Wat is de beste Enveloppen van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het kopen van een goede Enveloppen is een lastige opdracht. Wat is de beste Enveloppen van 2023? Na het analyseren van 2323 Enveloppen kwam de Office Enveloppen C6 50 Stuks als beste getest uit onze Enveloppen-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Enveloppen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Enveloppen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Enveloppen-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Enveloppen

1Score: 9.7
Office Enveloppen C6 50 Stuks
Beste enveloppen
Office Enveloppen C6 50 Stuks
Office
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Gallery envelop wit - 114
Gallery envelop wit - 114
Gallery
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Envelop wit zelfklevend C5 162
Envelop wit zelfklevend C5 162
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
DULA C6 Enveloppen A6 formaat
DULA C6 Enveloppen A6 formaat
DULA
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
PostMate enveloppen 25 stevige FSC-gecertificeerde
PostMate enveloppen 25 stevige FSC-gecertificeerde
PostMate
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
20 stuks - Verzendzakken (L)
20 stuks - Verzendzakken (L)
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
100 stuks - Luchtkussen enveloppen
100 stuks - Luchtkussen enveloppen
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
TopHobby 100 Luxe Enveloppen Vierkant
TopHobby 100 Luxe Enveloppen Vierkant
TopHobby
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
DULA C4 Enveloppen A4 formaat
DULA C4 Enveloppen A4 formaat
DULA
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
DULA C5 Enveloppen A5 formaat
DULA C5 Enveloppen A5 formaat
DULA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we Enveloppen?

Om de beste Enveloppen te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Enveloppen-test hebben we 2323 Enveloppen vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Enveloppen-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Enveloppen-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Enveloppen-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Enveloppen in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2323 Enveloppen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Enveloppen op een rijtje

1. Beste enveloppen: Office Enveloppen C6 50 Stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Office Enveloppen C6 50 Stuks

 • list plusSnelle levering
 • list plusGeschikt voor verschillende toepassingen
 • list plusVoldoende stevigheid om inhoud te beschermen tijdens verzending

Nadelen Office Enveloppen C6 50 Stuks

 • list plusProducten komen niet altijd overeen met afbeeldingen en beschrijvingen
 • list plusSommige gebruikers zijn teleurgesteld in de bezorging
 • list plusGeen specifieke details gegeven over prestaties van de enveloppen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
9.75
Gebruiksgemak
9.9
Recensie: Enveloppen C6 - 50 Stuks - 80 gram - 114 x 162 mm

Ik ben dol op de Enveloppen C6 omdat ze perfect zijn voor al mijn postbehoeften. Met hun C6-formaat passen ze precies bij mijn A6-papier en kaarten. Deze enveloppen zijn wit en wegen 80 gram. En weet je wat het beste is? Ze zijn FSC-gecertificeerd, dat betekent dat ze afkomstig zijn van verantwoord beheerde bossen. 🌳

Ik moet wel zeggen dat sommige gebruikers hebben gemeld dat de enveloppen die ze hebben ontvangen niet helemaal overeenkomen met de afbeeldingen en beschrijvingen op de websites. Ze beweren dat ze geen Office Essentials enveloppen hebben ontvangen en dat er geen plakstrip aanwezig is. In plaats daarvan lijken de enveloppen afkomstig te zijn uit een grotere merkloze voorraad/partij. Dit is zeker iets waar de verkopers aan moeten werken, want het is belangrijk dat klanten krijgen wat ze verwachten.

Maar er zijn ook positieve recensies te vinden! Veel gebruikers zijn blij met de snelle levering van deze enveloppen. Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven om ze in ontvangst te nemen. Dat is toch geweldig? Het gemak van online winkelen gaat vaak hand in hand met snelle en efficiënte levering, en deze enveloppen voldoen zeker aan die verwachting.

Wat betreft de prestaties van de enveloppen zelf, zijn er geen specifieke details in de recensies genoemd. Maar het gewicht van 80 gram geeft aan dat deze enveloppen stevig genoeg zijn om je inhoud te beschermen tijdens verzending. En het C6-formaat is gewoon perfect voor het versturen van A6-documenten en kaarten. Of je ze nu persoonlijk of zakelijk gebruikt, deze enveloppen zijn ideaal.

