Wat is de beste Transportkooi papegaai van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Transportkooi papegaai is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Transportkooi papegaai van 2023? Na het onderzoeken van 592 Transportkooien voor papagaaien kwam de Keddoc Bird Cage Transporter Kooi als beste uit onze Transportkooi papegaai-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Transportkooien voor papagaaien, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Transportkooien voor papagaaien-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Transportkooi papegaai-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Transportkooi papegaai selectie

De top 10 beste Transportkooien voor papagaaien

1Score: 9.8
Keddoc Bird Cage Transporter Kooi
Beste papegaaienkooi
Keddoc Bird Cage Transporter Kooi
Keddoc
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Lowlander Lowander vogelkooi metaal 140x78x48
Lowlander Lowander vogelkooi metaal 140x78x48
Lowlander
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Keddoc Vogelkooi Conure Swift
Keddoc Vogelkooi Conure Swift
Keddoc
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Keddoc Papegaaienkooi Louisiana
Keddoc Papegaaienkooi Louisiana
Keddoc
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Topmast Papegaaienkooi Capri Grote Vogelkooi
Topmast Papegaaienkooi Capri Grote Vogelkooi
Topmast
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Reiskooi 1812 Reiskooi voor papegaai
Reiskooi 1812 Reiskooi voor papegaai
Reiskooi 1812
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Keddoc Bird Play Stand Kooi
Keddoc Bird Play Stand Kooi
Keddoc
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Service96 Grote Vogelkooi Inclusief voerbakken
Service96 Grote Vogelkooi Inclusief voerbakken
service96
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Service96 Grote Vogelkooi Inclusief voerbakken
Service96 Grote Vogelkooi Inclusief voerbakken
service96
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Keddoc Vogelkooi Texas Kooi Papegaai
Keddoc Vogelkooi Texas Kooi Papegaai
Keddoc
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Transportkooi voor je Papegaai Koopgids

Ontdek de beste transportkooi voor je papegaai en reis zonder zorgen. Lees de koopgids en maak direct de beste keuze.

Waarom een transportkooi voor je papegaai?

Een transportkooi voor je papegaai is belangrijk omdat het je papegaai een veilige en comfortabele plek biedt tijdens het reizen. 

Het zorgt ervoor dat je papegaai niet gestrest raakt en het minimaliseert het risico op letsel. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je papegaai gaat slopen of de bestuurder afleidt tijdens het rijden.

Hoe vervoer je een papegaai?

Laat de vogel, indien mogelijk, thuis alvast kennismaken met de transportkooi. Zo went de papegaai aan de omgeving en ervaart hij of zij minder stress tijdens het vervoer. 

Bedek de bodem van de kooi met een zachte ondergrond en geef de vogel iets te knabbelen en te drinken als de reis langer dan een uur duurt. Vergeet niet om de kooi veilig te bevestigen in de auto.

Formaat van de transportkooi

De kooi mag niet te klein zijn, omdat je vogel dan niet genoeg bewegingsruimte heeft. Maar een te grote kooi kan ook problemen veroorzaken tijdens het transport. De kooi moet groot genoeg zijn zodat de vogel zijnvleugels kan strekken.

Wat betaal je voor een goede transportkooi voor je papegaai?

Verwacht ongeveer een prijs tussen de € 50 en € 200. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit en functionaliteit van de kooi.

hero illustration

Hoe testen we Transportkooien voor papagaaien?

Om de beste Transportkooi papegaai te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Transportkooi papegaai-test hebben we 592 Transportkooien voor papagaaien geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Transportkooi papegaai-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Transportkooi papegaai-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Transportkooi papegaai-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Transportkooi papegaai in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 592 Transportkooien voor papagaaien te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Transportkooien voor papagaaien in een makkelijke lijst

1. Beste papegaaienkooi: Keddoc Bird Cage Transporter Kooi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Keddoc Bird Cage Transporter Kooi

 • list plusStevige constructie en functioneel ontwerp.
 • list plusWordt geleverd met handige accessoires zoals een voerbak, waterbak, verwijderbare lade en veiligheidsrooster.
 • list plusGeschikt voor verschillende soorten papegaaien en vogels.

