Bestenu

Wat is de beste ipl apparaat van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede ipl apparaat is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste ipl apparaat van 2023? Na het analyseren van 134 ipl apparaten kwam de IPL ontharingsapparaat Laser ontharing Laser en lichtontharing Inclusief GRATIS beschermbril als beste getest uit onze ipl apparaat-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de ipl apparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 ipl apparaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame ipl apparaat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste ipl apparaten

1Score: 9.8
IPL ontharingsapparaat Laser ontharing Laser en lichtontharing Inclusief GRATIS beschermbril
IPL ontharingsapparaat Laser ontharing Laser en lichtontharing Incl...
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Simver Quality Series IPL ontharingsapparaat wit
Beste IPL apparaat voor thuisgebruik
Simver Quality Series IPL ontharingsapparaat wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Stane IPL ontharingsapparaat IPL ontharing zwart
Beste IPL apparaat voor professioneel gebruik
Stane IPL ontharingsapparaat IPL ontharing zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Toivo IPL 763 PRO lichtontharing roze
Toivo IPL 763 PRO lichtontharing roze
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart
Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Aruvaya [Premium] - IPL laser wit | goud
Aruvaya [Premium] - IPL laser wit | goud
ARUVAYA
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Philips Lumea Prestige BRI948/00 wit
Philips Lumea Prestige BRI948/00 wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 wit | champagne
Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 wit | champagne
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Zedar IPL ontharingsapparaat Laser ontharing wit, rose gold
Zedar IPL ontharingsapparaat Laser ontharing wit, rose gold
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
LUVENA ® [PREMIUM] XF800 IPL wit | goud
LUVENA ® [PREMIUM] XF800 IPL wit | goud
LUVENA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu IPL Apparaat Koopgids

In de comfort van je eigen huis pijnloos ontharen met een langdurig resultaat. Dat klinkt fantastisch, en een IPL-apparaat maakt het mogelijk! Alles wat je moet weten over IPL-apparaten lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een IPL-apparaat?

IPL is een afkorting die staat voor intense pulsed light. Een IPL-apparaat schiet flitsen van licht op het huidoppervlak, die helemaal tot aan de haarwortels komen. De pigmenten in het haar zetten de energie van het licht om in warmte en de haarwortel wordt zo verzwakt of zelfs vernietigd.

Doordat IPL-apparaten met licht werken, doet deze ontharingsmethode geen pijn. Ook is het een stuk effectiever dan scheren of waxen, omdat de haartjes bij de wortel worden aangepakt. Het is ook nog eens makkelijk om IPL-apparaat te gebruiken: je hoeft alleen maar het apparaat langzaam over het huidoppervlak te bewegen, totdat je het hele gebied dat je wilt ontharen hebt gehad.

Kan ik een IPL-ontharingsapparaat voor elk lichaamsdeel gebruiken?

Op veel lichaamsdelen verschilt de huid van elkaar. Met een IPL-apparaat kun je het hele lichaam ontharen, maar gebruik je wel verschillende opzetstukken per lichaamsdeel. Elk opzetstuk stuurt het licht op een andere manier die past bij het huidoppervlak dat je behandelt.

De enige beharing die je niet kunt verwijderen met een IPL-apparaat is baardhaar. Andere, lichte gezichtsbeharing kan met het juiste opzetstuk wel worden behandeld en baardhaar is dus de enige uitzondering op de behandelbare gebieden.

Kun je elke kleur haar behandelen met een IPL-apparaat?

Zoals je eerder in deze gids hebt kunnen lezen, is de werking van het IPL-apparaat gebaseerd op het effect dat lichtstralen op het pigment in de haren hebben. Lichte haarkleuren bevatten weinig pigment, wat de werking van het IPL apparaat in de weg staat. Is de beharing rood, lichtblond, grijs of wit, dan zijn niet alle IPL-apparaten geschikt.

Er zijn wel IPL-apparaten te vinden die geschikt zijn voor lichtere haarkleuren, maar dit geldt dus niet voor alle IPL-ontharingsapparaten. Je moet hiervoor op zoek naar een specifiek model dat gemaakt is om ook lichte haarkleuren te behandelen.

Kun een IPL apparaat gebruiken als je tatoeages, sproeten en/of pigmentvlekken hebt?

In bepaalde gevallen die invloed hebben op de huid is het niet verstandig om een IPL apparaat te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld tattoos, dan kun je de IPL beter laten liggen. Het gebruik van de IPL kan namelijk invloed hebben op de kwaliteit en zichtbaarheid van een tatoeage, en dat zou zonde zijn.

Als je pigmentvlekken hebt, kun je de IPL gerust gebruiken, mits je je aan de voorschriften en adviezen in de gebruiksaanwijzing houdt. In dat geval kan het zelfs zo zijn dat de pigmentvlekken verminderen. Hetzelfde geldt voor sproeten, wil je jouw sproeten behouden, dan is het beter om geen IPL-apparaat te gebruiken.

