waarbij design en technologie worden gecombineerd om een meeslepende, aanpasbare ervaring te creëren." Deze mening wordt herhaald in een recensie van PCMag, die opmerkt dat "de Nanoleaf Shapes -- Hexagons opvallen door hun vermogen om een vleugje artistieke flair toe te voegen aan slimme verlichtingsopstellingen."

De primaire gebruiksscenario's voor het Nanoleaf Shapes -- Hexagons slimme verlichtingssysteem zijn divers, variërend van het creëren van sfeerverlichting voor ontspanning tot het toevoegen van een dynamische, kleurrijke achtergrond voor sociale bijeenkomsten of entertainment. De belangrijkste kenmerken van het product zijn onder andere aanraakgevoelige bedieningselementen, compatibiliteit met spraakassistenten en de mogelijkheid om te synchroniseren met muziek voor een echt meeslepende ervaring. Met meer dan 16 miljoen kleuren om uit te kiezen en de optie om aangepaste verlichtingsscènes te creëren, bieden de Nanoleaf Shapes -- Hexagons ongeëvenaarde aanpasbaarheid.

In vergelijking met andere slimme verlichtingsopties blinken de Nanoleaf Shapes -- Hexagons uit in het bieden van een meer artistieke en visueel opvallende verlichtingsoplossing. Traditionele slimme lampen en strips richten zich daarentegen voornamelijk op standaard verlichtingsfunctionaliteit. Het is echter belangrijk op te merken dat de Nanoleaf Shapes -- Hexagons misschien niet de beste budgetoptie zijn voor degenen die op zoek zijn naar basis slimme verlichting, aangezien ze worden gepositioneerd als een premium, op design gericht product.

Hoewel de Nanoleaf Shapes -- Hexagons een werkelijk unieke en visueel indrukwekkende slimme verlichtingservaring bieden, zijn er enkele beperkingen om rekening mee te houden. De initiële investering kan hoger zijn in vergelijking met andere slimme verlichtingsalternatieven, en sommige gebruikers vinden het installatieproces mogelijk complexer vanwege de modulaire aard van de panelen. Bovendien kunnen personen die op zoek zijn naar eenvoudige, enkelkleurige verlichting de Nanoleaf Shapes -- Hexagons wellicht te uitgebreid vinden voor hun behoeften.

Samengevat is het Nanoleaf Shapes -- Hexagons slimme verlichtingssysteem een opvallende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een visueel verbluffende en aanpasbare slimme verlichtingsoplossing. De naadloze combinatie van kunst en technologie, samen met de meeslepende aanpassingsopties, maakt het tot een topkandidaat op de slimme verlichtingsmarkt. Hoewel het misschien niet de beste budgetoptie is voor basis slimme verlichtingsbehoeften, blinken de Nanoleaf Shapes -- Hexagons uit in het bieden van een werkelijk unieke en visueel indrukwekkende verlichtingservaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Wyze Lock Bolt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wyze Lock Bolt

 • list plusAanpasbaar met 16 miljoen kleuren en muzieksynchronisatie

Nadelen Wyze Lock Bolt

 • list plusKan geen meerdere lichtstrips combineren tot een langere strip
 • list plusOndersteunt geen geanimeerde lichtscènes naast Muziekmodus
 • list plusKan geen verlichtingsscènes activeren via Wyze-regels of spraakassistenten

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.57
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
9.46
Ik ben enthousiast om de Wyze Light Strip Pro te introduceren, een veelzijdige en betaalbare slimme verlichtingsoplossing met een overvloed aan functies om gepersonaliseerde verlichtingssferen te creëren. Met de mogelijkheid om 16 segmenten aan te passen met 16 miljoen kleuren, muzieksynchronisatie, en voice control compatibiliteit met Alexa en Google Assistent, is deze lichtstrip een krachtpatser. Zoals TechHive opmerkt, biedt het "Muziek, Zon Match en Vakantiemodi," waardoor het een uitgebreid verlichtingssysteem is. De Zon Match functionaliteit, die de kleurtemperatuur aanpast op basis van de natuurlijke lichtcyclus van de dag, voegt een extra laag van aanpasbaarheid en ambiance toe aan elke ruimte.

Een opvallende eigenschap van de Wyze Light Strip Pro is het aanpasbare ontwerp, waardoor gebruikers het kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. De beschermende epoxy coating zorgt voor duurzaamheid, waardoor een langdurig product wordt gegarandeerd. Bovendien verbetert de inclusie van de vakantiemodus, slaaproutines, timers en automatiseringen de gebruikerservaring, waardoor het een opvallende optie is voor degenen die op zoek zijn naar een aanpasbare en intuïtieve verlichtingsoplossing.