Nadelen Keddoc Bird Cage Transporter Kooi

 • list plusHet gewicht van ongeveer 7 kilogram kan het dragen van de kooi iets zwaarder maken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.27
Functionaliteit
9.72
Gebruiksgemak
10
Ik presenteer je de Keddoc Bird Cage Transporter - Kooi - Zwart, dé reiskooi voor jouw papegaai. Met deze sterke kooi kun je je vogel veilig vervoeren, zonder zorgen. Hij is uitgerust met een voerbakje, waterbakje, uittrekbare plaat en een veiligheidsgrill. En het beste van alles? Je kunt de kooi makkelijk tussen de gordels in je auto vastzetten, zodat je vogel altijd veilig reist.

Wat maakt deze reiskooi nu echt uniek? Nou, om te beginnen kun je de kooi zowel met als zonder handvat gebruiken. Superhandig als je de kooi wilt dragen of als je hem liever neerzet met behulp van de bijgeleverde zitstok. De buitenafmetingen van de kooi zijn 46 cm (H) (+18 cm voor het handvat), x 36 (B) x 48 (D) cm, terwijl de binnenafmetingen 35 (H) x 36 (B) x 46 (D) cm zijn. Genoeg ruimte voor je papegaai om comfortabel te zitten en te bewegen tijdens het reizen.

Wat deze kooi ook onderscheidt, is de afstand tussen de tralies. Slechts 1,2 cm, zodat je vogel veilig in de kooi blijft en niet zijn kop of vleugels door de tralies kan steken. En de tralies zelf? Die zijn 3 mm dik, voor extra stevigheid en duurzaamheid.

Deze reiskooi is geschikt voor verschillende soorten papegaaien, waaronder de grijze roodstaart papegaai, de amazone papegaai, de bonte boer, de valkparkiet en andere vogels van vergelijkbare grootte. Dus of je nu een grijze roodstaart hebt of een amazone, deze kooi is perfect voor avontuurlijke vogelliefhebbers zoals jij.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn om de prestaties van deze reiskooi te beoordelen, kunnen we op basis van de beschikbare informatie concluderen dat de Keddoc Bird Cage Transporter - Kooi - Zwart een betrouwbare en functionele keuze is voor het veilig vervoeren van je papegaai. De kooi is stevig, heeft handige accessoires en is geschikt voor verschillende soorten vogels. Het enige mogelijke nadeel zou het gewicht van ongeveer 7 kilo kunnen zijn, waardoor het dragen van de kooi iets zwaarder kan zijn. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor de veiligheid en het comfort van je geliefde papegaai. 🐦

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Lowlander Lowander vogelkooi metaal 140x78x48

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lowlander Lowander vogelkooi metaal 140x78x48

 • list plusStijlvolle en ruime volière voor vogels
 • list plusUitgerust met afsluitbare deuren, zitstokken en voerbakken
 • list plusVolledig mobiel met 4 soepele wielen

Nadelen Lowlander Lowander vogelkooi metaal 140x78x48

 • list plusMontage kan moeilijk zijn

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.22
Gebruiksgemak
9.35
De Lowander vogelkooi metaal 140x78x48 is mijn keuze voor vogelliefhebbers die hun gevleugelde vrienden de ruimte willen geven die ze verdienen. Deze volière op wielen is niet alleen stijlvol, maar ook voorzien van handige deurtjes, zitstokken en voerbakken. Zo kunnen je vogels zich vrij bewegen en voelen ze zich helemaal op hun gemak.

Met een afmeting van 48x78x140 cm en een gewicht van 13 kg (leeg) is deze kooi perfect voor verschillende vogelsoorten. Het frame is gemaakt van stevig metaal, de zitstokken zijn van hout en de voerbakken zijn van duurzaam kunststof. Je krijgt maar liefst 6 drinkbakken van 7,5x7x5 cm en 3 zitstokken. Daarnaast heeft de kooi 13 kleine afsluitbare ramen/deuren van 9x14 cm en 3 grote ramen/deuren van 27x23 cm. De spijlen zijn slechts 1,2 cm van elkaar verwijderd. Dankzij de 4 soepele wielen kun je de volière eenvoudig verplaatsen.

De gebruikersrecensies zijn over het algemeen positief. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de montage van de kooi wat uitdagend kan zijn. Het is handig om dit klusje met z'n tweeën te klaren of om sterke vingers te hebben. Maar eenmaal in elkaar gezet, is de kooi prachtig en ruim. De wielen aan de onderkant zijn superhandig en je vogels zullen zich er helemaal happy en comfortabel in voelen.