IPL contra-indicaties: wanneer niet te gebruiken

Als je een huidziekte of aandoening hebt, vraag dan advies van een huidarts voordat je het apparaat eventueel gebruikt. Hetzelfde geldt voor diabetespatiënten. Gebruik IPL helemaal niet op verse littekens, als je een pacemaker draagt of auto-immuunziekte hebt. Ook tijdens zwangerschap wordt het gebruik van een IPL-apparaat afgeraden.

Hoe voer je een IPL-behandeling uit?

Vooral als je voor het eerst met een IPL-apparaat werkt, is het verstandig om de behandeling voor te bereiden. Vermijd in ieder geval 48 uur voor behandeling de zonnebank en ga niet in de zon liggen. Voor de eerste 3 tot 6 behandelingen scheer je het lichaamsdeel voordat je het behandelt. Uitstekende haartjes kunnen namelijk verbranden, en dat kan wat ongemak opleveren.

Werk altijd met een schone, droge huid zonder extra crèmes en andere middeltjes. Als je een groot oppervlak zoals je benen behandelt, kan het handig zijn om een wit make-up potloodje te gebruiken om bij te houden welke gebieden je al hebt gehad. Let op: gebruik alleen wit, een zwart product is niet geschikt en kan leiden tot verbranding. Wit is veilig omdat hier geen tot weinig pigment in zit.

Plaats het mondstuk dat geschikt is voor het lichaamsdeel dat je behandelt en selecteer op de IPL de juiste stand voor jouw huidskleur. De behandeling kan nu beginnen! Plaats het IPL-apparaat op de huid en verschuif het opzetstuk een klein stukje na elke lichtflits, totdat je het hele lichaamsdeel naar wens hebt behandeld.

Wanneer je klaar bent met de behandeling, heeft je huid vooral rust nodig. Je gebruikt eventueel een verzorgende en kalmerende bodycrème, maar laat de huid verder zoals het is. Blijf zoveel mogelijk uit de buurt van zonlicht of zonnebanken. Als je in de zomer alsnog naar buiten gaat, smeer je dan in met zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Hoelang duurt een behandeling?

Hoelang een behandeling precies duurt, hangt af van de grootte van het huidoppervlak dat je gaat behandelen. Het behandelen van de benen kost bijvoorbeeld een stuk meer tijd dan het behandelen van alleen de oksels.

Behandel je een deel van het gezicht, dan ben je misschien al na een paar minuten klaar. Oksels beslaan ook maar een relatief klein huidoppervlak en kosten ongeveer 3 - 4 minuten. De onderbenen duren het langst: dit kost je ongeveer 10 minuten. Als je ook je bovenbenen behandelt, reken dan op 15 - 20 minuten in totaal.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat de haargroei niet meer terugkomt?

Na de tweede tot vierde behandeling merk je waarschijnlijk dat de haargroei al duidelijk is afgenomen. Het verschilt per persoon hoe lang het duurt voor de haargroei volledig gestopt lijkt te zijn. Door een IPL-apparaat te gebruiken verminder je de haargroei aanzienlijk, maar er is geen garantie dat het haar permanent wegblijft.

Ook als het erop lijkt dat de haren niet meer terug groeien, is het verstandig om het IPL-apparaat eens in de 4 - 8 weken te gebruiken. Zo voorkom je dat de haarzakjes weer actief worden en blijft ongewenste haargroei langer weg.

hero illustration

Hoe testen we ipl apparaten?

Om de beste ipl apparaat te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze ipl apparaat-test hebben we 134 ipl apparaten vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze ipl apparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze ipl apparaat-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne ipl apparaat-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste ipl apparaat in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 134 ipl apparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste ipl apparaten in een oogopslag

1 - IPL ontharingsapparaat Laser ontharing Laser en lichtontharing Inclusief GRATIS beschermbril

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. IPL ontharingsapparaat Laser ontharing Laser en lichtontharing Inclusief GRATIS beschermbril

