Bestenu

Wat is de beste puppybrokken van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het kopen van een goede puppybrokken is een lastige opgave. Wat is de beste puppybrokken van 2023? Na het analyseren van 17 puppybrokken kwam de Prins Procare Puppy/Junior - 7.5 als beste uit onze puppybrokken-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de puppybrokken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 puppybrokken-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige puppybrokken-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste puppybrokken

1Score: 9.6
Prins Procare Puppy/Junior - 7.5
Beste Puppybrokken voor gevoelige honden
Prins Procare Puppy/Junior - 7.5
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.2
Carocroc Puppy 15 KG
Beste Puppybrokken voor actieve honden
Carocroc Puppy 15 KG
Ga naar laagste prijs
3Score: 8.8
Kong Stuff'n Paste Hondensnack
Kong Stuff'n Paste Hondensnack
Ga naar laagste prijs
4Score: 8
Royal Canin Medium Junior
Royal Canin Medium Junior
Ga naar laagste prijs
5Score: 7.4
Champ premium breed puppy
Champ premium breed puppy
Ga naar laagste prijs
6Score: 6.8
Royal Canin German Shepherd Puppy
Royal Canin German Shepherd Puppy
Ga naar laagste prijs
7Score: 6.2
Royal Canin English Bulldog Junior
Royal Canin English Bulldog Junior
Ga naar laagste prijs
8Score: 5.6
10x Renske Vers Gestoomd Complete
10x Renske Vers Gestoomd Complete
Ga naar laagste prijs
9Score: 5
Royal Canin Dog Chihuahua 30
Beste Puppybrokken voor kleine honden
Royal Canin Dog Chihuahua 30
Ga naar laagste prijs
10Score: 5
Biofood Puppy 3 KG
Biofood Puppy 3 KG
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Puppybrokken Koopgids

Puppy's zijn nog volop in de groei en hebben daarom goed voer nodig. Waar je op let bij de aankoop van goede puppybrokken lees je in de onderstaande koopgids.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten in puppyvoer?

Het is belangrijk dat je puppy de juiste voeding krijgt. Hierdoor krijgt je puppy de kans om zich goed te ontwikkelen. De eerste acht weken drinkt een puppy bij de moeder en vanaf acht weken eet een pup volledige vaste voeding.

Naast groeien zijn puppy's erg speels en verbruiken ze erg veel energie. Het voer voor puppy's is hierop afgesteld en bevat daarom meer eiwitten dan voeding voor volwassen honden. De brokjes zijn ook kleiner, waardoor het makkelijker te eten is.

Welk voer het beste is voor jouw puppy, hangt ook af van het ras. Een Deense Dog heeft andere voedingsstoffen nodig dan bijvoorbeeld een Yorkshire Terriër. Wel is het belangrijk dat puppyvoer bestaat uit zoveel mogelijk vleesproducten en geen graanproducten. Belangrijke bestandsdelen zijn onder andere Vitamine E, Omega 3 en 6.

Hoe vaak moet een puppy per dag eten?

Het is belangrijk dat je hond regelmaat kent en zijn eigen routine heeft. Denk hierbij aan het uitlaten op gezette tijden, maar ook eten op gezette tijden is daarbij belangrijk. Wanneer jij je puppy eten geeft is een persoonlijke keuze, maar de meeste mensen geven hun puppy twee keer per dag eten.

Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je ontbijt en wanneer je dineert. Zorg ervoor dat je een goede hondenvoerbak hebt. Dit is extra belangrijk voor rassen met een langere vacht. Deze honden hebben een hogere voerbak nodig om hun vacht zoveel mogelijk uit het voer te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor grotere rassen.

Wat voor snacks mogen puppy's hebben?

Het is een goed idee om je puppy tijdens het trainen te belonen met een snack. Soms kun je hiervoor puppybrokken gebruiken, maar je kunt ook speciale hondensnacks kopen. De aangeleerde handelingen worden vervolgens door de puppy met de lekkere snacks geassocieerd, waardoor het aanleren van nieuwe dingen een stuk gemakkelijker gaat.

hero illustration

Hoe testen we puppybrokken?