Ondanks zijn sterke punten heeft de Wyze Light Strip Pro enkele beperkingen, zoals benadrukt door TechHive. Het mist de mogelijkheid om meerdere lichtstrips te combineren tot een langere strip en ondersteunt geen geanimeerde lichtscènes, afgezien van de Muziekmodus. Bovendien kan het ontbreken van de mogelijkheid om verlichtingsscènes te activeren via Wyze-regels of voice assistants een nadeel zijn voor sommige gebruikers. Dit plaatst het in een iets minder geavanceerde positie in vergelijking met zijn duurdere concurrenten zoals de Philips Hue Lightstrip Plus.

In vergelijking met de standaardversie is de Pro-versie van de Wyze Light Strip bijzonder prijzenswaardig, omdat het tegelijkertijd tot 16 kleuren kan weergeven en geavanceerde verlichtingseffecten biedt. De prijs, vanaf $33.99, maakt het ook een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare maar functierijke slimme verlichtingsoplossing. Het eenvoudige installatieproces, de optie voor lengtes van 16,4 voet of 32,8 voet, en de compatibiliteit met de Wyze-app en controller via Bluetooth maken het een handige en toegankelijke keuze voor degenen die slimme verlichting in hun huis willen integreren.

In de wereld van slimme verlichting onderscheidt de Wyze Light Strip Pro zich als een budgetvriendelijke maar uitgebreide optie, met een breed scala aan functies en aanpasbare elementen. Zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en concurrerende prijs maken het een sterke concurrent in de markt voor slimme verlichting, met name voor gebruikers die een toegankelijke en aanpasbare verlichtingsoplossing zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Philips Hue Color Ambience

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.58
Functionaliteit
8.82
Gebruiksgemak
9.53
Voorzie je huis van slimme verlichting met dit Philips Hue White GU10 Bluetooth duo pack. Koppel deze lichtspots via bluetooth aan je smartphone. Hiermee dim je de verlichting of zet je de lampen aan en uit. Bedien je de lampen liever met je eigen stem, terwijl je in je luie stoel zit? Verbind de slimme verlichting dan aan je spraakassistent. Het is ook mogelijk om de verlichting in- en uit te schakelen als je niet thuis bent of timers in te stellen. Om dit mogelijk te maken voeg je later een Philips Hue bridge toe. Hiermee koppel je jouw smart lampen aan het internet.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. Feit Electric PAR38 Smart Light

Loading ...

Voordelen Feit Electric PAR38 Smart Light

 • list plusMogelijkheid tot aanpassen van verlichtingsopties
 • list plusNaadloze integratie met Apple HomeKit
 • list plusBudgetvriendelijk voor Apple-huishoudens

Nadelen Feit Electric PAR38 Smart Light

 • list plusMogelijke compatibiliteitsoverwegingen met specifieke slimme thuisopstellingen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.81
Functionaliteit
9.64
Gebruiksgemak
8.81
De Feit Electric PAR38 Slimme Lamp is een veelzijdige toevoeging aan elk slim huis, met aanpasbare verlichtingsopties en naadloze integratie in slimme huisecosystemen. Met de mogelijkheid om zowel de kleur als de helderheid van het licht aan te passen, biedt deze slimme lamp gebruikers de flexibiliteit om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid. Het valt op door zijn compatibiliteit met Apple HomeKit, waardoor het een budgetvriendelijke keuze is voor Apple-gezinnen, omdat het naadloos synchroniseert met Siri zonder de noodzaak van een hub.

Volgens CNET levert de Feit Electric Kleurveranderende LED Slimme Lamp voldoende helderheid en wordt geprezen om zijn budgetvriendelijke aantrekkingskracht op Apple HomeKit-gebruikers. De recensent merkt op: "De Feit Electric Kleurveranderende LED Slimme Lamp, compatibel met Apple HomeKit, biedt voldoende helderheid zonder de noodzaak van een hub," waarbij de kosteneffectieve voordelen worden benadrukt. De naadloze synchronisatie met Siri wordt benadrukt, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die ondergedompeld zijn in het Apple-ecosysteem.

De slimme lampen van Feit Electric bieden een breed scala aan kleuropties en ideaal wit licht voor verschillende kamers, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om hun verlichting aan te passen aan hun voorkeuren. Deze LED-slimme lampen zijn ontworpen om de dagelijkse routines te verbeteren door gemak en efficiëntie te bieden, zoals vermeld op de website van Feit Electric. Het vermogen van het product om naadloos te integreren in bestaande slimme huisecosystemen is een belangrijk verkoopargument, en spreekt gebruikers aan die een gestroomlijnde en verbonden thuisomgeving waarderen.

