Wat is de beste IPL apparaat van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede IPL apparaat is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste IPL apparaat van 2024? Na het onderzoeken van 1929 Ipl apparaten kwam de Braun IPL Silk·expert Pro 5 als beste getest uit onze IPL apparaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Ipl apparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Ipl apparaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame IPL apparaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Ipl apparaten

1Score: 9.7
Braun IPL Silk·expert Pro 5
Beste IPL-apparaat
Braun IPL Silk·expert Pro 5
Braun
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Sensica Sensilight Pro IPL Hair
Duurzaam snoerloos ontwerp
Sensica Sensilight Pro IPL Hair
Sensica
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Silk'n Infinity Hair Removal Device
Ideaal voor de gevoelige huid en compact in formaat
Silk'n Infinity Hair Removal Device
Silk'n
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
Philips Lumea IPL 9000 Series
Philips Lumea IPL 9000 Series
Philips
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.2
Ulike Sapphire AIR+
Ulike Sapphire AIR+
Ulike
Ga naar laagste prijs
6Score: 9
Bondi Body Laser @ Home
Bondi Body Laser @ Home
Bondi Body
7Score: 9.1
Philips Lumea Prestige IPL
Philips Lumea Prestige IPL
Philips
Ga naar laagste prijs
8Score: 9
Philips Lumea Prestige IPL Cordless
Philips Lumea Prestige IPL Cordless
Philips
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.7
SmoothSkin Pure Fit IPL Hair
SmoothSkin Pure Fit IPL Hair
SmoothSkin
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.7
Philips Lumea IPL 9900 Series
Philips Lumea IPL 9900 Series
Philips
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu IPL Apparaat Koopgids

In de comfort van je eigen huis pijnloos ontharen met een langdurig resultaat. Dat klinkt fantastisch, en een IPL-apparaat maakt het mogelijk! Alles wat je moet weten over IPL-apparaten lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een IPL-apparaat?

IPL is een afkorting die staat voor intense pulsed light. Een IPL-apparaat schiet flitsen van licht op het huidoppervlak, die helemaal tot aan de haarwortels komen. De pigmenten in het haar zetten de energie van het licht om in warmte en de haarwortel wordt zo verzwakt of zelfs vernietigd.

Doordat IPL-apparaten met licht werken, doet deze ontharingsmethode geen pijn. Ook is het een stuk effectiever dan scheren of waxen, omdat de haartjes bij de wortel worden aangepakt. Het is ook nog eens makkelijk om IPL-apparaat te gebruiken: je hoeft alleen maar het apparaat langzaam over het huidoppervlak te bewegen, totdat je het hele gebied dat je wilt ontharen hebt gehad.

Kan ik een IPL-ontharingsapparaat voor elk lichaamsdeel gebruiken?

Op veel lichaamsdelen verschilt de huid van elkaar. Met een IPL-apparaat kun je het hele lichaam ontharen, maar gebruik je wel verschillende opzetstukken per lichaamsdeel. Elk opzetstuk stuurt het licht op een andere manier die past bij het huidoppervlak dat je behandelt.

De enige beharing die je niet kunt verwijderen met een IPL-apparaat is baardhaar. Andere, lichte gezichtsbeharing kan met het juiste opzetstuk wel worden behandeld en baardhaar is dus de enige uitzondering op de behandelbare gebieden.

Kun je elke kleur haar behandelen met een IPL-apparaat?

Zoals je eerder in deze gids hebt kunnen lezen, is de werking van het IPL-apparaat gebaseerd op het effect dat lichtstralen op het pigment in de haren hebben. Lichte haarkleuren bevatten weinig pigment, wat de werking van het IPL apparaat in de weg staat. Is de beharing rood, lichtblond, grijs of wit, dan zijn niet alle IPL-apparaten geschikt.

Er zijn wel IPL-apparaten te vinden die geschikt zijn voor lichtere haarkleuren, maar dit geldt dus niet voor alle IPL-ontharingsapparaten. Je moet hiervoor op zoek naar een specifiek model dat gemaakt is om ook lichte haarkleuren te behandelen.

Kun een IPL apparaat gebruiken als je tatoeages, sproeten en/of pigmentvlekken hebt?

In bepaalde gevallen die invloed hebben op de huid is het niet verstandig om een IPL apparaat te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld tattoos, dan kun je de IPL beter laten liggen. Het gebruik van de IPL kan namelijk invloed hebben op de kwaliteit en zichtbaarheid van een tatoeage, en dat zou zonde zijn.

Als je pigmentvlekken hebt, kun je de IPL gerust gebruiken, mits je je aan de voorschriften en adviezen in de gebruiksaanwijzing houdt. In dat geval kan het zelfs zo zijn dat de pigmentvlekken verminderen. Hetzelfde geldt voor sproeten, wil je jouw sproeten behouden, dan is het beter om geen IPL-apparaat te gebruiken.

IPL contra-indicaties: wanneer niet te gebruiken

Als je een huidziekte of aandoening hebt, vraag dan advies van een huidarts voordat je het apparaat eventueel gebruikt. Hetzelfde geldt voor diabetespatiënten. Gebruik IPL helemaal niet op verse littekens, als je een pacemaker draagt of auto-immuunziekte hebt. Ook tijdens zwangerschap wordt het gebruik van een IPL-apparaat afgeraden.

Hoe voer je een IPL-behandeling uit?

Vooral als je voor het eerst met een IPL-apparaat werkt, is het verstandig om de behandeling voor te bereiden. Vermijd in ieder geval 48 uur voor behandeling de zonnebank en ga niet in de zon liggen. Voor de eerste 3 tot 6 behandelingen scheer je het lichaamsdeel voordat je het behandelt. Uitstekende haartjes kunnen namelijk verbranden, en dat kan wat ongemak opleveren.