Een punt van aandacht is wel dat sommige gebruikers teleurgesteld zijn in de bezorging. Ze hebben aangegeven dat de producten niet op tijd zijn bezorgd, en dat is natuurlijk vervelend. Hier kunnen de verkopers hun logistieke processen verbeteren om de klanttevredenheid te verhogen.

Al met al bieden de Enveloppen C6 - 50 Stuks - 80 gram - 114 x 162 mm een goede basisoplossing voor het versturen van post. Hoewel er verbeterpunten zijn met betrekking tot de overeenstemming met afbeeldingen en beschrijvingen, bieden deze enveloppen nog steeds voldoende functionaliteit voor de meeste gebruikers. Het C6-formaat en het gewicht van 80 gram maken ze geschikt voor allerlei toepassingen. Als de verkopers de bezorging kunnen verbeteren, zal dit product nog aantrekkelijker worden voor potentiële kopers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

3. Envelop wit zelfklevend C5 162

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Envelop wit zelfklevend C5 162

 • list plusHandig om altijd enveloppen in huis te hebben
 • list plusGoede kwaliteit van het product

Nadelen Envelop wit zelfklevend C5 162

 • list plusPrijzig volgens sommige gebruikers
 • list plusVerbeterpunten op het gebied van levering, contact en verpakking

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
9.22
Ik ben dol op de Envelop wit zelfklevend - C5 - 162 x 229 mm - 25 stuks! 💌 Dit handige product is perfect voor het versturen van A5 papierformaat en dubbel gevouwen A4 blaadjes. Gemaakt van 100 gram/m2 papier en met het FSC keurmerk, draagt deze envelop bij aan de bescherming van onze bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

De meningen over deze envelop zijn verdeeld, maar ik ben er echt blij mee! De kwaliteit is top en het voldoet aan al mijn verwachtingen. Het is gewoon een goed product om altijd in huis te hebben. Sommige mensen vinden het echter wat aan de prijzige kant en hebben kritiek op de levering, het contact en de verpakking.

Een punt van kritiek dat ik ook ben tegengekomen is de levering. Sommige mensen hebben ervaren dat het erg lang duurde voordat ze hun enveloppen in huis hadden, zelfs zonder feestdagen. En het contact met de verkoper laat soms te wensen over. Ik kan me voorstellen dat dat frustrerend is.

Ook de verpakking van de enveloppen wordt genoemd als een minpunt. Het komt wel eens voor dat de verpakking al gescheurd is bij aankomst. Gelukkig zit de inhoud er dan nog wel in, maar dat kan natuurlijk beter. Een goede verpakking is belangrijk, zodat de enveloppen in perfecte staat bij jou aankomen.️

Al met al heeft de Envelop wit zelfklevend - C5 - 162 x 229 mm - 25 stuks zowel positieve als negatieve punten. Ik vind het echt handig om altijd enveloppen in huis te hebben en de kwaliteit is echt top. Maar ik begrijp dat sommige mensen het wat prijzig vinden en dat er verbeterpunten zijn op het gebied van levering, contact en verpakking. Als de verkoper deze punten weet aan te pakken, dan raad ik dit product zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. DULA C6 Enveloppen A6 formaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DULA C6 Enveloppen A6 formaat

 • list plusGoede kwaliteit enveloppen die voldoen aan de verwachtingen
 • list plusStevige constructie en zelfklevende sluiting
 • list plusMilieuvriendelijk, gemaakt van FSC gecertificeerde grondstoffen

Nadelen DULA C6 Enveloppen A6 formaat

 • list plusKlachten over trage levering en afwijkingen in verpakking
 • list plusMeldingen van te weinig geleverde enveloppen en beschadiging van sommige enveloppen

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.08
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.04
Ik stel je graag voor aan de DULA - C6 Enveloppen, dé perfecte keuze voor het versturen van wenskaarten en facturen. Met hun formaat van 114 x 162 mm en stevige 80 grams papier zijn ze precies wat je nodig hebt. En weet je wat het beste is? Ze hebben een sterke zelfklevende plakstrip, dus sluiten is een fluitje van een cent. Superhandig, toch?

Wat deze enveloppen echt bijzonder maakt, is het merk DULA. Bij DULA draait alles om jouw gemak, efficiëntie en plezier op de werkdagen. Onze producten zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als die bekende merken, maar dan voor een eerlijke prijs. Ons assortiment omvat allerlei handige kantoor- en facilitaire artikelen, zoals etiketten, labels en labelprinters. Met DULA kun je jouw productiviteit verhogen en tegelijkertijd kosten besparen. Win-win!