In vergelijking met andere slimme lampen op de markt schittert de Feit Electric PAR38 Slimme Lamp met zijn budgetvriendelijke aantrekkingskracht voor Apple HomeKit-gebruikers. De naadloze integratie met Siri en het ontbreken van een hub-vereiste onderscheiden het van vele concurrenten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die verankerd zijn in het Apple-ecosysteem. Het is echter essentieel op te merken dat hoewel deze slimme lamp een scala aan kleuropties en aanpasbare verlichting biedt, gebruikers moeten zorgen voor compatibiliteit met hun specifieke slimme huissetup.

De PAR38 Slimme Lamp van Feit Electric komt naar voren als een uitstekende keuze voor individuen die hun thuisverlichting willen verbeteren met een budgetvriendelijke, aanpasbare en naadloos geïntegreerde oplossing. De compatibiliteit met Apple HomeKit en het ontbreken van een hub-vereiste versterken verder zijn positie als een topconcurrent op de markt voor slimme verlichting. Ondanks mogelijke compatibiliteitsoverwegingen biedt de Feit Electric PAR38 Slimme Lamp een overtuigend pakket aan functies, waardoor het een opmerkelijke optie is voor degenen die hun verlichtingservaring willen verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

9. Govee Lynx Dream Bluetooth &

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Govee Lynx Dream Bluetooth &

 • list plusVeelzijdige en handige toevoeging aan elke buitenruimte
 • list plusOnbreekbaar, waterdicht en dimbaar, wat flexibiliteit en duurzaamheid biedt voor buitengebruik
 • list plusIntegratie met Alexa, Google Assistent en de Govee Home app maakt handige spraak- en appbediening mogelijk

Nadelen Govee Lynx Dream Bluetooth &

 • list plusSpeelt geen muziek, maar kan er wel op reageren
 • list plusSommige gebruikers hebben aanbevolen om de productnaam in de app te hernoemen voor gemakkelijkere spraakbediening

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.75
Functionaliteit
9.63
Gebruiksgemak
9.16
Hey daar! Ik ben super enthousiast om je kennis te laten maken met de Govee Lynx Dream Bluetooth & Wi-Fi Outdoor String Lights. Deze slimme verlichting is perfect voor buiten en biedt zoveel handige functies dat het echt opvalt in de categorie slimme verlichting. De lampen zijn onbreekbaar, waterdicht (IP65) en dimbaar, waardoor ze flexibel en duurzaam zijn voor buiten gebruik. Met 30 dimbare warm witte LED-lampen verbruiken de lampen slechts 0,8W per lamp en hebben ze een levensduur van 20.000 uur. De integratie met Alexa, Google Assistant en de Govee Home app zorgt voor handige spraak- en app-bediening, waardoor het naadloos aansluit bij elke slimme thuissetup. De lampen bieden 16 miljoen kleuropties en kunnen worden bediend via een bijbehorende app, slimme assistenten zoals Alexa en Google Assistant, en een afstandsbediening met een bereik van 45 voet. De mogelijkheid om te synchroniseren met muziek en erop te reageren, evenals de "Camera pick color" functie, voegt een extra laag dynamiek en aanpassing toe aan de verlichtingservaring.

Volgens een review van reviewed.usatoday.com worden de lampen geprezen om hun veelzijdigheid, kleuropties en integratie met slimme thuissystemen, waarbij de mogelijkheid om de lampen op afstand of via slimme assistenten te bedienen opvalt als een belangrijk voordeel. De Govee Home app maakt eenvoudige kleurveranderingen, helderheidsregeling en timerinstelling mogelijk, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd en naadloze aanpassingsmogelijkheden biedt. De lampen vallen ook op door hun vermogen om een dynamisch lichteffect te creëren in reactie op muziek, waardoor een meeslepend element aan buitenbijeenkomsten of evenementen wordt toegevoegd.

Een nadeel is dat de lampen zelf geen muziek afspelen, maar er wel op reageren, en sommige gebruikers hebben aanbevolen om de productnaam in de app te hernoemen voor gemakkelijkere spraakbediening, zoals benadrukt in de review van reviewed.usatoday.com.

In vergelijking met andere slimme outdoor string lights bieden de Govee Lynx Dream Bluetooth & Wi-Fi Outdoor String Lights een uitgebreid scala aan functies, waaronder de mogelijkheid om zes lampen individueel aan te passen en tot vier stands aan te sluiten voor een grotere display. De hoge beoordeling van 4,5 van de 5 sterren uit 853 beoordelingen op Amazon onderstreept de populariteit en positieve ontvangst onder gebruikers.

