Wat is de beste Paardenvoer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het kopen van een goede Paardenvoer is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Paardenvoer van 2024? Na het testen van 1588 Paardenvoer kwam de Subli Seniores Priores - 20 als beste uit onze Paardenvoer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Paardenvoer, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Paardenvoer-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Paardenvoer-koopgids? Lees dan verder!

Onze Paardenvoer selectie

De top 10 beste Paardenvoer

1Score: 9.8
Subli Seniores Priores - 20
Subli Seniores Priores - 20
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Mijten HerbaMix 20kg
Mijten HerbaMix 20kg
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Mijten Dressuur Plus 20 kg
Mijten Dressuur Plus 20 kg
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Pavo SlobberMash - Paardenvoer
Pavo SlobberMash - Paardenvoer
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Pavo Nervcontrol 3 kg
Pavo Nervcontrol 3 kg
Pavo
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
VITALstyle SluesliMix Paarden Supplementen Muesli
VITALstyle SluesliMix Paarden Supplementen Muesli
VITALstyle
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
VITALstyle LijnzaadOlie - Paarden Supplementen
VITALstyle LijnzaadOlie - Paarden Supplementen
VITALstyle
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
VITALstyle Magnesium Citraat - Paarden
VITALstyle Magnesium Citraat - Paarden
VITALstyle
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
VITALstyle Muesli Gut & Gastro
VITALstyle Muesli Gut & Gastro
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
VITALstyle Chillpill Paarden Supplementen
VITALstyle Chillpill Paarden Supplementen
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Paardenvoer Koopgids

Hinnikt jouw paard ook van geluk bij het horen van de voedselbak? In dit artikel duiken we in de wereld van paardenvoer en geven we je alle ins en outs!

Wat is het beste voer voor paarden?

Paarden zijn grazers en hun dieet moet voor het grootste deel bestaan uit gras en hooi van goede kwaliteit. 

Hooi en gras

Gras biedt de meeste voedingsstoffen, zoals eiwitten en mineralen, en heeft een hoog vezelgehalte dat de darmgezondheid van paarden bevordert. 

Hooi is een drogere versie van gras en kan het hele jaar door worden gevoerd. Het is belangrijk om hooi te kiezen dat vrij is van stof, schimmel en andere verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van paarden.

Haver

Naast gras en hooi wordt graan toegevoegd aan het dieet van paarden voor extra energie. Haver is een graan dat vaak wordt toegevoegd aan paardenvoer. 

Het bevat veel vezels, is gemakkelijk verteerbaar en bevat weinig zetmeel, wat het geschikt maakt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker en zetmeel. 

Aanvullende voeding

Andere granen die vaak worden gebruikt in paardenvoer zijn gerst, maïs en tarwe, maar deze moeten met mate worden gevoerd vanwege hun hogere zetmeelgehalte.

Naast gras, hooi en granen kunnen supplementen worden gegeven om eventuele tekorten in het dieet van paarden aan te vullen. 

Deze supplementen kunnen vitaminen, mineralen en aminozuren bevatten. Het is belangrijk om alleen supplementen te gebruiken die specifiek zijn ontworpen voor paarden en om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Het is belangrijk om het dieet van een paard zorgvuldig te plannen en aan te passen aan zijn individuele behoeften en activiteitsniveau. Raadpleeg altijd een dierenarts of een gekwalificeerde voedingsdeskundige voor advies over het voeren van paarden.

Wat mag een paar wel en niet eten?

Paarden zijn voornamelijk graseters en hun dieet moet bestaan uit gras en hooi van goede kwaliteit. Naast gras en hooi kunnen granen zoals haver, gerst en maïs in kleine hoeveelheden worden gevoerd voor extra energie. 

Paarden profiteren ook van het krijgen van supplementen die vitamines, mineralen en aminozuren bevatten om eventuele tekorten aan te vullen.

Er zijn echter bepaalde voedingsmiddelen die paarden niet mogen eten. Zo mogen paarden geen voedsel eten dat schimmel bevat, zoals beschimmeld hooi of graan, omdat dit schadelijk is voor hun gezondheid. 

Paarden mogen ook geen voedsel eten dat is bedoeld voor andere diersoorten, zoals hondenvoer of kattenvoer. Dit komt omdat deze voedingsmiddelen niet de juiste voedingsstoffen bevatten die paarden nodig hebben en kunnen leiden tot spijsverteringsproblemen.

Bovendien mogen paarden geen voedingsmiddelen eten die giftig zijn voor hen, zoals chocolade, uien, knoflook, avocado's en aardappelen. Deze voedingsmiddelen kunnen leiden tot ziekte en zelfs tot de dood van het paard.

Als je niet zeker weet wat je je paard wel of niet moet geven, raadpleeg dan altijd een dierenarts of een voedingsdeskundige voor paarden om ervoor te zorgen dat je paard het juiste dieet krijgt.

