Hoe komt deze fantastische Insteekhoes opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Insteekhoes ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Insteekhoess, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Insteekhoess die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Insteekhoess het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Insteekhoess stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Insteekhoess

De beste Insteekhoess op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Showtas voor dagelijks gebruik. Door meerdere perforatiegaten zijn documenten handig op te bergen in ordners en ringbanden. - Glasheldere 0,07 mm recyclebare PP folie, copysafe - Opening aan bovenzijde voor eenvoudig uitnemen van papieren zonder ordner of ringband te openen - 11-gaats voor universeel gebruik - Voor A4 formaat

1. Esselte Showtas - PP - A4 - 100 stuks - Transparant


Product informatiePlus or Show more

Showtas voor dagelijks gebruik. Door meerdere perforatiegaten zijn documenten handig op te bergen in ordners en ringbanden. - Gestructureerd 0,05 mm recyclebare PP folie, copysafe. - Opening aan bovenzijde voor eenvoudig uitnemen van papieren zonder ordner of ringband te openen. - 11-gaats voor universeel gebruik. - Voor A4 formaat.

2. Esselte A4 showtas PP - 100 stuks - Transparant


Product informatiePlus or Show more

25x Showtassen transparant A4 23 gaats/rings. Insteekhoezen voor het opbergen van papieren/documenten. De plastic transparante showtas heeft een generfde uitvoering is copysafe en antistatisch. De bovenzijde is open en de ponsgaten zijn met een witte strook versterkt. Aantal gaten: 23-gaats, geschikt voor ringbandmappen. Materiaal: 80 micron. Formaat: A4, 21 x 29.7 cm. Aantal stuks: 25. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

3. 25x Showtassen/insteekhoezen transparant A4 23 gaats/rings - Kantoor opberg artikelen


Product informatiePlus or Show more

50x Showtassen transparant A4 23 gaats/rings. Insteekhoezen voor het opbergen van papieren/documenten. De plastic transparante showtas heeft een generfde uitvoering is copysafe en antistatisch. De bovenzijde is open en de ponsgaten zijn met een witte strook versterkt. Aantal gaten: 23-gaats, geschikt voor ringbandmappen. Materiaal: 80 micron. Formaat: A4, 21 x 29.7 cm. Aantal stuks: 100. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

4. 50x Showtassen/insteekhoezen transparant A4 23 gaats/rings - Kantoor opberg artikelen


Product informatiePlus or Show more

Met de Henzo 10 x 15 fototassen met 4 vakken 10 stuks zwart kun je tot wel 80 foto’s in een ringband plaatsen. De tassen zijn gemaakt van kunststof met een zwarte kleur en beschikken per stuk over vier vakken. In deze vakken kun je foto’s schuiven zonder ze vast te plakken. De foto’s moeten een formaat hebben van 10 x 15 centimeter en deze kunnen aan beide kanten van een bladzijde geplaatst worden. Aan de zijkanten van de Henzo 10 x 15 fototassen met 4 vakken 10 stuks zwart zitten de gaten waarmee de tassen in een ringband geplaatst kunnen worden. Dit kan in een 2-, 4- of 23-rings ringband. De artikelen hebben een formaat van 23 centimeter in de breedte en 29,7 centimeter hoog.

5. Insteekhoes - Henzo - 10 Pagina's - 10x15 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

In de Henzo 10 x 15 fototassen met 4 vakken 10 stuks transparant kun je per artikel wel 8 foto’s kwijt. Deze tassen worden in een ringband gedaan en hebben per stuk vier vakken waar je foto’s in kunt schuiven. Dit kan aan beide kanten van de fototas zodat er tot wel m80 foto’s in totaal bewaard kunnen worden. Het materiaal waar dit product van gemaakt is, is kunststof en de tassen zijn transparant. De afmetingen van de Henzo 10 x 15 fototassen met 4 vakken 10 stuks transparant zijn een breedte van 23 centimeter met een hoogte van 29,7 centimeter. Aan de zijkanten zitten de gaten voor het plaatsen in een ringband. Dit kan in een 2-, 4- of 23-rings ringband.

6. Henzo 1614199 10Fototassen A4 transparant


Product informatiePlus or Show more

De enige echte en originele 12 inch LP insteek beschermhoes, glashelder, stevig en krasvast. Deze platenhoes is rondom gelast en voorzien van het karakteristieke stansrandje. Uw LP steekt u er eenvoudig in doordat aan één zijde de folie 5 mm. is teruggehouden. De maatvoering van onze LP beschermhoes is beproefd waardoor de platencover strak in de hoes blijft en er niet uitglijdt. Door de stevigheid van de LP Hoes staan ze perfect rechtop in een kast, rek of doos en zijn ze goed grijpbaar zonder dat je vingers aan de hoes blijven kleven of er vingerafdrukken op de hoes achterblijven. Productspecificatie: Materaal : glashelder krasvast vinyl Formaat : 327 x 329 mm. Dikte : 180 micron Verpakking : 25 stuks in een kunstofzakje voorzien van etiket Verzendverpakking : in een stevige verzendzak, vanaf 100 stuks in een verzenddoos.

7. LP Beschermhoezen, 12" de èchte, glashelder vinyl hoes met gestanste rand, Platenhoezen, LP Buiten beschermhoes, LP Sleeve, Transparante LP hoezen, LP hoezen, per 25 stuks verpakt, Nederlands kwaliteitsfabrikaat


Product informatiePlus or Show more

100x Showtassen transparant A4 23 gaats/rings. Insteekhoezen voor het opbergen van papieren/documenten. De plastic transparante showtas heeft een generfde uitvoering is copysafe en antistatisch. De bovenzijde is open en de ponsgaten zijn met een witte strook versterkt. Aantal gaten: 23-gaats, geschikt voor ringbandmappen. Materiaal: 80 micron. Formaat: A4, 21 x 29.7 cm. Aantal stuks: 100. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

8. 100x Showtassen/insteekhoezen transparant A4 23 gaats/rings - Kantoor opberg artikelen


Product informatiePlus or Show more

Voor een perfecte bescherming van uw documenten. Deze insteekhoezen geven uw presentatie een professionele aanblik. • Transparante uitvoering, open aan de bovenzijde. • Polypropyleen. • Open bovenaan.

9. Esselte standaard showtas A4 - Transparante insteekhoezen - PP - 100 stuks


Product informatiePlus or Show more

Showtas met 8 verdelingen voor visitekaartjes. Door meerdere perforatiegaten zijn visitekaartjes handig op te bergen in ordners en ringbanden. - Showtas kan 16 visitekaartjes opbergen (8 stuks per zijde) - Glasheldere 0,11 mm PP folie, copysafe - Universeel gebruik (11-gaats) - Formaat: A4 - Voor visitekaartjes tot 100 x 70 mm

10. Leitz Premium Showtas voor Visitekaartjes - PP - A4 - 10 stuks - Transparant


Producten overeenkomstig aan Insteekhoess


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Insteekhoess. Er zijn immers 318 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Insteekhoes kopen.