Werk altijd met een schone, droge huid zonder extra crèmes en andere middeltjes. Als je een groot oppervlak zoals je benen behandelt, kan het handig zijn om een wit make-up potloodje te gebruiken om bij te houden welke gebieden je al hebt gehad. Let op: gebruik alleen wit, een zwart product is niet geschikt en kan leiden tot verbranding. Wit is veilig omdat hier geen tot weinig pigment in zit.

Plaats het mondstuk dat geschikt is voor het lichaamsdeel dat je behandelt en selecteer op de IPL de juiste stand voor jouw huidskleur. De behandeling kan nu beginnen! Plaats het IPL-apparaat op de huid en verschuif het opzetstuk een klein stukje na elke lichtflits, totdat je het hele lichaamsdeel naar wens hebt behandeld.

Wanneer je klaar bent met de behandeling, heeft je huid vooral rust nodig. Je gebruikt eventueel een verzorgende en kalmerende bodycrème, maar laat de huid verder zoals het is. Blijf zoveel mogelijk uit de buurt van zonlicht of zonnebanken. Als je in de zomer alsnog naar buiten gaat, smeer je dan in met zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Hoelang duurt een behandeling?

Hoelang een behandeling precies duurt, hangt af van de grootte van het huidoppervlak dat je gaat behandelen. Het behandelen van de benen kost bijvoorbeeld een stuk meer tijd dan het behandelen van alleen de oksels.

Behandel je een deel van het gezicht, dan ben je misschien al na een paar minuten klaar. Oksels beslaan ook maar een relatief klein huidoppervlak en kosten ongeveer 3 - 4 minuten. De onderbenen duren het langst: dit kost je ongeveer 10 minuten. Als je ook je bovenbenen behandelt, reken dan op 15 - 20 minuten in totaal.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat de haargroei niet meer terugkomt?

Na de tweede tot vierde behandeling merk je waarschijnlijk dat de haargroei al duidelijk is afgenomen. Het verschilt per persoon hoe lang het duurt voor de haargroei volledig gestopt lijkt te zijn. Door een IPL-apparaat te gebruiken verminder je de haargroei aanzienlijk, maar er is geen garantie dat het haar permanent wegblijft.

Ook als het erop lijkt dat de haren niet meer terug groeien, is het verstandig om het IPL-apparaat eens in de 4 - 8 weken te gebruiken. Zo voorkom je dat de haarzakjes weer actief worden en blijft ongewenste haargroei langer weg.

hero illustration

Hoe testen we Ipl apparaten?

Om de beste IPL apparaat te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze IPL apparaat-test hebben we 1929 Ipl apparaten vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze IPL apparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze IPL apparaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen IPL apparaat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste IPL apparaat in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1929 Ipl apparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Ipl apparaten in een oogopslag

1. Beste IPL-apparaat: Braun IPL Silk·expert Pro 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Braun IPL Silk·expert Pro 5

 • list plusLangdurig gebruik, gelijkwaardig aan meer dan 20 jaar professionele ontharing in een salon

Nadelen Braun IPL Silk·expert Pro 5

 • list plusGebrek aan draadloze optie
 • list plusMogelijk minder effectief bij licht lichaamshaar en donkere huid

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.57
Functionaliteit
9.86
Gebruiksgemak
9.7
Hey daar! Ik ben super enthousiast om de Braun IPL Silk·expert Pro 5 met je te bespreken. Met 400.000 flitsen biedt dit apparaat een duurzame en effectieve oplossing voor thuisgebruik, met een levensduur equivalent aan meer dan 20 jaar salonwaardige ontharing. De SensoAdapt huidtint sensoren en 10 intensiteitsniveaus, inclusief een Gentle modus voor gevoelige plekken, zorgen voor een op maat gemaakte ervaring. Met twee verschillende koppen en glide/stamp modus opties, is dit apparaat perfect voor nauwkeurige behandeling.

Gebruikers hebben significante vermindering van haargroei gemeld na consistent gebruik, met één recensie die zegt: "Regelmatig gebruik gedurende enkele weken leidt tot aanzienlijke vermindering van haargroei, en het is bijna pijnloos om te gebruiken." Het apparaat is met name effectief voor mensen met donker haar en een lichte tot middelmatige huidskleur, geschikt voor het lichaam, oksels en de bikinilijn.

In vergelijking met andere apparaten valt de Braun IPL Silk·expert Pro 5 op door zijn uitgebreide flitscapaciteit, precisie en veiligheidskenmerken. Hoewel het niet draadloos is, biedt het wel een betrouwbare en op maat gemaakte ervaring voor thuisgebruik.

