Beste Scheerapparaat - May. 2020

332 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Philips AquaTouch S5420/06 - Scheerapparaat

Philips
9.9Score
2

Philips PT860/16 - Scheerapparaat

Philips
9.6Score
3

Philips Series 5000 S5530/06

Philips
9.3Score
4

Braun Series 5 5030s - Scheerapparaat

Braun
9.2Score
5

Philips Shaver 1300 S1332/41 - Elektrisch scheerapparaat

Philips
9Score
6

Philips Aqua Touch AT620

Philips
8.2Score
7

Philips Shaver 9000 series S9711/31 - Scheerapparaat

Philips
8.1Score
8

Philips S6610/11 - Scheerapparaat

Philips
7.4Score
9

Philips S3540/06 - Scheerapparaat met ComfortCut - mesjes en precisietrimmer

Philips
7.3Score
10

Philips Shaver Series 7000 S7960/17 - Scheerapparaat

Philips
7Score
Vector 1Vector 2

De Bestenu Scheerapparaat Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 01/18/2020


Een scheerapparaat maakt de gezichtsverzorging van mannen een stuk makkelijker. Je wilt dan natuurlijk wel dat het scheerapparaat goed werkt! Hoe kies je het beste scheerapparaat en waar let je allemaal op? Dat lees je in deze koopgids.

Hoe gebruik je een scheerapparaat?

show product content

Een elektrisch scheerapparaat is een wereld van verschil ten opzichte van scheren met de hand. De voorbereiding is nog wel hetzelfde: was het te scheren gebied voor je verder gaat. Zorg ervoor dat het apparaat -met name een eventueel snoer- zo weinig mogelijk in contact komt met water.

Stop het apparaat in het stopcontact of controleer de batterij. Hoeveel standen er op het elektrische scheerapparaat zitten, verschilt per model. Zet het apparaat aan om te beginnen met scheren. Vergeet het apparaat niet weer uit te zetten wanneer je klaar bent. Dit zal niet snel gebeuren, want scheerapparaten maken merkbaar geluid. Technisch gezien zijn scheerapparaten niet moeilijk om te gebruiken. Het kunstje zit hem in de haarverwijdering zelf.

Wat voor soorten scheerapparaten zijn er?

show product content

De eerste keuze waar je voor komt te staan als je een scheerapparaat kiest is die van het bladysteem. De twee opties zijn een kopsysteem en een bladsysteem. Beide soorten elektrische scheerapparaten kennen merkbare verschillen en zijn anders in gebruik. Iedereen heeft weer andere baardgroei, dus kijk goed naar wat er bij jou past.

De richting van baardgroei heeft bijvoorbeeld met deze keuze te maken. Groeit het bijna allemaal in dezelfde richting, of groeien de haren verschillende richtingen uit? Als jouw baardhaar in verschillende richting groeit, past het kopsysteem daar goed bij. Scheerapparaten met dit systeem bevatten drie scheerringen die in hoge snelheid ronddraaien. Door de ronddraaiende beweging past dit beter bij verschillende groeirichtingen van het haar.

Een scheersysteem met een scheerblad past beter bij baardgroei die voornamelijk dezelfde richting uit gaat. Dit scheersysteem werkt namelijk ook recht. Het scheerblad scheert met een foliesysteem dat de haartjes omhoog tilt. Je scheert zo dicht mogelijk op de huid zonder irritatie te veroorzaken.

Naast deze twee scheersystemen zijn er ook andere verschillende eigenschappen die elektronische scheerapparaten kunnen hebben. Neem nou de scheerwijze. Het ene scheerapparaat gebruik je droog, het andere met schuim of gel en sommige modellen kunnen zelfs onder de douche!

Ook de stroomaanvoer kan verschillen. Scheerapparaten kunnen met een stekker werken, maar tegenwoordig hebben de meesten batterijen of een accu. Batterijen hoef je alleen maar te verwisselen. Een accu laad je op met een kabel of via een docking station waar je het scheerapparaat plaatst.

Welke merken voor scheerapparaten zijn populair?

show product content

Opvallend genoeg is de wereld van scheerapparaten niet erg breed. Er zijn veel verschillende soorten en modellen en verkrijgbaar, maar je komt eigenlijk maar twee merken tegen: Braun en Philips. Het is dus niet zo gek dat de best beoordeelde scheerapparaten altijd van Braun en Philips zijn.

