Bestenu

Beste scheepapparaten - nov. 2022

Met meer dan 633 scheepapparaten op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste scheepapparaten op een rij
01Score: 9.8
Philips Shaver 1000 series S1131/41
Philips Shaver 1000 series S1131/41
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Philips Shaver Series 5000 S5585/30
Philips Shaver Series 5000 S5585/30
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.4
Philips Shaver 1000 S1332/41
Philips Shaver 1000 S1332/41
Ga naar laagste prjis
04Score: 9
Philips Shaver Series 3000 S3231/52
Philips Shaver Series 3000 S3231/52
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Braun Series 3 3020s
Braun Series 3 3020s
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Beeperfect® 5-in-1 Scheerapparaat Mannen
Beeperfect® 5-in-1 Scheerapparaat Mannen
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.3
Braun Series 3 CoolTec CT2s Nat&Droog Scheerapparaat
Braun Series 3 CoolTec CT2s Nat&Droog Scheerapparaat
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.2
Philips Shaver Series 5000 S5584/50
Philips Shaver Series 5000 S5584/50
Ga naar laagste prjis
09Score: 8
Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12
Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.4
Braun Face FS1000
Braun Face FS1000
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Scheerapparaat Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Een scheerapparaat maakt de gezichtsverzorging van mannen een stuk makkelijker. Je wilt dan natuurlijk wel dat het scheerapparaat goed werkt! Hoe kies je het beste scheerapparaat en waar let je allemaal op? Dat lees je in deze koopgids.

Hoe gebruik je een scheerapparaat?

Een elektrisch scheerapparaat is een wereld van verschil ten opzichte van scheren met de hand. De voorbereiding is nog wel hetzelfde: was het te scheren gebied voor je verder gaat. Zorg ervoor dat het apparaat -met name een eventueel snoer- zo weinig mogelijk in contact komt met water.

Stop het apparaat in het stopcontact of controleer de batterij. Hoeveel standen er op het elektrische scheerapparaat zitten, verschilt per model. Zet het apparaat aan om te beginnen met scheren. Vergeet het apparaat niet weer uit te zetten wanneer je klaar bent. Dit zal niet snel gebeuren, want scheerapparaten maken merkbaar geluid. Technisch gezien zijn scheerapparaten niet moeilijk om te gebruiken. Het kunstje zit hem in de haarverwijdering zelf.

Wat voor soorten scheerapparaten zijn er?

De eerste keuze waar je voor komt te staan als je een scheerapparaat kiest is die van het bladysteem. De twee opties zijn een kopsysteem en een bladsysteem. Beide soorten elektrische scheerapparaten kennen merkbare verschillen en zijn anders in gebruik. Iedereen heeft weer andere baardgroei, dus kijk goed naar wat er bij jou past.

De richting van baardgroei heeft bijvoorbeeld met deze keuze te maken. Groeit het bijna allemaal in dezelfde richting, of groeien de haren verschillende richtingen uit? Als jouw baardhaar in verschillende richting groeit, past het kopsysteem daar goed bij. Scheerapparaten met dit systeem bevatten drie scheerringen die in hoge snelheid ronddraaien. Door de ronddraaiende beweging past dit beter bij verschillende groeirichtingen van het haar.

Een scheersysteem met een scheerblad past beter bij baardgroei die voornamelijk dezelfde richting uit gaat. Dit scheersysteem werkt namelijk ook recht. Het scheerblad scheert met een foliesysteem dat de haartjes omhoog tilt. Je scheert zo dicht mogelijk op de huid zonder irritatie te veroorzaken.

Naast deze twee scheersystemen zijn er ook andere verschillende eigenschappen die elektronische scheerapparaten kunnen hebben. Neem nou de scheerwijze. Het ene scheerapparaat gebruik je droog, het andere met schuim of gel en sommige modellen kunnen zelfs onder de douche!

Ook de stroomaanvoer kan verschillen. Scheerapparaten kunnen met een stekker werken, maar tegenwoordig hebben de meesten batterijen of een accu. Batterijen hoef je alleen maar te verwisselen. Een accu laad je op met een kabel of via een docking station waar je het scheerapparaat plaatst.

Welke merken voor scheerapparaten zijn populair?

Opvallend genoeg is de wereld van scheerapparaten niet erg breed. Er zijn veel verschillende soorten en modellen en verkrijgbaar, maar je komt eigenlijk maar twee merken tegen: Braun en Philips. Het is dus niet zo gek dat de best beoordeelde scheerapparaten altijd van Braun en Philips zijn.

Er zijn qua fabrikanten dus niet zo veel opties, maar in modellen des te meer. Braun en Philips produceren bij elkaar opgeteld een hele hoop elektrische scheerapparaten. Je keuze zal waarschijnlijk meer tussen series en modellen vallen dan op een bepaald merk.

Hoe lang gaat een scheerapparaat mee?

Hoe lang een scheerapparaat mee gaat, ligt er natuurlijk aan of je het over de hele levensduur hebt of het uithoudingsvermogen van de batterij of accu. Een batterij en een accu hebben een vergelijkbaar uithoudingsvermogen in dit geval. Het is dus niet nodig om die apart te bespreken.