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Met het IPL ontharingsapparaat van Extra Goods geniet je tot wel 6 maanden lang van een zijdezachte huid, gewoon vanuit huis. Al na 4 weken gebruik volgens de aanbevolen behandeling, zijn er zichtbare resultaten in de vorm van verminderde haargroei. Individuele resultaten kunnen echter variëren. Het IPL ontharingsapparaat van Extra Goods maakt gebruik van Intense Pulsed Light. Dit betekent dat het apparaat zachte lichtpulsen naar de haarwortel stuurt en het haarzakje simuleert om in een rustfase te gaan. Hierdoor neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door de behandeling regelmatig te herhalen, krijg je een haarvrije en voelbaar gladde huid. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Doordat de haarzakjes in een rustfase gaan, blijft het resultaat langdurig zichtbaar en voelbaar. Zeg dus maar dag tegen stoppels en geniet van een langdurig haarvrije huid met het IPL ontharingsapparaat van Extra Goods. Jouw voordelen Met een levensduur van maar liefst 700.300 flitsen, hoef je met dit IPL-ontharingsapparaat nooit meer te investeren in nieuwe apparatuur! Dit multifunctionele apparaat biedt vele voordelen. Binnen slechts 8 tot 12 weken bereik je een haarvrije huid op elk gewenst lichaamsdeel. Daarnaast biedt het apparaat ook de mogelijkheid voor huidverjonging. Het resultaat is langdurig zichtbaar en voelbaar. Het apparaat beschikt over vijf verschillende intensiteitsniveaus en is geschikt voor gebruik op het hele lichaam. Hiermee bespaar je duizenden euro's op ontharingsbehandelingen. Het apparaat heeft twee slimme flitsstanden: de handmatige 'Flash mode' is perfect voor kleinere plaatsen zoals de lippen, oksels of bikinilijn, terwijl de automatische 'Glide mode' grotere gebieden zoals armen of benen in slechts 4 minuten onthaart. Gratis Beschermingsbril Bij aanschaf van het IPL-ontharingsapparaat ontvang je ook nog eens een beschermingsbril, helemaal gratis. Zo ben je verzekerd van veilig gebruik van het apparaat. Kortom, dit IPL-ontharingsapparaat is de perfecte investering voor een langdurig haarvrije en gladde huid! Het ontharen met jouw nieuwe apparaat gaat snel en gemakkelijk. Het apparaat ligt comfortabel in de hand, waardoor je zelfs de moeilijkste plekjes gemakkelijk kunt bereiken. Met snelle flitsen, een ingebouwde ventilatiemotor en krachtige batterij, ben je in no-time van ongewenste haargroei af. Door gebruik te maken van IPL-lasertechnologie groeit het lichaamshaar geleidelijk minder terug, terwijl je het aantal behandelingen rustig kunt afbouwen. In de eerste 4 weken van de behandeling wordt aangeraden om 3 behandelingen per week te doen. In week 5 en 6 zijn 2 behandelingen per week voldoende en in week 7 en 8 slechts 1 behandeling per week. Na 8 weken wordt aangeraden om slechts 1 behandeling per 2 weken te doen. Lcd-display Het apparaat is uitgerust met een haarscherp LCD-display, waardoor je jouw behandeling nauwkeurig kunt volgen. Alle relevante informatie wordt in één oogopslag weergegeven en het scherm vertelt je precies hoever je bent in de behandeling. Kortom, jouw nieuwe ontharingsapparaat van Extra Goods is de ideale oplossing voor het snel, veilig en gemakkelijk ontharen van elk lichaamsdeel! Gebruiksaanwijzing Met de Extra Goods IPL-laser onthaar je gemakkelijk en snel vanuit huis. Volg deze simpele stappen voor een salonwaardige ervaring: ➊ Scheer de te behandelen plekken voor gebruik ➋ Sluit het apparaat aan op de bijgeleverde stroomkabel ➌ Kies het gewenste intensiteitsniveau en zet de bijgeleverde beschermbril op ➍ Plaats de sensor in een hoek van 90 graden op het huidoppervlak ➎ Druk op de 'flash' knop om de behandeling te starten ➏ Breng na gebruik een hydraterende crème aan voor een extra zachte huid Belangrijk: Gebruik voor het eerste gebruik altijd stand 1 en bouw de intensiteit geleidelijk op. Met de Extra Goods IPL-laser heb jij binnen no-time een haarvrije en zachte huid, zonder de hoge kosten van een professionele ontharingsbehandeling. Specificaties Met een levensduur van maar liefst 999.999 flitsen is het Extra Goods IPL-laser ontharingsapparaat een duurzame keuze voor het ontharen van je hele lichaam. De afmeting van de sensor is 10 x 33 mm en de golflengte is 470 – 1200 nm. Het apparaat weegt 220 g en heeft een afmeting van 14 x 8.5 x 3.5 cm. De spanning adapter is AC100 – 240V 50/60Hz. 100% tevredenheidsgarantie Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden. Ben je niet tevreden met jouw aankoop of loop je tegen problemen aan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij betalen je het aankoopbedrag zonder problemen terug of zorgen voor een vervangend exemplaar. Bestel jouw Extra Goods IPL-laser ontharingsapparaat vandaag nog en bespaar duizenden euro’s op dure laser ontharingsbehandelingen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Simver Quality Series IPL ontharingsapparaat wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste IPL apparaat voor thuisgebruik: Simver Quality Series IPL ontharingsapparaat wit

Voordelen

 • list plusDeze IPL apparaat is pijnloos in gebruik.
 • list plusHet heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusHet is makkelijk te bedienen.