Hoewel de Braun IPL Silk·expert Pro 5 indruk maakt met zijn effectiviteit en duurzaamheid, zijn de beperkingen voor bepaalde haartypes en huidskleuren, evenals het ontbreken van draadloos gebruik, het overwegen waard. Desondanks is het algemene prestatieniveau en de veiligheidsaanbevelingen maken het een overtuigende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar IPL ontharingsapparaat voor thuisgebruik. Als benadrukt door InStyle, is het een indrukwekkend en effectief product in zijn categorie, waardoor het een opmerkelijke concurrent op de markt is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Duurzaam snoerloos ontwerp: Sensica Sensilight Pro IPL Hair

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sensica Sensilight Pro IPL Hair

 • list plusBetaalbare en effectieve oplossing voor het verwijderen van haar
 • list plusVeelzijdig, behandelt zowel lichaams- als gezichtshaar
 • list plusCompact formaat en draadloos ontwerp voor gemak

Nadelen Sensica Sensilight Pro IPL Hair

 • list plusMisschien niet de snelste optie die beschikbaar is
 • list plusNiet ideaal voor personen met lichtblond, wit of grijs haar
 • list plusMogelijk niet geschikt voor personen met een donkerdere huidskleur

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.13
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
10
Ik ben enthousiast om de Sensica Sensilight Pro IPL ontharingsapparaat te introduceren, dat opvalt in de competitieve markt van IPL-apparaten voor thuisgebruik. Dit apparaat combineert effectiviteit, gemak en betaalbaarheid. Volgens een onafhankelijke review is het kleiner dan andere IPL-apparaten, waardoor het iets makkelijker te hanteren is, vooral voor lastige plekken. Ondanks zijn compacte formaat, kan de Sensica Sensilight Pro zowel lichaams- als gezichtshaar behandelen, waardoor het een veelzijdige optie is. Het apparaat heeft een glijdende modus voor een soepel proces en een draadloos ontwerp, waardoor het gebruiksgemak wordt verbeterd. Zoals opgemerkt in dezelfde review, is het redelijk geprijsd, pijnloos en effectief, waardoor het een waardevolle investering is voor mensen die op zoek zijn naar langdurige haarvermindering.

De Sensica Sensilight Pro concurreert in een druk veld van IPL-apparaten, zoals benadrukt in een Cosmopolitan review die het apparaat noemt als een van de beste keuzes voor 2024. De betaalbaarheid en veelzijdigheid van het apparaat maken het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke en effectieve oplossing. Zoals de review vermeldt, onderscheidt de Sensica Sensilight Pro zich door zijn vermogen om zowel lichaams- als gezichtshaar te behandelen, waardoor gebruikers een allesomvattende oplossing krijgen voor hun ontharingsbehoeften.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Sensica Sensilight Pro uit in het bieden van een pijnloze en effectieve ontharingservaring, terwijl het redelijk geprijsd is. Zijn kleinere formaat en draadloos ontwerp, zoals opgemerkt in de onafhankelijke review, maken het handiger voor het bereiken en behandelen van moeilijke plekken. Hoewel het misschien niet de snelste optie is, maken zijn effectiviteit en veelzijdigheid het een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar IPL-apparaat voor thuisgebruik.

Desalniettemin is de Sensica Sensilight Pro misschien niet de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar snelheid, aangezien het misschien niet zo snel is als andere apparaten. Bovendien moeten mensen met lichtblond, wit of grijs haar, evenals mensen met een donkerdere huidskleur, vanwege melanine niveaus alternatieve opties overwegen, zoals vermeld in de review van Women's Health Magazine.

Kortom, de Sensica Sensilight Pro IPL ontharingsapparaat biedt een overtuigende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare, effectieve en veelzijdige oplossing voor ontharen thuis. Zijn compacte formaat, draadloos ontwerp en vermogen om zowel lichaams- als gezichtshaar te behandelen maken het een veelzijdige keuze, hoewel gebruikers met specifieke snelheidseisen of haar/huidskleur overwegingen zorgvuldig de geschiktheid moeten overwegen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 25 januari in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Ideaal voor de gevoelige huid en compact in formaat: Silk'n Infinity Hair Removal Device

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silk'n Infinity Hair Removal Device

 • list plusVolledige oplossing voor permanente haarverwijdering, geschikt voor alle huidtinten en haarkleuren
 • list plusOndersteund door een retourbeleid van 30 tot 60 dagen en tot 2 jaar garantie
 • list plusVeelzijdig en effectief voor individuen met een donkere huidskleur

Nadelen Silk'n Infinity Hair Removal Device

 • list plusSommige gebruikers vinden het knipperende licht ongemakkelijk
 • list plusGemengde gebruikersrecensies en een beoordeling van 3,8 van de 5 sterren

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.83
Gebruiksgemak
9.25
Hey daar! Ik ben echt enthousiast om je te vertellen over de Silk'n Infinity Hair Removal Device. Met een prijs van €429 biedt dit apparaat een complete oplossing voor permanente ontharing, geschikt voor alle huidtinten en haarkleuren. Door de combinatie van Intense Pulsed Light (IPL) en galvanische energie, belooft dit apparaat fantastische resultaten op de lange termijn bij tweewekelijks gebruik. En niet te vergeten, je krijgt ook nog eens 30 tot 60 dagen retourrecht en tot 2 jaar garantie. Hoe cool is dat? Het is echt geweldig dat het zo'n diverse groep mensen kan helpen, vooral mensen met een donkerdere huidskleur.

Ik moet wel zeggen, sommige mensen hebben moeite met het knipperende licht, dus dat is iets om in gedachten te houden. Maar ondanks wat gemengde beoordelingen en een 3,8 van de 5-sterren rating, heeft het wel een "A+" beoordeling van de BBB.

Een review benadrukt dat de Silk'n Infinity een kosteneffectief alternatief is voor maandelijkse waxbeurten, waardoor het tijd en geld bespaart wanneer je het thuis gebruikt. Dat klinkt als een win-win situatie, toch? Het apparaat biedt echt een langetermijnoplossing voor ontharing, wat kan helpen bij het besparen op terugkerende salonkosten.

Wat dit apparaat echt onderscheidt, is de combinatie van IPL en galvanische energie. Hierdoor is het geschikt voor allerlei huidtinten en haarkleuren, wat het echt uniek maakt in de markt. In vergelijking met andere IPL-apparaten, valt de Silk'n Infinity op vanwege zijn veelzijdigheid en effectiviteit voor mensen met een donkerdere huidskleur.