Een middenmoot elektrisch scheerapparaat dat volledig opgeladen is gaat ongeveer 20-60 minuten mee. Modellen die korter dan 20 minuten of langer dan 60 minuten werken zijn echt zeldzaam. De meeste scheerapparaten hebben een accuduur van ongeveer 50 minuten.

De levensduur van een scheerapparaat is een ander verhaal. Die is afhankelijk van hoe vaak je het apparaat gebruikt, hoe sterk je baardgroei is en het onderhoud. Een sterke baargroei kost het scheerapparaat net wat meer kracht. Maak je scheerapparaat op tijd en regelmatig schoon zodat het langer meegaat.

De garantieperiode van scheerapparaten is in de meeste gevallen 2 jaar. Het apparaat bestaat uit het gedeelte dat je in de hand vasthoudt en de scheerkop. De scheerkop zul je na 1-2 jaar moeten vervangen, terwijl het apparaatje zelf een langere levensduur kent van ongeveer 3-5 jaar.

Hoeveel kost een scheerapparaat?

De meeste scheerapparaten van Braun en Philips kosten tussen de €50 en €200. Daar zit een flink marge tussen. Een scheerapparaat van gemiddelde kwaliteit ben je ongeveer €90 aan kwijt.

De prijs is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit: die kan ook hoger zijn door bepaalde extra's. Een langere accuduur, waterbestendige eigenschap, een display en extra meegeleverde accessoires maken een scheerapparaat bijvoorbeeld wat duurder.

Het is dus goed mogelijk om een kwalitatief scheerapparaat te vinden zonder in de hoogste prijscategorie te zitten. Je zoekt dan naar een sterk, basic model zonder luxe toevoegingen die de prijs opdrijven.

Mag een scheerapparaat in het vliegtuig mee in de handbagage?

Scherpe voorwerpen zijn ze op luchthavens geen liefhebber van en die mogen meestal niet mee in de handbagage. Dit criterium geld echter specifiek voor objecten waar je ernstige verwondingen mee kunt aanbrengen. Een scheerapparaat heeft dan wel mesjes, maar deze zitten in een behuizing waar je geen letsel mee aan kunt brengen.

Om deze redenen zijn elektrische scheerapparaten dus wel aan boord in je handbagage toegestaan. Je kunt er simpelweg niemand ernstig mee verwonden, dus is het veilig genoeg om mee te nemen. Let wel op dat er geen mesjes los zitten en pak je scheerapparaat in met een geschikte reisverpakking.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige scheerapparaat ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste scheerapparaat ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over scheepapparaten, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle scheepapparaten die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke scheepapparaten het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van scheepapparaten stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste scheepapparaten in een makkelijke lijst

1 - Philips Shaver 1000 series S1131/41

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips Shaver Series 1000 heeft een toegankelijke prijs en is gemakkelijk in gebruik. Het apparaat heeft zelfslijpende PowerCut-messen en is volledig afwasbaar. Belangrijke kenmerken van de Philips Shaver 1000 series S1131/41: PowerCut-mesjes zijn ontworpen voor een consistente, gladde scheerbeurt: Ervaar consistente scheerresultaten met zelfslijpende mesjes die nauwkeurig zijn ontworpen voor een prettig, glad scheerresultaat. Open met één druk op de knop en daardoor eenvoudig te reinigen: Het scheerapparaat kan gemakkelijk worden gereinigd. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd en spoel je dit met water af. Zowel met als zonder snoer te gebruiken: Scheer precies wanneer je wilt met het scheerapparaat dat altijd klaar is voor gebruik. Gebruik het scheerapparaat snoerloos of steek de stekker in het stopcontact wanneer de batterij leeg is. 4D Flexibele scheerhoofden volgen de contouren van jouw gezicht voor een glad scheerresultaat: Ervaar een prettig, glad scheerresultaat met scheerhoofden die in 4 richtingen meebuigen en zweven. Het scheerhoofd past zich aan de contouren van jouw gezicht aan, voor een zacht contact met jouw huid zonder veel druk. 40 minuten snoerloos scheren na 8 uur opladen: Tot 40 minuten snoerloos scheren na 8 uur opladen. Of scheer met het netsnoer in het stopcontact wanneer de batterij leeg is. Batterij-indicator met 1 niveau om het beste uit het scheerapparaat te halen: Gebruik de intuïtieve indicator om te zien wanneer de batterij van het scheerapparaat bijna leeg is, leeg is of volledig is opgeladen. 27 zelfslijpende mesjes zorgen voor een consistent, glad scheerresultaat: Altijd een glad scheerresultaat, elke keer opnieuw met de 27 zelfslijpende, nauwkeurig ontworpen mesjes. Ergonomische handgreep voor eenvoudig gebruik: Dankzij het ergonomische ontwerp ligt het scheerapparaat prettig in de hand en heb je een optimale grip tijdens het scheren. IPX7-waterbestendig en daardoor eenvoudig te reinigen: Het IPX7-waterbestendige scheerapparaat is eenvoudig te reinigen onder de kraan. De IPX7-classificatie betekent dat het scheerapparaat gedurende maximaal 30 minuten 1 meter diep in water kan worden ondergedompeld. Beschermkap houdt het scheerhoofd schoon tussen scheerbeurten in: Houd het scheerhoofd schoon en beschermd tussen scheerbeurten in of als je op reis bent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Philips Shaver Series 5000 S5585/30