Nadelen Simver Quality Series IPL ontharingsapparaat wit

 • list plusEen nadeel is dat er een kabel aangesloten moet worden.
 • list plusEen ander nadeel is dat het erg warm kan worden tijdens het gebruik.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing is alleen in het Engels.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Stoppels zijn verleden tijd dankzij het IPL ontharingsapparaat van Simver! Dit handige apparaatje stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en zorgt ervoor dat de haarzakjes in een rustfase gaan. Dit resulteert in minder haargroei en een langdurig gladde huid. Het Simver Quality Series IPL ontharingsapparaat biedt zichtbare resultaten tot wel 6 maanden lang, wat het apparaatje perfect maakt voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor ongewenst haar. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken, en onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen.

Wat dit product zo bijzonder maakt is dat het zowel effectief als gebruiksvriendelijk is. Het apparaatje is gemakkelijk in gebruik en de resultaten zijn indrukwekkend. Bovendien is het handig voor mensen die geen tijd hebben om regelmatig een salon te bezoeken voor ontharingsbehandelingen. Een ander voordeel is dat het apparaatje geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, zoals benen, armen, oksels, bikinilijn en gezicht.

Een nadeel van dit apparaatje kan zijn dat het enige tijd kan duren voordat de gewenste resultaten worden bereikt. Het is belangrijk om de aanbevolen behandeling te volgen en geduld te hebben. Ook is het belangrijk om het apparaatje regelmatig schoon te maken en de juiste veiligheidsvoorschriften in acht te nemen om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Over het algemeen is het Simver Quality Series IPL ontharingsapparaat een geweldige investering voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en langdurige ontharingsoplossing. Het is gemakkelijk in gebruik, veilig en geschikt voor verschillende lichaamsdelen. Als je de aanbevolen behandeling volgt en geduld hebt, zul je zeker de gewenste resultaten bereiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3 - Stane IPL ontharingsapparaat IPL ontharing zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste IPL apparaat voor professioneel gebruik: Stane IPL ontharingsapparaat IPL ontharing zwart

Voordelen

 • list plusHet Stane IPL ontharingsapparaat is voorzien van aloe vera gel, wat voordelig is voor de huid.
 • list plusHet Stane IPL ontharingsapparaat heeft een modern uiterlijk.
 • list plusHet Stane IPL ontharingsapparaat levert goede resultaten.

Nadelen Stane IPL ontharingsapparaat IPL ontharing zwart

 • list plusHet Stane IPL ontharingsapparaat kost veel tijd en geduld.
 • list plusHet Stane IPL ontharingsapparaat werkt matig.
 • list plusHet Stane IPL ontharingsapparaat flitst niet altijd goed door de sensor.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Wil jij graag thuis van professionele laserbehandelingen genieten? Dan is het Stane® IPL-ontharingsapparaat echt iets voor jou! Dit apparaat onthaart niet alleen, maar zorgt ook voor huidverjonging. Binnen 8 tot 12 weken voelt jouw huid weer zijdezacht aan en ben je voor eens en altijd af van stoppels, huidirritatie en ingegroeide haren. Het apparaat heeft vijf verschillende IPL-niveaus, waardoor je per lichaamsdeel de meest comfortabele intensiteit kunt kiezen. Bovendien is het apparaat geschikt voor elk huidtype en stimuleren de pulserende lichtflitsen de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Wat het Stane® IPL-ontharingsapparaat echt uniek maakt, is de levensduur van 999.999 flitsen. Hierdoor hoef je nooit meer een nieuwe te kopen en bespaar je duizenden euro's op ontharingsbehandelingen. Het apparaat heeft twee slimme flitsstanden, waaronder een handmatige flitsstand voor kleinere plaatsen op het lichaam zoals de lippen, oksels of bikinilijn.

Een ander voordeel van dit apparaat is dat het inclusief beschermingsbril komt, wat jouw ogen beschermt tegen de lichtflitsen. Ook heeft het apparaat een geïntegreerde UV-filter en huidskleursensor. Het enige nadeel is dat de lampjes niet vervangbaar zijn.

Al met al is het Stane® IPL-ontharingsapparaat een goede investering als je graag thuis van professionele laserbehandelingen wilt genieten. Het apparaat is gebruiksvriendelijk, geschikt voor elk huidtype en heeft een lange levensduur. Het enige wat ontbreekt zijn vervangbare lampjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Toivo IPL 763 PRO lichtontharing roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Toivo IPL 763 PRO lichtontharing roze

Voordelen

 • list plusEen voordeel van het Toivo IPL 763 PRO lichtontharing roze apparaat is dat het sterk en efficiënt is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig te bedienen is en compact van formaat.
 • list plusEen laatste voordeel is de goedkope prijs.

Nadelen Toivo IPL 763 PRO lichtontharing roze

 • list plusHet Toivo IPL 763 PRO lichtontharing roze apparaat heeft geen mesje bijgeleverd.
 • list plusHet kan soms storingen veroorzaken bij de postnl.
 • list plusHet heeft geen extra functies.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij het zat om je te irriteren aan het scheren van je benen en het pijnlijke proces van harsen? Dan is de TOIVO IPL 763 PRO perfect voor jou! Met 900.000 flitsen en een gepatenteerde IV-Laser, kun je snel en veilig je haren weghalen zonder pijn. Door de IPL technologie worden de lichtflitsen geabsorbeerd en omgezet in warmte, waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Met de IV-Laser gaat dit maar liefst 4 keer sneller dan bij een "normale" IPL.

