Hoe komt deze handige Inbindmap reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Inbindmap ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Inbindmaps, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Inbindmaps die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Inbindmaps het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Inbindmaps stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Inbindmaps

De beste Inbindmaps op een rij

Product informatiePlus or Show more

Makkelijk en snel tot 30 vel (80g papier) inbinden kan met deze kit die bestaat uit: a) 5 zwarte bindruggen van 3mm b) 5 schutbladen A4 in heldere PVC 20/100E (voor de kaft van het dossier), en c) 5 schutbladen in ivoorkleurig karton 240g/m2 (voor de rug van het dossier) Kom professioneel over zonder teveel moeite te moeten doen.

1. Voordeel-Presentatiekit A4 - Inbinden zonder inbindmachine


Product informatiePlus or Show more

Documentenmap/tas A4 harmonica met 13 vakken. De documentenmap is zwart met kunststof sluiting en een handvat. De vakken kunnen worden voorzien van een label. Inclusief 24 labels. Afmeting: 38,5 x 31,0 x 3,5 cm. Materiaal: kunststof.

2. Documenten map/tas A4 harmonica met 13 vakken zwart


Product informatiePlus or Show more

Documentenmap/tas A4 harmonica met 13 vakken. De documentenmap is transparant met kunststof sluiting en een handvat. De vakken kunnen worden voorzien van een label. Inclusief 24 labels. Afmeting: 38,5 x 31,0 x 3,5 cm. Materiaal: kunststof.

3. Documenten map/tas A4 harmonica met 13 vakken transparant


Product informatiePlus or Show more

10x Kangaro snelhechter mapjes A4 zwart. Zwarte snelhechters voor het snel inbinden van papieren documenten/werkstukken/opstellen/verslagen. In het mapje zitten twee pinnen, waar u geperforeerde papieren vellen (2-gaats, A4 formaat) of transparante mapjes op kunt pinnen. De voorzijde is helder transparant en de mapjes hebben een uitneembare witte papieren indicatiestrook over de volledige hoogte, waarop u kunt schrijven. Aantal mapjes: 10. Geschikt voor: A4 formaat. Materiaal: PP (polypropyleen, kunststof). Kleur: zwart. Zwarte documentenmappen/snelhechtermappen. Documenten bewaarmapjes kantoorbenodigdheden/schoolbenodigdheden.

4. 10x Kangaro snelhechter A4 zwart - Documentenmap/dossiermap - A4 formaat - Snelhechters - Snelhechtermappen - Kantoorbenodigdheden - Schoolbenodigdheden


Product informatiePlus or Show more

Set van 6x stuks ringband map/ordners zwart 75 mm A4. Ringbandmap/ordnermap voor het opbergen van papieren/documenten/facturen in A4 formaat. De map is geheel omplakt met kunststof, waardoor deze vuil- en vochtafstotend is. Hefboommechaniek met drukspanner (2 U-ringen), een duimgat/grijpgat en een vervangbaar etikethouder. Formaat: 31,5 x 28,5 x 7,5 cm. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

5. Set van 6x stuks ringband map/ordners zwart 75 mm 2 gaats A4 - Documenten/papieren opbergen/bewaren - Kantoorartikelen


Product informatiePlus or Show more

Albyco Thermo-covers 1,5 mm, per doos van 100 stuks Albyco thermische inbindmappen hebben een glasheldere, transparante (0,15mm) voorzijde van PET en een hoogglans witte karton (215 gr/m2) achterzijde. De mappen zijn leverbaar in een grote variëteit aan rugbreedtes. Thermische inbindmappen, thermocovers, lijmmapjes, worden gebruikt in combinatie met een thermische bindmachine, zoals de Albyco TB-500. Inbinden met thermische inbindmappen is relatief voordelig en snel. De machines zijn ook voordelig in aanschaf. Thermische inbindmappen zijn minder geschikt voor kleurkopieën op harde gesatineerde papiersoorten. Papierlijm werkt het best als deze in het papier kan trekken. Gesatineerd papier laat dat niet toe. In dat geval is het wellicht handiger om voor pons-systemen te kiezen. Lamineerkoopjes is een gecertificeerd Thuiswinkel Waarborg-lid met de daarbijbehorende zekerheden.