Laat me je een beetje vertellen over de ervaringen van andere gebruikers. Over het algemeen zijn ze erg tevreden over onze DULA - C6 Enveloppen. Ze prijzen de kwaliteit en zeggen dat ze volledig aan hun verwachtingen voldoen. Daarnaast wordt ook de snelle levering en goede verpakking als positief ervaren. Dat doet ons goed om te horen!

Natuurlijk zijn er altijd wat minder positieve opmerkingen te vinden in de reviews. Zo klaagt één gebruiker dat de enveloppen wat traag zijn aangekomen en dat ze niet in een pakje zaten zoals verwacht. Dat is zeker een punt waar we aan kunnen werken. Ook heeft een andere gebruiker gemeld dat er te weinig enveloppen zijn geleverd en dat een aantal van de ontvangen enveloppen beschadigd was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daar nemen we zeker nota van.

Maar laten we niet vergeten dat onze DULA - C6 Enveloppen nog steeds geweldige kwaliteit bieden en aan de verwachtingen van de meeste gebruikers voldoen. Ze zijn stevig, hebben een handige zelfklevende sluiting en het formaat is perfect voor wenskaarten en facturen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat ze ook nog eens milieuvriendelijk zijn, omdat ze zijn gemaakt van FSC gecertificeerde grondstoffen. Daar worden we blij van!

Dus, al met al zijn de DULA - C6 Enveloppen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit voor het versturen van wenskaarten en facturen. Ze zijn stevig, hebben een zelfklevende sluiting en voldoen aan duurzaamheidsnormen. Ja, we hebben wat klachten gehoord over de levering en de kwaliteit van de enveloppen, maar dit lijken incidentele gevallen te zijn en niet representatief voor de algehele prestaties van ons product. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan en jouw post versturen met de DULA - C6 Enveloppen! 💌

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. PostMate enveloppen 25 stevige FSC-gecertificeerde

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.02
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.74
Ik ben dol op de PostMate enveloppen! Ze zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar duurzame, stevige enveloppen. Met afmetingen van 254 x 343 mm en gemaakt van FSC-gecertificeerd karton met een dikte van 350 gsm, bieden deze enveloppen optimale bescherming voor je documenten en producten die door de brievenbus passen. Boeken, foto's, A4 documenten, je kunt het allemaal verzenden met deze enveloppen.

Een geweldig voordeel van deze enveloppen is de handige plak- en scheurstrip. Zo kun je ze snel en gemakkelijk openen en sluiten. Super handig als je veel post moet versturen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens 25 enveloppen in één verpakking. Dat is echt waar voor je geld!

Wat deze enveloppen extra speciaal maakt, is dat ze FSC-gecertificeerd zijn. Dat betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dus niet alleen zijn ze stevig en functioneel, maar ze zijn ook nog eens goed voor het milieu. Als je waarde hecht aan duurzaamheid, dan zijn deze enveloppen echt iets voor jou.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Mensen zijn tevreden over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de enveloppen. En de snelle levering wordt ook vaak genoemd. Dat geeft vertrouwen aan potentiële kopers dat ze precies krijgen wat ze verwachten.

Maar er is ook een negatieve review waarin wordt opgemerkt dat het karton te dun is voor het verzenden van posters. Dus als je van plan bent om grote en zware items te verzenden, moet je misschien kijken naar een stevigere optie.

Over het algemeen bieden de PostMate enveloppen 25 stevige FSC-gecertificeerde een goede prijs-kwaliteitverhouding, stevigheid en gebruiksgemak voor het verzenden van documenten en kleinere producten. Ze zijn milieuvriendelijk en voldoen aan de verwachtingen van de meeste klanten. Maar houd er rekening mee dat dun karton niet geschikt is voor zwaardere items.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. 20 stuks - Verzendzakken (L)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 20 stuks - Verzendzakken (L)

 • list plusIdeaal voor het versturen van verschillende soorten producten, vooral kleding.
 • list plusPermanente kleefsluiting biedt extra beveiliging.
 • list plusStevig plastic en 70 micron dikte bieden uitstekende bescherming tegen vuil en vocht.
 • list plusGeschikt voor het verzenden van kledingstukken van verschillende maten.
 • list plusGoede kwaliteit en duurzaam, kunnen meerdere keren gebruikt worden.
 • list plusSnelle levering.

