Hoe komt deze geweldige Dossiermap ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Dossiermap ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Dossiermaps, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Dossiermaps die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Dossiermaps het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Dossiermaps stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Dossiermaps

De beste Dossiermaps op een rij

Product informatiePlus or Show more

Deze hittebestendige zak is ideaal als u op zoek bent naar een brandwerende documentenhouder of een manier om uw LiPo accu’s veilig te vervoeren. Uw waardevolle bezittingen en documenten worden namelijk tegen intense hitte (± 550 °C) beschermd door deze brandvertragende zak. Ook zijn uw geld, certificaten, sieraden en andere spullen beschermd tegen water door de hoogwaardige ritssluiting onder het klittendband. Plaats eenvoudig uw spullen en documenten in de zak (en vervolgens in uw kluis). Zo kunt u uw belangrijke bezittingen voortaan met een gerust hart bewaren! ✔️ Hittebestendig en brandvertragend ✔️ Waterbestendig ✔️ Gemaakt van hoogwaardige materialen ✔️ Lange levensduur ✔️ Eenvoudig in gebruik ✔️ Makkelijk schoon te maken ✔️ Groot formaat: 38,5 x 28,5 cm De zak geeft ruimte voor vele documenten, paspoorten, geld, elektronica of juwelen. Ter indicatie: Een half pak A4 papier past er met gemak in. Daarnaast is het groter dan de gemiddelde brandwerende accuhouder voor bijvoorbeeld drones. Gebruik U opent de zak eenvoudig door het klittenband open te maken, de rits opzij te schuiven en uw bezittingen erin te plaatsen. Vervolgens sluit u de zak met de rits en daarna met het klittenband. Het is raadzaam om de zak in een kluis te bewaren. Let op Deze producten zijn hittebestendig en brandvertragend. Bij langdurige blootstelling aan groot, open vuur zullen ook deze tekortkomen. In combinatie met een kluis zijn uw documenten wél beveiligd.

1. SIMIA Premium Hittebestendige en Waterbestendige Zak - 38,5 x 28,5 cm


Product informatiePlus or Show more

Ben jij op zoek naar een hittebestendige, brandwerende documenten houder of een manier om je LiPo accu’s veilig te vervoeren? Dan is de brandzak van Qwality precies waar je naar op zoek bent! Bescherming De hittebestendige, brandvertragende zakken van Qwality beschermen je waardevolle spullen tegen intense hitte (± 550 °C). De bescherming van enkel een kluis zal je waardevolle spullen hoogstwaarschijnlijk beschermen tegen dieven, maar wat als het noodlot je treft en je te maken krijgt met een brand! Brand Hoe erg wij ook hopen dat het niemand overkomt, toch gebeurt het in Nederland bij gemiddeld 13 huishoudens per DAG. (bron uit 2017 : brandveiliger.nl). Dit is dan ook de reden dat wij iedereen adviseren die dierbare of waardevolle spullen heeft, deze in de hittebestendige zakken van Qwality te plaatsen en vervolgens in uw kluis. Zo kun je je spullen met een gerust hart bewaren. De Hittebestendige zakken kunnen ook prima gebruikt worden voor het veilig vervoeren van LiPo Accu’s. Deze zak is groter dan de gemiddelde brandwerende accu houder voor bijvoorbeeld drones. Uniek Uniek aan de hittebestendige zakken van Qwality, is de hoogwaardige ritssluiting onder de klittenband. Deze zorgt er voor dat je spullen in de zak ook beschermd zijn tegen water. Gebruik De hittebestendige zak is makkelijk in gebruik: Je opent de zak eenvoudig door het klittenband open te maken, de rits opzij te schuiven en je bezittingen erin te plaatsen. Vervolgens sluit je de zak met de rits en vervolgens de klittenband. Wij raden het aan om de zak vervolgens in een kluis te plaatsen. Let wel, de zak is hittebestendig en brandvertragend. Bij langdurige blootstelling aan groot, open vuur zal ook deze zak tekort komen, in samenstelling met een kluis zijn je documenten wél beveiligd! Formaat (Small) De zak geeft ruimte voor paspoorten, geld, elektronica of juwelen. (18 x 23 cm). Op zoek naar een groter formaat? Kies dan bovenaan deze pagina voor de Medium of Large variant. Beveilig je dierbare, waardevolle spullen en documenten tegen hitte en water. Bestel jouw hittebestendige zak vandaag nog! Niet tevreden, geld terug! Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur binnenkomen worden altijd dezelfde dag nog verzonden.

2. Hittebestendige zak - Brandzak - Veilige Documentenhouder – Vuurzak - Geldzak - Brandvertragende LiPo Bag – Small - Qwality


Product informatiePlus or Show more

In je zoektocht naar de ideale map voor het gehecht opbergen van papier, dan weet je zeker dat je met de Secolor Clipmap de juiste keuze maakt. De map is eenvoudig in gebruik en voorzien van het unieke en flexibele JalemaClip hechtmechaniek. Dankzij de JalemaClip kun je eenvoudig door je papieren bladeren en kunnen documenten eenvoudig worden tussengevoegd of worden uitgenomen zonder dat je andere papieren uit hoeft te nemen. Zelfs als je één enkele pagina wilt kopiëren, hoef je deze niet uit de map te halen. De pagina’s blijven namelijk volledig leesbaar en eventuele tabbladen steken niet buiten de map. De Clipmap heeft een opbergcapaciteit van maar liefst 25 mm en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Daarnaast is de map dankzij de FSC®-certificering een duurzame keuze! Specificaties: - Kleur: blauw - Voorzien van geel/wit JalemaClip hechtmechaniek. - Gemaakt van 270 g/m² chloorvrij en zuurvrij Colorkraft karton, , waardoor je documenten goed - worden beschermd. - Het papier komt uit goed beheerde bossen. Dit kun je zien aan de FSC®-certificering. - Tot wel 25 mm aan papier kan worden opgeborgen in de Clipmap. - In seal verpakt met 10 stuks.