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bekijk de nieuwste innovatie binnen Philips scheerapparaten. De Philips 5000-serie zorgt voor een krachtige scheerbeurt en scheert nu nog meer haar per beweging. Het scheerapparaat is uitgerust met geavanceerde SkinIQ-technologie en detecteert en past zich aan jouw haardichtheid aan voor meer huidcomfort. Belangrijkste kenmerken van Philips S5585/30: SteelPrecision-mesjes De SteelPrecision-mesjes maken tot wel 90.000 knipbewegingen per minuut, scheren glad en meer haar per beweging. De 45 hoogwaardige messen zijn zelfslijpend en gemaakt in Europa. 360-D flexibele scheerkop Volledig flexibele scheerkoppen draaien 360° om jouw gezichtscontouren te volgen. Ervaar optimaal huidcontact voor een grondige en comfortabele scheerbeurt. Hair-Guide-kanalen De haargeleidingskanalen in de scheerringen zijn ontworpen om het haar in een ideale positie te brengen voor effectief scheren. Power Adapt-sensor De intelligente gezichtshaarsensor meet de haardichtheid 125 keer per seconde. De technologie past het scheervermogen automatisch aan voor moeiteloos en zacht scheren. Nat en droog Kies een scheerroutine die bij je past. Met Wet & Dry kun je kiezen voor een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. Je kunt met gel of schuim scheren, zelfs onder de douche. Uitklapbare trimmer Maak jouw look compleet met de uitklapbare precisietrimmer van het scheerapparaat. Deze is geïntegreerd in de behuizing van het scheerapparaat en dit de perfecte manier om jouw snor en bakkebaarden te onderhouden. 60 minuten draadloos scheren Tot wel 60 minuten draadloos gebruik na één keer volledig opladen van de batterij. Oplaadtijd van 1 uur Laad het scheerapparaat volledig op in slechts 1 uur met de krachtige en energiezuinige lithium-ionbatterij. Snel opladen in 5 minuten Heb je haast? Sluit jouw scheerapparaat 5 minuten aan op netstroom en je hebt genoeg vermogen voor 1 volledige scheerbeurt. Overige kenmerken: Een krachtige scheerbeurt Flexibele scheerkoppen volgen jouw gezichtscontouren Ontworpen om haren in een effectieve knippositie te leiden Krachtige prestaties bij elk gebruik SkinIQ-technologie Past zich aan jouw baard aan voor moeiteloos scheren Voor makkelijk scheren Scheer nat, droog en zelfs onder de douche Precisietrimmer geïntegreerd in het handvat Oplaadtijd van 1 uur Tot wel 60 minuten draadloos scheren na volledig opladen Snel opladen in 5 minuten biedt voldoende vermogen voor 1 volledige scheerbeurt LED-display op het scheerapparaat met intuïtieve bedieningspictogrammen Duurzaamheid Het scheerapparaat wordt geleverd met een Eco-paspoort Specificaties: Scheerresultaten Scheersysteem: SteelPrecision-mesjes Contourvolgend: 360-D flexibele scheerkop SkinIQ-technologie: Power Adapt-sensor Gebruiksgemak Nat en droog: Nat en droog te gebruiken Display: LED-display, Indicatie voor batterij opladen, Reisslot Reiniging: Open met één druk op de knop, Volledig afspoelbaar Ontwerp Handvat: Rubberen greep Kleur(en): Donkerblauw Scheerhoofden: Hoekig Vermogen Gebruikstijd: 60 minuten Opladen: Volledig opladen in 1 uur, Snel opladen in 5 minuten Automatisch voltage: 100 - 240 V Energieverbruik in stand-by: 0,04 W Maximaal energieverbruik: 9 W Batterijtype: Li-ion Service 2 jaar garantie Vervangend scheerhoofd SH71: Elke 2 jaar vervangen met SH71 Accessoires Onderhoud: Reinigingsborsteltje Geïntegreerde uitklapbare trimmer Reizen en opslag: Beschermkap

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Philips Shaver 1000 S1332/41