Er zijn qua fabrikanten dus niet zo veel opties, maar in modellen des te meer. Braun en Philips produceren bij elkaar opgeteld een hele hoop elektrische scheerapparaten. Je keuze zal waarschijnlijk meer tussen series en modellen vallen dan op een bepaald merk.

Hoe lang gaat een scheerapparaat mee?

show product content

Hoe lang een scheerapparaat mee gaat, ligt er natuurlijk aan of je het over de hele levensduur hebt of het uithoudingsvermogen van de batterij of accu. Een batterij en een accu hebben een vergelijkbaar uithoudingsvermogen in dit geval. Het is dus niet nodig om die apart te bespreken.

Een middenmoot elektrisch scheerapparaat dat volledig opgeladen is gaat ongeveer 20-60 minuten mee. Modellen die korter dan 20 minuten of langer dan 60 minuten werken zijn echt zeldzaam. De meeste scheerapparaten hebben een accuduur van ongeveer 50 minuten.

De levensduur van een scheerapparaat is een ander verhaal. Die is afhankelijk van hoe vaak je het apparaat gebruikt, hoe sterk je baardgroei is en het onderhoud. Een sterke baargroei kost het scheerapparaat net wat meer kracht. Maak je scheerapparaat op tijd en regelmatig schoon zodat het langer meegaat.

De garantieperiode van scheerapparaten is in de meeste gevallen 2 jaar. Het apparaat bestaat uit het gedeelte dat je in de hand vasthoudt en de scheerkop. De scheerkop zul je na 1-2 jaar moeten vervangen, terwijl het apparaatje zelf een langere levensduur kent van ongeveer 3-5 jaar.

Hoeveel kost een scheerapparaat?

show product content

De meeste scheerapparaten van Braun en Philips kosten tussen de €50 en €200. Daar zit een flink marge tussen. Een scheerapparaat van gemiddelde kwaliteit ben je ongeveer €90 aan kwijt.

De prijs is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit: die kan ook hoger zijn door bepaalde extra's. Een langere accuduur, waterbestendige eigenschap, een display en extra meegeleverde accessoires maken een scheerapparaat bijvoorbeeld wat duurder.

Het is dus goed mogelijk om een kwalitatief scheerapparaat te vinden zonder in de hoogste prijscategorie te zitten. Je zoekt dan naar een sterk, basic model zonder luxe toevoegingen die de prijs opdrijven.

Mag een scheerapparaat in het vliegtuig mee in de handbagage?

show product content

Scherpe voorwerpen zijn ze op luchthavens geen liefhebber van en die mogen meestal niet mee in de handbagage. Dit criterium geld echter specifiek voor objecten waar je ernstige verwondingen mee kunt aanbrengen. Een scheerapparaat heeft dan wel mesjes, maar deze zitten in een behuizing waar je geen letsel mee aan kunt brengen.

Om deze redenen zijn elektrische scheerapparaten dus wel aan boord in je handbagage toegestaan. Je kunt er simpelweg niemand ernstig mee verwonden, dus is het veilig genoeg om mee te nemen. Let wel op dat er geen mesjes los zitten en pak je scheerapparaat in met een geschikte reisverpakking.