Nadelen 20 stuks - Verzendzakken (L)

 • list plusNiet geschikt voor het verzenden van zeer grote items.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.27
Functionaliteit
8.66
Gebruiksgemak
7.79
Ik ben dol op de 20 stuks - Verzendzakken (L) 360 x 500 mm – 70 micron! Ze zijn perfect voor het verzenden van allerlei producten, vooral kleding. Met de handige permanente kleefsluiting aan de bovenkant is het verpakken een fluitje van een cent. En weet je wat zo fijn is? De verzendzak kan niet geopend worden zonder beschadiging, dus je waardevolle kledingstukken zijn extra beveiligd tijdens het verzenden.

Deze verzendzakken zijn gemaakt van stevig plastic en hebben een dikte van 70 micron. Dat betekent dat ze supergoed beschermen tegen vuil en vocht tijdens het transport. Zelfs als het regent, blijft de inhoud van de zakken veilig en droog. Ideaal, toch?

Met hun afmeting van 360 x 500 mm en een extra 5 cm sluitklep zijn deze verzendzakken geschikt voor kledingstukken in allerlei maten. Maar je kunt ze ook gebruiken voor kleine spulletjes. Gewoon even dubbelvouwen en klaar!

Wat ik echt geweldig vind aan deze verzendzakken is dat ze van topkwaliteit zijn. En ik ben niet de enige die dat vindt. Meerdere gebruikers beamen het. Ze zijn stevig en gaan lang mee. Je kunt ze gewoon hergebruiken. En de plakstrip? Die is ook van topkwaliteit. Geen zorgen dus dat de zakken onderweg open gaan.

En weet je wat helemaal mooi is? Ze worden snel geleverd! Dat vinden gebruikers ook heel belangrijk. Als kledingwebshop wil je natuurlijk dat je klanten hun bestellingen snel ontvangen. En met deze verzendzakken is dat geen probleem.

Ik kan eigenlijk geen nadelen bedenken aan deze verzendzakken. Maar let wel op: ze zijn misschien niet geschikt voor hele grote items. Er zijn verschillende maten beschikbaar, van klein tot meer dan 90 cm. Maar kies wel de juiste maat voor het product dat je wilt verzenden.

Kortom, de 20 stuks - Verzendzakken (L) 360 x 500 mm – 70 micron zijn gewoon geweldig voor kledingwebshops en andere verkopers die regelmatig producten verzenden. Ze zijn van topkwaliteit, makkelijk in gebruik en bieden een veilige en betrouwbare manier om je producten te verzenden. En met hun snelle levering en verschillende maten zijn ze gewoon superhandig voor online verkopers. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

7. 100 stuks - Luchtkussen enveloppen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 100 stuks - Luchtkussen enveloppen

 • list plusSterk en licht van gewicht, waardoor je kunt besparen op verzendkosten.
 • list plusGladde binnenkant maakt het verpakken van producten eenvoudig.
 • list plusBeschrijfbaar, waardoor je het verzendadres kunt noteren.

Nadelen 100 stuks - Luchtkussen enveloppen

 • list plusBeperkte binnenafmetingen kunnen niet geschikt zijn voor grotere producten.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.74
Functionaliteit
8.11
Gebruiksgemak
7.91
Bescherm je producten tijdens het verzenden met mijn favoriete keuze: de 100 stuks - Luchtkussen enveloppen A (Bubbeltjes envelop A/11) 110 x 165 mm. Ze zijn sterk en licht van gewicht, waardoor je geld bespaart op verzendkosten. En het beste is dat ze geen opvulling nodig hebben, dus je bespaart ook kosten daarop. Hoe handig is dat?

Deze enveloppen hebben een gladde binnenkant, waardoor je je producten eenvoudig kunt inpakken. En met de handige plakstrip kun je ze snel en veilig sluiten. Geen gedoe met extra tape of lijm, dat scheelt weer tijd en moeite.

De binnenmaat van de enveloppen is 95x165mm en de buitenmaat is 120x175mm. Dat betekent dat ze perfect zijn voor verschillende soorten producten. Of het nu gaat om kleine gadgets of delicate sieraden, ze passen er allemaal in.

En weet je wat nog meer? Deze luchtkussen enveloppen zijn beschrijfbaar! Je kunt het verzendadres erop schrijven, zodat het verzenden van je producten nog gemakkelijker wordt. Geen gedoe met extra stickers of labels, gewoon even snel opschrijven en klaar!

