De Bestenu IPL Apparaat Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/29/2020


In de comfort van je eigen huis pijnloos ontharen met een langdurig resultaat. Dat klinkt fantastisch, en een IPL-apparaat maakt het mogelijk! Alles wat je moet weten over IPL-apparaten lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een IPL-apparaat?

hide product content

IPL is een afkorting die staat voor intense pulsed light. Een IPL-apparaat schiet flitsen van licht op het huidoppervlak, die helemaal tot aan de haarwortels komen. De pigmenten in het haar zetten de energie van het licht om in warmte en de haarwortel wordt zo verzwakt of zelfs vernietigd.

Doordat IPL-apparaten met licht werken, doet deze ontharingsmethode geen pijn. Ook is het een stuk effectiever dan scheren of waxen, omdat de haartjes bij de wortel worden aangepakt. Het is ook nog eens makkelijk om IPL-apparaat te gebruiken: je hoeft alleen maar het apparaat langzaam over het huidoppervlak te bewegen, totdat je het hele gebied dat je wilt ontharen hebt gehad.

Kan ik een IPL-ontharingsapparaat voor elk lichaamsdeel gebruiken?

hide product content

Op veel lichaamsdelen verschilt de huid van elkaar. Met een IPL-apparaat kun je het hele lichaam ontharen, maar gebruik je wel verschillende opzetstukken per lichaamsdeel. Elk opzetstuk stuurt het licht op een andere manier die past bij het huidoppervlak dat je behandelt.

De enige beharing die je niet kunt verwijderen met een IPL-apparaat is baardhaar. Andere, lichte gezichtsbeharing kan met het juiste opzetstuk wel worden behandeld en baardhaar is dus de enige uitzondering op de behandelbare gebieden.

Kun je elke kleur haar behandelen met een IPL-apparaat?

hide product content

Zoals je eerder in deze gids hebt kunnen lezen, is de werking van het IPL-apparaat gebaseerd op het effect dat lichtstralen op het pigment in de haren hebben. Lichte haarkleuren bevatten weinig pigment, wat de werking van het IPL apparaat in de weg staat. Is de beharing rood, lichtblond, grijs of wit, dan zijn niet alle IPL-apparaten geschikt.

Er zijn wel IPL-apparaten te vinden die geschikt zijn voor lichtere haarkleuren, maar dit geldt dus niet voor alle IPL-ontharingsapparaten. Je moet hiervoor op zoek naar een specifiek model dat gemaakt is om ook lichte haarkleuren te behandelen.

Kun een IPL apparaat gebruiken als je tatoeages, sproeten en/of pigmentvlekken hebt?

hide product content

In bepaalde gevallen die invloed hebben op de huid is het niet verstandig om een IPL apparaat te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld tattoos, dan kun je de IPL beter laten liggen. Het gebruik van de IPL kan namelijk invloed hebben op de kwaliteit en zichtbaarheid van een tatoeage, en dat zou zonde zijn.

Als je pigmentvlekken hebt, kun je de IPL gerust gebruiken, mits je je aan de voorschriften en adviezen in de gebruiksaanwijzing houdt. In dat geval kan het zelfs zo zijn dat de pigmentvlekken verminderen. Hetzelfde geldt voor sproeten, wil je jouw sproeten behouden, dan is het beter om geen IPL-apparaat te gebruiken.

IPL contra-indicaties: wanneer niet te gebruiken

hide product content

Als je een huidziekte of aandoening hebt, vraag dan advies van een huidarts voordat je het apparaat eventueel gebruikt. Hetzelfde geldt voor diabetespatiënten. Gebruik IPL helemaal niet op verse littekens, als je een pacemaker draagt of auto-immuunziekte hebt. Ook tijdens zwangerschap wordt het gebruik van een IPL-apparaat afgeraden.

Hoe voer je een IPL-behandeling uit?

hide product content

Vooral als je voor het eerst met een IPL-apparaat werkt, is het verstandig om de behandeling voor te bereiden. Vermijd in ieder geval 48 uur voor behandeling de zonnebank en ga niet in de zon liggen. Voor de eerste 3 tot 6 behandelingen scheer je het lichaamsdeel voordat je het behandelt. Uitstekende haartjes kunnen namelijk verbranden, en dat kan wat ongemak opleveren.

Werk altijd met een schone, droge huid zonder extra crèmes en andere middeltjes. Als je een groot oppervlak zoals je benen behandelt, kan het handig zijn om een wit make-up potloodje te gebruiken om bij te houden welke gebieden je al hebt gehad. Let op: gebruik alleen wit, een zwart product is niet geschikt en kan leiden tot verbranding. Wit is veilig omdat hier geen tot weinig pigment in zit.

Plaats het mondstuk dat geschikt is voor het lichaamsdeel dat je behandelt en selecteer op de IPL de juiste stand voor jouw huidskleur. De behandeling kan nu beginnen! Plaats het IPL-apparaat op de huid en verschuif het opzetstuk een klein stukje na elke lichtflits, totdat je het hele lichaamsdeel naar wens hebt behandeld.