Kortom, de Silk'n Infinity Hair Removal Device biedt een complete oplossing voor permanente ontharing, geschikt voor een diverse groep mensen. Met zijn veelzijdigheid, sterke garantie en retourbeleid, is het zeker het overwegen waard. Maar vergeet niet om de mogelijke ongemakken van het knipperende licht en gemengde reviews in gedachten te houden voordat je tot aankoop overgaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Philips Lumea IPL 9000 Series

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Lumea IPL 9000 Series

 • list plusGeavanceerde IPL-technologie met een lange levensduur en snelle resultaten.
 • list plusPersoonlijke benadering via mobiele app voor op maat gemaakte behandeling.
 • list plusVeelzijdig met verschillende bijlagen voor verschillende lichaamsdelen.

Nadelen Philips Lumea IPL 9000 Series

 • list plusHoge prijs, waardoor het meer geschikt is voor mensen die bereid zijn een aanzienlijke investering te doen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.68
Functionaliteit
8.98
Gebruiksgemak
9.33
Ik ben enthousiast om de Philips Lumea IPL 9000 Series draadloos ontharingsapparaat aan te bevelen, een topklasse IPL ontharingsapparaat met een scala aan functies die zijn ontworpen voor een optimale gebruikerservaring. Dit hoogwaardige apparaat zorgt niet alleen voor een uitgebreide ontharingsoplossing, maar biedt ook een gepersonaliseerde benadering via de mobiele app, die begeleiding en herinneringen voor behandelingen biedt. Het apparaat is voorzien van een SmartSkin-sensor voor gepersonaliseerde intensiteitsinstellingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar op maat gemaakte behandelingen.

Een van de meest opvallende kenmerken is de geavanceerde IPL-technologie, die een geschatte levensduur van meer dan 20 jaar biedt met 450.000 flitsen. Deze duurzaamheid, in combinatie met snelle resultaten - het belooft tot 92% haarvermindering in slechts 3 sessies en een volledige lichaamsbehandeling in 40 minuten - maakt het een overtuigende investering. Naast de efficiëntie is het apparaat ontworpen voor veelzijdigheid, met verschillende bijlagen die geschikt zijn voor verschillende lichaamsdelen, waardoor de bruikbaarheid en aanpasbaarheid worden verbeterd.

De Philips Lumea IPL 9000 Series is bij uitstek geschikt voor mensen met een lichte huid en donker haar, in lijn met de effectiviteit van IPL-technologie voor mensen met natuurlijk donkerblond, bruin of zwart haar en een lichte tot donkere bruine huidskleur. Het is echter belangrijk op te merken dat het apparaat een hoge prijs heeft, te beginnen bij £ 460, met extra kosten voor het volledige assortiment bijlagen. Dit plaatst het in het premium segment van de markt, waardoor het mogelijk meer geschikt is voor degenen die bereid zijn een aanzienlijke investering te doen in een hoogwaardig IPL-apparaat.

Bij het vergelijken van de Philips Lumea IPL 9000 Series met zijn tegenhangers, geven de geavanceerde IPL-technologie, lange levensduur en gepersonaliseerde benadering via de mobiele app het een aanzienlijk voordeel. De hoge prijs kan echter een uitdaging vormen voor prijsbewuste consumenten. In dergelijke gevallen kunnen meer betaalbare opties de voorkeur hebben, vooral voor mensen die nieuw zijn in IPL-ontharing.

Concluderend valt de Philips Lumea IPL 9000 Series draadloos ontharingsapparaat op als een eersteklas IPL-apparaat, met geavanceerde technologie, gepersonaliseerde behandeling en langetermijnwaarde. Ondanks de premium prijs, bewijst dit apparaat voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, langdurige ontharingsoplossing een de moeite waard te zijn. Zoals Good Housekeeping aangeeft, biedt het effectieve en langdurige resultaten, waardoor het een overtuigende keuze is voor een gladde en haarvrije huid.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Ulike Sapphire AIR+

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ulike Sapphire AIR+

 • list plusPijnloze en langdurige haarverwijdering met IPL-technologie
 • list plusIce-Cooling Tech voor een comfortabele ervaring tijdens het verwijderen van haar
 • list plusInternationale verzending met gratis bezorging

Nadelen Ulike Sapphire AIR+

 • list plusMogelijk niet geschikt voor gevoelige of donkerdere huidtypes

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.12
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
9.14
Ik ben enthousiast om de Ulike Sapphire AIR+ IPL Hair Removal Handset te introduceren, een opvallende keuze in de wereld van laserontharingsapparaten voor thuisgebruik. Met zijn Ice-Cooling Tech gebaseerd op intens gepulseerd lichttherapie biedt dit apparaat pijnloze en langdurige haarverwijdering. Gebruikers hebben gemeld dat hun huid tot wel 5 weken lang glad blijft na elk gebruik, wat de effectiviteit en het gemak benadrukt. Met een prijs van $339 is dit door de FDA goedgekeurde product aanbevolen door dermatologen en biedt het internationale verzending met gratis bezorging.

Wat de Ulike Sapphire AIR+ onderscheidt, is zijn vermogen om te voldoen aan variaties in huiddikte, met verschillende niveaus om diverse behoeften te accommoderen. Het onderscheidt zich door zijn "saffier ijskoeltechnologie," die eventuele branderige sensaties van de laser tegengaat en zo zorgt voor een pijnloze ervaring. Deze functie zorgt voor "gladde, haarloze huid in minder dan vier weken," zoals benadrukt in een review.