Hoe komt deze leuke Scheerapparaat ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Scheerapparaat ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Scheerapparaats, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Scheerapparaats die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Scheerapparaats het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Scheerapparaats stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Scheerapparaats in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Bescherm je huid door nat te scheren met de Philips S5420/06. Het AquaTouch scheerapparaat beschermt je huid terwijl je geniet van een verfrissende scheerbeurt. Het MultiPrecision-systeem met afgeronde scheerhoofden glijdt soepel over de huid en is ontworpen om die te beschermen. Daarnaast tillen de messen de haren op en snijden vervolgens de lange en korte samen voor een snelle en gladde scheerbeurt. Kenmerken Scheerresultaten •Scheersysteem: MultiPrecision-messysteem, Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen, Super Lift & Cut-systeem •Comfortabel voor de huid: Huidbeschermend systeem, AquaTec Wet & Dry Accessoires •SmartClick: Precisietrimmer •Onderhoud: Beschermkap Gebruiksgemak •Display: Batterij-indicator met 1 niveau, Batterij bijna leeg-indicator, Oplaadindicator, Reinigingsindicator, Indicatie voor scheerhoofden vervangen, Reisvergrendelingsindicator •Schoonmaken: Volledig afspoelbaar •Bediening: Koppel los voor gebruik Ontwerp •Handvat: Ergonomische grip •Kleur: Neptunusblauw - Houtskoolgrijs Vermogen •Automatisch voltage: 100 - 240 V •Batterijtype: Li-ion •Gebruikstijd: 45 min. / 15 scheerbeurten •Opladen: Volledig opladen in 1 uur, Snelle oplaadtijd van 5 min. voor 1 keer scheren, Oplaadbaar •Maximaal energieverbruik: 9 W •Energieverbruik in stand-by: 0,1 W Service •2 jaar garantie •Vervangend scheerhoofd: Elke 2 jaar vervangen met SH50 Extra informatie Huidbeschermend systeem Scheer glad zonder wondjes en sneetjes. Ons MultiPrecision-systeem met afgeronde scheerhoofden glijdt soepel over uw huid terwijl deze wordt beschermd. Aquatec voor nat en droog scheren Kies hoe u het liefst scheert. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of u kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche. MultiPrecision-messysteem Ga voor een snel en glad scheerresultaat. Ons MultiPrecision-systeem tilt alle haartjes op en scheert ze samen met resterende stoppels. En dat alles in enkele bewegingen. Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor nauw contact met de huid voor een snelle en gladde scheerbeurt, zelfs bij de hals en kaaklijn. SmartClick-precisietrimmer Bevestig onze huidvriendelijke precisietrimmer om uw look te voltooien. Deze is ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden. 45 minuten snoerloos scheren Na 1 uur opladen kunt u meer dan 45 minuten scheren, dat zijn ongeveer 15 scheerbeurten. Dit scheerapparaat is alleen draadloos te gebruiken. Oplaadtijd van 1 uur Scheer langer na elke keer opladen, dankzij onze krachtige, energiezuinige en duurzame lithium-ionaccu. Laad snel op in 5 minuten en u hebt voldoende vermogen voor één scheerbeurt. LED-display Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij-indicator met 1 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.

1. Philips AquaTouch S5420/06 - Scheerapparaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met het Philips PT860/16 elektrisch scheerapparaat kun je meer dan 50 minuten draadloos scheren. Dit apparaat is een afspoelbaar scheerapparaat met QuickRinse-systeem en is binnen 1 uur opgeladen. Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. De DualPrecision-scheerhoofden hebben sleuven voor het scheren van normale haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Dit scheerapparaat past zich automatisch aan elke ronding van je gezicht en hals aan, voor een gladder resultaat. Belangrijkste kenmerken Philips PT860/16 scheerapparaat Scheert zowel lange haren als stoppels DualPrecision-mesjes scheren moeiteloos zowel lange haren als stoppels. De mesjes bevatten sleuven voor lange haren en gaatjes voor stoppels. Aanpassing aan je gezicht Past zich automatisch aan elke ronding van je gezicht en hals aan. Het eerste mesje tilt elke haar op terwijl het tweede mesje de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert, voor een ultraglad resultaat. Geschikt voor snor en bakkebaarden De uitklaptrimmer is geschikt voor het onderhoud van je snor en bakkebaarden. Gebruiksgemak Efficiënt voedingssysteem Dit Philips scheerapparaat kan met snoer en draadloos worden gebruikt. 50+ minuten scheren Een energiebesparende, krachtige en duurzame lithium-ionbatterij geeft je meer scheerbeurten per oplaadbeurt. Na één uur opladen ben je verzekerd van meer dan 50 minuten scheertijd, voldoende voor circa 17 scheerbeurten. Na 3 minuten opladen hebt je voldoende vermogen voor één scheerbeurt. Volledig afwasbaar scheerapparaat Klap de scheerhoofden open en spoel ze grondig af onder de kraan. LED-display Geeft aan: Batterij vol, Batterij bijna leeg, Bezig met opladen, Vervang scheerhoofden, Snel opladen. Productkenmerken Gebruiksgemak Display: 2 LED-indicators Schoonmaken: volledig afspoelbaar, QuickRinse haarkamer Scheertijd: meer dan 50 minuten, tot 17 scheerbeurten Oplaadtijd: 1 uur, 3 min snel opladen voor 1 scheerbeurt Accessoires Reinigingsborsteltje, Beschermkap Vervangend scheerhoofd Vervang je scheerhoofd elke 2 jaar met de HQ8