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips Shaver Series 1000 heeft een toegankelijke prijs en is gemakkelijk in gebruik. Het apparaat heeft zelfslijpende PowerCut-messen en is volledig afwasbaar. Ook beschikt het scheerapparaat over een uitklapbare trimmer waarmee jouw snor en bakkebaarden precies worden zoals je ze wilt. Ideaal dus! Belangrijkste kenmerken van de Philips S1332/41: PowerCut-mesjes Ervaar consistente scheerresultaten met zelfslijpende mesjes die nauwkeurig zijn ontworpen voor een prettig, glad scheerresultaat. Open met één druk op de knop Het scheerapparaat kan gemakkelijk worden gereinigd. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd en spoel je dit met water af. Zowel met als zonder snoer te gebruiken Scheer precies wanneer je wilt met het scheerapparaat dat altijd klaar is voor gebruik. Gebruik het scheerapparaat snoerloos of steek de stekker in het stopcontact wanneer de batterij leeg is. 4D Flexibele scheerhoofden Ervaar een prettig, glad scheerresultaat met scheerhoofden die in 4 richtingen meebuigen en zweven. Het scheerhoofd past zich aan de contouren van jouw gezicht aan, voor een zacht contact met jouw huid zonder veel druk. 45 minuten snoerloos scheren Tot 45 minuten snoerloos scheren na 1 uur opladen. Of scheer met het netsnoer in het stopcontact wanneer de batterij leeg is. Batterij-indicator met 1 niveau Gebruik de intuïtieve indicator om te zien wanneer de batterij van het scheerapparaat bijna leeg is, leeg is of volledig is opgeladen. Snel opladen in 5 minuten Hebt u haast? Sluit jouw scheerapparaat 5 minuten aan op netstroom en je hebt genoeg vermogen voor 1 volledige scheerbeurt. 27 zelfslijpende mesjes Altijd een glad scheerresultaat, elke keer opnieuw met de 27 zelfslijpende, nauwkeurig ontworpen mesjes. Uitklapbare trimmer Maak jouw look compleet met de ingebouwde trimmer. Deze is ideaal voor het onderhouden van jouw snor en het trimmen van jouw bakkebaarden. Overige kenmerken: Een comfortabele scheerbeurt 4D Flexibele scheerhoofden volgen de contouren van jouw gezicht voor een glad scheerresultaat PowerCut-mesjes zijn ontworpen voor een consistente, gladde scheerbeurt 27 zelfslijpende mesjes zorgen voor een consistent, glad scheerresultaat Gebruiksvriendelijk Open met één druk op de knop en daardoor eenvoudig te reinigen Zowel met als zonder snoer te gebruiken 45 minuten snoerloos scheren na 1 uur opladen Batterij-indicator met 1 niveau om het beste uit het scheerapparaat te halen Ergonomische handgreep voor eenvoudig gebruik IPX7-waterbestendig en daardoor eenvoudig te reinigen Beschermkap houdt het scheerhoofd schoon tussen scheerbeurten in Haal het maximale uit jouw scheerapparaat Snel opladen in 5 minuten biedt voldoende vermogen voor 1 volledige scheerbeurt Uitklapbare trimmer voor snor en bakkebaarden Specificaties: Scheerresultaten Scheersysteem: PowerCut-messysteem Contourvolgend: Flex-scheerhoofden, 4 draairichtingen Accessoires Onderhoud: Beschermkap Gebruiksgemak Display: Batterij-indicator met 1 niveau Droog: Droog scheren Reiniging: Open met één druk op de knop, Volledig afspoelbaar Bediening: Met of zonder snoer te gebruiken Ontwerp Kleur: Shiny Black Handvat: Ergonomische grip en hantering, Rubberen antisliphandvat Vermogen Batterijtype: NiMh Gebruikstijd: 45 minuten Opladen: Volledig opladen in 1 uur Automatisch voltage: 100 - 240 V Service Vervangend scheerhoofd: Elke 2 jaar vervangen met SH30 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Philips Shaver Series 3000 S3231/52