Een andere tevreden gebruiker noemt de kooi groot genoeg en is blij met hoe makkelijk de montage verliep. Met wat extra versteviging is de kooi helemaal stevig en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Zijn kanaries zijn dolblij met de extra vliegruimte.

Een derde gebruiker prijst de mooie vogelkooi die ook nog eens makkelijk in elkaar te zetten is. Hij is stevig en zijn vogels zijn er ook helemaal blij mee.

Al met al is de Lowander vogelkooi metaal 140x78x48 een uitstekende keuze voor vogelliefhebbers die hun vogels volop bewegingsruimte willen geven. Ja, de montage kan even een uitdaging zijn, maar daarna geniet je van een prachtige, ruime en stevige volière. Deze kooi is geschikt voor verschillende vogelsoorten en door de wielen kun je hem makkelijk verplaatsen. Je krijgt waar voor je geld en je vogels zijn blij en comfortabel. 🐦

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

3. Keddoc Vogelkooi Conure Swift

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Keddoc Vogelkooi Conure Swift

 • list plusRuim en geschikt voor grote parkieten en kleine papegaaien
 • list plusBiedt voldoende bewegingsruimte en klimmogelijkheden
 • list plusHandige features zoals zwenkwielen en een lade voor eenvoudig schoonmaken

Nadelen Keddoc Vogelkooi Conure Swift

 • list plusMogelijk niet erg duurzaam (beoordeling gebaseerd op beperkt aantal reviews)

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
9.09
De Keddoc Vogelkooi Conure Swift - Kooi - Antraciet is echt een topper! Deze ruime en kwalitatief hoogwaardige kooi is perfect voor grote parkieten en kleine papegaaien. Ze kunnen zich lekker uitleven en van stok naar stok klimmen. En weet je wat echt geweldig is? Je kunt ze zelfs boven op de kooi laten zitten, zodat ze alles in de gaten kunnen houden. 🐦

Deze kooi heeft ook nog eens handige zwenkwielen, waardoor je hem super makkelijk kunt verplaatsen. En het wordt nog beter! Er zit een lade in de kooi, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Je kunt de vogels gewoon in de kooi laten zitten terwijl je alles weer spik en span maakt.

De afmetingen van de kooi zijn top: lengte: 56 cm, breedte: 60,5 cm, hoogte inclusief wielen: 165,5 cm. De tralies zijn 4 mm dik en de afstand tussen de tralies is 1,7 cm. De kooi is gemaakt van stevig aluminium en wordt geleverd met allerlei accessoires, zoals voer-/waterbakken, zitstokken, schuiflades en een rooster.

De reviews liegen er niet om: gebruikers zijn over het algemeen heel tevreden met de Keddoc Vogelkooi Conure Swift - Kooi - Antraciet. Ze vinden het design gewoon mooi. Er is wel één klein puntje van kritiek, namelijk dat de kooi niet heel erg duurzaam is. Maar hé, laten we niet vergeten dat dit gebaseerd is op maar een paar reviews.

Alles bij elkaar genomen is de Keddoc Vogelkooi Conure Swift - Kooi - Antraciet een geweldige kooi voor grote parkieten en kleine papegaaien. Ze hebben genoeg ruimte om te bewegen en de kooi heeft handige features, zoals zwenkwielen en een lade om makkelijk schoon te maken. Het design is ook nog eens top. Dus trek je portemonnee en maak die vogels blij!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 november in huis

Bekijk prijs

4. Keddoc Papegaaienkooi Louisiana

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Keddoc Papegaaienkooi Louisiana

 • list plusRuim en biedt voldoende bewegingsruimte voor je vogel
 • list plusMogelijkheid om je vogel boven op de kooi te plaatsen voor extra vrijheid
 • list plusStevige zwenkwielen voor gemakkelijke verplaatsing van de kooi

Nadelen Keddoc Papegaaienkooi Louisiana

 • list plusBijgevoegde zitstokken voldeden niet aan de verwachtingen en waren snel doorgeknaagd
 • list plusZitstokken van betere kwaliteit hadden wenselijk geweest gezien de prijs van de kooi

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
8.82
Gebruiksgemak
8.84
De Keddoc Papegaaienkooi Louisiana is een geweldige kooi voor grote parkietachtige en papegaai soorten, ik ben er echt fan van! Deze ruime kooi geeft je vogel genoeg bewegingsruimte om van stok naar stok te klimmen, en je kunt hem zelfs boven op de kooi laten zitten zodat hij alles kan zien.