Hoe vaak moet je een paard voeren?

Over het algemeen moet je paarden twee tot drie keer per dag voeren, afhankelijk van hun individuele behoeften en schema's. 

Het is het beste om hun voer over meerdere maaltijden te verdelen om te voorkomen dat ze te veel in één keer eten. 

Daarnaast is het ook belangrijk om toegang te geven tot voldoende schoon drinkwater

Het is goed om te onthouden dat elk paard anders is en sommige paarden mogelijk meer of minder voedsel nodig hebben dan andere, dus het is belangrijk om de voedingsbehoeften van je individuele paard te kennen en een voedingsplan te maken dat bij hem past. 

Als je twijfelt over de voedingsbehoeften van je paard, kun je altijd een dierenarts of voedingsdeskundige voor paarden raadplegen om ervoor te zorgen dat je hem de juiste hoeveelheid voer geeft.

Hoeveel brokken eet een paard per dag?

Hoeveel brokken je paard nodig heeft, hangt af van het paard en zijn individuele behoeften. 

Over het algemeen raden we aan om paarden tussen de 1% en 2,5% van hun lichaamsgewicht aan voer per dag te geven, verdeeld over meerdere maaltijden. 

Dus als een paard bijvoorbeeld 500 kilo weegt, zou hij tussen de 5 en 12,5 kilo voer per dag moeten krijgen. Dit kan bestaan uit een combinatie van hooi, gras, granen en supplementen, afhankelijk van de voedingsbehoeften van je paard. 

Het is belangrijk om te onthouden dat te veel voeren ook schadelijk kan zijn voor een paard, dus zorg ervoor dat je zijn voedselinname in de gaten houdt en hem niet te veel voert.

Kan een paard zich overeten?

Ja, een paard kan zich zeker overeten! Hoewel paarden van nature grazers zijn en de neiging hebben om de hele dag door te eten, is overvoeding een serieus probleem. Het leidt tot obesitas, spijsverteringsproblemen en andere gezondheidsproblemen.

Om te voorkomen dat je paard te veel eet, is het belangrijk om zijn voedselinname in de gaten te houden en zijn voer over meerdere kleine maaltijden te verdelen in plaats van één grote maaltijd te geven. 

Zorg er ook voor dat je paard toegang heeft tot voldoende beweging en lichaamsbeweging, want dit helpt ook om zijn voedsel beter te verteren en zijn gewicht onder controle te houden. 

Als je twijfelt over de hoeveelheid voer die je paard nodig heeft of als je je zorgen maakt dat hij te veel eet, raadpleeg dan altijd een dierenarts voor advies en begeleiding.

Kan een paard zonder krachtvoer?

Ja, een paard kan zonder krachtvoer, mits het voldoende ruwvoer krijgt en geen zware arbeid verricht. Ruwvoer zoals hooi, gras of voordroog is genoeg als basisvoeding voor een paard. 

Echter, wanneer een paard welzware arbeid verricht of extra voedingsstoffen nodig heeft, is krachtvoer een goede aanvulling op het dieet.

Krachtvoer is een aanvulling op het ruwvoer die extra voedingsstoffen bevat, zoals eiwitten, mineralen, vitamines en energie. 

Voorbeelden van krachtvoer zijn muesli, brokken, granen, en supplementen. Het is belangrijk om krachtvoer met mate te geven, omdat een overdaad aan krachtvoer leidt tot gezondheidsproblemen zoals overgewicht, koliek en hoefbevangenheid.

hero illustration

Hoe testen we Paardenvoer?

Om de beste Paardenvoer te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Paardenvoer-test hebben we 1588 Paardenvoer vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Paardenvoer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Paardenvoer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Paardenvoer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte Paardenvoer in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1588 Paardenvoer te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Paardenvoer in een handige lijst

1. Subli Seniores Priores - 20

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Subli Seniores Priores - 20

 • list plusGeschikt voor oudere paarden, magere dieren en sportpaarden
 • list plusUitgebalanceerde voedingsmix ter ondersteuning van gezondheid en prestaties
 • list plusStimuleert eetlust van paarden, wat resulteert in hogere acceptatie en consumptie

Nadelen Subli Seniores Priores - 20

 • list plusMogelijk te rijk aan bepaalde voedingsstoffen voor paarden zonder specifieke voedingsbehoeften

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.52
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
10
Ik ben enthousiast over de Subli Seniores Priores - 20 kg! Deze slobber is perfect voor oudere paarden, magere dieren en sportpaarden die in topconditie moeten blijven zonder te veel energie binnen te krijgen. Het is gemakkelijk te voeren en wordt door paarden zeer gewaardeerd. Binnen enkele weken zie je al zichtbare resultaten, wat dit product echt waardevol maakt voor de voeding van je paard.