Wanneer je klaar bent met de behandeling, heeft je huid vooral rust nodig. Je gebruikt eventueel een verzorgende en kalmerende bodycrème, maar laat de huid verder zoals het is. Blijf zoveel mogelijk uit de buurt van zonlicht of zonnebanken. Als je in de zomer alsnog naar buiten gaat, smeer je dan in met zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Hoelang duurt een behandeling?

hide product content

Hoelang een behandeling precies duurt, hangt af van de grootte van het huidoppervlak dat je gaat behandelen. Het behandelen van de benen kost bijvoorbeeld een stuk meer tijd dan het behandelen van alleen de oksels.

Behandel je een deel van het gezicht, dan ben je misschien al na een paar minuten klaar. Oksels beslaan ook maar een relatief klein huidoppervlak en kosten ongeveer 3 - 4 minuten. De onderbenen duren het langst: dit kost je ongeveer 10 minuten. Als je ook je bovenbenen behandelt, reken dan op 15 - 20 minuten in totaal.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat de haargroei niet meer terugkomt?

hide product content

Na de tweede tot vierde behandeling merk je waarschijnlijk dat de haargroei al duidelijk is afgenomen. Het verschilt per persoon hoe lang het duurt voor de haargroei volledig gestopt lijkt te zijn. Door een IPL-apparaat te gebruiken verminder je de haargroei aanzienlijk, maar er is geen garantie dat het haar permanent wegblijft.

Ook als het erop lijkt dat de haren niet meer terug groeien, is het verstandig om het IPL-apparaat eens in de 4 - 8 weken te gebruiken. Zo voorkom je dat de haarzakjes weer actief worden en blijft ongewenste haargroei langer weg.

Hoe komt deze handige IPL apparaat opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste IPL apparaat ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over IPL apparaats, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle IPL apparaats die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke IPL apparaats het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van IPL apparaats stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan IPL apparaats

De beste IPL apparaats in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De Philips Lumea Advanced BRI923/00 met pentrimmer verricht wonderen om teruggroei van haar op het lichaam te voorkomen. Zachte lichtpulsen zorgen, indien regelmatig gebruikt, dag in dag uit voor een zijdezachte huid. Philips belooft minimaal 3 maanden een haarvrije huid en minimaal 85% haarvermindering na slechts 3 behandelingen. De Skin Tone-sensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is. Daarnaast zorgt het precisiehulpstuk voor een veilige behandeling van gezichtshaar en andere gevoelige gebieden. Als accessoire wordt een Satin Compact-pentrimmer en een opzetstuk speciaal voor het gezicht meegeleverd. Het nummer 1 merk in IPL* (*Bron: Marktleider onderzoeksinstituut, retailwaarde MAT Juni’19 in IPL categorie) Plus- en minpunten van de Philips Lumea BRI923/00: Voordelen Geschikt voor een hoge verscheidenheid aan haar- en huidtypen Geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is Groot behandelvenster voor snelle toepassing op grote gebieden, zoals de benen Inclusief 3 opzetstukken en pentrimmer Gratis Lumea-app voor een persoonlijke begeleiding bij de behandelingen Goed om te weten Philips Lumea kan niet worden gebruikt voor wit/grijs, lichtblond, rood haar en is niet geschikt voor een zeer donkere huid Ben je op zoek naar een Laser- & Lichtontharingsapparaat die je draadloos kan gebruiken, ervoor zorgt dat je langer kan genieten van een haarloze & gladde huid en meer opzetstukken heeft die goed aansluiten bij de rondingen van elk lichaamsdeel? Dan is de Philips Lumea Prestige iets voor jou! Hoe werkt Philips Lumea IPL? Philips Lumea werkt met een innovatieve, op licht gebaseerde technologie die IPL (Intense Pulsed Light) wordt genoemd en is afgeleid van de technologie die in professionele schoonheidssalons wordt gebruikt. Philips heeft deze technologie zodanig aangepast dat je het product veilig thuis kan gebruiken. Bij de ontwikkeling heeft Philips nauw samengewerkt met vooraanstaande dermatologen. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel. Hierdoor laat de haarwortel los en wordt voorkomen dat deze terugkomt. Door deze behandeling te herhalen, blijft de huid altijd zacht en glad. Belangrijkste kenmerken Philips Lumea BRI923/00: Langdurige gladheid IPL staat voor Intense Pulsed Light. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en stimuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt uw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Philips Lumea is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor eenvoudige en effectieve behandeling, vanuit uw eigen huis. Geniet tot wel 6 maanden lang van een haarvrije en zijdezachte huid. Ontwikkeld door dermatologen voor thuisgebruik Philips Lumea maakt gebruik van innovatieve IPL-technologie om de haargroeicyclus te doorbreken. Zachte lichtflitsen naar de haarwortel zorgen dat de haarzakjes in rustfase komen en de groeicyclus wordt onderbroken. Lumea is veilig in gebruik. SmartSkin sensor De geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en past de lichtsterkte automatisch aan aan uw huidtint. Geschikte haar- en huidtypen Philips Lumea werkt effectief op een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen: op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart haar en op huidtinten variërend van zeer wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid. Toepassingsgebieden Ideaal voor het verwijderen van haar op het gezicht (bovenlip, kin en bakkebaarden) en lichaamsdelen zoals benen, oksels, de bikinilijn, buik en armen. Extra veiligheid voor het gezicht Met het extra geïntegreerde lichtfilter kan het worden gebruikt voor veilige behandeling van gezichtshaar op de bovenlip, kin, wangen en andere gevoelige gebieden. Download de gratis Lumea-app De Lumea-app is gratis te downloaden en biedt een unieke, gepersonaliseerde IPL ervaring — speciaal voor u. De app is uw eigen persoonlijke coach en zorgt ervoor dat u alles uit uw Lumea haalt en deze op de juiste manier gebruikt voor langdurige resultaten. Ook helpt de app u een gepersonaliseerd behandelschema per lichaamsdeel te maken, met tips en advies tijdens elke behandeling. Houd de app regelmatig in de gaten om ervoor te zorgen dat u op de hoogte ben van meldingen of herinneringen. Accessoires De Lumea Advanced wordt geleverd met een lichaamsopzetstuk, een gezichtsopzetstuk, een hulpstuk voor bikinilijn en een pentrimmer die zelfs de kleinste lichaams- en gezichtshaartjes verwijdert, inclusief reinigingsborsteltje. Specificaties Toepassingsgebieden Lichaamszones: Bikini, Oksels, Armen, Benen, Buik Delen van het gezicht: Kin, Bakkebaarden, Bovenlip Accessoires Lichaamsopzetstuk (4 cm²): Voor gebruik onder de neklijn Gezichtsopzetstuk (2 cm²): Voor gebruik onder de ogen Hulpstuk voor bikinilijn (2 cm²): Speciale behandeling voor bikinilijn Toepassingsmodus Glij- en flitsmodus: Voor een gemakkelijke glijdende beweging Met of zonder snoer te gebruiken: Met snoer Stap en Flits: Voor behandeling van lichaamscontouren Behandeltijd Bikini: 4 minuten Oksel: 2,5 min. Delen van het gezicht: 2 min. Onderbeen: 15 min. Veiligheid en aan te passen standen Geïntegreerd UV-filter: Beschermt uw huid tegen UV-straling 5 lichtsterktes: Aanpasbaar aan uw huidtype Geïntegreerd veiligheidssysteem: Voorkomt dat het apparaat onopzettelijk pulsen afgeeft Huidtintsensor: Detecteert uw huidtint Vermogen Voltage: 100 - 240 V Gebruik met snoer Meegeleverde artikelen Instructies voor gebruik: Gebruiksaanwijzing Opbergen: Etui Adapter: 24 V / 1500 mA Accessoire: Schoonmaakdoekje Service Garantie: 2 jaar algemene garantie Pentrimmer Gebruiksgemak: Compact handvat Accessoires: Wenkbrauwkam, Reinigingsborsteltje Vermogen: AAA-batterij