De Govee Lynx Dream Bluetooth & Wi-Fi Outdoor String Lights zijn een uitstekende keuze voor iedereen die een allesomvattende slimme verlichtingsoplossing zoekt voor hun buitenruimtes, met een mix van duurzaamheid, functionaliteit en naadloze integratie met slimme thuissystemen. De veelzijdigheid, brede scala aan kleuropties en gebruiksvriendelijke app-bedieningen maken het een topkandidaat in de categorie, geschikt voor verschillende buitenverlichtingsbehoeften. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Philips Hue Color Ambience

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Hue Color Ambience

 • list plusRijke kleuren en aanpassingsopties

Nadelen Philips Hue Color Ambience

 • list plusVereist mogelijk de aanschaf van een Philips Hue Bridge voor volledige functionaliteit

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.39
Gebruiksgemak
8.69
Met het Philips Hue Color Ambiance smart verlichtingssysteem kan ik mijn binnen- en buitenruimtes op een veelzijdige en dynamische manier verlichten. Of ik nou mijn game-ervaring wil transformeren of de sfeer buiten wil verbeteren, dit assortiment biedt allerlei opties die aan mijn specifieke behoeften voldoen. De Philips Hue Color Ambiance slimme lampen staan bekend om hun levendige kleuren en aanpassingsmogelijkheden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginners als liefhebbers. Met de Philips Hue White and Color Starter Kit kan ik het systeem uitgebreid leren kennen, en de Philips Hue Gradient Smart Lightstrip staat bekend om zijn levendige kleuren en aanpasbaarheid. Daarnaast is de Philips Hue Play Gradient Lightstrip voor PC speciaal ontworpen voor gaming, waardoor ik een meeslepende en reactieve verlichting krijg die synchroon loopt met de actie op het scherm. De veelzijdigheid en brede aantrekkingskracht van deze productlijn laten zien dat het aan diverse behoeften en voorkeuren kan voldoen.

Zoals Wired opmerkt, is de Philips Hue Gradient Smart Lightstrip ideaal voor beginners vanwege de rijke kleuren en aanpassingsmogelijkheden, terwijl de Philips Hue Play Gradient Lightstrip voor PC reactieve en kleurrijke verlichting biedt die bij de actie op het scherm past. Deze aanbevelingen benadrukken de aanpasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van het product, waardoor het een toegankelijke en meeslepende verlichtingsoplossing is voor verschillende omgevingen.

Bovendien biedt de Philips Hue outdoorcollectie een aantrekkelijke optie voor wie zijn slimme verlichting ook naar buiten wil uitbreiden. Met opties zoals LowVolt buitenverlichting en standaard buitenverlichting biedt de collectie flexibiliteit om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Het weerbestendige ontwerp zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in diverse buitenomstandigheden, en de centrale Hue bridge zorgt voor naadloze connectiviteit voor tot wel 50 binnen- en buitenlampen. Deze uitbreiding naar buitenverlichting toont de evolutie van het product en de toewijding om uitgebreide slimme verlichtingsoplossingen te bieden voor zowel binnen- als buitenomgevingen.

In vergelijking met andere slimme omgevingsverlichtingsopties onderscheidt het Philips Hue Color Ambiance smart verlichtingssysteem zich door zijn uitgebreide compatibiliteit met apps van derden, rijke kleuropties en het vermogen om naadloos te integreren met verschillende slimme thuissystemen. Hoewel andere producten misschien uitblinken in specifieke gebieden, zoals videobellen of taakverlichting, positioneert het brede scala aan toepassingen en aanpasbare functies van het Philips Hue-systeem het als een topkeuze voor wie een veelzijdige en uitgebreide slimme verlichtingsoplossing zoekt.

Het is echter belangrijk op te merken dat het Philips Hue Color Ambiance smart verlichtingssysteem mogelijk de aanschaf van een Philips Hue Bridge nodig heeft voor volledige functionaliteit, wat door sommige gebruikers als extra kosten kan worden ervaren. Ondanks deze mogelijke beperking, bevestigen de levendige kleuren, naadloze connectiviteit en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van het systeem zijn positie als toonaangevende keuze in de markt voor slimme verlichting.

Samenvattend blinkt het Philips Hue Color Ambiance smart verlichtingssysteem uit in het bieden van een uitgebreide en aanpasbare oplossing voor binnen- en buitenverlichtingsbehoeften, met een breed scala aan producten die aan verschillende behoeften voldoen. De levendige kleuren, naadloze integratie en aanpasbaarheid maken het een uitstekende keuze voor wie zijn leefruimtes wil verrijken met innovatieve verlichtingstechnologie.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slimme verlichting. Er zijn namelijk 188 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!