Wat dit product echt onderscheidt, is het vermogen om oudere paarden en magere dieren te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen om hun gezondheid en conditie te ondersteunen. Ook sportpaarden die een gebalanceerd dieet nodig hebben, zullen hier veel baat bij hebben. Het gemak van het voeren maakt het ook ideaal voor eigenaren die op zoek zijn naar handige voedingsoplossingen.

In vergelijking met andere producten in dezelfde categorie, valt de Subli Seniores Priores op door de focus op oudere paarden, magere dieren en sportpaarden met specifieke voedingsbehoeften. De gebalanceerde mix van voedingsstoffen is gericht op het ondersteunen van de gezondheid en prestaties van deze doelgroepen. Bovendien stimuleert het de eetlust van paarden, wat leidt tot een hogere acceptatie en consumptie van de voeding.

Dit product is perfect voor paardeneigenaren die op zoek zijn naar een voedzame en smakelijke slobber voor oudere paarden, magere dieren of sportpaarden. Het gemak van het voeren en de snelle resultaten maken het een aantrekkelijke keuze. Echter, voor paarden zonder specifieke voedingsbehoeften, kan dit product mogelijk te rijk zijn in bepaalde voedingsstoffen, dus dat is iets om in gedachten te houden.

De Subli Seniores Priores - 20 kg biedt een gebalanceerde voedingsoplossing voor oudere paarden, magere dieren en sportpaarden, met de focus op het ondersteunen van hun gezondheid en prestaties. Hoewel het mogelijk te rijk kan zijn voor paarden zonder specifieke voedingsbehoeften, is het een uitstekende keuze voor paardeneigenaren die op zoek zijn naar een hoogwaardige slobber met bewezen resultaten. 🐴

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Mijten HerbaMix 20kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mijten HerbaMix 20kg

 • list plusOndersteunt de doorstroming en spierstelsel van het paard
 • list plusReguleert de spijsvertering en houdt gewrichten soepel
 • list plusGeschikt voor diverse toepassingen en paarden met specifieke behoeften

Nadelen Mijten HerbaMix 20kg

  Beoordeling

  9.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.44
  Functionaliteit
  9.93
  Gebruiksgemak
  9.07
  Als paardeneigenaar wil ik alleen het beste voor mijn viervoetige vrienden. Daarom kies ik voor de Mijten HerbaMix 20kg, speciaal samengesteld voor jonge paarden, drachtige merries en sport- en recreatiepaarden. Deze muesli, met zorg geselecteerde granen en natuurlijke ingrediënten, bevat een uniek kruidenmengsel dat de doorstroming en spieren van mijn paard ondersteunt. Dit zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, een gezonde spijsvertering, soepele gewrichten en verzachte luchtwegen.

  Wat deze muesli echt onderscheidt, is de toevoeging van organische materialen en het ontbreken van kunstmatige toevoegingen. Hierdoor weet ik dat mijn paard alleen pure voeding binnenkrijgt. De mix van haver, gerstevlokken, maïsvlokken, tarwezemelengrint, spelt, luzerne en andere hoogwaardige ingrediënten toont de aandacht voor een uitgebalanceerd dieet dat perfect past bij de behoeften van paarden.

  De HerbaMix 20kg is ideaal voor verschillende toepassingen, zoals kortstondige arbeid voor sportpaarden en als ondersteuning voor oudere, magere en koliekgevoelige paarden. Het draagt bij aan de vitaliteit en arbeidsvreugde van paarden, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan hun dieet.

  Elke zak bevat 20 kg, wat een handige en economische optie is voor paardenbezitters. Met decennia aan expertise en toewijding aan kwaliteit en natuurlijke voeding, weet ik dat ik mijn paard met deze muesli de beste voeding geef.

  Kortom, de Mijten HerbaMix 20kg is een topkeuze voor paardeneigenaren die alleen het beste willen voor hun dieren. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, geen kunstmatige toevoegingen en veelzijdige toepassingsmogelijkheden, weet ik dat ik mijn paard de beste voeding geef die er is. 🐴

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  3. Mijten Dressuur Plus 20 kg

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Mijten Dressuur Plus 20 kg

  • list plusSpeciaal ontworpen voor zenuwachtige en suikergevoelige paarden

  Nadelen Mijten Dressuur Plus 20 kg

  • list plusNiet geschikt voor paarden met andere voedingsbehoeften
  • list plusHet rantsoen moet zorgvuldig in balans worden gehouden

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.76
  Functionaliteit
  9.32
  Gebruiksgemak
  9.28
  Ik presenteer je de Mijten Dressuur Plus 20 kg, de perfecte keuze voor paarden die gecontroleerde, maar toch krachtige inspanningen leveren. Deze muesli is speciaal ontworpen voor zenuwachtige en suikergevoelige paarden, die moeite hebben om hun suikers om te zetten naar energie. Dit resulteert vaak in verminderde prestaties, maar met de aangepaste energiebalans van de Dressuur Plus bied ik een geschikte energieleverancier. Mijn uitzonderlijke samenstelling en toevoeging van een kruidenmengsel zorgen voor een natuurlijk evenwicht, wat leidt tot werklustige, zelfzekere paarden met een hoger uithoudingsvermogen en een snel herstel na inspanning.