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben verzekerd van een gladde scheerbeurt doordat de scheerhoofden in 5 richtingen draaien. Met de Philips Shaver Series 3000 S3231/52 kun je jezelf gemakkelijk scheren. De 5D Pivot & Flex-scheerhoofden, het PowerCut-messysteem en de natte en droge functie zorgen voor een glad, prettig aanvoelend resultaat. Na 1 uur opladen kun je meer dan 60 minuten draadloos scheren Belangrijkste kenmerken van de Philips S3231/52: 5D Pivot & Flex-scheerhoofden: Geniet van een gladde scheerbeurt waarbij de contouren van jouw gezicht worden gevolgd met draaiende, meebuigende en zwevende bewegingen in 5 richtingen. Het scheerhoofd glijdt onder de juiste hoek over je gezicht en past zich aan de contouren van jouw gezicht en hals aan, waarbij zacht contact met jouw huid wordt gemaakt. PowerCut-mesjes: Ervaar consistente scheerresultaten met zelf slijpende mesjes die nauwkeurig zijn ontworpen voor een prettig, glad scheerresultaat. Nat of droog scheren: Een prettig droog of een verfrissend nat scheerresultaat met gel of scheerschuim, zelfs onder de douche. 60 minuten draadloos scheren: Scheer tot wel 60 minuten na 1 uur opladen. Het scheerapparaat werkt alleen wanneer het niet aan de lader zit. Open met één druk op de knop: Het scheerapparaat kan gemakkelijk worden gereinigd. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd en spoel je het met water af. Batterij-indicator met 3 niveaus: Gebruik de intuïtieve indicator om het resterende batterijvermogen in 3 fasen te zien. Ook kun je gemakkelijk zien of de batterij bijna leeg is, wordt opgeladen of snel wordt opgeladen. Snel opladen in 5 minuten: Heb je haast? Sluit het scheerapparaat 5 minuten aan op netstroom en je hebt genoeg vermogen voor 1 volledige scheerbeurt. 27 zelfslijpende mesjes: Altijd een glad scheerresultaat, elke keer opnieuw met de 27 zelfslijpende, nauwkeurig ontworpen mesjes. Uitklapbare trimmer: Maak jouw look compleet met de ingebouwde trimmer. Deze is ideaal voor het onderhouden van jouw snor en het trimmen van de bakkebaarden. Overige kenmerken: Een comfortabele scheerbeurt 5D Pivot & Flex-scheerhoofden volgen jouw contouren voor een comfortabele scheerbeurt PowerCut-mesjes zijn ontworpen voor een consistente, gladde scheerbeurt Nat of droog te gebruiken voor een prettig droog of verfrissend nat scheerresultaat 27 zelfslijpende mesjes zorgen voor een consistent, glad scheerresultaat Gebruiksvriendelijk Open met één druk op de knop en daardoor eenvoudig te reinigen 60 minuten draadloos scheren na 1 uur opladen Batterij-indicator met 3 niveaus om het beste uit het scheerapparaat te halen Ergonomische handgreep voor eenvoudig gebruik Rubberen greep voor comfortabel antislipgebruik Reisetui om het scheerapparaat eenvoudig thuis of onderweg op te bergen Haal het maximale uit je scheerapparaat Snel opladen in 5 minuten biedt voldoende vermogen voor 1 volledige scheerbeurt Uitklapbare trimmer voor snor en bakkebaarden Specificaties Scheerresultaten Scheersysteem: PowerCut-messysteem Contourvolgend: 5D Pivot & Flexscheerhoofden Accessoires Etui: Reisetui Onderhoud: Beschermkap Gebruiksgemak Display: Batterij-indicator met 3 niveaus Nat en droog: Nat of droog scheren Reiniging: Open met één druk op de knop, Volledig afspoelbaar Bediening: Koppel los voor gebruik, Alleen draadloos te gebruiken Ontwerp Kleur: Shiny Black Handvat: Ergonomische grip, Rubberen antisliphandvat Vermogen Batterijtype: Lithium-ion Gebruikstijd: 60 minuten Opladen: Volledig opladen in 1 uur Automatisch voltage: 100 - 240 V Service Vervangend scheerhoofd: Elke 2 jaar vervangen met SH30 2 jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Braun Series 3 3020s