2. Philips PT860/16 - Scheerapparaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Philips Series 5000 S5530/06 beschikt over een extra Turbo+ modus. In deze stand genereert het scheerapparaat 20 procent extra scheervermogen, zodat je ook de dikkere baardharen moeiteloos afscheert. Met het meegeleverde precisietrimopzetstuk werk je ook je bakkebaarden netjes bij. Op het display lees je gemakkelijk de batterijduur af. Ook krijg je via het display een melding als je het scheerapparaat schoon moet maken. Handig, want zo scheer je altijd met een schoon apparaat. Na je scheerbeurt spoel je de scheerkop gemakkelijk af onder de kraan.

3. Philips Series 5000 S5530/06

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

FlexMotionTec voor efficiënt scheren met minder druk op de huid om huidirritatie tot een minimum te beperken. • UltraActiveLift tilt platliggende haartjes op en scheert ze af op moeilijk bereikbare plekjes • CrossHair messen scheren dichter op de huid voor een langerdurend scheerresultaat • PowerDrive om snel te scheren, zelfs op een dichte beharing • 100% waterbestendig en afspoelbaar scheerapparaat • Slaagt daar waar anderen falen. Met FlexMotionTec Series 5 is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie voor uitzonderlijk prestaties zonder dat dit ten koste gaat van huidcomfort. Terwijl de nieuwe FlexMotionTec zorgt voor aanzienlijk meer contact met de huid in probleemgebieden voor een efficiënte scheerbeurt met minder druk op de huid, levert de nieuwe PowerDrive 20% meer motorvermogen dan voorheen wat zelfs op dik haar een hoge scheersnelheid oplevert. FlexMotionTec met MicroMotion Door de individuele ophanging van alle snijelementen worden zelfs de kleinste contouren gevolgd. FlexMotionTec met MacroMotion Het 40° draaiend scheerhoofd navigeert moeiteloos langs de grotere contouren voor maximaal huidcontact. UltraActiveLift en CrossHair messen Bereikt en scheert effectief het haar op moeilijke plekjes, vooral in de hals en op de kin, voor een langdurig gladgeschoren resultaat. 100% waterdicht Spoel af onder stromend water om eenvoudig schoon te maken zonder de prestaties in het gedrang te brengen. Precisietrimmer Huidvriendelijk, om snor en bakkebaarden nauwkeurig vorm te geven. MultiHeadLock Heeft 5 aanpasbare hoeken voor een preciezere scheerbeurt en voor een maximale aanpassing aan moeilijk bereikbare plekjes, zoals onder je neus. Grondig in alle details Het Series 5 scheerapparaat dat in Duitsland geproduceerd wordt, is gemaakt met kwaliteitsvolle materialen voor meer precisie en ergonomie. De rubberen stippen zorgen voor een perfecte grip, zelfs in een vochtige omgeving. Krachtige herlaadbare Li-Ionbatterij. De Braun Series 5 beschikt over een PowerDrive functie voor sneller scheren, zelfs bij dichte haren. De motor heeft 20% meer vermogen dan de vorige generaties en kan hierdoor iedere zone aan. De krachtige herlaadbare Li-Ionbatterij is in 1 uur volledig opgeladen - goed voor 45 minuten snoerloos scheren. 5 minuten snel opladen volstaat voor één draadloze scheerbeurt. De SmartPlug past zich automatisch aan voltages wereldwijd aan (100V-240V) voor optimaal gebruiksgemak - zowel thuis als onderweg. De Series 5 5020 kan zowel op netstroom als draadloos worden gebruikt. Een LED-scherm geeft de batterijstatus aan. Braun garantie, service & kwaliteit Braun staat voor innovatie, design en kwaliteit, wat wordt gewaarborgd door het research & development center in Kronberg Duitsland. Braun garandeert dan ook Duitse degelijkheid, waarbij duurzaamheid, functionaliteit en tijdloos design hoog staan aangeschreven. Braun geeft 2 jaar fabrieksgarantie op al haar producten.