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat deze enveloppen mogelijk niet geschikt zijn voor grotere producten. De binnenafmetingen van 110 x 165 mm kunnen een beetje beperkend zijn. Dus zorg ervoor dat je producten binnen die afmetingen passen voordat je deze enveloppen aanschaft.

Al met al zijn de 100 stuks - Luchtkussen enveloppen A (Bubbeltjes envelop A/11) 110 x 165 mm een betrouwbare keuze voor het veilig verzenden van je producten. Ze bieden goede kwaliteit, zijn handig in gebruik en voldoen aan mijn verwachtingen. En het beste van alles is dat ze ook nog eens betaalbaar zijn. Dus waar wacht je nog op? Bestel ze nu en verzend je producten met een gerust hart. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. TopHobby 100 Luxe Enveloppen Vierkant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TopHobby 100 Luxe Enveloppen Vierkant

 • list plusBetaalbaar
 • list plusVeelzijdig in gebruik
 • list plusSnelle levering en goede verpakking

Nadelen TopHobby 100 Luxe Enveloppen Vierkant

 • list plusMatige kwaliteit
 • list plusDoorschijnend
 • list plusPrivacy kan in het geding zijn

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.44
Functionaliteit
7.87
Gebruiksgemak
7.61
Ik presenteer je de 100 Luxe Enveloppen - Vierkant - Wit - 14x14cm, een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige enveloppen. Deze enveloppen hebben een vierkant formaat en met hun afmeting van 14x14 cm zijn ze perfect voor verschillende toepassingen. Met 100 enveloppen in een doos, hoef je je geen zorgen te maken over een tekort aan voorraad.

Wat deze enveloppen echt uniek maakt, is hun luxueuze uitstraling en stralend witte kleur. Gemaakt van stevig 110grams materiaal, bieden ze een duurzame kwaliteit. Dankzij de handige gegomde puntklep is het verzegelen van de enveloppen een eitje.

Er is een gebruikersreview die aangeeft dat de enveloppen van matige kwaliteit zijn en dat ze een beetje doorschijnen. Dit kan een punt van overweging zijn voor sommige gebruikers, vooral als privacy belangrijk voor je is of als je de enveloppen wilt gebruiken voor belangrijke documenten.

Maar laten we niet vergeten dat er ook positieve reviews zijn waarin wordt benadrukt dat de enveloppen van goede kwaliteit zijn. Ze worden snel geleverd en goed verpakt, wat zorgt voor een positieve gebruikerservaring.

Een ander groot pluspunt van deze enveloppen is de prijs. Ze zijn betaalbaar en daarmee een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een voordelige optie.

Wat betreft gebruiksmogelijkheden zijn deze enveloppen zeer veelzijdig. Of je ze nu wilt gebruiken voor persoonlijke correspondentie, zoals uitnodigingen of bedankkaarten, of voor zakelijke doeleinden, zoals het verzenden van facturen of belangrijke documenten, ze zijn perfect voor elke gelegenheid.

Al met al hebben de 100 Luxe Enveloppen - Vierkant - Wit - 14x14cm zowel positieve als negatieve aspecten. Ze bieden een voordelige oplossing voor enveloppen, maar kunnen tegelijkertijd van matige kwaliteit zijn en een beetje doorschijnen. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen voordat je een aankoopbeslissing neemt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. DULA C4 Enveloppen A4 formaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DULA C4 Enveloppen A4 formaat

 • list plusGoede kwaliteit enveloppen
 • list plusGemakkelijk in gebruik
 • list plusSnelle levering

Nadelen DULA C4 Enveloppen A4 formaat

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.84
  Functionaliteit
  7.63
  Gebruiksgemak
  7.49
  De DULA - C4 Enveloppen zijn echt top als je al je administratie, facturen en documenten wilt versturen. Deze enveloppen hebben precies het juiste formaat en zijn gemaakt van stevig 120 grams papier. Ze hebben een superhandige zelfklevende plakstrip, waardoor je ze makkelijk en veilig kunt verzenden. Het papier is superwit en heeft een grijze binnenkant, en het beste is dat ze gemaakt zijn van FSC gecertificeerde grondstoffen. Ze hebben zelfs een beschermende binnenlaag!