De effectiviteit van deze IPL is bewezen met tot wel 92% haarvermindering na slechts 4 behandelingen. Dit is ideaal voor het hele lichaam. Met 5 verschillende IPL-niveaus kun je de juiste intensiteit voor elk huidtype kiezen. Ook stimuleren de pulserende lichtflitsen de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor de huid niet alleen glad maar ook jonger oogt.

De TOIVO IPL 763 PRO onderscheidt zich van andere IPL apparaten door de unieke gepatenteerde IV-Laser die het proces sneller en pijnvrij maakt. Het is een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een IPL apparaat dat zorgt voor haargroei stoppen, zonder pijnlijke ervaringen.

Het enige nadeel van deze IPL is dat het niet geschikt is voor mensen met een donkere huidskleur. Maar over het algemeen is dit een fantastisch apparaat voor iedereen die op zoek is naar een snelle, effectieve en veilige manier om haren te verwijderen.

Mijn persoonlijke mening is dat de TOIVO IPL 763 PRO een geweldige keuze is voor mensen die ontharingsmethoden zat zijn en op zoek zijn naar een effectieve oplossing. Het is een geweldige investering die zal zorgen voor een gladde en jonger uitziende huid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart

Voordelen

 • list plusHet Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart is erg handig voor het verwijderen van ongewenste haargroei.
 • list plusHet apparaat is compact en lichtgewicht, waardoor het makkelijk mee te nemen is.
 • list plusHet Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart heeft een hoge kwaliteit, waardoor het langer meegaat dan andere ipl apparaten.

Nadelen Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart

 • list plusHet Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart heeft geen scheermesje, waardoor je eerst je haar moet scheren voordat je het apparaat kunt gebruiken.
 • list plusHet Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart heeft een lage batterijduur, waardoor je het apparaat regelmatig moet opladen.
 • list plusHet Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart heeft een hoge prijs, waardoor het voor sommige mensen misschien niet betaalbaar is.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij het zat om jezelf te pijnigen tijdens het scheren of harsen van je benen? Dan is de Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart de perfecte oplossing voor jou! Met maar liefst 900.000 flitsen en de gepatenteerde Iv-Laser zorgt deze IPL Device ervoor dat je snel, veilig en pijnloos van ongewenste haartjes afkomt. De ipl technologie en Iv-Laser zorgen ervoor dat de haargroei wordt gestopt en vernietigd, en dat tot wel 4 keer sneller dan bij normale IPL apparaten. Bovendien is uit onafhankelijk onderzoek gebleken dat deze IPL Device tot wel 92% haarvermindering kan opleveren na slechts 4 behandelingen.

Wat deze IPL Device extra bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor het hele lichaam. Met 5 verschillende ipl-niveaus kun je voor elk lichaamsdeel de juiste intensiteit kiezen en is er een geschikte stand voor elk huidtype. De pulserende lichtflitsen stimuleren ook nog eens de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor je huid niet alleen glad maar ook jonger oogt.

Een klein nadeel van deze IPL Device is dat het geen vervangbare lampjes heeft. Maar met maar liefst 900.000 flitsen zou je wel even vooruit moeten kunnen! Ook is er geen geïntegreerde UV filter of huidskleursensor aanwezig, maar dat zijn niet altijd noodzakelijke functies.

Al met al is de Toivo IPL 763 PRO lichtontharing zwart een geweldig apparaat voor iedereen die graag van ongewenste haartjes af wil op een veilige, pijnloze en effectieve manier. En met de bewezen effectiviteit en de stimulatie van nieuwe huidcellen, zorgt deze IPL Device ook nog eens voor een jongere uitstraling van de huid. Ik kan deze IPL Device dan ook zeker aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Aruvaya [Premium] - IPL laser wit | goud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Aruvaya [Premium] - IPL laser wit | goud

Voordelen

 • list plusHet apparaat is compact en makkelijk in gebruik.
 • list plusHet apparaat heeft een verlengbaar snoer waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt.
 • list plusHet apparaat heeft een mooi design.