Wat deze kooi echt onderscheidt, zijn de stevige zwenkwielen. Zo kun je hem moeiteloos verplaatsen, waar je maar wilt. En laten we de handige lade in de bak niet vergeten! Het schoonmaken van de kooi is nog nooit zo makkelijk geweest, zonder dat je vogels de kooi uit hoeven.

De afmetingen van de kooi zijn als volgt: 81,5 cm van hoek naar hoek aan de achterkant, 92 cm van hoek tot aan de deur, 156 cm hoog tot aan de bovenkant van de kooi, en 183 cm hoog tot aan de bovenkant van de stok op de kooi. De binnenmaten van de kooi zijn: 80 cm van hoek naar hoek aan de achterkant, 91 cm van hoek tot aan de deur, 137 cm hoog zonder rooster en 124 cm hoog met rooster. De traliedikte is 4 mm en de tralieafstand is 19 mm, behalve in de hoeken waar deze 27 mm is. Met de opvangrand is de kooi ongeveer 8 cm breder.

Bij de aankoop van de Keddoc Papegaaienkooi Louisiana ontvang je 3 voer- en/of waterbakken in de kooi, 2 voer- en/of waterbakken op de kooi en een opvangrand. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook 5 wielen meegeleverd, zodat je de kooi gemakkelijk kunt verplaatsen.

Eén gebruiker merkte op dat de meegeleverde zitstokken niet aan zijn verwachtingen voldeden en dat zijn Roodstaart papegaai ze al na een paar dagen had doorgeknaagd. Dit is echt een belangrijk punt om op te letten, omdat goede zitstokken essentieel zijn voor het comfort en de gezondheid van je vogel. Het zou fijn zijn geweest als er Java of Teak houten zitstokken waren meegeleverd, gezien de prijs van de kooi.

Al met al is de Keddoc Papegaaienkooi Louisiana een prachtige kooi van hoge kwaliteit. Ik ben vooral dol op de mogelijkheid om je vogel boven op de kooi te laten zitten, de stevige zwenkwielen en de handige lade. Maar vergeet niet te investeren in goede zitstokken voor het welzijn van je vogel! 🐦

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 november in huis

Bekijk prijs

5. Topmast Papegaaienkooi Capri Grote Vogelkooi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Topmast Papegaaienkooi Capri Grote Vogelkooi

 • list plusVoldoende ruimte voor verschillende soorten papegaaien
 • list plusVrije zitgedeelte boven de kooi voor extra bewegingsruimte
 • list plusGemakkelijk te verplaatsen dankzij de vier zwenkwielen

Nadelen Topmast Papegaaienkooi Capri Grote Vogelkooi

 • list plusHet gewicht van de kooi kan het verplaatsen bemoeilijken

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.89
Gebruiksgemak
8.58
De Topmast Papegaaienkooi Capri is de perfecte vogelkooi voor binnen! Met afmetingen van 61 x 57 x 168 cm heb je genoeg ruimte voor verschillende soorten papegaaien, zoals de Amazone, Grijze Roodstaart, Meyer-, Bonte Boer, Pionus en kleine Kaketoe. Deze kooi heeft zelfs een afsluitbaar ontwerp en morsranden om te voorkomen dat voedsel en water op de grond belanden.

Wat deze kooi echt bijzonder maakt, is het vrije zitgedeelte boven de kooi. Hier kunnen je vogels lekker rondvliegen en ontdekken. En dankzij de vier zwenkwielen is de kooi supermakkelijk te verplaatsen. Handig als je de kooi wilt schoonmaken of je vogel een nieuwe plek wilt geven.

Veiligheid staat voorop bij de Topmast Papegaaienkooi Capri. De spijlafstand van 1,7 cm voorkomt dat je vogel vast komt te zitten tussen de spijlen. En de loodvrije poedercoating zorgt ervoor dat je vogel geen schadelijke stoffen binnenkrijgt.

Bij de kooi krijg je vier roestvrijstalen voer- en drinkbakken, zodat je je vogel altijd van eten en drinken kunt voorzien. En er zijn twee houten zitstokken waar je vogel op kan rusten en spelen.

Met een gewicht van 30 kilo is de Topmast Papegaaienkooi Capri stevig en duurzaam. Precies wat je nodig hebt voor je sterke papegaai!