  Mijn muesli is zorgvuldig samengesteld met ingrediënten zoals gerstevlokken, speltdoppen, tarwezemelengrint, luzerne, maïsvlokken, rijstzemelen, spelt, bietmelasse, tarwevlokken, lijnzaad, graanvoermeel, ruwe sojaolie, johannesbrood, lupinen getoast, sojabonen, gedroogde bietenpulp, calciumcarbonaat, gedroogde wortelen en erwten. Als product van het merk Hippalgo, met meer dan 80 jaar ervaring, wordt er veel aandacht besteed aan productzorg tijdens het productieproces, zonder kunstmatige of chemische toevoegingen. Mijn focus ligt op zuivere plantaardige grondstoffen voor een complete voeding, resulterend in gezonde en sterke dieren.

  Ik onderscheid me door mijn vermogen om paarden te ondersteunen bij langdurige arbeid, maagproblemen en als krachtvoer voor oudere en magere paarden. Mijn toegevoegde organische materialen en natuurlijke samenstelling maken mij een uitstekende keuze voor paarden met speciale voedingsbehoeften. Met een zak van 20 kg bied ik voldoende voeding om aan de behoeften van paarden te voldoen.

  Hoewel ik veel voordelen bied voor paarden met specifieke behoeften, is het belangrijk om het rantsoen van het paard zorgvuldig in balans te houden, afgestemd op de behoeften van het individuele paard.

  In vergelijking met andere muesli's op de markt onderscheid ik me door mijn focus op zenuwachtige en suikergevoelige paarden, mijn natuurlijke samenstelling en de toevoeging van een kruidenmengsel. Dit maakt mij een waardevolle keuze voor paardeneigenaren die op zoek zijn naar een hoogwaardig voedingsproduct dat gericht is op het ondersteunen van specifieke prestatiebehoeften van hun paarden. 🐎

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 19 april in huis

  Bekijk prijs

  4. Pavo SlobberMash - Paardenvoer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pavo SlobberMash - Paardenvoer

  • list plusComplete samenstelling
  • list plusGemak van bereiding
  • list plusBevordering van een gezonde darmflora

  Nadelen Pavo SlobberMash - Paardenvoer

  • list plusMogelijk hogere prijs in vergelijking met standaard paardenvoer

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.01
  Functionaliteit
  8.87
  Gebruiksgemak
  8.94
  Ik ben dol op Pavo SlobberMash - Paardenvoer 15 kg! Het is een essentieel onderdeel van het dieet van mijn paard, en ik kan het snel en gemakkelijk klaarmaken door gewoon warm water toe te voegen. Dit complete paardenvoer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bevat alle voedingsstoffen die mijn paard nodig heeft voor een snel herstel na inspanning of ziekte, en het helpt ook bij een gezonde darmfunctie en een snellere haarwisseling. De voordelen van Pavo SlobberMash zijn talrijk, waaronder de complete samenstelling, het gemak van bereiding, en de ondersteuning van een gezonde darmflora.

  Wat Pavo SlobberMash onderscheidt van andere paardenvoeders is de focus op het bevorderen van de darmgezondheid, wat steeds belangrijker wordt in de paardenverzorging. Ook de snelheid en eenvoud van bereiding zijn grote pluspunten, vooral voor paardeneigenaren met een druk leven. Pavo SlobberMash is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van paarden na inspanning of ziekte, wat het uniek maakt ten opzichte van andere vergelijkbare producten op de markt.

  Ik gebruik Pavo SlobberMash vooral na periodes van inspanning of ziekte, om een snel herstel en een gezonde darmflora te ondersteunen, en tijdens de haarwisseling. De voordelen van dit paardenvoer zijn duidelijk, met een complete voeding die essentieel is voor de algehele gezondheid van mijn paard. Het gemak van bereiding bespaart me ook nog eens veel tijd.

  Een mogelijke beperking van dit product kan de prijs zijn in vergelijking met standaard paardenvoer, echter gezien de voordelen en de specifieke focus op herstel en darmgezondheid, vind ik het de investering zeker waard voor mijn paard.