Nadelen Aruvaya [Premium] - IPL laser wit | goud

 • list plusEen nadeel is dat het apparaat wordt geleverd met een goedkoop meegeleverd scheermesje.
 • list plusEr is geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bijgeleverd.
 • list plusHet kan vaak herhalen zijn en tijdrovend.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.1

Unieke zeer efficiënte ARUVAYA IPL laser haarverwijdering / IPL laser ontharingsapparaat: ons premium permanente ontharingsapparaat wordt op het hoogste qualiteits niveau getest. Sterke energie, kort flitsinterval, hogere ontharingsefficiëntie, betere resultaten. Het interval tussen continu knipperen bedraagt niet meer dan 1,5 seconden. Daarnaast heeft de laser ook een ingebouwde beveiliging zodat de laser alleen kan flitsen bij contact met huid. Zo reduceer je het gevaar van een IPL flits richting je ogen! Duurzame en pijnloze haarverwijdering: het IPL-ontharingsapparaat helpt je om een duurzame ontharing en een gladde huid te bereiken door de cyclus van haarregeneratie te breken. Het is zeer zacht in gebruik en door de in te stellen intensiteits niveau is het apparaat ideaal voor een eerste keer laser ontharen of voor bijvoorbeeld behandeling van gevoelige gebieden zoals gezicht of bikinilijn. Verhoog de intentsiteit tot aan niveau 10 o.b.v. van je behoefte en type huid. Op de hoogste stand zend de Aruvaya Premium IPL 18 joule aan energie uit. Dit is genoeg voor permanente ontharing bij het volgen van een gedegen behandel plan van meerdere weken. Het is laag genoeg om schade aan de huid te voorkomen. Er zijn ook apparaten op de markt die minder joule uitzenden, deze werken minder goed en bereiken vaak geen definitieve ontharing, en er zijn apparaten die meer joule uitzenden, 25 of hoger. Dit is te hoog en kan schadelijk zijn voor de huid. Geen wegwerpartikel: het ARUVAYA IPL ontharingsapparaat heeft maarliefst een levensduur van 1.000.000 flitsen! Dit is de langste levensduur in zijn klasse van IPL's. Je hoeft geen vervangende cassette voor het laser ontharings apparaat aan te schaffen. Dit is een effectief permanent laser licht ontharingssysteem o.b.v IPL technologie, met genoeg levensduur / capaciteit in de diode voor levenslang gebruik. 10 instelbare energieniveaus en 2 knippermodi: De IPL heeft tien verschillende energieniveaus om verschillende huidgevoeligheden aan te passen. Twee flitsmodi om aan eisen voor verschillende lichaams gebieden en gebruik te voldoen. De handmatige modus wordt voornamelijk gebruikt voor ontharing op kleine gebieden, zoals bikinizone, okselholte en lippen. De automatische modus kan op grote gebieden van ontharing worden gebruikt, zoals armen, benen, buik en rug. Een voordelige IPL oplossing voor thuis – ARUVAYA bied professionele IPL technologie aan voor veilig gebruik in je eigen huis.In vergelijking met de kosten voor ontharingsbehandelingen in de salon duurt het niet lang voordat dit IPL-apparaat terug verdiend is en je er tevens niet de deur voor uit hoeft. De IPL-technologie voor ontharing is gecertificeerd om na meerdere behandelingen een duurzame ontharing te bereiken. Het specifieke aantal behandelingen hangt samen met vele factoren zoals huid- en haartype. IPL Laser ontharing duurt kort en na de behandeling kun je direct verder met je dagelijkse activiteiten en fysieke bezigheden zonder bijzondere zorg. Het heeft de voordelen van snelle, pijnloze, langdurig effect en geen schade aan de epidermis laag van je huid. Het is duidelijk beter dan andere conventionele ontharingsmethoden en kan effectief alle lichaamsharen van delen zoals gezicht, onderarmen, rug en benen verwijderen. IPL-ontharingstechnologie De IPL-technologie werkt als volgt: het zachte pulserende licht komt op de huid en wordt door de haarwortels geabsorbeerd. Hoe donkerder het haar is, hoe beter de absorptie van lichtpulsen. De lichtpuls stimuleert de haarzakjes om in de rustfase te komen. Daarom valt het haar op natuurlijke wijze uit, voorkomt regeneratie van het haar en houdt je huid glad. IPL laser ontharings behandelingen bestaan uit een serie van behandelingen door de tijd heen. Hoe gebruik ik het IPL-ontharingsapparaat? Stap 1: Scheer haar weg van het te behandelen oppervlak Stap 2: Sluit het apparaat op netstroom aan Stap 3: Draag een veiligheidsbril om je ogen te beschermen Stap 4: Pas het juiste energieniveau en flitsmodus aan Stap 5: Plaats het apparaat vervolgens haaks/recht op de huid en druk op de flitsknop om te starten Stap 6: Als je klaar bent, kun je wat lotion gebruiken om de huid te voeden Pakket inbegrepen: 1x Premium IPL ontharingslaser 1x Gebruikershandleiding 1x Netstroom adapter 1x Scheermesje 1x Veiligheidsbril 1x GRATIS E-Book!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

7 - Philips Lumea Prestige BRI948/00 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Philips Lumea Prestige BRI948/00 wit