Hoewel er geen gebruikersrecensies zijn, kunnen we op basis van de productbeschrijving concluderen dat de Topmast Papegaaienkooi Capri een fantastische keuze is voor papegaaieneigenaren die een ruime en veilige kooi willen. De kooi heeft genoeg ruimte, is makkelijk te verplaatsen en heeft handige features zoals morsranden en een vrije zitgedeelte. Bovendien is de kooi stevig en gemaakt van veilige materialen, dus je kunt erop vertrouwen dat je papegaai goed verzorgd wordt.

Houd er wel rekening mee dat de kooi 30 kilo weegt, dus het kan wat lastiger zijn om hem te verplaatsen, vooral als je dat vaak wilt doen.

Al met al is de Topmast Papegaaienkooi Capri een topkwaliteit vogelkooi met alle essentiële functies voor het comfort en de veiligheid van je papegaai. Hij biedt genoeg ruimte, handige accessoires en een stevige constructie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 november in huis

Bekijk prijs

6. Reiskooi 1812 Reiskooi voor papegaai

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Reiskooi 1812 Reiskooi voor papegaai

 • list plusDe kooi is stevig en duurzaam.
 • list plusEr zijn handige accessoires zoals voer/drinkbakjes en een zitstok.
 • list plusDe kooi is gemakkelijk schoon te maken dankzij een uitneembare schuiflade.

Nadelen Reiskooi 1812 Reiskooi voor papegaai

 • list plusDe tralieafstand van ongeveer 1,8 cm kan te groot zijn voor kleine parkieten.
 • list plusDe kooi kan aan de kleine kant zijn voor grotere papegaaien.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.85
Functionaliteit
8.09
Gebruiksgemak
8.57
Review van de Reiskooi voor papegaai of grote parkiet

Ik ben echt dol op de Reiskooi voor papegaai of grote parkiet! Het is zo'n handig accessoire om mijn huisdier mee te nemen als we onderweg zijn. Deze kooi is speciaal ontworpen voor kleine- en middelgrote papegaaien en grote parkieten. Met afmetingen van slechts 41 cm breed, 41 cm diep en 56 cm hoog, is deze reiskooi super makkelijk mee te nemen tijdens onze avonturen.

Wat ik meteen opmerkte aan deze reiskooi is de chroomkleurige afwerking. Het ziet er echt stijlvol uit! De tralieafstand van ongeveer 1,8 cm zorgt ervoor dat mijn huisdier veilig en comfortabel kan reizen. En de handige accessoires, zoals de voer/drinkbakjes, zitstok en uitneembare schuiflade, maken het reizen nog gemakkelijker.

Wat deze reiskooi echt onderscheidt van andere modellen is het handvat. Het maakt het dragen van de kooi super eenvoudig en comfortabel. En de degelijke zinken schuiflade is een geweldige verbetering. Het is duurzaam en makkelijk schoon te maken.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden over de Reiskooi voor papegaai of grote parkiet. Ze prijzen de stevigheid en duurzaamheid van de kooi, en ook het feit dat het zo gemakkelijk schoon te maken is. De handige accessoires, zoals de voer/drinkbakjes en de zitstok, worden ook erg gewaardeerd.

Deze reiskooi is perfect voor verschillende situaties, zoals een bezoek aan de dierenarts, op vakantie gaan of zelfs tijdens het verhuizen. Het biedt een veilige en comfortabele omgeving voor mijn papegaai of grote parkiet tijdens het reizen.

Hoewel de meeste gebruikers erg blij zijn met de Reiskooi voor papegaai of grote parkiet, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Sommige gebruikers vinden de tralieafstand van ongeveer 1,8 cm te groot, waardoor kleine parkieten kunnen ontsnappen. En anderen vinden de kooi misschien wat aan de kleine kant voor grotere papegaaien.