  Al met al overtreft Pavo SlobberMash - Paardenvoer 15 kg in zijn vermogen om een complete en voedzame optie te bieden voor mijn paard, met een focus op herstel en darmgezondheid. Het gemak van bereiding en de specifieke voordelen maken het een uitzonderlijke keuze voor paardeneigenaren die op zoek zijn naar een hoogwaardig en doelgericht voer voor hun paarden. 🐴

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  5. Pavo Nervcontrol 3 kg

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pavo Nervcontrol 3 kg

  • list plusRijk aan essentiële voedingsstoffen die de signaaloverdracht van de zenuwen ondersteunen
  • list plusToevoeging van drie soorten magnesium en selenium voor optimale opname
  • list plusLangdurige houdbaarheid, hoogwaardige kwaliteit en smakelijkheid voor paarden

  Nadelen Pavo Nervcontrol 3 kg

  • list plusAdvies om dierenartsadvies in te winnen voordat toevoegen aan dieet

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.19
  Functionaliteit
  8.78
  Gebruiksgemak
  8.92
  Ik ben dol op mijn paard, en ik weet dat jij dat ook bent. Daarom wil ik je graag voorstellen aan de Pavo Nervcontrol 3 kg. Dit supplement is speciaal ontwikkeld voor paarden die wat gevoeliger zijn en snel gestrest raken. Met een mix van essentiële voedingsstoffen die de zenuwen ondersteunen, helpt dit product om innerlijke rust te bevorderen en stressvolle situaties beter onder controle te houden.

  Wat dit supplement onderscheidt, is de toevoeging van drie soorten magnesium en selenium voor optimale opname, terwijl het nog steeds glutenvrij en tarwevrij is. Dit draagt allemaal bij aan het verminderen van angst en het kalmeren van je paard, zonder dat het zijn natuurlijke karakter verandert. Het beste van alles is dat het ook nog eens smakelijk is, zoals veel gebruikers hebben opgemerkt.

  Met een aanbevolen voedingshoeveelheid van ongeveer 16,5 g per 100 kg lichaamsgewicht per dag, biedt de emmer van 3 kg een handige en langdurige oplossing. En met zoveel positieve beoordelingen van andere paardeneigenaren, lijkt het erop dat dit supplement echt werkt om de scherpe randjes eraf te halen bij nerveuze paarden.

  Natuurlijk is het altijd verstandig om met je dierenarts te overleggen voordat je een nieuw supplement aan het dieet van je paard toevoegt. Maar met alle unieke voordelen en positieve ervaringen, lijkt de Pavo Nervcontrol 3 kg zeker het overwegen waard voor eigenaren die de emotionele welzijn van hun paarden willen ondersteunen. 🐴

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  6. VITALstyle SluesliMix Paarden Supplementen Muesli

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen VITALstyle SluesliMix Paarden Supplementen Muesli

  • list plusLage suiker- en zetmeelgehalte
  • list plusBevat hoogwaardige vezelbronnen en prebiotica
  • list plusSmakelijke kruiden en vezelrijk

  Nadelen VITALstyle SluesliMix Paarden Supplementen Muesli

   Beoordeling

   8.4 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.59
   Functionaliteit
   8.93
   Gebruiksgemak
   7.95
   De VITALstyle SluesliMix - Paarden Supplementen - Muesli & Slobber In Één - 15 kg is mijn luxueuze en gezonde toevoeging aan het voer van jouw paard. Deze heerlijke mix van slobber en muesli heeft een laag suiker- en zetmeelgehalte en zit boordevol hoogwaardige vezels, prebiotica en smakelijke kruiden. Het beste van alles is dat het vrij is van toegevoegde suikers, granen, soja en luzerne, waardoor het veilig droog gevoerd kan worden.

   Een van de geweldige eigenschappen van de SluesliMix is dat het zowel droog als als slobber gevoerd kan worden. Dit maakt het perfect om supplementen aan toe te voegen. En het beste is, het bevat geen toegevoegde vitaminen en mineralen, dus je kunt niet overdoseren en het goed combineren met een balancer zoals OerBalans.

   De SluesliMix is een smakelijk voer dat geschikt is voor kieskeurige eters en fijnproevers. Het is ook een geweldige keuze voor paarden die niet dol zijn op hun huidige krachtvoer of een bepaald supplement. Vooral kieskeurige paarden zijn dol op de slobbervariant van de mix.

   Wat betreft de samenstelling zitten er onder andere lijnzaadschilfers, timothee, esparcette, cichorei, basilicum, brandnetel, oregano, tijm en biergist in de SluesliMix. Deze ingrediënten dragen bij aan een goede spijsvertering, ondersteunen de luchtwegen en hebben een antioxidante werking. Bovendien is de mix rijk aan vezels en bevat het prebiotische vezels.

   De VITALstyle SluesliMix krijgt positieve beoordelingen van gebruikers. Ze prijzen de hoge kwaliteit en het feit dat hun paarden ervan genieten. Ook wordt de snelle levering van het product genoemd als een voordeel.

   Hoewel de SluesliMix veel voordelen biedt, zijn er geen specifieke nadelen genoemd in de reviews. Het lijkt erop dat dit product aan de verwachtingen van gebruikers voldoet en goed wordt ontvangen door hun paarden.