1. Philips Lumea Advanced BRI923/00 - IPL lichtontharing


Product informatiePlus or Show more

De Philips Lumea BRI956/00 Prestige verricht wonderen om teruggroei van haar op het lichaam te voorkomen. Zachte lichtpulsen zorgen, indien regelmatig gebruikt, dag in dag uit voor een zijdezachte huid. Philips belooft minimaal 6 maanden een haarvrije huid en minimaal 92% haarvermindering na slechts 3 behandelingen. De Smart Skin-sensor adviseert de ideale lichtintensiteit op basis van je huidtype. Daarnaast heeft Philips voor ieder deel van het lichaam een uniek gebogen opzetstuk ontworpen. Deze verschillen van vorm, venstergrootte en venster. Het opzetstuk voor het gezicht zorgt voor een veilige behandeling van gezichtshaar. Het nummer 1 merk in IPL* (*Bron: Marktleider onderzoeksinstituut, retailwaarde MAT Juni’19 in IPL categorie). Belangrijkste kenmerken Philips Lumea BRI956/00: Langdurige gladheid IPL staat voor Intense Pulsed Light. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en stimuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt uw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Philips Lumea is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor eenvoudige en effectieve behandeling, vanuit uw eigen huis. Geniet wel 6 maanden van een haarvrije en zijdezachte huid. Ontwikkeld door dermatologen voor thuisgebruik Philips Lumea maakt gebruik van innovatieve IPL-technologie om de haargroeicyclus te doorbreken. Zachte lichtflitsen naar de haarwortel zorgen dat de haarzakjes in rustfase komen en de groeicyclus wordt onderbroken. Lumea is veilig in gebruik. SmartSkin sensor De geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en past de lichtsterkte automatisch aan aan uw huidtint. Geschikte haar- en huidtypen Philips Lumea werkt effectief op een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen: op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart haar en op huidtinten variërend van zeer wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid. Unieke gebogen opzetstukken voor iedere lichaamsdeel Niet ieder deel van het lichaam is qua vorm hetzelfde. Voor een optimaal resultaat op ieder deel van het lichaam heeft Philips voor ieder deel van het lichaam een uniek gebogen opzetstuk ontworpen. De opzetstukken verschillen door combinaties van vorm, venstergrootte en venster. Met deze Philips Lumea Prestige kun je de zowel het gezicht (bovenlip, kin, het lichaam (benen, armen, buik), de bikinilijn en oksels behandelen. Opzetstuk voor het gezicht Het opzetstuk voor het gezicht heeft een plat ontwerp, een speciale filter voor extra veiligheid en een klein venster (2 CM²) voor maximale precisie en nauwkeurige behandeling van bovenlip, kin en bakkebaarden. Opzetstuk voor het lichaam Het opzetstuk voor het lichaam heeft een naar binnen gebogen ontwerp wat zorgt dat lichaamscontouren effectief worden gevolgd. Het grote venster (4,1 CM²) zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van het lichaam, zoals benen, armen of buik. Opzetstuk voor de oksels Het opzetstuk voor de oksels heeft een naar buiten gebogen ontwerp voor moeilijk te bereiken plekken bij de oksels. Het venster is iets groter voor een snellere behandeling (3 CM²). Opzetstuk voor de bikinilijn Het opzetstuk voor de bikinilijn zorgt voor een doeltreffende behandeling van de bikinilijn. Het naar buiten gebogen ontwerp, in combinatie met het transparante venster (3 CM²), zorgt voor een effectieve behandeling van de bikinilijn, waar haartjes doorgaans sterker en dikker zijn dan elders op het lichaam. Download de gratis Lumea-app De Lumea-app is gratis te downloaden en biedt een unieke, gepersonaliseerde IPL ervaring — speciaal voor u. De app is uw eigen persoonlijke coach en zorgt ervoor dat u alles uit uw Lumea haalt en deze op de juiste manier gebruikt voor langdurige resultaten. Ook helpt de app u een gepersonaliseerd behandelschema per lichaamsdeel te maken, met tips en advies tijdens elke behandeling. Houd de app regelmatig in de gaten om ervoor te zorgen dat u op de hoogte ben van meldingen of herinneringen. Accessoires De Lumea Prestige wordt geleverd met een lichaamsopzetstuk en een gezichtsopzetstuk. Plus- en minpunten van de Philips Lumea BRI956/00 Voordelen Geschikt voor een hoge verscheidenheid aan haar- en huidtypen Geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is Unieke gebogen opzetstukken voor iedere lichaamsdeel Dit apparaat is draadloos, dus overal te gebruiken Inclusief 4 opzetstukken voor lichaam, gezicht, oksels en bikinilijn Gratis Lumea-app voor een persoonlijke begeleiding bij de behandelingen Nadelen Philips Lumea kan niet worden gebruikt voor wit/grijs, lichtblond, rood haar en is niet geschikt voor een zeer donkere huid Hoe werkt Philips Lumea IPL? Philips Lumea werkt met een innovatieve, op licht gebaseerde technologie die IPL (Intense Pulsed Light) wordt genoemd en is afgeleid van de technologie die in professionele schoonheidssalons wordt gebruikt. Philips heeft deze technologie zodanig aangepast dat je het product veilig thuis kan gebruiken. Bij de ontwikkeling heeft Philips nauw samengewerkt met vooraanstaande dermatologen. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel. Hierdoor laat de haarwortel los en wordt voorkomen dat deze terugkomt. Door deze behandeling te herhalen, blijft de huid altijd zacht en glad. Productkenmerken Toepassingsgebieden Zones: Armen, Benen, Buik Delen van je gezicht: Kin, Bovenlip, Kaaklijn Gevoelige gebieden: Oksels, Bikinilijn Behandeltijd Oksel: 2,5 min. Delen van het gezicht: 1,5 min. Bikinilijn: 2 min. Onderbenen: 8,5 min. Meegeleverd Lichaamsopzetstuk, Opzetstuk voor gezicht, Opzetstuk voor oksels, Adapter, Luxe reisetui, Gebruiksaanwijzing Veiligheid 5 lichtsterktes: Aanpasbaar aan je huidtype SmartSkin sensor: De juiste instelling op het juiste moment Huidtintsensor: Decterteert je huidtint Geïntegreerd veiligheidssysteem: Voorkomt dat het apparaat onopzettelijk pulsen afgeeft Geïntegreerd UV-filter: Beschermt je huid tegen UV-straling Huidtintsensor: Detecteert je huidtint