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Braun Series 3 ProSkin 3020s oplaadbare elektrische scheerapparaat biedt een efficiënte scheerbeurt in slechts één beweging 3 onafhankelijke, zwevende elementen die zich aan uw contouren aanpassen voor meer comfort Een gespecialiseerde Micro Comb grijpt meer haar in één beweging, voor een snellere en zachtere scheerbeurt; vergeleken met vorige Series 3. Getest op een 3-dagenbaard 45 minuten scheren zonder prestatievermindering. 5 minuten snel opladen is goed voor één scheerbeurt Ingebouwde pop-up precisietrimmer, ideaal voor het in model brengen van snorren en bakkebaarden Ontworpen in Duitsland door Braun. Duurzaam en waterbestendig scheerapparaat De Series 3 3020s van het nummer 1 scheerapparatenmerk ter wereld Alle Braun Series 3 scheerapparaten zijn in Duitsland ontworpen en gemaakt voor ultieme precisie en aandacht voor detail. Mannen over de hele wereld vertrouwen op het ontwerp van het scheerblad van Braun, dat op natuurlijke wijze meer haartjes pakt in één enkele beweging en zo het aantal herhaalbewegingen en huidirritatie tot een minimum beperkt. Ervaar het nummer 1 merk* scheerapparaten ter wereld. *Gebaseerd op waardebeoordelingen van juli 2015 tot juni 2016. Bron: Toonaangevend instituut voor marktonderzoek. Glad en zacht Drie onafhankelijke zwevende scheerelementen passen zich eenvoudig aan je gezichtscontouren aan voor meer comfort. Maximale doeltreffendheid Speciale MicroComb pakt meer haar in één beweging, voor een snellere en zachtere scheerbeurt. Huidbescherming De drukgevoelige mesjes trekken zich automatisch terug om je huid te beschermen. Ingebouwde precisie De pop-up precisietrimmer aan de achterkant is ideaal om je bakkenbaarden bij te werken of om voor het scheren je baard te trimmen. Pakt lastige gebieden aan Het unieke ontwerp van het precisiehoofd bereikt ook lastige gebieden, zoals onder de neus en in de nek. Met/zonder snoer Kom nooit zonder stroom te zitten. De Smart Plug past de voltage automatisch aan diverse internationale stopcontacten aan. 100% afspoelbaar Spoel af onder stromend water voor eenvoudige reiniging. Hoogwaardige NiMH-batterij één oplaadbeurt biedt 45 minuten precisietrimmen zonder prestatieverlies. 5 minuten snel opladen is goed voor één scheerbeurt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Beeperfect® 5-in-1 Scheerapparaat Mannen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Genieten van draadloos nat en droog scheren met een glad scheerresultaat? Met het Beeperfect® 5-in-1 scheerapparaat kan het! De 4D flexibele scheerkop met 5 roterende mesjes zorgt voor een soepele overgang en creërt de ultieme scheerervaring, waarmee je niet alleen je gezicht, maar ook je hoofd perfect glad mee scheert. De 5 verwisselbare opzetstukken bieden je een complete verzorging voor heel het lichaam, waardoor je niks anders meer nodig hebt. De krachtige accu gaat zo'n 90 minuten mee en met het intelligente display weet je precies hoeveel minuten je nog over hebt en wanneer het nodig is om te reinigen. Strak scheerresultaat De 5 geavanceerde scheerkoppen hebben sleuven voor het scheren van normale haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Hierdoor geniet je van een strak resultaat nog dichter bij de huid. Met de HyperFlex-technologie buigen de scheerkoppen mee met de contouren van je gezicht en hoofd! Dit beschermt de huid tegen irritatie en zorgt voor een soepele overgang. Nat of droog scheren Met het 5- in 1 scheerapparaat van Beeperfect® heb je de vrijheid om nat en droog te scheren. Het scheerapparaat is volledig afspoelbaar. Daarnaast zorgt het compacte en ergonomische design voor de ideale grip. De scheerkoppen zijn eenvoudig te reinigen onder de kraan. Lcd-display Het handige lcd-display vertelt je hoelang je nog kunt scheren voordat hij moet worden opgeladen. Daarnaast kun je zien hoelang je bezig bent geweest met je scheerbeurt. Als de intelligente reinigingsindicator gaat branden, open je gemakkelijk de scheerkoppen zodat je de scheerkoppen kunt reinigen. Beeperfect® 5-in-1 scheerapparaat ✔ Inclusief neustrimmer, tondeuse opzetstukken & reinigingsborstels ✔ Geschikt voor hoofd, gezicht en lichaam ✔ 5 meebuigende scheerkoppen voor 4D-effect ✔ Krachtige accu & Lcd-scherm ✔ Voor nat of droog scheren ✔ Efficiënt en nauwkeurig Multifunctionele opzetstukken Ga eens voor een andere look. Met het tondeuse opzetstuk scheer je niet alleen haartjes heel kort af, de 3 meegeleverde opzetkapjes van 3,5 & 7 mm zorgen ervoor dat je ook eens een andere lengte kunt proberen! Dit is ook ideaal om je kapsel bij te werken. Met de neus- en oortrimmer haal je snel en pijnloos ongewenste haartjes weg. Met de reinigingsborstels reinig je snel en gemakkelijk je gezicht of bereidt je de huid voor op het scheren. → Tondeuse met 3,5,7mm opzetstuk → Neustrimmer → Gezichtsreinigingsborstel Opladen & meenemen De krachtige lithium accu gaat 90 minuten mee per laadbeurt. Opladen met Fast charge doe je door middel van de meegeleverde USB-kabel in 1 uur! Wil je het scheerapparaat meenemen? Houdt dan de aan- en uitknop ingedrukt zodat het op veiligheidsslot gaat. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het apparaat per ongeluk aan gaat. Voortaan met een krachtig all-round scheerapparaat je gezicht bijhouden hoe jij het wilt? Druk dan op "In winkelwagen" en geniet al snel van het Beeperfect® 5-in-1 scheerapparaat! Niet tevreden? Binnen 30 dagen kun je altijd kosteloos retourneren. ℹ Tip: Na 6 maanden - 1 jaar (afhankelijk van scheerfrequentie) is het handig de kop te vervangen. Een vervangende scheerkop kun je vinden door bij ons assortiment te kijken. Verwijder het bakje uit de doos voor de overige accessoires, die eronder liggen. Inhoud: - Beeperfect® 5-in-1 scheerapparaat - 4D flexibele Scheerkop - Tondeuse - Neus- en oortrimmer - 2x gezichtsborstel - 3x Beschermkapjes - Reinigingskwastje - USB-oplaadkabel - 3,5 & 7MM kapje voor trimmer - Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Braun Series 3 CoolTec CT2s Nat&Droog Scheerapparaat

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het enige elektrische scheerapparaat ter wereld met actieve koelingstechnologie Dermatologisch getest en goedgekeurd door de Skin Health Alliance Wet&Dry scheerapparaat kan onder water worden afgespoeld of onder de douche worden gebruikt Krachtige Li-ionbatterij voor 45 minuten non-stop scheren Inhoud: Braun Series 3 CoolTec scheersysteem, oplaadstandaard, beschermkap, borstel, intelligente stekker voor automatische aanpassing aan 100-240 voltage Het Braun Series 3 CoolTec elektrische scheerapparaat is het eerste scheersysteem ter wereld met actieve koelingstechnologie. Het geïntegreerde Electric Cooling-koelelement dat zich tussen de scheerbladen bevindt, laat tijdens het scheren een koele sensatie achter op de huid, zonder gels of lotions. Klinisch bewezen is dat de Series 3 CoolTec de tekenen van huidirritatie vermindert en daarmee het ideale scheersysteem is voor mannen met een gevoelige huid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Philips Shaver Series 5000 S5584/50