6. Thermo-covers 1,5mm / 1,5 mm (Max. 12 blz. /80 grs)


Product informatiePlus or Show more

Set van 6x stuks ringband map/ordner turquoise/mintgroen 75 mm A4. Ringbandmap/ordnermap voor het opbergen van papieren/documenten/facturen in A4 formaat. De map is geheel omplakt met kunststof, waardoor deze vuil- en vochtafstotend is. Hefboommechaniek met drukspanner (2 U-ringen), een duimgat/grijpgat en een vervangbaar etikethouder. Formaat: 31,5 x 28,5 x 7,5 cm. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

7. Set van 6x stuks ringband map/ordners turquoise/mintgroen 75 mm 2 gaats A4 - Documenten/papieren opbergen/bewaren - Kantoorartikelen


Product informatiePlus or Show more

Serodo rugbinders voor het inbinden van documenten. Onmisbaar voor kleine ondernemingen of particulieren die over geen inbindmachine beschikken. De ideale kit alles in één om documenten in te binden zonder te moeten perforeren of te lijmen. Makkelijk en snel tot 60 blad A4 (80g papier) inbinden kan met deze kit die bestaat uit: a) 5 zwarte bindruggen van 6mm b) 5 inbindkaften A4 in cristal PVC 20/100e (voor de voorkaft van het dossier) c) 5 inbindkaften A4 in karton van 270g - blauw (voor de achterkaft van het dossier) MERK : Exacompta KLEUR : Blauw BUITENAFMETINGEN : 21x29,7 cm GROOTTE FORMAAT : A4 PRODUCT TYPE : Serodo SOORT SLUITING : Zonder sluiting TYPE : kit CAPACITEIT (BLADEN 80 GR.) : 60 GEWICHT PER STUK : 223g

8. Exacompta Serodo 6mm - Presentatiekit A4 Blauw - Inbinden zonder inbindmachine


Product informatiePlus or Show more

5x Kangaro snelhechter mapjes A4 zwart. Zwarte snelhechters voor het snel inbinden van papieren documenten/werkstukken/opstellen/verslagen. In het mapje zitten twee pinnen, waar u geperforeerde papieren vellen (2-gaats, A4 formaat) of transparante mapjes op kunt pinnen. De voorzijde is helder transparant en de mapjes hebben een uitneembare witte papieren indicatiestrook over de volledige hoogte, waarop u kunt schrijven. Aantal mapjes: 5. Geschikt voor: A4 formaat. Materiaal: PP (polypropyleen, kunststof). Kleur: zwart. Zwarte documentenmappen/snelhechtermappen. Documenten bewaarmapjes kantoorbenodigdheden/schoolbenodigdheden.

9. Kangaro Snelhechters - A4-formaat - Zwart - 5x


Product informatiePlus or Show more

Albyco Thermo-covers 3 mm Albyco thermische inbindmappen hebben een glasheldere, transparante (0,15mm) voorzijde van PET en een hoogglans witte karton (215 gr/m2) achterzijde. De mappen zijn leverbaar in een grote variëteit aan rugbreedtes. Thermische inbindmappen, thermocovers, lijmmapjes, worden gebruikt in combinatie met een thermische bindmachine, zoals de Albyco TB-500. Inbinden met thermische inbindmappen is relatief voordelig en snel. De machines zijn ook voordelig in aanschaf. Thermische inbindmappen zijn minder geschikt voor kleurkopieën op harde gesatineerde papiersoorten. Papierlijm werkt het best als deze in het papier kan trekken. Gesatineerd papier laat dat niet toe. In dat geval is het wellicht handiger om voor pons-systemen te kiezen. Lamineerkoopjes is een gecertificeerd Thuiswinkel Waarborg-lid met de daarbijbehorende zekerheden.

10. Albyco Thermo-covers 3 mm, bindt 20-30 vel, per 100 stuks


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Inbindmaps


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inbindmaps. Er zijn immers 49 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Inbindmap kopen.