2. Philips Lumea Prestige BRI956/00 - IPL lichtontharing


Product informatiePlus or Show more

#1 Verkozen IPL Lichtontharingsapparaat van Nederland en België. De GoSmooth IPL Kit is ontworpen om gemakkelijk en veilig van uw ongewenste haar af te komen. Het apparaat vertegenwoordigt de nieuwste technologie die haargroei laat verminderen. Het GoSmooth IPL-apparaat is te gebruiken in het comfort van uw eigen huis en is toepasbaar op ieder lichaamsdeel. De GoSmooth IPL Kit is de complete starter-set om te beginnen met lichtontharing. De GoSmooth IPL Kit bevat de volgende artikelen: GoSmooth IPL apparaat Verkoelende GoSmooth Aloe Vera gel ontworpen voor na het gebruik van het IPL-apparaat Zonnebril voor de bescherming van de ogen Scheermesje Stroomadapter Productkenmerken van het GoSmooth IPL apparaat Automatische Flitsmodus Het GoSmooth IPL apparaat beschikt over een automatische flitsmodus waarmee het IPL-apparaat automatisch kan flitsen. U hoeft met de automatische flitsmodus niet meer voor elke flits de knop in te drukken. Het GoSmooth IPL apparaat zal tijdens de automatische flitsmodus om de 1-2 seconden een flits geven waardoor u nog genoeg tijd heeft om het apparaat te verplaatsen naar het volgende stukje huid. Het GoSmooth IPL apparaat zal tijdens de automatische flitsmodus alleen flitsen wanneer er 100% contact is met de huid. Te gebruiken op elk lichaamsdeel Het GoSmooth IPL apparaat is te gebruiken op ieder lichaamsdeel waar haargroei voorkomt. Voor sommige delen van het lichaam raden wij aan om een lagere stand te gebruiken, bijvoorbeeld op het gezicht of in de schaamstreek. 400.000 Flitsen Het GoSmooth IPL apparaat bevat 400.000 flitsen. Dit is genoeg voor meer dan 8 jaar aan gebruik. Tijdens behandelingen met het GoSmooth IPL apparaat zal de haargroei in een rustfase komen. Wanneer u stopt met behandelen zal de haargroei uiteindelijk weer terugkomen. Met de 400.000 flitsen van het GoSmooth IPL apparaat heeft u later altijd nog genoeg flitsen om een nieuwe behandeling te starten. Ook heeft het IPL-apparaat genoeg flitsen om het te kunnen delen met vrienden of familie. Veiligheid Het GoSmooth IPL apparaat beschikt over de volgende veiligheidssystemen waardoor u veilig en pijnloos kunt behandelen: Geïntegreerd UV-filter waarmee straling wordt tegengehouden Huidsensor waarmee alleen flitsen kunnen worden afgegeven wanneer er 100% contact is met de huid 5 standen aanpasbaar aan de verschillende haar- en huidtypes Snelle zichtbare resultaten Met het GoSmooth IPL apparaat zult u al na 4 weken zichtbare resultaten ervaren. Na deze periode zult u merken dat de haargroei veel langzamer en lichter teruggroeit. Behandel uw lichaamsdelen 1 keer per 5-7 dagen met het GoSmooth IPL apparaat om de gewenste resultaten te behalen. Hoe werkt Intense Pulsed Light (IPL)? Met de felle lichtflitsen van IPL worden lichtpulsen op de huid afgegeven en geabsorbeerd door de haarwortel. Deze lichtpulsen stimuleren de haarzakjes om in een rustfase te gaan. Dit gebeurt doordat het haarzakje het licht vasthoudt en omzet in warmte. Als gevolg hiervan valt het haarzakje uiteindelijk op natuurlijke wijze uit en wordt nieuwe haargroei voorkomen. Het GoSmooth IPL apparaat is: Veilig en pijnloos Te gebruiken in het comfort van uw eigen huis Te gebruiken op elk lichaamsdeel Goed om te weten: Het GoSmooth IPL apparaat is niet geschikt voor de volgende haarkleuren: rood, grijs, wit en heel lichtblond Het GoSmooth IPL apparaat is niet geschikt voor een hele donkere huid