3. Secolor Clipmap A4 - pak 10 stuks - blauw


Product informatiePlus or Show more

Uit gerecycleerd karton van 300 g/m��. Met 3 kleppen. Blauwe Engel-gecertificeerd.

4. Class'ex dossiermap formaat 237 x 347 cm (voor formaat folio) geassorteerde kleuren pak van 25 stuks


Product informatiePlus or Show more

Voor formaat A4. Uit 100 % gerecycleerd karton van 250 g/m². Met 3 kleppen. Blauwe Engel-gecertificeerd.

5. Class'ex dossiermap, 3 kleppen, geassorteerde kleuren, Pak van 50


Product informatiePlus or Show more

Praktische, gekleurde 3-klepsmap voor dagelijks beheer van documenten. - Snelle en eenvoudige oplossing voor het organiseren en archiveren van documenten - 3 binnenkleppen voorkomen het uitvallen van documenten - Grote reeks pastelkleuren voor eenvoudige organisatie van documenten - A4 formaat - Gemaakt van 100% gerecycled karton, volledig recyclebaar, Blue Angel certificaat

6. Esselte Manilla 3-klepsmap - A4 - 50 stuks - Gems


Product informatiePlus or Show more

Prachtige serie met school artikelen voor kleurrijke personen. Deze serie bestaat uit schriften, ringbanden en alles wat je nog meer nodig hebt voor school.

7. Documentenmap Funtastic karto -


Product informatiePlus or Show more

Voor formaat A4 (22 x 31 cm). Uit gerecycleerd karton van 120 g/m��.

8. Exacompta L-map met venster Forever geassorteerde kleuren pak van 10 stuks


Product informatiePlus or Show more

Ben jij op zoek naar een hittebestendige, brandwerende documenten houder of een manier om je LiPo accu’s veilig te vervoeren? Dan is de brandzak van Qwality precies waar je naar op zoek bent! Bescherming De hittebestendige, brandvertragende zakken van Qwality beschermen je waardevolle spullen tegen intense hitte (± 550 °C). De bescherming van enkel een kluis zal je waardevolle spullen hoogstwaarschijnlijk beschermen tegen dieven, maar wat als het noodlot je treft en je te maken krijgt met een brand! Brand Hoe erg wij ook hopen dat het niemand overkomt, toch gebeurt het in Nederland bij gemiddeld 13 huishoudens per DAG. (bron uit 2017 : brandveiliger.nl). Dit is dan ook de reden dat wij iedereen adviseren die dierbare of waardevolle spullen heeft, deze in de hittebestendige zakken van Qwality te plaatsen en vervolgens in uw kluis. Zo kun je je spullen met een gerust hart bewaren. De Hittebestendige zakken kunnen ook prima gebruikt worden voor het veilig vervoeren van LiPo Accu’s. Deze zak is groter dan de gemiddelde brandwerende accu houder voor bijvoorbeeld drones. Uniek Uniek aan de hittebestendige zakken van Qwality, is de hoogwaardige ritssluiting onder de klittenband. Deze zorgt er voor dat je spullen in de zak ook beschermd zijn tegen water. Gebruik De hittebestendige zak is makkelijk in gebruik: Je opent de zak eenvoudig door het klittenband open te maken, de rits opzij te schuiven en je bezittingen erin te plaatsen. Vervolgens sluit je de zak met de rits en vervolgens de klittenband. Wij raden het aan om de zak vervolgens in een kluis te plaatsen. Let wel, de zak is hittebestendig en brandvertragend. Bij langdurige blootstelling aan groot, open vuur zal ook deze zak tekort komen, in samenstelling met een kluis zijn je documenten wél beveiligd! Groot formaat De zak is groot van formaat en geeft ruimte voor veel diverse documenten, paspoorten, geld, elektronica of juwelen. (38,5 x 28,5 cm). Ter indicatie: Een half pak A4 Xerox papier past er met gemak in. Beveilig je dierbare, waardevolle spullen en documenten tegen hitte en water. Bestel jouw hittebestendige zak vandaag nog! Niet tevreden, geld terug!  Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur binnenkomen worden altijd dezelfde dag nog verzonden.

9. Hittebestendige zak - Brandzak - Veilige Documentenhouder – Vuurzak - Geldzak - Brandvertragende LiPo Bag – Qwality


Product informatiePlus or Show more

Praktische elastische bandsluiting voor veilig transport van documenten Label op de rug voor eenvoudige bepaling van de inhoud Kan worden gecombineerd met de WOW 3-klepsmappen, de WOW showalbums, standaard zichtmappen en showtassen Capaciteit: 250 A4 vel (80 gr) Zuurvrij en Copysafe Past perfect bij de andere producten van de WOW range voor een perfecte thuis- kantooruitstraling

10. Leitz WOW Documentenmap A4 PP zwart


Producten die vergelijkbaar zijn aan Dossiermaps


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Dossiermaps. Er zijn immers 1038 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Dossiermap kopen.