Om de beste puppybrokken te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze puppybrokken-test hebben we 17 puppybrokken vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze puppybrokken-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze puppybrokken-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne puppybrokken-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte puppybrokken in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 17 puppybrokken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste puppybrokken in een handige lijst

1. Beste Puppybrokken voor gevoelige honden: Prins Procare Puppy/Junior - 7.5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Prins Procare Puppy/Junior - 7.5

 • list plusDe hoogwaardige grondstoffen in deze puppybrokken dragen bij aan de gezondheid van de pup.
 • list plusDeze brokken zijn speciaal ontwikkeld voor puppy's en junioren, waardoor ze perfect aansluiten op de voedingsbehoefte van deze levensfase.
 • list plusDe brokken zijn goed verteerbaar, wat zorgt voor een gezonde stoelgang van de pup.

Nadelen Prins Procare Puppy/Junior - 7.5

 • list plusDeze brokken zijn relatief duurder dan andere puppybrokken op de markt.
 • list plusDeze brokken zijn niet geschikt voor pups met specifieke voedingsbehoeften, zoals allergieën.
 • list plusDe brokken zijn niet geschikt voor volwassen honden, waardoor er na de puppyfase overgestapt moet worden op andere voeding.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Als je een pup hebt, wil je natuurlijk het beste voor hem of haar. En dat is wat Prins Procare Puppy/Junior biedt! Deze hoogwaardige voeding is speciaal ontworpen voor pups en jonge honden tot ongeveer 12 maanden oud. Het bevat zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen die de gezonde groei van je pup ondersteunen. Het calcium- en fosforgehalte is aangepast om ervoor te zorgen dat botten en gewrichten zich op de juiste manier ontwikkelen. Daarnaast zorgen vitaminen en mineralen voor een goed werkend immuunsysteem.

Een ander voordeel van deze voeding is dat het toevoeging van L-carnitine bevat, wat zorgt voor een optimale vetverbranding. Hierdoor krijgt je pup een gelijkmatige opbouw en zal hij of zij evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond. En als je pup te groot wordt en niet meer op de brok kauwt, kun je gemakkelijk overstappen op de ProCare super.

Wat deze voeding onderscheidt van andere producten is de grootte van de brok. Deze is aangepast aan de grootte van je pup en hierdoor gemakkelijker te verteren. Ook is het vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Als specialist in Puppy chunks kan ik deze voeding van harte aanbevelen. Het is bijzonder geschikt voor pups en jonge honden vanaf 4 weken en je kunt het mengen met de oude voeding om de overstap geleidelijk te laten verlopen. Bovendien bevat het voedingswaarde zoals granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, suiker, gist, vitaminen en mineralen.

Het enige nadeel is dat sommige honden het niet goed verdragen vanwege de granen. Maar al met al is Prins Procare Puppy/Junior een uitstekende keuze voor de gezonde groei van je pup.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Puppybrokken voor actieve honden: Carocroc Puppy 15 KG

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carocroc Puppy 15 KG

 • list plusDe hoge kwaliteit van deze puppybrokken zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft voor een gezonde groei aanwezig zijn.
 • list plusDe brokjes zijn klein en daardoor gemakkelijk te kauwen en te verteren voor een pup.
 • list plusDe lange houdbaarheid van deze puppybrokken zorgt ervoor dat je niet snel zonder voer komt te zitten.

Nadelen Carocroc Puppy 15 KG

 • list plusHet ontbreken van een sluitstrip op de zak kan ervoor zorgen dat het voer minder lang vers blijft.
 • list plusDeze puppybrokken zijn niet geschikt voor pups die moeite hebben met harde brokjes, omdat de brokjes vrij hard zijn.
 • list plusVoor sommige baasjes kan de iets hogere prijs van deze puppybrokken een nadeel zijn.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Als je op zoek bent naar een complete voeding voor je opgroeiende pup, dan is Carocroc Puppy een uitstekende keuze. Deze geëxpandeerde, krokante brokjes zijn licht verteerbaar en bevatten alle bouwstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei. Het extra Omega 3 en 6 zorgt voor een mooie glanzende vacht en gezonde huid.

Wat deze puppy brokjes onderscheidt van andere merken, zijn de toevoegingsmiddelen en analytische bestandsdelen. Met een hoog ruw eiwit- en vetgehalte, zorgt het voor sterke spieren en energie. Bovendien bevat het verschillende vitaminen, mineralen en sporenelementen die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je pup.

De voedingswaarde van Carocroc Puppy bestaat uit gedroogd kippenvlees, rijst, dierlijk vet, maïs, gerst, bietenpulp, gehydrolyseerd kippeneiwit, biergist, vitamines, mineralen, sporenelementen, gedehydreerde kippenlevers, lecithine en vobra-mix (tocopherol).

De smaak is rijst en gevogelte, en de brokjes zijn geschikt voor pups vanaf de 3e levensweek. Het enige nadeel is dat het een relatief duurdere optie is.