   Al met al is de VITALstyle SluesliMix een uitstekende keuze voor paardenbezitters die op zoek zijn naar een gezonde en smakelijke toevoeging aan het voer van hun paarden. Het lage suiker- en zetmeelgehalte, de prebiotica en de smakelijke kruiden maken dit product uniek ten opzichte van concurrenten. De mogelijkheid om het zowel droog als als slobber te voeren en het feit dat het geen toegevoegde vitaminen en mineralen bevat, zijn ook sterke punten. De positieve gebruikerservaringen en de snelle levering dragen bij aan de aantrekkelijkheid van dit product. De afwezigheid van nadelen in de reviews suggereert dat de SluesliMix weinig beperkingen heeft.

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs

   7. VITALstyle LijnzaadOlie - Paarden Supplementen

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen VITALstyle LijnzaadOlie - Paarden Supplementen

   • list plusOndersteunt de spijsvertering van het paard
   • list plusZorgt voor een prachtige glanzende vacht
   • list plusBevat de juiste verhouding omega 3-6-9 vetzuren

   Nadelen VITALstyle LijnzaadOlie - Paarden Supplementen

    Beoordeling

    8.0 Totale score
    Prijs/kwaliteit
    8.1
    Functionaliteit
    8.47
    Gebruiksgemak
    7.53
    De VITALstyle LijnzaadOlie is echt een must-have voor je paard! Met dit supplement geef je niet alleen een prachtige glans aan de vacht, maar ondersteun je ook nog eens de spijsvertering. Het bevat de perfecte verhouding van omega 3-6-9 vetzuren, die essentieel zijn voor de gezondheid van je paard. En het beste is dat al die belangrijke voedingsstoffen behouden blijven doordat de olie geperst wordt van de eerste koude persing lijnzaad.

    Wat ik echt interessant vind aan de LijnzaadOlie is de juiste mix van vetzuren. Het is zo belangrijk dat je paard de juiste verhouding van omega 3 en 6 binnenkrijgt. Te veel omega 6 vetzuren zijn niet goed, maar een tekort kan zorgen voor een doffe vacht en een mindere conditie van de huid en gewrichten. En dan hebben we nog de omega 9 vetzuren, die onmisbaar zijn voor de huidcellen en hormoonhuishouding van je paard. En weet je wat zo bijzonder is? Paarden kunnen deze vetzuren zelf aanmaken. Echt geweldig!

    Nu moet ik je echt vertellen over de vergelijking tussen LijnzaadOlie en zonnebloemolie. De verhouding van omega 3-6-9 vetzuren in deze oliën verschilt enorm. En uit ons blog blijkt dat LijnzaadOlie veel beter is voor je paard dan die zonnebloemolie. Dit is echt belangrijke informatie voor paardeneigenaren die alleen het allerbeste willen voor hun dier.

    Onze gebruikers zijn ontzettend tevreden over de VITALstyle LijnzaadOlie. Ze zeggen dat het echt goed werkt en dat het zijn geld meer dan waard is. Ook vinden ze het fijn dat het zo makkelijk aan te brengen is op de vacht en dat het zorgt voor bescherming. Maar eerlijk is eerlijk, ze hebben geen specifieke voordelen of nadelen genoemd.

    Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en gezond supplement voor je paard, dan is de VITALstyle LijnzaadOlie echt de beste keuze. Het ondersteunt niet alleen de spijsvertering, maar zorgt ook nog eens voor een prachtige glanzende vacht. En die perfecte mix van omega 3-6-9 vetzuren is echt een grote plus. Oh, en vergeet niet dat het veel beter is dan zonnebloemolie, zoals ons blog uitlegt. Onze gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden, maar hebben geen specifieke voordelen of nadelen genoemd. Dus, waar wacht je nog op? Geef je paard het beste en kies voor de VITALstyle LijnzaadOlie! 🐴

    Verkrijgbaar bij:

    Bol.com

    Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

    Bekijk prijs
    Amazon.nl

    Op voorraad

    Bekijk prijs

    8. VITALstyle Magnesium Citraat - Paarden

    Loading ...
    Ga naar laagste prijs

    Voordelen VITALstyle Magnesium Citraat - Paarden

    • list plusBevat 100% zuiver magnesiumcitraat, een goed opneembare vorm van magnesium.
    • list plusOndersteunt de spierfunctie en ontspanning na inspanning.
    • list plusGeschikt voor paarden die stress ervaren of nerveus gedrag vertonen.

    Nadelen VITALstyle Magnesium Citraat - Paarden

    • list plusGeen gebruikersreviews beschikbaar voor dit specifieke product.

    Beoordeling

    7.8 Totale score
    Prijs/kwaliteit
    7.34
    Functionaliteit
    7.78
    Gebruiksgemak
    8.32
    Ik ben enthousiast om je voor te stellen aan de VITALstyle Magnesium Citraat, een geweldig paardensupplement dat speciaal ontwikkeld is om jouw paard te ondersteunen bij intensieve inspanningen. Dit supplement bevat 100% zuiver magnesiumcitraat, een mineraal dat een cruciale rol speelt in het spier- en zenuwstelsel van jouw geliefde viervoeter. Het draagt bij aan een gezonde spierfunctie en helpt bij ontspanning na inspanning, wat van essentieel belang is voor het welzijn van jouw paard.