3. GoSmooth IPL Kit Classic - 400.000 Flitsen - IPL Lichtontharing


Product informatiePlus or Show more

Philips Lumea Prestige met SenseIQ-technologie is onze meest effectieve IPL. De intelligente opzetstukken van Lumea zijn ontworpen voor een comfortabele behandeling in je eigen huis — de vormen passen perfect bij de rondingen van jouw lichaam en de programma's zijn afgestemd op de verschillende lichaamsdelen. Belangrijkste kenmerken van de Philips BRI950/00: Lumea voorkomt teruggroei van haartjes IPL staat voor Intense Pulsed Light. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en stimuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Philips Lumea is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor eenvoudige en effectieve behandeling, vanuit jouw eigen huis. Bewezen effectiviteit Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen. De eerste 4 behandelingen moeten worden uitgevoerd om de twee weken en de volgende 8 behandelingen om de vier weken. Na 12 behandelingen kun je maar liefst zes maanden genieten van een haarloze, gladde huid. Geschikte haar- en huidtypen Philips Lumea Prestige werkt effectief op een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Bij IPL moet er contrast zijn tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur en daarom kan Lumea (net als bij andere IPL-behandelingen) niet worden gebruikt om wit, grijs, lichtblond of rood haar te behandelen en is het niet geschikt voor een zeer donkere huid. SenseIQ-technologie Zintuigen. De SmartSkin-sensor van Lumea detecteert jouw huidskleur en bepaalt de meest comfortabele lichtinstelling voor je. Past zich aan. Intelligente opzetstukken zorgen voor een op maat gemaakt behandelingsprogramma dat is afgestemd op ieder deel van jouw lichaam. Verzorgt. Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geïnspireerd door je voor een zachte, langdurige ontharing, zelfs op gevoelige plekken. Behandeling van lichaamsdelen Jouw lichaam is uniek en jouw huid, rondingen en contouren verdienen daarom ook een unieke behandeling. De opzetstukken van Lumea voor het volledige lichaam passen perfect in alle rondingen en hebben voor ieder lichaamsdeel een op maat gemaakt programma. Behandelingsvensters zijn ontworpen om het contact met jouw huid te maximaliseren, zodat het licht niet kan ontsnappen en effectieve en zachte behandelingen mogelijk zijn, zelfs op tere of gevoelige gebieden. Lichaamsopzetstuk Het slimme lichaamsopzetstuk heeft met 4,1 cm2 het grootste behandelvenster en is dus ideaal voor een snelle behandeling van grote lichaamsdelen, zoals benen, armen en buik. Het naar binnen gebogen ontwerp volgt de contouren van het lichaam voor optimaal huidcontact. Wanneer dit opzetstuk op het apparaat wordt geplaatst, wordt automatisch een behandeling geactiveerd die geschikt is voor deze lichaamsdelen. 83% van de vrouwen is tevreden met de haarvermindering op de benen. Overige kenmerken: Langdurig een gladde huid dankzij Lumea IPL-technologie Professionele IPL-technologie voor thuis, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen Bewezen zacht en effectief Geschikt voor een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen SenseIQ-technologie voor een persoonlijke ontharing Gebruik draadloos of met snoer Professionele IPL-behandeling voor verschillende lichaamsdelen Slimme opzetstukken stemmen de behandeling af op elk lichaamsdeel Lichaamsopzetstuk met naar binnen gebogen ontwerp Nauwkeurig opzetstuk voor het gezicht met extra filter Maximale vrijheid, geen gedoe Met SmartSkin-sensor De Lumea IPL-app. Voor alle te volgen stappen Geen vervangingsonderdelen, geen verborgen kosten Specificaties: Toepassingsgebieden Lichaamszones: Armen, Benen, Buik Delen van het gezicht: Kin, Bovenlip, Kaaklijn Gevoelige gebieden: Oksels, Bikini Technische specificaties hulpstukken Lichaamsopzetstuk: Venstergrootte: 4,1 cm2, Vorm: bol gebogen, Afgestemde lichaamsbehandeling Opzetstuk voor het gezicht: Venstergrootte: 2 cm2, extra filter, Vorm: plat, Afgestemde behandeling voor het gezicht Toepassingsmodus Glij- en flitsmodus: Voor snelle toepassing Stap en Flits: Voor behandeling op kleine zones Met of zonder snoer te gebruiken: Zowel met als zonder snoer te gebruiken Veiligheid en aan te passen standen 5 lichtsterktes: Aanpasbaar aan jouw huidtype SmartSkin-sensor: De juiste instelling op het juiste moment Geïntegreerd veiligheidssysteem: Voorkomt dat het apparaat onopzettelijk pulsen afgeeft Geïntegreerd UV-filter: Beschermt jouw huid tegen UV-straling Huidtintsensor: Detecteert jouw huidtint Behandeltijd Oksel: 2,5 min. Delen van het gezicht: 1,5 min. Bikinilijn: 2 min. Onderbenen: 8,5 min. Technische specificaties Lamp met hoge prestaties: Geeft >250.000 flitsen af Vermogen Voltage: 100 - 240 V Meegeleverde artikelen Adapter: 19,5 V / 4000 mA Instructies voor gebruik: Gebruiksaanwijzing Opbergen: Luxe etui Service Garantie: 2 jaar algemene garantie