In vergelijking met concurrenten in de IPL-ontharingsruimte, biedt de Ulike Sapphire AIR+ IPL Hair Removal Handset een overtuigende optie. Zijn Ice-Cooling Tech onderscheidt het van anderen en zorgt voor een comfortabele ervaring tijdens het ontharen. Bovendien maakt de internationale verzending met gratis bezorging het toegankelijk voor een breed scala aan gebruikers, waardoor het nog aantrekkelijker wordt.

Het is echter belangrijk om op te merken dat thuisontharingsapparaten mogelijk niet geschikt zijn voor alle huidtypes, met name gevoelige of donkerdere huid. Het is cruciaal om een huidtest uit te voeren en de aanbevelingen van de fabrikant voor huidtype geschiktheid op te volgen om veilig en effectief gebruik van het apparaat te garanderen. Ondanks de indrukwekkende functies en voordelen van de Ulike Sapphire AIR+, moeten gebruikers de instructies en richtlijnen zorgvuldig volgen voor optimale resultaten en veiligheid.

Als conclusie komt de Ulike Sapphire AIR+ IPL Hair Removal Handset naar voren als een overtuigende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een pijnloze en efficiënte oplossing voor thuisgebruik. De innovatieve Ice-Cooling Tech, internationale verzending en aanbevelingen van dermatologen positioneren het als een topkandidaat in de categorie IPL-ontharingsapparaten. Ondanks de noodzaak om voorzichtig te zijn met bepaalde huidtypes, excelleert de Ulike Sapphire AIR+ in het bieden van een pijnloze en effectieve ontharingservaring, waardoor het een opmerkelijke optie is voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar thuisontharingsapparaat. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 7 tot 8 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs

6. Bondi Body Laser @ Home

Loading ...

Voordelen Bondi Body Laser @ Home

 • list plusBetaalbare optie voor thuis ontharen

Nadelen Bondi Body Laser @ Home

 • list plusGebrek aan specifieke details of inzichten over prestaties en gebruikerservaring

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.11
Functionaliteit
8.69
Gebruiksgemak
9.32
Als je op zoek bent naar een betaalbare oplossing voor thuis ontharen, dan is de Bondi Body Laser @ Home V2.0 IPL-apparaat misschien wel iets voor jou. Dit apparaat onderscheidt zich van de concurrentie door zijn langdurige effectiviteit, waardoor het een overweging waard is voor wie blijvende resultaten zoekt zonder een fortuin uit te geven.

De Bondi laser ontharingsapparaat is één van de goedkoopste IPL-apparaten die verkrijgbaar zijn. Volgens The Independent heeft dit apparaat bewezen dat het aanzienlijke en langdurige resultaten kan leveren voor haarverwijdering, ondanks de betaalbare prijs. Dit maakt het een aantrekkelijke en kosteneffectieve optie voor langdurige haarvermindering.

In vergelijking met andere populaire keuzes in de categorie thuis ontharen, zoals de SmoothSkin Pure Fit, Braun Silk Expert Pro 5, en Philips Lumea Prestige, biedt de Bondi Body Laser @ Home V2.0 een overtuigende balans tussen betaalbaarheid en prestaties. Hoewel sommige apparaten uitblinken in specifieke gebieden, zoals snelheid van resultaten of gebruiksgemak, onderscheidt de Bondi laser zich door zijn langdurige effectiviteit tegen een lagere prijs. Dit maakt het een opvallende optie op de markt.

Het is echter belangrijk op te merken dat sommige beoordelingen ontbrekende details bevatten over de prestaties, functies, of gebruikerservaring van de Bondi Body Laser @ Home V2.0. Een meer uitgebreide beoordeling van de gebruikerservaring en unieke functies zou een duidelijker beeld geven van de algehele waarde van dit apparaat.

Al met al biedt de Bondi Body Laser @ Home V2.0 IPL-apparaat een overtuigende optie voor wie op zoek is naar een betaalbare en effectieve oplossing voor thuis ontharen. Het vermogen om blijvende resultaten te leveren tegen een betaalbare prijs onderscheidt het van de concurrentie, waardoor het een aantrekkelijke overweging is voor wie langdurige effectiviteit hoog in het vaandel heeft staan. 🌸

Verkrijgbaar bij:

7. Philips Lumea Prestige IPL

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.74
Functionaliteit
8.73
Gebruiksgemak
9.63

Geniet 12 maanden lang van een haarvrije, gladde huid*. Kies voor een eenvoudige thuisbehandeling met de Philips Lumea 8000 Series BRI949/00 - IPL lichtontharingapparaat, versie met snoer. Het nummer 1 merk in IPL**. Het perfecte alternatief voor een laser ontharing behandeling in een salon. Het lichtontharingsapparaat is ontworpen om de contouren van jouw lichaam te volgen. Uniek gebogen, intelligente opzetstukken passen perfect op de contouren van jouw lichaam en stemmen de behandelingsprogramma's af op elk lichaamsdeel. De IPL-technologie met SenseIQ biedt langdurige ontharing voor het hele lichaam. Met de Philips Lumea IPL-app krijg je gepersonaliseerde begeleiding voor het beste resultaat. De lamp kan 450.000 lichtflitsen afgeven, waardoor je deze IPL jarenlang kan gebruiken. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen***.