    Magnesium is een mineraal dat paarden niet zelf kunnen aanmaken en alleen via voeding kunnen opnemen. Het is van vitaal belang voor een goed functionerend zenuwstelsel en sterke spieren. Onze magnesiumcitraat vult het magnesiumtekort van jouw paard aan, ondersteunt de opname van calcium, bevordert een gezond zenuwstelsel en draagt bij aan het behoud van een normale spierspanning.

    Wat dit supplement echt onderscheidt van andere producten is de vorm van magnesium die we gebruiken, namelijk magnesiumcitraat. Dit is een zeer goed opneembare vorm van magnesium en wordt beschouwd als de beste keuze. Veel andere paardensupplementen gebruiken vormen van magnesium die minder goed door het lichaam worden opgenomen of een lager gehalte aan elementair magnesium bevatten.

    Een tekort aan magnesium kan leiden tot gespannen spieren en ongewenst gedrag bij paarden, als gevolg van een verstoorde zenuwprikkeling. Het aanvullen van de magnesiumbehoefte is dus van essentieel belang om jouw paard ontspannen te houden. Dit supplement is met name geschikt voor paarden die stress ervaren of nerveus gedrag vertonen. In stressvolle situaties hebben paarden extra magnesium nodig, waardoor de behoefte aan magnesium groter wordt. Tegelijkertijd kan een tekort aan magnesium juist stress en nerveus gedrag veroorzaken.

    Ik raad dit supplement vooral aan voor sportpaarden, omdat zij een verhoogde behoefte aan magnesium hebben. Hoe meer jouw paard zweet en beweegt, hoe groter de behoefte aan magnesium. Het is belangrijk om deze behoefte aan te vullen om tekorten te voorkomen en de prestaties en het welzijn van jouw paard te optimaliseren.

    Wat betreft de samenstelling bevat onze VITALstyle Magnesium Citraat 100% puur en natuurlijk magnesiumcitraat. Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen door de dunne darm. Bovendien ondersteunt de combinatie van magnesium en calcium een goede opbouw van sterke botten.

    Een handige tip van ons bij VITALSTYLE is om dit supplement te combineren met LijnzaadOlie, om te voorkomen dat de poeder stuift en het extra smakelijk en gezond te maken voor jouw paard.

    Hoewel er geen specifieke gebruikersreviews beschikbaar zijn voor dit product, lijkt de VITALstyle Magnesium Citraat veelbelovend te zijn. Het biedt een goed opneembare vorm van magnesium en is speciaal ontwikkeld om de spierfunctie te ondersteunen en het welzijn van paarden te bevorderen, vooral tijdens perioden van intensieve inspanning en stress. Probeer het zelf en geef jouw paard de ondersteuning die het verdient! 🐴

    Verkrijgbaar bij:

    Bol.com

    Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

    Bekijk prijs
    Amazon.nl

    Op voorraad

    Bekijk prijs

    9. VITALstyle Muesli Gut & Gastro

    Loading ...
    Ga naar laagste prijs

    Voordelen VITALstyle Muesli Gut & Gastro

    • list plusRijk aan vezels, vitamines, mineralen en krachtige kruiden
    • list plusOndersteunt de spijsverteringsprocessen en stabiliseert de darmflora
    • list plusMogelijkheid om te combineren met andere VITALstyle supplementen

    Nadelen VITALstyle Muesli Gut & Gastro

    • list plusBevat niet de brede kruidenvariatie van sommige andere VITALstyle producten

    Beoordeling

    7.5 Totale score
    Prijs/kwaliteit
    7.4
    Functionaliteit
    7.27
    Gebruiksgemak
    7.71
    Ik ben dol op de VITALstyle Muesli Gut & Gastro - Paarden Supplementen - 15 kg. Het is een geweldige keuze voor paarden die wat extra ondersteuning nodig hebben voor hun maag- en darmgezondheid. Deze muesli zit boordevol vezels, vitamines, mineralen en krachtige kruiden, waardoor het een waardevolle toevoeging is op het dagelijkse voer. De mix van gedroogde kruiden en probiotische gist ondersteunt de spijsvertering en zorgt voor een gezonde darmflora. Daarnaast bevat het goed verteerbare vezels die helpen bij het behouden van normale mest.

    Het is perfect voor paarden die last hebben van stress, onrust of gedragsproblemen, maar ook voor paarden die recreatief of intensief bereden worden. De toevoeging van buffers voor de maag, zoals natriumbicarbonaat en calciumcarbonaat, zorgt voor een gezonde zuurtegraad in de maag en ondersteunt de ontspanning van de maag. Ook bevat de muesli ingrediënten zoals lupinevlokken, esparcette, lijnzaad en een gevarieerde mix van kruiden, waaronder brandnetel, oregano, marjolein, basilicum, tijm en ginko, die de spijsvertering bevorderen.