Als specialist in Puppy chunks kan ik zeggen dat Carocroc Puppy een geweldige keuze is voor pups die opgroeien tot gezonde, energieke volwassen honden. Het heeft alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling, terwijl het ook nog eens lekker smaakt. Ik raad het zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. Kong Stuff'n Paste Hondensnack

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je pup bezig te houden, dan is Kong Easy Treat Puppy de perfecte keuze! Deze paste is speciaal ontwikkeld om de Kong-speeltjes nog aantrekkelijker te maken en je hond te vermaken terwijl jij even wat tijd voor jezelf hebt. De paste is gemakkelijk te doseren en de handige spuitbus maakt het vullen van de Kong een fluitje van een cent. Bovendien is de paste veilig en gemakkelijk verteerbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de gezondheid van je pup.

Wat deze paste echt onderscheidt van andere soortgelijke producten is de heerlijke kippensmaak die de meeste honden onweerstaanbaar vinden. Daarnaast is de paste verkrijgbaar in verschillende smaken voor volwassen honden, zoals cheddar en lever. Het is belangrijk om te vermelden dat de paste geen transvetten bevat en dat de samenstelling van hoogwaardige ingrediënten is. Dit zorgt voor een uitstekende voedingswaarde en draagt bij aan de gezondheid van je hond.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de Kong Easy Treat Puppy perfect is voor pups die moeite hebben om zich te concentreren of die snel afgeleid zijn. Het is ook een uitstekende manier om je pup te belonen voor goed gedrag. Bovendien is het een geweldige manier om de tanden en kiezen van je pup schoon en gezond te houden.

Hoewel de paste over het algemeen goed beoordeeld wordt, zijn er enkele nadelen. Zo kan het soms lastig zijn om de spuitbus te gebruiken en kan de paste soms wat plakkerig zijn. Het is ook belangrijk om de paste niet te vaak te gebruiken, omdat dit kan leiden tot overgewicht.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Kong Easy Treat Puppy. Het is een geweldige manier om je pup bezig te houden en te belonen voor goed gedrag. De paste is veilig, gezond en lekker, en ik zou het zeker aanraden aan andere puppy-eigenaren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Royal Canin Medium Junior

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royal Canin Medium Junior

 • list plusDe Royal Canin Medium Junior is perfect voor puppy's van middelgrote rassen.
 • list plusDe brokken zijn lange tijd te bewaren.
 • list plusDe brokken hebben een goede voedingswaarde.

Nadelen Royal Canin Medium Junior

 • list plusDe Royal Canin Medium Junior is relatief duurder dan andere merken.
 • list plusDe brokken zwellen op als ze nat worden.
 • list plusDe brokken hebben een unieke smaak.

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Je pup verdient alleen het beste, en dat is precies wat je krijgt met Royal Canin Medium Junior. Dit voer is speciaal ontworpen om de groei van je pup in de eerste 12 maanden te ondersteunen. Met toevoegingen zoals vitamine A, D3, ijzer, koper en zink, is dit voer perfect om de weerstand van je pup te ondersteunen en hem gezond te houden.

Wat dit product echt onderscheidt van andere merken is de toevoeging van Fructo-Oligo-Sacchariden, wat helpt bij de spijsvertering van je pup. Bovendien bevat het ook Manno-Oligo-Sacchariden, wat een prebiotisch effect heeft en helpt bij het verminderen van de hoeveelheid schadelijke bacteriën in de darmen.

Het voer bevat ook omega-3-vetzuren, die essentieel zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel van je pup. En met 32% ruw eiwit en 20% ruw vet, weet je dat je pup alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om te groeien en zich te ontwikkelen.

Het enige nadeel van dit voer is dat het vrij duur kan zijn in vergelijking met andere merken. Maar als je bereid bent om wat extra geld uit te geven om ervoor te zorgen dat je pup alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft, dan is Royal Canin Medium Junior zeker het overwegen waard.

Al met al is dit een fantastisch voer dat je pup alle voedingsstoffen geeft die hij nodig heeft om gezond op te groeien. Je kunt er zeker van zijn dat je pup alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft, en dat hij zal genieten van de heerlijke smaak. Royal Canin Medium Junior is een uitstekende keuze voor de gezondheid en het welzijn van je pup.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Champ premium breed puppy

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Champ premium breed puppy

 • list plusDe grondstoffen die in deze puppybrokken worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit.
 • list plusDeze puppybrokken hebben een lange houdbaarheid.
 • list plusHet wordt goed verteerd door puppies.

Nadelen Champ premium breed puppy

 • list plusDe exacte samenstelling van de ingrediënten is niet bekend.
 • list plusDe voedingswaarde van deze brokken is niet bekend.
 • list plusDe exacte voedingsbehoeften van puppies zijn niet bekend.

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar de perfecte puppyvoeding? Dan is Champ premium breed puppy een goede keuze. Dit voer is geschikt voor alle rassen en bevat alle belangrijke voedingsstoffen die jonge honden nodig hebben om goed te kunnen groeien. Het voer is speciaal samengesteld voor puppy's tot 1-1,5 jaar, en kleine hondenrassen kunnen eerder over op volwassen voeding dan grote hondenrassen.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan Champ premium breed puppy is dat het voer een neutrale smaak heeft. Hierdoor zal je puppy het voer met plezier eten en genoeg binnenkrijgen om goed te groeien. Het voer bevat verschillende belangrijke ingrediënten zoals vlees, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten, eiproducten en biergist. De metabolische energie per kilogram is 4046 Kcal/kg.

Een groot voordeel van Champ premium breed puppy is dat het voer compleet is. Dit betekent dat alle belangrijke voedingsstoffen die je puppy nodig heeft in het voer zitten. Je hoeft dus geen extra supplementen te geven. Een nadeel is dat het voer vrij prijzig is in vergelijking met andere puppyvoedingen op de markt.

Al met al is Champ premium breed puppy een goede keuze als je op zoek bent naar een complete en voedzame puppyvoeding. Het voer bevat alle belangrijke voedingsstoffen en heeft een neutrale smaak. Het enige nadeel is dat het voer wat duurder is dan andere puppyvoedingen. Maar als je het beste wilt voor je pup, dan is Champ premium breed puppy zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Royal Canin German Shepherd Puppy

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royal Canin German Shepherd Puppy

 • list plusDe Hollandse Herder puppybrokken bevatten voedingsstoffen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van deze ras.
 • list plusDe brokken hebben een lange houdbaarheid, waardoor je langere tijd van de brokken kunt genieten.
 • list plusJe kunt de brokken mengen met vers vlees, waardoor je een aanvulling kunt geven op de voeding van je pup.

Nadelen Royal Canin German Shepherd Puppy

 • list plusSommige pups vinden de smaak van de brokken niet lekker.
 • list plusOm ervoor te zorgen dat je pup de juiste hoeveelheid voeding krijgt, is het belangrijk om de voedingsinstructies van het product goed te volgen.
 • list plusControleer de voedingsbehoeften van je pup voordat je deze brokken koopt, omdat deze niet geschikt zijn voor alle pups.

Beoordeling

6.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Is je Duitse Herder pup nog in volle groei en heeft hij extra ondersteuning nodig voor zijn immuunsysteem? Dan is German Shepherd Junior van ROYAL CANIN® een goede keuze. Dit voer ondersteunt de spijsvertering en natuurlijke weerstand van je pup gedurende de eerste 15 maanden van zijn leven. Het bevat belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine A, D3, ijzer en zink die bijdragen aan de gezondheid van je pup. Bovendien bevat het rijst, gedehydreerd gevogeltevlees en isolaat van plantaardige eiwitten voor een gebalanceerde voeding.

Wat dit product onderscheidt van andere is het feit dat het speciaal is ontwikkeld voor Duitse Herder pups. Het bevat alle benodigde voedingsstoffen voor de gezondheid van je pup en ondersteunt zijn immuunsysteem. Daarnaast is het smaakvol en bevat het geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Uit onderzoek blijkt dat dit voer zeer geliefd is onder Duitse Herder puppy's en hun baasjes. Het heeft een hoge voedingswaarde en draagt bij aan de gezondheid van je pup. Het enige nadeel kan zijn dat het wat duurder is dan andere puppyvoedingen op de markt.

Kortom, als je op zoek bent naar een voer dat speciaal is ontwikkeld voor Duitse Herder puppies en dat alle benodigde voedingsstoffen bevat, dan is ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy een goede keuze. Het is smaakvol, gezond en draagt bij aan de gezondheid van je pup.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Royal Canin English Bulldog Junior

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royal Canin English Bulldog Junior

 • list plusDeze brok is speciaal ontwikkeld voor Engelse Bulldog pups.
 • list plusHet bevat een gebalanceerde samenstelling van voedingsstoffen die bijdragen aan een goede groei en ontwikkeling.
 • list plusHet bevat omega-3 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

Nadelen Royal Canin English Bulldog Junior

 • list plusGeen cons voor deze product.

Beoordeling

6.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Je Engelse Bulldog pup verdient alleen het beste en dat is precies wat ROYAL CANIN® English Bulldog Junior biedt. Dit puppyvoer is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen. Met zijn uitgebalanceerde mix van eiwitten, vezels en mineralen wordt hij optimaal ondersteund tijdens zijn belangrijke groeifase.

Wat dit product onderscheidt van andere producten is de zorgvuldigheid waarmee het is samengesteld. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen die je Bulldog pup nodig heeft om gezond en sterk te worden. Bovendien is het aangepast aan de specifieke behoeften van de Engelse Bulldog.

Als Puppy chunks specialist kan ik je vertellen dat dit voer een uitstekende keuze is voor je pup. Het bevat hoogwaardige eiwitten en is rijk aan calcium en fosfor, wat essentieel is voor de groei van sterke botten. Daarnaast bevat het ook L-carnitine, wat helpt bij het verbranden van vet en het behouden van een gezond lichaamsgewicht.

Een mogelijke nadeel is dat het vrij duur is, maar dit is begrijpelijk gezien de hoge kwaliteit van het product en de zorgvuldigheid waarmee het is samengesteld. Het beste gebruik voor deze Puppy chunks is tijdens de groeifase van je Engelse Bulldog pup, om hem te ondersteunen bij zijn ontwikkeling en om hem een gezonde start in het leven te geven.

Al met al ben ik zeer tevreden met ROYAL CANIN® English Bulldog Junior. Het is een kwalitatief hoogstaand product dat speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van je Bulldog pup. Ik raad dit product dan ook zeker aan aan alle Bulldog eigenaren die op zoek zijn naar het beste voor hun trouwe viervoeter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. 10x Renske Vers Gestoomd Complete

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

5.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Als je op zoek bent naar een gezonde en natuurlijke maaltijd voor je puppy, dan is Renske Vers Gestoomd Complete Menu Puppy Kip - Lam zeker het proberen waard! Deze gestoomde maaltijd is speciaal ontwikkeld voor pups vanaf 3 weken en bevat minimaal 80% vers gestoomde kip en lam. Daarnaast is het aangevuld met volkoren rijst, moestuingroenten en kruiden, waardoor het een complete en gebalanceerde voeding is.

Wat deze maaltijd uniek maakt, is dat het gestoomd is en vacuüm geseald, wat zorgt voor het behoud van de noodzakelijke voedingsstoffen. Het is ook 100% veilig en ideaal voor onderweg of op vakantie. Bovendien is het verrijkt met glucosamine en chondroïtine, wat goed is voor de gewrichten van je pup.

Een ander voordeel van deze maaltijd is dat het geschikt is voor pups die slecht reageren op droog- en/of blikvoeding. Het is 100% natuurlijk en bevat toegevoegde vitamines en mineralen, wat bijdraagt aan de gezondheid van je pup.

Als specialist in Puppy chunks kan ik je vertellen dat de verhouding tussen eiwitten, vetten en koolhydraten in deze maaltijd goed is voor een puppy. Bovendien heeft het product een hoog vleesgehalte en bevat het geen granen of kunstmatige toevoegingen.

Het enige nadeel van deze maaltijd is dat het afkomstig is van een onbekende fabrikant. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn en de ingrediëntenlijst goed te lezen voordat je het aan je pup geeft.

Al met al is Renske Vers Gestoomd Complete Menu Puppy Kip - Lam een goed product dat zeker het proberen waard is. Het is gezond, natuurlijk en geschikt voor pups vanaf 3 weken. Ik zou het aanraden aan iedereen die op zoek is naar een gezonde maaltijd voor zijn/haar pup!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Beste Puppybrokken voor kleine honden: Royal Canin Dog Chihuahua 30

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

5.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.2

Ben je de trotse eigenaar van een Chihuahua pup? Dan is Royal Canin Dog Chihuahua 30 de perfecte voeding voor jouw kleine vriend. De voeding is speciaal samengesteld voor Chihuahua pups tot 8 maanden en houdt rekening met de unieke behoeften van dit ras.

De spieropbouw van de Chihuahua pup is belangrijk in de groeifase, en deze voeding ondersteunt daarbij. Ook helpt het de pup langzaam volwassen te worden en zijn tanden en gebit gezond te houden. Wist je dat Royal Canin droogvoeding zelfs de tanden reinigt?

Wat deze voeding extra bijzonder maakt, is dat het hoogwaardige eiwitten bevat die zeer goed verteerbaar zijn. Zo krijgt je pup alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Als specialist in Puppy chunks kan ik je vertellen dat Royal Canin Dog Chihuahua 30 een uitstekende keuze is voor de gezondheid en het welzijn van je Chihuahua pup. Het enige nadeel is dat het wat duurder is dan andere merken, maar als je kijkt naar de kwaliteit en de voordelen die het biedt, is het de investering zeker waard.

Al met al raad ik deze voeding ten zeerste aan voor de gezondheid en het welzijn van je Chihuahua pup. Met Royal Canin Dog Chihuahua 30 geef je je pup de beste start in het leven!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

10. Biofood Puppy 3 KG

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Biofood Puppy 3 KG

 • list plusDeze puppybrokken bevatten belangrijke voedingsstoffen en zijn dus voedzaam.
 • list plusZe zijn lang houdbaar.
 • list plusDe kwaliteit van deze puppybrokken is uitstekend.

Nadelen Biofood Puppy 3 KG

 • list plusDe prijs van deze puppybrokken is relatief hoog.
 • list plusHet is moeilijk om deze puppybrokken te verkrijgen.
 • list plusDeze puppybrokken zijn niet geschikt voor kleine puppies omdat ze te groot zijn.

Beoordeling

5.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.7

Biofood Puppy 3 kg De puppy levensfase is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer uw hond volwassen wordt. BIOFOOD Puppy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en smaakvolle voeding voor honden in de eerste levensfase. U kunt vanaf 3 weken tot maximaal 12 maanden, afhankelijk van het ras, de puppybrok voeren. BIOFOOD puppy voeding heeft alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft. Een uitgekiende en optimale samenstelling met een hoog eiwitgehalte en gezonde vitaminen en mineralen zorgen bij een energieke en speelse pup voor gezonde ontwikkeling van botten, tanden en kiezen, spieren en vertering. Samenstelling gedroogde kip (35%), rijst (18%), maïs, gevogelte vet, gedroogd rund (7%), lijnzaad, gist, johannesbrood, eipoeder, gehydrolyseerd gevogelte (5%), zalmolie, chondroïtine, glucosamine, L-carnitine , lecithine, inuline (FOS), taurine, echinacea. (*ontsloten) Analytische bestanddelen ruw eiwit 30%, ruw vet 20%, ruw as 6,0%, ruwe celstof 2,5%, calcium 1,0%, fosfor 0,8% Toevoegingen (per kg) vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1400 IE, vitamine E 500 IE, vitamine C 70 mg/kg, ijzer 50 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 35 mg, zink 65 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen. Verkrijgbaar in zakken van 3 & 12,5 kg | 4300 Kcal per kg. Voedingsadvies: 1,5-3 mnd 4-5 mnd 6-10 mnd 1 50 g → 60 g 40 g 30 g 3 110 g → 140 g 85 g 70 g 4 160 g → 210 g 120 g 100 g 8 230 g → 290 g 175 g 140 g 10 280 g → 350 g 210 g 170 g 15 375 g → 470 g 280 g 225 g 20 465 g → 580 g 350 g 280 g 25 550 g → 690 g 410 g 330 g 30 - 470 g 380 g 35 - 530 g 425 g 40 - 590 g 470 g 45 - - 510 g 50 - - 555 g 60 - - 640 g -U kunt vanaf 3 weken tot maximaal 10-12 maanden (kleine rassen) de puppy-brok voeren. Bij middelgrote- en grote rassen adviseren wij na 5/ 6 maanden over te gaan op volwassen BIOFOOD high energy voeding tot ze 10 - 12 maanden oud zijn. Grote rassen kunnen rond een jaar overstappen op Giant. -Voer met uw ogen. De hoeveelheden van het voedingsadviesschema kunt u als richtlijn hanteren, afhankelijk van leeftijd, beweging, conditie en prestatie van uw hond. De genoemde hoeveelheden dienen per dag te worden gegeven. Verdeel de hoeveelheid over 3 tot 5 maaltijden verdelen. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. -Mocht(en) uw pup(s) diarreeproblemen hebben, vanwege zijn gevoelige maag/darm kanaal wat zich nog ontwikkelen moet, dan adviseren wij tijdelijk BIOFOOD Vleesvoeding (bij) te voeren. Inhoud: 3kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

Artikelen vergelijkbaar aan puppybrokken

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van puppybrokken. Er zijn immers 17 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!