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bekijk de nieuwste innovatie binnen binnen Philips scheerapparaten. De Philips 5000-serie zorgt voor een krachtige scheerbeurt en scheert nu nog meer haar per beweging. Het scheerapparaat is uitgerust met geavanceerde SkinIQ-technologie en detecteert en past zich aan jouw haardichtheid aan voor meer huidcomfort. Belangrijkste kenmerken van de Philips S5584/50: SteelPrecision-mesjes De SteelPrecision-mesjes maken tot wel 90.000 knipbewegingen per minuut, scheren glad en meer haar per beweging. De 45 hoogwaardige messen zijn zelfslijpend en gemaakt in Europa. 360-D flexibele scheerkop Volledig flexibele scheerkoppen draaien 360° om jouw gezichtscontouren te volgen. Ervaar optimaal huidcontact voor een grondige en comfortabele scheerbeurt. Hair-Guide-kanalen De haargeleidingskanalen in de scheerringen zijn ontworpen om het haar in een ideale positie te brengen voor effectief scheren. Power Adapt-sensor De intelligente gezichtshaarsensor meet de haardichtheid 125 keer per seconde. De technologie past het scheervermogen automatisch aan voor moeiteloos en zacht scheren. Nat en droog Kies een scheerroutine die bij je past. Met Wet & Dry kun je kiezen voor een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. Je kunt met gel of schuim scheren, zelfs onder de douche. Draadloze Quick Clean Pod Met de krachtige schoonmaakpod reinigt en smeer je jouw scheerapparaat grondig in slechts 1 minuut, zodat het langer optimaal blijft presteren. De pod is 10x effectiever dan reinigen met water. Het is 's werelds kleinste en eerste snoerloze schoonmaakpod, zodat je het apparaat eenvoudig kunt opbergen en overal kunt gebruiken. Uitklapbare trimmer Maak jouw look compleet met de uitklapbare precisietrimmer van het scheerapparaat. Deze is geïntegreerd in de behuizing van het scheerapparaat en dit de perfecte manier om jouw snor en bakkebaarden te onderhouden. 60 minuten draadloos scheren Tot wel 60 minuten draadloos gebruik na één keer volledig opladen van de batterij. Oplaadtijd van 1 uur Laad het scheerapparaat volledig op in slechts 1 uur met de krachtige en energiezuinige lithium-ionbatterij. Overige kenmerken: Een krachtige scheerbeurt Flexibele scheerkoppen volgen jouw gezichtscontouren Ontworpen om haren in een effectieve knippositie te leiden Krachtige prestaties bij elk gebruik SkinIQ-technologie Past zich aan jouw baard aan voor moeiteloos scheren Voor makkelijk scheren Scheer nat, droog en zelfs onder de douche Grondige reiniging in slechts 1 minuut voor hygiënisch scheren Precisietrimmer geïntegreerd in het handvat Tot wel 60 minuten draadloos scheren na volledig opladen Oplaadtijd van 1 uur Snel opladen in 5 minuten biedt voldoende vermogen voor 1 volledige scheerbeurt LED-display op het scheerapparaat met intuïtieve bedieningspictogrammen Het scheerapparaat wordt geleverd met een Eco-paspoort Specificaties: Scheerresultaten Scheersysteem: SteelPrecision-mesjes Contourvolgend: 360-D flexibele scheerkop SkinIQ-technologie: Power Adapt-sensor Gebruiksgemak Nat en droog: Nat en droog te gebruiken Display: LED-display, Indicatie voor batterij opladen, Reisslot Reiniging: Open met één druk op de knop, Volledig afspoelbaar Ontwerp Handvat: Rubberen greep Kleur(en): Donkergroen Scheerhoofden: Hoekig Vermogen Gebruikstijd: 60 minuten Opladen: Volledig opladen in 1 uur, Snel opladen in 5 minuten Automatisch voltage: 100 - 240 V Energieverbruik in stand-by: 0,04 W Maximaal energieverbruik: 9 W Batterijtype: Li-ion Service 2 jaar garantie Vervangend scheerhoofd SH71: Elke 2 jaar vervangen met SH71 Accessoires Geïntegreerde uitklapbare trimmer Quick Clean Pod: 1 cassette meegeleverd, Ja Onderhoud: Reinigingsborsteltje Reizen en opslag: Reisetui