4. Braun Series 5 5030s - Scheerapparaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Philips Shaver 1300 haal je een zeer goed scheerapparaat in huis. Dit scheerapparaat heeft zelfslijpende PowerCut-messen die zijn ontworpen voor een consistent gladde scheerbeurt. Daarnaast is het apparaat volledig afwasbaar. Met 1 druk op de knop open je het scheerhoofd en spoel je dit met water af. Bovendien kan je dit scheerapparaat gebruiken wanneer je wil: het scheerapparaat kun je zowel snoerloos als met snoer gebruiken wanneer de batterij leeg is. Tevens heeft het apparaat een batterij-indicator die precies aangeeft wanneer het scheerapparaat leeg is. Door de 4D flexibele scheerhoofden wordt uw gezicht ultiem glad geschoren, doordat zij de contouren van je gezicht volgen. Ook beschikt het scheerapparaat over een uitklapbare trimmer waarmee jouw snor en bakkebaarden precies worden zoals je ze wilt. Ideaal dus! Het scheerapparaat is IPX7-waterbestendig en is daardoor eenvoudig te reinigen onder de kraan en door de meegeleverde beschermkap blijft het apparaat tussen de scheerbeurten schoon. Bovendien ligt de Philips Shaver 1300 fijn in je hand en heb je optimaal grip door de ergonomische handgreep.

5. Philips Shaver 1300 S1332/41 - Elektrisch scheerapparaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Geniet vanaf nu van een glad scheerresultaat zonder zorgen over een beschadigde huid met de Philips AT620/14. De Aquatec-afdichting maakt het scheerapparaat 100% waterdicht. Gebruik het in de douche met uw favoriete scheergel of -schuim voor extra bescherming van de huid. Natuurlijk kunt u ook droog scheren als u dat handiger vindt. Wanneer u klaar bent, opent u de scheerhoofden en spoelt u het scheerapparaat eenvoudig af onder de kraan om het schoon te maken. CloseCut-mesjes hebben afgeronde randen die soepel over uw huid glijden, zodat u altijd comfortabel scheert en een glad scheerresultaat krijgt. De ergonomische handgreep van de AT620/14 heeft een antislipcoating, zodat u uiterst nauwkeurig kunt scheren. De brede uitklaptrimmer is ideaal voor het trimmen van bakkebaarden en snor