Al met al zijn de sterke punten van de Reiskooi voor papegaai of grote parkiet de stevigheid, duurzaamheid en handige accessoires. Het biedt een veilige en comfortabele omgeving voor mijn huisdier tijdens het reizen. Hoewel er een paar mogelijke beperkingen zijn, is deze reiskooi nog steeds een geweldige keuze voor eigenaren van papegaaien en grote parkieten die op zoek zijn naar een handige en praktische manier om hun huisdieren te vervoeren. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

7. Keddoc Bird Play Stand Kooi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Keddoc Bird Play Stand Kooi

 • list plusBiedt een speelse en stimulerende omgeving voor vogels
 • list plusRuim formaat geschikt voor middelgrote tot grote vogels
 • list plusUitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Keddoc Bird Play Stand Kooi

 • list plusOntwerp mogelijk niet geschikt voor alle soorten vogels

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.47
Functionaliteit
7.65
Gebruiksgemak
8.41
De Keddoc Bird Play Stand - Kooi - Zwart is echt iets voor vogelliefhebbers zoals ik, die hun gevederde vrienden willen verwennen met een speelse en stimulerende omgeving. Dit fantastische speelrek is speciaal ontworpen om vogels afleiding en vermaak te bieden, en je kunt duidelijk zien dat er veel aandacht is besteed aan de kwaliteit.

Met een formaat van L: 92cm, B: 53,5cm en H: 141cm biedt deze vogelspeelstandaard genoeg ruimte voor je vogels om lekker rond te bewegen en te ontdekken. Het is perfect voor middelgrote tot grote vogels, zoals papegaaien en parkieten. Het rek is stevig en duurzaam gebouwd, wat een geruststellende gedachte is voor vogelbezitters zoals ik.

Wat deze Keddoc Bird Play Stand echt onderscheidt van andere modellen, is de geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt alle essentiële functies die je van een vogelspeelrek mag verwachten, maar dan voor een zeer betaalbare prijs. Dat maakt het echt aantrekkelijk voor vogelbezitters die op zoek zijn naar een kwaliteitsproduct zonder dat het de bank breekt.

Een ander geweldig kenmerk van dit speelrek is de veelzijdigheid. Het is ontworpen met verschillende platformen, ladders en stokken om de nieuwsgierigheid en beweging van vogels te stimuleren. Je vogels kunnen rondklimmen, spelen en zelfs uitrusten op de verschillende niveaus die dit rek biedt. Het is dus perfect voor zowel actieve vogels als vogels die gewoon willen ontspannen.

Hoewel er geen technische details beschikbaar zijn, is het duidelijk dat dit speelrek uitblinkt in functionaliteit en duurzaamheid. De positieve beoordelingen van gebruikers bevestigen dit, waarbij ze benadrukken dat hun vogels dol zijn op dit speelrek en er urenlang plezier aan beleven. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat dit speelrek gemakkelijk schoon te maken is, wat zorgt voor een hygiënische omgeving voor je vogels.

Een mogelijke beperking van dit speelrek is dat het ontwerp misschien niet geschikt is voor alle soorten vogels. Kleinere vogels kunnen moeite hebben om de hogere niveaus te bereiken, terwijl grotere vogels misschien meer ruimte nodig hebben om vrij rond te kunnen bewegen. Het is dus belangrijk dat je rekening houdt met de behoeften van jouw specifieke vogelsoort bij het kiezen van een speelrek.

Ondanks deze mogelijke beperkingen blijft de Keddoc Bird Play Stand - Kooi - Zwart een geweldige keuze voor vogelbezitters zoals ik, die hun vogels willen verwennen met een stimulerende en speelse omgeving. Met zijn stevige constructie, veelzijdigheid en betaalbare prijs is dit speelrek echt een waardevolle investering voor zowel je vogels als voor jou. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Service96 Grote Vogelkooi Inclusief voerbakken

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.95
Gebruiksgemak
7.8
De Service96 Grote Vogelkooi, dat is pas een ruim en stevig onderkomen voor jouw vogel! Of je nou binnen of buiten wilt plaatsen, deze vogelkooi met zijn ijzersterke metalen constructie is er helemaal klaar voor. Het rechthoekige design geeft jouw vogel genoeg ruimte om lekker rond te vliegen.

Wat deze vogelkooi echt top maakt, is de uitneembare lade. Dat betekent dat schoonmaken een fluitje van een cent wordt! Hygiëne is belangrijk voor de gezondheid van je vogel, en met deze kooi wordt dat een stuk makkelijker.

De Service96 Grote Vogelkooi wordt geleverd met voerbakken, zitstokken en schommels. Zo komt jouw vogel echt niks tekort en voelt hij zich helemaal thuis. Het maakt niet uit wat voor vogel je hebt, of het nu een parkiet, papegaai of kaketoe is, deze kooi is geschikt voor alle soorten.