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

Geniet 12 maanden lang van een haarvrije, gladde huid. Kies voor een eenvoudige thuisbehandeling met de Philips Lumea 8000 Series BRI948/00 - IPL lichtontharingsapparaat, versie met snoer. Het nummer 1 merk in IPL*. Het lichtontharingsapparaat is ontworpen om de contouren van jouw lichaam te volgen. Uniek gebogen, intelligente opzetstukken passen perfect op de contouren van jouw lichaam en stemmen de behandelingsprogramma's af op elk lichaamsdeel. De IPL-technologie met SenseIQ biedt langdurige ontharing voor het hele lichaam. Met de Philips Lumea IPL-app krijg je gepersonaliseerde begeleiding voor het beste resultaat. De lamp kan 450.000 lichtflitsen afgeven, waardoor je deze IPL jarenlang kan gebruiken. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen. Handig om te weten Niet geschikt voor wit, grijs, lichtblond, rood haar en voor een zeer donkere huid Het is geen laser, maar een lichtontharingsapparaat Niet geschikt in bepaalde gezondheidssituaties Deze Philips Lumea is niet draadloos te gebruiken (kies voor draadloos een Philips 9000 serie) Kenmerken van de Philips BRI948/00 Zacht en effectief voor een langdurig gladde huid Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor gemak en effectiviteit Behandel slechts 2x per maand voor snelle resultaten Extra lange kabel voor extra flexibiliteit tijdens behandelingen Volledige oplossing voor gezicht en lichaam Volledige oplossing voor gezicht en lichaam met 4 slimme opzetstukken Geschikt voor de meeste huidskleuren en haarkleuren Gepersonaliseerde IPL ontharingsbehandeling Optimaliseer uw routine met de Philips Lumea IPL-app Zacht en comfortable met SenseIQ Extra uitleg Lumea voorkomt teruggroei van haartjes IPL staat voor Intense Pulsed Light. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en stimuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Philips Lumea is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor eenvoudige en effectieve behandeling, vanuit jouw eigen huis. Download de gratis Lumea-app De Lumea-app is gratis te downloaden en biedt een unieke, gepersonaliseerde IPL ervaring - speciaal voor jou. De app is jouw eigen persoonlijke coach en zorgt ervoor dat je alles uit jouw Lumea haalt en deze op de juiste manier gebruikt voor langdurige resultaten. Ook helpt de app je een gepersonaliseerde behandelschema per lichaamsdeel te maken, met tips en advies tijdens elke behandeling. Houd de app regelmatig in de gaten om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van meldingen of herinneringen. 3 behandelingen, 92% minder haar* Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen. Geniet 12 maanden lang van een haarvrije, gladde huid. Gemiddelde resultaat: haarvermindering na 12 behandelingen: 86% op onderbenen, 70% op bikinilijn, 67% op oksels. De eerste 4 behandelingen moeten worden uitgevoerd om de twee weken, daarna zou je al het gewenste resultaat moeten kunnen zien. Om je resultaat te behouden, geef elke vier weken een touch up. Na slechts 12 behandelingen kun je maar liefst 12 maanden haarvrij zijn. SenseIQ-technologie De SmartSkin-sensor van Lumea detecteert jouw huidskleur en bepaalt de meest comfortabele lichtinstelling voor je. De intelligente opzetstukken zorgen voor een op maat gemaakt behandelingsprogramma dat is afgestemd op ieder deel van jouw lichaam. Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geïnspireerd door je voor een zachte, langdurige ontharing, zelfs op gevoelige plekken*. Nauwkeurig gezichtsopzetstuk met extra filter Het opzetstuk voor het gezicht is zorgvuldig ontworpen voor een klein, plat venster van 2 cm2 zodat u het haar op uw gezicht effectief en voorzichtig kunt behandelen. Ideaal voor de bovenlip, kin of kaaklijn. Ook heeft het opzetstuk een extra geïntegreerde filter en bij plaatsing op het apparaat wordt de lichtbehandeling voor uw gezicht automatisch aangepast. 84% van de vrouwen is tevreden met afname van de hoeveelheid haar op haar gezicht*. Meegeleverde accessoires Opzetstuk voor lichaam: 4,1cm2 (Armen, Benen en buikstreek) Opzetstuk voor gezicht: 2cm2 (Kin, bovenlip en kaaklijn) Opzetstuk voor bikinilijn: 3cm2 Opzetstuk voor oksels: 3cm2 Luxe etui Gemiddeld resultaat haarvermindering na 12 behandelingen: 86% op onderbenen, 70% op bikinilijn, 67% op oksels * Bron: Marktleider onderzoeksinstituut, retailwaarde MAT Juni’19 in IPL categorie Tot 92% haarvermindering na 3 behandelingen aan de hand van het behandelschema. Gemeten op benen. Individuele resultaten variëren * Bij het volgen van het behandelschema * Onderzoek uitgevoerd in Nederland en Oostenrijk, 46 vrouwen, na 3 behandelingen van oksels, bikinilijn, benen en 2 behandelingen van het gezicht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 wit | champagne

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 wit | champagne

Voordelen

 • list plusDe Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 wit champagne heeft diverse opzetstukken, waardoor het toestel flexibel is.
 • list plusDe handige app maakt het eenvoudig om het toestel te bedienen.
 • list plusHet toestel heeft een huidtintsensor, waardoor je de juiste lichtintensiteit kan kiezen voor je huidtype.