6. Philips Aqua Touch AT620

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Philips S9711/31 is de topper uit de Shaver 9000 serie van Philips. De flexibele scheerkop met drie roterende mesjes draait in 8 richtingen, waardoor je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken kan scheren. Daarnaast is het scheerapparaat ook geschikt voor zware baardgroei en kun je ook onder de douche en/of met scheerschuim scheren. Ben je vergeten het scheerapparaat op te laden? Dan kan je gebruik maken van de snellaadfunctie. Binnen een paar minuten is hij opgeladen voor 1 scheerbeurt. Verder wordt een SmartClick baardtrimmer, een SmartClean Plus om het scheerapparaat te reinigen, drogen en op te laden, en een reisetui. Voordelen van de Philips S9711/31 ✅ Geschikt voor licht, middel en zware baardgroei ✅ Geschikt voor gebruik onder de douche en met scheerschuim ✅ Met SmartClean Plus om gemakkelijk je scheerapparaat te reinigen, te drogen en op te laden ✅ Met SmartClick baardtrimmer met lengtestanden van 0,5 mm tot 5,0 mm ✅ Dankzij de snellaadfunctie binnen een paar minuten op te laden voor 1 scheerbeurt ✅ Bij volledige opgeladen accu meer dan 50 minuten draadloos te gebruiken ✅ Met flexibele scheerkoppen in 8 richtingen, zodat je moeilijk bereikbare plekken niet overslaat ✅ Met intuïtieve display die relevante informatie weer geeft Nadelen ❌ Zonder SmartClick precisietrimmer om je bakkenbaarden te kunnen trimmen ❌ Het scheerapparaat is niet te gebruiken als hij wordt opgeladen ❌ Voor het SmartClean-onderhoudsstation heb je cartridges nodig en kun je geen andere onderhoudsproducten gebruiken Goed om te weten: ℹ Heb je moeite met het plaatsen van de stekker in het SmartClean laadstation? Haal het reservoir met vloeistof uit het apparaat Houd het apparaat in een hoek van 45 graden naar voren gekanteld Plaats de oplader door de recht in de opening (die dus schuin staat) te plaatsen Zet het apparaat recht en voeg het reservoir weer toe Kenmerken van de Philips 9000 serie S9711/31 Hoe zorgt dit scheerapparaat voor een glad scheerresultaat? Doordat de mesjes in een V staan, brengen ze elke haar voorzichtig in de beste positie. Zelfs plat liggende haren en haren met verschillende lengtes worden op deze manier geschoren. Daarnaast beschikt de Shaver 9000 serie over flexibele scheerkoppen die in acht richtingen bewegen. Zo scheren ze ook moeilijk bereikbare plekken. Wat is typerend voor de Shaver 9000? Naast het gegarandeerde scheerresultaat, heeft de Shaver 9000 Personal Comfort-instellingen. Zo kan je kiezen uit drie standen, namelijk: gevoelig, normaal en snel. Gevoelig is voor een zachte, maar grondige scheerbeurt. Normaal voor een grondige dagelijkse scheerbeurt. En Snel voor een nog snellere scheerbeurt om tijd te besparen. Waarom kies ik voor de Philips S9711/31? In tegenstelling tot de andere modellen in de Shaver 9000 serie, heeft de Philips S9711/31 een intuitieve display die relevante informatie geeft voor een optimale prestatie. De informatie die je kan aflezen van dit display zijn batterijniveau, reinigingsindicator, batterij bijna leeg – indicator, indicatie om scheerhoofden te vervangen en een reisvergrendelingsindicator. Daarnaast wordt de SmartClick baardtrimmer, de SmartClean Plus en de reisetui meegeleverd. Belangrijkste kenmerken Geschikt voor lichte, middel en zware baardgroei Gebruikstijd volle accu: 50 minuten / 17 scheerbeurten Oplaadtijd volle accu: 1 uur Niet te gebruiken tijdens het opladen Met snellaadfunctie voor 1 scheerbeurt Onder de douche te gebruiken en met scheerschuim Met persoonlijke instellingen: Gentle / Quick / Fast Met intuitief display Met V-Track Precision-systeem Met contourdetectietechnologie Met Super Lift & Cut-systeem Met SmartClean Plus, SmartClick baarddtrimmer en reisetui Vervanging Scheerhoofd: Elke 2 jaar vervangen met Philips SH90/50 Styling-trimmer: Elke 2 jaar vervangen met Philips RQ111/50 SmartClean cassette: Philips JC303/50 ℹ Wil je meer weten over Philips scheerapparaten? Bekijk dan de informatiepagina over Philips scheerapparaten.

7. Philips Shaver 9000 series S9711/31 - Scheerapparaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Philips Series 6000 zorgt ervoor dat je moeiteloos kan scheren dankzij de anti-wrijvingscoating. Het apparaat gaat 60 minuten mee zonder het op te laden. Het apparaat wordt geleverd met een precisietrimmer en een skin-guard modus.

8. Philips S6610/11 - Scheerapparaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Afgeronde randen die soepel over de huid glijden voor een beschermende scheerbeurt Met ons ComfortCut-messysteem kunt u comfortabel droog scheren. De scheerhoofden hebben een afgerond profiel en glijden daardoor soepel over uw huid. Bovendien beschermen ze tegen wondjes en sneetjes. Hoofden draaien in 4 richtingen om moeiteloos alle contouren te volgen Flexibele scheerhoofden met 4 onafhankelijke bewegingen passen zich aan aan de contouren van uw gezicht, waardoor u eenvoudig kunt scheren, zelfs in de nek en op de kaaklijn. Perfect voor het trimmen van bakkebaarden en snor Maak uw verzorging compleet met de uitklaptrimmer. Perfect voor het onderhoud van snor en bakkebaarden. Consistent maximaal vermogen, jaar na jaar Scheer langer na elke oplaadbeurt. Het scheerapparaat blijft jarenlang dezelfde goede prestaties leveren, dankzij onze krachtige en efficiënte lithium-ionaccu. 50 minuten snoerloos scheren na 1 uur opladen Na 1 uur opladen kunt u meer dan 50 minuten scheren, dat zijn ongeveer 17 scheerbeurten. U kunt ook scheren terwijl de stekker in het stopcontact zit. Open met één druk op de knop voor eenvoudig schoonmaken Klap de scheerhoofden open en spoel ze grondig af onder de kraan Kan met snoer en draadloos worden gebruikt Dit scheerapparaat is speciaal ontworpen om zowel met als zonder snoer te werken. Gebruik het snoer om te scheren tijdens het opladen. Of draadloos wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen.