Handig om te weten

 • de BRI949/00 is een bundel van IPL apparaat BRI947/00 en pen trimmer HP6388
 • Philips Lumea kan niet worden gebruikt voor wit/grijs, lichtblond, rood haar en is niet geschikt voor een zeer donkere huid
 • Dit is geen laser ontharingsapparaat, maar een licht ontharingsapparaat
 • Dit apparaat is bedraad. Wil je een draadloze IPL, kijk dan naar een philips Lumea 9000 serie

kenmerken van de Philips BRI949/00

Zacht en effectief voor een langdurig gladde huid

 • Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor gemak en effectiviteit
 • Behandel slechts 2x per maand voor snelle resultaten
 • Extra lange kabel voor extra flexibiliteit tijdens behandelingen

Volledige oplossing voor gezicht en lichaam

 • Volledige oplossing voor gezicht en lichaam met 4 slimme opzetstukken
 • Geschikt voor de meeste huidskleuren en haarkleuren
 • Verkrijgbaag met Satin Compact-pentrimmer

Gepersonaliseerde IPL ontharingsbehandeling

 • Optimaliseer uw routine met de Philips Lumea IPL-app
 • Zacht en comfortable met SenseIQ

Extra uitleg

Lumea voorkomt teruggroei van haartjes*
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en stimuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Philips Lumea is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor eenvoudige en effectieve behandeling, vanuit jouw eigen huis.

Download de gratis Lumea-app
De Lumea-app is gratis te downloaden en biedt een unieke, gepersonaliseerde IPL ervaring - speciaal voor jou. De app is jouw eigen persoonlijke coach en zorgt ervoor dat je alles uit jouw Lumea haalt en deze op de juiste manier gebruikt voor langdurige resultaten. Ook helpt de app je een gepersonaliseerde behandelschema per lichaamsdeel te maken, met tips en advies tijdens elke behandeling. Houd de app regelmatig in de gaten om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van meldingen of herinneringen.

3 behandelingen, 92% minder haar***
Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen***. Geniet 12 maanden lang van een haarvrije, gladde huid*. Gemiddelde resultaat: haarvermindering na 12 behandelingen: 86% op onderbenen, 70% op bikinilijn, 67% op oksels. De eerste 4 behandelingen moeten worden uitgevoerd om de twee weken, daarna zou je al het gewenste resultaat moeten kunnen zien. Om je resultaat te behouden, geef elke vier weken een touch up. Na slechts 12 behandelingen kun je maar liefst 12 maanden haarvrij zijn*.

SenseIQ-technologie
De SmartSkin-sensor van Lumea detecteert jouw huidskleur en bepaalt de meest comfortabele lichtinstelling voor je. De intelligente opzetstukken zorgen voor een op maat gemaakt behandelingsprogramma dat is afgestemd op ieder deel van jouw lichaam. Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geïnspireerd door je voor een zachte, langdurige ontharing, zelfs op gevoelige plekken****.

Nauwkeurig gezichtsopzetstuk met extra filter
Het opzetstuk voor het gezicht is zorgvuldig ontworpen voor een klein, plat venster van 2 cm2 zodat u het haar op uw gezicht effectief en voorzichtig kunt behandelen. Ideaal voor de bovenlip, kin of kaaklijn. Ook heeft het opzetstuk een extra geïntegreerde filter en bij plaatsing op het apparaat wordt de lichtbehandeling voor uw gezicht automatisch aangepast. 84% van de vrouwen is tevreden met afname van de hoeveelheid haar op haar gezicht*****.

Meegeleverde accessoires

 • Opzetstuk voor lichaam: 4,1cm2 (Armen, benen en buikstreek)
 • Opzetstuk voor gezicht: 2cm2 (Kin, bovenlip en kaaklijn)
 • Opzetstuk voor bikinilijn: 3cm2
 • Opzetstuk voor oksels: 3cm2
 • Luxe etui
 • Pentrimmer

* Gemiddeld resultaat haarvermindering na 12 behandelingen: 86% op onderbenen, 70% op bikinilijn, 67% op oksels
** Bron: Marktleider onderzoeksinstituut, retailwaarde MAT Juni’19 in IPL categorie
*** Tot 92% haarvermindering na 3 behandelingen aan de hand van het behandelschema. Gemeten op benen. Individuele resultaten variëren
**** Bij het volgen van het behandelschema
***** Onderzoek uitgevoerd in Nederland en Oostenrijk, 46 vrouwen, na 3 behandelingen van oksels, bikinilijn, benen en 2 behandelingen van het gezicht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Philips Lumea Prestige IPL Cordless

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Lumea Prestige IPL Cordless

 • list plusIndrukwekkende resultaten met tot 92% haarvermindering na drie behandelingen.
 • list plusGepersonaliseerde behandelingen op basis van huidskleur en haarkleur, zorgen voor effectieve en zachte behandelingen.
 • list plusHandig thuisgebruik met bekabelde en draadloze functionaliteit, vergezeld van een begeleidende behandelingenapp.