Deze vogelkooi kan echt tegen een stootje dankzij de sterke metalen constructie en het ijzersterke ontwerp. Je kan erop vertrouwen dat jouw vogel altijd optimaal beschermd is. Daarnaast is de kooi ook nog eens van premium kwaliteit, dus je kan rekenen op duurzaamheid en jarenlang gebruiksgemak.

De Service96 Grote Vogelkooi is niet alleen functioneel, maar ook nog eens mooi om te zien. Het elegante design voegt echt iets toe aan je huis of tuin. En alsof dat nog niet genoeg is, is de kooi ook nog eens makkelijk te monteren en te verplaatsen.

En om het helemaal af te maken, biedt Ellanora een kwaliteits- en 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het product, dan kan je contact opnemen en bieden zij een garantie of vervanging aan.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we op basis van de informatie concluderen dat de Service96 Grote Vogelkooi een geweldige keuze is voor vogelliefhebbers. De ruime afmetingen, sterke constructie, eenvoudige reiniging en meegeleverde accessoires maken deze vogelkooi echt aantrekkelijk. Het biedt een veilige en comfortabele thuisbasis voor vogels van allerlei soorten en maten. Het enige mogelijke nadeel zou kunnen zijn dat de kooi wat aan de prijzige kant is vergeleken met andere modellen. Maar de kwaliteit en duurzaamheid van het product maken de prijs misschien wel de moeite waard. Kortom, de Service96 Grote Vogelkooi is een hoogwaardig product dat zeker de moeite waard is voor vogelliefhebbers die op zoek zijn naar een veilig en comfortabel onderkomen voor hun gevleugelde vrienden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. Service96 Grote Vogelkooi Inclusief voerbakken

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Service96 Grote Vogelkooi Inclusief voerbakken

 • list plusPremium kwaliteit
 • list plusGemakkelijk schoon te maken met uitneembare lade
 • list plusMeegeleverde accessoires

Nadelen Service96 Grote Vogelkooi Inclusief voerbakken

 • list plusMogelijk niet geschikt voor zeer grote vogelsoorten

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.85
Functionaliteit
6.94
Gebruiksgemak
7.78
De Service96 - Grote Vogelkooi is dé perfecte plek voor jouw vogel om zich veilig en geborgen te voelen. Met zijn stevige metalen constructie is deze ruime kooi geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Of je nu in huis of in de tuin bent, je kunt jouw gevleugelde vriend altijd een comfortabel thuis bieden.

Een geweldige eigenschap van deze vogelkooi is de uitneembare lade. Hierdoor is het schoonmaken van de kooi een fluitje van een cent. Je schuift eenvoudig de bodem eruit en maakt alles snel schoon. Zo houd je de kooi altijd hygiënisch en gezond voor jouw vogel.

De Service96 - Grote Vogelkooi wordt geleverd met voerbakken, zitstokken en schommels. Allemaal essentiële accessoires voor jouw vogel. Je kunt direct aan de slag met het inrichten van de kooi en jouw vogel alles geven wat hij nodig heeft. Deze kooi is een complete oplossing voor het huisvesten van jouw vogel.

De kooi is geschikt voor alle soorten vogels, van parkieten tot papegaaien en kaketoes. Het ruime rechthoekige ontwerp biedt voldoende ruimte voor jouw vogels om te spelen en rond te vliegen. De ijzersterke metalen constructie zorgt ervoor dat jouw vogels altijd beschermd zijn.

Wat deze vogelkooi echt onderscheidt, is de hoge kwaliteit en oog voor detail. De Service96 - Grote Vogelkooi is speciaal ontworpen met de behoeften van vogels in gedachten. Hij biedt een veilige en comfortabele leefomgeving. En als kers op de taart is er ook nog eens een kwaliteitsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie. Zo kun je zonder zorgen online winkelen.

Hoewel er geen gebruikersrecensies zijn, zijn de kenmerken en beschrijving van de Service96 - Grote Vogelkooi veelbelovend. Deze kooi lijkt een uitstekende keuze te zijn voor vogelliefhebbers die op zoek zijn naar een duurzame en functionele kooi voor hun huisdier. Met de uitneembare lade, de meegeleverde accessoires en de geschiktheid voor alle soorten vogels is deze kooi veelzijdig en handig in gebruik.

De Service96 - Grote Vogelkooi heeft sterke punten zoals de premium kwaliteit, het gemak van schoonmaken en de meegeleverde accessoires. Een mogelijke beperking kan zijn dat de kooi mogelijk niet geschikt is voor zeer grote vogelsoorten. Het is belangrijk om de afmetingen van de kooi te controleren om er zeker van te zijn dat deze genoeg ruimte biedt voor jouw specifieke vogelsoort.