4. Philips Lumea Prestige BRI950/00 - IPL lichtontharing


Product informatiePlus or Show more

Het Basena IPL lichtontharingsapparaat voorkomt het terug groeien van haar op het lichaam. De zachte lichtpulsen zorgen bij regelmatig gebruik voor een zijdezachte huid. Het apparaat is te gebruiken voor armen, benen, rug, oksel en bikinilijn. Tijdens de behandeling mag u gewoon blijven scheren, echter zult u merken dat u minder vaak hoeft te scheren en dat de haartjes minder dik zullen worden. Aan het eind van de behandeling zult u merken dat u tot 92% minder haargroei heeft. Er wordt geadviseerd om 48 uur voor de behandeling te scheren. In de tijd dat u in behandeling bent mag u niet waxen, harsen of epileren. Dit verstoord namelijk de cyclus van de haargroei en kan ervoor zorgen dat het voorgestelde behandelschema wordt aangetast. Het product wordt geleverd met een zonnebril ( zwart ) die ervoor zorgt dat u tijdens de behandeling geen last hebt van de flitsen. In de afbeeldingen wordt weergegeven hoe u het IPL ontharingsapparaat moet gebruiken en wordt weergegeven voor welke huidtinten en haarkleuren het apparaat geschikt is. •1-3 Weken (2x per week): Zichtbaar resultaat. •4-5 Weken (2x per week): Haar groei verminderd & remt af. •6-7 Weken (2x per week): Minder haargroei. •8 Weken (2x per week): Zeg vaarwel tegen lichaamshaar! Plus- en minpunten van het IPL ontharingsapparaat Voordelen Geschikt voor een hoge verscheidenheid aan haarkleuren en huidtinten. Verstelbaar in 5 verschillende lichtflits sterkten. De behandelingen zijn makkelijk en kort. Behandelingen zijn veilig en pijnloos. Zichtbaar resultaat in slechts een paar behandelingen. Wordt geleverd met zonnebril. Nadeel Het IPL ontharingsapparaat is niet draadloos te gebruiken. Gebruiksaanwijzing: Het laserapparaat wordt inclusief gebruiksaanwijzing geleverd en hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij het apparaat veilig en verantwoord kan gebruiken. Wij raden het dan ook aan om deze zorgvuldig door te nemen. Specificaties ✅ Kleur: Wit ✅ Gewicht: 210g ✅ Goed voor 999999 flitsen ✅ Licht frequentie: 1,5-3,9J/CM2 ✅ Wavelength: 470nm – 1100nm ✅ 5 Energy levels ✅ Spot size: 3CM2 ✅ Geschikt voor mannen en vrouwen ✅ compact en makkelijk mee te nemen ✅ Permanente haar verwijdering (Langere termijn) ✅ Zichtbaar Resultaat al na 2 sessies ✅ Pijn vrij ✅ Power: 12V/3A LET OP: NIET geschikt voor rood, wit of grijs haar. Ook niet geschikt voor donker tot heel donkergetinte huid. Verder niet gebruiken bij Eczeem!

5. IPL Lichtontharingsapparaat - Wit


Product informatiePlus or Show more

Overbeharing, we krijgen er de kriebels van als we eraan denken. Wist jij dat het mogelijk is om haargroei tot wel 92% af te remmen? En dat jij dit eenvoudig zelf kan doen? De oplossing: een IPL-ontharingsapparaat van Erning. ❤ Geen pijn Pijnloos een zachte en gladde huid hebben wilt iedereen. De IPL-ontharingsapparaat kan een zachte pulse uitzenden en wordt geabsorbeerd door je haarzak, waardoor je haarzak wordt afgeremd. Het resultaat is vertraagd haargroei en een fijne gladde huid. Het heeft een ingebouwde vriesfunctie voor het koelen en beschermen van je huid. Snel en effectief Klinische gegevens tonen aan dat 75% van de haargroei werd geremd na 4 weken gebruik van een IPL ontharingsapparaat. 95% van de haargroei werd effectief geremd en na 8 weken was er in principe geen hergroei aanwezig. Je hoeft geen regelmatige behandeling te ondergaan, zeg maar vaarwel tegen beharing! Voordelen ✔ Pijnloos haargroei afremmen ✔ Langdurig gladheid ✔ Snel en effectief ✔ Zachte lichtpulsen ✔ LCD scherm ✔ 15 jaar persoonlijk gebruik (600.000 pulsen) ✔ 8 niveaus IPL-technologie Intense Pulsed Light. Een zachte lichtpulse die geabsorbeerd wordt door je haarzak, waardoor je haargroeicyclus wordt doorbroken. ☞ Het is niet aanbevolen om IPL-technologie te gebruiken op zeer blond, rood, grijs of wit haar of een donkerbruine huid. Hoe vaak gebruik ik de IPL-ontharingsapparaat? 1. De eerste vier weken twee keer per week 2. Vanaf week 5 t/m 8 eenmaal per week 3. Vanaf week 8 t/m 12 eenmaal per maand Inhoud 1x IPL-ontharingsapparaat 1x adapter 1x handleiding ★ 100% Tevredenheid* We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld. Druk op ‘In Winkelwagen’* en start met je langdurige gladde summer body!