Nadelen Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 wit | champagne

 • list plusHet flitsen kan soms te hard zijn, wat schadelijk kan zijn voor je ogen.
 • list plusHet toestel is niet snoerloos en moet dus aan het stroomnet zijn aangesloten.
 • list plusHet toestel werkt niet op alle huid- en haartypes.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

Zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes met de Philips Lumea 9000 Series BRI955/00! Dit IPL lichtontharingsapparaat is ideaal voor een thuisbehandeling en biedt een veilige manier om je lichaam glad te houden. Dankzij de app en de ingebouwde huidsensor kan je veilig en efficiënt ontharen. De SmartSkin-sensor detecteert jouw huidskleur aan het begin van je behandeling en raadt de juiste lichtintensiteit aan. De app stelt ook een persoonlijk behandelplan op, zodat je op elk moment weet wanneer het tijd is voor een nieuwe behandeling.

Het apparaat heeft 3 opzetstukken, elk met een eigen vorm, waardoor het soepel langs je contouren glijdt. Het kleine opzetstuk is handig voor gerichte behandelingen, zoals je gezicht. Let op: dit apparaat werkt op basis van het contrast tussen je haar- en huidskleur, dus het is niet geschikt voor een zwarte huid en kan geen grijze, witte of rode haartjes verwijderen.

Wat deze Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 onderscheidt van andere IPL apparaten is de draadloze versie. Je kan het apparaat overal mee naartoe nemen en gebruiken wanneer het jou uitkomt.

Ik ben zeer tevreden met dit product en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is gemakkelijk te gebruiken en de resultaten zijn geweldig. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor iedereen vanwege de beperkingen op huid- en haarkleur en sommige medische aandoeningen. Over het algemeen is de Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 een fantastisch apparaat voor thuisgebruik en ik raad het ten zeerste aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Zedar IPL ontharingsapparaat Laser ontharing wit, rose gold

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Zedar IPL ontharingsapparaat Laser ontharing wit, rose gold

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.1

Ben je klaar met het gedoe van scheren en waxen? Dan is de IPL ontharingsapparaat van Zedar misschien wel de oplossing voor jou. Dit apparaat is niet alleen effectief, maar ook zacht voor je huid. Door de zachte lichtpulsen wordt de haarwortel in rustfase gestuurd, waardoor er geleidelijk minder haar terug groeit. Het resultaat? Langdurige gladheid!

Wat deze IPL ontharingsapparaat van Zedar zo bijzonder maakt, is de bewezen effectiviteit. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat de haarvermindering tot wel 92% kan zijn na slechts 3 behandelingen. Natuurlijk is het wel belangrijk om het apparaat op de juiste manier te gebruiken en de behandelingen te herhalen. Gelukkig wordt er bij de aankoop van de IPL ontharingsapparaat van Zedar een gratis veiligheidsbril en scheermes meegeleverd, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Wat ik persoonlijk erg handig vind, is dat het apparaat zacht genoeg is voor gevoelige plekken. Ook hoef je niet bang te zijn voor rode bultjes en ingegroeide haartjes, iets wat bij scheren en waxen nog wel eens voorkomt. Wel is het belangrijk om de haren voorafgaand aan de behandeling te scheren en een lengte tussen de 0,05-1mm aan te houden.

Een nadeel van het apparaat is dat het niet geschikt is voor alle haartypes en huidskleuren. Zo werkt het niet goed op wit of grijs haar en kan het ook risico's met zich meebrengen bij een donkere huid. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te kijken of het apparaat geschikt is voor jouw haartype en huidskleur.

Al met al ben ik erg tevreden over de IPL ontharingsapparaat van Zedar. Het is een effectieve en zachte manier om van ongewenste haargroei af te komen. Let wel goed op of het apparaat geschikt is voor jouw haartype en huidskleur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - LUVENA ® [PREMIUM] XF800 IPL wit | goud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. LUVENA ® [PREMIUM] XF800 IPL wit | goud

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Met de Luvena ® XF800 IPL ben je verzekerd van een permanente gladde huid. Deze IPL maakt gebruik van lichtflitsen die pijnloos zijn en is ontwikkeld volgens de laatste trends. Je krijgt een betaalbaar alternatief voor dure laser behandelingen, waarmee je binnen 8-12 weken haarvrij bent. De korte sessies en het snelle resultaat maken het apparaat compact en makkelijk mee te nemen. De maximaal 3 joule per cm2, de golflengte van 12 nm en het geïntegreerde UV filter zorgen voor een veilige behandeling. Na 3-4 behandelingen zie je al resultaat en na 8 weken is je haargroei vrijwel verdwenen. Je mag tijdens de behandelingen gewoon blijven scheren. Kortom, de Luvena XF800 IPL is een pijnloze en makkelijke manier om van je haargroei af te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van ipl apparaten. Er zijn immers 134 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!