  Wat deze enveloppen echt onderscheidt, is het merk DULA. Het merk DULA is er om jouw werkdag makkelijk, efficiënt en leuk te maken. Alle DULA-producten voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als de bekende merken, maar dan voor een betere prijs. Het assortiment bevat allerlei handige kantoor- en facilitaire artikelen, waaronder dus ook deze enveloppen.

  De reviews van andere gebruikers over de DULA - C4 Enveloppen zijn voornamelijk positief. Ze zijn erg te spreken over de goede kwaliteit van de enveloppen en vinden ze superhandig in gebruik. Ze voldoen aan alle verwachtingen en zijn echt een goede oplossing om A4-documenten veilig te verzenden. De plakstrip en het gemak van het sluiten van de enveloppen worden ook als pluspunten genoemd.

  Een ander voordeel van deze enveloppen is dat ze supersnel worden geleverd. Gebruikers zijn blij dat het product precies is zoals beschreven en dat de levering snel en zonder problemen verloopt.

  Omdat de DULA - C4 Enveloppen gewoon supergoed zijn en aan alle verwachtingen voldoen, zijn ze echt een betrouwbare keuze als je belangrijke documenten wilt versturen. De plakstrip is superhandig, waardoor de enveloppen echt makkelijk in gebruik zijn. En het merk DULA biedt gewoon kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, dus je kunt kosten besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

  Het enige "nadeel" van deze enveloppen is dat er geen negatieve punten worden genoemd in de reviews. Dat betekent dus dat het product gewoon geen grote tekortkomingen heeft.

  Al met al zijn de DULA - C4 Enveloppen gewoon de beste keuze als je stevige, zelfklevende enveloppen van goede kwaliteit zoekt. Ze voldoen aan alle verwachtingen en bieden een handige en betrouwbare oplossing voor het verzenden van belangrijke documenten. En dankzij het merk DULA weet je gewoon dat je een product krijgt dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet, voor een eerlijke prijs.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. DULA C5 Enveloppen A5 formaat

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen DULA C5 Enveloppen A5 formaat

  • list plusGoede kwaliteit
  • list plusGemakkelijk in gebruik
  • list plusMilieuvriendelijk (FSC gecertificeerde grondstoffen)

  Nadelen DULA C5 Enveloppen A5 formaat

  • list plusGeen specifieke informatie over hechtkracht van plakstrip

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.52
  Functionaliteit
  6.9
  Gebruiksgemak
  6.82
  Deze C5 enveloppen A5 formaat wit zijn perfect voor het versturen van mijn administratie, facturen en documenten. Ze zijn gemaakt van superwit bankpost papier van 80 gram met een grijze binnendruk, wat ervoor zorgt dat ze stevig en betrouwbaar zijn. En het beste van alles is dat ze een zelfklevende plakstrip hebben, waardoor ik ze makkelijk kan sluiten zonder gedoe. Geen gedoe meer met het natmaken van de enveloppen!

  Wat ik echt waardeer aan deze enveloppen is dat ze gemaakt zijn van FSC gecertificeerde grondstoffen. Dat betekent dat het papier afkomstig is uit bossen die verantwoord worden beheerd. Als ik milieubewust ben, is dit een belangrijk aspect voor mij.

  De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen heel positief. Ze zeggen dat de enveloppen van goede kwaliteit zijn, handig zijn in gebruik en aan hun verwachtingen voldoen. Een gebruiker merkte zelfs op dat de enveloppen snel werden geleverd in een stevige doos, zodat ze niet beschadigd raakten. Dat is nog eens goede service!

  Ik vind het ook fijn dat deze enveloppen verkrijgbaar zijn in een verpakking van 100 stuks. Dit is heel handig als ik veel post moet versturen. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ik er snel doorheen ben.

  Een klein minpuntje is dat er geen specifieke informatie wordt gegeven over hoe goed de plakstrip blijft plakken. Ik weet dus niet zeker hoe lang de enveloppen goed gesloten blijven. Dat kan een punt zijn om rekening mee te houden als ik belangrijke documenten verstuur.

  Al met al vind ik dat de C5 enveloppen A5 formaat wit een goede keuze zijn. Ze zijn van goede kwaliteit, makkelijk in gebruik en voldoen aan mijn verwachtingen. En ik ben blij te weten dat ze ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen set enveloppen en maak het verzenden van post een fluitje van een cent! 💌

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Enveloppen. Er zijn immers 2323 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!