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12

Loading..
Ga naar laagste prjis

Als je de beste scheerervaring wilt hebben, dan is de Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12 iets voor jou! Niet alleen kan je genieten van een ultiem glad resultaat geniet maar het comfort van snelscheren krijg je er ook bij! Het scheerapparaat glijdt comfortabel over je huid, met als resultaat ultieme gladheid die je raakt en voelt. Je kunt met de Philips S9000 Prestige comfortabel nat of droog scheren en je look gemakkelijk afmaken met de SmartClick precisietrimmer, ideaal voor het onderhouden van je snor en het trimmen van je bakkebaarden. Wil je op reis gaan en wil je hem meenemen? De luxe etui zorgt voor een maximale bescherming. Al met is dit de beste scheerapparaat als je graag glad en elektrisch wilt scheren. Ultiem glad scheerresultaat - De innovatieve NanoTech-precisiemesjes hebben extra stevige en scherpe randen - De Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van je gezicht en pakt zelfs de moeilijkste haren - De BeardAdapt-sensor controleert 15 keer per seconde de haardikte en past het vermogen automatisch aan Optimaal huidcomfort, zowel nat als droog - Dankzij de SkinComfort-ringen met anti-wrijvingscoating glijdt het scheerapparaat ongekend soepel over je huid - De nieuwe, bredere en rondere openingen pakken meer haren per keer, waardoor minder scheerbewegingen nodig zijn - Personaliseer je scheerbeurt door te kiezen uit één van de drie comfortstanden Belangrijkste kenmerken van de Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12: Nano-Tech precisiemesjes Door de pricisiemesjes scheert de prestige shaver alle haartjes uiterst precies af wat resulteert in een ultiem glad resultaat. SkinComfort-ringen Ervaar een ultiem gladde en soepele scheerbeurt dankzij de SkinComfort-ringen met anti-wrijvingscoating. Hierdoor glijdt het scheerapparaat ongekend soepel over je huid. Bredere en rondere scheerkop Met het optimale huidcomfortsysteem scheer je zeer efficiënt, zelfs met een langere baard tot 7 dagen. Doordat de shaver een bredere en rondere kop heeft sluit deze beter aan op je huid en kan je meer oppervlak scheren in 1 keer. BeardAdapt Sensor De BeardAdapt-sensor controleert 15 keer per seconde de haardikte en past hierop het vermogen automatisch aan. Nat en droog scheren Kies hoe je het liefst scheert. Met Aquatec Wet & Dry kun je kiezen voor een droge scheerbeurt of voor een natte scheerbeurt met gel of schuim, zelfs onder de douche. Multi-direction ContourDetect Voor een extreem glad resultaat. De Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van je gezicht en pakt zelfs de moeilijkste haren. Personaliseer je scheerbeurt Personaliseer je scheerbeurt door te kiezen tussen 3 verschillende comfortstanden: Sensitive- voor een zachte, grondige scheerbeurt. Normal: voor een grondige, dagelijkse scheerbeurt. Fast- voor een snelle scheerbeurt waarmee u tijd bespaart. SmartClick Precisietrimmer Maak uw look af met de SmartClick precisietrimmer, ideaal voor het onderhouden van je snor en het trimmen van je bakkebaarden. Luxe etui De luxe etui beschermt uw scheerapparaat, accessoires en Qi-oplaadpad. Eenvoudig schoon te maken Maak het scheerapparaat grondig en eenvoudig schoon onder de kraan dankzij de speciaal ontworpen binnenkamer. Open gewoonweg de scheerkop en spoel beide zijden af onder stromend water om het apparaat perfect schoon te krijgen. Specificaties Scheerresultaten Scheersysteem: NanoTech Dual Precisionmesjes, Optimaal huidcomfortsysteem SkinIQ-technologie: Zeer nauwkeurig veersysteem, Digitale motor met snelle rotatie, Beschermende SkinGlide-coating, Power Adapt-sensor, Persoonlijke comfortinstellingen Contourvolgend: 360-D+ flexibele scheerhoofden Accessoires SmartClick: Precisietrimmer Etui: Luxe etui Gebruiksgemak Display: Batterijniveau-indicator in % Nat en droog: Nat en droog te gebruiken Schoonmaken: 3-stappenreiniging, Volledig afspoelbaar Ontwerp Afwerking: Tijdloze elegantie van Gebosteld RVS Handvat: Ergonomische grip Vermogen Snel opladen: 5 minuten Oplaadtijd: 1 uur Gebruikstijd: 60 minuten Service 2 jaar garantie Samenvattend Ultiem glad scheerresultaat Met innovatieve NanoTech-precisiemesjes met extra stevige en scherpe randen Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van uw gezicht en pakt zelfs de moeilijkste haren SkinIQ-technologie Zorgt voor de perfecte mespositie voor precieze scheerresultaten De meest geavanceerde motor van Philips voor efficiëntie bij hoge snelheden Ringen met metallic coating glijden soepel over de huid Past zich aan jouw baard aan voor moeiteloos scheren Drie persoonlijke scheermodi voor een persoonlijke scheerroutine Premium ervaring Scheer nat, droog en zelfs onder de douche Met opzetbare SmartClick precisietrimmer voor perfect getrimde snor en bakkebaarden De luxe etui beschermt jouw scheerapparaat en accessoires Open de scheerkop en spoel deze af voor eenvoudig schoonmaken Laad het scheerapparaat in één uur volledig op Hoe glad scheert de Philips S9000 Shaver Prestige? In deze videoreview zie je de bevindingen over het gebruik en het effect van de Shaver Prestige.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Braun Face FS1000

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je onthaart je gezicht snel en gemakkelijk met de Braun Face FS1000. De kleine ladyshave glijdt soepel over je gezicht en werkt dicht op de huid. Zo pakt 'ie ieder haartje mee. Dankzij de kleine kop onthaar je ook op de moeilijkste plekjes op je gezicht, zoals je bovenlip of kin. Ook volg je gemakkelijk je contouren. Daarnaast beschikt de ladyshave over ingebouwde verlichting. Hiermee zie je zelfs de lichtste haartjes en sla je geen enkele haar over. Na gebruik borstel je de kop schoon met de meegeleverde onderhoudsborstel en doe je de dop over de mesjes. Zo neem je het apparaatje veilig en beschermd mee in je handtas.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van scheepapparaten. Er zijn immers 633 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste