Wat is de beste trampoline van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede trampoline is een lastige uitdaging. Wat is de beste trampoline van 2024? Na het testen van 618 trampolines kwam de Merax 15-Foot Trampoline als beste getest uit onze trampoline-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de trampolines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 trampolines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige trampoline-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste trampolines

1Score: 9.7
Merax 15-Foot Trampoline
Beste trampoline
Merax 15-Foot Trampoline
Merax
2Score: 9.6
Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with
Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with
Skywalker Sports
3Score: 9.4
Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with
Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with
Skywalker Sports
4Score: 9.1
CalmMax Recreational Trampoline with Enclosure
CalmMax Recreational Trampoline with Enclosure
CalmMax
5Score: 9.2
CalmMax Recreational Trampoline with Enclosure
CalmMax Recreational Trampoline with Enclosure
CalmMax
6Score: 8.7
JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness
JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness
JumpSport
7Score: 9
Skywalker Mini Trampoline with Enclosure
Skywalker Mini Trampoline with Enclosure
Skywalker
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.3
Happy Trampoline High Performance Outdoor
Happy Trampoline High Performance Outdoor
Happy Trampoline
9Score: 8.4
Happy Trampoline High Performance Outdoor
Happy Trampoline High Performance Outdoor
Happy Trampoline
10Score: 8.2
JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness
JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness
JumpSport
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we trampolines?

Om de beste trampoline te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze trampoline-test hebben we 618 trampolines geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze trampoline-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze trampoline-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne trampoline-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte trampoline in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 618 trampolines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste trampolines in een oogopslag

1. Beste trampoline: Merax 15-Foot Trampoline

Loading ...

Voordelen Merax 15-Foot Trampoline

 • list plusHoge draagcapaciteit tot 400 lbs.
 • list plusDivers assortiment met opties voor kinderen, volwassenen en mensen met gewrichtspijn.
 • list plusSterke veiligheidsvoorzieningen, waaronder ASTM-veiligheidscertificering en aandacht voor detail voor het voorkomen van letsel.

Nadelen Merax 15-Foot Trampoline

 • list plusVereist voorzichtige montage en onderhoud.
 • list plus1-jarige beperkte garantie kan korter zijn dan die van andere merken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.97
Functionaliteit
9.72
Gebruiksgemak
9.47
Ik ben dolenthousiast over de Merax 15-Foot Trampoline, die zich onderscheidt in de trampoline markt en zijn plaats verdient als de "Beste Trampoline" voor families die op zoek zijn naar een combinatie van veiligheid en plezier. Deze door ASTM Safety gecertificeerde trampoline beschikt over gebogen beschermende palen en een UV-bestendig net, waardoor een veilige omgeving voor springers gegarandeerd is. Het stevige stalen frame, stabiele springervaring en hoge draagkracht maken het een topkeuze voor gezinnen. Zoals één recensie opmerkt, "klanten hebben het hoog gewaardeerd vanwege de kwaliteit en veiligheidskenmerken," waarmee het zijn reputatie als een geliefd cadeau voor kinderen versterkt. De toevoeging van een basketbalnet voegt een extra laag plezier toe, die verschillende leeftijdsgroepen en interesses aanspreekt.

Wat de Merax trampoline onderscheidt, is het diverse aanbod, met opties zoals de 12ft trampoline met veiligheidsomhulling, ideaal voor zowel kinderen als volwassenen, en de 36" Kid's Mini Exercise Trampoline, speciaal ontworpen met veiligheidskenmerken voor energieke peuters. De veelzijdigheid van de trampoline strekt zich uit tot de Exercise Fitness Trampoline, die een low-impact cardio workout biedt die geschikt is voor mensen met gewrichtspijn. Dit uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor elk gezinslid een Merax trampoline is, wat het een overtuigende keuze maakt voor huishoudens die op zoek zijn naar een multifunctionele trampoline oplossing.

In een markt waar veiligheid van het grootste belang is, valt de Merax trampoline op door zijn oog voor detail. Het veiligheidsomhulselnet, oversized verzinkte veren en EPE zacht schuim voor netpalen zijn allemaal ontworpen om verwondingen te voorkomen en ouders gemoedsrust te bieden. Zoals één recensie benadrukt, is de trampoline "ontworpen met veiligheid in gedachten," waaruit blijkt het merk toewijding om een veilige en plezierige springervaring voor gebruikers te creëren.

In vergelijking met concurrenten staat de Merax trampoline zijn mannetje, vooral met zijn hoge draagvermogen van maximaal 400lbs, wat vele andere opties op de markt overtreft. Hoewel de Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with Enclosure wordt geprezen als de beste algehele keuze, maken de heavy-duty constructie, premium gauge veren en extra functies zoals het basketbalnet van de Merax trampoline het tot een sterke concurrent op de markt.

Ondanks zijn talrijke sterke punten, moeten potentiële kopers zich ervan bewust zijn dat de Merax trampoline, net als veel andere in zijn klasse, zorgvuldige montage en onderhoud vereist om de levensduur en veiligheid te waarborgen. Bovendien, terwijl de beperkte garantie van 1 jaar enige geruststelling biedt, kan deze tekortschieten in vergelijking met garanties die door andere merken worden aangeboden.

Al met al komt de Merax 15-Foot Trampoline naar voren als een topkeuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en vermakelijke trampolineoptie. Zijn diverse assortiment, sterke veiligheidskenmerken en extra accessoires maken het een veelzijdige en geliefde toevoeging aan elke achtertuin. Hoewel het zorgvuldig onderhoud en onderhoud kan vereisen, zorgt zijn uitzonderlijke draagvermogen en toewijding aan veiligheid ervoor dat het een van de beste trampolines op de markt is.

Verkrijgbaar bij:

2. Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with

Loading ...

Voordelen Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with

 • list plusIk waardeer de focus op veiligheid enorm, met netomheiningen, gewatteerde steunpalen en afgedekte veren die zorgen voor een veilig springplezier.
 • list plusDe ruimtelijke opzet is perfect voor buitengebruik en biedt voldoende plaats voor verschillende activiteiten en gebruikers.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding is competitief; het is een betaalbare keuze zonder dat er ingeboet wordt op de kwaliteit.

Nadelen Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with

 • list plusHet biedt geen gespecialiseerde functies zoals een basketbalring, wat voor sommigen een gemis kan zijn.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
9.51
De Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with Enclosure is een opvallende keuze op de trampolinemarkt, met nadruk op veiligheid, duurzaamheid en voldoende ruimte voor enthousiastelingen van alle leeftijden. Met netomhulsels, gewatteerde ondersteuningspalen en afgedekte veren biedt deze trampoline een veilige optie voor buitengebruik, zoals benadrukt in Popular Mechanics. De ronde vorm en 15-voet grootte bieden een ruime en stevige optie, geschikt voor verschillende gebruikers. Met een prijs van $829 concurreert het met andere topkeuzes in de markt, en biedt het een balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid zonder in te leveren op essentiële veiligheidskenmerken.

De Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with Enclosure onderscheidt zich door de nadruk op gebruikersveiligheid, versterkt door de netomhulsels, gewatteerde ondersteuningspalen en afgedekte veren. Deze focus op veiligheid sluit aan bij de evoluerende normen in de trampoline-industrie, waar veiligheidskenmerken, gewichtscapaciteit en garantie cruciale factoren zijn. De stevige constructie, ruime ontwerp en nadruk op veiligheid maken het een ideale keuze voor gezinnen en trampoline-liefhebbers. Zoals benadrukt in het artikel van Popular Mechanics, zijn de gewichtscapaciteit en garantie ook essentiële aspecten, wat wijst op het merk's toewijding aan kwaliteit en gebruikerstevredenheid.

In vergelijking met andere trampolines in de markt onderscheidt de Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with Enclosure zich door zijn evenwichtige benadering van veiligheid, grootte en betaalbaarheid. Terwijl andere trampolines misschien specifieke functies bieden, zoals een basketbalring of een unieke vorm, excelleert dit model in het bieden van een algehele veilige trampoline-ervaring voor gebruikers van alle leeftijden. De ronde vorm en 15-voet grootte bieden een balans tussen ruimte en praktischheid, waardoor het geschikt is voor verschillende buitenomgevingen.

Tot slot, de Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with Enclosure maakt indruk met zijn focus op veiligheid, ruime ontwerp en concurrerende prijsstelling, waardoor het een overtuigende keuze is voor gezinnen en trampoline-liefhebbers. De stevige constructie en veiligheidskenmerken positioneren het als een betrouwbare optie in de markt. Echter, het heeft beperkingen doordat het geen gespecialiseerde functies biedt, zoals een basketbalring. Desalniettemin maken de algehele veiligheid en bruikbaarheid ervan het tot een topconcurrent in de trampolinemarkt. Zoals opgemerkt in het artikel van Popular Mechanics, zijn "veiligheidskenmerken, grootte en vorm, gewichtscapaciteit en garantie" essentiële overwegingen, en de Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with Enclosure excelleert op deze gebieden. 🌟

Verkrijgbaar bij:

3. Skywalker Sports 15-ft. Trampoline with

Loading ...

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.31
Functionaliteit
9.17
Gebruiksgemak
9.81

Verkrijgbaar bij:

4. CalmMax Recreational Trampoline with Enclosure

Loading ...

Voordelen CalmMax Recreational Trampoline with Enclosure

 • list plusStevige en duurzame constructie
 • list plusGemakkelijke montage
 • list plusResponsieve klantenservice

Nadelen CalmMax Recreational Trampoline with Enclosure

 • list plusMogelijke verbeteringen in bepaalde onderdelen

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
8.94
Ik ben trots om de CalmMax Recreatieve Trampoline met Omheining aan te bieden, een duurzame en veilige optie die positieve feedback van klanten ontvangt voor zijn stevigheid en gemakkelijke montage. Mijn focus op hoogwaardige materialen en constructie voldoet aan veiligheidsnormen, met een stevig stalen frame, verzinkte veren voor optimale veerkracht, en een 360-graden veiligheidsnet met een sluiting zonder kieren. Zoals een klant zei: "De trampoline heeft het ondanks intensief gebruik door kinderen goed volgehouden," wat getuigt van zijn duurzaamheid en veerkracht. Een andere klant prees het montageproces, en zei: "Het was makkelijker dan verwacht." Mijn nadruk op veiligheid blijkt uit de naleving van de ASTM F381-16 normen, wat een veilige en plezierige springervaring biedt voor gebruikers van alle leeftijden.

De kenmerken van de trampoline, zoals de roestbestendigheid van het stalen frame en de UV-bestendige coating om het te beschermen tegen de zon, benadrukken zijn duurzaamheid en lange levensduur. Het veiligheidsnet zonder kieren met een dubbele rits en sluitclipsysteem zorgt voor extra bescherming, zoals een review opmerkte: "Het veiligheidsnet is absoluut fantastisch. Het geeft me gemoedsrust als mijn kinderen springen." Mijn proactieve klantenservice werd ook geprezen, zoals een klant benadrukte: "De proactieve klantenservice van het bedrijf en het soepele montageproces maakten de ervaring nog plezieriger." Sommige gebruikers suggereerden echter verbeteringen in de schuimcovers en het verstrekken van extra onderdelen, wat wijst op mogelijke verbeterpunten.

In vergelijking met de markt onderscheidt mijn trampoline zich door zijn nadruk op veiligheid en duurzaamheid, in lijn met de industrienormen en biedt het een naadloze montage-ervaring. Hoewel andere trampolines een vergelijkbaar scala aan kenmerken kunnen bieden, positioneert mijn aandacht voor veiligheid en constructie, gecombineerd met positieve klantervaringen, het als een betrouwbare keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en langdurige trampoline-optie.

De CalmMax Recreatieve Trampoline met Omheining blinkt uit in het bieden van een veilige en duurzame springervaring, waarbij het lof krijgt voor zijn stevigheid, gemakkelijke montage en responsieve klantenservice. Mogelijke verbeteringen in bepaalde onderdelen kunnen echter de algehele aantrekkingskracht vergroten. Over het algemeen biedt de CalmMax trampoline een overtuigende combinatie van veiligheid, kwaliteitsconstructie en klanttevredenheid, waardoor het een opmerkelijke keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare recreatieve trampoline.

Verkrijgbaar bij:

5. CalmMax Recreational Trampoline with Enclosure

Loading ...

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.35
Gebruiksgemak
8.8

Verkrijgbaar bij:

6. JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness

Loading ...

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.34
Functionaliteit
8.44
Gebruiksgemak
9.18

Verkrijgbaar bij:

7. Skywalker Mini Trampoline with Enclosure

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Skywalker Mini Trampoline with Enclosure

 • list plusVeiligheidsgericht ontwerp met stretchbanden in plaats van veren

Nadelen Skywalker Mini Trampoline with Enclosure

 • list plusBeperkte aantrekkingskracht op oudere gebruikers of mensen die op zoek zijn naar een groter springgebied

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.27
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
8.59
Ik ben erg enthousiast over de Skywalker Mini Trampoline met Enclosure Net, omdat dit de perfecte keuze is voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een veilige en plezierige springervaring. Met stretchbanden in plaats van veren en een net zonder openingen zorgt deze trampoline voor maximale veiligheid en bescherming voor de kinderen. Volgens een review van Dontwasteyourmoney.com, "verbeteren de met schuim beklede handgrepen en het lagere net de veiligheid nog verder." Bovendien wordt de trampoline geleverd met een garantie van één jaar, wat ouders gemoedsrust biedt. De stevige constructie en veiligheidskenmerken maken het de ideale keuze voor kinderen om hun eerste trampoline-ervaring te hebben.

Het ontwerp van de mini-trampoline is gericht op veiligheid, waardoor het een uitstekende optie is voor kinderen. Het ontbreken van traditionele veren, die zijn vervangen door stretchbanden, minimaliseert het risico op knijpen en zorgt voor een zorgeloze springervaring. Daarnaast zorgen het net zonder openingen en de met schuim beklede handgrepen ervoor dat kinderen van de trampoline kunnen genieten zonder zich zorgen te maken over hun veiligheid. Zoals opgemerkt door Trampolineaddict.com, wordt de Skywalker Mini Trampoline geprezen om "zijn veiligheidsvoorzieningen, garantie en aantrekkelijk ontwerp."

In vergelijking met andere modellen van Skywalker trampolines, valt de mini-trampoline op door zijn nadruk op veiligheid en geschiktheid voor jonge gebruikers. Terwijl grotere modellen zoals de 12-voet en 15-voet trampolines een scala aan functies bieden, waaronder basketbalringen en duurzaamheid, maakt de nadruk van de mini-trampoline op kinderveiligheid en een compact formaat het een opvallende keuze voor gezinnen met jonge kinderen.

De kleinere omvang van de mini-trampoline kan echter de aantrekkingskracht beperken voor oudere gebruikers of degenen die op zoek zijn naar een groter springoppervlak. Voor degenen die op zoek zijn naar een trampoline voor oudere kinderen of volwassenen, kunnen de grotere Skywalker-modellen met extra functies zoals basketbalringen of een groter springoppervlak meer geschikt zijn.

Kortom, de Skywalker Mini Trampoline met Enclosure Net is een uitstekende keuze voor gezinnen met jonge kinderen. De nadruk op veiligheid, het compacte formaat en het gebruiksvriendelijke ontwerp maken het de ideale eerste trampoline voor kinderen. Hoewel het misschien niet geschikt is voor oudere gebruikers of degenen die op zoek zijn naar een groter springoppervlak, maken de opvallende veiligheidskenmerken en stevige constructie het een topkeuze voor gezinnen met jonge springers. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Happy Trampoline High Performance Outdoor

Loading ...

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.56
Gebruiksgemak
8.14

Verkrijgbaar bij:

9. Happy Trampoline High Performance Outdoor

Loading ...

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.64
Gebruiksgemak
7.95

Verkrijgbaar bij:

10. JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness

 • list plusLow-impact workout platform with EnduroLast elastic cords for a 40% reduction in impact compared to traditional trampolines
 • list plusStable and safe with No-Tip arched legs and a weight limit of 250 pounds
 • list plusIncludes valuable workout resources such as JumpSport Basic DVD and access to workout videos

Nadelen JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness

 • list plusMinder geschikt voor mensen die een traditionele, intensieve trampoline-ervaring zoeken
 • list plusGebruikers die meer dan 250 pond wegen, moeten de JumpSport PRO-versie overwegen
 • list plusSpecifiek ontworpen voor low-impact cardio- en core-oefeningen

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.16
Functionaliteit
8.41
Gebruiksgemak
8.15
Ik ben trots om de JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness Trampoline aan te bevelen, een uitstekende keuze voor individuen die op zoek zijn naar een effectieve, maar toch low-impact workout. Met een frame van 39 inch en een 35,5-inch Permatron springoppervlak, maakt het gebruik van EnduroLast elastieken, waardoor het impact met 40% vermindert in vergelijking met traditionele trampolines. Het zware stalen frame met een zwarte afwerking in 2 lagen voorkomt roest en benadrukt de duurzaamheid. Zoals een beoordeling opmerkt: "De 30 EnduroLast elastieken zorgen voor een soepele en zachte springervaring, en hun veiligheidsvoordelen worden benadrukt in vergelijking met trampolines met veren." Deze functie maakt het tot een opvallende keuze op de markt, met een veilig en ondersteunend oefenplatform.

De JumpSport 250 wordt geprezen om zijn stabiliteit en veiligheidsvoorzieningen, waaronder de No-Tip gebogen poten, waardoor het een ideale keuze is voor high-intensity workouts. Met een gewichtslimiet van 250 pond en een springmat met een diameter van 30 inch, is het geschikt voor een breed scala aan gebruikers. Het grote springoppervlak en de extra brede gevoerde mat, in combinatie met de EnduroLast elastieken, zorgen voor een veerkrachtige en levendige sprong, waardoor het zich onderscheidt van zijn tegenhangers. Een beoordeling benadrukt dat het is "ontworpen voor een soepele en vrijwel stille sprong", waardoor het een aantrekkelijke optie is voor thuisgebruik zonder buren te storen, zelfs in appartementen op de tweede verdieping.

Wat betreft veelzijdigheid, de 5,5-inch blaadjes van de trampoline zorgen voor een verscheidenheid aan bewegingen, en extra accessoires kunnen de trainingservaring verder verbeteren. Het is ook het vermelden waard dat het product bijna volledig gemonteerd wordt geleverd, wat bijdraagt aan het gemak. De inclusie van een JumpSport Basic DVD en toegang tot trainingsvideo's en een 30-daagse abonnement op JumpSport Fitness TV voegt waarde toe, waardoor het een allesomvattende oplossing is voor fitnessliefhebbers. Zoals opgemerkt in een beoordeling, benadrukt de fabrikant "veiligheid, duurzaamheid en effectieve fitnessprogrammering", wat resoneert met de positionering van het product op de markt.

Hoewel de JumpSport 250 uitblinkt in verschillende essentiële aspecten, is het belangrijk om de JumpSport PRO-versie te overwegen voor gebruikers die meer dan 250 pond wegen, zoals geadviseerd in een beoordeling. Daarnaast is het vermeldenswaardig dat de trampoline is ontworpen voor low-impact cardio- en core-oefeningen, waardoor het minder geschikt is voor individuen die op zoek zijn naar een meer traditionele, high-intensity trampoline-ervaring.

In vergelijking met de Stamina Jumpsport Home Fitness Trampoline 105, valt de JumpSport 250 op vanwege zijn grotere springoppervlak, geavanceerdere EnduroLast elastieken, en een hogere gewichtslimiet, waardoor het een voorkeurskeuze is voor degenen die op zoek zijn naar een meer uitgebreid en stabiel trainingsplatform. De nadruk op veiligheid, duurzaamheid en effectieve fitnessprogrammering onderscheidt het op de markt, waardoor het een overtuigende optie is voor fitnessliefhebbers thuis.

Samenvattend schittert de JumpSport 250 In-Home Cardio Fitness Trampoline als een duurzame, stabiele en veelzijdige optie voor low-impact workouts. Zijn veiligheidsvoorzieningen, grote springoppervlak en inclusie van waardevolle trainingsbronnen maken het tot een opvallende keuze. Hoewel het misschien niet geschikt is voor gebruikers die op zoek zijn naar een intensere trampoline-ervaring, positioneert zijn algehele prestaties en functies het als een toonaangevend product in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van trampolines. Er zijn immers 618 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!