Nadelen Philips Lumea Prestige IPL Cordless

 • list plusMinder effectief voor personen met grijs, rood of lichtblond haar, of een donkerdere huidskleur.
 • list plusRelatief hoge initiële investering in vergelijking met andere IPL-apparaten.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.34
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
8.64
Ik ben verheugd om je voor te stellen aan de Philips Lumea Prestige IPL Draadloos Ontharingsapparaat BRI954/00, een innovatieve IPL-machine voor thuisgebruik die indrukwekkende resultaten levert. Met meerdere lichtgolflengtes verwarmt het de haar pigment, waardoor de haargroei wordt geremd en het zich onderscheidt door snelle ontharingsresultaten. Dit apparaat is ontworpen voor gemakkelijk thuisgebruik en biedt zowel bedrade als draadloze functionaliteit. De bijbehorende app biedt begeleide behandelplannen en de SmartSkin Sensor meet de huidskleur en haardikte, waardoor op maat gemaakte en effectieve behandelingen worden gegarandeerd. Het apparaat staat bekend om zijn relatief pijnloze werking, waarbij gebruikers melding maken van merkbare haarvermindering en fijner, minder haar bij regelmatig gebruik. Zoals vermeld in de Good Housekeeping review, "Bij regelmatig gebruik kan het zorgen voor een gladde huid tot wel drie maanden lang." Het is echter belangrijk om op te merken dat het minder effectief is voor mensen met grijs, rood of lichtblond haar, of een donkerdere huidskleur, zoals vermeld in de T3 review.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Lumea Prestige is de aanpasbaarheid aan een breed scala van haartypes en huidtypes, met klinische studies die tot 92% haarvermindering laten zien na drie behandelingen. Dit komt door de SenseIQ-technologie, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, die gepersonaliseerde ontharing biedt door het detecteren van huidskleur en het aanpassen van op maat gemaakte programma's voor elk lichaamsgebied. De intelligente opzetstukken van het apparaat zijn ontworpen om elke bocht te passen, waardoor effectieve en zachte behandelingen worden gegarandeerd, met hoge tevredenheidscijfers voor de oksels, bikinilijn, lichaam en gezicht. Zoals benadrukt in de review op de Philips-website, biedt het "6 maanden lang een haarvrije gladde huid met 4 intelligente opzetstukken voor optimale resultaten."

In vergelijking met andere IPL-apparaten onderscheidt de Philips Lumea Prestige zich door zijn allesomvattende benadering, met intelligente opzetstukken, SenseIQ-technologie en een SmartSkin-sensor voor gepersonaliseerde behandelingen. Hoewel er andere aanbevolen IPL-apparaten op de markt zijn, zoals de SmoothSkin Muse, Silk'n Infinity, Braun IPL Silk Expert Pro 5 en Sensica Sensilight Pro, geeft de Lumea Prestige door zijn vermogen om op maat gemaakte behandelingen te bieden op basis van huidskleur en haarkleur het een voorsprong in het leveren van optimale en langdurige resultaten.

De Philips Lumea Prestige IPL Draadloos Ontharingsapparaat BRI954/00 blinkt uit in zijn vermogen om gepersonaliseerde en effectieve ontharing te bieden, waardoor het een solide investering is voor langdurig onderhoud van het haar. Het is echter essentieel om rekening te houden met de beperkingen voor specifieke haartypes en huidtypes. Over het algemeen positioneren de aanpasbaarheid, gebruiksvriendelijke functies en indrukwekkende resultaten het als een topmededinger in de categorie IPL-ontharingsapparaten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. SmoothSkin Pure Fit IPL Hair

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SmoothSkin Pure Fit IPL Hair

 • list plusPijnloze behandeling
 • list plusPersoonlijke behandelingen op basis van huidskleur
 • list plusBelofte van aanzienlijke haarvermindering

Nadelen SmoothSkin Pure Fit IPL Hair

 • list plusGebrek aan specifieke feedback van andere gebruikers
 • list plusEffectiviteit kan variëren afhankelijk van verschillende huidtinten en haartypes

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.22
Ik ben erg enthousiast over de SmoothSkin Pure Fit IPL Hair Removal Device. Met geavanceerde kenmerken belooft dit apparaat ongeëvenaarde resultaten in slechts 12 weken. Door gebruik te maken van intense pulsed light vernietigt het apparaat haarzakjes door warmte, wat resulteert in merkbare vermindering van haargroei in slechts drie tot vier weken, met minimale haargroei na acht weken. Het is echt geweldig om te zien hoe effectief het is! Een recensent van Harper's Bazaar heeft het apparaat beoordeeld met een perfecte 5/5 voor het lage pijnlevel, betaalbaarheid en effectiviteit in het verminderen van lichaamshaar. Dit maakt me nog enthousiaster over het product!

Wat dit apparaat echt onderscheidt, zijn de verschillende kenmerken zoals een Precision Adapter voor kleinere gebieden, Smart Skin Sensing Technology voor gepersonaliseerde behandelingen, een 4-Point Skin Contact System voor effectieve behandelingen en oogbescherming, een UV-filter voor huidbescherming, Skin Tone Read-Out voor nauwkeurige analyse van de huidskleur, Unlimited Flashes en 3 Comfort Modes. Al deze kenmerken dragen bij aan de effectiviteit en veiligheid van het apparaat. Met de claim van 99% haarvermindering na 12 behandelingen en zichtbare resultaten in slechts twee weken, is het echt een aantrekkelijke optie voor degenen die salonwaardige resultaten willen behalen vanuit huis.

In vergelijking met andere IPL-apparaten blinkt de SmoothSkin Pure Fit uit in pijnloze bediening, betaalbaarheid en effectiviteit, zoals benadrukt in de recensie van Harper's Bazaar. Hoewel het misschien niet de permanentie biedt van laserbehandelingen in een kliniek, wordt het geprezen om zijn vermogen om aanzienlijke resultaten te leveren zonder ongemak te veroorzaken. Bovendien onderscheidt het zich door zijn Smart Skin Sensing Technology, waardoor gepersonaliseerde behandelingen mogelijk zijn op basis van individuele huidskleuren, wat de veiligheid en doeltreffendheid verder verbetert.

Ondanks de vele sterke punten, is het belangrijk op te merken dat de recensies geen specifieke feedback van andere gebruikers bevatten, wat een uitgebreider begrip van de prestaties over een breder gebruikerspubliek had kunnen bieden. Bovendien moet rekening worden gehouden met de effectiviteit van het apparaat op verschillende huidskleuren en haartypes, aangezien IPL mogelijk niet geschikt is voor bepaalde huidskleuren en effectiever kan zijn bij grof, donker haar, zoals vermeld in de Best Products review.