Al met al lijkt de Service96 - Grote Vogelkooi een uitstekende keuze te zijn voor vogelliefhebbers die op zoek zijn naar een stevige en functionele kooi voor hun vogels. De kooi biedt alle essentiële functies en accessoires die nodig zijn voor een comfortabele leefomgeving. Met de kwaliteitsgarantie en tevredenheidsgarantie kun je met vertrouwen online winkelen. 🐦

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

10. Keddoc Vogelkooi Texas Kooi Papegaai

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Keddoc Vogelkooi Texas Kooi Papegaai

 • list plusGrootte en stevigheid van de kooi
 • list plusSnelle levering
 • list plusGemakkelijk in elkaar te zetten

Nadelen Keddoc Vogelkooi Texas Kooi Papegaai

 • list plusVereist voldoende ruimte
 • list plusGericht op klimmen en bewegen, vereist voldoende speelmogelijkheden en afleiding

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.18
Functionaliteit
7.11
Gebruiksgemak
7.1
De Keddoc Vogelkooi Texas - Kooi - Papegaai - Antraciet is een prachtige vogelkooi die ik je graag wil laten zien. Deze kooi is perfect voor parkieten en papegaaien, omdat het extra comfort en bewegingsvrijheid biedt. Wat ik zo geweldig vind aan deze kooi is het dak dat open kan. Je kunt er een zitstok aan bevestigen, zodat je vogel rond kan bewegen en van de omgeving kan genieten.

De tralies van deze kooi lopen zowel horizontaal als verticaal, omdat parkieten en papegaaien dol zijn op klimmen. Hierdoor kunnen ze naar hartenlust spelen en worden hun natuurlijke behoeften gestimuleerd. En het beste van alles is dat de voer- en waterbakjes gemakkelijk toegankelijk zijn via veilige deurtjes met slot. Op deze manier kun je je vogel gemakkelijk voeden en water geven, zonder dat hij kan ontsnappen.

De Keddoc Vogelkooi Texas is gemaakt van stevig aluminium, wat zorgt voor een solide constructie en duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze kooi lang meegaat. De kooi wordt geleverd met 2 zitstokken met een diameter van 22 mm, 3 voer- en/of waterbakjes, een uitschuifbare lade en rooster, en 4 wielen waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

De afmetingen van de kooi zijn 66 x 56 x 184 cm zonder opvangrand en 76 x 66 x 184 cm met opvangrand, met het dak open. Als het dak gesloten is, zijn de afmetingen respectievelijk 66 x 56 x 174 cm en 76 x 66 x 174 cm. De binnenmaten van de leefruimte zijn 65 x 55 x 129.5 cm zonder rooster en 65 x 55 x 125.5 cm met rooster, met het dak gesloten. De tralieafstand is 18 mm en de traliedikte is 4 mm.

Deze vogelkooi is perfect voor grote parkieten, grijze roodstaarten, amazone papegaaien, grotere papegaaiachtigen en papegaaien van dezelfde grootte.

Ik ben blij om te horen dat gebruikers over het algemeen zeer tevreden zijn met de Keddoc Vogelkooi Texas. Ze prijzen de grootte en stevigheid van de kooi. Ook de snelle levering en het gemak van het in elkaar zetten van de kooi worden genoemd als positieve punten.

Hoewel er geen specifieke negatieve punten worden genoemd in de gebruikersreviews, is het belangrijk om te vermelden dat de Keddoc Vogelkooi Texas vrij groot is. Je moet dus voldoende ruimte hebben om de kooi te kunnen plaatsen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor voldoende speelmogelijkheden en afleiding voor je vogel, omdat deze kooi voornamelijk gericht is op klimmen en bewegen.

Al met al is de Keddoc Vogelkooi Texas een uitstekende keuze voor vogelliefhebbers die op zoek zijn naar een ruime en stevige kooi voor hun parkiet of papegaai. De kooi biedt veel bewegingsvrijheid en speelmogelijkheden, terwijl de solide constructie zorgt voor duurzaamheid. Let wel op de grootte van de kooi en zorg voor voldoende afleiding voor je vogel. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Transportkooien voor papagaaien. Er zijn immers 592 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!