    Wat ik echt interessant vind aan dit product is dat je het kunt combineren met andere supplementen van VITALstyle, zoals GastroComplex, voor extra ondersteuning van een gezonde maag. Daarnaast is het handig om OerBalans toe te voegen om de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen te behouden, zelfs bij een lagere dosering van de muesli.

    Het enige mogelijke nadeel is dat deze muesli niet dezelfde brede variatie aan kruiden bevat als sommige andere producten van VITALstyle. Daarom kan het handig zijn om OerBalans toe te voegen voor extra vitaminen, mineralen en kruiden.

    Al met al, de VITALstyle Muesli Gut & Gastro onderscheidt zich door zijn uitgebalanceerde formule die gericht is op het ondersteunen van een gezonde maag- en darmfunctie bij paarden. Met hoogwaardige ingrediënten en de mogelijkheid tot aanvulling met andere supplementen, is deze muesli een complete oplossing voor paarden die wat extra ondersteuning nodig hebben. Het is echt een geweldige keuze voor paardeneigenaren die de gezondheid en het welzijn van hun dieren willen waarborgen. 🐴

    Verkrijgbaar bij:

    Bol.com

    Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

    Bekijk prijs

    10. VITALstyle Chillpill Paarden Supplementen

    Loading ...
    Ga naar laagste prijs

    Voordelen VITALstyle Chillpill Paarden Supplementen

    • list plusUnieke combinatie van natuurlijke ingrediënten

    Nadelen VITALstyle Chillpill Paarden Supplementen

     Beoordeling

     7.2 Totale score
     Prijs/kwaliteit
     7.55
     Functionaliteit
     7.21
     Gebruiksgemak
     6.96
     Ik ben enthousiast om de VITALstyle - Chillpill - Paarden Supplementen - 60 st. te introduceren, een geweldige keuze voor paardeneigenaren die op zoek zijn naar natuurlijke ondersteuning bij stress en spanning. Dit supplement is speciaal ontwikkeld om paarden minder stressgevoelig te maken en hen te helpen omgaan met spannende situaties. Dankzij de optimale combinatie van natuurlijke ingrediënten zorgt de Chillpill voor meer innerlijke rust en een goede concentratie bij paarden, vooral handig in stressvolle omgevingen zoals wedstrijden, transport of veranderingen in de rij- of stalomgeving.

     Een opvallend kenmerk van Chillpill is het gebruik van de Agaricus blazei-paddenstoel, ook bekend als de amandelpaddenstoel, vanwege zijn specifieke amandelsmaak. Deze paddenstoel bevat een hoog gehalte aan antioxidanten, die een belangrijke werking hebben op het immuunsysteem en het brein van het paard. Bovendien bevat de Chillpill calciumcarbonaat en dicalciumfosfaat om het calciumgehalte in het bloed op peil te houden, wat kan helpen bij het verminderen van gevoelens van stress en angst bij paarden.

     Wat betreft gebruiksgemak biedt de Chillpill verschillende toedieningsmogelijkheden. Het kan rechtstreeks als snoepje aan het paard worden gegeven of gemengd worden door het voer of de slobber. De flexibiliteit in toedieningswijzen maakt het eenvoudig voor paardeneigenaren om het supplement aan te bieden op een manier die het best past bij hun paard.

     VITALstyle biedt handige tips voor het gebruik van de Chillpill, waardoor paardeneigenaren kunnen profiteren van de beste resultaten. Zo kan het supplement dagelijks worden gegeven om stress te verminderen tijdens de dagelijkse training van het paard. Voor situaties zoals wedstrijdspanning of verhuizing van stal wordt geadviseerd om 7 dagen voorafgaand aan de gebeurtenis te beginnen met voeren voor een optimaal resultaat.

     Kortom, de VITALstyle - Chillpill - Paarden Supplementen - 60 st. is een waardevolle aanvulling voor paardeneigenaren die streven naar het welzijn van hun paarden in stressvolle situaties. Met zijn unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten en handige tips voor optimaal gebruik, is de Chillpill een aantrekkelijke optie voor paardeneigenaren die op zoek zijn naar effectieve manieren om de stressgevoeligheid van hun paarden te verminderen. Met zijn veelzijdigheid en focus op het welzijn van paarden, is de VITALstyle - Chillpill - Paarden Supplementen - 60 st. zeker het overwegen waard. 🐴

     Verkrijgbaar bij:

     Bol.com

     Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

     Bekijk prijs
     Amazon.nl

     Op voorraad

     Bekijk prijs
     hero illustration
     Bestenu

     Succes en hopelijk maak je de beste koop!

     Bestenu

     Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Paardenvoer. Er zijn immers 1588 verschillende aan te schaffen ...

     Bedankt voor het lezen!