6. Ontharingsapparaat - IPL Lichtontharing


Product informatiePlus or Show more

De gloednieuwe GoSmooth IPL Kit Pro is er voor iedereen die serieus bezig is met het kwijtraken van ongewenst haar. GoSmooth IPL Pro is bijna twee keer zo sterk in lichtinstensiteit als het Classic model van GoSmooth. Dit betekent dat het nu nog gemakkelijker is om die haren voorgoed weg te flitsen. Het GoSmooth IPL Pro model is één van de sterkste en snelste IPL apparaten op de markt. De snelheid van flitsen resulteren in razendsnelle behandelingen en de sterke lichtintensiteit zal resulteren in supersnelle resultaten op het gebied van ontharing. Productkenmerken van de GoSmooth IPL Pro 10 Krachtige Standen De GoSmooth IPL Pro heeft dubbel zo veel standen als de GoSmooth IPL Classic en vertegenwoordigen ook de dubbele kracht in flitsen. De GoSmooth IPL Pro heeft 10 krachtige standen die u langzaam aan kunt opbouwen wanneer u begint met behandelen. Wij raden aan om te beginnen op stand 1 en dit iedere week met 1 stand te verhogen totdat u uiteindelijk de hoogste stand heeft bereikt. Uiteindelijk zullen de beste resultaten behaald worden op de hoogste stand. Hogere Lichtintensiteit De lichtintensiteit van de GoSmooth IPL Pro is bijna twee keer zo sterk als de lichtintensiteit van de GoSmooth IPL Classic. De kracht van de GoSmooth IPL Pro is één van de sterkste IPL apparaten op de markt. De kracht van de GoSmooth IPL Pro is 7,20 Joule / CM2 en heeft een golflengte van 1200 NM. De kracht van deze flitsen zullen de haarzakjes sneller beschadigen waardoor de haargroei sneller in een rustfase terecht zal komen. Groter Flitsscherm De GoSmooth IPL Pro heeft een flitsscherm met een diameter van 3,5 centimeter. Dit ruime scherm bedekt een groter huidoppervlak waardoor de behandeltijd in totaal korter zal duren. Daarnaast is het ook gemakkelijker bij te houden welk stukje huid u al behandeld heeft. Snellere Behandelingen De flitssnelheid van de GoSmooth IPL Pro is twee keer zo snel als de GoSmooth IPL Classic. Hierdoor kunt u met de dubbele snelheid en kracht uw lichaam behandelen op de gewenste plekken. De GoSmooth IPL Pro flitst met een snelheid van 1 flits per seconde. Hiermee kunt u razendsnelle behandelingen realiseren en heeft u nog genoeg tijd om het apparaat te verplaatsen naar de volgende plek. Snellere Resultaten Door de bijna dubbel zo hoge lichtintensiteit van de GoSmooth IPL Pro zult u supersnelle resultaten behalen op het gebied van ontharing. Volgens ons behandelschema zullen de eerste resultaten al zichtbaar worden in de vierde week van behandelen. In de vierde week zult u al merken dat de haargroei veel minder hard teruggroeit op sommige plekken. Na de vierde week zullen er steeds meer kale plekken ontstaan op de plekken die u behandeld heeft. Het totale behandelschema van de GoSmooth IPL Pro duurt 14 weken waarna de haargroei zo goed als verdwenen is op de behandelde plekken. Automatische Flitsstand De GoSmooth IPL Pro beschikt over een automatische flitsmodus waarmee het IPL-apparaat automatisch kan flitsen. U hoeft niet meer voor elke flits de knop in te drukken met de automatische flitsmodus. Dit scheelt u een hoop extra handelingen wanneer u bezig bent met een IPL behandeling. De GoSmooth IPL Pro zal tijdens de automatische flitsmodus elke seconde een flits geven waardoor u nog genoeg tijd heeft om het apparaat te verplaatsen naar het volgende stukje huid. Het GoSmooth IPL apparaat zal tijdens de automatische flitsmodus alleen flitsen wanneer er 100% contact is met de huid. De GoSmooth IPL Pro kan contact met de huid detecteren met een speciale sensor, hierdoor zullen de felle lichtflitsen niet schadelijk zijn voor de ogen. Als u dus even pauze wilt houden tijdens het flitsen kunt u eenvoudig het apparaat van de huid halen en zal het apparaat stoppen met automatisch flitsen. Zodra u weer verder wilt gaan kunt u het apparaat weer tegen de huid zetten en zal het appraat weer doorgaan met automatisch flitsen. Handig Display Scherm Met het handige display scherm op de GoSmooth IPL Pro kunt u alle belangrijke informatie bijhouden tijdens uw IPL-behandeling. Op het display scherm kunt u bijhouden op welke stand het apparaat heeft, hoeveel flitsen het IPL-apparaat nog heeft, of er contact is met de huid en of de automatische flitsstand ingeschakeld is. Hoe werkt Intense Pulsed Light (IPL)? Met de felle lichtflitsen van IPL worden lichtpulsen op de huid afgegeven en geabsorbeerd door de haarwortel. Deze lichtpulsen stimuleren de haarzakjes om in een rustfase te gaan. Dit gebeurt doordat het haarzakje het licht vasthoudt en omzet in warmte. Als gevolg hiervan valt het haarzakje uiteindelijk op natuurlijke wijze uit en wordt nieuwe haargroei voorkomen. De GoSmooth IPL Pro is: Veilig en Pijnloos Te gebruiken in het comfort van uw eigen huis Te gebruiken op elk lichaamsdeel Goed om te weten: De GoSmooth IPL Pro is niet geschikt voor de volgende haarkleuren: rood, grijs, wit en heel lichtblond De GoSmooth IPL Pro is niet geschikt voor een hele donkere huid

7. GoSmooth IPL Kit Pro - 1.000.000 Flitsen - IPL Lichtontharing


Producten overeenkomstig aan IPL apparaats


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van IPL apparaats. Er zijn immers 5 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste IPL apparaat kopen.