In de wereld van IPL ontharingsapparaten is de SmoothSkin Pure Fit een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een oplossing voor haarvermindering thuis. De innovatieve kenmerken, minimale pijn tijdens gebruik en belofte van significante resultaten maken het tot een sterke speler op de markt. Als je pijnloze bediening, gepersonaliseerde behandelingen op basis van huidskleur en het potentieel voor aanzienlijke haarvermindering belangrijk vindt, is de SmoothSkin Pure Fit IPL Hair Removal Device een uitstekende optie om te overwegen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Philips Lumea IPL 9900 Series

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8.89

Geniet 12 maanden lang van een haarvrije, gladde huid*. Kies voor een eenvoudige thuisbehandeling met de Philips Lumea 9000 Series BRI955/00 - IPL lichtontharingsapparaat, draadloze versie. Het nummer 1 merk in IPL**. Het perfecte alternatief voor een laser ontharing behandeling in een salon. De Lumea 9000 serie is de meest gebruiksvriendelijke oplossing van Philips IPL. Dit dankzij de grote vensters voor een snelle behandeling, de intelligente opzetstukken en de mogelijkheid tot draadloos gebruik. De IPL-technologie met SenseIQ biedt langdurige ontharing voor het hele lichaam. Met de Philips Lumea IPL-app krijg je gepersonaliseerde begeleiding voor het beste resultaat. De lamp kan 450.000 lichtflitsen afgeven, waardoor je deze IPL jarenlang kan gebruiken.

Handig om te weten

 • Niet geschikt voor wit, grijs, lichtblond, rood haar en voor een zeer donkere huid
 • Dit is geen laser ontharingsapparaat, maar een licht ontharingsapparaat
 • Zowel draadloos als bedraad te gebruiken
 • Niet geschikt in bepaalde gezondheidssituaties

Kenmerken van de Philips BRI955/00

Zacht en effectief voor een langdurig gladde huid

 • Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor gemak en effectiviteit
 • Behandel slechts 2x per maand voor snelle resultaten
 • De enige Lumea met snoerloze optie

Volledige oplossing voor gezicht en lichaam

 • Volledige oplossing voor gezicht en lichaam met 3 slimme opzetstukken
 • Geschikt voor de meeste huidskleuren en haarkleuren

Gepersonaliseerde IPL ontharingsbehandeling

 • Optimaliseer uw routine met de Philips Lumea IPL-app
 • Zacht en comfortabel met SenseIQ

Extra uitleg

12 maanden haarvrij*
IPL staat voor Intense Pulsed Light. De technologie maakt gebruik van warm zacht licht om het haar in een rustfase te brengen. Licht wordt naar de haarwortel gestuurd, waardoor het haarzakje wordt gestimuleerd om in een rustfase te gaan en het haar bij de wortel wordt losgelaten. Door herhaling van de behandeling neemt het haar dat teruggroeit geleidelijk af en wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. Philips Lumea is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor een eenvoudige, effectieve en aangename behandeling, zelfs op gevoelige plekken, allemaal vanuit je eigen huis.

3 behandelingen, 92% minder haar***
Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen***. De eerste vier behandelingen moeten worden uitgevoerd om de twee weken en de volgende acht behandelingen om de vier weken. Na 12 behandelingen kun je maar liefst 12 maanden genieten van een haarvrije, gladde huid*.

SenseIQ-technologie
Zintuigen. De SmartSkin-sensor van Lumea detecteert jouw huidskleur en bepaalt de meest comfortabele lichtinstelling voor je. Past zich aan. Intelligente opzetstukken zorgen voor een op maat gemaakt behandelingsprogramma dat is afgestemd op ieder deel van jouw lichaam. Verzorgt. Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geïnspireerd door je voor een zachte, langdurige ontharing, zelfs op gevoelige plekken.

3 slimme opzetstukken
Speciaal ontworpen opzetstukken passen voor elke curve van uw lichaam en zetten de meest effectieve programma's voor elk lichaamsdeel aan wanneer aangesloten. Gezicht: Plat ontwerp en klein venster met UV-filter. Lichaam: Naar binnen gebogen met groot venster. Precisie: Naar buiten gebogen voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Download de gratis Lumea-app
De Lumea-app is gratis te downloaden en biedt een unieke, gepersonaliseerde IPL ervaring - speciaal voor jou. De app is jouw eigen persoonlijke coack en zorgt ervoor dat je alles uit jouw Lumea haalt en deze op de juiste manier gebruikt voor langdurige resultaten. Ook helpt de app je een gepersonaliseerde behandelschema per lichaamsdeel te maken, met tips en advies tijdens elke behandeling. Houd de app regelmatig in de gaten om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van meldingen of herinneringen.

Meegeleverde accessoires

 • Lichaamsopzetstuk: 4,1cm2 (benen, armen en buik)
 • Opzetstuk voor gezicht: 2cm2 (Kin, bovenlip, kaaklijn)
 • Precisieopzetstuk: 3cm2 (bikinilijn en onderarm)
 • Luxe etui

* Gemiddeld resultaat haarvermindering na 12 behandelingen: 86% op onderbenen, 70% op bikinilijn, 67% op oksels
** Bron: Marktleider onderzoeksinstituut, retailwaarde MAT Juni’19 in IPL categorie
*** Tot 92% haarvermindering na 3 behandelingen aan de hand van het behandelschema. Gemeten op benen. Individuele resultaten variëren

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ipl apparaten. Er zijn namelijk 1929 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!