9. Philips S3540/06 - Scheerapparaat met ComfortCut - mesjes en precisietrimmer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Ervaar een comfortabele en gladde scheerbeurt met de Philips S7960/17. Dankzij de GentlePrecision-mesjes die haren nauwkeurig afsnijden en de SkinGlide-ringen met microbolletjes geniet u van een glad scheerresultaat, zelfs op de gevoelige huid. U kunt met de Philips S7960/17 nat of droog scheren en met de bijgeleverde baardstyler creëert u gemakkelijk diverse looks, van een perfecte stoppelbaard tot een keurig getrimde korte baard. Belangrijkste kenmerken Philips Shaver S7000 S7960/17: Voordelen Ontwikkeld samen met dermatologen. De BeardAdapt-sensor controleert 15 keer per seconde de haardikte en past hierop het vermogen automatisch aan. De GentlePrecision-mesjes snijden haar nauwkeurig af, waardoor u trekken of steeds op dezelfde plek scheren voorkomt. Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Tip: Vervang om de 2 jaar de mesjes voor een optimaal resultaat Meer informatie over de Philips Shaver S7000 S7960/17: Persoonlijk scheerplan Krijg persoonlijk advies om uw specifieke huidproblemen, zoals roodheid, een branderig gevoel of ingegroeide haren, gemakkelijk op te lossen. Het plan is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geeft advies over uw scheergewoonten en -techniek via de verbonden GroomTribe-app. De app houdt per scheerbeurt uw voortgang bij en past het advies daarop aan voor de beste resultaten. Glad scheerresultaat Voor een glad scheerresultaat, zelfs op de gevoelige huid met geharde, zeer nauwkeurige mesjes. De mesranden zijn ontworpen om haar nauwkeurig af te snijden, waardoor u trekken of steeds op dezelfde plek scheren voorkomt, zelfs bij een stoppelbaard. SkinGlide-ringen Ervaar het soepele glijden van de geavanceerde Philips-technologie met microbolletjes. Op basis van de principes uit de aerodynamica zijn de ringen bedekt met duizenden kleine, glasachtige bolletjes voor maximaal huidcomfort. BeardAdapt-Sensor De BeardAdapt-sensor controleert 15 keer per seconde de haardikte en past hierop het vermogen automatisch aan. Volgt de countouren van je gezicht De MultiDirection ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van uw gezicht en hals en pakt zelfs de moeilijkste haren. De scheerkop zorgt ervoor dat er minder druk op uw huid nodig is om nauwkeurig te scheren, waardoor uw scheerbeurt comfortabeler wordt en huidirritatie wordt verminderd. Verschillende snelheidsstanden Scheer met de aanbevolen snelheidsstand die is aangepast aan uw huid, of kies zelf een stand via de verbonden GroomTribe-app. De beschikbare opties zijn normaal, gevoelig en extra gevoelig. Inclusief baardtrimmer Met het SmartClick-systeem maakt u van uw scheerapparaat eenvoudig een baardstyler. Kies uit 5 lengtestanden om diverse looks te creëren, van een perfecte stoppelbaard tot een keurig getrimde korte baard. Gebruik de baardstyler ook om uw baard voor het scheren bij te trimmen. De afgeronde uiteinden en kammen zijn speciaal ontworpen om huidirritatie te voorkomen. Eenvoudig schoon te maken Maak het scheerapparaat grondig en eenvoudig schoon. Open gewoonweg de scheerkop en spoel beide zijden af onder stromend water om het apparaat perfect schoon te krijgen.

10. Philips Shaver Series 7000 S7960/17 - Scheerapparaat

Laptop 1

Gerelateerde producten aan Scheerapparaats


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Scheerapparaats er zijn namelijk 332 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Scheerapparaat kopen.

Beste koop maken